Avaa päävalikko

Luettelo melonnan olympiamitalisteista

MelontaMuokkaa

MiehetMuokkaa

200 metrin kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2012 Lontoo
tulokset

  Ed McKeever (GBR)

  Saúl Craviotto (ESP)

  Mark de Jonge (CAN)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Liam Heath (GBR)

  Maxime Beaumont  (FRA)

  Saúl Craviotto  (ESP)
  Ronald Rauhe  (GER)
  Lähde: Canoeing Men's Kayak Singles, 200 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 17.4.2016. (englanniksi)
K-1 200M (KAYAK SINGLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

500 metrin kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1976 Montréal
tulokset

  Vasile Dîba (ROU)

  Zoltán Sztanity (HUN)

  Rüdiger Helm (GDR)

1980 Moskova
tulokset

  Vladimir Parfenovich (URS)

  John Sumegi (AUS)

  Vasile Dîba (ROU)

1984 Los Angeles
tulokset

  Ian Ferguson (NZL)

  Lars-Erik Moberg (SWE)

  Bernard Brégeon (FRA)

1988 Soul
tulokset

  Zsolt Gyulay (HUN)

  Andreas Stähle (GDR)

  Paul MacDonald (NZL)

1992 Barcelona
tulokset

  Mikko Kolehmainen (FIN)

  Zsolt Gyulay (HUN)

  Knut Holmann (NOR)

1996 Atlanta
tulokset

  Antonio Rossi (ITA)

  Knut Holmann (NOR)

  Piotr Markiewicz (POL)

2000 Sydney
tulokset

  Knut Holmann (NOR)

  Petar Merkov (BUL)

  Michael Kolganov (ISR)

2004 Ateena
tulokset

  Adam Van Koeverden (CAN)

  Nathan Baggaley (AUS)

  Ian Wynne (GBR)

2008 Peking
tulokset

  Ken Wallace (AUS)

  Adam Van Koeverden (CAN)

  Tim Brabants (GBR)

  Lähde: Canoeing Men's Kayak Singles, 500 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 17.4.2016. (englanniksi)

1 000 metrin kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1936 Berliini
tulokset

  Gregor Hradetzky (AUT)

  Helmut Cämmerer (GER)

  Jaap Kraaier (NED)

1948 Lontoo
tulokset

  Gert Fredriksson (SWE)

  Frederik Kobberup Andersen (DEN)

  Henri Eberhardt (FRA)

1952 Helsinki
tulokset

  Gert Fredriksson (SWE)

  Thorvald Strömberg (FIN)

  Louis Gantois (FRA)

1956 Melbourne
tulokset

  Gert Fredriksson (SWE)

  Igor Pisarev (URS)

  Lajos Kiss (HUN)

1960 Rooma
tulokset

  Erik Hansen (DEN)

  Imre Szöllosi (HUN)

  Gert Fredriksson (SWE)

1964 Tokio
tulokset

  Rolf Peterson (SWE)

  Mihály Hesz (HUN)

  Aurel Vernescu (ROU)

1968 México
tulokset

  Mihály Hesz (HUN)

  Oleksandr Shaparenko (URS)

  Erik Hansen (DEN)

1972 München
tulokset

  Oleksandr Shaparenko (URS)

  Rolf Peterson (SWE)

  Géza Csapó (HUN)

1976 Montréal
tulokset

  Rüdiger Helm (GDR)

  Géza Csapó (HUN)

  Vasile Dîba (ROU)

1980 Moskova
tulokset

  Rüdiger Helm (GDR)

  Alain Lebas (FRA)

  Ion Bîrladeanu (ROU)

1984 Los Angeles
tulokset

  Alan Thompson (NZL)

  Milan Janic (YUG)

  Greg Barton (USA)

1988 Soul
tulokset

  Greg Barton (USA)

  Grant Davies (AUS)

  André Wohllebe (GDR)

1992 Barcelona
tulokset

  Clint Robinson (AUS)

  Knut Holmann (NOR)

  Greg Barton (USA)

1996 Atlanta
tulokset

  Knut Holmann (NOR)

  Beniamino Bonomi (ITA)

  Clint Robinson (AUS)

2000 Sydney
tulokset

  Knut Holmann (NOR)

  Petar Merkov (BUL)

  Tim Brabants (GBR)

2004 Ateena
tulokset

  Eirik Verås Larsen (NOR)

  Ben Fouhy (NZL)

  Adam Van Koeverden (CAN)

2008 Peking
tulokset

  Tim Brabants (GBR)

  Eirik Verås Larsen (NOR)

  Ken Wallace (AUS)

2012 Lontoo
tulokset

  Eirik Verås Larsen (NOR)

  Adam Van Koeverden (CAN)

  Max Hoff (GER)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Marcus Walz (ESP)

  Josef Dostál (CZE)

  Roman Anoshkin (RUS)

  Lähde: Canoeing Men's Kayak Singles, 1000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 17.4.2016. (englanniksi)
K-1 1000M (KAYAK SINGLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

10 000 metrin kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1936 Berliini
tulokset

  Ernst Krebs (GER)

  Fritz Landertinger (AUT)

  Ernie Riedel (USA)

1948 Lontoo
tulokset

  Gert Fredriksson (SWE)

  Kurt Wires (FIN)

  Eivind Skabo (NOR)

1952 Helsinki
tulokset

  Thorvald Strömberg (FIN)

  Gert Fredriksson (SWE)

  Michel Scheuer (GER)

1956 Melbourne
tulokset

  Gert Fredriksson (SWE)

  Ferenc Hatlaczky (HUN)

  Michel Scheuer (EUA)

  Lähde: Canoeing Men's Kayak Singles, 10000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 17.4.2016. (englanniksi)

200 metrin kajakkikaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2012 Lontoo
tulokset

  Alexander Djatšenko ja
Juri Postrigay (RUS)

  Raman Piatrushenka ja
Vadzim Makhne (BLR)

  Liam Heath ja
Jon Schofield  (GBR)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Saúl Craviotto ja
Cristian Toro (ESP)

  Liam Heath ja
Jon Schofield (GBR)

  Aurimas Lankas ja
Edvinas Ramanauskas  (LTU)

  Lähde: Canoeing Men's Kayak Doubles, 200 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 17.4.2016. (englanniksi)
K-2 200M (KAYAK DOUBLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

500 metrin kajakkikaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1976 Montréal
tulokset

  Joachim Mattern ja
Bernd Olbricht (GDR)

  Serhei Nahorny ja
Vladimir Romanovsky (URS)

  Larion Serghei ja
Policarp Malîhin (ROU)

1980 Moskova
tulokset

  Vladimir Parfenovich ja
Sergei Chukhray (URS)

  Herminio Menéndez ja
Guillermo del Riego (ESP)

  Rüdiger Helm ja
Bernd Olbricht (GDR)

1984 Los Angeles
tulokset

  Ian Ferguson ja
Paul MacDonald (NZL)

  Per-Inge Bengtsson ja
Lars-Erik Moberg (SWE)

  Hugh Fisher ja
Alwyn Morris (CAN)

1988 Soul
tulokset

  Ian Ferguson ja
Paul MacDonald (NZL)

  Igor Nagayev ja
Viktor Denisov (URS)

  Attila Ábrahám ja
Ferenc Csipes (HUN)

1992 Barcelona
tulokset

  Kay Bluhm ja
Torsten Gutsche (GER)

  Maciej Freimut ja
Wojciech Kurpiewski (POL)

  Bruno Dreossi ja
Antonio Rossi (ITA)

1996 Atlanta
tulokset

  Kay Bluhm ja
Torsten Gutsche (GER)

  Beniamino Bonomi ja
Daniele Scarpa (ITA)

  Daniel Collins ja
Andrew Trim (AUS)

2000 Sydney
tulokset

  Zoltán Kammerer ja
Botond Storcz (HUN)

  Daniel Collins ja
Andrew Trim (AUS)

  Ronald Rauhe ja
Tim Wieskötter (GER)

2004 Ateena
tulokset

  Ronald Rauhe ja
Tim Wieskötter (GER)

  Clint Robinson ja
Nathan Baggaley (AUS)

  Raman Piatrushenka ja
Vadzim Makhneu (BLR)

2008 Peking
tulokset

  Saúl Craviotto ja
Carlos Pérez (ESP)

  Ronald Rauhe ja
Tim Wieskötter (GER)

  Raman Piatrushenka ja
Vadzim Makhneu (BLR)

  Lähde: Canoeing Men's Kayak Doubles, 1000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 29.4.2016. (englanniksi)

1 000 metrin kajakkikaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1936 Berliini
tulokset

  Adolf Kainz ja
Alfons Dorfner (AUT)

  Ewald Tilker ja
Fritz Bondroit (GER)

  Nicolaas Tates ja
Wim van der Kroft (NED)

1948 Lontoo
tulokset

  Hans Berglund ja
Lennart Klingström (SWE)

  Ejvind Hansen ja
Jakob Jensen (DEN)

  Ture Axelsson ja
Nils Björklöf (FIN)

1952 Helsinki
tulokset

  Kurt Wires ja
Yrjö Hietanen (FIN)

  Lars Glasser ja
Ingemar Hedberg (SWE)

  Maximilian Raub ja
Herbert Wiedermann (AUT)

1956 Melbourne
tulokset

  Michael Scheuer ja
Meinrad Miltenberger (EUA)

  Mikhail Kaaleste ja
Anatoly Demitkov (URS)

  Maximilian Raub ja
Herbert Wiedermann (AUT)

1960 Rooma
tulokset

  Gert Fredriksson ja
Sven-Olov Sjödelius (SWE)

  György Mészáros ja
András Szente (HUN)

  Stefan Kaplaniak ja
Wladyslaw Zielinski (POL)

1964 Tokio
tulokset

  Gunnar Utterberg ja
Sven-Olov Sjödelius (SWE)

  Antonius Geurts ja
Paul Hoekstra (NED)

  Heinz Büker ja
Holger Zander (EUA)

1968 México
tulokset

  Aleksandr Shaparenko ja
Volodymyr Morozov (URS)

  Csaba Giczi ja
István Timár (HUN)

  Gerhard Siebold ja
Günther Pfaff (AUT)

1972 München
tulokset

  Mikalai Harbatšou ja
Viktor Kratasyuk (URS)

  József Deme ja
János Rátkai (HUN)

  Wladyslaw Szuzkiewicz ja
Rafal Piszcz (POL)

1976 Montréal
tulokset

  Serhei Nahorny ja
Vladimir Romanovsky (URS)

  Joachim Mattern ja
Bernd Olbricht (GDR)

  Zoltán Bakó ja
István Szabó (HUN)

1980 Moskova
tulokset

  Vladimir Parfenovich ja
Sergei Chukhray (URS)

  István Szabó ja
István Joós (HUN)

  Luis Gregorio Ramos ja
Herminio Menéndez (ESP)

1984 Los Angeles
tulokset

  Hugh Fisher ja
Alwyn Morris (CAN)

  Bernard Brégeon ja
Patrick Lefoulen (FRA)

  Barry Kelly ja
Grant Kenny (AUS)

1988 Soul
tulokset

  Greg Barton ja
Norman Bellingham (USA)

  Ian Ferguson ja
Paul MacDonald (NZL)

  Peter Foster ja
Kelvin Graham (AUS)

1992 Barcelona
tulokset

  Kay Bluhm ja
Torsten Gutsche (GER)

  Gunnar Olsson ja
Kalle Sundqvist (SWE)

  Grzegorz Kotowicz ja
Dariusz Bialkowski (POL)

1996 Atlanta
tulokset

  Antonio Rossi ja
Daniele Scarpa (ITA)

  Kay Bluhm ja
Torsten Gutsche (GER)

  Andrian Dushev ja
Milko Kazanov (BUL)

2000 Sydney
tulokset

  Antonio Rossi ja
Beniamino Bonomi (ITA)

  Markus Oscarsson ja
Henrik Nilsson (SWE)

  Krisztián Bártfai ja
Krisztián Veréb (HUN)

2004 Ateena
tulokset

  Markus Oscarsson ja
Henrik Nilsson (SWE)

  Antonio Rossi ja
Beniamino Bonomi (ITA)

  Eirik Verås Larsen ja
Nils Olav Fjeldheim (NOR)

2008 Peking
tulokset

  Andreas Ihle ja
Martin Hollstein (GER)

  Kim Wraae Knudsen ja
René Holten Poulsen (DEN)

  Andrea Facchin ja
Antonio Scaduto (ITA)

2012 Lontoo
tulokset

  Rudolf Dombi ja
Roland Kökény (HUN)

  Fernando Pimenta ja
Emanuel Silva (POR)

  Andreas Ihle ja
Martin Hollstein (GER)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Max Rendschmidt ja
Marcus Gross  (GER)

  Marko Tomicevic ja
Milenko Zoric (SRB)

  Ken Wallace ja
Lachlan Tame (AUS)

  Lähde: Canoeing Men's Kayak Doubles, 1000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 30.4.2016. (englanniksi)
K-2 1000M (KAYAK DOUBLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

10 000 metrin kajakkikaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1936 Berliini
tulokset

  Paul Wevers ja
Ludwig Landen (GER)

  Viktor Kalisch ja
Karl Steinhuber (AUT)

  Tage Fahlborg ja
Helge Larsson (SWE)

1948 Lontoo
tulokset

  Gunnar Åkerlund ja
Hans Wetterström (SWE)

  Ivar Mathisen ja
Knut Østby (NOR)

  Ture Axelsson ja
Nils Björklöf (FIN)

1952 Helsinki
tulokset

  Kurt Wires ja
Yrjö Hietanen (FIN)

  Gunnar Åkerlund ja
Hans Wetterström (SWE)

  Ferenc Varga ja
József Gurovits (HUN)

1956 Melbourne
tulokset

  János Urányi ja
László Fábián (HUN)

  Fritz Briel ja
Theodor Kleine (EUA)

  Dennis Green ja
Walter Brown (AUS)

  Lähde: Canoeing Men's Kayak Doubles, 10000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 30.4.2016. (englanniksi)

1 000 metrin kajakkinelikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1964 Tokio
tulokset
  Neuvostoliitto
Nikolai Chuzhikov
Anatoli Grishin
Vyacheslav Ionov
Volodymyr Morozov
  Saksojen yhteisjoukkue
Günther Perleberg
Bernhard Schulze
Friedhelm Wentzke
Holger Zander
  Romania
Simion Cuciuc
Atanase Sciotnic
Mihai Turcas
Aurel Vernescu
1968 México
tulokset
  Norja
Steinar Amundsen
Tore Berger
Egil Søby
an Johansen
  Romania
Anton Calenic
Haralambie Ivanov
Dimitrie Ivanov
Mihai Turcas
  Unkari
Csaba Giczy
Imre Szöllosi
István Timár
István Csizmadia
1972 München
tulokset
  Neuvostoliitto
Yuri Filatov
Yuri Stetsenko
Volodymyr Morozov
Valeri Didenko
  Romania
Aurel Vernescu
Mihai Zafiu
Roman Vartolomeu
Atanase Sciotnic
  Norja
Egil Søby
Steinar Amundsen
Tore Berger
Jan Johansen
1976 Montréal
tulokset
  Neuvostoliitto
Sergei Chukhray
Aleksandr Degtyarev
Yuri Filatov
Vladimir Morozov
  Espanja
José María Esteban
José Ramón López
Herminio Menéndez
Luis Gregorio Ramos
  Itä-Saksa
Frank-Peter Bischof
Bernd Duvigneau
Rüdiger Helm
Jürgen Lehnert
1980 Moskova
tulokset
  Itä-Saksa
Rüdiger Helm
Bernd Olbricht
Harald Marg
Bernd Duvigneau
  Romania
Mihai Zafiu
Vasile Dîba
Ion Geanta
Nicusor Esanu
  Bulgaria
Borislav Borisov
Bozhidar Milenkov
Lazar Khristov
Ivan Manev
1984 Los Angeles
tulokset
  Uusi-Seelanti
Grant Bramwell
Ian Ferguson
Paul MacDonald
Alan Thompson
  Ruotsi
Per-Inge Bengtsson
Tommy Karls
Lars-Erik Moberg
Thomas Ohlsson
  Ranska
François Barouh
Philippe Boccara
Pascal Boucherit
Didier Vavasseur
1988 Soul
tulokset
  Unkari
Zsolt Gyulay
Ferenc Csipes
Sándor Hódosi
Attila Ábrahám
  Neuvostoliitto
Aleksandr Motuzenko
Sergey Kirsanov
Igor Nagayev
Viktor Denisov
  Itä-Saksa
Kay Bluhm
André Wohllebe
Andreas Stähle
Hans-Jörg Bliesener
1992 Barcelona
tulokset
  Saksa
Mario Von Appen
Oliver Kegel
Thomas Reineck
André Wohllebe
  Unkari
Ferenc Csipes
Zsolt Gyulay
Attila Ábrahám
László Fidel
  Australia
Ramon Andersson
Kelvin Graham
Ian Rowling
Steven Wood
1996 Atlanta
tulokset
  Saksa
Thomas Reineck
Olaf Winter
Detlef Hofmann
Mark Zabel
  Unkari
András Rajna
Gábor Horváth
Ferenc Csipes
Attila Adrovicz
  Venäjä
Oleg Gorobiy
Sergey Verlin
Georgiy Tsybulnikov
Anatoli Tishchenko
2000 Sydney
tulokset
  Unkari
Zoltán Kammerer
Botond Storcz
Ákos Vereckei
Gábor Horváth
  Saksa
Jan Schäfer
Mark Zabel
Björn Bach
Stefan Ulm
  Puola
Grzegorz Kotowicz
Adam Seroczynski
Dariusz Bialkowski
Marek Witkowski
2004 Ateena
tulokset
  Unkari
Zoltán Kammerer
Botond Storcz
Ákos Vereckei
Gábor Horváth
  Saksa
Andreas Ihle
Mark Zabel
Björn Bach
Stefan Ulm
  Slovakia
Richard Riszdorfer
Michal Riszdorfer
Erik Vlcek
Juraj Baca
2008 Peking
tulokset
  Valko-Venäjä
Raman Piatrushenka
Aliaksei Abalmasau
Artur Litvinchuk
Vadzim Makhneu
  Slovakia
Richard Riszdorfer
Michal Riszdorfer
Erik Vlcek
Juraj Tarr
  Saksa
Lutz Altepost
Norman Bröckl
Torsten Eckbrett
Björn Goldschmidt
2012 Lontoo
tulokset
  Australia
Tate Smith
meloja
Murray Stewart
Jacob Clear
  Unkari
Zoltán Kammerer
Dávid Tóth
Tamás Kulifai
Dániel Pauman
  Tšekki
Daniel Havel
Lukáš Trefil
Josef Dostál
Jan Šterba
2016 Rio de Janeiro
tulokset
  Saksa
Max Rendschmidt
Tom Liebscher
Max Hoff
Marcus Gross
  Slovakia
Denis Myšák
Erik Vlcek
Juraj Tarr
Tibor Linka
  Tšekki
Daniel Havel
Lukáš Trefil
Josef Dostál
Jan Šterba
  Lähde: Canoeing Men's Kayak Fours, 1000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 30.4.2016. (englanniksi)
K-4 1000M (KAYAK FOUR) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)


4 × 500 metrin kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1960 Rooma
tulokset
  Saksojen yhteisjoukkue
Dieter Krause
Günther Perleberg
Paul Lange
Friedhelm Wentzke
  Unkari
Imre Szöllosi
Imre Kemecsey
András Szente
György Mészáros
  Tanska
Erik Hansen
Helmuth Sørensen
Arne Høyer
Erling Jessen
  Lähde: Canoeing Men's Kayak Relay 4 × 500 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 30.4.2016. (englanniksi)

200 metrin kanadalaisyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2012 Lontoo
tulokset

  Juri Tšeban (UKR)

  Jevgeni Šuklin (LTU)

  Ivan Shtyl (RUS)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Juri Tšeban (UKR)

  Valentin Demyanenko (AZE)

  Isaquias Queiroz (BRA)

  Lähde: Canoeing Men's Canadian Singles, 200 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 17.4.2016. (englanniksi)
c-1 200M (CANOE SINGLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 9.3.2017. (englanniksi)


500 metrin kanadalaisyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1976 Montréal
tulokset

  Aleksandr Rogov (URS)

  John Wood  (CAN)

  Matija Ljubek (YUG)

1980 Moskova
tulokset

  Serhiy Postriekhin (URS)

  Lyubomir Lyubenov  (BUL)

  Olaf Heukrodt (GDR)

1984 Los Angeles
tulokset

  Larry Cain (CAN)

  Henning Lynge Jakobsen  (DEN)

  Costica Olaru (ROU)

1988 Soul
tulokset

  Olaf Heukrodt (GDR)

  Michal Sliwinski  (URS)

  Martin Marinov (BUL)

1992 Barcelona
tulokset

  Nikolay Bukhalov (BUL)

  Michal Sliwinski  (EUN)

  Olaf Heukrodt (GER)

1996 Atlanta
tulokset

  Martin Doktor (CZE)

  Slavomír Knazovický  (SVK)

  Imre Pulai (HUN)

2000 Sydney
tulokset

  György Kolonics (HUN)

  Maksim Opalev  (RUS)

  Andreas Dittmer (GER)

2004 Ateena
tulokset

  Andreas Dittmer (GER)

  David Cal  (ESP)

  Maksim Opalev (RUS)

2008 Peking
tulokset

  Maksim Opalev (RUS)

  David Cal  (ESP)

  Juri Tšeban (UKR)

  Lähde: Canoeing Men's Canadian Singles, 500 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 3.5.2016. (englanniksi)

1 000 metrin kanadalaisyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1936 Berliini
tulokset

  Frank Amyot (CAN)

  Bohuslav Karlík (TCH)

  Erich Koschik (GER)

1948 Lontoo
tulokset

  Josef Holecek (TCH)

  Douglas Bennett (CAN)

  Robert Boutigny (FRA)

1952 Helsinki
tulokset

  Josef Holecek (TCH)

  János Parti (HUN)

  Olavi Ojanperä (FIN)

1956 Melbourne
tulokset

  Leon Rotman (ROU)

  István Hernek (HUN)

  Gennady Bukharin (URS)

1960 Rooma
tulokset

  János Parti (HUN)

  Aleksandr Silayev (URS)

  Leon Rotman (ROU)

1964 Tokio
tulokset

  Jürgen Eschert (EUA)

  Andrei Igorov (ROU)

  Yevgeny Penyayev (URS)

1968 México
tulokset

  Tibor Tatai (HUN)

  Detlef Lewe (FRG)

  Vitaly Galkov (URS)

1972 München
tulokset

  Ivan Patzaichin (ROU)

  Tamás Wichmann (HUN)

  Detlef Lewe (FRG)

1976 Montréal
tulokset

  Matija Ljubek (YUG)

  Vasyl Yurchenko (URS)

  Tamás Wichmann (HUN)

1980 Moskova
tulokset

  Lyubomir Lyubenov (BUL)

  Serhiy Postriekhin (URS)

  Eckhard Leue (GDR)

1984 Los Angeles
tulokset

  Ulli Eicke (FRG)

  Larry Cain (CAN)

  Henning Lynge Jakobsen (DEN)

1988 Soul
tulokset

  Ivans Klementjevs (URS)

  Jörg Schmidt (GDR)

  Nikolay Bukhalov (BUL)

1992 Barcelona
tulokset

  Nikolay Bukhalov (BUL)

  Ivans Klementjevs (LAT)

  György Zala (HUN)

1996 Atlanta
tulokset

  Martin Doktor (CZE)

  Ivans Klementjevs (LAT)

  György Zala (HUN)

2000 Sydney
tulokset

  Andreas Dittmer (GER)

  Ledys Balceiro (CUB)

  Steve Giles (CAN)

2004 Ateena
tulokset

  David Cal (ESP)

  Andreas Dittmer (GER)

  Attila Vajda (HUN)

2008 Peking
tulokset

  Attila Vajda (HUN)

  David Cal (ESP)

  Thomas Hall (CAN)

2012 Lontoo
tulokset

  Sebastian Brendel (GER)

  David Cal (ESP)

  Mark Oldershaw (CAN)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Sebastian Brendel (GER)

  Isaquias Queiroz (BRA)

  Ilia Shtokalov (RUS)

  Lähde: Canoeing Men's Canadian Singles, 1000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 3.5.2016. (englanniksi)
c-1 1000M (CANOE SINGLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 9.3.2017. (englanniksi)

10 000 metrin kanadalaisyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1948 Lontoo
tulokset

  František Capek (TCH)

  Frank Havens (USA)

  Norm Lane (CAN)

1952 Helsinki
tulokset

  Frank Havens (USA)

  Gábor Novák (HUN)

  Alfréd Jindra (TCH)

1956 Melbourne
tulokset

  Leon Rotman (ROU)

  János Parti (HUN)

  Gennady Bukharin (URS)

  Lähde: Canoeing Men's Canadian Singles, 10000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 3.5.2016. (englanniksi)

500 metrin kanadalaiskaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1976 Montréal
tulokset

  Serhei Petrenko
ja Aleksandr Vinogradov (URS)

  Jerzy Opara
ja Andrzej Gronowicz (POL)

  Tamás Buday
ja Oszkár Frey (HUN)

1980 Moskova
tulokset

  László Foltán
ja István Vaskúti (HUN)

  Ivan Patzaichin
ja Petre Capusta (ROU)

  Borislav Ananiev
ja Nikolai Ilkov (BUL)

1984 Los Angeles
tulokset

  Matija Ljubek
ja Mirko Nišovic (YUG)

  Ivan Patzaichin
ja Toma Simionov (ROU)

  Enrique Míguez
ja Narcisco Suárez (ESP)

1988 Soul
tulokset

  Viktor Reneysky
ja Nicolae Juravschi (URS)

  Marek Dopierala
ja Marek Lbik (POL)

  Philippe Renaud
ja Joël Bettin (FRA)

1992 Barcelona
tulokset

  Dmitri Dovgalenok
ja Aleksandr Maseikov (EUN)

  Ulrich Papke
ja Ingo Spelly (GER)

  Martin Marinov
ja Blagovest Stoyanov (BUL)

1996 Atlanta
tulokset

  György Kolonics
ja Csaba Horváth (HUN)

  Viktor Reneysky
ja Nicolae Juravschi (MDA)

  Gheorghe Andriev
ja Grigore Obreja (ROU)

2000 Sydney
tulokset

  Ferenc Novák
ja Imre Pulai (HUN)

  Daniel Jedraszko
ja Pawel Baraszkiewicz (POL)

  Mitica Pricop
ja Florin Popescu (ROU)

2004 Ateena
tulokset

  Meng Guanliang
ja Yang Wenjun (CHN)

  Ibrahim Rojas
ja Ledis Balceiro (CUB)

  Alexander Kostoglod
ja Aleksandr Kovalyov (RUS)

2008 Peking
tulokset

  Meng Guanliang
ja Yang Wenjun (CHN)

  Sergey Ulegin
ja Alexander Kostoglod (RUS)

  Christian Gille
ja Thomasz Wylenzek (GER)

  Lähde: Canoeing Men's Canadian Doubles, 500 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)


1 000 metrin kanadalaiskaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1936 Berliini
tulokset

  Jan Brzák-Felix
ja Vladimír Syrovátka (TCH)

  Rupert Weinstabl
ja Karl Proisl (AUT)

  Frank Saker
ja Harvey Charters (CAN)

1948 Lontoo
tulokset

  Jan Brzák-Felix
ja Bohumil Kudrna (TCH)

  Steven Lysak
ja Stephen Macknowski (USA)

  Georges Dransart
ja Georges Gandil (FRA)

1952 Helsinki
tulokset

  Bent Peder Rasch
ja Finn Haunstoft (DEN)

  Jan Brzák-Felix
ja Bohumil Kudrna (TCH)

  Egon Drews
ja Wilfried Soltau (GER)

1956 Melbourne
tulokset

  Alexe Dumitru
ja Simion Ismailciuc (ROU)

  Pavel Kharin
ja Gratsian Botev (URS)

  Károly Wieland
ja Ferenc Mohácsi (HUN)

1960 Rooma
tulokset

  Leonid Geishtor
ja Sergei Makarenko (URS)

  Aldo Dezi
ja Francesco La Macchia (ITA)

  Imre Farkas
ja András Töro (HUN)

1964 Tokio
tulokset

  Andrei Khimich
ja Stepan Oshchepkov (URS)

  Jean Boudehen
ja Michel Chapuis (FRA)

  Peer Nielsen
ja John Sørensen (DEN)

1968 México
tulokset

  Ivan Patzaichin
ja Serghei Covaliov (ROU)

  Tamás Wichmann
ja Gyula Petrikovics (HUN)

  Naum Prokupets
ja Mikhail Zamotin (URS)

1972 München
tulokset

  Vladas Cesiunas
ja Yuri Lobanov (URS)

  Ivan Patzaichin
ja Serghei Covaliov (ROU)

  Fedia Damianov
ja Ivan Burtchin (BUL)

1976 Montréal
tulokset

  Serhei Petrenko
ja Aleksandr Vinogradov (URS)

  Gheorge Danielov
ja Gheorghe Simionov (ROU)

  Tamás Buday
ja Oszkár Frey (HUN)

1980 Moskova
tulokset

  Ivan Patzaichin
ja Toma Simionov (ROU)

  Olaf Heukrodt
ja Uwe Madeja (GDR)

  Vasyl Yurchenko
ja Yuri Lobanov (URS)

1984 Los Angeles
tulokset

  Ivan Patzaichin
ja Toma Simionov (ROU)

  Matija Ljubek
ja Mirko Nišovic (YUG)

  Didier Hoyer
ja Eric Renaud (FRA)

1988 Soul
tulokset

  Viktor Reneysky
ja Nicolae Juravschi (URS)

  Olaf Heukrodt
ja Ingo Spelly (GDR)

  Marek Dopierala
ja Marek Lbik (POL)

1992 Barcelona
tulokset

  Ulrich Papke
ja Ingo Spelly (GER)

  Arne Nielsson
ja Christian Frederiksen (DEN)

  Didier Hoyer
ja Olivier Boivin (FRA)

1996 Atlanta
tulokset

  Andreas Dittmer
ja Gunar Kirchbach (GER)

  Marcel Glavan
ja Antonel Borsan (ROU)

  Csaba Horváth
ja György Kolonics (HUN)

2000 Sydney
tulokset

  Florin Popescu
ja Mitica Pricop (ROU)

  Ibrahim Rojas
ja Leobaldo Pereira (CUB)

  Stefan Uteß
ja Lars Kober (GER)

2004 Ateena
tulokset

  Christian Gille
ja Tomasz Wylenzek (GER)

  Aleksandr Kostoglod
ja Aleksandr Kovalyov (RUS)

  György Kozmann
ja György Kolonics (HUN)

2008 Peking
tulokset

  Andrei Bahdanovich
ja Aliaksandr Bahdanovich (BLR)

  Christian Gille
ja Tomasz Wylenzek (GER)

  György Kozmann
ja Tamás Kiss (HUN)

2012 Lontoo
tulokset

  Peter Kretschmer
ja Kurt Kuschela (GER)

  Andrei Bahdanovich
ja Aliaksandr Bahdanovich (BLR)

  Alexey Korovashkov
ja Ilya Pervukhin (RUS)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Sebastian Brendel
ja Jan Vandrey  (GER)

  Erlon Silva
ja Isaquias Queiroz (BRA)

  Dmytro Ianchuk
ja Taras Mishchuk (UKR)

  Lähde: Canoeing Men's Canadian Doubles, 1000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)
c-2 1000M (CANOE DOUBLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 9.3.2017. (englanniksi)


10 000 metrin kanadalaiskaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1936 Berliini
tulokset

  Václav Mottl
ja Zdenek Škrland (TCH)

  Frank Saker
ja Harvey Charters (CAN)

  Rupert Weinstabl
ja Karl Proisl (AUT)

1948 Lontoo
tulokset

  Steven Lysak
ja Stephen Macknowski (USA)

  Václav Havel
ja Jirí Pecka (TCH)

  Georges Dransart
ja Georges Gandil (FRA)

1952 Helsinki
tulokset

  Georges Turlier
ja Jean Laudet (FRA)

  Kenneth Lane
ja Donald Hawgood (CAN)

  Egon Drews
ja Wilfried Soltau (GER)

1956 Melbourne
tulokset

  Pavel Kharin
ja Gratsian Botev (URS)

  Georges Dransart
ja Marcel Renaud (FRA)

  Imre Farkas
ja József Hunics (HUN)

  Lähde: Canoeing Men's Canadian Doubles, 10000 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)

1 000 metrin taitettava kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1936 Berliini
tulokset

  Gregor Hradetzky (AUT)

  Henri Eberhardt (FRA)

  Xaver Hörmann (GER)

  Lähde: Canoeing Men's Folding Kayak Singles, 10 kilometres Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)

1 000 metrin taitettava kajakkikaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1936 Berliini
tulokset

  Erik Bladström
ja Sven Johansson (SWE)

  Erich Hanisch
ja Willi Horn (GER)

  Piet Wijdekop
ja Cees Wijdekop (NED)

  Lähde: Canoeing Men's Folding Kayak Doubles, 10 kilometres Medalists Sports-Reference. Viitattu 30.4.2016. (englanniksi)

NaisetMuokkaa

200 metrin kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
2012 Lontoo
tulokset

  Lisa Carrington  (NZL)

  Inna Osypenko-Radomska  (UKR)

  Natasa Douchev-Janics  (HUN)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Lisa Carrington  (NZL)

  Marta Walczykiewicz  (POL)

  Inna Osypenko-Radomska  (AZE)

  Lähde: Canoeing Women's Kayak Singles, 200 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)
K-1 200M (KAYAK SINGLE) WOMEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

500 metrin kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1948 Lontoo
tulokset

  Karen Hoff (DEN)

  Lida van der Anker-Doedens (NED)

  Fritzi Schwingl (AUT)

1952 Helsinki
tulokset

  Sylvi Saimo (FIN)

  Gertrude Liebhart (AUT)

  Nina Savina (URS)

1956 Melbourne
tulokset

  Yelizaveta Dementyeva (URS)

  Therese Zenz (EUA)

  Tove Søby (DEN)

1960 Rooma
tulokset

  Antonina Seredina (URS)

  Therese Zenz (EUA)

  Daniela Walkowiak-Pilecka (POL)

1964 Tokio
tulokset

  Lyudmila Khvedosyuk-Pinayeva (URS)

  Hilde Lauer (ROU)

  Marcia Jones Smoke (USA)

1968 México
tulokset

  Lyudmila Khvedosyuk-Pinayeva (URS)

  Renate Breuer (FRG)

  Viorica Dumitru (ROU)

1972 München
tulokset

  Yuliya Riabchynska (URS)

  Mieke Jaapies (NED)

  Anna Pfeffer (HUN)

1976 Montréal
tulokset

  Carola Zirzow (GDR)

  Tatyana Korshunova (URS)

  Klára Rajnai (HUN)

1980 Moskova
tulokset

  Birgit Fischer-Schmidt (GDR)

  Vanya Gesheva (BUL)

  Antonina Melnikova (URS)

1984 Los Angeles
tulokset

  Agneta Andersson (SWE)

  Barbara Lewe-Pohlmann-Schüttpelz (FRG)

  Annemiek Derckx (NED)

1988 Soul
tulokset

  Vanya Gesheva (BUL)

  Birgit Fischer-Schmidt (GDR)

  Izabella Dylewska-Swiatowiak (POL)

1992 Barcelona
tulokset

  Birgit Fischer-Schmidt (GER)

  Rita Kobán (HUN)

  Izabella Dylewska-Swiatowiak (POL)

1996 Atlanta
tulokset

  Rita Kobán (HUN)

  Caroline Brunet (CAN)

  Josefa Idem-Guerrini (ITA)

2000 Sydney
tulokset

  Josefa Idem-Guerrini (ITA)

  Caroline Brunet (CAN)

  Katrin Borchert (AUS)

2004 Ateena
tulokset

  Natasa Douchev-Janics (HUN)

  Josefa Idem-Guerrini (ITA)

  Caroline Brunet (CAN)

2008 Peking
tulokset

  Inna Osypenko-Radomska (UKR)

  Josefa Idem-Guerrini (ITA)

  Katrin Wagner-Augustin (GER)

2012 Lontoo
tulokset

  Danuta Kozák (HUN)

  Inna Osypenko-Radomska (UKR)

  Bridgitte Hartley (RSA)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Danuta Kozák (HUN)

  Emma Jørgensen (DEN)

  Lisa Carrington  (NZL)

  Lähde: Canoeing Women's Kayak Singles, 500 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)
K-1 500M (KAYAK SINGLE) WOMEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

500 metrin kajakkikaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1960 Rooma
tulokset

  Mariya Shubina
ja Antonina Seredina (URS)

  Therese Zenz
ja Ingrid Hartmann (EUA)

  Klára Fried-Bánfalvi
ja Vilma Egresi (HUN)

1964 Tokio
tulokset

  Roswitha Esser
ja Annemarie Zimmermann (EUA)

  Francine Fox
ja Glorianne Perrier (USA)

  Hilde Lauer
ja Cornelia Sideri (ROU)

1968 México
tulokset

  Roswitha Esser
ja Annemarie Zimmermann (FRG)

  Anna Pfeffer
ja Katalin Rozsnyói (HUN)

  Lyudmila Pinayeva
ja Antonina Seredina (URS)

1972 München
tulokset

  Lyudmila Pinayeva
ja Yekaterina Kuryshko (URS)

  Ilse Kaschube
ja Petra Grabowski (GDR)

  Maria Nichiforov
ja Viorica Dumitru (ROU)

1976 Montréal
tulokset

  Nina Gopova
ja Galina Kreft (URS)

  Anna Pfeffer
ja Klára Rajnai (HUN)

  Bärbel Köster
ja Carola Zirzow (GDR)

1980 Moskova
tulokset

  Carsta Genäuß
ja Martina Bischof (GDR)

  Galina Alexeyeva
ja Nina Trofimova (URS)

  Éva Rakusz
ja Mária Zakariás (HUN)

1984 Los Angeles
tulokset

  Agneta Andersson
ja Anna Olsson (SWE)

  Alexandra Barre
ja Susan Holloway (CAN)

  Josefa Idem
ja Barbara Schüttpelz (FRG)

1988 Soul
tulokset

  Birgit Schmidt
ja Anke Nothnagel (GDR)

  Vanja Gesheva
ja Diana Paliiska (BUL)

  Annemiek Derckx
ja Annemarie Cox (NED)

1992 Barcelona
tulokset

  Ramona Portwich
ja Anke von Seck (GER)

  Agneta Andersson
ja Susanne Gunnarsson (SWE)

  Rita Kobán
ja Éva Dónusz (HUN)

1996 Atlanta
tulokset

  Agneta Andersson
ja Susanne Gunnarsson (SWE)

  Birgit Fischer
ja Ramona Portwich (GER)

  Anna Wood
ja Katrin Borchert (AUS)

2000 Sydney
tulokset

  Birgit Fischer
ja Katrin Wagner (GER)

  Katalin Kovács
ja Szilvia Szabó (HUN)

  Aneta Pastuszka
ja Beata Sokolowska (POL)

2004 Ateena
tulokset

  Katalin Kovács
ja Natasa Janics (HUN)

  Birgit Fischer
ja Carolin Leonhardt (GER)

  Aneta Pastuszka
ja Beata Sokolowska-Kulesza (POL)

2008 Peking
tulokset

  Katalin Kovács
ja Natasa Janics (HUN)

  Beata Mikolajczyk
ja Aneta Konieczna (POL)

  Marie Delattre
ja Anne-Laure Viard (FRA)

2012 Lontoo
tulokset

  Franziska Weber
ja Tina Dietze (GER)

  Katalin Kovács
ja Natasa Dusev-Janics (HUN)

  Beata Mikolajczyk
ja Karolina Naja (POL)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Gabriella Szabó
ja Danuta Kozák (HUN)

  Franziska Weber
ja Tina Dietze (GER)

  Beata Mikolajczyk
ja Karolina Naja (POL)

  Lähde: Canoeing Women's Kayak Doubles, 500 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)
K-2 500M (KAYAK DOUBLE) WOMEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)


500 metrin kajakkinelikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1984 Los Angeles
tulokset
  Romania
Agafia Constantin
Nastasia Ionescu
Tecla Marinescu
Maria Stefan
  Ruotsi
Agneta Andersson
Anna Olsson
Eva Karlsson
Susanne Wiberg
  Kanada
Alexandra Barre
Lucie Guay
Sue Holloway
Barbara Olmsted
1988 Soul
tulokset
  Itä-Saksa
Birgit Schmidt
Anke Nothnagel
Ramona Portwich
Heike Singer
  Unkari
Erika Géczi
Erika Mészáros
Éva Rakusz
Rita Kobán
  Bulgaria
Vanja Gesheva
Diana Paliiska
Ogniana Petkova
Borislava Ivanova
1992 Barcelona
tulokset
  Unkari
Rita Kobán
Éva Dónusz
Erika Mészáros
Kinga Czigány
  Saksa
Katrin Borchert
Ramona Portwich
Birgit Schmidt
Anke Von Seck
  Ruotsi
Anna Olsson
Agneta Andersson
Maria Haglund
Susanne Rosenqvist
1996 Atlanta
tulokset
  Saksa
Anett Schuck
Birgit Fischer
Manuela Mucke
Ramona Portwich
  Sveitsi
Gabi Müller
Ingrid Haralamow
Sabine Eichenberger
Daniela Baumer
  Ruotsi
Susanne Rosenqvist
Anna Olsson
Ingela Ericsson
Agneta Andersson
2000 Sydney
tulokset
  Saksa
Birgit Fischer
Manuela Mucke
Anett Schuck
Katrin Wagner
  Unkari
Rita Kobán
Katalin Kovács
Szilvia Szabó
Erzsébet Viski
  Romania
Raluca Ionita
Mariana Limbau
Elena Radu
Sanda Toma
2004 Ateena
tulokset
  Saksa
Birgit Fischer
Maike Nollen
Katrin Wagner
Carolin Leonhardt
  Unkari
Katalin Kovács
Szilvia Szabó
Erzsébet Viski
Kinga Bóta
  Ukraina
Inna Osypenko
Tetyana Semykina
Hanna Balabanova
Olena Cherevatova
2008 Peking
tulokset
  Saksa
Fanny Fischer
Nicole Reinhardt
Katrin Wagner-Augustin
Conny Waßmuth
  Unkari
Katalin Kovács
Gabriella Szabó
Danuta Kozák
Natasa Janics
  Australia
Lisa Oldenhof
Hannah Davis
Chantal Meek
Lyndsie Fogarty
2012 Lontoo
tulokset
  Unkari
Gabriella Szabó
Danuta Kozák
Katalin Kovács
Krisztina Fazekas
  Saksa
Carolin Leonhardt
Franziska Weber
Katrin Wagner-Augustin
Tina Dietze
  Valko-Venäjä
Iryna Pamialova
Nadzeya Papok
Volha Khudzenka
Maryna Pautaran
2016 Rio de Janeiro
tulokset
  Unkari
Gabriella Szabó
Danuta Kozák
Tamara Csipes
Krisztina Fazekas
  Saksa
Sabrina Hering
Franziska Weber
Steffi Kriegerstein
Tina Dietze
  Valko-Venäjä
Marharyta Makhneva
Nadzeya Liapeshka
Volha Khudzenka
Maryna Litvinchuk
  Lähde: Canoeing Women's Kayak Fours, 500 metres Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)
K-4 500M (KAYAK FOUR) WOMEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

KoskimelontaMuokkaa

MiehetMuokkaa

Koskimelonnan kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1972 München
tulokset

  Siegbert Horn (GDR)

  Norbert Sattler (AUT)

  Harald Gimpel (GDR)

1992 Barcelona
tulokset

  Pierpaolo Ferrazzi (ITA)

  Sylvain Curinier (FRA)

  Jochen Lettmann (GER)

1996 Atlanta
tulokset

  Oliver Fix (GER)

  Andraž Vehovar (SLO)

  Thomas Becker (GER)

2000 Sydney
tulokset

  Thomas Schmidt (GER)

  Paul Ratcliffe (GBR)

  Pierpaolo Ferrazzi (ITA)

2004 Ateena
tulokset

  Benoît Peschier (FRA)

  Campbell Walsh (GBR)

  Fabien Lefèvre (FRA)

2008 Peking
tulokset

  Alexander Grimm (GER)

  Fabien Lefèvre (FRA)

  Benjamin Boukpeti (TOG)

2012 Lontoo
tulokset

  Daniele Molmenti (ITA)

  Vavrinec Hradílek (CZE)

  Hannes Aigner (GER)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Joseph Clarke (GBR)

  Peter Kauzer (SLO)

  Jirí Prskavec (CZE)

  Lähde: Canoeing Men's Kayak Singles, Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 30.4.2016. (englanniksi)
K-1 (KAYAK SINGLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)


Koskimelonnan kanadalaisyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1972 München
tulokset

  Reinhard Eiben (GDR)

  Reinhold Kauder (FRG)

  Jamie McEwan (USA)

1992 Barcelona
tulokset

  Lukáš Pollert (TCH)

  Gareth Marriott (GBR)

  Jacky Avril (FRA)

1996 Atlanta
tulokset

  Michal Martikán (SVK)

  Lukáš Pollert (CZE)

  Patrice Estanguet (FRA)

2000 Sydney
tulokset

  Tony Estanguet (FRA)

  Michal Martikán (SVK)

  Juraj Mincík (SVK)

2004 Ateena
tulokset

  Tony Estanguet (FRA)

  Michal Martikán (SVK)

  Stefan Pfannmöller (GER)

2008 Peking
tulokset

  Michal Martikán (SVK)

  David Florence (GBR)

  Rob Bell (AUS)

2012 Lontoo
tulokset

  Tony Estanguet (FRA)

  Sideris Tasiadis (GER)

  Michal Martikán (SVK)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Denis Chanut (FRA)

  Matej Benuš  (SVK)

  Takuya Haneda (JPN)


  Lähde: Canoeing Men's Canadian Singles, Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 30.4.2016. (englanniksi)
C-1 (CANOE SINGLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

Koskimelonnan kanadalaiskaksikkoMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1972 München
tulokset

  Walter Hofmann
ja Rolf-Dieter Amend (GDR)

  Hans-Otto Schumacher
ja Wilhelm Baues (FRG)

  Jean-Louis Olry
ja Jean-Claude Olry (FRA)

1976-1988 ei olympiaohjelmassa
1992 Barcelona
tulokset

  Joe Jacobi
ja Scott Strausbaugh (USA)

  Jirí Rohan
ja Miroslav Šimek (TCH)

  Frank Adisson
ja Wilfrid Forgues (FRA)

1996 Atlanta
tulokset

  Frank Adisson
ja Wilfrid Forgues (FRA)

  Jirí Rohan
ja Miroslav Šimek (CZE)

  Andre Ehrenberg
ja Michael Senft (GER)

2000 Sydney
tulokset

  Pavol Hochschorner
ja Peter Hochschorner (SVK)

  Krzysztof Kolomanski
ja Michal Staniszewski (POL)

  Marek Jiras
ja Tomáš Máder (CZE)

2004 Ateena
tulokset

  Pavol Hochschorner
ja Peter Hochschorner (SVK)

  Marcus Becker
ja Stefan Henze (GER)

  Jaroslav Volf
ja Ondrej Štepánek (CZE)

2008 Peking
tulokset

  Pavol Hochschorner
ja Peter Hochschorner (SVK)

  Ondrej Štepánek
ja Jaroslav Volf (CZE)

  Mikhail Kuznetsov
ja Dmitry Larionov (RUS)

2012 Lontoo
tulokset

  Timothy Baillie
ja Etienne Stott (GBR)

  David Florence
ja Richard Hounslow (GBR)

  Pavol Hochschorner
ja Peter Hochschorner (SVK)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Ladislav Škantár
ja Peter Škantár (SVK)

  David Florence
ja Richard Hounslow (GBR)

  Gauthier Klauss
ja Matthieu Péché (FRA)

  Lähde: Canoeing Men's Canadian Singles, Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 30.4.2016. (englanniksi)
C-1 (CANOE DOUBLE) MEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

NaisetMuokkaa

Koskimelonnan kajakkiyksikköMuokkaa

  Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1972 München
tulokset

  Angelika Bahmann (GDR)

  Gisela Grothaus (FRG)

  Magdalena Wunderlich (FRG)

1992 Barcelona
tulokset

  Elisabeth Micheler-Jones (GER)

  Danielle Woodward (AUS)

  Dana Chladek (USA)

1996 Atlanta
tulokset

  Štepánka Hilgertová (CZE)

  Dana Chladek (USA)

  Myriam Jerusalmi-Fox (FRA)

2000 Sydney
tulokset

  Štepánka Hilgertová (CZE)

  Brigitte Guibal (FRA)

  Anne-Lise Bardet (FRA)

2004 Ateena
tulokset

  Elena Kaliská (SVK)

  Rebecca Giddens (USA)

  Helen Reeves (GBR)

2008 Peking
tulokset

  Elena Kaliská (SVK)

  Jacqui Lawrence (AUS)

  Violetta Oblinger-Peters (AUT)

2012 Lontoo
tulokset

  Emilie Fer (FRA)

  Jessica Fox (AUS)

  Maialen Chourraut (ESP)

2016 Rio de Janeiro
tulokset

  Maialen Chourraut (ESP)

  Luuka Jones (NZL)

  Jessica Fox (AUS)

  Lähde: Canoeing Women's Kayak Singles, Slalom Medalists Sports-Reference. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)
K-1 (KAYAK SINGLE) WOMEN Official Website of the Olympic Movement. Viitattu 8.3.2017. (englanniksi)

LähteetMuokkaa

  1. Event Results Official website of the Olympic Movement. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)
  2. Event Results Official website of the Olympic Movement. Viitattu 4.5.2016. (englanniksi)
  3. </