Luettelo Suomen taajamista 2018

Tämä artikkeli on luettelo Suomen taajamista vuonna 2018. Tilastolliset taajamat määrittelee Suomessa Tilastokeskus. Taajama-sarakkeessa sulkeisiin lainausmerkkeissä kirjoitetut nimet ovat Tilastokeskuksen alkuperäisessä aineistossa olevia nimimuotoja. Kunta-sarakkeessa kuntien nimien perässä olevat luvut kertovat, kuinka suuri osa taajaman väestöstä asuu kyseisessä kunnassa.

Vuoden 2018 lopussa Suomessa oli 5 517 919 asukasta, joista 4 690 839 asui taajamissa, 756 809 haja-asutusalueilla ja 70 271 asukkaan asuinpaikka oli tuntematon. Taajama-aste oli 86,1 prosenttia.[1] Taajamien lukumäärä oli 732 kappaletta.[2]

Monessa Ahvenanmaan kunnassa (Brändö, Föglö, Geta, Kumlinge, Kökar, Lumparland, Sottunga, Sund ja Vårdö) ei ollut lainkaan taajamaväestöä. Manner-Suomessa ainoa kunta, jossa ei ollut taajamia oli Luhanka. Kunnista, joissa oli taajamaväestöä, korkein taajama-aste oli Kauniaisissa (100,0 prosenttia) ja matalin Rääkkylässä (25,9 prosenttia). Maakunnittain tarkasteltuna korkein taajama-aste oli Uudellamaalla (95,5 prosenttia) ja matalin Ahvenanmaalla (62,8 prosenttia).[3]

Taajama[4] Väkiluku
(31.12.2018)[4]
Maapinta-ala
(km²)[4]
Väestötiheys
(as./km²)[4]
Kunta[5]
Ahde (taajama) &&&&&&&&&&&&0404.&&&&00404 &&&&&&&&&&&&&&02.08900002,89 &&&&&&&&&&&&0139.0800000139,8 Nivala
Ahlainen (taajama) &&&&&&&&&&&&0371.&&&&00371 &&&&&&&&&&&&&&03.0800003,08 &&&&&&&&&&&&0120.0500000120,5 Pori
Ahola (Posio) &&&&&&&&&&&01277.&&&&001 277 &&&&&&&&&&&&&&03.09700003,97 &&&&&&&&&&&&0321.0700000321,7 Posio
Ahonkylä (Ilmajoki) &&&&&&&&&&&02059.&&&&002 059 &&&&&&&&&&&&&&05.0400005,04 &&&&&&&&&&&&0408.0500000408,5 Ilmajoki
Aitoo &&&&&&&&&&&&0395.&&&&00395 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0162.0600000162,6 Pälkäne
Ajos &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325 &&&&&&&&&&&&&&00.09800000,98 &&&&&&&&&&&&0331.0600000331,6 Kemi
Akonpohja &&&&&&&&&&&&0239.&&&&00239 &&&&&&&&&&&&&&01.02500001,25 &&&&&&&&&&&&0191.0200000191,2 Parikkala
Alahärmän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02161.&&&&002 161 &&&&&&&&&&&&&012.012000012,12 &&&&&&&&&&&&0178.0300000178,3 Kauhava
Alajärven keskustaajama &&&&&&&&&&&05074.&&&&005 074 &&&&&&&&&&&&&025.046000025,46 &&&&&&&&&&&&0199.0300000199,3 Alajärvi
Alakylä (Oulu) &&&&&&&&&&&01539.&&&&001 539 &&&&&&&&&&&&&&08.09500008,95 &&&&&&&&&&&&0172.&&&&00172,0 Oulu
Alapitkä &&&&&&&&&&&&0364.&&&&00364 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0277.0900000277,9 Lapinlahti
Alastaron kirkonkylä &&&&&&&&&&&01142.&&&&001 142 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,40 &&&&&&&&&&&&0259.0500000259,5 Loimaa
Alaveteli (taajama) &&&&&&&&&&&&0807.&&&&00807 &&&&&&&&&&&&&&05.06000005,60 &&&&&&&&&&&&0144.0100000144,1 Kruunupyy
Alavieskan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01352.&&&&001 352 &&&&&&&&&&&&&&06.03900006,39 &&&&&&&&&&&&0211.0600000211,6 Alavieska
Alavuden asemanseutu &&&&&&&&&&&01254.&&&&001 254 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,60 &&&&&&&&&&&&0190.&&&&00190,0 Alavus
Alavuden keskustaajama &&&&&&&&&&&03932.&&&&003 932 &&&&&&&&&&&&&011.099000011,99 &&&&&&&&&&&&0327.0900000327,9 Alavus
Anttola (Kerimäki) &&&&&&&&&&&&0330.&&&&00330 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0132.&&&&00132,0 Savonlinna
Anttolankylä &&&&&&&&&&&&0822.&&&&00822 &&&&&&&&&&&&&&03.0400003,04 &&&&&&&&&&&&0270.0400000270,4 Mikkeli
Arpela &&&&&&&&&&&&0274.&&&&00274 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0162.0100000162,1 Tornio
Artjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0424.&&&&00424 &&&&&&&&&&&&&&02.06300002,63 &&&&&&&&&&&&0161.0200000161,2 Orimattila
Asemakylä (Kuivaniemi)[6] &&&&&&&&&&&&0791.&&&&00791 &&&&&&&&&&&&&&04.05900004,59 &&&&&&&&&&&&0172.0300000172,3 Ii
Asemakylä (Sievi) &&&&&&&&&&&&0205.&&&&00205 &&&&&&&&&&&&&&01.0300001,03 &&&&&&&&&&&&0199.&&&&00199,0 Sievi
Askaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0403.&&&&00403 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0195.0600000195,6 Masku
Askolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01299.&&&&001 299 &&&&&&&&&&&&&&06.0900006,09 &&&&&&&&&&&&0213.0300000213,3 Askola
Auran asemanseutu &&&&&&&&&&&02722.&&&&002 722 &&&&&&&&&&&&&&07.03000007,30 &&&&&&&&&&&&0372.0900000372,9 Aura
Bergö (taajama) &&&&&&&&&&&&0372.&&&&00372 &&&&&&&&&&&&&&03.01600003,16 &&&&&&&&&&&&0117.0700000117,7 Maalahti
Björkboda &&&&&&&&&&&&0209.&&&&00209 &&&&&&&&&&&&&&01.04100001,41 &&&&&&&&&&&&0148.0200000148,2 Kemiönsaari
Björköby (taajama) &&&&&&&&&&&&0283.&&&&00283 &&&&&&&&&&&&&&02.09400002,94 &&&&&&&&&&&&&096.030000096,3 Mustasaari
Blinkan &&&&&&&&&&&&0224.&&&&00224 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0171.&&&&00171,0 Porvoo
Bosund &&&&&&&&&&&01019.&&&&001 019 &&&&&&&&&&&&&&03.01400003,14 &&&&&&&&&&&&0324.0500000324,5 Luoto
Dragsfjärdin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0596.&&&&00596 &&&&&&&&&&&&&&05.01300005,13 &&&&&&&&&&&&0116.0200000116,2 Kemiönsaari
Elimäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01297.&&&&001 297 &&&&&&&&&&&&&&04.01600004,16 &&&&&&&&&&&&0311.0800000311,8 Kouvola
Enon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01805.&&&&001 805 &&&&&&&&&&&&&&04.01700004,17 &&&&&&&&&&&&0432.0900000432,9 Joensuu
Enonkosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0552.&&&&00552 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0295.0200000295,2 Enonkoski
Enontekiön kirkonkylä (Hetta) &&&&&&&&&&&&0538.&&&&00538 &&&&&&&&&&&&&&03.03300003,33 &&&&&&&&&&&&0161.0600000161,6 Enontekiö
Eskola (Kannus) &&&&&&&&&&&&0251.&&&&00251 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,50 &&&&&&&&&&&&0167.0300000167,3 Kannus
Eteläinen &&&&&&&&&&&&0601.&&&&00601 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,30 &&&&&&&&&&&&0182.0100000182,1 Hämeenlinna
Etelä-Paippinen &&&&&&&&&&&&0316.&&&&00316 &&&&&&&&&&&&&&02.08700002,87 &&&&&&&&&&&&0110.0100000110,1 Sipoo
Eugmo &&&&&&&&&&&&0500.&&&&00500 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0211.&&&&00211,0 Luoto
Eurajoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&03521.&&&&003 521 &&&&&&&&&&&&&011.071000011,71 &&&&&&&&&&&&0300.0700000300,7 Eurajoki
Eurakoski &&&&&&&&&&&&0848.&&&&00848 &&&&&&&&&&&&&&04.01500004,15 &&&&&&&&&&&&0204.0300000204,3 Eura
Euran kirkonkylä (Euran keskustaajama) &&&&&&&&&&&06410.&&&&006 410 &&&&&&&&&&&&&021.065000021,65 &&&&&&&&&&&&0296.0100000296,1 Eura 6 274
Säkylä 136
Evijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0872.&&&&00872 &&&&&&&&&&&&&&04.04600004,46 &&&&&&&&&&&&0195.0500000195,5 Evijärvi
Fagernäs (Luoto) &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&02.0300002,03 &&&&&&&&&&&&0102.0500000102,5 Luoto
Fiskari &&&&&&&&&&&&0492.&&&&00492 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0202.0500000202,5 Raasepori
Forsby (Pedersören kunta) &&&&&&&&&&&&0361.&&&&00361 &&&&&&&&&&&&&&04.02800004,28 &&&&&&&&&&&&&084.030000084,3 Pedersören kunta
Forssan keskustaajama &&&&&&&&&&020991.&&&&0020 991 &&&&&&&&&&&&&037.09000037,09 &&&&&&&&&&&&0565.0900000565,9 Forssa 15 360
Jokioinen 3 147
Tammela 2 484
Girsnäs &&&&&&&&&&&&0248.&&&&00248 &&&&&&&&&&&&&&01.09300001,93 &&&&&&&&&&&&0128.0500000128,5 Porvoo
Godby &&&&&&&&&&&01301.&&&&001 301 &&&&&&&&&&&&&&06.02700006,27 &&&&&&&&&&&&0207.0500000207,5 Finström 1 047
Jomala 254
Haapajoki-Arkkukari &&&&&&&&&&&&0703.&&&&00703 &&&&&&&&&&&&&&04.08600004,86 &&&&&&&&&&&&0144.0700000144,7 Raahe
Haapajärven keskustaajama &&&&&&&&&&&04509.&&&&004 509 &&&&&&&&&&&&&016.07000016,07 &&&&&&&&&&&&0280.0600000280,6 Haapajärvi
Haapamäki &&&&&&&&&&&&0809.&&&&00809 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&0190.0400000190,4 Keuruu
Haapaveden keskustaajama &&&&&&&&&&&03837.&&&&003 837 &&&&&&&&&&&&&011.095000011,95 &&&&&&&&&&&&0321.0100000321,1 Haapavesi
Haikaperä &&&&&&&&&&&&0363.&&&&00363 &&&&&&&&&&&&&&02.01800002,18 &&&&&&&&&&&&0166.0500000166,5 Nivala
Hailuodon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0530.&&&&00530 &&&&&&&&&&&&&&05.06200005,62 &&&&&&&&&&&&&094.030000094,3 Hailuoto
Haimoo &&&&&&&&&&&&0389.&&&&00389 &&&&&&&&&&&&&&03.05700003,57 &&&&&&&&&&&&0109.&&&&00109,0 Vihti
Halkia &&&&&&&&&&&&0446.&&&&00446 &&&&&&&&&&&&&&04.06300004,63 &&&&&&&&&&&&&096.030000096,3 Pornainen
Halkosaari (Seinäjoki) &&&&&&&&&&&&0676.&&&&00676 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0308.0700000308,7 Seinäjoki
Halla-Tiutinen &&&&&&&&&&&&0322.&&&&00322 &&&&&&&&&&&&&&00.04400000,44 &&&&&&&&&&&&0731.0800000731,8 Kotka
Halli (taajama) &&&&&&&&&&&&0944.&&&&00944 &&&&&&&&&&&&&&04.01900004,19 &&&&&&&&&&&&0225.0300000225,3 Jämsä
Halsuan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0487.&&&&00487 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0156.0100000156,1 Halsua
Haminan keskustaajama &&&&&&&&&&015464.&&&&0015 464 &&&&&&&&&&&&&035.02000035,02 &&&&&&&&&&&&0441.0600000441,6 Hamina
Hammasjärvi (Joensuu) &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&&&02.02300002,23 &&&&&&&&&&&&&092.080000092,8 Joensuu
Hammaslahti &&&&&&&&&&&01527.&&&&001 527 &&&&&&&&&&&&&&04.03900004,39 &&&&&&&&&&&&0347.0800000347,8 Joensuu
Hangon keskustaajama &&&&&&&&&&&07513.&&&&007 513 &&&&&&&&&&&&&013.055000013,55 &&&&&&&&&&&&0554.0500000554,5 Hanko
Hankasalmen asemanseutu &&&&&&&&&&&&0760.&&&&00760 &&&&&&&&&&&&&&03.02100003,21 &&&&&&&&&&&&0236.0800000236,8 Hankasalmi
Hankasalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01250.&&&&001 250 &&&&&&&&&&&&&&03.01300003,13 &&&&&&&&&&&&0399.0400000399,4 Hankasalmi
Haraldsby &&&&&&&&&&&&0239.&&&&00239 &&&&&&&&&&&&&&01.01600001,16 &&&&&&&&&&&&0206.&&&&00206,0 Saltvik
Harrström &&&&&&&&&&&&0210.&&&&00210 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0116.&&&&00116,0 Korsnäs
Hartolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01489.&&&&001 489 &&&&&&&&&&&&&&05.03500005,35 &&&&&&&&&&&&0278.0300000278,3 Hartola
Hastinrinne &&&&&&&&&&&&0234.&&&&00234 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0129.0300000129,3 Tervola
Hauhon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01130.&&&&001 130 &&&&&&&&&&&&&&03.0200003,02 &&&&&&&&&&&&0374.0200000374,2 Hämeenlinna
Haukivuoren asemanseutu &&&&&&&&&&&&0772.&&&&00772 &&&&&&&&&&&&&&02.07400002,74 &&&&&&&&&&&&0281.0800000281,8 Mikkeli
Heikkilä (Seinäjoki) &&&&&&&&&&&&0718.&&&&00718 &&&&&&&&&&&&&&02.06200002,62 &&&&&&&&&&&&0274.&&&&00274,0 Seinäjoki
Heinlammi &&&&&&&&&&&&0211.&&&&00211 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,80 &&&&&&&&&&&&0117.0200000117,2 Hollola 207
Lahti 4
Heinolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02264.&&&&002 264 &&&&&&&&&&&&&&05.07700005,77 &&&&&&&&&&&&0392.0400000392,4 Heinola
Heinolan keskustaajama &&&&&&&&&&014328.&&&&0014 328 &&&&&&&&&&&&&016.052000016,52 &&&&&&&&&&&&0867.0300000867,3 Heinola
Heinävaara (Joensuu) &&&&&&&&&&&&0475.&&&&00475 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0231.0700000231,7 Joensuu
Heinäveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01423.&&&&001 423 &&&&&&&&&&&&&&03.07400003,74 &&&&&&&&&&&&0380.0500000380,5 Heinävesi
Helsingby &&&&&&&&&&&&0866.&&&&00866 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,00 &&&&&&&&&&&&0216.0500000216,5 Mustasaari
Helsingin keskustaajama[7] &&&&&&&&01286172.&&&&001 286 172 &&&&&&&&&&&&0682.0980000682,98 &&&&&&&&&&&01883.02000001 883,2 Helsinki 630 603
Espoo 276 634
Vantaa 222 990
Järvenpää 42 647
Kerava 35 518
Tuusula 29 900
Nurmijärvi 19 892
Kauniainen 9 484
Sipoo 8 310
Kirkkonummi 7 503
Mäntsälä 2 658
Vihti 28
Pornainen 5
Hepola &&&&&&&&&&&01697.&&&&001 697 &&&&&&&&&&&&&&03.04000003,40 &&&&&&&&&&&&0499.0100000499,1 Kemi
Herrala (Hollola) &&&&&&&&&&&&0487.&&&&00487 &&&&&&&&&&&&&&02.06200002,62 &&&&&&&&&&&&0185.0900000185,9 Hollola
Herunen &&&&&&&&&&&&0551.&&&&00551 &&&&&&&&&&&&&&01.01900001,19 &&&&&&&&&&&&0463.&&&&00463,0 Nurmijärvi 549
Hyvinkää 2
Hikiä &&&&&&&&&&&01068.&&&&001 068 &&&&&&&&&&&&&&03.04400003,44 &&&&&&&&&&&&0310.0500000310,5 Hausjärvi
Hiltulanlahti &&&&&&&&&&&&0873.&&&&00873 &&&&&&&&&&&&&&04.04900004,49 &&&&&&&&&&&&0194.0400000194,4 Kuopio
Himangan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01643.&&&&001 643 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,40 &&&&&&&&&&&&0256.0700000256,7 Kalajoki 1 642
Kokkola 1
Hinnerjoki (taajama) &&&&&&&&&&&&0452.&&&&00452 &&&&&&&&&&&&&&03.07900003,79 &&&&&&&&&&&&0119.0300000119,3 Eura
Hinthaara &&&&&&&&&&&&0891.&&&&00891 &&&&&&&&&&&&&&03.09600003,96 &&&&&&&&&&&&0225.&&&&00225,0 Porvoo
Hirsilä &&&&&&&&&&&&0370.&&&&00370 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0179.0600000179,6 Orivesi
Hirvaskangas &&&&&&&&&&&&0464.&&&&00464 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0284.0700000284,7 Uurainen
Hirvensalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0739.&&&&00739 &&&&&&&&&&&&&&01.09900001,99 &&&&&&&&&&&&0371.0400000371,4 Hirvensalmi
Hollolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0729.&&&&00729 &&&&&&&&&&&&&&04.07800004,78 &&&&&&&&&&&&0152.0500000152,5 Hollola
Honkajoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0722.&&&&00722 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,30 &&&&&&&&&&&&0218.0800000218,8 Honkajoki
Huhmari &&&&&&&&&&&&0335.&&&&00335 &&&&&&&&&&&&&&02.09300002,93 &&&&&&&&&&&&0114.0300000114,3 Vihti
Huikko &&&&&&&&&&&&0218.&&&&00218 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0105.0800000105,8 Tuusula
Huittula &&&&&&&&&&&&0319.&&&&00319 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0182.0300000182,3 Valkeakoski
Humppilan asemanseutu &&&&&&&&&&&01358.&&&&001 358 &&&&&&&&&&&&&&05.08900005,89 &&&&&&&&&&&&0230.0600000230,6 Humppila
Huttukylä &&&&&&&&&&&&0289.&&&&00289 &&&&&&&&&&&&&&01.08900001,89 &&&&&&&&&&&&0152.0900000152,9 Oulu
Hyrynsalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01249.&&&&001 249 &&&&&&&&&&&&&&03.05900003,59 &&&&&&&&&&&&0347.0900000347,9 Hyrynsalmi
Hytti (Lappeenranta) &&&&&&&&&&&&0285.&&&&00285 &&&&&&&&&&&&&&02.03300002,33 &&&&&&&&&&&&0122.0300000122,3 Lappeenranta
Hyvinkään keskustaajama &&&&&&&&&&043303.&&&&0043 303 &&&&&&&&&&&&&037.018000037,18 &&&&&&&&&&&01164.07000001 164,7 Hyvinkää 42 531
Hausjärvi 772
Hähkänä &&&&&&&&&&&&0946.&&&&00946 &&&&&&&&&&&&&&02.08100002,81 &&&&&&&&&&&&0336.0700000336,7 Salo
Häijää &&&&&&&&&&&&0393.&&&&00393 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0210.0200000210,2 Sastamala
Häiviä &&&&&&&&&&&&0321.&&&&00321 &&&&&&&&&&&&&&03.03600003,36 &&&&&&&&&&&&&095.050000095,5 Tammela
Hämeenkoski (taajama) &&&&&&&&&&&01042.&&&&001 042 &&&&&&&&&&&&&&03.08500003,85 &&&&&&&&&&&&0270.0600000270,6 Hollola
Hämeenlinnan keskustaajama &&&&&&&&&&050647.&&&&0050 647 &&&&&&&&&&&&&048.068000048,68 &&&&&&&&&&&01040.04000001 040,4 Hämeenlinna 50 248
Janakkala 399
Ihode &&&&&&&&&&&&0615.&&&&00615 &&&&&&&&&&&&&&04.01100004,11 &&&&&&&&&&&&0149.0600000149,6 Pyhäranta 604
Laitila 11
Iin Hamina &&&&&&&&&&&06506.&&&&006 506 &&&&&&&&&&&&&020.088000020,88 &&&&&&&&&&&&0311.0600000311,6 Ii
Iisalmen keskustaajama &&&&&&&&&&015199.&&&&0015 199 &&&&&&&&&&&&&018.032000018,32 &&&&&&&&&&&&0829.0600000829,6 Iisalmi
Iitin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0235.&&&&00235 &&&&&&&&&&&&&&01.07300001,73 &&&&&&&&&&&&0135.0800000135,8 Iitti
Iitiä &&&&&&&&&&&&0286.&&&&00286 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0158.&&&&00158,0 Lemi 256
Lappeenranta 30
Iittala &&&&&&&&&&&02348.&&&&002 348 &&&&&&&&&&&&&&06.06300006,63 &&&&&&&&&&&&0354.0100000354,1 Hämeenlinna
Ikaalisten keskustaajama &&&&&&&&&&&03822.&&&&003 822 &&&&&&&&&&&&&&06.03900006,39 &&&&&&&&&&&&0598.0100000598,1 Ikaalinen
Ikkala &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0136.0600000136,6 Lohja
Ilmajoki-Kurikka &&&&&&&&&&013428.&&&&0013 428 &&&&&&&&&&&&&056.099000056,99 &&&&&&&&&&&&0235.0600000235,6 Kurikka 6 700
Ilmajoki 6 728
Ilola (Porvoo) &&&&&&&&&&&&0356.&&&&00356 &&&&&&&&&&&&&&02.07700002,77 &&&&&&&&&&&&0128.0500000128,5 Porvoo
Ilomantsin kirkonkylä &&&&&&&&&&&02653.&&&&002 653 &&&&&&&&&&&&&&07.03700007,37 &&&&&&&&&&&&0360.&&&&00360,0 Ilomantsi
Imatran keskustaajama &&&&&&&&&&027837.&&&&0027 837 &&&&&&&&&&&&&056.024000056,24 &&&&&&&&&&&&0495.&&&&00495,0 Imatra 26 067
Lappeenranta 1 465
Ruokolahti 305
Inarin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0608.&&&&00608 &&&&&&&&&&&&&&02.07900002,79 &&&&&&&&&&&&0217.0900000217,9 Inari
Inkere (Pertteli) &&&&&&&&&&&&0667.&&&&00667 &&&&&&&&&&&&&&02.03600002,36 &&&&&&&&&&&&0282.0600000282,6 Salo
Inkeroinen (Kouvola) &&&&&&&&&&&04788.&&&&004 788 &&&&&&&&&&&&&013.048000013,48 &&&&&&&&&&&&0355.0200000355,2 Kouvola
Inkoon kirkonkylä &&&&&&&&&&&02190.&&&&002 190 &&&&&&&&&&&&&&07.07600007,76 &&&&&&&&&&&&0282.0200000282,2 Inkoo
Irjanne &&&&&&&&&&&&0286.&&&&00286 &&&&&&&&&&&&&&02.04500002,45 &&&&&&&&&&&&0116.0700000116,7 Eurajoki
Isnäs &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280 &&&&&&&&&&&&&&01.03700001,37 &&&&&&&&&&&&0204.0400000204,4 Loviisa
Isojoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0787.&&&&00787 &&&&&&&&&&&&&&04.0500004,05 &&&&&&&&&&&&0194.0300000194,3 Isojoki
Isokoski &&&&&&&&&&&&0357.&&&&00357 &&&&&&&&&&&&&&02.09700002,97 &&&&&&&&&&&&0120.0200000120,2 Ylivieska
Isokylä-Kallaanvaara &&&&&&&&&&&01025.&&&&001 025 &&&&&&&&&&&&&&04.02800004,28 &&&&&&&&&&&&0239.0500000239,5 Kemijärvi
Isokylä (Naantali) &&&&&&&&&&&&0224.&&&&00224 &&&&&&&&&&&&&&01.06600001,66 &&&&&&&&&&&&0134.0900000134,9 Naantali
Isonkyrön kirkonkylä &&&&&&&&&&&02395.&&&&002 395 &&&&&&&&&&&&&012.018000012,18 &&&&&&&&&&&&0196.0600000196,6 Isokyrö
Iso-Vimma &&&&&&&&&&&&0508.&&&&00508 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&&0146.0400000146,4 Säkylä
Ivalo &&&&&&&&&&&03034.&&&&003 034 &&&&&&&&&&&&&&07.06400007,64 &&&&&&&&&&&&0397.0100000397,1 Inari
Jaalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0597.&&&&00597 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0272.0600000272,6 Kouvola
Jalasjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&03299.&&&&003 299 &&&&&&&&&&&&&&09.08200009,82 &&&&&&&&&&&&0335.0900000335,9 Kurikka
Janakkalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0255.&&&&00255 &&&&&&&&&&&&&&01.09800001,98 &&&&&&&&&&&&0128.0800000128,8 Janakkala
Jepuan asemanseutu &&&&&&&&&&&&0440.&&&&00440 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,10 &&&&&&&&&&&&0141.0900000141,9 Uusikaarlepyy
Joensuun keskustaajama &&&&&&&&&&071798.&&&&0071 798 &&&&&&&&&&&&&080.017000080,17 &&&&&&&&&&&&0895.0600000895,6 Joensuu 60 963
Kontiolahti 6 218
Liperi 4 617
Jokela &&&&&&&&&&&06176.&&&&006 176 &&&&&&&&&&&&&&08.07000008,70 &&&&&&&&&&&&0709.0900000709,9 Tuusula 5 980
Hyvinkää 196
Jokimaa-Vestra &&&&&&&&&&&&0316.&&&&00316 &&&&&&&&&&&&&&01.04100001,41 &&&&&&&&&&&&0224.0100000224,1 Vantaa
Jokipii &&&&&&&&&&&&0256.&&&&00256 &&&&&&&&&&&&&&03.03400003,34 &&&&&&&&&&&&0106.0600000106,6 Kurikka
Joroisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01837.&&&&001 837 &&&&&&&&&&&&&&05.03600005,36 &&&&&&&&&&&&0342.0700000342,7 Joroinen
Joutsan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02264.&&&&002 264 &&&&&&&&&&&&&&05.08100005,81 &&&&&&&&&&&&0389.0700000389,7 Joutsa
Joutsenon kirkonkylä &&&&&&&&&&&06819.&&&&006 819 &&&&&&&&&&&&&015.088000015,88 &&&&&&&&&&&&0429.0400000429,4 Lappeenranta
Juankosken kirkonseutu &&&&&&&&&&&01901.&&&&001 901 &&&&&&&&&&&&&&06.03800006,38 &&&&&&&&&&&&0298.&&&&00298,0 Kuopio
Jurvan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01842.&&&&001 842 &&&&&&&&&&&&&&09.02200009,22 &&&&&&&&&&&&0199.0800000199,8 Kurikka
Juuan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02148.&&&&002 148 &&&&&&&&&&&&&&06.07600006,76 &&&&&&&&&&&&0317.0800000317,8 Juuka
Juvan kirkonkylä &&&&&&&&&&&03165.&&&&003 165 &&&&&&&&&&&&&&06.06400006,64 &&&&&&&&&&&&0476.0700000476,7 Juva
Jyrinki &&&&&&&&&&&&0335.&&&&00335 &&&&&&&&&&&&&&02.05200002,52 &&&&&&&&&&&&0132.0900000132,9 Sievi
Jyväskylän keskustaajama &&&&&&&&&0126606.&&&&00126 606 &&&&&&&&&&&&0105.0390000105,39 &&&&&&&&&&&01201.03000001 201,3 Jyväskylä 124 951
Muurame 1 655
Jäkärlä &&&&&&&&&&&03530.&&&&003 530 &&&&&&&&&&&&&&07.07900007,79 &&&&&&&&&&&&0453.0100000453,1 Turku 3 273
Lieto 257
Jämijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0630.&&&&00630 &&&&&&&&&&&&&&03.0100003,01 &&&&&&&&&&&&0209.0300000209,3 Jämijärvi
Jämsän keskustaajama &&&&&&&&&&012551.&&&&0012 551 &&&&&&&&&&&&&031.04000031,04 &&&&&&&&&&&&0404.0300000404,3 Jämsä
Jäniksenlinna &&&&&&&&&&&&0244.&&&&00244 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0100.0800000100,8 Tuusula 213
Nurmijärvi 31
Jäppilän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0285.&&&&00285 &&&&&&&&&&&&&&01.01100001,11 &&&&&&&&&&&&0256.0800000256,8 Pieksämäki
Järvelä &&&&&&&&&&&02654.&&&&002 654 &&&&&&&&&&&&&&08.06200008,62 &&&&&&&&&&&&0307.0900000307,9 Kärkölä
Järvensuu &&&&&&&&&&&01019.&&&&001 019 &&&&&&&&&&&&&&02.05400002,54 &&&&&&&&&&&&0401.0200000401,2 Naantali
Järvikylä (Nivala) &&&&&&&&&&&&0382.&&&&00382 &&&&&&&&&&&&&&02.08100002,81 &&&&&&&&&&&&0135.0900000135,9 Nivala
Järvikylä (Sievi) &&&&&&&&&&&&0320.&&&&00320 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0135.&&&&00135,0 Sievi
Kaanaa (Pori) &&&&&&&&&&&&0967.&&&&00967 &&&&&&&&&&&&&&04.04600004,46 &&&&&&&&&&&&0216.0800000216,8 Pori
Kaasmarkku &&&&&&&&&&&&0232.&&&&00232 &&&&&&&&&&&&&&01.05400001,54 &&&&&&&&&&&&0150.0600000150,6 Ulvila
Kaavin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01351.&&&&001 351 &&&&&&&&&&&&&&03.01500003,15 &&&&&&&&&&&&0428.0900000428,9 Kaavi
Kainasto &&&&&&&&&&&&0219.&&&&00219 &&&&&&&&&&&&&&01.09900001,99 &&&&&&&&&&&&0110.0100000110,1 Kauhajoki
Kaipiaisten asemanseutu &&&&&&&&&&&&0236.&&&&00236 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0134.0900000134,9 Kouvola
Kaipola &&&&&&&&&&&01065.&&&&001 065 &&&&&&&&&&&&&&05.03900005,39 &&&&&&&&&&&&0197.0600000197,6 Jämsä
Kaivola (Pertteli) &&&&&&&&&&&&0907.&&&&00907 &&&&&&&&&&&&&&02.04800002,48 &&&&&&&&&&&&0365.0700000365,7 Salo
Kajaanin keskustaajama &&&&&&&&&&029839.&&&&0029 839 &&&&&&&&&&&&&028.052000028,52 &&&&&&&&&&&01046.02000001 046,2 Kajaani
Kakkuri &&&&&&&&&&&&0229.&&&&00229 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&&089.050000089,5 Kurikka
Kalajoen hiekkasärkät &&&&&&&&&&&&0502.&&&&00502 &&&&&&&&&&&&&&05.02500005,25 &&&&&&&&&&&&&095.060000095,6 Kalajoki
Kalajoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&06606.&&&&006 606 &&&&&&&&&&&&&022.055000022,55 &&&&&&&&&&&&0292.0900000292,9 Kalajoki
Kalanti &&&&&&&&&&&01180.&&&&001 180 &&&&&&&&&&&&&&03.05800003,58 &&&&&&&&&&&&0329.0600000329,6 Uusikaupunki
Kangas (Ylihärmä) &&&&&&&&&&&&0212.&&&&00212 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0102.0900000102,9 Kauhava 113
Lapua 99
Kangaslammin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0217.&&&&00217 &&&&&&&&&&&&&&00.07700000,77 &&&&&&&&&&&&0281.0800000281,8 Varkaus
Kangasniemen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02758.&&&&002 758 &&&&&&&&&&&&&&06.01900006,19 &&&&&&&&&&&&0445.0600000445,6 Kangasniemi
Kankaanpää (Köyliö) &&&&&&&&&&&&0535.&&&&00535 &&&&&&&&&&&&&&03.03200003,32 &&&&&&&&&&&&0161.0100000161,1 Säkylä
Kankaanpään keskustaajama &&&&&&&&&&&07908.&&&&007 908 &&&&&&&&&&&&&016.011000016,11 &&&&&&&&&&&&0490.0900000490,9 Kankaanpää
Kannonkosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0497.&&&&00497 &&&&&&&&&&&&&&02.0700002,07 &&&&&&&&&&&&0240.0100000240,1 Kannonkoski
Kannuksen keskustaajama &&&&&&&&&&&03761.&&&&003 761 &&&&&&&&&&&&&011.088000011,88 &&&&&&&&&&&&0316.0600000316,6 Kannus
Karijoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0479.&&&&00479 &&&&&&&&&&&&&&03.03600003,36 &&&&&&&&&&&&0142.0600000142,6 Karijoki
Karjaan keskustaajama &&&&&&&&&&&07850.&&&&007 850 &&&&&&&&&&&&&014.012000014,12 &&&&&&&&&&&&0555.0900000555,9 Raasepori
Karjalohjan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0613.&&&&00613 &&&&&&&&&&&&&&03.01400003,14 &&&&&&&&&&&&0195.0200000195,2 Lohja
Karkkilan keskustaajama[8] &&&&&&&&&&&07421.&&&&007 421 &&&&&&&&&&&&&015.093000015,93 &&&&&&&&&&&&0465.0900000465,9 Karkkila
Karkku (taajama) &&&&&&&&&&&&0541.&&&&00541 &&&&&&&&&&&&&&03.02700003,27 &&&&&&&&&&&&0165.0400000165,4 Sastamala
Karstulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02045.&&&&002 045 &&&&&&&&&&&&&&04.09700004,97 &&&&&&&&&&&&0411.0500000411,5 Karstula
Karttulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0842.&&&&00842 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,80 &&&&&&&&&&&&0300.0700000300,7 Kuopio
Karunki (taajama) &&&&&&&&&&&&0534.&&&&00534 &&&&&&&&&&&&&&02.03200002,32 &&&&&&&&&&&&0230.0200000230,2 Tornio
Karvian kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0791.&&&&00791 &&&&&&&&&&&&&&02.09900002,99 &&&&&&&&&&&&0264.0500000264,5 Karvia
Kaskisten keskustaajama &&&&&&&&&&&01263.&&&&001 263 &&&&&&&&&&&&&&02.09200002,92 &&&&&&&&&&&&0432.0500000432,5 Kaskinen 1 247
Närpiö 16
Kasuri &&&&&&&&&&&&0330.&&&&00330 &&&&&&&&&&&&&&01.09500001,95 &&&&&&&&&&&&0169.0200000169,2 Valkeakoski
Kattby &&&&&&&&&&&&0361.&&&&00361 &&&&&&&&&&&&&&01.06800001,68 &&&&&&&&&&&&0214.0900000214,9 Hammarland
Kauhajoen keskustaajama &&&&&&&&&&&08599.&&&&008 599 &&&&&&&&&&&&&032.054000032,54 &&&&&&&&&&&&0264.0300000264,3 Kauhajoki
Kauhavan keskustaajama &&&&&&&&&&&05537.&&&&005 537 &&&&&&&&&&&&&021.043000021,43 &&&&&&&&&&&&0258.0400000258,4 Kauhava
Kaukjärvi (Tammela) &&&&&&&&&&&&0237.&&&&00237 &&&&&&&&&&&&&&02.04500002,45 &&&&&&&&&&&&&096.070000096,7 Tammela
Kaukonen &&&&&&&&&&&&0244.&&&&00244 &&&&&&&&&&&&&&01.08400001,84 &&&&&&&&&&&&0132.0600000132,6 Kittilä
Kausala &&&&&&&&&&&03775.&&&&003 775 &&&&&&&&&&&&&&08.08700008,87 &&&&&&&&&&&&0425.0600000425,6 Iitti
Kaustisen kirkonkylä &&&&&&&&&&&04382.&&&&004 382 &&&&&&&&&&&&&020.017000020,17 &&&&&&&&&&&&0217.0300000217,3 Kaustinen 2 814
Veteli 1 568
Keiteleen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01071.&&&&001 071 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,20 &&&&&&&&&&&&0334.0700000334,7 Keitele
Kemie &&&&&&&&&&&01512.&&&&001 512 &&&&&&&&&&&&&&04.06800004,68 &&&&&&&&&&&&0323.0100000323,1 Tohmajärvi
Kemijärven keskustaajama &&&&&&&&&&&04093.&&&&004 093 &&&&&&&&&&&&&&09.05100009,51 &&&&&&&&&&&&0430.0400000430,4 Kemijärvi
Kemin keskustaajama &&&&&&&&&&026510.&&&&0026 510 &&&&&&&&&&&&&050.010000050,10 &&&&&&&&&&&&0529.0100000529,1 Kemi 18 695
Keminmaa 6 949
Tornio 866
Kemiön kirkonkylä &&&&&&&&&&&01310.&&&&001 310 &&&&&&&&&&&&&&05.08100005,81 &&&&&&&&&&&&0225.0500000225,5 Kemiönsaari
Kepola-Pajula (Kepola) &&&&&&&&&&&&0742.&&&&00742 &&&&&&&&&&&&&&04.05600004,56 &&&&&&&&&&&&0162.0700000162,7 Säkylä
Kerimäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02305.&&&&002 305 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,30 &&&&&&&&&&&&0434.0900000434,9 Savonlinna
Kerkkoo &&&&&&&&&&&&0694.&&&&00694 &&&&&&&&&&&&&&04.01900004,19 &&&&&&&&&&&&0165.0600000165,6 Porvoo
Kestilän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0485.&&&&00485 &&&&&&&&&&&&&&02.03600002,36 &&&&&&&&&&&&0205.0500000205,5 Siikalatva
Kesälahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0878.&&&&00878 &&&&&&&&&&&&&&03.01700003,17 &&&&&&&&&&&&0277.&&&&00277,0 Kitee
Keuruun keskustaajama &&&&&&&&&&&06027.&&&&006 027 &&&&&&&&&&&&&&08.09200008,92 &&&&&&&&&&&&0675.0700000675,7 Keuruu
Kierälahti &&&&&&&&&&&&0461.&&&&00461 &&&&&&&&&&&&&&02.0900002,09 &&&&&&&&&&&&0220.0600000220,6 Äänekoski
Kihniön kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0658.&&&&00658 &&&&&&&&&&&&&&02.05300002,53 &&&&&&&&&&&&0260.0100000260,1 Kihniö
Kiihtelysvaaran kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0517.&&&&00517 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0276.0500000276,5 Joensuu
Kiikalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0264.&&&&00264 &&&&&&&&&&&&&&01.01300001,13 &&&&&&&&&&&&0233.0600000233,6 Salo
Kiikka (taajama) &&&&&&&&&&&01156.&&&&001 156 &&&&&&&&&&&&&&05.07200005,72 &&&&&&&&&&&&0202.0100000202,1 Sastamala
Kiikoisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0531.&&&&00531 &&&&&&&&&&&&&&03.02900003,29 &&&&&&&&&&&&0161.0400000161,4 Sastamala
Kiimingin kirkonkylä &&&&&&&&&&&05673.&&&&005 673 &&&&&&&&&&&&&015.037000015,37 &&&&&&&&&&&&0369.0100000369,1 Oulu
Kilpilahti &&&&&&&&&&&&0508.&&&&00508 &&&&&&&&&&&&&&04.09300004,93 &&&&&&&&&&&&0103.&&&&00103,0 Porvoo
Kilvakkala &&&&&&&&&&&&0262.&&&&00262 &&&&&&&&&&&&&&01.04300001,43 &&&&&&&&&&&&0183.0200000183,2 Ikaalinen
Kinnulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0814.&&&&00814 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,30 &&&&&&&&&&&&0246.0700000246,7 Kinnula
Kinnulanlahti &&&&&&&&&&&&0212.&&&&00212 &&&&&&&&&&&&&&01.07300001,73 &&&&&&&&&&&&0122.0500000122,5 Kuopio
Kintaus &&&&&&&&&&&&0278.&&&&00278 &&&&&&&&&&&&&&01.04200001,42 &&&&&&&&&&&&0195.0800000195,8 Petäjävesi
Kipuksenkulma &&&&&&&&&&&&0216.&&&&00216 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0133.0300000133,3 Eurajoki
Kirkkoaho &&&&&&&&&&&&0623.&&&&00623 &&&&&&&&&&&&&&04.0400004,04 &&&&&&&&&&&&0154.0200000154,2 Kajaani
Kirkkonummen kirkonkylä (Kirkkonummen keskusta) &&&&&&&&&&020034.&&&&0020 034 &&&&&&&&&&&&&039.026000039,26 &&&&&&&&&&&&0510.0300000510,3 Kirkkonummi
Kiteen keskustaajama &&&&&&&&&&&04669.&&&&004 669 &&&&&&&&&&&&&&09.05900009,59 &&&&&&&&&&&&0486.0900000486,9 Kitee
Kittilän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02242.&&&&002 242 &&&&&&&&&&&&&&04.06200004,62 &&&&&&&&&&&&0485.0300000485,3 Kittilä
Kitula (Suomusjärvi) &&&&&&&&&&&&0585.&&&&00585 &&&&&&&&&&&&&&02.02900002,29 &&&&&&&&&&&&0255.0500000255,5 Salo
Kiuruveden keskustaajama &&&&&&&&&&&04103.&&&&004 103 &&&&&&&&&&&&&&07.02000007,20 &&&&&&&&&&&&0569.0900000569,9 Kiuruvesi
Kivijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0574.&&&&00574 &&&&&&&&&&&&&&02.04100002,41 &&&&&&&&&&&&0238.0200000238,2 Kivijärvi
Kiviniemenmäki &&&&&&&&&&&&0252.&&&&00252 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0134.&&&&00134,0 Ilmajoki
Klamila &&&&&&&&&&&&0277.&&&&00277 &&&&&&&&&&&&&&02.07400002,74 &&&&&&&&&&&&0101.0100000101,1 Virolahti
Knivsund &&&&&&&&&&&&0238.&&&&00238 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,10 &&&&&&&&&&&&0113.0300000113,3 Kokkola
Knuuttila (taajama) &&&&&&&&&&&&0326.&&&&00326 &&&&&&&&&&&&&&03.06300003,63 &&&&&&&&&&&&&089.080000089,8 Seinäjoki
Kodisjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0340.&&&&00340 &&&&&&&&&&&&&&02.06100002,61 &&&&&&&&&&&&0130.0300000130,3 Rauma
Koivulahti (kylä) &&&&&&&&&&&01759.&&&&001 759 &&&&&&&&&&&&&&08.07700008,77 &&&&&&&&&&&&0200.0600000200,6 Mustasaari
Kokemäen keskustaajama &&&&&&&&&&&04241.&&&&004 241 &&&&&&&&&&&&&015.016000015,16 &&&&&&&&&&&&0279.0700000279,7 Kokemäki
Kokkolan keskustaajama &&&&&&&&&&036762.&&&&0036 762 &&&&&&&&&&&&&048.058000048,58 &&&&&&&&&&&&0756.0700000756,7 Kokkola
Kolarin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01074.&&&&001 074 &&&&&&&&&&&&&&03.08300003,83 &&&&&&&&&&&&0280.0400000280,4 Kolari
Kolho &&&&&&&&&&&&0793.&&&&00793 &&&&&&&&&&&&&&04.0400004,04 &&&&&&&&&&&&0196.0300000196,3 Mänttä-Vilppula
Kolla &&&&&&&&&&&&0498.&&&&00498 &&&&&&&&&&&&&&04.08700004,87 &&&&&&&&&&&&0102.0300000102,3 Rauma
Kolmiranta &&&&&&&&&&&&0573.&&&&00573 &&&&&&&&&&&&&&02.09300002,93 &&&&&&&&&&&&0195.0600000195,6 Espoo 560
Kirkkonummi 13
Kolppi &&&&&&&&&&&03098.&&&&003 098 &&&&&&&&&&&&&015.089000015,89 &&&&&&&&&&&&0195.&&&&00195,0 Pedersören kunta
Konginkangas (taajama) &&&&&&&&&&&&0483.&&&&00483 &&&&&&&&&&&&&&01.04300001,43 &&&&&&&&&&&&0337.0800000337,8 Äänekoski
Konneveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01089.&&&&001 089 &&&&&&&&&&&&&&03.07300003,73 &&&&&&&&&&&&0292.&&&&00292,0 Konnevesi
Kontiolahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&03419.&&&&003 419 &&&&&&&&&&&&&&09.01100009,11 &&&&&&&&&&&&0375.0300000375,3 Kontiolahti
Kontiomäki &&&&&&&&&&&&0431.&&&&00431 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0222.0200000222,2 Paltamo
Koria &&&&&&&&&&&03943.&&&&003 943 &&&&&&&&&&&&&&08.01000008,10 &&&&&&&&&&&&0486.0800000486,8 Kouvola
Korkeakoski (Juupajoki) &&&&&&&&&&&&0871.&&&&00871 &&&&&&&&&&&&&&04.02700004,27 &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204,0 Juupajoki
Koroiskylä &&&&&&&&&&&&0290.&&&&00290 &&&&&&&&&&&&&&03.03800003,38 &&&&&&&&&&&&&085.080000085,8 Keminmaa
Korpilahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&02469.&&&&002 469 &&&&&&&&&&&&&&06.08500006,85 &&&&&&&&&&&&0360.0400000360,4 Jyväskylä
Korppoon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0264.&&&&00264 &&&&&&&&&&&&&&01.07600001,76 &&&&&&&&&&&&0150.&&&&00150,0 Parainen
Korsnäsin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0757.&&&&00757 &&&&&&&&&&&&&&03.04300003,43 &&&&&&&&&&&&0220.0700000220,7 Korsnäs
Kortesjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0612.&&&&00612 &&&&&&&&&&&&&&03.05600003,56 &&&&&&&&&&&&0171.0900000171,9 Kauhava
Kosken kirkonkylä (Kosken Tl kirkonkylä) &&&&&&&&&&&01232.&&&&001 232 &&&&&&&&&&&&&&04.01700004,17 &&&&&&&&&&&&0295.0400000295,4 Koski Tl
Koskenkylä (Loviisa) &&&&&&&&&&&01045.&&&&001 045 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&0245.0900000245,9 Loviisa
Koskenkylä (Vesilahti) &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311 &&&&&&&&&&&&&&01.06800001,68 &&&&&&&&&&&&0185.0100000185,1 Vesilahti
Koski (Ulvila) &&&&&&&&&&&&0349.&&&&00349 &&&&&&&&&&&&&&01.08500001,85 &&&&&&&&&&&&0188.0600000188,6 Ulvila
Koskö &&&&&&&&&&&&0313.&&&&00313 &&&&&&&&&&&&&&02.02300002,23 &&&&&&&&&&&&0140.0400000140,4 Mustasaari
Kotkan keskustaajama &&&&&&&&&&051100.&&&&0051 100 &&&&&&&&&&&&&071.022000071,22 &&&&&&&&&&&&0717.0500000717,5 Kotka 51 088
Hamina 12
Kouvolan keskustaajama &&&&&&&&&&047863.&&&&0047 863 &&&&&&&&&&&&&061.067000061,67 &&&&&&&&&&&&0776.0100000776,1 Kouvola
Kristiinankaupungin keskustaajama &&&&&&&&&&&02691.&&&&002 691 &&&&&&&&&&&&&&06.0100006,01 &&&&&&&&&&&&0447.0800000447,8 Kristiinankaupunki
Kruunupyyn kirkonkylä &&&&&&&&&&&01760.&&&&001 760 &&&&&&&&&&&&&&09.02900009,29 &&&&&&&&&&&&0189.0500000189,5 Kruunupyy
Kuggom &&&&&&&&&&&&0254.&&&&00254 &&&&&&&&&&&&&&02.09800002,98 &&&&&&&&&&&&&085.020000085,2 Loviisa
Kuhmalahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0302.&&&&00302 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0120.0800000120,8 Kangasala
Kuhmoisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01261.&&&&001 261 &&&&&&&&&&&&&&04.04800004,48 &&&&&&&&&&&&0281.0500000281,5 Kuhmoinen
Kuhmon keskustaajama &&&&&&&&&&&05261.&&&&005 261 &&&&&&&&&&&&&&08.09400008,94 &&&&&&&&&&&&0588.0500000588,5 Kuhmo
Kulho (Kontiolahti) &&&&&&&&&&&&0753.&&&&00753 &&&&&&&&&&&&&&05.04700005,47 &&&&&&&&&&&&0137.0700000137,7 Kontiolahti 648
Joensuu 105
Kuluntalahti &&&&&&&&&&&&0515.&&&&00515 &&&&&&&&&&&&&&02.01300002,13 &&&&&&&&&&&&0241.0800000241,8 Kajaani
Kuni &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,60 &&&&&&&&&&&&0130.&&&&00130,0 Mustasaari
Kunnarla &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,20 &&&&&&&&&&&&0147.0700000147,7 Espoo
Kuohu &&&&&&&&&&&&0380.&&&&00380 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0193.0900000193,9 Jyväskylä
Kuopion keskustaajama &&&&&&&&&&089307.&&&&0089 307 &&&&&&&&&&&&&047.087000047,87 &&&&&&&&&&&01865.06000001 865,6 Kuopio
Kuortaneen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01223.&&&&001 223 &&&&&&&&&&&&&&04.06100004,61 &&&&&&&&&&&&0265.0300000265,3 Kuortane
Kuortti &&&&&&&&&&&&0252.&&&&00252 &&&&&&&&&&&&&&01.08600001,86 &&&&&&&&&&&&0135.0500000135,5 Pertunmaa
Kurenalus &&&&&&&&&&&04016.&&&&004 016 &&&&&&&&&&&&&&08.01700008,17 &&&&&&&&&&&&0491.0600000491,6 Pudasjärvi
Kurkimäki (Kuopio) &&&&&&&&&&&&0675.&&&&00675 &&&&&&&&&&&&&&02.03400002,34 &&&&&&&&&&&&0288.0500000288,5 Kuopio
Kurun kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0957.&&&&00957 &&&&&&&&&&&&&&03.06400003,64 &&&&&&&&&&&&0262.0900000262,9 Ylöjärvi
Kustavin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0351.&&&&00351 &&&&&&&&&&&&&&02.0300002,03 &&&&&&&&&&&&0172.0900000172,9 Kustavi
Kuukanniemi &&&&&&&&&&&&0666.&&&&00666 &&&&&&&&&&&&&&01.04700001,47 &&&&&&&&&&&&0453.0100000453,1 Lemi
Kuusa &&&&&&&&&&&&0253.&&&&00253 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&0116.0600000116,6 Laukaa
Kuusamon keskustaajama &&&&&&&&&&&08266.&&&&008 266 &&&&&&&&&&&&&016.028000016,28 &&&&&&&&&&&&0507.0700000507,7 Kuusamo
Kuusjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0514.&&&&00514 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0257.&&&&00257,0 Salo
Kuuslahti &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0111.0200000111,2 Siilinjärvi
Kuvansi &&&&&&&&&&&&0913.&&&&00913 &&&&&&&&&&&&&&03.04800003,48 &&&&&&&&&&&&0262.0400000262,4 Joroinen 904
Varkaus 9
Kylmäkosken kirkonseutu &&&&&&&&&&&&0642.&&&&00642 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0256.0800000256,8 Akaa
Kyläsaari-Pihlava &&&&&&&&&&&06341.&&&&006 341 &&&&&&&&&&&&&018.078000018,78 &&&&&&&&&&&&0337.0600000337,6 Pori
Kyrö (Pöytyä) &&&&&&&&&&&01779.&&&&001 779 &&&&&&&&&&&&&&05.04300005,43 &&&&&&&&&&&&0327.0600000327,6 Pöytyä
Kyröskoski &&&&&&&&&&&06839.&&&&006 839 &&&&&&&&&&&&&016.030000016,30 &&&&&&&&&&&&0419.0600000419,6 Hämeenkyrö 6 128
Ylöjärvi 711
Kyyjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0767.&&&&00767 &&&&&&&&&&&&&&03.05700003,57 &&&&&&&&&&&&0214.0800000214,8 Kyyjärvi
Kälviän kirkonseutu &&&&&&&&&&&02333.&&&&002 333 &&&&&&&&&&&&&&08.03500008,35 &&&&&&&&&&&&0279.0400000279,4 Kokkola
Kämmenniemi &&&&&&&&&&&&0930.&&&&00930 &&&&&&&&&&&&&&01.02600001,26 &&&&&&&&&&&&0738.0100000738,1 Tampere
Kärjenniemi &&&&&&&&&&&&0705.&&&&00705 &&&&&&&&&&&&&&02.07200002,72 &&&&&&&&&&&&0259.0200000259,2 Valkeakoski
Kärsämäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01201.&&&&001 201 &&&&&&&&&&&&&&05.02700005,27 &&&&&&&&&&&&0227.0900000227,9 Kärsämäki
Käärmelahti &&&&&&&&&&&&0396.&&&&00396 &&&&&&&&&&&&&&02.04800002,48 &&&&&&&&&&&&0159.0700000159,7 Kuopio
Lahden keskustaajama &&&&&&&&&0119459.&&&&00119 459 &&&&&&&&&&&&0116.0560000116,56 &&&&&&&&&&&01024.09000001 024,9 Lahti 103 947
Hollola 15 130
Asikkala 382
Laihian kirkonkylä &&&&&&&&&&&06627.&&&&006 627 &&&&&&&&&&&&&023.024000023,24 &&&&&&&&&&&&0285.0200000285,2 Laihia 6 596
Vaasa 31
Laitilan keskustaajama &&&&&&&&&&&05634.&&&&005 634 &&&&&&&&&&&&&016.083000016,83 &&&&&&&&&&&&0334.0800000334,8 Laitila
Lammala &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&01.05900001,59 &&&&&&&&&&&&0130.0800000130,8 Kemiönsaari
Lammin kirkonkylä &&&&&&&&&&&02820.&&&&002 820 &&&&&&&&&&&&&&06.02500006,25 &&&&&&&&&&&&0451.0200000451,2 Hämeenlinna
Lampinsaari &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&00.06200000,62 &&&&&&&&&&&&0367.0700000367,7 Raahe
Langansböle &&&&&&&&&&&&0834.&&&&00834 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0325.0800000325,8 Raasepori
Lapin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01484.&&&&001 484 &&&&&&&&&&&&&&06.01400006,14 &&&&&&&&&&&&0240.0100000240,1 Rauma
Lapinjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0764.&&&&00764 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,30 &&&&&&&&&&&&0231.0500000231,5 Lapinjärvi
Lapinkylä (Kirkkonummi) &&&&&&&&&&&&0682.&&&&00682 &&&&&&&&&&&&&&06.01400006,14 &&&&&&&&&&&&0111.0100000111,1 Kirkkonummi
Lapinlahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&03533.&&&&003 533 &&&&&&&&&&&&&&07.03700007,37 &&&&&&&&&&&&0479.0400000479,4 Lapinlahti
Lappajärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01634.&&&&001 634 &&&&&&&&&&&&&&09.03900009,39 &&&&&&&&&&&&0174.&&&&00174,0 Lappajärvi
Lappeenrannan keskustaajama &&&&&&&&&&055774.&&&&0055 774 &&&&&&&&&&&&&054.068000054,68 &&&&&&&&&&&01020.&&&&001 020,0 Lappeenranta 55 771
Taipalsaari 3
Lappila &&&&&&&&&&&&0283.&&&&00283 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0174.0700000174,7 Kärkölä
Lappohja &&&&&&&&&&&&0466.&&&&00466 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0226.0200000226,2 Hanko
Lapuan keskustaajama &&&&&&&&&&010825.&&&&0010 825 &&&&&&&&&&&&&029.07000029,07 &&&&&&&&&&&&0372.0400000372,4 Lapua
Lapväärtti &&&&&&&&&&&01514.&&&&001 514 &&&&&&&&&&&&&010.094000010,94 &&&&&&&&&&&&0138.0400000138,4 Kristiinankaupunki
Laukaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&08121.&&&&008 121 &&&&&&&&&&&&&019.015000019,15 &&&&&&&&&&&&0424.0100000424,1 Laukaa
Laukkoski &&&&&&&&&&&&0402.&&&&00402 &&&&&&&&&&&&&&03.07300003,73 &&&&&&&&&&&&0107.0800000107,8 Pornainen
Launonen &&&&&&&&&&&01243.&&&&001 243 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&0292.0500000292,5 Loppi
Lauttakylä &&&&&&&&&&&06617.&&&&006 617 &&&&&&&&&&&&&022.017000022,17 &&&&&&&&&&&&0298.0500000298,5 Huittinen
Lavian kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0816.&&&&00816 &&&&&&&&&&&&&&03.0500003,05 &&&&&&&&&&&&0267.0500000267,5 Pori
Lehmijärvi (Lohjan kylä) &&&&&&&&&&&&0209.&&&&00209 &&&&&&&&&&&&&&01.09200001,92 &&&&&&&&&&&&0108.0900000108,9 Lohja
Lehtimäki (taajama) &&&&&&&&&&&&0596.&&&&00596 &&&&&&&&&&&&&&03.09200003,92 &&&&&&&&&&&&0152.&&&&00152,0 Alajärvi
Leivonmäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0353.&&&&00353 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0226.0300000226,3 Joutsa
Lemin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0697.&&&&00697 &&&&&&&&&&&&&&01.05100001,51 &&&&&&&&&&&&0461.0600000461,6 Lemi
Lemun kirkonkylä &&&&&&&&&&&01365.&&&&001 365 &&&&&&&&&&&&&&06.01800006,18 &&&&&&&&&&&&0220.0900000220,9 Masku 1 355
Nousiainen 10
Lepplax &&&&&&&&&&&&0258.&&&&00258 &&&&&&&&&&&&&&02.01100002,11 &&&&&&&&&&&&0122.0300000122,3 Pedersören kunta
Leppäkoski (Janakkala) &&&&&&&&&&&&0328.&&&&00328 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,90 &&&&&&&&&&&&0172.0600000172,6 Janakkala
Leppälampi &&&&&&&&&&&&0274.&&&&00274 &&&&&&&&&&&&&&02.06800002,68 &&&&&&&&&&&&0102.0200000102,2 Nurmijärvi
Leppävesi &&&&&&&&&&&02901.&&&&002 901 &&&&&&&&&&&&&&06.06200006,62 &&&&&&&&&&&&0438.0200000438,2 Laukaa
Leppävirran kirkonkylä &&&&&&&&&&&04165.&&&&004 165 &&&&&&&&&&&&&&08.0500008,05 &&&&&&&&&&&&0517.0400000517,4 Leppävirta
Lestijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0259.&&&&00259 &&&&&&&&&&&&&&01.0500001,05 &&&&&&&&&&&&0246.0700000246,7 Lestijärvi
Liakka &&&&&&&&&&&&0214.&&&&00214 &&&&&&&&&&&&&&01.05300001,53 &&&&&&&&&&&&0139.0900000139,9 Tornio
Liedon asemanseutu &&&&&&&&&&&01190.&&&&001 190 &&&&&&&&&&&&&&05.04100005,41 &&&&&&&&&&&&0220.&&&&00220,0 Lieto 1 185
Aura 5
Lieksan keskustaajama &&&&&&&&&&&07048.&&&&007 048 &&&&&&&&&&&&&015.022000015,22 &&&&&&&&&&&&0463.0100000463,1 Lieksa
Lievestuore &&&&&&&&&&&02285.&&&&002 285 &&&&&&&&&&&&&&07.02300007,23 &&&&&&&&&&&&0316.&&&&00316,0 Laukaa
Liljendalin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0509.&&&&00509 &&&&&&&&&&&&&&03.03300003,33 &&&&&&&&&&&&0152.0900000152,9 Loviisa
Lillby &&&&&&&&&&&&0342.&&&&00342 &&&&&&&&&&&&&&02.03800002,38 &&&&&&&&&&&&0143.0700000143,7 Pedersören kunta
Limingan kirkonkylä &&&&&&&&&&&05156.&&&&005 156 &&&&&&&&&&&&&011.019000011,19 &&&&&&&&&&&&0460.0800000460,8 Liminka
Linna (Saarijärvi) &&&&&&&&&&&&0223.&&&&00223 &&&&&&&&&&&&&&02.02800002,28 &&&&&&&&&&&&&097.080000097,8 Saarijärvi
Linnanpelto &&&&&&&&&&&&0279.&&&&00279 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0117.0700000117,7 Sipoo
Liperin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01461.&&&&001 461 &&&&&&&&&&&&&&03.06600003,66 &&&&&&&&&&&&0399.0200000399,2 Liperi
Lohjan keskustaajama &&&&&&&&&&032783.&&&&0032 783 &&&&&&&&&&&&&045.076000045,76 &&&&&&&&&&&&0716.0400000716,4 Lohja 32 773
Siuntio 10
Lohtajan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0700.&&&&00700 &&&&&&&&&&&&&&04.01700004,17 &&&&&&&&&&&&0167.0900000167,9 Kokkola
Loimaan keskustaajama &&&&&&&&&&&08798.&&&&008 798 &&&&&&&&&&&&&017.082000017,82 &&&&&&&&&&&&0493.0700000493,7 Loimaa
Lokalahti (taajama) &&&&&&&&&&&&0405.&&&&00405 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0248.0500000248,5 Uusikaupunki
Lopen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02141.&&&&002 141 &&&&&&&&&&&&&&07.01700007,17 &&&&&&&&&&&&0298.0600000298,6 Loppi
Louhioja &&&&&&&&&&&&0237.&&&&00237 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0151.0900000151,9 Joensuu
Loviisan keskustaajama &&&&&&&&&&&06999.&&&&006 999 &&&&&&&&&&&&&012.087000012,87 &&&&&&&&&&&&0543.0800000543,8 Loviisa
Lumijoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01334.&&&&001 334 &&&&&&&&&&&&&&04.04700004,47 &&&&&&&&&&&&0298.0400000298,4 Lumijoki
Luoma-aho &&&&&&&&&&&&0251.&&&&00251 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0128.0100000128,1 Alajärvi
Luopa &&&&&&&&&&&&0294.&&&&00294 &&&&&&&&&&&&&&03.04100003,41 &&&&&&&&&&&&&086.020000086,2 Kurikka
Luopioisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0614.&&&&00614 &&&&&&&&&&&&&&02.02800002,28 &&&&&&&&&&&&0269.0300000269,3 Pälkäne
Luumäen asemanseutu &&&&&&&&&&&&0785.&&&&00785 &&&&&&&&&&&&&&03.02200003,22 &&&&&&&&&&&&0243.0800000243,8 Luumäki
Luvian kirkonkylä &&&&&&&&&&&01918.&&&&001 918 &&&&&&&&&&&&&&07.07500007,75 &&&&&&&&&&&&0247.0500000247,5 Eurajoki
Långvik &&&&&&&&&&&&0453.&&&&00453 &&&&&&&&&&&&&&03.09500003,95 &&&&&&&&&&&&0114.0700000114,7 Kirkkonummi
Länkipohja &&&&&&&&&&&&0496.&&&&00496 &&&&&&&&&&&&&&02.07600002,76 &&&&&&&&&&&&0179.0700000179,7 Jämsä
Läyliäinen &&&&&&&&&&&&0851.&&&&00851 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,10 &&&&&&&&&&&&0274.0500000274,5 Loppi
Maalahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&02943.&&&&002 943 &&&&&&&&&&&&&017.043000017,43 &&&&&&&&&&&&0168.0800000168,8 Maalahti
Maaningan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0881.&&&&00881 &&&&&&&&&&&&&&02.07200002,72 &&&&&&&&&&&&0323.0900000323,9 Kuopio
Maarianhaminan keskustaajama &&&&&&&&&&014567.&&&&0014 567 &&&&&&&&&&&&&021.016000021,16 &&&&&&&&&&&&0688.0400000688,4 Maarianhamina 11 613
Jomala 2 954
Maksamaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0344.&&&&00344 &&&&&&&&&&&&&&02.0700002,07 &&&&&&&&&&&&0166.0200000166,2 Vöyri
Maksniemi &&&&&&&&&&&&0578.&&&&00578 &&&&&&&&&&&&&&02.03800002,38 &&&&&&&&&&&&0242.0900000242,9 Simo
Maliskylä &&&&&&&&&&&&0274.&&&&00274 &&&&&&&&&&&&&&02.08300002,83 &&&&&&&&&&&&&096.080000096,8 Nivala
Marinkainen &&&&&&&&&&&&0545.&&&&00545 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0174.0700000174,7 Kokkola
Marttilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0900.&&&&00900 &&&&&&&&&&&&&&04.01300004,13 &&&&&&&&&&&&0217.0900000217,9 Marttila
Meijerinkylä &&&&&&&&&&&&0248.&&&&00248 &&&&&&&&&&&&&&01.06600001,66 &&&&&&&&&&&&0149.0400000149,4 Tyrnävä
Melalahti (Riistavesi) &&&&&&&&&&&&0825.&&&&00825 &&&&&&&&&&&&&&01.05100001,51 &&&&&&&&&&&&0546.0400000546,4 Kuopio
Mellilän asemanseutu &&&&&&&&&&&&0476.&&&&00476 &&&&&&&&&&&&&&02.03400002,34 &&&&&&&&&&&&0203.0400000203,4 Loimaa
Merijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0420.&&&&00420 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0216.0500000216,5 Merijärvi
Merikaarto &&&&&&&&&&&01220.&&&&001 220 &&&&&&&&&&&&&&05.0100005,01 &&&&&&&&&&&&0243.0500000243,5 Vaasa 1 194
Mustasaari 26
Merikarvian kirkonkylä &&&&&&&&&&&01776.&&&&001 776 &&&&&&&&&&&&&&09.09700009,97 &&&&&&&&&&&&0178.0100000178,1 Merikarvia
Metsäkylä (Hamina) &&&&&&&&&&&&0246.&&&&00246 &&&&&&&&&&&&&&02.09500002,95 &&&&&&&&&&&&&083.040000083,4 Hamina
Metsäkylä (Pornainen) &&&&&&&&&&&&0401.&&&&00401 &&&&&&&&&&&&&&03.05600003,56 &&&&&&&&&&&&0112.0600000112,6 Pornainen
Miehikkälän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0589.&&&&00589 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0230.0100000230,1 Miehikkälä
Mietoinen (Mietoisten kirkonkylä) &&&&&&&&&&&&0565.&&&&00565 &&&&&&&&&&&&&&03.08300003,83 &&&&&&&&&&&&0147.0500000147,5 Mynämäki
Mikkelin keskustaajama &&&&&&&&&&037543.&&&&0037 543 &&&&&&&&&&&&&042.088000042,88 &&&&&&&&&&&&0875.0500000875,5 Mikkeli
Moikipää &&&&&&&&&&&&0448.&&&&00448 &&&&&&&&&&&&&&02.07900002,79 &&&&&&&&&&&&0160.0600000160,6 Korsnäs
Monninkylä &&&&&&&&&&&01339.&&&&001 339 &&&&&&&&&&&&&&04.01200004,12 &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325,0 Askola
Muhoksen kirkonkylä &&&&&&&&&&&06969.&&&&006 969 &&&&&&&&&&&&&023.096000023,96 &&&&&&&&&&&&0290.0900000290,9 Muhos
Multian kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0741.&&&&00741 &&&&&&&&&&&&&&02.06200002,62 &&&&&&&&&&&&0282.0800000282,8 Multia
Munakka &&&&&&&&&&&&0221.&&&&00221 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0100.0900000100,9 Ilmajoki
Munsala (taajama) &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0124.0400000124,4 Uusikaarlepyy
Muonion kirkonkylä &&&&&&&&&&&01140.&&&&001 140 &&&&&&&&&&&&&&04.07900004,79 &&&&&&&&&&&&0238.&&&&00238,0 Muonio
Murto (Tyrnävä) &&&&&&&&&&&01465.&&&&001 465 &&&&&&&&&&&&&&03.04400003,44 &&&&&&&&&&&&0425.0900000425,9 Tyrnävä 1 428
Kempele 37
Mustion asema &&&&&&&&&&&&0616.&&&&00616 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0340.0300000340,3 Raasepori 592
Inkoo 24
Mustion ruukki &&&&&&&&&&&&0203.&&&&00203 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0104.0600000104,6 Raasepori
Muuramen kirkonkylä &&&&&&&&&&&07159.&&&&007 159 &&&&&&&&&&&&&012.085000012,85 &&&&&&&&&&&&0557.0100000557,1 Muurame
Muurlan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0879.&&&&00879 &&&&&&&&&&&&&&03.02800003,28 &&&&&&&&&&&&0268.&&&&00268,0 Salo
Muurola &&&&&&&&&&&&0908.&&&&00908 &&&&&&&&&&&&&&02.09800002,98 &&&&&&&&&&&&0304.0700000304,7 Rovaniemi
Muuruvesi (taajama) &&&&&&&&&&&&0340.&&&&00340 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0259.0500000259,5 Kuopio
Myllykoski (Kouvola) &&&&&&&&&&&05835.&&&&005 835 &&&&&&&&&&&&&015.094000015,94 &&&&&&&&&&&&0366.0100000366,1 Kouvola
Myllymäki (Ähtäri) &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&01.09700001,97 &&&&&&&&&&&&0115.0700000115,7 Ähtäri
Mynämäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&04216.&&&&004 216 &&&&&&&&&&&&&016.022000016,22 &&&&&&&&&&&&0259.0900000259,9 Mynämäki
Myrskylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0908.&&&&00908 &&&&&&&&&&&&&&04.02200004,22 &&&&&&&&&&&&0215.0200000215,2 Myrskylä
Mäntsälän kirkonkylä &&&&&&&&&&011460.&&&&0011 460 &&&&&&&&&&&&&017.056000017,56 &&&&&&&&&&&&0652.0600000652,6 Mäntsälä
Mäntyharjun asemanseutu &&&&&&&&&&&03694.&&&&003 694 &&&&&&&&&&&&&010.025000010,25 &&&&&&&&&&&&0360.0400000360,4 Mäntyharju
Mäntyluoto &&&&&&&&&&&&0384.&&&&00384 &&&&&&&&&&&&&&01.08400001,84 &&&&&&&&&&&&0208.0700000208,7 Pori
Mäntän keskustaajama &&&&&&&&&&&07497.&&&&007 497 &&&&&&&&&&&&&018.093000018,93 &&&&&&&&&&&&0396.&&&&00396,0 Mänttä-Vilppula 7 422
Jämsä 75
Märynummi &&&&&&&&&&&&0984.&&&&00984 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0526.0200000526,2 Salo
Mörby &&&&&&&&&&&&0287.&&&&00287 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,60 &&&&&&&&&&&&0110.0400000110,4 Hammarland
Möttönen (Perho) &&&&&&&&&&&&0232.&&&&00232 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,20 &&&&&&&&&&&&0105.0500000105,5 Perho
Narva (Vesilahti) &&&&&&&&&&&&0470.&&&&00470 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0239.0800000239,8 Vesilahti
Nastolan kirkonkylä &&&&&&&&&&011801.&&&&0011 801 &&&&&&&&&&&&&023.069000023,69 &&&&&&&&&&&&0498.0100000498,1 Lahti
Nauvon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0473.&&&&00473 &&&&&&&&&&&&&&01.07100001,71 &&&&&&&&&&&&0276.0600000276,6 Parainen
Neuvoton &&&&&&&&&&&01329.&&&&001 329 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,00 &&&&&&&&&&&&0265.0800000265,8 Hamina
Niemenkylä &&&&&&&&&&&&0239.&&&&00239 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&0103.0500000103,5 Kurikka
Niemisjärvi &&&&&&&&&&&&0307.&&&&00307 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,60 &&&&&&&&&&&&0191.0900000191,9 Hankasalmi
Nihattula &&&&&&&&&&&&0415.&&&&00415 &&&&&&&&&&&&&&02.05200002,52 &&&&&&&&&&&&0164.0700000164,7 Hattula
Niinisalo &&&&&&&&&&&&0388.&&&&00388 &&&&&&&&&&&&&&02.0800002,08 &&&&&&&&&&&&0186.0500000186,5 Kankaanpää
Niittumaa-Lattomeri &&&&&&&&&&&&0741.&&&&00741 &&&&&&&&&&&&&&06.07500006,75 &&&&&&&&&&&&0109.0800000109,8 Pori
Nilsiän keskustaajama &&&&&&&&&&&02972.&&&&002 972 &&&&&&&&&&&&&&07.04900007,49 &&&&&&&&&&&&0396.0800000396,8 Kuopio
Nivalan keskustaajama &&&&&&&&&&&05280.&&&&005 280 &&&&&&&&&&&&&018.02000018,02 &&&&&&&&&&&&0293.&&&&00293,0 Nivala
Nivankylä &&&&&&&&&&&&0314.&&&&00314 &&&&&&&&&&&&&&02.01200002,12 &&&&&&&&&&&&0148.0100000148,1 Rovaniemi
Noormarkun kirkonkylä &&&&&&&&&&&04215.&&&&004 215 &&&&&&&&&&&&&010.026000010,26 &&&&&&&&&&&&0410.0800000410,8 Pori
Norra Vallgrund-Södra Vallgrund &&&&&&&&&&&&0529.&&&&00529 &&&&&&&&&&&&&&05.03600005,36 &&&&&&&&&&&&&098.070000098,7 Mustasaari
Nostava &&&&&&&&&&&&0569.&&&&00569 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0259.0800000259,8 Hollola
Nuijamaa (taajama) &&&&&&&&&&&&0225.&&&&00225 &&&&&&&&&&&&&&01.01500001,15 &&&&&&&&&&&&0195.0700000195,7 Lappeenranta
Nukari &&&&&&&&&&&&0362.&&&&00362 &&&&&&&&&&&&&&02.07600002,76 &&&&&&&&&&&&0131.0200000131,2 Nurmijärvi 346
Tuusula 16
Nummela &&&&&&&&&&014433.&&&&0014 433 &&&&&&&&&&&&&019.044000019,44 &&&&&&&&&&&&0742.0400000742,4 Vihti 14 182
Lohja 251
Nummen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0482.&&&&00482 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,30 &&&&&&&&&&&&0209.0600000209,6 Lohja
Nummi (Nousiainen) &&&&&&&&&&&03222.&&&&003 222 &&&&&&&&&&&&&014.027000014,27 &&&&&&&&&&&&0225.0800000225,8 Nousiainen
Numminen (Mäntsälä) &&&&&&&&&&&&0331.&&&&00331 &&&&&&&&&&&&&&03.08900003,89 &&&&&&&&&&&&&085.010000085,1 Mäntsälä
Nurmeksen keskustaajama &&&&&&&&&&&04974.&&&&004 974 &&&&&&&&&&&&&012.042000012,42 &&&&&&&&&&&&0400.0500000400,5 Nurmes
Nurmijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&07429.&&&&007 429 &&&&&&&&&&&&&011.027000011,27 &&&&&&&&&&&&0659.0200000659,2 Nurmijärvi
Nämpnäs &&&&&&&&&&&&0296.&&&&00296 &&&&&&&&&&&&&&02.08100002,81 &&&&&&&&&&&&0105.0300000105,3 Närpiö
Närpiön keskustaajama &&&&&&&&&&&04354.&&&&004 354 &&&&&&&&&&&&&021.027000021,27 &&&&&&&&&&&&0204.0700000204,7 Närpiö
Oitti &&&&&&&&&&&01894.&&&&001 894 &&&&&&&&&&&&&&05.03200005,32 &&&&&&&&&&&&0356.&&&&00356,0 Hausjärvi
Ojakkala &&&&&&&&&&&01409.&&&&001 409 &&&&&&&&&&&&&&04.03400004,34 &&&&&&&&&&&&0324.0700000324,7 Vihti
Ojakylä (Ii) &&&&&&&&&&&&0326.&&&&00326 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&0150.0200000150,2 Ii
Oksava &&&&&&&&&&&&0699.&&&&00699 &&&&&&&&&&&&&&08.06100008,61 &&&&&&&&&&&&&081.020000081,2 Haapajärvi 456
Nivala 243
Olkijoki &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&&&01.06700001,67 &&&&&&&&&&&&0124.&&&&00124,0 Raahe
Olkkala &&&&&&&&&&&&0242.&&&&00242 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&&099.060000099,6 Vihti
Onkkaala &&&&&&&&&&&02596.&&&&002 596 &&&&&&&&&&&&&&08.01000008,10 &&&&&&&&&&&&0320.0500000320,5 Pälkäne
Oravaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01220.&&&&001 220 &&&&&&&&&&&&&&07.0700007,07 &&&&&&&&&&&&0172.0600000172,6 Vöyri
Oravikoski &&&&&&&&&&&&0390.&&&&00390 &&&&&&&&&&&&&&01.04700001,47 &&&&&&&&&&&&0265.0300000265,3 Leppävirta
Orimattilan keskustaajama &&&&&&&&&&&09054.&&&&009 054 &&&&&&&&&&&&&017.06000017,06 &&&&&&&&&&&&0530.0700000530,7 Orimattila
Oripään kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0713.&&&&00713 &&&&&&&&&&&&&&03.03700003,37 &&&&&&&&&&&&0211.0600000211,6 Oripää
Oritlampi &&&&&&&&&&&&0223.&&&&00223 &&&&&&&&&&&&&&01.05800001,58 &&&&&&&&&&&&0141.0100000141,1 Ruokolahti
Oriveden keskustaajama &&&&&&&&&&&06163.&&&&006 163 &&&&&&&&&&&&&013.055000013,55 &&&&&&&&&&&&0452.0500000452,5 Orivesi
Otalampi &&&&&&&&&&&&0983.&&&&00983 &&&&&&&&&&&&&&05.02000005,20 &&&&&&&&&&&&0189.&&&&00189,0 Vihti
Otanmäki &&&&&&&&&&&&0626.&&&&00626 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,50 &&&&&&&&&&&&0417.0300000417,3 Kajaani
Otava (Mikkeli) &&&&&&&&&&&01511.&&&&001 511 &&&&&&&&&&&&&&05.05600005,56 &&&&&&&&&&&&0271.0800000271,8 Mikkeli
Oulaisten keskustaajama &&&&&&&&&&&05308.&&&&005 308 &&&&&&&&&&&&&014.020000014,20 &&&&&&&&&&&&0373.0800000373,8 Oulainen
Oulun keskustaajama &&&&&&&&&0202586.&&&&00202 586 &&&&&&&&&&&&0201.0870000201,87 &&&&&&&&&&&01003.05000001 003,5 Oulu 185 472
Kempele 17 114
Outokummun keskustaajama &&&&&&&&&&&04533.&&&&004 533 &&&&&&&&&&&&&011.04000011,04 &&&&&&&&&&&&0410.0600000410,6 Outokumpu
Paatela (Äänekoski) &&&&&&&&&&&&0335.&&&&00335 &&&&&&&&&&&&&&01.07900001,79 &&&&&&&&&&&&0187.0200000187,2 Äänekoski
Paattinen (taajama) &&&&&&&&&&&01015.&&&&001 015 &&&&&&&&&&&&&&04.08900004,89 &&&&&&&&&&&&0207.0600000207,6 Turku 970
Lieto 45
Paavola (taajama) &&&&&&&&&&&&0447.&&&&00447 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0310.0400000310,4 Siikajoki
Padasjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01501.&&&&001 501 &&&&&&&&&&&&&&05.08800005,88 &&&&&&&&&&&&0255.0300000255,3 Padasjoki
Paihola &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&00.09200000,92 &&&&&&&&&&&&0247.0800000247,8 Kontiolahti
Paimion keskustaajama &&&&&&&&&&&08420.&&&&008 420 &&&&&&&&&&&&&017.011000017,11 &&&&&&&&&&&&0492.0100000492,1 Paimio
Palojoki &&&&&&&&&&&&0326.&&&&00326 &&&&&&&&&&&&&&02.09300002,93 &&&&&&&&&&&&0111.0300000111,3 Nurmijärvi 317
Tuusula 9
Paltamon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01534.&&&&001 534 &&&&&&&&&&&&&&06.0900006,09 &&&&&&&&&&&&0251.0900000251,9 Paltamo
Paltaniemi &&&&&&&&&&&&0290.&&&&00290 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0119.0300000119,3 Kajaani
Panelia &&&&&&&&&&&&0858.&&&&00858 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,70 &&&&&&&&&&&&0128.0100000128,1 Eura
Pankakoski &&&&&&&&&&&&0656.&&&&00656 &&&&&&&&&&&&&&02.06200002,62 &&&&&&&&&&&&0250.0400000250,4 Lieksa
Paraisten keskustaajama &&&&&&&&&&&09465.&&&&009 465 &&&&&&&&&&&&&026.091000026,91 &&&&&&&&&&&&0351.0700000351,7 Parainen
Parhalahti &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280 &&&&&&&&&&&&&&02.08600002,86 &&&&&&&&&&&&&097.090000097,9 Pyhäjoki
Parikkalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01498.&&&&001 498 &&&&&&&&&&&&&&04.01400004,14 &&&&&&&&&&&&0361.0800000361,8 Parikkala
Parkanon keskustaajama &&&&&&&&&&&04347.&&&&004 347 &&&&&&&&&&&&&014.01000014,01 &&&&&&&&&&&&0310.0300000310,3 Parkano
Parola &&&&&&&&&&&06670.&&&&006 670 &&&&&&&&&&&&&017.04000017,04 &&&&&&&&&&&&0391.0400000391,4 Hattula 6 647
Hämeenlinna 23
Pelkosenniemen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0350.&&&&00350 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0224.0400000224,4 Pelkosenniemi
Pellesmäki-Vehmasmäki &&&&&&&&&&&&0538.&&&&00538 &&&&&&&&&&&&&&04.03700004,37 &&&&&&&&&&&&0123.0100000123,1 Kuopio
Pellon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01802.&&&&001 802 &&&&&&&&&&&&&&06.09100006,91 &&&&&&&&&&&&0260.0800000260,8 Pello
Pellosniemi &&&&&&&&&&&&0289.&&&&00289 &&&&&&&&&&&&&&01.07100001,71 &&&&&&&&&&&&0169.&&&&00169,0 Mikkeli
Peltokorpi &&&&&&&&&&&&0515.&&&&00515 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0165.0100000165,1 Kokkola
Peltosalmi &&&&&&&&&&&&0779.&&&&00779 &&&&&&&&&&&&&&03.03300003,33 &&&&&&&&&&&&0233.0900000233,9 Iisalmi
Pennala &&&&&&&&&&&&0932.&&&&00932 &&&&&&&&&&&&&&03.09400003,94 &&&&&&&&&&&&0236.0500000236,5 Orimattila
Perhon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0859.&&&&00859 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0275.0300000275,3 Perho
Pernajan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0453.&&&&00453 &&&&&&&&&&&&&&02.04800002,48 &&&&&&&&&&&&0182.0700000182,7 Loviisa
Perniön asemanseutu &&&&&&&&&&&&0225.&&&&00225 &&&&&&&&&&&&&&01.06700001,67 &&&&&&&&&&&&0134.0700000134,7 Salo
Perniön kirkonkylä &&&&&&&&&&&02376.&&&&002 376 &&&&&&&&&&&&&&05.06600005,66 &&&&&&&&&&&&0419.0800000419,8 Salo
Pertunmaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0455.&&&&00455 &&&&&&&&&&&&&&02.0400002,04 &&&&&&&&&&&&0223.&&&&00223,0 Pertunmaa
Perälä (Teuva) &&&&&&&&&&&&0360.&&&&00360 &&&&&&&&&&&&&&05.01700005,17 &&&&&&&&&&&&&069.060000069,6 Teuva
Peräseinäjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01759.&&&&001 759 &&&&&&&&&&&&&&09.05600009,56 &&&&&&&&&&&&0184.&&&&00184,0 Seinäjoki
Petolahti (taajama) &&&&&&&&&&&&0576.&&&&00576 &&&&&&&&&&&&&&04.02900004,29 &&&&&&&&&&&&0134.0300000134,3 Maalahti
Petsmo &&&&&&&&&&&&0452.&&&&00452 &&&&&&&&&&&&&&04.0200004,02 &&&&&&&&&&&&0112.0400000112,4 Mustasaari
Petäjäveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01871.&&&&001 871 &&&&&&&&&&&&&&06.0700006,07 &&&&&&&&&&&&0308.0200000308,2 Petäjävesi
Piehinki &&&&&&&&&&&&0364.&&&&00364 &&&&&&&&&&&&&&03.02700003,27 &&&&&&&&&&&&0111.0300000111,3 Raahe
Pieksämäen keskustaajama &&&&&&&&&&013055.&&&&0013 055 &&&&&&&&&&&&&018.092000018,92 &&&&&&&&&&&&0690.&&&&00690,0 Pieksämäki
Pielaveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01920.&&&&001 920 &&&&&&&&&&&&&&04.02900004,29 &&&&&&&&&&&&0447.0600000447,6 Pielavesi
Pietarsaaren keskustaajama &&&&&&&&&&020699.&&&&0020 699 &&&&&&&&&&&&&028.04000028,04 &&&&&&&&&&&&0738.0200000738,2 Pietarsaari 18 816
Pedersören kunta 1 883
Pihkainmäki &&&&&&&&&&&&0411.&&&&00411 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0227.0100000227,1 Kuopio
Pihtiputaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01944.&&&&001 944 &&&&&&&&&&&&&&07.01400007,14 &&&&&&&&&&&&0272.0300000272,3 Pihtipudas
Piippolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0506.&&&&00506 &&&&&&&&&&&&&&02.05800002,58 &&&&&&&&&&&&0196.0100000196,1 Siikalatva
Piipsjärvi &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0141.0700000141,7 Oulainen
Pirttikylä (taajama) &&&&&&&&&&&&0399.&&&&00399 &&&&&&&&&&&&&&03.05200003,52 &&&&&&&&&&&&0113.0400000113,4 Närpiö
Pohjakylä &&&&&&&&&&&&0409.&&&&00409 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&0188.0500000188,5 Sastamala
Pohjan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01985.&&&&001 985 &&&&&&&&&&&&&&06.07800006,78 &&&&&&&&&&&&0292.0800000292,8 Raasepori
Polvijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01253.&&&&001 253 &&&&&&&&&&&&&&04.05700004,57 &&&&&&&&&&&&0274.0200000274,2 Polvijärvi
Pomarkun kirkonkylä &&&&&&&&&&&01309.&&&&001 309 &&&&&&&&&&&&&&05.04300005,43 &&&&&&&&&&&&0241.0100000241,1 Pomarkku
Porin keskustaajama &&&&&&&&&&083785.&&&&0083 785 &&&&&&&&&&&&0120.0190000120,19 &&&&&&&&&&&&0697.0100000697,1 Pori 62 920
Ulvila 10 394
Harjavalta 6 445
Nakkila 4 026
Pornaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&02077.&&&&002 077 &&&&&&&&&&&&&&06.05900006,59 &&&&&&&&&&&&0315.0200000315,2 Pornainen
Porvoon keskustaajama &&&&&&&&&&038471.&&&&0038 471 &&&&&&&&&&&&&047.025000047,25 &&&&&&&&&&&&0814.0200000814,2 Porvoo
Puhos (Kitee) &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204 &&&&&&&&&&&&&&00.08200000,82 &&&&&&&&&&&&0248.0400000248,4 Kitee
Pukkilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0755.&&&&00755 &&&&&&&&&&&&&&02.05200002,52 &&&&&&&&&&&&0299.0600000299,6 Pukkila
Pulkkilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0741.&&&&00741 &&&&&&&&&&&&&&04.0500004,05 &&&&&&&&&&&&0183.&&&&00183,0 Siikalatva
Punkalaitumen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01188.&&&&001 188 &&&&&&&&&&&&&&05.02300005,23 &&&&&&&&&&&&0227.0200000227,2 Punkalaidun
Punkasalmi &&&&&&&&&&&01295.&&&&001 295 &&&&&&&&&&&&&&02.05900002,59 &&&&&&&&&&&&0500.&&&&00500,0 Savonlinna
Puolangan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01439.&&&&001 439 &&&&&&&&&&&&&&03.06100003,61 &&&&&&&&&&&&0398.0600000398,6 Puolanka
Purmo (taajama) &&&&&&&&&&&&0363.&&&&00363 &&&&&&&&&&&&&&03.07100003,71 &&&&&&&&&&&&&097.080000097,8 Pedersören kunta
Purola (Pyhtää) &&&&&&&&&&&&0249.&&&&00249 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,40 &&&&&&&&&&&&0103.0800000103,8 Pyhtää
Pusula (taajama) &&&&&&&&&&&&0763.&&&&00763 &&&&&&&&&&&&&&01.09100001,91 &&&&&&&&&&&&0399.0500000399,5 Lohja
Puuluoto &&&&&&&&&&&&0259.&&&&00259 &&&&&&&&&&&&&&00.07500000,75 &&&&&&&&&&&&0345.0300000345,3 Tornio
Puumalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01098.&&&&001 098 &&&&&&&&&&&&&&03.04100003,41 &&&&&&&&&&&&0322.&&&&00322,0 Puumala
Pyhe &&&&&&&&&&&&0297.&&&&00297 &&&&&&&&&&&&&&02.0800002,08 &&&&&&&&&&&&0142.0800000142,8 Mynämäki
Pyhtään kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0671.&&&&00671 &&&&&&&&&&&&&&03.08400003,84 &&&&&&&&&&&&0174.0700000174,7 Pyhtää
Pyhäjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01566.&&&&001 566 &&&&&&&&&&&&&&05.04900005,49 &&&&&&&&&&&&0285.0200000285,2 Pyhäjoki
Pyhäniemi &&&&&&&&&&&&0317.&&&&00317 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0158.0500000158,5 Hollola
Pyhännän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0854.&&&&00854 &&&&&&&&&&&&&&02.01600002,16 &&&&&&&&&&&&0395.0400000395,4 Pyhäntä
Pyhärannan kirkonkylä (Rohdainen) &&&&&&&&&&&&0261.&&&&00261 &&&&&&&&&&&&&&01.03600001,36 &&&&&&&&&&&&0191.0900000191,9 Pyhäranta
Pyhäsalmi (taajama) &&&&&&&&&&&02433.&&&&002 433 &&&&&&&&&&&&&&06.07200006,72 &&&&&&&&&&&&0362.0100000362,1 Pyhäjärvi
Pylkönmäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0288.&&&&00288 &&&&&&&&&&&&&&01.01900001,19 &&&&&&&&&&&&0242.&&&&00242,0 Saarijärvi
Pännäinen &&&&&&&&&&&01006.&&&&001 006 &&&&&&&&&&&&&&06.07200006,72 &&&&&&&&&&&&0149.0700000149,7 Pedersören kunta
Päntäne &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&01.05500001,55 &&&&&&&&&&&&0134.0200000134,2 Kauhajoki
Pöljä &&&&&&&&&&&&0417.&&&&00417 &&&&&&&&&&&&&&04.0100004,01 &&&&&&&&&&&&0104.&&&&00104,0 Siilinjärvi
Raahen keskustaajama &&&&&&&&&&018896.&&&&0018 896 &&&&&&&&&&&&&042.03000042,03 &&&&&&&&&&&&0449.0600000449,6 Raahe
Raippaluoto (taajama) &&&&&&&&&&&&0715.&&&&00715 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,00 &&&&&&&&&&&&0178.0800000178,8 Mustasaari
Rajamäki &&&&&&&&&&&06647.&&&&006 647 &&&&&&&&&&&&&013.045000013,45 &&&&&&&&&&&&0494.0200000494,2 Nurmijärvi 6 605
Hyvinkää 42
Rangsby &&&&&&&&&&&&0315.&&&&00315 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0186.0400000186,4 Saltvik
Rantasalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01356.&&&&001 356 &&&&&&&&&&&&&&03.07700003,77 &&&&&&&&&&&&0359.0700000359,7 Rantasalmi
Rantsilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0769.&&&&00769 &&&&&&&&&&&&&&03.03900003,39 &&&&&&&&&&&&0226.0800000226,8 Siikalatva
Ranuan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01916.&&&&001 916 &&&&&&&&&&&&&&04.08900004,89 &&&&&&&&&&&&0391.0800000391,8 Ranua
Rasila &&&&&&&&&&&02545.&&&&002 545 &&&&&&&&&&&&&&06.0800006,08 &&&&&&&&&&&&0418.0600000418,6 Ruokolahti
Rauman keskustaajama &&&&&&&&&&033508.&&&&0033 508 &&&&&&&&&&&&&053.053000053,53 &&&&&&&&&&&&0626.&&&&00626,0 Rauma
Rautalammin kirkonkylä[9] &&&&&&&&&&&01532.&&&&001 532 &&&&&&&&&&&&&&04.07100004,71 &&&&&&&&&&&&0325.0300000325,3 Rautalampi
Rautavaaran kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0729.&&&&00729 &&&&&&&&&&&&&&02.04100002,41 &&&&&&&&&&&&0302.0500000302,5 Rautavaara
Rautio (taajama) &&&&&&&&&&&&0390.&&&&00390 &&&&&&&&&&&&&&02.04600002,46 &&&&&&&&&&&&0158.0500000158,5 Kalajoki
Rautiosaari &&&&&&&&&&&01098.&&&&001 098 &&&&&&&&&&&&&&06.0300006,03 &&&&&&&&&&&&0182.0100000182,1 Rovaniemi
Rautjärven asemanseutu &&&&&&&&&&&&0213.&&&&00213 &&&&&&&&&&&&&&01.02100001,21 &&&&&&&&&&&&0176.&&&&00176,0 Rautjärvi 210
Ruokolahti 3
Reisjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01189.&&&&001 189 &&&&&&&&&&&&&&04.08900004,89 &&&&&&&&&&&&0243.0100000243,1 Reisjärvi
Rengon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01162.&&&&001 162 &&&&&&&&&&&&&&04.05600004,56 &&&&&&&&&&&&0254.0800000254,8 Hämeenlinna
Renum-Jakari &&&&&&&&&&&&0283.&&&&00283 &&&&&&&&&&&&&&03.0600003,06 &&&&&&&&&&&&&092.050000092,5 Porvoo
Reposaari &&&&&&&&&&&&0760.&&&&00760 &&&&&&&&&&&&&&01.04700001,47 &&&&&&&&&&&&0517.&&&&00517,0 Pori
Revonlahti (kylä) &&&&&&&&&&&&0411.&&&&00411 &&&&&&&&&&&&&&02.03900002,39 &&&&&&&&&&&&0172.&&&&00172,0 Siikajoki
Riihikoski &&&&&&&&&&&01553.&&&&001 553 &&&&&&&&&&&&&&05.09900005,99 &&&&&&&&&&&&0259.0400000259,4 Pöytyä
Riihimäen keskustaajama &&&&&&&&&&027711.&&&&0027 711 &&&&&&&&&&&&&031.058000031,58 &&&&&&&&&&&&0877.0500000877,5 Riihimäki 27 628
Loppi 60
Hausjärvi 23
Ristiinan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02219.&&&&002 219 &&&&&&&&&&&&&&04.02600004,26 &&&&&&&&&&&&0520.0900000520,9 Mikkeli
Ristijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0551.&&&&00551 &&&&&&&&&&&&&&02.02400002,24 &&&&&&&&&&&&0246.&&&&00246,0 Ristijärvi
Risö (Luoto) &&&&&&&&&&&02744.&&&&002 744 &&&&&&&&&&&&&&09.0900009,09 &&&&&&&&&&&&0301.0900000301,9 Luoto
Rova (Kittilä) &&&&&&&&&&&&0337.&&&&00337 &&&&&&&&&&&&&&00.05600000,56 &&&&&&&&&&&&0601.0800000601,8 Kittilä
Rovaniemen keskustaajama &&&&&&&&&&053361.&&&&0053 361 &&&&&&&&&&&&&059.077000059,77 &&&&&&&&&&&&0892.0800000892,8 Rovaniemi
Ruka &&&&&&&&&&&&0234.&&&&00234 &&&&&&&&&&&&&&03.07500003,75 &&&&&&&&&&&&&062.040000062,4 Kuusamo
Ruotanen (kylä) &&&&&&&&&&&&0420.&&&&00420 &&&&&&&&&&&&&&02.02400002,24 &&&&&&&&&&&&0187.0500000187,5 Pyhäjärvi
Ruotsalo &&&&&&&&&&&&0396.&&&&00396 &&&&&&&&&&&&&&03.03400003,34 &&&&&&&&&&&&0118.0600000118,6 Kokkola
Ruotsinpyhtään kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0462.&&&&00462 &&&&&&&&&&&&&&01.09800001,98 &&&&&&&&&&&&0233.0300000233,3 Loviisa
Ruoveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01913.&&&&001 913 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,60 &&&&&&&&&&&&0289.0800000289,8 Ruovesi
Ruukki (taajama) &&&&&&&&&&&01160.&&&&001 160 &&&&&&&&&&&&&&04.02100004,21 &&&&&&&&&&&&0275.0500000275,5 Siikajoki
Ruutana (Kangasala) &&&&&&&&&&&03604.&&&&003 604 &&&&&&&&&&&&&&09.04200009,42 &&&&&&&&&&&&0382.0600000382,6 Kangasala
Rymättylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0749.&&&&00749 &&&&&&&&&&&&&&02.04100002,41 &&&&&&&&&&&&0310.0800000310,8 Naantali
Ryttylä &&&&&&&&&&&01628.&&&&001 628 &&&&&&&&&&&&&&03.05400003,54 &&&&&&&&&&&&0459.0900000459,9 Hausjärvi
Rääkkylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0560.&&&&00560 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0236.0300000236,3 Rääkkylä
Röykkä &&&&&&&&&&&01591.&&&&001 591 &&&&&&&&&&&&&&03.07400003,74 &&&&&&&&&&&&0425.0400000425,4 Nurmijärvi
Röylä (Lohja) &&&&&&&&&&&&0217.&&&&00217 &&&&&&&&&&&&&&02.05500002,55 &&&&&&&&&&&&&085.010000085,1 Lohja
Saarijärven keskustaajama &&&&&&&&&&&04896.&&&&004 896 &&&&&&&&&&&&&013.015000013,15 &&&&&&&&&&&&0372.0200000372,2 Saarijärvi
Saariselkä &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311 &&&&&&&&&&&&&&02.03600002,36 &&&&&&&&&&&&0131.0800000131,8 Inari
Saarlammi &&&&&&&&&&&&0251.&&&&00251 &&&&&&&&&&&&&&02.01100002,11 &&&&&&&&&&&&0119.&&&&00119,0 Kirkkonummi 225
Siuntio 26
Sahalahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01195.&&&&001 195 &&&&&&&&&&&&&&03.02700003,27 &&&&&&&&&&&&0365.0400000365,4 Kangasala
Saimaanharju &&&&&&&&&&&01806.&&&&001 806 &&&&&&&&&&&&&&02.09700002,97 &&&&&&&&&&&&0608.0100000608,1 Taipalsaari
Sallan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01624.&&&&001 624 &&&&&&&&&&&&&&03.09100003,91 &&&&&&&&&&&&0415.0300000415,3 Salla
Salon keskustaajama &&&&&&&&&&029020.&&&&0029 020 &&&&&&&&&&&&&037.077000037,77 &&&&&&&&&&&&0768.0300000768,3 Salo
Sammatin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0971.&&&&00971 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,90 &&&&&&&&&&&&0249.&&&&00249,0 Lohja
Sasi (Mahnala) &&&&&&&&&&&&0259.&&&&00259 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0166.&&&&00166,0 Hämeenkyrö
Saukkola &&&&&&&&&&&&0977.&&&&00977 &&&&&&&&&&&&&&04.03900004,39 &&&&&&&&&&&&0222.0600000222,6 Lohja
Sauvon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01269.&&&&001 269 &&&&&&&&&&&&&&03.08700003,87 &&&&&&&&&&&&0327.0900000327,9 Sauvo
Savijärvi &&&&&&&&&&&&0248.&&&&00248 &&&&&&&&&&&&&&01.03700001,37 &&&&&&&&&&&&0181.&&&&00181,0 Sipoo
Savitaipaleen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01777.&&&&001 777 &&&&&&&&&&&&&&05.07800005,78 &&&&&&&&&&&&0307.0400000307,4 Savitaipale
Savonlinnan keskustaajama &&&&&&&&&&021034.&&&&0021 034 &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023,00 &&&&&&&&&&&&0914.0500000914,5 Savonlinna
Savonrannan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0411.&&&&00411 &&&&&&&&&&&&&&02.0100002,01 &&&&&&&&&&&&0204.0500000204,5 Savonlinna
Savukosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0389.&&&&00389 &&&&&&&&&&&&&&02.02100002,21 &&&&&&&&&&&&0176.&&&&00176,0 Savukoski
Seinäjoen keskustaajama &&&&&&&&&&050722.&&&&0050 722 &&&&&&&&&&&&&056.010000056,10 &&&&&&&&&&&&0904.0100000904,1 Seinäjoki
Sieppijärvi &&&&&&&&&&&&0227.&&&&00227 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,40 &&&&&&&&&&&&0162.0100000162,1 Kolari
Sievin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01795.&&&&001 795 &&&&&&&&&&&&&&04.07200004,72 &&&&&&&&&&&&0380.0300000380,3 Sievi
Siikaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0419.&&&&00419 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0203.0400000203,4 Siikainen
Siikajoenkylä &&&&&&&&&&&&0429.&&&&00429 &&&&&&&&&&&&&&02.06400002,64 &&&&&&&&&&&&0162.0500000162,5 Siikajoki
Siilinjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&011502.&&&&0011 502 &&&&&&&&&&&&&023.018000023,18 &&&&&&&&&&&&0496.0200000496,2 Siilinjärvi
Siltakylä &&&&&&&&&&&02861.&&&&002 861 &&&&&&&&&&&&&010.082000010,82 &&&&&&&&&&&&0264.0400000264,4 Pyhtää
Simon asemanseutu &&&&&&&&&&&&0812.&&&&00812 &&&&&&&&&&&&&&03.0600003,06 &&&&&&&&&&&&0265.0400000265,4 Simo
Simon kirkonkylä (Simoniemi) &&&&&&&&&&&&0240.&&&&00240 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,80 &&&&&&&&&&&&0133.0300000133,3 Simo
Simpele &&&&&&&&&&&01638.&&&&001 638 &&&&&&&&&&&&&&05.0700005,07 &&&&&&&&&&&&0323.0100000323,1 Rautjärvi
Sinettä &&&&&&&&&&&&0468.&&&&00468 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,10 &&&&&&&&&&&&0222.0900000222,9 Rovaniemi
Sippola (Kirkonkylä) &&&&&&&&&&&&0201.&&&&00201 &&&&&&&&&&&&&&01.02700001,27 &&&&&&&&&&&&0158.0300000158,3 Kouvola
Sirkka (Kittilä) &&&&&&&&&&&&0554.&&&&00554 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,40 &&&&&&&&&&&&&086.060000086,6 Kittilä
Siuntion asemanseutu &&&&&&&&&&&02313.&&&&002 313 &&&&&&&&&&&&&&03.06100003,61 &&&&&&&&&&&&0640.0700000640,7 Siuntio
Siuntion kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0351.&&&&00351 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0187.0700000187,7 Siuntio
Siuro &&&&&&&&&&&02371.&&&&002 371 &&&&&&&&&&&&&&05.03600005,36 &&&&&&&&&&&&0442.0400000442,4 Nokia
Sodankylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&05047.&&&&005 047 &&&&&&&&&&&&&012.054000012,54 &&&&&&&&&&&&0402.0500000402,5 Sodankylä
Soinin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0986.&&&&00986 &&&&&&&&&&&&&&03.09700003,97 &&&&&&&&&&&&0248.0400000248,4 Soini
Soinlahti (Iisalmi) &&&&&&&&&&&&0281.&&&&00281 &&&&&&&&&&&&&&03.0100003,01 &&&&&&&&&&&&&093.040000093,4 Iisalmi
Soklot &&&&&&&&&&&&0322.&&&&00322 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0132.0500000132,5 Uusikaarlepyy
Sokoja &&&&&&&&&&&&0244.&&&&00244 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0150.0600000150,6 Kokkola
Someron keskustaajama &&&&&&&&&&&05013.&&&&005 013 &&&&&&&&&&&&&012.059000012,59 &&&&&&&&&&&&0398.0200000398,2 Somero
Sonkajärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01297.&&&&001 297 &&&&&&&&&&&&&&03.0200003,02 &&&&&&&&&&&&0429.0500000429,5 Sonkajärvi
Sorsakoski &&&&&&&&&&&&0709.&&&&00709 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0283.0600000283,6 Leppävirta
Sotkia &&&&&&&&&&&&0213.&&&&00213 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0113.0300000113,3 Akaa
Storby &&&&&&&&&&&&0399.&&&&00399 &&&&&&&&&&&&&&02.09500002,95 &&&&&&&&&&&&0135.0300000135,3 Eckerö
Stormi &&&&&&&&&&&&0230.&&&&00230 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0115.&&&&00115,0 Sastamala
Störsvik &&&&&&&&&&&&0247.&&&&00247 &&&&&&&&&&&&&&01.03900001,39 &&&&&&&&&&&&0177.0700000177,7 Siuntio
Sukeva &&&&&&&&&&&&0366.&&&&00366 &&&&&&&&&&&&&&01.07600001,76 &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208,0 Sonkajärvi
Sulkavan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01034.&&&&001 034 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&&0298.&&&&00298,0 Sulkava
Sumiaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0413.&&&&00413 &&&&&&&&&&&&&&01.03900001,39 &&&&&&&&&&&&0297.0100000297,1 Äänekoski
Sundom-Sulva (Sundom) &&&&&&&&&&&03874.&&&&003 874 &&&&&&&&&&&&&017.017000017,17 &&&&&&&&&&&&0225.0600000225,6 Vaasa 2 352
Mustasaari 1 522
Suolahden keskustaajama &&&&&&&&&&&04055.&&&&004 055 &&&&&&&&&&&&&&08.06800008,68 &&&&&&&&&&&&0467.0200000467,2 Äänekoski
Suomenlinna &&&&&&&&&&&&0707.&&&&00707 &&&&&&&&&&&&&&00.06200000,62 &&&&&&&&&&&01140.03000001 140,3 Helsinki
Suomussalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0849.&&&&00849 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0412.0100000412,1 Suomussalmi
Suonenjoen keskustaajama &&&&&&&&&&&05093.&&&&005 093 &&&&&&&&&&&&&012.012000012,12 &&&&&&&&&&&&0420.0200000420,2 Suonenjoki
Syrjäntaka (Tuulos) &&&&&&&&&&&&0537.&&&&00537 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0226.0600000226,6 Hämeenlinna
Sysmän kirkonkylä &&&&&&&&&&&01944.&&&&001 944 &&&&&&&&&&&&&&06.03800006,38 &&&&&&&&&&&&0304.0700000304,7 Sysmä
Syvänniemi &&&&&&&&&&&&0232.&&&&00232 &&&&&&&&&&&&&&01.02800001,28 &&&&&&&&&&&&0181.0300000181,3 Kuopio
Säkylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02975.&&&&002 975 &&&&&&&&&&&&&010.039000010,39 &&&&&&&&&&&&0286.0300000286,3 Säkylä
Sälinkää &&&&&&&&&&&&0240.&&&&00240 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0148.0100000148,1 Mäntsälä
Särkisalmi &&&&&&&&&&&&0399.&&&&00399 &&&&&&&&&&&&&&02.07700002,77 &&&&&&&&&&&&0144.&&&&00144,0 Parikkala
Sääksjärvi (kylä Mäntsälässä) &&&&&&&&&&&&0274.&&&&00274 &&&&&&&&&&&&&&02.09400002,94 &&&&&&&&&&&&&093.020000093,2 Mäntsälä
Söderby &&&&&&&&&&&&0609.&&&&00609 &&&&&&&&&&&&&&04.06900004,69 &&&&&&&&&&&&0129.0900000129,9 Lemland
Söderkulla &&&&&&&&&&&09265.&&&&009 265 &&&&&&&&&&&&&039.023000039,23 &&&&&&&&&&&&0236.0200000236,2 Sipoo 7 478
Helsinki 1 758
Vantaa 29
Söörmarkku &&&&&&&&&&&&0608.&&&&00608 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0194.0900000194,9 Pori
Taalintehdas &&&&&&&&&&&01086.&&&&001 086 &&&&&&&&&&&&&&03.06800003,68 &&&&&&&&&&&&0295.0100000295,1 Kemiönsaari
Taavetti (Luumäki) &&&&&&&&&&&02084.&&&&002 084 &&&&&&&&&&&&&&05.05600005,56 &&&&&&&&&&&&0374.0800000374,8 Luumäki
Taipalsaaren kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0909.&&&&00909 &&&&&&&&&&&&&&02.09100002,91 &&&&&&&&&&&&0312.0400000312,4 Taipalsaari
Taivalkosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&01877.&&&&001 877 &&&&&&&&&&&&&&05.07800005,78 &&&&&&&&&&&&0324.0700000324,7 Taivalkoski
Taivassalon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0638.&&&&00638 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0204.0500000204,5 Taivassalo
Takamaa (Ylöjärvi) &&&&&&&&&&&&0532.&&&&00532 &&&&&&&&&&&&&&03.0400003,04 &&&&&&&&&&&&0175.&&&&00175,0 Ylöjärvi
Tammisaaren keskustaajama &&&&&&&&&&&08556.&&&&008 556 &&&&&&&&&&&&&012.053000012,53 &&&&&&&&&&&&0682.0800000682,8 Raasepori
Tammisilta &&&&&&&&&&&&0216.&&&&00216 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&&093.050000093,5 Paimio 110
Kaarina 106
Tampereen keskustaajama &&&&&&&&&0337541.&&&&00337 541 &&&&&&&&&&&&0277.0540000277,54 &&&&&&&&&&&01216.02000001 216,2 Tampere 222 904
Nokia 28 026
Ylöjärvi 25 516
Kangasala 21 846
Lempäälä 20 484
Pirkkala 18 765
Tarvasjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0862.&&&&00862 &&&&&&&&&&&&&&03.02500003,25 &&&&&&&&&&&&0265.0200000265,2 Lieto
Teerijärvi (taajama) &&&&&&&&&&&01008.&&&&001 008 &&&&&&&&&&&&&&05.02300005,23 &&&&&&&&&&&&0192.0700000192,7 Kruunupyy
Teijo (Perniö) &&&&&&&&&&&&0379.&&&&00379 &&&&&&&&&&&&&&02.04600002,46 &&&&&&&&&&&&0154.0100000154,1 Salo
Tenhola (taajama) &&&&&&&&&&&&0756.&&&&00756 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,00 &&&&&&&&&&&&0252.&&&&00252,0 Raasepori
Teponmäki &&&&&&&&&&&&0433.&&&&00433 &&&&&&&&&&&&&&03.03700003,37 &&&&&&&&&&&&0128.0500000128,5 Inari
Tervakoski &&&&&&&&&&&04034.&&&&004 034 &&&&&&&&&&&&&&08.07400008,74 &&&&&&&&&&&&0461.0600000461,6 Janakkala
Tervolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0973.&&&&00973 &&&&&&&&&&&&&&03.01800003,18 &&&&&&&&&&&&0306.&&&&00306,0 Tervola
Tervon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0546.&&&&00546 &&&&&&&&&&&&&&01.07700001,77 &&&&&&&&&&&&0308.0500000308,5 Tervo
Tesjoki &&&&&&&&&&&&0910.&&&&00910 &&&&&&&&&&&&&&02.06800002,68 &&&&&&&&&&&&0339.0600000339,6 Loviisa
Teuvan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02733.&&&&002 733 &&&&&&&&&&&&&015.051000015,51 &&&&&&&&&&&&0176.0200000176,2 Teuva
Tiistenjoki &&&&&&&&&&&&0224.&&&&00224 &&&&&&&&&&&&&&02.0100002,01 &&&&&&&&&&&&0111.0400000111,4 Lapua
Tikkakoski &&&&&&&&&&&04214.&&&&004 214 &&&&&&&&&&&&&&06.02900006,29 &&&&&&&&&&&&0670.&&&&00670,0 Jyväskylä
Tiukka (taajama) &&&&&&&&&&&&0233.&&&&00233 &&&&&&&&&&&&&&02.0100002,01 &&&&&&&&&&&&0115.0900000115,9 Kristiinankaupunki
Toholammin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01600.&&&&001 600 &&&&&&&&&&&&&&07.05400007,54 &&&&&&&&&&&&0212.0400000212,4 Toholampi
Toija &&&&&&&&&&&&0522.&&&&00522 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0266.0300000266,3 Salo
Toijalan keskustaajama &&&&&&&&&&&08381.&&&&008 381 &&&&&&&&&&&&&016.043000016,43 &&&&&&&&&&&&0510.0100000510,1 Akaa
Toivakan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01018.&&&&001 018 &&&&&&&&&&&&&&03.05700003,57 &&&&&&&&&&&&0285.0200000285,2 Toivakka
Toivala-Vuorela &&&&&&&&&&&05705.&&&&005 705 &&&&&&&&&&&&&010.057000010,57 &&&&&&&&&&&&0539.0700000539,7 Siilinjärvi 5 563
Kuopio 142
Tolpanniemi &&&&&&&&&&&01183.&&&&001 183 &&&&&&&&&&&&&&02.0700002,07 &&&&&&&&&&&&0571.0500000571,5 Kuusamo
Tornion keskustaajama &&&&&&&&&&016854.&&&&0016 854 &&&&&&&&&&&&&036.018000036,18 &&&&&&&&&&&&0465.0800000465,8 Tornio
Tottijärvi (kylä) &&&&&&&&&&&&0203.&&&&00203 &&&&&&&&&&&&&&01.05400001,54 &&&&&&&&&&&&0131.0800000131,8 Nokia
Träskby &&&&&&&&&&&&0564.&&&&00564 &&&&&&&&&&&&&&05.04500005,45 &&&&&&&&&&&&0103.0500000103,5 Sipoo
Tupos &&&&&&&&&&&02926.&&&&002 926 &&&&&&&&&&&&&&04.09800004,98 &&&&&&&&&&&&0587.0600000587,6 Liminka
Turenki &&&&&&&&&&&07497.&&&&007 497 &&&&&&&&&&&&&013.092000013,92 &&&&&&&&&&&&0538.0600000538,6 Janakkala
Turun keskustaajama[10] &&&&&&&&&0274896.&&&&00274 896 &&&&&&&&&&&&0281.0620000281,62 &&&&&&&&&&&&0976.0100000976,1 Turku 182 075
Kaarina 31 451
Raisio 23 649
Naantali 14 193
Lieto 13 848
Masku 5 834
Rusko 3 846
Tuunaansaari &&&&&&&&&&&&0206.&&&&00206 &&&&&&&&&&&&&&01.01900001,19 &&&&&&&&&&&&0173.0100000173,1 Savonlinna
Tuupovaaran kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0498.&&&&00498 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0242.0900000242,9 Joensuu
Tuuri &&&&&&&&&&&&0781.&&&&00781 &&&&&&&&&&&&&&04.03100004,31 &&&&&&&&&&&&0181.0200000181,2 Alavus
Tuusniemen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01023.&&&&001 023 &&&&&&&&&&&&&&02.09500002,95 &&&&&&&&&&&&0346.0800000346,8 Tuusniemi
Tyrnävän kirkonkylä &&&&&&&&&&&03146.&&&&003 146 &&&&&&&&&&&&&&07.0200007,02 &&&&&&&&&&&&0448.0300000448,3 Tyrnävä
Tölby &&&&&&&&&&&&0493.&&&&00493 &&&&&&&&&&&&&&04.03100004,31 &&&&&&&&&&&&0114.0400000114,4 Mustasaari
Töysän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0908.&&&&00908 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,00 &&&&&&&&&&&&0181.0600000181,6 Alavus
Uimaharju &&&&&&&&&&&01328.&&&&001 328 &&&&&&&&&&&&&&05.08000005,80 &&&&&&&&&&&&0229.&&&&00229,0 Joensuu
Untamala &&&&&&&&&&&&0343.&&&&00343 &&&&&&&&&&&&&&03.04300003,43 &&&&&&&&&&&&0100.&&&&00100,0 Laitila
Uotsola &&&&&&&&&&&01094.&&&&001 094 &&&&&&&&&&&&&&03.06800003,68 &&&&&&&&&&&&0297.0300000297,3 Sastamala
Urjalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02306.&&&&002 306 &&&&&&&&&&&&&&08.04000008,40 &&&&&&&&&&&&0274.0500000274,5 Urjala
Utajärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01291.&&&&001 291 &&&&&&&&&&&&&&04.08300004,83 &&&&&&&&&&&&0267.0300000267,3 Utajärvi
Utsjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0328.&&&&00328 &&&&&&&&&&&&&&01.04100001,41 &&&&&&&&&&&&0232.0600000232,6 Utsjoki
Utti &&&&&&&&&&&&0395.&&&&00395 &&&&&&&&&&&&&&02.03900002,39 &&&&&&&&&&&&0165.0300000165,3 Kouvola
Uudenkaarlepyyn keskustaajama &&&&&&&&&&&03417.&&&&003 417 &&&&&&&&&&&&&&08.02600008,26 &&&&&&&&&&&&0413.0700000413,7 Uusikaarlepyy
Uudenkaupungin keskustaajama &&&&&&&&&&010294.&&&&0010 294 &&&&&&&&&&&&&019.024000019,24 &&&&&&&&&&&&0535.&&&&00535,0 Uusikaupunki
Uuraisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01114.&&&&001 114 &&&&&&&&&&&&&&03.09300003,93 &&&&&&&&&&&&0283.0500000283,5 Uurainen
Vaalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01210.&&&&001 210 &&&&&&&&&&&&&&02.07200002,72 &&&&&&&&&&&&0444.0900000444,9 Vaala
Vaasan keskustaajama &&&&&&&&&&067548.&&&&0067 548 &&&&&&&&&&&&&069.017000069,17 &&&&&&&&&&&&0976.0600000976,6 Vaasa 59 377
Mustasaari 8 171
Vahdon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01129.&&&&001 129 &&&&&&&&&&&&&&03.09300003,93 &&&&&&&&&&&&0287.0300000287,3 Rusko
Valkeakosken keskustaajama &&&&&&&&&&017084.&&&&0017 084 &&&&&&&&&&&&&020.013000020,13 &&&&&&&&&&&&0848.0700000848,7 Valkeakoski
Valkeala (Valkealan kirkonkylä) &&&&&&&&&&&05895.&&&&005 895 &&&&&&&&&&&&&010.081000010,81 &&&&&&&&&&&&0545.0300000545,3 Kouvola
Valtimon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0955.&&&&00955 &&&&&&&&&&&&&&03.04300003,43 &&&&&&&&&&&&0278.0400000278,4 Valtimo
Vammalan keskustaajama &&&&&&&&&&010202.&&&&0010 202 &&&&&&&&&&&&&020.041000020,41 &&&&&&&&&&&&0499.0900000499,9 Sastamala
Vampulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0466.&&&&00466 &&&&&&&&&&&&&&02.06100002,61 &&&&&&&&&&&&0178.0500000178,5 Huittinen
Varkauden keskustaajama &&&&&&&&&&018883.&&&&0018 883 &&&&&&&&&&&&&032.063000032,63 &&&&&&&&&&&&0578.0700000578,7 Varkaus 18 646
Leppävirta 237
Varpaisjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01101.&&&&001 101 &&&&&&&&&&&&&&03.01500003,15 &&&&&&&&&&&&0349.0500000349,5 Lapinlahti
Vartsala &&&&&&&&&&&&0269.&&&&00269 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,30 &&&&&&&&&&&&0206.0900000206,9 Salo
Vasarainen &&&&&&&&&&&&0381.&&&&00381 &&&&&&&&&&&&&&03.06800003,68 &&&&&&&&&&&&0103.0500000103,5 Rauma
Vasarla &&&&&&&&&&&&0260.&&&&00260 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0134.&&&&00134,0 Lohja
Vaskiluoto &&&&&&&&&&&&0344.&&&&00344 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0142.0100000142,1 Vaasa
Vaskio &&&&&&&&&&&&0284.&&&&00284 &&&&&&&&&&&&&&01.03700001,37 &&&&&&&&&&&&0207.0300000207,3 Salo
Vastamäki &&&&&&&&&&&&0578.&&&&00578 &&&&&&&&&&&&&&03.06600003,66 &&&&&&&&&&&&0157.0900000157,9 Ylöjärvi
Vattukylä &&&&&&&&&&&&0246.&&&&00246 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0135.0900000135,9 Haapavesi
Vehmersalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0562.&&&&00562 &&&&&&&&&&&&&&01.02900001,29 &&&&&&&&&&&&0435.0900000435,9 Kuopio
Veikkaala &&&&&&&&&&&&0222.&&&&00222 &&&&&&&&&&&&&&01.06500001,65 &&&&&&&&&&&&0134.0500000134,5 Mustasaari
Veikkola &&&&&&&&&&&06190.&&&&006 190 &&&&&&&&&&&&&017.084000017,84 &&&&&&&&&&&&0347.&&&&00347,0 Kirkkonummi 5 731
Vihti 459
Veneskoski (Nurmo) &&&&&&&&&&&&0340.&&&&00340 &&&&&&&&&&&&&&02.01200002,12 &&&&&&&&&&&&0160.0400000160,4 Seinäjoki
Vesala (Oulu) &&&&&&&&&&&&0713.&&&&00713 &&&&&&&&&&&&&&02.02600002,26 &&&&&&&&&&&&0315.0500000315,5 Oulu
Vesanka &&&&&&&&&&&&0949.&&&&00949 &&&&&&&&&&&&&&05.02800005,28 &&&&&&&&&&&&0179.0700000179,7 Jyväskylä
Vesannon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0815.&&&&00815 &&&&&&&&&&&&&&02.08100002,81 &&&&&&&&&&&&0290.&&&&00290,0 Vesanto
Vesilahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01635.&&&&001 635 &&&&&&&&&&&&&&04.04300004,43 &&&&&&&&&&&&0369.0100000369,1 Vesilahti
Vieremän kirkonkylä &&&&&&&&&&&01386.&&&&001 386 &&&&&&&&&&&&&&02.06200002,62 &&&&&&&&&&&&0529.&&&&00529,0 Vieremä
Vierumäki (Heinola) &&&&&&&&&&&&0430.&&&&00430 &&&&&&&&&&&&&&02.05500002,55 &&&&&&&&&&&&0168.0600000168,6 Heinola
Vihannin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01096.&&&&001 096 &&&&&&&&&&&&&&03.04800003,48 &&&&&&&&&&&&0314.0900000314,9 Raahe
Vihdin kirkonkylä &&&&&&&&&&&03487.&&&&003 487 &&&&&&&&&&&&&&05.06200005,62 &&&&&&&&&&&&0620.0500000620,5 Vihti
Viialan kirkonkylä &&&&&&&&&&&05158.&&&&005 158 &&&&&&&&&&&&&011.044000011,44 &&&&&&&&&&&&0450.0900000450,9 Akaa
Viinijärvi &&&&&&&&&&&&0773.&&&&00773 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&&0222.0800000222,8 Liperi
Viitasaaren keskustaajama &&&&&&&&&&&03567.&&&&003 567 &&&&&&&&&&&&&&06.07500006,75 &&&&&&&&&&&&0528.0400000528,4 Viitasaari
Viitikko &&&&&&&&&&&&0244.&&&&00244 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0169.0400000169,4 Seinäjoki
Viljakkalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0588.&&&&00588 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0248.0100000248,1 Ylöjärvi
Vilniemi &&&&&&&&&&&&0521.&&&&00521 &&&&&&&&&&&&&&01.03200001,32 &&&&&&&&&&&&0394.0700000394,7 Hamina
Vimpelin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01999.&&&&001 999 &&&&&&&&&&&&&&09.08300009,83 &&&&&&&&&&&&0203.0400000203,4 Vimpeli
Vinkkilä &&&&&&&&&&&01054.&&&&001 054 &&&&&&&&&&&&&&06.01700006,17 &&&&&&&&&&&&0170.0800000170,8 Vehmaa
Virenoja &&&&&&&&&&&&0308.&&&&00308 &&&&&&&&&&&&&&02.05700002,57 &&&&&&&&&&&&0119.0800000119,8 Orimattila
Virojoki &&&&&&&&&&&01114.&&&&001 114 &&&&&&&&&&&&&&05.06000005,60 &&&&&&&&&&&&0198.0900000198,9 Virolahti
Virtain keskustaajama &&&&&&&&&&&03431.&&&&003 431 &&&&&&&&&&&&&&09.06700009,67 &&&&&&&&&&&&0354.0800000354,8 Virrat
Virtasalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0222.&&&&00222 &&&&&&&&&&&&&&00.09700000,97 &&&&&&&&&&&&0228.0900000228,9 Pieksämäki
Virttaa &&&&&&&&&&&&0242.&&&&00242 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0149.0400000149,4 Loimaa
Visuvesi (taajama) &&&&&&&&&&&&0307.&&&&00307 &&&&&&&&&&&&&&01.09300001,93 &&&&&&&&&&&&0159.0100000159,1 Ruovesi
Voolahti &&&&&&&&&&&&0297.&&&&00297 &&&&&&&&&&&&&&02.03400002,34 &&&&&&&&&&&&0126.0900000126,9 Porvoo
Vuokatti &&&&&&&&&&&06167.&&&&006 167 &&&&&&&&&&&&&013.085000013,85 &&&&&&&&&&&&0445.0300000445,3 Sotkamo
Vuolijoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0387.&&&&00387 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,40 &&&&&&&&&&&&0276.0400000276,4 Kajaani
Vuores &&&&&&&&&&&04933.&&&&004 933 &&&&&&&&&&&&&&03.0300003,03 &&&&&&&&&&&01628.01000001 628,1 Tampere 4 896
Lempäälä 37
Vähäkangas &&&&&&&&&&&&0297.&&&&00297 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0158.0800000158,8 Ylivieska
Vähänkyrön kirkonkylä &&&&&&&&&&&03532.&&&&003 532 &&&&&&&&&&&&&021.01000021,01 &&&&&&&&&&&&0168.0100000168,1 Vaasa 2 632
Isokyrö 900
Västerbyn &&&&&&&&&&&&0202.&&&&00202 &&&&&&&&&&&&&&00.08100000,81 &&&&&&&&&&&&0249.0400000249,4 Luoto
Vääksy &&&&&&&&&&&04834.&&&&004 834 &&&&&&&&&&&&&&09.03500009,35 &&&&&&&&&&&&0517.&&&&00517,0 Asikkala
Vöyrin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01796.&&&&001 796 &&&&&&&&&&&&&&09.0200009,02 &&&&&&&&&&&&0199.0100000199,1 Vöyri
Ylihärmän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02167.&&&&002 167 &&&&&&&&&&&&&010.014000010,14 &&&&&&&&&&&&0213.0700000213,7 Kauhava
Yli-Iin kirkonseutu (Yli-Ii (kaupunginosa)) &&&&&&&&&&&&0661.&&&&00661 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0270.0900000270,9 Oulu
Ylikiimingin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0713.&&&&00713 &&&&&&&&&&&&&&02.05800002,58 &&&&&&&&&&&&0276.0400000276,4 Oulu
Ylimarkku (taajama) &&&&&&&&&&&&0500.&&&&00500 &&&&&&&&&&&&&&03.05300003,53 &&&&&&&&&&&&0141.0600000141,6 Närpiö
Yliskulma &&&&&&&&&&&&0254.&&&&00254 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&0110.&&&&00110,0 Lieto
Ylistaron kirkonkylä &&&&&&&&&&&02550.&&&&002 550 &&&&&&&&&&&&&012.058000012,58 &&&&&&&&&&&&0202.0700000202,7 Seinäjoki 2 547
Isokyrö 3
Ylitornion kirkonkylä &&&&&&&&&&&01888.&&&&001 888 &&&&&&&&&&&&&&06.07500006,75 &&&&&&&&&&&&0279.0700000279,7 Ylitornio
Ylivieskan keskustaajama &&&&&&&&&&012378.&&&&0012 378 &&&&&&&&&&&&&027.094000027,94 &&&&&&&&&&&&0443.&&&&00443,0 Ylivieska
Ylämaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0406.&&&&00406 &&&&&&&&&&&&&&01.07900001,79 &&&&&&&&&&&&0226.0800000226,8 Lappeenranta
Yläneen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0945.&&&&00945 &&&&&&&&&&&&&&04.0300004,03 &&&&&&&&&&&&0234.0500000234,5 Pöytyä
Yppäri &&&&&&&&&&&&0359.&&&&00359 &&&&&&&&&&&&&&03.0300003,03 &&&&&&&&&&&&0118.0500000118,5 Pyhäjoki
Ypäjän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0936.&&&&00936 &&&&&&&&&&&&&&03.09800003,98 &&&&&&&&&&&&0235.0200000235,2 Ypäjä
Äetsän kirkonkylä (Pehula)[11] &&&&&&&&&&&02145.&&&&002 145 &&&&&&&&&&&&&&09.06700009,67 &&&&&&&&&&&&0221.0800000221,8 Sastamala
Ähtärin keskustaajama &&&&&&&&&&&03281.&&&&003 281 &&&&&&&&&&&&&&07.04300007,43 &&&&&&&&&&&&0441.0600000441,6 Ähtäri
Ähtävä (taajama) &&&&&&&&&&&&0760.&&&&00760 &&&&&&&&&&&&&&04.09800004,98 &&&&&&&&&&&&0152.0600000152,6 Pedersören kunta
Äkäslompolo &&&&&&&&&&&&0463.&&&&00463 &&&&&&&&&&&&&&04.08600004,86 &&&&&&&&&&&&&095.030000095,3 Kolari
Ämmänsaari &&&&&&&&&&&04009.&&&&004 009 &&&&&&&&&&&&&&08.05000008,50 &&&&&&&&&&&&0471.0600000471,6 Suomussalmi
Äystö &&&&&&&&&&&&0299.&&&&00299 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0122.0500000122,5 Teuva
Äänekosken keskustaajama &&&&&&&&&&&08439.&&&&008 439 &&&&&&&&&&&&&010.053000010,53 &&&&&&&&&&&&0801.0400000801,4 Äänekoski
Ödkarby &&&&&&&&&&&&0380.&&&&00380 &&&&&&&&&&&&&&03.03500003,35 &&&&&&&&&&&&0113.0400000113,4 Saltvik 375
Finström 5

LähteetMuokkaa

  1. Taajama-aste muuttujina Vuosi, Alue ja Tiedot Tilastokeskuksen PX-Web tietokannat. Viitattu 1.5.2020.
  2. Taajamat väkiluvun ja väestöntiheyden mukaan 31.12.2018 muuttujina Vuosi, Taajama ja Tiedot Tilastokeskuksen PX-Web tietokannat. Viitattu 1.5.2020.
  3. Taajama-aste muuttujina Vuosi, Alue ja Tiedot Tilastokeskuksen PX-Web tietokannat. Viitattu 1.5.2020.
  4. a b c d Taajamat väkiluvun ja väestöntiheyden mukaan 31.12.2018 Tilastokeskus. Viitattu 1.5.2020.
  5. Taajama- ja haja-asutusalueväestö iän ja sukupuolen mukaan kunnittain 31.12.2018 Tilastokeskus. Viitattu 1.5.2020.
  6. Lähteessä nimi oli muodossa Asemankylä (Ii)
  7. Kunnittaisista tiedoista yhteenlaskemalla taajaman väkiluvuksi tulee 1 286 172 henkeä.
  8. Kunnittaisisten tietojen mukaan taajamassa on 7 421 asukasta.
  9. Kunnittaisisten tietojen mukaan taajamassa on 1 532 asukasta.
  10. Kunnittaisista tiedoista yhteenlaskemalla taajaman väkiluvuksi tulee 274 896 henkeä.
  11. Tilastokeskus käyttää nimeä Äetsän kirkonkylä, artikkeli aiheesta on nimellä Pehula.