Avaa päävalikko

Rawson Marshall Thurber (s. 9. tammikuuta 1975 San Francisco, Kalifornia) on yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja. Ohjaamisen lisäksi Thurber on ollut käsikirjoittajana elokuvassa Dodgeball – boltsit pelissä (2004) sekä käsikirjoittajana ja tuottajana elokuvassa The Mysteries of Pittsburgh (2008).

Rawson Marshall Thurber
Rawson Marshall Thurber 2018.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt 9. tammikuuta 1975 (ikä 44)
San Francisco, Kalifornia
Ammatti elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja, tuottaja
Ohjaaja
Tunnetuimmat ohjaukset Dodgeball – boltsit pelissä
The Mysteries of Pittsburgh
Millerit
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1999 The Band The Band
2004 Dodgeball – boltsit pelissä Dodgeball: A True Underdog Story
2008 The Mysteries of Pittsburgh The Mysteries of Pittsburgh
2013 Millerit We’re the Millers
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Jaksot
2006 The Loop ”Trouble in the Saddle”

Aiheesta muuallaMuokkaa