Avaa päävalikko

Luettelo Pohjois-Karjalan kansakouluista

EnoMuokkaa

IlomantsiMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde? 63.0376°N, 31.0697°E
n kansakoululähde? 62.9275°N, 31.2775°E
n kansakoululähde? 62.8369°N, 31.223°E
n kansakoululähde? 62.834°N, 31.2798°E
n kansakoululähde? 62.9729°N, 30.505°E
n kansakoululähde? 62.8804°N, 30.5097°E
n kansakoululähde? 62.8898°N, 30.5867°E
n kansakoululähde? 62.8539°N, 30.7842°E
n kansakoululähde? 62.8352°N, 30.9485°E
n kansakoululähde? 62.9181°N, 30.9496°E
n kansakoululähde? 62.7075°N, 30.5546°E
n kansakoululähde? 62.6034°N, 30.7423°E
n kansakoululähde? 62.5144°N, 30.8999°E
n kansakoululähde? 62.5617°N, 30.9336°E
n kansakoululähde? 62.4591°N, 31.1037°E
n kansakoululähde? 62.5171°N, 31.1675°E
n kansakoululähde? 62.6403°N, 31.2809°E
n kansakoululähde? 62.5731°N, 31.2567°E
n kansakoululähde? 62.7077°N, 31.3745°E
n kansakoululähde? 62.5639°N, 31.0432°E
n kansakoululähde? 62.6345°N, 31.0044°E
n kansakoululähde? 62.5701°N, 30.8063°E
n kansakoululähde? 62.6091°N, 30.8621°E
n kansakoululähde? 62.6437°N, 30.7912°E
n kansakoululähde? 62.6074°N, 30.9424°E
n kansakoululähde? 62.7833°N, 31.1564°E
n kansakoululähde? 62.7699°N, 30.972°E
n kansakoululähde? 62.7463°N, 30.6716°E
n kansakoululähde? 62.7716°N, 30.5964°E
n kansakoululähde? 62.7581°N, 30.7699°E
n kansakoululähde? 62.671°N, 30.6581°E
n kansakoululähde? 62.719°N, 30.6077°E
n kansakoululähde? 62.7069°N, 30.7423°E
n kansakoululähde? 62.709°N, 30.8637°E
n kansakoululähde? 62.6767°N, 30.9297°E
n kansakoululähde? 62.6651°N, 30.9298°E

JoensuuMuokkaa

JuukaMuokkaa

KesälahtiMuokkaa

KiihtelysvaaraMuokkaa

KiteeMuokkaa

KontiolahtiMuokkaa

KuusjärviMuokkaa

LieksaMuokkaa

LiperiMuokkaa

Nurmeksen mlkMuokkaa

NurmesMuokkaa

PielisjärviMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hattuvaaran kansakoulu 63.284°N, 30.5273°E Hattuvaara
Hirvivaaran kansakoulu
Hovinvaaran kansakoulu 63.2394°N, 30.6557°E
Höntönvaaran kansakoulu 63.0836°N, 30.4668°E
Jaakonvaaran kansakoulu
Jamalin kansakoulu 63.361°N, 29.87°E Jamali
Jokiviekin kansakoulu 63.4771°N, 29.6287°E
Julkuvaaran kansakoulu
Kankaalan kansakoulu 63.3725°N, 29.9392°E
Kelvän kansakoulu 63.0769°N, 30.0784°E Kelvä
Kitsinvaaran kansakoulu
Kivivaaran kansakoulu 63.588°N, 30.1344°E
Kolin kansakoulu 63.1095°N, 29.7765°E Kolin kylä
Kontiovaaran kansakoulu (Pielisjärvi) 63.1971°N, 30.5045°E Kontiovaara
Korisevan kansakoulu 63.4016°N, 29.8773°E
Kuorajärven kansakoulu Kuorajärvi
Kylänlahden kansakoulu Kylänlahti
Lahnalammen kansakoulu 63.153°N, 29.7758°E
Lamminkylän kansakoulu (Pielisjärvi) 63.2849°N, 30.071°E
Loukun kansakoulu 63.5387°N, 29.5634°E
Läpikäytävän kansakoulu
Matovaaran kansakoulu 63.1986°N, 30.2177°E Matovaara
Merilän kansakoulu 63.3476°N, 30.0147°E
Murtorannan kansakoulu
Mäntyvaaran kansakoulu (Pielisjärvi) 63.5611°N, 30.0177°E
Märäjälahden kansakoulu 63.2596°N, 30.0399°E Märäjälahti
Mätäsvaaran kansakoulu 63.4445°N, 29.5862°E Mätäsvaara
Nurmijärven kansakoulu (Pielisjärvi) 63.5279°N, 29.9984°E Nurmijärvi
Pankajärven kansakoulu 63.4235°N, 30.1027°E Pankajärvi
Pankakosken kansakoulu 63.3197°N, 30.1478°E Pankakoski
Pekanahon kansakouluselvennä 63.4992°N, 29.8455°E
Rantalan kansakoulu (Pielisjärvi) 63.3114°N, 30.04°E
Ruosman kansakoulu 63.4543°N, 29.7973°E
Ruunaan kansakoulu
Saarivaaran kansakoulu (Pielisjärvi) 63.4099°N, 29.9786°E Saarivaara
Salonkylän kansakoulu (Pielisjärvi) 63.0583°N, 30.2134°E
Savijärven kansakoulu (Pielisjärvi)
Savolanvaaran kansakoulu 63.4909°N, 29.6743°E
Siltavaaran kansakoulu
Sokojärven kansakoulu
Surpeenvaaran kansakoulu 63.3343°N, 29.9628°E
Vaaralahden kansakoulu
Vaaraniemen kansakoulu
Varpasen kansakoulu (Pielisjärvi) 63.4103°N, 29.6421°E
Viensuun kansakoulu 63.3112°N, 29.8042°E
Vuonisjärven kansakoulu 63.1477°N, 30.097°E
Vuonislahden kansakoulu 63.1511°N, 29.9879°E Vuonislahti
n kansakoululähde? 63.1952°N, 30.0135°E
n kansakoululähde? 63.3403°N, 29.8517°E
Rauhalan kansalaiskoulu

PolvijärviMuokkaa

PyhäselkäMuokkaa

RääkkyläMuokkaa

TohmajärviMuokkaa

TuupovaaraMuokkaa

ValtimoMuokkaa

VärtsiläMuokkaa

LähteetMuokkaa