Luettelo Pirkanmaan kansakouluista

Tämä artikkeli on luettelo Pirkanmaan kansakouluista.

Näytä koordinaatit OSM-kartalla
Vie koordinaatit GeoJSON-muodossa

EräjärviMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haaviston kansakoulu (Eräjärvi) 61.5857°N, 24.5946°E
Koppalan kansakoulu 61.6092°N, 24.5082°E
Leväslahden kansakoulu 61.6198°N, 24.5937°E
Uiherlan kansakoulu 61.5682°N, 24.547°E
Vihasjärven kansakoulu 61.5487°N, 24.6428°E

HämeenkyröMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haukijärven kansakoulu 61.5629°N, 23.0921°E
Heinijärven kansakoulu 61.5958°N, 23.1903°E
Jumesniemen kansakoulu 61.5385°N, 23.2631°E
Kaipion kansakoulu 61.622°N, 22.9831°E
Kirkonkylän kansakoulu (Hämeenkyrö)selvennä 61.6341°N, 23.2054°E
Kostulan kansakoulu 61.6945°N, 23.1513°E Kostula
Kuustenlatvan kansakoulu 61.6189°N, 23.0753°E
Kyröskosken kansakoulu 61.667°N, 23.1761°E
Lavajärven kansakoulu 61.6467°N, 23.4238°E Lavajärvi
Mahnalan kansakoulu 61.5729°N, 23.314°E Mahnala
Pinsiön kansakoulu 61.5737°N, 23.4431°E Pinsiö
Vaiman kansakouluselvennä 61.6578°N, 23.0669°E
Vesajärven kansakoulu 61.6508°N, 22.8777°E
Äkönmaan kansakoulu 61.6182°N, 23.3903°E
n kansakoululähde? 61.6673°N, 23.4211°E Komi
n kansakoululähde? 61.6325°N, 23.2082°E Kirkonkylä
Hämeenkyrön kansalaiskoulu

IkaalinenMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde? 61.7719°N, 23.057°E Vanha kauppala

Ikaalisten mlkMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Juhtimäen kansakoulu 61.8474°N, 23.4711°E
Jyllin kansakoulu 61.7711°N, 22.8543°E
Kilvakkalan kansakoulu 61.7614°N, 23.0111°E
Kirkonkylän kansakoulu (Ikaalisten mlk)selvennä
Kovelahden kansakoulu 61.9089°N, 22.8428°E
Koverannan kansakoulu 61.8583°N, 22.8581°E
Lahdenpohjan kansakoulu (Ikaalisten mlk) 61.7274°N, 23.0246°E
Luhalahden kansakoulu 61.7743°N, 23.2696°E Luhalahti
Mansoniemen kansakoulu 61.8461°N, 22.9333°E
Myllykartun kansakoulu 61.808°N, 22.9535°E
Pukaran kansakoulu (Ikaalisten mlk) 61.815°N, 22.8887°E Pukara
Riitialan kansakoulu 61.8741°N, 22.9813°E
Saukon kansakoulu 61.8121°N, 23.1763°E
Sisätön kansakoulu 61.8353°N, 23.3381°E Sisättö
Tevaniemen kansakouluselvennä 61.8517°N, 23.0487°E
Vahon kansakoulu 61.8055°N, 23.3346°E
Varpeen kansakoulu 61.7208°N, 22.8063°E
Vatulan kansakouluselvennä 61.7275°N, 22.9391°E
n kansakoululähde? 61.731°N, 23.1393°E Sikuri
n kansakoululähde? 61.9009°N, 23.0701°E Leppäsjärvi
n kansakoululähde? 61.8468°N, 23.0493°E Tevaniemi
n kansakoululähde? 61.7318°N, 22.9443°E Vatula
Itäinen kansalaiskoulu (Ikaalisten mlk)
Läntinen kansalaiskoulu (Ikaalisten mlk)

JuupajokiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hirvijärven kansakoulu (Juupajoki) 61.8327°N, 24.5411°E
Kirkonkylän kansakoulu (Juupajoki) 61.7902°N, 24.4577°E
Koppelojärven kansakoulu (Juupajoki) 61.8406°N, 24.4638°E
Korkeakosken kansakoulu (Juupajoki) 61.7945°N, 24.3711°E
Lylyn kansakoulu 61.8905°N, 24.4867°E
Mellin kansakoulu 61.7427°N, 24.4624°E
n kansakoululähde? 61.7703°N, 24.5387°E Petääjärvi
Juupajoen kansalaiskoulu

KangasalaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapaniemen kansakoulu (Kangasala) 61.4048°N, 24.0028°E
Havisevan kansakoulu 61.5445°N, 24.0948°E
Huutijärven kansakoulu 61.4512°N, 24.1086°E
Kautialan kansakoulu 61.5355°N, 24.2638°E
Kirkonkylän kansakoulu (Kangasala)
Kuohenmaan kansakoulu 61.3669°N, 24.0566°E
Lihasulan kansakoulu 61.5556°N, 24.1643°E
Liuksialan kansakoulu 61.4548°N, 24.0272°E
Raikun kansakoulu 61.4077°N, 24.1824°E
Suinulan kansakoulu (Kangasala) 61.5452°N, 24.0717°E
Suoraman kansakoulu 61.4742°N, 24.0031°E
Tursolan kansakoulu (Kangasala) 61.4777°N, 24.037°E
Vatialan kansakoulu 61.4785°N, 23.9515°E
n kansakoululähde? 61.3808°N, 24.1372°E Saarikylät
n kansakoululähde? 61.5026°N, 24.2165°E Vahderpää
n kansakoululähde? 61.5214°N, 24.0369°E Ruutana
Kangasalan kansalaiskoulu
Kangasalan erityiskoulu

KarkkuMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aluskylän kansakoulu 61.4382°N, 23.032°E
Heinoon kansakoulu 61.3976°N, 22.9914°E
Korkeanojan kansakoulu 61.3549°N, 23.1678°E
Kutalan kansakoulu 61.4151°N, 23.1619°E
n kansakoululähde? 61.3729°N, 23.1044°E Kärppälä
n kansakoululähde? 61.3833°N, 23.0565°E Karkunkylä
n kansakoululähde? 61.4407°N, 23.0722°E Torstinmäki
n kansakoululähde? 61.4643°N, 22.961°E Hornio
Salokunnan kansakouluselvennä

KeikyäMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Keikyän kansakoulu 61.2622°N, 22.6982°E
Honkolan kansakoulu (Keikyä) 61.2723°N, 22.6825°E
Pehulan kansakoulu 61.2865°N, 22.6982°E

KihniöMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Etelä-Nerkkoon kansakoulu 62.1357°N, 23.149°E
Jokikylän kansakoulu (Kihniö) 62.2894°N, 23.2196°E
Kankarin kansakoulu 62.1958°N, 23.0795°E
Kihniönkylän kansakoulu 62.2372°N, 23.182°E
Kirkonkylän kansakoulu (Kihniö) 62.2095°N, 23.1798°E
Lahdentaustan kansakoulu 62.1151°N, 23.1989°E
Mäkikylän kansakoulu (Kihniö) 62.1312°N, 23.2877°E
Niskoksen kansakoulu 62.1736°N, 23.287°E
Ratikylän kansakoulu 62.2535°N, 23.0762°E
Kihniön kansalaiskoulu
Kihniön kunnallinen keskikoulu

KiikkaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Illon kansakoulu (Kiikka) 61.2113°N, 22.9603°E
Jokisivun kansakoulu (Kiikka) 61.3121°N, 22.7841°E Jokisivu
Kiimajärven kansakoulu 61.3697°N, 22.7242°E Kiimajärvi
Kirkonkylän kansakoulu (Kiikka) 61.3278°N, 22.7623°E
Kämmäkän kansakoulu 61.2349°N, 22.8806°E
Talan kansakoulu 61.2985°N, 22.7269°E
Vähähaaran kansakoulu
n kansakoululähde? 61.347°N, 22.6725°E Vehkakorpi
Kiikan kunnan kansalaiskoulu

KiikoinenMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jaaran kansakoulu 61.4329°N, 22.5588°E Jaara
Kirkonkylän kansakoulu (Kiikoinen) 61.4615°N, 22.5679°E Kiikoisten kirkonkylä
Kuorsumaan kansakoulu 61.512°N, 22.5753°E
Myönteen kansakoulu 61.4666°N, 22.6411°E
Raudun kansakoulu 61.4175°N, 22.6271°E
Jylhänmaan kansakoulu 61.4908°N, 22.4971°E

KuhmalahtiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Kuhmalahti) 61.5014°N, 24.584°E
Kivisalmen kansakoulu 61.5262°N, 24.4927°E
Pajulan kansakoulu (Kuhmalahti) 61.5444°N, 24.7855°E
Pohjan kansakoulu (Kuhmalahti) 61.4777°N, 24.6927°E Pohja
Vedentaustan kansakoulu 61.5145°N, 24.6752°E
Vehkajärven kansakoulu 61.5058°N, 24.833°E Vehkajärvi
Kuhmalahden kansalaiskoulu

KuruMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Itä-Aureen kansakoulu 62.0471°N, 23.4435°E
Kaitajärven kansakoulu 61.8922°N, 23.6157°E
Karjulan kansakoulu (Kuru) 61.8908°N, 23.7886°E
Kirkonkylän kansakoulu (Kuru) 61.8715°N, 23.7259°E
Kitusen kansakoulu 62.015°N, 23.6581°E
Lassilan kansakoulu (Kuru) 62.1189°N, 23.3616°E
Luoteen kansakoulu 61.9641°N, 23.5182°E Luode
Länsi-Aureen kansakoulu 61.9808°N, 23.3593°E
Länsi-Teiskon kansakoulu 61.7483°N, 23.6978°E
Parkkuun kansakoulu 61.8142°N, 23.7033°E
Poikeluksen kansakoulu 61.7962°N, 23.6171°E
Riuttasen kansakoulu 62.0144°N, 23.5729°E
n kansakoululähde? 61.8189°N, 23.6678°E Sulku
n kansakoululähde? 61.8364°N, 23.7815°E Niemikylä
n kansakoululähde? 61.9299°N, 23.7312°E Pyydysmäestä kaakkoon
n kansakoululähde? 62.0916°N, 23.5027°E Viidanneva
Kurun kansalaiskoulu
Kurun kunnallinen kokeilukoulu

KylmäkoskiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aseman kansakoulu (Kylmäkoski) 61.1088°N, 23.6761°E
Kirkonpiirin kansakoulu (Kylmäkoski) 61.1545°N, 23.6908°E
Kurisjärven kansakoulu 61.1354°N, 23.8305°E
Riisikkalan kansakoulu 61.0827°N, 23.7673°E
Savikosken kansakoulu 61.1768°N, 23.5928°E
Sontulan kansakoulu 61.1604°N, 23.7859°E
Taipaleen kansakoulu (Kylmäkoski) 61.1453°N, 23.5845°E
Kylmäkosken kansalaiskoulu

LempääläMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Innilän kansakoulu 61.2995°N, 23.8087°E
Kelhon kansakoulu 61.2709°N, 23.8529°E Kelho
Keskuskansakoulun kansakoulu (Lempäälä) 61.306°N, 23.7459°E
Kuljun kansakoulu (Lempäälä) 61.3772°N, 23.7792°E
Kuokkalan kansakoulu (Lempäälä) 61.3345°N, 23.7357°E
Lastusten kansakoulu 61.3209°N, 23.8885°E
Mattilan kansakoulu (Lempäälä) 61.2658°N, 23.7625°E
Moision kansakoulu (Lempäälä) 61.346°N, 23.7552°E
Nurmen kansakoulu 61.3371°N, 23.6846°E Nurmenkulma
Rantoisten kansakoulu 61.3382°N, 23.7973°E
Säijän kansakoulu 61.3671°N, 23.6192°E Säijä
Säijärven kansakoulu 61.3726°N, 23.5844°E
Sääksjärven kansakoulu (Lempäälä) 61.4148°N, 23.7623°E
n kansakoululähde? 61.4277°N, 23.8586°E Hervantajärvi
Lempäälän kansalaiskoulu
Lempäälän apukoulu

LuopioinenMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aitoon kansakoulu 61.3385°N, 24.4952°E Aitoo
Haltian kansakoulu 61.3741°N, 24.5995°E Haltia
Kirkonkylän kansakoulu (Luopioinen) 61.3614°N, 24.6594°E
Kuohijoen kansakoulu 61.3075°N, 24.7988°E
Padankosken kansakoulu 61.3502°N, 24.8278°E Padankoski
Puutikkalan kansakoulu 61.2873°N, 24.697°E
Rautajärven kansakoulu 61.4104°N, 24.7197°E Rautajärvi
Ämmätsän kansakoulu 61.422°N, 24.8272°E
Luopioisten kansalaiskoulu

MouhijärviMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hyynilän kansakoulu 61.5617°N, 22.9028°E Hyynilä
Häijään kansakoulu Häijää
Pukaran kansakoulu (Mouhijärvi) 61.5548°N, 23.0215°E Pukara
Salmen kansakoulu (Mouhijärvi) 61.4892°N, 23.1759°E
Tervamäen kansakoulu 61.5087°N, 22.9017°E
Uotsolan kansakoulu Uotsola
Vesunnin kansakoulu 61.5018°N, 22.8283°E
n kansakoululähde? 61.5329°N, 23.1411°E Perämaa
n kansakoululähde? 61.5509°N, 22.9618°E Murto
Mouhijärven kansalaiskoulu

MänttäMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Koskelan kansakoulu (Mänttä) 62.032°N, 24.6262°E
Mäkikylän kansakoulu (Mänttä) 62.0467°N, 24.5674°E
Savosenmäen kansakoulu
n kansakoululähde? 62.0234°N, 24.7176°E Raja-aho
Mäntän kauppalan kansalais- ja apukoulu

NokiaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jokismaan kansakoulu 61.5225°N, 23.3589°E
Kankaantaan kansakoulu (Nokia)
Koskenmäen kansakoulu (Nokia) 61.469°N, 23.4972°E
Lauttalan kansakoulu
Linnavuoren kansakoulu 61.4912°N, 23.3522°E
Nokian kansakoulu 61.4752°N, 23.489°E
Penttilän kansakoulu (Nokia) 61.4738°N, 23.3713°E
Taivalkunnan kansakoulu 61.458°N, 23.4057°E
n kansakoululähde? 61.4604°N, 23.4944°E Nokian keskustaajama, Ketolanmäki
n kansakoululähde? 61.4823°N, 23.5175°E Nokian keskustaajama
n kansakoululähde? 61.4834°N, 23.5304°E Nokian keskustaajama
n kansakoululähde? 61.4849°N, 23.5182°E Nokian keskustaajama
Vihnuksen apukoulu
Nokian kansalaiskoulu

OrivesiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Etelä-Oriveden kansakoulu 61.6097°N, 24.3103°E
Haaviston kansakoulu (Orivesi) 61.7101°N, 24.4825°E
Hirsilän kansakoulu 61.7406°N, 24.3192°E Hirsilä
Holman kansakoulu 61.6928°N, 24.4008°E
Karpin kansakoulu 61.6338°N, 24.3321°E
Kirkonkylän kansakoulu (Orivesi) 61.6835°N, 24.3611°E
Onnistaipaleen kansakoulu 61.7085°N, 24.3223°E
Päilahden kansakoulu 61.6337°N, 24.4735°E
Siitaman kansakoulu 61.608°N, 24.2151°E
Untavan kansakoulu 61.7082°N, 24.1952°E
Vehkalahden kansakoulu (Orivesi) 61.6518°N, 24.3801°E
n kansakoululähde? 61.6522°N, 24.1241°E Harjunmaa
n kansakoululähde? 61.6099°N, 24.3102°E Naappila
n kansakoululähde? 61.6015°N, 24.3587°E Koivuniemi
n kansakoululähde? 61.6711°N, 24.5237°E Pitkäjärvi
Oriveden kansalaiskoulu

ParkanoMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alaskylän kansakoulu 61.9579°N, 23.0041°E Alaskylä
Aureen kansakoulu 61.9892°N, 23.3267°E Aurejärvi
Jaakkolan kansakoulu 61.9942°N, 23.1399°E Jaakkolankylä
Kartinahon kansakoulu 62.0275°N, 23.271°E Aurejärvi, Kartinaho
Kirjaskylän kansakoulu[1] 61.9924°N, 22.6228°E Kirjaskylä, Sydänmaa
Kirkonpiirin kansakoulu (Parkano) 62.0147°N, 23.0204°E Parkanon kirkonkylä
Kuivasjärven kansakoulu 62.1748°N, 22.9799°E Kuivasjärvi
Kuusiluoman kansakoulu 61.9515°N, 22.6736°E Kovesjoki
Lamminkosken kansakoulu 62.1147°N, 23.0333°E Linnankylä, Lamminkoski
Lapinnevan kansakoulu 61.9928°N, 22.9397°E Lapinneva
Lapiolahden kansakoulu[2] 61.9252°N, 22.9872°E Alaskylä, Lapiolahti
Lehtimäen kansakoulu[3] 61.9933°N, 22.7147°E Kovesjoki, Laholuoma
Linnankylän kansakoulu 62.1131°N, 23.0918°E Linnankylä
Raivalan kansakoulu 61.9535°N, 22.7725°E Raivala
Soljan kansakoulu 61.9476°N, 23.2831°E Vahojärvi, Solja
Vahojärven kansakoulu[4] 61.939°N, 23.1888°E Vahojärvi
Vatajan kansakoulu 62.1472°N, 22.9497°E Kuivasjärvi, Vataja
Vuorijoen kansakoulu,
myöhemmin Jokiharjun kansakoulu[5]
62.0196°N, 22.9787°E Vuorijoki, Jokiharju
Vuorijärven kansakoulu 62.0585°N, 22.8892°E Vuorijärvi
Yliskylän kansakoulu 61.9692°N, 23.0379°E Yliskylä
Parkanon kansalaiskoulu Parkanon kirkonkylä

PirkkalaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Anian kansakoulu 61.405°N, 23.5408°E Ania
Hyrsingin kansakoulu 61.4338°N, 23.6153°E
Kirkonkylän kansakoulu (Pirkkala) 61.4593°N, 23.592°E
Nuolialan kansakoulu 61.4704°N, 23.6877°E
Toivion kansakoulu 61.4509°N, 23.7211°E
Pirkkalan kansalaiskoulu
Pirkkalan kunnallinen kokeilukeskikoulu

PohjaslahtiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ala-Kolkin kansakoulu 62.1306°N, 24.2095°E
Kirkonkylän kansakoulu (Pohjaslahti) 62.157°N, 24.1287°E
Ylä-Kolkin kansakoulu 62.2063°N, 24.2252°E
n kansakoululähde? 62.1682°N, 24.233°E Salmentaka
n kansakoululähde? 62.1962°N, 24.0419°E Monoskylä / Kotalahti

PunkalaidunMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jalasjoen kansakoulu 61.0733°N, 23.1742°E
Jutin kansakoulu 61.1699°N, 23.0658°E
Kanteenmaan kansakoulu 61.0485°N, 22.9951°E Kanteenmaa
Kerttulan kansakoulu (Punkalaidun)
Kiertolan kansakoulu 61.0517°N, 23.1902°E
Kivisenojan kansakoulu (Punkalaidun) 61.1204°N, 23.2946°E Kivisenoja
Koskioisten kansakoulu 61.1035°N, 23.1885°E Koskioinen
Kuljunmaan kansakoululähde?
Liitsolan kansakoulu 61.1698°N, 23.1943°E Liitsola
Länsipään kansakoulu 61.1289°N, 23.0079°E
Mäenpään kansakoulu (Punkalaidun)lähde? 61.1156°N, 23.0917°E Punkalaitumen kirkonkylä, Mäenpää
Oriniemen kansakoulu (Punkalaidun) 61.1511°N, 23.1865°E
Palojoen kansakoulu (Punkalaidun) 61.0541°N, 23.0938°E
Pärnänmaan kansakoululähde? 61.1899°N, 22.9713°E Pärnänmaa
Sadonmaan kansakoulu 61.0247°N, 23.2466°E
Sarkkilan kansakoulu 61.1114°N, 23.1228°E Sarkkila
Vanttilan kansakoulu 61.1438°N, 22.9513°E Vanttila
n kansakoululähde? 61.1135°N, 23.2835°E Kivisenoja
n kansakoululähde? 61.1992°N, 23.2342°E Poutalankulma
Punkalaitumen kansalaiskoulu

PälkäneMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Epaalan kansakoulu 61.3644°N, 24.2495°E
Harhalan kansakoulu 61.2886°N, 24.2864°E
Keskuskoulun kansakoulu (Pälkäne) 61.3373°N, 24.2679°E Onkkaala
Kukkolan kansakoulu (Pälkäne) 61.3523°N, 24.4212°E
Laitikkalan kansakoulu 61.2696°N, 24.3595°E
Myttäälän kansakoulu 61.3411°N, 24.2109°E
Painon kansakoulu
Pohjalahden kansakoululähde? 61.4188°N, 24.3005°E Pohjalahti
Salmentaan kansakoulu 61.399°N, 24.3965°E
Sappeen kansakoulu (Pälkäne) 61.3953°N, 24.4762°E Sappee
Vuolijoen kansakoulu 61.2751°N, 24.4645°E
Pälkäneen-Sahalahden kansalaiskoulu

RuovesiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alaväärin kansakoulu 61.953°N, 24.3194°E Ylä-Vääri
Hanhon kansakoulu 62.0055°N, 24.2086°E
Hyyrylän kansakoulu 61.9008°N, 24.2915°E
Kekkosen kansakoulu 61.8465°N, 24.0319°E
Kirkonkylän kansakoulu (Ruovesi) 61.9832°N, 24.0785°E
Muroleen kansakoulu 61.8272°N, 23.9399°E Murole
Mustajärven kansakoulu 62.0269°N, 24.0218°E
Pajulahden kansakoulu (Ruovesi) 62.0929°N, 24.0375°E Pajuskylä
Pekkalan kansakoulu (Ruovesi) 61.9008°N, 24.0814°E Jäminkipohja
Penttilän kansakoulu (Ruovesi) 61.8044°N, 24.0216°E
Pihlajalahden kansakoulu (Ruovesi) 61.9403°N, 23.9416°E
Pohtion kansakoulu 62.0489°N, 23.9329°E
Pourun kansakoulu 62.0929°N, 23.8053°E
Ruhalan kansakoulu 61.9442°N, 24.1409°E
Siikalahden kansakoulu (Ruovesi) 61.8704°N, 23.9126°E
Tuuhosen kansakoulu 62.0643°N, 24.1274°E Tuuhonen
Vessarin kansakoulu 62.055°N, 24.2283°E
Visuveden kansakoulu 62.1217°N, 23.9231°E
Väärinmajan kansakoulu 61.9498°N, 24.2506°E Väärinmaja
n kansakoululähde? 61.9857°N, 23.9931°E Joensuu
n kansakoululähde? 61.9591°N, 24.0323°E Räminki
Ruoveden kansalaiskoulu

SahalahtiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Sariolan kansakoulu 61.4788°N, 24.33°E
Lahdenkulman kansakoulu 61.4873°N, 24.418°E
Tursolan kansakoulu (Sahalahti) 61.4367°N, 24.3843°E
Vilpeilän kansakoulu 61.4543°N, 24.3822°E
Pälkäneen-Sahalahden kansalaiskoulu ja apukoulu

SuodenniemiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kiikoisten kansakoulu 61.5099°N, 22.7022°E
Lahdenperän kansakoulu (Suodenniemi) 61.5955°N, 22.854°E
Pajuniemen kansakoulu 61.5505°N, 22.7315°E
Palomäen kansakoulu (Suodenniemi) 61.5025°N, 22.6555°E
Pohjakylän kansakoulu 61.558°N, 22.7783°E Pohjakylä
Sävin kansakoulu 61.6501°N, 22.761°E Sävi
Taipaleen kansakoulu (Suodenniemi) 61.5856°N, 22.7572°E
Suodenniemen kansalaiskoulu

SuoniemiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kauniaisten kansakoulu (Suoniemi) 61.48°N, 23.2806°E Kauniainen
Siuron kansakoulu 61.4738°N, 23.3162°E Siuro
Tyrisevän kansakouluselvennä 61.4615°N, 23.1871°E
Vahalahden kansakoulu 61.418°N, 23.2568°E Vahalahti
n kansakoululähde? 61.5033°N, 23.245°E Meskankulma

SääksmäkiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kärjenniemen kansakoulu 61.2591°N, 23.9346°E
Leppälän kansakoulu (Sääksmäki) 61.261°N, 24.1346°E
Linnaisten kansakoulu 61.1294°N, 24.0266°E
Metsäkansan kansakoulu 61.2395°N, 23.8798°E Metsäkansa
Metsä-Paavolan kansakoulu 61.1157°N, 23.92°E
Rauhalan kansakoulu (Sääksmäki)
Ritvalan kansakoulu 61.1838°N, 24.1546°E Ritvala
Tarttilan kansakoulu 61.156°N, 24.0006°E Tarttila
Teristen kansakoulu 61.1729°N, 23.938°E
Vallon kansakoulu 61.2413°N, 24.0411°E Valto
n kansakoululähde? 61.3169°N, 23.9684°E Pyörönmaa
n kansakoululähde? 61.2004°N, 24.0775°E Sääksmäen kirkonkylä / Huittula
n kansakoululähde? 61.1462°N, 24.0567°E Jutikkala
n kansakoululähde? 61.2334°N, 23.9446°E Mustilahti
Sääksmäen kansalaiskoulu

TampereMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aleksanterin kansakoulu
Amurin kansakoulu
Harjun kansakoulu (Tampere) 61.5032°N, 23.6567°E
Hyhkyn kansakoulu 61.5057°N, 23.689°E
Härmälän kansakoulu 61.4702°N, 23.7338°E
Johanneksen kansakoulu
Järvensivun kansakoulu 61.4878°N, 23.8146°E
Kissanmaan kansakoulu 61.4969°N, 23.8123°E
Koiviston kansakoulu (Tampere) 61.4708°N, 23.7967°E
Lamminpään kansakoulu 61.5199°N, 23.6248°E
Lielahden kansakoulu 61.5209°N, 23.6695°E
Messukylän kansakoulu 61.4861°N, 23.843°E
Nekalan kansakoulu 61.4833°N, 23.7905°E
Pellervon kansakoulu
Pispan kansakoulu 61.5034°N, 23.7124°E
Raholan kansakoulu 61.4995°N, 23.6338°E
Rantaperkiön kansakoulu 61.4755°N, 23.7611°E
Ruotsinkielinen kansakoulu (Tampere)
Takahuhdin kansakoulu 61.4911°N, 23.8581°E
Tammelan kansakoulu
Vehmaisten kansakoulu 61.4762°N, 23.9206°E
n kansakoululähde? 61.455°N, 23.7486°E Peltolammi
n kansakoululähde? 61.5027°N, 23.7937°E Kaleva
Kalevan kansalaiskoulu
Pyynikin kansalaiskoulu
Saukonpuiston apukoulu
Vanhan koulun erityiskoulu

AitolahtiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hurman kansakoulu 61.5558°N, 23.8492°E
Olkahisen kansakoulu 61.5212°N, 23.946°E
Sorilan kansakoulu 61.5557°N, 23.9288°E
Aitolahden kansalaiskoulu

TeiskoMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Asuntilan kansakoulu 61.6767°N, 23.912°E
Jutilan kansakoulu 61.7576°N, 23.8345°E
Kaanaan kansakoulu (Teisko) 61.7717°N, 23.9983°E
Padustaipaleen kansakoulu 61.6596°N, 23.8223°E Toijakylä
Pohjankapeen kansakoulu 61.8129°N, 23.8519°E
Pohtolan kansakoulu 61.6426°N, 23.9484°E
Terälahden kansakoulu 61.7139°N, 23.8775°E
Ukaan kansakoulu 61.7246°N, 24.0025°E
Velaatan kansakoulu 61.7468°N, 23.909°E Velaatta
Viitapohjan kansakoulu 61.655°N, 24.0433°E
Värmälän kansakoulu 61.6237°N, 23.8646°E Kämmenniemi
Teiskon kansalaiskoulu

ToijalaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Keskuskoulun kansakoulu (Toijala) 61.1658°N, 23.8635°E
Pappilan kansakoulu (Toijala) 61.1819°N, 23.8478°E
Nahkialan kansakoulu 61.174°N, 23.8829°E
Toijalan apukoulu

TottijärviMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Joutsijoen kansakoulu 61.3753°N, 23.3535°E
Kirkonkylän kansakoulu (Tottijärvi) 61.3995°N, 23.346°E Tottijärviselvennä
Sorvaan kansakoulu 61.4219°N, 23.4297°E Sorva

TyrvääMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ekojärven kansakoulu 61.2903°N, 23.2231°E
Houhajärven kansakoulu 61.2676°N, 23.0125°E
Illon kansakoulu (Tyrvää) 61.2108°N, 23.0331°E
Kallialan kansakoulu 61.3633°N, 22.9481°E
Kaltsilan kansakoulu 61.3109°N, 23.1021°E
Kaukolan kansakoulu (Tyrvää) 61.3369°N, 22.8427°E
Kotajärven kansakoulu (Tyrvää) 61.4388°N, 22.7701°E
Lantulan kansakoulu 61.3338°N, 23.1256°E
Myllymaan kansakoulu (Tyrvää) 61.3881°N, 22.8101°E
Rautaniemen kansakoulu 61.2491°N, 23.1984°E
Sammaljoen kansakoulu 61.2327°N, 23.1255°E Sammaljoki
Stormin kansakoulu 61.3392°N, 23.0404°E
Tapiolan kansakoulu 61.2742°N, 22.9414°E
Tyrväänkylän kansakoulu 61.3052°N, 22.8904°E
Varilan kansakoulu 61.3267°N, 22.9384°E
Vaununperän kansakoulu 61.3822°N, 22.8523°E
n kansakoululähde? 61.3522°N, 22.8758°E Vammalan keskustaajama, Nuupala
Tyrvään kansalaiskoulu

UrjalaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Annulan kansakoululähde? 61.0317°N, 23.7961°E Annula
Hakkilan kansakoulu 61.1048°N, 23.5935°E
Hakolahden kansakoulu 60.9801°N, 23.8241°E
Halkivahan kansakoulu 61.1766°N, 23.3025°E Halkivaha
Hanhisuon kansakoulu 61.025°N, 23.5977°E Hanhisuo
Haritun kansakoulu 61.0692°N, 23.2952°E
Honkolan kansakoulu (Urjala) 61.1327°N, 23.459°E Honkola
Huhdin kansakoulu 61.0633°N, 23.6456°E
Kehron kansakoulu 61.1937°N, 23.5017°E
Kolun kansakoulu 61.0503°N, 23.7063°E
Laukeelan kansakoulu 61.0785°N, 23.5605°E
Menosten kansakoulu 61.015°N, 23.4812°E Menonen
Nuutajärven kansakoulu 61.0429°N, 23.4432°E Nuutajärvi
Puolimatkan kansakoulu (Urjala) 61.096°N, 23.318°E
Pynnän kansakoulu 61.2062°N, 23.3343°E
Salmen kansakoulu (Urjala) 61.0704°N, 23.61°E
Tourun kansakoulu 61.0227°N, 23.3434°E
Urjalankylän kansakoulu 61.0855°N, 23.4692°E
Vahosten kansakoulu 61.1204°N, 23.4229°E
Välkkilän kansakoulu 61.0128°N, 23.7656°E
Urjalan kansalaiskoulu

ValkeakoskiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Roukon kansakoulu 61.2844°N, 24.0179°E
Sorrilan kansakoulu 61.2604°N, 24.0356°E
Tietolan kansakoulu 61.2705°N, 24.0211°E
Valkeakosken apukoulu
Valkeakosken kansalaiskoulu

VammalaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aittalahden kansakoulu 61.34°N, 22.9071°E
Hopun kansakoulu 61.3358°N, 22.9176°E
Muistolan kansakoulu 61.3546°N, 22.8994°E
Vammalan kansalaiskoulu

VesilahtiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahtialan kansakoulu (Vesilahti) 61.3269°N, 23.3176°E
Kirkonkylän kansakoulu (Vesilahti) 61.3099°N, 23.616°E
Krääkkiön kansakoulu 61.233°N, 23.3905°E Krääkkiö
Latokankaan kansakoulu 61.3349°N, 23.2703°E
Latomaan kansakoulu 61.2857°N, 23.3896°E
Laukon kansakoulu 61.3162°N, 23.4828°E
Narvan kansakoulu 61.2968°N, 23.5047°E Narva
Onkemäen kansakoulu 61.2552°N, 23.5814°E
Vakkalan kansakoulu 61.3458°N, 23.4609°E
Ylämäen kansakoulu (Vesilahti) 61.2594°N, 23.6791°E
n kansakoululähde? 61.2054°N, 23.4596°E Riehu
n kansakoululähde? 61.2345°N, 23.6021°E Riuttonkulma
n kansakoululähde? 61.3074°N, 23.5773°E Korpiniemi / Sakoinen
n kansakoululähde? 61.3015°N, 23.627°E Vesilahden kirkonkylä
Vesilahden kansalaiskoulu

ViialaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Heinäsuon kansakoulu (Viiala) 61.2363°N, 23.7182°E
Keskuskoulun kansakoulu (Viiala) 61.2145°N, 23.7505°E
Lapin kansakoulu (Viiala) 61.2265°N, 23.7547°E
Viialan kansakoulu (Viiala) 61.2052°N, 23.7798°E
Viialan kansalaiskoulu

ViljakkalaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hanhijärven kansakoulu (Viljakkala) 61.6774°N, 23.3788°E
Hepo-ojan kansakoulu 61.7372°N, 23.5566°E
Karhen kansakoulu 61.728°N, 23.4341°E
Kirkonkylän kansakoulu (Viljakkala) 61.7002°N, 23.2665°E
Nisun kansakoulu 61.7476°N, 23.3517°E
n kansakoululähde? 61.7782°N, 23.5029°E Heinälammi
Viljakkalan kansalaiskoulu

VilppulaMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haikkasalon kansakoulu 62.1221°N, 24.4049°E
Huhtijärven kansakoulu 62.0523°N, 24.4365°E
Kankaanpään kansakoulu (Vilppula) 62.1241°N, 24.6008°E
Kirkonkylän kansakoulu (Vilppula) 62.0155°N, 24.5035°E
Koivujärven kansakoulu (Vilppula) 62.0399°N, 24.3621°E
Kolhon kansakoulu 62.1237°N, 24.5044°E Kolho
Kuoreniemen kansakoulu 61.9805°N, 24.5883°E
Loilan kansakoulu 62.1398°N, 24.499°E
Rajalan kansakoulu (Vilppula)
Suluslahden kansakoulu 61.9645°N, 24.4539°E
n kansakoululähde? 62.1513°N, 24.3096°E Jouttikylä
n kansakoululähde? 62.0969°N, 24.296°E Hokkaskylä
n kansakoululähde? 61.9958°N, 24.3851°E Huopioniemi
Vilppulan kansalaiskoulu

VirratMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hauhuun kansakoulu 62.1878°N, 23.921°E
Havangan kansakoulu 62.1658°N, 23.579°E
Heinämäen kansakoulu (Virrat) 62.4414°N, 23.8072°E Heinäperä
Herrasen kansakoulu 62.2763°N, 23.7113°E
Härkösen kansakoulu 62.2421°N, 23.6795°E
Ikkalan kansakoulu 62.3408°N, 23.7746°E
Joutsenon kansakoulu 62.3176°N, 23.3132°E Joutsenjärvi
Jäähdytyspohjan kansakoulu 62.187°N, 23.8225°E Jäähdyspohja
Kalliojärven kansakoulu (Virrat) 62.3268°N, 23.8234°E
Killinkosken kansakoulu 62.4091°N, 23.8961°E Killinkoski
Kirkonkylän kansakoulu (Virrat) 62.2368°N, 23.7769°E
Koron kansakoulu 62.2137°N, 23.6369°E
Kotalan kansakoulu (Virrat) 62.2661°N, 24.03°E Kotala
Leppäsen kansakoulu (Virrat) 62.2667°N, 23.4192°E
Liedepohjan kansakoulu 62.379°N, 23.655°E Liedenpohja
Mantilon kansakoulu 62.254°N, 23.9437°E
Siekkisen kansakoulu 62.2434°N, 23.8368°E
Toisveden kansakoulu
Vaskiveden kansakoulu 62.142°N, 23.6609°E Vaskivesi
Vaskuun kansakoulu 62.2231°N, 23.5386°E
Äijännevan kansakoulu 62.3243°N, 23.5539°E Äijänneva
n kansakoululähde? 62.0987°N, 23.7364°E Keihäs
n kansakoululähde? 62.3212°N, 24.0065°E Itämeri
n kansakoululähde? 62.2401°N, 24.1403°E Piili
n kansakoululähde? 62.385°N, 23.8503°E Soininkylä
n kansakoululähde? 62.1179°N, 23.6478°E Koskenperä
n kansakoululähde? 62.2829°N, 23.6068°E Rantakunta
Killinkosken kansalaiskoulu
Kirkonkylän kansalaiskoulu (Virrat)

YlöjärviMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Ylöjärvi) 61.5505°N, 23.5912°E
Kuljun kansakoulu (Ylöjärvi) 61.676°N, 23.6605°E
Metsäkylän kansakoulu (Ylöjärvi) 61.568°N, 23.4941°E
Mutalan kansakoulu (Ylöjärvi) 61.6643°N, 23.5659°E
Takamaan kansakoulu (Ylöjärvi) 61.6082°N, 23.5295°E
Teivaalan kansakoulu 61.5503°N, 23.6689°E
Vahannan kansakoulu 61.6129°N, 23.6173°E
Vuorentaustan kansakoulu 61.5309°N, 23.6051°E
n kansakoululähde? 61.5598°N, 23.593°E Ylöjärven kirkonkylä
n kansakoululähde? 61.721°N, 23.5867°E Pengonpohja
Ylöjärven apukoulu
Ylöjärven kansalaiskoulu

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Rimppi Aino: Sydänmaan koulu. Parkanon joulu, 2004. Parkanon nuorisoseura.
  2. Alaskylän historia Parkanon kylät. Viitattu 4.6.2019.
  3. Rimppi Aino: Koulu koulu mennyt on. Parkanon joulu, sivu 13, 2004. Parkanon nuorisoseura.
  4. Keturi Katri: Kansakoulusta leirikeskukseksi. Parkanon joulu, 1994. Parkanon nuorisoseura.
  5. Jari Heiskanen: Parkanon rakennetun ympäristön selvitys, sivu 67 10.10.2010. Parkano. Viitattu 4.6.2019.