Avaa päävalikko

Anthony Anderson

yhdysvaltalainen näyttelijä

Anthony Anderson (s. 15. elokuuta 1970 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja koomikko. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten etsivä Kevin Bernardin roolista TV-sarjassa Kova Laki sekä Antwon Mitchellin roolista TV-sarjassa Shield – lain varjolla.

Anthony Anderson
Anthony Anderson vuonna 2010
Anthony Anderson vuonna 2010
Henkilötiedot
Syntynyt 15. elokuuta 1970 (ikä 48)
Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Puoliso Alvina Renee Stewart (syyskuu 1999–)
Näyttelijä
Aktiivisena 1995–
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli Huom.
1999 Life Cookie
Trippin' Z-Boy
2000 Romeon on kuoltava Maurice
Hamekyttä Nolan
Me kaksi & Irene Jamaal Baileygates
Urban Legends: Final Cut Stan Washington
2001 See Spot Run Benny
Exit Wounds T.K.
Kingdom Come Junior Slocumb
Two Can Play That Game Teste
2002 Barbershop J.D.
2003 Kangaroo Jack Louis Booker
Cradle 2 the Grave Tommy
Malibu's Most Wanted P. Niss
Scary Movie 3 Mahalik
2004 My Baby's Daddy G. Bong
Agent Cody Banks 2: Destination London Derek
Harold & Kumar Go to White Castle Burger Shack Employee
2005 King's Ransom Malcolm King
Hustle & Flow Key
2006 Hoodwinked Detective Bill Stork
Scary Movie 4 Mahalik
The Departed Brown
2007 Transformers Glen Whitmann
2009 41 Dollars (The Scott Hicks Story) Scott Hicks

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.