Avaa päävalikko

Luettelo Uudenmaan kansakouluista

AskolaMuokkaa

BromarvMuokkaa

EspooMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Lisätietoja
Aarnivalkean kansakoulu nyk. Aarnivalkean koulu, Aarnivalkeantie 9
Alberga folkskola Mäkkylänkuja 3, Leppävaara
Bemböle folkskola nyk. Bemböle skola, Kuninkaantie 1
Finnå folkskola nyk. Finno skola, Suomalaistentie 2
Hakan folkskola
Jousenkaaren folkskola nyk. Jousenkaaren koulu, Jousenkaari 10, Tapiola
Jupperin folkskola
Kauklahden folkskola
Kilo-Gröndal folkskola Viherlaakso
Köklaks folkskola
Laajalahden kansakoulu nyk. Laajalahden koulu, Elisenvaarankuja 9, Laajalahti
Lagstad folkskola
Lahnuksen kansakoulu nyk. Lahnuksen koulu, Lahnus
Leppävaaran kansakoulu nyk. Leppävaaran koulu, Veräjäpellonkatu 4, Leppävaara
Lintuvaaran kansakoulu
Mankkaan kansakoulu nyk. Mankkaanpuron koulu
Mataskär folkskola Suvisaaristo, vuoteen 1966 asti, jolloin opetus siirtyi Mattby folkskolaan (Matinkylä)
Mattby folkskola nyk. Mattlidens skola, Mattliden 1, Matinkylä
Myllykylän kansakoulu (Espoo) nyk. Auroran koulu, Lippajärventie
Mäkkylän kansakoulu 1962–1977, Mäkkylänkuja 3, Mäkkylä
Niittylän kansakoulu
Noux folkskola Nuuksio
Nuuksion kansakoulu Heinästie 19, Nuuksio
Nöykkiön kansakoulu
Olarin kansakoulu nyk. Niittykummun koulu, Niittyportti 3
Pakankylän kansakoulu Snettansintie 9, Pakankylä
Rastaalan kansakoulu nyk. Rastaalan koulu, Kalasääksenkatu 4, Rastaala
Rödskog folkskola Snettansintie 41, Röylä
Sammalvuon kansakoulu 1957–1977, Ulappakatu 2, Espoonlahti, sittemmin Mårtensbron koulu, joka sai uudet tilat keväällä 2012
Sepon kansakoulu nyk. Sepon koulu, Sepontie 4, Tapiola
Smedsby folkskola nyk. Smedsby skola, Vanha Stens 10, Sepänkylä
Träskby folkskola
Träskända folkskola 1966 asti, Kulloonmäentie 20, Järvenperä
Tuomarilan kansakoulu Puistotie 13, Tuomarila
Vanhakylän kansakoulu (Espoo) nyk. Niipperin koulu
Vapaaniemen kansakoulu nyk. Friisilän koulu, Holmanniitynkuja 10
Viherlaakson kansakoulu nyk. Viherkallion koulu, Kievarinraitti 1-3, Viherlaakso
Olarin apukoulu
Esbo svenska hjälpskola
Vallivaaran apukoulu
Kauklahden kansalaiskoulu
Leppävaaran kansalaiskoulu
Olarin kansalaiskoulu
Esbo svenska medborgarskola
Tapiolan kansalaiskoulu
Viherlaakson kansalaiskoulu

HankoMuokkaa

Helsingin mlkMuokkaa

HelsinkiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aleksis Kiven kansakoulu
Alppilan kansakoulu
Eläintarhan kansakoulu
Haagan kansakoulu
Herttoniemen kansakoulu
Isosaaren kansakoulu
Kaarelan kansakoulu
Kaisaniemen kansakoulu
Kallion kansakoulu (Helsinki)
Kannelmäen kansakoulu
Katajanokan kansakoulu
Kulosaaren kansakoulu
Kylänevan kansakoulu
Käpylän kansakoulu (Helsinki)
Lapinlahden kansakoulu (Helsinki)
Malmin eteläinen kansakoulu
Malmin pohjoinen kansakoulu
Maunulan kansakoulu
Meilahden kansakoulu
Mellunkylän kansakoulu
Metsolan kansakoulu (Helsinki)
Munkkiniemen kansakoulu
Myllykallion kansakoulu
Myllypuron kansakoulu
Mäkelän kansakoulu (Helsinki)
Nuottapolun kansakoulu
Oikokadun kansakoulu
Oulunkylän kansakoulu
Pajalahden kansakoulu
Pakilan kansakoulu
Pihlajamäen kansakoulu (Helsinki)
Pitäjänmäen kansakoulu (Helsinki)
Porolahden kansakoulu
Puistolan kansakoulu (Helsinki)
Pukinmäen kansakoulu
Roihuvuoren kansakoulu
Santahaminan kansakoulu
Siilitien kansakoulu
Snellmanin kansakoulu (Helsinki)
Suomenlinnan kansakoulu
Taivallahden kansakoulu
Tapanilan kansakoulu (Helsinki)
Tehtaankadun kansakoulu
Tolarin kansakoulu
Toukolan kansakoulu
Työväenopiston kansakoulu
Töölön kansakoulu
Vallilan kansakoulu
Vallisaaren kansakoulu
Vartiokylän kansakoulu
Vuosaaren kansakoulu (Helsinki)
Herttoniemen apukoulu
Käpylän apukoulu
Malmin apukoulu
Maunulan apukoulu
Myllykallion apukoulu
Mäkelän apukoulu
Nuottapolun apukoulu
Pitäjänmäen apukoulu
Porthanin apukoulu
Puistolan apukoulu (Helsinki)
Snellmanin apukoulu
Työväenopiston apukoulu
Aleksis Kiven kansalaiskoulu
Alppilan kansalaiskoulu
Kallion kansalaiskoulu
Lapinlahden kansalaiskoulu (Helsinki)
Malmin kansalaiskoulu
Meilahden kansalaiskoulu
Mäkelän kansalaiskoulu
Pakilan kansalaiskoulu
Porolahden kansalaiskoulu
Taivallahden kansalaiskoulu
Annegatans folkskola
Botby folkskola
Brändö folkskola (Helsinki)
Cygnaeus folkskola
Drumsö folkskola
Norra Haga folkskola
Södra Haga folkskola
Hertonäs folkskola
Illergrändens folkskola
Kottby folkskola
Kronohagens folkskola
Kårböle folkskola
Malm folkskola
Munknäs folkskola
Månsas folkskola
Nordsjö folkskola
Sockenbacka folkskola
Staffansby folkskola
Topelius folkskola
Vallgårds folkskola
Åggelby folkskola
Den svenska medborgarskolan
Den svenska hjälpskolan

HyvinkääMuokkaa

Hyvinkään mlkMuokkaa

InkooMuokkaa

JärvenpääMuokkaa

KarjaaMuokkaa

Karjaan mlkMuokkaa

KarjalohjaMuokkaa

KarkkilaMuokkaa

KauniainenMuokkaa

KeravaMuokkaa

KirkkonummiMuokkaa

LapinjärviMuokkaa

LiljendalMuokkaa

LohjaMuokkaa

Lohjan mlkMuokkaa

LoviisaMuokkaa

MyrskyläMuokkaa

MäntsäläMuokkaa

NummiMuokkaa

NurmijärviMuokkaa

PernajaMuokkaa

PohjaMuokkaa

PornainenMuokkaa

PorvooMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
folkskolalähde?
n kansakoululähde?

Porvoon mlkMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Bengtsby folkskola
Bjurböle folkskola 60.3334°N, 25.7128°E
Ebbo folkskola 60.3495°N, 25.8378°E
Espoon suomenkielinen kansakouluselvennä 60.3486°N, 25.8542°E
Finnby folkskola
Gammelbacka-Haiko folkskola 60.3639°N, 25.6211°E
Grännäs folkskola 60.2899°N, 25.864°E
Hamarin kansakoulu 60.3653°N, 25.6376°E Hamari
Hindhår folkskola 60.4024°N, 25.4781°E Hinthaara
Hinthaaran kansakoulu 60.3995°N, 25.4677°E Hinthaara
Illby folkskola
Ilolan kansakoulu (Porvoon mlk) 60.4639°N, 25.7598°E Ilola
Jackarby folkskola 60.4142°N, 25.8821°E
Jakarin kansakoulu 60.4129°N, 25.881°E
Kaarenkylän kansakoulu 60.4725°N, 25.5491°E
Kerkkoon kansakoulu 60.4552°N, 25.6225°E Kerkkoo
Kråkö folkskola
Kullo folkskola 60.3399°N, 25.4778°E
Kulloon suomalainen kansakoulu
Lill-Pellinge folkskola 60.2341°N, 25.9164°E Pellinki
Mustijoen kansakoulu 60.3436°N, 25.5869°E
Norrveckoski folkskola 60.3906°N, 25.4162°E
Nygård folkskola 60.3124°N, 25.7134°E
Sannäs folkskola (Porvoon mlk) 60.4146°N, 25.8088°E
Saxby folkskola
Stor-Pellinge folkskola 60.2219°N, 25.889°E
Suomenkylän kansakoulu 60.416°N, 25.6289°E
Svartså folkskola 60.3606°N, 25.5653°E
Söderveckoski folkskola 60.3693°N, 25.44°E
Tolkis folkskola 60.3394°N, 25.583°E
Tuorilan kansakoulu (Porvoon mlk) 60.4488°N, 25.5833°E
Veckjärvi folkskola 60.3976°N, 25.7321°E
folkskolalähde? 60.1639°N, 25.4254°E Pirttisaari
folkskolalähde? 60.2885°N, 25.4971°E Svartbäck
folkskolalähde? 60.2861°N, 25.7422°E Vessölandet
folkskolalähde? 60.2871°N, 25.8093°E Fagersta
folkskolalähde? 60.2985°N, 25.7905°E Barnens by
folkskolalähde? 60.3888°N, 25.8532°E Ylike
folkskolalähde? 60.3178°N, 25.4999°E Nyby
n kansakoululähde? 60.5099°N, 25.7712°E Tamminiemi / Sikilä
n kansakoululähde? 60.4205°N, 25.6242°E Suomenkylä / Teissala
n kansakoululähde? 60.4654°N, 25.6778°E Kerkkoosta itään
Suomenkielinen kansalaiskoulu (Porvoon mlk)
Borgå Lansk. hjälpskola
Pappilanmäen apukoulu
Svenska medborgarskola (Porvoon mlk)

PukkilaMuokkaa

PusulaMuokkaa

Pyhäjärvi UlMuokkaa

RuotsinpyhtääMuokkaa

SammattiMuokkaa

SipooMuokkaa

SiuntioMuokkaa

SnappertunaMuokkaa

Tammisaaren mlkMuokkaa

TammisaariMuokkaa

TenholaMuokkaa

TuusulaMuokkaa

VihtiMuokkaa

LähteetMuokkaa