Luettelo tuhat ottelua pelanneista NHL-pelaajista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo yli tuhat runkosarjaottelua National Hockey Leaguessa pelanneista jääkiekkoilijoista. Tilasto on päivitetty runkosarjakauden 2013–2014 jälkeen, ja senhetkiset aktiivipelaajat ovat lihavoituna.

Sadan eniten otteluita pelanneiden joukossa on 77 kanadalaista, 12 yhdysvaltalaista, 4 tšekkiä, 3 suomalaista, 2 ruotsalaista ja 2 venäläistä.

  Aktiivipelaaja 2015–2016
Pelaaja Joukkueet Kaudet Ottelut
1 Kanada Gordie Howe Detroit, Hartford 26 1 767
2 Kanada Mark Messier Edmonton, NY Rangers, Vancouver 25 1 756
3 Kanada Ron Francis Hartford, Pittsburgh, Carolina, Toronto 23 1 731
4 Kanada Mark Recchi Pittsburgh, Philadelphia, Montreal, Carolina, Atlanta, Tampa Bay, Boston 22 1 652
5 Yhdysvallat Chris Chelios Montreal, Chicago, Detroit, Atlanta Thrashers 26 1 651
6 Kanada Dave Andreychuk Buffalo, Toronto, New Jersey, Boston, Colorado Avalanche, Tampa Bay 23 1 639
7 Kanada Scott Stevens Washington, St. Louis, New Jersey 22 1 635
8 Tšekki Jaromír Jágr Pittsburgh, Washington, NY Rangers, Philadelphia, Dallas, Boston, New Jersey, Florida 22 1 629
9 Kanada Larry Murphy Los Angeles, Washington, Minnesota North Stars, Pittsburgh, Toronto, Detroit 21 1 615
10 Kanada Ray Bourque Boston, Colorado Avalanche 22 1 612
11 Ruotsi Nicklas Lidström Detroit 20 1 564
12 Kanada Alex Delvecchio Detroit 24 1 549
13 Kanada Johnny Bucyk Detroit, Boston 23 1 540
14 Kanada Brendan Shanahan New Jersey, St. Louis, Hartford Whalers, Detroit, NY Rangers 20 1 524
15 Kanada Steve Yzerman Detroit 22 1 514
16 Yhdysvallat Mike Modano Minnesota North Stars, Dallas, Detroit 22 1 499
17 Yhdysvallat Phil Housley Buffalo, Winnipeg (alkuperäinen), St. Louis, Calgary, New Jersey, Washington, Chicago, Toronto 21 1 495
18 Kanada Wayne Gretzky Edmonton, Los Angeles, St. Louis, NY Rangers 20 1 487
19 Kanada Rod Brind'Amour St. Louis, Philadelphia, Carolina 20 1 484
20 Kanada Jarome Iginla Calgary, Pittsburgh, Colorado 19 1 474
Kanada Doug Gilmour St. Louis, Calgary, Toronto, New Jersey, Chicago, Buffalo, Montreal 20
22 Kanada Shane Doan Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix/Arizona 20 1 466
23 Kanada Glen Wesley Boston, Hartford, Carolina, Toronto 20 1 457
24 Suomi Teemu Selänne Winnipeg (alkuperäinen), Anaheim, San Jose, Colorado Avalanche 21 1 451
25 Kanada Tim Horton Toronto, NY Rangers, Pittsburgh, Buffalo 24 1 446
26 Kanada Mike Gartner Washington, Minnesota North Stars, NY Rangers, Toronto, Phoenix 19 1 432
27 Kanada Scott Mellanby Philadelphia, Edmonton, Florida, St. Louis, Atlanta Thrashers 21 1 431
Kanada Luc Robitaille Los Angeles, Pittsburgh, NY Rangers, Detroit 19
29 Kanada Pat Verbeek New Jersey, Hartford, NY Rangers, Dallas, Detroit 20 1 424
30 Kanada Luke Richardson Toronto, Edmonton, Philadelphia, Columbus 21 1 417
31 Kanada Al MacInnis Calgary, St. Louis 23 1 416
32 Kanada Patrick Marleau San Jose 18 1 411
Kanada Harry Howell NY Rangers, Oakland, California, Los Angeles 21
34 Kanada Norm Ullman Detroit, Toronto 20 1 410
35 Kanada Paul Coffey Edmonton, Pittsburgh, Los Angeles, Detroit, Hartford, Philadelphia, Chicago, Carolina, Boston 21 1 409
36 Kanada Dale Hunter Quebec, Washington, Colorado Avalanche 19 1 407
37 Tšekki Roman Hamrlík Tampa Bay, Edmonton, Islanders, Calgary, Montreal, Washington, NY Rangers 20 1 395
38 Kanada Stan Mikita Chicago 22 1 394
39 Kanada Doug Mohns Boston, Chicago, Minnesota North Stars, Atlanta Flames, Washington 22 1 390
40 Kanada Larry Robinson Montreal, Los Angeles 20 1 384
41 Kanada Trevor Linden Vancouver, NY Islanders, Montreal, Washington 19 1 382
42 Kanada Vincent Damphousse Toronto, Edmonton, Montreal, San Jose 18 1 378
Kanada Joe Sakic Quebec, Colorado Avalanche 20
Kanada Dean Prentice NY Rangers, Boston, Detroit, Pittsburgh, Minnesota North Stars 22
45 Suomi Teppo Numminen Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix, Dallas, Buffalo 20 1 372
46 Kanada Joe Thornton Boston, San Jose 18 1 367
47 Yhdysvallat Jeremy Roenick Chicago, Phoenix, Philadelphia, Los Angeles, San Jose 20 1 363
48 Kanada Ron Stewart Toronto, Boston, St. Louis, NY Rangers, Vancouver, NY Islanders 21 1 353
49 Kanada Kirk Muller New Jersey, Montreal, NY Islanders, Toronto, Florida, Dallas 19 1 349
50 Kanada Marcel Dionne Detroit, Los Angeles, NY Rangers 18 1 348
51 Ruotsi Mats Sundin Quebec, Toronto 18 1 346
52 Kanada Adam Oates Detroit, St. Louis, Boston, Washington, Philadelphia, Anaheim, Edmonton 19 1 337
53 Kanada Ray Whitney San Jose, Edmonton, Florida, Columbus, Detroit, Carolina, Phoenix, Dallas 22 1 330
54 Kanada Guy Carbonneau Montreal, St. Louis, Dallas 19 1 318
55 Venäjä Aleksei Kovaljov NY Rangers, Pittsburgh, Montreal, Ottawa, Florida 19 1 316
Kanada Red Kelly Detroit, Toronto 20
57 Tšekki Bobby Holík Hartford, New Jersey, NY Rangers, Atlanta Thrashers 18 1 314
58 Venäjä Sergei Gontšar Washington, Boston, Pittsburgh, Ottawa, Dallas, Montreal 20 1 301
59 Kanada Dave Keon Toronto, Hartford 18 1 296
60 Yhdysvallat Matt Cullen Anaheim, Florida, Carolina, NY Rangers, Ottawa, Minnesota, Nashville, Pittsburgh 18 1 294
Kanada Pierre Turgeon Buffalo, NY Islanders, Montreal, St. Louis, Dallas, Colorado Avalanche 19
62 Liettua Dainius Zubrus Philadelphia, Montreal, Washington, Buffalo, New Jersey, San Jose 19 1 293
63 Kanada Darryl Sydor Los Angeles, Dallas, Columbus, Tampa Bay, Pittsburgh, St.Louis 18 1 291
64 Yhdysvallat Mathieu Schneider Montreal, NY Islanders, Toronto, NY Rangers, Los Angeles, Detroit, Anaheim, Atlanta Thrashers, Vancouver, Phoenix 21 1 289
65 Kanada Ken Daneyko New Jersey 20 1 283
66 Kanada Phil Esposito Chicago, Boston, NY Rangers 18 1 282
67 Kanada Jean Ratelle NY Rangers, Boston 21 1 281
68 Kanada James Patrick NY Rangers, Hartford, Calgary, Buffalo 21 1 280
69 Kanada Bryan Trottier NY Islanders, Pittsburgh 18 1 279
70 Slovakia Zdeno Chára NY Islanders, Ottawa, Boston 18 1 275
71 Kanada Martin Gélinas Edmonton, Quebec, Vancouver, Carolina, Calgary, Florida 19 1 273
72 Kanada Rob Blake Los Angeles, Colorado Avalanche, San Jose 20 1 270
Kanada Ryan Smyth Edmonton, Islanders, Colorado Avalanche, Los Angeles 19
74 Yhdysvallat Brett Hull Calgary, St. Louis, Dallas, Detroit, Phoenix 20 1 269
75 Kanada Martin Brodeur New Jersey, St. Louis 22 1 266
68 Yhdysvallat Bill Guerin New Jersey, Edmonton, Boston, Dallas, St. Louis, San Jose, Islanders, Pittsburgh 18 1 263
Kanada Scott Niedermayer New Jersey, Anaheim 18 1 263
70 Tšekki Radek Dvořák Florida, Rangers, Edmonton, St. Louis, Dallas, Anaheim 18 1 260
72 Kanada Ray Ferraro Hartford, NY Islanders, NY Rangers, Los Angeles, Atlanta Thrashers, St. Louis 18 1 258
73 Kanada Joe Nieuwendyk Calgary, Dallas, New Jersey, Toronto, Florida 20 1 257
74 Kanada Craig Ludwig Montreal, NY Islanders, Minnesota North Stars, Dallas 17 1 256
Kanada Henri Richard Montreal 20 1 256
Yhdysvallat Brian Rolston New Jersey, Colorado Avalanche, Boston, Minnesota Wild, NY Islanders 17 1 256
77 Kanada Kevin Lowe Edmonton, NY Rangers 19 1 254
79 Suomi Jari Kurri Edmonton, Los Angeles, Anaheim, Colorado Avalanche 17 1 251
80 Venäjä Sergei Fjodorov Detroit, Columbus, Anaheim, Washington 18 1 248
Kanada Bill Gadsby Chicago, NY Rangers, Detroit 20 1 248
83 Ruotsi Daniel Alfredsson Ottawa 18 1 246
84 Kanada Jason Arnott Edmonton,New Jersey, Dallas, Nashville, Washington, St. Louis 18 1 244
Kanada Allan Stanley NY Rangers, Chicago, Boston, Toronto, Philadelphia 21 1 244
86 Yhdysvallat Doug Weight Rangers, Edmonton, St. Louis Carolina, Anaheim, Islanders 19 1 238
87 Kanada Steve Thomas Toronto, Chicago, NY Islanders, New Jersey, Anaheim, Detroit 20 1 235
88 Kanada Dino Ciccarelli Minnesota North Stars, Washington, Detroit, Tampa Bay, Florida 19 1 232
89 Kanada Ed Westfall Boston, NY Islanders 18 1 226
90 Kanada Sean O'Donnell Los Angeles, Minnesota Wild, New Jersey, Boston, Phoenix, Anaheim, Philadelphia, Chicago 17 1 224
Kanada Gary Roberts Calgary, Carolina, Toronto, Florida, Pittsburgh 21 1 224
92 Kanada Brad McCrimmon Boston, Philadelphia, Calgary, Detroit, Hartford, Phoenix 18 1 222
93 Kanada Eric Nesterenko Toronto, Chicago 21 1 219
94 Kanada Claude Lemieux Montreal, New Jersey, Colorado Avalanche, Phoenix, Dallas San Jose 21 1 215
96 Kanada Marcel Pronovost Detroit, Toronto 21 1 206
97 Yhdysvallat Brian Leetch NY Rangers, Toronto, Boston 18 1 205
98 Yhdysvallat Keith Tkachuk Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix, St. Louis, Atlanta Thrashers 18 1 201
99 Kanada Owen Nolan Quebec, Colorado Avalanche, San Jose, Toronto, Phoenix, Calgary, Minnesota Wild 18 1 200
101 Kanada Denis Savard Chicago, Montreal, Tampa Bay 17 1 196
102 Kanada Dave Babych Winnipeg (alkuperäinen), Hartford, Vancouver, Philadelphia, Los Angeles 19 1 195
Yhdysvallat Todd Marchant NY Rangers, Edmonton, Columbus, Anaheim 17 1 195
104 Kanada John MacLean New Jersey, San Jose, NY Rangers, Dallas 18 1 194
105 Kanada Marc Bergevin Chicago, NY Islanders, Hartford, Tampa Bay, Detroit, St. Louis, Pittsburgh, Vancouver 20 1 191
Kanada Gilbert Perreault Buffalo 17 1 191
107 Kanada Brian Bellows Minnesota North Stars, Montreal, Tampa Bay, Anaheim, Washington 17 1 188
Kanada Kevin Dineen Hartford, Philadelphia, Carolina, Ottawa, Columbus 19 1 188
Kanada Dale Hawerchuk Winnipeg (alkuperäinen), Buffalo, St. Louis, Philadelphia 16 1 188
110 Kanada George Armstrong Toronto 21 1 187
111 Venäjä Vjatšeslav Kozlov Detroit, Buffalo, Atlanta Thrashers 18 1 182
Kanada Kelly Buchberger Edmonton, Atlanta Thrashers, Los Angeles, Phoenix, Pittsburgh 18 1 182
113 Kanada Frank Mahovlich Toronto, Detroit, Montreal 18 1 181
Yhdysvallat Scott Young Hartford, Pittsburgh, Quebec, Colorado Avalanche, Anaheim, St. Louis, Dallas 17 1 181
115 Yhdysvallat Bob Carpenter Washington, NY Rangers, Los Angeles, Boston, New Jersey 19 1 178
116 Kanada Don Marshall Montreal, NY Rangers, Buffalo, Toronto 19 1 176
117 Yhdysvallat Tony Amonte NY Rangers, Chicago, Phoenix, Philadelphia, Calgary 15 1 174
118 Kanada Sylvain Côté Hartford, Washington, Toronto, Chicago, Dallas 19 1 171
119 Suomi Olli Jokinen Los Angeles, NY Islanders, Florida, Phoenix, Calgary, NY Rangers, Winnipeg 16 1 169
121 Kanada Chris Pronger Hartford, St. Louis, Edmonton, Anaheim, Philadelphia 18 1 167
122 Kanada Mike Keane Montreal, Colorado Avalanche, NY Rangers, Dallas, St. Louis, Vancouver 16 1 161
123 Kanada Bob Gainey Montreal 16 1 160
124 Kanada Todd Bertuzzi NY Islanders, Vancouver, Florida, Detroit, Anaheim, Calgary 18 1 159
125 Kanada Kris Draper Winnipeg (alkuperäinen), Detroit 20 1 157
Yhdysvallat Kevin Hatcher Washington, Dallas, Pittsburgh, NY Rangers, Carolina 17 1 157
Yhdysvallat Eric Weinrich New Jersey, Hartford, Chicago, Montreal, Boston, Philadelphia, St. Louis, Vancouver 17 1 157
128 Kanada Shayne Corson Montreal, Edmonton, St. Louis, Toronto, Dallas 19 1 156
129 Tšekki Patrik Eliáš New Jersey 18 1 155
130 Kanada Adam Foote Quebec, Colorado Avalanche, Columbus 19 1 154
131 Kanada Rob Niedermayer Florida, Calgary, Anaheim, New Jersey, Buffalo 17 1 153
132 Kanada Adam Graves Detroit, Edmonton, NY Rangers, San Jose 16 1 152
133 Kanada Leo Boivin Toronto, Boston, Detroit, Pittsburgh, Minnesota North Stars 19 1 150
135 Kanada Garry Galley Los Angeles, Washington, Boston, Philadelphia, Buffalo, NY Islanders 17 1 149
136 Ruotsi Börje Salming Toronto, Detroit 17 1 148
137 Yhdysvallat Gary Suter Calgary, Chicago, San Jose 17 1 145
138 Kanada Bobby Clarke Philadelphia 15 1 144
Kanada Rick Tocchet Philadelphia, Pittsburgh, Los Angeles, Boston, Washington, Phoenix 18 1 144
140 Kanada Éric Desjardins Montreal, Philadelphia 17 1 143
Kanada Chris Phillips Ottawa 16 1 143
142 Kanada Cliff Ronning St. Louis, Vancouver, Phoenix, Nashville, Los Angeles, Minnesota Wild, NY Islanders 18 1 137
143 Kanada Stu Barnes Winnipeg (alkuperäinen), Florida, Pittsburgh, Buffalo, Dallas 16 1 136
144 Kanada Bryan McCabe Islanders, Vancouver, Chicago, Toronto, Florida, Rangers 15 1 135
146 Kanada Glenn Anderson Edmonton, Toronto, NY Rangers, St. Louis 16 1 129
Kanada Dave Ellett Winnipeg (alkuperäinen), Toronto, New Jersey, Boston, San Jose 16 1 129
148 Kanada Ed Jovanovski Florida, Vancouver, Phoenix 18 1 128
Kanada Jamie Macoun Calgary, Detroit, Toronto 16 1 128
Kanada Bob Nevin Toronto, NY Rangers, Minnesota North Stars, Los Angeles 18 1 128
151 Kanada Bernie Nicholls Los Angeles, NY Rangers, Edmonton, New Jersey, Chicago, San Jose 18 1 127
Kanada Murray Oliver Detroit, Boston, Toronto, Minnesota North Stars 17 1 127
153 Kanada Guy Lafleur Montreal, NY Rangers, Quebec 17 1 126
154 Kanada Jean Béliveau Montreal 20 1 125
156 Suomi Saku Koivu Montreal, Anaheim 18 1 124
157 Ruotsi Markus Näslund Pittsburgh, Vancouver, NY Rangers 15 1 117
156 Kanada Don Sweeney Boston, Dallas 16 1 115
157 Kanada Steve Duchesne Los Angeles, Philadelphia, Quebec, St. Louis, Ottawa, Detroit 16 1 113
Kanada Doug Harvey Montreal, NY Rangers, Detroit, St. Louis 20 1 113
Kanada Brad Park NY Rangers, Boston, Detroit 17 1 113
160 Kanada Lanny McDonald Toronto, Colorado Rockies, Calgary 16 1 111
Kanada Brent Sutter NY Islanders, Chicago 18 1 111
Kanada Dave Taylor Los Angeles 17 1 111
163 Kanada Andrew Brunette Washington, Nashville, Atlanta Thrashers, Minnesota Wild, Colorado Avalanche, Chicago 16 1 110
164 Ruotsi Calle Johansson Buffalo, Washington, Toronto 17 1 109
Kanada Jamie Langenbrunner Dallas, New Jersey, St. Louis 18 1 109
166 Kanada Adrian Aucoin Vancouver, Tampa Bay, Islanders, Chicago, Calgary, Phoenix, Columbus 18 1 108
Tšekki Václav Prospal Philadelphia, Ottawa, Tampa Bay, Anaheim, NY Rangers, Columbus 16 1 108
Yhdysvallat Hal Gill Boston, Toronto, Pittsburgh, Montreal, Nashville 16 1 108
169 Kanada Derek Morris Calgary, Colorado Avalanche, Phoenix, NY Rangers, Boston 16 1 107
Kanada Butch Goring Los Angeles, NY Islanders, Boston 16 1 107
171 Kanada Vincent Lecavalier Tampa Bay 15 1 106
172 Kanada Garry Unger Toronto, Detroit, St. Louis, Atlanta Flames, Los Angeles, Edmonton 16 1 105
173 Kanada Geoff Sanderson Hartford, Carolina, Vancouver, Buffalo, Columbus, Phoenix, Philadelphia, Edmonton 17 1 104
174 Kanada Dave Manson Chicago, Edmonton, Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix, Montreal, Dallas, Toronto 16 1 103
175 Kanada Pit Martin Detroit, Boston, Chicago, Vancouver 17 1 101
176 Yhdysvallat Neal Broten Minnesota North Stars, Dallas, New Jersey, Los Angeles 17 1 099
Kanada Mike Ricci Philadelphia, Quebec, Colorado Avalanche, San Jose, Phoenix 16 1 099
178 Kanada Jay Wells Los Angeles, Philadelphia, Buffalo, NY Rangers, St. Louis, Tampa Bay 18 1 098
179 Yhdysvallat Tom Fitzgerald NY Islanders, Florida, Colorado Avalanche, Nashville, Chicago, Toronto, Boston 17 1 097
Yhdysvallat Gordie Roberts Hartford, Minnesota North Stars, Philadelphia, St. Louis, Pittsburgh, Boston 15 1 097
181 Kanada Darryl Sittler Toronto, Philadelphia, Detroit 15 1 096
182 Kanada Craig MacTavish Boston, Edmonton, NY Rangers, Philadelphia, St. Louis 17 1 093
Kanada Ron Sutter Philadelphia, St. Louis, Quebec, NY Islanders, Boston, San Jose, Calgary 19 1 093
184 Kanada Chris Gratton Tampa Bay, Philadelphia, Buffalo, Phoenix, Colorado Avalanche, Florida, Columbus 15 1 092
Suomi Kimmo Timonen Nashville, Philadelphia 15 1 092
186 Kanada Daymond Langkow Tampa Bay, Philadelphia, Phoenix, Calgary 16 1 090
Slovakia Marián Hossa Ottawa, Atlanta Thrashers, Pittsburgh, Detroit, Chicago 16 1 090
188 Kanada Michel Goulet Quebec, Chicago 15 1 089
189 Kanada Carol Vadnais Montreal, Oakland, Calgary, Boston, NY Rangers, New Jersey 17 1 087
190 Kanada Brad Marsh Atlanta Flames, Calgary, Philadelphia, Toronto, Detroit, Ottawa 15 1 086
191 Venäjä Aleksei Žitnik Los Angeles, Buffalo, NY Islanders, Philadelphia, Atlanta Thrashers 15 1 085
192 Kanada Theoren Fleury Calgary, Colorado Avalanche, NY Rangers, Chicago 15 1 084
Kanada Dave Lowry Vancouver, St. Louis, Florida, San Jose, Calgary 19 1 084
194 Kanada Ian Laperrière St. Louis, NY Rangers, Los Angeles, Colorado Avalanche, Philadelphia 16 1 083
195 Slovakia Peter Bondra Washington, Ottawa, Atlanta Thrashers, Chicago 16 1 081
196 Ruotsi Ulf Samuelsson Hartford, Pittsburgh, NY Rangers, Detroit, Philadelphia 16 1 080
197 Kanada Bob Pulford Toronto, Los Angeles 16 1 079
198 Kanada Bobby Smith Minnesota North Stars, Montreal 15 1 077
199 Kanada Kirk Maltby Edmonton, Detroit 16 1 072
200 Kanada Doug Bodger Pittsburgh, Buffalo, San Jose, New Jersey, Los Angeles, Vancouver 16 1 071
Kanada Murray Craven Detroit, Philadelphia, Hartford, Vancouver, Chicago, San Jose 18 1 071
202 Kanada Craig Ramsay Buffalo 14 1 070
Yhdysvallat Mike Ramsey Buffalo, Pittsburgh, Detroit 18 1 070
204 Kanada Andy Bathgate NY Rangers, Toronto, Detroit, Pittsburgh 17 1 069
205 Yhdysvallat Mike Knuble Detroit, NY Rangers, Boston, Philadelphia, Washington 16 1 068
Kanada Ted Lindsay Detroit, Chicago 17 1 068
Venäjä Sergei Zubov NY Rangers, Pittsburgh, Dallas 16 1 068
208 Kanada Terry Harper Montreal, Los Angeles, Detroit, St. Louis, Colorado Rockies 19 1 066
209 Kanada Rod Gilbert NY Rangers 18 1 065
210 Kanada Bobby Hull Chicago, Winnipeg (alkuperäinen), Hartford 16 1 063
211 Yhdysvallat Joe Mullen St. Louis, Calgary, Pittsburgh, Boston 17 1 062
212 Kanada Bob Rouse Minnesota North Stars, Washington, Toronto, Detroit, San Jose 17 1 061
213 Yhdysvallat Mike Grier Edmonton, Washington, Buffalo, San Jose 14 1 060
Kanada Denis Potvin NY Islanders 15 1 060
Kanada Martin St. Louis Calgary, Tampa Bay, NY Rangers 15 1 060
216 Yhdysvallat Kelly Miller NY Rangers, Washington 15 1 057
217 Kanada Greg Adams New Jersey, Vancouver, Dallas, Phoenix, Florida 17 1 056
Kanada Lyle Odelein Montreal, New Jersey, Phoenix, Columbus, Chicago, Dallas, Florida, Pittsburgh 16 1 056
Yhdysvallat Bryan Smolinski Boston, Pittsburgh, NY Islanders, Los Angeles, Ottawa, Chicago, Vancouver, Montreal 15 1 056
Kanada Jean-Guy Talbot Montreal, Minnesota North Stars, Detroit, St. Louis, Buffalo 17 1 056
221 Kanada Randy Carlyle Toronto, Pittsburgh, Winnipeg (alkuperäinen) 18 1 055
222 Kanada Craig Berube Philadelphia, Toronto, Calgary, Washington, NY Islanders 17 1 054
Kanada Stéphane Richer Montreal, New Jersey, Tampa Bay, St. Louis, Pittsburgh 17 1 054
224 Kanada Ivan Boldirev Boston, California, Chicago, Atlanta Flames, Vancouver, Detroit 15 1 052
225 Slovakia Miroslav Šatan Edmonton, Buffalo, NY Islanders, Pittsburgh, Boston 14 1 050
226 Kanada Mike Sillinger Detroit, Anaheim, Vancouver, Philadelphia, Tampa Bay, Florida, Ottawa, Columbus, Phoenix, St. Louis, Nashville, NY Islanders 17 1 049
227 Kanada Geoff Courtnall Boston, Edmonton, Washington, St. Louis, Vancouver 17 1 048
228 Kanada Eddie Shack NY Rangers, Toronto, Boston, Los Angeles, Buffalo, Pittsburgh 17 1 047
229 Yhdysvallat Derian Hatcher Minnesota North Stars, Dallas, Detroit, Philadelphia 16 1 045
230 Kanada Rob Ramage Colorado Rockies, St. Louis, Calgary, Toronto, Minnesota North Stars, Tampa Bay, Montreal, Philadelphia 15 1 044
231 Kanada Brad May Buffalo, Vancouver, Phoenix, Colorado Avalanche, Anaheim, Toronto, Detroit 18 1 041
232 Kanada Serge Savard Montreal, Winnipeg (alkuperäinen) 17 1 040
233 Yhdysvallat Bret Hedican St. Louis, Vancouver, Florida, Carolina, Anaheim 17 1 039
234 Kanada Stephane Quintal Boston, St. Louis, Winnipeg (alkuperäinen), Montreal, NY Rangers, Chicago 16 1 037
235 Kanada Ron Ellis Toronto 16 1 034
236 Kanada Curtis Leschyshyn Quebec, Colorado Avalanche, Washington, Hartford, Carolina, Minnesota Wild, Ottawa 16 1 033
Kanada Harold Snepsts Vancouver, Minnesota North Stars, Detroit, St. Louis 17 1 033
238 Kanada Ralph Backstrom Montreal, Los Angeles, Chicago 17 1 032
239 Yhdysvallat Ed Olczyk Chicago, Toronto, Winnipeg (alkuperäinen), NY Rangers, Los Angeles, Pittsburgh 16 1 031
240 Kanada Dick Duff Toronto, NY Rangers, Montreal, Los Angeles, Buffalo 18 1 030
241 Kanada Russ Courtnall Toronto, Montreal, Minnesota North Stars, Dallas, Vancouver, NY Rangers, Los Angeles 16 1 029
Kanada Patrick Roy Montreal, Colorado Avalanche 19 1 029
243 Kanada Gaétan Duchesne Washington, Quebec, Minnesota North Stars, San Jose, Florida 14 1 028
Kanada Grant Ledyard NY Rangers, Los Angeles, Washington, Buffalo, Dallas, Vancouver, Boston, Ottawa, Tampa Bay 18 1 028
Tšekki Petr Svoboda Montreal, Buffalo, Philadelphia, Tampa Bay 17 1 028
Kanada John Tonelli NY Islanders, Calgary, Los Angeles, Chicago, Quebec 14 1 028
247 Kanada Wayne Cashman Boston 17 1 027
248 Ruotsi Tomas Holmström Detroit 15 1 026
249 Yhdysvallat Donald Brashear Montreal, Vancouver, Philadelphia, Washington, Rangers 16 1 025
Kanada Cory Stillman Calgary, St. Louis, Tampa Bay, Carolina, Ottawa, Florida 16 1 025
251 Kanada Doug Wilson Chicago, San Jose 16 1 024
252 Kanada Keith Acton Montreal, Minnesota North Stars, Edmonton, Philadelphia, Washington, NY Islanders 15 1 023
Kanada Jim Neilson NY Rangers, California, Cleveland 16 1 023
Kanada Wade Redden Ottawa, NY Rangers, St. Louis, Boston 14 1 023
255 Ruotsi Fredrik Olausson Winnipeg (alkuperäinen), Edmonton, Pittsburgh, Detroit, Anaheim 18 1 022
Kanada Robyn Regehr Calgary, Buffalo, Los Angeles 14 1 022
257 Kanada Tie Domi Toronto, NY Rangers, Winnipeg (alkuperäinen) 16 1 020
Tšekki Milan Hejduk Colorado Avalanche 14 1 020
Kanada Don Lever Vancouver, Atlanta Flames, Calgary, Colorado Rockies, New Jersey, Buffalo 15 1 020
260 Yhdysvallat Keith Carney Buffalo, Chicago, Phoenix, Anaheim, Vancouver, Minnesota Wild 16 1 018
Kanada Mike Foligno Detroit, Buffalo, Toronto, Florida 15 1 018
262 Kanada Charlie Huddy Edmonton, Los Angeles, Buffalo, St. Louis 17 1 017
Kanada Matt Cooke Vancouver, Washington, Pittsburgh, Minnesota 15 1 017
Tšekki Petr Sýkora New Jersey, Anaheim, NY Rangers, Edmonton, Pittsburgh, Minnesota Wild 15 1 017
265 Kanada Brian Propp Philadelphia, Boston, Minnesota North Stars, Hartford 15 1 016
Kanada Phil Russell Chicago, Atlanta Flames, Calgary, New Jersey, Buffalo 15 1 016
267 Kanada Andrew Cassels Montreal, Hartford, Calgary, Vancouver, Columbus, Washington 16 1 015
268 Yhdysvallat Paul Ranheim Calgary, Hartford, Carolina, Philadelphia, Phoenix 15 1 013
269 Kanada Steve Sullivan New Jersey, Toronto, Chicago, Nashville, Pittsburgh, Phoenix 16 1 011
270 Ruotsi Henrik Sedin Vancouver 13 1 010
271 Kanada Laurie Boschman Toronto, Edmonton, Winnipeg (alkuperäinen), New Jersey, Ottawa 14 1 009
Kanada Patrice Brisebois Montreal 18 1 009
Yhdysvallat Dave Christian Winnipeg (alkuperäinen), Washington, Boston, St. Louis, Chicago 15 1 009
Yhdysvallat Craig Conroy Montreal, St. Louis, Calgary, Los Angeles 16 1 009
Kanada Dallas Drake Detroit, Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix, St. Louis 15 1 009
Slovakia Michal Handzus St. Louis, Phoenix, Philadelphia, Chicago, Los Angeles, San Jose 14 1 009
Kanada Glen Murray Boston, Pittsburgh, Los Angeles 16 1 009
278 Kanada Dave Lewis NY Islanders, Los Angeles, New Jersey, Detroit 15 1 008
Kanada Bob Murray Chicago 15 1 008
Kanada Jason Smith New Jersey, Toronto, Edmonton, Philadelphia, Ottawa 15 1 008
281 Kanada Todd Gill Toronto, San Jose, St. Louis, Detroit, Phoenix, Colorado Avalanche, Chicago 18 1 007
282 Kanada Steve Larmer Chicago, NY Rangers 15 1 006
Kanada Jimmy Roberts Montreal, St. Louis 15 1 006
284 Kanada Rick Middleton NY Rangers, Boston Bruins 14 1 005
Kanada Claude Provost Montreal 15 1 005
286 Kanada Ryan Walter Washington, Montreal, Vancouver 15 1 003
287 Kanada Vic Hadfield NY Rangers, Pittsburgh 16 1 002
288 Kanada Steve Staios Boston, Vancouver, Atlanta Thrashers, Edmonton, Calgary, NY Islanders 16 1 001
289 Kanada Bernie Federko St. Louis, Detroit 14 1 000

Kaudella 2013-14Muokkaa


LähteetMuokkaa