Camilla Belle

Camilla Belle, (oik. Camilla Belle Routh, s. 2. lokakuuta 1986 Los Angeles) on yhdysvaltalainen elokuvanäyttelijä.

Camilla Belle
Camilla Belle vuonna 2009.
Camilla Belle vuonna 2009.
Henkilötiedot
Koko nimi Camilla Belle Routh
Syntynyt2. lokakuuta 1986 (ikä 34)
Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 1993–
Merkittävät roolit The Ballad of Jack and Rose
Kun tuntematon soittaa
10,000 BC
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Belle aloitti uransa pienellä roolilla elokuvassa A Little Princess. Hänen ensimmäinen pääosansa oli vuoden 2000 Disney Channel -elokuvassa Rip Girls. Pienen tauon jälkeen Belle palasi elokuvien pariin. Vuonna 2006 hän näytteli pääosaa elokuvassa Kun tuntematon soittaa. Hänen seuraava roolinsa oli Roland Emmerichin ohjaamassa elokuvassa 10,000 BC (2008).

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli
1993 Tyhjä kehto Empty Cradle Sally
Loukussa maan alla Trouble Shooters: Trapped Beneath the Earth Jennifer Gates
1994 Decontructing Sarah Young Elizabeth
1995 Pikku Prinsessa A Little Princess Jane
Annie: A Royal Adventure! Molly
1996 Poison Ivy II Daphne Falk
Marshal Law Boot Coleman
1997 Kadonnut maailma – Jurassic Park The Lost World: Jurassic Park Cathy Bowman
1998 Patriootti Patriot Holly McClaren
Lumotut sisaret Practical Magic 11-vuotias Sally Owens
1999 Faithin jalanjäljillä The Invisible Circus Phoebe, 10-12
Replacing Dad Mandy
Secret of the Andes Diana Willings
2000 Rip Girls Sydney Miller
2001 Back to the Secret Garden Lizzie Buscana
2005 The Ballad of Jack and Rose Rose Slavin
Ilopilleri The Chumscrubber Crystal
The Quiet Dot
2006 Kun tuntematon soittaa When a Stranger Calls Jill Johnson
2008 10000 BC Evolet
2009 Push Kira Hudson
À Deriva Ângela
2010 Father of Invention Claire Axle
2011 From Prada to Nada Nora Dominguez
Breakaway Melissa
2013 Open Road Angie
I Brake for Gringos Gaby
2014 Cavemen Tess
Amapola Ama
2015 Diablo Alexsandra
2016 The American Side Emily Chase
Sundown Gaby
2017 The Mad Whale Isabel Wallace
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Rooli Jaksot
1998 Walker, Texasista Cindy Morgan ”Where the Gauchos Roam”
2000 Villit Marjaset Calf ”Code of the West”
2019 Dollface Melyssa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.