Ruben Fleischer

Ruben Samuel Fleischer (s. 31. lokakuuta 1974 Washington DC) on yhdysvaltalainen ohjaaja ja tuottaja.

Ruben Fleischer
Fleischer San Diegon Comic-Conissa 2018.
Fleischer San Diegon Comic-Conissa 2018.
Henkilötiedot
Koko nimi Ruben Samuel Fleischer
Syntynyt31. lokakuuta 1974 (ikä 46)
Washington DC, Yhdysvallat
Ammatti ohjaaja, tuottaja
Puoliso Holly Shakoor (vih. 2012)
Ohjaaja
Aktiivisena 2000–
Tunnetuimmat ohjaukset
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Fleischer on ohjannut muun muassa elokuvia, televisiosarjojen jaksoja, musiikkivideoita ja mainoksia.

Hänet tunnetaan parhaiten ohjaustyöstään vuoden 2009 kauhukomediaelokuvassa Zombieland.

Hänen myöhempiä ohjaustöitään ovat muun muassa elokuvat 30 Minutes or Less (2011), Gangsterisota (2013), Venom (2018) ja Zombieland: Double Tap (2019).

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Nimi Ohjaajana Tuottajana Vastaavana tuottajana
2009 Zombieland
2011 30 Minutes or Less
2013 Gangsterisota
2014 Two Night Stand
2017 Yksisarviskauppa
2018 Venom
2019 Zombieland: Double Tap
2020 Bad Trip
2021 Uncharted

Aiheesta muuallaMuokkaa