Avaa päävalikko

Luettelo lumilautailun olympiamitalisteista

Wikimedia-luetteloartikkeli

MiehetMuokkaa

LumikouruMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1998 Nagano
tulokset

  Gian Simmen (SUI)

  Daniel Franck (NOR)

  Ross Powers (USA)

2002 Salt Lake City
tulokset

  Ross Powers (USA)

  Danny Kass (USA)

  JJ Thomas (USA)

2006 Torino
tulokset

  Shaun White (USA)

  Danny Kass (USA)

  Markku Koski (FIN)

2010 Vancouver
tulokset

  Shaun White (USA)

  Peetu Piiroinen (FIN)

  Scotty Lago (USA)

2014 Sotši
tulokset

  Iouri Podladtchikov (SUI)

  Ayumu Hirano (JPN)

  Taku Hiraoka (JPN)

  Lähde: Snowboarding Men's Halfpipe Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)

SuurpujotteluMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1998 Nagano
tulokset

  Ross Rebagliati (CAN)

  Thomas Prugger (ITA)

  Ueli Kestenholz (SUI)

  Lähde: Snowboarding Men's Giant Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)


ParisuurpujotteluMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2002 Salt Lake City
tulokset

   Philipp Schoch (SUI)

   Richard Richardsson (SWE)

   Chris Klug (USA)

2006 Torino
tulokset

   Philipp Schoch (SUI)

   Simon Schoch (SUI)

   Sigi Grabner (AUT)

2010 Vancouver
tulokset

   Jasey-Jay Anderson (CAN)

   Benjamin Karl (AUT)

   Mathieu Bozzetto (FRA)

2014 Sotši
tulokset

   Vic Wild (RUS)

   Nevin Galmarini (SUI)

   Žan Košir (SLO)

  Lähde: Snowboarding Men's Parallel Giant Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)


ParierikoispujotteluMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2014 Sotši
tulokset

  Vic Wild (RUS)

  Žan Košir (SLO)

  Benjamin Karl (AUT)

  Lähde: Snowboarding Men's Parallel Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)


SlopestyleMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2014 Sotši
tulokset

  Sage Kotsenburg (USA)

  Ståle Sandbech (NOR)

  Mark McMorris (CAN)

  Lähde: Snowboarding Men's Slopestyle Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)

LumilautakrossiMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2006 Torino
tulokset

  Seth Wescott (USA)

  Radoslav Židek (SVK)

  Paul-Henri De Le Rue (FRA)

2010 Vancouver
tulokset

  Seth Wescott (USA)

  Mike Robertson (CAN)

  Tony Ramoin (FRA)

2014 Sotši
tulokset

  Pierre Vaultier (FRA)

  Nikolay Olyunin (RUS)

  Alex Deibold (USA)

  Lähde: Snowboarding Men's Boardercross Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)

NaisetMuokkaa

LumikouruMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1998 Nagano
tulokset

  Nicola Thost (GER)

  Stine Brun Kjeldaas (NOR)

  Shannon Dunn (USA)

2002 Salt Lake City
tulokset

  Kelly Clark (USA)

  Doriane Vidal (FRA)

  Fabienne Reuteler (SUI)

2006 Torino
tulokset

  Hannah Teter (USA)

  Gretchen Bleiler (USA)

  Kjersti Buaas (NOR)

2010 Vancouver
tulokset

  Torah Bright (AUS)

  Hannah Teter (USA)

  Kelly Clark (USA)

2014 Sotši
tulokset

  Kaitlyn Farrington (USA)

  Torah Bright (AUS)

  Kelly Clark (USA)

  Lähde: Snowboarding Women's Halfpipe Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)

SuurpujotteluMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1998 Nagano
tulokset

  Karine Ruby (FRA)

  Heidi Renoth (GER)

  Brigitte Köck (AUT)

  Lähde: Snowboarding Women's Giant Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)


ParisuurpujotteluMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2002 Salt Lake City
tulokset

  Isabelle Blanc (FRA)

  Karine Ruby (FRA)

  Lidia Trettel (ITA)

2006 Torino
tulokset

  Daniela Meuli (SUI)

  Amelie Kober (GER)

  Rosey Fletcher (USA)

2010 Vancouver
tulokset

  Nicolien Sauerbreij (NED)

  Yekaterina Ilyukhina (RUS)

  Marion Kreiner (AUT)

2014 Sotši
tulokset

  Patrizia Kummer (SUI)

  Tomoka Takeuchi (JPN)

  Alyona Zavarzina (RUS)

  Lähde: Snowboarding Women's Parallel Giant Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)


ParierikoispujotteluMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2014 Sotši
tulokset

  Julia Dujmovits (AUT)

  Anke Karstens (GER)

  Amelie Kober (GER)

  Lähde: Snowboarding Women's Parallel Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)


SlopestyleMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2014 Sotši
tulokset

  Jamie Anderson (USA)

  Enni Rukajärvi (FIN)

  Jenny Jones (GBR)

  Lähde: Snowboarding Women's Slopestyle Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)

LumilautakrossiMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2006 Torino
tulokset

  Tanja Frieden (SUI)

  Lindsey Jacobellis (USA)

  Dominique Maltais (CAN)

2010 Vancouver
tulokset

  Maëlle Ricker (CAN)

  Déborah Anthonioz (FRA)

  Olivia Nobs (SUI)

2014 Sotši
tulokset

  Eva Samková (CZE)

  Dominique Maltais (CAN)

  Chloe Trespeuch (FRA)

  Lähde: Snowboarding Women's Boardercross Medalists Sports-Reference. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)


LähteetMuokkaa

  1. Snowboarding sports-reference.com. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)
  2. Snowboarding olympic.org. Viitattu 5.1.2017. (englanniksi)