Avaa päävalikko

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen 2006 kokoonpanot

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä sivu esittelee vuoden 2006 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen 32 osallistujajoukkuetta sellaisina kuin ne ilmoitettiin turnaukseen.[1] Joukkueissa on 23 pelaajaa. Joukkueiden kapteenit on merkitty (c)-merkillä.

Lopputurnauksen joukkueet
UEFA 14  Alankomaat  Englanti  Espanja  Italia
   Kroatia  Portugali  Puola  Ranska
   Ruotsi  Saksa  Serbia ja Montenegro  Sveitsi
   Tšekki *  Ukraina *    
CONMEBOL 4  Argentiina  Brasilia  Ecuador  Paraguay
CONCACAF 4  Costa Rica  Meksiko  Trinidad ja Tobago *  Yhdysvallat
CAF 5  Angola *  Ghana *  Norsunluurannikko *  Togo *
   Tunisia      
AFC 4  Etelä-Korea  Iran  Japani  Saudi-Arabia
OFC 1  Australia **      
* Ensikertalainen, FIFA katsoo Tšekin eri joukkueeksi kuin Tšekkoslovakian ja Serbia ja Montenegron vuoden 1990 jälkeisen Jugoslavian joukkueen seuraajaksi.

** Australia pääsi kisoihin Oseanian maanosaliiton karsinnoista, mutta siirtyi vuoden 2006 alussa Aasian maanosaliittoon AFC:hen.


AlankomaatMuokkaa

Flag of the Netherlands.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
8. turnaus (1. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 9. sija
1938 14. sija 1950 Ei osallistunut
1954 Karsiutui 1958 Karsiutui
1962 Karsiutui 1966 Karsiutui
1970 Karsiutui 1974 2. sija
1978 2. sija 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 15. sija
1994 7. sija 1998 4. sija
2002 Karsiutui Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
51 32 14 9 9 56 36 +20 53,1%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 3. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 12. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Edwin van der Sar (c) Maalivahti 35 107 EnglantiEnglanti Manchester United
2 Kew Jaliens Puolustaja 27 1 Alankomaat AZ Alkmaar
3 Khalid Boulahrouz Puolustaja 24 10 Saksa Hamburger SV
4 Joris Mathijsen Puolustaja 26 6 Alankomaat AZ Alkmaar
5 Giovanni van Bronckhorst Puolustaja 31 55 Espanja FC Barcelona
6 Denny Landzaat Keskikenttämies 30 20 Alankomaat AZ Alkmaar
7 Dirk Kuyt Hyökkääjä 25 16 Alankomaat Feyenoord
8 Phillip Cocu Keskikenttämies 35 95 Alankomaat PSV Eindhoven
9 Ruud van Nistelrooy Hyökkääjä 29 49 Englanti Manchester United
10 Rafael van der Vaart Keskikenttämies 23 35 Saksa Hamburger SV
11 Arjen Robben Hyökkääjä 22 18 Englanti Chelsea
12 Jan Kromkamp Puolustaja 25 8 Englanti Liverpool FC
13 André Ooijer Puolustaja 31 17 Alankomaat PSV Eindhoven
14 John Heitinga Puolustaja 22 16 Alankomaat Ajax Amsterdam
15 Tim de Cler Puolustaja 27 2 Alankomaat AZ Alkmaar
16 Hedwiges Maduro Keskikenttämies 21 9 Alankomaat Ajax Amsterdam
17 Robin van Persie Hyökkääjä 22 7 Englanti Arsenal FC
18 Mark van Bommel Keskikenttämies 29 35 Espanja FC Barcelona
19 Jan Vennegoor of Hesselink Hyökkääjä 27 6 Alankomaat PSV Eindhoven
20 Wesley Sneijder Keskikenttämies 22 20 Alankomaat Ajax Amsterdam
21 Ryan Babel Hyökkääjä 19 4 Alankomaat Ajax Amsterdam
22 Henk Timmer Maalivahti 34 1 Alankomaat AZ Alkmaar
23 Maarten Stekelenburg Maalivahti 23 1 Alankomaat Ajax Amsterdam
V Marco van Basten

AngolaMuokkaa

Flag of Angola.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
Primeira fase
Flag of Chad.svg Tšad 0:2 3:1
Segunda fase — Grupo 4
Flag of Rwanda.svg Ruanda 1:0 1:0
Flag of Gabon.svg Gabon 3:0 2:2 Zimbabwe Zimbabwe 1:0 0:2
Flag of Nigeria.svg Nigeria 1:0 1:1
P O V T H TM PM ME Aprov
21 10 6 3 1 12 6 +6 70,0%
1. turnaus (1. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Ei osallistunut 1966 Ei osallistunut
1970 Ei osallistunut 1974 Ei osallistunut
1978 Ei osallistunut 1982 Ei osallistunut
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 Karsiutui
P O V T H TM PM ME Aprov
0 0 0 0 0 0 0 0 0,00%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 57. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 70. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 João Ricardo Maalivahti 36 Portugali Moreirense FC
2 Marco Airosa Puolustaja 21 Portugali FC Barreirense
3 Jamba Puolustaja 28 Angola Atlético Sport Aviação
4 Kali Puolustaja 27 Portugali Barreirense
5 Lebo Lebo Puolustaja 29 Angola Atlético Petróleos Luanda
6 Miloy Keskikenttämies Angola Inter Luanda
7 Figueiredo Keskikenttämies 33 Portugali Varzim SC
8 André Macanga Keskikenttämies 28 Kuwait Kuwait SC
9 Mantorras Hyökkääjä 24 Portugali SL Benfica
10 Akwá (c) Hyökkääjä 29 Qatar Al-Wakra
11 Mateus Hyökkääjä 21 Portugali Gil Vicente FC
12 Lamá Maalivahti 35 Angola Atlético Petróleos Luanda
13 Edson Nobre Keskikenttämies 26 Portugali FC Paços de Ferreira
14 Mendonça Keskikenttämies 23 Portugali Varzim SC
15 Rui Marques Puolustaja 28 Englanti Hull City
16 Flávio Hyökkääjä 26 Egypti Al Ahly
17 Zé Kalanga Keskikenttämies 22 Angola Atlético Petróleos Luanda
18 Love Hyökkääjä 25 Angola Atlético Sport Aviação
19 André Titi Buengo Hyökkääjä 26 Ranska Clermont
20 Locó Puolustaja 21 Angola Primeiro de Agosto
21 Luís Delgado Puolustaja 32 Angola Atlético Petróleos Luanda
22 Mário Hipólito Maalivahti Angola Inter Luanda
23 Marco Abreu Puolustaja 31 Portugali Portimonense
V Luis Oliveira Goncalvez

ArgentiinaMuokkaa

Flag of Argentina.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
13. turnaus (8. peräkkäinen)
1930 2. sija 1934 9. sija
1938 Vetäytyi pois 1950 Vetäytyi pois
1954 Ei osallistunut 1958 13. sija
1962 10. sija 1966 5. sija
1970 Karsiutui 1974 8. sija
1978 Nuvola apps mozilla.png Mestari 1982 11. sija
1986 Nuvola apps mozilla.png Mestari 1990 2. sija
1994 10. sija 1998 6. sija
2002 18. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
101 60 30 11 19 102 71 +31 56,1%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 9. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 4. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Roberto Abbondanzieri Maalivahti 33 22 Argentiina Boca Juniors
2 Roberto Ayala Puolustaja 32 99 Espanja Valencia CF
3 Juan Pablo Sorín (c) Puolustaja 30 70 Espanja Villarreal CF
4 Fabricio Coloccini Puolustaja 24 23 Espanja Deportivo La Coruña
5 Esteban Cambiasso Keskikenttämies 25 21 Italia Inter Milano
6 Gabriel Heinze Puolustaja 28 28 Englanti Manchester United
7 Javier Saviola Hyökkääjä 24 30 Espanja Sevilla FC
8 Javier Mascherano Keskikenttämies 22 14 Brasilia Corinthians
9 Hernán Crespo Hyökkääjä 30 54 Englanti Chelsea
10 Juan Román Riquelme Keskikenttämies 27 30 Espanja Villarreal CF
11 Carlos Tévez Hyökkääjä 22 20 Brasilia Corinthians
12 Leo Franco Maalivahti 29 3 Espanja Atlético de Madrid
13 Lionel Scaloni Keskikenttämies 28 6 Englanti West Ham United
14 Rodrigo Palacio Hyökkääjä 24 2 Argentiina Boca Juniors
15 Gabriel Milito Puolustaja 25 14 Espanja Real Zaragoza
16 Pablo Aimar Keskikenttämies 26 39 Espanja Valencia CF
17 Leandro Cufré Puolustaja 28 2 Italia AS Roma
18 Maxi Rodríguez Keskikenttämies 25 12 Espanja Atlético de Madrid
19 Lionel Messi Hyökkääjä 18 6 Espanja FC Barcelona
20 Julio Ricardo Cruz Hyökkääjä 31 15 Italia Inter Milano
21 Nicolás Burdisso Puolustaja 25 8 Italia Inter Milano
22 Lucho González Keskikenttämies 25 27 Portugali FC Porto
23 Óscar Ustari Maalivahti 19 0 Argentiina Independiente
V José Pekerman

AustraliaMuokkaa

Flag of Australia.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
2. turnaus (1. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Ei osallistunut 1966 Karsiutui
1970 Karsiutui 1974 8. sija
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 Karsiutui
P O V T H TM PM ME Aprov
1 3 0 1 2 0 5 -5 11,1%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 42. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 56. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Mark Schwarzer Maalivahti 33 37 Englanti Middlesbrough FC
2 Lucas Neill Puolustaja 28 22 Englanti Blackburn Rovers
3 Craig Moore Puolustaja 30 32 Englanti Newcastle United
4 Tim Cahill Keskikenttämies 26 14 Englanti Everton
5 Jason Čulina Keskikenttämies 25 11 Alankomaat PSV Eindhoven
6 Tony Popović Puolustaja 32 56 Englanti Crystal Palace
7 Brett Emerton Keskikenttämies 27 50 Englanti Blackburn Rovers
8 Josip Skoko Keskikenttämies 30 45 Englanti Stoke City FC
9 Mark Viduka (c) Hyökkääjä 30 33 Englanti Middlesbrough FC
10 Harry Kewell Hyökkääjä 27 20 Englanti Liverpool
11 Stan Lazaridis Keskikenttämies 33 68 Englanti Birmingham City
12 Ante Čović Maalivahti 30 1 Ruotsi Hammarby IF
13 Vince Grella Keskikenttämies 26 18 Italia Parma FC
14 Scott Chipperfield Keskikenttämies 30 44  Sveitsi  FC Basel
15 John Aloisi Hyökkääjä 30 40 Espanja Deportivo Alavés
16 Michael Beauchamp Puolustaja 25 1 Australia Central Coast Mariners
17 Archie Thompson Hyökkääjä 27 17 Alankomaat PSV Eindhoven
18 Željko Kalac Maalivahti 33 53 Italia AC Milan
19 Joshua Kennedy Hyökkääjä 23 0 Saksa Dynamo Dresden
20 Luke Wilkshire Keskikenttämies 24 7 Englanti Bristol City FC
21 Mile Sterjovski Keskikenttämies 27 19  Sveitsi  FC Basel
22 Mark Milligan Puolustaja 20 0 Australia Sydney FC
23 Mark Bresciano Keskikenttämies 26 22 Italia Parma FC
V Guus Hiddink

BrasiliaMuokkaa

Flag of Brazil.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
17. turnaus (17. peräkkäinen)
1930 6. sija 1934 14. sija
1938 3. sija 1950 2. sija
1954 5. sija 1958 Nuvola apps mozilla.png Mestari
1962 Nuvola apps mozilla.png Mestari 1966 11. sija
1970 Nuvola apps mozilla.png Mestari 1974 4. sija
1978 3. sija 1982 5. sija
1986 5. sija 1990 9. sija
1994 Nuvola apps mozilla.png Mestari 1998 2. sija
2002 Nuvola apps mozilla.png Mestari Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
194 87 60 14 13 191 82 +109 74,0%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 1. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 1. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Dida Maalivahti 32 85 Italia AC Milan
2 Cafú (c) Puolustaja 36 144 Italia AC Milan
3 Lúcio Puolustaja 28 50 Saksa Bayern München
4 Juan Puolustaja 27 38 Saksa Bayer Leverkusen
5 Émerson Keskikenttämies 30 72 Italia Juventus
6 Roberto Carlos Puolustaja 33 126 Espanja Real Madrid
7 Adriano Hyökkääjä 24 33 Italia Inter Milano
8 Kaká Keskikenttämies 24 33 Italia AC Milan
9 Ronaldo Hyökkääjä 29 97 Espanja Real Madrid
10 Ronaldinho Hyökkääjä 26 65 Espanja FC Barcelona
11 Zé Roberto Keskikenttämies 31 79 Saksa Bayern München
12 Rogério Ceni Maalivahti 33 16 Brasilia São Paulo
13 Cicinho Puolustaja 25 10 Espanja Real Madrid
14 Luisão Puolustaja 25 16 Portugali SL Benfica
15 Cris Puolustaja 29 17 Ranska Olympique de Lyon
16 Gilberto Puolustaja 30 8 Saksa Hertha BSC Berlin
17 Gilberto Silva Keskikenttämies 29 38 Englanti Arsenal FC
18 Mineiro Keskikenttämies 30 ? Brasilia São Paulo
* Edmílson (loukkaantui) Keskikenttämies 29 36 EspanjaEspanja FC Barcelona
19 Juninho Pernambucano Keskikenttämies 31 38 Ranska Olympique de Lyon
20 Ricardinho Keskikenttämies 30 18 Brasilia Corinthians
21 Fred Hyökkääjä 22 3 Ranska Olympique de Lyon
22 Júlio César Maalivahti 26 11 Italia Inter Milano
23 Robinho Hyökkääjä 22 18 Espanja Real Madrid
V Carlos Alberto Parreira

Costa RicaMuokkaa

Flag of Costa Rica.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
3. turnaus (2. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Karsiutui
1962 Karsiutui 1966 Karsiutui
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 13. sija
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 19. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
10 7 3 1 3 9 12 -3 47,6%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 26. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 37. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Álvaro Mesen Hyökkääjä 33 Costa Rica Clube Sport Herediano
2 Jervis Drummond Hyökkääjä 29 Costa Rica Deportivo Saprissa
3 Luis Marín (c) Hyökkääjä 31 Costa Rica LD Alajuelense
4 Michael Umaña Hyökkääjä 23 Costa Rica Brujas FC
5 Gilberto Martínez Hyökkääjä 26 Italia Brescia
6 Danny Fonseca Hyökkääjä 26 Costa Rica C.S. Cartaginés
7 Christian Bolaños Hyökkääjä 22 Costa Rica Deportivo Saprissa
8 Mauricio Solís Hyökkääjä 33 Guatemala CSD Comunicaciones
9 Paulo Wanchope Hyökkääjä 29 Costa Rica Clube Sport Herediano
10 Walter Centeno Hyökkääjä 31 Costa Rica Deportivo Saprissa
11 Ronald Gómez Hyökkääjä 31 Costa Rica Deportivo Saprissa
12 Leonardo González Hyökkääjä 25 Costa Rica Clube Sport Herediano
13 Kurt Bernard Hyökkääjä 28 Costa Rica Puntarenas FC
14 Randall Azofeifa Hyökkääjä 21 Costa Rica Deportivo Saprissa
15 Harold Wallace Hyökkääjä 30 Costa Rica LD Alajuelense
16 Carlos Hernández Hyökkääjä 24 Costa Rica LD Alajuelense
17 Gabriel Badilla Hyökkääjä 21 Costa Rica Deportivo Saprissa
18 José Porras Hyökkääjä 35 Costa Rica Deportivo Saprissa
19 Álvaro Saborío Hyökkääjä 24 Costa Rica Deportivo Saprissa
20 Douglas Sequeira Hyökkääjä 28 Yhdysvallat Real Salt Lake
21 Víctor Núñez Hyökkääjä 26 Costa Rica C.S. Cartaginés
22 Michael Rodríguez Hyökkääjä 24 Costa Rica LD Alajuelense
23 Wardy Alfaro Pizarro Hyökkääjä 28 Costa Rica LD Alajuelense
V Alexandre Guimarães

EcuadorMuokkaa

Flag of Ecuador.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
2. turnaus (2. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Vetäytyi pois
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Karsiutui 1966 Karsiutui
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 24. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
3 3 1 0 2 2 4 -2 33,3%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 39. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 51. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Edwin Villafuerte Maalivahti 27 Ecuador Deportivo Quito
2 Jorge Guagua Puolustaja 24 Ecuador Tl Nacional
3 Iván Hurtado (c) Puolustaja 31 Qatar Al Arabi
4 Ulises de la Cruz Puolustaja 32 Englanti Aston Villa
5 José Luis Perlaza Puolustaja 24 Ecuador Olmedo
6 Patricio Urrutia Keskikenttämies 28 Ecuador Liga Deportiva Universitaria
7 Christian Lara Keskikenttämies 26 Ecuador Tl Nacional
8 Edison Méndez Keskikenttämies 27 Ecuador Liga Deportiva Universitaria
9 Felix Borja Hyökkääjä 23 Kreikka Olympiakos
10 Jaime Iván Kaviedes Hyökkääjä 28 Argentiina Argentinos Juniors
11 Agustín Delgado Hyökkääjä 31 Ecuador Liga Deportiva Universitaria
12 Cristian Mora Maalivahti 23 Ecuador Liga Deportiva Universitaria
13 Paul Ambrossi Puolustaja 25 Ecuador Liga Deportiva Universitaria
14 Segundo Castillo Keskikenttämies 24 Ecuador Tl Nacional
15 Marlon Ayoví Keskikenttämies 34 Ecuador Deportivo Quito
16 Luis Antonio Valencia Keskikenttämies 20 Espanja Recreativo Huelva
17 Giovanny Espinoza Puolustaja 29 Ecuador Liga Deportiva Universitaria
18 Neicer Reasco Puolustaja 28 Ecuador Liga Deportiva Universitaria
19 Luis Saritama Keskikenttämies 22 Ecuador Deportivo Quito
20 Edwin Tenório Keskikenttämies 30 Ecuador Barcelona de Guayaquil
21 Carlos Tenório Hyökkääjä 27 Qatar Al Sadd
22 Damián Lanza Maalivahti 24 Ecuador Aucas
23 Cristian Benítez Hyökkääjä 26 Ecuador Tl Nacional
V Luis Fernando Suárez

EnglantiMuokkaa

Flag of England.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
12. turnaus (3. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 8. sija
1954 6. sija 1958 11. sija
1962 8. sija 1966 Nuvola apps mozilla.png Mestari
1970 8. sija 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 6. sija
1986 8. sija 1990 4. sija
1994 Karsiutui 1998 9. sija
2002 6. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
81 50 22 15 13 68 45 +23 54,0%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 10. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 5. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Paul Robinson Maalivahti 26 19 Englanti Tottenham Hotspur
2 Gary Neville Puolustaja 31 78 Englanti Manchester United
3 Ashley Cole Puolustaja 25 44 Englanti Arsenal FC
4 Steven Gerrard Keskikenttämies 26 40 Englanti Liverpool FC
5 John Terry Puolustaja 25 22 Englanti Chelsea
6 Rio Ferdinand Puolustaja 27 45 Englanti Manchester United
7 David Beckham (c) Keskikenttämies 31 87 Espanja Real Madrid
8 Frank Lampard Keskikenttämies 27 38 Englanti Chelsea
9 Wayne Rooney Hyökkääjä 20 29 Englanti Manchester United
10 Michael Owen Hyökkääjä 26 75 Englanti Newcastle United
11 Joe Cole Keskikenttämies 24 30 Englanti Chelsea
12 Sol Campbell Puolustaja 31 66 Englanti Arsenal FC
13 David James Maalivahti 35 33 Englanti Manchester City
14 Wayne Bridge Puolustaja 25 22 Englanti Fulham
15 Jamie Carragher Puolustaja 28 23 Englanti Liverpool FC
16 Owen Hargreaves Keskikenttämies 25 31 Saksa Bayern München
17 Jermaine Jenas Keskikenttämies 23 15 Englanti Tottenham Hotspur
18 Michael Carrick Keskikenttämies 24 5 Englanti Tottenham Hotspur
19 Aaron Lennon Keskikenttämies 19 0 Englanti Tottenham Hotspur
20 Stewart Downing Keskikenttämies 24 1 Englanti Middlesbrough FC
21 Peter Crouch Hyökkääjä 25 5 Englanti Liverpool FC
22 Robert Green Maalivahti 26 1 Englanti Norwich City
23 Theo Walcott Hyökkääjä 17 0 Englanti Arsenal FC
V Sven-Göran Eriksson

EspanjaMuokkaa

Flag of Spain.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
Lohko 7
Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegovina 1:1 1:1  Flag of Belgium (civil).svg Belgia 2:0 0:2
Flag of Lithuania.svg Liettua 0:0 1:0 Flag of San Marino.svg San Marino 5:0 0:6
Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg Serbia ja Montenegro 0:0 1:1
P O V T H TM PM ME Aprov
20 10 5 5 0 19 3 +16 66,7%
Jatkokarsinnat
Flag of Slovakia.svg Slovakia 5:1 1:1
12ª Turnaukset (8ª. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 5. sija
1938 Keskeytti 1950 4. sija
1954 Karsiutui 1958 Karsiutui
1962 13. sija 1966 10. sija
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 10. sija 1982 12. sija
1986 7. sija 1990 10. sija
1994 8. sija 1998 17. sija
2002 5. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
69 45 19 12 14 71 53 +18 51,1%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 5. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 7. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Iker Casillas Maalivahti 25 56 Espanja Real Madrid
2 Míchel Salgado Puolustaja 30 49 Espanja Real Madrid
3 Mariano Pernía Puolustaja 29 1 Espanja Getafe CF
4 Carlos Marchena Puolustaja 26 27 Espanja Valencia CF
5 Carles Puyol Puolustaja 28 44 Espanja FC Barcelona
6 David Albelda Keskikenttämies 28 31 Espanja Valencia CF
7 Raúl (c) Hyökkääjä 28 92 Espanja Real Madrid
8 Xavi Keskikenttämies 26 33 Espanja FC Barcelona
9 Fernando Torres Hyökkääjä 22 27 Espanja Atlético de Madrid
10 José Antonio Reyes Hyökkääjä 22 16 Englanti Arsenal FC
11 Luis García Hyökkääjä 28 7 Englanti Liverpool FC
12 Antonio López Puolustaja 24 8 Espanja Atlético de Madrid
13 Andrés Iniesta Keskikenttämies 22 0 Espanja FC Barcelona
14 Xabi Alonso Keskikenttämies 24 23 Englanti Liverpool FC
15 Sergio Ramos Puolustaja 20 8 Espanja Real Madrid
16 Marcos Senna Keskikenttämies 29 1 Espanja Villarreal CF
17 Joaquín Keskikenttämies 24 36 Espanja Real Betis
18 Cesc Fàbregas Keskikenttämies 19 1 Englanti Arsenal FC
19 Santiago Cañizares Maalivahti 36 42 Espanja Valencia CF
20 Juanito Puolustaja 29 14 Espanja Real Betis
21 David Villa Hyökkääjä 24 5 Espanja Valencia CF
22 Pablo Puolustaja 24 8 Espanja Atlético de Madrid
23 José Manuel Reina Maalivahti 23 2 Englanti Liverpool FC
V Luis Aragonés

Etelä-KoreaMuokkaa

Flag of South Korea.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
7. turnaus (6. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 16. sija 1958 Ei osallistunut
1962 Ei osallistunut 1966 Vetäytyi pois
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 20. sija 1990 22. sija
1994 20. sija 1998 30. sija
2002 4. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
15 21 3 6 12 19 49 -30 23,8%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 29. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 31. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Lee Un-jae (c) Maalivahti 33 92 Etelä-Korea Suwon Samsung Bluewings
2 Kim Yeong-cheol Puolustaja 29 9 Etelä-Korea Ilhwa Chunma
3 Kim Dong-jin Puolustaja 24 32 Etelä-Korea FC Seoul
4 Choi Jin-cheol Puolustaja 35 59 Etelä-Korea Chonbuk Hyundai Motors
5 Kim Nam-il Keskikenttämies 29 64 Etelä-Korea Suwon Samsung Bluewings
6 Kim Jin-gyu Puolustaja 21 20 Japani Júbilo Iwata
7 Park Ji-seong Keskikenttämies 25 58 Englanti Manchester United
8 Kim Du-hyeon Keskikenttämies 23 30 Etelä-Korea Ilhwa Chunma
9 Ahn Jeong-hwan Hyökkääjä 30 57 Saksa MSV Duisburg
10 Park Ju-yeong Hyökkääjä 20 15 Etelä-Korea FC Seoul
11 Seol Gi-hyeon Hyökkääjä 27 63 Englanti Wolverhampton Wanderers
12 Lee Yeong-pyo Puolustaja 29 82 Englanti Tottenham Hotspur
13 Lee Eul-yong Keskikenttämies 29 45 Turkki Trabzonspor
14 Lee Cheon-su Hyökkääjä 24 59 Etelä-Korea Ulsan Hyundai Horang-i
15 Baek Ji-hun Keskikenttämies 21 10 Etelä-Korea FC Seoul
16 Chung Gyeong-ho Hyökkääjä 26 39 Etelä-Korea Gwangju Sangmu Phoenix
17 Lee Ho Keskikenttämies 21 9 Etelä-Korea Ulsan Hyundai Horang-i
18 Kim Sang-sik Keskikenttämies 29 38 Etelä-Korea Ilhwa Chunma
19 Cho Jae-jin Hyökkääjä 24 18 Japani Shimizu S-Pulse
20 Kim Yong-dae Maalivahti 26 15 Etelä-Korea Ilhwa Chunma
21 Kim Yeong-gwang Maalivahti 22 5 Etelä-Korea Chunnam Dragons
22 Song Jong-guk Puolustaja 27 49 Etelä-Korea Suwon Samsung Bluewings
23 Cho Won-hui Puolustaja 33 11 Etelä-Korea Suwon Samsung Bluewings
V Dick Advocaat

GhanaMuokkaa

Flag of Ghana.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
Primeira fase
Flag of Somalia.svg Somalia 2:0 5:0
Segunda fase — Lohko 4
Flag of Burkina Faso.svg Burkina Faso 2:1 0:1 Flag of South Africa.svg Etelä-Afrikka 3:0 0:2
Flag of Cape Verde.svg Kap Verde 2:0 4:0 Flag of Uganda.svg Uganda 2:0 1:1
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Kongon demokraattinen tasavalta 0:0 1:1
P O V T H TM PM ME Aprov
21 10 6 3 1 17 4 +13 70,0%
1. turnaus (1. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Karsiutui 1966 Vetäytyi pois
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Vetäytyi pois
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 Karsiutui
P O V T H TM PM ME Aprov
0 0 0 0 0 0 0 0 0,00%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 48. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 70. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
Sammy Adjei Maalivahti 25 Israel M.S. Ashdod
Richard Kingston Maalivahti 30 Turkki Ankaraspor
George Owu Maalivahti 23 Ghana Ashanti Gold SC
Emmanuel Pappoe Puolustaja 25 Israel Hapoel Kfar Saba
John Paintsil Puolustaja 24 Israel Hapoel Tel Aviv FC
John Mensah Puolustaja 23 Ranska Stade Rennais FC
Issah Ahmed Puolustaja 24 Tanska Randers FC
Samuel Kuffour Puolustaja 29 Italia AS Roma
Hans Sarpei Puolustaja 29 Saksa VfL Wolfsburg
Dan Quaye Puolustaja 25 Ghana Hearts of Oak
Habib Mohammed Puolustaja 22 Ghana King Faisal Babes
Shilla Illiasu Puolustaja 25 Ghana Asante Kotoko
Stephen Appiah (c) Keskikenttämies 25 Turkki Fenerbahçe SK
Michael Essien Keskikenttämies 23 Englanti Chelsea FC
Sulley Ali Muntari Keskikenttämies 21 Italia Udinese Calcio
Haminu Dramani Keskikenttämies 20 Serbia ja Montenegro Belgradin Punainen Tähti
Eric Addo Keskikenttämies 27 Alankomaat PSV Eindhoven
Derek Boateng Keskikenttämies 23 Ruotsi AIK Fotboll
Otto Addo Keskikenttämies 31 Saksa FSV Mainz 05
Gyan Asamoah Hyökkääjä 20 Italia Modena FC
Matthew Amoah Hyökkääjä 25 Saksa Borussia Dortmund
Razak Pimpong Hyökkääjä 23 Tanska FC København
Alex Tachie Mensah Hyökkääjä 29  Sveitsi  FC St Gallen
V Ratomir Dujković

IranMuokkaa

Flag of Iran.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
3. turnaus (1. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Ei osallistunut 1966 Ei osallistunut
1970 Ei osallistunut 1974 Karsiutui
1978 14. sija 1982 Vetäytyi pois
1986 Hylättiin 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 20. sija
2002 Karsiutui Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
4 6 1 1 4 4 12 -8 22,2%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 23. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 48. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Ebrahim Mirzapour Maalivahti 27 62 Irán Foolad
2 Mehdi Mahdavikia Keskikenttämies 28 89 Saksa Hamburger SV
3 Sohrab Bakhtiarizadeh Puolustaja 33 33 Irán Saba Battery
4 Yahya Golmohammadi Puolustaja 35 67 Irán Saba Battery
5 Rahman Rezaei Puolustaja 31 41 Italia F.C. Messina
6 Javad Nekounam Keskikenttämies 25 69 Tmiratos Árabes Unidos Sharjah FC
7 Fereydoon Zandi Hyökkääjä 27 9 Saksa 1. FC Kaiserslautern
8 Ali Karimi Keskikenttämies 27 89 Saksa Bayern München
9 Vahid Hashemian Hyökkääjä 29 25 Saksa Hannover 96
10 Ali Daei (c) Hyökkääjä 37 145 Irán Saba Battery
11 Rasoul Khatibi Hyökkääjä 27 14 Irán Sepahan
12 Hassan Roodbarian Maalivahti 27 1 Irán Pas de Teherán
13 Hossein Kaebi Puolustaja 20 42 Irán Foolad
14 Mehrzad Madanchi Keskikenttämies 21 5 Irán Persépolis de Teherán
15 Reza Enayati Hyökkääjä 30 16 Irán Esteghlal de Teherán
16 Javad Kazemian Keskikenttämies 25 28 Irán Persépolis de Teherán
17 Amir Hossein Sadeghi Puolustaja 24 1 Irán Esteghlal de Teherán
18 Mohammad Nosrati Puolustaja 24 42 Irán Pas de Teherán
19 Andranik Teymourian Keskikenttämies 23 5 Irán Abu Muslem
20 Arash Borhani Hyökkääjä 22 21 Irán Pas de Teherán
21 Sattar Zare Puolustaja 25 19 Irán Bargh Shiraz
22 Vahid Taleblou Maalivahti 24 1 Irán Esteghlal de Teherán
23 Masoud Shojaei Keskikenttämies 22 1 Irán Saipa de Teherán
V Branko Ivanković

ItaliaMuokkaa

Flag of Italy.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
16. turnaus (12. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Nuvola apps mozilla.png Mestari
1938 Nuvola apps mozilla.png Mestari 1950 7. sija
1954 10. sija 1958 Karsiutui
1962 9. sija 1966 9. sija
1970 2. sija 1974 10. sija
1978 4. sija 1982 Nuvola apps mozilla.png Mestari
1986 12. sija 1990 3. sija
1994 2. sija 1998 5. sija
2002 15. sija 2006 Nuvola apps mozilla.png Mestari
Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
134 70 39 17 14 110 67 +43 63,8%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 13. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 3. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Gianluigi Buffon Maalivahti 28 58 Italia Juventus
2 Cristian Zaccardo Puolustaja 24 11 Italia Città di Palermo
3 Fabio Grosso Puolustaja 28 15 Italia Città di Palermo
4 Daniele De Rossi Keskikenttämies 22 15 Italia AS Roma
5 Fabio Cannavaro (c) Puolustaja 32 91 Italia Juventus
6 Andrea Barzagli Puolustaja 25 7 Italia Città di Palermo
7 Alessandro Del Piero Hyökkääjä 31 72 Italia Juventus
8 Gennaro Gattuso Keskikenttämies 28 40 Italia AC Milan
9 Luca Toni Hyökkääjä 29 16 Italia Fiorentina
10 Francesco Totti Hyökkääjä 29 49 Italia AS Roma
11 Alberto Gilardino Hyökkääjä 23 13 Italia AC Milan
12 Angelo Peruzzi Maalivahti 36 31 Italia SS Lazio
13 Alessandro Nesta Puolustaja 30 73 Italia AC Milan
14 Marco Amelia Maalivahti 24 1 Italia Livorno
15 Vincenzo Iaquinta Hyökkääjä 26 11 Italia Udinese
16 Mauro Camoranesi Keskikenttämies 29 19 Italia Juventus
17 Simone Barone Keskikenttämies 28 12 Italia Città di Palermo
18 Filippo Inzaghi Hyökkääjä 32 48 Italia AC Milan
19 Gianluca Zambrotta Puolustaja 29 52 Italia Juventus
20 Simone Perrotta Keskikenttämies 28 22 Italia AS Roma
21 Andrea Pirlo Keskikenttämies 27 22 Italia AC Milan
22 Massimo Oddo Puolustaja 30 18 Italia SS Lazio
23 Marco Materazzi Puolustaja 32 26 Italia Inter Milano
V Marcello Lippi

JapaniMuokkaa

Flag of Japan.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
3. turnaus (3. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Vetäytyi pois 1950 Ei osallistunut
1954 Karsiutui 1958 Ei osallistunut
1962 Karsiutui 1966 Ei osallistunut
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 31. sija
2002 9. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
7 7 2 1 4 6 7 -1 33,3%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 18. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 42. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Seigō Narazaki Maalivahti 30 48 Japani Nagoya Grampus Eight
2 Makoto Tanaka Puolustaja 30 32 Japani Júbilo Iwata
3 Yūichi Komano Puolustaja 24 5 Japani Sanfrecce Hiroshima
4 Yasuhito Endō Keskikenttämies 26 40 Japani Gamba Osaka
5 Tsuneyasu Miyamoto (c) Puolustaja 29 67 Japani Gamba Osaka
6 Kōji Nakata Puolustaja 26 54 Sveitsi FC Basel
7 Hidetoshi Nakata Keskikenttämies 29 72 Englanti Bolton Wanderers
8 Mitsuo Ogasawara Keskikenttämies 27 50 Japani Kashima Antlers
9 Naohiro Takahara Hyökkääjä 27 40 Saksa Hamburger SV
10 Shunsuke Nakamura Keskikenttämies 27 58 Skotlanti Celtic FC
11 Seiichirō Maki Hyökkääjä 25 9 Japani JEF United Ichihara Chiba
12 Yōichi Doi Maalivahti 32 2 Japani FC Tokyo
13 Atsushi Yanagisawa Hyökkääjä 29 55 Japani Kashima Antlers
14 Alessandro Santos Puolustaja 28 70 Japani Urawa Red Diamonds
15 Takashi Fukunishi Keskikenttämies 29 58 Japani Júbilo Iwata
16 Masashi Oguro Hyökkääjä 26 15 Ranska Grenoble
17 Jun’ichi Inamoto Keskikenttämies 26 62 Englanti West Bromwich Albion
18 Shinji Ono Keskikenttämies 26 53 Japani Urawa Red Diamonds
19 Keisuke Tsuboi Puolustaja 26 30 Japani Urawa Red Diamonds
20 Keiji Tamada Hyökkääjä 26 37 Japani Nagoya Grampus Eight
21 Akira Kaji Puolustaja 26 42 Japani Gamba Osaka
22 Yūji Nakazawa Puolustaja 28 50 Japani Yokohama F. Marinos
23 Yoshikatsu Kawaguchi Maalivahti 30 87 Japani Júbilo Iwata
V Zico

KroatiaMuokkaa

Flag of Croatia.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
3. turnaus (3. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Ei osallistunut 1966 Ei osallistunut
1970 Ei osallistunut 1974 Ei osallistunut
1978 Ei osallistunut 1982 Ei osallistunut
1986 Ei osallistunut 1990 Ei osallistunut
1994 Ei osallistunut 1998 3. sija
2002 23. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
18 10 6 0 4 13 8 +5 60,0%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 23. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 28. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Stipe Pletikosa Maalivahti 27 46 Kroatia Hajduk Split
2 Darijo Srna Keskikenttämies 24 31 Ukraina Šah’tar Donetsk
3 Josip Šimunić Puolustaja 28 39 Saksa Hertha BSC Berlin
4 Robert Kovač Puolustaja 32 51 Italia Juventus
5 Igor Tudor Puolustaja 28 48 Italia AC Siena
6 Jurica Vranješ Keskikenttämies 26 21 Saksa Werder Bremen
7 Dario Šimić Puolustaja 30 75 Italia AC Milan
8 Marko Babić Keskikenttämies 25 27 Saksa Bayer Leverkusen
9 Dado Pršo Hyökkääjä 31 24 Skotlanti Glasgow Rangers
10 Niko Kovač (c) Keskikenttämies 34 51 Saksa Hertha BSC Berlin
11 Mario Tokić Puolustaja 30 20 Itävalta FK Austria Wien
12 Joe Didulica Maalivahti 28 1 Itävalta FK Austria Wien
13 Stjepan Tomas Puolustaja 30 44 Turkki Galatasaray
14 Luka Modrić Keskikenttämies 20 0 Kroatia Dynamo Zagreb
15 Ivan Leko Keskikenttämies 28 28  Flag of Belgium.svg  Club Brugge
16 Jerko Leko Keskikenttämies 26 28 Ukraina Kiovan Dynamo
17 Ivan Klasnić Hyökkääjä 26 15 Saksa Werder Bremen
18 Ivica Olić Hyökkääjä 26 28 Venäjä CSKA Moskova
19 Niko Kranjčar Keskikenttämies 21 13 Kroatia Hajduk Split
20 Anthony Šerić Keskikenttämies 27 14 Kreikka Panathinaikos
21 Boško Balaban Hyökkääjä 27 23  Flag of Belgium.svg  Club Brugge
22 Ivan Bošnjak Hyökkääjä 27 8 Kroatia Dynamo Zagreb
23 Tomislav Butina Maalivahti 32 26  Flag of Belgium.svg  Club Brugge
V Zlatko Kranjčar

MeksikoMuokkaa

Flag of Mexico.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
13. turnaus (4. peräkkäinen)
1930 13. sija 1934 Ei osallistunut
1938 Karsiutui 1950 12. sija
1954 13. sija 1958 16. sija
1962 11. sija 1966 12. sija
1970 6. sija 1974 Karsiutui
1978 16. sija 1982 Karsiutui
1986 6. sija 1990 Hylättiin
1994 13. sija 1998 13. sija
2002 11. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
41 41 10 11 20 43 79 -36 33,3%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 4. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 15. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Oswaldo Sánchez Maalivahti 32 68 Mexico Chivas de Guadalajara
2 Claudio Suárez Puolustaja 37 177 Yhdysvallat C.D. Chivas USA
3 Carlos Salcido Puolustaja 26 29 Mexico Chivas de Guadalajara
4 Rafael Márquez (c) Puolustaja 27 64 Espanja FC Barcelona
5 Ricardo Osorio Puolustaja 26 36 Mexico Cruz Azul
6 Gerardo Torrado Keskikenttämies 32 53 Mexico Cruz Azul
7 Zinha Keskikenttämies 30 29 Mexico Deportivo Toluca
8 Pavel Pardo Keskikenttämies 29 125 Mexico Clube América
9 Jared Borgetti Hyökkääjä 32 72 Englanti Bolton Wanderers
10 Guillermo Franco Hyökkääjä 29 5 Espanja Villarreal CF
11 Ramón Morales Keskikenttämies 30 41 Mexico Chivas de Guadalajara
12 Jesús Corona Maalivahti 25 6 Mexico Tecos de la UAG
13 Guillermo Ochoa Maalivahti 20 1 Mexico Clube América
14 Gonzalo Pineda Puolustaja 23 27 Mexico Chivas de Guadalajara
15 José Antonio Castro Puolustaja 25 9 Mexico Clube América
16 Mario Méndez Puolustaja 27 31 Mexico CF Monterrey
17 Francisco Fonseca Hyökkääjä 26 27 Mexico Cruz Azul
18 Andrés Guardado Keskikenttämies 19 6 Mexico Atlas de Guadalajara
19 Omar Bravo Hyökkääjä 26 29 Mexico Chivas de Guadalajara
20 Rafael García Keskikenttämies 31 50 Mexico Atlas de Guadalajara
21 Jesús Arellano Keskikenttämies 33 65 Mexico CF Monterrey
22 Francisco Rodríguez Puolustaja 24 29 Mexico Chivas de Guadalajara
23 Luis Ernesto Pérez Keskikenttämies 25 50 Mexico CF Monterrey
V Ricardo Lavolpe

NorsunluurannikkoMuokkaa

Flag of Côte d'Ivoire.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat

Segunda fase — Grupo 3

Flag of Benin.svg Benin 3:0 1:0 Flag of Libya (1977–2011).svg Libya 2:0 0:0
Flag of Cameroon.svg Kamerun 2:3 0:2 Flag of Sudan.svg Sudan 5:0 3:1
Flag of Egypt.svg Egypti 2:0 2:1
P O V T H TM PM ME Aprov
22 10 7 1 2 20 6 +14 73,3%
1. turnaus (1. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Ei osallistunut 1966 Ei osallistunut
1970 Ei osallistunut 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Ei osallistunut
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 Karsiutui
P O V T H TM PM ME Aprov
0 0 0 0 0 0 0 0 0,00%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 32. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 70. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Jean-Jacques Tizié Maalivahti 33 28 Tunisia Espérance
2 Kanga Akale Keskikenttämies 25 19 Ranska AJ Auxerre
3 Arthur Boka Puolustaja 23 17 Ranska RC Strasbourg
4 Kolo Touré Puolustaja 25 47 Englanti Arsenal FC
5 Didier Zokora Keskikenttämies 25 53 Ranska AS Saint-Étienne
6 Blaise Kouassi Puolustaja 32 50 Ranska Troyes AC
7 Emerse Fae Keskikenttämies 22 11 Ranska FC Nantes Atlantique
8 Bonaventure Kalou Keskikenttämies 28 50 Ranska Paris Saint-Germain
9 Arouna Kone Hyökkääjä 22 14 Holanda PSV Eindhoven
10 Gilles Yapi Yapo Keskikenttämies 24 34  Sveitsi  BSC Young Boys
11 Didier Drogba (c) Hyökkääjä 28 25 Englanti Chelsea
12 Abdoulaye Méïté Puolustaja 25 19 Ranska Olympique de Marseille
13 Marco André Kpolo Zoro Puolustaja 22 10 Italia FC Messina
14 Bakary Koné Hyökkääjä 24 10 Ranska OGC Nice
15 Aruna Dindane Hyökkääjä 25 51 Ranska RC Lens
16 Gérard Gnanhouan Maalivahti 26 5 Ranska Montpellier HSC
17 Cyril Domoraud Puolustaja 35 68 Ranska US Créteil
18 Abdul Kader Keïta Hyökkääjä 24 4 Ranska Lille OSC
19 Yaya Touré Keskikenttämies 23 7 Kreikka Olympiakos
20 Guy Demel Keskikenttämies 24 8 Saksa Hamburger SV
21 Emmanuel Eboue Puolustaja 22 9 Englanti Arsenal FC
22 Koffi Ndri Romaric Keskikenttämies 22 17 Ranska Le Mans UC72
23 Barry Boubacar Copa Maalivahti 26 6 Belgia K.S.K. Beveren
V Henri Michel

ParaguayMuokkaa

Flag of Paraguay.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
7. turnaus (3. peräkkäinen)
1930 9. sija 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 11. sija
1954 Ei osallistunut 1958 12. sija
1962 Karsiutui 1966 Karsiutui
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 13. sija 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 14. sija
2002 16. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
22 19 5 7 7 25 34 -9 38,6%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 33. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 22. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Justo Villar Maalivahti 28 37 Argentiina Newell's Old Boys
2 Jorge Núñez Puolustaja 28 13 Argentiina Estudiantes de La Plata
3 Delio Toledo Puolustaja 32 28 Espanja Real Zaragoza
4 Carlos Gamarra (c) Puolustaja 35 104 Brasilia Palmeiras
5 Julio César Cáceres Puolustaja 26 30 Argentiina River Plate
6 Carlos Bonet Keskikenttämies 28 25 Paraguai Clube Libertad
7 Salvador Cabañas Hyökkääjä 25 1 México Jaguares
8 Edgar Barreto Keskikenttämies 21 6 Alankomaat NEC Nijmegen
9 Roque Santa Cruz Hyökkääjä 24 42 Saksa Bayern München
10 Roberto Miguel Acuña Keskikenttämies 34 90 Espanja Deportivo La Coruña
11 Diego Gavilán Keskikenttämies 26 38 Argentiina Newell's Old Boys
12 Aldo Bobadilla Maalivahti 30 Paraguai Clube Libertad
13 Carlos Humberto Paredes Keskikenttämies 29 66 Italia Reggina
14 Paulo da Silva Puolustaja 26 31 México Clube Toluca
15 Julio Manzur Puolustaja 24 Brasilia Santos FC
16 Cristian Riveros Keskikenttämies 23 Paraguai Clube Libertad
17 José Montiel Keskikenttämies 18 Paraguai Olimpia de Asunción
18 Nelson Valdez Hyökkääjä 22 3 Saksa Werder Bremen
19 Julio Dos Santos Keskikenttämies 23 10 Saksa Bayern München
20 José Cardozo Hyökkääjä 35 80 Argentiina San Lorenzo de Almagro
21 Denis Caniza Puolustaja 31 72 México Cruz Azul
22 Derlis Gómez Maalivahti 33 Paraguai Sportivo Luqueño
23 Nelson Cuevas Hyökkääjä 26 32 México CF Pachuca
V Aníbal Ruiz

PortugaliMuokkaa

Flag of Portugal.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
4. turnaus (2. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Karsiutui
1938 Karsiutui 1950 Karsiutui
1954 Karsiutui 1958 Karsiutui
1962 Karsiutui 1966 3. sija
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 17. sija 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 21. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
21 12 7 0 5 25 16 +9 58,3%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 7. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 23. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Ricardo Maalivahti 30 46 Portugali Sporting CP
2 Paulo Ferreira Puolustaja 27 28 Englanti Chelsea FC
3 Caneira Puolustaja 27 5 Portugali Sporting CP
4 Ricardo Costa Puolustaja 25 2 Portugali FC Porto
5 Fernando Meira Puolustaja 28 27 Saksa VfB Stuttgart
6 Costinha Keskikenttämies 31 41 Russia Moskovan Dynamo
7 Luis Figo (c) Keskikenttämies 33 117 Italia Inter Milano
8 Petit Keskikenttämies 29 33 Portugali SL Benfica
9 Pauleta Hyökkääjä 33 79 Ranska Paris Saint-Germain
10 Hugo Viana Keskikenttämies 23 18 Espanja Valencia CF
11 Simão Sabrosa Keskikenttämies 26 41 Portugali SL Benfica
12 Quim Maalivahti 30 24 Portugali SL Benfica
13 Miguel Puolustaja 26 16 Espanja Valencia CF
14 Nuno Valente Puolustaja 31 21 Englanti Everton FC
15 Luís Boa Morte Hyökkääjä 28 24 Englanti Fulham FC
16 Ricardo Carvalho Puolustaja 28 15 Englanti Chelsea FC
17 Cristiano Ronaldo Hyökkääjä 21 29 Englanti Manchester United
18 Maniche Keskikenttämies 28 28 Englanti Chelsea FC
19 Tiago Mendes Keskikenttämies 25 20 Ranska Olympique de Lyon
20 Deco Keskikenttämies 28 32 Espanja FC Barcelona
21 Nuno Gomes Hyökkääjä 29 53 Portugali SL Benfica
22 Bruno Vale Maalivahti 23 0 Portugali Estrela da Amadora
23 Hélder Postiga Hyökkääjä 23 21 Ranska AS Saint-Étienne
V Luiz Felipe Scolari

PuolaMuokkaa

Flag of Poland.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
7. turnaus (2. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Vetäytyi pois
1938 11. sija 1950 Ei osallistunut
1954 Vetäytyi pois 1958 Karsiutui
1962 Karsiutui 1966 Karsiutui
1970 Karsiutui 1974 3. sija
1978 5. sija 1982 3. sija
1986 14. sija 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 25. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
47 28 14 5 9 42 36 +6 56,0%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 29. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 14. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Artur Boruc Maalivahti 26 15 Skotlanti Celtic FC
2 Mariusz Jop Puolustaja 27 10 Venäjä FK Moskova
3 Seweryn Gancarczyk Puolustaja 24 2 Ukraina FK Metalist Harkova
4 Marcin Baszczyński Puolustaja 29 30 Puola Wisła Kraków
5 Kamil Kosowski Keskikenttämies 28 43 Englanti Southampton FC
6 Jacek Bąk (c) Puolustaja 33 70 Qatar Al Rayyan
7 Radosław Sobolewski Keskikenttämies 29 17 Puola Wisła Kraków
8 Jacek Krzynówek Keskikenttämies 30 56 Saksa Bayer Leverkusen
9 Maciej Żurawski Hyökkääjä 29 48 Skotlanti Celtic FC
10 Mirosław Szymkowiak Keskikenttämies 29 27 Turkki Trabzonspor
11 Grzegorz Rasiak Hyökkääjä 27 28 Englanti Southampton FC
12 Tomasz Kuszczak Maalivahti 24 3 Englanti West Bromwich Albion
13 Sebastian Mila Keskikenttämies 23 26 Itävalta FK Austria Wien
14 Michał Żewłakow Puolustaja 30 54 Kreikka Olympiakos
15 Euzebiusz Smolarek Keskikenttämies 25 11 Alemania Borussia Dortmund
16 Arkadiusz Radomski Keskikenttämies 28 18 Itävalta FK Austria Wien
17 Dariusz Dudka Puolustaja 22 6 Puola Wisła Kraków
18 Mariusz Lewandowski Puolustaja 27 25 Ukraina Šah’tar Donetsk
19 Bartosz Bosacki Puolustaja 30 13 Puola Lech Poznań
20 Piotr Giza Keskikenttämies 26 4 Puola Cracovią Kraków
21 Ireneusz Jeleń Hyökkääjä 25 7 Puola Wisła Plock
22 Łukasz Fabiański Maalivahti 21 2 Puola Legia Warszawa
23 Paweł Brożek Hyökkääjä 23 3 Puola Wisła Kraków
V Paweł Janas

RanskaMuokkaa

Flag of France.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
12. turnaus (3. peräkkäinen)
1930 7. sija 1934 9. sija
1938 6. sija 1950 Karsiutui
1954 11. sija 1958 3. sija
1962 Karsiutui 1966 13. sija
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 12. sija 1982 4. sija
1986 3. sija 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 Nuvola apps mozilla.png Mestari
2002 28. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
88 50 27 7 16 86 61 +25 58,7%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 8. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 6. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Mickaël Landreau Maalivahti 27 3 Ranska FC Nantes Atlantique
2 Jean-Alain Boumsong Puolustaja 26 17 Englanti Newcastle United
3 Éric Abidal Puolustaja 26 4 Ranska Olympique Lyonnais
4 Patrick Vieira Keskikenttämies 29 83 Italia Juventus
5 William Gallas Puolustaja 28 37 Englanti Chelsea
6 Claude Makélélé Keskikenttämies 33 40 Englanti Chelsea
7 Florent Malouda Keskikenttämies 26 9 Ranska Olympique de Lyon
8 Vikash Dhorasoo Keskikenttämies 32 6 Ranska Paris Saint-Germain
9 Djibril Cissé Hyökkääjä 24 27 Englanti Liverpool FC
10 Zinedine Zidane (c) Keskikenttämies 33 98 Espanja Real Madrid
11 Sylvain Wiltord Hyökkääjä 32 76 Ranska Olympique de Lyon
12 Thierry Henry Hyökkääjä 28 75 Englanti Arsenal FC
13 Mikael Silvestre Puolustaja 28 36 Englanti Manchester United
14 Louis Saha Hyökkääjä 27 8 Englanti Manchester United
15 Lilian Thuram Puolustaja 34 110 Italia Juventus
16 Fabien Barthez Maalivahti 34 76 Ranska Olympique de Marseille
17 Gaël Givet Puolustaja 24 9 Ranska AS Monaco
18 Alou Diarra Keskikenttämies 24 7 Ranska RC Lens
19 Willy Sagnol Puolustaja 29 34 Saksa Bayern München
20 David Trézéguet Hyökkääjä 28 60 Italia Juventus
21 Pascal Chimbonda Puolustaja 27 0 Englanti Wigan Athletic FC
22 Franck Ribéry Keskikenttämies 23 0 Ranska Olympique de Marseille
23 Gregory Coupet Maalivahti 33 18 Ranska Olympique de Lyon
V Raymond Domenech

RuotsiMuokkaa

Flag of Sweden.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
11. turnaus (2. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 8. sija
1938 4. sija 1950 3. sija
1954 Karsiutui 1958 2. sija
1962 Karsiutui 1966 Karsiutui
1970 9. sija 1974 5. sija
1978 13. sija 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 9. sija
1994 3. sija 1998 Karsiutui
2002 13. sija Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
56 42 15 11 16 71 65 +6 44,4%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 16. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 9. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Andreas Isaksson Maalivahti 24 38 Ranska Stade Rennais FC
2 Mikael Nilsson Puolustaja 27 25 Kreikka Panathinaikos
3 Olof Mellberg (c) Puolustaja 28 62 Englanti Aston Villa
4 Teddy Lučić Puolustaja 32 80 Ruotsi BK Häcken
5 Erik Edman Puolustaja 27 35 Ranska Stade Rennais FC
6 Tobias Linderoth Keskikenttämies 27 56 Tanska FC København
7 Niclas Alexandersson Keskikenttämies 34 85 Ruotsi IFK Göteborg
8 Anders Svensson Keskikenttämies 29 65 Ruotsi IF Elfsborg
9 Fredrik Ljungberg Keskikenttämies 29 56 Englanti Arsenal FC
10 Zlatan Ibrahimović Hyökkääjä 24 37 Italia Juventus
11 Henrik Larsson Hyökkääjä 34 88 Espanja FC Barcelona
12 John Alvbåge Maalivahti 23 1 Tanska Viborg FF
13 Petter Hansson Puolustaja 29 12 Alankomaat SC Heerenveen
14 Fredrik Stenman Puolustaja 23 1 Saksa Bayer Leverkusen
15 Karl Svensson Puolustaja 22 1 Ruotsi IFK Göteborg
16 Kim Källström Keskikenttämies 23 32 Ranska Stade Rennais FC
17 Johan Elmander Hyökkääjä 25 17 Tanska Brøndby IF
18 Mattias Jonson Keskikenttämies 32 52 Ruotsi Djurgårdens IF FF
19 Daniel Andersson Keskikenttämies 28 46 Ruotsi Malmö FF
20 Marcus Allbäck Hyökkääjä 32 55 Tanska FC København
21 Christian Wilhelmsson Keskikenttämies 26 27  Belgia  RSC Anderlecht
22 Markus Rosenberg Hyökkääjä 23 7 Alankomaat Ajax Amsterdam
23 Rami Shaaban Maalivahti 30 0 Norja Fredrikstad FK
V Lars Lagerbäck

SaksaMuokkaa

Flag of Germany.svg
Järjestö Turnaukset
16. turnaus (14. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 3. sija
1938 10. sija 1950 Ei osallistunut
1954 Nuvola apps mozilla.png Mestari 1958 4. sija
1962 7. sija 1966 2. sija
Karsinnat 1970 3. sija 1974 Nuvola apps mozilla.png Mestari


Järjestäjä pääsee kisoihin karsimatta
1978 4. sija 1982 2. sija
1986 2. sija 1990 Nuvola apps mozilla.png Mestari
1994 5. sija 1998 7. sija
2002 2. sija
P O V T H TM PM ME Aprov
168 85 50 18 17 176 106 +70 66,0%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 19. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 2. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Jens Lehmann Maalivahti 36 29 Englanti Arsenal FC
2 Marcell Jansen Puolustaja 20 4 Saksa Borussia Mönchengladbach
3 Arne Friedrich Puolustaja 27 34 Saksa Hertha BSC Berlin
4 Robert Huth Puolustaja 21 15 Englanti Chelsea FC
5 Sebastian Kehl Keskikenttämies 26 40 Saksa Borussia Dortmund
6 Jens Nowotny Puolustaja 32 45 Saksa Bayer Leverkusen
7 Bastian Schweinsteiger Keskikenttämies 21 25 Saksa Bayern München
8 Torsten Frings Keskikenttämies 30 38 Saksa Werder Bremen
9 Mike Hanke Hyökkääjä 22 6 Saksa VfL Wolfsburg
10 Oliver Neuville Hyökkääjä 33 52 Saksa Borussia Mönchengladbach
11 Miroslav Klose Hyökkääjä 30 52 Saksa Werder Bremen
12 Oliver Kahn Maalivahti 36 84 Saksa Bayern München
13 Michael Ballack (c) Keskikenttämies 29 63 Saksa Bayern München
14 Gerald Asamoah Hyökkääjä 27 38 Saksa FC Schalke 04
15 Thomas Hitzlsperger Keskikenttämies 22 13 Saksa VfB Stuttgart
16 Philipp Lahm Puolustaja 22 17 Saksa Bayern München
17 Per Mertesacker Puolustaja 21 20 Saksa Hannover 96
18 Tim Borowski Keskikenttämies 26 5 Saksa Werder Bremen
19 Bernd Schneider Keskikenttämies 32 61 Saksa Bayer Leverkusen
20 Lukas Podolski Hyökkääjä 21 22 Saksa 1. FC Köln
21 Christoph Metzelder Puolustaja 25 19 Saksa Borussia Dortmund
22 David Odonkor Hyökkääjä 22 0 Saksa Borussia Dortmund
23 Timo Hildebrand Maalivahti 27 3 Saksa VfB Stuttgart
V Jürgen Klinsmann

Saudi-ArabiaMuokkaa

Flag of Saudi Arabia.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
4. turnaus (4. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Ei osallistunut 1966 Ei osallistunut
1970 Ei osallistunut 1974 Ei osallistunut
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 11. sija 1998 18. sija
2002 32. sija
P O V T H TM PM ME Aprov
7 10 2 1 7 7 25 -18 23,3%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 34. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 42. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Muhammad al-Da’ayya’ Maalivahti 33 Saudi-Arabia Al-Hilal
2 Ahmad al-Dukhi Puolustaja 29 Saudi-Arabia Al-Ittihad
3 Rida Tukar Puolustaja 30 Saudi-Arabia Al-Ittihad
4 Hamad al-Muntaširi Puolustaja 23 Saudi-Arabia Al-Ittihad
5 Nayif al-Qadi Puolustaja 27 Saudi-Arabia Al-Ahli
6 Umar al-Ghamdi Keskikenttämies 27 Saudi-Arabia Al-Hilal
7 Muhammad Amin Keskikenttämies 26 Saudi-Arabia Al-Ittihad
8 Muhammad Nur Keskikenttämies 28 Saudi-Arabia Al-Ittihad
9 Sami al-Jabir (c) Hyökkääjä 33 Saudi-Arabia Al-Hilal
10 Muhammad al-Šalhub Keskikenttämies 25 Saudi-Arabia Al-Hilal
11 Sa’d al-Harthi Hyökkääjä 22 Saudi-Arabia Al-Nasr
12 Abdulaziz al-Khathran Puolustaja 32 Saudi-Arabia Al-Hilal
13 Husain Sulaimani Puolustaja 29 Saudi-Arabia Al-Ahli
14 Sa’ud Kariri Keskikenttämies 25 Saudi-Arabia Al-Ittihad
15 Ahmad al-Bahri Puolustaja 25 Saudi-Arabia Al-Ittifaq
16 Khalid Aziz Keskikenttämies 24 Saudi-Arabia Al-Hilal
17 Muhammad al-Anbar Hyökkääjä 21 Saudi-Arabia Al-Hilal
18 Nawaf al-Timyat Keskikenttämies 29 Saudi-Arabia Al-Hilal
19 Muhammad Mas’ad Puolustaja 23 Saudi-Arabia Al-Ahli
20 Yasir al-Qahtani Hyökkääjä 23 Saudi-Arabia Al-Hilal
21 Mabruk Zayid Maalivahti 27 Saudi-Arabia Al-Ittihad
22 Muhammad Khuja Maalivahti 24 Saudi-Arabia Al-Shabab
23 Malik Mu’adh Hyökkääjä 24 Saudi-Arabia Al-Ahli
V Marcos Paquetá

Serbia ja MontenegroMuokkaa

Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
10. turnaus (1. Serbia ja Montenegron nimellä)
1930 4. sija 1934 Karsiutui
1938 Karsiutui 1950 5. sija
1954 7. sija 1958 5. sija
1962 4. sija 1966 Karsiutui
1970 Karsiutui 1974 7. sija
1978 Karsiutui 1982 16. sija
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Ei osallistunut 1998 10. sija
2002 Karsiutui Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
56 37 16 8 13 60 46 +14 50,5%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 44. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 9. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Dragoslav Jevrić Maalivahti 31 40 Turkki Ankaraspor
2 Ivan Ergić Keskikenttämies 25 0  Sveitsi  FC Basel
3 Ivica Dragutinović Puolustaja 30 26 Espanja Sevilla FC
4 Igor Duljaj Keskikenttämies 26 37 Ukraina Šah’tar Donetsk
5 Nemanja Vidić Puolustaja 24 20 Englanti Manchester United
6 Goran Gavrančić Puolustaja 27 25 Ukraina Kiovan Dynamo
7 Ognjen Koroman Puolustaja 27 25 Englanti Portsmouth FC
8 Mateja Kežman Hyökkääjä 27 47 Espanja Atlético de Madrid
9 Savo Milošević (c) Hyökkääjä 32 98 Espanja CA Osasuna
10 Dejan Stanković Keskikenttämies 27 58 Italia Inter Milano
11 Predrag Đorđević Keskikenttämies 33 34 Kreikka Olympiakos
12 Oliver Kovačević Maalivahti 31 3 Bulgaria CSKA Sofia
13 Dušan Basta Puolustaja 21 2 Serbia ja Montenegro Belgradin Punainen Tähti
14 Nenad Đorđević Puolustaja 26 14 Serbia ja Montenegro FK Partizan
15 Milan Dudić Puolustaja 26 10 Serbia ja Montenegro Belgradin Punainen Tähti
16 Mirko Vučinić Hyökkääjä 23 2 Italia Lecce
17 Albert Nađ Keskikenttämies 31 32 Serbia ja Montenegro FK Partizan
18 Zvonimir Vukić Keskikenttämies 26 25 Serbia ja Montenegro FK Partizan
19 Nikola Žigić Hyökkääjä 25 11 Serbia ja Montenegro Belgradin Punainen Tähti
20 Mladen Krstajić Puolustaja 32 45 Saksa Schalke 04
21 Danijel Ljuboja Keskikenttämies 27 15 Saksa VfB Stuttgart
22 Saša Ilić Keskikenttämies 28 32 Turkki Galatasaray
23 Vladimir Stojković Maalivahti 22 0 Ranska FC Nantes
V Ilija Petković

SveitsiMuokkaa

Flag of Switzerland.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
8. turnaus (1. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 7. sija
1938 7. sija 1950 6. sija
1954 8. sija 1958 Karsiutui
1962 16. sija 1966 16. sija
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 15. sija
2002 Karsiutui Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
21 22 6 3 13 33 51 -18 31,8%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 35. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 23. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Pascal Zuberbühler Maalivahti 35 37  Sveitsi  FC Basel
2 Johan Djourou Puolustaja 19 1 Englanti Arsenal FC
3 Ludovic Magnin Puolustaja 27 27 Saksa VfB Stuttgart
4 Philippe Senderos Puolustaja 21 10 Englanti Arsenal FC
5 Xavier Margairaz Keskikenttämies 22 1  Sveitsi  FC Zürich
6 Johann Vogel (c) Keskikenttämies 29 82 Italia AC Milan
7 Ricardo Cabanas Keskikenttämies 27 34 Saksa FC Köln
8 Raphaël Wicky Keskikenttämies 29 64 Saksa Hamburger SV
9 Alexander Frei Hyökkääjä 26 42 Ranska Stade Rennais FC
10 Daniel Gygax Keskikenttämies 24 20 Ranska Lille OSC
11 Marco Streller Hyökkääjä 24 8 Saksa FC Köln
12 Diego Benaglio Maalivahti 22 0 Portugali CD Nacional
13 Stéphane Grichting Puolustaja 27 3 Ranska AJ Auxerre
14 David Degen Keskikenttämies 23 0  Sveitsi  FC Basel
15 Blerim Džemaili Keskikenttämies 20 1  Sveitsi  FC Zürich
16 Tranquillo Barnetta Keskikenttämies 21 11 Saksa Bayer Leverkusen
17 Christoph Spycher Puolustaja 28 19 Saksa Eintracht Frankfurt
18 Mauro Lustrinelli Hyökkääjä 30 5 Tšekki Sparta Praha
19 Valon Behrami Keskikenttämies 21 4 Italia SS Lazio
20 Patrick Müller Puolustaja 29 62 Ranska Olympique de Lyon
21 Fabio Coltorti Maalivahti 25 1  Sveitsi  Grasshoppers
22 Johan Vonlanthen Hyökkääjä 20 17 Alankomaat NAC Breda
23 Philipp Degen Puolustaja 23 12 Saksa Borussia Dortmund
V Jakob Kuhn

TogoMuokkaa

Flag of Togo.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
Primeira fase
Flag of Equatorial Guinea.svg Päiväntasaajan Guinea 2:0 0:1
Segunda fase — Grupo 1
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Kongon demokraattinen tasavalta 2:0 3:2 Flag of Senegal.svg Senegal 3:1 2:2
Flag of Liberia.svg Liberia 3:0 0:0 Sambia Sambia 4:1 0:1
Flag of Mali.svg Mali 1:0 2:1
P O V T H TM PM ME Aprov
23 10 7 2 1 20 8 +12 73,3%
1. turnaus (1. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Ei osallistunut 1966 Ei osallistunut
1970 Ei osallistunut 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 Vetäytyi pois 1990 Vetäytyi pois
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 Karsiutui
P O V T H TM PM ME Aprov
0 0 0 0 0 0 0 0 0,00%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 61. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 70. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Nimini Tchagnirou Maalivahti 28 Mali Djoliba
2 Daré Nibombé Puolustaja 25 Belgia R.A.E.C. Mons
3 Jean-Paul Abalo (c) Puolustaja 30 Chipre Apoel FC
4 Emmanuel Adebayor Hyökkääjä 22 Englanti Arsenal FC
5 Massamesso Tchangaï Puolustaja 27 Italia Benevento
6 Yao Aziawonou Keskikenttämies 26 Sveitsi BSC Youngs Boys
7 Moustapha Salifou Keskikenttämies 23 Ranska Stade Brestois
8 Kuami Agboh Keskikenttämies 28 Belgia KFK Beveren
9 Thomas Dossevi Keskikenttämies 27 Ranska Valenciennes FC
10 Mamam Cherif-Touré Keskikenttämies 25 Ranska FC Metz
11 Robert Malm Hyökkääjä 32 Ranska Stade Brestois
12 Éric Akoto Puolustaja 25 Itävalta VfB Admira Wacker Mödling
13 Richmond Forson Hyökkääjä 26 Ranska J.A. Poire
14 Adékambi Olufadé Keskikenttämies 26 Qatar Al Siliyah
15 Alaixys Romao Keskikenttämies 22 Ranska CS Louhans Cuiseaux
16 Kossi Agassa Maalivahti 27 Ranska FC Metz
17 Abdel Kader Coubadja Hyökkääjä 27 Ranska Guingamp EA
18 Yao Junior Sènaya Keskikenttämies 22 Sveitsi YF Juventus
19 Ludovic Assémoassa Puolustaja 25 Espanja Ciudad Murcia
20 Affo Érassa Puolustaja 23 Ranska Clermont Foot
21 Karim Guédé Puolustaja 21 Saksa Hamburger SV
22 Kodjovi Dodji Obilalé Maalivahti 21 Togo Etoile Filante
23 Assimiou Touré Puolustaja 18 Saksa Bayer Leverkusen
V Otto Pfister

Trinidad ja TobagoMuokkaa

Flag of Trinidad and Tobago.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
1. turnaus (1. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Ei osallistunut 1966 Karsiutui
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 Karsiutui Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
0 0 0 0 0 0 0 0 0,00%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 47. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 70. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Shaka Hislop Maalivahti 37 23 Englanti West Ham United
2 Ian Cox Puolustaja 35 14 Englanti Gillingham FC
3 Avery John Puolustaja 30 54 Yhdysvallat New England Revolution
4 Marvin Andrews Puolustaja 30 96 Skotlanti Rangers FC
5 Brent Sancho Puolustaja 29 39 Englanti Gillingham FC
6 Dennis Lawrence Puolustaja 31 60 Englanti Wrexham AFC
7 Chris Birchall Keskikenttämies 22 13 Englanti Port Vale FC
8 Cyd Gray Puolustaja 32 36 Trinidad ja Tobago San Juan Jabloteh
9 Aurtis Whitley Keskikenttämies 29 21 Trinidad ja Tobago San Juan Jabloteh
10 Russell Latapy Keskikenttämies 37 65 Skotlanti Falkirk FC
11 Carlos Edwards Keskikenttämies 27 48 Englanti Luton Town
12 Collin Samuel Hyökkääjä 24 15 Skotlanti Dundee United
13 Cornell Glen Hyökkääjä 25 35 Yhdysvallat Los Angeles Galaxy
14 Stern John Hyökkääjä 29 92 Englanti Coventry City
15 Kenwyne Jones Hyökkääjä 21 27 Englanti Southampton FC
16 Evans Wise Keskikenttämies 32 15 Saksa Waldhof Mannheim
17 David Atiba Charles Puolustaja 28 18 Trinidad ja Tobago W Connection
18 Densill Theobald Keskikenttämies 23 35 Skotlanti Falkirk FC
19 Dwight Yorke (c) Hyökkääjä 34 51 Australia Sydney FC
20 Jason Scotland Hyökkääjä 27 24 Skotlanti St. Johnstone FC
21 Kelvin Jack Maalivahti 30 30 Skotlanti Dundee FC
22 Clayton Ince Maalivahti 33 63 Englanti Coventry City
23 Anthony Wolfe Hyökkääjä 24 3 Trinidad ja Tobago North East Stars
V Leo Beenhakker

TšekkiMuokkaa

Flag of the Czech Republic.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
9. turnaus (1. Tšekin tasavaltana)
1930 Ei osallistunut 1934 2. sija
1938 5. sija 1950 Ei osallistunut
1954 14. sija 1958 9. sija
1962 2. sija 1966 Karsiutui
1970 15. sija 1974 Karsiutui
1978 Karsiutui 1982 19. sija
1986 Karsiutui 1990 6. sija
1994 Karsiutui 1998 Karsiutui
2002 Karsiutui Ei osallistunut
P O V T H TM PM ME Aprov
38 30 11 5 14 44 45 -1 42,2%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 2. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 18. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Petr Čech Maalivahti 24 39 Englanti Chelsea FC
2 Zdeněk Grygera Puolustaja 26 38 Alankomaat Ajax Amsterdam
3 Pavel Mareš Puolustaja 30 8 Venäjä Pietarin Zenit
4 Tomáš Galásek (c) Keskikenttämies 33 49 Alankomaat Ajax Amsterdam
5 Radoslav Kováč Puolustaja 26 5 Venäjä Spartak Moskova
6 Marek Jankulovski Puolustaja 29 45 Italia AC Milan
7 Libor Sionko Keskikenttämies 29 1 Itävalta FK Austria Wien
8 Karel Poborský Keskikenttämies 34 112 Tšekki Dynamo České Budějovice
9 Jan Koller Hyökkääjä 33 66 Saksa Borussia Dortmund
10 Tomáš Rosický Keskikenttämies 25 53 Saksa Borussia Dortmund
11 Pavel Nedvěd Keskikenttämies 33 85 Italia Juventus
12 Vratislav Lokvenc Hyökkääjä 32 69 Itävalta Red Bull Salzburg
13 Martin Jiránek Puolustaja 27 21 Venäjä Spartak Moskova
14 David Jarolím Keskikenttämies 27 1 Saksa Hamburger SV
15 Milan Baroš Hyökkääjä 24 46 Englanti Aston Villa
16 Jaromír Blažek Maalivahti 33 10 Tšekki Sparta Praha
17 Jiří Štajner Hyökkääjä 30 18 Saksa Hannover 96
18 Marek Heinz Hyökkääjä 28 26 Turkki Galatasaray
19 Jan Polák Keskikenttämies 25 15 Saksa 1. FC Nürnberg
20 Jaroslav Plašil Keskikenttämies 24 11 Ranska AS Monaco
21 Tomáš Ujfaluši Puolustaja 28 46 Italia Fiorentina
22 David Rozehnal Puolustaja 25 19 Ranska Paris Saint-Germain
23 Antonín Kinský Maalivahti 31 5 Venäjä Saturn Ramenskoje
V Karel Brückner

TunisiaMuokkaa

Flag of Tunisia.svg
Järjestö Turnaukset
Karsinnat
Segunda fase — Grupo 5
Flag of Botswana.svg Botswana 4:1 3:1 Flag of Malawi.svg Malawi 7:0 2:2
Flag of Guinea.svg Guinea 2:0 1:2 Flag of Morocco.svg Marokko 2:2 1:1
Flag of Kenya.svg Kenia 1:0 2:0
P O V T H TM PM ME Aprov
21 10 6 3 1 25 9 +16 70,0%
4. turnaus (3. peräkkäinen)
1930 Ei osallistunut 1934 Ei osallistunut
1938 Ei osallistunut 1950 Ei osallistunut
1954 Ei osallistunut 1958 Ei osallistunut
1962 Karsiutui 1966 Vetäytyi pois
1970 Karsiutui 1974 Karsiutui
1978 9. sija 1982 Karsiutui
1986 Karsiutui 1990 Karsiutui
1994 Karsiutui 1998 26. sija
2002 29. sija
P O V T H TM PM ME Aprov
6 9 1 3 5 5 11 -6 22,2%
FIFA-ranking (toukokuu 2006): 21. sija Turnausmenestys kaikkiaan: 45. sija
 
Kotiasu
Vieras
# Nimi Pelipaikka Ikä Maaott. Joukkue
1 Ali Boumnijel Maalivahti 40 38 Tunisia Club Africain
2 Karim Essediri Hyökkääjä 26 6 Norja Rosenborg BK
3 Karim Haggui Puolustaja 22 27 Ranska RC Strasbourg
4 Alaeddine Yahia Puolustaja 24 Ranska AS Saint-Étienne
5 Ziad Jaziri Hyökkääjä 27 28 Ranska Troyes AC
6 Hatem Trabelsi Puolustaja 29 59 Alankomaat Ajax Amsterdam
7 Haykel Guemamdia Hyökkääjä 24 13 Ranska RC Strasbourg
8 Mehdi Nafti Keskikenttämies 27 27 Englanti Birmingham City
9 Yassine Chikhaoui Hyökkääjä 19 Tunisia ES Sahel
10 Kaies Ghodhbane Keskikenttämies 30 90 Turkki Samsunspor
11 Santos Hyökkääjä 27 28 Ranska Toulouse FC
12 Jaouhar Mnari Keskikenttämies 29 37 Saksa 1. FC Nürnberg
13 Riadh Bouazizi (c) Keskikenttämies 33 83 Turkki Kayserispor
14 Adel Chedli Keskikenttämies 29 37 Saksa 1. FC Nürnberg
15 Radhi Jaïdi Puolustaja 30 81 Englanti Bolton Wanderers
16 Adel Nefzi Maalivahti 32 Tunisia US Monastir
17 Chaouki Ben Saada Hyökkääjä 21 11 Ranska SC Bastia
18 David Jemmali Puolustaja 31 1 Ranska Girondins de Bordeaux
19 Anis Ayari Puolustaja 24 Turkki Samsunspor
20 Hamed Namouchi Keskikenttämies 22 13 Skotlanti Glasgow Rangers
21 Karim Saidi Puolustaja 23 14 Italia US Lecce
22 Hamdi Kasraoui Maalivahti 23 8 Tunisia Espérance
23 Sofiène Melliti Keskikenttämies 27 Turkki Gaziantepspor
V Roger Lemerre

Ukraina