Avaa päävalikko

Luettelo ratsastuksen olympiamitalisteista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Ratsastus on ollut olympialaisten lajivalikoimassa vuodesta 1900, ja yhtäjaksoisesti vuodesta 1912. Menestynein maa olympialaisten ratsastustapahtumissa on Saksa.[1][2][3][4]

KouluratsastusMuokkaa

YksilökilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1912 Tukholma
tulokset

  Carl Bonde (SWE)

  Gustaf Adolf Boltenstern, Sr. (SWE)

  Hans von Blixen-Finecke, Sr. (SWE)

1920 Antwerpen
tulokset

  Janne Lundblad (SWE)

  Bertil Sandström (SWE)

  Hans von Rosen (SWE)

1924 Pariisi
tulokset

  Ernst Linder (SWE)

  Bertil Sandström (SWE)

  Xavier Lesage (FRA)

1928 Amsterdam
tulokset

  Carl von Langen-Parow (GER)

  Charles Marion (FRA)

  Ragnar Olson (SWE)

1932 Los Angeles
tulokset

  Xavier Lesage (FRA)

  Charles Marion (FRA)

  Hiram Tuttle (USA)

1936 Berliini
tulokset

  Heinz Pollay (GER)

  Friedrich Gerhard (GER)

  Alois Podhajsky (AUT)

1948 Lontoo
tulokset

  Hans Moser (SUI)

  André Jousseaumé (FRA)

  Gustaf Adolf Boltenstern, Jr. (SWE)

1952 Helsinki
tulokset

  Henri Saint Cyr (SWE)

  Lis Hartel (DEN)

  André Jousseaumé (FRA)

1956 Melbourne
tulokset

  Henri Saint Cyr (SWE)

  Lis Hartel (DEN)

  Liselott Linsenhoff (EUA)

1960 Rooma
tulokset

  Sergei Filatov (URS)

  Gustav Fischer (SUI)

  Josef Neckermann (EUA)

1964 Tokio
tulokset

  Henri Chammartin (SUI)

  Harry Boldt (EUA)

  Sergei Filatov (URS)

1968 México
tulokset

  Ivan Kizimov (URS)

  Josef Neckermann (FRG)

  Reiner Klimke (FRG)

1972 München
tulokset

  Liselott Linsenhoff (FRG)

  Jelena Petuškova (URS)

  Josef Neckermann (FRG)

1976 Montréal
tulokset

  Christine Stückelberger (SUI)

  Harry Boldt (FRG)

  Reiner Klimke (FRG)

1980 Moskova
tulokset

  Sissy Max-Theurer (AUT)

  Yury Kovshov (URS)

  Viktor Ugryumov (URS)

1984 Los Angeles
tulokset

  Reiner Klimke (FRG)

  Anne Grethe Jensen-Törnblad (DEN)

  Otto Hofer (SUI)

1988 Soul
tulokset

  Nicole Uphoff-Becker (FRG)

  Margit Otto-Crépin (FRA)

  Christine Stückelberger (SUI)

1992 Barcelona
tulokset

  Nicole Uphoff-Becker (GER)

  Isabell Werth (GER)

  Klaus Balkenhol (GER)

1996 Atlanta
tulokset

  Isabell Werth (GER)

  Anky van Grunsven (NED)

  Sven Rothenberger (NED)

2000 Sydney
tulokset

  Anky van Grunsven (NED)

  Isabell Werth (GER)

  Ulla Salzgeber (GER)

2004 Ateena
tulokset

  Anky van Grunsven (NED)

  Ulla Salzgeber (GER)

  Beatriz Ferrer-Salat (ESP)

2008 Peking
tulokset

  Anky van Grunsven (NED)

  Isabell Werth (GER)

  Heike Kemmer (GER)

2012 Lontoo
tulokset

  Charlotte Dujardin (GBR)

  Adelinde Cornelissen (NED)

  Laura Bechtolsheimer (GBR)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Charlotte Dujardin (GBR)

  Isabell Werth (GER)

  Kristina Bröring-Sprehe (GER)

  Lähde: Equestrianism Men's Dressage, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
Equestrianism Mixed Dressage, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
INDIVIDUAL MIXED International Olympic Committee. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)

JoukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1928 Amsterdam
tulokset
  Saksa
Carl Freiherr von Langen ja Draufgänger
Hermann Linkenbach ja Gimpel
Eugen Freiherr von Lotzbeck ja Caracalla
  Ruotsi
Ragnar Olson ja Günstling
Janne Lundblad ja Blackmar
Carl Bonde ja Ingo
  Alankomaat
Jan van Reede ja Hans
Pierre Versteegh ja His Excellence
Gerard le Heux ja Valérine
1932 Los Angeles
tulokset
  Ranska
Xavier Lesage ja Taine
Charles Marion ja Linon
André Jousseaume ja Sorelta
  Ruotsi
Bertil Sandström ja Kreta
Thomas Byström ja Gulliver
Gustaf Adolf Boltenstern, Jr. ja Ingo
  Yhdysvallat
Hiram Tuttle ja Olympic
Isaac Kitts ja American Lady
Alvin Moore ja Water Pat
1936 Berliini
tulokset
  Saksa
Heinz Pollay ja Kronos
Friedrich Gerhard ja Absinth
Hermann von Oppeln-Bronikowski ja Gimpel
  Ranska
André Jousseaume ja Favorite
Gérard de Ballorre ja Debaucheur
Daniel Gillois ja Nicolas
  Ruotsi
Gregor Adlercreutz ja Teresina
Sven Colliander ja Kål XX
Folke Sandström ja Pergola
1948 Lontoo
tulokset
  Ranska
André Jousseaume ja Harpagon
Jean Saint-Fort Paillard ja Sous les Ceps
Maurice Buret ja Saint Quen
  Yhdysvallat
Robert Borg ja Klingson
Earl Foster Thomson ja Pancraft
Frank Henry ja Reno Overdo
  Portugali
Fernando Paes ja Matamas
Francisco Valadas ja Feitiço
Luís Mena e Silva ja Fascinante
1952 Helsinki
tulokset
  Ruotsi
Henri Saint Cyr ja Master Rufus
Gustaf Adolf Boltenstern, Jr. ja Krest
Gehnäll Persson ja Knaust
  Sveitsi
Gottfried Trachsel ja Kursus
Henri Chammartin ja Wöhler
Gustav Fischer ja Soliman
  Saksa
Heinz Pollay ja Adular
Ida von Nagel ja Afrika
Fritz Thiedemann ja Chronist
1956 Melbourne
tulokset
  Ruotsi
Henri Saint Cyr ja Juli
Gehnäll Persson ja Knaust
Gustaf Adolf Boltenstern, Jr. ja Krest
  Saksojen yhteisjoukkue
Liselott Linsenhoff ja Adular
Hannelore Weygand ja Perkunos
Anneliese Küppers ja Afrika
  Sveitsi
Gottfried Trachsel ja Kursus
Henri Chammartin ja Wöhler
Gustav Fischer ja Vasello
1964 Tokio
tulokset
  Saksojen yhteisjoukkue
Harry Boldt ja Remus
Reiner Klimke ja Dux
Josef Neckermann ja Antoinette
  Sveitsi
Henri Chammartin ja Wörmann
Gustav Fischer ja Wald
Marianne Gossweiler ja Stephan
  Neuvostoliitto
Sergei Filatov ja Absent
Ivan Kizimov ja Ikhor
Ivan Kalita ja Moar
1968 México
tulokset
  Länsi-Saksa
Josef Neckermann ja Mariano
Reiner Klimke ja Dux
Liselott Linsenhoff ja Piaff
  Neuvostoliitto
Yelena Petushkova ja Pepel
Ivan Kizimov ja Ikhor
Ivan Kalita ja Absent
  Sveitsi
Henri Chammartin ja Wolfdietrich
Marianne Gossweiler ja Stephan
Gustav Fischer ja Wald
1972 München
tulokset
  Neuvostoliitto
Yelena Petushkova ja Pepel
Ivan Kizimov ja Ikhor
Ivan Kalita ja Tarif
  Länsi-Saksa
Karin Schlüter-Schmidt ja Liostro
Liselott Linsenhoff ja Piaff
Josef Neckermann ja Venetia
  Ruotsi
Ulla Håkansson ja Ajax
Ninna Swaab ja Casanova
Maud von Rosen ja Lucky Boy
1976 Montréal
tulokset
  Länsi-Saksa
Harry Boldt ja Woycek
Reiner Klimke ja Mehmed
Gabriela Grillo ja Ultimo
  Sveitsi
Christine Stückelberger ja Granat
Ulrich Lehmann ja Widin
Doris Ramseier ja Roch
  Yhdysvallat
Hilda Gurney ja Keen
Dorothy Morkis ja Monaco
Edith Master ja Dahlwitz
1980 Moskova
tulokset
  Neuvostoliitto
Yuri Kovshov ja Igrok
Viktor Ugryumov ja Shkfval
Vera Misevich ja Plot
  Bulgaria
Petar Mandajiev ja Stchibor
Svetoslav lvanov ja Aleko
Gheorghi Gadjev ja Vnimatelen
  Romania
Anghelache Donescu ja Dor
Dumitru Veliku ja Decebal
Petre Rosca ja Derbist
1984 Los Angeles
tulokset
  Länsi-Saksa
Reiner Klimke ja Ahlerich
Uwe Sauer ja Montevideo
Hubert Krug ja Muscadeur
  Sveitsi
Otto Hofer ja Limandus
Christine Stückelberger ja Tansanit
Amy De Bary ja Aintree
  Ruotsi
Ulla Hakansson ja Flamingo
Louise Nathorst ja Inferno
Ingamay Bylund ja Aleks
1988 Soul
tulokset
  Länsi-Saksa
Reiner Klimke ja Ahlerich 2
Ann-Kathrin Linsenhoff ja Courage 10
Monica Theodorescu ja Ganimedes
Nicole Uphoff ja Rembrandt
  Sveitsi
Otto Josef Hofer ja Andiamo
Christine Stückelberger ja Gauguin de Lully CH
Daniel Ramseier ja Random
Samuel Schetzmann ja Rochus
  Kanada
Cynthia Neale-Ishoy ja Dynasty
Eva Pracht ja Emirage
Gina Smith ja Malte
Ashley Nicoll ja Reipo
1992 Barcelona
tulokset
  Saksa
Klaus Balkenhol ja Goldstern
Nicole Uphoff ja Rembrandt
Monica Theodorescu ja Grunox
Isabell Werth ja Gigolo
  Alankomaat
Tineke Bartels ja Courage
Anky van Grunsven ja Bonfire
Ellen Bontje ja Larius
Annemarie Sanders-Keijzer ja Olympic Montreux
  Yhdysvallat
Robert Dover ja Lectron
Carol Lavell ja Gifted
Charlotte Bredahl ja Monsieur
Michael Poulin ja Graf George
1996 Atlanta
tulokset
  Saksa
Klaus Balkenhol ja Goldstern
Martin Schaudt ja Durgo
Monica Theodorescu ja Grunox
Isabell Werth ja Gigolo
  Alankomaat
Tineke Bartels ja Barbria
Anky van Grunsven ja Bonfire
Sven Rothenberger ja Weyden
Gonnelien Rothenberger ja Gonnelien
  Yhdysvallat
Robert Dover ja Metallic
Michelle Gibson ja Peron
Steffen Peters ja Udon
Guenter Seidel ja Graf George
2000 Sydney
tulokset
  Saksa
Isabell Werth ja Gigolo
Nadine Capellmann ja Farbenfroh
Ulla Salzgeber ja Rusty
Alexandra Simons de Ridder ja Chacomo
  Alankomaat
Ellen Bontje ja Silvano
Anky van Grunsven ja Bonfire
Arjen Teeuwissen ja Goliath
Coby van Baalen ja Ferro
  Yhdysvallat
Susan Blinks ja Flim Flam
Robert Dover ja Ranier
Guenter Seidel ja Foltaire
Christine Traurig ja Etienne
2004 Ateena
tulokset
  Saksa
Heike Kemmer ja Bonaparte
Hubertus Schmidt ja Wansuela Suerte
Martin Schaudt ja Weltall
Ulla Salzgeber ja Rusty
  Espanja
Beatriz Ferrer-Salat ja Beauvalais
Juan Antonio Jimenez ja Guizo
Ignacio Rambla ja Oleaje
Rafael Soto ja Invasor
  Yhdysvallat
Lisa Wilcox ja Relevant 5
Günter Seidel ja Aragon
Deborah McDonald ja Brentina
Robert Dover ja Kennedy
2008 Peking
tulokset
  Saksa
Heike Kemmer ja Bonaparte
Nadine Capellmann ja Elvis Va
Isabell Werth ja Satchmo
  Alankomaat
Hans Peter Minderhoud ja Nadine
Imke Schellekens-Bartels ja Sunrise
Anky van Grunsven ja Salinero
  Tanska
Anne van Olst ja Clearwater
Nathalie zu Sayn-Wittgenstein ja Digby
Andreas Helgstrand ja Don Schufro
2012 Lontoo
tulokset
  Iso-Britannia
Carl Hester ja Uthopia
Laura Bechtolsheimer ja Mistral Hojris
Charlotte Dujardin ja Valegro
  Saksa
Dorothee Schneider ja Diva Royal
Kristina Sprehe ja Desperados
Helen Langehanenberg ja Damon Hill
  Alankomaat
Anky van Grunsven ja Salinero
Edward Gal ja Undercover
Adelinde Cornelissen ja Parzival
2016 Rio de Janeiro
tulokset
  Saksa
Isabell Werth ja Weihegold OLD
Dorothee Schneider ja Showtime OLD
Kristina Broring-Sprehe ja Desperados FRH
Sönke Rothenberger ja Cosmo
  Iso-Britannia
Carl Hester ja Nip Tuck
Charlotte Dujardin ja Valegro
Fiona Bigwood ja Orthilia
Spencer Wilton ja Super Nova II
  Yhdysvallat
Laura Graves ja Verdades
Steffen Peters ja Lnasey Perry-Glass]] ja Dublet
Allison M. Brock ja
Rosevelt
  Lähde: Equestrianism Men's Dressage, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
Equestrianism Mixed Dressage, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
TEAM MIXED International Olympic Committee. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)


EsteratsastusMuokkaa

YksilökilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1900 Pariisi
tulokset

  Aimé Haegeman (BEL)

  Georges Van Der Poele (BEL)

  Louis de Champsavin (FRA)

1912 Tukholma
tulokset

  Jacques Cariou (FRA)

  Rabod Wilhelm von Kröcher (GER)

  Emmanuel de Blommaert de Soye (BEL)

1920 Antwerpen
tulokset

  Tommaso Lequio di Assaba (ITA)

  Alessandro Valerio (ITA)

  Carl Gustaf Lewenhaupt (SWE)

1924 Pariisi
tulokset

  Alphonse Gemuseus (SUI)

  Tommaso Lequio di Assaba (ITA)

  Adam Królikiewicz (POL)

1928 Amsterdam
tulokset

  František Ventura (TCH)

  Pierre Bertran de Balanda (FRA)

  Charles-Gustave Kuhn (SUI)

1932 Los Angeles
tulokset

  Takeichi, Baron Nishi (JPN)

  Harry Chamberlin (USA)

  Clarence von Rosen, Jr. (SWE)

1936 Berliini
tulokset

  Kurt Hasse (GER)

  Henri Rang (ROU)

  József von Platthy (HUN)

1948 Lontoo
tulokset

  Humberto Mariles (MEX)

  Rubén Uriza (MEX)

  Jean, Marquis d'Orgeix (FRA)

1952 Helsinki
tulokset

  Pierre Jonquères d'Oriola (FRA)

  Óscar Cristi (CHI)

  Fritz Thiedemann (GER)

1956 Melbourne
tulokset

  Hans Günter Winkler (EUA)

  Raimondo D'Inzeo (ITA)

  Piero D'Inzeo (ITA)

1960 Rooma
tulokset

  Raimondo D'Inzeo (ITA)

  Piero D'Inzeo (ITA)

  David Broome (GBR)

1964 Tokio
tulokset

  Pierre Jonquères d'Oriola (FRA)

  Hermann Schridde (EUA)

  Peter Robeson (GBR)

1968 México
tulokset

  Bill Steinkraus (USA)

  Marion Coakes (GBR)

  David Broome (GBR)

1972 München
tulokset

  Graziano Mancinelli (ITA)

  Ann Moore (GBR)

  Neal Shapiro (USA)

1976 Montréal
tulokset

  Alwin Schockemöhle (FRG)

  Michel Vaillancourt (CAN)

  François Mathy (BEL)

1980 Moskova
tulokset

  Jan Kowalczyk (POL)

  Nikolay Korolkov (URS)

  Joaquín Pérez (MEX)

1984 Los Angeles
tulokset

  Joe Fargis (USA)

  Conrad Homfeld (USA)

  Heidi Robbiani (SUI)

1988 Soul
tulokset

  Pierre Durand, Jr. (FRA)

  Greg Best (USA)

  Karsten Huck (FRG)

1992 Barcelona
tulokset

  Ludger Beerbaum (GER)

  Piet Raymakers (NED)

  Norman Dello Joio (USA)

1996 Atlanta
tulokset

  Uli Kirchhoff (GER)

  Willi Melliger (SUI)

  Alexandra Ledermann (FRA)

2000 Sydney
tulokset

  Jeroen Dubbeldam (NED)

  Albert Voorn (NED)

  Khaled Al-Eid (KSA)

2004 Ateena
tulokset

  Rodrigo Pessoa (BRA)

  Chris Kappler (USA)

  Marco Kutscher (GER)

2008 Peking
tulokset

  Eric Lamaze (CAN)

  Rolf-Göran Bengtsson (SWE)

  Beezie Madden (USA)

2012 Lontoo
tulokset

  Steve Guerdat (SUI)

  Gerco Schröder (NED)

  Cian O'Connor (IRL)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Nick Skelton (GBR)

  Peder Fredricson (SWE)

  Eric Lamaze (CAN)

  Lähde: Equestrianism Men's Jumping, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
Equestrianism Mixed Jumping, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
INDIVIDUAL MIXED International Olympic Committee. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)

JoukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1912 Tukholma
tulokset
  Ruotsi
Gustaf Lewenhaupt ja Medusa
Gustaf Kilman ja Gåtan
Hans von Rosen ja Lord Iron
Fredrik Rosencrantz ja Drabant
  Ranska
Michel Dufourt ja Amazone
Jean Cariou ja Mignon
Ernest Meyer ja Allons-y
Gaston Seigner ja Cocotte
  Saksa
Sigismund Freyer ja Ultimus
Wilhelm von Hohenau ja Pretty Girl
Ernst Deloch ja Hubertus
Friedrich Karl ja Gibson Boy
1920 Antwerpen
tulokset

  Ruotsi
Claës König ja Tresor
Hans von Rosen ja Poor Boy
Daniel Norling ja Eros II
Frank Martin ja Kohort

  Belgia
Henri Laame ja Biscuit
André Coumans ja 'Lisette
Herman de Gaiffier d'Hestroy ja
Miss
Herman d'Oultromont ja
Lord Kitchener

  Italia
Ettore Caffaratti ja Tradittore
Alessandro Alvisi ja Raggio di Sole
Giulio Cacciandra ja Fortunello
Carlo Asinari ja Varone

1924 Pariisi
tulokset
  Ruotsi
Åke Thelning ja Loke
Axel Ståhle ja Cecil
Åge Lundström ja Anvers
  Sveitsi
Alphonse Gemuseus ja Lucette
Werner Stuber ja Girandole
Hans Bühler ja Sailor Boy
  Portugali
António Borges ja Reginald
Hélder de Souza ja Avro
José Mouzinho ja Hetrugo
1928 Amsterdam
tulokset
  Espanja
José Navarro Morenes ja Zapatazo
José Álvarez de Bohórquez ja Zalamero
Julio García Fernández de los Ríos ja Revistade
  Puola
Kazimierz Gzowski ja Mylord
Kazimierz Szosland ja Ali
Michal Antoniewicz ja Readgleadt
  Ruotsi
Karl Hansén ja Gerold
Carl Björnstjerna ja Kornett
Ernst Hallberg ja Loke
1936 Berliini
tulokset
  Saksa
Kurt Hasse ja Tora
Marten von Barnekow ja Nordland
Heinz Brandt ja Alchimist
  Alankomaat
Johan Greter ja Ernica
Jan de Bruine ja Trixie
Henri van Schaik ja Santa Bell
  Portugali
José Beltrão ja Biscuit
Domingos de Sousa ja Merle Blanc
Luís Mena e Silva ja Fossette
1948 Lontoo
tulokset
  Meksiko
Humberto Mariles ja Arete
Rubén Uriza ja Harvey
Alberto Valdés ja Chihuchoc
  Espanja
Jaime García ja Bizarro
José Navarro Morenes ja Quórum
Marcellino Gavilán ja Forajido
  Iso-Britannia
Harry Llewellyn ja Foxhunter
Henry Nicoll ja Kilgeddin
Arthur Carr ja Monty
1952 Helsinki
tulokset
  Iso-Britannia
Wilfred White ja Nizefela
Douglas Stewart ja Aherlow
Harry Llewellyn ja Foxhunter
  Chile
Óscar Cristi ja Bambi
César Mendoza ja Pillán
Ricardo Echeverría ja Lindo Peal
  Yhdysvallat
William Steinkraus ja Hollandia
Arthur McCashin ja Miss Budweiser
John William Russell ja Democrat
1956 Melbourne
tulokset
  Saksojen yhteisjoukkue
Hans Günter Winkler ja Halla
Fritz Thiedemann ja Meteor
Alfons Lütke-Westhues ja Ala
  Italia
Raimondo D'Inzeo ja Merano
Piero D'Inzeo ja Uruguay
Salvatore Oppes ja Pagoro
  Iso-Britannia
Wilfred White ja Nizefela
Pat Smythe ja Flanagan
Peter Robeson ja Scorchin
1960 Rooma
tulokset
  Saksojen yhteisjoukkue
Hans Günter Winkler ja Halla
Fritz Thiedemann ja Meteor
Alwin Schockemöhle ja Ferdl
  Yhdysvallat
Frank Chapot ja Trail Guide
William Steinkraus ja Ksar d'Esprit
George H. Morris ja Sinjon
  Italia
Raimondo D'Inzeo ja Posillipo
Piero D'Inzeo ja The Rock
Antonio Oppes ja The Scholar
1964 Tokio
tulokset
  Saksojen yhteisjoukkue
Hermann Schridde ja Dozent II
Kurt Jarasinski ja Torro
Hans Günter Winkler ja Fidelitas
  Ranska
Pierre Jonquères d'Oriola ja Lutteur B
Janou Lefèbvre ja Kenavo D
Guy Lefrant ja Monsieur de Littry
  Italia
Piero D'Inzeo ja Sun Beam
Raimondo D'Inzeo ja Posillipo
Graziano Mancinelli ja Rockette
1968 México
tulokset
  Kanada
James Day ja Canadian Club
Thomas Gayford ja Big Dee
Jim Elder ja The Immigrant
  Ranska
Jean Rozier ja Quo Vadis
Janou Lefèbvre ja Rocket
Pierre Jonquères d'Oriola ja Nagir
  Länsi-Saksa
Hermann Schridde ja Dozent II
Alwin Schockemöhle ja Donald Rex
Hans Günter Winkler ja Enigk
1972 München
tulokset
  Länsi-Saksa
Fritz Ligges ja Robin
Gerhard Wiltfang ja Askan
Hartwig Steenken ja Simona
Hans Günter Winkler ja Trophy
  Yhdysvallat
William Steinkraus ja Main Spring
Neal Shapiro ja Sloopy
Kathryn Kusner ja Fleet Apple
Frank Chapot ja White Lightning
  Italia
Vittorio Orlandi ja Fulmer Feather
Raimondo D'Inzeo ja Fiorello
Graziano Mancinelli ja Ambassador
Piero D'Inzeo ja Easter Light
1976 Montréal
tulokset
  Ranska
Hubert Parot ja Rivage
Jean-Marcel Rozier ja Bayard de Maupas
Marc Roguet ja Belle de Mars
Michel Roche ja Un Espoir
  Länsi-Saksa
Alwin Schockemöhle ja Warwick Rex
Hans Günter Winkler ja Torphy
Sönke Sönksen ja Kwepe
Paul Schockemöhle ja Agent
  Belgia
Eric Wauters ja Gute Sitte
François Mathy ja Gai Luron
Edgar-Henri Cuepper ja Le Champion
Stanny Van Paesschen ja Porsche
1980 Moskova
tulokset
  Neuvostoliitto
Vyacheslav Chukanov ja Gepatit
Viktor Poganovsky ja Topky
Viktor Asmaev ja Reis
Nikolai Korolkov ja Espadron
  Puola
Marian Kozicki ja Bremen
Jan Kowalczyk ja Artemor
Wieslaw Hartman ja Norton
Janusz Bobik ja Szampan
  Meksiko
Joaquin Perez Heras ja Alymony
Jesus Gomez Portugal ja Massacre
Valencia Gerardo Tazzer ja Caribe
Alberto Valdes Lacarra ja Lady Mirka
1984 Los Angeles
tulokset
  Yhdysvallat
Joseph Fargis ja Touch of Class
Conrad Homfeld ja Abdullah
Leslie Howard ja Albany
Melanie Smith ja Calypso
  Iso-Britannia
Michael Whitaker ja Overton Amanda
John Whitaker ja Ryans Son
Steven Smith ja Shining Example
Timothy Grubb ja Linky
  Länsi-Saksa
Paul Schockemöhle ja Deister
Peter Luther ja Livius
Franke Sloothaak ja Farmer
Fritz Ligges ja Ramzes
1988 Soul
tulokset
  Länsi-Saksa
Ludger Beerbaum ja The Freak
Wolfgang Brinkmann ja Pedro
Dirk Hafemeister ja Orchidee 76
Franke Sloothaak ja Walzerkonig 19
  Yhdysvallat
Greg Best ja Gem Twist
Lisa Ann Jacquin ja For the Moment
Anne Kursinski ja Starman
Joseph Fargis ja Mill Pearl
  Ranska
Hubert Bourdy ja Morgat
Frédéric Cottier ja Flambeau C
Michel Robert ja La Fayette
Pierre Durand, Jr. ja Jappeloup de Luze
1992 Barcelona
tulokset
  Alankomaat
Piet Raymakers ja Ratina Z
Bert Romp ja Waldo E
Jan Tops ja Top Gun
Jos Lansink ja Egano
  Itävalta
Boris Boor ja Love Me Tender
Joerg Muenzner ja Graf Grande
Hugo Simon ja Apricot D
Thomas Fruehmann ja Genius
  Ranska
Hervé Godignon ja Quidam de Revel
Hubert Bourdy ja Razzina du Poncel
Michel Robert ja Nonix
Eric Navet ja Quito de Baussy
1996 Atlanta
tulokset
  Saksa
Franke Sloothaak ja Joly Coeur
Lars Nieberg ja For Pleasure
Ulrich Kirchhoff ja Jus De Pommes
Ludger Beerbaum ja Ratina Z
  Yhdysvallat
Peter Leone ja Legato
Leslie Burr-Howard ja Extreme
Anne Kursinski ja Eros
Michael R. Matz ja Rhum
  Brasilia
Luiz Felipe De Azevedo ja Cassiana
Álvaro Miranda Neto ja Aspen
André Johannpeter ja Calei
Rodrigo Pessoa ja Tomboy
2000 Sydney
tulokset
  Saksa
Ludger Beerbaum ja Goldfever 3
Lars Nieberg ja Esprit FRH
Marcus Ehning ja For Pleasure
Otto Becker ja Dobels Cento
  Sveitsi
Markus Fuchs ja Tinka's Boy
Beat Maendli ja Pozitano
Lesley McNaught ja Dulf
Willi Melliger ja Calvaro V
  Brasilia
Rodrigo Pessoa ja Baloubet du Rouet
Luiz Felipe De Azevedo ja Ralph
Álvaro Miranda Neto ja Aspen
André Johannpeter ja Calei
2004 Ateena
tulokset
  Yhdysvallat
Peter Wylde ja Fein Cera
McLain Ward ja Sapphire
Beezie Madden ja Authentic
Chris Kappler ja Royal Kaliber
  Ruotsi
Rolf-Göran Bengtsson ja Mac Kinley
Malin Baryard ja Butterfly Flip
Peter Eriksson ja Cardento
Peder Fredericson ja Magic Bengtsson
  Saksa
Otto Becker ja Dobels Cento
Marco Kutscher ja Montender 2
Christian Ahlmann ja Cöster
2008 Peking
tulokset
  Yhdysvallat
McLain Ward ja Sapphire
Laura Kraut ja Cedric
Will Simpson ja Carlsson vom Dach
Beezie Madden ja Authentic
  Kanada
Jill Henselwood ja Special Ed
Eric Lamaze ja Hickstead
Ian Millar ja In Style
Mac Cone ja Ole
  Sveitsi
Christina Liebherr ja No Mercy
Pius Schwizer ja Nobless M
Niklaus Schurtenberger ja Cantus
Steve Guerdat ja Jalisca Solier
2012 Lontoo
tulokset
  Iso-Britannia
Scott Brash ja Hello Sanctos
Peter Charles ja Vindicat
Ben Maher ja Tripple X
Nick Skelton ja Big Star
  Alankomaat
Marc Houtzager ja Tamino
Gerco Schroder ja London
Maikel van der Vleuten ja Verdi
Jur Vrieling ja Bubalu
  Saudi-Arabia
Ramzy Al Duhami ja Bayard Van the Villa There
Abdullah bin Mutaib Al Saud ja Davos
Kamal Bahamdan ja Noblesse Des Tess
Abdullah Waleed Sharbatly ja Sultan
2016 Rio de Janeiro
tulokset
  Ranska
Philippe Rozier ja Rahotep de Toscane
Kevin Staut ja Rêveur de Hurtebise
Roger-Yves Bost ja Sydney une Prince
Pénélope Leprevost ja Flora de Mariposa
  Yhdysvallat
Kent Farrington ja Voyeur
Lucy Davis ja Barron
McLain Ward ja HH Azur
Elizabeth Madden ja Cortes 'C''
  Saksa
Christian Ahlmann ja Taloubet Z
Meredith Michaels-Beerbaum ja Fibonacci
Daniel Deusser ja First Class
Ludger Beerbaum ja Casello
  Lähde: Equestrianism Men's Jumping, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
Equestrianism Mixed Jumping, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
TEAM MIXED International Olympic Committee. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)

KenttäratsastusMuokkaa

YksilökilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1912 Tukholma
tulokset

  Axel Nordlander (SWE)

  Harry von Rochow (GER)

  Jacques Cariou (FRA)

1920 Antwerpen
tulokset

  Helmer, Count Mörner (SWE)

  Åge Lundström (SWE)

  Ettore Caffaratti (ITA)

1924 Pariisi
tulokset

  Adolf van der Voort van Zijp (NED)

  Frode Kirkebjerg (DEN)

  Sloan Doak (USA)

1928 Amsterdam
tulokset

  Charles Pahud de Mortanges (NED)

  Gerard de Kruijff (NED)

  Bruno Neumann (GER)

1932 Los Angeles
tulokset

  Charles Pahud de Mortanges (NED)

  Earl Foster Thomson (USA)

  Clarence von Rosen, Jr. (SWE)

1936 Berliini
tulokset

  Ludwig Stubbendorf (GER)

  Earl Foster Thomson (USA)

  Hans Lunding (DEN)

1948 Lontoo
tulokset

  Bernard Chevallier (FRA)

  Frank Henry (USA)

  Robert Selfelt (SWE)

1952 Helsinki
tulokset

  Hans von Blixen-Finecke, Jr. (SWE)

  Guy Lefrant (FRA)

  Willi Büsing (GER)

1956 Melbourne
tulokset

  Petrus Kastenman (SWE)

  August Lütke Westhues (EUA)

  Frank Weldon (GBR)

1960 Rooma
tulokset

  Laurie Morgan (AUS)

  Neale Lavis (AUS)

  Tony Bühler (SUI)

1964 Tokio
tulokset

  Mauro Checcoli (ITA)

  Carlos Moratorio (ARG)

  Fritz Ligges (EUA)

1968 México
tulokset

  Jean-Jacques Guyon (FRA)

  Derek Allhusen (GBR)

  Michael Page (USA)

1972 München
tulokset

  Richard Meade (GBR)

  Alessandro Argenton (ITA)

  Jan Jönsson (SWE)

1976 Montréal
tulokset

  Tad Coffin (USA)

  J. Michael Plumb (USA)

  Karl Schultz (FRG)

1980 Moskova
tulokset

  Federico Roman (ITA)

  Aleksandr Blinov (URS)

  Yury Salnikov (URS)

1984 Los Angeles
tulokset

  Mark Todd (NZL)

  Karen Stives (USA)

  Virginia Holgate-Leng (GBR)

1988 Soul
tulokset

  Mark Todd (NZL)

  Ian Stark (GBR)

  Virginia Holgate-Leng (GBR)

1992 Barcelona
tulokset

  Matt Ryan (AUS)

  Herbert Blöcker (GER)

  Blyth Tait (NZL)

1996 Atlanta
tulokset

  Blyth Tait (NZL)

  Sally Clark (NZL)

  Kerry Milliken (USA)

2000 Sydney
tulokset

  David O'Connor (USA)

  Andrew Hoy (AUS)

  Mark Todd (NZL)

2004 Ateena
tulokset

  Leslie Law (GBR)

  Kim Severson (USA)

  Pippa Funnell (GBR)

2008 Peking
tulokset

  Hinrich Romeike (GER)

  Gina Miles (USA)

  Tina Cook (GBR)

2012 Lontoo
tulokset

  Michael Jung (GER)

  Sara Algotsson Ostholt (SWE)

  Sandra Auffarth (GER)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Michael Jung (GER)

  Astier Nicolas (FRA)

  Phillip Dutton (USA)

  Lähde: Equestrianism Men's Three-Day Event, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
Equestrianism Mixed Three-Day Event, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
INDIVIDUAL MIXED International Olympic Committee. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)

JoukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1912 Tukholma
tulokset
  Ruotsi
Axel Nordlander ja Lady Artist
Nils Adlercreutz ja Atout
Ernst Casparsson ja Irmelin
Henric Horn af Åminne ja Omen
  Saksa
Friedrich von Rochow ja Idealist
Richard von Schaesberg ja Grundsee
Eduard von Lütcken ja Blue Boy
Carl von Moers ja May-Queen
  Yhdysvallat
Ben Lear ja Poppy
John Montgomery ja Deceive
Guy Henry ja Chiswell
Ephraim Graham ja Connie
1920 Antwerpen
tulokset

  Ruotsi
Helmer Mörner ja Germania
Åge Lundström ja Ysra
Georg von Braun ja Diana
Gustaf Dyrsch ja Salamis

  Italia
Ettore Caffaratti ja Caniche
Garibaldi Spighi ja Otello
Giulio Cacciandra ja Facetto
Carlo Asinari ja Savari

  Belgia
Roger Moeremans d'Emaüs ja Sweet Girl
Oswald Lints ja Martha
Jules Bonvalet ja Weppelghem
Jacques Misonne ja Gaucho

1924 Pariisi
tulokset
  Alankomaat
Adolph van der Voort van Zijp ja Silver Piece
Charles Pahud de Mortanges ja Johnny Walker
Gerard de Kruijff ja Addio
Antonius Colenbrander ja King of Hearts
  Ruotsi
Claës König ja Bojar
Torsten Sylvan ja Anita
Gustaf Hagelin ja Varius
Carl Gustaf Lewenhaupt ja Canter
  Italia
Alberto Lombardi ja Pimplo
Alessandro Alvisi ja Capiligio
Emanuele Beraudo di Pralormo ja Mount Félix
Tommaso Lequio di Assaba ja Torena
1928 Amsterdam
tulokset
  Alankomaat
Charles Pahud de Mortanges ja Marcroix
Gerard de Kruijff ja Va-T'en
Adolph van der Voort van Zijp ja Silver Piece
  Norja
Bjart Ording ja And Over
Arthur Qvist ja Hidalgo
Eugen Johansen ja Baby
  Puola
Michal Antoniewicz ja Moja Mila
Józef Trenkwald ja Lwi Pazur
Karol Rómmel ja Doneuse
1932 Los Angeles
tulokset
  Yhdysvallat
Earl Foster Thomson ja Jenny Camp
Harry Chamberlin ja Pleasant Smiles
Edwin Argo ja Honolulu Tomboy
  Alankomaat
Charles Pahud de Mortanges ja Marcroix
Karel Schummelketel ja Duiveltje
Aernout van Lennep ja Henk

ei jaettu

1936 Berliini
tulokset
  Saksa
Ludwig Stubbendorf ja Nurmi
Rudolf Lippert ja Fasan
Konrad Freiherr von Wangenheim ja Kurfürst
  Puola
Henryk Roycewicz ja Arlekin III
Zdzislaw Kawecki ja Bambino
Seweryn Kulesza ja Tóska
  Iso-Britannia
Alec Scott ja Bob Clive
Edward Howard-Vyse ja Blue Steel
Richard Fanshawe ja Bowie Knife
1948 Lontoo
tulokset
  Yhdysvallat
Frank Henry ja Swing Low
Charles Anderson ja Reno Palisade
Earl Foster Thomson ja Reno Rhythm
  Ruotsi
Robert Selfelt ja Claque
Olof Stahre ja Komet
Sigurd Svensson ja Dust
  Meksiko
Humberto Mariles ja Parral
Raúl Campero ja Tarahumara
Joaquín Solano ja Malinche
1952 Helsinki
tulokset
  Ruotsi
Hans von Blixen-Finecke, Jr. ja Jubal
Olof Stahre ja Komet
Folke Frölén ja Fair
  Saksa
Wilhelm Büsing ja Hubertus
Klaus Wagner ja Dachs
Otto Rothe ja Trux von Kamax
  Yhdysvallat
Charles Hough, Jr. ja Cassivellannus
Walter Staley, Jr. ja Craigwood Park
John Wofford ja Benny Grimes
1956 Melbourne
tulokset
  Iso-Britannia
Francis Weldon ja Kilbarry
Arthur Rook ja Wild Venture
Bertie Hill ja Countyman III
  Saksojen yhteisjoukkue
August Lütke-Westhues ja Trux von Kamax
Otto Rothe ja Sissi
Klaus Wagner ja Prinzeß
  Kanada
John Rumble ja Cilroy
Jim Elder ja Colleen
Brian Herbinson ja Tara
1960 Rooma
tulokset
  Australia
Lawrence Morgan ja Salad Days
Neale Lavis ja Mirrabooka
Bill Roycroft ja Our Solo
  Sveitsi
Anton Bühler ja Gay Spark
Hans Schwarzenbach ja Burn Trout
Rudolf Günthardt ja Atbara
  Ranska
Jack le Goff ja Image
Guy Lefrant ja Nicias
Jehan le Roy ja Garden
1964 Tokio
tulokset
  Italia
Mauro Checcoli ja Surbean
Paolo Angioni ja King
Giuseppe Ravano ja Royal Love
  Yhdysvallat
Michael Page ja Grasshopper
Kevin Freeman ja Gallopade
Michael Plumb ja Bold Minstrel
  Saksojen yhteisjoukkue
Fritz Ligges ja Donkosak
Horst Karsten ja Condora
Gerhard Schulz ja Balza X
1968 México
tulokset
  Iso-Britannia
Derek Allhusen ja Lochinvar
Richard Meade ja Cornishman V
Reuben Jones ja The Poacher
  Yhdysvallat
Michael Page ja Foster
James C. Wofford ja Kilkenny
Michael Plumb ja Plain Sailing
  Australia
Wayne Roycroft ja Zhivago
Brien Cobcroft ja Depeche
Bill Roycroft ja Warrathoola
1972 München
tulokset
  Iso-Britannia
Richard Meade ja Laurieston
Mary Gordon-Watson ja Cornishman V
Bridget Parker ja Cornish Gold
Mark Phillips ja Great Ovation
  Yhdysvallat
Kevin Freeman ja Good Mixture
Bruce Davidson ja Plain Sailing
Michael Plumb ja Free and Easy
James C. Wofford ja Kilkenny
  Länsi-Saksa
Harry Klugmann ja Christopher Robert
Ludwig Gössing ja Chicago
Karl Schultz ja Pisco
Horst Karsten ja Sioux
1976 Montréal
tulokset
  Yhdysvallat
Edmund Coffin ja Bally-Cor
Michael Plumb ja Better & Better
Bruce Davidson ja Irish-Cap
Mary Anne Tauskey ja Marcus Aurelius
  Länsi-Saksa
Karl Schultz ja Madrigal
Herbert Blöcker ja Albrant
Helmut Rethemeier ja Pauline
Otto Ammermann ja Volturno
  Australia
Wayne Roycroft ja Laurenson
Mervyn Bennet ja Regal Reign
Bill Roycroft ja Version
Denis Pigott ja Hillstead
1980 Moskova
tulokset
  Neuvostoliitto
Aleksandr Blinov ja Galzun
Yuri Salnikov ja Pintset
Valery Volkov ja Tskheti
Sergei Rogozhin ja Gelespont
  Italia
Federico Roman ja Rossinan
Anna Casagrande ja Daleye
Mauro Roman ja Dourakine 4
Marina Sciocchetti
  Meksiko
Yocupicio Manuel Mendivil ja Alymony
Rios David Barcena ja Bombon
Soto Jose Luis Perez ja Quelite
Lopez Fabian Vazquez
1984 Los Angeles
tulokset
  Yhdysvallat
Michael Plumb ja Blue Stone
Karen Stives ja Ben Arthur
Torrance Fleischmann ja Finvarra
Bruce Davidson ja JJ Babu
  Iso-Britannia
Virginia Leng ja Priceless
Ian Stark ja Oxford Blue
Diana Clapham ja Windjammer
Lucinda Green ja Regal Realm
  Länsi-Saksa
Bettina Overesch ja Peacetime
Burkhard Tesdorpf ja Freedom
Claus Erhorn ja Fair Lady
Dietmar Hogrefe ja Foliant
1988 Soul
tulokset
  Länsi-Saksa
Claus Erhorn ja Justyn Thyme
Matthias Andreas Baumann ja Shamrock 11
Thies Kaspareit ja Sherry 42
Ralf Ehrenbrink ja Uncle Todd
  Iso-Britannia
Mark Phillips ja Cartier
Karen Straker ja Get Smart
Virginia Leng ja Master Craftsman
Ian Stark ja Sir Wattie
  Uusi-Seelanti
Mark Todd ja Charisma
Margaret Knighton ja Enterprise
Andrew Bennie ja Grayshott
Tinks Pottinger ja Volunteer
1992 Barcelona
tulokset
  Australia
David Green ja Duncan II
Gillian Rolton ja Peppermint Grove
Andrew Hoy ja Kiwi
Matthew Ryan ja Kibah Tic Toc
  Uusi-Seelanti
Blyth Tait ja Missiah
Andrew Nicholson ja Spinning Rhombus
Mark Todd ja Welton Greylag
Victoria Latta ja Chief
  Saksa
Herbert Bloecker ja Feine Dame
Ralf Ehrenbrink ja Kildare II
Matthias Baumann ja Alabaster
Cord Mysegages ja Ricardo
1996 Atlanta
tulokset
  Australia
Wendy Schaeffer ja Sunburst
Gillian Rolton ja Peppermint Grove
Andrew Hoy ja Darien Powers
Phillip Dutton ja True Blue Girdwood
  Yhdysvallat
Karen O'Connor ja Biko
David O'Connor ja Giltedge
Bruce Davidson ja Heyday
Jill Henneberg ja Nirvana
  Uusi-Seelanti
Blyth Tait ja Chesterfield
Andrew Nicholson ja Jaggermeister II
Vaughn Jefferis ja Bounce
Victoria Latta ja Broadcast News
2000 Sydney
tulokset
  Australia
Phillip Dutton ja House Doctor
Andrew Hoy ja Darien Powers
Stuart Tinney ja Jeepster
Matt Ryan ja Kibah Sandstone
  Iso-Britannia
Ian Stark ja Jaybee
Jeanette Brakewell ja Over To You
Pippa Funnell ja Supreme Rock
Leslie Law ja Shear H2O
  Yhdysvallat
Nina Fout ja 3 Magic Beans
Karen O'Connor ja Prince Panache
David O'Connor ja Giltedge
Linden Wiesman ja Anderoo
2004 Ateena
tulokset
  Ranska
Arnaud Boiteau ja Expo du Moulin
Cédric Lyard ja Fine Merveille
Didier Courrèges ja Débat d'Estruval
Jean Teulère ja Espoir de la Mère
Nicolas Touzaint ja Galan de Sauvegère
  Iso-Britannia
Jeanette Brakewell ja Over To You
Mary King ja King Solomon III
Leslie Law ja Shear L'Eau
Pippa Funnell ja Primmore's Pride
William Fox-Pitt ja Tamarillo
  Yhdysvallat
Kimberly Severson ja Winsome Adante
Darren Chiacchia ja Windfall II
John Williams ja Carrick
Amy Tryon ja Poggio II
Julie Richards ja Jacob Two Two
2008 Peking
tulokset
  Saksa
Peter Thomsen ja The Ghost of Hamish
Frank Ostholt ja Mr. Medicott
Andreas Dibowski ja Butts Leon
Ingrid Klimke ja Abraxxas
Hinrich Romeike ja Marius
  Australia
Shane Rose ja All Luck
Sonja Johnson ja Ringwould Jaguar
Lucinda Fredericks ja Headley Britannia
Clayton Fredericks ja Ben Along Time
Megan Jones ja Irish Jester
  Iso-Britannia
Sharon Hunt ja Tankers Town
Daisy Dick ja Spring Along
William Fox-Pitt ja Parkmore Ed
Kristina Cook ja Miners Frolic
Mary King ja Call Again Cavalier
2012 Lontoo
tulokset
  Saksa
Peter Thomsen ja Barny
Dirk Schrade ja King Artus
Ingrid Klimke ja Butts Abraxxas
Sandra Auffarth ja Opgun Louvo
Michael Jung ja Sam
  Iso-Britannia
Nicola Wilson ja Opposition Buzz
Mary King ja Imperial Cavalier
Zara Phillips ja High Kingdom
Kristina Cook ja Miners Frolic
William Fox-Pitt ja Lionheart
  Uusi-Seelanti
Jonelle Richards ja Flintstar
Jonathan Paget ja Clifton Promise
Caroline Powell ja Lenamore
Andrew Nicholson ja Nereo
Mark Todd ja Campino
2016 Rio de Janeiro
tulokset
  Ranska
Karim Laghouag ja Entebbe
Thibaut Vallette ja Qing du Briot
Mathieu Lemoine ja Bart L
Astier Nicolas ja Piaf de B'Neville
  Saksa
Julia Krajewski ja Samourai du Thot
Sandra Auffarth ja Opgun Louvo
Ingrid Klimke ja Hale-Bob Old
Michael Jung ja Sam FBW
  Australia
Shane Rose ja CP Qualified
Stuart Tinney ja Pluto Mio
Sam Griffiths ja Paulank Brockagh
Christopher Burton ja Santano II
  Lähde: Equestrianism Men's Three-Day Event, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
Equestrianism Mixed Three-Day Event, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
TEAM MIXED International Olympic Committee. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)


VikellysMuokkaa

YksilökilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1920 Antwerpen
tulokset

  Daniël Bouckaert (BEL)

  Field (FRA)

  Louis Finet (BEL)

  Lähde: Equestrianism Men's Vaulting, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)

JoukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1920 Antwerpen
tulokset
  Belgia
Daniel Bouckaert
Louis Finet
van Ranst
  Ranska
Field
Salins
Cauchy
  Ruotsi
Carl Green
Anders Mårtensson
Oskar Nilsson
  Lähde: Equestrianism Men's Vaulting, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)


PituushyppyMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1900 Pariisi
tulokset

  Constant Van Langhendonck (BEL)

  Giovanni Giorgio Trissino (ITA)

  de Prunelé (FRA)

  Lähde: Equestrianism Mixed Long Jump Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)

KorkeushyppyMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1900 Pariisi
tulokset
  Dominique Gardères (FRA)
  Giovanni Giorgio Trissino (ITA)

ei jaettu

  Georges Van Der Poele (BEL)

  Lähde: Equestrianism Mixed High Jump Medalists Sports-Reference. Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)

LähteetMuokkaa

  1. Equestrian Jumping Official website of the Olympic Movement. Viitattu 15.2.2016. (englanniksi)
  2. Equestrian Eventing Official website of the Olympic Movement. Viitattu 15.2.2016. (englanniksi)
  3. Equestrian Dressage Official website of the Olympic Movement. Viitattu 15.2.2016. (englanniksi)
  4. Equestrianism Sports-Reference. Viitattu 15.2.2016. (englanniksi)