Luettelo Uudenmaan kansakouluista

Tämä artikkeli on luettelo Uudenmaan kansakouluista.

Näytä koordinaatit OSM-kartalla
Vie koordinaatit GeoJSON-muodossa

AskolaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Askolan kirkonkylän kansakoulu 60.523°N, 25.5968°E Askolan kirkonkylä
Juornaankylän kansakoulu 60.5727°N, 25.7529°E Juornaankylä
Korttian kansakoulu 60.5914°N, 25.5799°E
Monninkylän kansakoulu 60.4976°N, 25.5327°E Monninkylä
Onkimaan kansakoulu 60.554°N, 25.5585°E
Särkijärven kansakoulu (Askola) 60.5124°N, 25.7065°E Särkijärvi
Tiilään kansakoulu 60.5511°N, 25.693°E
Vahijärven kansakoulu 60.5239°N, 25.5081°E Vahijärvi
Askolan kansalaiskoulu

BromarvMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kyrkoby folkskola 59.9897°N, 23.0349°E
Kägra folkskola 60.0177°N, 23.0705°E
Nitlax folkskola 59.9918°N, 23.1366°E
Padva folkskola 59.9843°N, 22.8267°E
Täcktom folkskola 59.8392°N, 23.0586°E
Vättlax folkskola 59.9395°N, 22.9107°E
folkskolalähde? 59.9573°N, 23.0449°E Riilahti
folkskolalähde? 59.9255°N, 23.1592°E Öby
folkskolalähde? 59.975°N, 22.9272°E Orvlax

EspooMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Lisätietoja
Aarnivalkean kansakoulu nyk. Aarnivalkean koulu, Aarnivalkeantie 9
Alberga folkskola Mäkkylänkuja 3, Leppävaara
Bemböle folkskola nyk. Bemböle skola, Kuninkaantie 1
Finnå folkskola nyk. Finno skola, Suomalaistentie 2
Hakan folkskola
Jousenkaaren folkskola nyk. Jousenkaaren koulu, Jousenkaari 10, Tapiola
Jupperin folkskola
Kauklahden folkskola
Kilo-Gröndal folkskola Viherlaakso
Köklaks folkskola
Laajalahden kansakoulu nyk. Laajalahden koulu, Elisenvaarankuja 9, Laajalahti
Lagstad folkskola
Lahnuksen kansakoulu nyk. Lahnuksen koulu, Lahnus
Leppävaaran kansakoulu nyk. Leppävaaran koulu, Veräjäpellonkatu 4, Leppävaara
Lintuvaaran kansakoulu
Mankkaan kansakoulu nyk. Mankkaanpuron koulu
Mataskär folkskola Suvisaaristo, vuoteen 1966 asti, jolloin opetus siirtyi Mattby folkskolaan (Matinkylä)
Mattby folkskola nyk. Mattlidens skola, Mattliden 1, Matinkylä
Myllykylän kansakoulu (Espoo) nyk. Auroran koulu, Lippajärventie
Mäkkylän kansakoulu 1962–1977, Mäkkylänkuja 3, Mäkkylä
Niittylän kansakoulu
Noux folkskola Nuuksio
Nuuksion kansakoulu Heinästie 19, Nuuksio
Nöykkiön kansakoulu
Olarin kansakoulu nyk. Niittykummun koulu, Niittyportti 3
Pakankylän kansakoulu Snettansintie 9, Pakankylä
Rastaalan kansakoulu nyk. Rastaalan koulu, Kalasääksenkatu 4, Rastaala
Rödskog folkskola Snettansintie 41, Röylä
Sammalvuon kansakoulu 1957–1977, Ulappakatu 2, Espoonlahti, sittemmin Mårtensbron koulu, joka sai uudet tilat keväällä 2012
Sepon kansakoulu nyk. Sepon koulu, Sepontie 4, Tapiola
Smedsby folkskola nyk. Smedsby skola, Vanha Stens 10, Sepänkylä
Träskby folkskola
Träskända folkskola 1966 asti, Kulloonmäentie 20, Järvenperä
Tuomarilan kansakoulu Puistotie 13, Tuomarila
Vanhakylän kansakoulu (Espoo) nyk. Niipperin koulu
Vapaaniemen kansakoulu nyk. Friisilän koulu, Holmanniitynkuja 10
Viherlaakson kansakoulu nyk. Viherkallion koulu, Kievarinraitti 1-3, Viherlaakso
Olarin apukoulu
Esbo svenska hjälpskola
Vallivaaran apukoulu
Kauklahden kansalaiskoulu
Leppävaaran kansalaiskoulu
Olarin kansalaiskoulu
Esbo svenska medborgarskola
Tapiolan kansalaiskoulu
Viherlaakson kansalaiskoulu

HankoMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Keskuskansakoulun kansakoulu (Hanko)
Russarön kansakoulu Russarö
Hangö stads folkskola
n kansakoulu/ folkskolalähde?selvennä 59.8297°N, 22.9669°E
Hankoniemen kansalaiskoulu

Helsingin mlkMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Helsingin mlk)
Tikkurilan kansakoulu (Helsingin mlk)
Hanalan kansakoulu
Hämeenkylän kansakoulu (Helsingin mlk)
Itä-Hakkilan kansakoulu
Jokivarren kansakoulu (Helsingin mlk)
Kaivokselan kansakoulu
Keimolan kansakoulu
Kivistön kansakoulu (Helsingin mlk)
Korson kansakoulu
Kuusikon kansakoulu
Rajakylän kansakoulu
Rekolan kansakoulu
Seutulan kansakoulu
Simonkylän kansakoulu
Tikkurilan kansakoulu
Vaaralan kansakoulu
Vantaan kansakoulu
Veromiehen kansakoulu
Viertolan kansakoulu
Vierumäen kansakoulu (Helsingin mlk)
Keskuspuiston kansalaiskoulu
Korso-Rekolan kansalaiskoulu
Myllymäen kansalaiskoulu
Hanalan apukoulu
Jokirannan apukoulu
Silvolan apukoulu
Björkbacka folkskola
Dickursby folkskola
Kyrkoby folkskola (Helsingin mlk)
Tavastby folkskola
Vanda folkskola
Käinby folkskola
Westersundom folkskola
Helsinge medborgarskola
Knapas hjälpskola
Vuosaaren-Puotilan ruotsinkielinen kansakoulu
Vuosaaren kansakoulu (Helsinki)selvennä

HelsinkiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aleksis Kiven kansakoulu
Alppilan kansakoulu
Eläintarhan kansakoulu
Haagan kansakoulu
Herttoniemen kansakoulu
Isosaaren kansakoulu
Kaarelan kansakoulu
Kaisaniemen kansakoulu
Kallion kansakoulu (Helsinki)
Kannelmäen kansakoulu
Katajanokan kansakoulu
Kulosaaren kansakoulu
Kylänevan kansakoulu
Käpylän kansakoulu (Helsinki)
Lapinlahden kansakoulu (Helsinki)
Malmin eteläinen kansakoulu
Malmin pohjoinen kansakoulu
Maunulan kansakoulu
Meilahden kansakoulu
Mellunkylän kansakoulu
Metsolan kansakoulu (Helsinki)
Munkkiniemen kansakoulu
Myllykallion kansakoulu
Myllypuron kansakoulu
Mäkelän kansakoulu (Helsinki)
Nuottapolun kansakoulu
Oikokadun kansakoulu
Oulunkylän kansakoulu
Pajalahden kansakoulu
Pakilan kansakoulu
Pihlajamäen kansakoulu (Helsinki)
Pitäjänmäen kansakoulu (Helsinki)
Porolahden kansakoulu
Puistolan kansakoulu (Helsinki)
Pukinmäen kansakoulu
Roihuvuoren kansakoulu
Santahaminan kansakoulu
Siilitien kansakoulu
Snellmanin kansakoulu (Helsinki)
Suomenlinnan kansakoulu
Taivallahden kansakoulu
Tapanilan kansakoulu (Helsinki)
Tehtaankadun kansakoulu
Tolarin kansakoulu
Toukolan kansakoulu
Työväenopiston kansakoulu
Töölön kansakoulu
Vallilan kansakoulu
Vallisaaren kansakoulu
Vartiokylän kansakoulu
Vuosaaren kansakoulu (Helsinki)
Herttoniemen apukoulu
Käpylän apukoulu
Malmin apukoulu
Maunulan apukoulu
Myllykallion apukoulu
Mäkelän apukoulu
Nuottapolun apukoulu
Pitäjänmäen apukoulu
Porthanin apukoulu
Puistolan apukoulu (Helsinki)
Snellmanin apukoulu
Työväenopiston apukoulu
Aleksis Kiven kansalaiskoulu
Alppilan kansalaiskoulu
Kallion kansalaiskoulu
Lapinlahden kansalaiskoulu (Helsinki)
Malmin kansalaiskoulu
Meilahden kansalaiskoulu
Mäkelän kansalaiskoulu
Pakilan kansalaiskoulu
Porolahden kansalaiskoulu
Taivallahden kansalaiskoulu
Annegatans folkskola
Botby folkskola
Brändö folkskola (Helsinki)
Cygnaeus folkskola
Drumsö folkskola
Norra Haga folkskola
Södra Haga folkskola
Hertonäs folkskola
Illergrändens folkskola
Kottby folkskola
Kronohagens folkskola
Kårböle folkskola
Malm folkskola
Munknäs folkskola
Månsas folkskola
Nordsjö folkskola
Sockenbacka folkskola
Staffansby folkskola
Topelius folkskola
Vallgårds folkskola
Åggelby folkskola
Den svenska medborgarskolan
Den svenska hjälpskolan

HyvinkääMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aseman kansakoulu (Hyvinkää)
Ahdenkallion kansakoulu Ahdenkallio
Hämeenkadun kansakoulu
Puolimatkan kansakoulu (Hyvinkää)
Ratakadun apukoulu
Hyvinkään kansalaiskoulu

Hyvinkään mlkMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hyvinkäänkylän kansakoulu Hyvinkäänkylä
Kaukasten kansakoulu Kaukas
Kivisenojan kansakoulu (Hyvinkään mlk)
Lepolan kansakoulu
Nopon kansakoulu
Palopuron kansakoulu
Ridasjärven kansakoulu
Rytkön kansakoulu
Uudenkylän kansakoulu (Hyvinkään mlk)
Hyvinkään kunnan kansalaiskoulu

InkooMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Barösund folkskola 59.9771°N, 23.8804°E
Degerby folkskola (Inkoo) 60.0905°N, 24.181°E Degerby
Fagervik folkskola 60.0192°N, 23.8167°E Fagervik
Inkoon suomenkielinen kansakoulu
Johannesberg folkskola 60.098°N, 23.919°E
Kyrkby folkskola (Inkoo) 60.044°N, 23.9995°E
Solberg folkskola 60.1145°N, 24.0893°E
Västankvarn folkskola 60.0767°N, 23.889°E
folkskolalähde? 60.0452°N, 24.074°E Lågnäs
folkskolalähde? 60.1201°N, 23.8598°E Linkulla
folkskolalähde? 60.1074°N, 23.9976°E Gråmarböle

JärvenpääMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Anttilan kansakoulu (Järvenpää)
Haarajoen kansakoulu (Järvenpää)
Harjulan kansakoulu (Järvenpää)
Järvenpään kauppalan keskuskoulun kansakoulu
Järvenpään Kinnarin kansakoulu
Järvenpään kauppalan kansalaiskoulu
Järvenpään kauppalan apukoulu

KarjaaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kiilan suomalainen kansakoulu
Kila svenska folkskola 60.063°N, 23.662°E
Karis svenska hjälpskolaselvennä
Karisbygdens medborgarskolaselvennä

Karjaan mlkMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Backgränd folkskola 60.137°N, 23.6907°E Backgränd
Ingvalsby folkskola
Sannäs folkskola (Karjaa) 60.0953°N, 23.7459°E
Svartå finska folkskolaselvennä Mustioselvennä
Svartå svenska folkskola Mustioselvennä
folkskolalähde? 60.0494°N, 23.7019°E Grabbacka
folkskolalähde? 60.1405°N, 23.8716°E Mustion asema
folkskolalähde? 60.1525°N, 23.8305°E Mustion tehdas / Kvarnbacka
folkskolalähde? 60.1685°N, 23.8224°E Mustion tehtaasta pohjoiseen
folkskolalähde? 60.1408°N, 23.751°E Brasby
folkskolalähde? 60.0746°N, 23.8011°E Kaunislahti
n kansakoululähde? 60.1376°N, 23.8519°E Mustion asema

KarjalohjaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonseudun kansakoulu (Karjalohja) 60.2518°N, 23.7396°E
Kuusian kansakoulu 60.1927°N, 23.7015°E
Makkarjoen kansakoulu 60.2853°N, 23.7668°E
Saaren kansakoulu (Karjalohja) 60.211°N, 23.8108°E
Säkkijärven kansakouluselvennä 60.2198°N, 23.6829°E
Karjalohjan-Sammatin kunnallinen keskikoulu
Karjalohjan-Sammatin kansalaiskoulu

KarkkilaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haukkamäen Huhdintien kansakoulu 60.5292°N, 24.1942°E
Karkkilan kansalaiskoulu ja apukoulu

KauniainenMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Finska folkskolans folkskolaselvennä
Ruotsalainen kansakoulu (Kauniainen)selvennä 60.2168°N, 24.7129°E
Suomalainen kansakoulu (Kauniainen) 60.2133°N, 24.7151°E
Svenska folkskolans folkskolaselvennä

KeravaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Keskuskoulun kansakoulu (Kerava)
Ruotsalainen kansakoulu (Kerava)
Savion kansakoulu
Keravan kansalaiskoulu
Päiväkummun apukoulu

KirkkonummiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
folkskolalähde? 59.9894°N, 24.4373°E Porkkala
folkskolalähde? 60.0503°N, 24.5029°E Friggesby
folkskolalähde? 60.0996°N, 24.5653°E Långvik
folkskolalähde? 60.1312°N, 24.5787°E Tanskarla
folkskolalähde? 60.1765°N, 24.5439°E Luoma
folkskolalähde? 60.2018°N, 24.3414°E Evitskog
folkskolalähde? 60.1718°N, 24.3978°E Vols
folkskolalähde? 60.2524°N, 24.4554°E Haapajärvi
folkskolalähde? 60.1194°N, 24.4554°E Kirkkonummen keskusta, Heikkilä
folkskolalähde?selvennä 60.115°N, 24.4727°E Tolsa
n kansakoululähde? 60.1666°N, 24.5368°E Luoma
n kansakoululähde? 60.2719°N, 24.436°E Veikkola
n kansakoululähde? 60.2342°N, 24.4002°E Kylmälä
n kansakoululähde? 60.2028°N, 24.4979°E Vitträsk / Myllypelto
n kansakoululähde? 60.1224°N, 24.4121°E Kirkkonummen keskusta
n kansakoululähde? 60.1225°N, 24.437°E Kirkkonummen keskusta

LapinjärviMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hindersby folkskola 60.5824°N, 26.2444°E
Kappelby folkskola 60.6274°N, 26.2046°E
Kimonkylän kansakoulu 60.7047°N, 26.3061°E Kimonkylä
Lapinjärven Kirkonkylän kansakoulu 60.6266°N, 26.207°E Lapinjärven kirkonkylä
Lindkoski folkskola 60.6362°N, 26.2607°E Lindkoski
Käkikosken kansakoulu 60.6654°N, 26.0118°E
Lapinjärvenkylän kansakouluselvennä 60.5448°N, 26.2423°E
Porlammin kartanon kansakoulu Porlammin kartano
Pukaron kansakoulu 60.6822°N, 26.2348°E Pukaro
n kansakoululähde? 60.6852°N, 25.9866°E Porlammilta länteen
n kansakoululähde? 60.6821°N, 26.029°E Porlammi
n kansakoululähde? 60.6153°N, 26.147°E Ingermaninkylä
folkskolalähde? 60.6763°N, 26.2371°E Pukaro
folkskolalähde? 60.6168°N, 26.1507°E Ingermaninkylä
Lapinjärven ja Myrskylän kuntien Porlammin kansalaiskoulu

LiljendalMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Enbom folkskola 60.5579°N, 25.9919°E
Hommansby folkskola 60.5435°N, 26.1749°E
Michelspiltom folkskola 60.6127°N, 26.0368°E
Sävträsk folkskola 60.5704°N, 26.0508°E
folkskolalähde? 60.5598°N, 26.0508°E Reimansbacken
folkskolalähde? 60.6095°N, 26.0268°E Mickelspiltom

LohjaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Harjun kansakoulu (Lohja) 60.2475°N, 24.0704°E
Ruotsinkielinen kansakoulu (Lohja)
Tytyrin kansakoulu 60.2546°N, 24.0667°E
Harjun apukoulu
Tytyrin kansalaiskoulu

Lohjan mlkMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aseman kansakoulu (Lohjan mlk) 60.2591°N, 24.1253°E
Hiiden kansakoulu (Lohjan mlk) 60.2707°N, 24.0312°E
Hongisto-Paksalon kansakoulu
Immulan kansakoulu 60.2656°N, 24.1607°E
Karnaisten kansakoulu 60.2997°N, 24.0502°E
Karstun kansakoulu 60.3003°N, 23.9301°E
Kirkniemen kansakoulu 60.1773°N, 23.9617°E Kirkniemi
Lehmijärven kansakoulu 60.2962°N, 24.1378°E
Maksjoen-Vappulan kansakoulu Maksjoki
Nummenkylän kansakoulu 60.2988°N, 24.2308°E
Pullin kansakoulu 60.321°N, 24.1119°E
Saaren kansakoulu (Lohjan mlk) 60.2274°N, 23.884°E
Suittilan kansakoulu 60.3339°N, 24.0689°E
Virkby svenska folkskola 60.1893°N, 23.9965°E Virkkala
Virkkalan suomalainen kansakoulu 60.1805°N, 23.9928°E
n kansakoululähde? 60.2189°N, 23.9877°E Vappula
n kansakoululähde? 60.2107°N, 24.0117°E Maksjoki
n kansakoululähde? 60.3253°N, 24.0104°E Maikkala
n kansakoululähde? 60.3741°N, 24.139°E Paksalo
n kansakoululähde? 60.3417°N, 24.1872°E Vanhakylä / Hongisto
n kansakoululähde? 60.2724°N, 24.2527°E Lieviö
n kansakoululähde? 60.198°N, 23.9998°E Virkkala, Fatja
folkskolalähde? 60.148°N, 23.9963°E Vähä-Teutari
Etelä-Lohjan kansalaiskoulu
Pohjois-Lohjan kansalaiskoulu
Virkby svenska medborgarskola

LoviisaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Centralfolkskolans folkskola (Loviisa) 60.4612°N, 26.2235°E
Köpbacka folkskola 60.4274°N, 26.2395°E
Loviisan suomalainen kansakoulu
Valkon suomalainen kansakoulu 60.4047°N, 26.2413°E
Valkom svenska folkskola
Loviisan suomalainen kansalaiskoulu
Östra Nylands medborgarskola

MyrskyläMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hallilan kansakoulu 60.6229°N, 25.8615°E Hallila
Hevonojan kansakoulu 60.6958°N, 25.9121°E Hevonoja
Kankkilan kansakoulu 60.6055°N, 25.7805°E Kankkila
Kirkonkylän kansakoulu (Myrskylä) 60.6723°N, 25.8556°E Kirkonkylä (Myrskylä)
Kreivilän kansakoulu 60.6233°N, 25.9877°E Kreivilä
Nybro folkskola 60.5976°N, 25.8905°E Uusisilta

MäntsäläMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Arolan kansakoulu 60.5252°N, 25.1642°E
Hautjärven kansakoulu 60.7117°N, 25.4811°E Hautjärvi
Hermanonkimaan kansakoulu 60.5585°N, 25.3248°E Herman Onkimaa
Hirvihaaran kansakoulu 60.6188°N, 25.2368°E Hirvihaara
Kaanaan kansakoulu (Mäntsälä) 60.6843°N, 25.1479°E
Kaukalammen kansakoulu 60.6986°N, 25.3844°E Kaukalampi
Kirkonkylän kansakoulu (Mäntsälä) 60.638°N, 25.3248°E
Koivikon kansakoulu (Mäntsälä)
Levannon kansakoulu 60.766°N, 25.4335°E Levanto
Lukon kansakoulu 60.6836°N, 25.2639°E
Mattilan kansakoulu (Mäntsälä) 60.5923°N, 25.284°E
Nikinojan kansakoulu 60.8068°N, 25.1883°E Nikinoja
Nummisten kansakoulu 60.5586°N, 25.2824°E Numminen
Ohkolan kansakoulu 60.5658°N, 25.1421°E
Purolan kansakoulu (Mäntsälä) 60.5702°N, 25.4595°E
Rännimäen kansakoulu 60.5447°N, 25.2203°E
Saaren kansakoulu (Mäntsälä) 60.7355°N, 25.4021°E
Sulkavan kansakoulu (Mäntsälä) 60.7637°N, 25.2045°E Sulkava
Sälinkään kansakoulu 60.712°N, 25.2221°E
Sääksjärven kansakoulu (Mäntsälä) 60.5924°N, 25.4137°E
n kansakoululähde? 60.6178°N, 25.3694°E Mäntsälän kirkonkylästä itään
n kansakoululähde? 60.7137°N, 25.2328°E Sälinkää
n kansakoululähde? 60.6718°N, 25.2244°E Soukkio
n kansakoululähde? 60.757°N, 25.127°E Olkinen
Mäntsälän kansalaiskoulu

NummiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hyrsylän kansakoulu 60.3782°N, 24.0176°E Hyrsylä
Järvenpään kansakoulu (Nummi) 60.4138°N, 23.8585°E
Jättölän kansakoulu 60.4233°N, 23.9386°E
Leppäkorven kansakoulu 60.4787°N, 23.8103°E Leppäkorpi
Oinolan kansakoulu (Nummi) 60.3855°N, 23.9119°E Oinola
Tavolan kansakoulu 60.357°N, 23.9596°E
n kansakoululähde? 60.4626°N, 23.8477°E Koivaankulma
Oinolan kansalaiskoulu Oinola

NurmijärviMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Karhunkorven kansakoulu
Kiljavan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Nurmijärvi)
Klaukkalan kansakoulu Klaukkala
Leppälammin kansakoulu
Lepsämän kansakoulu Lepsämä
Metsäkylän kansakoulu (Nurmijärvi)
Nukarin kansakoulu Nukari
Nummenpään kansakoulu (Nurmijärvi)
Palojoen kansakoulu (Nurmijärvi) Palojoki
Raalan kansakoulu
Rajamäen kansakoulu Rajamäki
Suomiehen kansakoulu
Uotilan kansakoulu (Nurmijärvi)
Valkjärven kansakoulu
Kirkonkylän kansalaiskoulu (Nurmijärvi)
Rajamäen kansalaiskoulu Rajamäki
Nurmijärven apukoulu

PernajaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Fasarbyn kansakouluselvennä 60.3755°N, 25.9982°E
Forsby folkskola (Pernaja) 60.4948°N, 25.937°E Koskenkylä
Gammelby folkskola (Pernaja) 60.4884°N, 25.8655°E Vanhakylä
Haddom folkskola 60.4977°N, 26.1813°E
Isnäs folkskola 60.398°N, 25.9981°E Isnäs
Kabböle folkskola 60.314°N, 26.078°E
Pernå Kyrkby folkskola 60.4475°N, 26.0315°E
Pernajan suomalainen kansakoulu
Sarvlaks folkskola 60.4611°N, 26.1239°E
Sarvsalö folkskola 60.308°N, 25.9628°E
Tervik-Tjusterby folkskolaselvennä 60.4479°N, 25.95°E Tervik
folkskolalähde? 60.4163°N, 25.9769°E Tjusterby
folkskolalähde? 60.4383°N, 26.0642°E Pernajan kirkonkylästä itään
folkskolalähde? 60.5223°N, 25.9464°E Österby
n kansakoululähde? 60.4889°N, 25.8657°E Vanhakylä
Baggböle hjälpskola

PohjaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Antskogin kansakoulu 60.1653°N, 23.5833°E Ansku
Fiskarsin kansakoulu 60.1284°N, 23.5539°E Fiskari
Kirkonkylän kansakoulu (Pohja)selvennä 60.0953°N, 23.5201°E
Kuovilan kansakoulu 60.1407°N, 23.4099°E Kuovila
Pinjaisten kansakoulu Pinjainen
folkskolalähde? 60.0456°N, 23.4566°E Sällvikistä pohjoiseen
folkskolalähde? 60.0402°N, 23.544°E Ekerö
folkskolalähde? 60.0819°N, 23.6476°E Pinjainen
folkskolalähde? 60.089°N, 23.4275°E Persböle
n kansakoululähde?selvennä 60.1287°N, 23.5528°E Fiskari
folkskolalähde?selvennä 60.0988°N, 23.5931°E Åminnefors
folkskolalähde? 60.0962°N, 23.6151°E Åminnefors, Klinkbacka
n kansakoululähde?selvennä 60.0963°N, 23.6162°E Åminnefors, Klinkbacka
Pohjan suomalainen apukoulu
Pohjan suomenkielinen kansalaiskoulu

PornainenMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Pornaisten Halkian kansakouluselvennä 60.521°N, 25.3216°E
Kirveskosken kansakoulu 60.4775°N, 25.3758°E
Pornaisten Laukkosken kansakouluselvennä 60.4385°N, 25.4049°E
Pornaisten Parkkojan kansakouluselvennä 60.5187°N, 25.2522°E
n kansakoululähde? 60.4803°N, 25.3718°E Kirveskoski
n kansakoululähde? 60.4342°N, 25.4028°E Laukkoski
Pornaisten kansalaiskoulu

PorvooMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
folkskolalähde?
n kansakoululähde?

Porvoon mlkMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Bengtsby folkskola
Bjurböle folkskola 60.3334°N, 25.7128°E
Ebbo folkskola 60.3495°N, 25.8378°E
Espoon suomenkielinen kansakouluselvennä 60.3486°N, 25.8542°E
Finnby folkskola
Gammelbacka-Haiko folkskola 60.3639°N, 25.6211°E
Grännäs folkskola 60.2899°N, 25.864°E
Hamarin kansakoulu 60.3653°N, 25.6376°E Hamari
Hindhår folkskola 60.4024°N, 25.4781°E Hinthaara
Hinthaaran kansakoulu 60.3995°N, 25.4677°E Hinthaara
Illby folkskola
Ilolan kansakoulu (Porvoon mlk) 60.4639°N, 25.7598°E Ilola
Jackarby folkskola 60.4142°N, 25.8821°E
Jakarin kansakoulu 60.4129°N, 25.881°E
Kaarenkylän kansakoulu 60.4725°N, 25.5491°E
Kerkkoon kansakoulu 60.4552°N, 25.6225°E Kerkkoo
Kråkö folkskola
Kullo folkskola 60.3399°N, 25.4778°E
Kulloon suomalainen kansakoulu
Lill-Pellinge folkskola 60.2341°N, 25.9164°E Pellinki
Mustijoen kansakoulu 60.3436°N, 25.5869°E
Norrveckoski folkskola 60.3906°N, 25.4162°E
Nygård folkskola 60.3124°N, 25.7134°E
Sannäs folkskola (Porvoon mlk) 60.4146°N, 25.8088°E
Saxby folkskola
Stor-Pellinge folkskola 60.2219°N, 25.889°E
Suomenkylän kansakoulu 60.416°N, 25.6289°E
Svartså folkskola 60.3606°N, 25.5653°E
Söderveckoski folkskola 60.3693°N, 25.44°E
Tolkis folkskola 60.3394°N, 25.583°E
Tuorilan kansakoulu (Porvoon mlk) 60.4488°N, 25.5833°E
Veckjärvi folkskola 60.3976°N, 25.7321°E
folkskolalähde? 60.1639°N, 25.4254°E Pirttisaari
folkskolalähde? 60.2885°N, 25.4971°E Svartbäck
folkskolalähde? 60.2861°N, 25.7422°E Vessölandet
folkskolalähde? 60.2871°N, 25.8093°E Fagersta
folkskolalähde? 60.2985°N, 25.7905°E Barnens by
folkskolalähde? 60.3888°N, 25.8532°E Ylike
folkskolalähde? 60.3178°N, 25.4999°E Nyby
n kansakoululähde? 60.5099°N, 25.7712°E Tamminiemi / Sikilä
n kansakoululähde? 60.4205°N, 25.6242°E Suomenkylä / Teissala
n kansakoululähde? 60.4654°N, 25.6778°E Kerkkoosta itään
Suomenkielinen kansalaiskoulu (Porvoon mlk)
Borgå Lansk. hjälpskola
Pappilanmäen apukoulu
Svenska medborgarskola (Porvoon mlk)

PukkilaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kanteleen kansakoulu 60.66°N, 25.6759°E Kantele
Kirkonkylän kansakoulu (Pukkila) 60.6465°N, 25.5816°E
Savijoen kansakoulu 60.661°N, 25.5647°E
Torpinkylän kansakoulu 60.6186°N, 25.5076°E
Pukkilan kansalaiskoulu

PusulaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hirvijoen kansakoulu (Pusula) 60.4607°N, 24.0676°E
Hyönölän kansakoulu 60.4626°N, 23.9363°E Hyönölä
Pusulan kunnan Ikkalan kansakouluselvennä 60.4917°N, 24.1157°E Ikkala
Karisjärven kansakoulu 60.5181°N, 24.0173°E Karisjärvi
Kaukelan kansakoulu 60.4345°N, 24.0154°E
Kirkonkylän kansakoulu (Pusula) 60.475°N, 23.9817°E
Koisjärven kansakoulu 60.4001°N, 24.0677°E
Kärkölän kansakoulu 60.6132°N, 23.9441°E Kärkölä
Marttilan kansakoulu (Pusula) 60.5068°N, 23.9503°E
Taustan kansakoulu 60.445°N, 24.112°E
n kansakoululähde? 60.5435°N, 23.9089°E Hyrkkölä
Pusulan kansalaiskoulu

Pyhäjärvi UlMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahmon kansakoulu 60.5195°N, 24.282°E
Alimmaisten kansakoulu 60.5031°N, 24.2143°E
Airolan kansakoulu 60.5162°N, 24.4159°E Kuonjoki
Haaviston kansakoulu (Pyhäjärvi Ul) 60.5205°N, 24.3549°E
Rautamäen kansakoulu 60.5748°N, 24.1696°E
Siikalan kansakoulu 60.5909°N, 24.2185°E
Tuorilan kansakoulu (Pyhäjärvi Ul) 60.5476°N, 24.1977°E
Vaskijärven kansakoulu 60.5771°N, 24.3275°E Vaskijärvi
n kansakoululähde? 60.6148°N, 24.057°E Vuotinainen
Pyhäjärven kunnan kansalaiskoulu

RuotsinpyhtääMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haavisto-Joensuun kansakoulu 60.6192°N, 26.5851°E
Ruotsinkylän kansakoulu (Ruotsinpyhtää) 60.6277°N, 26.4513°E
Skärgårdens folkskola 60.3785°N, 26.4286°E
Tehtaan kansakoulu (Ruotsinpyhtää) 60.5219°N, 26.4614°E
Tesjoen suomalainen kansakoulu 60.474°N, 26.3148°E
Tessjö svenska folkskola 60.4753°N, 26.3152°E
Vastilan kansakoulu 60.6178°N, 26.6477°E
Viirilän suomalainen kansakouluselvennä 60.5788°N, 26.4593°E
Virböle svenska folkskolaselvennä 60.582°N, 26.4604°E
folkskolalähde? 60.4681°N, 26.346°E Danabacken
folkskolalähde? 60.4401°N, 26.4164°E Kulla
Ruotsinpyhtään kunnan suomalainen kansakouluselvennä

SammattiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Sammatti) 60.3185°N, 23.8183°E
Myllykylän kansakoulu (Sammatti)
Paikkarin kansakoulu

SipooMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Borgby folkskola 60.4074°N, 25.3088°E
Boxby folkskola 60.3053°N, 25.39°E
Etelä-Sipoon suomalainen kansakoulu
Gesterby folkskola 60.3332°N, 25.278°E
Gumbostrand folkskola 60.2564°N, 25.2941°E
Hindsby folkskola 60.3353°N, 25.2523°E
Kallbäck folkskola 60.2932°N, 25.3276°E
Kyrkoby folkskola (Sipoo) 60.3742°N, 25.2633°E
Massby folkskola 60.2979°N, 25.2974°E Massby
Mårtensby folkskolaselvennä 60.3878°N, 25.2265°E
Nikkilän suomalainen kansakoulu Nikkilä
Norra Paipis folkskola 60.4701°N, 25.2134°E Paippinen
Södra Paipis folkskola 60.42°N, 25.2522°E Paippinen
Salpar folkskola 60.2727°N, 25.4059°E
Simsalö folkskola 60.2351°N, 25.288°E
Sipoon Talman suomalainen kansakoulu 60.4102°N, 25.1717°E
Spjutsund folkskola 60.2631°N, 25.4848°E
Tallmo folkskola 60.4024°N, 25.1926°E Talma
Östersundom folkskola Östersundom
folkskolalähde? 60.4332°N, 25.2621°E Etelä-Paippinen
folkskolalähde? 60.2875°N, 25.3745°E Hangelby
småskolalähde? 60.3354°N, 25.2355°E Hindsby
Sibbo svenska hjälpskola
Sibbo svenska medborgarskola
Sipoon suomalainen kansalaiskoulu

SiuntioMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Bäcks folkskola 60.1893°N, 24.1143°E
Fredriksbergs folkskola
Karskog folkskola
Näsby folkskola 60.2388°N, 24.2841°E
Pickala folkskola
Päivärinne folkskola
Svartbäck folkskolaselvennä 60.1699°N, 24.1724°E
folkskolalähde? 60.1378°N, 24.2491°E Siuntion asemanseutu
folkskolalähde? 60.1368°N, 24.2298°E Siuntion asemanseutu
folkskolalähde?selvennä 60.1767°N, 24.0401°E Vejans / Pölans
folkskolalähde?selvennä 60.1484°N, 24.15°E Malmi
folkskolalähde? 60.1527°N, 24.1857°E Fall
folkskolalähde? 60.1966°N, 24.2508°E Nyby
n kansakoululähde? 60.2217°N, 24.1707°E Barråsa

SnappertunaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Box folkskola 59.9399°N, 23.6322°E
Broby folkskola 60.0033°N, 23.5979°E
Finnäs folkskola
Westervik folkskola 59.9572°N, 23.5311°E
folkskolalähde? 59.9966°N, 23.6541°E Snappertunan kirkonkylä
Småsk.lähde? 59.9917°N, 23.7584°E Bredäng

Tammisaaren mlkMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Skåldö folkskola 59.9006°N, 23.47°E
Tvärminne folkskola 59.8407°N, 23.2028°E Tvärminne
Vesterby folkskola 59.9845°N, 23.3983°E
Österby folkskola 59.9921°N, 23.4288°E

TammisaariMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ekenäs stads svenska folkskola
Tammisaaren suomalainen kansakoulu
Ekenäs svenska medborgarskola

TenholaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Bonäs folkskola
Harparskog folkskola 59.9347°N, 23.3025°E
Kyrkoby folkskola (Tenhola)
Lappvik-Öby folkskolaselvennä 59.906°N, 23.2325°E Lappohja
Norra Tenala folkskola
Prästkulla folkskola 60.0009°N, 23.2193°E
Kyrkoby finska folkskola (Tenhola)selvennä
folkskolalähde? 60.0927°N, 23.0235°E Kuivasto
folkskolalähde? 60.063°N, 23.0983°E Malarby
folkskolalähde? 60.1089°N, 23.2314°E Svenskby
folkskolalähde? 60.0017°N, 23.2975°E Krokby
folkskolalähde? 60.0321°N, 23.1966°E Kalby
folkskolalähde? 59.968°N, 23.233°E Hangist
folkskolalähde? 60.0562°N, 23.3049°E Tenholan kirkonkylä
folkskolalähde? 60.0618°N, 23.2901°E Tenholan kirkonkylä
n kansakoululähde? 60.1621°N, 23.2874°E Kelkkala
Tenala-Bromarf medborgarskola

TuusulaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hyrylän kansakoulu Hyrylä
Jokelan kansakoulu (Tuusula) Jokela
Kellokosken kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Tuusula)
Klemetskogin kansakoulu
Linjamäen kansakoulu
Nahkelan kansakoulu
Paijalan kansakoulu
Ruotsinkylän kansakoulu (Tuusula)
Ruskelan kansakoulu (Tuusula)
Rusutjärven kansakoulu
Tuomaalan kansakoulu (Tuusula)
Vanhakylän kansakoulu (Tuusula)
Hyrylän kansalaiskoulu Hyrylä
Jokelan kansalaiskoulu Jokela
Kellokosken kansalaiskoulu Kellokoski
Kirkkotien apukoulu

VihtiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haimoon kansakoulu Haimoo
Herrakunnan kansakoulu
Härkälän kansakoulu (Vihti)
Irjalan kansakoulu (Vihti)
Jokikunnan kansakoulu Jokikunta
Niuhalan kansakoulu Vihdin kirkonkylä
Niuhalan uusi kansakoululähde? Vihdin kirkonkylä
Nummelan kansakoulu Nummela
Ojakkalan kansakoulu Ojakkala
Olkkalan kansakoulu Olkkala
Palojärven kansakoulu Palojärvi
Ruskelan kansakoulu (Vihti)
Selin kansakoulu
Siippoon kansakoulu Siippoo
Tervalammen kansakoulu
Vanjärven kansakoulu Vanjärvi
Veikkolan kansakoulu
Vesikansan kansakoulu Vesikansa
Vihtijärven kansakoulu Vihtijärvi
Vihdin kunnan kansalaiskoulu

LähteetMuokkaa