Avaa päävalikko

Luettelo Formula 1 -valmistajista

Tämä on luettelo vähintään yhteen Formula 1:n MM-sarjan kilpailuun osallistuneista valmistajista. Pisteet on laskettu kaudesta 1958 lähtien, jolloin valmistajien mestaruudesta kilpailtiin ensimmäistä kertaa.[1] Kaikkia pisteitä ei laskettu mukaan lopputuloksiin kauteen 1990 saakka, joten ainoastaan lasketut pisteet ovat luettelossa. Tilastot on päivitetty Yhdysvaltain GP 2019 jälkeen.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

AMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  AFM 19521953 0 0 4 0 0 0 0 0[2][3]
  AGS 19861991 0 0 46 0 0 0 0 2[4][5]
  Alfa Romeo 19501951,
19791985
0 2 110 12 11 26 14 50[6][7]
  Alta 19501952 0 0 5 0 0 0 0 0[8][9]
  Amon 1974 0 0 3 0 0 0 0 0[10][11]
  Andrea Moda 1992 0 0 13 0 0 0 0 0[12][13]
  Apollon 1977 0 0 1 0 0 0 0 0[14]
  Arrows 19782002 0 0 382 0 0 8 1 142[15][16]
  Arzani-Volpini 1955 0 0 1 0 0 0 0 0[17]
  Aston-Butterworth 1953 0 0 4 0 0 0 0 0[18][19]
  Aston Martin 19591960 0 0 11 0 0 0 0 0[20][21]
  ATS 1963 0 0 5 0 0 0 0 0[22][23]
  ATS 19771984 0 0 101 0 0 0 0 7[24][25]

BMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  BAR 19992005 0 0 118 2 0 15 0 227[26][27]
  Behra-Porsche 1960 0 0 2 0 0 0 0 0[28][29]
  Bellasi 19701971 0 0 6 0 0 0 0 0[30][31]
 ,   Benetton 19862001 1 2 260 15 27 102 36 851,5[32][33]
  BMW Sauber 2006-2009 0 0 70 1 1 17 2 308[a]
  Boro 19761977 0 0 7 0 0 0 0 0[35][36]
  Brabham 19621992 2 4 402 39 35 119 42 843[37][38]
  Brawn GP 2009 1 1 17 5 8 15 4 172[39][40]
  BRM 1951, 19541977 1 1 197 11 17 61 15 385[41][42]
  BRP 19631964 0 0 13 0 0 1 0 11[43][44]
  Bugatti 1956 0 0 1 0 0 0 0 0[45][46]

CMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Caterham 2012-2014 0 0 56 0 0 0 0[47][48]
  Cisitalia 1952 0 0 1 0 0 0 0[49]
  Coloni 19871992 0 0 82 0 0 0 0[50][51]
  Connaught 19521959 0 0 17 0 0 0 0[52][53]
  Connew 1972 0 0 2 0 0 0 0[54][55]
  Cooper 1950, 19521969 2 2 114 12 16 8 301[56][57]

DMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Dallara 19881992 0 0 80 0 0 0 15[58][59]
  De Tomaso 19611963, 1970 0 0 10 0 0 0 0[60][61]
  Derrington-Francis 1964 0 0 1 0 0 0 0[62][63]

EMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Eagle 19661968 0 0 25 0 1 2 2 17[64][65]
  Eifelland 1972 0 0 8 0 0 0 0 0[66]
  Emeryson 1956, 19611962 0 0 4 0 0 0 0 0[67][68]
  EMW 1953 0 0 1 0 0 0 0 0[69][70]
  ENB 1962 0 0 1 0 0 0 0 0[71][72]
  Ensign 19731982 0 0 99 0 0 0 1 19[73][74]
  ERA 19501952 0 0 7 0 0 0 0 0[75][76]
  EuroBrun 19881990 0 0 46 0 0 0 0 0[77][78]

FMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Ferguson 1961 0 0 1 0 0 0 0 0[79][80]
  Ferrari 1950 16 15 990 228 238 769 254 8185,5
  Fittipaldi 19751982 0 0 119 0 0 3 0 44[81][82]
  Fondmetal 19911992 0 0 29 0 0 0 0 0[83][84]
  Footwork 19911996 0 0 97 0 0 1 0 25[85][86]
 ,   Force India 20082018 0 0 212 1 0 6 5 1039[b]
  Forti 19951996 0 0 27 0 0 0 0 0[89][90]
  Frazer Nash 1952 0 0 4 0 0 0 0 0[91][92]
  Fry 1959 0 0 1 0 0 0 0 0[93]
  FWRC 19751976 0 0 30 0 0 0 0 6[94]

GMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Gilby 19611963 0 0 6 0 0 0 0 0[95][96]
  Gordini 19501956 0 0 40 0 0 2 1 0[c]

HMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Haas 2016- 0 0 81 0 0 0 2 197
  Hesketh 19731978 0 0 70 0 1 7 3 48[101][102]
  Hill 19731975 0 0 41 0 0 0 0 3[103][104]
  Honda 19641968, 20062008 0 0 80 2 3 3 3 154[105][106]
  HRT 2010-2012 0 0 58 0 0 0 0 0[107][108]
  HWM 19511955 0 0 14 0 0 0 0 0[109][110]

JMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Jaguar 20002004 0 0 85 0 0 2 0 49[111][112]
  JBW 19591961 0 0 5 0 0 0 0 0[113][114]
  Jordan 19912005 0 0 250 2 4 19 2 291[115][116]

KMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Kauhsen 1979 0 0 2 0 0 0 0 0[117]
  Klenk 1954 0 0 1 0 0 0 0 0[118][119]
  Kojima 19761977 0 0 2 0 0 0 0 0[120][121]
  Kurtis Kraft 19501960 0 0 12 6 5 17 7 0[122][123]

LMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Lancia 19541955 0 0 8 2 0 0 1 0[124][125]
  Larrousse 19871994 0 0 127 0 0 1 0 5[126][127]
  LDS 19621963, 1965, 19671968 0 0 5 1 0 0 0 0[128][129]
  LEC 1973, 1977 0 0 10 0 0 0 0 0[130][131]
  Leyton House 19901991 0 0 32 0 0 1 0 8[132][133]
  Life 1990 0 0 14 0 0 0 0 0[134][135]
  Ligier 19761996 0 0 343 9 9 46 9 388[136][137]
  Lola 19621963, 19671968, 1997 0 0 148 1 0 3 0 43[d]
  Lotus 19581994 7 6 493 107 79 172 70 1 332[142][143]
  Lotus 2010-2011 0 0 38 0 0 0 0 0[144][145]
  Lotus F1 2012-2015 0 0 77 0 2 25 5 706[146][147][148][149]
  Lyncar 1974 0 0 1 0 0 0 0 0[150][151]

MMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Maki 19741976 0 0 8 0 0 0 0 0[152]
  Manor 2015-2016 0 0 40 0 0 0 0 1[153][154]
  March 19701977,
19811982,
19871992
0 0 27 4 3 13 7 172,5[155][156]
  Martini 1978 0 0 7 0 0 0 0 0[157][158]
  Marussia 2012-2014 0 0 55 0 0 0 0 2[159]
  Maserati 1950, 19521960 0 1 70 10 9 34 15 6[e]
  Matra 19671972 1 1 51 2 0 6 3 163[165][166]
  McGuire 1977 0 0 1 0 0 0 0 0[167]
  McLaren 1966 8 12 867 155 182 485 154 5322,5
  Mercedes 19541955, 2010- 6 8 208 110 101 209 73 5068
  Merzario 19781979 0 0 31 0 0 0 0 0[168][169]
  Midland 2006 0 0 18 0 0 0 0 0[170][171]
  Milano 1950 0 0 1 0 0 0 0 0[172][173]
  Minardi 19852005 0 0 345 0 0 0 0 38[174][175]
  Modena 1991 0 0 16 0 0 0 0 0[176][177]

OMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Onyx 19891990 0 0 26 0 0 0 0 6[178][179]
  OSCA 19511958 0 0 7 0 0 0 0 0[180][181]
  Osella 19801990 0 0 132 0 0 0 0 5[182][183]

PMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Pacific 19941995 0 0 33 0 0 0 0 0[184][185]
  Parnelli 19741976 0 0 16 0 0 0 1 6[186][187]
  Penske 19741976 0 0 41 0 1 3 0 23[188][189]
  Porsche 19571962 0 0 20 1 1 5 0 46[190][191]
  Prost 19972001 0 0 83 0 0 3 0 35[192][193]

RMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Racing Point 2019 0 0 19 0 0 0 0 65[f]
  RAM 19761977, 1980, 19831985 0 0 65 0 0 0 0 0[194][195]
  Rebaque 19781979 0 0 30 0 0 0 0 0[g]
  Red Bull 2005 4 4 284 61 61 166 65 4673,5
  Renault 19771985, 20022011, 2016 2 2 385 51 35 98 31 1588
  Rial 19881989 0 0 32 0 0 0 0 6[199][200]

SMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Sauber 19932005, 2010- 0 0 420 0 0 10 3 592[h]
  Scarab 1960 0 0 5 0 0 0 0 0[201][202]
  Scirocco 1963 0 0 7 0 0 0 0 0[203][204]
  Shadow 19731980 0 0 112 3 1 7 2 67,5[205][206]
  Shannon 1966 0 0 1 0 0 0 0 0[207][208]
  Simtek 19941995 0 0 21 0 0 0 0 0[209][210]
  Spirit 19831985 0 0 25 0 0 0 0 0[211][212]
  Spyker 2007 0 0 17 0 0 0 0 1[213][214]
  Stebro 1963 0 0 1 0 0 0 0 0[215][216]
  Stewart 19971999 0 0 49 1 1 5 0 47[217][218]
  Super Aguri 20062008 0 0 35 0 0 0 0 4[219][220]
  Surtees 19701978 0 0 123 0 0 2 4 53[221][222]

TMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Talbot 19501951 0 0 13 0 0 2 0 0[223][224]
  Tec-Mec 1959 0 0 1 0 0 0 0 0[225][226]
  Tecno 19721973 0 0 13 0 0 0 0 1[227][228]
  Theodore 1978, 19811983 0 0 51 0 0 0 0 2[229][230]
  Token 1974 0 0 4 0 0 0 0 0[231][232]
  Toleman 19811985 0 0 70 1 0 3 2 26[233][234]
  Toro Rosso 2006 0 0 266 1 1 2 1 478
  Toyota 20022009 0 0 139 3 0 12 3 278,5[235][236]
  Trojan 1974 0 0 8 0 0 0 0 0[237][238]
  Tyrrell 19701998 1 2 430 14 23 84 20 617[239][240]

VMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Vanwall 19511960 1 0 30 7 10[i] 13 6 48[242][243]
  Venturi 1992 0 0 16 0 0 0 0 1[244][245]
  Veritas 1951-1953 0 0 6 0 0 0 0 0[246][247]
  Virgin 2010-2011 0 0 38 0 0 0 0 0[248][249]

WMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Williams 1978 9 7 718 128 114 312 133 3555
  Wolf 19771979 0 0 48 1 3 13 2 79[250][251]

ZMuokkaa

Valmistaja Kaudet Valmistajien
mestaruudet
Kuljettajien
mestaruudet
Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Valmistaja-
pisteet
  Zakspeed 19851989 0 0 74 0 0 0 0 2[252][253]

HuomioitaMuokkaa

  1. Laskettu BMW:n tuloksiin.[34]
  2. Force India ajautui talousvaikeuksiin kesken kauden 2018. Talli muutti kesken kauden uusien omistajiensa myötä nimensä Racing Point Force Indiaksi ennen Belgian GP:tä, menetti Unkarin GP:hen asti keräämänsä 59 pistettä ja aloitti pisteiden keräämisen alusta.[87][88]
  3. Gordinilla oli 1950-luvulla sekä Gordini että Simcan yhteistyönä Simca-Gordini.[97][98][99][100]
  4. Yannick Dalmas ajoi vuonna 1987 Australian GP:ssä viidenneksi, mutta ei saanut pisteitä, koska talli oli ilmoittanut vain yhden auton kaudelle ja hän ajoi toista autoa.[138][139][140][141]
  5. Masten Gregory ja Carroll Shelby eivät saaneet vuoden 1958 Italian GP:n neljännestä sijasta pisteitä, koska he ajoivat samalla autolla.[160][161][162][163][164]
  6. Racing Point käytti kaudella 2018 Force Indian samalle kaudelle valmistamaa ja ajamaa autoa. Kauden 2018 pisteet on laskettu Force Indialle.
  7. Rebaquen ainoa piste tuli Lotuksen valmistamalla autolla.[196][197][198]
  8. Sisältää kaudella 2019 Alfa Romeo Racing -nimellä kerätyt pisteet.
  9. Stirling Moss ja Tony Brooks voittivat kauden 1957 Britannian osakilpailun jaetulla autolla.[241]

LähteetMuokkaa

  1. Hawthorn's title in a season of tragedy ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  2. AFM (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  3. AFM Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  4. AGS (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  5. AGS Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  6. Alfa Romeo (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  7. Alfa Romeo Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  8. Alta (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  9. Alta Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  10. Amon (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  11. Amon Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  12. Andrea Moda (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  13. Moda Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  14. Apollon (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  15. Arrows (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  16. Arrows Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  17. Arzani-Volpini (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  18. Aston (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  19. Aston Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  20. Aston Martin (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  21. Aston Martin Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  22. ATS Ita (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  23. A.T.S. Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  24. ATS (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  25. ATS Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  26. BAR (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  27. BAR Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  28. Behra-Porsche (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  29. Behra-Porsche Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  30. Bellasi (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  31. Bellasi Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  32. Benetton (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  33. Benetton Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  34. BMW (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  35. Boro (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  36. Boro Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  37. Brabham (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  38. Brabham Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  39. Brawn (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  40. Brawn Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  41. BRM (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  42. BRM Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  43. BRP (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  44. BRP Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  45. Bugatti (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  46. Bugatti Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  47. Caterham (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  48. Caterham Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  49. Cisitalia (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  50. Coloni (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  51. Coloni Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  52. Connaught (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  53. Connaught Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  54. Connew (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  55. Connew Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  56. Cooper (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  57. Cooper Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  58. Dallara (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  59. Dallara Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  60. De Tomaso (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  61. De Tomaso Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  62. Derrington-Francis (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  63. Derrington-Francis Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  64. Eagle (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  65. Eagle Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  66. Eifelland (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  67. Emeryson (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  68. Emeryson Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  69. EMW (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  70. EMW Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  71. ENB (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  72. ENB Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  73. Ensign (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  74. Ensign Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  75. ERA (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  76. ERA Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  77. EuroBrun (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  78. Euro Brun Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  79. Ferguson (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  80. Ferguson Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  81. Fittipaldi (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  82. Fittipaldi Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  83. Fondmetal (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  84. Fondmetal Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  85. Footwork (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  86. Footwork Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  87. Noble, Jonathan: New Racing Point Force India team granted official F1 entry F1 News. 23.8.2018. Autosport.com. Viitattu 29.8.2018. (englanniksi)
  88. Force India claim 18 points after ‘almost perfect’ Spa weekend F1 News. 26.8.2018. Formula 1.com. Viitattu 29.8.2018. (englanniksi)
  89. Forti (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  90. Forti Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  91. Frazer-Nash (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  92. Frazer-Nash Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  93. Fry (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  94. 1975 German Grand Prix Results ESPN. Viitattu 24.11.2019. (englanniksi)
  95. Gilby (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  96. Gilby Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  97. Gordini (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  98. Gordini Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  99. Simca-Gordini (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  100. Simca-Gordini Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  101. Hesketh (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  102. Hesketh Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  103. Hill (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  104. Hill Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  105. Honda (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  106. Honda Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  107. Hispania (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  108. HRT Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  109. HWM (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  110. HWM Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  111. Jaguar (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  112. Jaguar Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  113. JBW (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  114. JBW Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  115. Jordan (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  116. Jordan Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  117. Jordan (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  118. Klenk (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  119. Klenk-Meteor Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  120. Kojima (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  121. Kojima Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  122. Kurtis Kraft (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  123. Kurtis Kraft Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  124. Lancia (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  125. Lancia Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  126. Larrousse (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  127. Larrousse Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  128. LDS (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  129. LDS Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  130. LEC (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  131. LEC Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  132. Leyton House (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  133. Leyton House Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  134. Life (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  135. Life Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  136. Ligier (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  137. Ligier Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  138. Lola (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  139. Lola Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  140. Yannick Dalmas - France ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  141. FOSTER'S AUSTRALIAN GRAND PRIX - RACE RESULT Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. (englanniksi)
  142. Lotus (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  143. Team Lotus Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  144. 2010 Constructor Standings Formula1.com. Formula One World Championship Limited. Viitattu 24.11.2019. (englanniksi)
  145. 2011 Constructor Standings Formula1.com. Formula One World Championship Limited. Viitattu 24.11.2019. (englanniksi)
  146. 2012 Constructor Standings Formula1.com. Formula One World Championship Limited. Viitattu 24.11.2019. (englanniksi)
  147. 2013 Constructor Standings Formula1.com. Formula One World Championship Limited. Viitattu 24.11.2019. (englanniksi)
  148. 2014 Constructor Standings Formula1.com. Formula One World Championship Limited. Viitattu 24.11.2019. (englanniksi)
  149. 2015 Constructor Standings Formula1.com. Formula One World Championship Limited. Viitattu 24.11.2019. (englanniksi)
  150. Lyncar (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  151. Lyncar Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  152. Maki (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  153. Manor (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  154. Manor Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  155. March (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  156. March Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  157. Martini (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  158. Martini Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  159. Marussia (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  160. Maserati (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  161. Maserati Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  162. 1958 Constructor Standings Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  163. 1958 Constructors' Championship ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  164. 1958 Italian Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  165. Matra (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  166. Matra Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  167. McGuire (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  168. Merzario (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  169. Merzario Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  170. Midland (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  171. Midland Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  172. Milano (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  173. Milano Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  174. Minardi (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  175. Minardi Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  176. Lambo (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  177. Lambo Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  178. Onyx (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  179. Onyx Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  180. OSCA (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  181. Osca Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  182. Osella (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  183. Osella Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  184. Pacific (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  185. Pacific Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  186. Parnelli (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  187. Parnelli Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  188. Penske (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  189. Penske Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  190. Porsche (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  191. Porsche Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  192. Prost (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  193. Prost Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  194. RAM (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  195. RAM Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  196. Rebaque (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  197. Rebaque Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  198. 1978 German Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  199. Rial (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  200. Rial Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  201. Scarab (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  202. Scarab Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  203. Scirocco (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  204. Scirocco Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  205. Shadow (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  206. Shadow Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  207. Shannon (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  208. Shannon Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  209. Simtek (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  210. Simtek Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  211. Spirit (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  212. Spirit Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  213. Spyker (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  214. Spyker Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  215. Stebro (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  216. Stebro Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  217. Stewart (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  218. Stewart Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  219. Super Aguri (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  220. Super Aguri Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  221. Surtees (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  222. Surtees Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  223. Talbot-Lago (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  224. Talbot-Lago Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  225. Tec-Mec (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  226. Tec-Mec Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  227. Tecno (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  228. Tecno Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  229. Theodore (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  230. Theodore Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  231. Token (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  232. Token Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  233. Toleman (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  234. Toleman Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  235. Toyota (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  236. Toyota Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  237. Trojan (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  238. Trojan Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  239. Tyrrell (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  240. Tyrrell Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  241. Moss scores historic home win for Vanwall ESPN. Viitattu 24.11.2019. (englanniksi)
  242. Vanwall (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  243. Vanwall Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  244. Venturi (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 12.7.2017. (englanniksi)
  245. Venturi Teams. ESPN. Viitattu 12.7.2017. (englanniksi)
  246. Veritas (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  247. Veritas Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  248. Virgin (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  249. Virgin Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  250. Wolf (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  251. Wolf Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  252. Zakspeed (Car Manufacturer) Teams. ChicaneF1.com. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)
  253. Zakspeed Teams. ESPN. Viitattu 11.7.2017. (englanniksi)