Avaa päävalikko

Luettelo miekkailun olympiamitalisteista

MiehetMuokkaa

FlorettiMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1896 Ateena
tulokset

  Eugène-Henri Gravelotte (FRA)

  Henri Callot  (FRA)

  Periklis Pierrakos-Mavromichalis (GRE)

1900 Pariisi
tulokset

  Émile Coste (FRA)

  Henri Masson  (FRA)

  Marcel Boulenger (FRA)

1904 Saint Louis
tulokset

  Ramón Fonst (CUB)

  Albertson Van Zo Post (CUB)

  Charles Tatham  (CUB)

1908 ei olympiaohjelmassa
1912 Tukholma
tulokset

  Nedo Nadi (ITA)

  Pietro Speciale  (ITA)

  Richard Verderber  (AUT)

1920 Antwerpen
tulokset

  Nedo Nadi (ITA)

  Philippe Cattiau (FRA)

  Roger Ducret  (FRA)

1924 Pariisi
tulokset

  Roger Ducret  (FRA)

  Philippe Cattiau (FRA)

  Maurice Van Damme  (BEL)

1928 Amsterdam
tulokset

  Lucien Gaudin  (FRA)

  Erwin Casmir  (GER)

  Giulio Gaudini (ITA)

1932 Los Angeles
tulokset

  Gustavo Marzi (ITA)

  Joseph Levis (USA)

  Giulio Gaudini (ITA)

1936 Berliini
tulokset

  Giulio Gaudini (ITA)

  Edward Gardère (FRA)

  Giorgio Bocchino (ITA)

1948 Lontoo
tulokset

  Jehan Buhan  (FRA)

  Christian d'Oriola (FRA)

  Lajos Maszlay  (HUN)

1952 Helsinki
tulokset

  Christian d'Oriola (FRA)

  Edoardo Mangiarotti (ITA)

  Manlio Di Rosa (ITA)

1956 Melbourne
tulokset

  Christian d'Oriola (FRA)

  Giancarlo Bergamini (ITA)

  Antonio Spallino (ITA)

1960 Rooma
tulokset

  Viktor Ždanovitš (URS)

  Juri Sisikin (URS)

  Albert Axelrod  (USA)

1964 Tokio
tulokset

  Egon Franke (POL)

  Jean Claude Magnan (FRA)

  Daniel Revenu (FRA)

1968 México
tulokset

  Ion Drîmbă (ROU)

  Jenő Kamuti (HUN)

  Daniel Revenu (FRA)

1972 München
tulokset

  Witold Woyda (POL)

  Jenő Kamuti  (HUN)

  Christian Noël (FRA)

1976 Montréal
tulokset

  Fabio dal Zotto (ITA)

  Alexandr Romankov  (URS)

  Bernard Talvard (FRA)

1980 Moskova
tulokset

  Vladimir Smirnov (URS)

  Pascal Jolyot  (FRA)

  Alexandr Romankov (URS)

1984 Los Angeles
tulokset

  Mauro Numa (ITA)

  Matthias Behr (FRG)

  Stefano Cerioni  (ITA)

1988 Soul
tulokset

  Stefano Cerioni  (ITA)

  Udo Wagner (GDR)

  Alexandr Romankov  (URS)

1992 Barcelona
tulokset

  Philippe Omnes (FRA)

  Sergei Golubitsky (EUN)

  Elvis Gregory (CUB)

1996 Atlanta
tulokset

  Alessandro Puccini (ITA)

  Lionel Plumenail (FRA)

  Franck Boidin (FRA)

2000 Sydney
tulokset

  Kim Young-Ho (KOR)

  Ralf Bissdorf  (GER)

  Dmitri Ševtšenko (RUS)

2004 Ateena
tulokset

  Brice Guyart (FRA)

  Salvatore Sanzo (ITA)

  Andrea Cassara (ITA)

2008 Peking
tulokset

  Benjamin Kleibrink (GER)

  Yuki Ota (JPN)

  Salvatore Sanzo  (ITA)

2012 Lontoo
tulokset

  Lei Sheng (CHN)

  Alaaeldin Abouelkassem (EGY)

  Choi Byung-Chul (KOR)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Daniele Garozzo (ITA)

  Alexander Massialas (USA)

  Timur Safin (RUS)

  Lähde: Fencing Men's Foil, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
FOIL INDIVIDUAL MEN International Olympic Committee. Viitattu 20.1.2017. (englanniksi)

Floretin joukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1904 Saint Louis
tulokset
  Sekajoukkue
Ramón Fonst
Albertson Van Zo Post
Manuel Díaz
  Yhdysvallat
Charles Tatham
Charles Townsend
Arthur Fox

ei jaettu

1908-1912 ei olympiaohjelmassa
1920 Antwerpen
tulokset
  Italia
Aldo Nadi
Nedo Nadi
Olivier Abelardo
Pietro Speciale
Rodolfo Terlizzi
Oreste Puliti
Tommaso Constantino
Baldo Baldi
  Ranska
Andrè Labattut
Georges Trombert
Marcel Perrot
Lucien Gaudin
Philippe Cattiau
Roger Ducret
Gaston Amson
Lionel Bony De Castellane
  Yhdysvallat
Francis Honeycutt
Arthur Lyon
Robert Sears
Henry Breckinridge
Harold Rayner
1924 Pariisi
tulokset
  Ranska
Lucien Gaudin
Philippe Cattiau
Jacques Coutrot
Roger Ducret
Henri Jobier
Andre Labattut
Guy de Lauget
Josef Peroteaux
  Belgia
Désire Beurain
Charles Crahay
Orphile Ferdnand De Montigny
Maurice Van Damme
Marcel Berré
Albert de Roocker
  Unkari
Laszló Berti
Sándor Pósta
Zoltán Ozoray Schenker
Ödön Tersztyánszky
István Lichteneckert
1928 Amsterdam
tulokset
  Italia
Ugo Pignotti
Giulio Gaudini
Giorgio Pessina
Gioachino Guaragna
Oreste Puliti
Giorgio Chiavacci
  Ranska
Philippe Cattiau
Roger Ducret
André Labattut
Lucien Gaudin
Raymond Flacher
André Gaboriaud
  Argentiina
Roberto Larraz
Raul Anganuzzi
Luis Lucchetti
Hector Lucchetti
Carmelo Camet
1932 Los Angeles
tulokset
  Ranska
Edward Gardère
René Bondoux
René Bougnol
René Lemoine
Philippe Cattiau
Jean Piot
  Italia
Giulio Gaudini
Gustavo Marzi
Ugo Pignotti
Gioachino Guaragna
Rodolfo Terlizzi
Giorgio Pessina
  Yhdysvallat
George Charles Calnan
Richard Clarke Steere
Joseph Levis
Dernell Every
Hugh Vincent Alessandroni
Frank Righeimer
1936 Berliini
tulokset
  Italia
Giorgio Bocchino
Manlio Di Rosa
Gioachino Guaragna
Ciro Verratti
Giulio Gaudini
Gustavo Marzi
  Ranska
Edward Gardère
André Gardere
Jacques Coutrot
René Bougnol
René Bondoux
René Lemoine
  Saksa
Siegfried Lerdon
August Heim
Erwin Casmir
Julius Eisenecker
Stefan Rosenbauer
Otto Adam
1948 Lontoo
tulokset
  Ranska
Adrien Rommel
Christian d'Oriola
Andre Bonin
Jacques Lataste
Jehan Buhan
René Bougnol
  Italia
Saverio Ragno
Renzo Nostini
Manlio Di Rosa
Giorgio Pellini
Edoardo Mangiarotti
Giuliano Nostini
  Belgia
André Van De Werve De Vorsselaer
Paul Louis Jean Valcke
Raymond Bru
Georges Camille De Bourgignon
Henri Paternoster
Edouard Yves
1952 Helsinki
tulokset
  Ranska
Christian d'Oriola
Jacques Lataste
Jehan Buhan
Claude Netter
Jacques Noël
Adrien Rommel
  Italia
Giancarlo Bergamini
Antonio Spallino
Manlio Di Rosa
Giorgio Pellini
Edoardo Mangiarotti
Renzo Nostini
  Unkari
Endre Palócz
Tibor Berczelly
Endre Tilli
Aladár Gerevich
József Sákovics
Lajos Maszlay
1956 Melbourne
tulokset
  Italia
Vittorio Lucarelli
Luigi Arturo Carpaneda
Manlio Di Rosa
Giancarlo Bergamini
Antonio Spallino
Edoardo Mangiarotti
  Ranska
Bernard Baudoux
Rene Coicaud
Claude Netter
Roger Closset
Christian d'Oriola
Jacques Lataste
  Unkari
Lajos Somodi
József Gyuricza
Endre Tilli
József Marosi
Mihály Fülöp
József Sákovics
1960 Rooma
tulokset
  Neuvostoliitto
Viktor Ždanovitš
Mark Midler
Juri Rudov
Juri Sisikin
German Svešnikov
  Italia
Alberto Pellegrino
Luigi Carpaneda
Mario Culetto
Aldo Aureggi
Edoardo Mangiarotti
  Saksojen yhteisjoukkue
Jürgen Theuerkauff
Tim Gerresheim
Eberhard Mehl
Jürgen Brecht
1964 Tokio
tulokset
  Neuvostoliitto
Viktor Ždanovitš
Juri Sharov
Juri Sisikin
German Svešnikov
Mark Midler
  Puola
Witold Woyda
Zbigniew Skrudlik
Ryszard Parulski
Egon Franke
Janusz Rozycki
  Ranska
Jacky Courtillat
Jean-Claude Magnan
Christian Noël
Daniel Revenu
Pierre Rodocanachi
1968 México
tulokset
  Ranska
Daniel Revenu
Gilles Berolatti
Christian Noël
Jean-Claude Magnan
Jacques Dimont
  Neuvostoliitto
German Svešnikov
Juri Šadov
Vasili Stankovitš
Viktor Putjatin
Juri Sisikin
  Puola
Witold Woyda
Zbigniew Skrudlik
Ryszard Parulski
Egon Franke
Adam Lisewski
1972 München
tulokset
  Puola
Marek Dabrowski
Jerzy Kaczmarek
Lech Koziejowski
Witold Woyda
Arkadiusz Godel
  Neuvostoliitto
Vladimir Denisov
Anatoli Kotetsev
Leonid Romanov
Vasili Stankovitš
Viktor Putjatin
  Ranska
Jean-Claude Magnan
Christian Noël
Daniel Revenu
Bernard Talvard
Gilles Berolatti
1976 Montréal
tulokset
  Länsi-Saksa
Thomas Bach
Harald Hein
Klaus Reichert
Erik Sens-Gorius
  Italia
Fabio dal Zotto
Carlo Montano
Stefano Simoncelli
Giovanni Battista Coletti
Attilio Calatroni
  Ranska
Christian Noël
Bernard Talvard
Didier Flament
Frederic Pietruszka
Daniel Revenu
1980 Moskova
tulokset
  Ranska
Didier Flament
Pascal Joylot
Bruno Boscherie
Philippe Bonin
Frederic Pietruszka
  Neuvostoliitto
Aleksandr Romankov
Vladimir Smirnov
Sarbizhan Ruziev
Ashot Karagian
Vladimir Lapitski
  Puola
Adam Robak
Bogusław Zych
Lech Koziejowski
Marian Sypniewski
1984 Los Angeles
tulokset
  Italia
Mauro Numa
Andrea Borella
Stefano Cerioni
Angelo Scuri
Andrea Cipressa
  Länsi-Saksa
Matthias Behr
Matthias Gey
Harald Hein
Frank Beck
Klaus Reichert
  Ranska
Philippe Omnes
Patrick Groc
Frederic Pietruszka
Pascal Jolyot
Marc Cerboni
1988 Soul
tulokset
  Neuvostoliitto
Vladimir Aptiaouri
Anvar Ibraguimov
Boris Koretski
Ilgar Mamedov
Aleksxandr Romankov
  Länsi-Saksa
Matthias Behr
Thomas Endres
Matthias Gey
Ulrich Schreck
Thorsten Wiedner
  Unkari
István Busa
Zsolt Érsek
Róbert Gátai
Pál Szekeres
István Szelei
1992 Barcelona
tulokset
  Saksa
Udo Wagner
Ulrich Schreck
Thorsten Weidner
Alexander Koch
Ingo Weissenborn
  Kuuba
Elvis Gregory
Guillermo Betancourt Scull
Oscar García Perez
Tulio Diaz Babier
Hermenegildo Garcia Marturell
  Puola
Marian Sypniewski
Piotr Kiełpikowski
Adam Krzesiński
Cezary Siess
Ryszard Sobczak
1996 Atlanta
tulokset
  Venäjä
Dmitri Ševtšenko
Ilgar Mamedov
Vladislav Pavlovitš
  Puola
Piotr Kielpikowski
Adam Krzesinski
Ryszard Sobczak
Jarosław Rodzewicz
  Kuuba
Elvis Gregory
Rolando Leon
Oscar García Perez
2000 Sydney
tulokset
  Ranska
Jean-Noel Ferrari
Brice Guyart
Patrice Lhotellier
Lionel Plumenail
  Kiina
Dong Zhaozhi
Wang Haibin
Ye Chong
  Italia
Daniele Crosta
Gabriele Magni
Salvatore Sanzo
Matteo Zennaro
2004 Ateena
tulokset
  Italia
Andrea Cassara
Salvatore Sanzo
Simone Vanni
  Kiina
Dong Zhaozhi
Wang Haibin
Wu Hanxiong
Ye Chong
  Venäjä
Renal Ganeev
Juri Moltšan
Rouslan Nassiboulline
Vjatšeslav Pozdnjakov
2008 ei olympiaohjelmassa
2012 Lontoo
tulokset
  Italia
Andrea Baldini
Giorgio Avola
Andrea Cassara
Valerio Aspromonte
  Japani
Ryo Miyake
Yuki Ota
Kenta Chida
Suguru Awaji
  Saksa
Peter Joppich
Sebastian Bachmann
Benjamin Kleibrink
André Weßels
2016 Rio de Janeiro
tulokset
  Venäjä
Timur Safin
Aleksei Tšeremisinov
Artur Ahmathuzin
  Ranska
Enzo Lefort
Jérémy Cadot
Erwann Le Péchoux
Jean-Paul Tony Helissey
  Yhdysvallat
Miles Chamley-Watson
Alexander Massialas
Gerek Meinhardt
Race Imboden
  Lähde: Fencing Men's Foil, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
RINGS MEN International Olympic Committee. Viitattu 13.1.2017. (englanniksi)

KalpaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1900 Pariisi
tulokset

  Ramón Fonst (CUB)

  Louis Perrée (FRA)

  Léon Sée (FRA)

1904 Saint Louis
tulokset

  Ramón Fonst (CUB)

  Charles Tatham  (CUB)

  Albertson Van Zo Post (CUB)

1908 Lontoo
tulokset

  Gaston Alibert (FRA)

  Alexandre Lippmann (FRA)

  Eugene Olivier  (FRA)

1912 Tukholma
tulokset

  Paul Anspach (BEL)

  Ivan Joseph Martin Osiier (DEN)

  Philippe le Hardy (BEL)

1920 Antwerpen
tulokset

  Armand Massard (FRA)

  Alexandre Lippmann  (FRA)

  Gustave Buchard  (FRA)

1924 Pariisi
tulokset

  Charles Delporte  (BEL)

  Roger Ducret  (FRA)

  Nils Hellsten (SWE)

1928 Amsterdam
tulokset

  Lucien Gaudin  (FRA)

  Georges Buchard (FRA)

  George Calnan (USA)

1932 Los Angeles
tulokset

  Giancarlo Cornaggia-Medici (ITA)

  Georges Buchard (FRA)

  Carlo Agostoni (ITA)

1936 Berliini
tulokset

  Franco Riccardi (ITA)

  Saverio Ragno (ITA)

  Giancarlo Cornaggia-Medici (ITA)

1948 Lontoo
tulokset

  Luigi Cantone  (ITA)

  Oswald Zappelli (SUI)

  Edoardo Mangiarotti (ITA)

1952 Helsinki
tulokset

  Edoardo Mangiarotti (ITA)

  Dario Mangiarotti (ITA)

  Oswald Zappelli (SUI)

1956 Melbourne
tulokset

  Carlo Pavesi (ITA)

  Giuseppe Delfino (ITA)

  Edoardo Mangiarotti (ITA)

1960 Rooma
tulokset

  Giuseppe Delfino (ITA)

  Allan Jay (GBR)

  Bruno Khabarov (URS)

1964 Tokio
tulokset

  Grigori Kriss (URS)

  Henry Hoskyns (GBR)

  Guram Kostava (URS)

1968 México
tulokset

  Győző Kulcsár (HUN)

  Grigori Kriss (URS)

  Gianluigi Saccaro (ITA)

1972 München
tulokset

  Csaba Fenyvesi (HUN)

  Jacques Ladegaillerie (FRA)

  Győző Kulcsár (HUN)

1976 Montréal
tulokset

  Alexander Pusch  (FRG)

  Hans-Jürgen Hehn (FRG)

  Győző Kulcsár (HUN)

1980 Moskova
tulokset

  Johan Harmenberg (SWE)

  Ernő Kolczonay (HUN)

  Philippe Riboud (FRA)

1984 Los Angeles
tulokset

  Philippe Boisse (FRA)

  Björne Väggö (SWE)

  Philippe Riboud  (FRA)

1988 Soul
tulokset

  Arnd Schmitt  (FRG)

  Philippe Riboud (FRA)

  Andrei Šuvalov (URS)

1992 Barcelona
tulokset

  Éric Srecki (FRA)

  Pavel Kolobkov (EUN)

  Jean-Michel Henry (FRA)

1996 Atlanta
tulokset

  Aleksandr Beketov (RUS)

  Ivan Trevejo  (CUB)

  Géza Imre (HUN)

2000 Sydney
tulokset

  Pavel Kolobkov (RUS)

  Hugues Obry (FRA)

  Lee Sang-Ki (KOR)

2004 Ateena
tulokset

  Marcel Fischer (SUI)

  Wang Lei (CHN)

  Pavel Kolobkov (RUS)

2008 Peking
tulokset

  Matteo Tagliariol  (ITA)

  Fabrice Jeannet (FRA)

  José Luis Abajo (ESP)

2012 Lontoo
tulokset

  Ruben Limardo (VEN)

  Bartosz Piasecki  (NOR)

  Jung Jin-Sun (KOR)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Park Sang-young (KOR)

  Géza Imre  (HUN)

  Gauthier Grumier (FRA)

  Lähde: Fencing Men's Épée, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
ÉPÉE INDIVIDUAL MEN International Olympic Committee. Viitattu 20.1.2017. (englanniksi)

Kalvan joukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1908 Lontoo
tulokset
  Ranska
Gaston Alibert
Herman Georges Berger
Charles Collignon
Eugène Olivier
Bernard Gravier
Alexandre Lippmann
Jean Stern
  Iso-Britannia
Charles Leaf Daniell
Cecil Haig
Martin Holt
Robert Montgomerie
Martin Holt
Edgar Seligman
Edgar Amphlett
  Belgia
Paul Anspach
Desire Beaurain
Ferdinand Feyerick
François Rom
Fernand de Montigny
Victor Willems
Fernand Bosmans
1912 Tukholma
tulokset
  Belgia
Paul Anspach
Henri Anspach
Robert Hennet
Fernand de Montigny
Jacques Ochs
François Rom
Gaston Salmon
Victor Willems
  Iso-Britannia
Edgar Seligman
Edgar Amphlett
Robert Montgomerie
Percival Dawson
Arthur Everitt
Sydney Mertineau
Martin Holt
  Alankomaat
Adrianus de Jong
Willem van Blijenburgh
Jetze Doorman
Leonardus Salomonson
George van Rossem
1920 Antwerpen
tulokset
  Italia
Aldo Nadi
Nedo Nadi
Olivier Abelardo
Pietro Speciale
Rodolfo Terlizzi
Oreste Puliti
Tommaso Constantino
Baldo Baldi
  Belgia
Paul Anspach
Léon Tom
Ernest Gevers
Félix Goblet D'aviella
Victor Boin
Joseph De Craecker
Philippe Le Hardy de Beaulieu
Fernand de Montigny
  Ranska
Armand Massard
Alexandre Lippmann
Gustave Buchard
Georges Casanova
Georges Trombert
Gaston Amson
Louis Moreau
1924 Pariisi
tulokset
  Ranska
Lucien Gaudin
Georges Buchard
Roger Ducret
André Labatut
Lionel Liottel
Alexandre Lippmann
Georges Tainturier
  Belgia
Paul Anspach
Joseph De Craecker
Charles Delporte
Fernand De Montigny
Ernest Gevers
Léon Tom
  Italia
Giulio Basletta
Marcello Bertinetti
Giovanni Canova
Vincenzo Cuccia
V. Montegazza
Oreste Moricca
1928 Amsterdam
tulokset
  Italia
Giulio Basletta
Marcello Bertinetti
Giancarlo Cornaggia-Medici
Carlo Agostoni
Renzo Minoli
Franco Riccardi
  Ranska
Géo Buchard
Gaston Amson
Émile Cornic
Bernard Schmetz
René Barbier
  Portugali
Paulo Leal
Mário de Noronha
Jorge de Paiva
Frederico Paredes
João Sassetti
Henrique da Silveira
1932 Los Angeles
tulokset
  Ranska
Fernand Jourdant
Bernard Schmetz
Georges Tainturier
Georges Buchard
Jean Piot
Philippe Cattiau
  Italia
Saverio Ragno
Giancarlo Cornaggia-Medici
Franco Riccardi
Carlo Agostoni
Renzo Minoli
  Yhdysvallat
George Charles Calnan
Gustave Marinius Heiss
Frank Righeimer
Tracy Jaeckel
Curtis Charles Shears
Miguel Angel De Capriles
1936 Berliini
tulokset
  Italia
Alfredo Pezzana
Edoardo Mangiarotti
Saverio Ragno
Giancarlo Cornaggia-Medici
Giancarlo Brusati
Franco Riccardi
  Ruotsi
Hans Drakenberg
Hans Granfelt
Gustaf Dyrssen
Gustav Almgren
Birger Cederin
Sven Thofelt
  Ranska
Henri Dulieux
Philippe Cattiau
Georges Buchard
Paul Wormser
Michel Pécheux
Bernard Schmetz
1948 Lontoo
tulokset
  Ranska
Maurice Huet
Michel Pécheux
Marcel Desprets
Edouard Artigas
Henri Guerin
Henri Lepage
  Italia
Luigi Cantone
Marc Antonio Mandruzzato
Carlo Agostoni
Edoardo Mangiarotti
Fiorenzo Marini
Dario Mangiarotti
  Ruotsi
Frank Cervell
Carl Forssell
Bengt Ljungquist
Sven Thofelt
Per Hjalmar Carleson
Arne Tollbom
1952 Helsinki
tulokset
  Italia
Roberto Battaglia
Carlo Pavesi
Franco Bertinetti
Giuseppe Delfino
Dario Mangiarotti
Edoardo Mangiarotti
  Ruotsi
Berndt-Otto Rehbinder
Bengt Ljungquist
Per Hjalmar Carleson
Carl Forssell
Sven Fahlman
Lennart Magnusson
  Sveitsi
Otto Rüfenacht
Paul Meister
Oswald Zappelli
Willy Fitting
Mario Valota
Paul Barth
1956 Melbourne
tulokset
  Italia
Giuseppe Delfino
Franco Bertinetti
Alberto Pellegrino
Giorgio Anglesio
Carlo Pavesi
Edoardo Mangiarotti
  Unkari
Bela Rerrich
Ambrus Nagy
Barnabas Berzsenyi
Jozsef Marosi
Jozsef Sakovics
Lajos Balthazár
  Ranska
Yves Dreyfus
Rene Queyroux
Daniel Dagallier
Claude Nigon
Armand Mouyal
1960 Rooma
tulokset
  Italia
Giuseppe Delfino
Alberto Pellegrino
Carlo Pavesi
Edoardo Mangiarotti
Fiorenzo Marini
Gianluigi Saccaro
  Iso-Britannia
Allan Jay
Michael Howard
John Pelling
Henry Hoskyns
Raymond Harrison
Michael Alexander
  Neuvostoliitto
Valentin Chernikov
Guram Kostava
Arnold Chernushevich
Bruno Khabarov
Aleksandr Pavlovsky
1964 Tokio
tulokset
  Unkari
Árpád Bárány
Tamás Gábor
István Kausz
Győző Kulcsár
Zoltán Nemere
  Italia
Giovan Battista Breda
Giuseppe Delfino
Gianfranco Paolucci
Alberto Pellegrino
Gianluigi Saccaro
  Ranska
Claude Bourquard
Claude Brodin
Jacques Brodin
Yves Dreyfus
Jack Guittet
1968 México
tulokset
  Unkari
Csaba Fenyvesi
Zoltan Nemere
Pál Schmitt
Gyözö Kulcsar
Pal Nagy
  Neuvostoliitto
Grigory Kriss
Iosif Vitebsky
Aleksei Nikanchikov
Yuri Smolyakov
Viktor Modzalevsky
  Puola
Bogdan Andrzejewski
Michał Butkiewicz
Bogdan Gonsior
Henryk Nielaba
Kazimierz Barburski
1972 München
tulokset
  Unkari
Sándor Erdös
Csaba Fenyvesi
Gyözö Kulcsar
Pál Schmitt
Istvan Osztrics
  Sveitsi
Guy Evequoz
Daniel Giger
Christian Kauter
Peter Lötscher
François Suchanecki
  Neuvostoliitto
Viktor Modzalevsky
Sergei Paramonov
Igor Valetov
Georgi Zažitski
Grigori Kriss
1976 Montréal
tulokset
  Ruotsi
Carl von Essen
Hans Jacobson
Rolf Edling
Leif Högström
Göran Flodström
  Länsi-Saksa
Alexander Pusch
Hans-Jürgen Hehn
Reinhold Behr
Volker Fischer
Hanns Jana
  Sveitsi
François Suchanecki
Michel Poffet
Daniel Giger
Christian Kauter
Jean-Blaise Evequoz
1980 Moskova
tulokset
  Ranska
Philippe Riboud
Patrick Picot
Hubert Gardas
Philippe Boisse
Michel Salesse
  Puola
Piotr Jabłkowski
Andrzej Lis
Leszek Swornowski
Ludomir Chronowski
Mariusz Strzałka
  Neuvostoliitto
Ashot Karagian
Boris Lukomsky
Aleksander Abushackmetov
Aleksander Mozhaev
Vladimir Smirnov
1984 Los Angeles
tulokset
  Länsi-Saksa
Elmar Borrmann
Volker Fischer
Gerhard Heer
Rafael Nickel
Alexander Pusch
  Ranska
Philippe Boisse
Jean-Michel Henry
Olivier Lenglet
Philippe Riboud
Michel Salesse
  Italia
Stefano Bellone
Sandro Cuomo
Cosimo Ferro
Roberto Manzi
Angelo Mazzoni
1988 Soul
tulokset
  Ranska
Frederic Delpla
Jean-Michel Henry
Olivier Lenglet
Philippe Riboud
Éric Srecki
  Länsi-Saksa
Elmar Borrmann
Volker Fischer
Thomas Gerull
Alexander Pusch
Arnd Schmitt
  Neuvostoliitto
Andrey Shuvalov
Pavel Kolobkov
Wladimir Reznitschenko
Mikhail Tishko
Igor Tikhomirov
1992 Barcelona
tulokset
  Saksa
Elmar Borrmann
Robert Felisiak
Arnd Schmitt
Uwe Proske
Wladimir Reznitschenko
  Unkari
Iván Kovács
Krisztián Kulcsár
Ferenc Hegedűs
Ernő Kolczonay
Gábor Totola
  Yhdistynyt joukkue
Pavel Kolobkov
Andrey Shuvalov
Sergei Kravchuk
Sergei Kostarev
Valery Zakharevich
1996 Atlanta
tulokset
  Italia
Sandro Cuomo
Angelo Mazzoni
Maurizio Randazzo
  Venäjä
Aleksandr Beketov
Pavel Kolobkov
Valery Zakharevich
  Ranska
Jean-Michel Henry
Robert Leroux
Éric Srecki
2000 Sydney
tulokset
  Italia
Angelo Mazzoni
Paolo Milanoli
Maurizio Randazzo
Alfredo Rota
  Ranska
Jean-François di Martino
Hugues Obry
Éric Srecki
  Kuuba
Nelson Loyola
Carlos Pedroso
Ivan Trevejo
2004 Ateena
tulokset
  Ranska
Fabrice Jeannet
Jérôme Jeannet
Hugues Obry
Érik Boisse
  Unkari
Gábor Boczkó
Krisztián Kulcsár
Iván Kovács
Géza Imre
  Saksa
Sven Schmid
Jörg Fiedler
Daniel Strigel
2008 Peking
tulokset
  Ranska
Jérôme Jeannet
Fabrice Jeannet
Ulrich Robeiri
  Puola
Robert Andrzejuk
Tomasz Motyka
Adam Wiercioch
Radosław Zawrotniak
  Italia
Stefano Carozzo
Diego Confalonieri
Alfredo Rota
Matteo Tagliariol
2012 ei olympiaohjelmassa
2016 Rio de Janeiro
tulokset
  Ranska
Gauthier Grumier
Yannick Borel
Daniel Jérent
Jean-Michel Lucenay
  Italia
Enrico Garozzo
Marco Fichera
Paolo Pizzo
Andrea Santarelli
  Unkari
Géza Imre
Gábor Boczkó
András Rédli
Péter Somfai
  Lähde: Fencing Men's Foil, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
ÉPÉE TEAM MEN International Olympic Committee. Viitattu 20.1.2017. (englanniksi)

SäiläMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1896 Ateena
tulokset

  Ioannis Georgiadis (GRE)

  Telemachos Karakalos (GRE)

  Holger Nielsen  (DEN)

1900 Pariisi
tulokset

  Georges de la Falaise (FRA)

  Léon Thiébaut (FRA)

  Siegfried Flesch (AUT)

1904 Saint Louis
tulokset

  Manuel Díaz (CUB)

  William Grebe (USA)

  Albertson Van Zo Post (CUB)

1908 Lontoo
tulokset

  Jenő Fuchs (HUN)

  Béla Zulawsky (HUN)

  Vilém Goppold von Lobsdorf (BOH)

1912 Tukholma
tulokset

  Jenő Fuchs (HUN)

  Béla Békéssy  (HUN)

  Ervin Mészáros (HUN)

1920 Antwerpen
tulokset

  Nedo Nadi (ITA)

  Aldo Nadi (ITA)

  Adrianus de Jong (NED)

1924 Pariisi
tulokset

  Sándor Pósta (HUN)

  Roger Ducret  (FRA)

  János Garay (HUN)

1928 Amsterdam
tulokset

  Odön Tersztyánszky (HUN)

  Attila Petschauer (HUN)

  Bino Bini  (ITA)

1932 Los Angeles
tulokset

  György Piller (HUN)

  Giulio Gaudini (ITA)

  Endre Kabos (HUN)

1936 Berliini
tulokset

  Endre Kabos (HUN)

  Gustavo Marzi (ITA)

  Aladár Gerevich (HUN)

1948 Lontoo
tulokset

  Aladár Gerevich (HUN)

  Vincenzo Pinton (ITA)

  Pál Kovács (HUN)

1952 Helsinki
tulokset

  Pál Kovács (HUN)

  Aladár Gerevich (HUN)

  Tibor Berczelly (HUN)

1956 Melbourne
tulokset

  Rudolf Kárpáti (HUN)

  Jerzy Pawłowski (POL)

  Lev Kuznetsov (URS)

1960 Rooma
tulokset

  Rudolf Kárpáti (HUN)

  Zoltán Horváth (HUN)

  Wladimiro Calarese (ITA)

1964 Tokio
tulokset

  Tibor Pézsa (HUN)

  Claude Arabo (FRA)

  Umar Mavlikhanov (URS)

1968 México
tulokset

  Jerzy Pawłowski (POL)

  Mark Rakita (URS)

  Tibor Pézsa (HUN)

1972 München
tulokset

  Viktor Sidjak (URS)

  Péter Maróth (HUN)

  Vladimir Nazlymov (URS)

1976 Montréal
tulokset

  Viktor Krovopuskov  (URS)

  Vladimir Nazlymov  (URS)

  Viktor Sidjak (URS)

1980 Moskova
tulokset

  Viktor Krovopuskov  (URS)

  Mikhail Burtsev (URS)

  Imre Gedővári  (HUN)

1984 Los Angeles
tulokset

  Jean-François Lamour (FRA)

  Marco Marin (ITA)

  Peter Westbrook (USA)

1988 Soul
tulokset

  Jean-François Lamour (FRA)

  Janusz Olech (POL)

  Giovanni Scalzo (ITA)

1992 Barcelona
tulokset

  Bence Szabó (HUN)

  Marco Marin (ITA)

  Jean-François Lamour (FRA)

1996 Atlanta
tulokset

  Stanislav Pozdnyakov (RUS)

  Sergey Sharikov (RUS)

  Damien Touya (FRA)

2000 Sydney
tulokset

  Mihai Claudiu Covaliu (ROU)

  Mathieu Gourdain (FRA)

  Wiradech Kothny (GER)

2004 Ateena
tulokset

  Aldo Montano (ITA)

  Zsolt Nemcsik (HUN)

  Vladislav Tretiak (UKR)

2008 Peking
tulokset

  Zhong Man (CHN)

  Nicolas Lopez (FRA)

  Mihai Claudiu Covaliu (ROU)

2012 Lontoo
tulokset

  Áron Szilágyi (HUN)

  Diego Occhiuzzi  (ITA)

  Nikolai Kovalev  (RUS)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Áron Szilágyi (HUN)

  Daryl Homer (USA)

  Kim Jung-hwan (KOR)

  Lähde: Fencing Men's Sabre, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
SABRE INDIVIDUAL MEN International Olympic Committee. Viitattu 20.1.2017. (englanniksi)

Säilän joukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1908 Lontoo
tulokset
  Unkari
Jenő Fuchs
Oszkár Gerde
Péter Tóth
Lajos Werkner
Dezső Földes
  Italia
Marcello Bertinetti
Riccardo Nowak
Abelardo Olivier
Alessandro Pirzio-Biroli
Sante Ceccherini
  Böömi
Vlastimil Lada-Sázavský
Vilém Goppold von Lobsdorf
Bedřich Schejbal
Jaroslav Šourek-Tuček
Otakar Lada
1912 Tukholma
tulokset
  Unkari
Jenő Fuchs
László Berti
Ervin Mészáros
Dezső Földes
Oszkár Gerde
Zoltán Ozoray Schenker
Péter Tóth
Lajos Werkner
  Itävalta
Richard Verderber
Otto Herschmann
Rudolf Cvetko
Friedrich Golling
Andreas Suttner
Albert Bogen
Reinhold Trampler
  Alankomaat
Willem van Blijenburgh
George van Rossem
Adrianus de Jong
Jetze Doorman
Dirk Scalongne
Hendrik de Jongh
1920 Antwerpen
tulokset
  Italia
Aldo Nadi
Nedo Nadi
Francesco Gargano
Oreste Puliti
Giorgio Santelli
Dino Urbani
Federico Secondo Cesarano
Baldo Baldi
  Ranska
Jean Margraff
Marc Marie Jean Perrodon
Henri Marie Raoul De Saint Germain
Georges Trombert
Lucien Gaudin
  Alankomaat
Jan Van Der Wiel
Adrianus De Jong
Jetze Doorman
Willem Van Blijenburgh
Louis Delaunoy
Salomon Zeldenrust
1924 Pariisi
tulokset
  Italia
Renato Anselmi
Guido Balzarini
Marcello Bertinetti
Bino Bini
Vincenzo Cuccia
Oreste Moricca
Oreste Puliti
Giulio Sarrocchi
  Unkari
László Berti
János Garay
Sándor Pósta
József Rády
Zoltán Ozoray Schenker
László Széchy
Ödön Tersztyánszky
Jenő Uhlyárik
  Alankomaat
Adrianus De Jong
Jetze Doorman
Hendrik Scherpenhuyzen
Jan Van Der Wiel
Maarten Hendrik Van Dulm
Henri Jacob Wynoldy-Daniels
1928 Amsterdam
tulokset
  Unkari
Ödön Tersztyánszky
János Garay
Attila Petschauer
József Rády
Sándor Gombos
Gyula Glykais
  Italia
Bino Bini
Oreste Puliti
Giulio Sarrocchi
Renato Anselmi
Emilio Salafia
Gustavo Marzi
  Puola
Adam Papée
Tadeusz Friedrich
Kazimierz Laskowski
Władysław Segda
Aleksander Małecki
Jerzy Zabielski
1932 Los Angeles
tulokset
  Unkari
Endre Kabos
Attila Petschauer
Ernő Nagy
Gyula Glykais
György Piller
Aladár Gerevich
  Italia
Gustavo Marzi
Giulio Gaudini
Renato Anselmi
Emilio Salafia
Arturo De Vecchi
Ugo Pignotti
  Puola
Tadeusz Friedrich
Marian Suski
Władysław Dobrowolski
Władysław Segda
Leszek Lubicz
Adam Papée
1936 Berliini
tulokset
  Unkari
Pál Kovács
Tibor Berczelly
Imre Rajczy
Aladár Gerevich
Endre Kabos
László Rajcsányi
  Italia
Vincenzo Pinton
Aldo Masciotta
Athos Tanzini
Aldo Montano
Gustavo Marzi
Giulio Gaudini
  Saksa
Hans Jörger
Julius Eisenecker
August Heim
Erwin Casmir
Richard Wahl
Hans Esser
1948 Lontoo
tulokset
  Unkari
László Rajcsányi
Bertalan Papp
Aladár Gerevich
Tibor Berczelly
Rudolf Kárpáti
Pál Kovács
  Italia
Carlo Turcato
Gastone Darè
Vincenzo Pinton
Mauro Racca
Renzo Nostini
Aldo Montano
  Yhdysvallat
Miguel Angel De Capriles
Norman Cohn-Armitage
George Vitez Worth
Dean Victor Cetrulo
James Hummitzsch Flynn
Tibor Andrew Nyilas
1952 Helsinki
tulokset
  Unkari
Bertalan Papp
László Rajcsányi
Rudolf Kárpáti
Tibor Berczelly
Aladár Gerevich
Pál Kovács
  Italia
Giorgio Pellini
Vincenzo Pinton
Renzo Nostini
Mauro Racca
Gastone Darè
Roberto Ferrari
  Ranska
Maurice Piot
Jacques Lefèvre
Bernard Morel
Jean Laroyenne
Jean Francois Tournon
Jean Levavasseur
1956 Melbourne
tulokset
  Unkari
Attila Keresztes
Aladár Gerevich
Rudolf Kárpáti
Jenő Hámori
Pál Kovács
Dániel Magay
  Puola
Zygmunt Pawlas
Jerzy Pawłowski
Wojciech Zabłocki
Andrzej Ryszard Piątkowski
Marian Kuszewski
Ryszard Zub
  Neuvostoliitto
Yakov Rylsky
David Tyshler
Lev Kuznetsov
Yevgeny Cherepovsky
Leonid Bogdanov
1960 Rooma
tulokset
  Unkari
Tamás Mendelényi
Rudolf Kárpáti
Pál Kovács
Zoltán Horváth
Gábor Delneky
Aladár Gerevich
  Puola
Andrzej Piatkowski
Emil Ochyra
Wojciech Zabłocki
Jerzy Pawłowski
Ryszard Zub
Marian Kuszewski
  Italia
Wladimiro Calarese
Giampaolo Calanchini
Pierluigi Chicca
Roberto Ferrari
Mario Ravagnan
1964 Tokio
tulokset
  Neuvostoliitto
Boris Melnikov
Nugzar Asatiani
Mark Rakita
Yakov Rylsky
Umar Mavlikhanov
  Italia
Giampaolo Calanchini
Wladimiro Calarese
Pierluigi Chicca
Mario Ravagnan
Cesare Salvadori
  Puola
Emil Ochyra
Jerzy Pawłowski
Ryszard Zub
Andrzej Piatkowski
Wojciech Zabłocki
1968 México
tulokset
  Neuvostoliitto
Vladimir Nazlymov
Viktor Sidjak
Eduard Vinokurov
Mark Rakita
Umar Mavlikhanov
  Italia
Wladimiro Calarese
Michele Maffei
Cesare Salvadori
Pierluigi Chicca
Rolando Rigoli
  Unkari
Tamás Kovács
János Kalmár
Péter Bakonyi
Miklós Meszéna
Tibor Pézsa
1972 München
tulokset
  Italia
Michele Maffei
Mario Aldo Montano
Mario Tullio Montano
Rolando Rigoli
Cesare Salvadori
  Neuvostoliitto
Viktor Bashenov
Vladimir Nazlymov
Viktor Sidjak
Eduard Vinokurov
Mark Rakita
  Unkari
Pál Gerevich
Tamás Kovács
Péter Marót
Tibor Pézsa
Péter Bakonyi
1976 Montréal
tulokset
  Neuvostoliitto
Viktor Krovopuskov
Eduard Vinokurov
Viktor Sidjak
Vladimir Nazlymov
Mikhail Burtsev
  Italia
Mario Aldo Montano
Michele Maffei
Angelo Arcidiacono
Tommaso Montano
Mario Tullio Montano
  Romania
Daniel Irimiciuc
Ioan Pop
Marin Mustata
Corneliu Marin
Alexandru Nilca
1980 Moskova
tulokset
  Neuvostoliitto
Mikhail Burtsev
Viktor Krovopuskov
Viktor Sidjak
Vladimir Nazlymov
  Italia
Michele Maffei
Mario Aldo Montano
Marco Romano
Ferdinando Meglio
  Unkari
Imre Gedővári
Rudolf Nébald
Pál Gerevich
Ferenc Hammang
György Nébald
1984 Los Angeles
tulokset
  Italia
Marco Marin
Gianfranco Dalla Barba
Giovanni Scalzo
Ferdinando Meglio
Angelo Arcidiacono
  Ranska
Jean-François Lamour
Pierre Guichot
Hervé Granger-Veyron
Philippe Delrieu
Franck Ducheix
  Romania
Marin Mustata
Ioan Pop
Alexandru Chiculita
Corneliu Marin
Vilmos Szabo
1988 Soul
tulokset
  Unkari
Imre Bujdosó
László Csongrádi
Imre Gedővári
György Nébald
Bence Szabó
  Neuvostoliitto
Andrei Alshan
Mikhail Burtsev
Sergei Koryakin
Sergei Mindirgassov
Heorhiy Pohosov
  Italia
Massimo Cavaliere
Gianfranco Dalla Barba
Marco Marin
Ferdinando Meglio
Giovanni Scalzo
1992 Barcelona
tulokset
  Yhdistynyt joukkue
Grigori Kirijenko
Aleksandr Shirshov
Heorhiy Pohosov
Vadim Gutzeit
Stanislav Pozdnjakov
  Unkari
Bence Szabó
Csaba Köves
György Nébald
Péter Abay
Imre Bujdosó
  Ranska
Jean-François Lamour
Jean-Phillippe Daurelle
Franck Ducheix
Hervé Grainger-Veyron
Pierre Guichot
1996 Atlanta
tulokset
  Venäjä
Stanislav Pozdnjakov
Grigori Kirijenko
Sergei Sharikov
  Unkari
Csaba Köves
József Navarrete
Bence Szabó
  Italia
Raffaello Caserta
Luigi Tarantino
Toni Terenzi
2000 Sydney
tulokset
  Venäjä
Sergei Sharikov
Aleksey Frosin
Stanislav Pozdnjakov
  Ranska
Mathieu Gourdain
Julien Pillet
Cédric Séguin
Damien Touya
  Saksa
Dennis Bauer
Wiradech Kothny
Alexander Weber
2004 Ateena
tulokset
  Ranska
Julien Pillet
Damien Touya
Gael Touya
  Italia
Aldo Montano
Gianpiero Pastore
Luigi Tarantino
  Venäjä
Sergei Sharikov
Aleksei Djatšenko
Stanislav Pozdnjakov
Aleksei Jakimenko
2008 Peking
tulokset
  Ranska
Nicolas Lopez
Julien Pillet
Boris Sanson
  Yhdysvallat
Tim Morehouse
Jason Rogers
Keeth Smart
James Williams
  Italia
Aldo Montano
Diego Occhiuzzi
Giampiero Pastore
Luigi Tarantino
2012 Lontoo
tulokset
  Etelä-Korea
Gu Bon-Gil
Won Woo-Young
Kim Jung-Hwan
Oh Eun-Seok
  Romania
Rareș Dumitrescu
Tiberiu Dolniceanu
Florin Zalomir
Alexandru Siriţeanu
  Italia
Aldo Montano
Diego Occhiuzzi
Luigi Samele
Luigi Tarantino
2016 ei olympiaohjelmassa
  Lähde: Fencing Men's Sabre, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)

NaisetMuokkaa

FlorettiMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1924 Pariisi
tulokset

  Ellen Osiier (DEN)

  Gladys Davies (GBR)

  Grete Heckscher (DEN)

1928 Amsterdam
tulokset

  Helene Mayer (GER)

  Muriel Freeman (GBR)

  Olga Oelkers (GER)

1932 Los Angeles
tulokset

  Ellen Preis (AUT)

  Judy Guinness (GBR)

  Erna Bogen-Bogáti (HUN)

1936 Berliini
tulokset

  Ilona Elek (HUN)

  Helene Mayer (GER)

  Ellen Preis (AUT)

1948 Lontoo
tulokset

  Ilona Elek (HUN)

  Karen Lachmann (DEN)

  Ellen Müller (AUT)

1952 Helsinki
tulokset

  Irene Camber  (ITA)

  Ilona Elek (HUN)

  Karen Lachmann (DEN)

1956 Melbourne
tulokset

  Gillian Sheen (GBR)

  Olga Orbán (ROU)

  Renée Garilhe (FRA)

1960 Rooma
tulokset

  Heidi Schmid (EUA)

  Valentina Rastvorova (URS)

  Maria Vicol  (ROU)

1964 Tokio
tulokset

  Ildikó Újlaky-Rejtő (HUN)

  Helga Mees (EUA)

  Antonella Ragno (ITA)

1968 México
tulokset

  Elena Novikova-Belova (URS)

  Pilar Roldán (MEX)

  Ildikó Újlaky-Rejtő (HUN)

1972 München
tulokset

  Antonella Ragno-Lonzi (ITA)

  Ildikó Bóbis (HUN)

  Galina Gorokhova (URS)

1976 Montréal
tulokset

  Ildikó Schwarczenberger (HUN)

  Maria Consolata Collino (ITA)

  Elena Novikova-Belova (URS)

1980 Moskova
tulokset

  Pascale Trinquet (FRA)

  Magda Maros  (HUN)

  Barbara Wysoczańska (POL)

1984 Los Angeles
tulokset

  Luan Jujie (CHN)

  Cornelia Hanisch (FRG)

  Dorina Vaccaroni (ITA)

1988 Soul
tulokset

  Anja Fichtel (FRG)

  Sabine Bau (FRG)

  Zita Funkenhauser (FRG)

1992 Barcelona
tulokset

  Giovanna Trillini (ITA)

  Wang Huifeng (CHN)

  Tatjana Sadovskaja (EUN)

1996 Atlanta
tulokset

  Laura Badea (ROU)

  Valentina Vezzali (ITA)

  Giovanna Trillini  (ITA)

2000 Sydney
tulokset

  Valentina Vezzali  (ITA)

  Rita König  (GER)

  Giovanna Trillini (ITA)

2004 Ateena
tulokset

  Valentina Vezzali  (ITA)

  Giovanna Trillini (ITA)

  Sylwia Gruchała (POL)

2008 Peking
tulokset

  Valentina Vezzali  (ITA)

  Nam Hyun-hee (KOR)

  Margherita Granbassi (ITA)

2012 Lontoo
tulokset

  Elisa Di Francisca (ITA)

  Arianna Errigo (ITA)

  Valentina Vezzali (ITA)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Inna Deriglazova (RUS)

  Elisa Di Francisca (ITA)

  Inès Boubakri (TUN)

  Lähde: Fencing Women's Foil, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
FOIL INDIVIDUAL WOMEN International Olympic Committee. Viitattu 20.1.2017. (englanniksi)

Floretin joukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1960 Rooma
tulokset
  Neuvostoliitto
Valentina Prudskova
Alexandra Zabelina
Lyudmila Shishova
Tatyana Petrenko
Galina Gorokhova
Valentina Rastvorova
  Unkari
Györgyi Marvalics
Ildikó Újlaky-Rejtő
Magdolna Nyári
Katalin Juhász
Lídia Dömölky
  Italia
Bruna Colombetti
Velleda Cesari
Claudia Pasini
Irene Camber
Antonella Ragno-Lonzi
1964 Tokio
tulokset
  Unkari
Paula Marosi
Katalin Juhász
Judit Ágoston
Lídia Dömölky
Ildikó Újlaky-Rejtő
  Neuvostoliitto
Lyudmila Shishova
Valentina Prudskova
Valentina Rastvorova
Tatyana Samusenko
Galina Gorokhova
  Saksojen yhteisjoukkue
Heidi Schmid
Helga Mees
Rosemarie Scherberger
Gudrun Theuerkauff
1968 México
tulokset
  Neuvostoliitto
Aleksandra Zabelina
Tatyana Samusenko
Elena Novikova-Belova
Galina Gorokhova
Svetlana Tširkova
  Unkari
Lídia Dömölky
Ildikó Bóbis
Ildikó Újlaky-Rejtő
Mária Gulácsy
Paula Marosi
  Romania
Ecaterina Iencic-Stahl
Ileana Gyulai-Drimba-Jenei
Maria Vicol
Olga Orban-Szabo
Ana Dersidan-Ene-Pascu
1972 München
tulokset
  Neuvostoliitto
Elena Novikova-Belova
Galina Gorokhova
Tatyana Samusenko
Aleksandra Zabelina
Svetlana Tširkova
  Unkari
Ildikó Bóbis
Ildikó Újlaky-Rejtő
Ildikó Schwarczenberger
Mária Szolnoki
Ildikó Rónay
  Romania
Ileana Gyulai-Drimba-Jenei
Ana Dersidan-Ene-Pascu
Ecaterina Iencic-Stahl
Olga Orban-Szabo
1976 Montréal
tulokset
  Neuvostoliitto
Elena Novikova-Belova
Olga Knyazeva
Valentina Sidorova
Nailia Gilizova
Valentina Nikonova
  Ranska
Brigitte Latrille-Gaudin
Brigitte Gapais-Dumont
Christine Muzio
Veronique Trinquet
Claudette Herbster-Josland
  Unkari
Ildikó Schwarczenberger
Edit Kovács
Magda Maros
Ildikó Újlaky-Rejtő
Ildikó Bóbis
1980 Moskova
tulokset
  Ranska
Brigitte Latrille-Gaudin
Pascale Trinquet
Isabelle Begard
Veronique Brouquier
Christine Muzio
  Neuvostoliitto
Valentina Sidorova
Nailia Giliazova
Elena Novikova-Belova
Irina Ushakova
Larisa Tsagaraeva
  Unkari
Ildikó Schwarczenberger
Magda Maros
Gertrúd Stefanek
Zsuzsanna Szőcs
Edit Kovács
1984 Los Angeles
tulokset
  Länsi-Saksa
Ute Kircheis-Wessel
Christiane Weber
Cornelia Hanisch
Sabine Bischoff
Zita Funkenhauser
  Romania
Aurora Dan
Monika Weber-Koszto
Rozalia Oros
Marcela Moldovan-Zsak
Elisabeta Guzganu-Tufan
  Ranska
Laurence Modaine
Pascale Trinquet-Hachin
Brigitte Latrille-Gaudin
Veronique Brouquier
Anne Meygret
1988 Soul
tulokset
  Länsi-Saksa
Sabine Bau
Anja Fichtel-Mauritz
Zita Funkenhauser
Anette Klug
Christiane Weber
  Italia
Francesca Bortolozzi-Borella
Annapia Gandolfi
Lucia Traversa
Dorina Vaccaroni
Margherita Zalaffi
  Unkari
Zsuzsa Jánosi
Edit Kovács
Gertrúd Stefanek
Zsuzsanna Szőcs
Katalin Tuschák
1992 Barcelona
tulokset
  Italia
Diana Bianchedi
Francesca Bortolozzi-Borella
Giovanna Trillini
Dorina Vaccaroni
Margherita Zalaffi
  Saksa
Sabine Bau
Zita Funkenhauser
Annette Dobmeier
Anja Fichtel-Mauritz
Monika Weber-Koszto
  Romania
Reka Szabo-Lazar
Claudia Grigorescu
Elisabeta Tufan
Laura Badea
Roxana Dumitrescu
1996 Atlanta
tulokset
  Italia
Francesca Bortolozzi-Borella
Giovanna Trillini
Valentina Vezzali
  Romania
Laura Badea
Reka Szabo
Roxana Scarlat
  Saksa
Anja Fichtel Mauritz
Sabine Bau
Monika Weber-Koszto
2000 Sydney
tulokset
  Italia
Diana Bianchedi
Giovanna Trillini
Valentina Vezzali
  Puola
Sylwia Gruchała
Magdalena Mroczkiewicz
Anna Rybicka
Barbara Wolnicka-Szewczyk
  Saksa
Sabine Bau
Rita Koenig
Monika Weber
2004 ei olympiaohjelmassa
2008 Peking
tulokset
  Venäjä
Svetlana Boiko
Aida Shanayeva
Viktoria Nikishina
Yevgeniya Lamonova
  Yhdysvallat
Emily Cross
Hanna Thompson
Erinn Smart
  Italia
Valentina Vezzali
Giovanna Trillini
Margherita Granbassi
Ilaria Salvatori
2012 Lontoo
tulokset
  Italia
Valentina Vezzali
Elisa Di Francisca
Arianna Errigo
Ilaria Salvatori
  Venäjä
Aida Shanayeva
Larisa Korobeynikova
Inna Deriglazova
Kamila Gafurzyanova
  Etelä-Korea
Nam Hyun-hee
Jeon Hee-sook
Jung Gil-ok
Oh Ha-na
2016 ei olympiaohjelmassa
  Lähde: Fencing Women's Foil, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)

KalpaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1996 Atlanta
tulokset

  Laura Flessel  (FRA)

  Valerie Barlois (FRA)

  Györgyi Szalay (HUN)

2000 Sydney
tulokset

  Tímea Nagy  (HUN)

  Gianna Hablützel-Bürki  (SUI)

  Laura Flessel-Colovic (FRA)

2004 Ateena
tulokset

  Tímea Nagy  (HUN)

  Laura Flessel-Colovic (FRA)

  Maureen Nisima (FRA)

2008 Peking
tulokset

  Britta Heidemann (GER)

  Ana Maria Brânză (ROU)

  Ildikó Mincza-Nébald (HUN)

2012 Lontoo
tulokset

  Yana Shemyakina (UKR)

  Britta Heidemann (GER)

  Sun Yujie (CHN)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Emese Szász (HUN)

  Rossella Fiamingo (ITA)

  Sun Yiwen (CHN)

  Lähde: Fencing Women's Épée, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
ÉPÉE INDIVIDUAL WOMEN International Olympic Committee. Viitattu 20.1.2017. (englanniksi)

Kalvan joukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1996 Atlanta
tulokset
  Ranska
Laura Flessel
Sophie Moresee-Pichot
Valerie Barlois
  Italia
Laura Chiesa
Elisa Uga
Margherita Zalaffi
  Venäjä
Maria Mazina
Yuliya Garayeva
Karina Aznavourian
2000 Sydney
tulokset
  Venäjä
Karina Aznavourian
Oxana Ermakova
Tatiana Logounova
Maria Mazina
  Sveitsi
Gianna Hablützel-Bürki
Sophie Lamon
Diana Romagnoli
  Kiina
Li Na
Liang Qin
Yang Shaoqi
2004 Ateena
tulokset
  Venäjä
Karina Aznavourian
Oxana Ermakova
Tatiana Logounova
Anna Sivkova
  Saksa
Claudia Bokel
Imke Duplitzer
Britta Heidemann
  Ranska
Sarah Daninthe
Laura Flessel-Colovic
Hajnalka Kiraly Picot
Maureen Nisima
2008 ei olympiaohjelmassa
2012 Lontoo
tulokset

  Kiina
Sun Yujie
Xu Anqi
Li Na
Luo Xiaojuan

  Etelä-Korea
Shin A-lam
Choi In-jeong
Jung Hyo-jung
Choi Eun-sook

  Yhdysvallat
Courtney Hurley
Kelley Hurley
Maya Lawrence
Susie Scanlan

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Romania
Loredana Dinu
Simona Gherman
Simona Pop
Ana Maria Popescu

  Kiina
Hao Jialu
Sun Yiwen
Sun Yujie
Xu Anqi

  Venäjä
Olga Kochneva
Violetta Kolobova
Tatiana Logunova
Lyubov Shutova

  Lähde: Fencing Women's Épée, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
ÉPÉE TEAM WOMEN International Olympic Committee. Viitattu 20.1.2017. (englanniksi)

SäiläMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2004 Ateena
tulokset

  Mariel Zagunis (USA)

  Tan Xue  (CHN)

  Sada Jacobson (USA)

2008 Peking
tulokset

  Mariel Zagunis (USA)

  Sada Jacobson (USA)

  Rebecca Ward (USA)

2012 Lontoo
tulokset

  Kim Ji-yeon (KOR)

  Sofiya Velikaya (RUS)

  Olha Kharlan (UKR)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Yana Egorian (RUS)

  Sofiya Velikaya (RUS)

  Olha Kharlan (UKR)

  Lähde: Fencing Women's Sabre, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
SABRE INDIVIDUAL WOMEN International Olympic Committee. Viitattu 20.1.2017. (englanniksi)

Säilän joukkuekilpailuMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2008 Peking
tulokset
  Ukraina
Olha Zhovnir
Olha Kharlan
Halyna Pundyk
Olena Khomrova
  Kiina
Bao Yingying
Huang Haiyang
Ni Hong
Tan Xue
  Yhdysvallat
Sada Jacobson
Becca Ward
Mariel Zagunis
2012 ei olympiaohjelmassa
2016 Rio de Janeiro
tulokset
  Venäjä
Sofia Velikaya
Yana Egorian
Ekaterina Dyachenko
Yuliya Gavrilova
  Ukraina
Olha Kharlan
Olena Kravatska
Alina Komashchuk
Olena Voronina
  Yhdysvallat
Monica Aksamit
Ibtihaj Muhammad
Dagmara Wozniak
Mariel Zagunis
  Lähde: Fencing Women's Sabre, Team Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
SABRE TEAM WOMEN International Olympic Committee. Viitattu 20.1.2017. (englanniksi)

Poistetut tapahtumatMuokkaa

Ammattilaisten florettiMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1896 Ateena
tulokset

  Leonidas Pyrgos (GRE)

  Jean Maurice Perronet  (FRA)

ei jaettu

1900 Pariisi
tulokset

  Lucien Mérignac (FRA)

  Alphonse Kirchhoffer  (FRA)

  Jean-Baptiste Mimiague  (FRA)

  Lähde: Fencing Men's Foil, Masters, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)

Ammattilaisten kalpaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1900 Pariisi
tulokset

  Albert Ayat (FRA)

  Gilbert Bougnol (FRA)

  Henri Laurent (FRA)

  Lähde: Fencing Men's Épée, Masters, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)

Kalvan avoin luokkaMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1900 Pariisi
tulokset

  Albert Ayat (FRA)

  Ramón Fonst (CUB)

  Léon Sée (FRA)

  Lähde: Fencing Men's Épée, Masters and Amateurs, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)

Ammattilaisten säiläMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1900 Pariisi
tulokset

  Antonio Conte  (ITA)

  Italo Santelli (ITA)

  Milan Neralić (AUT)

  Lähde: Fencing Men's Sabre, Masters, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)

SinglestickMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1904 Saint Louis
tulokset

  Albertson Van Zo Post (CUB)

  William O'Connor (USA)

  William Grebe (USA)

  Lähde: Fencing Men's Single Sticks, Individual Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)

LähteetMuokkaa

  1. Event Results Official website of the Olympic Movement. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)
  2. Fencing Sports-Reference. Viitattu 4.2.2016. (englanniksi)