Avaa päävalikko

Luettelo Formula 1 -kuljettajista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo vähintään yhteen Formula 1 -sarjan MM-osakilpailuun osallistuneista kuljettajista.

Kaiken kaikkiaan 849 eri kuljettajaa on osallistunut F1-sarjan Grand Prix -kilpailuun, mutta 70 ei ole koskaan startannut itse kilpailuun tavallisesti siksi, että he eivät karsiutuneet aika-ajoista kilpailuun. MM-pisteitä ovat saavuttaneet 338 kuljettajaa, joista vanhin pisteille ajanut kuljettaja on Philippe Étancelin (53 vuotta ja 249 päivää)[1] ja nuorin Max Verstappen (17 vuotta, 5 kuukautta ja 27 päivää)[2]. Brasilialainen kuljettaja Rubens Barrichello on osallistunut suurimpaan määrään kilpailuja, yhteensä 322:een.

Kauteen 1990 asti kaikkia pisteitä ei laskettu kuljettajien loppupisteisiin. Vain ne pisteet, jotka laskettiin loppupisteisiin, ovat tässä luettelossa.

Formula 1:iin kuului vuosina 1950-60 Indianapolis 500:n osakilpailu, minkä vuoksi pelkästään kyseisessä kilpailussa ajaneet kuljettajat ovat myös mukana luettelossa.[3]

Nykyiset kuljettajat ovat luettelossa lihavoituina. Maailmanmestaruuteen yltäneet kuljettajat ovat korostettuja sinisellä värillä. Kuljettajat, jotka ovat kaudesta 2004 lähtien osallistuneet vain perjantain harjoituksiin, eivät ole luettelossa mukana.

Luettelon tilanne on päivitetty Belgian GP 2019 jälkeen.

Sisällys: Ylös - A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z - Kansallisuudet - Viitteet - Lähteet

AMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Carlo Abate 19621963 0 2 0[a] 0 0 0 0 0
  George Abecassis 19511952 0 2 2[5] 0 0 0 0 0
  Kenny Acheson 1983, 1985 0 10 3[6] 0 0 0 0 0
  Philippe Adams 1994 0 2 2[7] 0 0 0 0 0
  Walt Ader 1950 0 1 1[8] 0 0 0 0 0
  Kurt Adolff 1953 0 1 1[9] 0 0 0 0 0
  Fred Agabashian 19501957 0 8 8[10] 1 0 0 0 1,5
  Kurt Ahrens Jr. 1968 0 1 1[11] 0 0 0 0 0
  Christijan Albers 20052007 0 46 46[12] 0 0 0 0 4
  Alexander Albon 2019 0 13 13 0 0 0 0 26
  Michele Alboreto 19811994 0 215 194[13] 2 5 23 5 186,5
  Jean Alesi 19892001 0 202 201[14] 2 1 32 4 241
  Jaime Alguersuari 20092011 0 46 46[15] 0 0 0 0 31
  Philippe Alliot 19841990,
19931994
0 116 109[16] 0 0 0 0 7
  Cliff Allison 19581961 0 18 16[17] 0 0 1 0 11
  Fernando Alonso 2001, 20032018 2
20052006
314 312[18] 22 32 97 23 1899
  Giovanna Amati 1992 0 3 0[19] 0 0 0 0 0
  George Amick 1958 0 1 1[20] 0 0 1 0 6
  Red Amick 19591960 0 2 2[21] 0 0 0 0 0
  Chris Amon 19631976 0 108 96[22] 5 0 11 3 83
  Bob Anderson 19631967 0 29 25[23] 0 0 1 0 8
  Conny Andersson 19761977 0 5 1[24] 0 0 0 0 0
  Mario Andretti 19681972,
19741982
1
1978
131 128[25] 18 12 19 10 180
  Michael Andretti 1993 0 13 13[26] 0 0 1 0 7
  Keith Andrews 19551956 0 2 2[27] 0 0 0 0 0
  Marco Apicella 1993 0 1 1[28] 0 0 0 0 0
  Frank Armi 1954 0 1 1[29] 0 0 0 0 0
  Chuck Arnold 1959 0 1 1[30] 0 0 0 0 0
  René Arnoux 19781989 0 164 149[31] 18 7 22 12 181
  Peter Arundell 19631964, 1966 0 13 11[32] 0 0 2 0 12
  Alberto Ascari 19501955 2
19521953
32 32[33] 14 13 17[b] 12 107,643[c]
  Peter Ashdown 1959 0 1 1[38] 0 0 0 0 0
  Ian Ashley 19741977 0 11 4[39] 0 0 0 0 0
  Gerry Ashmore 19611962 0 4 3[40] 0 0 0 0 0
  Bill Aston 1952 0 3 1[41] 0 0 0 0 0
  Richard Attwood 19641965,
19671969
0 17 16[42] 0 0 1 1 11
  Manny Ayulo 19511954 0 4 4[43] 0 0 1[d] 0 2

BMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Luca Badoer 1993, 19951996,
1999, 2009
0 58 50[45] 0 0 0 0 0
  Giancarlo Baghetti 19611967 0 21 21[46] 0 1 1 1 14
  Julian Bailey 1988, 1991 0 20 7[47] 0 0 0 0 1
  Mauro Baldi 19821985 0 41 36[48] 0 0 0 0 5
  Bobby Ball 19511952 0 2 2[49] 0 0 0 0 2
  Marcel Balsa 1952 0 1 1[50] 0 0 0 0 0
  Lorenzo Bandini 19611967 0 42 42[51] 1 1 8 2 58
  Henry Banks 19501952 0 3 3[52] 0 0 0 0 0
  Fabrizio Barbazza 1991, 1993 0 20 8[53] 0 0 0 0 2
  John Barber 1953 0 1 1[54] 0 0 0 0 0
  Skip Barber 19711972 0 6 5[55] 0 0 0 0 0
  Paolo Barilla 19891990 0 15 9[56] 0 0 0 0 0
  Rubens Barrichello 19932011 0 326 322[57] 14 11 68 17 658
  Michael Bartels 1991 0 4 0[58] 0 0 0 0 0
  Edgar Barth 1953, 19571958,
1960, 1964
0 5 5[59] 0 0 0 0 0
  Giorgio Bassi 1965 0 1 1[60] 0 0 0 0 0
  Erwin Bauer 1953 0 1 1[61] 0 0 0 0 0
  Zsolt Baumgartner 20032004 0 20 20[62] 0 0 0 0 1
  Azdrubal Fontes Bayardo 1959 0 1 0[63] 0 0 0 0 0
  Élie Bayol 19521956 0 8 7[64] 0 0 0 0 2
  Don Beauman 1954 0 1 1[65] 0 0 0 0 0
  Karl-Günther Bechem 19521953 0 2 2[66][e] 0 0 0 0 0
  Jean Behra 19521959 0 53 52[68] 0 0 9[f] 1 51,143[c]
  Derek Bell 19681972, 1974 0 16 9[70] 0 0 0 0 1
  Stefan Bellof 19841985 0 22 21[71] 0 0 0 0 4
  Paul Belmondo 1992, 1994 0 27 7[72] 0 0 0 0 0
  Tom Belsø 19731974 0 5 2[73] 0 0 0 0 0
  Jean-Pierre Beltoise 19671974 0 87 84[74] 0 1 8 4 77
  Olivier Beretta 1994 0 10 10[75] 0 0 0 0 0
  Allen Berg 1986 0 9 9[76] 0 0 0 0 0
  Georges Berger 19531954 0 2 2[77] 0 0 0 0 0
  Gerhard Berger 19841997 0 210 210[78] 12 10 48 21 385
  Éric Bernard 19891991, 1994 0 47 45[79] 0 0 1 0 10
  Enrique Bernoldi 20012002 0 29 28[80] 0 0 0 0 0
  Enrico Bertaggia 1989 0 6 0[81] 0 0 0 0 0
  Tony Bettenhausen 19501960 0 11 11[82] 0 0 1[g] 1 11
  Mike Beuttler 19711973 0 29 28[84] 0 0 0 0 0
  Birabongse Bhanubandh 19501954 0 19 19[85] 0 0 0 0 8
  Jules Bianchi 2013-2014 0 34 34[86] 0 0 0 0 2
  Lucien Bianchi 19591963,
1965, 1968
0 19 17[87] 0 0 1 0 6
  Gino Bianco 1952 0 4 4[88] 0 0 0 0 0
  Hans Binder 19761978 0 15 13[89] 0 0 0 0 0
  Clemente Biondetti 1950 0 1 1[90] 0 0 0 0 0
  Pablo Birger 1953, 1955 0 2 2[91] 0 0 0 0 0
  Art Bisch 1958 0 1 1[92] 0 0 0 0 0
  Harry Blanchard 1959 0 1 1[93] 0 0 0 0 0
  Michael Bleekemolen 19771978 0 5 1[94] 0 0 0 0 0
  Alex Blignaut 1965 0 1 0[h] 0 0 0 0 0
  Trevor Blokdyk 1963, 1965 0 2 1[96] 0 0 0 0 0
  Mark Blundell 1991, 19931995 0 63 61[97] 0 0 3 0 32
  Raul Boesel 19821983 0 30 23[98] 0 0 0 0 0
  Menato Boffa 1961 0 1 0[i] 0 0 0 0 0
  Bob Bondurant 19651966 0 9 9[100] 0 0 0 0 3
  Felice Bonetto 19501953 0 16 15[101] 0 0 2[j] 0 17,5
  Joakim Bonnier 19561971 0 108 104[104] 1 1 1 0 39
  Roberto Bonomi 1960 0 1 1[105] 0 0 0 0 0
  Juan Manuel Bordeu 1961 0 1 0[106] 0 0 0 0 0
  Slim Borgudd 19811982 0 15 10[107] 0 0 0 0 1
  Luki Botha 1967 0 1 1[108] 0 0 0 0 0
  Valtteri Bottas 2013- 0 132 131[109] 10 5 40 12 1166
  Jean-Christophe Boullion 1995 0 11 11[110] 0 0 0 0 3
  Sébastien Bourdais 20082009 0 27 27[111] 0 0 0 0 6
  Thierry Boutsen 19831993 0 164 163[112] 1 3 15 1 132
  Johnny Boyd 19551960 0 6 6[113] 0 0 1 0 4
  David Brabham 1990, 1994 0 30 24[114] 0 0 0 0 0
  Gary Brabham 1990 0 2 0[115] 0 0 0 0 0
  Jack Brabham 19551970 3
19591960, 1966
128 126[116] 13 14 31 12 253
  Bill Brack 19681969, 1972 0 3 3[117] 0 0 0 0 0
  Ernesto Brambilla 1963, 1969 0 2 0[118] 0 0 0 0 0
  Vittorio Brambilla 19741980 0 79 74[119] 1 1 1 1 15,5
  Toni Branca 19501951 0 3 3[120] 0 0 0 0 0
  Gianfranco Brancatelli 1979 0 3 0[121] 0 0 0 0 0
  Eric Brandon 1952, 1954 0 5 5[122] 0 0 0 0 0
  Don Branson 19591960 0 2 2[123] 0 0 0 0 0
  Tom Bridger 1958 0 1 1[124] 0 0 0 0 0
  Tony Brise 1975 0 10 10[125] 0 0 0 0 1
  Chris Bristow 19591960 0 4 4[126] 0 0 0 0 0
  Peter Broeker 1963 0 1 1[127] 0 0 0 0 0
  Tony Brooks 19561961 0 39 38[128] 3 6[k] 10 3 75
  Alan Brown 19521954 0 9 8[131] 0 0 0 0 2
  Walt Brown 19501951 0 2 2[132] 0 0 0 0 0
  Warwick Brown 1976 0 1 1[133] 0 0 0 0 0
  Adolf Brudes 1952 0 1 1[134] 0 0 0 0 0
  Martin Brundle 19841989,
19911996
0 165 158[135] 0 0 9 0 98
  Gianmaria Bruni 2004 0 18 18[136] 0 0 0 0 0
  Jimmy Bryan 19521960 0 9 9[137] 0 1 3 0 18
  Clemar Bucci 19541955 0 5 5[138] 0 0 0 0 0
  Ronnie Bucknum 19641966 0 11 11[139] 0 0 0 0 2
  Ivor Bueb 19571959 0 6 5[140] 0 0 0 0 0
  Sébastien Buemi 2009-2011 0 55 55[141] 0 0 0 0 29
  Luiz Bueno 1973 0 1 1[142] 0 0 0 0 0
  Ian Burgess 19581963 0 20 16[143] 0 0 0 0 0
  Luciano Burti 20002001 0 15 14[144] 0 0 0 0 0
  Roberto Bussinello 1961, 1965 0 3 2[145] 0 0 0 0 0
  Jenson Button 20002017 1
2009
309 306[146] 8 15 50 8 1235
  Tommy Byrne 1982 0 5 2[147] 0 0 0 0 0

CMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Giulio Cabianca 19581960 0 4 3[148] 0 0 0 0 0
  Phil Cade 1959 0 1 1[149] 0 0 0 0 0
  Alex Caffi 19861991 0 75 56[150] 0 0 0 0 6
  John Campbell-Jones 19621963 0 2 2[151] 0 0 0 0 0
  Adrián Campos 19871988 0 21 16[152] 0 0 0 0 0
  John Cannon 1971 0 1 1[153] 0 0 0 0 0
  Eitel Cantoni 1952 0 3 3[154] 0 0 0 0 0
  Bill Cantrell 1950 0 1 1[155] 0 0 0 0 0
  Ivan Capelli 19851993 0 98 93[156] 0 0 3 0 31
  Piero Carini 19521953 0 3 3[157] 0 0 0 0 0
  Duane Carter 19501955,
19591960
0 8 8[158] 0 0 1[l] 0 6,5
  Eugenio Castellotti 19551957 0 14 14[160] 1 0 3 0 19,5
  Johnny Cecotto 19831984 0 23 18[161] 0 0 0 0 1
  François Cevert 19701973 0 47 46[162] 0 1 13 2 89
  Eugène Chaboud 19501951 0 3 3[163] 0 0 0 0 1
  Jay Chamberlain 1962 0 3 1[164] 0 0 0 0 0
  Karun Chandhok 20102011 0 11 11[165] 0 0 0 0 0
  Colin Chapman 1956 0 1 0[166] 0 0 0 0 0
  Dave Charlton 1965, 19671968,
19701975
0 13 11[167] 0 0 0 0 0
  Pedro Matos Chaves 1991 0 13 0[168] 0 0 0 0 0
  Bill Cheesbourg 19571959 0 3 3[169] 0 0 0 0 0
  Eddie Cheever 1978, 19801989 0 143 132[170] 0 0 9 0 70
  Andrea Chiesa 1992 0 10 3[171] 0 0 0 0 0
  Max Chilton 2013-2014 0 36 36[172] 0 0 0 0 0
  Ettore Chimeri 1960 0 1 1[173] 0 0 0 0 0
  Louis Chiron 19501951, 1953,
19551956, 1958
0 19 15[174] 0 0 1 0 4
  Joie Chitwood 1950 0 1 1[175] 0 0 0 0 1
  Bob Christie 19561960 0 5 5[176] 0 0 0 0 0
  Johnny Claes 19501953, 1955 0 25 23[177] 0 0 0 0 0
  David Clapham 1965 0 1 0[m] 0 0 0 0 0
  Jim Clark 19601968 2
1963, 1965
73 72[179] 33 25 32 28 255
  Kevin Cogan 19801981 0 2 0[180] 0 0 0 0 0
  Peter Collins 19521958 0 35 32[181] 0 3 9[n] 0 47
  Bernard Collomb 19611964 0 6 4[185] 0 0 0 0 0
  Alberto Colombo 1978 0 3 0[186] 0 0 0 0 0
  Érik Comas 19911994 0 63 59[187] 0 0 0 0 7
  Franco Comotti 1950, 1952 0 2 2[188] 0 0 0 0 0
  George Connor 19501952 0 3 3[189] 0 0 0 0 0
  George Constantine 1959 0 1 1[190] 0 0 0 0 0
  John Cordts 1969 0 1 1[191] 0 0 0 0 0
  David Coulthard 19942008 0 247 246[192] 12 13 62 18 535
  Piers Courage 19671970 0 29 27[193] 0 0 2 0 20
  Chris Craft 1971 0 2 1[194] 0 0 0 0 0
  Jim Crawford 1975 0 2 2[195] 0 0 0 0 0
  Ray Crawford 19551956, 1959 0 3 3[196] 0 0 0 0 0
  Alberto Crespo 1952 0 1 0[197] 0 0 0 0 0
  Antonio Creus 1960 0 1 1[198] 0 0 0 0 0
  Larry Crockett 1954 0 1 1[199] 0 0 0 0 0
  Tony Crook 19521953 0 2 2[200] 0 0 0 0 0
  Art Cross 19521955 0 4 4[201] 0 0 1 0 8
  Geoff Crossley 1950 0 2 2[202] 0 0 0 0 0
  Adolfo Schwelm Cruz 1953 0 1 1[203] 0 0 0 0 0

DMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Cristiano da Matta 20032004 0 28 28[204] 0 0 0 0 13
  Hermano da Silva Ramos 19551956 0 7 7[205] 0 0 0 0 2
  Chuck Daigh 1960 0 6 3[206] 0 0 0 0 0
  Yannick Dalmas 19871990, 1994 0 49 23[207] 0 0 0 0 0[o]
  Derek Daly 19781982 0 64 49[209] 0 0 0 0 15
  Jerome d'Ambrosio 2011-2012 0 20 20[210] 0 0 0 0 0
  Christian Danner 19851987, 1989 0 47 36[211] 0 0 0 0 4
  Jorge Daponte 1954 0 2 2[212] 0 0 0 0 0
  Anthony Davidson 2002, 2005,
20072008
0 24 24[213] 0 0 0 0 0
  Jimmy Davies 19501951,
19531955
0 5 5[214] 0 0 1 0 4
  Colin Davis 1959 0 2 2[215] 0 0 0 0 0
  Jimmy Daywalt 19531957, 1959 0 6 6[216] 0 0 0 0 0
  Andrea de Adamich 1968, 19701973 0 36 29[217] 0 0 0 0 6
  Elio de Angelis 19791986 0 109 108[218] 3 2 9 0 122
  Mário de Araújo Cabral 19591960,
19631964
0 5 4[219] 0 0 0 0 0
  Carel Godin de Beaufort 19571964 0 31 28[220] 0 0 0 0 4
  Andrea de Cesaris 19801994 0 214 208[221] 1 0 5 1 59
  Alain de Changy 1959 0 1 0[222] 0 0 0 0 0
  Bernard de Dryver 19771978 0 2 0[223] 0 0 0 0 0
  Maria Teresa de Filippis 19581959 0 5 3[224] 0 0 0 0 0
  Emmanuel de Graffenried 19501954, 1956 0 23 22[225] 0 0 0 0 9
  Peter de Klerk 1963, 1965,
19691970
0 4 4[226] 0 0 0 0 0
  Pedro de la Rosa 19992002,
20052006,
2010-2012
0 107 104[227] 0 0 1 1 35
  Alfonso de Portago 19561957 0 5 5[228] 0 0 1 0 4
  Giovanni de Riu 1954 0 1 0[229] 0 0 0 0 0
  Max de Terra 19521953 0 2 2[230] 0 0 0 0 0
    Alejandro de Tomaso 1957, 1959 0 2 2[231] 0 0 0 0 0
  Charles de Tornaco 19521953 0 4 2[232] 0 0 0 0 0
  Emilio de Villota 19761978,
19811982
0 14 2[233] 0 0 0 0 0
  Jean-Denis Délétraz 19941995 0 3 3[234] 0 0 0 0 0
  Patrick Depailler 1972, 19741980 0 95 95[235] 1 2 19 4 139
  Lucas di Grassi 2010 0 19 18[236] 0 0 0 0 0
  Paul di Resta 2011-2013, 2017 0 59 59[237] 0 0 0 0 121
  Pedro Diniz 19952000 0 99 98[238] 0 0 0 0 10
  Duke Dinsmore 19501951,
1953, 1956
0 4 4[239] 0 0 0 0 0
  Frank Dochnal 1963 0 1 0[240] 0 0 0 0 0
  José Dolhem 1974 0 3 1[241] 0 0 0 0 0
  Martin Donnelly 19891990 0 15 13[242] 0 0 0 0 0
  Mark Donohue 1971, 19741975 0 16 14[243] 0 0 1 0 8
  Robert Doornbos 20052006 0 11 11[244] 0 0 0 0 0
  Fritz d'Orey 1959 0 3 3[245] 0 0 0 0 0
  Ken Downing 1952 0 2 2[246] 0 0 0 0 0
  Bob Drake 1960 0 1 1[247] 0 0 0 0 0
  Paddy Driver 1963, 1974 0 2 1[248] 0 0 0 0 0
  Piero Drogo 1960 0 1 1[249] 0 0 0 0 0
  Geoff Duke 1961 0 1 0[p] 0 0 0 0 0
  Johnny Dumfries 1986 0 16 15[252] 0 0 0 0 3
  Len Duncan 1954 0 1 1[253] 0 0 0 0 0
  Piero Dusio 1952 0 1 0[254] 0 0 0 0 0

EMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  George Eaton 19691971 0 13 11[255] 0 0 0 0 0
  Bernie Ecclestone 1958 0 2 0[256] 0 0 0 0 0
  Don Edmunds 1957 0 1 1[257] 0 0 0 0 0
  Guy Edwards 1974, 19761977 0 16 11[258] 0 0 0 0 0
  Vic Elford 19681969, 1971 0 13 13[259] 0 0 0 0 8
  Ed Elisian 19541958 0 5 5[260] 0 0 0 0 0
  Paul Emery 1956, 1958 0 2 1[261] 0 0 0 0 0
  Tomáš Enge 2001 0 3 3[262] 0 0 0 0 0
  Paul England 1957 0 1 1[263] 0 0 0 0 0
  Marcus Ericsson 2014-2018 0 97 97[264] 0 0 0 0 18
  Harald Ertl 19751978, 1980 0 28 19[265] 0 0 0 0 0
  Nasif Estéfano 1960, 1962 0 2 1[266] 0 0 0 0 0
  Philippe Étançelin 19501952 0 12 12[267] 0 0 0 0 3
  Bob Evans 19751976 0 12 10[268] 0 0 0 0 0

FMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Corrado Fabi 19831984 0 18 12[269] 0 0 0 0 0
  Teo Fabi 1982, 19841987 0 71 64[270] 3 0 2 2 23
  Pascal Fabre 1987 0 14 11[271] 0 0 0 0 0
  Carlo Facetti 1974 0 1 0[272] 0 0 0 0 0
  Luigi Fagioli 19501951 0 7 7[273] 0 1[q] 6 0 28
  Jack Fairman 1953, 19551961 0 13 12[275] 0 0 0 0 5
  Juan Manuel Fangio 19501951,
19531958
5
1951, 19541957
51 51[276] 29 24[r] 35[s] 23 245[c]
  Nino Farina 19501955 1
1950
34 33[279] 5 5 20[t] 5 115,33
  Walt Faulkner 19501951,
19531955
0 5 5[281] 1 0 0 0 1
  William Ferguson 1972 0 1 0[282] 0 0 0 0 0
  Ralph Firman 2003 0 15 14[283] 0 0 0 0 1
  Ludwig Fischer 1952 0 1 0[284] 0 0 0 0 0
  Rudi Fischer 19511952 0 8 7[285] 0 0 2 0 10
  Mike Fisher 1967 0 2 1[286] 0 0 0 0 0
  Giancarlo Fisichella 19962009 0 231 229[287] 4 3 19 2 275
  John Fitch 1953, 1955 0 2 2[288] 0 0 0 0 0
  Christian Fittipaldi 19921994 0 43 40[289] 0 0 0 0 12
  Emerson Fittipaldi 19701980 2
1972, 1974
149 144[290] 6 14 35 6 281
  Wilson Fittipaldi 19721973, 1975 0 38 35[291] 0 0 0 0 3
  Theo Fitzau 1953 0 1 1[292] 0 0 0 0 0
  Pat Flaherty 1950, 19531956,
1959
0 6 6[293] 1 1 1 0 8
  Jan Flinterman 1952 0 1 1[294] 0 0 0 0 0
  Ron Flockhart 1954, 19561960 0 14 13[295] 0 0 1 0 0
  Myron Fohr 1950 0 1 1[296] 0 0 0 0 0
  Gregor Foitek 19891990 0 22 7[297] 0 0 0 0 0
  George Follmer 1973 0 13 11[298] 0 0 1 0 5
  George Fonder 1952, 1954 0 2 2[299] 0 0 0 0 0
  Norberto Fontana 1997 0 4 4[300] 0 0 0 0 0
  Carl Forberg 1951 0 1 1[301] 0 0 0 0 0
  Gene Force 1951, 1960 0 2 2[302] 0 0 0 0 0
  Franco Forini 1987 0 3 2[303] 0 0 0 0 0
  Philip Fotheringham-Parker 1951 0 1 1[304] 0 0 0 0 0
  A.J. Foyt 19581960 0 3 3[305] 0 0 0 0 0
  Giorgio Francia 1977, 1981 0 2 0[306] 0 0 0 0 0
  Don Freeland 19531960 0 8 8[307] 0 0 1 0 4
  Heinz-Harald Frentzen 19942003 0 160 156[308] 2 3 18 6 174
  Paul Frère 19521956 0 11 11[309] 0 0 1 0 11
  Patrick Friesacher 2005 0 11 11[310] 0 0 0 0 3
  Joe Fry 1950 0 1 1[311] 0 0 0 0 0
  Hiroshi Fushida 1975 0 2 0[312] 0 0 0 0 0

GMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Beppe Gabbiani 1978, 1981 0 17 3[313] 0 0 0 0 0
 [u] Bertrand Gachot 19891992,
19941995
0 84 47[317] 0 0 0 1 5
  Patrick Gaillard 1979 0 5 2[318] 0 0 0 0 0
  Divina Galica 1976, 1978 0 3 0[319] 0 0 0 0 0
  Nanni Galli 19701973 0 20 17[320] 0 0 0 0 0
  Oscar Gálvez 1953 0 1 1[321] 0 0 0 0 2
  Fred Gamble 1960 0 1 1[322] 0 0 0 0 0
  Howden Ganley 19711974 0 41 35[323] 0 0 0 0 10
  Frank Gardner 19641965, 1968 0 9 8[324] 0 0 0 0 0
  Billy Garrett 1956, 1958 0 2 2[325] 0 0 0 0 0
  Jo Gartner 1984 0 8 8[326] 0 0 0 0 0[v]
  Pierre Gasly 2017- 0 39 39[329] 0 0 0 2 94
  Tony Gaze 1952 0 4 3[330] 0 0 0 0 0
  Geki 19641966 0 3 2[331] 0 0 0 0 0
  Olivier Gendebien 1956, 19581961 0 15 14[332] 0 0 2 0 18
  Marc Gené 19992000,
20032004
0 36 36[333] 0 0 0 0 5
  Elmer George 1957 0 1 1[334] 0 0 0 0 0
  Bob Gerard 19501951,
19531954,
19561957
0 8 8[335] 0 0 0 0 0
  Gerino Gerini 1956, 1958 0 7 6[336] 0 0 0 0 1,5
  Peter Gethin 19701974 0 31 30[337] 0 1 1 0 11
  Piercarlo Ghinzani 1981, 19831989 0 111 76[338] 0 0 0 0 2
  Bruno Giacomelli 19771983, 1990 0 82 69[339] 1 0 1 0 14
  Dick Gibson 19571958 0 2 2[340] 0 0 0 0 0
  Gimax 1978 0 1 0[341] 0 0 0 0 0
  Richie Ginther 19601967 0 54 52[342] 0 1 14 3 102
  Antonio Giovinazzi 2017, 2019 0 15 15[343] 0 0 0 0 1
  Yves Giraud Cabantous 19501953 0 13 13[344] 0 0 0 0 5
  Ignazio Giunti 1970 0 4 4[345] 0 0 0 0 3
  Timo Glock 2004, 2008-2012 0 95 91[346] 0 0 3 1 51
  Helm Glöckler 1953 0 1 0[347] 0 0 0 0 0
  Paco Godia 1951, 1954,
19561958
0 14 13[348] 0 0 0 0 6
  Christian Goethals 1958 0 1 1[349] 0 0 0 0 0
  Paul Goldsmith 19581960 0 3 3[350] 0 0 1 0 6
  José Froilán González 19501957, 1960 0 27 26[351] 3 2 15[w] 6 72,143[c]
  Oscar González 1956 0 1 1[354] 0 0 0 0 0
  Aldo Gordini 1951 0 1 1[355] 0 0 0 0 0
  Horace Gould 19541958, 1960 0 17 14[356] 0 0 0 0 2
  Jean-Marc Gounon 19931994 0 9 9[357] 0 0 0 0 0
  Cecil Green 19501951 0 2 2[358] 0 0 0 0 3
  Keith Greene 19591962 0 5 3[359] 0 0 0 0 0
  Masten Gregory 19571963, 1965 0 43 38[360] 0 0 3 0 21
  Cliff Griffith 19511952, 1956 0 3 3[361] 0 0 0 0 0
  Georges Grignard 1951 0 1 1[362] 0 0 0 0 0
  Bobby Grim 19591960 0 2 2[363] 0 0 0 0 0
  Romain Grosjean 2009, 2012- 0 157 157[364] 0 0 10 1 389
  Olivier Grouillard 19891992 0 62 41[365] 0 0 0 0 1
  Brian Gubby 1965 0 1 0[366] 0 0 0 0 0
  André Guelfi 1958 0 1 1[367] 0 0 0 0 0
  Miguel Ángel Guerra 1981 0 4 1[368] 0 0 0 0 0
  Roberto Guerrero 19821983 0 29 21[369] 0 0 0 0 0
  Mauricio Gugelmin 19881992 0 80 74[370] 0 0 1 1 10
  Dan Gurney 19591968, 1970 0 87 86[371] 3 4 19 6 133
  Esteban Gutiérrez 2013-2014, 2016 0 59 59[372] 0 0 0 1 6

HMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Hubert Hahne 19671968, 1970 0 3 2[373] 0 0 0 0 0
  Mike Hailwood 19631965,
19711974
0 50 49[374] 0 0 2 1 29
  Bruce Halford 19561957,
19591960
0 9 8[375] 0 0 0 0 0
  Jim Hall 19601963 0 12 11[376] 0 0 0 0 3
  Duncan Hamilton 19511953 0 5 5[377] 0 0 0 0 0
  Lewis Hamilton 2007 5
2008,2014-2015,
2017-2018
242 242[378] 87 81 145 43 3286
  David Hampshire 1950 0 2 2[379] 0 0 0 0 0
  Sam Hanks 19501957 0 8 8[380] 0 1 4[x] 0 20
  Walt Hansgen 1961, 1964 0 2 2[381] 0 0 0 0 2
  Mike Harris 1962 0 1 1[382] 0 0 0 0 0
  Cuth Harrison 1950 0 3 3[383] 0 0 0 0 0
  Brian Hart 1967 0 1 0[y] 0 0 0 0 0
  Brendon Hartley 2017-2018 0 25 25[386] 0 0 0 0 4
  Gene Hartley 1950, 19521954,
19561957,
19591960
0 8 8[387] 0 0 0 0 0
  Rio Haryanto 2016 0 12 12[388] 0 0 0 0 0
  Masahiro Hasemi 1976 0 1 1[389] 0 0 0 0 0
  Naoki Hattori 1991 0 2 0[390] 0 0 0 0 0
  Paul Hawkins 1965 0 3 3[391] 0 0 0 0 0
  Mike Hawthorn 19521958 1
1958
47 45[392] 4 3 18[z] 6 112,643[c]
  Boy Hayje 19761977 0 7 3[393] 0 0 0 0 0
  Willi Heeks 19521953 0 2 2[394] 0 0 0 0 0
  Nick Heidfeld 20002011 0 186 184[395] 1 0 13 2 259
  Theo Helfrich 19521954 0 3 3[396] 0 0 0 0 0
  Mack Hellings 19501951 0 2 2[397] 0 0 0 0 0
  Brian Henton 1975, 1977,
19811982
0 37 19[398] 0 0 0 1 0
  Johnny Herbert 19892000 0 165 160[399] 0 3 7 0 98
  Al Herman 19551957,
19591960
0 5 5[400] 0 0 0 0 0
  Hans Herrmann 19531955,
19571961
0 18 17[401] 0 0 1 1 10
  François Hesnault 19841985 0 21 19[402] 0 0 0 0 0
  Hans Heyer 1977 0 1 0[aa] 0 0 0 0 0
  Damon Hill 19921999 1
1996
122 115[404] 20 22 42 19 360
  Graham Hill 19581975 2
1962, 1968
179 176[405] 13 14 36 10 270
  Phil Hill 19581964, 1966 1
1961
51 48[406] 6 3 16 6 94
  Peter Hirt 19511953 0 5 5[407] 0 0 0 0 0
  David Hobbs 19671968,
1971, 1974
0 6 6[408] 0 0 0 0 0
  Gary Hocking 1962 0 1 0[ab] 0 0 0 0 0
  Ingo Hoffmann 19761977 0 6 3[410] 0 0 0 0 0
  Bill Holland 1950, 1953 0 2 2[411] 0 0 1 0 6
  Jackie Holmes 1950, 1953 0 2 2[412] 0 0 0 0 0
  Bill Homeier 19541955, 1960 0 3 3[413] 0 0 0 0 1
  Kazuyoshi Hoshino 19761977 0 2 2[414] 0 0 0 0 0
  Jerry Hoyt 1950, 19531955 0 4 4[415] 1 0 0 0 0
  Denny Hulme 19651974 1
1967
112 112[416] 1 8 33 9 248
  James Hunt 19731979 1
1976
93 92[417] 14 10 23 8 179
  Jim Hurtubise 1960 0 1 1[418] 0 0 0 0 0
  Gus Hutchison 1970 0 1 1[419] 0 0 0 0 0
  Nico Hülkenberg 2010, 2012- 0 170 170[420] 1 0 0 2 495
  Mika Häkkinen 19912001 2
19981999
165 161[421] 26 20 51 25 420

IMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Jacky Ickx 19671979 0 120 114[422] 13 8 25 14 181
  Yūji Ide 2006 0 4 4[423] 0 0 0 0 0
  Jésus Iglesias 1955 0 1 1[424] 0 0 0 0 0
  Taki Inoue 19941995 0 18 18[425] 0 0 0 0 0
  Innes Ireland 19591966 0 53 50[426] 0 1 4 1 47
  Eddie Irvine 19932002 0 148 145[427] 0 4 26 1 191
  Chris Irwin 19661967 0 10 10[428] 0 0 0 0 2

JMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Jean-Pierre Jabouille 19741975,
19771981
0 55 49[429] 6 2 2 0 21
  Jimmy Jackson 1950, 1954 0 2 2[430] 0 0 0 0 0
  Joe James 19511952 0 2 2[431] 0 0 0 0 0
  John James 1951 0 1 1[432] 0 0 0 0 0
  Jean-Pierre Jarier 1971, 19731983 0 143 134[433] 3 0 3 3 31,5
  Max Jean[ac] 1971 0 1 1[435] 0 0 0 0 0
  Stefan Johansson 1980, 19831991 0 103 79[436] 0 0 12 0 88
  Eddie Johnson 19521960 0 9 9[437] 0 0 0 0 1
  Leslie Johnson 1950 0 1 1[438] 0 0 0 0 0
  Bruce Johnstone 1962 0 1 1[439] 0 0 0 0 0
  Alan Jones 19751981, 1983,
19851986
1
1980
117 116[440] 6 12 24 13 199
  Tom Jones 1967 0 1 0[441] 0 0 0 0 0
  Juan Jover 1951 0 1 0[442] 0 0 0 0 0

KMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Oswald Karch 1953 0 1 1[443] 0 0 0 0 0
  Narain Karthikeyan 2005, 2011-2012 0 48 46[444] 0 0 0 0 5
  Ukyo Katayama 19921997 0 97 94[445] 0 0 0 0 5
  Ken Kavanagh 1958 0 2 0[446] 0 0 0 0 0
  Rupert Keegan 19771978,
1980, 1982
0 37 25[447] 0 0 0 0 0
  Eddie Keizan 19731975 0 3 3[448] 0 0 0 0 0
  Al Keller 19551959 0 5 5[449] 0 0 0 0 0
  Joe Kelly 19501951 0 2 2[450] 0 0 0 0 0
  Dave Kennedy 1980 0 7 0[451] 0 0 0 0 0
  Loris Kessel 19761977 0 6 3[452] 0 0 0 0 0
  Bruce Kessler 1958 0 1 0[453] 0 0 0 0 0
  Nicolas Kiesa 2003 0 5 5[454] 0 0 0 0 0
  Leo Kinnunen 1974 0 6 1[455] 0 0 0 0 0
  Danny Kladis 1954 0 1 1[456] 0 0 0 0 0
  Hans Klenk 1952 0 1 1[457] 0 0 0 0 0
  Christian Klien 20042006, 2010 0 51 49[458] 0 0 0 0 14
  Karl Kling 19541955 0 11 11[459] 0 0 2 1 17
  Ernst Klodwig 19521953 0 2 2[460] 0 0 0 0 0
  Kamui Kobayashi 20092012, 2014 0 76 75[461] 0 0 1 1 125
  Helmuth Koinigg 1974 0 3 2[462] 0 0 0 0 0
  Heikki Kovalainen 20072013 0 112 112[463] 1 1 4 2 105
  Mikko Kozarowitzky 1977 0 2 0[464] 0 0 0 0 0
  Willi Krakau 1952 0 1 0[465] 0 0 0 0 0
  Rudolf Krause 19521953 0 2 2[466] 0 0 0 0 0
  Robert Kubica 20062010, 2019 0 89 89[467] 1 1 12 1 274
  Kurt Kuhnke 1963 0 1 0[468] 0 0 0 0 0
  Masami Kuwashima 1976 0 1 0[469] 0 0 0 0 0
  Daniil Kvjat 2014-2017, 2019 0 88 88[470] 0 0 3 1 166

LMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
    Robert La Caze 1958 0 1 1[471] 0 0 0 0 0
  Jacques Laffite 19741986 0 180 176[472] 7 6 32 7 228
  Franck Lagorce 1994 0 2 2[473] 0 0 0 0 0
  Jan Lammers 19791982, 1992 0 41 23[474] 0 0 0 0 0
  Pedro Lamy 19931996 0 32 32[475] 0 0 0 0 1
  Chico Landi 19511953, 1956 0 6 6[476] 0 0 0 0 1,5
  Hermann Lang 19531954 0 2 2[477] 0 0 0 0 2
  Claudio Langes 1990 0 14 0[478] 0 0 0 0 0
  Nicola Larini 19871992,
1994, 1997
0 75 50[479] 0 0 1 0 7
  Oscar Larrauri 19881989 0 21 7[480] 0 0 0 0 0
  Gérard Larrousse 1974 0 2 1[481] 0 0 0 0 0
  Jud Larson 19581959 0 2 2[482] 0 0 0 0 0
  Niki Lauda 19711979,
19821985
3
1975, 1977, 1984
177 171[483] 24 25 54 24 420,5
  Roger Laurent 1952 0 2 2[484] 0 0 0 0 0
  Giovanni Lavaggi 19951996 0 10 7[485] 0 0 0 0 0
  Chris Lawrence 1966 0 2 2[486] 0 0 0 0 0
  Charles Leclerc 2018 0 34 34[487] 3 1 6 2 196
  Michel Leclère 19751976 0 8 7[488] 0 0 0 0 0
  Neville Lederle 1962, 1965 0 2 1[489] 0 0 0 0 1
  Geoff Lees 19781980, 1982 0 12 5[490] 0 0 0 0 0
  Arthur Legat 19521953 0 2 2[491] 0 0 0 0 0
  JJ Lehto 19891994 0 70 62[492] 0 0 1 0 10
  Lamberto Leoni 19771978 0 5 1[493] 0 0 0 0 0
  Les Leston 19561957 0 3 2[494] 0 0 0 0 0
  Pierre Levegh 19501951 0 6 6[495] 0 0 0 0 0
  Bayliss Levrett 1950 0 1 1[496] 0 0 0 0 0
  Jackie Lewis 19611962 0 10 9[497] 0 0 0 0 3
  Stuart Lewis-Evans 19571958 0 14 14[498] 2 0 2 0 16
  Guy Ligier 19661967 0 13 12[499] 0 0 0 0 1
  Andy Linden 19511957 0 7 7[500] 0 0 0 0 5
  Roberto Lippi 19611963 0 3 1[501] 0 0 0 0 0
  Vitantonio Liuzzi 20052007,
2009-2011
0 81 80[502] 0 0 0 0 26
  Lella Lombardi 19741976 0 17 12[503] 0 0 0 0 0,5[ad]
  Ricardo Londoño 1981 0 1 0[504] 0 0 0 0 0
  Ernst Loof 1953 0 1 1[505] 0 0 0 0 0
  Andre Lotterer 2014 0 1 1[506] 0 0 0 0 0
  Henri Louveau 19501951 0 2 2[507] 0 0 0 0 0
  John Love 19621965,
19671972
0 10 9[508] 0 0 1 0 6
  Pete Lovely 19591960,
19691971
0 11 7[509] 0 0 0 0 0
  Roger Loyer 1954 0 1 1[510] 0 0 0 0 0
  Jean Lucas 1955 0 1 1[511] 0 0 0 0 0
  Jean Lucienbonnet 1959 0 1 0[512] 0 0 0 0 0
  Brett Lunger 19751978 0 43 34[513] 0 0 0 0 0

MMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Mike MacDowel 1957 0 1 1[514] 0 0 0 0 0
  Herbert MacKay-Fraser 1957 0 1 1[515] 0 0 0 0 0
  Bill Mackey 1951 0 1 1[516] 0 0 0 0 0
  Lance Macklin 19521955 0 15 13[517] 0 0 0 0 0
  Damien Magee 19751976 0 2 1[518] 0 0 0 0 0
  Tony Maggs 19611965 0 27 25[519] 0 0 3 0 26
  Mike Magill 19571959 0 3 3[520] 0 0 0 0 0
  Umberto Maglioli 19531957 0 10 10[521] 0 0 2[ae] 0 3,33
  Jan Magnussen 1995, 19971998 0 25 24[522] 0 0 0 0 1
  Kevin Magnussen 2014- 0 95 95[523] 0 0 1 1 155
  Guy Mairesse 19501951 0 3 3[524] 0 0 0 0 0
  Willy Mairesse 19601963, 1965 0 13 12[525] 0 0 1 0 7
  Pastor Maldonado 2011-2015 0 96 95[526] 1 1 1 0 76
  Nigel Mansell 19801992,
19941995
1
1992
191 187[527] 32 31 59 30 480
  Sergio Mantovani 19531955 0 8 7[528] 0 0 0 0 4
  Johnny Mantz 1953 0 1 1[529] 0 0 0 0 0
  Robert Manzon 19501956 0 29 28[530] 0 0 2 0 16
  Onofre Marimón 1951, 19531954 0 12 11[531] 0 0 2 1 8,143[c]
  Helmut Marko 19711972 0 10 9[532] 0 0 0 0 0
  Tarso Marques 19961997, 2001 0 26 25[533] 0 0 0 0 0
  Leslie Marr 19541955 0 2 2[534] 0 0 0 0 0
  Tony Marsh 19571958, 1961 0 5 4[535] 0 0 0 0 0
  Eugène Martin 1950 0 2 2[536] 0 0 0 0 0
  Pierluigi Martini 19841985,
19881995
0 124 119[537] 0 0 0 0 18
  Jochen Mass 19731980, 1982 0 114 104[538] 0 1 8 2 71
  Felipe Massa 2002, 20042017 0 271 270[539] 16 11 41 15 1167
  Michael May 1961 0 3 2[540] 0 0 0 0 0
  Tim Mayer 1962 0 1 1[541] 0 0 0 0 0
  François Mazet 1971 0 1 1[542] 0 0 0 0 0
  Gastón Mazzacane 20002001 0 21 21[543] 0 0 0 0 0
  Kenneth McAlpine 19521953, 1955 0 7 7[544] 0 0 0 0 0
  Perry McCarthy 1992 0 7 0[545] 0 0 0 0 0
  Ernie McCoy 19531954 0 2 2[546] 0 0 0 0 0
  Johnny McDowell 19501952 0 3 3[547] 0 0 0 0 0
  Jack McGrath 19501955 0 6 6[548] 1 0 2[af] 1 9
  Brian McGuire 1977 0 1 0[549] 0 0 0 0 0
  Bruce McLaren 19581970 0 104 100[550] 0 4 27 3 188,5
  Allan McNish 2002 0 17 16[551] 0 0 0 0 0
  Graham McRae 1973 0 1 1[552] 0 0 0 0 0
  Jim McWithey 19591960 0 2 2[553] 0 0 0 0 0
  Carlos Menditéguy 19531958, 1960 0 11 10[554] 0 0 1 0 9
  Roberto Merhi 2015 0 14 13[555] 0 0 0 0 0
  Harry Merkel 1952 0 1 0[556] 0 0 0 0 0
  Arturo Merzario 19721979 0 84 57[557] 0 0 0 0 11
  Roberto Mières 19531955 0 17 17[558] 0 0 0 1 13
  François Migault 1972, 19741975 0 16 13[559] 0 0 0 0 0
  John Miles 19691970 0 15 12[560] 0 0 0 0 2
  André Milhoux 1956 0 1 1[561] 0 0 0 0 0
  Chet Miller 19511952 0 2 2[562] 0 0 0 0 0
  Gerhard Mitter 19631965 0 4 4[563] 0 0 0 0 3
  Stefano Modena 19871992 0 81 73[564] 0 0 2 0 17
  Franck Montagny 2006 0 7 7[565] 0 0 0 0 0
  Tiago Monteiro 20052006 0 37 37[566] 0 0 1 0 7
  Andrea Montermini 19941996 0 28 19[567] 0 0 0 0 0
  Robin Montgomerie-Charrington 1952 0 1 1[568] 0 0 0 0 0
  Juan Pablo Montoya 20012006 0 95 94[569] 13 7 30 12 307
  Gianni Morbidelli 19901992,
19941995, 1997
0 70 67[570] 0 0 1 0 8,5
  Roberto Moreno 1982, 1987,
19891992, 1995
0 75 41[571] 0 0 1 1 15
  Dave Morgan 1975 0 1 1[572] 0 0 0 0 0
  Silvio Moser 19671971 0 19 12[573] 0 0 0 0 3
  Bill Moss 1959 0 1 0[574] 0 0 0 0 0
  Stirling Moss 19511961 0 67 66[575] 16 16[ag] 24[ah] 19 185,643[c]
  Gino Munaron 1960 0 4 4[578] 0 0 0 0 0
  David Murray 19501952 0 5 4[579] 0 0 0 0 0
  Luigi Musso 19531958 0 25 24[580] 0 1[ai] 7 1 44

NMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Kazuki Nakajima 20072009 0 36 36[581] 0 0 0 0 9
  Satoru Nakajima 19871991 0 80 74[582] 0 0 0 1 16
  Shinji Nakano 19971998 0 33 33[583] 0 0 0 0 2
  Duke Nalon 19511953 0 3 3[584] 1 0 0 0 0
  Alessandro Nannini 19861990 0 78 76[585] 0 1 9 2 65
  Emanuele Naspetti 19921993 0 6 6[586] 0 0 0 0 0
  Felipe Nasr 2015-2016 0 40 40[587] 0 0 0 0 29
  Massimo Natili 1961 0 1 1[588] 0 0 0 0 0
  Brian Naylor 19571961 0 8 7[589] 0 0 0 0 0
  Mike Nazaruk 1951, 19531954 0 3 3[590] 0 0 1 0 8
  Tiff Needell 1980 0 2 1[591] 0 0 0 0 0
  Jac Nelleman 1976 0 1 0[592] 0 0 0 0 0
  Patrick Nève 19761978 0 13 10[593] 0 0 0 0 0
  John Nicholson 19741975 0 2 1[594] 0 0 0 0 0
  Cal Niday 19531955 0 3 3[595] 0 0 0 0 0
  Helmut Niedermayr 1952 0 1 1[596] 0 0 0 0 0
  Brausch Niemann 1963, 1965 0 2 1[597] 0 0 0 0 0
  Gunnar Nilsson 19761977 0 32 31[598] 0 1 4 1 31
  Hideki Noda 1994 0 3 3[599] 0 0 0 0 0
  Lando Norris 2019 0 13 13 0 0 0 0 24
  Rodney Nuckey 1953 0 1 1[600] 0 0 0 0 0

OMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Robert O'Brien 1952 0 1 1[601] 0 0 0 0 0
  Esteban Ocon 20162018 0 50 50[602] 0 0 0 0 136
  Pat O'Connor 19541958 0 5 5[603] 1 0 0 0 0
  Jackie Oliver 19681973, 1977 0 51 48[604] 0 0 2 1 13
  Danny Ongais 19771978 0 6 4[605] 0 0 0 0 0
  Rikky von Opel 19731974 0 14 10[606] 0 0 0 0 0
  Karl Oppitzhauser 1976 0 1 0[aj] 0 0 0 0 0
  Arthur Owen 1960 0 1 1[608] 0 0 0 0 0

PMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Carlos Pace 19721977 0 73 71[609] 1 1 6 5 58
  Nello Pagani 1950 0 1 1[610] 0 0 0 0 0
  Riccardo Paletti 1982 0 8 2[611] 0 0 0 0 0
  Torsten Palm 1975 0 2 1[612] 0 0 0 0 0
  Jolyon Palmer 2016-2017 0 37 37[613] 0 0 0 0 9
  Jonathan Palmer 19831989 0 88 82[614] 0 0 0 1 14
  Olivier Panis 19941999,
20012004
0 158 157[615] 0 1 5 0 76
  Giorgio Pantano 2004 0 14 14[616] 0 0 0 0 0
  Massimiliano Papis 1995 0 7 6[617] 0 0 0 0 0
  Mike Parkes 1959, 19661967 0 7 6[618] 1 0 2 0 14
  Reg Parnell 19501952, 1954 0 7 6[619] 0 0 1 0 9
  Tim Parnell 1959, 1961, 1963 0 4 2[620] 0 0 0 0 0
  Johnnie Parsons 19501958 0 9 9[621] 0 1 1 1 12
  Riccardo Patrese 19771993 0 257 256[622] 8 6 37 13 281
  Al Pease 19671969 0 3 2[623] 0 0 0 0 0
  Roger Penske 19611962 0 2 2[624] 0 0 0 0 0
  Cesare Perdisa 19551957 0 8 7[625] 0 0 2[ak] 0 5
  Sergio Pérez 2011- 0 170 169[626] 0 0 8 4 550
  Larry Perkins 1974, 19761977 0 15 11[627] 0 0 0 0 0
  Henri Pescarolo 1968, 19701974,
1976
0 63 56[628] 0 0 1 1 12
  Alessandro Pesenti-Rossi 1976 0 4 3[629] 0 0 0 0 0
  Josef Peters 1952 0 1 1[630] 0 0 0 0 0
  Ronnie Peterson 19701978 0 123 123[631] 14 10 26 9 206
  Vitali Petrov 2010-2012 0 58 57[632] 0 0 1 1 64
  Alfredo Piàn 1950 0 1 0[633] 0 0 0 0 0
  Charles Pic 2012-2013 0 39 39[634] 0 0 0 0 0
  François Picard 1958 0 1 1[635] 0 0 0 0 0
  Ernie Pieterse 19621963, 1965 0 3 2[636] 0 0 0 0 0
  Paul Pietsch 19501952 0 3 3[637] 0 0 0 0 0
  André Pilette 1951, 19531954,
1956, 1961,
19631964
0 14 9[638] 0 0 0 0 2
  Teddy Pilette 1974, 1977 0 4 1[639] 0 0 0 0 0
  Luigi Piotti 19551958 0 8 5[640] 0 0 0 0 0
  David Piper 19591960 0 3 2[641] 0 0 0 0 0
  Nelson Piquet 19781991 3
1981, 1983, 1987
207 204[642] 24 23 60 23 481,5
  Nelson Piquet Jr. 20082009 0 28 28[643] 0 0 1 0 19
  Renato Pirocchi 1961 0 1 1[644] 0 0 0 0 0
  Didier Pironi 19781982 0 72 70[645] 4 3 13 5 101
  Emanuele Pirro 19891991 0 40 37[646] 0 0 0 0 3
  Antônio Pizzonia 20032005 0 20 20[647] 0 0 0 0 8
  Jacques Pollet 19541955 0 5 5[648] 0 0 0 0 0
  Ben Pon 1962 0 1 1[649] 0 0 0 0 0
  Dennis Poore 1952 0 2 2[650] 0 0 0 0 3
  Sam Posey 19711972 0 2 2[651] 0 0 0 0 0
  Charles Pozzi 1950 0 1 1[652] 0 0 0 0 0
  Jackie Pretorius 1965, 1968,
1971, 1973
0 4 3[653] 0 0 0 0 0
  Ernesto Prinoth 1962 0 1 0[654] 0 0 0 0 0
  David Prophet 1963, 1965 0 2 2[655] 0 0 0 0 0
  Alain Prost 19801991, 1993 4
19851986, 1989, 1993
202 199[656] 33 51 106 41 768,5
  Tom Pryce 19741977 0 42 42[657] 1 0 2 0 19
  David Purley 19731974, 1977 0 11 7[658] 0 0 0 0 0
  Clive Puzey 1965 0 1 0[659] 0 0 0 0 0

QMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Dieter Quester 1974 0 1 1[660] 0 0 0 0 0

RMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Ian Raby 19631965 0 7 3[661] 0 0 0 0 0
  Bobby Rahal 1978 0 2 2[662] 0 0 0 0 0
  Pierre-Henri Raphanel 19881989 0 17 1[663] 0 0 0 0 0
  Dick Rathmann 1950, 1956,
19581960
0 5 5[664] 1 0 0 0 2
  Jim Rathmann 1950, 19521960 0 10 10[665] 0 1 4 2 29
  Roland Ratzenberger 1994 0 3 1[666] 0 0 0 0 0
  Hector Rebaque 19771981 0 58 41[667] 0 0 0 0 13
  Brian Redman 1968, 19701974 0 15 12[668] 0 0 1 0 8
  Jimmy Reece 1952, 19541958 0 6 6[669] 0 0 0 0 0
  Alan Rees 1967 0 1 1[670] 0 0 0 0 0
  Clay Regazzoni 19701980 0 139 132[671] 5 5 28 15 209
  Carlos Reutemann 19721982 0 146 146[672] 6 12 45 6 298
  Lance Reventlow 1960 0 3 1[673] 0 0 0 0 0
  Peter Revson 1964, 19711974 0 32 30[674] 1 2 8 0 61
  John Rhodes 1965 0 1 1[675] 0 0 0 0 0
  Alex Ribeiro 1976-1977, 1979 0 20 10[676] 0 0 0 0 0
  Daniel Ricciardo 2011- 0 163 163[677] 3 7 29 13 1008
  Ken Richardson 1951 0 1 0[al] 0 0 0 0 0
  Fritz Riess 1952 0 1 1[679] 0 0 0 0 0
  Jim Rigsby 1952 0 1 1[680] 0 0 0 0 0
  Jochen Rindt 19641970 1
1970
62 60[681] 10 6 13 3 107
  John Riseley-Prichard 1954 0 1 1[682] 0 0 0 0 0
  Richard Robarts 1974 0 4 3[683] 0 0 0 0 0
  Pedro Rodriguez 19631971 0 54 54[684] 0 2 7 1 71
  Ricardo Rodríguez 19611962 0 6 5[685] 0 0 0 0 4
  Alberto Rodriguez Larreta 1960 0 1 1[686] 0 0 0 0 0
  Franco Rol 19501952 0 5 5[687] 0 0 0 0 0
  Alan Rollinson 1965 0 1 0[688] 0 0 0 0 0
  Tony Rolt 1950, 1953, 1955 0 3 3[689] 0 0 0 0 0
  Bertil Roos 1974 0 1 1[690] 0 0 0 0 0
  Keke Rosberg 19781986 1
1982
128 114[691] 5 5 17 3 159,5
  Nico Rosberg 20062016 1
2016
206 206[692] 30 23 57 20 1594,5
  Mauri Rose 19501951 0 2 2[693] 0 0 1 0 4
  Louis Rosier 19501956 0 38 38[694] 0 0 2 0 18
  Ricardo Rosset 19961998 0 33 26[695] 0 0 0 0 0
  Alexander Rossi 2015 0 5 5[696] 0 0 0 0 0
  Huub Rothengatter 19841986 0 30 25[697] 0 0 0 0 0
  Lloyd Ruby 19601961 0 2 2[698] 0 0 0 0 0
  Jean-Claude Rudaz 1964 0 1 0[699] 0 0 0 0 0
  George Russell 2019 0 13 13 0 0 0 0 0
  Eddie Russo 19551957, 1960 0 4 4[700] 0 0 0 0 0
  Paul Russo 1950, 19531959 0 8 8[701] 0 0 1[am] 1 8,5
  Troy Ruttman 19501952, 1954,
19561958, 1960
0 9 8[702] 0 1 1 0 9,5
  Peter Ryan 1961 0 1 1[703] 0 0 0 0 0
  Kimi Räikkönen 20012009, 2012- 1
2007
307 305[704] 18 21 103 46 1847

SMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Eddie Sachs 19571960 0 4 4[705] 1 0 0 0 0
  Bob Said 1959 0 1 1[706] 0 0 0 0 0
  Carlos Sainz Jr. 2015 0 94 94[707] 0 0 0 0 229
  Luis Pérez Sala 19881989 0 32 26[708] 0 0 0 0 1
  Eliseo Salazar 19811983 0 37 24[709] 0 0 0 0 3
  Mika Salo 19942000, 2002 0 111 109[710] 0 0 2 0 33
  Roy Salvadori 19521962 0 50 47[711] 0 0 2 0 19
  Consalvo Sanesi 19501951 0 5 5[712] 0 0 0 0 3
  Stéphane Sarrazin 1999 0 1 1[713] 0 0 0 0 0
  Takuma Satō 20022008 0 92 90[714] 0 0 1 0 44
  Carl Scarborough 1951, 1953 0 2 2[715] 0 0 0 0 0
  Ludovico Scarfiotti 19631968 0 12 10[716] 0 1 1 1 17
  Giorgio Scarlatti 19561961 0 15 12[717] 0 0 0 0 1
  Ian Scheckter 19741977 0 20 18[718] 0 0 0 0 0
  Jody Scheckter 19721980 1
1979
113 111[719] 3 10 33 5 246
  Harry Schell 19501960 0 57 56[720] 0 0 2 0 32
  Tim Schenken 19701974 0 36 34[721] 0 0 1 0 7
  Albert Scherrer 1953 0 1 1[722] 0 0 0 0 0
  Domenico Schiattarella 19941995 0 7 6[723] 0 0 0 0 0
  Heinz Schiller 1962 0 1 1[724] 0 0 0 0 0
  Bill Schindler 19501952 0 3 3[725] 0 0 0 0 0
  Jean-Louis Schlesser 1983, 1988 0 2 1[726] 0 0 0 0 0
  Jo Schlesser 1968 0 1 1[727] 0 0 0 0 0
  Bernd Schneider 19881990 0 34 9[728] 0 0 0 0 0
  Rudolf Schoeller 1952 0 1 1[729] 0 0 0 0 0
  Rob Schroeder 1962 0 1 1[730] 0 0 0 0 0
  Michael Schumacher 19912006,
2010-2012
7
19941995, 20002004
308 306[731] 68 91 155 77 1566[an]
  Ralf Schumacher 19972007 0 182 180[734] 6 6 27 8 329
  Vern Schuppan 1972, 19741975,
1977
0 13 9[735] 0 0 0 0 0
  Bob Scott 19521954 0 3 3[736] 0 0 0 0 0
  Archie Scott Brown 1956 0 1 1[737] 0 0 0 0 0
  Piero Scotti 1956 0 1 1[738] 0 0 0 0 0
  Wolfgang Seidel 1953, 1958,
19601962
0 12 10[739] 0 0 0 0 0
  Günther Seiffert 1962 0 1 0[740] 0 0 0 0 0
  Ayrton Senna 19841994 3
1988, 19901991
162 161[741] 65 41 80 19 610
  Bruno Senna 2010-2012 0 46 46[742] 0 0 0 1 33
  Dorino Serafini 1950 0 1 1[743] 0 0 1[ao] 0 3
  Chico Serra 19811983 0 33 18[744] 0 0 0 0 1
  Doug Serrurier 19621963, 1965 0 3 2[745] 0 0 0 0 0
  Johnny Servoz-Gavin 19671970 0 13 12[746] 0 0 1 0 9
  Tony Settember 19621963 0 7 6[747] 0 0 0 0 0
  Hap Sharp 19611964 0 6 6[748] 0 0 0 0 0
  Brian Shawe-Taylor 19501951 0 2 2[749] 0 0 0 0 0
  Carroll Shelby 19581959 0 8 8[750] 0 0 0 0 0
  Tony Shelly 1962 0 3 1[751] 0 0 0 0 0
  Jo Siffert 19621971 0 100 96[752] 2 2 6 4 68
  André Simon 19511952,
19551957
0 12 11[753] 0 0 0 0 0
  Sergei Sirotkin 2018 0 21 21[754] 0 0 0 0 1
  Rob Slotemaker 1962 0 1 0[755] 0 0 0 0 0
  Moises Solana 19631968 0 8 8[756] 0 0 0 0 0
  Alex Soler-Roig 19701972 0 10 6[757] 0 0 0 0 0
  Raymond Sommer 1950 0 5 5[758] 0 0 0 0 3
  Vincenzo Sospiri 1997 0 1 0[759] 0 0 0 0 0
  Stephen South 1980 0 1 0[760] 0 0 0 0 0
  Mike Sparken 1955 0 1 1[761] 0 0 0 0 0
  Scott Speed 20062007 0 28 28[762] 0 0 0 0 0
  Mike Spence 19631968 0 37 36[763] 0 0 1 0 27
  Alan Stacey 19581960 0 7 7[764] 0 0 0 0 0
  Gaetano Starrabba 1961 0 1 1[765] 0 0 0 0 0
  Will Stevens 2014-2015 0 20 18[766] 0 0 0 0 0
  Chuck Stevenson 19511954, 1960 0 5 5[767] 0 0 0 0 0
  Ian Stewart 1953 0 1 1[768] 0 0 0 0 0
  Jackie Stewart 19651973 3
1969, 1971, 1973
100 99[769] 17 27 43 15 359
  Jimmy Stewart 1953 0 1 1[770] 0 0 0 0 0
  Siegfried Stohr 1981 0 13 9[771] 0 0 0 0 0
  Rolf Stommelen 19701976, 1978 0 62 53[772] 0 0 1 0 14
  Philippe Streiff 19841988 0 54 53[773] 0 0 1 0 11
  Lance Stroll 2017 0 54 54[774] 0 0 1 0 65
  Hans Stuck 19521953 0 4 3[775] 0 0 0 0 0
  Hans Joachim Stuck 19741979 0 81 74[776] 0 0 2 0 29
  Otto Stuppacher 1976 0 3 0[777] 0 0 0 0 0
  Danny Sullivan 1983 0 15 15[778] 0 0 0 0 2
  Marc Surer 19791986 0 88 82[779] 0 0 0 1 17
  John Surtees 19601972 1
1964
113 111[780] 8 6 24 11 180
  Andy Sutcliffe 1977 0 1 0[781] 0 0 0 0 0
  Adrian Sutil 2007-2011,
2013-2014
0 128 128[782] 0 0 0 1 124
  Len Sutton 19581960 0 3 3[783] 0 0 0 0 0
  Aguri Suzuki 19881995 0 88 64[784] 0 0 1 0 8
  Toshio Suzuki 1993 0 2 2[785] 0 0 0 0 0
  Jacques Swaters 1951, 19531954 0 8 7[786] 0 0 0 0 0
  Bob Sweikert 19521956 0 5 5[787] 0 1 1 0 8

TMuokkaa

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
  Toranosuke Takagi 19981999 0 32 32[788] 0 0 0 0 0
  Noritake Takahara 19761977 0 2 2[789] 0 0 0 0 0
  Kunimitsu Takahashi 1977 0 1 1[790] 0 0 0 0 0
  Patrick Tambay 19771979,
19811986
0 123 114[791] 5 2 11 2 103