Avaa päävalikko

Luettelo kaloista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo kaloista aakkosjärjestyksessä.


 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

AMuokkaa

BMuokkaa

CMuokkaa

DMuokkaa

EMuokkaa

FMuokkaa

GMuokkaa

HMuokkaa

IMuokkaa

JMuokkaa

KMuokkaa

LMuokkaa

MMuokkaa

NMuokkaa

OMuokkaa

PMuokkaa

RMuokkaa

SMuokkaa

TMuokkaa

UMuokkaa

VMuokkaa

YMuokkaa

ZMuokkaa

ÖMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Chaetodontoplus duboulayi , Aaltokeisarikala Rallen riutta. Viitattu 21.2.2019.
  2. Common Names List - Gymnothorax undulatus www.fishbase.de. Viitattu 21.2.2019.
  3. Common Names List - Synodontis flavitaeniatus www.fishbase.org. Viitattu 13.2.2019.
  4. SciName Finder™ www.sciname.info. Viitattu 13.2.2019.
  5. Common Names List - Scleropages formosus www.fishbase.de. Viitattu 21.2.2019.
  6. Common Names List - Acheilognathus asmussii www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  7. Common Names List - Silurus asotus www.fishbase.de. Viitattu 21.2.2019.
  8. Common Names List - Abbottina rivularis www.fishbase.se. Viitattu 21.2.2019.
  9. Common Names List - Labidochromis mylodon www.fishbase.se. Viitattu 21.2.2019.
  10. Aavelasimonni (Kryptopterus macrocephalus) | akvaariokala.fi www.akvaariokala.fi. Viitattu 21.2.2019.
  11. Common Names List - Lethrinops mylodon www.fishbase.de. Viitattu 21.2.2019.
  12. Common Names List - Poeciliopsis scarlli www.fishbase.se. Viitattu 21.2.2019.
  13. Common Names List - Paramormyrops jacksoni www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  14. Centromochlus heckelii summary page FishBase. Viitattu 21.2.2019. (englanniksi)
  15. ADW: Centromochlus heckelii: CLASSIFICATION animaldiversity.org. Viitattu 21.2.2019.
  16. Common Names List - Salmo obtusirostris fishbase.org. Viitattu 21.2.2019.
  17. Common Names List - Heterotis niloticus www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  18. Common Names List - Ctenopoma petherici www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  19. Common Names List - Labeo coubie www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  20. Common Names List - Polycentropsis abbreviata www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  21. EUR-Lex - 02009R0216-20140110 - EN - EUR-Lex eur-lex.europa.eu. Viitattu 21.2.2019. (englanniksi)
  22. Chimaeridae www.helsinki.fi. Viitattu 21.2.2019.
  23. Common Names List - Hydrolagus africanus www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  24. Common Names List - Opsariichthys bidens www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  25. Common Names List - Lithogenes villosus www.fishbase.in. Viitattu 22.2.2019.
  26. Common Names List - Pethia cumingii www.fishbase.in. Viitattu 23.2.2019.
  27. Common Names List - Pterolebias phasianus www.fishbase.se. Viitattu 23.2.2019.
  28. Common Names List - Callopanchax occidentalis www.fishbase.in. Viitattu 23.2.2019.
  29. Common Names List - Liobagrus formosanus www.fishbase.in. Viitattu 23.2.2019.
  30. EUR-Lex - 32016D1251 - EN - EUR-Lex eur-lex.europa.eu. Viitattu 23.2.2019. (englanniksi)
  31. Common Names List - Galeichthys feliceps www.fishbase.se. Viitattu 22.2.2019.
  32. Common Names List - Scaphirhynchus platorynchus www.fishbase.se. Viitattu 22.2.2019.
  33. Kalalajien nimikkeet | kalakauppiasliitto.fi. Viitattu 22.2.2019.

Katso myösMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa