Avaa päävalikko

Luettelo nyrkkeilyn olympiamitalisteista

Wikimedia-luetteloartikkeli

MiehetMuokkaa

Kevyt kärpässarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1968 México
tulokset

  Francisco Rodríguez (VEN)

  Ji Yong-Ju (KOR)

  Hubert Skrzypczak (POL)
  Harlan Marbley (USA)
1972 München
tulokset

  György Gedó (HUN)

  Kim U-Gil (PRK)

  Enrique Rodríguez (ESP)
  Ralph Evans (GBR)
1976 Montréal
tulokset

  Jorge Hernández (CUB)

  Li Byong-Uk (PRK)

  Orlando Maldonado (PUR)
  Payao Poontarat (THA)
1980 Moskova
tulokset

  Shamil Sabirov (URS)

  Hipólito Ramos (CUB)

  Ismail Mustafov (BUL)
  Li Byong-Uk (PRK)
1984 Los Angeles
tulokset

  Paul Gonzales, Jr. (USA)

  Salvatore Todisco (ITA)

  Marcelino Bolívar (VEN)
  Keith Mwila (ZAM)
1988 Soul
tulokset

  Ismail Mustafov (BUL)

  Michael Carbajal (USA)

  Róbert Isaszegi (HUN)
  Leopoldo Serrantes (PHI)
1992 Barcelona
tulokset

  Rogelio Marcelo (CUB)

  Daniel Bozhinov (BUL)

  Jan Quast (GER)
  Roel Velasco (PHI)
1996 Atlanta
tulokset

  Daniel Bozhinov (BUL)

  Mansueto Velasco (PHI)

  Rafael Lozano (ESP)
  Oleh Kiriukhin (UKR)
2000 Sydney
tulokset

  Brahim Asloum (FRA)

  Rafael Lozano (ESP)

  Maikro Romero (CUB)
  Kim Un-Chol (PRK)
2004 Ateena
tulokset

  Yan Barthelemí (CUB)

  Atagün Yalçinkaya (TUR)

  Sergey Kazakov (RUS)
  Zou Shiming (CHN)
2008 Peking
tulokset

  Zou Shiming (CHN)

  Pürevdorjin Serdamba (MGL)

  Paddy Barnes (IRL)
  Yampier Hernández (CUB)
2012 Lontoo
tulokset

  Zou Shiming (CHN)

  Kaeo Pongprayoon (THA)

  Paddy Barnes (IRL)
  David Ayrapetyan (RUS)
2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Hasanboy Dusmatov (UZB)

  Yuberjén Martínez  (COL)

  Joahnys Argilagos (CUB)
  Nico Hernández (USA)
  Lähde: Boxing Men's Light-Flyweight Medalists Sports-Reference. Viitattu 10.4.2017. (englanniksi)

KärpässarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1904 Saint Louis
tulokset

  George Finnegan (USA)

  Miles Burke (USA)

ei jaettu

1920 Antwerpen
tulokset

  Frankie Genaro (USA)

  Anders Pedersen (DEN)

  William Cuthbertson (GBR)

1924 Pariisi
tulokset

  Fidel LaBarba (USA)

  James McKenzie (GBR)

  Ray Fee (USA)

1928 Amsterdam
tulokset

  Tony Kocsis (HUN)

  Armand Apell (FRA)

  Carlo Cavagnoli (ITA)

1932 Los Angeles
tulokset

  István Énekes (HUN)

  Francisco Cabañas (MEX)

  Lou Salica (USA)

1936 Berliini
tulokset

  Willy Kaiser (GER)

  Gavino Matta (ITA)

  Lou Laurie (USA)

1948 Lontoo
tulokset

  Pascual Pérez (ARG)

  Spartaco Bandinelli (ITA)

  Han Su-An (KOR)

1952 Helsinki
tulokset

  Nate Brooks (USA)

  Edgar Basel (GER)

  Willie Toweel (RSA)
  Anatoly Bulakov (URS)
1956 Melbourne
tulokset

  Terry Spinks (GBR)

  Mircea Dobrescu (ROU)

  René Libeer (FRA)
  Johnny Caldwell (IRL)
1960 Rooma
tulokset

  Gyula Török (HUN)

  Sergey Sivko (URS)

  Abdel Moneim El-Gindy (UAR)
  Kiyoshi Tanabe (JPN)
1964 Tokio
tulokset

  Fernando Atzori (ITA)

  Artur Olech (POL)

  Stanislav Sorokin (URS)
  Bob Carmody (USA)
1968 México
tulokset

  Ricardo Delgado (MEX)

  Artur Olech (POL)

  Servilio de Oliveira (BRA)
  Leo Rwabwogo (UGA)
1972 München
tulokset

  Georgi Kostadinov (BUL)

  Leo Rwabwogo (UGA)

  Douglas Rodríguez (CUB)
  Leszek Blazynski (POL)
1976 Montréal
tulokset

  Leo Randolph (USA)

  Ramón Duvalón (CUB)

  Leszek Blazynski (POL)
  Davit Torosyan (URS)
1980 Moskova
tulokset

  Petar Lesov (BUL)

  Viktor Miroshnychenko (URS)

  János Váradi (HUN)
  Hugh Russell (IRL)
1984 Los Angeles
tulokset

  Steve McCrory (USA)

  Redžep Redžepovski (YUG)

  Ibrahim Bilali (KEN)
  Eyüp Can (TUR)
1988 Soul
tulokset

  Kim Gwang-Seon (KOR)

  Andreas Tews (GDR)

  Mario González (MEX)
  Timofei Scriabin (URS)
1992 Barcelona
tulokset

  Choi Chol-Su (PRK)

  Raúl González (CUB)

  István Kovács (HUN)
  Tim Austin (USA)
1996 Atlanta
tulokset

  Maikro Romero (CUB)

  Bolat Zhumadilov (KAZ)

  Zoltan Lunka (GER)
  Albert Pakeyev (RUS)
2000 Sydney
tulokset

  Wijan Ponlid (THA)

  Bolat Zhumadilov (KAZ)

  Jérôme Thomas (FRA)
  Volodymyr Sydorenko (UKR)
2004 Ateena
tulokset

  Yuriorkis Gamboa (CUB)

  Jérôme Thomas (FRA)

  Rustam Rahimov (GER)
  Fuad Aslanov (AZE)
2008 Peking
tulokset

  Somjit Jongjohor (THA)

  Andry Laffita (CUB)

  Georgiy Balakshin (RUS)
  Vincenzo Picardi (ITA)
2012 Lontoo
tulokset

  Robeisy Ramírez (CUB)

  Nyambayaryn Tögstsogt (MGL)

  Misha Aloyan (RUS)
  Michael Conlan (IRL)
2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Shakhobidin Zoirov (UZB)

  Misha Aloyan (RUS)

  Hu Jianguan (CHN)
  Yoel Finol (VEN)
  Lähde: Boxing Men's Flyweight Medalists Sports-Reference. Viitattu 10.4.2017. (englanniksi)

KääpiösarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1904 Saint Louis
tulokset

  Oliver Kirk (USA)

  George Finnegan (USA)

ei jaettu

1908 Lontoo
tulokset

  Harry Thomas (GBR)

  Johnny Condon (GBR)

  Wally Webb (GBR)

1920 Antwerpen
tulokset

  Sal Walker (RSA)

  Cliff Graham (CAN)

  George McKenzie (GBR)

1924 Pariisi
tulokset

  Willie Smith (RSA)

  Al Tripoli (USA)

  Jean Ces (FRA)

1928 Amsterdam
tulokset

  Vittorio Tamagnini (ITA)

  John Daley (USA)

  Harry Isaacs (RSA)

1932 Los Angeles
tulokset

  Lefty Gwynne (CAN)

  Hans Ziglarski (GER)

  José Luis Villanueva (PHI)

1936 Berliini
tulokset

  Ulderico Sergo (ITA)

  Jackie Wilson (USA)

  Fidel Ortíz (MEX)

1948 Lontoo
tulokset

  Tibor Csík (HUN)

  Gianni Zuddas (ITA)

  Juan Venegas (PUR)

1952 Helsinki
tulokset

  Pentti Hämäläinen (FIN)

  John McNally (IRL)

  Gang Jun-Ho (KOR)
  Gennady Garbuzov (URS)
1956 Melbourne
tulokset

  Wolfgang Behrendt (EUA)

  Song Sun-Cheon (KOR)

  Claudio Barrientos (CHI)
  Freddie Gilroy (IRL)
1960 Rooma
tulokset

  Oleg Grigoryev (URS)

  Primo Zamparini (ITA)

  Ollie Taylor (AUS)
  Brunon Bendig (POL)
1964 Tokio
tulokset

  Takao Sakurai (JPN)

  Jeong Sin-Jo (KOR)

  Juan Fabila (MEX)
  Washington Rodríguez (URU)
1968 México
tulokset

  Valerian Sokolov (URS)

  Eridadi Mukwanga (UGA)

  Eiji Morioka (JPN)
  Jang Sun-Gil (KOR)
1972 München
tulokset

  Orlando Martínez (CUB)

  Alfonso Zamora (MEX)

  George Turpin (GBR)
  Ricardo Carreras (USA)
1976 Montréal
tulokset

  Gu Yong-Jo (PRK)

  Charlie Mooney (USA)

  Pat Cowdell (GBR)
  Viktor Rybakov (URS)
1980 Moskova
tulokset

  Juan Hernández Pérez (CUB)

  José Piñango (VEN)

  Michael Anthony (GUY)
  Dumitru Cipere (ROU)
1984 Los Angeles
tulokset

  Maurizio Stecca (ITA)

  Héctor López (MEX)

  Dale Walters (CAN)
  Pedro Nolasco (DOM)
1988 Soul
tulokset

  Kennedy McKinney (USA)

  Aleksandar Khristov (BUL)

  Jorge Julio (COL)
  Phajol Moolsan (THA)
1992 Barcelona
tulokset

  Joël Casamayor (CUB)

  Wayne McCullough (IRL)

  Mohamed Achik (MAR)
  Li Gwang-Sik (PRK)
1996 Atlanta
tulokset

  István Kovács (HUN)

  Arnaldo Mesa (CUB)

  Raimkul Malakhbekov (RUS)
  Vichai Khadpo (THA)
2000 Sydney
tulokset

  Guillermo Rigondeaux (CUB)

  Raimkul Malakhbekov (RUS)

  Serhiy Danylchenko (UKR)
  Clarence Vinson (USA)
2004 Ateena
tulokset

  Guillermo Rigondeaux (CUB)

  Worapoj Petchkoom (THA)

  Agasi Mammadov (AZE)
  Bakhodirdzhon Sultanov (UZB)
2008 Peking
tulokset

  Enkhbatyn Badar-Uugan (MGL)

  Yankiel León (CUB)

  Bruno Julie (MRI)
  Vaeceslav Gojan (MDA)
2012 Lontoo
tulokset

  Luke Campbell (GBR)

  John Joe Nevin (IRL)

  Satoshi Shimizu (JPN)
  Lázaro Álvarez (CUB)
2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Robeisy Ramírez (CUB)

  Shakur Stevenson (USA)

  Vladimir Nikitin (RUS)
  Murodjon Akhmadaliev (UZB)
  Lähde: Boxing Men's Bantamweight Medalists Sports-Reference. Viitattu 10.4.2017. (englanniksi)

HöyhensarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1904 Saint Louis
tulokset

  Oliver Kirk (USA)

  Frank Haller (USA)

  Fred Gilmore (USA)

1908 Lontoo
tulokset

  Richard Gunn (GBR)

  Charley Morris (GBR)

  Hugh Roddin (GBR)

1920 Antwerpen
tulokset

  Paul Fritsch (FRA)

  Jean Gachet (FRA)

  Edoardo Garzena (ITA)

1924 Pariisi
tulokset

  Jackie Fields (USA)

  Joe Salas (USA)

  Pedro Quartucci (ARG)

1928 Amsterdam
tulokset

  Bep van Klaveren (NED)

  Víctor Peralta (ARG)

  Harry Devine (USA)

1932 Los Angeles
tulokset

  Carmelo Robledo (ARG)

  Josef Schleinkofer (GER)

  Allan Carlsson (SWE)

1936 Berliini
tulokset

  Oscar Casanovas (ARG)

  Charles Catterall (RSA)

  Josef Miner (GER)

1948 Lontoo
tulokset

  Ernesto Formenti (ITA)

  Dennis Shepherd (RSA)

  Aleksy Antkiewicz (POL)

1952 Helsinki
tulokset

  Ján Zachara (TCH)

  Sergio Caprari (ITA)

  Joseph Ventaja (FRA)
  Len Leisching (RSA)
1956 Melbourne
tulokset

  Vladimir Safronov (URS)

  Tommy Nicholls (GBR)

  Pentti Hämäläinen (FIN)
  Henryk Niedzwiedzki (POL)
1960 Rooma
tulokset

  Francesco Musso (ITA)

  Jerzy Adamski (POL)

  Jorma Limmonen (FIN)
  William Meyers (RSA)
1964 Tokio
tulokset

  Stanislav Stepashkin (URS)

  Anthony Villanueva (PHI)

  Heinz Schulz (EUA)
  Charlie Brown (USA)
1968 México
tulokset

  Antonio Roldán (MEX)

  Al Robinson (USA)

  Ivan Mikhaylov (BUL)
  Philip Waruinge (KEN)
1972 München
tulokset

  Boris Kuznetsov (URS)

  Philip Waruinge (KEN)

  Clemente Rojas (COL)
  András Botos (HUN)
1976 Montréal
tulokset

  Angel Herrera (CUB)

  Richard Nowakowski (GDR)

  Juan Paredes (MEX)
  Leszek Kosedowski (POL)
1980 Moskova
tulokset

  Rudi Fink (GDR)

  Adolfo Horta (CUB)

  Krzysztof Kosedowski (POL)
  Viktor Rybakov (URS)
1984 Los Angeles
tulokset

  Meldrick Taylor (USA)

  Peter Konyegwachie (NGR)

  Turgut Aykaç (TUR)
  Omar Catari (VEN)
1988 Soul
tulokset

  Giovanni Parisi (ITA)

  Daniel Dumitrescu (ROU)

  Lee Jae-Hyeok (KOR)
  Abdel Hak Achik (MAR)
1992 Barcelona
tulokset

  Andreas Tews (GER)

  Faustino Reyes (ESP)

  Hocine Soltani (ALG)
  Ramazan Paliani (EUN)
1996 Atlanta
tulokset

  Somluck Kamsing (THA)

  Serafim Todorov (BUL)

  Pablo Chacón (ARG)
  Floyd Mayweather, Jr. (USA)
2000 Sydney
tulokset

  Bekzat Sattarkhanov (KAZ)

  Rocky Juárez (USA)

  Tahar Tamsamani (MAR)
  Kamil Dzhamaludinov (RUS)
2004 Ateena
tulokset

  Aleksey Tishchenko (RUS)

  Kim Song-Guk (PRK)

  Jo Seok-Hwan (KOR)
  Vitali Tajbert (GER)
2008 Peking
tulokset

  Vasyl Lomachenko (UKR)

  Khédafi Djelkhir (FRA)

  Sahin Imranov (AZE)
  Yakup Kiliç (TUR)
  Lähde: Boxing Men's Featherweight Medalists Sports-Reference. Viitattu 10.4.2017. (englanniksi)

KevytsarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1904 Saint Louis
tulokset

  Harry Spanjer (USA)

  Russell Van Horn (USA)

  Peter Sturholdt (USA)

1908 Lontoo
tulokset

  Fred Grace (GBR)

  Fred Spiller (GBR)

  Harry Johnson (GBR)

1920 Antwerpen
tulokset

  Sammy Mosberg (USA)

  Gotfred Johansen (DEN)

  Chris Newton (CAN)

1924 Pariisi
tulokset

  Hans Nielsen (DEN)

  Alfredo Copello (ARG)

  Fred Boylstein (USA)

1928 Amsterdam
tulokset

  Carlo Orlandi (ITA)

  Steve Halaiko (USA)

  Gunnar Berggren (SWE)

1932 Los Angeles
tulokset

  Laurie Stevens (RSA)

  Thure Ahlqvist (SWE)

  Nat Bor (USA)

1936 Berliini
tulokset

  Imre Harangi (HUN)

  Nikolai Stepulov (EST)

  Erik Ågren (SWE)

1948 Lontoo
tulokset

  Gerald Dreyer (RSA)

  Jos Vissers (BEL)

  Svend Vad (DEN)

1952 Helsinki
tulokset

  Aureliano Bolognesi (ITA)

  Aleksy Antkiewicz (POL)

  Erkki Pakkanen (FIN)
  Gheorghe Fiat (ROU)
1956 Melbourne
tulokset

  Dick McTaggart (GBR)

  Harry Kurschat (EUA)

  Tony Byrne (IRL)
  Anatoly Lagetko (URS)
1960 Rooma
tulokset

  Kazimierz Pazdzior (POL)

  Sandro Lopopolo (ITA)

  Dick McTaggart (GBR)
  Abel Laudonio (ARG)
1964 Tokio
tulokset

  Józef Grudzien (POL)

  Vilikton Barannikov (URS)

  Jim McCourt (IRL)
  Ronnie Harris (USA)
1968 México
tulokset

  Ronnie Harris (USA)

  Józef Grudzien (POL)

  Calistrat Cutov (ROU)
  Zvonko Vujin (YUG)
1972 München
tulokset

  Jan Szczepanski (POL)

  László Orbán (HUN)

  Alfonso Pérez (COL)
  Samuel Mbugua (KEN)
1976 Montréal
tulokset

  Howard Davis, Jr. (USA)

  Simion Cutov (ROU)

  Vasily Solomin (URS)
  Ace Rusevski (YUG)
1980 Moskova
tulokset

  Angel Herrera (CUB)

  Viktor Demyanenko (URS)

  Richard Nowakowski (GDR)
  Kazimierz Adach (POL)
1984 Los Angeles
tulokset

  Pernell Whitaker (USA)

  Luis Ortíz (PUR)

  Martin N'Dongo Ebanga (CMR)
  Jeon Chil-Seong (KOR)
1988 Soul
tulokset

  Andreas Zülow (GDR)

  George Cramne (SWE)

  Nergüin Enkhbat (MGL)
  Romallis Ellis (USA)
1992 Barcelona
tulokset

  Oscar De La Hoya (USA)

  Marco Rudolph (GER)

  Hong Seong-Sik (KOR)
  Namjilyn Bayarsaikhan (MGL)
1996 Atlanta
tulokset

  Hocine Soltani (ALG)

  Toncho Tonchev (BUL)

  Leonard Doroftei (ROU)
  Terrance Cauthen (USA)
2000 Sydney
tulokset

  Mario Kindelán (CUB)

  Andriy Kotelnyk (UKR)

  Cristian Bejarano (MEX)
  Aleksandr Maletin (RUS)
2004 Ateena
tulokset

  Mario Kindelán (CUB)

  Amir Khan (GBR)

  Serik Yeleuov (KAZ)
  Murat Khrachov (RUS)
2008 Peking
tulokset

  Aleksey Tishchenko (RUS)

  Daouda Sow (FRA)

  Hrachik Javakhyan (ARM)
  Yordenis Ugás (CUB)
2012 Lontoo
tulokset

  Vasyl Lomachenko (UKR)

  Han Sun-Cheol (KOR)

  Evaldas Petrauskas (LTU)
  Yasnier Toledo (CUB)
2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Robson Conceição (BRA)

  Sofiane Oumiha (FRA)

  Dorjnyambuugiin Otgondalai (MGL)
  Lázaro Álvarez (CUB)
  Lähde: Boxing Men's Lightweight Medalists Sports-Reference. Viitattu 10.4.2017. (englanniksi)

Kevyt välisarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1952 Helsinki
tulokset

  Chuck Adkins (USA)

  Viktor Mednov (URS)

  Erkki Mallenius (FIN)
  Bruno Visintin (ITA)
1956 Melbourne
tulokset

  Vladimir Engibaryan (URS)

  Franco Nenci (ITA)

  Constantin Dumitrescu (ROU)
  Henry Loubscher (RSA)
1960 Rooma
tulokset

  Bohumil Nemecek (TCH)

  Ike Quartey (GHA)

  Marian Kasprzyk (POL)
  Quincey Daniels (USA)
1964 Tokio
tulokset

  Jerzy Kulej (POL)

  Yevgeny Frolov (URS)

  Eddie Blay (GHA)
  Habib Galhia (TUN)
1968 México
tulokset

  Jerzy Kulej (POL)

  Enrique Regüeiferos (CUB)

  Arto Nilsson (FIN)
  Jim Wallington (USA)
1972 München
tulokset

  Ray Seales (USA)

  Angel Angelov (BUL)

  Issaka Daboré (NIG)
  Zvonko Vujin (YUG)
1976 Montréal
tulokset

  Sugar Ray Leonard (USA)

  Andrés Aldama (CUB)

  Vladimir Kolev (BUL)
  Kazimierz Szczerba (POL)
1980 Moskova
tulokset

  Patrizio Oliva (ITA)

  Serik Konakbayev (URS)

  José Aguilar (CUB)
  Tony Willis (GBR)
1984 Los Angeles
tulokset

  Jerry Page (USA)

  Thawee Umponmaha (THA)

  Mircea Fulger (ROU)
  Mirko Puzovic (YUG)
1988 Soul
tulokset

  Vyacheslav Yanovsky (URS)

  Grahame Cheney (AUS)

  Reiner Gies (FRG)
  Lars Myrberg (SWE)
1992 Barcelona
tulokset

  Héctor Vinent (CUB)

  Mark Leduc (CAN)

  Jyri Kjäll (FIN)
  Leonard Doroftei (ROU)
1996 Atlanta
tulokset

  Héctor Vinent (CUB)

  Oktay Urkal (GER)

  Bolat Niyazymbetov (KAZ)
  Fathi Missaoui (TUN)
2000 Sydney
tulokset

  Mukhammad Kadyr Abdullayev (UZB)

  Ricardo Williams, Jr. (USA)

  Mohamed Allalou (ALG)
  Diógenes Luña (CUB)
2004 Ateena
tulokset

  Manut Boonjumnong (THA)

  Yudel Johnson (CUB)

  Boris Georgiev (BUL)
  Ionut Gheorghe (ROU)
2008 Peking
tulokset

  Félix Díaz (DOM)

  Manut Boonjumnong (THA)

  Roniel Iglesias (CUB)
  Alexis Vastine (FRA)
2012 Lontoo
tulokset

  Roniel Iglesias (CUB)

  Denys Berinchyk (UKR)

  Uranchimegiin Mönkh-Erdene (MGL)
  Vincenzo Mangiacapre (ITA)
2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Fazliddin Gaibnazarov (UZB)

  Lorenzo Sotomayor (AZE)

  Vitaly Dunaytsev (RUS)
  Artem Harutyunyan (GER)
  Lähde: Boxing Men's Light Welterweight Medalists Sports-Reference. Viitattu 10.4.2017. (englanniksi)

VälisarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1904 Saint Louis
tulokset

  Al Young (USA)

  Harry Spanjer (USA)

  Joe Lydon (USA)

1920 Antwerpen
tulokset

  Bert Schneider (CAN)

  Alex Ireland (GBR)

  Fred Kolberg (USA)

1924 Pariisi
tulokset

  Jean Delarge (BEL)

  Héctor Méndez (ARG)

  Doug Lewis (CAN)

1928 Amsterdam
tulokset

  Ted Morgan (NZL)

  Raúl Landini (ARG)

  Ray Smillie (CAN)

1932 Los Angeles
tulokset

  Eddie Flynn (USA)

  Erich Campe (GER)

  Bruno Ahlberg (FIN)

1936 Berliini
tulokset

  Sten Suvio (FIN)

  Michael Murach (GER)

  Gerhard Pedersen (DEN)

1948 Lontoo
tulokset

  Július Torma (TCH)

  Hank Herring (USA)

  Alessandro D'Ottavio (ITA)

1952 Helsinki
tulokset

  Zygmunt Chychla (POL)

  Sergey Shcherbakov (URS)

  Viktor Jørgensen (DEN)
  Günther Heidemann (GER)
1956 Melbourne
tulokset

  Nicolae Linca (ROU)

  Fred Tiedt (IRL)

  Nicky Gargano (GBR)
  Kevin Hogarth (AUS)
1960 Rooma
tulokset

  Nino Benvenuti (ITA)

  Yury Radonyak (URS)

  Jim Lloyd (GBR)
  Lech Drogosz (POL)
1964 Tokio
tulokset

  Marian Kasprzyk (POL)

  Ricardas Tamulis (URS)

  Pertti Purhonen (FIN)
  Silvano Bertini (ITA)
1968 México
tulokset

  Manfred Wolke (GDR)

  Joseph Bessala (CMR)

  Mario Guilloti (ARG)
  Volodymyr Musalimov (URS)
1972 München
tulokset

  Emilio Correa (CUB)

  János Kajdi (HUN)

  Dick Murunga (KEN)
  Jesse Valdez (USA)
1976 Montréal
tulokset

  Jochen Bachfeld (GDR)

  Pedro José Gamarro (VEN)

  Reinhard Skricek (FRG)
  Victor Zilberman (ROU)
1980 Moskova
tulokset

  Andrés Aldama (CUB)

  John Mugabi (UGA)

  Karl-Heinz Krüger (GDR)
  Kazimierz Szczerba (POL)
1984 Los Angeles
tulokset

  Mark Breland (USA)

  An Yeong-Su (KOR)

  Joni Nyman (FIN)
  Luciano Bruno (ITA)
1988 Soul
tulokset

  Robert Wangila (KEN)

  Laurent Boudouani (FRA)

  Jan Dydak (POL)
  Kenny Gould (USA)
1992 Barcelona
tulokset

  Michael Carruth (IRL)

  Juan Hernández Sierra (CUB)

  Anibál Acevedo (PUR)
  Arkom Chenglai (THA)
1996 Atlanta
tulokset

  Oleg Saitov (RUS)

  Juan Hernández Sierra (CUB)

  Daniel Santos (PUR)
  Marian Simion (ROU)
2000 Sydney
tulokset

  Oleg Saitov (RUS)

  Serhiy Dotsenko (UKR)

  Vitalie Grusac (MDA)
  Dorel Simion (ROU)
2004 Ateena
tulokset

  Bakhtiyar Artayev (KAZ)

  Lorenzo Aragon (CUB)

  Oleg Saitov (RUS)
  Kim Jeong-Ju (KOR)
2008 Peking
tulokset

  Bakhyt Sarsekbayev (KAZ)

  Carlos Banteux (CUB)

  Kim Jeong-Ju (KOR)
  Hanati Silamu (CHN)
2012 Lontoo
tulokset

  Serik Sapiyev (KAZ)

  Fred Evans (GBR)

  Andrey Zamkovoy (RUS)
  Taras Shelestiuk (UKR)
2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Daniyar Yeleussinov (KAZ)

  Shakhram Giyasov (UZB)

  Mohammed Rabii (MAR)
  Souleymane Cissokho (FRA)
  Lähde: Boxing Men's Welterweight Medalists Sports-Reference. Viitattu 10.4.2017. (englanniksi)

Kevyt keskisarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1952 Helsinki
tulokset

  László Papp (HUN)

  Theunis van Schalkwyk (RSA)

  Eladio Herrera (ARG)
  Boris Tishin (URS)
1956 Melbourne
tulokset

  László Papp (HUN)

  José Torres (USA)

  John McCormack (GBR)
  Zbigniew Pietrzykowski (POL)
1960 Rooma
tulokset

  Wilbert McClure (USA)

  Carmelo Bossi (ITA)

  Willie Fisher (GBR)
  Boris Lagutin (URS)
1964 Tokio
tulokset

  Boris Lagutin (URS)

  Joseph Gonzales (FRA)

  Nojim Maiyegun (NGR)
  Józef Grzesiak (POL)
1968 México
tulokset

  Boris Lagutin (URS)

  Rolando Garbey (CUB)

  Günther Meier (FRG)
  Johnny Baldwin (USA)
1972 München
tulokset

  Dieter Kottysch (FRG)

  Wieslaw Rudkowski (POL)

  Alan Minter (GBR)
  Peter Tiepold (GDR)
1976 Montréal
tulokset

  Jerzy Rybicki (POL)

  Tadija Kacar (YUG)

  Rolando Garbey (CUB)
  Viktor Savchenko (URS)
1980 Moskova
tulokset

  Armando Martínez (CUB)

  Aleksandr Koshkin (URS)

  Detlef Kästner (GDR)
  Ján Franek (TCH)
1984 Los Angeles
tulokset

  Frank Tate (USA)

  Shawn O'Sullivan (CAN)

  Christophe Tiozzo (FRA)
  Manfred Zielonka (FRG)
1988 Soul
tulokset

  Park Si-Heon (KOR)

  Roy Jones, Jr. (USA)

  Ray Downey (CAN)
  Richie Woodhall (GBR)
1992 Barcelona
tulokset

  Juan Carlos Lemus (CUB)

  Orhan Delibas (NED)

  Robin Reid (GBR)
  György Mizsei (HUN)
1996 Atlanta
tulokset

  David Reid (USA)

  Alfredo Duvergel (CUB)

  Yermakhan Ibraimov (KAZ)
  Karim Tulyaganov (UZB)
2000 Sydney
tulokset

  Yermakhan Ibraimov (KAZ)

  Marian Simion (ROU)

  Pornchai Thongburan (THA)
  Jermain Taylor (USA)
  Lähde: Boxing Men's Light-Middleweight Medalists Sports-Reference. Viitattu 10.4.2017. (englanniksi)

KeskisarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1904 Saint Louis
tulokset

  Charles Mayer (USA)

  Ben Spradley (USA)

ei jaettu

1908 Lontoo
tulokset

  John Douglas (GBR)

  Snowy Baker (ANZ)

  William Philo (GBR)

1920 Antwerpen
tulokset

  Harry Mallin (GBR)

  Art Prud'homme (CAN)

  Moe Herscovitch (CAN)

1924 Pariisi
tulokset

  Harry Mallin (GBR)

  Jack Elliott (GBR)

  Joseph Beecken (BEL)

1928 Amsterdam
tulokset

  Piero Toscani (ITA)

  Jan Hermánek (TCH)

  Leonard Steyaert (BEL)

1932 Los Angeles
tulokset

  Carmen Barth (USA)

  Amado Azar (ARG)

  Eddie Peirce (RSA)

1936 Berliini
tulokset

  Jean Despeaux (FRA)

  Henry Tiller (NOR)

  Raúl Villarreal (ARG)

1948 Lontoo
tulokset

  László Papp (HUN)

  Johnny Wright (GBR)

  Ivano Fontana (ITA)

1952 Helsinki
tulokset

  Floyd Patterson (USA)

  Vasile Tita (ROU)

  Boris Nikolov (BUL)
  Stig Sjölin (SWE)
1956 Melbourne
tulokset

  Gennady Shatkov (URS)

  Ramón Tapia (CHI)

  Gilbert Chapron (FRA)
  Víctor Zalazar (ARG)
1960 Rooma
tulokset

  Eddie Crook (USA)

  Tadeusz Walasek (POL)

  Ion Monea (ROU)
  Yevgeny Feofanov (URS)
1964 Tokio
tulokset

  Valery Popenchenko (URS)

  Emil Schulz (EUA)

  Franco Valle (ITA)
  Tadeusz Walasek (POL)
1968 México
tulokset

  Chris Finnegan (GBR)

  Aleksey Kiselyov (URS)

  Agustín Zaragoza (MEX)
  Al Jones (USA)
1972 München
tulokset

  Vyacheslav Lemeshev (URS)

  Reima Virtanen (FIN)

  Prince Amartey (GHA)
  Marvin Johnson (USA)
1976 Montréal
tulokset

  Michael Spinks (USA)

  Rufat Riskiyev (URS)

  Luis Felipe Martínez (CUB)
  Alec Nastac (ROU)
1980 Moskova
tulokset

  José Gómez (CUB)

  Viktor Savchenko (URS)

  Jerzy Rybicki (POL)
  Valentin Silaghi (ROU)
1984 Los Angeles
tulokset

  Sin Jun-Seop (KOR)

  Virgil Hill (USA)

  Mohamed Zaoui (ALG)
  Arístides González (PUR)
1988 Soul
tulokset

  Henry Maske (GDR)

  Egerton Marcus (CAN)

  Chris Sande (KEN)
  Syed Hussain Shah (PAK)
1992 Barcelona
tulokset

  Ariel Hernández (CUB)

  Chris Byrd (USA)

  Chris Johnson (CAN)
  Lee Seung-Bae (KOR)
1996 Atlanta
tulokset

  Ariel Hernández (CUB)

  Malik Beyleroglu (TUR)

  Mohamed Bahari (ALG)
  Rhoshii Wells (USA)
2000 Sydney
tulokset

  Jorge Gutiérrez (CUB)

  Gaydarbek Gaydarbekov (RUS)

  Zsolt Erdei (HUN)
  Vüqar Ələkbərov (AZE)
2004 Ateena
tulokset

  Gaydarbek Gaydarbekov (RUS)

  Gennady Golovkin (KAZ)

  Andre Dirrell (USA)
  Suriya Prasathinphimai (THA)
2008 Peking
tulokset

  James DeGale (GBR)

  Emilio Correa, Jr. (CUB)

  Vijender Singh (IND)
  Darren Sutherland (IRL)
2012 Lontoo
tulokset

  Ryota Murata (JPN)

  Esquiva Florentino (BRA)

  Abbos Atayev (UZB)
  Anthony Ogogo (GBR)
2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Arlen López (CUB)

  Bektemir Melikuziev (UZB)

  Kamran Shakhsuvarly (AZE)
  Misael Rodríguez (MEX)
  Lähde: Boxing Men's Middleweight Medalists Sports-Reference. Viitattu 10.4.2017. (englanniksi)

Kevyt raskassarjaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1920 Antwerpen
tulokset

  Eddie Eagan (USA)

  Sverre Sørsdal (NOR)

  Harry Franks (GBR)

1924 Pariisi
tulokset

  Harry Mitchell (GBR)

  Thyge Petersen (DEN)

  Sverre Sørsdal (NOR)

1928 Amsterdam
tulokset

  Víctor Avendaño (ARG)

  Ernst Pistulla (GER)

  Karel Miljon (NED)

1932 Los Angeles
tulokset

  Dave Carstens (RSA)

  Gino Rossi (ITA)

  Peter Jørgensen (DEN)

1936 Berliini
tulokset

  Roger Michelot (FRA)

  Richard Vogt (GER)

  Francisco Resiglione (ARG)

1948 Lontoo
tulokset

  George Hunter (RSA)

  Don Scott (GBR)

  Mauro Cía (ARG)

1952 Helsinki
tulokset

  Norvel Lee (USA)

  Antonio Pacenza (ARG)

  Harry Siljander (FIN)
  Anatoly Perov (URS)
1956 Melbourne
tulokset

  Jim Boyd (USA)

  Gheorghe Negrea (ROU)

  Carlos Lucas (CHI)
  Romualdas Murauskas (URS)
1960 Rooma
tulokset

  Cassius Clay (USA)

  Zbigniew Pietrzykowski (POL)

  Giulio Saraudi (ITA)
  Tony Madigan (AUS)
1964 Tokio
tulokset

  Cosimo Pinto (ITA)

  Aleksey Kiselyov (URS)

  Aleksandar Nikolov (BUL)
  Zbigniew Pietrzykowski (POL)
1968 México
tulokset

  Danas Pozniakas (URS)

  Ion Monea (ROU)

  Georgi Stankov (BUL)
  Stanislaw Dragan (POL)
1972 München
tulokset

  Mate Parlov (YUG)

  Gilberto Carrillo (CUB)

  Isaac Ikhouria (NGR)
  Janusz Gortat (POL)
1976 Montréal
tulokset

  Leon Spinks (USA)

  Sixto Soria (CUB)

  Janusz Gortat (POL)
  Costica Dafinoiu (ROU)
1980 Moskova
tulokset

  Slobodan Kacar (YUG)

  Pawel Skrzecz (POL)

  Ricardo Rojas (CUB)
  Herbert Bauch (GDR)
1984 Los Angeles
tulokset

  Ante Josipovic (YUG)

  Kevin Barry (NZL)

  Mustapha Moussa (ALG)
  Evander Holyfield (USA)
1988 Soul
tulokset

  Andrew Maynard (USA)

  Nurmagomed Shanavazov (URS)

  Henryk Petrich (POL)
  Damir Škaro (YUG)
1992 Barcelona
tulokset

  Torsten May (GER)

  Rostyslav Zaulychniy (EUN)

  Zoltán Béres (HUN)
  Wojciech Bartnik (POL)
1996 Atlanta
tulokset

  Vasily Zhirov (KAZ)

  Lee Seung-Bae (KOR)

  Thomas Ulrich (GER)
  Antonio Tarver (USA)
2000 Sydney
tulokset

  Aleksandr Lebzyak (RUS)