Luettelo Suomen taajamista 2017

Tämä artikkeli on luettelo Suomen taajamista vuonna 2017. Tilastolliset taajamat määrittelee Suomessa Tilastokeskus. Taajama-sarakkeessa sulkeisiin lainausmerkkeissä kirjoitetut nimet ovat Tilastokeskuksen alkuperäisessä aineistossa olevia nimimuotoja. Kunta-sarakkeessa kuntien nimien perässä olevat luvut kertovat, kuinka suuri osa taajaman väestöstä asuu kyseisessä kunnassa.

Vuoden 2017 lopussa Suomessa oli 5 513 130 asukasta, joista 4 673 486 asui taajamissa, 768 435 haja-asutusalueilla ja 71 209 asukkaan asuinpaikka oli tuntematon. Taajama-aste oli 85,9 prosenttia.[1] Taajamien lukumäärä oli 742 kappaletta.[2]

Monessa Ahvenanmaan kunnassa (Brändö, Föglö, Geta, Kumlinge, Kökar, Lumparland, Sottunga, Sund ja Vårdö) ei ollut lainkaan taajamaväestöä. Manner-Suomessa ainoa kunta, jossa ei ollut taajamia oli Luhanka. Kunnista, joissa oli taajamaväestöä, korkein taajama-aste oli Kauniaisissa (100,0 prosenttia) ja matalin Utsjoella (26,1 prosenttia). Maakunnittain tarkasteltuna korkein taajama-aste oli Uudellamaalla (95,4 prosenttia) ja matalin Ahvenanmaalla (62,6 prosenttia).[3]

Taajama[4] Väkiluku
(31.12.2017)[4]
Maapinta-ala
(km²)[4]
Väestötiheys
(as./km²)[4]
Kunta[5]
Ahde (taajama) &&&&&&&&&&&&0356.&&&&00356 &&&&&&&&&&&&&&02.03400002,34 &&&&&&&&&&&&0152.0100000152,1 Nivala
Ahlainen (taajama) &&&&&&&&&&&&0366.&&&&00366 &&&&&&&&&&&&&&03.0800003,08 &&&&&&&&&&&&0118.0700000118,7 Pori
Ahola (Posio) &&&&&&&&&&&01294.&&&&001 294 &&&&&&&&&&&&&&03.09700003,97 &&&&&&&&&&&&0326.0300000326,3 Posio
Ahonkylä (Ilmajoki) &&&&&&&&&&&01996.&&&&001 996 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,00 &&&&&&&&&&&&0399.0200000399,2 Ilmajoki
Aitoo &&&&&&&&&&&&0415.&&&&00415 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0170.0800000170,8 Pälkäne
Ajos &&&&&&&&&&&&0334.&&&&00334 &&&&&&&&&&&&&&00.09800000,98 &&&&&&&&&&&&0340.0800000340,8 Kemi
Akonpohja &&&&&&&&&&&&0252.&&&&00252 &&&&&&&&&&&&&&01.02500001,25 &&&&&&&&&&&&0201.0600000201,6 Parikkala
Alahärmän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02203.&&&&002 203 &&&&&&&&&&&&&011.084000011,84 &&&&&&&&&&&&0186.&&&&00186,0 Kauhava
Alajärven keskustaajama &&&&&&&&&&&05111.&&&&005 111 &&&&&&&&&&&&&025.030000025,3 &&&&&&&&&&&&0202.&&&&00202,0 Alajärvi
Alakylä (Oulu) &&&&&&&&&&&01538.&&&&001 538 &&&&&&&&&&&&&&08.09400008,94 &&&&&&&&&&&&0172.&&&&00172,0 Oulu
Alapitkä &&&&&&&&&&&&0350.&&&&00350 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0266.0700000266,7 Lapinlahti
Alastaron kirkonkylä &&&&&&&&&&&01142.&&&&001 142 &&&&&&&&&&&&&&04.04100004,41 &&&&&&&&&&&&0259.0200000259,2 Loimaa
Alaveteli (taajama) &&&&&&&&&&&&0806.&&&&00806 &&&&&&&&&&&&&&05.05600005,56 &&&&&&&&&&&&0144.0900000144,9 Kruunupyy
Alavieskan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01364.&&&&001 364 &&&&&&&&&&&&&&06.02800006,28 &&&&&&&&&&&&0217.0200000217,2 Alavieska
Alavuden asemanseutu &&&&&&&&&&&01272.&&&&001 272 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,60 &&&&&&&&&&&&0192.0800000192,8 Alavus
Alavuden keskustaajama &&&&&&&&&&&03973.&&&&003 973 &&&&&&&&&&&&&011.092000011,92 &&&&&&&&&&&&0333.0300000333,3 Alavus
Anttola (Kerimäki) &&&&&&&&&&&&0307.&&&&00307 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0122.0800000122,8 Savonlinna
Anttolankylä &&&&&&&&&&&&0828.&&&&00828 &&&&&&&&&&&&&&03.0500003,05 &&&&&&&&&&&&0271.0300000271,3 Mikkeli
Arpela &&&&&&&&&&&&0276.&&&&00276 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0163.0600000163,6 Tornio
Artjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0431.&&&&00431 &&&&&&&&&&&&&&02.06300002,63 &&&&&&&&&&&&0164.&&&&00164,0 Orimattila
Asemakylä (Kuivaniemi)[6] &&&&&&&&&&&&0821.&&&&00821 &&&&&&&&&&&&&&04.05700004,57 &&&&&&&&&&&&0179.0700000179,7 Ii
Askaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0420.&&&&00420 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0203.0600000203,6 Masku
Askolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01312.&&&&001 312 &&&&&&&&&&&&&&05.09600005,96 &&&&&&&&&&&&0220.&&&&00220,0 Askola
Auran asemanseutu &&&&&&&&&&&02727.&&&&002 727 &&&&&&&&&&&&&&07.03100007,31 &&&&&&&&&&&&0373.0100000373,1 Aura
Bergö (taajama) &&&&&&&&&&&&0385.&&&&00385 &&&&&&&&&&&&&&03.01600003,16 &&&&&&&&&&&&0121.0800000121,8 Maalahti
Björkboda &&&&&&&&&&&&0209.&&&&00209 &&&&&&&&&&&&&&01.04100001,41 &&&&&&&&&&&&0148.&&&&00148,0 Kemiönsaari
Björköby (taajama) &&&&&&&&&&&&0290.&&&&00290 &&&&&&&&&&&&&&02.09400002,94 &&&&&&&&&&&&&098.070000098,7 Mustasaari
Blinkan &&&&&&&&&&&&0222.&&&&00222 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0169.0200000169,2 Porvoo
Bosund &&&&&&&&&&&01011.&&&&001 011 &&&&&&&&&&&&&&03.01500003,15 &&&&&&&&&&&&0320.0700000320,7 Luoto
Dragsfjärdin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0608.&&&&00608 &&&&&&&&&&&&&&05.01400005,14 &&&&&&&&&&&&0118.0400000118,4 Kemiönsaari
Elimäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01350.&&&&001 350 &&&&&&&&&&&&&&04.01900004,19 &&&&&&&&&&&&0322.0400000322,4 Kouvola
Enon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01827.&&&&001 827 &&&&&&&&&&&&&&04.01500004,15 &&&&&&&&&&&&0440.0100000440,1 Joensuu
Enonkosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0555.&&&&00555 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0296.0100000296,1 Enonkoski
Enontekiön kirkonkylä (Hetta) &&&&&&&&&&&&0574.&&&&00574 &&&&&&&&&&&&&&03.03400003,34 &&&&&&&&&&&&0171.0800000171,8 Enontekiö
Eskola (Kannus) &&&&&&&&&&&&0253.&&&&00253 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,50 &&&&&&&&&&&&0168.0700000168,7 Kannus
Eteläinen &&&&&&&&&&&&0608.&&&&00608 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,30 &&&&&&&&&&&&0184.0100000184,1 Hämeenlinna
Etelä-Paippinen &&&&&&&&&&&&0304.&&&&00304 &&&&&&&&&&&&&&02.08800002,88 &&&&&&&&&&&&0105.0700000105,7 Sipoo
Eugmo &&&&&&&&&&&&0497.&&&&00497 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0209.0700000209,7 Luoto
Eurajoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02679.&&&&002 679 &&&&&&&&&&&&&&07.02600007,26 &&&&&&&&&&&&0369.0100000369,1 Eurajoki
Eurakoski &&&&&&&&&&&&0873.&&&&00873 &&&&&&&&&&&&&&04.01800004,18 &&&&&&&&&&&&0208.0900000208,9 Eura
Euran kirkonkylä (Euran keskustaajama) &&&&&&&&&&&06471.&&&&006 471 &&&&&&&&&&&&&021.047000021,47 &&&&&&&&&&&&0301.0400000301,4 Eura 6 337
Säkylä 134
Evijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0875.&&&&00875 &&&&&&&&&&&&&&04.03900004,39 &&&&&&&&&&&&0199.0400000199,4 Evijärvi
Fagernäs (Luoto) &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,10 &&&&&&&&&&&&&099.010000099,1 Luoto
Fiskari &&&&&&&&&&&&0502.&&&&00502 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0207.0300000207,3 Raasepori
Forsby (Pedersören kunta) &&&&&&&&&&&&0351.&&&&00351 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&&082.050000082,5 Pedersören kunta
Forssan keskustaajama &&&&&&&&&&021236.&&&&0021 236 &&&&&&&&&&&&&037.014000037,14 &&&&&&&&&&&&0571.0800000571,8 Forssa 15 518
Jokioinen 3 208
Tammela 2 510
Girsnäs &&&&&&&&&&&&0246.&&&&00246 &&&&&&&&&&&&&&01.09200001,92 &&&&&&&&&&&&0128.0100000128,1 Porvoo
Godby &&&&&&&&&&&01293.&&&&001 293 &&&&&&&&&&&&&&06.02800006,28 &&&&&&&&&&&&0206.&&&&00206,0 Finström 1 048
Jomala 245
Haapajoki-Arkkukari &&&&&&&&&&&&0717.&&&&00717 &&&&&&&&&&&&&&04.08800004,88 &&&&&&&&&&&&0147.&&&&00147,0 Raahe
Haapajärven keskustaajama &&&&&&&&&&&04554.&&&&004 554 &&&&&&&&&&&&&016.07000016,07 &&&&&&&&&&&&0283.0300000283,3 Haapajärvi
Haapamäki &&&&&&&&&&&&0831.&&&&00831 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&0195.0300000195,3 Keuruu
Haapaveden keskustaajama &&&&&&&&&&&03883.&&&&003 883 &&&&&&&&&&&&&011.095000011,95 &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325,0 Haapavesi
Haikaperä &&&&&&&&&&&&0357.&&&&00357 &&&&&&&&&&&&&&02.01300002,13 &&&&&&&&&&&&0168.&&&&00168,0 Nivala
Hailuodon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0518.&&&&00518 &&&&&&&&&&&&&&05.06100005,61 &&&&&&&&&&&&&092.040000092,4 Hailuoto
Haimoo &&&&&&&&&&&&0401.&&&&00401 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,60 &&&&&&&&&&&&0111.0400000111,4 Vihti
Halkia &&&&&&&&&&&&0445.&&&&00445 &&&&&&&&&&&&&&04.05600004,56 &&&&&&&&&&&&&097.050000097,5 Pornainen
Halkosaari (Seinäjoki) &&&&&&&&&&&&0689.&&&&00689 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0315.&&&&00315,0 Seinäjoki
Halla-Tiutinen &&&&&&&&&&&&0326.&&&&00326 &&&&&&&&&&&&&&00.04300000,43 &&&&&&&&&&&&0752.0500000752,5 Kotka
Halli (taajama) &&&&&&&&&&&&0964.&&&&00964 &&&&&&&&&&&&&&04.01900004,19 &&&&&&&&&&&&0230.&&&&00230,0 Jämsä
Halsuan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0484.&&&&00484 &&&&&&&&&&&&&&03.01400003,14 &&&&&&&&&&&&0154.0300000154,3 Halsua
Haminan keskustaajama &&&&&&&&&&015581.&&&&0015 581 &&&&&&&&&&&&&035.04000035,04 &&&&&&&&&&&&0444.0700000444,7 Hamina
Hammasjärvi (Joensuu) &&&&&&&&&&&&0206.&&&&00206 &&&&&&&&&&&&&&02.02400002,24 &&&&&&&&&&&&&092.020000092,2 Joensuu
Hammaslahti &&&&&&&&&&&01555.&&&&001 555 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,40 &&&&&&&&&&&&0353.0800000353,8 Joensuu
Hangon keskustaajama &&&&&&&&&&&07632.&&&&007 632 &&&&&&&&&&&&&013.049000013,49 &&&&&&&&&&&&0565.0900000565,9 Hanko
Hankasalmen asemanseutu &&&&&&&&&&&&0795.&&&&00795 &&&&&&&&&&&&&&03.02100003,21 &&&&&&&&&&&&0247.0400000247,4 Hankasalmi
Hankasalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01281.&&&&001 281 &&&&&&&&&&&&&&03.01300003,13 &&&&&&&&&&&&0408.0900000408,9 Hankasalmi
Haraldsby &&&&&&&&&&&&0245.&&&&00245 &&&&&&&&&&&&&&01.01600001,16 &&&&&&&&&&&&0211.0400000211,4 Saltvik
Harrström &&&&&&&&&&&&0214.&&&&00214 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0118.0100000118,1 Korsnäs
Hartolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01544.&&&&001 544 &&&&&&&&&&&&&&05.03400005,34 &&&&&&&&&&&&0289.0200000289,2 Hartola
Harviala &&&&&&&&&&&&0361.&&&&00361 &&&&&&&&&&&&&&00.08900000,89 &&&&&&&&&&&&0404.0300000404,3 Janakkala
Hastinrinne &&&&&&&&&&&&0234.&&&&00234 &&&&&&&&&&&&&&01.08200001,82 &&&&&&&&&&&&0128.0900000128,9 Tervola
Hauhon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01159.&&&&001 159 &&&&&&&&&&&&&&03.0300003,03 &&&&&&&&&&&&0382.0900000382,9 Hämeenlinna
Haukivuoren asemanseutu &&&&&&&&&&&&0780.&&&&00780 &&&&&&&&&&&&&&02.07400002,74 &&&&&&&&&&&&0284.0500000284,5 Mikkeli
Heikkilä (Seinäjoki) &&&&&&&&&&&&0726.&&&&00726 &&&&&&&&&&&&&&02.06300002,63 &&&&&&&&&&&&0276.0600000276,6 Seinäjoki
Heinlammi &&&&&&&&&&&&0211.&&&&00211 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0116.0800000116,8 Hollola
Heinolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02305.&&&&002 305 &&&&&&&&&&&&&&05.07700005,77 &&&&&&&&&&&&0399.0300000399,3 Heinola
Heinolan keskustaajama &&&&&&&&&&014432.&&&&0014 432 &&&&&&&&&&&&&016.048000016,48 &&&&&&&&&&&&0875.0700000875,7 Heinola
Heinävaara (Joensuu) &&&&&&&&&&&&0469.&&&&00469 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0228.0600000228,6 Joensuu
Heinäveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01476.&&&&001 476 &&&&&&&&&&&&&&03.07400003,74 &&&&&&&&&&&&0395.0100000395,1 Heinävesi
Helsingby &&&&&&&&&&&&0873.&&&&00873 &&&&&&&&&&&&&&04.0500004,05 &&&&&&&&&&&&0215.0700000215,7 Mustasaari
Helsingin keskustaajama[7] &&&&&&&&01268296.&&&&001 268 296 &&&&&&&&&&&&0680.0120000680,12 &&&&&&&&&&&01864.08000001 864,8 Helsinki 624 557
Espoo 271 859
Vantaa 218 299
Järvenpää 41 825
Kerava 34 886
Tuusula 29 977
Nurmijärvi 19 350
Kauniainen 9 484
Sipoo 8 103
Kirkkonummi 7 281
Mäntsälä 2 645
Vihti 30
Hepola &&&&&&&&&&&01701.&&&&001 701 &&&&&&&&&&&&&&03.03900003,39 &&&&&&&&&&&&0501.0500000501,5 Kemi
Herrala (Hollola) &&&&&&&&&&&&0489.&&&&00489 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0200.0400000200,4 Hollola
Herunen &&&&&&&&&&&&0552.&&&&00552 &&&&&&&&&&&&&&01.01900001,19 &&&&&&&&&&&&0464.0800000464,8 Nurmijärvi 549
Hyvinkää 3
Hikiä &&&&&&&&&&&01066.&&&&001 066 &&&&&&&&&&&&&&03.04400003,44 &&&&&&&&&&&&0310.0100000310,1 Hausjärvi
Hiltulanlahti &&&&&&&&&&&&0728.&&&&00728 &&&&&&&&&&&&&&04.01200004,12 &&&&&&&&&&&&0176.0700000176,7 Kuopio
Himangan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01709.&&&&001 709 &&&&&&&&&&&&&&06.03800006,38 &&&&&&&&&&&&0267.0900000267,9 Kalajoki 1 708
Kokkola 1
Hinnerjoki (taajama) &&&&&&&&&&&&0456.&&&&00456 &&&&&&&&&&&&&&03.08100003,81 &&&&&&&&&&&&0119.0600000119,6 Eura
Hinthaara &&&&&&&&&&&&0902.&&&&00902 &&&&&&&&&&&&&&03.09600003,96 &&&&&&&&&&&&0227.0800000227,8 Porvoo
Hirsilä &&&&&&&&&&&&0370.&&&&00370 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0179.0400000179,4 Orivesi
Hirvaskangas &&&&&&&&&&&&0440.&&&&00440 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0269.0500000269,5 Uurainen
Hirvensalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0788.&&&&00788 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0393.0300000393,3 Hirvensalmi
Hollolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0613.&&&&00613 &&&&&&&&&&&&&&03.04800003,48 &&&&&&&&&&&&0176.0200000176,2 Hollola
Honkajoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0739.&&&&00739 &&&&&&&&&&&&&&03.03800003,38 &&&&&&&&&&&&0218.0700000218,7 Honkajoki
Huhmari &&&&&&&&&&&&0326.&&&&00326 &&&&&&&&&&&&&&02.08800002,88 &&&&&&&&&&&&0113.0200000113,2 Vihti
Huikko &&&&&&&&&&&&0218.&&&&00218 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0109.&&&&00109,0 Tuusula
Huittula &&&&&&&&&&&&0327.&&&&00327 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0187.0400000187,4 Valkeakoski
Humppilan asemanseutu &&&&&&&&&&&01374.&&&&001 374 &&&&&&&&&&&&&&05.09100005,91 &&&&&&&&&&&&0232.0400000232,4 Humppila
Huttukylä &&&&&&&&&&&&0297.&&&&00297 &&&&&&&&&&&&&&01.08900001,89 &&&&&&&&&&&&0157.0400000157,4 Oulu
Hyrynsalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01271.&&&&001 271 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,60 &&&&&&&&&&&&0352.0700000352,7 Hyrynsalmi
Hytti (Lappeenranta) &&&&&&&&&&&&0283.&&&&00283 &&&&&&&&&&&&&&02.02700002,27 &&&&&&&&&&&&0124.0900000124,9 Lappeenranta
Hyvinkään keskustaajama &&&&&&&&&&043461.&&&&0043 461 &&&&&&&&&&&&&037.04000037,04 &&&&&&&&&&&01173.03000001 173,3 Hyvinkää 42 696
Hausjärvi 765
Hähkänä &&&&&&&&&&&&0970.&&&&00970 &&&&&&&&&&&&&&02.07500002,75 &&&&&&&&&&&&0352.0700000352,7 Salo
Häijää &&&&&&&&&&&&0389.&&&&00389 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0214.0700000214,7 Sastamala
Häiviä &&&&&&&&&&&&0316.&&&&00316 &&&&&&&&&&&&&&03.03700003,37 &&&&&&&&&&&&&093.070000093,7 Tammela
Hämeenkoski (taajama) &&&&&&&&&&&01086.&&&&001 086 &&&&&&&&&&&&&&03.08600003,86 &&&&&&&&&&&&0281.0200000281,2 Hollola
Hämeenlinnan keskustaajama &&&&&&&&&&049952.&&&&0049 952 &&&&&&&&&&&&&047.041000047,41 &&&&&&&&&&&01053.06000001 053,6 Hämeenlinna 49 922
Janakkala 30
Ihode &&&&&&&&&&&&0635.&&&&00635 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,00 &&&&&&&&&&&&0158.0800000158,8 Pyhäranta 622
Laitila 13
Iin Hamina &&&&&&&&&&&06550.&&&&006 550 &&&&&&&&&&&&&020.062000020,62 &&&&&&&&&&&&0317.0700000317,7 Ii
Iisalmen keskustaajama &&&&&&&&&&015293.&&&&0015 293 &&&&&&&&&&&&&018.031000018,31 &&&&&&&&&&&&0835.0200000835,2 Iisalmi
Iitin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&&01.07300001,73 &&&&&&&&&&&&0133.0800000133,8 Iitti
Iitiä &&&&&&&&&&&&0284.&&&&00284 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0157.0200000157,2 Lemi 259
Lappeenranta 25
Iittala &&&&&&&&&&&02345.&&&&002 345 &&&&&&&&&&&&&&06.06400006,64 &&&&&&&&&&&&0353.0200000353,2 Hämeenlinna
Ikaalisten keskustaajama &&&&&&&&&&&03936.&&&&003 936 &&&&&&&&&&&&&&06.05000006,50 &&&&&&&&&&&&0605.0800000605,8 Ikaalinen
Ikkala &&&&&&&&&&&&0291.&&&&00291 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0141.0700000141,7 Lohja
Ilmajoki-Kurikka &&&&&&&&&&013489.&&&&0013 489 &&&&&&&&&&&&&056.066000056,66 &&&&&&&&&&&&0238.0100000238,1 Kurikka 6 765
Ilmajoki 6 724
Ilola (Porvoo) &&&&&&&&&&&&0348.&&&&00348 &&&&&&&&&&&&&&02.07900002,79 &&&&&&&&&&&&0124.0900000124,9 Porvoo
Ilomantsin kirkonkylä &&&&&&&&&&&02758.&&&&002 758 &&&&&&&&&&&&&&07.03800007,38 &&&&&&&&&&&&0373.0600000373,6 Ilomantsi
Imatran keskustaajama &&&&&&&&&&028184.&&&&0028 184 &&&&&&&&&&&&&056.053000056,53 &&&&&&&&&&&&0498.0600000498,6 Imatra 26 370
Lappeenranta 1 494
Ruokolahti 320
Inarin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0617.&&&&00617 &&&&&&&&&&&&&&02.06500002,65 &&&&&&&&&&&&0233.0100000233,1 Inari
Inkere (Pertteli) &&&&&&&&&&&&0678.&&&&00678 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0286.&&&&00286,0 Salo
Inkeroinen (Kouvola) &&&&&&&&&&&04892.&&&&004 892 &&&&&&&&&&&&&013.049000013,49 &&&&&&&&&&&&0362.0500000362,5 Kouvola
Inkoon kirkonkylä &&&&&&&&&&&02184.&&&&002 184 &&&&&&&&&&&&&&07.07600007,76 &&&&&&&&&&&&0281.0400000281,4 Inkoo
Irjanne &&&&&&&&&&&&0296.&&&&00296 &&&&&&&&&&&&&&02.04500002,45 &&&&&&&&&&&&0120.0900000120,9 Eurajoki
Isnäs &&&&&&&&&&&&0269.&&&&00269 &&&&&&&&&&&&&&01.03600001,36 &&&&&&&&&&&&0197.0800000197,8 Loviisa
Isojoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0792.&&&&00792 &&&&&&&&&&&&&&03.08800003,88 &&&&&&&&&&&&0204.0400000204,4 Isojoki
Isokoski &&&&&&&&&&&&0367.&&&&00367 &&&&&&&&&&&&&&02.09400002,94 &&&&&&&&&&&&0124.0900000124,9 Ylivieska
Isokylä-Kallaanvaara &&&&&&&&&&&01014.&&&&001 014 &&&&&&&&&&&&&&04.02800004,28 &&&&&&&&&&&&0237.0100000237,1 Kemijärvi
Isokylä (Naantali) &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&01.06700001,67 &&&&&&&&&&&&0136.0400000136,4 Naantali
Isonkyrön kirkonkylä &&&&&&&&&&&02407.&&&&002 407 &&&&&&&&&&&&&011.085000011,85 &&&&&&&&&&&&0203.0100000203,1 Isokyrö
Iso-Vimma &&&&&&&&&&&&0509.&&&&00509 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&&0146.0600000146,6 Säkylä
Ivalo &&&&&&&&&&&03007.&&&&003 007 &&&&&&&&&&&&&&07.04000007,40 &&&&&&&&&&&&0406.0200000406,2 Inari
Jaalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0610.&&&&00610 &&&&&&&&&&&&&&02.01300002,13 &&&&&&&&&&&&0287.0100000287,1 Kouvola
Jakkukylä &&&&&&&&&&&&0201.&&&&00201 &&&&&&&&&&&&&&01.05200001,52 &&&&&&&&&&&&0132.0400000132,4 Oulu
Jalasjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&03311.&&&&003 311 &&&&&&&&&&&&&&09.08000009,80 &&&&&&&&&&&&0337.0800000337,8 Kurikka
Janakkalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0253.&&&&00253 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0134.0900000134,9 Janakkala
Jepuan asemanseutu &&&&&&&&&&&&0450.&&&&00450 &&&&&&&&&&&&&&03.0300003,03 &&&&&&&&&&&&0148.0700000148,7 Uusikaarlepyy
Joensuun keskustaajama &&&&&&&&&&067811.&&&&0067 811 &&&&&&&&&&&&&072.012000072,12 &&&&&&&&&&&&0940.0200000940,2 Joensuu 57 015
Kontiolahti 6 188
Liperi 4 608
Jokela &&&&&&&&&&&06196.&&&&006 196 &&&&&&&&&&&&&&08.07300008,73 &&&&&&&&&&&&0709.0800000709,8 Tuusula 6 000
Hyvinkää 196
Jokimaa-Vestra &&&&&&&&&&&&0320.&&&&00320 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0222.0600000222,6 Vantaa
Jokipii &&&&&&&&&&&&0264.&&&&00264 &&&&&&&&&&&&&&03.03300003,33 &&&&&&&&&&&&0109.0400000109,4 Kurikka
Joroisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01871.&&&&001 871 &&&&&&&&&&&&&&05.03700005,37 &&&&&&&&&&&&0348.0700000348,7 Joroinen
Joutsan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02292.&&&&002 292 &&&&&&&&&&&&&&05.08100005,81 &&&&&&&&&&&&0394.0300000394,3 Joutsa
Joutsenon kirkonkylä &&&&&&&&&&&06876.&&&&006 876 &&&&&&&&&&&&&015.086000015,86 &&&&&&&&&&&&0433.0600000433,6 Lappeenranta
Juankosken kirkonseutu &&&&&&&&&&&01998.&&&&001 998 &&&&&&&&&&&&&&06.03100006,31 &&&&&&&&&&&&0316.0800000316,8 Kuopio
Jurvan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01873.&&&&001 873 &&&&&&&&&&&&&&09.02500009,25 &&&&&&&&&&&&0202.0500000202,5 Kurikka
Juuan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02195.&&&&002 195 &&&&&&&&&&&&&&06.09200006,92 &&&&&&&&&&&&0317.0300000317,3 Juuka
Juvan kirkonkylä &&&&&&&&&&&03223.&&&&003 223 &&&&&&&&&&&&&&06.07100006,71 &&&&&&&&&&&&0480.0700000480,7 Juva
Jyrinki &&&&&&&&&&&&0330.&&&&00330 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,60 &&&&&&&&&&&&0127.&&&&00127,0 Sievi
Jyväskylän keskustaajama &&&&&&&&&0123241.&&&&00123 241 &&&&&&&&&&&&&094.019000094,19 &&&&&&&&&&&01308.05000001 308,5 Jyväskylä 121 644
Muurame 1 597
Jäkärlä &&&&&&&&&&&03627.&&&&003 627 &&&&&&&&&&&&&&07.06200007,62 &&&&&&&&&&&&0475.0700000475,7 Turku 3 376
Lieto 251
Jämijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0646.&&&&00646 &&&&&&&&&&&&&&03.0100003,01 &&&&&&&&&&&&0214.0700000214,7 Jämijärvi
Jämsän keskustaajama &&&&&&&&&&012709.&&&&0012 709 &&&&&&&&&&&&&030.088000030,88 &&&&&&&&&&&&0411.0600000411,6 Jämsä
Jäniksenlinna &&&&&&&&&&&&0243.&&&&00243 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&0105.0100000105,1 Tuusula 214
Nurmijärvi 29
Jäppilän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0288.&&&&00288 &&&&&&&&&&&&&&01.01100001,11 &&&&&&&&&&&&0259.0400000259,4 Pieksämäki
Järvelä &&&&&&&&&&&02675.&&&&002 675 &&&&&&&&&&&&&&08.06300008,63 &&&&&&&&&&&&0310.0100000310,1 Kärkölä
Järvensuu &&&&&&&&&&&01014.&&&&001 014 &&&&&&&&&&&&&&02.05400002,54 &&&&&&&&&&&&0399.0900000399,9 Naantali
Järvikylä (Nivala) &&&&&&&&&&&&0379.&&&&00379 &&&&&&&&&&&&&&02.07500002,75 &&&&&&&&&&&&0137.0800000137,8 Nivala
Järvikylä (Sievi) &&&&&&&&&&&&0322.&&&&00322 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0135.0800000135,8 Sievi
Kaanaa (Pori) &&&&&&&&&&&&0987.&&&&00987 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,50 &&&&&&&&&&&&0219.0400000219,4 Pori
Kaasmarkku &&&&&&&&&&&&0240.&&&&00240 &&&&&&&&&&&&&&01.05500001,55 &&&&&&&&&&&&0155.0300000155,3 Ulvila
Kaavin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01384.&&&&001 384 &&&&&&&&&&&&&&03.01500003,15 &&&&&&&&&&&&0439.0800000439,8 Kaavi
Kainasto &&&&&&&&&&&&0214.&&&&00214 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0103.0800000103,8 Kauhajoki
Kaipiaisten asemanseutu &&&&&&&&&&&&0241.&&&&00241 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0137.0700000137,7 Kouvola
Kaipola &&&&&&&&&&&01063.&&&&001 063 &&&&&&&&&&&&&&05.04100005,41 &&&&&&&&&&&&0196.0400000196,4 Jämsä
Kaivola (Pertteli) &&&&&&&&&&&&0939.&&&&00939 &&&&&&&&&&&&&&02.04900002,49 &&&&&&&&&&&&0376.0400000376,4 Salo
Kajaanin keskustaajama &&&&&&&&&&030028.&&&&0030 028 &&&&&&&&&&&&&028.052000028,52 &&&&&&&&&&&01052.09000001 052,9 Kajaani
Kakkuri &&&&&&&&&&&&0236.&&&&00236 &&&&&&&&&&&&&&02.05300002,53 &&&&&&&&&&&&&093.020000093,2 Kurikka
Kalajoen hiekkasärkät &&&&&&&&&&&&0538.&&&&00538 &&&&&&&&&&&&&&05.03600005,36 &&&&&&&&&&&&0100.0300000100,3 Kalajoki
Kalajoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&06620.&&&&006 620 &&&&&&&&&&&&&022.07000022,07 &&&&&&&&&&&&0300.&&&&00300,0 Kalajoki
Kalanti &&&&&&&&&&&01217.&&&&001 217 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,60 &&&&&&&&&&&&0338.0200000338,2 Uusikaupunki
Kangas (Ylihärmä) &&&&&&&&&&&&0221.&&&&00221 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0107.0200000107,2 Kauhava 112
Lapua 109
Kangaslammin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0229.&&&&00229 &&&&&&&&&&&&&&00.07700000,77 &&&&&&&&&&&&0295.0800000295,8 Varkaus
Kangasniemen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02800.&&&&002 800 &&&&&&&&&&&&&&06.02200006,22 &&&&&&&&&&&&0450.0400000450,4 Kangasniemi
Kankaanpää (Köyliö) &&&&&&&&&&&&0522.&&&&00522 &&&&&&&&&&&&&&03.03200003,32 &&&&&&&&&&&&0166.0200000166,2 Säkylä
Kankaanpään keskustaajama &&&&&&&&&&&07911.&&&&007 911 &&&&&&&&&&&&&016.07000016,07 &&&&&&&&&&&&0492.0300000492,3 Kankaanpää
Kannonkosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0518.&&&&00518 &&&&&&&&&&&&&&02.0700002,07 &&&&&&&&&&&&0249.0700000249,7 Kannonkoski
Kannuksen keskustaajama &&&&&&&&&&&03741.&&&&003 741 &&&&&&&&&&&&&011.087000011,87 &&&&&&&&&&&&0315.0200000315,2 Kannus
Karijoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0511.&&&&00511 &&&&&&&&&&&&&&03.07400003,74 &&&&&&&&&&&&0136.0500000136,5 Karijoki
Karjaan keskustaajama &&&&&&&&&&&07929.&&&&007 929 &&&&&&&&&&&&&013.086000013,86 &&&&&&&&&&&&0572.0200000572,2 Raasepori
Karjalohjan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0615.&&&&00615 &&&&&&&&&&&&&&03.0500003,05 &&&&&&&&&&&&0201.0700000201,7 Lohja
Karkkilan keskustaajama[8] &&&&&&&&&&&07485.&&&&007 485 &&&&&&&&&&&&&015.083000015,83 &&&&&&&&&&&&0472.0800000472,8 Karkkila
Karkku (taajama) &&&&&&&&&&&&0544.&&&&00544 &&&&&&&&&&&&&&03.02700003,27 &&&&&&&&&&&&0166.0300000166,3 Sastamala
Karstulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02100.&&&&002 100 &&&&&&&&&&&&&&04.09700004,97 &&&&&&&&&&&&0422.0200000422,2 Karstula
Karttulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0822.&&&&00822 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,80 &&&&&&&&&&&&0293.0600000293,6 Kuopio
Karunki (taajama) &&&&&&&&&&&&0517.&&&&00517 &&&&&&&&&&&&&&02.03200002,32 &&&&&&&&&&&&0222.0800000222,8 Tornio
Karvian kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0779.&&&&00779 &&&&&&&&&&&&&&02.08600002,86 &&&&&&&&&&&&0272.0300000272,3 Karvia
Karvoskylä-Jokikylä &&&&&&&&&&&&0295.&&&&00295 &&&&&&&&&&&&&&03.07100003,71 &&&&&&&&&&&&&079.050000079,5 Nivala 243
Haapajärvi 52
Kaskisten keskustaajama &&&&&&&&&&&01259.&&&&001 259 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,90 &&&&&&&&&&&&0434.0100000434,1 Kaskinen 1 254
Närpiö 5
Kasuri &&&&&&&&&&&&0348.&&&&00348 &&&&&&&&&&&&&&01.09500001,95 &&&&&&&&&&&&0178.0600000178,6 Valkeakoski
Kattby &&&&&&&&&&&&0365.&&&&00365 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0216.0300000216,3 Hammarland
Kauhajoen keskustaajama &&&&&&&&&&&08698.&&&&008 698 &&&&&&&&&&&&&032.058000032,58 &&&&&&&&&&&&0267.&&&&00267,0 Kauhajoki
Kauhavan keskustaajama &&&&&&&&&&&05509.&&&&005 509 &&&&&&&&&&&&&020.054000020,54 &&&&&&&&&&&&0268.0200000268,2 Kauhava
Kaukjärvi (Tammela) &&&&&&&&&&&&0227.&&&&00227 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,40 &&&&&&&&&&&&&094.080000094,8 Tammela
Kaukonen &&&&&&&&&&&&0252.&&&&00252 &&&&&&&&&&&&&&01.08400001,84 &&&&&&&&&&&&0136.0900000136,9 Kittilä
Kausala &&&&&&&&&&&03815.&&&&003 815 &&&&&&&&&&&&&&08.08800008,88 &&&&&&&&&&&&0429.0900000429,9 Iitti
Kaustisen kirkonkylä &&&&&&&&&&&04408.&&&&004 408 &&&&&&&&&&&&&019.067000019,67 &&&&&&&&&&&&0224.&&&&00224,0 Kaustinen 2 819
Veteli 1 589
Keiteleen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01111.&&&&001 111 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,20 &&&&&&&&&&&&0347.0300000347,3 Keitele
Kemie &&&&&&&&&&&01521.&&&&001 521 &&&&&&&&&&&&&&04.06800004,68 &&&&&&&&&&&&0324.0700000324,7 Tohmajärvi
Kemijärven keskustaajama &&&&&&&&&&&04234.&&&&004 234 &&&&&&&&&&&&&&09.05100009,51 &&&&&&&&&&&&0445.0100000445,1 Kemijärvi
Kemin keskustaajama &&&&&&&&&&026832.&&&&0026 832 &&&&&&&&&&&&&049.094000049,94 &&&&&&&&&&&&0537.0300000537,3 Kemi 18 916
Keminmaa 7 058
Tornio 858
Kemiön kirkonkylä &&&&&&&&&&&01302.&&&&001 302 &&&&&&&&&&&&&&05.08800005,88 &&&&&&&&&&&&0221.0600000221,6 Kemiönsaari
Kepola-Pajula (Kepola) &&&&&&&&&&&&0757.&&&&00757 &&&&&&&&&&&&&&04.05600004,56 &&&&&&&&&&&&0165.0900000165,9 Säkylä
Kerimäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02340.&&&&002 340 &&&&&&&&&&&&&&05.03600005,36 &&&&&&&&&&&&0436.0600000436,6 Savonlinna
Kerkkoo &&&&&&&&&&&&0707.&&&&00707 &&&&&&&&&&&&&&04.03100004,31 &&&&&&&&&&&&0163.0900000163,9 Porvoo
Kestilän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0516.&&&&00516 &&&&&&&&&&&&&&02.03600002,36 &&&&&&&&&&&&0218.0700000218,7 Siikalatva
Kesälahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0885.&&&&00885 &&&&&&&&&&&&&&03.01800003,18 &&&&&&&&&&&&0278.0500000278,5 Kitee
Keuruun keskustaajama &&&&&&&&&&&06093.&&&&006 093 &&&&&&&&&&&&&&08.08900008,89 &&&&&&&&&&&&0685.0500000685,5 Keuruu
Kierälahti &&&&&&&&&&&&0482.&&&&00482 &&&&&&&&&&&&&&02.0400002,04 &&&&&&&&&&&&0236.0700000236,7 Äänekoski
Kihniön kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0680.&&&&00680 &&&&&&&&&&&&&&02.05300002,53 &&&&&&&&&&&&0268.0800000268,8 Kihniö
Kiihtelysvaaran kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0542.&&&&00542 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0289.0100000289,1 Joensuu
Kiikalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0271.&&&&00271 &&&&&&&&&&&&&&01.01300001,13 &&&&&&&&&&&&0240.0900000240,9 Salo
Kiikka (taajama) &&&&&&&&&&&01177.&&&&001 177 &&&&&&&&&&&&&&05.06800005,68 &&&&&&&&&&&&0207.0300000207,3 Sastamala
Kiikoisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0518.&&&&00518 &&&&&&&&&&&&&&03.02900003,29 &&&&&&&&&&&&0157.0600000157,6 Sastamala
Kiimingin kirkonkylä &&&&&&&&&&&05654.&&&&005 654 &&&&&&&&&&&&&015.027000015,27 &&&&&&&&&&&&0370.0400000370,4 Oulu
Kilpilahti &&&&&&&&&&&&0523.&&&&00523 &&&&&&&&&&&&&&04.05600004,56 &&&&&&&&&&&&0114.0600000114,6 Porvoo
Kilvakkala &&&&&&&&&&&&0267.&&&&00267 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0185.0700000185,7 Ikaalinen
Kinnulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0827.&&&&00827 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,30 &&&&&&&&&&&&0250.0500000250,5 Kinnula
Kinnulanlahti &&&&&&&&&&&&0211.&&&&00211 &&&&&&&&&&&&&&01.07400001,74 &&&&&&&&&&&&0121.0600000121,6 Kuopio
Kintaus &&&&&&&&&&&&0281.&&&&00281 &&&&&&&&&&&&&&01.04300001,43 &&&&&&&&&&&&0197.&&&&00197,0 Petäjävesi
Kipuksenkulma &&&&&&&&&&&&0210.&&&&00210 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0134.0400000134,4 Eurajoki
Kirkkoaho &&&&&&&&&&&&0622.&&&&00622 &&&&&&&&&&&&&&04.0500004,05 &&&&&&&&&&&&0153.0400000153,4 Kajaani
Kirkkonummen kirkonkylä (Kirkkonummen keskusta) &&&&&&&&&&019952.&&&&0019 952 &&&&&&&&&&&&&038.031000038,31 &&&&&&&&&&&&0520.0800000520,8 Kirkkonummi
Kiteen keskustaajama &&&&&&&&&&&04650.&&&&004 650 &&&&&&&&&&&&&&09.02800009,28 &&&&&&&&&&&&0501.0300000501,3 Kitee
Kittilän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02226.&&&&002 226 &&&&&&&&&&&&&&04.06300004,63 &&&&&&&&&&&&0481.0300000481,3 Kittilä
Kitula (Suomusjärvi) &&&&&&&&&&&&0600.&&&&00600 &&&&&&&&&&&&&&02.02900002,29 &&&&&&&&&&&&0261.0600000261,6 Salo
Kiuruveden keskustaajama &&&&&&&&&&&04160.&&&&004 160 &&&&&&&&&&&&&&07.02000007,20 &&&&&&&&&&&&0577.0900000577,9 Kiuruvesi
Kivijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0598.&&&&00598 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0247.0500000247,5 Kivijärvi
Klamila &&&&&&&&&&&&0292.&&&&00292 &&&&&&&&&&&&&&02.07500002,75 &&&&&&&&&&&&0106.0200000106,2 Virolahti
Knivsund &&&&&&&&&&&&0236.&&&&00236 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,10 &&&&&&&&&&&&0112.0200000112,2 Kokkola
Knuuttila (taajama) &&&&&&&&&&&&0333.&&&&00333 &&&&&&&&&&&&&&03.08100003,81 &&&&&&&&&&&&&087.030000087,3 Seinäjoki
Kodisjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0329.&&&&00329 &&&&&&&&&&&&&&02.03800002,38 &&&&&&&&&&&&0138.0500000138,5 Rauma
Koivulahti (kylä) &&&&&&&&&&&01739.&&&&001 739 &&&&&&&&&&&&&&08.05800008,58 &&&&&&&&&&&&0202.0600000202,6 Mustasaari
Kokemäen keskustaajama &&&&&&&&&&&04340.&&&&004 340 &&&&&&&&&&&&&015.011000015,11 &&&&&&&&&&&&0287.0200000287,2 Kokemäki
Kokkolan keskustaajama &&&&&&&&&&036705.&&&&0036 705 &&&&&&&&&&&&&047.078000047,78 &&&&&&&&&&&&0768.0200000768,2 Kokkola
Kolarin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01080.&&&&001 080 &&&&&&&&&&&&&&03.08600003,86 &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280,0 Kolari
Kolho &&&&&&&&&&&&0817.&&&&00817 &&&&&&&&&&&&&&04.0400004,04 &&&&&&&&&&&&0202.0300000202,3 Mänttä-Vilppula
Kolla &&&&&&&&&&&&0503.&&&&00503 &&&&&&&&&&&&&&04.09400004,94 &&&&&&&&&&&&0101.0900000101,9 Rauma
Kolmiranta &&&&&&&&&&&&0603.&&&&00603 &&&&&&&&&&&&&&02.09300002,93 &&&&&&&&&&&&0205.0900000205,9 Espoo 589
Kirkkonummi 14
Kolppi &&&&&&&&&&&03101.&&&&003 101 &&&&&&&&&&&&&015.070000015,70 &&&&&&&&&&&&0197.0600000197,6 Pedersören kunta
Konginkangas (taajama) &&&&&&&&&&&&0490.&&&&00490 &&&&&&&&&&&&&&01.04300001,43 &&&&&&&&&&&&0341.0800000341,8 Äänekoski
Konneveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01098.&&&&001 098 &&&&&&&&&&&&&&03.07300003,73 &&&&&&&&&&&&0294.0700000294,7 Konnevesi
Kontiolahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&03442.&&&&003 442 &&&&&&&&&&&&&&09.03500009,35 &&&&&&&&&&&&0368.0200000368,2 Kontiolahti
Kontiomäki &&&&&&&&&&&&0443.&&&&00443 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0228.0600000228,6 Paltamo
Koria &&&&&&&&&&&04050.&&&&004 050 &&&&&&&&&&&&&&08.01700008,17 &&&&&&&&&&&&0495.0800000495,8 Kouvola
Korkeakoski (Juupajoki) &&&&&&&&&&&&0869.&&&&00869 &&&&&&&&&&&&&&04.02900004,29 &&&&&&&&&&&&0202.0500000202,5 Juupajoki
Koroiskylä &&&&&&&&&&&&0304.&&&&00304 &&&&&&&&&&&&&&03.03800003,38 &&&&&&&&&&&&&090.&&&&0090,0 Keminmaa
Korpilahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&02523.&&&&002 523 &&&&&&&&&&&&&&06.08600006,86 &&&&&&&&&&&&0367.0600000367,6 Jyväskylä
Korppoon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0263.&&&&00263 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0149.0900000149,9 Parainen
Korsnäsin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0757.&&&&00757 &&&&&&&&&&&&&&03.04400003,44 &&&&&&&&&&&&0220.0200000220,2 Korsnäs
Kortesjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0611.&&&&00611 &&&&&&&&&&&&&&03.05500003,55 &&&&&&&&&&&&0171.0900000171,9 Kauhava
Kosken kirkonkylä (Kosken Tl kirkonkylä) &&&&&&&&&&&01252.&&&&001 252 &&&&&&&&&&&&&&04.01600004,16 &&&&&&&&&&&&0300.0600000300,6 Koski Tl
Koskenkylä (Loviisa) &&&&&&&&&&&01067.&&&&001 067 &&&&&&&&&&&&&&04.03600004,36 &&&&&&&&&&&&0244.0800000244,8 Loviisa
Koskenkylä (Vesilahti) &&&&&&&&&&&&0328.&&&&00328 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0174.0900000174,9 Vesilahti
Koski (Ulvila) &&&&&&&&&&&&0351.&&&&00351 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0187.0200000187,2 Ulvila
Kotkan keskustaajama &&&&&&&&&&051704.&&&&0051 704 &&&&&&&&&&&&&070.066000070,66 &&&&&&&&&&&&0731.0800000731,8 Kotka 51 691
Hamina 13
Kouvolan keskustaajama &&&&&&&&&&048289.&&&&0048 289 &&&&&&&&&&&&&061.067000061,67 &&&&&&&&&&&&0783.&&&&00783,0 Kouvola
Kristiinankaupungin keskustaajama &&&&&&&&&&&02706.&&&&002 706 &&&&&&&&&&&&&&06.02400006,24 &&&&&&&&&&&&0434.&&&&00434,0 Kristiinankaupunki
Kruunupyyn kirkonkylä &&&&&&&&&&&01737.&&&&001 737 &&&&&&&&&&&&&&09.01300009,13 &&&&&&&&&&&&0190.0200000190,2 Kruunupyy
Kuggom &&&&&&&&&&&&0256.&&&&00256 &&&&&&&&&&&&&&03.0600003,06 &&&&&&&&&&&&&083.080000083,8 Loviisa
Kuhmalahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0309.&&&&00309 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0120.0600000120,6 Kangasala
Kuhmoisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01261.&&&&001 261 &&&&&&&&&&&&&&04.04900004,49 &&&&&&&&&&&&0280.0600000280,6 Kuhmoinen
Kuhmon keskustaajama &&&&&&&&&&&05349.&&&&005 349 &&&&&&&&&&&&&&08.09500008,95 &&&&&&&&&&&&0597.0400000597,4 Kuhmo
Kulho (Kontiolahti) &&&&&&&&&&&&0737.&&&&00737 &&&&&&&&&&&&&&05.04100005,41 &&&&&&&&&&&&0136.0200000136,2 Kontiolahti 633
Joensuu 104
Kuluntalahti &&&&&&&&&&&&0512.&&&&00512 &&&&&&&&&&&&&&02.01300002,13 &&&&&&&&&&&&0240.0400000240,4 Kajaani
Kuni &&&&&&&&&&&&0202.&&&&00202 &&&&&&&&&&&&&&01.05900001,59 &&&&&&&&&&&&0127.0200000127,2 Mustasaari
Kunnarla &&&&&&&&&&&&0321.&&&&00321 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,20 &&&&&&&&&&&&0145.0800000145,8 Espoo
Kuohu &&&&&&&&&&&&0415.&&&&00415 &&&&&&&&&&&&&&02.0900002,09 &&&&&&&&&&&&0198.0200000198,2 Jyväskylä
Kuopion keskustaajama &&&&&&&&&&088520.&&&&0088 520 &&&&&&&&&&&&&047.040000047,40 &&&&&&&&&&&01867.03000001 867,3 Kuopio
Kuortaneen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01250.&&&&001 250 &&&&&&&&&&&&&&04.06300004,63 &&&&&&&&&&&&0270.0100000270,1 Kuortane
Kuortti &&&&&&&&&&&&0257.&&&&00257 &&&&&&&&&&&&&&01.08600001,86 &&&&&&&&&&&&0138.&&&&00138,0 Pertunmaa
Kurenalus &&&&&&&&&&&04060.&&&&004 060 &&&&&&&&&&&&&&08.01700008,17 &&&&&&&&&&&&0496.0800000496,8 Pudasjärvi
Kurkimäki (Kuopio) &&&&&&&&&&&&0653.&&&&00653 &&&&&&&&&&&&&&02.03400002,34 &&&&&&&&&&&&0278.0800000278,8 Kuopio
Kurun kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0976.&&&&00976 &&&&&&&&&&&&&&03.06700003,67 &&&&&&&&&&&&0265.0800000265,8 Ylöjärvi
Kustavin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0333.&&&&00333 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0204.0700000204,7 Kustavi
Kuukanniemi &&&&&&&&&&&&0676.&&&&00676 &&&&&&&&&&&&&&01.04700001,47 &&&&&&&&&&&&0461.0100000461,1 Lemi
Kuusa &&&&&&&&&&&&0267.&&&&00267 &&&&&&&&&&&&&&02.01500002,15 &&&&&&&&&&&&0123.0900000123,9 Laukaa
Kuusamon keskustaajama &&&&&&&&&&&08390.&&&&008 390 &&&&&&&&&&&&&016.033000016,33 &&&&&&&&&&&&0513.0900000513,9 Kuusamo
Kuusjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0509.&&&&00509 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0254.0500000254,5 Salo
Kuuslahti &&&&&&&&&&&&0214.&&&&00214 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0114.0700000114,7 Siilinjärvi
Kuvansi &&&&&&&&&&&&0936.&&&&00936 &&&&&&&&&&&&&&03.04400003,44 &&&&&&&&&&&&0271.0800000271,8 Joroinen 927
Varkaus 9
Kylmäkosken kirkonseutu &&&&&&&&&&&&0662.&&&&00662 &&&&&&&&&&&&&&02.05100002,51 &&&&&&&&&&&&0264.&&&&00264,0 Akaa
Kyläsaari-Pihlava &&&&&&&&&&&06447.&&&&006 447 &&&&&&&&&&&&&018.058000018,58 &&&&&&&&&&&&0347.&&&&00347,0 Pori
Kyrö (Pöytyä) &&&&&&&&&&&01749.&&&&001 749 &&&&&&&&&&&&&&05.04400005,44 &&&&&&&&&&&&0321.0700000321,7 Pöytyä
Kyröskoski &&&&&&&&&&&06872.&&&&006 872 &&&&&&&&&&&&&016.026000016,26 &&&&&&&&&&&&0422.0800000422,8 Hämeenkyrö 6 152
Ylöjärvi 720
Kyyjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0768.&&&&00768 &&&&&&&&&&&&&&03.05800003,58 &&&&&&&&&&&&0214.0600000214,6 Kyyjärvi
Kälviän kirkonseutu &&&&&&&&&&&02384.&&&&002 384 &&&&&&&&&&&&&&08.04100008,41 &&&&&&&&&&&&0283.0400000283,4 Kokkola
Kämmenniemi &&&&&&&&&&&&0928.&&&&00928 &&&&&&&&&&&&&&01.02600001,26 &&&&&&&&&&&&0735.0300000735,3 Tampere
Kärjenniemi &&&&&&&&&&&&0688.&&&&00688 &&&&&&&&&&&&&&02.05900002,59 &&&&&&&&&&&&0265.0400000265,4 Valkeakoski
Kärsämäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01188.&&&&001 188 &&&&&&&&&&&&&&05.02500005,25 &&&&&&&&&&&&0226.0400000226,4 Kärsämäki
Käärmelahti &&&&&&&&&&&&0386.&&&&00386 &&&&&&&&&&&&&&02.03600002,36 &&&&&&&&&&&&0163.0700000163,7 Kuopio
Lahden keskustaajama &&&&&&&&&0119068.&&&&00119 068 &&&&&&&&&&&&0115.0970000115,97 &&&&&&&&&&&01026.07000001 026,7 Lahti 103 403
Hollola 15 284
Asikkala 381
Laihian kirkonkylä &&&&&&&&&&&06616.&&&&006 616 &&&&&&&&&&&&&023.030000023,30 &&&&&&&&&&&&0283.0900000283,9 Laihia 6 587
Vaasa 29
Laitilan keskustaajama &&&&&&&&&&&05579.&&&&005 579 &&&&&&&&&&&&&016.086000016,86 &&&&&&&&&&&&0330.0800000330,8 Laitila
Lammala &&&&&&&&&&&&0216.&&&&00216 &&&&&&&&&&&&&&01.05900001,59 &&&&&&&&&&&&0135.0600000135,6 Kemiönsaari
Lammin kirkonkylä &&&&&&&&&&&02824.&&&&002 824 &&&&&&&&&&&&&&06.02500006,25 &&&&&&&&&&&&0452.0100000452,1 Hämeenlinna
Lampinsaari &&&&&&&&&&&&0248.&&&&00248 &&&&&&&&&&&&&&00.06300000,63 &&&&&&&&&&&&0396.0800000396,8 Raahe
Langansböle &&&&&&&&&&&&0840.&&&&00840 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0327.0800000327,8 Raasepori
Lapijoki &&&&&&&&&&&&0814.&&&&00814 &&&&&&&&&&&&&&04.01500004,15 &&&&&&&&&&&&0196.0300000196,3 Eurajoki
Lapin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01506.&&&&001 506 &&&&&&&&&&&&&&06.01700006,17 &&&&&&&&&&&&0244.0200000244,2 Rauma
Lapinjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0782.&&&&00782 &&&&&&&&&&&&&&03.02900003,29 &&&&&&&&&&&&0237.0300000237,3 Lapinjärvi
Lapinkylä (Kirkkonummi) &&&&&&&&&&&&0672.&&&&00672 &&&&&&&&&&&&&&05.08300005,83 &&&&&&&&&&&&0115.0300000115,3 Kirkkonummi
Lapinlahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&03565.&&&&003 565 &&&&&&&&&&&&&&07.03800007,38 &&&&&&&&&&&&0483.0200000483,2 Lapinlahti
Lappajärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01672.&&&&001 672 &&&&&&&&&&&&&&09.04700009,47 &&&&&&&&&&&&0176.0600000176,6 Lappajärvi
Lappeenrannan keskustaajama &&&&&&&&&&055743.&&&&0055 743 &&&&&&&&&&&&&054.062000054,62 &&&&&&&&&&&01020.06000001 020,6 Lappeenranta 55 740
Taipalsaari 3
Lappila &&&&&&&&&&&&0279.&&&&00279 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0171.0700000171,7 Kärkölä
Lappohja &&&&&&&&&&&&0468.&&&&00468 &&&&&&&&&&&&&&01.09900001,99 &&&&&&&&&&&&0235.0100000235,1 Hanko
Lapuan keskustaajama &&&&&&&&&&010674.&&&&0010 674 &&&&&&&&&&&&&027.088000027,88 &&&&&&&&&&&&0382.0800000382,8 Lapua
Lapväärtti &&&&&&&&&&&01490.&&&&001 490 &&&&&&&&&&&&&010.076000010,76 &&&&&&&&&&&&0138.0500000138,5 Kristiinankaupunki
Laukaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&08048.&&&&008 048 &&&&&&&&&&&&&018.073000018,73 &&&&&&&&&&&&0429.0800000429,8 Laukaa
Laukkoski &&&&&&&&&&&&0404.&&&&00404 &&&&&&&&&&&&&&03.07200003,72 &&&&&&&&&&&&0108.0600000108,6 Pornainen
Launonen &&&&&&&&&&&01269.&&&&001 269 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&0298.0600000298,6 Loppi
Lauttakylä &&&&&&&&&&&06641.&&&&006 641 &&&&&&&&&&&&&021.096000021,96 &&&&&&&&&&&&0302.0400000302,4 Huittinen
Lavian kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0832.&&&&00832 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,00 &&&&&&&&&&&&0277.0700000277,7 Pori
Lehmijärvi (Lohjan kylä) &&&&&&&&&&&&0220.&&&&00220 &&&&&&&&&&&&&&01.09200001,92 &&&&&&&&&&&&0114.0400000114,4 Lohja
Lehtimäki (taajama) &&&&&&&&&&&&0608.&&&&00608 &&&&&&&&&&&&&&03.09200003,92 &&&&&&&&&&&&0155.0100000155,1 Alajärvi
Leivonmäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0369.&&&&00369 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0236.0300000236,3 Joutsa
Lemin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0684.&&&&00684 &&&&&&&&&&&&&&01.05100001,51 &&&&&&&&&&&&0453.&&&&00453,0 Lemi
Lemun kirkonkylä &&&&&&&&&&&01379.&&&&001 379 &&&&&&&&&&&&&&06.02500006,25 &&&&&&&&&&&&0220.0600000220,6 Masku 1 369
Nousiainen 10
Lepplax &&&&&&&&&&&&0257.&&&&00257 &&&&&&&&&&&&&&02.01100002,11 &&&&&&&&&&&&0121.0800000121,8 Pedersören kunta
Leppäkoski (Janakkala) &&&&&&&&&&&&0334.&&&&00334 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,90 &&&&&&&&&&&&0175.0700000175,7 Janakkala
Leppälampi &&&&&&&&&&&&0265.&&&&00265 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0103.0400000103,4 Nurmijärvi
Leppävesi &&&&&&&&&&&02932.&&&&002 932 &&&&&&&&&&&&&&06.05600006,56 &&&&&&&&&&&&0446.0800000446,8 Laukaa
Leppävirran kirkonkylä &&&&&&&&&&&04209.&&&&004 209 &&&&&&&&&&&&&&07.09600007,96 &&&&&&&&&&&&0528.0800000528,8 Leppävirta
Lestijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0290.&&&&00290 &&&&&&&&&&&&&&01.0500001,05 &&&&&&&&&&&&0275.0800000275,8 Lestijärvi
Liakka &&&&&&&&&&&&0202.&&&&00202 &&&&&&&&&&&&&&01.04800001,48 &&&&&&&&&&&&0136.0800000136,8 Tornio
Liedon asemanseutu &&&&&&&&&&&01173.&&&&001 173 &&&&&&&&&&&&&&05.04100005,41 &&&&&&&&&&&&0216.0600000216,6 Lieto 1 168
Aura 5
Lieksan keskustaajama &&&&&&&&&&&07162.&&&&007 162 &&&&&&&&&&&&&015.018000015,18 &&&&&&&&&&&&0471.0700000471,7 Lieksa
Lievestuore &&&&&&&&&&&02324.&&&&002 324 &&&&&&&&&&&&&&07.01000007,10 &&&&&&&&&&&&0327.0400000327,4 Laukaa
Liljendalin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0490.&&&&00490 &&&&&&&&&&&&&&03.0100003,01 &&&&&&&&&&&&0162.0600000162,6 Loviisa
Lillby &&&&&&&&&&&&0345.&&&&00345 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0145.0700000145,7 Pedersören kunta
Limingan kirkonkylä &&&&&&&&&&&05143.&&&&005 143 &&&&&&&&&&&&&011.016000011,16 &&&&&&&&&&&&0460.0700000460,7 Liminka
Linna (Saarijärvi) &&&&&&&&&&&&0222.&&&&00222 &&&&&&&&&&&&&&02.02800002,28 &&&&&&&&&&&&&097.020000097,2 Saarijärvi
Linnanpelto &&&&&&&&&&&&0293.&&&&00293 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0120.0400000120,4 Sipoo
Liperin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01438.&&&&001 438 &&&&&&&&&&&&&&03.06700003,67 &&&&&&&&&&&&0391.0900000391,9 Liperi
Lohjan keskustaajama &&&&&&&&&&033084.&&&&0033 084 &&&&&&&&&&&&&045.086000045,86 &&&&&&&&&&&&0721.0400000721,4 Lohja 33 073
Siuntio 11
Lohtajan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0701.&&&&00701 &&&&&&&&&&&&&&04.0600004,06 &&&&&&&&&&&&0172.0600000172,6 Kokkola
Loimaan keskustaajama &&&&&&&&&&&08857.&&&&008 857 &&&&&&&&&&&&&017.069000017,69 &&&&&&&&&&&&0500.0700000500,7 Loimaa
Lokalahti (taajama) &&&&&&&&&&&&0409.&&&&00409 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0251.0700000251,7 Uusikaupunki
Lopen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02207.&&&&002 207 &&&&&&&&&&&&&&07.01800007,18 &&&&&&&&&&&&0307.0400000307,4 Loppi
Louhioja &&&&&&&&&&&&0233.&&&&00233 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0149.0100000149,1 Joensuu
Loviisan keskustaajama &&&&&&&&&&&07112.&&&&007 112 &&&&&&&&&&&&&012.093000012,93 &&&&&&&&&&&&0549.0900000549,9 Loviisa
Lumijoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01347.&&&&001 347 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,50 &&&&&&&&&&&&0299.0300000299,3 Lumijoki
Luoma-aho &&&&&&&&&&&&0256.&&&&00256 &&&&&&&&&&&&&&01.09800001,98 &&&&&&&&&&&&0129.0400000129,4 Alajärvi
Luopa &&&&&&&&&&&&0293.&&&&00293 &&&&&&&&&&&&&&03.04000003,40 &&&&&&&&&&&&&086.020000086,2 Kurikka
Luopajärvi &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&&098.090000098,9 Kurikka
Luopioisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0613.&&&&00613 &&&&&&&&&&&&&&02.02800002,28 &&&&&&&&&&&&0268.0900000268,9 Pälkäne
Luumäen asemanseutu &&&&&&&&&&&&0785.&&&&00785 &&&&&&&&&&&&&&03.02100003,21 &&&&&&&&&&&&0244.0300000244,3 Luumäki
Luvian kirkonkylä &&&&&&&&&&&01930.&&&&001 930 &&&&&&&&&&&&&&07.07500007,75 &&&&&&&&&&&&0249.&&&&00249,0 Eurajoki
Långvik &&&&&&&&&&&&0447.&&&&00447 &&&&&&&&&&&&&&03.09600003,96 &&&&&&&&&&&&0113.&&&&00113,0 Kirkkonummi
Länkipohja &&&&&&&&&&&&0512.&&&&00512 &&&&&&&&&&&&&&02.07500002,75 &&&&&&&&&&&&0185.0900000185,9 Jämsä
Läyliäinen &&&&&&&&&&&&0872.&&&&00872 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0279.0900000279,9 Loppi
Maalahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&02915.&&&&002 915 &&&&&&&&&&&&&017.016000017,16 &&&&&&&&&&&&0169.0800000169,8 Maalahti
Maaningan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0908.&&&&00908 &&&&&&&&&&&&&&02.06500002,65 &&&&&&&&&&&&0342.0100000342,1 Kuopio
Maarianhaminan keskustaajama &&&&&&&&&&014321.&&&&0014 321 &&&&&&&&&&&&&021.09000021,09 &&&&&&&&&&&&0679.0100000679,1 Maarianhamina 11 560
Jomala 2 761
Maksamaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0330.&&&&00330 &&&&&&&&&&&&&&02.0700002,07 &&&&&&&&&&&&0159.0400000159,4 Vöyri
Maksniemi &&&&&&&&&&&&0586.&&&&00586 &&&&&&&&&&&&&&02.03800002,38 &&&&&&&&&&&&0246.0700000246,7 Simo
Maliskylä &&&&&&&&&&&&0282.&&&&00282 &&&&&&&&&&&&&&02.08500002,85 &&&&&&&&&&&&&099.010000099,1 Nivala
Marinkainen &&&&&&&&&&&&0545.&&&&00545 &&&&&&&&&&&&&&02.08800002,88 &&&&&&&&&&&&0189.0600000189,6 Kokkola
Marttilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0872.&&&&00872 &&&&&&&&&&&&&&04.0100004,01 &&&&&&&&&&&&0217.0500000217,5 Marttila
Meijerinkylä &&&&&&&&&&&&0240.&&&&00240 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0142.0200000142,2 Tyrnävä
Melalahti (Riistavesi) &&&&&&&&&&&&0825.&&&&00825 &&&&&&&&&&&&&&01.05100001,51 &&&&&&&&&&&&0545.0900000545,9 Kuopio
Mellilän asemanseutu &&&&&&&&&&&&0475.&&&&00475 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0200.0700000200,7 Loimaa
Merijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0423.&&&&00423 &&&&&&&&&&&&&&01.08900001,89 &&&&&&&&&&&&0223.0900000223,9 Merijärvi
Merikaarto &&&&&&&&&&&01221.&&&&001 221 &&&&&&&&&&&&&&04.08400004,84 &&&&&&&&&&&&0252.0500000252,5 Vaasa 1 196
Mustasaari 25
Merikarvian kirkonkylä &&&&&&&&&&&01801.&&&&001 801 &&&&&&&&&&&&&&09.08600009,86 &&&&&&&&&&&&0182.0700000182,7 Merikarvia
Metsäkylä (Hamina) &&&&&&&&&&&&0262.&&&&00262 &&&&&&&&&&&&&&03.0100003,01 &&&&&&&&&&&&&087.020000087,2 Hamina
Metsäkylä (Pornainen) &&&&&&&&&&&&0420.&&&&00420 &&&&&&&&&&&&&&03.05600003,56 &&&&&&&&&&&&0117.0900000117,9 Pornainen
Miehikkälän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0595.&&&&00595 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0244.0100000244,1 Miehikkälä
Mietoinen (Mietoisten kirkonkylä) &&&&&&&&&&&&0568.&&&&00568 &&&&&&&&&&&&&&03.08500003,85 &&&&&&&&&&&&0147.0600000147,6 Mynämäki
Mikkelin keskustaajama &&&&&&&&&&036876.&&&&0036 876 &&&&&&&&&&&&&038.060000038,60 &&&&&&&&&&&&0955.0300000955,3 Mikkeli
Moikipää &&&&&&&&&&&&0465.&&&&00465 &&&&&&&&&&&&&&02.07900002,79 &&&&&&&&&&&&0166.0600000166,6 Korsnäs
Monninkylä &&&&&&&&&&&01323.&&&&001 323 &&&&&&&&&&&&&&04.01300004,13 &&&&&&&&&&&&0320.0700000320,7 Askola
Muhoksen kirkonkylä &&&&&&&&&&&06954.&&&&006 954 &&&&&&&&&&&&&023.093000023,93 &&&&&&&&&&&&0290.0600000290,6 Muhos
Multian kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0743.&&&&00743 &&&&&&&&&&&&&&02.05300002,53 &&&&&&&&&&&&0294.&&&&00294,0 Multia
Munakka &&&&&&&&&&&&0227.&&&&00227 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0103.0800000103,8 Ilmajoki
Munsala (taajama) &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0124.0400000124,4 Uusikaarlepyy
Muonion kirkonkylä &&&&&&&&&&&01143.&&&&001 143 &&&&&&&&&&&&&&04.07500004,75 &&&&&&&&&&&&0240.0800000240,8 Muonio
Murto (Tyrnävä) &&&&&&&&&&&01463.&&&&001 463 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,50 &&&&&&&&&&&&0418.&&&&00418,0 Tyrnävä 1 428
Kempele 35
Mustion asema &&&&&&&&&&&&0619.&&&&00619 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0341.0800000341,8 Raasepori 595
Inkoo 24
Mustion ruukki &&&&&&&&&&&&0215.&&&&00215 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0107.0700000107,7 Raasepori
Muuramen kirkonkylä &&&&&&&&&&&07155.&&&&007 155 &&&&&&&&&&&&&012.073000012,73 &&&&&&&&&&&&0561.0900000561,9 Muurame
Muurlan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0891.&&&&00891 &&&&&&&&&&&&&&03.03500003,35 &&&&&&&&&&&&0266.0400000266,4 Salo
Muurola &&&&&&&&&&&&0928.&&&&00928 &&&&&&&&&&&&&&02.09600002,96 &&&&&&&&&&&&0313.0500000313,5 Rovaniemi
Muuruvesi (taajama) &&&&&&&&&&&&0347.&&&&00347 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0265.0700000265,7 Kuopio
Myllykoski (Kouvola) &&&&&&&&&&&05883.&&&&005 883 &&&&&&&&&&&&&015.090000015,90 &&&&&&&&&&&&0370.&&&&00370,0 Kouvola
Myllymäki (Ähtäri) &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&&01.09700001,97 &&&&&&&&&&&&0117.0100000117,1 Ähtäri
Mynämäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&04199.&&&&004 199 &&&&&&&&&&&&&015.078000015,78 &&&&&&&&&&&&0266.0100000266,1 Mynämäki
Myrskylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0942.&&&&00942 &&&&&&&&&&&&&&04.02900004,29 &&&&&&&&&&&&0219.0700000219,7 Myrskylä
Mäntsälän kirkonkylä &&&&&&&&&&011429.&&&&0011 429 &&&&&&&&&&&&&017.061000017,61 &&&&&&&&&&&&0648.0900000648,9 Mäntsälä
Mäntyharjun asemanseutu &&&&&&&&&&&03754.&&&&003 754 &&&&&&&&&&&&&010.025000010,25 &&&&&&&&&&&&0366.0100000366,1 Mäntyharju
Mäntyluoto &&&&&&&&&&&&0391.&&&&00391 &&&&&&&&&&&&&&01.07700001,77 &&&&&&&&&&&&0220.0700000220,7 Pori
Mäntän keskustaajama &&&&&&&&&&&07671.&&&&007 671 &&&&&&&&&&&&&019.020000019,20 &&&&&&&&&&&&0399.0400000399,4 Mänttä-Vilppula 7 591
Jämsä 80
Märynummi &&&&&&&&&&&&0979.&&&&00979 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0522.0100000522,1 Salo
Mörby &&&&&&&&&&&&0284.&&&&00284 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0110.0800000110,8 Hammarland
Möttönen (Perho) &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&&02.03200002,32 &&&&&&&&&&&&&099.050000099,5 Perho
Narva (Vesilahti) &&&&&&&&&&&&0496.&&&&00496 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,90 &&&&&&&&&&&&0261.0500000261,5 Vesilahti
Nastolan kirkonkylä &&&&&&&&&&011943.&&&&0011 943 &&&&&&&&&&&&&023.089000023,89 &&&&&&&&&&&&0499.0900000499,9 Lahti
Nauvon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0494.&&&&00494 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,70 &&&&&&&&&&&&0290.0100000290,1 Parainen
Neuvoton &&&&&&&&&&&01358.&&&&001 358 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,00 &&&&&&&&&&&&0271.0500000271,5 Hamina
Niemenkylä &&&&&&&&&&&&0250.&&&&00250 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&0108.0100000108,1 Kurikka
Niemisjärvi &&&&&&&&&&&&0333.&&&&00333 &&&&&&&&&&&&&&01.06100001,61 &&&&&&&&&&&&0207.0400000207,4 Hankasalmi
Nihattula &&&&&&&&&&&&0427.&&&&00427 &&&&&&&&&&&&&&02.05400002,54 &&&&&&&&&&&&0168.0400000168,4 Hattula
Niinisalo &&&&&&&&&&&&0420.&&&&00420 &&&&&&&&&&&&&&02.0800002,08 &&&&&&&&&&&&0201.0900000201,9 Kankaanpää
Niittumaa-Lattomeri &&&&&&&&&&&&0740.&&&&00740 &&&&&&&&&&&&&&06.08100006,81 &&&&&&&&&&&&0108.0600000108,6 Pori
Nilsiän keskustaajama &&&&&&&&&&&03026.&&&&003 026 &&&&&&&&&&&&&&07.03800007,38 &&&&&&&&&&&&0409.0900000409,9 Kuopio
Nivalan keskustaajama &&&&&&&&&&&05412.&&&&005 412 &&&&&&&&&&&&&018.022000018,22 &&&&&&&&&&&&0297.0100000297,1 Nivala
Nivankylä &&&&&&&&&&&&0313.&&&&00313 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0152.0600000152,6 Rovaniemi
Noormarkun kirkonkylä &&&&&&&&&&&04151.&&&&004 151 &&&&&&&&&&&&&010.022000010,22 &&&&&&&&&&&&0406.0300000406,3 Pori
Norra Vallgrund-Södra Vallgrund &&&&&&&&&&&&0521.&&&&00521 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,30 &&&&&&&&&&&&&098.030000098,3 Mustasaari
Nostava &&&&&&&&&&&&0566.&&&&00566 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0258.0700000258,7 Hollola
Nuijamaa (taajama) &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&&01.01600001,16 &&&&&&&&&&&&0199.0400000199,4 Lappeenranta
Nukari &&&&&&&&&&&&0371.&&&&00371 &&&&&&&&&&&&&&02.07700002,77 &&&&&&&&&&&&0133.0700000133,7 Nurmijärvi 355
Tuusula 16
Nummela &&&&&&&&&&014210.&&&&0014 210 &&&&&&&&&&&&&019.067000019,67 &&&&&&&&&&&&0722.0500000722,5 Vihti 13 957
Lohja 253
Nummen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0483.&&&&00483 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&0209.0100000209,1 Lohja
Nummi (Nousiainen) &&&&&&&&&&&03263.&&&&003 263 &&&&&&&&&&&&&014.031000014,31 &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228,0 Nousiainen
Numminen (Mäntsälä) &&&&&&&&&&&&0327.&&&&00327 &&&&&&&&&&&&&&03.08900003,89 &&&&&&&&&&&&&084.010000084,1 Mäntsälä
Nurmeksen keskustaajama &&&&&&&&&&&05034.&&&&005 034 &&&&&&&&&&&&&012.044000012,44 &&&&&&&&&&&&0404.0800000404,8 Nurmes
Nurmijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&07456.&&&&007 456 &&&&&&&&&&&&&011.011000011,11 &&&&&&&&&&&&0671.0300000671,3 Nurmijärvi
Nämpnäs &&&&&&&&&&&&0301.&&&&00301 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,80 &&&&&&&&&&&&0107.0300000107,3 Närpiö
Närpiön keskustaajama &&&&&&&&&&&04296.&&&&004 296 &&&&&&&&&&&&&020.096000020,96 &&&&&&&&&&&&0204.0900000204,9 Närpiö
Oinasjoki &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204 &&&&&&&&&&&&&&01.01300001,13 &&&&&&&&&&&&0181.0300000181,3 Vihti
Oitti &&&&&&&&&&&01963.&&&&001 963 &&&&&&&&&&&&&&05.03200005,32 &&&&&&&&&&&&0369.0100000369,1 Hausjärvi
Ojakkala &&&&&&&&&&&01418.&&&&001 418 &&&&&&&&&&&&&&04.03400004,34 &&&&&&&&&&&&0326.0600000326,6 Vihti
Ojakylä (Ii) &&&&&&&&&&&&0323.&&&&00323 &&&&&&&&&&&&&&02.01800002,18 &&&&&&&&&&&&0148.0100000148,1 Ii
Oksava &&&&&&&&&&&&0403.&&&&00403 &&&&&&&&&&&&&&04.05500004,55 &&&&&&&&&&&&&088.050000088,5 Haapajärvi
Olkijoki &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0122.0700000122,7 Raahe
Olkiluoto &&&&&&&&&&&&0219.&&&&00219 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,50 &&&&&&&&&&&&0438.&&&&00438,0 Eurajoki
Olkkala &&&&&&&&&&&&0258.&&&&00258 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0105.0900000105,9 Vihti
Onkkaala &&&&&&&&&&&02637.&&&&002 637 &&&&&&&&&&&&&&08.01000008,10 &&&&&&&&&&&&0325.0600000325,6 Pälkäne
Oravaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01215.&&&&001 215 &&&&&&&&&&&&&&07.0800007,08 &&&&&&&&&&&&0171.0700000171,7 Vöyri
Oravikoski &&&&&&&&&&&&0377.&&&&00377 &&&&&&&&&&&&&&01.04500001,45 &&&&&&&&&&&&0260.&&&&00260,0 Leppävirta
Orimattilan keskustaajama &&&&&&&&&&&09102.&&&&009 102 &&&&&&&&&&&&&017.010000017,10 &&&&&&&&&&&&0532.0300000532,3 Orimattila
Oripään kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0696.&&&&00696 &&&&&&&&&&&&&&03.01300003,13 &&&&&&&&&&&&0222.0700000222,7 Oripää
Oritlampi &&&&&&&&&&&&0225.&&&&00225 &&&&&&&&&&&&&&01.05900001,59 &&&&&&&&&&&&0141.0400000141,4 Ruokolahti
Oriveden keskustaajama &&&&&&&&&&&06167.&&&&006 167 &&&&&&&&&&&&&013.056000013,56 &&&&&&&&&&&&0454.0700000454,7 Orivesi
Otalampi &&&&&&&&&&&&0979.&&&&00979 &&&&&&&&&&&&&&05.02000005,20 &&&&&&&&&&&&0188.0100000188,1 Vihti
Otanmäki &&&&&&&&&&&&0650.&&&&00650 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,50 &&&&&&&&&&&&0443.0300000443,3 Kajaani
Otava (Mikkeli) &&&&&&&&&&&01542.&&&&001 542 &&&&&&&&&&&&&&05.05600005,56 &&&&&&&&&&&&0277.0200000277,2 Mikkeli
Oulaisten keskustaajama &&&&&&&&&&&05330.&&&&005 330 &&&&&&&&&&&&&014.05000014,05 &&&&&&&&&&&&0379.0400000379,4 Oulainen
Oulun keskustaajama &&&&&&&&&0200400.&&&&00200 400 &&&&&&&&&&&&0201.0260000201,26 &&&&&&&&&&&&0995.0700000995,7 Oulu 183 701
Kempele 16 699
Outokummun keskustaajama &&&&&&&&&&&04691.&&&&004 691 &&&&&&&&&&&&&011.03000011,03 &&&&&&&&&&&&0425.0200000425,2 Outokumpu
Paatela (Äänekoski) &&&&&&&&&&&&0351.&&&&00351 &&&&&&&&&&&&&&01.07900001,79 &&&&&&&&&&&&0196.0300000196,3 Äänekoski
Paattinen (taajama) &&&&&&&&&&&01029.&&&&001 029 &&&&&&&&&&&&&&04.09400004,94 &&&&&&&&&&&&0208.0400000208,4 Turku 983
Lieto 46
Paavola (taajama) &&&&&&&&&&&&0444.&&&&00444 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0308.0900000308,9 Siikajoki
Padasjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01531.&&&&001 531 &&&&&&&&&&&&&&05.07000005,70 &&&&&&&&&&&&0268.0700000268,7 Padasjoki
Paihola &&&&&&&&&&&&0233.&&&&00233 &&&&&&&&&&&&&&00.09100000,91 &&&&&&&&&&&&0255.0900000255,9 Kontiolahti
Paimion keskustaajama &&&&&&&&&&&08336.&&&&008 336 &&&&&&&&&&&&&017.033000017,33 &&&&&&&&&&&&0481.&&&&00481,0 Paimio
Palojoki &&&&&&&&&&&&0313.&&&&00313 &&&&&&&&&&&&&&02.09300002,93 &&&&&&&&&&&&0106.0700000106,7 Nurmijärvi 305
Tuusula 8
Paltamon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01575.&&&&001 575 &&&&&&&&&&&&&&06.0700006,07 &&&&&&&&&&&&0259.0400000259,4 Paltamo
Paltaniemi &&&&&&&&&&&&0296.&&&&00296 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0121.0500000121,5 Kajaani
Panelia &&&&&&&&&&&&0877.&&&&00877 &&&&&&&&&&&&&&06.07100006,71 &&&&&&&&&&&&0130.0800000130,8 Eura
Pankakoski &&&&&&&&&&&&0691.&&&&00691 &&&&&&&&&&&&&&02.06300002,63 &&&&&&&&&&&&0262.0900000262,9 Lieksa
Paraisten keskustaajama &&&&&&&&&&&09494.&&&&009 494 &&&&&&&&&&&&&026.093000026,93 &&&&&&&&&&&&0352.0500000352,5 Parainen
Parhalahti &&&&&&&&&&&&0285.&&&&00285 &&&&&&&&&&&&&&02.08800002,88 &&&&&&&&&&&&&099.010000099,1 Pyhäjoki
Parikkalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01543.&&&&001 543 &&&&&&&&&&&&&&04.01300004,13 &&&&&&&&&&&&0373.0500000373,5 Parikkala
Parkanon keskustaajama &&&&&&&&&&&04369.&&&&004 369 &&&&&&&&&&&&&014.06000014,06 &&&&&&&&&&&&0310.0800000310,8 Parkano
Parola &&&&&&&&&&&06737.&&&&006 737 &&&&&&&&&&&&&016.092000016,92 &&&&&&&&&&&&0398.0200000398,2 Hattula 6 714
Hämeenlinna 23
Pelkosenniemen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0358.&&&&00358 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0229.0200000229,2 Pelkosenniemi
Pellesmäki-Vehmasmäki &&&&&&&&&&&&0554.&&&&00554 &&&&&&&&&&&&&&04.03700004,37 &&&&&&&&&&&&0126.0900000126,9 Kuopio
Pellon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01840.&&&&001 840 &&&&&&&&&&&&&&06.09600006,96 &&&&&&&&&&&&0264.0600000264,6 Pello
Pellosniemi &&&&&&&&&&&&0323.&&&&00323 &&&&&&&&&&&&&&01.07100001,71 &&&&&&&&&&&&0189.0300000189,3 Mikkeli
Peltokorpi &&&&&&&&&&&&0513.&&&&00513 &&&&&&&&&&&&&&03.01300003,13 &&&&&&&&&&&&0164.0200000164,2 Kokkola
Peltosalmi &&&&&&&&&&&&0798.&&&&00798 &&&&&&&&&&&&&&03.03300003,33 &&&&&&&&&&&&0239.0300000239,3 Iisalmi
Pennala &&&&&&&&&&&&0950.&&&&00950 &&&&&&&&&&&&&&03.08100003,81 &&&&&&&&&&&&0249.0200000249,2 Orimattila
Perhon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0888.&&&&00888 &&&&&&&&&&&&&&03.01500003,15 &&&&&&&&&&&&0282.0100000282,1 Perho
Pernajan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0470.&&&&00470 &&&&&&&&&&&&&&02.04800002,48 &&&&&&&&&&&&0189.0700000189,7 Loviisa
Perniön asemanseutu &&&&&&&&&&&&0222.&&&&00222 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0131.0600000131,6 Salo
Perniön kirkonkylä &&&&&&&&&&&02377.&&&&002 377 &&&&&&&&&&&&&&05.06900005,69 &&&&&&&&&&&&0417.0900000417,9 Salo
Pertunmaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0484.&&&&00484 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0235.0100000235,1 Pertunmaa
Perälä (Teuva) &&&&&&&&&&&&0383.&&&&00383 &&&&&&&&&&&&&&05.01300005,13 &&&&&&&&&&&&&074.060000074,6 Teuva
Peräseinäjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01809.&&&&001 809 &&&&&&&&&&&&&&09.07000009,70 &&&&&&&&&&&&0186.0600000186,6 Seinäjoki
Petolahti (taajama) &&&&&&&&&&&&0571.&&&&00571 &&&&&&&&&&&&&&04.03100004,31 &&&&&&&&&&&&0132.0400000132,4 Maalahti
Petsmo &&&&&&&&&&&&0391.&&&&00391 &&&&&&&&&&&&&&03.0800003,08 &&&&&&&&&&&&0126.0900000126,9 Mustasaari
Petäjäveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01813.&&&&001 813 &&&&&&&&&&&&&&05.07300005,73 &&&&&&&&&&&&0316.0500000316,5 Petäjävesi
Piehinki &&&&&&&&&&&&0370.&&&&00370 &&&&&&&&&&&&&&03.02800003,28 &&&&&&&&&&&&0112.0700000112,7 Raahe
Pieksämäen keskustaajama &&&&&&&&&&013279.&&&&0013 279 &&&&&&&&&&&&&018.090000018,90 &&&&&&&&&&&&0702.0800000702,8 Pieksämäki
Pielaveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01974.&&&&001 974 &&&&&&&&&&&&&&04.02800004,28 &&&&&&&&&&&&0460.0800000460,8 Pielavesi
Pietarsaaren keskustaajama &&&&&&&&&&020824.&&&&0020 824 &&&&&&&&&&&&&027.078000027,78 &&&&&&&&&&&&0749.0700000749,7 Pietarsaari 18 920
Pedersören kunta 1 904
Pihkainmäki &&&&&&&&&&&&0421.&&&&00421 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0232.0300000232,3 Kuopio
Pihtiputaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01966.&&&&001 966 &&&&&&&&&&&&&&07.0400007,04 &&&&&&&&&&&&0279.0200000279,2 Pihtipudas
Piippolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0516.&&&&00516 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,60 &&&&&&&&&&&&0198.0600000198,6 Siikalatva
Piipsjärvi &&&&&&&&&&&&0203.&&&&00203 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0141.0200000141,2 Oulainen
Pirttikylä (taajama) &&&&&&&&&&&&0381.&&&&00381 &&&&&&&&&&&&&&03.02200003,22 &&&&&&&&&&&&0118.0500000118,5 Närpiö
Pohjakylä &&&&&&&&&&&&0401.&&&&00401 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&0185.&&&&00185,0 Sastamala
Pohjan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02012.&&&&002 012 &&&&&&&&&&&&&&06.06600006,66 &&&&&&&&&&&&0302.0100000302,1 Raasepori
Poikko &&&&&&&&&&&&0206.&&&&00206 &&&&&&&&&&&&&&01.06500001,65 &&&&&&&&&&&&0124.0500000124,5 Naantali
Polvijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01336.&&&&001 336 &&&&&&&&&&&&&&04.05600004,56 &&&&&&&&&&&&0293.0200000293,2 Polvijärvi
Pomarkun kirkonkylä &&&&&&&&&&&01329.&&&&001 329 &&&&&&&&&&&&&&05.04100005,41 &&&&&&&&&&&&0245.0600000245,6 Pomarkku
Porin keskustaajama &&&&&&&&&&084190.&&&&0084 190 &&&&&&&&&&&&0121.0370000121,37 &&&&&&&&&&&&0693.0600000693,6 Pori 63 011
Ulvila 10 549
Harjavalta 6 550
Nakkila 4 080
Pornaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&02074.&&&&002 074 &&&&&&&&&&&&&&06.04700006,47 &&&&&&&&&&&&0320.0700000320,7 Pornainen
Porvoon keskustaajama &&&&&&&&&&038235.&&&&0038 235 &&&&&&&&&&&&&047.06000047,06 &&&&&&&&&&&&0812.0400000812,4 Porvoo
Puhos (Kitee) &&&&&&&&&&&&0211.&&&&00211 &&&&&&&&&&&&&&00.08200000,82 &&&&&&&&&&&&0258.0600000258,6 Kitee
Pukkilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0771.&&&&00771 &&&&&&&&&&&&&&02.05700002,57 &&&&&&&&&&&&0300.0200000300,2 Pukkila
Pulkkilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0776.&&&&00776 &&&&&&&&&&&&&&03.09300003,93 &&&&&&&&&&&&0197.0300000197,3 Siikalatva
Punkalaitumen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01219.&&&&001 219 &&&&&&&&&&&&&&05.02300005,23 &&&&&&&&&&&&0233.0200000233,2 Punkalaidun
Punkasalmi &&&&&&&&&&&01338.&&&&001 338 &&&&&&&&&&&&&&02.06400002,64 &&&&&&&&&&&&0506.0900000506,9 Savonlinna
Puolangan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01485.&&&&001 485 &&&&&&&&&&&&&&03.06100003,61 &&&&&&&&&&&&0411.0500000411,5 Puolanka
Purmo (taajama) &&&&&&&&&&&&0354.&&&&00354 &&&&&&&&&&&&&&03.05900003,59 &&&&&&&&&&&&&098.070000098,7 Pedersören kunta
Purola (Pyhtää) &&&&&&&&&&&&0255.&&&&00255 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,40 &&&&&&&&&&&&0106.0300000106,3 Pyhtää
Pusula (taajama) &&&&&&&&&&&&0772.&&&&00772 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,90 &&&&&&&&&&&&0406.0500000406,5 Lohja
Puuluoto &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280 &&&&&&&&&&&&&&00.07500000,75 &&&&&&&&&&&&0373.0300000373,3 Tornio
Puumalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01091.&&&&001 091 &&&&&&&&&&&&&&03.04000003,40 &&&&&&&&&&&&0320.0800000320,8 Puumala
Puuppola &&&&&&&&&&&01752.&&&&001 752 &&&&&&&&&&&&&&08.08000008,80 &&&&&&&&&&&&0199.&&&&00199,0 Jyväskylä
Pyhe &&&&&&&&&&&&0312.&&&&00312 &&&&&&&&&&&&&&02.0800002,08 &&&&&&&&&&&&0149.0700000149,7 Mynämäki
Pyhtään kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0694.&&&&00694 &&&&&&&&&&&&&&03.08200003,82 &&&&&&&&&&&&0181.0500000181,5 Pyhtää
Pyhäjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01576.&&&&001 576 &&&&&&&&&&&&&&05.03400005,34 &&&&&&&&&&&&0295.0100000295,1 Pyhäjoki
Pyhäniemi &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0155.0700000155,7 Hollola
Pyhännän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0869.&&&&00869 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&0400.0900000400,9 Pyhäntä
Pyhärannan kirkonkylä (Rohdainen) &&&&&&&&&&&&0252.&&&&00252 &&&&&&&&&&&&&&01.03600001,36 &&&&&&&&&&&&0184.0900000184,9 Pyhäranta
Pyhäsalmi (taajama) &&&&&&&&&&&02436.&&&&002 436 &&&&&&&&&&&&&&06.07200006,72 &&&&&&&&&&&&0362.0700000362,7 Pyhäjärvi
Pylkönmäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0300.&&&&00300 &&&&&&&&&&&&&&01.01900001,19 &&&&&&&&&&&&0252.0600000252,6 Saarijärvi
Pännäinen &&&&&&&&&&&01005.&&&&001 005 &&&&&&&&&&&&&&06.07400006,74 &&&&&&&&&&&&0149.0100000149,1 Pedersören kunta
Päntäne &&&&&&&&&&&&0221.&&&&00221 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0142.&&&&00142,0 Kauhajoki
Pöljä &&&&&&&&&&&&0418.&&&&00418 &&&&&&&&&&&&&&04.0200004,02 &&&&&&&&&&&&0104.&&&&00104,0 Siilinjärvi
Raahen keskustaajama &&&&&&&&&&018986.&&&&0018 986 &&&&&&&&&&&&&042.011000042,11 &&&&&&&&&&&&0450.0900000450,9 Raahe
Raippaluoto (taajama) &&&&&&&&&&&&0717.&&&&00717 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,00 &&&&&&&&&&&&0179.0300000179,3 Mustasaari
Rajamäki &&&&&&&&&&&06561.&&&&006 561 &&&&&&&&&&&&&013.035000013,35 &&&&&&&&&&&&0491.0300000491,3 Nurmijärvi 6 518
Hyvinkää 43
Rangsby &&&&&&&&&&&&0305.&&&&00305 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,70 &&&&&&&&&&&&0179.0600000179,6 Saltvik
Rantasalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01367.&&&&001 367 &&&&&&&&&&&&&&03.07800003,78 &&&&&&&&&&&&0361.0700000361,7 Rantasalmi
Rantsilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0773.&&&&00773 &&&&&&&&&&&&&&03.03800003,38 &&&&&&&&&&&&0228.0400000228,4 Siikalatva
Ranuan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01969.&&&&001 969 &&&&&&&&&&&&&&04.09100004,91 &&&&&&&&&&&&0401.0200000401,2 Ranua
Rasila &&&&&&&&&&&02608.&&&&002 608 &&&&&&&&&&&&&&06.01100006,11 &&&&&&&&&&&&0427.0200000427,2 Ruokolahti
Rauman keskustaajama &&&&&&&&&&033654.&&&&0033 654 &&&&&&&&&&&&&053.060000053,60 &&&&&&&&&&&&0627.0800000627,8 Rauma
Rautalammin kirkonkylä[9] &&&&&&&&&&&01544.&&&&001 544 &&&&&&&&&&&&&&04.07100004,71 &&&&&&&&&&&&0327.0600000327,6 Rautalampi
Rautavaaran kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0735.&&&&00735 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0303.0700000303,7 Rautavaara
Rautio (taajama) &&&&&&&&&&&&0406.&&&&00406 &&&&&&&&&&&&&&02.04500002,45 &&&&&&&&&&&&0165.0500000165,5 Kalajoki
Rautiosaari &&&&&&&&&&&01118.&&&&001 118 &&&&&&&&&&&&&&05.09900005,99 &&&&&&&&&&&&0186.0700000186,7 Rovaniemi
Rautjärven asemanseutu &&&&&&&&&&&&0219.&&&&00219 &&&&&&&&&&&&&&01.02100001,21 &&&&&&&&&&&&0181.0700000181,7 Rautjärvi 214
Ruokolahti 5
Reijola (Joensuu) &&&&&&&&&&&03237.&&&&003 237 &&&&&&&&&&&&&&07.02000007,20 &&&&&&&&&&&&0449.0800000449,8 Joensuu
Reisjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01174.&&&&001 174 &&&&&&&&&&&&&&04.01500004,15 &&&&&&&&&&&&0282.0800000282,8 Reisjärvi
Rengon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01173.&&&&001 173 &&&&&&&&&&&&&&04.02600004,26 &&&&&&&&&&&&0275.0500000275,5 Hämeenlinna
Renum-Jakari &&&&&&&&&&&&0276.&&&&00276 &&&&&&&&&&&&&&03.0600003,06 &&&&&&&&&&&&&090.020000090,2 Porvoo
Reposaari &&&&&&&&&&&&0770.&&&&00770 &&&&&&&&&&&&&&01.05200001,52 &&&&&&&&&&&&0505.0100000505,1 Pori
Revonlahti (kylä) &&&&&&&&&&&&0428.&&&&00428 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0175.0700000175,7 Siikajoki
Riihikoski &&&&&&&&&&&01555.&&&&001 555 &&&&&&&&&&&&&&05.09900005,99 &&&&&&&&&&&&0259.0400000259,4 Pöytyä
Riihimäen keskustaajama &&&&&&&&&&027964.&&&&0027 964 &&&&&&&&&&&&&031.065000031,65 &&&&&&&&&&&&0883.0500000883,5 Riihimäki 27 881
Loppi 59
Hausjärvi 24
Ristiinan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02246.&&&&002 246 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&0528.0400000528,4 Mikkeli
Ristijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0564.&&&&00564 &&&&&&&&&&&&&&02.02400002,24 &&&&&&&&&&&&0251.0400000251,4 Ristijärvi
Risö (Luoto) &&&&&&&&&&&02684.&&&&002 684 &&&&&&&&&&&&&&09.01200009,12 &&&&&&&&&&&&0294.0400000294,4 Luoto
Rova (Kittilä) &&&&&&&&&&&&0343.&&&&00343 &&&&&&&&&&&&&&00.06300000,63 &&&&&&&&&&&&0548.0800000548,8 Kittilä
Rovaniemen keskustaajama &&&&&&&&&&052753.&&&&0052 753 &&&&&&&&&&&&&058.088000058,88 &&&&&&&&&&&&0896.&&&&00896,0 Rovaniemi
Ruka &&&&&&&&&&&&0220.&&&&00220 &&&&&&&&&&&&&&03.07600003,76 &&&&&&&&&&&&&058.060000058,6 Kuusamo
Ruotanen (kylä) &&&&&&&&&&&&0433.&&&&00433 &&&&&&&&&&&&&&02.02400002,24 &&&&&&&&&&&&0193.0200000193,2 Pyhäjärvi
Ruotsalo &&&&&&&&&&&&0291.&&&&00291 &&&&&&&&&&&&&&02.0400002,04 &&&&&&&&&&&&0142.0700000142,7 Kokkola
Ruotsinpyhtään kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0486.&&&&00486 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0248.0500000248,5 Loviisa
Ruoveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01958.&&&&001 958 &&&&&&&&&&&&&&06.05200006,52 &&&&&&&&&&&&0300.0200000300,2 Ruovesi
Ruukki (taajama) &&&&&&&&&&&01183.&&&&001 183 &&&&&&&&&&&&&&04.0500004,05 &&&&&&&&&&&&0292.0200000292,2 Siikajoki
Ruutana (Kangasala) &&&&&&&&&&&03606.&&&&003 606 &&&&&&&&&&&&&&09.04400009,44 &&&&&&&&&&&&0382.0100000382,1 Kangasala
Rymättylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0772.&&&&00772 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0319.0600000319,6 Naantali
Ryttylä &&&&&&&&&&&01642.&&&&001 642 &&&&&&&&&&&&&&03.05600003,56 &&&&&&&&&&&&0460.0900000460,9 Hausjärvi
Rääkkylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0588.&&&&00588 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0248.&&&&00248,0 Rääkkylä
Röykkä &&&&&&&&&&&01652.&&&&001 652 &&&&&&&&&&&&&&03.07500003,75 &&&&&&&&&&&&0440.0900000440,9 Nurmijärvi
Röylä (Lohja) &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&&089.090000089,9 Lohja
Saarijärven keskustaajama &&&&&&&&&&&04992.&&&&004 992 &&&&&&&&&&&&&013.025000013,25 &&&&&&&&&&&&0376.0600000376,6 Saarijärvi
Saariselkä &&&&&&&&&&&&0315.&&&&00315 &&&&&&&&&&&&&&02.02300002,23 &&&&&&&&&&&&0141.0200000141,2 Inari
Saarlammi &&&&&&&&&&&&0241.&&&&00241 &&&&&&&&&&&&&&02.03600002,36 &&&&&&&&&&&&0101.0900000101,9 Kirkkonummi 215
Siuntio 26
Sahalahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01200.&&&&001 200 &&&&&&&&&&&&&&03.02700003,27 &&&&&&&&&&&&0366.0600000366,6 Kangasala
Saimaanharju &&&&&&&&&&&01838.&&&&001 838 &&&&&&&&&&&&&&02.09700002,97 &&&&&&&&&&&&0619.0700000619,7 Taipalsaari
Sallan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01645.&&&&001 645 &&&&&&&&&&&&&&03.07900003,79 &&&&&&&&&&&&0433.0700000433,7 Salla
Salon keskustaajama &&&&&&&&&&029496.&&&&0029 496 &&&&&&&&&&&&&038.055000038,55 &&&&&&&&&&&&0765.0200000765,2 Salo
Sammatin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01010.&&&&001 010 &&&&&&&&&&&&&&03.09100003,91 &&&&&&&&&&&&0258.0500000258,5 Lohja
Sasi (Mahnala) &&&&&&&&&&&&0260.&&&&00260 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0166.0400000166,4 Hämeenkyrö
Sattanen &&&&&&&&&&&&0200.&&&&00200 &&&&&&&&&&&&&&01.02300001,23 &&&&&&&&&&&&0162.0300000162,3 Sodankylä
Saukkola &&&&&&&&&&&01006.&&&&001 006 &&&&&&&&&&&&&&04.04300004,43 &&&&&&&&&&&&0227.0200000227,2 Lohja
Sauvon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01253.&&&&001 253 &&&&&&&&&&&&&&03.08100003,81 &&&&&&&&&&&&0328.0700000328,7 Sauvo
Savijärvi &&&&&&&&&&&&0247.&&&&00247 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0188.0200000188,2 Sipoo
Savitaipaleen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01829.&&&&001 829 &&&&&&&&&&&&&&05.07800005,78 &&&&&&&&&&&&0316.0300000316,3 Savitaipale
Savonlinnan keskustaajama &&&&&&&&&&021897.&&&&0021 897 &&&&&&&&&&&&&022.083000022,83 &&&&&&&&&&&&0959.0100000959,1 Savonlinna
Savonrannan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0421.&&&&00421 &&&&&&&&&&&&&&02.0300002,03 &&&&&&&&&&&&0207.0700000207,7 Savonlinna
Savukosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0387.&&&&00387 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0176.0600000176,6 Savukoski
Seinäjoen keskustaajama &&&&&&&&&&049992.&&&&0049 992 &&&&&&&&&&&&&055.064000055,64 &&&&&&&&&&&&0898.0500000898,5 Seinäjoki
Sieppijärvi &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,40 &&&&&&&&&&&&0162.0500000162,5 Kolari
Sievin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01806.&&&&001 806 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,60 &&&&&&&&&&&&0392.0900000392,9 Sievi
Siikaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0423.&&&&00423 &&&&&&&&&&&&&&02.0300002,03 &&&&&&&&&&&&0208.0600000208,6 Siikainen
Siikajoenkylä &&&&&&&&&&&&0440.&&&&00440 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,60 &&&&&&&&&&&&0169.0500000169,5 Siikajoki
Siilinjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&011416.&&&&0011 416 &&&&&&&&&&&&&022.086000022,86 &&&&&&&&&&&&0499.0300000499,3 Siilinjärvi
Siltakylä &&&&&&&&&&&02878.&&&&002 878 &&&&&&&&&&&&&010.085000010,85 &&&&&&&&&&&&0265.0400000265,4 Pyhtää
Simon asemanseutu &&&&&&&&&&&&0830.&&&&00830 &&&&&&&&&&&&&&03.0800003,08 &&&&&&&&&&&&0269.0500000269,5 Simo
Simon kirkonkylä (Simoniemi) &&&&&&&&&&&&0244.&&&&00244 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,80 &&&&&&&&&&&&0135.0500000135,5 Simo
Simpele &&&&&&&&&&&01685.&&&&001 685 &&&&&&&&&&&&&&04.09800004,98 &&&&&&&&&&&&0338.0600000338,6 Rautjärvi
Sinettä &&&&&&&&&&&&0428.&&&&00428 &&&&&&&&&&&&&&02.02200002,22 &&&&&&&&&&&&0192.0900000192,9 Rovaniemi
Sirkka (Kittilä) &&&&&&&&&&&&0571.&&&&00571 &&&&&&&&&&&&&&06.05900006,59 &&&&&&&&&&&&&086.060000086,6 Kittilä
Siuntion asemanseutu &&&&&&&&&&&02293.&&&&002 293 &&&&&&&&&&&&&&03.05500003,55 &&&&&&&&&&&&0646.0200000646,2 Siuntio
Siuntion kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0354.&&&&00354 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0188.0800000188,8 Siuntio
Siuro &&&&&&&&&&&02376.&&&&002 376 &&&&&&&&&&&&&&05.03400005,34 &&&&&&&&&&&&0445.&&&&00445,0 Nokia
Sodankylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&05166.&&&&005 166 &&&&&&&&&&&&&013.017000013,17 &&&&&&&&&&&&0392.0300000392,3 Sodankylä
Soinin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0986.&&&&00986 &&&&&&&&&&&&&&03.09100003,91 &&&&&&&&&&&&0252.0500000252,5 Soini
Soinlahti (Iisalmi) &&&&&&&&&&&&0294.&&&&00294 &&&&&&&&&&&&&&03.0100003,01 &&&&&&&&&&&&&097.060000097,6 Iisalmi
Soklot &&&&&&&&&&&&0327.&&&&00327 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0134.0200000134,2 Uusikaarlepyy
Sokoja &&&&&&&&&&&&0235.&&&&00235 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0144.0600000144,6 Kokkola
Someron keskustaajama &&&&&&&&&&&05016.&&&&005 016 &&&&&&&&&&&&&012.066000012,66 &&&&&&&&&&&&0396.0300000396,3 Somero
Sonkajärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01340.&&&&001 340 &&&&&&&&&&&&&&03.0300003,03 &&&&&&&&&&&&0442.0500000442,5 Sonkajärvi
Sorsakoski &&&&&&&&&&&&0728.&&&&00728 &&&&&&&&&&&&&&02.04700002,47 &&&&&&&&&&&&0295.0100000295,1 Leppävirta
Sotkia &&&&&&&&&&&&0216.&&&&00216 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0114.0800000114,8 Akaa
Storby &&&&&&&&&&&&0387.&&&&00387 &&&&&&&&&&&&&&02.09600002,96 &&&&&&&&&&&&0130.0900000130,9 Eckerö
Stormi &&&&&&&&&&&&0223.&&&&00223 &&&&&&&&&&&&&&01.09900001,99 &&&&&&&&&&&&0112.0100000112,1 Sastamala
Störsvik &&&&&&&&&&&&0268.&&&&00268 &&&&&&&&&&&&&&01.04200001,42 &&&&&&&&&&&&0189.0200000189,2 Siuntio
Sukeva &&&&&&&&&&&&0390.&&&&00390 &&&&&&&&&&&&&&01.07700001,77 &&&&&&&&&&&&0220.0500000220,5 Sonkajärvi
Sulkavan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01079.&&&&001 079 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&&0311.0100000311,1 Sulkava
Sumiaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0430.&&&&00430 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,40 &&&&&&&&&&&&0307.0900000307,9 Äänekoski
Sundom-Sulva (Sundom) &&&&&&&&&&&03865.&&&&003 865 &&&&&&&&&&&&&017.013000017,13 &&&&&&&&&&&&0225.0700000225,7 Vaasa 2 334
Mustasaari 1 531
Suolahden keskustaajama &&&&&&&&&&&04151.&&&&004 151 &&&&&&&&&&&&&&08.06500008,65 &&&&&&&&&&&&0479.0700000479,7 Äänekoski
Suomenlinna &&&&&&&&&&&&0743.&&&&00743 &&&&&&&&&&&&&&00.06300000,63 &&&&&&&&&&&01187.08000001 187,8 Helsinki
Suomussalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0876.&&&&00876 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0424.0500000424,5 Suomussalmi
Suonenjoen keskustaajama &&&&&&&&&&&05200.&&&&005 200 &&&&&&&&&&&&&012.06000012,06 &&&&&&&&&&&&0431.0300000431,3 Suonenjoki
Syrjäntaka (Tuulos) &&&&&&&&&&&&0531.&&&&00531 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0223.0900000223,9 Hämeenlinna
Sysmän kirkonkylä &&&&&&&&&&&01986.&&&&001 986 &&&&&&&&&&&&&&06.03100006,31 &&&&&&&&&&&&0314.0500000314,5 Sysmä
Syvänniemi &&&&&&&&&&&&0227.&&&&00227 &&&&&&&&&&&&&&01.02800001,28 &&&&&&&&&&&&0177.0200000177,2 Kuopio
Säkylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02991.&&&&002 991 &&&&&&&&&&&&&010.038000010,38 &&&&&&&&&&&&0288.&&&&00288,0 Säkylä
Sälinkää &&&&&&&&&&&&0242.&&&&00242 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0148.0900000148,9 Mäntsälä
Särkisalmi &&&&&&&&&&&&0415.&&&&00415 &&&&&&&&&&&&&&02.08500002,85 &&&&&&&&&&&&0145.0700000145,7 Parikkala
Sääksjärvi (kylä Mäntsälässä) &&&&&&&&&&&&0283.&&&&00283 &&&&&&&&&&&&&&02.09400002,94 &&&&&&&&&&&&&096.030000096,3 Mäntsälä
Söderby &&&&&&&&&&&&0571.&&&&00571 &&&&&&&&&&&&&&04.03300004,33 &&&&&&&&&&&&0132.&&&&00132,0 Lemland
Söderkulla &&&&&&&&&&&09158.&&&&009 158 &&&&&&&&&&&&&039.08000039,08 &&&&&&&&&&&&0234.0300000234,3 Sipoo 7 306
Helsinki 1 824
Vantaa 28
Söörmarkku &&&&&&&&&&&&0607.&&&&00607 &&&&&&&&&&&&&&03.01300003,13 &&&&&&&&&&&&0194.0200000194,2 Pori
Taalintehdas &&&&&&&&&&&01137.&&&&001 137 &&&&&&&&&&&&&&03.06400003,64 &&&&&&&&&&&&0312.0100000312,1 Kemiönsaari
Taavetti (Luumäki) &&&&&&&&&&&02126.&&&&002 126 &&&&&&&&&&&&&&05.04500005,45 &&&&&&&&&&&&0390.0400000390,4 Luumäki
Taipalsaaren kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0906.&&&&00906 &&&&&&&&&&&&&&02.09100002,91 &&&&&&&&&&&&0311.0300000311,3 Taipalsaari
Taivalkosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&01886.&&&&001 886 &&&&&&&&&&&&&&05.06500005,65 &&&&&&&&&&&&0333.0900000333,9 Taivalkoski
Taivassalon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0640.&&&&00640 &&&&&&&&&&&&&&03.0600003,06 &&&&&&&&&&&&0209.&&&&00209,0 Taivassalo
Takamaa (Ylöjärvi) &&&&&&&&&&&&0531.&&&&00531 &&&&&&&&&&&&&&03.0500003,05 &&&&&&&&&&&&0174.&&&&00174,0 Ylöjärvi
Tammisaaren keskustaajama &&&&&&&&&&&08614.&&&&008 614 &&&&&&&&&&&&&012.051000012,51 &&&&&&&&&&&&0688.0400000688,4 Raasepori
Tammisilta &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&&098.060000098,6 Paimio 118
Kaarina 110
Tampereen keskustaajama &&&&&&&&&0334112.&&&&00334 112 &&&&&&&&&&&&0276.0230000276,23 &&&&&&&&&&&01209.05000001 209,5 Tampere 220 617
Nokia 27 863
Ylöjärvi 25 382
Kangasala 21 570
Lempäälä 20 079
Pirkkala 18 601
Tarvasjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0864.&&&&00864 &&&&&&&&&&&&&&03.02400003,24 &&&&&&&&&&&&0266.0300000266,3 Lieto
Teerijärvi (taajama) &&&&&&&&&&&01008.&&&&001 008 &&&&&&&&&&&&&&05.02200005,22 &&&&&&&&&&&&0193.0200000193,2 Kruunupyy
Teijo (Perniö) &&&&&&&&&&&&0365.&&&&00365 &&&&&&&&&&&&&&02.02800002,28 &&&&&&&&&&&&0160.0300000160,3 Salo
Tenhola (taajama) &&&&&&&&&&&&0746.&&&&00746 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,00 &&&&&&&&&&&&0248.0700000248,7 Raasepori
Teponmäki &&&&&&&&&&&&0418.&&&&00418 &&&&&&&&&&&&&&03.02900003,29 &&&&&&&&&&&&0126.0900000126,9 Inari
Tervakoski &&&&&&&&&&&04063.&&&&004 063 &&&&&&&&&&&&&&08.07700008,77 &&&&&&&&&&&&0463.0300000463,3 Janakkala
Tervolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0987.&&&&00987 &&&&&&&&&&&&&&03.01800003,18 &&&&&&&&&&&&0310.0100000310,1 Tervola
Tervon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0560.&&&&00560 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0319.0500000319,5 Tervo
Tesjoki &&&&&&&&&&&&0914.&&&&00914 &&&&&&&&&&&&&&02.06800002,68 &&&&&&&&&&&&0340.0900000340,9 Loviisa
Teuvan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02778.&&&&002 778 &&&&&&&&&&&&&015.055000015,55 &&&&&&&&&&&&0178.0700000178,7 Teuva
Tiistenjoki &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&&02.0400002,04 &&&&&&&&&&&&0113.&&&&00113,0 Lapua
Tikkakoski &&&&&&&&&&&04183.&&&&004 183 &&&&&&&&&&&&&&05.08700005,87 &&&&&&&&&&&&0712.0700000712,7 Jyväskylä
Tiukka (taajama) &&&&&&&&&&&&0242.&&&&00242 &&&&&&&&&&&&&&01.09200001,92 &&&&&&&&&&&&0126.&&&&00126,0 Kristiinankaupunki
Toholammin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01642.&&&&001 642 &&&&&&&&&&&&&&07.05300007,53 &&&&&&&&&&&&0218.&&&&00218,0 Toholampi
Toija &&&&&&&&&&&&0539.&&&&00539 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0274.0600000274,6 Salo
Toijalan keskustaajama &&&&&&&&&&&08379.&&&&008 379 &&&&&&&&&&&&&016.035000016,35 &&&&&&&&&&&&0512.0600000512,6 Akaa
Toivakan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01004.&&&&001 004 &&&&&&&&&&&&&&03.04600003,46 &&&&&&&&&&&&0289.0900000289,9 Toivakka
Toivala-Vuorela &&&&&&&&&&&05677.&&&&005 677 &&&&&&&&&&&&&010.049000010,49 &&&&&&&&&&&&0541.&&&&00541,0 Siilinjärvi 5 524
Kuopio 153
Tolpanniemi &&&&&&&&&&&01210.&&&&001 210 &&&&&&&&&&&&&&02.0700002,07 &&&&&&&&&&&&0584.0700000584,7 Kuusamo
Torkkola &&&&&&&&&&&&0200.&&&&00200 &&&&&&&&&&&&&&01.09900001,99 &&&&&&&&&&&&0100.0700000100,7 Vaasa
Tornion keskustaajama &&&&&&&&&&016885.&&&&0016 885 &&&&&&&&&&&&&035.095000035,95 &&&&&&&&&&&&0469.0600000469,6 Tornio
Tottijärvi (kylä) &&&&&&&&&&&&0209.&&&&00209 &&&&&&&&&&&&&&01.06100001,61 &&&&&&&&&&&&0130.0200000130,2 Nokia
Träskby &&&&&&&&&&&&0579.&&&&00579 &&&&&&&&&&&&&&05.04500005,45 &&&&&&&&&&&&0106.0300000106,3 Sipoo
Tupos &&&&&&&&&&&02919.&&&&002 919 &&&&&&&&&&&&&&04.09900004,99 &&&&&&&&&&&&0585.&&&&00585,0 Liminka
Turenki &&&&&&&&&&&07550.&&&&007 550 &&&&&&&&&&&&&013.079000013,79 &&&&&&&&&&&&0547.0400000547,4 Janakkala
Turun keskustaajama[10] &&&&&&&&&0272230.&&&&00272 230 &&&&&&&&&&&&0280.0820000280,82 &&&&&&&&&&&&0969.0400000969,4 Turku 180 097
Kaarina 31 083
Raisio 23 715
Naantali 14 064
Lieto 13 571
Masku 5 875
Rusko 3 825
Tuunaansaari &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&01.02200001,22 &&&&&&&&&&&&0170.0500000170,5 Savonlinna
Tuupovaaran kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0497.&&&&00497 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0242.0300000242,3 Joensuu
Tuuri &&&&&&&&&&&&0783.&&&&00783 &&&&&&&&&&&&&&04.03200004,32 &&&&&&&&&&&&0181.0100000181,1 Alavus
Tuusniemen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01034.&&&&001 034 &&&&&&&&&&&&&&02.09500002,95 &&&&&&&&&&&&0350.0200000350,2 Tuusniemi
Tyrnävän kirkonkylä &&&&&&&&&&&03137.&&&&003 137 &&&&&&&&&&&&&&07.0600007,06 &&&&&&&&&&&&0444.0200000444,2 Tyrnävä
Tölby &&&&&&&&&&&&0480.&&&&00480 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&0112.0900000112,9 Mustasaari
Töysän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0890.&&&&00890 &&&&&&&&&&&&&&05.0200005,02 &&&&&&&&&&&&0177.0200000177,2 Alavus
Uimaharju &&&&&&&&&&&01366.&&&&001 366 &&&&&&&&&&&&&&05.07000005,70 &&&&&&&&&&&&0239.0700000239,7 Joensuu
Untamala &&&&&&&&&&&&0326.&&&&00326 &&&&&&&&&&&&&&03.04400003,44 &&&&&&&&&&&&&094.090000094,9 Laitila
Uotsola &&&&&&&&&&&01103.&&&&001 103 &&&&&&&&&&&&&&03.06900003,69 &&&&&&&&&&&&0298.0700000298,7 Sastamala
Urjalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02337.&&&&002 337 &&&&&&&&&&&&&&08.04200008,42 &&&&&&&&&&&&0277.0600000277,6 Urjala
Utajärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01312.&&&&001 312 &&&&&&&&&&&&&&04.07900004,79 &&&&&&&&&&&&0274.0100000274,1 Utajärvi
Utsjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0317.&&&&00317 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,40 &&&&&&&&&&&&0226.&&&&00226,0 Utsjoki
Utti &&&&&&&&&&&&0412.&&&&00412 &&&&&&&&&&&&&&02.04100002,41 &&&&&&&&&&&&0170.0900000170,9 Kouvola
Uudenkaarlepyyn keskustaajama &&&&&&&&&&&03429.&&&&003 429 &&&&&&&&&&&&&&08.0200008,02 &&&&&&&&&&&&0427.0700000427,7 Uusikaarlepyy
Uudenkaupungin keskustaajama &&&&&&&&&&010269.&&&&0010 269 &&&&&&&&&&&&&019.029000019,29 &&&&&&&&&&&&0532.0400000532,4 Uusikaupunki
Uuraisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01128.&&&&001 128 &&&&&&&&&&&&&&03.09500003,95 &&&&&&&&&&&&0285.0800000285,8 Uurainen
Vaalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01233.&&&&001 233 &&&&&&&&&&&&&&02.08500002,85 &&&&&&&&&&&&0432.0600000432,6 Vaala
Vaasan keskustaajama &&&&&&&&&&067670.&&&&0067 670 &&&&&&&&&&&&&071.050000071,50 &&&&&&&&&&&&0946.0700000946,7 Vaasa 59 204
Mustasaari 8 486
Vahdon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01147.&&&&001 147 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,00 &&&&&&&&&&&&0286.0800000286,8 Rusko
Valkeakosken keskustaajama &&&&&&&&&&017066.&&&&0017 066 &&&&&&&&&&&&&020.03000020,03 &&&&&&&&&&&&0851.0800000851,8 Valkeakoski
Valkeala (Valkealan kirkonkylä) &&&&&&&&&&&05957.&&&&005 957 &&&&&&&&&&&&&010.086000010,86 &&&&&&&&&&&&0548.0300000548,3 Kouvola
Valtimon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0997.&&&&00997 &&&&&&&&&&&&&&03.04300003,43 &&&&&&&&&&&&0290.0700000290,7 Valtimo
Vammalan keskustaajama &&&&&&&&&&010243.&&&&0010 243 &&&&&&&&&&&&&020.023000020,23 &&&&&&&&&&&&0506.0200000506,2 Sastamala
Vampulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0468.&&&&00468 &&&&&&&&&&&&&&02.06100002,61 &&&&&&&&&&&&0179.0500000179,5 Huittinen
Varkauden keskustaajama &&&&&&&&&&019189.&&&&0019 189 &&&&&&&&&&&&&032.065000032,65 &&&&&&&&&&&&0587.0800000587,8 Varkaus 18 940
Leppävirta 249
Varpaisjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01118.&&&&001 118 &&&&&&&&&&&&&&03.01600003,16 &&&&&&&&&&&&0353.0900000353,9 Lapinlahti
Vartsala &&&&&&&&&&&&0269.&&&&00269 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,30 &&&&&&&&&&&&0207.0200000207,2 Salo
Vasarainen &&&&&&&&&&&&0391.&&&&00391 &&&&&&&&&&&&&&03.07500003,75 &&&&&&&&&&&&0104.0300000104,3 Rauma
Vasarla &&&&&&&&&&&&0263.&&&&00263 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0135.0700000135,7 Lohja
Vaskiluoto &&&&&&&&&&&&0338.&&&&00338 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0139.0900000139,9 Vaasa
Vaskio &&&&&&&&&&&&0294.&&&&00294 &&&&&&&&&&&&&&01.03800001,38 &&&&&&&&&&&&0213.0800000213,8 Salo
Vastamäki &&&&&&&&&&&&0590.&&&&00590 &&&&&&&&&&&&&&03.06600003,66 &&&&&&&&&&&&0161.0300000161,3 Ylöjärvi
Vattukylä &&&&&&&&&&&&0248.&&&&00248 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0136.0800000136,8 Haapavesi
Vehmersalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0562.&&&&00562 &&&&&&&&&&&&&&01.01300001,13 &&&&&&&&&&&&0499.0400000499,4 Kuopio
Veikkaala &&&&&&&&&&&&0223.&&&&00223 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0137.0200000137,2 Mustasaari
Veikkola &&&&&&&&&&&06259.&&&&006 259 &&&&&&&&&&&&&017.098000017,98 &&&&&&&&&&&&0348.&&&&00348,0 Kirkkonummi 5 805
Vihti 454
Veneskoski (Nurmo) &&&&&&&&&&&&0334.&&&&00334 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&0154.0100000154,1 Seinäjoki
Vesala (Oulu) &&&&&&&&&&&&0711.&&&&00711 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0299.0900000299,9 Oulu
Vesanka &&&&&&&&&&&&0916.&&&&00916 &&&&&&&&&&&&&&04.09100004,91 &&&&&&&&&&&&0186.0700000186,7 Jyväskylä
Vesannon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0840.&&&&00840 &&&&&&&&&&&&&&02.08700002,87 &&&&&&&&&&&&0292.0600000292,6 Vesanto
Vesilahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01657.&&&&001 657 &&&&&&&&&&&&&&04.04200004,42 &&&&&&&&&&&&0374.0600000374,6 Vesilahti
Vieremän kirkonkylä &&&&&&&&&&&01368.&&&&001 368 &&&&&&&&&&&&&&02.06200002,62 &&&&&&&&&&&&0522.0300000522,3 Vieremä
Vierumäki (Heinola) &&&&&&&&&&&&0429.&&&&00429 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0167.0700000167,7 Heinola
Vihannin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01124.&&&&001 124 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&&0323.0600000323,6 Raahe
Vihdin kirkonkylä &&&&&&&&&&&03525.&&&&003 525 &&&&&&&&&&&&&&05.04900005,49 &&&&&&&&&&&&0642.0200000642,2 Vihti
Viialan kirkonkylä &&&&&&&&&&&05272.&&&&005 272 &&&&&&&&&&&&&011.056000011,56 &&&&&&&&&&&&0456.&&&&00456,0 Akaa
Viinijärvi &&&&&&&&&&&&0784.&&&&00784 &&&&&&&&&&&&&&03.04600003,46 &&&&&&&&&&&&0226.0800000226,8 Liperi
Viitasaaren keskustaajama &&&&&&&&&&&03612.&&&&003 612 &&&&&&&&&&&&&&06.07400006,74 &&&&&&&&&&&&0536.0100000536,1 Viitasaari
Viitikko &&&&&&&&&&&&0242.&&&&00242 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0168.0300000168,3 Seinäjoki
Viljakkalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0588.&&&&00588 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&0254.0600000254,6 Ylöjärvi
Vilniemi &&&&&&&&&&&&0523.&&&&00523 &&&&&&&&&&&&&&01.03200001,32 &&&&&&&&&&&&0397.0400000397,4 Hamina
Vimpelin kirkonkylä &&&&&&&&&&&02047.&&&&002 047 &&&&&&&&&&&&&&09.07700009,77 &&&&&&&&&&&&0209.0500000209,5 Vimpeli
Vinkkilä &&&&&&&&&&&01081.&&&&001 081 &&&&&&&&&&&&&&06.03700006,37 &&&&&&&&&&&&0169.0700000169,7 Vehmaa
Virenoja &&&&&&&&&&&&0301.&&&&00301 &&&&&&&&&&&&&&02.05800002,58 &&&&&&&&&&&&0116.0800000116,8 Orimattila
Virojoki &&&&&&&&&&&01150.&&&&001 150 &&&&&&&&&&&&&&05.06000005,60 &&&&&&&&&&&&0205.0500000205,5 Virolahti
Virtain keskustaajama &&&&&&&&&&&03492.&&&&003 492 &&&&&&&&&&&&&&09.05500009,55 &&&&&&&&&&&&0365.0600000365,6 Virrat
Virtasalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0225.&&&&00225 &&&&&&&&&&&&&&00.09700000,97 &&&&&&&&&&&&0231.0600000231,6 Pieksämäki
Virttaa &&&&&&&&&&&&0252.&&&&00252 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0149.0300000149,3 Loimaa
Visulahti &&&&&&&&&&&&0856.&&&&00856 &&&&&&&&&&&&&&03.08100003,81 &&&&&&&&&&&&0224.0400000224,4 Mikkeli
Visuvesi (taajama) &&&&&&&&&&&&0313.&&&&00313 &&&&&&&&&&&&&&01.09500001,95 &&&&&&&&&&&&0160.0500000160,5 Ruovesi
Voolahti &&&&&&&&&&&&0297.&&&&00297 &&&&&&&&&&&&&&02.03300002,33 &&&&&&&&&&&&0127.0700000127,7 Porvoo
Vuokatti &&&&&&&&&&&06207.&&&&006 207 &&&&&&&&&&&&&013.016000013,16 &&&&&&&&&&&&0471.0600000471,6 Sotkamo
Vuolijoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0410.&&&&00410 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,40 &&&&&&&&&&&&0291.0900000291,9 Kajaani
Vuores &&&&&&&&&&&03836.&&&&003 836 &&&&&&&&&&&&&&02.08800002,88 &&&&&&&&&&&01334.01000001 334,1 Tampere 3 801
Lempäälä 35
Vähäkangas &&&&&&&&&&&&0298.&&&&00298 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0158.0900000158,9 Ylivieska
Vähänkyrön kirkonkylä &&&&&&&&&&&03490.&&&&003 490 &&&&&&&&&&&&&020.019000020,19 &&&&&&&&&&&&0172.0900000172,9 Vaasa 2 605
Isokyrö 885
Västerbyn &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204 &&&&&&&&&&&&&&00.06900000,69 &&&&&&&&&&&&0296.0700000296,7 Luoto
Vääksy &&&&&&&&&&&04872.&&&&004 872 &&&&&&&&&&&&&&09.02400009,24 &&&&&&&&&&&&0527.0400000527,4 Asikkala
Vöyrin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01810.&&&&001 810 &&&&&&&&&&&&&&08.08100008,81 &&&&&&&&&&&&0205.0400000205,4 Vöyri
Ylihärmän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02171.&&&&002 171 &&&&&&&&&&&&&&09.05400009,54 &&&&&&&&&&&&0227.0700000227,7 Kauhava
Yli-Iin kirkonseutu (Yli-Ii (kaupunginosa)) &&&&&&&&&&&&0686.&&&&00686 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0281.0400000281,4 Oulu
Ylikiimingin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0732.&&&&00732 &&&&&&&&&&&&&&02.05800002,58 &&&&&&&&&&&&0283.0700000283,7 Oulu
Yliliakka &&&&&&&&&&&&0200.&&&&00200 &&&&&&&&&&&&&&01.05800001,58 &&&&&&&&&&&&0126.0200000126,2 Tornio
Ylimarkku (taajama) &&&&&&&&&&&&0519.&&&&00519 &&&&&&&&&&&&&&03.05700003,57 &&&&&&&&&&&&0145.0400000145,4 Närpiö
Yliskulma &&&&&&&&&&&&0243.&&&&00243 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0111.0100000111,1 Lieto
Ylistaron kirkonkylä &&&&&&&&&&&02566.&&&&002 566 &&&&&&&&&&&&&012.012000012,12 &&&&&&&&&&&&0211.0800000211,8 Seinäjoki 2 563
Isokyrö 3
Ylitornion kirkonkylä &&&&&&&&&&&01931.&&&&001 931 &&&&&&&&&&&&&&06.07500006,75 &&&&&&&&&&&&0286.0100000286,1 Ylitornio
Ylivieskan keskustaajama &&&&&&&&&&012426.&&&&0012 426 &&&&&&&&&&&&&027.078000027,78 &&&&&&&&&&&&0447.0400000447,4 Ylivieska
Ylämaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0402.&&&&00402 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,80 &&&&&&&&&&&&0222.0700000222,7 Lappeenranta
Yläneen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0967.&&&&00967 &&&&&&&&&&&&&&04.0300004,03 &&&&&&&&&&&&0240.0100000240,1 Pöytyä
Yppäri &&&&&&&&&&&&0351.&&&&00351 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,00 &&&&&&&&&&&&0117.&&&&00117,0 Pyhäjoki
Ypäjän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0965.&&&&00965 &&&&&&&&&&&&&&03.09800003,98 &&&&&&&&&&&&0242.0500000242,5 Ypäjä
Äetsän kirkonkylä (Pehula)[11] &&&&&&&&&&&02156.&&&&002 156 &&&&&&&&&&&&&&09.07100009,71 &&&&&&&&&&&&0222.&&&&00222,0 Sastamala
Ähtärin keskustaajama &&&&&&&&&&&03423.&&&&003 423 &&&&&&&&&&&&&&07.04200007,42 &&&&&&&&&&&&0461.0300000461,3 Ähtäri
Ähtävä (taajama) &&&&&&&&&&&&0786.&&&&00786 &&&&&&&&&&&&&&04.09400004,94 &&&&&&&&&&&&0159.&&&&00159,0 Pedersören kunta
Äkäslompolo &&&&&&&&&&&&0473.&&&&00473 &&&&&&&&&&&&&&04.08600004,86 &&&&&&&&&&&&&097.040000097,4 Kolari
Ämmänsaari &&&&&&&&&&&04093.&&&&004 093 &&&&&&&&&&&&&&08.04900008,49 &&&&&&&&&&&&0482.&&&&00482,0 Suomussalmi
Äystö &&&&&&&&&&&&0295.&&&&00295 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0121.&&&&00121,0 Teuva
Äänekosken keskustaajama &&&&&&&&&&&08462.&&&&008 462 &&&&&&&&&&&&&010.061000010,61 &&&&&&&&&&&&0797.0300000797,3 Äänekoski
Ödkarby &&&&&&&&&&&&0400.&&&&00400 &&&&&&&&&&&&&&03.03600003,36 &&&&&&&&&&&&0119.&&&&00119,0 Saltvik 393
Finström 7

LähteetMuokkaa

  1. Taajama-aste muuttujina Vuosi, Alue ja Tiedot Tilastokeskuksen PX-Web tietokannat. Viitattu 14.7.2019.
  2. Taajamat väkiluvun ja väestöntiheyden mukaan 31.12.2017 muuttujina Vuosi, Taajama ja Tiedot Tilastokeskuksen PX-Web tietokannat. Viitattu 14.7.2019.
  3. Taajama-aste muuttujina Vuosi, Alue ja Tiedot Tilastokeskuksen PX-Web tietokannat. Viitattu 14.7.2019.
  4. a b c d Taajamat väkiluvun ja väestöntiheyden mukaan 31.12.2017 Tilastokeskus. Viitattu 14.7.2019.
  5. Taajama- ja haja-asutusalueväestö iän ja sukupuolen mukaan kunnittain 31.12.2017 Tilastokeskus. Viitattu 14.7.2019.
  6. Lähteessä nimi oli muodossa Asemankylä (Ii)
  7. Kunnittaisista tiedoista yhteenlaskemalla taajaman väkiluvuksi tulee 1 268 296 henkeä.
  8. Kunnittaisisten tietojen mukaan taajamassa on 7 485 asukasta.
  9. Kunnittaisisten tietojen mukaan taajamassa on 1 597 asukasta.
  10. Kunnittaisista tiedoista yhteenlaskemalla taajaman väkiluvuksi tulee 272 230 henkeä.
  11. Tilastokeskus käyttää nimeä Äetsän kirkonkylä, artikkeli aiheesta on nimellä Pehula.