Avaa päävalikko

Luettelo Kreikan Natura 2000 -alueista

Tämä on luettelo Kreikan Natura 2000 -alueista. Kreikassa on yhteensä 443 Natura 2000 -aluetta. Näistä 241 on luontodirektiivin mukaisia suojelualueita (SCI) ja 202 lintudirektiivin mukaisia erityisiä suojelualueita (SPA).[1][2][3][4]

Alueissa on päällekkäisyyksiä kahdella tavalla: Ensiksikin, 24 alueista on kumpaakin tyyppiä (SPASCI), jolloin 217 aluetta on pelkästään tyyppiä SCI ja 178 pelkästään tyyppiä SPA, ja erillisiä alueita on yhteensä 419. Toiseksi, osa pelkistä SCI- ja SPA-alueistakin käsittää lähes saman luontoalueen ja niillä on lähes samat nimet.[2][4]

Koodi Nimi Tyyppi Pinta-ala (ha) Alue
GR1110002 Dásos Dadiás - Souflí SPA 41 112 Itä-Makedonia ja Traakia [5]
GR1110003 Treis Vrýses SCI 9 913 Itä-Makedonia ja Traakia [6]
GR1110004 Fengári Samothrákis, Anatolikés Aktés, Vrachonisída Zouráfa SCI 16 438 Itä-Makedonia ja Traakia [7]
GR1110005 Vouná Évrou SCI 42 372 Itä-Makedonia ja Traakia [8]
GR1110006 Délta Évrou SPA 12 558 Itä-Makedonia ja Traakia [9]
GR1110007 Délta Évrou & Dytikós Vrachíonas SCI 9 858 Itä-Makedonia ja Traakia [10]
GR1110008 Parapotámio Dásos Vóreiou Évrou kai Árda SPA 25 932 Itä-Makedonia ja Traakia [11]
GR1110009 Nótio dasikó sýmplegma Évrou SPA 29 275 Itä-Makedonia ja Traakia [12]
GR1110010 Oreinós Évros - Koiláda Dereíou SPA 48 907 Itä-Makedonia ja Traakia [13]
GR1110011 Koiláda Erythropotámou: Asvestádes, Koufóvouno, Vrysiká SPA 9 587 Itä-Makedonia ja Traakia [14]
GR1110012 Samothráki: óros Fengári & Paráktia Zóni SPA 21 022 Itä-Makedonia ja Traakia [15]
GR1120003 Óros Chaïntoú - Koúla & gýro Koryfés SCI 3 492 Itä-Makedonia ja Traakia [16]
GR1120004 Stená Néstou SPA 8 753 Itä-Makedonia ja Traakia [17]
GR1120005 Aisthitikó Dásos Néstou SCI 2 336 Itä-Makedonia ja Traakia [18]
GR1130006 Potamós Filioúris SCI 2 058 Itä-Makedonia ja Traakia [19]
GR1130007 Potamós Kompsátos SCI 424 000 Itä-Makedonia ja Traakia [20]
GR1130008 Maróneia - Spílaio SCI 1 000 Itä-Makedonia ja Traakia [21]
GR1130009 Límnes & Limnothálasses tis Thrákis - Evrýteri periochí & Paráktia Zóni SCI 29 456 Itä-Makedonia ja Traakia [22]
GR1130010 Límnes Vistonída, Ismarída - Limnothálasses Pórto Lágos, Alykí Pteléa, Xirolímni, Karatzá SPA 18 217 Itä-Makedonia ja Traakia [23]
GR1130011 Koiláda Filioúri SPA 37 566 Itä-Makedonia ja Traakia [24]
GR1130012 Koiláda Kompsátou SPA 16 601 Itä-Makedonia ja Traakia [25]
GR1140001 Dásos Fraktoú SCI 1 090 Itä-Makedonia ja Traakia [26]
GR1140002 Rodópi SCI 6 715 Itä-Makedonia ja Traakia [27]
GR1140003 Periochí Elatiá, Pyramís Koútra SCI 7 447 Itä-Makedonia ja Traakia [28]
GR1140004 Koryfés órous Falakró SCI 9 846 Itä-Makedonia ja Traakia [29]
GR1140008 Kentrikí Rodópi & Koiláda Néstou SPA 105 948 Itä-Makedonia ja Traakia [30]
GR1140009 Óros Falakró SPA 24 962 Itä-Makedonia ja Traakia [31]
GR1150001 Délta Néstou & Limnothálasses Keramotís & nísos Thasopoúla SPA 14 625 Itä-Makedonia ja Traakia [32]
GR1150005 Koryfés órous Pangaío SCI 10 345 Itä-Makedonia ja Traakia [33]
GR1150008 Órmos Potamiás - Akr. Pýrgos éos Íremi Gramvoússa SCI 358 000 Itä-Makedonia ja Traakia [34]
GR1150009 Kólpos Palaioú - Órmos Eleftherón SCI 1 168 Itä-Makedonia ja Traakia [35]
GR1150010 Délta Néstou & Limnothálasses Keramotís - Evrýteri periochí & Paráktia Zóni SCI 22 485 Itä-Makedonia ja Traakia [36]
GR1150011 Óros Pangaío & nóties ypóreies tou SPA 24 384 Itä-Makedonia ja Traakia [37]
GR1150012 Thásos SPA 17 592 Itä-Makedonia ja Traakia [38]
GR1210001 Óros Vérmio SCI 25 555 Keski-Makedonia [39]
GR1210002 Stená Aliákmona SCI 3 624 Keski-Makedonia [40]
GR1220001 Límnes Vólvi & Lagkáda - Evrýteri periochí SCI 26 948 Keski-Makedonia [41]
GR1220002 Délta Axioú - Loudía - Aliákmona - Evrýteri periochí - Axioúpoli SCI 33 676 Keski-Makedonia [42]
GR1220003 Stená Rentínas - Evrýteri periochí SCI 2 905 Keski-Makedonia [43]
GR1220005 Limnothálassa Angelochoríou SPASCI 377 000 Keski-Makedonia [44]
GR1220009 Límnes Koróneia kai Vólvi, Stená Rentínas & evrýteri periochí SPA 161 631 Keski-Makedonia [45]
GR1220010 Délta Axioú - Loudía - Aliákmona - Alykí Kítrous SPA 29 647 Keski-Makedonia [46]
GR1220011 Limnothálassa Epanomís SPA 689 000 Keski-Makedonia [47]
GR1220012 Limnothálassa Epanomís & Thalássia Paráktia Zóni SCI 830 000 Keski-Makedonia [48]
GR1230001 Límni Pikrolímni SCI 1 089 Keski-Makedonia [49]
GR1230002 Ydrocharés Dásos Mourión SCI 775 000 Keski-Makedonia [50]
GR1230003 Límni Doïráni SPA 2 126 Keski-Makedonia [51]
GR1230004 Límni Pikrolímni - «Xylokeratiá» SPA 2 012 Keski-Makedonia [52]
GR1230005 Periochí Élous Artzán SPA 1 718 Keski-Makedonia [53]
GR1230006 Periochí Anthofýtou SPA 3 310 Keski-Makedonia [54]
GR1240001 Koryfés órous Vóra SCI 40 435 Keski-Makedonia [55]
GR1240002 Óri Tzéna SCI 12 577 Keski-Makedonia [56]
GR1240003 Óros Páiko SCI 35 252 Keski-Makedonia [57]
GR1240004 Límni Ágra SCI 1 250 Keski-Makedonia [58]
GR1240005 Stená Apsálou - Moglenítsas SCI 6 111 Keski-Makedonia [59]
GR1240006 Límni kai frágma Ágra SPA 1 386 Keski-Makedonia [60]
GR1240007 Óri Tzéna kai Pínovo SPA 20 067 Keski-Makedonia [61]
GR1240008 Óros Vóras SPA 79 454 Keski-Makedonia [62]
GR1240009 Óros Páiko, Stená Apsálou - Moglenítsas SPA 91 736 Keski-Makedonia [63]
GR1250001 Óros Ólympos SPASCI 19 140 Keski-Makedonia [64]
GR1250002 Piéria Óri SCI 16 640 Keski-Makedonia [65]
GR1250003 Óros Títaros SCI 5 325 Keski-Makedonia [66]
GR1250004 Alykí Kítrous - evrýteri periochí SCI 1 441 Keski-Makedonia [67]
GR1260001 Límni Kerkíni - Kroúsia - Koryfés órous Bélles, Ágkistro - Charopó SCI 78 304 Keski-Makedonia [68]
GR1260002 Ekvolés Potamoú Strymóna SPASCI 1 297 Keski-Makedonia [69]
GR1260003 Aï-Giánnis - Eptámyloi SCI 327 000 Keski-Makedonia [70]
GR1260004 Koryfés órous Menoíkion - óros Koúskouras - Ýpsoma SCI 23 289 Keski-Makedonia [71]
GR1260005 Koryfés órous Órvilos SCI 4 871 Keski-Makedonia [72]
GR1260007 Óri Vrontoús - Laïliás - Epímikes SCI 6 799 Keski-Makedonia [73]
GR1260008 Technití Límni Kerkínis - óros Kroúsia SPA 27 713 Keski-Makedonia [74]
GR1260009 Koiláda Timíou Prodrómou - Menoíkion óros SPA 29 651 Keski-Makedonia [75]
GR1260010 Óros Bélles SPA 25 311 Keski-Makedonia [76]
GR1270001 Óros Cholomóntas SCI 15 544 Keski-Makedonia [77]
GR1270002 Óros Ítamos - Sithonía SCI 18 032 Keski-Makedonia [78]
GR1270003 Chersónisos Átho SCI 33 568 Keski-Makedonia [79]
GR1270004 Limnothálassa Agíou Máma SPASCI 633 000 Keski-Makedonia [80]
GR1270005 Óros Stratonikó - Koryfí Skamní SCI 8 128 Keski-Makedonia [81]
GR1270007 Akrotírio Eliá - Akrotírio Kástro - Ekvolí Rágoula SCI 533 000 Keski-Makedonia [82]
GR1270008 Palioúri - Akrotíri SCI 286 000 Keski-Makedonia [83]
GR1270009 Platanítsi - Sykiá: Akr. Rígas - Akr. Ádolo SCI 989 000 Keski-Makedonia [84]
GR1270010 Akrotírio Pýrgos-Órmos Kýpsas-Málamo SCI 1 151 Keski-Makedonia [85]
GR1270012 Óros Cholomóntas SPA 26 414 Keski-Makedonia [86]
GR1270013 Ygrótopoi Néas Fókaias SPA 440 000 Keski-Makedonia [87]
GR1270014 Chersónisos Sithonías SPA 23 451 Keski-Makedonia [88]
GR1310001 Vasilítsa SCI 8 013 Länsi-Makedonia [89]
GR1310002 Vália Kálnta & Technití Límni Aóou SPA 14 660 Länsi-Makedonia [90]
GR1310003 Ethnikós Drymós Píndou SCI 6 838 Länsi-Makedonia [91]
GR1310004 Óri Órliakas kai Tsoúrgiakas SPA 10 231 Länsi-Makedonia [92]
GR1320001 Límni Kastoriás SCI 4 733 Länsi-Makedonia [93]
GR1320002 Koryfés órous Grámmos SPASCI 34 357 Länsi-Makedonia [94]
GR1320003 Límni Orestiás SPA 3 833 Länsi-Makedonia [95]
GR1330001 Óros Voúrinos SCI 764 000 Länsi-Makedonia [96]
GR1330002 Óri Vóreiou Voúrinou kai Méllia SPA 17 856 Länsi-Makedonia [97]
GR1340001 Ethnikós Drymós Prespón SPASCI 26 613 Länsi-Makedonia [98]
GR1340003 Óri Varnoúnta SPASCI 6 077 Länsi-Makedonia [99]
GR1340004 Límnes Vegorítida - Petrón SCI 12 569 Länsi-Makedonia [100]
GR1340005 Límnes Cheimadítida - Zázari SCI 4 064 Länsi-Makedonia [101]
GR1340006 Óros Vérno - Koryfí Vítsi SCI 8 202 Länsi-Makedonia [102]
GR1340007 Límni Petrón SPA 6 696 Länsi-Makedonia [103]
GR1340008 Límnes Cheimadítida & Zázari SPA 5 193 Länsi-Makedonia [104]
GR1410001 Periochí Límnis Tavropoú SCI 2 982 Thessalia [105]
GR1410002 Ágrafa SCI 9 753 Thessalia [106]
GR1420001 Káto Ólympos - Kallipéfki SCI 12 438 Thessalia [107]
GR1420003 Aisthitikó Dásos Óssas SCI 19 580 Thessalia [108]
GR1420004 Kárla - Mavrovoúni - Kefalóvryso Velestínou - Neochóri SCI 43 436 Thessalia [109]
GR1420005 Aisthitikó Dásos Koiládas Tempón SPASCI 1 336 Thessalia [110]
GR1420006 Óros Mavrovoúni SPA 37 127 Thessalia [111]
GR1420007 Óros Óssa SPA 24 126 Thessalia [112]
GR1420008 Káto Ólympos, óros Godamáni & Koiláda Rodiás SPA 24 572 Thessalia [113]
GR1420009 Stená Kalamakíou & óri Zárkou SPA 4 169 Thessalia [114]
GR1420010 Stená Kalamakíou SCI 474 000 Thessalia [115]
GR1420011 Periochí Thessalikoú Kámpou SPA 95 596 Thessalia [116]
GR1420012 Periochí Farsálon SPA 4 929 Thessalia [117]
GR1420013 Periochí Tyrnávou SPA 9 477 Thessalia [118]
GR1420014 Periochí Elassónas SPA 7 369 Thessalia [119]
GR1420015 Délta Pineioú SPA 3 359 Thessalia [120]
GR1430001 Óros Pílio & Paráktia Thalássia Zóni SCI 31 112 Thessalia [121]
GR1430002 Kourí Almyroú - Ágios Serafeím SCI 100 000 Thessalia [122]
GR1430003 Skiáthos: Koukounariés & Evrýteri Thalássia periochí SCI 89 000 Thessalia [123]
GR1430004 Ethnikó Thalássio Párko Alonnísou - Voreíon Sporádon, Anatolikí Skópelos SCI 249 146 Thessalia [124]
GR1430005 Nisiá Kyrá Panagiá, Pipéri, Psathoúra & gýro nisídes: Ágios Geórgios, Nísoi Adelfoí, Lechoúsa, Gaïdouronísia SPA 12 967 Thessalia [125]
GR1430006 Óros Óthrys, Vouná Gkoúras & farángi Palaiokerasiás SPA 31 079 Thessalia [126]
GR1430007 Periochí tamieftíron próin Límnis Kárlas SPA 12 416 Thessalia [127]
GR1430008 Óros Pílio SPA 36 194 Thessalia [128]
GR1440001 Aspropótamos SCI 20 094 Thessalia [129]
GR1440002 Kerkétio óros SCI 50 431 Thessalia [130]
GR1440003 Antichásia Óri - Metéora SCI 60 625 Thessalia [131]
GR1440005 Antichásia Óri & Metéora SPA 72 047 Thessalia [132]
GR1440006 Koryfés órous Kóziaka SPA 19 726 Thessalia [133]
GR2110001 Amvrakikós Kólpos, Délta Loúrou & Aráchthou SCI 28 788 Epeiros [134]
GR2110002 Óri Athamánon SCI 18 695 Epeiros [135]
GR2110004 Amvrakikós Kólpos, Limnothálassa Katáfourko & Korakonísia SPA 23 011 Epeiros [136]
GR2110006 Koiláda Achelóou & óri Váltou SPA 46 738 Epeiros [137]
GR2120001 Ekvolés SCI 8 531 Epeiros [138]
GR2120002 Élos Kalodíki SCI 787 000 Epeiros [139]
GR2120003 Límni Limnopoúla SCI 580 000 Epeiros [140]
GR2120004 Stená Kalamá SCI 1 820 Epeiros [141]
GR2120005 Ygrótopos ekvolón Kalamá & nísos Prasoúdi SPA 8 542 Epeiros [142]
GR2120006 Éli Kalodíki, Margaritíou, Kartéri & Límni Prontáni SPA 1 808 Epeiros [143]
GR2120007 Stená Parakálamou SPA 3 483 Epeiros [144]
GR2120008 Óri Paramythiás, Stená Kalamá & Stená Achéronta SPA 11 692 Epeiros [145]
GR2120009 Óri Tsamantá, óri Filiatón, Farmakovoúni, Megáli Ráchi SPA 19 854 Epeiros [146]
GR2130001 Ethnikós Drymós Víkou - Aóou SCI 12 794 Epeiros [147]
GR2130002 Koryfés órous Smólikas SPASCI 19 976 Epeiros [148]
GR2130004 Kentrikó tmíma Zagoríou SCI 33 115 Epeiros [149]
GR2130005 Límni Ioannínon SPASCI 2 690 Epeiros [150]
GR2130006 Periochí Metsóvou SCI 7 329 Epeiros [151]
GR2130007 Óros Lákmos SPASCI 20 124 Epeiros [152]
GR2130008 Óros Mitsikéli SCI 8 436 Epeiros [153]
GR2130009 Óros Týmfi SPA 27 416 Epeiros [154]
GR2130010 Óros Doúskon, Oraiókastro, Dásos Merópis, Koiláda Gormoú, Límni Delvinakíou SPA 17 410 Epeiros [155]
GR2130011 Kentrikó Zagóri & anatolikó tmíma órous Mitsikéli SPA 53 408 Epeiros [156]
GR2130012 Evrýteri periochí pólis Ioannínon SPA 22 460 Epeiros [157]
GR2130013 Evrýteri periochí Athamanikón oréon SPA 65 227 Epeiros [158]
GR2140001 Ekvolés Achéronta SCI 4 628 Epeiros [159]
GR2140003 Paráktia Thalássia Zóni apó Párga éos Akrotírio Ágios Thomás SCI 1 529 Epeiros [160]
GR2210001 Dytikés & Voreioanatolikés Aktés Zakýnthou SPASCI 21 419 Jooniansaaret [161]
GR2210002 Kólpos Laganá Zakýnthou SCI 6 958 Jooniansaaret [162]
GR2210003 Nísoi Strofádes SCI 523 000 Jooniansaaret [163]
GR2210004 Nisídes Stamfáni & Árpyia SPA 136 000 Jooniansaaret [164]
GR2220001 Kalón Óros Kefalloniás SCI 2 566 Jooniansaaret [165]
GR2220002 Ethnikós Drymós Aínou SCI 2 779 Jooniansaaret [166]
GR2220003 Esoterikó archipélagos Ioníou SCI 88 333 Jooniansaaret [167]
GR2220004 Paráktia Thalássia Zóni apó Argostóli éos Vlacháta SCI 3 736 Jooniansaaret [168]
GR2220005 Dytikés Aktés Kefalloniás - Stenó Kefalloniás Ithákis - Vóreia Itháki SCI 18 743 Jooniansaaret [169]
GR2220006 Kefalloniá: Aínos, Agía Dynatí & Kalón Óros SPA 20 715 Jooniansaaret [170]
GR2230001 Limnothálassa Antinióti SPASCI 188 000 Jooniansaaret [171]
GR2230002 Limnothálassa Korissíon SCI 2 292 Jooniansaaret [172]
GR2230003 Alykí Lefkímmis SPASCI 243 000 Jooniansaaret [173]
GR2230004 Nísoi Paxoí & Antípaxoi SCI 5 650 Jooniansaaret [174]
GR2230005 Paráktia Thalássia Zóni apó Kanóni éos Mesongí SCI 888 000 Jooniansaaret [175]
GR2230007 Limnothálassa Korissíon SPA 1 051 Jooniansaaret [176]
GR2230008 Diapóntia Nisiá SPA 10 146 Jooniansaaret [177]
GR2240001 Limnothálasses Stenón Lefkádas & Alykés Lefkádas SPASCI 2 143 Jooniansaaret [178]
GR2240002 Periochí Chortáton SCI 1 256 Jooniansaaret [179]
GR2310001 Délta Achelóou, Limnothálassa Mesolongíou - Aitolikoú, Ekvolés Evínou, Nísoi Echinádes, nísos Petalás SCI 35 510 Länsi-Kreikka [180]
GR2310004 Óros Panaitolikó SCI 18 542 Länsi-Kreikka [181]
GR2310005 Óros Varásova SCI 1 443 Länsi-Kreikka [182]
GR2310006 Límnes Voulkariá kai Saltíni SCI 3 123 Länsi-Kreikka [183]
GR2310007 Límni Amvrakía SCI 2 205 Länsi-Kreikka [184]
GR2310008 Límni Ozerós SCI 1 258 Länsi-Kreikka [185]
GR2310009 Límnes Trichonída & Lysimachía SCI 14 280 Länsi-Kreikka [186]
GR2310010 Óros Arákynthos SCI 13 331 Länsi-Kreikka [187]
GR2310011 Óros Tserekás SPA 5 096 Länsi-Kreikka [188]
GR2310013 Límni Lysimachía SPA 2 275 Länsi-Kreikka [189]
GR2310014 Límni Voulkariá SPA 3 273 Länsi-Kreikka [190]
GR2310015 Délta Achelóou, Limnothálassa Mesolongíou - Aitolikoú & Ekvolés Evínou, Nísoi Echinádes, nísos Petalás, Dytikós Arákynthos & Stená Kleisoúras SPA 44 186 Länsi-Kreikka [191]
GR2310016 Límni Amvrakía SPA 1 904 Länsi-Kreikka [192]
GR2320001 Limnothálassa Kalogriás, Dásos Strofyliás & Élos Lámias, Áraxos SCI 3 534 Länsi-Kreikka [193]
GR2320002 Óros Chelmós kai Ýdata Stygós SCI 17 493 Länsi-Kreikka [194]
GR2320003 Farángi Vouraïkoú SCI 2 176 Länsi-Kreikka [195]
GR2320004 Aisthitikó Dásos Kalavrýton SCI 2 386 Länsi-Kreikka [196]
GR2320005 Óri Barmpás & Klokós, Farángi Selinoúnta SCI 6 043 Länsi-Kreikka [197]
GR2320006 Alykí Aigíou SPASCI 32 000 Länsi-Kreikka [198]
GR2320007 Óros Panachaïkó SCI 12 220 Länsi-Kreikka [199]
GR2320008 Óros Erýmanthos SCI 19 332 Länsi-Kreikka [200]
GR2320009 Spílaio Kastrión SCI 308 000 Länsi-Kreikka [201]
GR2320010 Óri Barmpás, Klokós, Farángi Selinoúnta SPA 15 705 Länsi-Kreikka [202]
GR2320011 Ygrótopoi Kalogriás-Lámias & Dásos Strofyliás SPA 6 566 Länsi-Kreikka [203]
GR2320012 Óros Erýmanthos SPA 38 983 Länsi-Kreikka [204]
GR2320013 Óros Chelmós SPA 32 169 Länsi-Kreikka [205]
GR2330002 Oropédio Folóis SPASCI 9 742 Länsi-Kreikka [206]
GR2330003 Ekvolés SCI 904 000 Länsi-Kreikka [207]
GR2330004 Olympía SCI 315 000 Länsi-Kreikka [208]
GR2330005 Thínes & Paraliakó Dásos Zacháros, Límni Kaïáfa, Strofiliá, Kakóvatos SCI 3 274 Länsi-Kreikka [209]
GR2330006 Limnothálassa Kotychíou, Briniá SCI 1 315 Länsi-Kreikka [210]
GR2330007 Paráktia Thalássia Zóni apó Akr. Kyllíni éos Toúmpi - Kalogriá SCI 13 166 Länsi-Kreikka [211]
GR2330008 Thalássia periochí kólpou Kyparissías: Akr. Katákolo - Kyparissía SCI 11 042 Länsi-Kreikka [212]
GR2330009 Limnothálassa Kotýchi - Alykí Lechainón SPA 2 338 Länsi-Kreikka [213]
GR2410001 Límnes Ylíki & Paralímni - Sýstima Voiotikoú Kifisoú SCI 11 607 Keski-Kreikka [214]
GR2410002 Óros Parnassós SPA 34 384 Keski-Kreikka [215]
GR2420001 Óros Óchi - Kámpos Karýstou - Potámi - Akrotírio Kafiréfs - Paráktia Thalássia Zóni SCI 15 948 Keski-Kreikka [216]
GR2420002 Dírfys: Dásos Stenís - Délfi SCI 1 298 Keski-Kreikka [217]
GR2420004 Megálo kai Mikró Livári - Délta Xeriá - Ydrocharés Dásos Ag.Nikoláou - Paráktia Thalássia Zóni SCI 482 000 Keski-Kreikka [218]
GR2420006 Skýros: óros Kochylás SPASCI 4 089 Keski-Kreikka [219]
GR2420007 Megálo & Mikró Livári Istiaías - Délta Xeriá SPA 1 041 Keski-Kreikka [220]
GR2420008 Límni Dýstos SPA 2 636 Keski-Kreikka [221]
GR2420009 Nisídes Skýrou SPA 467 000 Keski-Kreikka [222]
GR2420010 Óros Kantíli SPA 6 243 Keski-Kreikka [223]
GR2420011 Óri kentrikís Évvoiass, Paráktia Zóni & nisídes SPA 39 308 Keski-Kreikka [224]
GR2420012 Óros Óchi, Paráktia Zóni & nisídes SPA 33 385 Keski-Kreikka [225]
GR2430001 Óros Tymfristós SCI 3 408 Keski-Kreikka [226]
GR2430002 Ágrafa óri SPA 39 062 Keski-Kreikka [227]
GR2440002 Koiláda & Ekvolés Spercheioú - Maliakós Kólpos SCI 47 547 Keski-Kreikka [228]
GR2440003 Farángi Gorgopótamou SCI 523 000 Keski-Kreikka [229]
GR2440004 Ethnikós Drymós Oítis SCI 6 981 Keski-Kreikka [230]
GR2440005 Káto rous & ekvolés Spercheioú Potamoú SPA 10 970 Keski-Kreikka [231]
GR2440006 Óros Kallídromo SCI 6 685 Keski-Kreikka [232]
GR2440007 Ethnikós Drymós Oítis - Koiláda Asopoú SPA 13 088 Keski-Kreikka [233]
GR2450001 Óri Vardoúsia SCI 19 374 Keski-Kreikka [234]
GR2450002 Óros Gkióna SCI 21 880 Keski-Kreikka [235]
GR2450004 Paraliakí Zóni apó Náfpakto éos Itéa SCI 10 619 Keski-Kreikka [236]
GR2450005 Notioanatolikós Parnassós - Ethnikós Drymós Parnassoú - Dásos Tithoréas SCI 18 423 Keski-Kreikka [237]
GR2450007 Koryfés órous Gkióna, Charádra Réka, Lazórema & Vathiá Láka SPA 10 399 Keski-Kreikka [238]
GR2450008 Óros Vardoúsia SPA 24 789 Keski-Kreikka [239]
GR2450009 Evrýteri periochí Galaxeidíou SPA 12 157 Keski-Kreikka [240]
GR2510003 Akronafplía & Palamídi SCI 366 000 Peloponnesos [241]
GR2510004 Óri Artemísio & Lýrkeio SPA 11 477 Peloponnesos [242]
GR2520001 Óros Maínalo SCI 22 673 Peloponnesos [243]
GR2520002 Límni Tákka SCI 1 033 Peloponnesos [244]
GR2520003 Limnothálassa Moustoú SCI 368 000 Peloponnesos [245]
GR2520005 Moní Theotókou Élonas & Charádra Leonidíou SCI 6 985 Peloponnesos [246]
GR2520006 Óros Párnonas SCI 55 768 Peloponnesos [247]
GR2530001 Koryfés órous Kyllíni SCI 23 424 Peloponnesos [248]
GR2530002 Límni Stymfalía SPASCI 1 309 Peloponnesos [249]
GR2530003 Akrokórinthos SCI 590 000 Peloponnesos [250]
GR2530004 Óros Olígyrtos SCI 8 631 Peloponnesos [251]
GR2530005 Geránia óri SCI 6 837 Peloponnesos [252]
GR2530006 Óros Zíreia SPA 20 479 Peloponnesos [253]
GR2540001 Óri Gidovoúni, Chionovoúni, Gaïdourovoúni, Korákia, Kalogerovoúni, Koulochéra & periochí Monemvasiás SCI 28 798 Peloponnesos [254]
GR2540002 Periochí Neápolis & nísos Elafónisos SCI 5 494 Peloponnesos [255]
GR2540003 Ekvolés Evróta SCI 5 370 Peloponnesos [256]
GR2540005 Lagkáda Trýpis SCI 1 589 Peloponnesos [257]
GR2540006 Ygrótopoi Ekvolón Evróta SPA 2 173 Peloponnesos [258]
GR2540007 Óri Anatolikís Lakonías SPA 37 567 Peloponnesos [259]
GR2540008 Nótia Máni SPA 31 659 Peloponnesos [260]
GR2550001 Farángi Nédona SCI 1 242 Peloponnesos [261]
GR2550003 Nísoi Sapiéntza & Schíza, Akrotírio Akrítas SCI 11 292 Peloponnesos [262]
GR2550004 Limnothálassa Pýlou SCI 3 552 Peloponnesos [263]
GR2550005 Thínes Kyparissías SCI 1 343 Peloponnesos [264]
GR2550006 Óros Taÿ́getos SCI 53 367 Peloponnesos [265]
GR2550007 Thalássia periochí Stenoú Methónis SCI 972 000 Peloponnesos [266]
GR2550008 Limnothálassa Giálovas kai nísos Sfaktiría SPA 1 010 Peloponnesos [267]
GR2550009 Óros Taÿ́getos - Lagkáda Trýpis SPA 48 786 Peloponnesos [268]
GR3000001 Óros Párnitha SPASCI 14 902 Attika [269]
GR3000003 Ethnikó Párko Schoiniá - Marathóna SCI 1 322 Attika [270]
GR3000004 Vravróna - Paráktia Thalássia Zóni SCI 2 669 Attika [271]
GR3000005 Soúnio - Nisída Pátroklou & Paráktia Thalássia Zóni SCI 5 374 Attika [272]
GR3000006 Ymittós - Aisthitikó Dásos Kaisarianís - Límni Vouliagménis SCI 8 819 Attika [273]
GR3000008 Antikýthira - Prasonísi & Lagouvárdos SCI 7 172 Attika [274]
GR3000010 Nisídes Kythíron: Prasonísi, Dragonéra, Antidragonéra SCI 989 000 Attika [275]
GR3000011 Nisídes Myrtóou Pelágous: Falkonéra, Velopoúla, Anánes SPA 293 000 Attika [276]
GR3000012 Nísos Antikýthira & nisídes Prasonísi, Lagouvárdos, Plakoulíthra kai nisídes Thimoniés SPA 2 010 Attika [277]
GR3000013 Kýthira kai gýro nisídes: Prasonísi, Dragonéra, Antidragonéra, Avgó, Kapélo, Koufó kai Fidonísi SPA 5 392 Attika [278]
GR3000014 Periochí Legrainón - nisída Pátroklou SPA 2 107 Attika [279]
GR3000015 Óros Ymittós SPA 8 319 Attika [280]
GR3000016 Ygrótopos Schiniá SPA 2 079 Attika [281]
GR4110001 Límnos: Chortarolímni - Límni Alykí kai Thalássia periochí SCI 18 232 Pohjois-Egean saaret [282]
GR4110002 Ágios Efstrátios & Paráktia Thalássia Zóni SCI 6 284 Pohjois-Egean saaret [283]
GR4110003 Lésvos: Dytikí Chersónisos - Apolithoméno Dásos SCI 20 817 Pohjois-Egean saaret [284]
GR4110004 Lésvos: Kólpos Kallonís & Chersaía Paráktia Zóni SCI 18 311 Pohjois-Egean saaret [285]
GR4110005 Lésvos: Kólpos Géras, Élos Ntípi kai óros Ólympos SCI 11 200 Pohjois-Egean saaret [286]
GR4110006 Límnos: Límnes Chortarolímni & Alykí, Kólpos Moúdrou, Élos Diapóri & Chersónisos Fakós SPA 16 293 Pohjois-Egean saaret [287]
GR4110007 Lésvos: Paráktioi Ygrótopoi Kólpou Kallonís SPA 3 512 Pohjois-Egean saaret [288]
GR4110008 Nisídes & Vrachonisídes Límnou: nísos Sergítsi & nisídes Diavátes, Kompió, Kastriá, Tigáni, Karkálas, Prasonísi SPA 125 000 Pohjois-Egean saaret [289]
GR4110009 Nisídes Lésvou SPA 103 000 Pohjois-Egean saaret [290]
GR4110010 Notiodytikí Chersónisos & Apolithoméno Dásos Lésvou SPA 28 819 Pohjois-Egean saaret [291]
GR4110011 Óros Ólympos Lésvou SPA 14 788 Pohjois-Egean saaret [292]
GR4110012 Vóreia Lésvos SPA 9 348 Pohjois-Egean saaret [293]
GR4110013 Lésvos: Kólpos Géras, éli Ntípi & Charamída SPA 5 105 Pohjois-Egean saaret [294]
GR4110014 Nísos Ágios Efstrátios & Thalássia Zóni SPA 11 299 Pohjois-Egean saaret [295]
GR4120001 Sámos: Paralía Alykí SCI 301 000 Pohjois-Egean saaret [296]
GR4120002 Sámos: óros Ámpelos SCI 4 850 Pohjois-Egean saaret [297]
GR4120003 Sámos: óros Kerketéfs - Mikró & Megálo Seïtáni - Dásos Kastaniás & Lékkas, Akr. Katávasis - Liménas SCI 6 683 Pohjois-Egean saaret [298]
GR4120004 Ikaría - Foúrnoi kai Paráktia Zóni SCI 12 909 Pohjois-Egean saaret [299]
GR4120005 Nísos Ikaría SPA 7 405 Pohjois-Egean saaret [300]
GR4120006 Nísos Foúrnoi & nisídes Thýmaina, Alatsonísi, Thymaináki, Strongyló, Pláka, Makronísi, Mikrós & Megálos Anthropofágos, Ágios Minás SPA 4 587 Pohjois-Egean saaret [301]
GR4120007 Sámos: Alykí Psilís Ámmou SPA 43 000 Pohjois-Egean saaret [302]
GR4120008 Sámos: óros Kérkis SPA 9 137 Pohjois-Egean saaret [303]
GR4130001 Vóreia Chíos & Nísoi Oinoússes kai Paráktia Thalássia Zóni SCI 34 410 Pohjois-Egean saaret [304]
GR4130002 Nisiá Antípsara & nisídes Daskaleió, Mastrogiórgi, Prasonísi, Káto Nisí, Mesiakó, Koutsouliá SPA 470 000 Pohjois-Egean saaret [305]
GR4130003 Vóreia Chíos SPA 32 569 Pohjois-Egean saaret [306]
GR4130004 Nisída Venétiko SPA 3 000 Pohjois-Egean saaret [307]
GR4130005 Vrachonisídes Kalógeroi & Thalássia Zóni SCI 1 739 Pohjois-Egean saaret [308]
GR4210001 Kásos & Kasonísia - Evrýteri Thalássia periochí SCI 13 454 Etelä-Egean saaret [309]
GR4210002 Kentrikí Kárpathos: Kalí Límni - Lástos - Kyrá Panagiá & Paráktia Thalássia Zóni SCI 9 322 Etelä-Egean saaret [310]
GR4210003 Vóreia Kárpathos kai Saría & paráktia Thalássia Zóni SPASCI 11 298 Etelä-Egean saaret [311]
GR4210004 Kastelórizo kai nisídes Ro & Strongýli kai Paráktia Thalássia Zóni SCI 1 770 Etelä-Egean saaret [312]
GR4210005 Ródos: Attávyros, Akramýtis, Armenistís, Rémata & Thalássia Zóni SCI 27 696 Etelä-Egean saaret [313]
GR4210006 Ródos: Profítis Ilías - Eptá PigésPetaloúdes - Rémata SCI 11 414 Etelä-Egean saaret [314]
GR4210007 Nótia Nísyros kai Strongýli & Paráktia Thalássia Zóni SCI 4 046 Etelä-Egean saaret [315]
GR4210008 Kos: Akrotírio Loúros - Límni Psalídi - óros Díkaios - Alykí - Paráktia Thalássia Zóni SCI 10 138 Etelä-Egean saaret [316]
GR4210009 Astypálaia: Anatolikó tmíma, gýro nisídes & Ofidoússa kai Thalássia Zóni SCI 7 027 Etelä-Egean saaret [317]
GR4210010 Arkoí, Leipsoí, Agathonísi & Vrachonisídes SCI 12 408 Etelä-Egean saaret [318]
GR4210011 Vrachonísia Notíou Aigaíou: Velopoúla, Falkonéra, Anánes, Christianá, Pacheía, Ftenó, Makrá, Astakidonísia, Sýrna - gýro nisiá & Thalássia Zóni SCI 4 568 Etelä-Egean saaret [319]
GR4210014 Nisídes Pátmou: Petrokáravo, Ánydros SPA 62 000 Etelä-Egean saaret [320]
GR4210015 Nísos Agathonisíou kai nisídes: Pítta, Katsagáni, Neronísi, Strongýli SPA 1 419 Etelä-Egean saaret [321]
GR4210016 Nísos Leipsoí SPA 870 000 Etelä-Egean saaret [322]
GR4210017 Voreiodytikó tmíma Arkión & nisídes: Agreloússa, Strongylí, Spaláthi, Smineró, Tsoúka, Tsoukáki, Psathonísi, Kalóvolos, Makronísi, Aváptistos, Kómaros SPA 458 000 Etelä-Egean saaret [323]
GR4210018 Nisídes Lérou: Piganoússa, Megálo Glaronísi, Mikró Glaronísi, Lerikó SPA 62 000 Etelä-Egean saaret [324]
GR4210019 Nisídes Kalýmnou: Epáno, Nerá, Sariá, Télendos SPA 528 000 Etelä-Egean saaret [325]
GR4210020 Nísoi Kínaros kai Levítha & nisídes Liádia, Pláka, Gláros, Mávra SPA 1 457 Etelä-Egean saaret [326]
GR4210021 Anatolikó tmíma Astypálaias & nisídes Kounoúpi, Ftenó, Chondrópoulo, Koutsomýtis, Moní, Agía Kyriakí, Tigáni, Chóndroi, Lignó, Fokionísia, Katsagréli, Pontikoússa, Ofidoússa, Kténia SPA 1 459 Etelä-Egean saaret [327]
GR4210022 Nísos Sýrna & nisídes Megálos Adelfós, Mikrós Adelfós, Katsíkas, Mesonísi, Plakída, Stefánia, Navágio SPA 942 000 Etelä-Egean saaret [328]
GR4210023 Nisídes Karpathíou Pelágous: Megálo Sofráno, Sochás, Mikró Sofráno, Avgó, Divoúnia, Chamilí, Astakidonísia SPA 351 000 Etelä-Egean saaret [329]
GR4210024 Nísos Tílos & nisídes: Antítilos, Pelekoúsa, Gaïdouronísi, Giakoumís, Ágios Andréas, Prasoúda, Nisí SPA 6 335 Etelä-Egean saaret [330]
GR4210025 Anatolikó tmíma Nísou Sýmis & nisídes Kouloúndros, Sesklí, Troumpéto, Marmarás, Karavalonísi, Megalónisoi, Gialesíno, Oxeía, Chondrós, Platý, Nímos SPA 2 303 Etelä-Egean saaret [331]
GR4210026 Nísos Chálki & nisídes: Kolofóna, Páno Prasoúda, Tragoúsa, Strongylí, Ágios Theódoros, Maelonísi, Alimiá, Krevváti, Nisáki SPA 3 623 Etelä-Egean saaret [332]
GR4210027 Kos: Límni Psalídi - Alykí SPA 436 000 Etelä-Egean saaret [333]
GR4210028 Nísos Kásos & sýmplegma Kasonisión SPA 5 971 Etelä-Egean saaret [334]
GR4210029 Anatolikí Ródos: Profítis Ilías - Eptá Pigés - Ekvolí Loutáni - Kátergo, Réma Gadourá - Chersónisos Líndou - nisídes Pentánisa & Tetrápolis, Lófos Psalídi SPA 13 442 Etelä-Egean saaret [335]
GR4210030 Dytikí Ródos: Óri Attávyros kai Akramýtis, Technití Límni Apolakkiás & nisídes Georgíou, Strongylí, Chteniés kai Karávolas SPA 13 103 Etelä-Egean saaret [336]
GR4210031 Nótio Ákro Ródou, Prasonísi, Ygrótopos Livádi Kattaviás SPA 2 923 Etelä-Egean saaret [337]
GR4210032 Nísos Nísyros & nisídes SPA 4 731 Etelä-Egean saaret [338]
GR4220001 Ándros: Órmos Vitáli & Kentrikós Oreinós Ógkos SCI 7 315 Etelä-Egean saaret [339]
GR4220002 Anáfi: Chersónisos Kálamos - Roúkounas SCI 1 144 Etelä-Egean saaret [340]
GR4220003 Santoríni: Néa & Paliá Kaméni - Profítis Ilías SCI 1 264 Etelä-Egean saaret [341]
GR4220004 Folégandros Anatolikí méchri Dytikí Síkino & Thalássia Zóni SPASCI 7 011 Etelä-Egean saaret [342]
GR4220005 Paráktia Zóni Dytikís Mílou SCI 5 328 Etelä-Egean saaret [343]
GR4220006 Nísos Polýaigos - Kímolos SCI 13 898 Etelä-Egean saaret [344]
GR4220007 Nísos Antímilos - Thalássia Paráktia Zóni SCI 1 261 Etelä-Egean saaret [345]
GR4220008 Sífnos: Profítis Ilías méchri Dytikés Aktés & Thalássia periochí SCI 2 067 Etelä-Egean saaret [346]
GR4220009 Nótia Sérifos SCI 4 531 Etelä-Egean saaret [347]
GR4220010 Voreiodytikí Kýthnos: óros Athéras - Akrotírio Kéfalos & Paráktia Zóni SCI 2 855 Etelä-Egean saaret [348]
GR4220011 Anatolikí Kéa SCI 7 155 Etelä-Egean saaret [349]
GR4220012 Vóreia Amorgós & Kínaros, Levítha, Mávra, Gláros kai Thalássia Zóni SCI 6 062 Etelä-Egean saaret [350]
GR4220013 Mikrés Kykládes: Irakleiá, Schoinoúsa, Koufonísia, Kéros, Antikéri & Thalássia Zóni SCI 12 581 Etelä-Egean saaret [351]
GR4220014 Kentrikí & Nótia Náxos: Zas & Vígla éos Mavrovoúni kai Thalássia Zóni SCI 8 722 Etelä-Egean saaret [352]
GR4220016 Nísos Páros: Petaloúdes SCI 98 000 Etelä-Egean saaret [353]
GR4220017 Nísoi Despotikó kai Strongyló & Thalássia Zóni SCI 1 858 Etelä-Egean saaret [354]
GR4220018 Sýros: óros Sýringas éos paralía SCI 784 000 Etelä-Egean saaret [355]
GR4220019 Tínos: Myrsíni - Akrotírio Leivadá SCI 1 949 Etelä-Egean saaret [356]
GR4220020 Nísos Mílos: Profítis Ilías - Evrýteri periochí SCI 5 271 Etelä-Egean saaret [357]
GR4220021 Nísos Irakleiá, Nísoi Mákares, Mikrós & Megálos Avéllas, Nisída Venétiko Irakleiás SPA 1 986 Etelä-Egean saaret [358]
GR4220022 Nísoi Christianá SPA 149 000 Etelä-Egean saaret [359]
GR4220023 Anáfi: Anatolikó & Vóreio tmíma & gýro nisídes SPA 585 000 Etelä-Egean saaret [360]
GR4220024 Nísos Amorgós SPA 3 038 Etelä-Egean saaret [361]
GR4220025 Nisídes Párou & Nótia Antíparos SPA 2 414 Etelä-Egean saaret [362]
GR4220026 Náxos: Óri Anathematístra, Kóronos, Mavrovoúni, Zas, Viglatoúri SPA 11 949 Etelä-Egean saaret [363]
GR4220027 Nisídes Mykónou SPA 1 598 Etelä-Egean saaret [364]
GR4220028 Ándros: Kentrikó & nótio tmíma, gýro nisídes & Paráktia Thalássia Zóni SPA 22 037 Etelä-Egean saaret [365]
GR4220029 Sérifos: Paráktia Zóni & nisídes Serifopoúla, Pipéri & Vous SPA 5 331 Etelä-Egean saaret [366]
GR4220030 Dytikí Mílos, Antímilos, Polýaigos & nisídes SPA 9 254 Etelä-Egean saaret [367]
GR4220031 Voreioanatolikí Tínos & nisídes SPA 5 056 Etelä-Egean saaret [368]
GR4220032 Vóreia Sýros & nisídes SPA 2 906 Etelä-Egean saaret [369]
GR4220033 Nísos Gyáros & Thalássia Zóni SPASCI 26 114 Etelä-Egean saaret [370]
GR4310002 Gioúchtas - Farángi Agías Eirínis SCI 716 000 Kreeta [371]
GR4310003 Nísos Día SPASCI 1 188 Kreeta [372]
GR4310004 Dytiká Asteroúsia SCI 2 651 Kreeta [373]
GR4310005 Asteroúsia SCI 16 174 Kreeta [374]
GR4310006 Díkti: Omalós Viánnou SCI 3 940 Kreeta [375]
GR4310009 Krousónas - Vromoneró Ídis SPA 7 877 Kreeta [376]
GR4310010 Óros Gioúchtas SPA 412 000 Kreeta [377]
GR4310011 Koryfí Koúpa SPA 1 993 Kreeta [378]
GR4310012 Ekvolí Geropotámou Mesarás SPA 685 000 Kreeta [379]
GR4310013 Asteroúsia Óri SPA 28 648 Kreeta [380]
GR4320002 Díkti: Oropédio Lasithíou, Katharó, Seléna, Krasí, Selákano, Chalasméni Koryfí SCI 34 007 Kreeta [381]
GR4320003 Nísos Chrysí SCI 547 000 Kreeta [382]
GR4320004 Moni Kapsá SCI 974 000 Kreeta [383]
GR4320005 Óros Thryptís & gýro periochí SCI 8 529 Kreeta [384]
GR4320006 Voreioanatolikó ákro Krítis: Dionysádes, Elása kai Chersónisos Sídero SCI 13 073 Kreeta [385]
GR4320008 Nísos Koufonísi & Paráktia Thalássia Zóni SCI 805 000 Kreeta [386]
GR4320009 Voreioanatolikó ákro Krítis SPA 3 760 Kreeta [387]
GR4320010 Koryfí Lázaros - Madára Díktis SPA 13 158 Kreeta [388]
GR4320011 Dionysádes Nísoi SPA 532 000 Kreeta [389]
GR4320013 Farángi Selinári - Vrachási SPA 2 314 Kreeta [390]
GR4320014 Notiodytikí Thryptí SPA 1 617 Kreeta [391]
GR4320016 Óri Zákrou SPA 3 914 Kreeta [392]
GR4320017 Nísos Koufonísi, gýro nisídes & nisídes Kaválloi SPA 480 000 Kreeta [393]
GR4330002 Óros Kédros SCI 4 700 Kreeta [394]
GR4330003 Kourtaliótiko Farángi - Moní Prévelis - Evrýteri periochí SCI 3 643 Kreeta [395]
GR4330004 Prassanó Farángi - Patsós - Sfakóryako Réma - Paralia Rethýmnou & Ekvolí Geropotámou, Akr. Lianós Kávos - Perivólia SCI 13 121 Kreeta [396]
GR4330005 Óros Ídi SCI 39 913 Kreeta [397]
GR4330006 Sorós - Agkáthi - Kédros SPA 8 129 Kreeta [398]
GR4330007 Kourtaliótiko Farángi, Farángi Prévelis SPA 7 595 Kreeta [399]
GR4330008 Prassanó Farángi SPA 1 121 Kreeta [400]
GR4330009 Óros Psiloreítis SPA 10 632 Kreeta [401]
GR4340001 Ímeri & Agria Gramvoússa - Tigáni & Falásarna - Pontikonísi, Órmos Livádi - Vigliá SCI 5 781 Kreeta [402]
GR4340002 Nísos Elafónisos & Paráktia Thalássia Zóni SCI 272 000 Kreeta [403]
GR4340003 Chersónisos Rodopoú - Paralia Máleme SCI 8 797 Kreeta [404]
GR4340004 Élos - Topólia - Sássalos - Ágios Díkaios SCI 7 352 Kreeta [405]
GR4340005 Órmos Soúgias - Várdia - Farángi Lissoú méchri Ánydrous & Paráktia Zóni SCI 3 040 Kreeta [406]
GR4340006 Límni Agiás - Plataniás - Réma & Ekvolí Keríti- Koiláda Fasá SCI 1 212 Kreeta [407]
GR4340007 Farángi Therísou SCI 498 000 Kreeta [408]
GR4340008 Lefká Óri & Paráktia Zóni SCI 53 364 Kreeta [409]
GR4340010 Drápano SCI 4 511 Kreeta [410]
GR4340011 Fres - Tzitzifés - Níppos SCI 1 218 Kreeta [411]
GR4340012 Asféndou - Kallikrátis & Paráktia Zóni SCI 14 023 Kreeta [412]
GR4340013 Nísoi Gávdos & Gavdopoúla SCI 6 291 Kreeta [413]
GR4340014 Ethnikós Drymós Samariás - Farángi Trypitís - Psiláfi - Koustogérako SPA 13 980 Kreeta [414]
GR4340015 Paralía apó Chrysoskalítissa méchri akrotírio Kriós SCI 2 203 Kreeta [415]
GR4340016 Meterízia Ágios Díkaios - Tsounara - Vitsiliá Lefkón Oréon SPA 6 875 Kreeta [416]
GR4340017 Chersónisos Gramvoússas & nisídes Ímeri & Ágria Gramvoússa, Pontikonísi SPA 2 840 Kreeta [417]
GR4340018 Nisída Ágioi Theódoroi SPA 82 000 Kreeta [418]
GR4340019 Farángi Kallikrátis - Argoulianó Farángi - Oropédio Mánika SPA 4 233 Kreeta [419]
GR4340020 Límni Agiás SPA 67 000 Kreeta [420]
GR4340021 Chersónisos Rodopoú SPA 2 920 Kreeta [421]
GR4340022 Límni Kourná kai Ekvolí Almyroú SPA 200 000 Kreeta [422]
GR4340023 Notiodytikí Gávdos & Gavdopoúla SPA 1 564 Kreeta [423]

LähteetMuokkaa

  1. Οι περιοχές Natura 2000 στην Ελλάδα Πατριδογνωσία. Viitattu 10.9.2018.
  2. a b Ο κατάλογος: Οι περιοχές Natura 2000 στην Ελλάδα Πατριδογνωσία. Viitattu 10.9.2018.
  3. The Natura 2000 areas of Greece Πατριδογνωσία. Viitattu 10.9.2018.
  4. a b List of the Natura 2000 areas of Greece Πατριδογνωσία. Viitattu 10.9.2018.
  5. GR1110002 Dasos Dadias - Soufli Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  6. GR1110003 Treis Vryses Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  7. GR1110004 Fengari Samothrakis, Anatolikes Aktes, Vrachonissida Zourafa kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  8. GR1110005 Vouna Evrou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  9. GR1110006 Delta Evrou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  10. GR1110007 Delta Evrou kai Dytikos Vrachionas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  11. GR1110008 Parapotamio Dasos Voreiou Evrou kai Arda Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  12. GR1110009 Notio Dasiko Symplegma Evrou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  13. GR1110010 Oreinos Evros - Koilada Dereiou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  14. GR1110011 Koilada Erythropotamou: Asvestades, Koufovouno, Vrysika Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  15. GR1110012 Samothraki: Oros Fengari kai Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  16. GR1120003 Oros Chaintou - Koula kai Gyro Koryfes Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  17. GR1120004 Stena Nestou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  18. GR1120005 Aisthitiko Dasos Nestou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  19. GR1130006 Potamos Filiouris Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  20. GR1130007 Potamos Kompsatos (Nea Koiti) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  21. GR1130008 Maroneia - Spilaion Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  22. GR1130009 Limnes kai Limnothalasses Tis Thrakis - Evryteri Periochi kai Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  23. GR1130010 Limnes Vistonis, Ismaris - Limnothalasses Porto Lagos, Alyki Ptelea, Xirolimni, Karatza Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  24. GR1130011 Koilada Filiouri Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  25. GR1130012 Koilada Kompsatou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  26. GR1140001 Dasos Fraktou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  27. GR1140002 Rodopi (Simyda) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  28. GR1140003 Periochi Elatia, Pyramis Koutra Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  29. GR1140004 Koryfes Orous Falakro Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  30. GR1140008 Kentriki Rodopi kai Koilada Nestou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  31. GR1140009 Oros Falakro Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  32. GR1150001 Delta Nestou kai Limnothalasses Keramotis kai Nisos Thasopoula Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  33. GR1150005 Koryfes Orous Pangaio Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  34. GR1150008 Ormos Potamias - Akr. Pyrgos Eos N. Gramvoussa Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  35. GR1150009 Kolpos Palaiou - Ormos Eleftheron Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  36. GR1150010 Delta Nestou kai Limnothalasses Keramotis - Evryteri Periochi kai Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  37. GR1150011 Oros Pangaio kai Noties Yporeies Tou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  38. GR1150012 Thasos (Oros Ypsario kai Paraktia Zoni) kai Nisides Koinyra, Xironisi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  39. GR1210001 Oros Vermio Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  40. GR1210002 Stena Aliakmona Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  41. GR1220001 Limnes Volvi kai Lagkada - Evryteri Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  42. GR1220002 Delta Axiou - Loudia - Aliakmona - Evryteri Periochi - Axioupoli Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  43. GR1220003 Stena Rentinas - Evryteri Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  44. GR1220005 Limnothalassa Angelochoriou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  45. GR1220009 Limnes Koroneias - Volvis, Stena Rentinas kai Evryteri Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  46. GR1220010 Delta Axiou - Loudia - Aliakmona - Alyki Kitrous Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  47. GR1220011 Limnothalassa Epanomis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  48. GR1220012 Limnothalassa Epanomis kai Thalassia Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  49. GR1230001 Limni Pikrolimni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  50. GR1230002 Ydrochares Dasos Mourion Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  51. GR1230003 Limni Doirani Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  52. GR1230004 Limni Pikrolimni - Xilokeratea Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  53. GR1230005 Periochi Elous Artzan Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  54. GR1230006 Periochi Anthofytou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  55. GR1240001 Koryfes Orous Vora Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  56. GR1240002 Ori Tzena Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  57. GR1240003 Oros Paiko Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  58. GR1240004 Limni Agra Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  59. GR1240005 Stena Apsalou - Moglenitsas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  60. GR1240006 Limni kai Fragma Agra Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  61. GR1240007 Ori Tzena kai Pinovo Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  62. GR1240008 Oros Voras Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  63. GR1240009 Oros Paiko, Stena Apsalou kai Moglenitsas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  64. GR1250001 Oros Olympos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  65. GR1250002 Pieria Ori Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  66. GR1250003 Oros Titaros Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  67. GR1250004 Alyki Kitrous - Evryteri Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  68. GR1260001 Limni Kerkini - Krousia - Koryfes Orous Beles, Angistro - Charopo Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  69. GR1260002 Ekvoles Potamou Strymona Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  70. GR1260003 Ai Giannis - Eptamyloi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  71. GR1260004 Koryfes Orous Menoikion - Oros Kouskouras - Ypsoma Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  72. GR1260005 Koryfes Orous Orvilos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  73. GR1260007 Ori Vrontous - Lailias - Epimikes Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  74. GR1260008 Techniti Limni Kerkinis - Oros Krousia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  75. GR1260009 Koilada Timiou Prodromou-Menoikion Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  76. GR1260010 Oros Beles Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  77. GR1270001 Oros Cholomontas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  78. GR1270002 Oros Itamos - Sithonia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  79. GR1270003 Chersonisos Athos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  80. GR1270004 Limnothalassa Agiou Mama Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  81. GR1270005 Oros Stratonikon - Koryfi Skamni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  82. GR1270007 Akrotirio Elia - Akrotirio Kastro - Ekvoli Ragoula Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  83. GR1270008 Paliouri - Akrotiri Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  84. GR1270009 Platanitsi - Sykia: Αkr. Rigas - Akr. Adolo Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  85. GR1270010 Akrotirio Pyrgos - Ormos Kypsas - Malamo Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  86. GR1270012 Oros Cholomontas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  87. GR1270013 Ygrotopoi Neas Fokaias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  88. GR1270014 Chersonisos Sithonias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  89. GR1310001 Vasilitsa Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  90. GR1310002 Valia Kalnta kai Techniti Limni Aoou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  91. GR1310003 Ethnikos Drymos Pindou (Valia Kalnta) - Evrυteri Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  92. GR1310004 Ori Orliakas kai Tsourgiakas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  93. GR1320001 Limni Kastorias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  94. GR1320002 Koryfes Orous Grammos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  95. GR1320003 Limni Orestias (Kastorias) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  96. GR1330001 Oros Vourinos (Koryfi Asprovouni) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  97. GR1330002 Ori Voreiou Vourinou kai Mellia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  98. GR1340001 Ethnikos Drymos Prespon Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  99. GR1340003 Ori Varnounta Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  100. GR1340004 Limnes Vegoritida - Petron Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  101. GR1340005 Limnes Cheimaditida - Zazari Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  102. GR1340006 Oros Vernon - Koryfi Vitsi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  103. GR1340007 Limni Petron Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  104. GR1340008 Limnes Cheimaditida kai Zazari Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  105. GR1410001 Periochi Limnis Tavropou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  106. GR1410002 Agrafa Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  107. GR1420001 Kato Olympos - Kallipefki Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  108. GR1420003 Aisthitiko Dasos Ossas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  109. GR1420004 Karla - Mavrovouni - Kefalovryso Velestinou - Neochori Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  110. GR1420005 Aisthitiko Dasos Koiladas Tempon Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  111. GR1420006 Oros Mavrovouni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  112. GR1420007 Oros Ossa Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  113. GR1420008 Kato Olympos, Oros Godamani kai Koilada Rodias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  114. GR1420009 Stena Kalamakiou kai Ori Zarkou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  115. GR1420010 Stena Kalamakiou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  116. GR1420011 Periochi Thessalikou Kampou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  117. GR1420012 Periochi Farsalon Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  118. GR1420013 Periochi Tyrnavou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  119. GR1420014 Periochi Elassonas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  120. GR1420015 Delta Pineiou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  121. GR1430001 Oros Pilio kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  122. GR1430002 Kouri Almyrou - Agios Serafeim Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  123. GR1430003 Skiathos: Koukounaries kai Evryteri Thalassia Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  124. GR1430004 Ethniko Thalassio Parko Alonnisou - Voreion Sporadon, Anatoliki Skopelos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  125. GR1430005 Nisia Kyra Panagia, Piperi, Psathoura kai Gyro Nisides Agios Georgios, Nisoi Adelfoi, Lechousa, Gaidouronisia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  126. GR1430006 Oros Othrys, Vouna Gkouras kai Farangi Palaiokerasias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  127. GR1430007 Periochi Tamieftiron Proin Limnis Karlas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  128. GR1430008 Oros Pilio Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  129. GR1440001 Aspropotamos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  130. GR1440002 Kerketio Oros (Koziakas) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  131. GR1440003 Antichasia Ori - Meteora Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  132. GR1440005 Antichasia Ori kai Meteora Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  133. GR1440006 Koryfes Orous Koziaka Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  134. GR2110001 Amvrakikos Kolpos, Delta Lourou kai Arachthou (Petra, Mytikas, Evryteri Periochi) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  135. GR2110002 Ori Athamanon (Neraida) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  136. GR2110004 Amvrakikos Kolpos, Limnothalassa Katafourko kai Korakonisia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  137. GR2110006 Koilada Acheloou kai Ori Valtou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  138. GR2120001 Ekvoles (Delta) Kalama Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  139. GR2120002 Elos Kalodiki Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  140. GR2120003 Limni Limnopoula Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  141. GR2120004 Stena Kalama Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  142. GR2120005 Ygrotopos Ekvolon Kalama kai Nisos Prasoudi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  143. GR2120006 Eli Kalodiki, Margariti, Karteri kai Limni Prontani Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  144. GR2120007 Stena Parakalamou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  145. GR2120008 Ori Paramythias, Stena Kalama Και Stena Acheronta Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  146. GR2120009 Ori Tsamanta, Filiaton, Farmakovouni, Megali Rachi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  147. GR2130001 Ethnikos Drymos Vikou - Aoou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  148. GR2130002 Koryfes Orous Smolikas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  149. GR2130004 Kentriko Tmima Zagoriou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  150. GR2130005 Limni Ioanninon Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  151. GR2130006 Periochi Metsovou (Anilio - Katara) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  152. GR2130007 Oros Lakmos (Peristeri) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  153. GR2130008 Oros Mitsikeli Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  154. GR2130009 Oros Tymfi (Gkamila) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  155. GR2130010 Oros Douskon, Oraiokastro, Dasos Meropis, Koilada Gormou, Limni Delvinakiou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  156. GR2130011 Kentriko Zagori kai Anatoliko Tmima Orous Mitsikeli Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  157. GR2130012 Evryteri Periochi Polis Ioanninon Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  158. GR2130013 Evryteri Periochi Athamanikon Oreon Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  159. GR2140001 Ekvoles Acheronta (Apo Glossa Eos Alonaki) kai Stena Acheronta Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  160. GR2140003 Paraktia Thalassia Zoni Apo Parga Eos Akrotirio Agios Thomas (Preveza), Akr. Keladio - Ag. Thomas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  161. GR2210001 Dytikes kai Voreioanatolikes Aktes Zakynthou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  162. GR2210002 Kolpos Lagana Zakynthou (Akr. Geraki - Keri) kai Nisides Marathonisi kai Pelouzo Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  163. GR2210003 Nisoi Strofades Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  164. GR2210004 Nisides Stamfani kai Arpyia (Strofades) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  165. GR2220001 Kalon Oros Kefalonias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  166. GR2220002 Ethnikos Drymos Ainou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  167. GR2220003 Esoteriko Archipelagos Ioniou (Meganisi, Arkoudi, Atokos, Vromonas) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  168. GR2220004 Paraktia Thalassia Zoni Apo Argostoli Eos Vlachata (Kefalonia) kai Ormos Mounta Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  169. GR2220005 Dytikes Aktes Kefalonias - Steno Kefalonias Ithakis - Voreia Ithaki (Akrotiria Gero Gkompos - Drakou Pidima - Kentri - Ag. Ioannis) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  170. GR2220006 Kefalonia: Ainos, Agia Dynati kai Kalon Oros Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  171. GR2230001 Limnothalassa Antinioti (Kerkyra) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  172. GR2230002 Limnothalassa Korission (Kerkyra) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  173. GR2230003 Alyki Lefkimμis (Kerkyra) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  174. GR2230004 Nisoi Paxoi kai Antipaxoi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  175. GR2230005 Paraktia Thalassia Zoni Apo Kanoni Eos Mesongi (Kerkyra) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  176. GR2230007 Limnothalassa Korission (Kerkyra) kai Nisos Lagoudia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  177. GR2230008 Diapontia Nisia (Othonoi, Ereikousa, Mathraki kai Vrachonisides) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  178. GR2240001 Limnothalasses Stenon Lefkadas (Palionis - Avlimon) kai Alykes Lefkadas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  179. GR2240002 Periochi Chortaton (Lefkada) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  180. GR2310001 Delta Acheloou, Limnothalassa Mesolongiou - Aitolikou, Ekvoles Evinou, Nisoi Echinades, Nisos Petalas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  181. GR2310004 Oros Panaitoliko Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  182. GR2310005 Oros Varasova Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  183. GR2310006 Limnes Voulkaria kai Saltini Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  184. GR2310007 Limni Amvrakia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  185. GR2310008 Limni Ozeros Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  186. GR2310009 Limnes Trichonida kai Lysimacheia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  187. GR2310010 Oros Arakynthos kai Stena Kleisouras Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  188. GR2310011 Oros Tserekas (Akarnanika) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  189. GR2310013 Limni Lysimacheia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  190. GR2310014 Limni Voulkaria Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  191. GR2310015 Delta Acheloou, Limnothalassa Mesolongiou - Aitolikou kai Ekvoles Evinou, Nisoi Echinades, Nisos Petalas, Dytikos Arakynthos kai Stena Kleisouras Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  192. GR2310016 Limni Amvrakia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  193. GR2320001 Limnothalassa Kalogrias, Dasos Strofylias kai Elos Lamias, Araxos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  194. GR2320002 Oros Chelmos kai Ydata Stygos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  195. GR2320003 Farangi Vouraikou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  196. GR2320004 Aisthitiko Dasos Kalavryton Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  197. GR2320005 Ori Barmpas kai Klokos, Farangi Selinounta Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  198. GR2320006 Alyki Aigiou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  199. GR2320007 Oros Panachaiko Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  200. GR2320008 Oros Erymanthos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  201. GR2320009 Spilaio Kastrion Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  202. GR2320010 Ori Barmpas, Klokos, Farangi Selinounta Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  203. GR2320011 Ygrotopoi Kalogrias-Lamias kai Dasos Strofylias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  204. GR2320012 Oros Erymanthos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  205. GR2320013 Oros Chelmos (Aroania) - Farangi Vouraikou kai Periochi Kalavryton Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  206. GR2330002 Oropedio Folois Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  207. GR2330003 Ekvoles (Delta) Pineiou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  208. GR2330004 Olympia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  209. GR2330005 Thines kai Paraliako Dasos Zacharos, Limni Kaiafa, Strofylia, Kakovatos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  210. GR2330006 Limnothalassa Kotychi, Brinia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  211. GR2330007 Paraktia Thalassia Zoni Apo Akr. Kyllini Eos Toumpi - Kalogria Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  212. GR2330008 Thalassia Periochi Kolpou Kyparissias: Akr. Katakolo - Kyparissia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  213. GR2330009 Limnothalassa Kotychi - Alyki Lechainon Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  214. GR2410001 Limnes Yliki kai Paralimni - Systima Voiotikou Kifisou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  215. GR2410002 Oros Parnassos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  216. GR2420001 Oros Ochi - Kampos Karystou - Potami - Akrotirio Kafirefs - Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  217. GR2420002 Dirfys: Dasos Stenis - Delfi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  218. GR2420004 Megalo kai Mikro Livari - Delta Xeria - Ydrochares Dasos Ag. Nikolaou - Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  219. GR2420006 Skyros: Oros Kochylas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  220. GR2420007 Megalo kai Mikro Livari - Delta Xeria Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  221. GR2420008 Limni Dystos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  222. GR2420009 Nisides Skyrou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  223. GR2420010 Oros Kantili Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  224. GR2420011 Ori Kentrikis Evvoias, Paraktia Zoni kai Nisides Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  225. GR2420012 Oros Ochi, Paraktia Zoni kai Nisides Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  226. GR2430001 Oros Tymfristos (Velouchi) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  227. GR2430002 Ori Agrafa Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  228. GR2440002 Koilada kai Ekvoles Spercheiou - Maliakos Kolpos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  229. GR2440003 Farangi Gorgopotamou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  230. GR2440004 Ethnikos Drymos Oitis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  231. GR2440005 Kato Rous kai Ekvoles Spercheiou Potamou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  232. GR2440006 Oros Kallidromo Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  233. GR2440007 Ethnikos Drymos Oitis - Koilada Asopou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  234. GR2450001 Ori Vardousia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  235. GR2450002 Oros Gkiona Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  236. GR2450004 Paraliaki Zoni Apo Nafpakto Eos Itea Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  237. GR2450005 Notioanatolikos Parnassos - Ethnikos Drymos Parnassou - Dasos Tithoreas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  238. GR2450007 Koryfes Orous Gkiona, Charadra Reka, Lazorema kai Vathia Lakka Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  239. GR2450008 Oros Vardousia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  240. GR2450009 Evryteri Periochi Galaxeidiou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  241. GR2510003 Akronafplia kai Palamidi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  242. GR2510004 Ori Artemisio kai Lyrkeio Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  243. GR2520001 Oros Mainalo Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  244. GR2520002 Limni Taka Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  245. GR2520003 Limnothalassa Moustou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  246. GR2520005 Moni Elonas kai Charadra Leonidiou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  247. GR2520006 Oros Parnonas (Kai Periochi Malevis) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  248. GR2530001 Koryfes Orous Kyllini (Ziria) kai Charadra Flampouritsa Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  249. GR2530002 Limni Stymfalia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  250. GR2530003 Akrokorinthos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  251. GR2530004 Oros Oligyrtos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  252. GR2530005 Ori Geraneia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  253. GR2530006 Oros Zireia (Kyllini) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  254. GR2540001 Ori Gidovouni, Chionovouni, Gaidourovouni, Korakia, Kalogerovouni, Koulochera kai Periochi Monemvasias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  255. GR2540002 Periochi Neapolis kai Nisos Elafonisos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  256. GR2540003 Ekvoles Evrota Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  257. GR2540005 Lagkada Trypis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  258. GR2540006 Ygrotopoi Ekvolon Evrota Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  259. GR2540007 Ori Anatolikis Lakonias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  260. GR2540008 Notia Mani Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  261. GR2550001 Farangi Nedona (Petalon - Chani) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  262. GR2550003 Nisoi Sapientza kai Schiza, Akrotirio Akritas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  263. GR2550004 Limnothalassa Pylou (Divari) kai Nisos Sfaktiria, Agios Dimitrios Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  264. GR2550005 Thines Kyparissias (Neochori - Kyparissia) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  265. GR2550006 Oros Taygetos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  266. GR2550007 Thalassia Periochi Stenou Methonis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  267. GR2550008 Limnothalassa Gialovas kai Nisos Sfaktiria Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  268. GR2550009 Oros Taygetos - Lagkada Trypis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  269. GR3000001 Oros Parnitha Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  270. GR3000003 Ethniko Parko Schinia - Marathona Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  271. GR3000004 Vravrona - Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  272. GR3000005 Sounio - Nisida Patroklou kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  273. GR3000006 Ymittos - Aisthitiko Dasos Kaisarianis - Limni Vouliagmenis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  274. GR3000008 Antikythira - Prasonisi kai Lagouvardos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  275. GR3000010 Nisides Kythiron: Prasonisi, Dragonera, Antidragonera Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  276. GR3000011 Nisides Myrtoou Pelagous: Falkonera, Velopoula, Ananes Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  277. GR3000012 Nisos Antikythira kai Nisides Prasonisi, Lagouvardos, Plakoulithra kai Nisides Thymonies Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  278. GR3000013 Kythira kai Gyro Nisides: Prasonisi, Dragonera, Antidragonera, Avgo, Kapello, Koufo kai Fidonisi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  279. GR3000014 Periochi Legrenon - Nisida Patroklou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  280. GR3000015 Oros Ymittos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  281. GR3000016 Ygrotopos Schinia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  282. GR4110001 Limnos: Chortarolimni - Limni Alyki kai Thalassia Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  283. GR4110002 Agios Efstratios kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  284. GR4110003 Lesvos: Dytiki Chersonisos - Apolithomeno Dasos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  285. GR4110004 Lesvos: Kolpos Kallonis kai Chersaia Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  286. GR4110005 Lesvos: Kolpos Geras, Elos Ntipi kai Oros Olympos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  287. GR4110006 Limnos: Limnes Chortarolimni kai Alyki, Kolpos Moudrou, Elos Diapori kai Chersonisos Fakos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  288. GR4110007 Lesvos: Paraktioi Ygrotopoi Kolpou Kallonis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  289. GR4110008 Nisides kai Vrachonisides Limnou: Nisos Sergitsi kai Nisides Diavates, Kompio, Kastria, Tigani, Karkalas, Prasonisi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  290. GR4110009 Nisides Lesvou (Symplegma Tomaronision, Kydonas, Agios Georgios, Glaronisi, Klp) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  291. GR4110010 Notiodytiki Chersonisos, Apolithomeno Dasos Lesvou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  292. GR4110011 Oros Olympos Lesvou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  293. GR4110012 Voreia Lesvos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  294. GR4110013 Lesvos: Kolpos Geras, Eli Ntipi kai Charamida Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  295. GR4110014 Nisos Agios Efstratios kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  296. GR4120001 Samos: Paralia Alyki Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  297. GR4120002 Samos: Oros Ampelos (Karvounis) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  298. GR4120003 Samos: Oros Kerketefs - Mikro kai Megalo Seitani - Dasos Kastanias kai Lekkas, Akr. Katavasis - Limenas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  299. GR4120004 Ikaria - Fournoi kai Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  300. GR4120005 Nisos Ikaria (Notiodytiko Tmima) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  301. GR4120006 Nisos Fournoi kai Nisides Thymaina, Alatsonisi, Thymainaki, Strongylo, Plaka, Makronisi, Mikros kai Megalos Anthropofagos, Agios Minas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  302. GR4120007 Samos: Alυkι Psilis Ammou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  303. GR4120008 Samos: Oros Kerkis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  304. GR4130001 Voreia Chios kai Nisoi Oinousses kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  305. GR4130002 Nisia Antipsara kai Nisides Daskalio, Mastrogiorgi, Prasonisi, Kato Nisi, Mesiako, Koutsoulia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  306. GR4130003 Voreia Chios Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  307. GR4130004 Nisida Venetiko Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  308. GR4130005 Vrachonisides Kalogeroi kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  309. GR4210001 Kasos kai Kasonisia - Evryteri Thalassia Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  310. GR4210002 Kentriki Karpathos: Kali Limni - Lastos - Kyra Panagia kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  311. GR4210003 Voreia Karpathos kai Saria kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  312. GR4210004 Kastellorizo kai Nisides Ro kai Strongyli kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  313. GR4210005 Rodos: Akramytis, Armenistis, Attavyros, Remata kai Thalassia Zoni (Karavola-Ormos Glyfada) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  314. GR4210006 Rodos: Profitis Ilias - Epta Piges – Petaloudes - Remata Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  315. GR4210007 Notia Nisyros kai Strongyli kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  316. GR4210008 Kos: Akrotirio Louros - Limni Psalidi - Oros Dikaios - Alyki - Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  317. GR4210009 Astypalaia: Anatoliko Tmima, Gyro Nisides kai Ofidoussa kai Thalassia Zoni (Akr. Lantra - Akr. Vrysi) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  318. GR4210010 Arkoi, Leipsoi, Agathonisi kai Vrachonisides Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  319. GR4210011 Vrachonisia Notiou Aigaiou: Velopoula, Falkonera, Ananes, Christiana, Pacheia, Fteno, Makra, Astakidonisia, Syrna - Gyro Nisia kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  320. GR4210014 Nisides Patmou: Petrokaravo, Anydros Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  321. GR4210015 Nisos Agathonisiou kai Nisides: Pitta, Katsagani, Neronisi, Strongyli Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  322. GR4210016 Nisos Leipsoi (Dytiko Tmima) kai Nisides: Fragkos, Makronisi, Pilafi, Kapari, Kalapodia, Megalo Aspronisi, Makry Aspronisi, Kouloura, Notia Aspra, Sarakina, Piato, Psomos, Stavri, Lira, Arethousa, Manoli Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  323. GR4210017 Voreiodytiko Tmima Arkion kai Nisides: Agrelousa, Strongyli, Spalathi, Sminero, Tsouka, Tsoukaki, Psathonisi, Kalovolos, Makronisi, Avaptistos, Komaros Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  324. GR4210018 Nisides Lerou: Piganousa, Megalo Glaronisi, Mikro Glaronisi, Leriko Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  325. GR4210019 Nisides Kalymnou: Epano, Nera, Sari, Telendos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  326. GR4210020 Nisoi Kinaros kai Levitha kai Nisides Liadia, Plaka, Glaros, Mavra Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  327. GR4210021 Anatoliko Tmima Astypalaias kai Nisides Kounoupoi, Fteno, Chondropoulo, Koutsomytis, Moni, Agia Kyriaki, Tigani, Chondri, Ligno, Fokionisia, Katsagreli, Pontikoussa, Ofidoussa, Ktenia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  328. GR4210022 Nisos Syrna kai Nisides Megalos Adelfos, Mikros Adelfos, Katsikas, Mesonisi, Plakida, Stefania, Navagio Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  329. GR4210023 Nisides Karpathiou Pelagous: Megalo Sofrano, Sochas, Mikro Sofrano, Avgo, Divounia, Chamili, Astakidonisia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  330. GR4210024 Nisos Tilos kai Nisides: Antitilos, Pelekousa, Gaidouronisi, Giakoumis, Agios Andreas, Prasouda, Nisi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  331. GR4210025 Anatoliko Tmima Nisou Symis kai Nisides Kouloundros, Seskli, Troumpeto, Marmaras, Karavalonisi, Megalonisi, Gialesino, Oxeia, Chondros, Platy, Nimos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  332. GR4210026 Nisos Chalki kai Nisides: Kolofona, Pano Prasouda, Tragousa, Strongyli, Agios Theodoros, Maelonisi, Alimia, Krevvati, Nisaki Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  333. GR4210027 Kos: Limni Psalidi - Alyki Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  334. GR4210028 Nisos Kasos kai Symplegma Kasonision Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  335. GR4210029 Anatoliki Rodos: Profitis Ilias - Epta Piges - Ekvoli Loutani - Katergo, Rema Gadoura - Chersonisos Lindou - Nisides Pentanisa kai Tetrapolis, Lofos Psalidi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  336. GR4210030 Dytiki Rodos: Ori Attavyros &Amp; Akramytis, Techniti Limni Apolakkias kai Nisides Georgiou, Strongyli, Chtenies &Amp; Karavolas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  337. GR4210031 Notio Akro Rodou, Prasonisi, Ygrotopos Livadi Kattavias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  338. GR4210032 Nisos Nisyros kai Nisides Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  339. GR4220001 Andros: Ormos Vitali kai Kentrikos Oreinos Ogkos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  340. GR4220002 Anafi: Chersonisos Kalamos - Roukounas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  341. GR4220003 Santorini: Nea kai Palia Kameni - Profitis Ilias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  342. GR4220004 Folegandros Anatoliki Mechri Dytiki Sikino kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  343. GR4220005 Paraktia Zoni Dytikis Miloy Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  344. GR4220006 Nisos Polyaigos - Kimolos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  345. GR4220007 Nisos Antimilos - Thalassia Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  346. GR4220008 Sifnos: Profitis Ilias Mechri Dytikes Aktes kai Thalassia Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  347. GR4220009 Notia Serifos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  348. GR4220010 Voreiodytiki Kythnos: Oros Atheras - Akrotirio Kefalos kai Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  349. GR4220011 Anatoliki Kea Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  350. GR4220012 Voreia Amorgos kai Kinaros, Levitha, Mavra, Glaros kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  351. GR4220013 Mikres Kyklades: Irakleia, Schoinoussa, Koufonisia, Keros, Antikeria kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  352. GR4220014 Kentriki kai Notia Naxos: Zas kai Vigla Eos Mavrovouni kai Thalassia Zoni (Ormos Karades - Ormos Moutsounas) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  353. GR4220016 Nisos Paros: Petaloudes Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  354. GR4220017 Nisoi Despotiko kai Strongylo kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  355. GR4220018 Syros: Oros Syringas Eos Paralia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  356. GR4220019 Tinos: Myrsini - Akrotirio Livada Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  357. GR4220020 Nisos Milos: Profitis Ilias - Evryteri Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  358. GR4220021 Nisos Irakleia, Nisoi Makares, Mikros kai Megalos Avelas, Nisida Venetiko Irakleias Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  359. GR4220022 Nisoi Christiana Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  360. GR4220023 Anafi: Anatoliko kai Voreio Tmima kai Gyro Nisides Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  361. GR4220024 Nisos Amorgos (Voreioanatoliko Tmima) kai Nisides: Psalida, Gramvoussa, Nikouria, Mikro kai Megalo Viokastro, Kramvonisi, Petalidi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  362. GR4220025 Nisides Parou kai Notia Antiparos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  363. GR4220026 Naxos: Ori Anathematistra, Koronos, Mavrovouni, Zas, Viglatouri Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  364. GR4220027 Nisides Mykonou (Rineia, Chtapodia, Tragonisi) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  365. GR4220028 Andros: Kentriko kai Notio Tmima, Gyro Nisides kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  366. GR4220029 Serifos: Paraktia Zoni kai Nisides Serifopoula, Piperi kai Vous Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  367. GR4220030 Dytiki Milos, Antimilos, Polyaigos kai Nisides Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  368. GR4220031 Voreioanatoliki Tinos kai Nisides Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  369. GR4220032 Voreia Syros kai Nisides Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  370. GR4220033 Nisos Gyaros kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  371. GR4310002 Giouchtas - Farangi Agias Eirinis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  372. GR4310003 Nisos Dia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  373. GR4310004 Dytika Asterousia (Apo Agiofarango Eos Kokkino Pyrgo) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  374. GR4310005 Asterousia (Kofinas) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  375. GR4310006 Dikti: Omalos Viannou (Symi - Omalos) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  376. GR4310009 Krousonas - Vromonero Idis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  377. GR4310010 Oros Giouchtas Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  378. GR4310011 Koryfi Koupa (Dytiki Kriti) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  379. GR4310012 Ekvoli Geropotamou Mesaras Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  380. GR4310013 Asterousia Ori (Kofinas) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  381. GR4320002 Dikti: Oropedio Lasithiou, Katharo, Selena, Krasi, Selakano, Chalasmeni Koryfi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  382. GR4320003 Nisos Chrysi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  383. GR4320004 Moni Kapsa (Farangi Kapsa kai Gyro Periochi) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  384. GR4320005 Oros Thryptis kai Gyro Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  385. GR4320006 Voreioanatoliko Akro Kritis: Dionysades, Elasa kai Chersonisos Sidero (Akra Mavro Mouri - Vai - Akra Plakas) kai Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  386. GR4320008 Nisos Koufonisi kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  387. GR4320009 Voreioanatoliko Akro Kritis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  388. GR4320010 Lazaros Koryfi - Madara Diktis Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  389. GR4320011 Dionysades Nisoi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  390. GR4320013 Farangi Selinari - Vrachasi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  391. GR4320014 Notiodytiki Thrypti (Koufoto) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  392. GR4320016 Ori Zakrou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  393. GR4320017 Nisos Koufonisi, Gyro Nisides kai Nisides Kavalloi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  394. GR4330002 Oros Kedros Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  395. GR4330003 Kourtaliotiko Farangi - Moni Preveli - Evryteri Periochi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  396. GR4330004 Prassano Farangi - Patsos - Sfakoryako Rema - Paralia Rethymnou kai Ekvoli Geropotamou, Akr. Lianos Kavos - Perivolia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  397. GR4330005 Oros Idi (Vorizia, Geranoi, Kali Madara) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  398. GR4330006 Soros - Agkathi - Kedros Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  399. GR4330007 Kourtaliotiko Farangi, Farangi Preveli Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  400. GR4330008 Prassano Farangi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  401. GR4330009 Oros Psiloreitis (Notiodytiko Tmima) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  402. GR4340001 Imeri kai Agria Gramvoussa - Tigani kai Falasarna - Pontikonisi, Ormos Livadi - Viglia Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  403. GR4340002 Nisos Elafonisos kai Paraktia Thalassia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  404. GR4340003 Chersonisos Rodopou - Paralia Maleme Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  405. GR4340004 Elos - Topolia - Sasalos - Agios Dikaios Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  406. GR4340005 Ormos Sougias - Vardia - Farangi Lissou Mechri Anydrous kai Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  407. GR4340006 Limni Agias - Platanias - Rema kai Ekvoli Keriti - Koilada Fasa Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  408. GR4340007 Farangi Therissou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  409. GR4340008 Lefka Ori kai Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  410. GR4340010 Drapano (Voreioanatolikes Aktes) - Paralia Georgioupolis - Limni Kourna Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  411. GR4340011 Fre - Tzitzifes - Nipos Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  412. GR4340012 Asfendou - Kallikratis kai Paraktia Zoni Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  413. GR4340013 Nisoi Gavdos kai Gavdopoula Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  414. GR4340014 Ethnikos Drymos Samarias - Farangi Trypitis - Psilafi - Koustogerako Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  415. GR4340015 Paralia Apo Chrysoskalitissa Mechri Akrotirio Krios Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  416. GR4340016 Meterizia Agios Dikaios - Tsounara - Vitsilia Lefkon Oreon Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  417. GR4340017 Chersonisos Gramvoussas kai Nisides Imeri kai Agria Gramvoussa, Pontikonisi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  418. GR4340018 Nisida Agioi Theodoroi Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  419. GR4340019 Farangi Kallikratis - Argouliano Farangi - Oropedio Manika Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  420. GR4340020 Limni Agias (Chania) Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  421. GR4340021 Chersonisos Rodopou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  422. GR4340022 Limni Kourna kai Ekvoli Almyrou Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.
  423. GR4340023 Notiodytiki Gavdos kai Gavdopoula Natura 2000. Viitattu 10.9.2018.