Avaa päävalikko

Luettelo Suomen kunnista postinumeropiireittäin

Wikimedia-luetteloartikkeli

Luettelo Suomen kunnista postinumeropiireittäin on postinumeropiiriluettelo, jossa Suomen kunnat on ryhmitelty postipiireittäin.

Kunta on linkitetty siinä postipiirissä, jossa kunnan keskustaajama sijaitsee.


Sisällysluettelo

00–05 Helsinki (Keski-Uusimaa)Muokkaa

00xxxMuokkaa

01xxxMuokkaa

02xxxMuokkaa

03xxxMuokkaa

  • Karkkila
    • 03600–03710
  • Lohja
    • 03810–03970
  • Vihti
    • 03100–03510, 03790

04xxxMuokkaa

05xxxMuokkaa

  • Hyvinkää
    • 05440–05950
  • Nurmijärvi
    • 05100–05250, 05450
  • Tuusula
    • 05400–05430

06–07 Porvoo (Itä-Uusimaa)Muokkaa

06xxxMuokkaa

07xxxMuokkaa

08–10 Lohja (Länsi-Uusimaa)Muokkaa

08xxxMuokkaa

09xxxMuokkaa

  • Lohja
    • 09120–09930

10xxxMuokkaa

11–12 RiihimäkiMuokkaa

11xxxMuokkaa

12xxxMuokkaa

13–14 HämeenlinnaMuokkaa

13xxxMuokkaa

14xxxMuokkaa

  • Hattula
    • 14430, 14610–14620
  • Hämeenlinna
    • 14300, 14450–14530, 14680–14930
  • Janakkala
    • 14140–14240
  • Pälkäne
    • 14960–14980

15–17 LahtiMuokkaa

15xxxMuokkaa

  • Hollola
    • 15270, 15860–15880, 15980
  • Lahti
    • 15100–15240, 15300–15850, 15900–15950

16xxxMuokkaa

  • Hollola
    • 16500, 16630, 16710–16800
  • Hämeenlinna
    • 16900–16970
  • Kärkölä
    • 16540–16610, 16670
  • Lahti
    • 16100–16160
  • Orimattila
    • 16200–16450, 16510

17xxxMuokkaa

18–19 HeinolaMuokkaa

18xxxMuokkaa

19xxxMuokkaa

  • Hartola
    • 19510–19630, 19850
  • Heinola
    • 19110–19120, 19210, 19250–19260
  • Iitti
    • 19160
  • Joutsa
    • 19650–19670, 19920
  • Luhanka
    • 19910, 19950
  • Pertunmaa
    • 19410–19480
  • Sysmä
    • 19230, 19310–19370, 19700–19770

20–21, 23 TurkuMuokkaa

20xxxMuokkaa

  • Kaarina
    • 20660, 20760–20780
  • Turku
    • 20100–20610, 20700–20750, 20800–20990

21xxxMuokkaa

23xxxMuokkaa

22 Mariehamn (Ahvenanmaa)Muokkaa

22xxxMuokkaa

24–25 SaloMuokkaa

24xxxMuokkaa

25xxxMuokkaa

26-27 RaumaMuokkaa

26xxxMuokkaa

27xxxMuokkaa

  • Eura
    • 27400–27670
  • Eurajoki
    • 27100–27170
  • Pyhäranta
    • 27320–27340
  • Rauma
    • 27220–27310
  • Säkylä
    • 27710–27920

28–29 PoriMuokkaa

28xxxMuokkaa

  • Pori
    • 28100–28240, 28300–28370, 28430, 28500–28900
  • Ulvila
    • 28260, 28400, 28450

29xxxMuokkaa

30–32 ForssaMuokkaa

30xxxMuokkaa

31xxxMuokkaa

32xxxMuokkaa

33–39 Tampere (Pirkanmaa)Muokkaa

33xxxMuokkaa

  • Lempäälä
    • 33880
  • Nokia
    • 33380
  • Pirkkala
    • 33920–33980
  • Tampere
    • 33100–33340, 33410–33420, 33500–33870, 33900
  • Ylöjärvi
    • 33430–33480

34xxxMuokkaa

  • Ruovesi
    • 34410–34450, 34600–34640, 34870
  • Tampere
    • 34240–34270
  • Virrat
    • 34710–34800, 34910–34980
  • Ylöjärvi
    • 34110–34180, 34300–34330, 34510–34550

35xxxMuokkaa

36xxxMuokkaa

  • Kangasala
    • 36100–36430, 36520–36570, 36810–36880
  • Pälkäne
    • 36450, 36600–36760, 36910–36930

37xxxMuokkaa

38xxxMuokkaa

39xxxMuokkaa

40–44 Jyväskylä (Keski-Suomi)Muokkaa

40xxxMuokkaa

41xxxMuokkaa

  • Hankasalmi
    • 41490–41580
  • Joutsa
    • 41710–41770
  • Jyväskylä
    • 41120–41160, 41450, 41630, 41800–41880, 41930–41940
  • Keuruu
    • 41970
  • Laukaa
    • 41180, 41310–41400
  • Petäjävesi
    • 41900–41925, 41980
  • Saarijärvi
    • 41260–41270
  • Toivakka
    • 41410–41440, 41660
  • Uurainen
    • 41210–41240, 41290

42xxxMuokkaa

  • Jämsä
    • 42100–42440
  • Keuruu
    • 42520–42560, 42700–42820, 42910–42930
  • Multia
    • 42600–42660
  • Mänttä-Vilppula
    • 42830–42850
  • Virrat
    • 42870

43xxxMuokkaa

44xxxMuokkaa

45–47 KouvolaMuokkaa

45xxxMuokkaa

46xxxMuokkaa

  • Kotka
    • 46930
  • Kouvola
    • 46110–46450, 46570–46910, 46950–46960
  • Luumäki
    • 46530

47xxxMuokkaa

  • Iitti
    • 47310, 47400–47610
  • Kouvola
    • 47110–47260, 47650–47940
  • Lapinjärvi
    • 47350

48–49 KotkaMuokkaa

48xxxMuokkaa

49xxxMuokkaa

50–52 MikkeliMuokkaa

50xxxMuokkaa

51xxxMuokkaa

  • Juva
    • 51760–51980
  • Kangasniemi
    • 51200–51380, 51430–51440, 51460
  • Mikkeli
    • 51130, 51420, 51450, 51520–51740

52xxxMuokkaa

  • Hirvensalmi
    • 52520–52620
  • Kouvola
    • 52920
  • Mikkeli
    • 52100–52150, 52300–52510, 52780–52830
  • Mäntyharju
    • 52700–52760, 52850–52890, 52960–52980
  • Puumala
    • 52200–52270

53–54 LappeenrantaMuokkaa

53xxxMuokkaa

54xxxMuokkaa

55–56 ImatraMuokkaa

55xxxMuokkaa

  • Imatra
    • 55100–55120, 55400–55910
  • Lappeenranta
    • 55300–55330

56xxxMuokkaa

57–59 SavonlinnaMuokkaa

57xxxMuokkaa

58xxxMuokkaa

  • Enonkoski
    • 58160–58190
  • Kitee
    • 58350
  • Rantasalmi
    • 58830–58940
  • Savonlinna
    • 58130–58150, 58200–58320, 58360–58580, 58650–58690, 58770–58810
  • Sulkava
    • 58610–58620, 58700–58720

59xxxMuokkaa

60–64 SeinäjokiMuokkaa

60xxxMuokkaa

61xxxMuokkaa

  • Alavus
    • 61150, 61170
  • Ilmajoki
    • 61130, 61330–61350
  • Isokyrö
    • 61500–61580
  • Kauhajoki
    • 61800–61830, 61850–61980
  • Kurikka
    • 61220–61310, 61360–61380, 61600–61640, 61680–61760
  • Seinäjoki
    • 61100–61120, 61140, 61160, 61180, 61400–61480, 61650–61670
  • Teuva
    • 61840

62xxxMuokkaa

  • Alajärvi
    • 62710–62760, 62820–62830, 62900–62990
  • Evijärvi
    • 62500–62570
  • Kauhava
    • 62150, 62200–62270, 62300–62470
  • Lappajärvi
    • 62600–62660
  • Lapua
    • 62100–62140, 62160–62195, 62280–62295
  • Vimpeli
    • 62800–62810, 62840–62890
  • Vöyri
    • 62395

63xxxMuokkaa

  • Alajärvi
    • 63500–63550
  • Alavus
    • 63210, 63300–63430, 63600–63640, 63680
  • Kuortane
    • 63100–63170, 63230–63250, 63450
  • Soini
    • 63800–63890, 63960
  • Ähtäri
    • 63660, 63700–63780, 63900–63950

64xxxMuokkaa

65–66 VaasaMuokkaa

65xxxMuokkaa

66xxxMuokkaa

  • Korsnäs
    • 66200–66210, 66230, 66290
  • Kurikka
    • 66300–66370
  • Laihia
    • 66400–66420, 66450–66490
  • Maalahti
    • 66100–66160, 66220, 66240–66260
  • Mustasaari
    • 66520–66590
  • Närpiö
    • 66275, 66295
  • Pedersören kunta
    • 66880
  • Uusikaarlepyy
    • 66840–66860, 66900–66980
  • Vaasa
    • 66430–66440, 66500–66510
  • Vöyri
    • 66600–66830

67–69 KokkolaMuokkaa

67xxxMuokkaa

68xxxMuokkaa

69xxxMuokkaa

70–75 KuopioMuokkaa

70xxxMuokkaa

  • Kuopio
    • 70100–70870
  • Siilinjärvi
    • 70900–70940

71xxxMuokkaa

  • Kuopio
    • 71130–71160, 71310–71380, 71480–71690, 71720–71775, 71790, 71950
  • Lapinlahti
    • 71910–71930, 71960
  • Leppävirta
    • 71460–71470
  • Pielavesi
    • 71695, 71780
  • Siilinjärvi
    • 71800–71890
  • Tervo
    • 71640
  • Tuusniemi
    • 71170–71290

72xxxMuokkaa

  • Keitele
    • 72600–72650, 72920–72980
  • Kuopio
    • 72100–72140, 72490
  • Pielavesi
    • 72400–72480, 72510–72570, 72710–72880
  • Tervo
    • 72210–72260
  • Vesanto
    • 72300–72380

73xxxMuokkaa

  • Kaavi
    • 73600–73670
  • Kuopio
    • 73300–73440, 73460–73570, 73710–73770, 73810–73830
  • Lapinlahti
    • 73100–73270
  • Rautavaara
    • 73850–73860, 73900–73990

74xxxMuokkaa

75xxxMuokkaa

  • Nurmes
    • 75500–75650, 75810–75830, 75890–75990
  • Rautavaara
    • 75680
  • Valtimo
    • 75700–75790, 75840–75860

76–77 PieksämäkiMuokkaa

76xxxMuokkaa

77xxxMuokkaa

  • Joroinen
    • 77460–77480
  • Konnevesi
    • 77980
  • Mikkeli
    • 77380–77390
  • Pieksämäki
    • 77110–77370, 77420–77450, 77520–77580
  • Rautalampi
    • 77700–77770, 77910–77960
  • Suonenjoki
    • 77600–77690, 77800

78-79 VarkausMuokkaa

78xxxMuokkaa

  • Joroinen
    • 78880
  • Leppävirta
    • 78480
  • Varkaus
    • 78100–78400, 78500–78850, 78900

79xxxMuokkaa

80–83 JoensuuMuokkaa

80xxxMuokkaa

  • Joensuu
    • 80100–80330
  • Kontiolahti
    • 80510–80910
  • Liperi
    • 80400–80420

81xxxMuokkaa

  • Ilomantsi
    • 81350, 81420–81430, 81450–81470
  • Joensuu
    • 81200, 81240–81330, 81360–81390, 81440
  • Kontiolahti
    • 81100–81190, 81220–81235
  • Lieksa
    • 81550–81970

82xxxMuokkaa

  • Ilomantsi
    • 82695, 82815–82830, 82900–82920, 82930–82997
  • Joensuu
    • 82110–82270, 82710–82810, 82840–82890, 82925
  • Kitee
    • 82380–82590
  • Rääkkylä
    • 82290–82335
  • Tohmajärvi
    • 82350–82360, 82600–82685

83xxxMuokkaa

84–86 YlivieskaMuokkaa

84xxxMuokkaa

85xxxMuokkaa

86xxxMuokkaa

87–89 KajaaniMuokkaa

87xxxMuokkaa

88xxxMuokkaa

  • Kajaani
    • 88200–88290
  • Kuhmo
    • 88730, 88810–88950
  • Kärsämäki
    • 88760
  • Paltamo
    • 88300–88320, 88350–88380, 88470
  • Ristijärvi
    • 88400–88460
  • Sotkamo
    • 88110–88120, 88490–88640, 88670–88690
  • Suomussalmi
    • 88650
  • Vaala
    • 88340

89xxxMuokkaa

90–93 OuluMuokkaa

90xxxMuokkaa

  • Hailuoto
    • 90480
  • Kempele
    • 90440–90450
  • Muhos
    • 90760
  • Oulu
    • 90100–90420, 90460–90470, 90500–90740, 90800–90940

91xxxMuokkaa

92xxxMuokkaa

93xxxMuokkaa

94–95 KemiMuokkaa

94xxxMuokkaa

  • Kemi
    • 94100–94300, 94600–94900
  • Keminmaa
    • 94400, 94500
  • Tornio
    • 94430

95xxxMuokkaa

  • Ii
    • 95100–95180
  • Keminmaa
    • 95310–95320, 95360–95370
  • Kolari
    • 95730, 95800–95930, 95970–95990
  • Muonio
    • 95940–95950
  • Pello
    • 95640–95645, 95700–95720, 95750–95790
  • Ranua
    • 95280–95285
  • Simo
    • 95200–95270
  • Tervola
    • 95300, 95325–95355, 95375–95390
  • Tornio
    • 95400–95595
  • Ylitornio
    • 95600–95635, 95650–95695

96–99 RovaniemiMuokkaa

96xxxMuokkaa

97xxxMuokkaa

  • Kemijärvi
    • 97590, 97645
  • Kittilä
    • 97440–97470
  • Kolari
    • 97430–97435
  • Pello
    • 97330–97335
  • Posio
    • 97810–97990
  • Ranua
    • 97660–97667, 97700–97785
  • Rovaniemi
    • 97110–97240, 97280–97320, 97340–97360, 97410–97420, 97510–97580, 97610–97635, 97650–97655, 97670–97690
  • Sodankylä
    • 97370–97390
  • Ylitornio
    • 97250–97270

98xxxMuokkaa

99xxxMuokkaa

Myös 99999 Korvatunturi, Joulupukin postinumero

Katso myösMuokkaa