Avaa päävalikko

Luettelo 2010-luvun komediaelokuvista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on epätäydellinen luettelo komediaelokuvista, jotka on julkaistu 2010-luvulla.

Film Comici.png
Komediaelokuva
Luettelo komediaelokuvista
Ennen 1920-lukua
1920-luku
1930-luku
1940-luku
1950-luku
1960-luku
1970-luku
1980-luku
1990-luku
2000-luku
2010-luku
Nimi Ohjaaja Pääosat Maa Lähde
Elokuvavuosi 2010
Aivan liian hotti Jim Field Smith Jay Baruchel, Alice Eve, T. J. Miller Yhdysvallat [1]
Barney’s Version Richard J. Lewis Paul Giamatti, Dustin Hoffman, Rosamund Pike KanadaItalia [2]
Burke&Hare John Landis Simon Pegg, Andy Serkis, Isla Fisher Yhdistynyt kuningaskunta [3]
Cannonball Wedlock Koji Maeda Yuriko Yoshitaka, Kenta Hamano, Ryo Kase Japani [4]
Casino Jack George Hickenlooper Kevin Spacey, Barry Pepper, Jon Lovitz KanadaYhdysvallat [5]
Cemetery Junction Ricky Gervais, Stephen Merchant Christian Cooke, Felicity Jones, Tom Hughes Yhdistynyt kuningaskunta [6]
The Clink of Ice Bertrand Blier Jean Dujardin, Albert Dupontel Ranska [7]
Cyrano Agency Hyun-seok Kim Tae-woong Uhm, Min-jung Lee, Daniel Choi Etelä-Korea [8]
Cyrus Jay Duplass, Mark Duplass John C. Reilly, Jonah Hill, Marisa Tomei, Catherine Keener Yhdysvallat [9]
Date Night Shawn Levy Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg Yhdysvallat [10]
Hullut hautajaiset Neil LaBute Keith David, Loretta Devine, Peter Dinklage Yhdysvallat [11]
Diary of a Wimpy Kid Thor Freudenthal Zachary Gordon, Robert Capron, Rachael Harris Yhdysvallat [12]
Dinner for Schmucks Jay Roach Steve Carell, Paul Rudd, Zach Galifianakis Yhdysvallat [13]
The Drummond Will Alan Butterworth Mark Oosterveen, Phillip James Yhdistynyt kuningaskunta [14]
Easy A Will Gluck Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes Yhdysvallat [15]
The Extra Man Shari Springer Berman, Robert Pulcini Paul Dano, Kevin Kline, Katie Holmes Yhdysvallat [16]
Exän jäljillä Andy Tennant Jennifer Aniston, Gerard Butler, Giovanni Perez Yhdysvallat [17]
Flipped Rob Reiner Callan McAuliffe, Madeline Carroll, Rebecca De Mornay Yhdysvallat [18]
Four Lions Chris Morris Rizwan Ahmed, Arsher Ali, Nigel Lindsay Yhdistynyt kuningaskunta [19]
Foxy Festival Lee Hae-young Shin Ha-kyun, Uhm Ji-won, Shim Hye-jin Etelä-Korea [20]
FUBAR 2 Michael Dowse Dave Lawrence, Paul Spence, Andrew Sparacino Kanada [21]
Gallants Derek Kwok, Clement Cheng Wong You-nam, Bruce Leung, Chen Kuan-Tai Hongkong [22]
Greenberg Noah Baumbach Ben Stiller, Greta Gerwig, Rhys Ifans Yhdysvallat [23]
Griff the Invisible Leon Ford Ryan Kwanten, Maeve Dermody, Marshall Napier Australia [24]
Gulliverin matkat Rob Letterman Jack Black, Jason Segel, Emily Blunt Yhdysvallat [25]
Gunless William Phillips Paul Gross, Sienna Guillory, Dustin Milligan Kanada [26]
Hahaha Sang-soo Hong Sang-kyung Kim, Jun-sang Yoo, So-ri Moon Etelä-Korea [27]
Hatchet II Adam Green Kane Hodder, Danielle Harris, Tony Todd Yhdysvallat [28]
Heartbreaker Pascal Chaumeil Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier Ranska [29]
Hello Stranger Banjong Pisanthanakun Chantavit Dhanasevi, Nuengthida Sophon, Varathaya Nilkooha Ranska [30]
Here Comes the Bride Chris Martinez Eugene Domingo, John Lapus, Tuesday Vargas Filippiinit [31]
Hospitalité Koji Fukada Kenji Yamauchi, Kiki Sugino, Kanji Furutachi Japani [32]
Hot Tub Time Machine – Kasarikankkunen Steve Pink John Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson Yhdysvallat [33]
How Do You Know James L. Brooks Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson Yhdysvallat [34]
Itse ilkimys Chris Renaud, Pierre Coffin Yhdysvallat [35]
It's Kind of a Funny Story Ryan Fleck, Anna Boden Keir Gilchrist, Zach Galifianakis, Emma Roberts Yhdysvallat [36]
Jackass 3D Jeff Tremaine Johnny Knoxville, Bam Margera, Ryan Dunn Yhdysvallat [37]
Jogi-karhu Eric Brevig Dan Aykroyd, Justin Timberlake, Anna Faris, T.J. Miller, Tom Cavanagh Yhdysvallat [38]
Just Call Me Nobody Kevin Chu Xiao Shen Yang, Kelly Lin, Banny Chen TaiwanKiina [39]
Just Wright Sanaa Hamri Common, Queen Latifah, Paula Patton Yhdysvallat [40]
Kaboom Gregg Araki Thomas Dekker, Haley Bennett, Chris Zylka Yhdysvallat [41]
Katastrofikytät Adam McKay Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes Yhdysvallat [42]
Kaukorakkautta Nanette Burstein Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day Yhdysvallat [43]
Keikkaa pukkaa Nick Stoller Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne Yhdysvallat [44]
The Kids Are All Right Lisa Cholodenko Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo RanskaYhdysvallat [45]
Kill Me Please Olias Barco Belgia [46]
Killers Robert Luketic Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck Yhdysvallat [47]
Knight & Day James Mangold Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard Yhdysvallat [48]
Laskettu aika Todd Phillips Robert Downey, Jr., Zach Galifianakis, Jamie Foxx Yhdysvallat [49]
Let the Bullets Fly Jiang Wen Chow Yun-Fat, Jiang Wen, Ge You KiinaHongkong [50]
Little Big Soldier Sheng Ding Jackie Chan, Wang Lee Hom, Du Yuming KiinaHongkong [51]
Loose Cannons Ferzan Özpetek Riccardo Scamarcio Italia [52]
Lottery Ticket Erik White Bow Wow, Brandon T. Jackson, Naturi Naughton Yhdysvallat [53]
Love in a Puff Pang Ho-cheung Miriam Yeung, Shawn Yue Hongkong [54]
Love Scenario Shoji Kokami Kyōko Fukada, Ryoko Yoshizawa, Kippei Shiina Japani [55]
MacGruber Jorma Taccone Will Forte, Kristen Wiig, Ryan Phillippe Yhdysvallat [56]
Megamind Tom McGrath Will Ferrell (Megamind), Brad Pitt (Metro Man), Tina Fey (Roxanne Ritchi) Yhdysvallat [57]
Middle Men George Gallo Luke Wilson, Giovanni Ribisi, Gabriel Macht Yhdysvallat [58]
Morning Glory Roger Michell Harrison Ford, Rachel McAdams, Diane Keaton Yhdysvallat [59]
Mr. Nice Bernard Rose Rhys Ifans, Chloë Sevigny, David Thewlis Yhdistynyt kuningaskunta [60]
My Dear Desperado Kwang-sik Kim Joong-hoon Park, Yoo-mi Jung, Won-sang Park Etelä-Korea [61]
The Names of Love Michel Leclerc Jacques Gamblin, Sara Forestier, Zinedine Soualem Ranska [62]
Nanny McPhee ja suuri pamaus Susanna White Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal, Rhys Ifans Yhdistynyt kuningaskuntaYhdysvallat [63]
Napapiirin sankarit Dome Karukoski Timo Lavikainen, Pamela Tola, Kari Ketonen SuomiRuotsiIrlanti [64]
Oikeesti aikuiset Dennis Dugan Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock Yhdysvallat [65]
Oki's Movie Sang-soo Hong Sun-kyun Lee, Sung-keun Moon, Yoo-mi Jung Etelä-Korea [66]
Our Family Wedding Rick Famuyiwa Forest Whitaker, America Ferrera, Carlos Mencia Yhdysvallat [67]
Pari kyttää Kevin Smith Bruce Willis, Tracy Morgan, Seann William Scott Yhdysvallat [68]
Perfect Wedding Barbara Wong Miriam Yeung, Raymond Lam, Teresa Mo Hongkong [69]
Petty Romance Kim Joung-hoon Choi Kang-hee, Lee Sun-kyun Etelä-Korea [70]
Pienin painajainen perheessä Paul Weitz Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson Yhdysvallat [71]
Pieniä valkoisia valheita Guillaume Canet François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel Ranska [72]
Piranha 3D Alexandre Aja Elisabeth Shue, Adam Scott, Jerry O’Connell Yhdysvallat [73]
Please Give Nicole Holofcener Catherine Keener, Oliver Platt, Amanda Peet Yhdysvallat [74]
Potiche – aivovaimo François Ozon Catherine Deneuve, Gérard Depardieu, Fabrice Luchini Ranska [75]
Rakkautta ja muita katastrofeja Edward Zwick Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt Yhdysvallat [76]
Rakkautta New Yorkissa Josh Radnor Malin Akerman, Bram Barouh Yhdysvallat [77]
Rare Exports Jalmari Helander Onni Tommita, Jorma Tommila, Per Christian Ellefsen RanskaSuomiRuotsi [78]
Red Robert Schwentke Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich Yhdysvallat [79]
Rose War of Nana Dai Xiaozhe Xie Na, Lee Seung-hyeon, Jin Yitong Kiina [80]
Rubber Quentin Dupieux Stephen Spinella, Jack Plotnick, Wings Hauser Ranska [81]
Saman katon alla Greg Berlanti Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas Yhdysvallat [82]
Scott Pilgrim vastaan maailma Edgar Wright Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin JapaniYhdysvallatYhdistynyt kuningaskuntaKanada [83]
The Seaside Motel Kentaro Moriya Toma Ikuta, Kumiko Aso, Takayuki Yamada Japani [84]
Sex and the City – Sinkkuelämää 2 Michael Patrick King Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon Yhdysvallat [85]
Shrek ja ikuinen onni Mike Mitchell Mike Myers (Shrek), Eddie Murphy (Aasi), Cameron Diaz (Prinsessa
Fiona),Antonio Banderas (Saapasjalkakissa)
Yhdysvallat [86]
Single Man Hao Jie Yang Zhenjun, Du Tianguang, Liang Yousheng Kiina [87]
The Sorcerer's Apprentice Jon Turteltaub Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina Yhdysvallat [88]
Soutaen sydämeesi Philip Seymour Hoffman Philip Seymour Hoffman, Amy Ryan, Amy Ryan Yhdysvallat [89]
The Spy Next Door Brian Levant Jackie Chan, Amber Valletta, Madeline Carroll Yhdysvallat [90]
Submarine Richard Ayoade Craig Roberts, Yasmin Paige, Sally Hawkins Yhdistynyt kuningaskunta [91]
Super James Gunn Rainn Wilson, Ellen Page, Liv Tyler Yhdistynyt kuningaskuntaYhdysvallat [92]
Super Player Niu Chaoyang Coco Sun, Xie Na, Vincent Chiao Kiina [93]
Swinging with the Finkels Jonathan Newman Martin Freeman, Mandy Moore, Jonathan Silverman Yhdistynyt kuningaskunta [94]
Tamara Drewe Stephen Frears Gemma Arterton, Roger Allam, Bill Camp Yhdistynyt kuningaskunta [95]
Tiny Furniture Lena Dunham Lena Dunham, Laurie Simmons, Grace Dunham Yhdysvallat [96]
Toy Story 3 Lee Unkrich Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz Lightyear), Joan Cusack (Jessie) Yhdysvallat [95]
The Trip Michael Winterbottom Steve Coogan, Rob Brydon, Claire Keelan Yhdistynyt kuningaskunta [97]
Tucker & Dale vs. Evil Eli Craig Tyler Labine, Alan Tudyk, Katrina Bowden KanadaYhdysvallat [98]
Vaihtamalla paranee Will Speck, Josh Gordon Jennifer Aniston, Jason Bateman, Patrick Wilson Yhdysvallat [99]
Vampyyrien imussa Jason Friedberg, Aaron Seltzer Matt Lanter, Chris Riggi, Ken Jeong Yhdysvallat [100]
Viimeinen sirkus Álex de la Iglesia Carlos Areces, Antonio de la Torre, Carolina Bang RanskaEspanja [101]
Winter Vacation Li Hongqi Bai Jungjie, Zhang Naqi Kiina [102]
You Again Andy Fickman Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver Yhdysvallat [103]
You Will Meet a Tall Dark Stranger Woody Allen Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins EspanjaYhdysvallatYhdistynyt kuningaskunta [104]
Ystävänpäivä Garry Marshall Julia Roberts, Emma Roberts, Anne Hathaway Yhdysvallat [105]
Elokuvavuosi 2011
30 Minutes or Less Ruben Fleischer Jesse Eisenberg, Danny McBride, Aziz Ansari Yhdysvallat [106]
The 33D Invader Cash Chin Macy Wu, Chen Chun-yan, Akiho Yoshizawa Hongkong [107]
50/50 Jonathan Levine Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick Yhdysvallat [108]
Arthur Mike Mills Russell Brand, Helen Mirren, Greta Gerwig Yhdysvallat [109]
Autot 2 John Lasseter Larry The Cable Guy (Martti), Owen Wilson (Salama McQueen), Michael Caine (Finn McMissile),Emily Mortimer (Holley Shiftwell) Yhdysvallat [110]
Bad Teacher Jake Kasdan Cameron Diaz, Justin Timberlake, Jason Segel Yhdysvallat [111]
Bernie Richard Linklater Jack Black, Matthew McConaughey, Shirley MacLaine Yhdysvallat [112]
Beach Spike Tony Tang Chrissie Chau, Theresa Fu, Jessica C Hongkong [113]
Beginners Mike Mills Ewan McGregor, Christopher Plummer, Mélanie Laurent Yhdysvallat [114]
The Big Year David Frankel Steve Martin, Jack Black, Owen Wilson Yhdysvallat [115]
Blubberella' Uwe Boll [116]
Bucky Larson: Born to Be a Star Tom Brady Nick Swardson, Christina Ricci, Don Johnson Yhdysvallat [117]
Carnage Roman Polański Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz RanskaSaksaPuolaEspanjaYhdysvallat [118]
Cedar Rapids Miguel Arteta Ed Helms, John C. Reilly, Anne Heche Yhdysvallat [119]
The Change-Up David Dobkin Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann Yhdysvallat [120]
Couples Yong-ki Jeong Joo-hyuk Kim, Yoon-ji Lee, Si-young Lee Etelä-Korea [121]
Deadball Yudai Yamaguchi Tak Sakaguchi, Mari Hoshino, Miho Ninagawa Japani [122]
Delhi Belly Abhiney Deo Imran Khan, Kunal Roy Kapoor, Vir Das Intian lippu [123]
The Descendants Alexander Payne George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller Yhdysvallat [124]
Don't Go Breaking My Heart Johnny To, Wai Ka-fai Louis Koo, Daniel Wu, Gao Yuanyuan HongkongKiina [125]
Dylan Dog: Dead of Night Kevin Munroe Brandon Routh, Anita Briem, Sam Huntington Yhdysvallat [126]
Flypaper Rob Minkoff Patrick Dempsey, Ashley Judd, Tim Blake Nelson Yhdysvallat [127]
Vain seksiä Will Gluck Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson Yhdysvallat [128]
Fright Night Craig Gillespie Anton Yelchin, Colin Farrell, Toni Collette Yhdysvallat [129]
From Prada to Nada Angel Gracia Camilla Belle, Alexa Vega, Wilmer Valderrama MeksikoYhdysvallat [130]
Gnomeo & Julia Kelly Asbury James McAvoy, Emily Blunt, Ashley Jensen Yhdistynyt kuningaskunta [131]
A Good Old Fashioned Orgy Alex Gregory, Peter Huyck Jason Sudeikis, Leslie Bibb, Lake Bell Yhdysvallat [132]
The Green Hornet Michel Gondry Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz Yhdysvallat [133]
Goon Michael Dowse Seann William Scott, Liev Schreiber, Jay Baruchel Kanada [134]
The Guard John Michael McDonagh Brendan Gleeson, Don Cheadle, Rory Keenan Irlanti [135]
Hall Pass – lupa rellestää Bobby Farrelly, Peter Farrelly Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer Yhdysvallat [136]
Hamekyttä – Pojasta polvi paranee John Whitesell Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas Yhdysvallat [137]
Le Havre Aki Kaurismäki André Wilms, Kati Outinen, Jean-Pierre Darroussin RanskaSaksaSuomi [138]
Herra Popper ja pingviinit Mark S. Waters Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury Yhdysvallat [139]
Hölmö hullu rakkaus John Requa, Glenn Ficarra Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore Yhdysvallat [140]
The Inbetweeners Movie Ben Palmer Simon Bird, Joe Thomas, James Buckley Yhdistynyt kuningaskunta [141]
Jack and Jill Dennis Dugan Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pachino Yhdysvallat [142]
Johnny English – uudestisyntynyt Oliver Parker Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Rosamund Pike Yhdistynyt kuningaskunta [143]
Jumping the Broom Salim Akil Angela Bassett, Paula Patton, Laz Alonso KanadaYhdysvallat [144]
Just Go With It Dennis Dugan Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman Yhdysvallat [145]
Kaameat pomot Seth Gordon Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day Yhdysvallat [146]
Kauhea kankkunen 2 Todd Phillips Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis Yhdysvallat [147]
Kohti Marsia Simon Wells Yhdysvallat [148]
Kung Fu Panda 2 Jennifer Yuh Nelson Jack Black (Po), Angelina Jolie (Tiikeritär), David Cross (mestari Kurki),Seth Rogen (mestari Mantis), Jackie Chan (mestari Apina), Lucy Liu (mestari Kyy) Yhdysvallat [149]
Larry Crowne – uusi mahdollisuus Tom Hanks Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston Yhdysvallat [150]
Love in Space Wing Shya, Tony Chan Aaron Kwok, Eason Chan, René Liu HongkongKiinaYhdysvallat [151]
Love Is Not Blind Teng Huatao Wen Zhang, Bai Baihe, Guo Jingfei Kiina [152]
Madea's Big Happy Family Tyler Perry Isaiah Mustafa, Loretta Devine, Bow Wow Yhdysvallat [153]
Mennään naimisiin Dermot Mulroney Mandy Moore, Kellan Lutz, James Brolin Yhdysvallat [154]
Midnight in Paris Woody Allen Owen Wilson, Marion Cotillard, Rachel McAdams EspanjaYhdysvallat [155]
Monte Carlo Thomas Bezucha Selena Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy Yhdysvallat [156]
Morsiusneidot Paul Feig Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne Yhdysvallat [157]
The Muppets James Bobin Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper Yhdysvallat [158]
New Year's Eve Garry Marshall Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Fiona Choi Yhdysvallat [159]
Nothing to Declare Dany Boon Ranska [160]
Näin ystävien kesken Ivan Reitman Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline Yhdysvallat [161]
Our Idiot Brother Jesse Peretz Paul Rudd, Elizabeth Banks, Zooey Deschanel Yhdysvallat [162]
Paha paikka Ron Howard Vince Vaughn, Kevin James, Christina Anthony Yhdysvallat [163]
Paul Greg Mottola Simon Pegg, Nick Frost, Jason Bateman Yhdistynyt kuningaskuntaYhdysvallat [164][165]
Prom Joe Nussbaum Aimee Teegarden, Thomas McDonell, De'Vaughn Nixon Yhdysvallat [166]
Quick Bum-gu Jo Min-ki Lee, Ye-won Kang, In-kwon Kim Etelä-Korea [167]
Rakkaudesta, unelmista ja kaloista Lasse Hallström Ewan McGregor, Emily Blunt, Kristin Scott Thomas Yhdistynyt kuningaskunta [168]
Rakkaus lainassa Luke Greenfield Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, John Krasinski Yhdysvallat [169]
Scream 4 Wes Craven Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette Yhdysvallat [170]
Service Entrance Philippe le Guay Fabrice Luchini, Sandrine Kiberlain, Natalia Verbeke Ranska [171]
Slapstick Brothers Hiroshi Shinagawa Ryuta Sato, Yusuke Kamiji, Satomi Ishihara Japani [172]
Smurffit Raja Gosnell Yhdysvallat [173]
Spy Kids: All the Time in the World Robert Rodriguez Jessica Alba, Joel McHale, Jeremy Piven Yhdysvallat [174]
Sunny Kang Hyeong-cheol Yoo Ho-jeong, Shim Eun-kyung, Jin Hee-kyung Etelä-Korea [175]
Take Me Home Tonight Michael Dowse Topher Grace, Anna Faris, Dan Fogler Yhdysvallat [176]
Tapaus Punahilkka 2 Mike Disa Yhdysvallat [177]
Terri Azazel Jacobs Jacob Wysocki, John C. Reilly, Bridger Zadina Yhdysvallat [178]
Tous les soleils Philippe Claudel Ranska [179]
Tower Heist Brett Ratner Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck Yhdysvallat [180]
Vain seksiä Will Gluck Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson Yhdysvallat [181]
A Very Harold & Kumar Christmas Todd Strauss-Schulson John Cho, Kal Penn, Neil Patrick Harris Yhdysvallat [182]
Win Win Tom McCarthy Paul Giamatti, Amy Ryan, Bobby Cannavale Yhdysvallat [183]
Young Adult Jason Reitman Charlize Theron, Patton Oswalt, Patrick Wilson Yhdysvallat [184]
Your Highness David Gordon Green Danny McBride, James Franco, Rasmus Hardiker Yhdysvallat [185]
Zookeeper Frank Coraci Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb Yhdysvallat [186]
Elokuvavuosi 2012
21 Jump Street Phil Lord ja Christopher Miller Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson Yhdysvallat [187]
Ah Boys to Men Jack Neo Joshua Tan, Maxi Lim, Noah Yap SingaporeMalesia [188]
All About My Wife Min Kyu-dong Im Soo-jung, Lee Sun-kyun, Ryu Seung-ryong Etelä-Korea [189]
All's Well, Ends Well 2012 Chan Hing-kai, Janet Chun Donnie Yen, Louis Koo, Sandra Ng HongkongKiina [190]
American Pie: Luokkakokous Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein Yhdysvallat [191]
L'Amour dure trois ans Frédéric Beigbeder Louise Bourgoin Ranska [192]
Any Questions for Ben? Rob Sitch Josh Lawson Australia [193]
Behind the Camera: Why Mr. E Went to Hollywood E J-yong Yoon Yeo-jeong, E J-yong, Lee Joon-ik Etelä-Korea [194]
Benvenuti al Nord Luca Miniero Italia [195]
The Campaign Jay Roach Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis Yhdysvallat [196]
Capturing Dad Ryota Nakano Makiko Watanabe, Erisa Yanagi, Nanoka Matsubara Japani [197]
Chips Yoshihiro Nakamura Gaku Hamada, Fumino Kimura, Taiki Nakabayashi Japani [198]
Cocktail Homi Adajania Saif Ali Khan, Deepika Padukone, Diana Penty Intian lippu [199]
CZ12 Jackie Chan Jackie Chan, Gwon Sang-u, Liao Fan HongkongKiina [200]
Dark Shadows Tim Burton Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter Yhdysvallat [201]
Due West: Our Sex Journey Mark Wu Justin Cheung, Gregory Wong, Mark Wu Hongkong [202]
Diktaattori Larry Charles Sacha Baron Cohen, Anna Faris, Ben Kingsley Yhdysvallat [203]
Enkelten siivu Ken Loach Paul Brannigan, John Henshaw, Gary Maitland BelgiaRanskaYhdistynyt kuningaskuntaItalia [204]
The Fierce Wife Wang Pei-hua, Joseph Wang Sonia Sui, James Wen, Chris Wang Taiwan [205]
Frankenweenie Tim Burton Yhdysvallat [206]
Ghost Day Thanit Jitnukul, Titipong Chaisati, Sorathep Vetwongsatip Joey Boy Thaimaa [207]
The Great Magician Derek Yee Tony Leung Chiu-Wai, Lau Ching-wan, Zhou Xun HongkongKiina [208]
Immaturi – Il viaggio Paolo Genovese Italia [209]
Iron Sky Timo Vuorensola Julia Dietze, Götz Otto, Christopher Kirby AustraliaSaksaSuomi [210]
Istanbul, Here I Come! Bernard Chauly Lisa Surihani, Tomok, Beto Kusyairy Malesia [211]
It's Such a Beautiful Day Don Hertzfeldt Yhdysvallat [212]
Jeff, Who Lives at Home Jay Duplass, Mark Duplass Jason Segel, Ed Helms, Susan Sarandon Yhdysvallat [213]
Keinoja kaihtamatta McG Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy Yhdysvallat [214]
Kerro, kerro kuvastin Tarsem Singh Julia Roberts, Lily Collins, Arnie Hammer Yhdysvallat [215]
Soul-siskot Todd Graff Queen Latifah, Dolly Parton, Keke Palmer Yhdysvallat [216]
Lost in Thailand Xu Zheng Xu Zheng, Wang Baoqiang, Huang Bo Kiina [217]
Love in the Buff Pang Ho-cheung Miriam Yeung, Shawn Yue, Xu Zheng HongkongKiina [218]
Madagascar 3 Eric Darnell, Conrad Vernon, Tom McGrath Ben Stiller (Alex), Chris Rock (Marty), David Schwimmer (Melman), Jada Pinkett Smith (Gloria) Yhdysvallat [219]
Magic Mike Steven Soderbergh Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew Bomer Yhdysvallat [220]
Men in Black III Barry Sonnenfeld Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin Yhdysvallat [221]
Moonrise Kingdom Wes Andersonbarney's Jared Gilman, Kara Hayward, Bruce Willis Yhdysvallat [222]
My Sassy Hubby James Yuen Ekin Cheng, Charlene Choi, Zhang Xinyi Hongkong [223]
Nuija, nuijempi ja täysnuija Farrellyn veljekset Will Sasso, Sean Hayes, Chris Diamantopoulos Yhdysvallat [224]
One for the Money Julie Anne Robinson Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata Yhdysvallat [225]
ParaNorman Sam Fell, Chris Butler Yhdysvallat [226]
Pirates! Peter Lord Yhdistynyt kuningaskunta [227]
The Players Various Jean Dujardin, Geraldine Nakache, Geraldine Nakache Ranska [228]
Project X Nima Nourizadeh Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown Yhdysvallat [229]
Robo-G Shinobu Yaguchi Shigemitsu Suzuki, Yuriko Yoshitaka, Gaku Hamada Japani [230]
Ruby Sparks Jonathan Dayton, Valerie Faris Paul Dano, Zoe Kazan, Elliott Gould Yhdysvallat [231]
Räyhä-Ralf Rich Moore Yhdysvallat [232]
Sad Fairy Tale Xu Zhengchao Cecilia Liu, Hu Xia, Iola Xie KiinaEtelä-Korea [233]
Seeking a Friend for the End of the World Lorene Scafaria Steve Carell, Keira Knightley, Connie Britton Yhdysvallat [234]
Seitsemän psykopaattia Martin McDonagh Colin Farrell, Christopher Walken, Sam Rockwell Yhdistynyt kuningaskunta [235]
The Soul of Bread Sean Kao, Lin Chun-yang Chen Han-tien, Michelle Chen, Anthony Neely Taiwan [236]
Spring Breakers Harmony Korine James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens Yhdysvallat [237]
Taloani ette saa Matt Piedmont Will Ferrell, Diego Luna, Pedro Armendáriz, Jr. Yhdysvallat [238]
Ted Seth MacFarlane Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane Yhdysvallat [239]
Television Mostofa Sarwar Farooki Shahir Hudi Rumi, Chanchal Chowdhury, Nusrat Imrose Tisha Bangladesh [240]
Tim and Eric's Billion Dollar Movie Tim Heidecker, Eric Wareheim Tim Heidecker, Eric Wareheim, Zach Galifianakis Yhdysvallat [241]
To Rome with Love Woody Allen Alec Baldwin, Jesse Eisenberg, Woody Allen ItaliaYhdysvallat [242]
Unelmien pelikirja David O. Russell Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro Yhdysvallat [243]
Unpolitical Romance Hsieh Chun-yi Bryan Chang, Huang Lu, Chen Wen-pin Taiwan [244]
Viiden vuoden kihlaus Nicholas Stoller Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt Yhdysvallat [245]
Vulgaria Pang Ho-cheung Chapman To, Ronald Cheng, Dada Chen Hongkong [246]
Wanderlust David Wain Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux Yhdysvallat [247]
When a Wolf Falls in Love with a Sheep Hou Chi-jan Kai Ko, Chien Man-shu, Tsai Chen-nan Taiwan [248]
Elokuvavuosi 2013
20 ans d'écarte David Moreau Ranska [249]
21 and Over Scott Moore, Jon Lucas Miles Teller, Skylar Astin, Justin Chon Yhdysvallat [250]
21 tapaa pilata avioliitto Johanna Vuoksenmaa Suomi [251]
30 Nights of Paranormal Activity with the
Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo
Craig Moss Kathryn Fiore, Flip Schultz, Olivia Alexander Yhdysvallat [252]
A Haunted House Michael Tiddes Marlon Wayans, Cedric the Entertainer, Essence Atkins Yhdysvallat [253]
Alan Partridge: Kukkona tunkiolla Declan Lowney Steve Coogan Yhdistynyt kuningaskunta [254]
Anchorman 2: The Legend Continues Adam McKay Will Ferrell, Paul Rudd, Steve Carell Yhdysvallat [255]
Austenland Jerusha Hess Keri Russell, JJ Feild, Bret McKenzie Yhdistynyt kuningaskuntaYhdysvallat [256]
Better and Better Zhang Yibai, Xie Dongshen Tony Leung Ka-fai, Wang Baoqiang, May Wang Kiina [257]
Clear History Greg Mottola Larry David, Bill Hader, Philip Baker Hall Yhdysvallat [258]
Computer Chess Andrew Bujalski Patrick Riester, Myles Paige, Gordon Kindlmann Yhdysvallat [259]
Croodit Kirk De Micco, Chris Sanders Yhdysvallat [260]
David Loman Chiu Li-kwan Chu Ko-liang, Tony Yang, Amber Kuo Taiwan [261]
Don Jon Joseph Gordon-Levitt Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore Yhdysvallat [262]
Drinking Buddies Joe Swanberg Olivia Wilde, Jake Johnson, Anna Kendrick Yhdysvallat [263]
Enough Said Nicole Holofcener Julia Louis-Dreyfus, James Gandolfini, Catherine Keener Yhdysvallat [264]
Escape from Planet Earth Cal Brunker Yhdysvallat [265]
Fasten Your Seatbelt Ha Jung-woo Jeong Gyeong-ho, Han Seong-cheon, Kim Jae-hwa Etelä-Korea [266]
Finding Mr. Right Xue Xiaolu Tang Wei, Wu Xiubo, Hai Qing KiinaHongkong [267]
Forever Love Patrick Kong Lingchen Guo Xiaoran, Gina Jin, Niu Qun KiinaHongkong [268]
Grown Ups 2 Dennis Dugan Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock Yhdysvallat [269]
The Heat Paul Feig Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir Yhdysvallat [270]
How to Use Guys with Secret Tips Lee Won-suk Lee Si-young, Oh Jung-se, Park Yeong-gyu Etelä-Korea [271]
In a World... Lake Bell Lake Bell, Fred Melamed, Demetri Martin Yhdysvallat [272]
The Incredible Burt Wonderstone Don Scardino Steve Carell, Steve Buscemi, Olivia Wilde Yhdysvallat [273]
The Internship Shawn Levy Vince Vaughn, Owen Wilson, Josh Gad Yhdysvallat [274]
Itse ilkimys 2 Pierre Coffin, Chris Renaud Yhdysvallat [275]
Jackass esittää: Paha pappa Jeff Tremaine Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Spike Jonze Yhdysvallat [276]
Journey to the West: Conquering the Demons Stephen Chow Shu Qi, Wen Zhang, Huang Bo KiinaHongkong [277]
The Kings of Summer Jordan Vogt-Roberts Nick Robinson, Gabriel Basso, Moisés Arias Yhdysvallat [278]
Love Deposit Qu Jiangtao Xia Yu, Jessie Zhou, Jill Hsu Kiina [279]
Monsterit-yliopisto Dan Scanlon Yhdysvallat [280]
Matkarakastajat Pedro Almodóvar Cecilia Roth, Lola Dueñas, Raúl Arévalo Espanja [281]
Millerit Rawson Marshall Thurber Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Will Poulter Yhdysvallat [282]
Movie 43 Various Kate Winslet, Hugh Jackman, Liev Schreiber Yhdysvallat [283]
Mr. Go Kim Yong-hwa Josie Xu, Seong Dong-il, Odagiri Joe Etelä-KoreaKiina [284]
Nobody's Daughter Haewon Hong Sang-soo Jung Eun-chae, Lee Sun-kyun Etelä-Korea [285]
Oli aikakin Richard Curtis Domhnall Gleeson, Tom Hughes, Rachel McAdams Yhdistynyt kuningaskunta [286]
Pain & Gain Michael Bay Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie Yhdysvallat [287]
Paulette Jerome Enrico Ranska [288]
Pazze di me Fausto Brizzi Italia [289]
Prince Avalanche David Gordon Green Paul Rudd, Emile Hirsch, Lance Le Gault Yhdysvallat [290]
Say Yes! Leste Chen Huang Bo, Lin Chi-ling, Qin Hailu KiinaJapani [291]
Scary Movie 5 Malcolm D. Lee Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Anthony Anderson Yhdysvallat [292]
This is the End Evan Goldberg, Seth Rogen James Franco, Jonah Hill, Seth Rogan Yhdysvallat [293]
Tiny Times Guo Jingming Mini Yang, Kai Ko, Amber Kuo KiinaTaiwan [294]
Tiny Times 2 Guo Jingming Mini Yang, Kai Ko, Amber Kuo KiinaTaiwan [295]
The To Do List Maggie Carey Aubrey Plaza, Johnny Simmons, Bill Hader Yhdysvallat [296]
Turbo David Soren Yhdysvallat [297]
Under the Rainbow Agnès Jaoui Ranska [298]
Vai que Dá Certo Brasilia [299]
Vuoden se kestää Dan Mazer Rose Byrne, Rafe Spall, Anna Faris Yhdistynyt kuningaskunta [300]
Väärät paperit Seth Gordon Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau Yhdysvallat [301]
Warm Bodies Jonathan Levine Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry Yhdysvallat [302]
The Way, Way Back Nat Faxon, Jim Rash Steve Carell, Toni Collette, Liam James Yhdysvallat [303]
Will You Still Love Me Tomorrow? Arvin Chen Richie Ren, Mavis Fan, Shih Chin-hang Taiwan [304]
The World’s End Edgar Wright Simon Pegg, Nick Frost, Paddy Considine Yhdistynyt kuningaskuntaYhdysvallatJapani [305]
Elokuvavuosi 2014
Un Boss in salotto Luca Miniero Italia [306]
A coup sûr Delphine de Vigan Ranska [307]
Lego Elokuva Phil Lord ja Christopher Miller Yhdysvallat [308]
The Nut Job Peter Lepeniotis KanadaEtelä-Korea [309][310]
Ride Along Tim Story Ice Cube, Kevin Hart, John Leguizamo Yhdysvallat [311]

LähteetMuokkaa

  1. Buchanan, Jason: She's Out of My League AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  2. Southern, Nathan: Barney's Version Allmovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  3. Wheeler, Jeremy: Burke and Hare Allmovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  4. Elley, Derek: Cannonball Wedlock Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  5. Buchanan, Jason: Casino Jack Allmovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  6. Cemetery Junction Allmovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  7. Seibert, Perry: The Clink of Ice Allmovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  8. Elley, Derek: Cyrano Agency Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  9. Cyrus AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  10. Seibert, Perry: Date Night AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  11. Wheeler, Jeremy: Death at a Funeral AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  12. Buchanan, Jason: Diary of a Wimpy Kid AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  13. Dinner for Schmucks AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  14. The Drummond Will AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  15. Buchanan, Jason: Easy A AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  16. Buchanan, Jason: The Extra Man AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  17. Buchanan, Jason: The Bounty Hunter Allmovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  18. Buchanan, Jason: Flipped AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  19. Deming, Mark: Four Lions AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  20. Elley, Derek: Foxy Festival Film Business Asia. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  21. Seibert, Perry: FUBAR 2 AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  22. Deming, Mark: Gallants AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  23. Buchanan, Jason: Greenberg AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  24. Deming, Mark: Griff the Invisible AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  25. Wheeler, Jeremy: Gulliver's Travels AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  26. Buchanan, Jason: Gunless AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  27. Deming, Mark: Ha Ha Ha AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  28. Buchanan, Jason: Hatchet II AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  29. Deming, Mark: L'arnacœur Allmovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  30. Elley, Derek: Hello Stranger Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  31. Elley, Derek: Here Comes the Bride Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  32. Elley, Derek: Hospitalité Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  33. Buchanan, Jason: Hot Tub Time Machine AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  34. Buchanan, Jason: How Do You Know AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  35. Buchanan, Jason: Despicable Me AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  36. Buchanan, Jason: It's Kind of a Funny Story AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  37. Wheeler, Jeremy: Jackass 3 AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  38. Buchanan, Jason: Yogi Bear AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  39. Elley, Derek: Just Call Me Nobody Film Business Asia. 4.1.2011. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  40. Buchanan, Jason: Just Wright AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  41. Buchanan, Jason: Kaboom AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  42. Buchanan, Jason: The Other Guys AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  43. Buchanan, Jason: Going the Distance AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  44. Buchanan, Jason: Get Him to the Greek AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  45. Buchanan, Jason: The Kids Are All Right AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  46. Buchanan, Jason: Kill Me Please AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  47. Buchanan, Jason: Killers AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  48. Buchanan, Jason: Knight and Day AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  49. Wheeler, Jeremy: Due Date AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  50. Deming, Mark: Let the Bullets Fly AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  51. Deming, Mark: Little Big Soldier AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  52. Deming, Mark: Loose Cannons AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  53. Buchanan, Jason: Lottery Ticket AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  54. Deming, Mark: Love in a Puff AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  55. Elley, Derek: Love Scenario Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  56. Seibert, Perry: MacGruber AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  57. Buchanan, Jason: Megamind AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  58. Buchanan, Jason: Middle Men AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  59. Buchanan, Jason: Morning Glory AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  60. Deming, Mark: Mr. Nice AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  61. Elley, Derek: My Dear Desperado Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  62. Buchanan, Jason: The Names of Love AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  63. Buchanan, Jason: Nanny McPhee Returns AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  64. Deming, Mark: Lapland Odyssey AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  65. Buchanan, Jason: Grown Ups AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  66. Deming, Mark: Oki's Movie AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  67. Buchanan, Jason: Our Family Wedding AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  68. Albertson, Camilla: Cop Out AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  69. Elley, Derek: Perfect Wedding Film Business Asia. 15.2.2011. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  70. Elley, Derek: Petty Romance Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  71. Buchanan, Jason: Little Fockers AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  72. Deming, Mark: Little White Lies AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  73. Buchanan, Jason: Piranha 3D AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  74. Deming, Mark: Please Give AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  75. Buchanan, Jason: Potiche AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  76. Buchanan, Jason: Love and Other Drugs AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  77. Deming, Mark: Happythankyoumoreplease AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  78. Buchanan, Jason: Rare Exports AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  79. Buchanan, Jason: Red AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  80. Elley, Derek: Rose War of Nana Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  81. Deming, Mark: Rubber AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  82. Buchanan, Jason: Life as We Know It AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  83. Buchanan, Jason: Scott Pilgrim vs. the World AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  84. Elley, Derek: The Seaside Motel Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  85. Buchanan, Jason: Sex and the City 2 AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  86. Buchanan, Jason: Shrek Forever After AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  87. Elley, Derek: Single Man Film Business Asia. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  88. Buchanan, Jason: She's Out of My League AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  89. Seibert, Perry: Jack Goes Boating AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  90. O'Connor, Alaina: The Spy Next Door AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  91. Buchanan, Jason: Submarine AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  92. Buchanan, Jason: Super AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  93. Elley, Derek: Super Player Film Business Asia. 7.2.2011. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  94. Buchanan, Jason: Swinging with the Finkels AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  95. a b Seibert, Perry: Toy Story 3 AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  96. Deming, Mark: Tiny Furniture AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  97. Buchanan, Jason: The Trip AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  98. Buchanan, Jason: Tucker & Dale vs. Evil AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  99. Buchanan, Jason: The Switch AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  100. Buchanan, Jason: Vampires Suck AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  101. Deming, Mark: The Last Circus AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  102. Deming, Mark: Winter Vacation AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  103. Buchanan, Jason: You Again AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  104. Buchanan, Jason: You Will Meet a Tall Dark Stranger AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  105. Seibert, Perry: Valentine's Day AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  106. Buchanan, Jason: 30 Minutes or Less AllMovie. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  107. Elley, Derek: The 33D Invader Film Business Asia. 12.4.2012. Viitattu 12.4.2012. (englanniksi)
  108. Seibert, Perry: 50/50 AllMovie. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  109. Buchanan, Jason: Arthur AllMovie. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  110. Buchanan, Jason: Cars 2 AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  111. Buchanan, Jason: Bad Teacher AllMovie. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  112. Buchanan, Jason: Bernie Allmovie. Viitattu 16.7.2012. (englanniksi)
  113. Elley, Derek: Beach Spike Film Business Asia. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  114. Buchanan, Jason: Beginners AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  115. Buchanan, Jason: The Big Year AllMovie. Viitattu 7.12.2011. (englanniksi)
  116. Blubberella AllMovie. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  117. Wheeler, Jeremy: Bucky Larson: Born to Be a Star AllMovie. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  118. Wheeler, Jeremy: Carnage AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  119. Buchanan, Jason: Cedar Rapids AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  120. Buchanan, Jason: The Change-Up AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  121. Elley, Derek: Couples Film Business Asia. 24.3.2012. Viitattu 13.4.2012. (englanniksi)
  122. Elley, Derek: Deadball Film Business Asia. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  123. Elley, Derek: Delhi Belly Film Business Asia. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  124. Seibert, Perry: The Descendants AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  125. Elley, Derek: Don't Go Breaking My Heart Film Business Asia. 25.3.2011. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  126. Buchanan, Jason: Dylan Dog: Dead of Night AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  127. Deming, Mark: Flypaper AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  128. Buchanan, Jason: Friends with Benefits AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  129. Buchanan, Jason: Fright Night AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  130. Buchanan, Jason: From Prada to Nada AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  131. Seibert, Perry: Gnomeo & Juliet AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  132. Elley, Derek: A Good Old Fashioned Orgy AllMovie. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  133. Buchanan, Jason: The Green Hornet AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  134. Seibert, Perry: Goon AllMovie. Viitattu 1.7.2012. (englanniksi)
  135. Buchanan, Jason: The Guard AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  136. Buchanan, Jason: Hall Pass AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  137. Buchanan, Jason: Big Mommas: Like Father, Like Son AllMovie. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  138. Seibert, Perry: Le Havre AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  139. Buchanan, Jason: Mr. Popper's Penguins AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  140. Buchanan, Jason: Crazy, Stupid, Love. AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  141. The Inbetweeners Movie AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  142. Albertson, Cammila: Jack and Jill AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  143. Johnny English Reborn AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  144. Buchanan, Jason: Jumping the Broom AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  145. Buchanan, Jason: Just Go With It AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  146. Buchanan, Jason: Horrible Bosses AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  147. Buchanan, Jason: The Hangover Part II AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  148. Buchanan, Jason: Mars Needs Moms AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  149. Buchanan, Jason: Kung Fu Panda 2 AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  150. Buchanan, Jason: Larry Crowne AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  151. Elley, Derek: Love in Space Film Business Asia. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  152. Elley, Derek: Love Is Not Blind Film Business Asia. Viitattu 2.1.2012. (englanniksi)
  153. Buchanan, Jason: Madea's Big Happy Family AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  154. Buchanan, Jason: Love Wedding Marriage AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  155. Buchanan, Jason: Midnight in Paris AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  156. Buchanan, Jason: Monte Carlo AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  157. Seibert, Perry: Bridesmaids AllMovie. Viitattu 8.10.2011. (englanniksi)
  158. Buchanan, Jason: The Muppets AllMovie. Viitattu 7.12.2011. (englanniksi)
  159. Wheeler, Jeremy: New Year's Eve AllMovie. Viitattu 10.1.2012. (englanniksi)
  160. Rien à déclarer AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  161. Buchanan, Jason: No Strings Attached AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  162. Buchanan, Jason: Our Idiot Brother AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  163. Buchanan, Jason: The Dilemma AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  164. Buchanan, Jason: Paul AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  165. Felperin, Leslie: Paul Variety. Viitattu 24.7.2012. (englanniksi)
  166. Buchanan, Jason: Prom AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  167. Elley, Derek: Quick Film Business Asia. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  168. Deming, Mark: Salmon Fishing in the Yemen Film Business Asia. Viitattu 6.6.2012. (englanniksi)
  169. Seibert, Perry: Something Borrowed AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  170. Buchanan, Jason: Scream 4 AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  171. Buchanan, Jason: The Women on the 6th Floor AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  172. Elley, Derek: Slapstick Brothers Film Business Asia. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  173. Buchanan, Jason: The Smurfs AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  174. Buchanan, Jason: Spy Kids: All the Time in the World AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  175. Elley, Derek: Sunny Film Business Asia. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  176. Buchanan, Jason: Take Me Home Tonight AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  177. Buchanan, Jason: Hoodwinked Too! Hood vs. Evil AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  178. Buchanan, Jason: Terri AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  179. Tous les soleils AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  180. Buchanan, Jason: Tower Heist AllMovie. Viitattu 8.11.2011. (englanniksi)
  181. Buchanan, Jason: Friends with Benefits AllMovie. Viitattu 7.10.2011. (englanniksi)
  182. A Very Harold & Kumar Christmas AllMovie. Viitattu 7.11.2011. (englanniksi)
  183. Buchanan, Jason: Win Win AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  184. Buchanan, Jason: Young adult AllMovie. Viitattu 11.1.2012. (englanniksi)
  185. Buchanan, Jason: Your Highness AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  186. Buchanan, Jason: Zookeeper AllMovie. Viitattu 12.10.2011. (englanniksi)
  187. Bucannan, Jason: 21 Jump Street Allrovi. Viitattu 30.1.2012. (englanniksi)
  188. Elley, Derek: Ah Boys to Men Film Business Asia. 6.2.2013. Viitattu 14.4.2013. (englanniksi)
  189. Elley, Derek: All About My Wife Film Business Asia. 23.5.2012. Viitattu 23.5.2012. (englanniksi)
  190. Elley, Derek: All's Well End's Well 2012 Film Business Asia. 29.3.2012. Viitattu 13.4.2012. (englanniksi)
  191. American Reunion Allrovi. Viitattu 17.5.2012. (englanniksi)
  192. L'Amour dure trois ans Allrovi. Viitattu 30.1.2012. (englanniksi)
  193. Any Questions for Ben? Allrovi. Viitattu 30.1.2012. (englanniksi)
  194. Elley, Derek: Behind the Camera: Why Mr. E Went to Hollywood Film Business Asia. 14.1.2013. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  195. Benvenuti al Nord Allrovi. Viitattu 30.1.2012. (englanniksi)
  196. Buchanan, Jason: The Campaign Allrovi. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  197. Elley, Derek: Capturing Dad Film Business Asia. 4.2.2013. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  198. Elley, Derek: Chips Film Business Asia. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  199. Elley, Derek: Cocktail Film Business Asia. 22.7.2012. Viitattu 24.7.2012. (englanniksi)
  200. Elley, Derek: CZ12 Film Business Asia. 20.1.2013. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  201. Buchanan, Jason: Dark Shadows Allmovie. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  202. Elley, Derek: Due West: Our Sex Journey Film Business Asia. 5.2.2013. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  203. The Dictator Allrovi. Viitattu 29.5.2012. (englanniksi)
  204. The Angels' Share Allrovi. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  205. Elley, Derek: The Fierce Wife Film Business Asia. 1.2.2013. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  206. Wheeler, Jeremy: Frankenweenie Allmoviei. Viitattu 13.12.2013. (englanniksi)
  207. Elley, Derek: Ghost Day Film Business Asia. 2.8.2012. Viitattu 11.3.2013. (englanniksi)
  208. Elley, Derek: The Great Magician Film Business Asia. Viitattu 25.1.2012. (englanniksi)
  209. Immaturi - Il viaggio Allrovi. Viitattu 20.2.2012. (englanniksi)
  210. Buchanan, Jason: Iron Sky Allrovi. Viitattu 17.5.2012. (englanniksi)
  211. Elley, Derek: Istanbul, Here I Come! Film Business Asia. 14.5.2013. Viitattu 14.5.2013. (englanniksi)
  212. Buchanan, Jason: It's Such a Beautiful Day Allmovie. Viitattu 13.1.2013. (englanniksi)
  213. Seibert, Perry: Jeff Who Lives at Home Allrovi. Viitattu 12.3.2012. (englanniksi)
  214. Buchanan, Jason: This Means War Allrovi. Viitattu 20.2.2012. (englanniksi)
  215. Buchanan, Jason: Mirror Mirror Allrovi. Viitattu 17.5.2012. (englanniksi)
  216. Southern, Nathan: Joyful Noise Allrovi. Viitattu 30.1.2012. (englanniksi)
  217. Elley, Derek: Lost in Thailand Film Business Asia. Viitattu 13.1.2013. (englanniksi)
  218. Elley, Derek: Lov ein the Buff Film Business Asia. Viitattu 13.4.2012. (englanniksi)
  219. Wheeler, Jeremy: Madagascar 3: Europe's Most Wanted Allmovie. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  220. Wheeler, Jeremy: Magic Mike Allmovie. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  221. Buchanan, Jason: Men in Black 3 Allmovie. Viitattu 28.5.2012. (englanniksi)
  222. Buchanan, Jason: Moonrise Kingdom Allrovi. Viitattu 29.5.2012. (englanniksi)
  223. Elley, Derek: My Sassy Hubby Film Business Asia. 8.4.2013. Viitattu 13.4.2013. (englanniksi)
  224. Wheeler, Jeremy: The Three Stooges Allrovi. Viitattu 17.5.2012. (englanniksi)
  225. Buchanan, Jason: One for the Money Allrovi. Viitattu 20.2.2012. (englanniksi)
  226. Buchanan, Jason: Paranorman Allrovi. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  227. Buchanan, Jason: The Pirates! In an Adventure with Scientists Allrovi. Viitattu 17.5.2012. (englanniksi)
  228. Les infidèles Allrovi. Viitattu 20.2.2012. (englanniksi)
  229. Buchanan, Jason: Project X Allrovi. Viitattu 20.2.2012. (englanniksi)
  230. Robo-G Film Business Asia. Viitattu 13.1.2013. (englanniksi)
  231. Buchanan, Jason: Ruby Sparks Allrovi. Viitattu 13.1.2013. (englanniksi)
  232. Buchanan, Jason: Wreck-It Ralph (2012) Allrovi. Viitattu 13.1.2013. (englanniksi)
  233. Elley, Derek: Sad Fairy Tale Film Business Asia. 3.2.2013. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  234. Buchanan, Jason: Seeking a Friend for the End of the World Allrovi. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  235. Buchanan, Jason: Seven Psychopaths Allrovi. Viitattu 13.1.2013. (englanniksi)
  236. Elley, Derek: The Soul of Bread Film Business Asia. 15.3.2012. Viitattu 13.4.2012. (englanniksi)
  237. Buchanan, Jason: Spring Breakers Allmovie. Viitattu 23.4.2013. (englanniksi)
  238. Casa de Mi Padre Allrovi. Viitattu 17.5.2012. (englanniksi)
  239. Buchanan, Jason: Ted Allmovie. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  240. Elley, Derek: Television Film Business Asia. 17.4.2013. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  241. Buchanan, Jason: Tim and Eric's Billion Dollar Movie Allrovi. Viitattu 20.2.2012. (englanniksi)
  242. Seibert, Perry: To Rome With Love Allrovi. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  243. Seibert, Perry: Silver Linings Playbook Allrovi. Viitattu 13.1.2013. (englanniksi)
  244. Elley, Derek: Unpolitical Romance Film Business Asia. 26.3.2013. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  245. Wheeler, Jeremy: The Five-Year Engagement Allmoviei. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  246. Elley, Derek: Vulgaria Film Business Asia. Viitattu 29.8.2012. (englanniksi)
  247. Buchanan, Jason: Wanderlust Allrovi. Viitattu 12.3.2012. (englanniksi)
  248. Elley, Derek: When a Wolf Falls in Love with a Sheep Film Business Asia. 31.1.2013. Viitattu 17.4.2013. (englanniksi)
  249. 20 ans d'écart Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.5.2013. (englanniksi)
  250. Seibert, Perry: 21 and Over Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.4.2013. (englanniksi)
  251. 21 Ways to Ruin a Marriage Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.4.2013. (englanniksi)
  252. Buchanan, Jason: 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.4.2013. (englanniksi)
  253. Bucannan, Jason: A Haunted House Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 13.1.2013. (englanniksi)
  254. Alan Patrdige: Alpha Papa Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 30.8.2013. (englanniksi)
  255. Seibert, Perry: Anchorman 2: The Legend Continues Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 29.12.2013. (englanniksi)
  256. Buchanan, Jason: Austenland Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 30.8.2013. (englanniksi)
  257. Elley, Derek: Better and Better Film Business Asia. 5.4.2013. Viitattu 13.4.2013. (englanniksi)
  258. Friedrich, Joe: Clear History Allmovie. Rovi Corporation. (englanniksi)
  259. Buchanan, Jason: Computer Chess Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 30.9.2013. (englanniksi)
  260. The Croods Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.4.2013. (englanniksi)
  261. Elley, Derek: David Loman Film Business Asia. 12.5.2013. Viitattu 14.5.2013. (englanniksi)
  262. Buchanan, Jason: Don Jon Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 13.10.2013. (englanniksi)
  263. Buchanan, Jason: Drinking Buddies Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 13.12.2013. (englanniksi)
  264. Buchanan, Jason: Enough Said Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 31.10.2013. (englanniksi)
  265. Wheeler, Jeremy: Escape from Planet Earth Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.4.2013. (englanniksi)
  266. Elley, Derek: Fasten Your Seatbelt Film Business Asia. 21.10.2013. Viitattu 31.10.2013. (englanniksi)
  267. Elley, Derek: Finding Mr. Right Film Business Asia. 5.5.2013. Viitattu 5.5.2013. (englanniksi)
  268. Elley, Derek: Forever Love Film Business Asia. 5.5.2013. Viitattu 5.5.2013. (englanniksi)
  269. Wheeler, Jeremy: Grown Ups 2 Allmovie. Viitattu 26.6.2013. (englanniksi)
  270. Seibert, Perry: The Heat Allmovie. Viitattu 8.7.2013. (englanniksi)
  271. Elley, Derek: How to Use Guys with Secret Tips Film Business Asia. 12.4.2013. Viitattu 13.4.2013. (englanniksi)
  272. Buchanan, Jason: In a World... Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 12.12.2013. (englanniksi)
  273. The Incredible Burt Wonderstone Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 13.4.2013. (englanniksi)
  274. The Internship Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 26.6.2013. (englanniksi)
  275. Seibert, Perry: Despicable Me 2 Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 30.8.2013. (englanniksi)
  276. Buchanan, Jason: Jackass Presents: Bad Grandpa Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.11.2013. (englanniksi)
  277. Elley, Derek: Journey to the West: Conquering the Demons Film Business Asia. 7.3.2013. Viitattu 13.4.2013. (englanniksi)
  278. Buchanan, Jason: The Kings of Summer Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 30.9.2013. (englanniksi)
  279. Elley, Derek: Love Deposit Film Business Asia. 21.4.2013. Viitattu 21.4.2013. (englanniksi)
  280. Buchanan, Jason: Monsters University Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 26.6.2013. (englanniksi)
  281. I'm So Excited! Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.4.2013. (englanniksi)
  282. Buchanan, Jason: We're the Millers Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 12.12.2013. (englanniksi)
  283. Buchanan, Jason: Movie 43 Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 2.2.2013. (englanniksi)
  284. Elley, Derek: Mr. Go Film Business Asia. 28.8.2013. Viitattu 30.8.2013. (englanniksi)
  285. Elley, Derek: Nobody's Daughter Haewon Film Business Asia. 18.2.2013. Viitattu 13.4.2013. (englanniksi)
  286. Bucannan, Jason: About Time Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 12.12.2013. (englanniksi)
  287. Pain & Gain Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 26.6.2013. (englanniksi)
  288. Paulette Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 26.6.2013. (englanniksi)
  289. Pazze di me Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 4.2.2013. (englanniksi)
  290. Buchanan, Jason: Prince Avalanche Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 30.8.2013. (englanniksi)
  291. Elley, Derek: Say Yes! Film Business Asia. 24.3.2013. Viitattu 13.4.2013. (englanniksi)
  292. Scary Movie V Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.4.2013. (englanniksi)
  293. This is the End Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 18.6.2013. (englanniksi)
  294. Elley, Derek: Tiny Times Film Business Asia. 17.6.2013. Viitattu 19.6.2013. (englanniksi)
  295. Elley, Derek: Tiny Times 2 Film Business Asia. 30.8.2013. Viitattu 30.8.2013. (englanniksi)
  296. Buchanan, Jason: The To Do List (2013) Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 12.12.2013. (englanniksi)
  297. Turbo Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 31.10.2013. (englanniksi)
  298. Under the Rainbow Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 13.4.2013. (englanniksi)
  299. Vai que Dá Certo Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.5.2013. (englanniksi)
  300. I Give It a Year Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 4.2.2013. (englanniksi)
  301. Identity Thief Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 14.4.2013. (englanniksi)
  302. Buchanan, Jason: Warm Bodies Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 2.2.2013. (englanniksi)
  303. Buchanan, Jason: The Way, Way Back Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 30.8.2013. (englanniksi)
  304. Elley, Derek: Will You Still Love Me Tomorrow? Film Business Asia. 10. helmikuuta, 2013. Viitattu 13.4.2013. (englanniksi)
  305. Buchanan, Jason: The World's End Allmovie. Viitattu 30.9.2018. (englanniksi)
  306. Un Boss in salotto Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 5.2.2014.
  307. A coup sûr Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 5.2.2014.
  308. Wheeler, Jeremy: The Lego Movie Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 5.2.2014.
  309. Buchanan, Jason: The Nut Job Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 5.2.2014.
  310. Peter Debruge: ‘The Nut Job’ Review: Squirrely Heist Movie Is No Match for Scrat 11.1.2014. Variety. Viitattu 17.1.2014.
  311. Buchanan, Jason: Ride Along Allmovie. Rovi Corporation. Viitattu 19. tammikuuta2014.