Avaa päävalikko

Luettelo lentoyhtiöistä

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo lentoyhtiöistä, joita ei ole lakkautettu.lähde? Lakkautetut lentoyhtiöt on lueteltu artikkelissa luettelo entisistä lentoyhtiöistä. Halpalentoyhtiöt on lueteltu (myös) artikkelissa luettelo halpalentoyhtiöistä.

Sisällysluettelo

AasiaMuokkaa

 

Etelä-AasiaMuokkaa

AfganistanBangladeshBhutanIntiaMalediivitNepalPakistanSri Lanka

  AfganistanMuokkaa


  BangladeshMuokkaa


  BhutanMuokkaa


  IntiaMuokkaa


  MalediivitMuokkaa


  NepalMuokkaa


  PakistanMuokkaa


  Sri LankaMuokkaa


Etu-AasiaMuokkaa

ArmeniaAzerbaidžanBahrainGeorgiaIrakIranIsraelPalestiinaJemenJordaniaKuwaitLibanonOmanQatarSaudi-ArabiaSyyriaTurkkiYhdistyneet arabiemiirikunnat

  ArmeniaMuokkaa


  AzerbaidžanMuokkaa


BahrainMuokkaa


GeorgiaMuokkaa


Georgian airways

IrakMuokkaa


IranMuokkaa


IsraelMuokkaa


PalestiinaMuokkaa

JemenMuokkaa


JordaniaMuokkaa


KuwaitMuokkaa


LibanonMuokkaa


OmanMuokkaa


QatarMuokkaa


Saudi-ArabiaMuokkaa


SyyriaMuokkaa


TurkkiMuokkaa


Yhdistyneet arabiemiirikunnatMuokkaa


Itä-AasiaMuokkaa

JapaniKiinaHongkongMacaoKorean demokraattinen kansantasavaltaKorean tasavaltaMongoliaTaiwan

JapaniMuokkaa


  KiinaMuokkaa


HongkongMuokkaa
MacaoMuokkaa

Korean demokraattinen kansantasavaltaMuokkaa


  Korean tasavaltaMuokkaa


MongoliaMuokkaa


TaiwanMuokkaa


Keski-AasiaMuokkaa

KazakstanKirgisiaTadžikistanTurkmenistanUzbekistan

KazakstanMuokkaa


KirgisiaMuokkaa


TadžikistanMuokkaa


TurkmenistanMuokkaa


UzbekistanMuokkaa


Kaakkois-AasiaMuokkaa

BruneiFilippiinitIndonesiaItä-TimorKambodžaLaosMalesiaMyanmarSingaporeThaimaaVietnam

  BruneiMuokkaa


FilippiinitMuokkaa


IndonesiaMuokkaa


Itä-TimorMuokkaa


  KambodžaMuokkaa


LaosMuokkaa


MalesiaMuokkaa


  MyanmarMuokkaa


SingaporeMuokkaa


ThaimaaMuokkaa


VietnamMuokkaa


Pohjois-AasiaMuokkaa

Venäjä

VenäjäMuokkaa


AfrikkaMuokkaa

AlgeriaMuokkaa

AngolaMuokkaa

  BeninMuokkaa


BotswanaMuokkaa

  Burkina FasoMuokkaa


BurundiMuokkaa

DjiboutiMuokkaa

  EgyptiMuokkaa


EritreaMuokkaa

Etelä-AfrikkaMuokkaa

EtiopiaMuokkaa

GabonMuokkaa

GambiaMuokkaa

GhanaMuokkaa

GuineaMuokkaa

Guinea-BissauMuokkaa

KamerunMuokkaa

Kap VerdeMuokkaa

KeniaMuokkaa

KomoritMuokkaa

Kongon tasavaltaMuokkaa

Kongon demokraattinen tasavaltaMuokkaa

LiberiaMuokkaa

  LibyaMuokkaa


MadagaskarMuokkaa

MalawiMuokkaa

MaliMuokkaa

MauritaniaMuokkaa

MauritiusMuokkaa

MarokkoMuokkaa

MosambikMuokkaa

NamibiaMuokkaa

NigeriaMuokkaa

NorsunluurannikkoMuokkaa

Päiväntasaajan GuineaMuokkaa

RéunionMuokkaa

RuandaMuokkaa

SambiaMuokkaa

São Tomé ja PríncipeMuokkaa

SenegalMuokkaa

SeychellitMuokkaa

Sierra LeoneMuokkaa

SomaliaMuokkaa

SudanMuokkaa

SwazimaaMuokkaa

TansaniaMuokkaa

TogoMuokkaa

TšadMuokkaa

TunisiaMuokkaa

UgandaMuokkaa

ZimbabweMuokkaa

AmerikkaMuokkaa

Etelä-AmerikkaMuokkaa

ArgentiinaMuokkaa

BoliviaMuokkaa

BrasiliaMuokkaa

ChileMuokkaa

EcuadorMuokkaa

Falkland-saaretMuokkaa

GuyanaMuokkaa

KolumbiaMuokkaa

ParaguayMuokkaa

PeruMuokkaa

Ranskan GuayanaMuokkaa

SurinameMuokkaa

UruguayMuokkaa

VenezuelaMuokkaa

Karibia ja Väli-AmerikkaMuokkaa

Alankomaiden AntillitMuokkaa

Antigua ja BarbudaMuokkaa

ArubaMuokkaa

BahamaMuokkaa

BarbadosMuokkaa

BelizeMuokkaa

CaymansaaretMuokkaa

Costa RicaMuokkaa

Dominikaaninen tasavaltaMuokkaa

El SalvadorMuokkaa

GuadeloupeMuokkaa

GuatemalaMuokkaa

HaitiMuokkaa

HondurasMuokkaa

JamaikaMuokkaa

KuubaMuokkaa

NicaraguaMuokkaa

PanamaMuokkaa

Puerto RicoMuokkaa

Saint Vincent ja GrenadiinitMuokkaa

Trinidad ja TobagoMuokkaa

Turks- ja CaicossaaretMuokkaa

Yhdysvaltain NeitsytsaaretMuokkaa

Pohjois-AmerikkaMuokkaa

GrönlantiMuokkaa

  KanadaMuokkaa

Katso myös artikkeli: Luettelo Kanadan lentoyhtiöistä.

Suurimmat kansainväliset operaattoritMuokkaa

MeksikoMuokkaa

Saint-Pierre ja MiquelonMuokkaa

YhdysvallatMuokkaa

EurooppaMuokkaa

Pääartikkeli: Luettelo eurooppalaisista lentoyhtiöistä

AlankomaatMuokkaa

AlbaniaMuokkaa

BelgiaMuokkaa

Bosnia ja HertsegovinaMuokkaa

BulgariaMuokkaa

EspanjaMuokkaa

FärsaaretMuokkaa

GeorgiaMuokkaa

IrlantiMuokkaa

IslantiMuokkaa

Iso-BritanniaMuokkaa

ItaliaMuokkaa

ItävaltaMuokkaa

KreikkaMuokkaa

KroatiaMuokkaa

KyprosMuokkaa

LatviaMuokkaa

LiettuaMuokkaa

LuxemburgMuokkaa

MaltaMuokkaa

MoldovaMuokkaa

MonacoMuokkaa

MontenegroMuokkaa

NorjaMuokkaa

Pohjois-MakedoniaMuokkaa

PortugaliMuokkaa

PuolaMuokkaa

RanskaMuokkaa

RomaniaMuokkaa

RuotsiMuokkaa

SaksaMuokkaa

SerbiaMuokkaa

SlovakiaMuokkaa

SloveniaMuokkaa

SuomiMuokkaa

SveitsiMuokkaa

TanskaMuokkaa

TšekkiMuokkaa

TurkkiMuokkaa

UkrainaMuokkaa

UnkariMuokkaa

Valko-VenäjäMuokkaa

ViroMuokkaa

OseaniaMuokkaa

Amerikan SamoaMuokkaa

AustraliaMuokkaa

CookinsaaretMuokkaa

FidžiMuokkaa

GuamMuokkaa

KiribatiMuokkaa

MarshallsaaretMuokkaa

NauruMuokkaa

PalauMuokkaa

Papua-Uusi-GuineaMuokkaa

Pohjois-MariaanitMuokkaa

Ranskan PolynesiaMuokkaa

SalomonsaaretMuokkaa

SamoaMuokkaa

TongaMuokkaa

Uusi-KaledoniaMuokkaa

Uusi-SeelantiMuokkaa

VanuatuMuokkaa

Katso myösMuokkaa