Luettelo Suomen taajamista 2019

Tämä artikkeli on luettelo Suomen taajamista vuonna 2019. Tilastolliset taajamat määrittelee Suomessa Tilastokeskus. Taajama-sarakkeessa sulkeisiin lainausmerkkeissä kirjoitetut nimet ovat Tilastokeskuksen alkuperäisessä aineistossa olevia nimimuotoja. Kunta-sarakkeessa kuntien nimien perässä olevat luvut kertovat, kuinka suuri osa taajaman väestöstä asuu kyseisessä kunnassa.

Vuoden 2019 lopussa Suomessa oli 5 525 292 asukasta, joista 4 711 994 asui taajamissa, 743 838 haja-asutusalueilla ja 69 460 asukkaan asuinpaikka oli tuntematon. Taajama-aste oli 86,4 prosenttia.[1] Taajamien lukumäärä oli 724 kappaletta.[2]

Monessa Ahvenanmaan kunnassa (Brändö, Föglö, Geta, Kumlinge, Kökar, Lumparland, Sottunga, Sund ja Vårdö) ei ollut lainkaan taajamaväestöä. Manner-Suomessa ainoa kunta, jossa ei ollut taajamia oli Luhanka. Kunnista, joissa oli taajamaväestöä, korkein taajama-aste oli Kauniaisissa ja Helsingissä (100,0 prosenttia) ja matalin Rääkkylässä (25,8 prosenttia). Maakunnittain tarkasteltuna korkein taajama-aste oli Uudellamaalla (95,6 prosenttia) ja matalin Ahvenanmaalla (63,7 prosenttia).[3]

Taajama[4] Väkiluku
(31.12.2019)[4]
Maapinta-ala
(km²)[4]
Väestötiheys
(as./km²)[4]
Kunta[5]
Ahde (taajama) &&&&&&&&&&&&0411.&&&&00411 &&&&&&&&&&&&&&02.08900002,89 &&&&&&&&&&&&0142.0200000142,2 Nivala
Ahlainen (taajama) &&&&&&&&&&&&0377.&&&&00377 &&&&&&&&&&&&&&03.0800003,08 &&&&&&&&&&&&0122.0400000122,4 Pori
Ahola (Posio) &&&&&&&&&&&01268.&&&&001 268 &&&&&&&&&&&&&&03.09700003,97 &&&&&&&&&&&&0319.0400000319,4 Posio
Ahonkylä (Ilmajoki) &&&&&&&&&&&02107.&&&&002 107 &&&&&&&&&&&&&&05.01700005,17 &&&&&&&&&&&&0407.0500000407,5 Ilmajoki
Aitoo &&&&&&&&&&&&0396.&&&&00396 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0163.&&&&00163,0 Pälkäne
Ajos &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325 &&&&&&&&&&&&&&00.09800000,98 &&&&&&&&&&&&0331.0600000331,6 Kemi
Akonpohja &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&01.03800001,38 &&&&&&&&&&&&0165.0200000165,2 Parikkala
Alahärmän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02153.&&&&002 153 &&&&&&&&&&&&&012.037000012,37 &&&&&&&&&&&&0174.0100000174,1 Kauhava
Alajärven keskustaajama &&&&&&&&&&&05029.&&&&005 029 &&&&&&&&&&&&&025.046000025,46 &&&&&&&&&&&&0197.0500000197,5 Alajärvi
Alakylä (Oulu) &&&&&&&&&&&01527.&&&&001 527 &&&&&&&&&&&&&&09.01400009,14 &&&&&&&&&&&&0167.0100000167,1 Oulu
Alapitkä &&&&&&&&&&&&0353.&&&&00353 &&&&&&&&&&&&&&01.03800001,38 &&&&&&&&&&&&0255.0800000255,8 Lapinlahti
Alastaron kirkonkylä &&&&&&&&&&&01119.&&&&001 119 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,40 &&&&&&&&&&&&0254.0300000254,3 Loimaa
Alaveteli (taajama) &&&&&&&&&&&&0803.&&&&00803 &&&&&&&&&&&&&&05.03500005,35 &&&&&&&&&&&&0150.0100000150,1 Kruunupyy
Alavieskan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01281.&&&&001 281 &&&&&&&&&&&&&&06.03300006,33 &&&&&&&&&&&&0202.0400000202,4 Alavieska
Alavuden asemanseutu &&&&&&&&&&&01240.&&&&001 240 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,60 &&&&&&&&&&&&0187.0900000187,9 Alavus
Alavuden keskustaajama &&&&&&&&&&&04004.&&&&004 004 &&&&&&&&&&&&&011.099000011,99 &&&&&&&&&&&&0333.0900000333,9 Alavus
Anttola (Kerimäki) &&&&&&&&&&&&0322.&&&&00322 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0128.0800000128,8 Savonlinna
Anttolankylä &&&&&&&&&&&&0806.&&&&00806 &&&&&&&&&&&&&&03.0400003,04 &&&&&&&&&&&&0265.0100000265,1 Mikkeli
Arpela &&&&&&&&&&&&0272.&&&&00272 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0160.0900000160,9 Tornio
Artjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0418.&&&&00418 &&&&&&&&&&&&&&02.05700002,57 &&&&&&&&&&&&0162.0600000162,6 Orimattila
Asemakylä (Kuivaniemi)[6] &&&&&&&&&&&&0785.&&&&00785 &&&&&&&&&&&&&&04.05900004,59 &&&&&&&&&&&&0171.&&&&00171,0 Ii
Askaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0472.&&&&00472 &&&&&&&&&&&&&&02.08700002,87 &&&&&&&&&&&&0164.0500000164,5 Masku
Askolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01312.&&&&001 312 &&&&&&&&&&&&&&06.0900006,09 &&&&&&&&&&&&0215.0400000215,4 Askola
Auran asemanseutu &&&&&&&&&&&02700.&&&&002 700 &&&&&&&&&&&&&&07.04300007,43 &&&&&&&&&&&&0363.0400000363,4 Aura
Bergö (taajama) &&&&&&&&&&&&0372.&&&&00372 &&&&&&&&&&&&&&03.01600003,16 &&&&&&&&&&&&0117.0700000117,7 Maalahti
Björkboda &&&&&&&&&&&&0212.&&&&00212 &&&&&&&&&&&&&&01.04100001,41 &&&&&&&&&&&&0150.0400000150,4 Kemiönsaari
Björköby (taajama) &&&&&&&&&&&&0282.&&&&00282 &&&&&&&&&&&&&&02.09400002,94 &&&&&&&&&&&&&095.090000095,9 Mustasaari
Blinkan &&&&&&&&&&&&0232.&&&&00232 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0177.0100000177,1 Porvoo
Bosund &&&&&&&&&&&01013.&&&&001 013 &&&&&&&&&&&&&&03.01900003,19 &&&&&&&&&&&&0317.0600000317,6 Luoto
Dragsfjärdin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0574.&&&&00574 &&&&&&&&&&&&&&05.01300005,13 &&&&&&&&&&&&0111.0900000111,9 Kemiönsaari
Elimäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01252.&&&&001 252 &&&&&&&&&&&&&&04.02800004,28 &&&&&&&&&&&&0292.0500000292,5 Kouvola
Enon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01765.&&&&001 765 &&&&&&&&&&&&&&04.01700004,17 &&&&&&&&&&&&0423.0300000423,3 Joensuu
Enonkosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0529.&&&&00529 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0282.0900000282,9 Enonkoski
Enontekiön kirkonkylä (Hetta) &&&&&&&&&&&&0528.&&&&00528 &&&&&&&&&&&&&&03.03300003,33 &&&&&&&&&&&&0158.0600000158,6 Enontekiö
Eskola (Kannus) &&&&&&&&&&&&0251.&&&&00251 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0191.0600000191,6 Kannus
Eteläinen &&&&&&&&&&&&0587.&&&&00587 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,30 &&&&&&&&&&&&0177.0900000177,9 Hämeenlinna
Etelä-Paippinen &&&&&&&&&&&&0319.&&&&00319 &&&&&&&&&&&&&&02.08700002,87 &&&&&&&&&&&&0111.0100000111,1 Sipoo
Eugmo &&&&&&&&&&&&0468.&&&&00468 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0197.0500000197,5 Luoto
Eurajoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&03521.&&&&003 521 &&&&&&&&&&&&&011.064000011,64 &&&&&&&&&&&&0302.0500000302,5 Eurajoki
Eurakoski &&&&&&&&&&&&0819.&&&&00819 &&&&&&&&&&&&&&04.02200004,22 &&&&&&&&&&&&0194.0100000194,1 Eura
Euran kirkonkylä (Euran keskustaajama) &&&&&&&&&&&06327.&&&&006 327 &&&&&&&&&&&&&021.071000021,71 &&&&&&&&&&&&0291.0400000291,4 Eura 6 195
Säkylä 132
Evijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0868.&&&&00868 &&&&&&&&&&&&&&04.04600004,46 &&&&&&&&&&&&0194.0600000194,6 Evijärvi
Fiskari &&&&&&&&&&&&0493.&&&&00493 &&&&&&&&&&&&&&02.06700002,67 &&&&&&&&&&&&0184.0600000184,6 Raasepori
Forsby (Pedersören kunta) &&&&&&&&&&&&0371.&&&&00371 &&&&&&&&&&&&&&04.03500004,35 &&&&&&&&&&&&&085.030000085,3 Pedersören kunta
Forssan keskustaajama &&&&&&&&&&021008.&&&&0021 008 &&&&&&&&&&&&&038.065000038,65 &&&&&&&&&&&&0543.0500000543,5 Forssa 15 289
Jokioinen 3 106
Tammela 2 613
Girsnäs &&&&&&&&&&&&0245.&&&&00245 &&&&&&&&&&&&&&01.09300001,93 &&&&&&&&&&&&0126.0900000126,9 Porvoo
Godby &&&&&&&&&&&01324.&&&&001 324 &&&&&&&&&&&&&&06.03700006,37 &&&&&&&&&&&&0207.0800000207,8 Finström 1 083
Jomala 241
Haapajoki-Arkkukari &&&&&&&&&&&&0687.&&&&00687 &&&&&&&&&&&&&&04.08600004,86 &&&&&&&&&&&&0141.0400000141,4 Raahe
Haapajärven keskustaajama &&&&&&&&&&&04435.&&&&004 435 &&&&&&&&&&&&&016.07000016,07 &&&&&&&&&&&&0276.&&&&00276,0 Haapajärvi
Haapamäki &&&&&&&&&&&&0781.&&&&00781 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&0183.0800000183,8 Keuruu
Haapaveden keskustaajama &&&&&&&&&&&03811.&&&&003 811 &&&&&&&&&&&&&012.01000012,01 &&&&&&&&&&&&0317.0300000317,3 Haapavesi
Haavisto (Jämsä) &&&&&&&&&&&&0200.&&&&00200 &&&&&&&&&&&&&&01.01600001,16 &&&&&&&&&&&&0172.0400000172,4 Jämsä
Haikaperä &&&&&&&&&&&&0362.&&&&00362 &&&&&&&&&&&&&&02.02500002,25 &&&&&&&&&&&&0160.0900000160,9 Nivala
Hailuodon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0513.&&&&00513 &&&&&&&&&&&&&&05.05600005,56 &&&&&&&&&&&&&092.030000092,3 Hailuoto
Haimoo &&&&&&&&&&&&0388.&&&&00388 &&&&&&&&&&&&&&03.04500003,45 &&&&&&&&&&&&0112.0500000112,5 Vihti
Halkia &&&&&&&&&&&&0440.&&&&00440 &&&&&&&&&&&&&&04.06300004,63 &&&&&&&&&&&&&095.&&&&0095,0 Pornainen
Halkosaari (Seinäjoki) &&&&&&&&&&&&0685.&&&&00685 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0312.0800000312,8 Seinäjoki
Halla-Tiutinen &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325 &&&&&&&&&&&&&&00.04400000,44 &&&&&&&&&&&&0738.0600000738,6 Kotka
Halli (taajama) &&&&&&&&&&&&0927.&&&&00927 &&&&&&&&&&&&&&04.01900004,19 &&&&&&&&&&&&0221.0200000221,2 Jämsä
Halsuan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0482.&&&&00482 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0154.0500000154,5 Halsua
Haminan keskustaajama &&&&&&&&&&015380.&&&&0015 380 &&&&&&&&&&&&&034.085000034,85 &&&&&&&&&&&&0441.0300000441,3 Hamina
Hammasjärvi (Joensuu) &&&&&&&&&&&&0201.&&&&00201 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&&092.060000092,6 Joensuu
Hammaslahti &&&&&&&&&&&01469.&&&&001 469 &&&&&&&&&&&&&&04.03900004,39 &&&&&&&&&&&&0334.0600000334,6 Joensuu
Hangon keskustaajama &&&&&&&&&&&07329.&&&&007 329 &&&&&&&&&&&&&013.061000013,61 &&&&&&&&&&&&0538.0500000538,5 Hanko
Hankasalmen asemanseutu &&&&&&&&&&&&0751.&&&&00751 &&&&&&&&&&&&&&03.02100003,21 &&&&&&&&&&&&0234.&&&&00234,0 Hankasalmi
Hankasalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01236.&&&&001 236 &&&&&&&&&&&&&&03.01300003,13 &&&&&&&&&&&&0394.0900000394,9 Hankasalmi
Haraldsby &&&&&&&&&&&&0240.&&&&00240 &&&&&&&&&&&&&&01.01600001,16 &&&&&&&&&&&&0206.0900000206,9 Saltvik
Harrström &&&&&&&&&&&&0209.&&&&00209 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0115.0500000115,5 Korsnäs
Hartolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01431.&&&&001 431 &&&&&&&&&&&&&&05.03500005,35 &&&&&&&&&&&&0267.0500000267,5 Hartola
Hastinrinne &&&&&&&&&&&&0225.&&&&00225 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0124.0300000124,3 Tervola
Hauhon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01127.&&&&001 127 &&&&&&&&&&&&&&03.0200003,02 &&&&&&&&&&&&0373.0200000373,2 Hämeenlinna
Haukivuoren asemanseutu &&&&&&&&&&&&0745.&&&&00745 &&&&&&&&&&&&&&02.07400002,74 &&&&&&&&&&&&0271.0900000271,9 Mikkeli
Heikkilä (Seinäjoki) &&&&&&&&&&&&0760.&&&&00760 &&&&&&&&&&&&&&02.08100002,81 &&&&&&&&&&&&0270.0500000270,5 Seinäjoki
Heinolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02201.&&&&002 201 &&&&&&&&&&&&&&05.07100005,71 &&&&&&&&&&&&0385.0500000385,5 Heinola
Heinolan keskustaajama &&&&&&&&&&014231.&&&&0014 231 &&&&&&&&&&&&&016.058000016,58 &&&&&&&&&&&&0858.0300000858,3 Heinola
Heinävaara (Joensuu) &&&&&&&&&&&&0462.&&&&00462 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0225.0400000225,4 Joensuu
Heinäveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01407.&&&&001 407 &&&&&&&&&&&&&&03.07400003,74 &&&&&&&&&&&&0376.0200000376,2 Heinävesi
Helsingby &&&&&&&&&&&&0876.&&&&00876 &&&&&&&&&&&&&&04.0600004,06 &&&&&&&&&&&&0215.0800000215,8 Mustasaari
Helsingin keskustaajama[7] &&&&&&&&01305893.&&&&001 305 893 &&&&&&&&&&&&0682.0910000682,91 &&&&&&&&&&&01912.02000001 912,2 Helsinki 637 073
Espoo 282 732
Vantaa 228 664
Järvenpää 42 940
Kerava 36 040
Tuusula 29 736
Nurmijärvi 20 328
Kauniainen 9 668
Sipoo 8 347
Kirkkonummi 7 658
Mäntsälä 2 663
Vihti 39
Pornainen 5
Hepola &&&&&&&&&&&01709.&&&&001 709 &&&&&&&&&&&&&&03.04000003,40 &&&&&&&&&&&&0502.0600000502,6 Kemi
Herrala (Hollola) &&&&&&&&&&&&0485.&&&&00485 &&&&&&&&&&&&&&02.07400002,74 &&&&&&&&&&&&0177.&&&&00177,0 Hollola
Hikiä &&&&&&&&&&&01055.&&&&001 055 &&&&&&&&&&&&&&03.04400003,44 &&&&&&&&&&&&0306.0700000306,7 Hausjärvi
Himangan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01654.&&&&001 654 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,40 &&&&&&&&&&&&0258.0400000258,4 Kalajoki 1 653
Kokkola 1
Hinnerjoki (taajama) &&&&&&&&&&&&0468.&&&&00468 &&&&&&&&&&&&&&03.07900003,79 &&&&&&&&&&&&0123.0500000123,5 Eura
Hinthaara &&&&&&&&&&&&0861.&&&&00861 &&&&&&&&&&&&&&03.09600003,96 &&&&&&&&&&&&0217.0400000217,4 Porvoo
Hirsilä &&&&&&&&&&&&0359.&&&&00359 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0174.0300000174,3 Orivesi
Hirvaskangas &&&&&&&&&&&&0473.&&&&00473 &&&&&&&&&&&&&&01.07600001,76 &&&&&&&&&&&&0268.0800000268,8 Uurainen 466
Äänekoski 7
Hirvensalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0733.&&&&00733 &&&&&&&&&&&&&&01.09900001,99 &&&&&&&&&&&&0368.0300000368,3 Hirvensalmi
Hollolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0719.&&&&00719 &&&&&&&&&&&&&&04.07200004,72 &&&&&&&&&&&&0152.0300000152,3 Hollola
Honkajoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0710.&&&&00710 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,60 &&&&&&&&&&&&0197.0200000197,2 Honkajoki
Huhmari &&&&&&&&&&&&0329.&&&&00329 &&&&&&&&&&&&&&03.0500003,05 &&&&&&&&&&&&0107.0900000107,9 Vihti
Huittula &&&&&&&&&&&&0310.&&&&00310 &&&&&&&&&&&&&&01.06800001,68 &&&&&&&&&&&&0184.0500000184,5 Valkeakoski
Humppilan asemanseutu &&&&&&&&&&&01327.&&&&001 327 &&&&&&&&&&&&&&05.08900005,89 &&&&&&&&&&&&0225.0300000225,3 Humppila
Huttukylä &&&&&&&&&&&&0294.&&&&00294 &&&&&&&&&&&&&&02.0200002,02 &&&&&&&&&&&&0145.0500000145,5 Oulu
Hyrynsalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01252.&&&&001 252 &&&&&&&&&&&&&&03.05200003,52 &&&&&&&&&&&&0355.0700000355,7 Hyrynsalmi
Hytti (Lappeenranta) &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280 &&&&&&&&&&&&&&02.03300002,33 &&&&&&&&&&&&0120.0200000120,2 Lappeenranta
Hyvinkään keskustaajama &&&&&&&&&&043262.&&&&0043 262 &&&&&&&&&&&&&036.094000036,94 &&&&&&&&&&&01171.01000001 171,1 Hyvinkää 42 496
Hausjärvi 766
Hähkänä &&&&&&&&&&&&0952.&&&&00952 &&&&&&&&&&&&&&02.08100002,81 &&&&&&&&&&&&0338.0800000338,8 Salo
Häijää &&&&&&&&&&&&0403.&&&&00403 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0215.0500000215,5 Sastamala
Häiviä &&&&&&&&&&&&0322.&&&&00322 &&&&&&&&&&&&&&03.03600003,36 &&&&&&&&&&&&&095.080000095,8 Tammela
Hämeenkoski (taajama) &&&&&&&&&&&01027.&&&&001 027 &&&&&&&&&&&&&&03.08500003,85 &&&&&&&&&&&&0266.0800000266,8 Hollola
Hämeenlinnan keskustaajama &&&&&&&&&&050975.&&&&0050 975 &&&&&&&&&&&&&049.019000049,19 &&&&&&&&&&&01036.03000001 036,3 Hämeenlinna 50 544
Janakkala 431
Ihode &&&&&&&&&&&&0602.&&&&00602 &&&&&&&&&&&&&&04.01100004,11 &&&&&&&&&&&&0146.0500000146,5 Pyhäranta 591
Laitila 11
Iin Hamina &&&&&&&&&&&06506.&&&&006 506 &&&&&&&&&&&&&021.035000021,35 &&&&&&&&&&&&0304.0700000304,7 Ii
Iisalmen keskustaajama &&&&&&&&&&015223.&&&&0015 223 &&&&&&&&&&&&&018.032000018,32 &&&&&&&&&&&&0830.0900000830,9 Iisalmi
Iitin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0244.&&&&00244 &&&&&&&&&&&&&&01.06700001,67 &&&&&&&&&&&&0146.0100000146,1 Iitti
Iitiä &&&&&&&&&&&&0286.&&&&00286 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0158.&&&&00158,0 Lemi 256
Lappeenranta 30
Iittala &&&&&&&&&&&02304.&&&&002 304 &&&&&&&&&&&&&&06.06300006,63 &&&&&&&&&&&&0347.0500000347,5 Hämeenlinna
Ikaalisten keskustaajama &&&&&&&&&&&03769.&&&&003 769 &&&&&&&&&&&&&&06.03900006,39 &&&&&&&&&&&&0589.0800000589,8 Ikaalinen
Ikkala &&&&&&&&&&&&0270.&&&&00270 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0131.0700000131,7 Lohja
Ilmajoki-Kurikka &&&&&&&&&&013411.&&&&0013 411 &&&&&&&&&&&&&057.042000057,42 &&&&&&&&&&&&0233.0600000233,6 Kurikka 6 654
Ilmajoki 6 757
Ilola (Porvoo) &&&&&&&&&&&&0341.&&&&00341 &&&&&&&&&&&&&&02.07700002,77 &&&&&&&&&&&&0123.0100000123,1 Porvoo
Ilomantsin kirkonkylä &&&&&&&&&&&02575.&&&&002 575 &&&&&&&&&&&&&&07.04300007,43 &&&&&&&&&&&&0346.0600000346,6 Ilomantsi
Imatran keskustaajama &&&&&&&&&&027338.&&&&0027 338 &&&&&&&&&&&&&056.029000056,29 &&&&&&&&&&&&0485.0700000485,7 Imatra 25 628
Lappeenranta 1 411
Ruokolahti 299
Inarin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0648.&&&&00648 &&&&&&&&&&&&&&02.08600002,86 &&&&&&&&&&&&0226.0600000226,6 Inari
Inkere (Pertteli) &&&&&&&&&&&&0667.&&&&00667 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0274.0500000274,5 Salo
Inkeroinen (Kouvola) &&&&&&&&&&&04656.&&&&004 656 &&&&&&&&&&&&&013.041000013,41 &&&&&&&&&&&&0347.0200000347,2 Kouvola
Inkoon kirkonkylä &&&&&&&&&&&02156.&&&&002 156 &&&&&&&&&&&&&&08.01900008,19 &&&&&&&&&&&&0263.0200000263,2 Inkoo
Irjanne &&&&&&&&&&&&0284.&&&&00284 &&&&&&&&&&&&&&02.04500002,45 &&&&&&&&&&&&0115.0900000115,9 Eurajoki
Isnäs &&&&&&&&&&&&0299.&&&&00299 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0184.0600000184,6 Loviisa
Isojoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0795.&&&&00795 &&&&&&&&&&&&&&03.09900003,99 &&&&&&&&&&&&0199.0200000199,2 Isojoki
Isokoski &&&&&&&&&&&&0347.&&&&00347 &&&&&&&&&&&&&&02.09700002,97 &&&&&&&&&&&&0116.0800000116,8 Ylivieska
Isokylä-Kallaanvaara &&&&&&&&&&&&0984.&&&&00984 &&&&&&&&&&&&&&04.02700004,27 &&&&&&&&&&&&0230.0400000230,4 Kemijärvi
Isokylä (Naantali) &&&&&&&&&&&&0244.&&&&00244 &&&&&&&&&&&&&&01.05900001,59 &&&&&&&&&&&&0153.0500000153,5 Naantali
Isonkyrön kirkonkylä &&&&&&&&&&&02360.&&&&002 360 &&&&&&&&&&&&&012.034000012,34 &&&&&&&&&&&&0191.0200000191,2 Isokyrö
Iso-Vimma &&&&&&&&&&&&0501.&&&&00501 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&&0144.0400000144,4 Säkylä
Ivalo &&&&&&&&&&&03047.&&&&003 047 &&&&&&&&&&&&&&07.06400007,64 &&&&&&&&&&&&0398.0800000398,8 Inari
Jaalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0580.&&&&00580 &&&&&&&&&&&&&&02.01300002,13 &&&&&&&&&&&&0272.0300000272,3 Kouvola
Jalasjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&03286.&&&&003 286 &&&&&&&&&&&&&&09.08200009,82 &&&&&&&&&&&&0334.0600000334,6 Kurikka
Janakkalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0255.&&&&00255 &&&&&&&&&&&&&&01.09800001,98 &&&&&&&&&&&&0128.0800000128,8 Janakkala
Jepuan asemanseutu &&&&&&&&&&&&0447.&&&&00447 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,10 &&&&&&&&&&&&0144.0200000144,2 Uusikaarlepyy
Joensuun keskustaajama &&&&&&&&&&072621.&&&&0072 621 &&&&&&&&&&&&&080.082000080,82 &&&&&&&&&&&&0898.0600000898,6 Joensuu 61 659
Kontiolahti 6 272
Liperi 4 690
Jokela &&&&&&&&&&&06471.&&&&006 471 &&&&&&&&&&&&&010.089000010,89 &&&&&&&&&&&&0594.0200000594,2 Tuusula 6 281
Hyvinkää 190
Jokimaa-Vestra &&&&&&&&&&&&0310.&&&&00310 &&&&&&&&&&&&&&01.03500001,35 &&&&&&&&&&&&0229.0600000229,6 Vantaa
Jokipii &&&&&&&&&&&&0377.&&&&00377 &&&&&&&&&&&&&&03.05700003,57 &&&&&&&&&&&&0105.0600000105,6 Kurikka
Joroisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01833.&&&&001 833 &&&&&&&&&&&&&&05.07200005,72 &&&&&&&&&&&&0320.0500000320,5 Joroinen
Joutsan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02219.&&&&002 219 &&&&&&&&&&&&&&05.08100005,81 &&&&&&&&&&&&0381.0900000381,9 Joutsa
Joutsenon kirkonkylä &&&&&&&&&&&06766.&&&&006 766 &&&&&&&&&&&&&016.019000016,19 &&&&&&&&&&&&0417.0900000417,9 Lappeenranta
Juankosken kirkonseutu &&&&&&&&&&&01873.&&&&001 873 &&&&&&&&&&&&&&06.0700006,07 &&&&&&&&&&&&0308.0600000308,6 Kuopio
Jurvan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01801.&&&&001 801 &&&&&&&&&&&&&&09.02200009,22 &&&&&&&&&&&&0195.0300000195,3 Kurikka
Juuan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02106.&&&&002 106 &&&&&&&&&&&&&&06.07600006,76 &&&&&&&&&&&&0311.0500000311,5 Juuka
Juvan kirkonkylä &&&&&&&&&&&03134.&&&&003 134 &&&&&&&&&&&&&&06.07100006,71 &&&&&&&&&&&&0467.0100000467,1 Juva
Jyrinki &&&&&&&&&&&&0333.&&&&00333 &&&&&&&&&&&&&&02.05200002,52 &&&&&&&&&&&&0132.0100000132,1 Sievi
Jyväskylän keskustaajama &&&&&&&&&0128911.&&&&00128 911 &&&&&&&&&&&&0111.0220000111,22 &&&&&&&&&&&01159.01000001 159,1 Jyväskylä 127 222
Muurame 1 689
Jäkärlä &&&&&&&&&&&03504.&&&&003 504 &&&&&&&&&&&&&&08.01600008,16 &&&&&&&&&&&&0429.0400000429,4 Turku 3 250
Lieto 254
Jämijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0599.&&&&00599 &&&&&&&&&&&&&&03.0100003,01 &&&&&&&&&&&&0199.&&&&00199,0 Jämijärvi
Jämsän keskustaajama &&&&&&&&&&012265.&&&&0012 265 &&&&&&&&&&&&&031.025000031,25 &&&&&&&&&&&&0392.0500000392,5 Jämsä
Jäppilän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0284.&&&&00284 &&&&&&&&&&&&&&01.01100001,11 &&&&&&&&&&&&0255.0900000255,9 Pieksämäki
Järvelä &&&&&&&&&&&02601.&&&&002 601 &&&&&&&&&&&&&&08.04900008,49 &&&&&&&&&&&&0306.0400000306,4 Kärkölä
Järvensuu &&&&&&&&&&&&0998.&&&&00998 &&&&&&&&&&&&&&02.04700002,47 &&&&&&&&&&&&0404.&&&&00404,0 Naantali
Järvikylä (Nivala) &&&&&&&&&&&&0383.&&&&00383 &&&&&&&&&&&&&&02.07500002,75 &&&&&&&&&&&&0139.0300000139,3 Nivala
Järvikylä (Sievi) &&&&&&&&&&&&0318.&&&&00318 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0134.0200000134,2 Sievi
Kaanaa (Pori) &&&&&&&&&&&&0930.&&&&00930 &&&&&&&&&&&&&&04.05300004,53 &&&&&&&&&&&&0205.0300000205,3 Pori
Kaasmarkku &&&&&&&&&&&&0227.&&&&00227 &&&&&&&&&&&&&&01.05400001,54 &&&&&&&&&&&&0147.0400000147,4 Ulvila
Kaavin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01321.&&&&001 321 &&&&&&&&&&&&&&03.01500003,15 &&&&&&&&&&&&0419.0400000419,4 Kaavi
Kainasto &&&&&&&&&&&&0210.&&&&00210 &&&&&&&&&&&&&&01.09900001,99 &&&&&&&&&&&&0105.0500000105,5 Kauhajoki
Kaipiaisten asemanseutu &&&&&&&&&&&&0229.&&&&00229 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0130.0900000130,9 Kouvola
Kaipola &&&&&&&&&&&01028.&&&&001 028 &&&&&&&&&&&&&&05.03100005,31 &&&&&&&&&&&&0193.0600000193,6 Jämsä
Kaivola (Pertteli) &&&&&&&&&&&&0907.&&&&00907 &&&&&&&&&&&&&&02.04800002,48 &&&&&&&&&&&&0365.0700000365,7 Salo
Kajaanin keskustaajama &&&&&&&&&&029582.&&&&0029 582 &&&&&&&&&&&&&028.062000028,62 &&&&&&&&&&&01033.06000001 033,6 Kajaani
Kakkuri &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&&089.010000089,1 Kurikka
Kalajoen hiekkasärkät &&&&&&&&&&&&0574.&&&&00574 &&&&&&&&&&&&&&05.06200005,62 &&&&&&&&&&&&0102.0100000102,1 Kalajoki
Kalajoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&06548.&&&&006 548 &&&&&&&&&&&&&022.080000022,80 &&&&&&&&&&&&0287.0200000287,2 Kalajoki
Kalanti &&&&&&&&&&&01174.&&&&001 174 &&&&&&&&&&&&&&03.05800003,58 &&&&&&&&&&&&0327.0900000327,9 Uusikaupunki
Kangas (Ylihärmä) &&&&&&&&&&&&0202.&&&&00202 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&&098.010000098,1 Kauhava 110
Lapua 92
Kangaslammin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0221.&&&&00221 &&&&&&&&&&&&&&00.07700000,77 &&&&&&&&&&&&0287.&&&&00287,0 Varkaus
Kangasniemen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02685.&&&&002 685 &&&&&&&&&&&&&&06.03200006,32 &&&&&&&&&&&&0424.0800000424,8 Kangasniemi
Kankaanpää (Köyliö) &&&&&&&&&&&&0518.&&&&00518 &&&&&&&&&&&&&&03.03200003,32 &&&&&&&&&&&&0156.&&&&00156,0 Säkylä
Kankaanpään keskustaajama &&&&&&&&&&&07787.&&&&007 787 &&&&&&&&&&&&&016.05000016,05 &&&&&&&&&&&&0485.0200000485,2 Kankaanpää
Kannonkosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0489.&&&&00489 &&&&&&&&&&&&&&01.09900001,99 &&&&&&&&&&&&0245.0700000245,7 Kannonkoski
Kannuksen keskustaajama &&&&&&&&&&&03754.&&&&003 754 &&&&&&&&&&&&&012.06000012,06 &&&&&&&&&&&&0311.0300000311,3 Kannus
Karijoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0484.&&&&00484 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,80 &&&&&&&&&&&&0127.0400000127,4 Karijoki
Karjaan keskustaajama &&&&&&&&&&&07811.&&&&007 811 &&&&&&&&&&&&&014.012000014,12 &&&&&&&&&&&&0553.0200000553,2 Raasepori
Karjalohjan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0610.&&&&00610 &&&&&&&&&&&&&&03.01800003,18 &&&&&&&&&&&&0191.0800000191,8 Lohja
Karkkilan keskustaajama[8] &&&&&&&&&&&07365.&&&&007 365 &&&&&&&&&&&&&015.087000015,87 &&&&&&&&&&&&0464.0100000464,1 Karkkila
Karkku (taajama) &&&&&&&&&&&&0552.&&&&00552 &&&&&&&&&&&&&&03.02700003,27 &&&&&&&&&&&&0168.0800000168,8 Sastamala
Karstulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01984.&&&&001 984 &&&&&&&&&&&&&&05.02100005,21 &&&&&&&&&&&&0380.0800000380,8 Karstula
Karttulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0861.&&&&00861 &&&&&&&&&&&&&&03.0400003,04 &&&&&&&&&&&&0283.0200000283,2 Kuopio
Karunki (taajama) &&&&&&&&&&&&0513.&&&&00513 &&&&&&&&&&&&&&02.03200002,32 &&&&&&&&&&&&0221.0100000221,1 Tornio
Karvian kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0758.&&&&00758 &&&&&&&&&&&&&&02.09900002,99 &&&&&&&&&&&&0253.0500000253,5 Karvia
Kaskisten keskustaajama &&&&&&&&&&&01247.&&&&001 247 &&&&&&&&&&&&&&03.0500003,05 &&&&&&&&&&&&0408.0900000408,9 Kaskinen 1 230
Närpiö 17
Kasuri &&&&&&&&&&&&0342.&&&&00342 &&&&&&&&&&&&&&01.09500001,95 &&&&&&&&&&&&0175.0400000175,4 Valkeakoski
Kattby &&&&&&&&&&&&0361.&&&&00361 &&&&&&&&&&&&&&01.06800001,68 &&&&&&&&&&&&0214.0900000214,9 Hammarland
Kauhajoen keskustaajama &&&&&&&&&&&08528.&&&&008 528 &&&&&&&&&&&&&032.097000032,97 &&&&&&&&&&&&0258.0700000258,7 Kauhajoki
Kauhavan keskustaajama &&&&&&&&&&&05451.&&&&005 451 &&&&&&&&&&&&&021.043000021,43 &&&&&&&&&&&&0254.0400000254,4 Kauhava
Kaukas (Hyvinkää) &&&&&&&&&&&&0206.&&&&00206 &&&&&&&&&&&&&&00.06100000,61 &&&&&&&&&&&&0337.0700000337,7 Hyvinkää
Kaukjärvi (Tammela) &&&&&&&&&&&&0227.&&&&00227 &&&&&&&&&&&&&&02.03900002,39 &&&&&&&&&&&&&095.&&&&0095,0 Tammela
Kaukonen &&&&&&&&&&&&0240.&&&&00240 &&&&&&&&&&&&&&01.08400001,84 &&&&&&&&&&&&0130.0400000130,4 Kittilä
Kausala &&&&&&&&&&&03702.&&&&003 702 &&&&&&&&&&&&&&08.09300008,93 &&&&&&&&&&&&0414.0600000414,6 Iitti
Kaustisen kirkonkylä &&&&&&&&&&&04521.&&&&004 521 &&&&&&&&&&&&&021.081000021,81 &&&&&&&&&&&&0207.0300000207,3 Kaustinen 2 820
Veteli 1 701
Keiteleen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01056.&&&&001 056 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,20 &&&&&&&&&&&&0330.&&&&00330,0 Keitele
Kemie &&&&&&&&&&&01469.&&&&001 469 &&&&&&&&&&&&&&04.06800004,68 &&&&&&&&&&&&0313.0900000313,9 Tohmajärvi
Kemijärven keskustaajama &&&&&&&&&&&04045.&&&&004 045 &&&&&&&&&&&&&&09.05100009,51 &&&&&&&&&&&&0425.0300000425,3 Kemijärvi
Kemin keskustaajama &&&&&&&&&&026176.&&&&0026 176 &&&&&&&&&&&&&050.04000050,04 &&&&&&&&&&&&0523.0100000523,1 Kemi 18 403
Keminmaa 6 900
Tornio 873
Kemiön kirkonkylä &&&&&&&&&&&01292.&&&&001 292 &&&&&&&&&&&&&&05.08100005,81 &&&&&&&&&&&&0222.0400000222,4 Kemiönsaari
Kepola-Pajula (Kepola) &&&&&&&&&&&&0732.&&&&00732 &&&&&&&&&&&&&&04.05600004,56 &&&&&&&&&&&&0160.0500000160,5 Säkylä
Kerimäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02237.&&&&002 237 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,30 &&&&&&&&&&&&0422.0100000422,1 Savonlinna
Kerkkoo &&&&&&&&&&&&0702.&&&&00702 &&&&&&&&&&&&&&04.03200004,32 &&&&&&&&&&&&0162.0500000162,5 Porvoo
Kestilän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0476.&&&&00476 &&&&&&&&&&&&&&02.03600002,36 &&&&&&&&&&&&0201.0700000201,7 Siikalatva
Kesälahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0835.&&&&00835 &&&&&&&&&&&&&&03.01700003,17 &&&&&&&&&&&&0263.0400000263,4 Kitee
Keuruun keskustaajama &&&&&&&&&&&05953.&&&&005 953 &&&&&&&&&&&&&&09.01100009,11 &&&&&&&&&&&&0653.0500000653,5 Keuruu
Kierälahti &&&&&&&&&&&&0452.&&&&00452 &&&&&&&&&&&&&&02.0900002,09 &&&&&&&&&&&&0216.0300000216,3 Äänekoski
Kihniön kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0643.&&&&00643 &&&&&&&&&&&&&&02.05300002,53 &&&&&&&&&&&&0254.0200000254,2 Kihniö
Kiihtelysvaaran kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0508.&&&&00508 &&&&&&&&&&&&&&01.09300001,93 &&&&&&&&&&&&0263.0200000263,2 Joensuu
Kiikalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0263.&&&&00263 &&&&&&&&&&&&&&01.01300001,13 &&&&&&&&&&&&0232.0700000232,7 Salo
Kiikka (taajama) &&&&&&&&&&&01100.&&&&001 100 &&&&&&&&&&&&&&05.07200005,72 &&&&&&&&&&&&0192.0300000192,3 Sastamala
Kiikoisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0537.&&&&00537 &&&&&&&&&&&&&&03.02900003,29 &&&&&&&&&&&&0163.0200000163,2 Sastamala
Kiimingin kirkonkylä &&&&&&&&&&&05617.&&&&005 617 &&&&&&&&&&&&&015.055000015,55 &&&&&&&&&&&&0361.0200000361,2 Oulu
Kilvakkala &&&&&&&&&&&&0262.&&&&00262 &&&&&&&&&&&&&&01.04300001,43 &&&&&&&&&&&&0183.0200000183,2 Ikaalinen
Kinnulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0835.&&&&00835 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,30 &&&&&&&&&&&&0253.&&&&00253,0 Kinnula
Kinnulanlahti &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&&&01.07300001,73 &&&&&&&&&&&&0119.0700000119,7 Kuopio
Kintaus &&&&&&&&&&&&0282.&&&&00282 &&&&&&&&&&&&&&01.04200001,42 &&&&&&&&&&&&0198.0600000198,6 Petäjävesi
Kipuksenkulma &&&&&&&&&&&&0218.&&&&00218 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0134.0600000134,6 Eurajoki
Kirkkoaho &&&&&&&&&&&&0608.&&&&00608 &&&&&&&&&&&&&&04.0400004,04 &&&&&&&&&&&&0150.0500000150,5 Kajaani
Kirkkonummen kirkonkylä (Kirkkonummen keskusta) &&&&&&&&&&020181.&&&&0020 181 &&&&&&&&&&&&&039.045000039,45 &&&&&&&&&&&&0511.0600000511,6 Kirkkonummi
Kiteen keskustaajama &&&&&&&&&&&04604.&&&&004 604 &&&&&&&&&&&&&&09.05900009,59 &&&&&&&&&&&&0480.0100000480,1 Kitee
Kittilän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02228.&&&&002 228 &&&&&&&&&&&&&&04.06200004,62 &&&&&&&&&&&&0482.0300000482,3 Kittilä
Kitula (Suomusjärvi) &&&&&&&&&&&&0578.&&&&00578 &&&&&&&&&&&&&&02.03500002,35 &&&&&&&&&&&&0246.&&&&00246,0 Salo
Kiuruveden keskustaajama &&&&&&&&&&&04038.&&&&004 038 &&&&&&&&&&&&&&07.02000007,20 &&&&&&&&&&&&0560.0800000560,8 Kiuruvesi
Kivijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0563.&&&&00563 &&&&&&&&&&&&&&02.04700002,47 &&&&&&&&&&&&0227.0900000227,9 Kivijärvi
Kiviniemenmäki &&&&&&&&&&&&0249.&&&&00249 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0128.0400000128,4 Ilmajoki
Klamila &&&&&&&&&&&&0281.&&&&00281 &&&&&&&&&&&&&&03.0500003,05 &&&&&&&&&&&&&092.010000092,1 Virolahti
Knivsund &&&&&&&&&&&&0259.&&&&00259 &&&&&&&&&&&&&&02.02300002,23 &&&&&&&&&&&&0116.0100000116,1 Kokkola
Knuuttila (taajama) &&&&&&&&&&&&0328.&&&&00328 &&&&&&&&&&&&&&03.06300003,63 &&&&&&&&&&&&&090.040000090,4 Seinäjoki
Kodisjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0343.&&&&00343 &&&&&&&&&&&&&&02.06100002,61 &&&&&&&&&&&&0131.0400000131,4 Rauma
Koivulahti (kylä) &&&&&&&&&&&01763.&&&&001 763 &&&&&&&&&&&&&&08.08400008,84 &&&&&&&&&&&&0199.0400000199,4 Mustasaari
Kokemäen keskustaajama &&&&&&&&&&&04190.&&&&004 190 &&&&&&&&&&&&&015.035000015,35 &&&&&&&&&&&&0273.&&&&00273,0 Kokemäki
Kokkolan keskustaajama &&&&&&&&&&036887.&&&&0036 887 &&&&&&&&&&&&&049.055000049,55 &&&&&&&&&&&&0744.0400000744,4 Kokkola
Kolarin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01078.&&&&001 078 &&&&&&&&&&&&&&03.06900003,69 &&&&&&&&&&&&0292.0100000292,1 Kolari
Kolho &&&&&&&&&&&&0776.&&&&00776 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,90 &&&&&&&&&&&&0199.&&&&00199,0 Mänttä-Vilppula
Kolla &&&&&&&&&&&&0490.&&&&00490 &&&&&&&&&&&&&&05.01800005,18 &&&&&&&&&&&&&094.060000094,6 Rauma
Kolmiranta &&&&&&&&&&&&0580.&&&&00580 &&&&&&&&&&&&&&02.09300002,93 &&&&&&&&&&&&0199.&&&&00199,0 Espoo 567
Kirkkonummi 13
Kolppi &&&&&&&&&&&03888.&&&&003 888 &&&&&&&&&&&&&021.018000021,18 &&&&&&&&&&&&0183.0600000183,6 Pedersören kunta
Konginkangas (taajama) &&&&&&&&&&&&0466.&&&&00466 &&&&&&&&&&&&&&01.03700001,37 &&&&&&&&&&&&0340.0100000340,1 Äänekoski
Konneveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01073.&&&&001 073 &&&&&&&&&&&&&&03.07300003,73 &&&&&&&&&&&&0287.0700000287,7 Konnevesi
Kontiolahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&03356.&&&&003 356 &&&&&&&&&&&&&&09.04000009,40 &&&&&&&&&&&&0357.&&&&00357,0 Kontiolahti
Kontiomäki &&&&&&&&&&&&0416.&&&&00416 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0214.0400000214,4 Paltamo
Koria &&&&&&&&&&&03948.&&&&003 948 &&&&&&&&&&&&&&07.07300007,73 &&&&&&&&&&&&0510.0700000510,7 Kouvola
Korkeakoski (Juupajoki) &&&&&&&&&&&&0833.&&&&00833 &&&&&&&&&&&&&&04.02700004,27 &&&&&&&&&&&&0195.0100000195,1 Juupajoki
Koroiskylä &&&&&&&&&&&&0281.&&&&00281 &&&&&&&&&&&&&&03.03800003,38 &&&&&&&&&&&&&083.010000083,1 Keminmaa
Korpilahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&02493.&&&&002 493 &&&&&&&&&&&&&&06.09700006,97 &&&&&&&&&&&&0357.0700000357,7 Jyväskylä
Korppoon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0258.&&&&00258 &&&&&&&&&&&&&&01.07700001,77 &&&&&&&&&&&&0145.0800000145,8 Parainen
Korsnäsin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0738.&&&&00738 &&&&&&&&&&&&&&03.04300003,43 &&&&&&&&&&&&0215.0200000215,2 Korsnäs
Kortesjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0600.&&&&00600 &&&&&&&&&&&&&&03.06800003,68 &&&&&&&&&&&&0163.&&&&00163,0 Kauhava
Kosken kirkonkylä (Kosken Tl kirkonkylä) &&&&&&&&&&&01204.&&&&001 204 &&&&&&&&&&&&&&04.03000004,30 &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280,0 Koski Tl
Koskenkylä (Loviisa) &&&&&&&&&&&01072.&&&&001 072 &&&&&&&&&&&&&&04.03800004,38 &&&&&&&&&&&&0244.0700000244,7 Loviisa
Koskenkylä (Vesilahti) &&&&&&&&&&&&0303.&&&&00303 &&&&&&&&&&&&&&01.06800001,68 &&&&&&&&&&&&0180.0400000180,4 Vesilahti
Koski (Ulvila) &&&&&&&&&&&&0347.&&&&00347 &&&&&&&&&&&&&&01.07300001,73 &&&&&&&&&&&&0200.0600000200,6 Ulvila
Koskö &&&&&&&&&&&&0319.&&&&00319 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0131.0800000131,8 Mustasaari
Kotkan keskustaajama &&&&&&&&&&050400.&&&&0050 400 &&&&&&&&&&&&&070.094000070,94 &&&&&&&&&&&&0710.0500000710,5 Kotka 50 385
Hamina 15
Kouvolan keskustaajama &&&&&&&&&&047391.&&&&0047 391 &&&&&&&&&&&&&061.021000061,21 &&&&&&&&&&&&0774.0200000774,2 Kouvola
Kristiinankaupungin keskustaajama &&&&&&&&&&&02651.&&&&002 651 &&&&&&&&&&&&&&06.0100006,01 &&&&&&&&&&&&0441.0100000441,1 Kristiinankaupunki
Kruunupyyn kirkonkylä &&&&&&&&&&&01729.&&&&001 729 &&&&&&&&&&&&&&08.07900008,79 &&&&&&&&&&&&0196.0700000196,7 Kruunupyy
Kuggom &&&&&&&&&&&&0250.&&&&00250 &&&&&&&&&&&&&&02.09800002,98 &&&&&&&&&&&&&083.090000083,9 Loviisa
Kuhmalahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0124.0400000124,4 Kangasala
Kuhmoisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01246.&&&&001 246 &&&&&&&&&&&&&&04.04800004,48 &&&&&&&&&&&&0278.0100000278,1 Kuhmoinen
Kuhmon keskustaajama &&&&&&&&&&&05200.&&&&005 200 &&&&&&&&&&&&&&09.0500009,05 &&&&&&&&&&&&0574.0600000574,6 Kuhmo
Kulho (Kontiolahti) &&&&&&&&&&&&0738.&&&&00738 &&&&&&&&&&&&&&05.04500005,45 &&&&&&&&&&&&0135.0400000135,4 Kontiolahti 634
Joensuu 104
Kulloo &&&&&&&&&&&&0511.&&&&00511 &&&&&&&&&&&&&&04.09300004,93 &&&&&&&&&&&&0103.0700000103,7 Porvoo
Kuluntalahti &&&&&&&&&&&&0525.&&&&00525 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0239.0700000239,7 Kajaani
Kuni &&&&&&&&&&&&0206.&&&&00206 &&&&&&&&&&&&&&01.03600001,36 &&&&&&&&&&&&0151.0500000151,5 Mustasaari
Kunnarla &&&&&&&&&&&&0312.&&&&00312 &&&&&&&&&&&&&&02.02200002,22 &&&&&&&&&&&&0140.0500000140,5 Espoo
Kuohu &&&&&&&&&&&&0377.&&&&00377 &&&&&&&&&&&&&&02.0200002,02 &&&&&&&&&&&&0186.0600000186,6 Jyväskylä
Kuopion keskustaajama &&&&&&&&&&091243.&&&&0091 243 &&&&&&&&&&&&&053.020000053,20 &&&&&&&&&&&01715.01000001 715,1 Kuopio
Kuortaneen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01280.&&&&001 280 &&&&&&&&&&&&&&04.07200004,72 &&&&&&&&&&&&0271.0200000271,2 Kuortane
Kuortti &&&&&&&&&&&&0258.&&&&00258 &&&&&&&&&&&&&&01.09200001,92 &&&&&&&&&&&&0134.0400000134,4 Pertunmaa
Kurenalus &&&&&&&&&&&03950.&&&&003 950 &&&&&&&&&&&&&&08.02300008,23 &&&&&&&&&&&&0480.&&&&00480,0 Pudasjärvi
Kurkimäki (Kuopio) &&&&&&&&&&&&0678.&&&&00678 &&&&&&&&&&&&&&02.02800002,28 &&&&&&&&&&&&0297.0400000297,4 Kuopio
Kurun kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0955.&&&&00955 &&&&&&&&&&&&&&03.06400003,64 &&&&&&&&&&&&0262.0400000262,4 Ylöjärvi
Kustavin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0360.&&&&00360 &&&&&&&&&&&&&&02.0900002,09 &&&&&&&&&&&&0172.0200000172,2 Kustavi
Kuukanniemi &&&&&&&&&&&&0638.&&&&00638 &&&&&&&&&&&&&&01.03700001,37 &&&&&&&&&&&&0465.0700000465,7 Lemi
Kuusa &&&&&&&&&&&&0250.&&&&00250 &&&&&&&&&&&&&&02.01500002,15 &&&&&&&&&&&&0116.0300000116,3 Laukaa
Kuusamon keskustaajama &&&&&&&&&&&08285.&&&&008 285 &&&&&&&&&&&&&016.034000016,34 &&&&&&&&&&&&0507.&&&&00507,0 Kuusamo
Kuusjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0508.&&&&00508 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0254.&&&&00254,0 Salo
Kuuslahti &&&&&&&&&&&&0202.&&&&00202 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0108.&&&&00108,0 Siilinjärvi
Kuvansi &&&&&&&&&&&&0902.&&&&00902 &&&&&&&&&&&&&&03.05900003,59 &&&&&&&&&&&&0251.0300000251,3 Joroinen 893
Varkaus 9
Kylmäkosken kirkonseutu &&&&&&&&&&&&0661.&&&&00661 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0264.0400000264,4 Akaa
Kyläsaari-Pihlava &&&&&&&&&&&06207.&&&&006 207 &&&&&&&&&&&&&018.078000018,78 &&&&&&&&&&&&0330.0500000330,5 Pori
Kyrö (Pöytyä) &&&&&&&&&&&01750.&&&&001 750 &&&&&&&&&&&&&&05.04300005,43 &&&&&&&&&&&&0322.0300000322,3 Pöytyä
Kyröskoski &&&&&&&&&&&06750.&&&&006 750 &&&&&&&&&&&&&016.030000016,30 &&&&&&&&&&&&0414.0100000414,1 Hämeenkyrö 6 048
Ylöjärvi 702
Kyyjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0745.&&&&00745 &&&&&&&&&&&&&&03.05700003,57 &&&&&&&&&&&&0208.0700000208,7 Kyyjärvi
Kälviän kirkonseutu &&&&&&&&&&&02340.&&&&002 340 &&&&&&&&&&&&&&08.06000008,60 &&&&&&&&&&&&0272.0100000272,1 Kokkola
Kämmenniemi &&&&&&&&&&&&0892.&&&&00892 &&&&&&&&&&&&&&01.02600001,26 &&&&&&&&&&&&0707.0900000707,9 Tampere
Kärjenniemi &&&&&&&&&&&&0708.&&&&00708 &&&&&&&&&&&&&&02.07200002,72 &&&&&&&&&&&&0260.0300000260,3 Valkeakoski
Kärsämäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01192.&&&&001 192 &&&&&&&&&&&&&&05.02700005,27 &&&&&&&&&&&&0226.0200000226,2 Kärsämäki
Käärmelahti &&&&&&&&&&&&0387.&&&&00387 &&&&&&&&&&&&&&02.05200002,52 &&&&&&&&&&&&0153.0600000153,6 Kuopio
Lahden keskustaajama &&&&&&&&&0119469.&&&&00119 469 &&&&&&&&&&&&0116.0320000116,32 &&&&&&&&&&&01027.01000001 027,1 Lahti 103 990
Hollola 15 101
Asikkala 378
Laihian kirkonkylä &&&&&&&&&&&06598.&&&&006 598 &&&&&&&&&&&&&023.024000023,24 &&&&&&&&&&&&0283.0900000283,9 Laihia 6 566
Vaasa 32
Laitilan keskustaajama &&&&&&&&&&&05596.&&&&005 596 &&&&&&&&&&&&&016.089000016,89 &&&&&&&&&&&&0331.0300000331,3 Laitila
Lammala &&&&&&&&&&&&0202.&&&&00202 &&&&&&&&&&&&&&01.05200001,52 &&&&&&&&&&&&0132.0900000132,9 Kemiönsaari
Lammin kirkonkylä &&&&&&&&&&&02788.&&&&002 788 &&&&&&&&&&&&&&06.03700006,37 &&&&&&&&&&&&0437.0700000437,7 Hämeenlinna
Lampinsaari &&&&&&&&&&&&0234.&&&&00234 &&&&&&&&&&&&&&00.06200000,62 &&&&&&&&&&&&0377.0400000377,4 Raahe
Langansböle &&&&&&&&&&&&0819.&&&&00819 &&&&&&&&&&&&&&02.07500002,75 &&&&&&&&&&&&0297.0800000297,8 Raasepori
Lapin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01478.&&&&001 478 &&&&&&&&&&&&&&06.01400006,14 &&&&&&&&&&&&0240.0700000240,7 Rauma
Lapinjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0739.&&&&00739 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,30 &&&&&&&&&&&&0223.0900000223,9 Lapinjärvi
Lapinkylä (Kirkkonummi) &&&&&&&&&&&&0854.&&&&00854 &&&&&&&&&&&&&&08.03400008,34 &&&&&&&&&&&&0102.0400000102,4 Kirkkonummi
Lapinlahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&03549.&&&&003 549 &&&&&&&&&&&&&&07.06800007,68 &&&&&&&&&&&&0462.0100000462,1 Lapinlahti
Lappajärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01582.&&&&001 582 &&&&&&&&&&&&&&09.03900009,39 &&&&&&&&&&&&0168.0500000168,5 Lappajärvi
Lappeenrannan keskustaajama &&&&&&&&&&056075.&&&&0056 075 &&&&&&&&&&&&&055.012000055,12 &&&&&&&&&&&01017.03000001 017,3 Lappeenranta 56 073
Taipalsaari 2
Lappila &&&&&&&&&&&&0262.&&&&00262 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0161.0700000161,7 Kärkölä
Lappohja &&&&&&&&&&&&0467.&&&&00467 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0233.0500000233,5 Hanko
Lapuan keskustaajama &&&&&&&&&&010775.&&&&0010 775 &&&&&&&&&&&&&029.013000029,13 &&&&&&&&&&&&0369.0900000369,9 Lapua
Lapväärtti &&&&&&&&&&&01501.&&&&001 501 &&&&&&&&&&&&&010.094000010,94 &&&&&&&&&&&&0137.0200000137,2 Kristiinankaupunki
Laukaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&08225.&&&&008 225 &&&&&&&&&&&&&019.040000019,40 &&&&&&&&&&&&0424.&&&&00424,0 Laukaa
Laukkoski &&&&&&&&&&&&0398.&&&&00398 &&&&&&&&&&&&&&03.07300003,73 &&&&&&&&&&&&0106.0700000106,7 Pornainen
Launonen &&&&&&&&&&&01253.&&&&001 253 &&&&&&&&&&&&&&04.02500004,25 &&&&&&&&&&&&0294.0800000294,8 Loppi
Lauttakylä &&&&&&&&&&&06613.&&&&006 613 &&&&&&&&&&&&&022.017000022,17 &&&&&&&&&&&&0298.0300000298,3 Huittinen
Lavian kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0824.&&&&00824 &&&&&&&&&&&&&&02.09800002,98 &&&&&&&&&&&&0276.0500000276,5 Pori
Lehmijärvi (Lohjan kylä) &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,80 &&&&&&&&&&&&0115.&&&&00115,0 Lohja
Lehtimäki (taajama) &&&&&&&&&&&&0570.&&&&00570 &&&&&&&&&&&&&&03.09200003,92 &&&&&&&&&&&&0145.0400000145,4 Alajärvi
Leivonmäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0353.&&&&00353 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0226.0300000226,3 Joutsa
Lemin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0688.&&&&00688 &&&&&&&&&&&&&&01.05100001,51 &&&&&&&&&&&&0455.0600000455,6 Lemi
Lemströms kanal &&&&&&&&&&&&0202.&&&&00202 &&&&&&&&&&&&&&01.09100001,91 &&&&&&&&&&&&0105.0800000105,8 Jomala 133
Lemland 69
Lemun kirkonkylä &&&&&&&&&&&01339.&&&&001 339 &&&&&&&&&&&&&&06.02500006,25 &&&&&&&&&&&&0214.0200000214,2 Masku 1 329
Nousiainen 10
Lepplax &&&&&&&&&&&&0276.&&&&00276 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&0127.0200000127,2 Pedersören kunta
Leppäkoski (Janakkala) &&&&&&&&&&&&0329.&&&&00329 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0167.0900000167,9 Janakkala
Leppälampi &&&&&&&&&&&&0264.&&&&00264 &&&&&&&&&&&&&&02.06800002,68 &&&&&&&&&&&&&098.050000098,5 Nurmijärvi
Leppävesi &&&&&&&&&&&02904.&&&&002 904 &&&&&&&&&&&&&&06.07500006,75 &&&&&&&&&&&&0430.0200000430,2 Laukaa
Leppävirran kirkonkylä &&&&&&&&&&&04127.&&&&004 127 &&&&&&&&&&&&&&08.0500008,05 &&&&&&&&&&&&0512.0700000512,7 Leppävirta
Lestijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0262.&&&&00262 &&&&&&&&&&&&&&01.0500001,05 &&&&&&&&&&&&0249.0500000249,5 Lestijärvi
Liakka &&&&&&&&&&&&0219.&&&&00219 &&&&&&&&&&&&&&01.05300001,53 &&&&&&&&&&&&0143.0100000143,1 Tornio
Liedon asemanseutu &&&&&&&&&&&01177.&&&&001 177 &&&&&&&&&&&&&&05.04700005,47 &&&&&&&&&&&&0215.0200000215,2 Lieto 1 172
Aura 5
Lieksan keskustaajama &&&&&&&&&&&06874.&&&&006 874 &&&&&&&&&&&&&015.038000015,38 &&&&&&&&&&&&0446.0900000446,9 Lieksa
Lievestuore &&&&&&&&&&&02244.&&&&002 244 &&&&&&&&&&&&&&07.02900007,29 &&&&&&&&&&&&0307.0800000307,8 Laukaa
Liljendalin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0508.&&&&00508 &&&&&&&&&&&&&&03.03300003,33 &&&&&&&&&&&&0152.0600000152,6 Loviisa
Lillby &&&&&&&&&&&&0354.&&&&00354 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0145.0100000145,1 Pedersören kunta
Limingan kirkonkylä &&&&&&&&&&&05190.&&&&005 190 &&&&&&&&&&&&&011.012000011,12 &&&&&&&&&&&&0466.0700000466,7 Liminka
Linna (Saarijärvi) &&&&&&&&&&&&0226.&&&&00226 &&&&&&&&&&&&&&02.02800002,28 &&&&&&&&&&&&&099.010000099,1 Saarijärvi
Linnanpelto &&&&&&&&&&&&0285.&&&&00285 &&&&&&&&&&&&&&02.02400002,24 &&&&&&&&&&&&0127.0200000127,2 Sipoo
Liperin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01410.&&&&001 410 &&&&&&&&&&&&&&03.06600003,66 &&&&&&&&&&&&0385.0200000385,2 Liperi
Lohjan keskustaajama &&&&&&&&&&032603.&&&&0032 603 &&&&&&&&&&&&&046.01000046,01 &&&&&&&&&&&&0708.0600000708,6 Lohja 32 593
Siuntio 10
Lohtajan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0686.&&&&00686 &&&&&&&&&&&&&&04.02900004,29 &&&&&&&&&&&&0159.0900000159,9 Kokkola
Loimaan keskustaajama &&&&&&&&&&&08753.&&&&008 753 &&&&&&&&&&&&&017.054000017,54 &&&&&&&&&&&&0499.&&&&00499,0 Loimaa
Lokalahti (taajama) &&&&&&&&&&&&0380.&&&&00380 &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63 &&&&&&&&&&&&0233.0100000233,1 Uusikaupunki
Lopen kirkonkylä &&&&&&&&&&&02143.&&&&002 143 &&&&&&&&&&&&&&07.0400007,04 &&&&&&&&&&&&0304.0400000304,4 Loppi
Louhioja &&&&&&&&&&&&0232.&&&&00232 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0148.0700000148,7 Joensuu
Loviisan keskustaajama &&&&&&&&&&&06955.&&&&006 955 &&&&&&&&&&&&&012.071000012,71 &&&&&&&&&&&&0547.0200000547,2 Loviisa
Lumijoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01316.&&&&001 316 &&&&&&&&&&&&&&04.04700004,47 &&&&&&&&&&&&0294.0400000294,4 Lumijoki
Luoma-aho &&&&&&&&&&&&0247.&&&&00247 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,90 &&&&&&&&&&&&0130.&&&&00130,0 Alajärvi
Luopa &&&&&&&&&&&&0281.&&&&00281 &&&&&&&&&&&&&&03.05300003,53 &&&&&&&&&&&&&079.060000079,6 Kurikka
Luopioisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0581.&&&&00581 &&&&&&&&&&&&&&02.02200002,22 &&&&&&&&&&&&0261.0700000261,7 Pälkäne
Luumäen asemanseutu &&&&&&&&&&&&0782.&&&&00782 &&&&&&&&&&&&&&03.02200003,22 &&&&&&&&&&&&0242.0900000242,9 Luumäki
Luvian kirkonkylä &&&&&&&&&&&01918.&&&&001 918 &&&&&&&&&&&&&&07.07500007,75 &&&&&&&&&&&&0247.0500000247,5 Eurajoki
Långvik &&&&&&&&&&&&0441.&&&&00441 &&&&&&&&&&&&&&03.09500003,95 &&&&&&&&&&&&0111.0600000111,6 Kirkkonummi
Länkipohja &&&&&&&&&&&&0491.&&&&00491 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,70 &&&&&&&&&&&&0181.0900000181,9 Jämsä
Läyliäinen &&&&&&&&&&&&0846.&&&&00846 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,10 &&&&&&&&&&&&0272.0900000272,9 Loppi
Maalahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&02967.&&&&002 967 &&&&&&&&&&&&&017.086000017,86 &&&&&&&&&&&&0166.0100000166,1 Maalahti
Maaningan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0854.&&&&00854 &&&&&&&&&&&&&&02.04700002,47 &&&&&&&&&&&&0345.0700000345,7 Kuopio
Maarianhaminan keskustaajama &&&&&&&&&&014631.&&&&0014 631 &&&&&&&&&&&&&021.035000021,35 &&&&&&&&&&&&0685.0300000685,3 Maarianhamina 11 526
Jomala 3 105
Maksamaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0345.&&&&00345 &&&&&&&&&&&&&&02.0700002,07 &&&&&&&&&&&&0166.0700000166,7 Vöyri
Maksniemi &&&&&&&&&&&&0579.&&&&00579 &&&&&&&&&&&&&&02.03800002,38 &&&&&&&&&&&&0243.0300000243,3 Simo
Maliskylä &&&&&&&&&&&&0269.&&&&00269 &&&&&&&&&&&&&&02.08300002,83 &&&&&&&&&&&&&095.010000095,1 Nivala
Marinkainen &&&&&&&&&&&&0526.&&&&00526 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0168.0600000168,6 Kokkola
Marttilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0926.&&&&00926 &&&&&&&&&&&&&&04.0700004,07 &&&&&&&&&&&&0227.0500000227,5 Marttila
Meijerinkylä &&&&&&&&&&&&0243.&&&&00243 &&&&&&&&&&&&&&01.06600001,66 &&&&&&&&&&&&0146.0400000146,4 Tyrnävä
Melalahti (Riistavesi) &&&&&&&&&&&&0811.&&&&00811 &&&&&&&&&&&&&&01.05100001,51 &&&&&&&&&&&&0537.0100000537,1 Kuopio
Mellilän asemanseutu &&&&&&&&&&&&0428.&&&&00428 &&&&&&&&&&&&&&01.07900001,79 &&&&&&&&&&&&0239.0100000239,1 Loimaa
Merijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0412.&&&&00412 &&&&&&&&&&&&&&01.09900001,99 &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207,0 Merijärvi
Merikaarto &&&&&&&&&&&01230.&&&&001 230 &&&&&&&&&&&&&&05.02300005,23 &&&&&&&&&&&&0235.0200000235,2 Vaasa 1 204
Mustasaari 26
Merikarvian kirkonkylä &&&&&&&&&&&01752.&&&&001 752 &&&&&&&&&&&&&010.013000010,13 &&&&&&&&&&&&0173.&&&&00173,0 Merikarvia
Metsäkylä (Hamina) &&&&&&&&&&&&0261.&&&&00261 &&&&&&&&&&&&&&03.0100003,01 &&&&&&&&&&&&&086.070000086,7 Hamina
Metsäkylä (Pornainen) &&&&&&&&&&&&0398.&&&&00398 &&&&&&&&&&&&&&03.05600003,56 &&&&&&&&&&&&0111.0800000111,8 Pornainen
Miehikkälän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0559.&&&&00559 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0218.0400000218,4 Miehikkälä
Mietoinen (Mietoisten kirkonkylä) &&&&&&&&&&&&0553.&&&&00553 &&&&&&&&&&&&&&03.09600003,96 &&&&&&&&&&&&0139.0600000139,6 Mynämäki
Mikkelin keskustaajama &&&&&&&&&&037218.&&&&0037 218 &&&&&&&&&&&&&042.099000042,99 &&&&&&&&&&&&0865.0700000865,7 Mikkeli
Moikipää &&&&&&&&&&&&0449.&&&&00449 &&&&&&&&&&&&&&02.07900002,79 &&&&&&&&&&&&0160.0900000160,9 Korsnäs
Monninkylä &&&&&&&&&&&01324.&&&&001 324 &&&&&&&&&&&&&&04.01200004,12 &&&&&&&&&&&&0321.0400000321,4 Askola
Muhoksen kirkonkylä &&&&&&&&&&&07072.&&&&007 072 &&&&&&&&&&&&&025.045000025,45 &&&&&&&&&&&&0277.0900000277,9 Muhos
Multian kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0740.&&&&00740 &&&&&&&&&&&&&&02.06200002,62 &&&&&&&&&&&&0282.0400000282,4 Multia
Munakka &&&&&&&&&&&&0239.&&&&00239 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0109.0100000109,1 Ilmajoki
Munsala (taajama) &&&&&&&&&&&&0321.&&&&00321 &&&&&&&&&&&&&&02.06300002,63 &&&&&&&&&&&&0122.0100000122,1 Uusikaarlepyy
Muonion kirkonkylä &&&&&&&&&&&01151.&&&&001 151 &&&&&&&&&&&&&&04.09000004,90 &&&&&&&&&&&&0234.0900000234,9 Muonio
Murto (Tyrnävä) &&&&&&&&&&&01428.&&&&001 428 &&&&&&&&&&&&&&03.05600003,56 &&&&&&&&&&&&0401.0100000401,1 Tyrnävä 1 382
Kempele 46
Mustion asema &&&&&&&&&&&&0613.&&&&00613 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0338.0700000338,7 Raasepori 590
Inkoo 23
Muuramen kirkonkylä &&&&&&&&&&&07115.&&&&007 115 &&&&&&&&&&&&&012.091000012,91 &&&&&&&&&&&&0551.0100000551,1 Muurame
Muurlan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0875.&&&&00875 &&&&&&&&&&&&&&03.03400003,34 &&&&&&&&&&&&0262.&&&&00262,0 Salo
Muurola &&&&&&&&&&&&0891.&&&&00891 &&&&&&&&&&&&&&02.09500002,95 &&&&&&&&&&&&0302.&&&&00302,0 Rovaniemi
Muuruvesi (taajama) &&&&&&&&&&&&0347.&&&&00347 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0264.0900000264,9 Kuopio
Myllykoski (Kouvola) &&&&&&&&&&&05714.&&&&005 714 &&&&&&&&&&&&&016.07000016,07 &&&&&&&&&&&&0355.0600000355,6 Kouvola
Myllymäki (Ähtäri) &&&&&&&&&&&&0226.&&&&00226 &&&&&&&&&&&&&&02.0100002,01 &&&&&&&&&&&&0112.0400000112,4 Ähtäri
Mynämäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&04121.&&&&004 121 &&&&&&&&&&&&&015.086000015,86 &&&&&&&&&&&&0259.0800000259,8 Mynämäki
Myrskylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0897.&&&&00897 &&&&&&&&&&&&&&04.02200004,22 &&&&&&&&&&&&0212.0600000212,6 Myrskylä
Mäntsälän kirkonkylä &&&&&&&&&&011548.&&&&0011 548 &&&&&&&&&&&&&017.069000017,69 &&&&&&&&&&&&0652.0800000652,8 Mäntsälä
Mäntyharjun asemanseutu &&&&&&&&&&&03629.&&&&003 629 &&&&&&&&&&&&&010.032000010,32 &&&&&&&&&&&&0351.0600000351,6 Mäntyharju
Mäntyluoto &&&&&&&&&&&&0369.&&&&00369 &&&&&&&&&&&&&&01.08400001,84 &&&&&&&&&&&&0200.0500000200,5 Pori
Mäntän keskustaajama &&&&&&&&&&&07438.&&&&007 438 &&&&&&&&&&&&&018.093000018,93 &&&&&&&&&&&&0392.0900000392,9 Mänttä-Vilppula 7 365
Jämsä 73
Märynummi &&&&&&&&&&&&0986.&&&&00986 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0527.0300000527,3 Salo
Mörby &&&&&&&&&&&&0275.&&&&00275 &&&&&&&&&&&&&&02.05800002,58 &&&&&&&&&&&&0106.0600000106,6 Hammarland
Möttönen (Perho) &&&&&&&&&&&&0211.&&&&00211 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,20 &&&&&&&&&&&&&095.090000095,9 Perho
Narva (Vesilahti) &&&&&&&&&&&&0460.&&&&00460 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0234.0700000234,7 Vesilahti
Nastolan kirkonkylä &&&&&&&&&&011688.&&&&0011 688 &&&&&&&&&&&&&023.093000023,93 &&&&&&&&&&&&0488.0400000488,4 Lahti
Nauvon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0486.&&&&00486 &&&&&&&&&&&&&&01.07100001,71 &&&&&&&&&&&&0284.0200000284,2 Parainen
Neuvoton &&&&&&&&&&&01278.&&&&001 278 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,00 &&&&&&&&&&&&0255.0600000255,6 Hamina
Niemelä-Petäjäaho &&&&&&&&&&&&0200.&&&&00200 &&&&&&&&&&&&&&01.02400001,24 &&&&&&&&&&&&0161.0300000161,3 Petäjävesi
Niemenkylä &&&&&&&&&&&&0235.&&&&00235 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&0101.0700000101,7 Kurikka
Niemisjärvi &&&&&&&&&&&&0293.&&&&00293 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,60 &&&&&&&&&&&&0183.0100000183,1 Hankasalmi
Nihattula &&&&&&&&&&&&0406.&&&&00406 &&&&&&&&&&&&&&02.05200002,52 &&&&&&&&&&&&0161.0100000161,1 Hattula
Niinisalo &&&&&&&&&&&&0370.&&&&00370 &&&&&&&&&&&&&&02.0800002,08 &&&&&&&&&&&&0177.0900000177,9 Kankaanpää
Niittumaa-Lattomeri &&&&&&&&&&&&0708.&&&&00708 &&&&&&&&&&&&&&06.07500006,75 &&&&&&&&&&&&0104.0900000104,9 Pori
Nilsiän keskustaajama &&&&&&&&&&&02961.&&&&002 961 &&&&&&&&&&&&&&07.04900007,49 &&&&&&&&&&&&0395.0300000395,3 Kuopio
Nivalan keskustaajama &&&&&&&&&&&05267.&&&&005 267 &&&&&&&&&&&&&017.083000017,83 &&&&&&&&&&&&0295.0400000295,4 Nivala
Nivankylä &&&&&&&&&&&&0330.&&&&00330 &&&&&&&&&&&&&&02.01800002,18 &&&&&&&&&&&&0151.0400000151,4 Rovaniemi
Noormarkun kirkonkylä &&&&&&&&&&&04185.&&&&004 185 &&&&&&&&&&&&&010.032000010,32 &&&&&&&&&&&&0405.0500000405,5 Pori
Norra Vallgrund-Södra Vallgrund &&&&&&&&&&&&0524.&&&&00524 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,30 &&&&&&&&&&&&&098.090000098,9 Mustasaari
Nostava &&&&&&&&&&&&0553.&&&&00553 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0252.0500000252,5 Hollola
Nuijamaa (taajama) &&&&&&&&&&&&0224.&&&&00224 &&&&&&&&&&&&&&01.01500001,15 &&&&&&&&&&&&0194.0800000194,8 Lappeenranta
Nukari &&&&&&&&&&&&0367.&&&&00367 &&&&&&&&&&&&&&02.07600002,76 &&&&&&&&&&&&0133.&&&&00133,0 Nurmijärvi 351
Tuusula 16
Nummela &&&&&&&&&&014472.&&&&0014 472 &&&&&&&&&&&&&019.056000019,56 &&&&&&&&&&&&0739.0900000739,9 Vihti 14 241
Lohja 231
Nummen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0489.&&&&00489 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,30 &&&&&&&&&&&&0212.0600000212,6 Lohja
Nummi (Nousiainen) &&&&&&&&&&&03198.&&&&003 198 &&&&&&&&&&&&&014.052000014,52 &&&&&&&&&&&&0220.0200000220,2 Nousiainen
Numminen (Mäntsälä) &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325 &&&&&&&&&&&&&&03.08900003,89 &&&&&&&&&&&&&083.050000083,5 Mäntsälä
Nurmeksen keskustaajama &&&&&&&&&&&04859.&&&&004 859 &&&&&&&&&&&&&012.049000012,49 &&&&&&&&&&&&0389.&&&&00389,0 Nurmes
Nurmijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&07576.&&&&007 576 &&&&&&&&&&&&&011.027000011,27 &&&&&&&&&&&&0672.0200000672,2 Nurmijärvi
Nämpnäs &&&&&&&&&&&&0293.&&&&00293 &&&&&&&&&&&&&&02.08100002,81 &&&&&&&&&&&&0104.0300000104,3 Närpiö
Närpiön keskustaajama &&&&&&&&&&&04380.&&&&004 380 &&&&&&&&&&&&&021.070000021,70 &&&&&&&&&&&&0201.0800000201,8 Närpiö
Oinasjoki &&&&&&&&&&&&0211.&&&&00211 &&&&&&&&&&&&&&01.02500001,25 &&&&&&&&&&&&0168.0800000168,8 Vihti
Oitti &&&&&&&&&&&01855.&&&&001 855 &&&&&&&&&&&&&&05.04500005,45 &&&&&&&&&&&&0340.0400000340,4 Hausjärvi
Ojakkala &&&&&&&&&&&01400.&&&&001 400 &&&&&&&&&&&&&&04.05200004,52 &&&&&&&&&&&&0309.0700000309,7 Vihti
Ojakylä (Ii) &&&&&&&&&&&&0324.&&&&00324 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&0149.0300000149,3 Ii
Oksava &&&&&&&&&&&&0696.&&&&00696 &&&&&&&&&&&&&&08.04900008,49 &&&&&&&&&&&&&082.&&&&0082,0 Haapajärvi 464
Nivala 232
Olkijoki &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&&&01.06700001,67 &&&&&&&&&&&&0124.&&&&00124,0 Raahe
Olkkala &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&&095.010000095,1 Vihti
Onkkaala &&&&&&&&&&&02594.&&&&002 594 &&&&&&&&&&&&&&08.01000008,10 &&&&&&&&&&&&0320.0200000320,2 Pälkäne
Oravaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01210.&&&&001 210 &&&&&&&&&&&&&&07.0700007,07 &&&&&&&&&&&&0171.0100000171,1 Vöyri
Oravikoski &&&&&&&&&&&&0367.&&&&00367 &&&&&&&&&&&&&&01.04700001,47 &&&&&&&&&&&&0249.0700000249,7 Leppävirta
Orimattilan keskustaajama &&&&&&&&&&&09039.&&&&009 039 &&&&&&&&&&&&&017.025000017,25 &&&&&&&&&&&&0524.&&&&00524,0 Orimattila
Oripään kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0710.&&&&00710 &&&&&&&&&&&&&&03.03700003,37 &&&&&&&&&&&&0210.0700000210,7 Oripää
Oritlampi &&&&&&&&&&&&0221.&&&&00221 &&&&&&&&&&&&&&01.05800001,58 &&&&&&&&&&&&0139.0900000139,9 Ruokolahti
Oriveden keskustaajama &&&&&&&&&&&06239.&&&&006 239 &&&&&&&&&&&&&014.075000014,75 &&&&&&&&&&&&0423.&&&&00423,0 Orivesi
Otalampi &&&&&&&&&&&&0984.&&&&00984 &&&&&&&&&&&&&&05.02000005,20 &&&&&&&&&&&&0189.0200000189,2 Vihti
Otanmäki &&&&&&&&&&&&0618.&&&&00618 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,50 &&&&&&&&&&&&0412.&&&&00412,0 Kajaani
Otava (Mikkeli) &&&&&&&&&&&01471.&&&&001 471 &&&&&&&&&&&&&&05.03500005,35 &&&&&&&&&&&&0275.&&&&00275,0 Mikkeli
Oulaisten keskustaajama &&&&&&&&&&&05206.&&&&005 206 &&&&&&&&&&&&&014.027000014,27 &&&&&&&&&&&&0364.0800000364,8 Oulainen
Oulun keskustaajama &&&&&&&&&0205137.&&&&00205 137 &&&&&&&&&&&&0203.0250000203,25 &&&&&&&&&&&01009.03000001 009,3 Oulu 187 588
Kempele 17 549
Outokummun keskustaajama &&&&&&&&&&&04504.&&&&004 504 &&&&&&&&&&&&&010.092000010,92 &&&&&&&&&&&&0412.0500000412,5 Outokumpu
Paatela (Äänekoski) &&&&&&&&&&&&0335.&&&&00335 &&&&&&&&&&&&&&01.07900001,79 &&&&&&&&&&&&0187.0200000187,2 Äänekoski
Paattinen (taajama) &&&&&&&&&&&01017.&&&&001 017 &&&&&&&&&&&&&&04.08900004,89 &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208,0 Turku 973
Lieto 44
Paavola (taajama) &&&&&&&&&&&&0456.&&&&00456 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0260.0600000260,6 Siikajoki
Padasjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01475.&&&&001 475 &&&&&&&&&&&&&&05.08800005,88 &&&&&&&&&&&&0250.0900000250,9 Padasjoki
Paihola &&&&&&&&&&&&0237.&&&&00237 &&&&&&&&&&&&&&01.01100001,11 &&&&&&&&&&&&0213.0500000213,5 Kontiolahti
Paimion keskustaajama &&&&&&&&&&&08467.&&&&008 467 &&&&&&&&&&&&&017.034000017,34 &&&&&&&&&&&&0488.0300000488,3 Paimio
Palojoki &&&&&&&&&&&&0320.&&&&00320 &&&&&&&&&&&&&&02.09300002,93 &&&&&&&&&&&&0109.0200000109,2 Nurmijärvi 309
Tuusula 11
Paltamon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01504.&&&&001 504 &&&&&&&&&&&&&&06.0500006,05 &&&&&&&&&&&&0248.0600000248,6 Paltamo
Paltaniemi &&&&&&&&&&&&0291.&&&&00291 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0119.0800000119,8 Kajaani
Panelia &&&&&&&&&&&&0861.&&&&00861 &&&&&&&&&&&&&&06.07700006,77 &&&&&&&&&&&&0127.0200000127,2 Eura
Pankakoski &&&&&&&&&&&&0626.&&&&00626 &&&&&&&&&&&&&&02.06200002,62 &&&&&&&&&&&&0238.0900000238,9 Lieksa
Paraisten keskustaajama &&&&&&&&&&&09389.&&&&009 389 &&&&&&&&&&&&&027.010000027,10 &&&&&&&&&&&&0346.0500000346,5 Parainen
Parhalahti &&&&&&&&&&&&0273.&&&&00273 &&&&&&&&&&&&&&02.08600002,86 &&&&&&&&&&&&&095.050000095,5 Pyhäjoki
Parikkalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01485.&&&&001 485 &&&&&&&&&&&&&&04.01400004,14 &&&&&&&&&&&&0358.0700000358,7 Parikkala
Parkanon keskustaajama &&&&&&&&&&&04287.&&&&004 287 &&&&&&&&&&&&&014.07000014,07 &&&&&&&&&&&&0304.0700000304,7 Parkano
Parola &&&&&&&&&&&06662.&&&&006 662 &&&&&&&&&&&&&016.098000016,98 &&&&&&&&&&&&0392.0300000392,3 Hattula 6 642
Hämeenlinna 20
Pelkosenniemen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0324.&&&&00324 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&&0207.0700000207,7 Pelkosenniemi
Pellesmäki-Vehmasmäki &&&&&&&&&&&&0520.&&&&00520 &&&&&&&&&&&&&&04.03700004,37 &&&&&&&&&&&&0119.&&&&00119,0 Kuopio
Pellon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01783.&&&&001 783 &&&&&&&&&&&&&&06.09100006,91 &&&&&&&&&&&&0258.&&&&00258,0 Pello
Pellosniemi &&&&&&&&&&&&0274.&&&&00274 &&&&&&&&&&&&&&01.07100001,71 &&&&&&&&&&&&0160.0200000160,2 Mikkeli
Peltokorpi &&&&&&&&&&&&0518.&&&&00518 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0166.&&&&00166,0 Kokkola
Peltosalmi &&&&&&&&&&&&0750.&&&&00750 &&&&&&&&&&&&&&03.03300003,33 &&&&&&&&&&&&0225.0200000225,2 Iisalmi
Pennala &&&&&&&&&&&&0934.&&&&00934 &&&&&&&&&&&&&&04.0600004,06 &&&&&&&&&&&&0230.&&&&00230,0 Orimattila
Perhon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0831.&&&&00831 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0266.0300000266,3 Perho
Pernajan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0449.&&&&00449 &&&&&&&&&&&&&&02.05400002,54 &&&&&&&&&&&&0176.0800000176,8 Loviisa
Perniön asemanseutu &&&&&&&&&&&&0234.&&&&00234 &&&&&&&&&&&&&&01.06700001,67 &&&&&&&&&&&&0140.0100000140,1 Salo
Perniön kirkonkylä &&&&&&&&&&&02329.&&&&002 329 &&&&&&&&&&&&&&05.06600005,66 &&&&&&&&&&&&0411.0500000411,5 Salo
Pertunmaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0445.&&&&00445 &&&&&&&&&&&&&&02.0400002,04 &&&&&&&&&&&&0218.0100000218,1 Pertunmaa
Perälä (Teuva) &&&&&&&&&&&&0359.&&&&00359 &&&&&&&&&&&&&&05.01700005,17 &&&&&&&&&&&&&069.040000069,4 Teuva
Peräseinäjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01761.&&&&001 761 &&&&&&&&&&&&&&09.05600009,56 &&&&&&&&&&&&0184.0200000184,2 Seinäjoki
Petolahti (taajama) &&&&&&&&&&&&0571.&&&&00571 &&&&&&&&&&&&&&04.01700004,17 &&&&&&&&&&&&0136.0900000136,9 Maalahti
Petsmo &&&&&&&&&&&&0461.&&&&00461 &&&&&&&&&&&&&&04.0800004,08 &&&&&&&&&&&&0113.&&&&00113,0 Mustasaari
Petäjäveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01833.&&&&001 833 &&&&&&&&&&&&&&06.02000006,20 &&&&&&&&&&&&0295.0600000295,6 Petäjävesi
Piehinki &&&&&&&&&&&&0350.&&&&00350 &&&&&&&&&&&&&&03.02700003,27 &&&&&&&&&&&&0107.&&&&00107,0 Raahe
Pieksämäen keskustaajama &&&&&&&&&&012895.&&&&0012 895 &&&&&&&&&&&&&019.012000019,12 &&&&&&&&&&&&0674.0400000674,4 Pieksämäki
Pielaveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01813.&&&&001 813 &&&&&&&&&&&&&&03.09700003,97 &&&&&&&&&&&&0456.0700000456,7 Pielavesi
Pieni-Hirvanen &&&&&&&&&&&&0268.&&&&00268 &&&&&&&&&&&&&&02.04100002,41 &&&&&&&&&&&&0111.0200000111,2 Uurainen 156
Äänekoski 112
Pietarsaaren keskustaajama &&&&&&&&&&020691.&&&&0020 691 &&&&&&&&&&&&&028.&&&&0028,00 &&&&&&&&&&&&0739.&&&&00739,0 Pietarsaari 18 787
Pedersören kunta 1 904
Pihkainmäki &&&&&&&&&&&&0402.&&&&00402 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0222.0100000222,1 Kuopio
Pihtiputaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01929.&&&&001 929 &&&&&&&&&&&&&&07.01400007,14 &&&&&&&&&&&&0270.0200000270,2 Pihtipudas
Piippolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0480.&&&&00480 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,70 &&&&&&&&&&&&0177.0800000177,8 Siikalatva
Piipsjärvi &&&&&&&&&&&&0203.&&&&00203 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0125.0300000125,3 Oulainen
Pirttikylä (taajama) &&&&&&&&&&&&0388.&&&&00388 &&&&&&&&&&&&&&03.05200003,52 &&&&&&&&&&&&0110.0200000110,2 Närpiö
Pohjakylä &&&&&&&&&&&&0395.&&&&00395 &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17 &&&&&&&&&&&&0182.&&&&00182,0 Sastamala
Pohjan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01965.&&&&001 965 &&&&&&&&&&&&&&06.07800006,78 &&&&&&&&&&&&0289.0800000289,8 Raasepori
Polvijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01229.&&&&001 229 &&&&&&&&&&&&&&04.05700004,57 &&&&&&&&&&&&0268.0900000268,9 Polvijärvi
Pomarkun kirkonkylä &&&&&&&&&&&01271.&&&&001 271 &&&&&&&&&&&&&&05.04300005,43 &&&&&&&&&&&&0234.0100000234,1 Pomarkku
Porin keskustaajama &&&&&&&&&&083479.&&&&0083 479 &&&&&&&&&&&&0120.0420000120,42 &&&&&&&&&&&&0693.0200000693,2 Pori 62 872
Ulvila 10 273
Harjavalta 6 367
Nakkila 3 967
Pornaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&02074.&&&&002 074 &&&&&&&&&&&&&&06.07200006,72 &&&&&&&&&&&&0308.0600000308,6 Pornainen
Porvoon keskustaajama &&&&&&&&&&038743.&&&&0038 743 &&&&&&&&&&&&&048.04000048,04 &&&&&&&&&&&&0806.0500000806,5 Porvoo
Pukkilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0731.&&&&00731 &&&&&&&&&&&&&&02.05200002,52 &&&&&&&&&&&&0290.0100000290,1 Pukkila
Pulkkilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0743.&&&&00743 &&&&&&&&&&&&&&04.0500004,05 &&&&&&&&&&&&0183.0500000183,5 Siikalatva
Punkalaitumen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01150.&&&&001 150 &&&&&&&&&&&&&&05.02900005,29 &&&&&&&&&&&&0217.0400000217,4 Punkalaidun
Punkasalmi &&&&&&&&&&&01266.&&&&001 266 &&&&&&&&&&&&&&02.05900002,59 &&&&&&&&&&&&0488.0800000488,8 Savonlinna
Puolangan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01409.&&&&001 409 &&&&&&&&&&&&&&03.06100003,61 &&&&&&&&&&&&0390.0300000390,3 Puolanka
Purmo (taajama) &&&&&&&&&&&&0368.&&&&00368 &&&&&&&&&&&&&&03.07100003,71 &&&&&&&&&&&&&099.020000099,2 Pedersören kunta
Purola (Pyhtää) &&&&&&&&&&&&0239.&&&&00239 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,40 &&&&&&&&&&&&&099.060000099,6 Pyhtää
Pusula (taajama) &&&&&&&&&&&&0764.&&&&00764 &&&&&&&&&&&&&&01.09100001,91 &&&&&&&&&&&&0400.&&&&00400,0 Lohja
Puuluoto &&&&&&&&&&&&0257.&&&&00257 &&&&&&&&&&&&&&00.07500000,75 &&&&&&&&&&&&0342.0700000342,7 Tornio
Puumalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01068.&&&&001 068 &&&&&&&&&&&&&&03.04100003,41 &&&&&&&&&&&&0313.0200000313,2 Puumala
Pyhe &&&&&&&&&&&&0277.&&&&00277 &&&&&&&&&&&&&&02.0800002,08 &&&&&&&&&&&&0133.0200000133,2 Mynämäki
Pyhtään kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0675.&&&&00675 &&&&&&&&&&&&&&03.08400003,84 &&&&&&&&&&&&0175.0800000175,8 Pyhtää
Pyhäjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01527.&&&&001 527 &&&&&&&&&&&&&&05.04300005,43 &&&&&&&&&&&&0281.0200000281,2 Pyhäjoki
Pyhäniemi &&&&&&&&&&&&0302.&&&&00302 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0151.&&&&00151,0 Hollola
Pyhännän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0887.&&&&00887 &&&&&&&&&&&&&&02.01500002,15 &&&&&&&&&&&&0412.0600000412,6 Pyhäntä
Pyhärannan kirkonkylä (Rohdainen) &&&&&&&&&&&&0250.&&&&00250 &&&&&&&&&&&&&&01.03600001,36 &&&&&&&&&&&&0183.0800000183,8 Pyhäranta
Pyhäsalmi (taajama) &&&&&&&&&&&02378.&&&&002 378 &&&&&&&&&&&&&&06.06500006,65 &&&&&&&&&&&&0357.0600000357,6 Pyhäjärvi
Pylkönmäen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0283.&&&&00283 &&&&&&&&&&&&&&01.01900001,19 &&&&&&&&&&&&0237.0800000237,8 Saarijärvi
Pännäinen &&&&&&&&&&&&0988.&&&&00988 &&&&&&&&&&&&&&06.07200006,72 &&&&&&&&&&&&0147.&&&&00147,0 Pedersören kunta
Päntäne &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&01.05500001,55 &&&&&&&&&&&&0134.0200000134,2 Kauhajoki
Pöljä &&&&&&&&&&&&0409.&&&&00409 &&&&&&&&&&&&&&04.0100004,01 &&&&&&&&&&&&0102.&&&&00102,0 Siilinjärvi
Raahen keskustaajama &&&&&&&&&&018891.&&&&0018 891 &&&&&&&&&&&&&042.031000042,31 &&&&&&&&&&&&0446.0500000446,5 Raahe
Raippaluoto (taajama) &&&&&&&&&&&&0726.&&&&00726 &&&&&&&&&&&&&&04.02400004,24 &&&&&&&&&&&&0171.0200000171,2 Mustasaari
Rajamäki &&&&&&&&&&&07169.&&&&007 169 &&&&&&&&&&&&&015.07000015,07 &&&&&&&&&&&&0475.0700000475,7 Nurmijärvi 7 130
Hyvinkää 39
Rangsby &&&&&&&&&&&&0335.&&&&00335 &&&&&&&&&&&&&&02.0100002,01 &&&&&&&&&&&&0166.0700000166,7 Saltvik
Rantasalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01320.&&&&001 320 &&&&&&&&&&&&&&03.07700003,77 &&&&&&&&&&&&0350.0100000350,1 Rantasalmi
Rantsilan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0754.&&&&00754 &&&&&&&&&&&&&&03.05800003,58 &&&&&&&&&&&&0210.0600000210,6 Siikalatva
Ranuan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01878.&&&&001 878 &&&&&&&&&&&&&&04.08300004,83 &&&&&&&&&&&&0388.0800000388,8 Ranua
Rasila &&&&&&&&&&&02460.&&&&002 460 &&&&&&&&&&&&&&06.0800006,08 &&&&&&&&&&&&0404.0600000404,6 Ruokolahti
Rauman keskustaajama &&&&&&&&&&033380.&&&&0033 380 &&&&&&&&&&&&&053.078000053,78 &&&&&&&&&&&&0620.0700000620,7 Rauma
Rautalammin kirkonkylä[9] &&&&&&&&&&&01488.&&&&001 488 &&&&&&&&&&&&&&04.07100004,71 &&&&&&&&&&&&0315.0900000315,9 Rautalampi
Rautavaaran kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0718.&&&&00718 &&&&&&&&&&&&&&02.04100002,41 &&&&&&&&&&&&0297.0900000297,9 Rautavaara
Rautio (taajama) &&&&&&&&&&&&0395.&&&&00395 &&&&&&&&&&&&&&02.04600002,46 &&&&&&&&&&&&0160.0600000160,6 Kalajoki
Rautiosaari &&&&&&&&&&&01111.&&&&001 111 &&&&&&&&&&&&&&06.04600006,46 &&&&&&&&&&&&0172.&&&&00172,0 Rovaniemi
Reisjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01200.&&&&001 200 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,00 &&&&&&&&&&&&0240.&&&&00240,0 Reisjärvi
Rengon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01106.&&&&001 106 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,50 &&&&&&&&&&&&0245.0800000245,8 Hämeenlinna
Renum-Jakari &&&&&&&&&&&&0277.&&&&00277 &&&&&&&&&&&&&&03.0600003,06 &&&&&&&&&&&&&090.050000090,5 Porvoo
Reposaari &&&&&&&&&&&&0740.&&&&00740 &&&&&&&&&&&&&&01.04700001,47 &&&&&&&&&&&&0503.0400000503,4 Pori
Revonlahti (kylä) &&&&&&&&&&&&0408.&&&&00408 &&&&&&&&&&&&&&02.05100002,51 &&&&&&&&&&&&0162.0500000162,5 Siikajoki
Riihikoski &&&&&&&&&&&01552.&&&&001 552 &&&&&&&&&&&&&&05.09900005,99 &&&&&&&&&&&&0259.0100000259,1 Pöytyä
Riihimäen keskustaajama &&&&&&&&&&027785.&&&&0027 785 &&&&&&&&&&&&&031.046000031,46 &&&&&&&&&&&&0883.0200000883,2 Riihimäki 27 702
Loppi 62
Hausjärvi 21
Ristiinan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02188.&&&&002 188 &&&&&&&&&&&&&&04.02600004,26 &&&&&&&&&&&&0513.0600000513,6 Mikkeli
Ristijärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0528.&&&&00528 &&&&&&&&&&&&&&02.02400002,24 &&&&&&&&&&&&0235.0700000235,7 Ristijärvi
Risö (Luoto) &&&&&&&&&&&03061.&&&&003 061 &&&&&&&&&&&&&011.049000011,49 &&&&&&&&&&&&0266.0400000266,4 Luoto
Rova (Kittilä) &&&&&&&&&&&&0339.&&&&00339 &&&&&&&&&&&&&&00.05600000,56 &&&&&&&&&&&&0605.0400000605,4 Kittilä
Rovaniemen keskustaajama &&&&&&&&&&053604.&&&&0053 604 &&&&&&&&&&&&&060.08000060,08 &&&&&&&&&&&&0892.0200000892,2 Rovaniemi
Ruka &&&&&&&&&&&&0250.&&&&00250 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,50 &&&&&&&&&&&&&071.040000071,4 Kuusamo
Ruotanen (kylä) &&&&&&&&&&&&0408.&&&&00408 &&&&&&&&&&&&&&02.02400002,24 &&&&&&&&&&&&0182.0100000182,1 Pyhäjärvi
Ruotsalo &&&&&&&&&&&&0399.&&&&00399 &&&&&&&&&&&&&&03.03400003,34 &&&&&&&&&&&&0119.0500000119,5 Kokkola
Ruotsinpyhtään kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0468.&&&&00468 &&&&&&&&&&&&&&01.09800001,98 &&&&&&&&&&&&0236.0400000236,4 Loviisa
Ruoveden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01836.&&&&001 836 &&&&&&&&&&&&&&06.01500006,15 &&&&&&&&&&&&0298.0500000298,5 Ruovesi
Ruukki (taajama) &&&&&&&&&&&01141.&&&&001 141 &&&&&&&&&&&&&&04.02100004,21 &&&&&&&&&&&&0271.&&&&00271,0 Siikajoki
Ruutana (Kangasala) &&&&&&&&&&&03591.&&&&003 591 &&&&&&&&&&&&&&09.04600009,46 &&&&&&&&&&&&0379.0600000379,6 Kangasala
Rymättylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0734.&&&&00734 &&&&&&&&&&&&&&02.04100002,41 &&&&&&&&&&&&0304.0600000304,6 Naantali
Ryttylä &&&&&&&&&&&01595.&&&&001 595 &&&&&&&&&&&&&&03.05400003,54 &&&&&&&&&&&&0450.0600000450,6 Hausjärvi
Rääkkylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0542.&&&&00542 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0228.0700000228,7 Rääkkylä
Röykkä &&&&&&&&&&&01615.&&&&001 615 &&&&&&&&&&&&&&03.06800003,68 &&&&&&&&&&&&0438.0900000438,9 Nurmijärvi
Röylä (Lohja) &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&&087.030000087,3 Lohja
Saarijärven keskustaajama &&&&&&&&&&&04841.&&&&004 841 &&&&&&&&&&&&&013.021000013,21 &&&&&&&&&&&&0366.0500000366,5 Saarijärvi
Saariselkä &&&&&&&&&&&&0297.&&&&00297 &&&&&&&&&&&&&&02.03600002,36 &&&&&&&&&&&&0125.0800000125,8 Inari
Saarlammi &&&&&&&&&&&&0255.&&&&00255 &&&&&&&&&&&&&&02.01800002,18 &&&&&&&&&&&&0117.&&&&00117,0 Kirkkonummi 222
Siuntio 33
Sahalahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01169.&&&&001 169 &&&&&&&&&&&&&&03.02700003,27 &&&&&&&&&&&&0357.0500000357,5 Kangasala
Saimaanharju &&&&&&&&&&&01790.&&&&001 790 &&&&&&&&&&&&&&02.09700002,97 &&&&&&&&&&&&0602.0700000602,7 Taipalsaari
Sallan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01598.&&&&001 598 &&&&&&&&&&&&&&03.09100003,91 &&&&&&&&&&&&0408.0700000408,7 Salla
Salon keskustaajama &&&&&&&&&&028680.&&&&0028 680 &&&&&&&&&&&&&037.046000037,46 &&&&&&&&&&&&0765.0600000765,6 Salo
Sammatin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0972.&&&&00972 &&&&&&&&&&&&&&03.08400003,84 &&&&&&&&&&&&0253.0100000253,1 Lohja
Sasi (Mahnala) &&&&&&&&&&&&0277.&&&&00277 &&&&&&&&&&&&&&01.06800001,68 &&&&&&&&&&&&0164.0900000164,9 Hämeenkyrö
Saukkola &&&&&&&&&&&&0984.&&&&00984 &&&&&&&&&&&&&&04.03300004,33 &&&&&&&&&&&&0227.0300000227,3 Lohja
Sauvon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01243.&&&&001 243 &&&&&&&&&&&&&&03.08700003,87 &&&&&&&&&&&&0321.0200000321,2 Sauvo
Savijärvi &&&&&&&&&&&&0250.&&&&00250 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0173.0600000173,6 Sipoo
Savitaipaleen kirkonkylä &&&&&&&&&&&01764.&&&&001 764 &&&&&&&&&&&&&&05.09100005,91 &&&&&&&&&&&&0298.0500000298,5 Savitaipale
Savonlinnan keskustaajama &&&&&&&&&&020681.&&&&0020 681 &&&&&&&&&&&&&022.095000022,95 &&&&&&&&&&&&0901.0100000901,1 Savonlinna
Savonrannan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0401.&&&&00401 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0206.0700000206,7 Savonlinna
Savukosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0391.&&&&00391 &&&&&&&&&&&&&&02.01400002,14 &&&&&&&&&&&&0182.0700000182,7 Savukoski
Seinäjoen keskustaajama &&&&&&&&&&051300.&&&&0051 300 &&&&&&&&&&&&&056.045000056,45 &&&&&&&&&&&&0908.0800000908,8 Seinäjoki
Sieppijärvi &&&&&&&&&&&&0218.&&&&00218 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,40 &&&&&&&&&&&&0155.0700000155,7 Kolari
Sievin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01788.&&&&001 788 &&&&&&&&&&&&&&04.07200004,72 &&&&&&&&&&&&0378.0800000378,8 Sievi
Siikaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0416.&&&&00416 &&&&&&&&&&&&&&02.0600002,06 &&&&&&&&&&&&0201.0900000201,9 Siikainen
Siikajoenkylä &&&&&&&&&&&&0421.&&&&00421 &&&&&&&&&&&&&&02.06400002,64 &&&&&&&&&&&&0159.0500000159,5 Siikajoki
Siilinjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&011387.&&&&0011 387 &&&&&&&&&&&&&023.018000023,18 &&&&&&&&&&&&0491.0200000491,2 Siilinjärvi
Siltakylä &&&&&&&&&&&02854.&&&&002 854 &&&&&&&&&&&&&010.082000010,82 &&&&&&&&&&&&0263.0800000263,8 Pyhtää
Simon asemanseutu &&&&&&&&&&&&0782.&&&&00782 &&&&&&&&&&&&&&03.0600003,06 &&&&&&&&&&&&0255.0600000255,6 Simo
Simon kirkonkylä (Simoniemi) &&&&&&&&&&&&0234.&&&&00234 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,80 &&&&&&&&&&&&0130.&&&&00130,0 Simo
Simpele &&&&&&&&&&&01593.&&&&001 593 &&&&&&&&&&&&&&05.0700005,07 &&&&&&&&&&&&0314.0200000314,2 Rautjärvi
Sinettä &&&&&&&&&&&&0467.&&&&00467 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,10 &&&&&&&&&&&&0222.0400000222,4 Rovaniemi
Sirkka (Kittilä) &&&&&&&&&&&&0658.&&&&00658 &&&&&&&&&&&&&&07.03000007,30 &&&&&&&&&&&&&090.010000090,1 Kittilä
Siuntion asemanseutu &&&&&&&&&&&02329.&&&&002 329 &&&&&&&&&&&&&&03.06100003,61 &&&&&&&&&&&&0645.0200000645,2 Siuntio
Siuntion kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0361.&&&&00361 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0193.&&&&00193,0 Siuntio
Siuro &&&&&&&&&&&02350.&&&&002 350 &&&&&&&&&&&&&&05.03600005,36 &&&&&&&&&&&&0438.0400000438,4 Nokia
Sodankylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&04930.&&&&004 930 &&&&&&&&&&&&&012.054000012,54 &&&&&&&&&&&&0393.0100000393,1 Sodankylä
Soinin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0976.&&&&00976 &&&&&&&&&&&&&&03.09700003,97 &&&&&&&&&&&&0245.0800000245,8 Soini
Soklot &&&&&&&&&&&&0307.&&&&00307 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0126.0300000126,3 Uusikaarlepyy
Sokoja &&&&&&&&&&&&0241.&&&&00241 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0148.0800000148,8 Kokkola
Someron keskustaajama &&&&&&&&&&&04955.&&&&004 955 &&&&&&&&&&&&&012.059000012,59 &&&&&&&&&&&&0393.0600000393,6 Somero
Sonkajärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01300.&&&&001 300 &&&&&&&&&&&&&&03.0200003,02 &&&&&&&&&&&&0430.0500000430,5 Sonkajärvi
Sorsakoski &&&&&&&&&&&&0692.&&&&00692 &&&&&&&&&&&&&&02.06200002,62 &&&&&&&&&&&&0264.0100000264,1 Leppävirta
Sotkia &&&&&&&&&&&&0210.&&&&00210 &&&&&&&&&&&&&&01.08800001,88 &&&&&&&&&&&&0111.0700000111,7 Akaa
Storby &&&&&&&&&&&&0397.&&&&00397 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,00 &&&&&&&&&&&&0132.0300000132,3 Eckerö
Stormi &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0114.&&&&00114,0 Sastamala
Störsvik &&&&&&&&&&&&0240.&&&&00240 &&&&&&&&&&&&&&01.03900001,39 &&&&&&&&&&&&0172.0700000172,7 Siuntio
Sukeva &&&&&&&&&&&&0364.&&&&00364 &&&&&&&&&&&&&&01.07600001,76 &&&&&&&&&&&&0206.0800000206,8 Sonkajärvi
Sulkavan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01040.&&&&001 040 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&&0299.0700000299,7 Sulkava
Sumiaisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0401.&&&&00401 &&&&&&&&&&&&&&01.03900001,39 &&&&&&&&&&&&0288.0500000288,5 Äänekoski
Sundom-Sulva (Sundom) &&&&&&&&&&&03896.&&&&003 896 &&&&&&&&&&&&&017.07000017,07 &&&&&&&&&&&&0228.0200000228,2 Vaasa 2 384
Mustasaari 1 512
Suolahden keskustaajama &&&&&&&&&&&04042.&&&&004 042 &&&&&&&&&&&&&&08.09300008,93 &&&&&&&&&&&&0452.0600000452,6 Äänekoski
Suomenlinna &&&&&&&&&&&&0748.&&&&00748 &&&&&&&&&&&&&&00.06200000,62 &&&&&&&&&&&01206.05000001 206,5 Helsinki
Suomussalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0825.&&&&00825 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0376.0700000376,7 Suomussalmi
Suonenjoen keskustaajama &&&&&&&&&&&05070.&&&&005 070 &&&&&&&&&&&&&012.023000012,23 &&&&&&&&&&&&0414.0600000414,6 Suonenjoki
Syrjäntaka (Tuulos) &&&&&&&&&&&&0548.&&&&00548 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0231.0200000231,2 Hämeenlinna
Sysmän kirkonkylä &&&&&&&&&&&01907.&&&&001 907 &&&&&&&&&&&&&&06.03800006,38 &&&&&&&&&&&&0298.0900000298,9 Sysmä
Syvänniemi &&&&&&&&&&&&0225.&&&&00225 &&&&&&&&&&&&&&01.02800001,28 &&&&&&&&&&&&0175.0800000175,8 Kuopio
Säkylän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02961.&&&&002 961 &&&&&&&&&&&&&010.070000010,70 &&&&&&&&&&&&0276.0700000276,7 Säkylä
Sälinkää &&&&&&&&&&&&0239.&&&&00239 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0147.0500000147,5 Mäntsälä
Särkisalmi &&&&&&&&&&&&0396.&&&&00396 &&&&&&&&&&&&&&02.07700002,77 &&&&&&&&&&&&0143.&&&&00143,0 Parikkala
Sääksjärvi (kylä Mäntsälässä) &&&&&&&&&&&&0276.&&&&00276 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,00 &&&&&&&&&&&&&092.&&&&0092,0 Mäntsälä
Söderby &&&&&&&&&&&&0582.&&&&00582 &&&&&&&&&&&&&&04.08100004,81 &&&&&&&&&&&&0121.&&&&00121,0 Lemland
Söderkulla &&&&&&&&&&&09421.&&&&009 421 &&&&&&&&&&&&&039.015000039,15 &&&&&&&&&&&&0240.0600000240,6 Sipoo 7 701
Helsinki 1 692
Vantaa 28
Söörmarkku &&&&&&&&&&&&0588.&&&&00588 &&&&&&&&&&&&&&03.02500003,25 &&&&&&&&&&&&0180.0900000180,9 Pori
Taalintehdas &&&&&&&&&&&01070.&&&&001 070 &&&&&&&&&&&&&&03.08400003,84 &&&&&&&&&&&&0278.0600000278,6 Kemiönsaari
Taavetti (Luumäki) &&&&&&&&&&&02079.&&&&002 079 &&&&&&&&&&&&&&05.05600005,56 &&&&&&&&&&&&0373.0900000373,9 Luumäki
Taipalsaaren kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0890.&&&&00890 &&&&&&&&&&&&&&02.09100002,91 &&&&&&&&&&&&0305.0800000305,8 Taipalsaari
Taivalkosken kirkonkylä &&&&&&&&&&&01841.&&&&001 841 &&&&&&&&&&&&&&05.07800005,78 &&&&&&&&&&&&0318.0500000318,5 Taivalkoski
Taivassalon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0618.&&&&00618 &&&&&&&&&&&&&&03.02400003,24 &&&&&&&&&&&&0190.0700000190,7 Taivassalo
Takamaa (Ylöjärvi) &&&&&&&&&&&&0512.&&&&00512 &&&&&&&&&&&&&&03.0400003,04 &&&&&&&&&&&&0168.0400000168,4 Ylöjärvi
Tammisaaren keskustaajama &&&&&&&&&&&08583.&&&&008 583 &&&&&&&&&&&&&012.053000012,53 &&&&&&&&&&&&0685.&&&&00685,0 Raasepori
Tammisilta &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&&02.02500002,25 &&&&&&&&&&&&0102.0700000102,7 Paimio 110
Kaarina 106
Tampereen keskustaajama &&&&&&&&&0341696.&&&&00341 696 &&&&&&&&&&&&0279.0370000279,37 &&&&&&&&&&&01223.01000001 223,1 Tampere 225 440
Nokia 28 462
Ylöjärvi 25 836
Kangasala 22 102
Lempäälä 20 822
Pirkkala 19 034
Tarvasjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0862.&&&&00862 &&&&&&&&&&&&&&03.02500003,25 &&&&&&&&&&&&0265.0200000265,2 Lieto
Teerijärvi (taajama) &&&&&&&&&&&&0985.&&&&00985 &&&&&&&&&&&&&&05.02300005,23 &&&&&&&&&&&&0188.0300000188,3 Kruunupyy
Teijo (Perniö) &&&&&&&&&&&&0356.&&&&00356 &&&&&&&&&&&&&&02.03400002,34 &&&&&&&&&&&&0152.0100000152,1 Salo
Tenhola (taajama) &&&&&&&&&&&&0752.&&&&00752 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,00 &&&&&&&&&&&&0250.0700000250,7 Raasepori
Teponmäki &&&&&&&&&&&&0412.&&&&00412 &&&&&&&&&&&&&&03.03700003,37 &&&&&&&&&&&&0122.0300000122,3 Inari
Tervakoski &&&&&&&&&&&04027.&&&&004 027 &&&&&&&&&&&&&&08.07400008,74 &&&&&&&&&&&&0460.0800000460,8 Janakkala
Tervolan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0988.&&&&00988 &&&&&&&&&&&&&&03.03700003,37 &&&&&&&&&&&&0293.0200000293,2 Tervola
Tervon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0526.&&&&00526 &&&&&&&&&&&&&&01.08900001,89 &&&&&&&&&&&&0278.0300000278,3 Tervo
Tesjoki &&&&&&&&&&&&0903.&&&&00903 &&&&&&&&&&&&&&02.07400002,74 &&&&&&&&&&&&0329.0600000329,6 Loviisa
Teuvan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02719.&&&&002 719 &&&&&&&&&&&&&015.051000015,51 &&&&&&&&&&&&0175.0300000175,3 Teuva
Tiistenjoki &&&&&&&&&&&&0237.&&&&00237 &&&&&&&&&&&&&&02.01900002,19 &&&&&&&&&&&&0108.0200000108,2 Lapua
Tikkakoski &&&&&&&&&&&04139.&&&&004 139 &&&&&&&&&&&&&&05.09800005,98 &&&&&&&&&&&&0692.0100000692,1 Jyväskylä
Tiukka (taajama) &&&&&&&&&&&&0225.&&&&00225 &&&&&&&&&&&&&&02.0100002,01 &&&&&&&&&&&&0111.0900000111,9 Kristiinankaupunki
Toholammin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01563.&&&&001 563 &&&&&&&&&&&&&&07.04200007,42 &&&&&&&&&&&&0210.0600000210,6 Toholampi
Toija &&&&&&&&&&&&0497.&&&&00497 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0253.0600000253,6 Salo
Toijalan keskustaajama &&&&&&&&&&&08365.&&&&008 365 &&&&&&&&&&&&&016.043000016,43 &&&&&&&&&&&&0509.0100000509,1 Akaa
Toivakan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01015.&&&&001 015 &&&&&&&&&&&&&&03.06300003,63 &&&&&&&&&&&&0279.0600000279,6 Toivakka
Toivala-Vuorela &&&&&&&&&&&05594.&&&&005 594 &&&&&&&&&&&&&010.050000010,50 &&&&&&&&&&&&0532.0800000532,8 Siilinjärvi 5 470
Kuopio 124
Tolpanniemi &&&&&&&&&&&01136.&&&&001 136 &&&&&&&&&&&&&&02.0700002,07 &&&&&&&&&&&&0548.0800000548,8 Kuusamo
Tornion keskustaajama &&&&&&&&&&016655.&&&&0016 655 &&&&&&&&&&&&&036.018000036,18 &&&&&&&&&&&&0460.0300000460,3 Tornio
Träskby &&&&&&&&&&&&0560.&&&&00560 &&&&&&&&&&&&&&05.04500005,45 &&&&&&&&&&&&0102.0800000102,8 Sipoo
Tupos &&&&&&&&&&&02948.&&&&002 948 &&&&&&&&&&&&&&05.01700005,17 &&&&&&&&&&&&0570.0200000570,2 Liminka
Turenki &&&&&&&&&&&07466.&&&&007 466 &&&&&&&&&&&&&013.080000013,80 &&&&&&&&&&&&0541.&&&&00541,0 Janakkala
Turun keskustaajama[10] &&&&&&&&&0277677.&&&&00277 677 &&&&&&&&&&&&0283.0270000283,27 &&&&&&&&&&&&0980.0300000980,3 Turku 184 047
Kaarina 31 973
Raisio 23 533
Naantali 14 309
Lieto 14 083
Masku 5 819
Rusko 3 913
Tuunaansaari &&&&&&&&&&&&0210.&&&&00210 &&&&&&&&&&&&&&01.0600001,06 &&&&&&&&&&&&0198.0100000198,1 Savonlinna
Tuupovaaran kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0468.&&&&00468 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0228.0300000228,3 Joensuu
Tuuri &&&&&&&&&&&&0777.&&&&00777 &&&&&&&&&&&&&&04.03100004,31 &&&&&&&&&&&&0180.0300000180,3 Alavus
Tuusniemen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0988.&&&&00988 &&&&&&&&&&&&&&03.0500003,05 &&&&&&&&&&&&0323.0900000323,9 Tuusniemi
Tyrnävän kirkonkylä &&&&&&&&&&&03124.&&&&003 124 &&&&&&&&&&&&&&07.0900007,09 &&&&&&&&&&&&0440.0600000440,6 Tyrnävä
Tölby &&&&&&&&&&&&0498.&&&&00498 &&&&&&&&&&&&&&04.03100004,31 &&&&&&&&&&&&0115.0500000115,5 Mustasaari
Töysän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0898.&&&&00898 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,00 &&&&&&&&&&&&0179.0600000179,6 Alavus
Uimaharju &&&&&&&&&&&01301.&&&&001 301 &&&&&&&&&&&&&&05.07100005,71 &&&&&&&&&&&&0227.0800000227,8 Joensuu
Untamala &&&&&&&&&&&&0344.&&&&00344 &&&&&&&&&&&&&&03.04300003,43 &&&&&&&&&&&&0100.0300000100,3 Laitila
Uotsola &&&&&&&&&&&01088.&&&&001 088 &&&&&&&&&&&&&&03.07400003,74 &&&&&&&&&&&&0290.0900000290,9 Sastamala
Urjalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&02274.&&&&002 274 &&&&&&&&&&&&&&08.04000008,40 &&&&&&&&&&&&0270.0700000270,7 Urjala
Utajärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01295.&&&&001 295 &&&&&&&&&&&&&&04.09600004,96 &&&&&&&&&&&&0261.0100000261,1 Utajärvi
Utsjoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0328.&&&&00328 &&&&&&&&&&&&&&01.04100001,41 &&&&&&&&&&&&0232.0600000232,6 Utsjoki
Utti &&&&&&&&&&&&0390.&&&&00390 &&&&&&&&&&&&&&02.03900002,39 &&&&&&&&&&&&0163.0200000163,2 Kouvola
Uudenkaarlepyyn keskustaajama &&&&&&&&&&&03458.&&&&003 458 &&&&&&&&&&&&&&08.02000008,20 &&&&&&&&&&&&0421.0700000421,7 Uusikaarlepyy
Uudenkaupungin keskustaajama &&&&&&&&&&010221.&&&&0010 221 &&&&&&&&&&&&&019.024000019,24 &&&&&&&&&&&&0531.0200000531,2 Uusikaupunki
Uuraisten kirkonkylä &&&&&&&&&&&01062.&&&&001 062 &&&&&&&&&&&&&&03.09300003,93 &&&&&&&&&&&&0270.0200000270,2 Uurainen
Vaalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&01186.&&&&001 186 &&&&&&&&&&&&&&02.07200002,72 &&&&&&&&&&&&0436.&&&&00436,0 Vaala
Vaasan keskustaajama &&&&&&&&&&067789.&&&&0067 789 &&&&&&&&&&&&&069.073000069,73 &&&&&&&&&&&&0972.0200000972,2 Vaasa 59 570
Mustasaari 8 219
Vahdon kirkonkylä &&&&&&&&&&&01136.&&&&001 136 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,00 &&&&&&&&&&&&0284.&&&&00284,0 Rusko
Valkeakosken keskustaajama &&&&&&&&&&016960.&&&&0016 960 &&&&&&&&&&&&&020.025000020,25 &&&&&&&&&&&&0837.0500000837,5 Valkeakoski
Valkeala (Valkealan kirkonkylä) &&&&&&&&&&&05863.&&&&005 863 &&&&&&&&&&&&&010.087000010,87 &&&&&&&&&&&&0539.0400000539,4 Kouvola
Valtimon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0933.&&&&00933 &&&&&&&&&&&&&&03.04300003,43 &&&&&&&&&&&&0272.&&&&00272,0 Valtimo
Vammalan keskustaajama &&&&&&&&&&010057.&&&&0010 057 &&&&&&&&&&&&&020.059000020,59 &&&&&&&&&&&&0488.0400000488,4 Sastamala
Vampulan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0476.&&&&00476 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0196.0700000196,7 Huittinen
Varkauden keskustaajama &&&&&&&&&&018616.&&&&0018 616 &&&&&&&&&&&&&031.055000031,55 &&&&&&&&&&&&0590.&&&&00590,0 Varkaus 18 385
Leppävirta 231
Varpaisjärven kirkonkylä &&&&&&&&&&&01093.&&&&001 093 &&&&&&&&&&&&&&03.01500003,15 &&&&&&&&&&&&0347.&&&&00347,0 Lapinlahti
Vartsala &&&&&&&&&&&&0277.&&&&00277 &&&&&&&&&&&&&&01.04200001,42 &&&&&&&&&&&&0195.0100000195,1 Salo
Vasarainen &&&&&&&&&&&&0392.&&&&00392 &&&&&&&&&&&&&&03.07500003,75 &&&&&&&&&&&&0104.0500000104,5 Rauma
Vasarla &&&&&&&&&&&&0254.&&&&00254 &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94 &&&&&&&&&&&&0130.0900000130,9 Lohja
Vaskiluoto &&&&&&&&&&&&0300.&&&&00300 &&&&&&&&&&&&&&02.04200002,42 &&&&&&&&&&&&0124.&&&&00124,0 Vaasa
Vaskio &&&&&&&&&&&&0302.&&&&00302 &&&&&&&&&&&&&&01.04300001,43 &&&&&&&&&&&&0211.0200000211,2 Salo
Vastamäki &&&&&&&&&&&&0595.&&&&00595 &&&&&&&&&&&&&&03.06600003,66 &&&&&&&&&&&&0162.0600000162,6 Ylöjärvi
Vattukylä &&&&&&&&&&&&0232.&&&&00232 &&&&&&&&&&&&&&01.08100001,81 &&&&&&&&&&&&0128.0200000128,2 Haapavesi
Vehmersalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0536.&&&&00536 &&&&&&&&&&&&&&01.02900001,29 &&&&&&&&&&&&0415.0500000415,5 Kuopio
Veikkaala &&&&&&&&&&&&0215.&&&&00215 &&&&&&&&&&&&&&01.06500001,65 &&&&&&&&&&&&0130.0300000130,3 Mustasaari
Veikkola &&&&&&&&&&&06214.&&&&006 214 &&&&&&&&&&&&&018.01000018,01 &&&&&&&&&&&&0345.&&&&00345,0 Kirkkonummi 5 762
Vihti 452
Veneskoski (Nurmo) &&&&&&&&&&&&0345.&&&&00345 &&&&&&&&&&&&&&02.01800002,18 &&&&&&&&&&&&0158.0300000158,3 Seinäjoki
Vesala (Oulu) &&&&&&&&&&&&0713.&&&&00713 &&&&&&&&&&&&&&02.02600002,26 &&&&&&&&&&&&0315.0500000315,5 Oulu
Vesannon kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0808.&&&&00808 &&&&&&&&&&&&&&02.08100002,81 &&&&&&&&&&&&0287.0500000287,5 Vesanto
Vesilahden kirkonkylä &&&&&&&&&&&01621.&&&&001 621 &&&&&&&&&&&&&&04.04300004,43 &&&&&&&&&&&&0365.0900000365,9 Vesilahti
Vieremän kirkonkylä &&&&&&&&&&&01354.&&&&001 354 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0528.0900000528,9 Vieremä
Vierumäki (Heinola) &&&&&&&&&&&&0405.&&&&00405 &&&&&&&&&&&&&&02.05500002,55 &&&&&&&&&&&&0158.0800000158,8 Heinola
Vihannin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01067.&&&&001 067 &&&&&&&&&&&&&&03.04800003,48 &&&&&&&&&&&&0306.0600000306,6 Raahe
Vihdin kirkonkylä &&&&&&&&&&&03457.&&&&003 457 &&&&&&&&&&&&&&05.06200005,62 &&&&&&&&&&&&0615.0100000615,1 Vihti
Viialan kirkonkylä &&&&&&&&&&&05087.&&&&005 087 &&&&&&&&&&&&&011.047000011,47 &&&&&&&&&&&&0443.0500000443,5 Akaa
Viinijärvi &&&&&&&&&&&&0769.&&&&00769 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&&0221.0600000221,6 Liperi
Viitasaaren keskustaajama &&&&&&&&&&&03529.&&&&003 529 &&&&&&&&&&&&&&06.07500006,75 &&&&&&&&&&&&0522.0800000522,8 Viitasaari
Viitikko &&&&&&&&&&&&0247.&&&&00247 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0171.0500000171,5 Seinäjoki
Viljakkalan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0572.&&&&00572 &&&&&&&&&&&&&&02.03700002,37 &&&&&&&&&&&&0241.0400000241,4 Ylöjärvi
Vilniemi &&&&&&&&&&&&0527.&&&&00527 &&&&&&&&&&&&&&01.04400001,44 &&&&&&&&&&&&0366.&&&&00366,0 Hamina
Vimpelin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01913.&&&&001 913 &&&&&&&&&&&&&&09.07100009,71 &&&&&&&&&&&&0197.&&&&00197,0 Vimpeli
Vinkkilä &&&&&&&&&&&01070.&&&&001 070 &&&&&&&&&&&&&&06.01700006,17 &&&&&&&&&&&&0173.0400000173,4 Vehmaa
Virenoja &&&&&&&&&&&&0309.&&&&00309 &&&&&&&&&&&&&&02.05700002,57 &&&&&&&&&&&&0120.0200000120,2 Orimattila
Virojoki &&&&&&&&&&&01118.&&&&001 118 &&&&&&&&&&&&&&05.06000005,60 &&&&&&&&&&&&0199.0600000199,6 Virolahti
Virtain keskustaajama &&&&&&&&&&&03352.&&&&003 352 &&&&&&&&&&&&&&09.07800009,78 &&&&&&&&&&&&0342.0700000342,7 Virrat
Virtasalmen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0209.&&&&00209 &&&&&&&&&&&&&&00.09700000,97 &&&&&&&&&&&&0215.0500000215,5 Pieksämäki
Virttaa &&&&&&&&&&&&0242.&&&&00242 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0149.0400000149,4 Loimaa
Visuvesi (taajama) &&&&&&&&&&&&0300.&&&&00300 &&&&&&&&&&&&&&01.09300001,93 &&&&&&&&&&&&0155.0400000155,4 Ruovesi
Voolahti &&&&&&&&&&&&0302.&&&&00302 &&&&&&&&&&&&&&02.02300002,23 &&&&&&&&&&&&0135.0400000135,4 Porvoo
Vuokatti &&&&&&&&&&&06181.&&&&006 181 &&&&&&&&&&&&&013.071000013,71 &&&&&&&&&&&&0450.0800000450,8 Sotkamo
Vuolijoen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0392.&&&&00392 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,40 &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280,0 Kajaani
Vuores &&&&&&&&&&&05355.&&&&005 355 &&&&&&&&&&&&&&03.0300003,03 &&&&&&&&&&&01767.03000001 767,3 Tampere 5 316
Lempäälä 39
Vähäkangas &&&&&&&&&&&&0289.&&&&00289 &&&&&&&&&&&&&&01.09300001,93 &&&&&&&&&&&&0149.0700000149,7 Ylivieska
Vähänkyrön kirkonkylä &&&&&&&&&&&03438.&&&&003 438 &&&&&&&&&&&&&020.082000020,82 &&&&&&&&&&&&0165.0100000165,1 Vaasa 2 563
Isokyrö 875
Västerbyn &&&&&&&&&&&&0209.&&&&00209 &&&&&&&&&&&&&&00.08100000,81 &&&&&&&&&&&&0258.&&&&00258,0 Luoto
Vääksy &&&&&&&&&&&04810.&&&&004 810 &&&&&&&&&&&&&&09.04100009,41 &&&&&&&&&&&&0511.0200000511,2 Asikkala
Vöyrin kirkonkylä &&&&&&&&&&&01727.&&&&001 727 &&&&&&&&&&&&&&08.06400008,64 &&&&&&&&&&&&0199.0900000199,9 Vöyri
Ylihärmän kirkonkylä &&&&&&&&&&&02105.&&&&002 105 &&&&&&&&&&&&&010.014000010,14 &&&&&&&&&&&&0207.0600000207,6 Kauhava
Yli-Iin kirkonseutu (Yli-Ii (kaupunginosa)) &&&&&&&&&&&&0648.&&&&00648 &&&&&&&&&&&&&&02.04400002,44 &&&&&&&&&&&&0265.0600000265,6 Oulu
Ylikiimingin kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0694.&&&&00694 &&&&&&&&&&&&&&02.07400002,74 &&&&&&&&&&&&0253.0300000253,3 Oulu
Ylimarkku (taajama) &&&&&&&&&&&&0494.&&&&00494 &&&&&&&&&&&&&&03.05300003,53 &&&&&&&&&&&&0139.0900000139,9 Närpiö
Yliskulma &&&&&&&&&&&&0258.&&&&00258 &&&&&&&&&&&&&&02.03100002,31 &&&&&&&&&&&&0111.0700000111,7 Lieto
Ylistaron kirkonkylä &&&&&&&&&&&02480.&&&&002 480 &&&&&&&&&&&&&012.064000012,64 &&&&&&&&&&&&0196.0200000196,2 Seinäjoki 2 477
Isokyrö 3
Ylitornion kirkonkylä &&&&&&&&&&&01830.&&&&001 830 &&&&&&&&&&&&&&06.07500006,75 &&&&&&&&&&&&0271.0100000271,1 Ylitornio
Ylivieskan keskustaajama &&&&&&&&&&012431.&&&&0012 431 &&&&&&&&&&&&&028.019000028,19 &&&&&&&&&&&&0441.&&&&00441,0 Ylivieska
Ylämaan kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0381.&&&&00381 &&&&&&&&&&&&&&01.07900001,79 &&&&&&&&&&&&0212.0800000212,8 Lappeenranta
Yläneen kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0938.&&&&00938 &&&&&&&&&&&&&&03.08400003,84 &&&&&&&&&&&&0244.0300000244,3 Pöytyä
Yppäri &&&&&&&&&&&&0350.&&&&00350 &&&&&&&&&&&&&&03.0300003,03 &&&&&&&&&&&&0115.0500000115,5 Pyhäjoki
Ypäjän kirkonkylä &&&&&&&&&&&&0948.&&&&00948 &&&&&&&&&&&&&&04.02300004,23 &&&&&&&&&&&&0224.0100000224,1 Ypäjä
Äetsän kirkonkylä (Pehula)[11] &&&&&&&&&&&02118.&&&&002 118 &&&&&&&&&&&&&&09.06700009,67 &&&&&&&&&&&&0219.&&&&00219,0 Sastamala
Ähtärin keskustaajama &&&&&&&&&&&03220.&&&&003 220 &&&&&&&&&&&&&&07.04300007,43 &&&&&&&&&&&&0433.0400000433,4 Ähtäri
Äkäslompolo &&&&&&&&&&&&0484.&&&&00484 &&&&&&&&&&&&&&04.08000004,80 &&&&&&&&&&&&0100.0800000100,8 Kolari
Ämmänsaari &&&&&&&&&&&03967.&&&&003 967 &&&&&&&&&&&&&&08.05000008,50 &&&&&&&&&&&&0466.0700000466,7 Suomussalmi
Äystö &&&&&&&&&&&&0291.&&&&00291 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0116.0400000116,4 Teuva
Äänekosken keskustaajama &&&&&&&&&&&08477.&&&&008 477 &&&&&&&&&&&&&010.072000010,72 &&&&&&&&&&&&0790.0800000790,8 Äänekoski
Ödkarby &&&&&&&&&&&&0385.&&&&00385 &&&&&&&&&&&&&&03.03100003,31 &&&&&&&&&&&&0116.0300000116,3 Saltvik 382
Finström 3

LähteetMuokkaa

  1. Taajama-aste muuttujina Vuosi, Alue ja Tiedot Tilastokeskuksen PX-Web tietokannat. Viitattu 20.12.2020.
  2. Taajamat väkiluvun ja väestöntiheyden mukaan 31.12.2019 muuttujina Vuosi, Taajama ja Tiedot Tilastokeskuksen PX-Web tietokannat. Viitattu 20.12.2020.
  3. Taajama-aste muuttujina Vuosi, Alue ja Tiedot Tilastokeskuksen PX-Web tietokannat. Viitattu 20.12.2020.
  4. a b c d Taajamat väkiluvun ja väestöntiheyden mukaan 31.12.2019 Tilastokeskus. Viitattu 20.12.2020.
  5. Taajama- ja haja-asutusalueväestö iän ja sukupuolen mukaan kunnittain 31.12.2019 Tilastokeskus. Viitattu 20.12.2020.
  6. Lähteessä nimi oli muodossa Asemankylä (Ii)
  7. Kunnittaisista tiedoista yhteenlaskemalla taajaman väkiluvuksi tulee 1 305 893 henkeä.
  8. Kunnittaisisten tietojen mukaan taajamassa on 7 365 asukasta.
  9. Kunnittaisisten tietojen mukaan taajamassa on 1 488 asukasta.
  10. Kunnittaisista tiedoista yhteenlaskemalla taajaman väkiluvuksi tulee 277 677 henkeä.
  11. Tilastokeskus käyttää nimeä Äetsän kirkonkylä, artikkeli aiheesta on nimellä Pehula.