Avaa päävalikko

Luettelo Suomen kunnista vuonna 2008

Wikimedia-luetteloartikkeli

Taulukko sisältää Suomen kuntien tietoja vuodelta 2008 lajiteltavassa taulukossa. Lisätyt tiedot ovat väkiluku, pinta-ala ja väestöntiheys. Vuonna 2008 Suomessa oli 415 kuntaa, nykyisin 311.

Kunta Väkiluku Pinta- ala (km²) Väestöntiheys (as/km²)
Akaan vaakuna Akaa 14 110 114,67 138,4
Alahärmän vaakuna Alahärmä 4 718 353,65 13,6
Alajärven vaakuna Alajärvi 8 795 767,96 12
Alastaron vaakuna Alastaro 2 931 258,12 11,6
Alavieskan vaakuna Alavieska 2 803 252,97 11,2
Alavuden vaakuna (1952–2012) Alavus 9 544 842,73 12,1
Anjalankosken vaakuna Anjalankoski 16 599 752,92 23,1
Artjärven vaakuna Artjärvi 1 496 197,33 8,6
Asikkalan vaakuna Asikkala 8 661 755,65 15,3
Askaisten vaakuna Askainen 957 62,98 15
Askolan vaakuna Askola 4 723 218,07 21,8
Auran vaakuna Aura 3 836 95,59 39,5
Brändön vaakuna Brändö 510 108,47 4,8
Dragsfjärdin vaakuna Dragsfjärd 3 324 280,05 12,3
Eckerön vaakuna Eckerö 926 109,21 8,6
Elimäen vaakuna Elimäki 8 253 391,74 21,5
Enon vaakuna Eno 6 636 1088,31 7,2
Enonkosken vaakuna Enonkoski 1 673 450,56 5,3
Enontekiön vaakuna Enontekiö 1 957 8391,53 0,3
Espoon vaakuna Espoo 238 345 330,04 759,5
Euran vaakuna Eura 9 341 479,88 21,9
Eurajoen vaakuna (1950–2016) Eurajoki 5 852 349,29 16,9
Evijärven vaakuna Evijärvi 2 821 390,73 8,1
Finströmin vaakuna Finström 2 459 130,19 20
Forssan vaakuna Forssa 17 869 253,41 72,2
Föglön vaakuna Föglö 580 136,15 4,3
Getan vaakuna Geta 444 87,22 5,3
Haapajärven vaakuna Haapajärvi 7 842 789,16 10,3
Haapaveden vaakuna Haapavesi 7 518 1086,27 7,2
Hailuodon vaakuna Hailuoto 991 201,82 5,1
Halikon vaakuna Halikko 9 774 358,7 26,9
Halsuan vaakuna Halsua 1 377 428,36 3,4
Vammalan vaakuna Hamina 21 733 632,55 35,8
Hammarlandin vaakuna Hammarland 1 406 140,23 10,3
Hankasalmen vaakuna Hankasalmi 5 510 687,76 9,7
Hangon vaakuna Hanko 9 699 118,62 82,8
Harjavallan vaakuna Harjavalta 7 632 127,75 62,4
Hartolan vaakuna Hartola 3 560 675,43 6,6
Hattulan vaakuna Hattula 9 444 454,9 24,7
Hauhon vaakuna Hauho 3 967 443,38 11,2
Haukiputaan vaakuna Haukipudas 18 122 450,17 40,5
Hausjärven vaakuna Hausjärvi 8 576 361,8 24
Heinolan vaakuna Heinola 20 617 839,35 30,5
Heinäveden vaakuna Heinävesi 4 147 1319,12 4,1
Helsingin vaakuna Helsinki 569 113 187,11 3070,6
Himangan vaakuna Himanka 3 070 256,47 11,9
Hirvensalmen vaakuna Hirvensalmi 2 504 746,59 5,5
Hollolan vaakuna Hollola 21 518 531,92 46
Honkajoen vaakuna Honkajoki 1 938 333,05 6
Houtskarin vaakuna Houtskari 631 120,64 5,5
Huittisten vaakuna Huittinen 9 034 395,86 23,2
Humppilan vaakuna Humppila 2 565 148,6 17,5
Hyrynsalmen vaakuna Hyrynsalmi 2 968 1521,51 2,1
Hyvinkään vaakuna Hyvinkää 44 673 336,79 132,4
Hämeenkosken vaakuna Hämeenkoski 2 137 195,64 11,4
Hämeenkyrön vaakuna Hämeenkyrö 10 284 505,13 22,1
Hämeenlinnan vaakuna Hämeenlinna 48 492 184,72 288,7
Iin vaakuna Ii 9 097 1600,76 5,8
Iisalmen vaakuna Iisalmi 22 315 872,11 29,3
Iitin vaakuna Iitti 7 190 685,09 12,3
Ikaalisten vaakuna Ikaalinen 7 473 843,5 10
Ilmajoen vaakuna Ilmajoki 11 646 579,76 20
Ilomantsin vaakuna Ilomantsi 6 207 3172,91 2,3
Imatran vaakuna Imatra 29 155 191,25 188,3
Inarin vaakuna Inari 6 947 17333,89 0,5
Iniön vaakuna Iniö 258 65,2 3,9
Inkoon vaakuna Inkoo 5 452 358,07 15,4
Isojoen vaakuna Isojoki 2 510 647,46 4
Isonkyrön vaakuna Isokyrö 5 014 357,03 14,2
Jaalan vaakuna Jaala 1 853 563,54 4,3
Jalasjärven vaakuna Jalasjärvi 8 478 830,47 10,4
Janakkalan vaakuna Janakkala 16 414 586,09 29,4
Joensuun vaakuna Joensuu 57 727 1311,95 49,4
Jokioisten vaakuna Jokioinen 5 768 181,95 31,7
Jomalan vaakuna Jomala 3 791 143,4 25,7
Joroisten vaakuna Joroinen 5 484 711,76 9,7
Joutsan vaakuna Joutsa 5 163 1066,42 4,9
Joutsenon vaakuna Joutseno 10 749 498,35 34,8
Juankosken vaakuna Juankoski 5 454 586,34 11,8
Jurvan vaakuna Jurva 4 362 448,37 10
Juuan vaakuna Juuka 5 826 1846,73 4
Juupajoen vaakuna Juupajoki 2 210 274,95 8,5
Juvan vaakuna Juva 7 199 1345,82 6,3
Jyväskylän vaakuna Jyväskylä 85 515 137,47 807,9
Jyväskylän maalaiskunnan vaakuna Jyväskylän maalaiskunta 36 131 534,37 78,6
Jämijärven vaakuna Jämijärvi 2 149 224,36 10,1
Jämsän vaakuna (1953–2008) Jämsä 15 996 1375,57 13,8
Jämsänkosken vaakuna Jämsänkoski 7 362 448,55 18,6
Järvenpään vaakuna Järvenpää 38 007 39,94 1013,2
Kaarinan vaakuna (1955–2008) Kaarina 22 551 60,54 375,3
Kaavin vaakuna Kaavi 3 477 789,66 5,3
Kajaanin vaakuna Kajaani 38 122 2264,1 20,7
Kalajoen vaakuna (1953–2009) Kalajoki 9 421 672,27 13,9
Kalvolan vaakuna Kalvola 3 529 338,2 11,6
Kangasalan vaakuna Kangasala 27 803 651,35 55,6
Kangasniemen vaakuna Kangasniemi 6 132 1326,75 5,8
Kankaanpään vaakuna Kankaanpää 12 407 705,03 18,2
Kannonkosken vaakuna Kannonkoski 1 611 549,72 3,7
Kannuksen vaakuna Kannus 5 837 470,65 12,6
Karijoen vaakuna Karijoki 1 574 186,55 8,7
Karjaan vaakuna Karjaa 9 077 214,76 45,5
Karjalohjan vaakuna Karjalohja 1 457 163,41 12,1
Karkkilan vaakuna Karkkila 8 998 255,32 36,8
Karstulan vaakuna Karstula 4 684 963,49 5,3
Karttulan vaakuna Karttula 3 503 588,75 7,5
Karvian vaakuna Karvia 2 773 519,89 5,5
Kaskisten vaakuna Kaskinen 1 478 10,65 146,4
Kauhajoen vaakuna Kauhajoki 14 422 1315,71 11,1
Kauhavan vaakuna (1952–2008) Kauhava 7 972 489,11 16,4
Kauniaisten vaakuna Kauniainen 8 478 6,01 1430,7
Kaustisten vaakuna Kaustinen 4 297 361,12 12,2
Keiteleen vaakuna Keitele 2 626 578,41 5,6
Kemin vaakuna Kemi 22 673 101,78 241,6
Kemijärven vaakuna Kemijärvi 8 871 3931,34 2,6
Keminmaa vaakuna Keminmaa 8 703 646,25 14,1
Kemiön vaakuna Kemiö 3 248 320,96 10,3
Kempeleen vaakuna Kempele 15 224 110,33 137,3
Keravan vaakuna Kerava 33 213 30,79 1066,6
Kerimäen vaakuna Kerimäki 5 777 876,49 10,5
Kestilän vaakuna Kestilä 1 600 606,53 2,7
Kesälahden vaakuna Kesälahti 2 582 583,08 6,8
Keuruun vaakuna Keuruu 10 917 1430,63 8,7
Kihniön vaakuna Kihniö 2 284 390,5 6,5
Kiikalan vaakuna Kiikala 1 808 245,3 7,7
Kiikoisten vaakuna Kiikoinen 1 301 144,34 9,5
Kiimingin vaakuna Kiiminki 12 495 339,06 37,8
Kinnulan vaakuna Kinnula 1 861 495,75 4,1
Kirkkonummen vaakuna Kirkkonummi 35 221 393,41 95,7
Kiskon vaakuna Kisko 1 854 284,42 7,3
Kiteen vaakuna Kitee 9 610 1141,33 11,2
Kittilän vaakuna Kittilä 5 967 8263,14 0,7
Kiukaisten vaakuna Kiukainen 3 331 150,38 22,4
Kiuruveden vaakuna Kiuruvesi 9 517 1422,91 7,3
Kivijärven vaakuna Kivijärvi 1 402 599,91 3
Kokemäen vaakuna Kokemäki 8 202 531,34 17,2
Kokkolan vaakuna Kokkola 36 970 328,42 112,4
Kolarin vaakuna Kolari 3 796 2617,61 1,5
Konneveden vaakuna Konnevesi 3 023 680,95 6
Kontiolahden vaakuna Kontiolahti 13 322 1029,84 16,2
Korpilahden vaakuna Korpilahti 5 038 794,62 8,2
Korppoon vaakuna Korppoo 860 178,94 4,9
Korsnäsin vaakuna Korsnäs 2 241 239,59 9,4
Kortesjärven vaakuna Kortesjärvi 2 311 333,51 7,3
Koski Tl:n vaakuna Koski Tl 2 482 192,43 13,1
Kotkan vaakuna Kotka 54 710 276,52 201,8
Kouvolan vaakuna (1952–2008) Kouvola 30 678 44,88 701
Kristiinankaupungin vaakuna Kristiinankaupunki 7 381 697,16 11
Kruunupyyn vaakuna Kruunupyy 6 701 751,02 9,4
Kuhmalahden vaakuna Kuhmalahti 1 073 220,68 6,6
Kuhmon vaakuna Kuhmo 9 943 5456,9 2,1
Kuhmoisten vaakuna Kuhmoinen 2 693 936,79 4,1
Kumlingen vaakuna Kumlinge 365 99,77 3,6
Kuopion vaakuna Kuopio 91 401 1728,52 80,9
Kuortaneen vaakuna Kuortane 4 057 484,89 9
Kurikan vaakuna (1951–2008) Kurikka 10 546 465,16 22,8
Kurun vaakuna Kuru 2 768 821,08 3,9
Kustavin vaakuna Kustavi 906 168,33 5,5
Kuusamon vaakuna Kuusamo 16 904 5808,93 3,4
Kuusankosken vaakuna Kuusankoski 19 840 128,53 175,5
Kuusjoen vaakuna Kuusjoki 1 737 122,73 14,4
Kylmäkosken vaakuna Kylmäkoski 2 636 199,73 13,7
Kyyjärven vaakuna Kyyjärvi 1 571 469,63 3,6
Kälviän vaakuna Kälviä 4 562 685,24 6,7
Kärkölän vaakuna Kärkölä 4 919 259,34 19,3
Kärsämäen vaakuna Kärsämäki 2 989 700,57 4,3
Kökarin vaakuna Kökar 286 64,16 4,7
Köyliön vaakuna Köyliö 2 887 259,3 11,8
Lahden vaakuna Lahti 99 387 154,6 733,5
Laihian vaakuna Laihia 7 675 508,42 15,2
Laitilan vaakuna Laitila 8 496 545,35 16
Lammin vaakuna Lammi 5 507 611,23 10,4
Lapinjärven vaakuna Lapinjärvi 2 928 339,36 8,9
Lapinlahden vaakuna Lapinlahti 7 514 711,97 12,3
Lappajärven vaakuna Lappajärvi 3 565 523,73 8,6
Lappeenrannan vaakuna Lappeenranta 59 397 848,62 77,7
Lapin kunnanvaakuna Lappi 3 266 212,78 15,9
Lapuan vaakuna Lapua 14 197 750,81 19,1
Laukaan vaakuna Laukaa 17 614 825,67 26,8
Lavian vaakuna Lavia 2 113 357,78 6,7
Lehtimäen vaakuna Lehtimäki 1 894 288,8 7
Lemin vaakuna Lemi 3 053 262,5 14
Lemlandin vaakuna Lemland 1 777 113,84 15,3
Lempäälän vaakuna Lempäälä 19 335 306,92 69,4
Lemun vaakuna Lemu 1 767 47,84 34,8
Leppävirran vaakuna Leppävirta 10 872 1519,75 9,6
Lestijärven vaakuna Lestijärvi 902 559,1 2
Lieksan vaakuna Lieksa 13 137 4067,75 4
Liedon vaakuna Lieto 15 600 200,2 77,6
Liljendalin vaakuna Liljendal 1 453 119,64 12,7
Limingan vaakuna Liminka 8 419 640,62 12,5
Liperin vaakuna Liperi 11 952 1161,25 16,3
Lohjan vaakuna Lohja 37 399 356,14 134
Lohtajan vaakuna Lohtaja 2 818 290,75 9,8
Loimaan vaakuna Loimaa 13 054 483,37 27,2
Lopen vaakuna Loppi 8 133 655,99 13,4
Loviisan vaakuna Loviisa 7 395 44,52 166,3
Luhangan vaakuna Luhanka 852 313,29 3,9
Lumijoen vaakuna Lumijoki 1 895 211,38 9
Lumparlandin vaakuna Lumparland 389 36,29 10,7
Luodon vaakuna Luoto 4 578 176,43 31,4
Luumäen vaakuna Luumäki 5 201 859,84 7
Luvian vaakuna Luvia 3 316 171,54 19,7
Maalahden vaakuna Maalahti 5 514 525,3 10,6
Maaningan vaakuna Maaninka 3 873 575,17 8,3
Maarianhaminan vaakuna Maarianhamina 10 912 11,79 945,9
Marttilan vaakuna Marttila 2 032 196 10,6
Maskun vaakuna (1964–2008) Masku 6 375 93,53 66,6
Mellilän vaakuna Mellilä 1 189 110,51 10,9
Merijärven vaakuna Merijärvi 1 238 232,24 5,5
Merikarvian vaakuna Merikarvia 3 451 450,59 7,8
Merimaskun vaakuna Merimasku 1 619 52,16 31,1
Miehikkälän vaakuna Miehikkälä 2 374 440,37 5,7
Mikkelin vaakuna Mikkeli 48 688 2124,62 28,7
Mouhijärven vaakuna Mouhijärvi 3 065 269,73 11,9
Muhoksen vaakuna Muhos 8 658 797,42 10,8
Multian vaakuna Multia 1 969 765,61 2,7
Muonion vaakuna Muonio 2 364 2037,91 1,3
Mustasaaren vaakuna Mustasaari 17 951 865,31 20,8
Muuramen vaakuna Muurame 8 999 194,08 61,6
Muurlan vaakuna Muurla 1 552 83,05 19,2
Mynämäen vaakuna Mynämäki 8 033 522,41 15,4
Myrskylän vaakuna Myrskylä 2 021 206,36 10,2
Mäntsälän vaakuna Mäntsälä 19 010 596,18 32,1
Mäntän vaakuna Mänttä 6 403 85,86 101
Mäntyharjun vaakuna Mäntyharju 6 632 1211,01 6,8
Naantalin vaakuna Naantali 14 112 52,31 277,1
Nakkilan vaakuna Nakkila 5 766 184,9 31,5
Nastolan vaakuna Nastola 15 004 362,89 45,9
Nauvon vaakuna Nauvo 1 463 250,53 5,9
Nilsiän vaakuna Nilsiä 6 528 847,77 9,2
Nivalan vaakuna Nivala 10 978 538,31 20,7
Nokian vaakuna Nokia 30 518 347,76 104,9
Noormarkun vaakuna Noormarkku 6 167 332,06 19,3
Nousiaisten vaakuna Nousiainen 4 763 199,45 23,3
Nummi-Pusulan vaakuna Nummi-Pusula 6 039 505,14 12,7
Nurmeksen vaakuna Nurmes 8 807 1854,64 5,6
Nurmijärven vaakuna Nurmijärvi 38 661 367,26 106,1
Nurmon vaakuna Nurmo 12 528 361,88 35,4
Närpiön vaakuna Närpiö 9 453 985,12 9,7
Oravaisten vaakuna Oravainen 2 208 208,53 10,6
Orimattilan vaakuna Orimattila 14 735 616,97 24,1
Oripään vaakuna Oripää 1 362 117,71 11,3
Oriveden vaakuna Orivesi 9 559 960,07 11,9
Oulaisten vaakuna Oulainen 7 991 596,99 13,8
Oulun vaakuna Oulu 131 658 380,39 354
Oulunsalon vaakuna Oulunsalo 9 444 83,54 114,4
Outokummun vaakuna Outokumpu 7 671 584,12 17,4
Padasjoen vaakuna Padasjoki 3 533 731,27 6,9
Paimion vaakuna Paimio 10 008 240,04 41,9
Paltamon vaakuna Paltamo 4 063 1139,1 4,5
Paraisten vaakuna (1961–2008) Parainen 12 166 274,27 44,5
Parikkalan vaakuna Parikkala 6 068 760,72 10,4
Parkanon vaakuna Parkano 7 142 909,76 8,5
Pedersören kunnan vaakuna Pedersören kunta 10 669 826,11 13,4
Pelkosenniemen vaakuna Pelkosenniemi 1 063 1882,16 0,6
Pellon vaakuna Pello 4 203 1863,69 2,5
Perhon vaakuna Perho 3 019 775,18 4
Pernajan vaakuna Pernaja 3 996 426,86 9,5
Perniön vaakuna Perniö 5 940 408,13 15,1
Perttelin vaakuna Pertteli 3 994 156,12 25,5
Pertunmaan vaakuna Pertunmaa 2 017 454,19 5,5
Petäjäveden vaakuna Petäjävesi 3 860 495,49 8,2
Pieksämäen vaakuna Pieksämäki 20 481 1836,4 13,2
Pielaveden vaakuna Pielavesi 5 290 1406,59 4,7
Pietarsaaren vaakuna Pietarsaari 19 572 91,62 223
Pihtiputaan vaakuna Pihtipudas 4 774 1247,62 4,5
Piikkiön vaakuna Piikkiö 7 409 90,79 79,9
Piippolan vaakuna Piippola 1 256 464,98 2,9
Pirkkalan vaakuna Pirkkala 15 778 104,1 191,7
Pohjan vaakuna Pohja 4 919 247,75 21,7
Polvijärven vaakuna Polvijärvi 4 919 958,38 6,1
Pomarkun vaakuna Pomarkku 2 532 332,06 8,4
Porin vaakuna Pori 76 278 527,09 150,8
Pornaisten vaakuna Pornainen 4 930 150,11 33,1
Porvoon vaakuna Porvoo 47 888 665,26 72,4
Posion vaakuna Posio 4 079 3545,16 1,4
Pudasjärven vaakuna Pudasjärvi 9 133 5867,33 1,6
Pukkilan vaakuna Pukkila 2 016 145,96 13,9
Pulkkilan vaakuna Pulkkila 1 604 411,23 4,2
Punkaharjun vaakuna Punkaharju 3 980 748,15 8,5
Punkalaitumen vaakuna Punkalaidun 3 404 364,06 9,5
Puolangan vaakuna Puolanka 3 222 2598,84 1,4
Puumalan vaakuna Puumala 2 727 1237,83 3,5
Pyhtään vaakuna Pyhtää 5 128 298,63 17,8
Pyhäjoen vaakuna Pyhäjoki 3 408 547,7 6,3
Pyhäjärven vaakuna Pyhäjärvi 6 113 1459,95 4,8
Pyhännän vaakuna Pyhäntä 1 759 847,43 2,2
Pyhärannan vaakuna Pyhäranta 2 220 148,23 15,5
Pyhäselän vaakuna Pyhäselkä 7 803 350,93 28,3
Pylkönmäen vaakuna Pylkönmäki 954 392,4 2,7
Pälkäneen vaakuna Pälkäne 6 976 738,53 12,3
Pöytyän vaakuna Pöytyä 6 295 409,23 15,3
Raahen vaakuna Raahe 22 457 535,88 42,4
Raision vaakuna Raisio 24 079 49,3 492,2
Rantasalmen vaakuna Rantasalmi 4 244 925,65 7,7
Rantsilan vaakuna Rantsila 2 045 746,64 2,8
Ranuan vaakuna Ranua 4 514 3696,81 1,3
Rauman vaakuna Rauma 36 740 296,64 148,6
Rautalammin vaakuna Rautalampi 3 580 761,98 6,7
Rautavaaran vaakuna Rautavaara 1 985 1235,11 1,8
Rautjärven vaakuna Rautjärvi 4 178 401,92 12
Reisjärven vaakuna Reisjärvi 3 036 503,34 6,5
Rengon vaakuna Renko 2 382 290,85 8,5
Riihimäen vaakuna Riihimäki 28 066 125,56 229,8
Ristiinan vaakuna Ristiina 4 986 742,02 9
Ristijärven vaakuna Ristijärvi 1 565 898,01 1,9
Rovaniemen vaakuna Rovaniemi 58 906 8017,2 7,7
Ruokolahden vaakuna Ruokolahti 5 719 1187,89 6,4
Ruotsinpyhtään vaakuna Ruotsinpyhtää 2 918 291,92 10,6
Ruoveden vaakuna Ruovesi 5 193 950,16 6,8
Ruskon vaakuna (1964–2008) Rusko 3 828 50,54 76,1
Rymättylän vaakuna Rymättylä 2 140 151,09 13,9
Rääkkylän vaakuna Rääkkylä 2 722 699,69 6,5
Saarijärven vaakuna Saarijärvi 9 869 1030,48 11,2
Sallan vaakuna Salla 4 366 5872,48 0,8
Salon vaakuna (1949–2008) Salo 25 808 144,01 178,5
Saltvikin vaakuna Saltvik 1 730 159,82 11,2
Sammatin vaakuna Sammatti 1 334 85,06 18,6
Sauvon vaakuna Sauvo 2 948 253,58 11,5
Savitaipaleen vaakuna Savitaipale 4 070 690,57 7,7
Savonlinnan vaakuna Savonlinna 26 804 1373,86 33,3
Savonrannan vaakuna Savonranta 1 199 568,18 3,1
Savukosken vaakuna Savukoski 1 243 6496,64 0,2
Seinäjoen vaakuna Seinäjoki 37 397 622,48 61
Sievin vaakuna Sievi 5 275 799,41 6,6
Siikaisten vaakuna Siikainen 1 737 491,37 3,9
Siikajoen vaakuna Siikajoki 5 837 1055,41 5,6
Siilinjärven vaakuna Siilinjärvi 20 746 507,86 51,4
Simon vaakuna Simo 3 592 1468,48 2,5
Sipoon vaakuna Sipoo 19 485 367,14 52,4
Siuntio vaakuna Siuntio 5 798 249,98 23,1
Sodankylän vaakuna Sodankylä 8 980 12415,21 0,8
Soinin vaakuna Soini 2 526 574,26 4,7
Someron vaakuna Somero 9 482 697,69 14,3
Sonkajärven vaakuna Sonkajärvi 4 809 1576,84 3,3
Sotkamon vaakuna Sotkamo 10 728 2952,51 4,1
Sottungan vaakuna Sottunga 117 28,07 4,3
Sulkavan vaakuna Sulkava 3 085 769,33 5,4
Sundin vaakuna Sund 1 042 112,63 9,6
Suomenniemen vaakuna Suomenniemi 818 362,96 2,9
Suomusjärven vaakuna Suomusjärvi 1 299 176,48 8,2
Suomussalmen vaakuna Suomussalmi 9 604 5857,79 1,9
Suonenjoen vaakuna Suonenjoki 7 680 862,35 10,8
Sysmän vaakuna Sysmä 4 573 936,29 6,9
Säkylän vaakuna (1953–2015) Säkylä 4 779 268,48 30,4
Särkisalon vaakuna Särkisalo 732 82,79 9,1
Taipalsaaren vaakuna Taipalsaari 4 949 762,02 14,4
Taivalkosken vaakuna Taivalkoski 4 624 2651,12 1,9
Taivassalon vaakuna Taivassalo 1 733 142,08 12,4
Tammelan vaakuna Tammela 6 640 715,13 10,3
Tammisaaren vaakuna Tammisaari 14 807 742,55 20,2
Tampereen vaakuna Tampere 208 004 687,98 394,5
Tarvasjoen vaakuna Tarvasjoki 1 942 102,42 19,1
Tervon vaakuna Tervo 1 786 494,07 5,1
Tervolan vaakuna Tervola 3 557 1594,49 2,3
Teuvan vaakuna Teuva 6 171 556,04 11,1
Tohmajärven vaakuna Tohmajärvi 5 230 895,34 6,4
Toholammin vaakuna Toholampi 3 591 616,87 6
Toivakan vaakuna Toivakka 2 351 413,97 6,5
Tornion vaakuna Tornio 22 381 1229,09 18,8
Turun vaakuna Turku 175 399 249,1 720,5
Tuuloksen vaakuna Tuulos 1 618 171,3 10,1
Tuusniemen vaakuna Tuusniemi 2 926 699,56 5,5
Tuusulan vaakuna Tuusula 36 009 225,49 163,3
Tyrnävän vaakuna Tyrnävä 6 083 494,94 12
Töysän vaakuna Töysä 3 255 309,67 10,9
Ullavan vaakuna Ullava 1 011 176,78 6,2
Ulvilan vaakuna Ulvila 13 712 422,56 34,4
Urjalan vaakuna Urjala 5 473 505,37 11,6
Utajärven vaakuna Utajärvi 3 111 1736,7 1,9
Utsjoen vaakuna Utsjoki 1 334 5371,81 0,3
Uuraisten vaakuna Uurainen 3 268 372,28 9,1
Uudenkaarlepyyn vaakuna Uusikaarlepyy 7 399 737,14 10,1
Uudenkaupungin vaakuna Uusikaupunki 15 916 551,73 31,9
Vaalan vaakuna Vaala 3 557 1763,89 2,8
Vaasan vaakuna Vaasa 58 088 191,64 315,6
Vahdon vaakuna Vahto 1 890 77,37 24,5
Valkeakosken vaakuna Valkeakoski 20 381 372,24 74,9
Valkealan vaakuna Valkeala 11 568 1003,72 13,4
Valtimon vaakuna Valtimo 2 536 838,16 3,2
Vammalan vaakuna Vammala 16 701 876,02 20,7
Vampulan vaakuna Vampula 1 678 143,8 11,8
Vantaan vaakuna Vantaa 192 834 242,62 796,8
Varkauden vaakuna Varkaus 23 393 524,56 61,2
Varpaisjärven vaakuna Varpaisjärvi 3 018 533,2 6,3
Vehmaan vaakuna Vehmaa 2 453 192,19 13,1
Velkuan vaakuna Velkua 258 31,99 7,8
Vesannon vaakuna Vesanto 2 474 569,82 6
Vesilahden vaakuna Vesilahti 4 097 353,94 13,1
Vetelin vaakuna Veteli 3 514 520,9 7
Vieremän vaakuna Vieremä 4 055 973,39 4,4
Vihannin vaakuna Vihanti 3 247 491,89 6,7
Vihdin vaakuna Vihti 27 113 567,09 50,6
Viitasaaren vaakuna Viitasaari 7 397 1589,24 6
Vilppulan vaakuna Vilppula 5 361 571,25 11,5
Vimpelin vaakuna Vimpeli 3 322 328,79 11,8
Virolahden vaakuna Virolahti 3 613 376,23 9,7
Virtain vaakuna Virrat 7 688 1299,08 6,7
Vårdön vaakuna Vårdö 446 101,9 4,3
Vähänkyrön vaakuna Vähäkyrö 4 705 177,68 26,5
Västanfjärdin vaakuna Västanfjärd 799 97,1 8,3
Vöyri-Maksamaan vaakuna Vöyri-Maksamaa 4 483 582,24 7,8
Yli-Iin vaakuna Yli-Ii 2 222 793,31 2,9
Ylihärmän vaakuna Ylihärmä 2 952 152,17 19,7
Ylikiimingin vaakuna Ylikiiminki 3 467 1063,89 3,3
Ylistaron vaakuna Ylistaro 5 529 484,99 11,5
Ylitornion vaakuna Ylitornio 4 931 2212,64 2,5
Ylivieskan vaakuna Ylivieska 13 655 573,18 23,9
Ylämaan vaakuna Ylämaa 1 440 408,94 3,9
Yläneen vaakuna Yläne 2 116 364,6 6,2
Ylöjärven vaakuna Ylöjärvi 26 414 503,02 64,5
Ypäjän vaakuna Ypäjä 2 634 183,26 14,5
Äetsän vaakuna Äetsä 4 836 241,95 20,9
Ähtärin vaakuna Ähtäri 6 761 909,96 8,5
Äänekosken vaakuna Äänekoski 20 384 1138,52 23
Yhteensä 5 276 955
Keskiarvo 17,4