Luettelo Stanley Cupin voittaneista joukkueista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Seuraavassa on luetteloitu Stanley Cupin voittaneet joukkueet, niin vanhan ajan challenge cup -järjestelmän ajoilta kuin uudelta ajaltakin. Luetteloituina ei kuitenkaan ole joukkueita, jotka alkuaikoina voittivat Cupin voittamalla oman liigansa mestaruuden.

Vuosina 2002–2018 loppuottelusarjan hävinnyt joukkue oli joka vuosi eri kaupungista kuin aikaisempi. Vuoden 1991 loppuottelupari Pittsburgh PenguinsMinnesota North Stars oli ensimmäinen sitten vuoden 1934, josta kumpikaan ei ollut voittanut aiemmin Stanley Cupia. Sittemmin sama tilanne on esiintynyt vuoden 2007 (Anaheim DucksOttawa Senators) ja vuoden 2018 (Washington CapitalsVegas Golden Knights) loppuotteluissa. Ottawa Senatorsin alkuperäinen seura voitti Stanley Cupin useita kertoja 1900-luvun alussa ennen seuran toiminnan päättymistä vuonna 1934. Samalla nimellä perustettu uusi Ottawa Senators aloitti toimintansa vuonna 1992 eikä ole voittanut Stanley Cupia.

Vuoden 1996 loppuottelupari Colorado AvalancheFlorida Panthers oli ensimmäinen sekä toistaiseksi ainoa koko Stanley Cupin vuosittaisen jakamisen historiassa, jonka kumpikaan osapuoli ei ollut esiintynyt aiemmin loppuotteluissa. Ottawa Silver Seven oli voittanut mestaruuden 1904 ja sen haastajaksi tuli kullankaivajien joukkue Dawson City Klondikers. Ottawa voitti molemmat ottelunsa kotonaan maalein 9–2 ja 23–2.

VuosittainMuokkaa

Vuosi Voittaja Valmentaja Loppuotteluvastustaja Valmentaja Otteluvoitot
2020   Tampa Bay Lightning John Cooper Dallas Stars Rick Bowness 4–2
2019   St. Louis Blues Craig Berube Boston Bruins Bruce Cassidy 4–3
2018   Washington Capitals Barry Trotz Vegas Golden Knights Gerard Gallant 4–1
2017   Pittsburgh Penguins Mike Sullivan Nashville Predators Peter Laviolette 4–2
2016   Pittsburgh Penguins Mike Sullivan San Jose Sharks Peter DeBoer 4–2[1]
2015   Chicago Blackhawks Joel Quenneville Tampa Bay Lightning Jon Cooper 4–2[2]
2014   Los Angeles Kings Darryl Sutter New York Rangers Alain Vigneault 4–1[3]
2013   Chicago Blackhawks Joel Quenneville Boston Bruins Claude Julien 4–2[4]
2012   Los Angeles Kings Darryl Sutter New Jersey Devils Peter DeBoer 4–2[5]
2011   Boston Bruins Claude Julien Vancouver Canucks Alain Vigneault 4–3[6]
2010   Chicago Blackhawks Joel Quenneville Philadelphia Flyers Peter Laviolette 4–2[7]
2009   Pittsburgh Penguins Dan Bylsma Detroit Red Wings Mike Babcock 4–3[8]
2008   Detroit Red Wings Mike Babcock Pittsburgh Penguins Michel Therrien 4–2[9]
2007   Anaheim Ducks Randy Carlyle Ottawa Senators Bryan Murray 4–1[10]
2006   Carolina Hurricanes Peter Laviolette Edmonton Oilers Craig MacTavish 4–3[11]
2005 kausi peruttiin työsulun vuoksi[12]
2004   Tampa Bay Lightning John Tortorella Calgary Flames Darryl Sutter 4–3[13]
2003   New Jersey Devils Pat Burns Mighty Ducks of Anaheim Mike Babcock 4–3[14]
2002   Detroit Red Wings Scotty Bowman Carolina Hurricanes Paul Maurice 4–1[15]
2001   Colorado Avalanche Bob Hartley New Jersey Devils Larry Robinson 4–3[16]
2000   New Jersey Devils Larry Robinson Dallas Stars Ken Hitchcock 4–2[17]
1999   Dallas Stars Ken Hitchcock Buffalo Sabres Lindy Ruff 4–2[18]
1998   Detroit Red Wings Scotty Bowman Washington Capitals Ron Wilson 4–0[19]
1997   Detroit Red Wings Scotty Bowman Philadelphia Flyers Terry Murray 4–0[20]
1996   Colorado Avalanche Marc Crawford Florida Panthers Doug MacLean 4–0[21]
1995   New Jersey Devils Jacques Lemaire Detroit Red Wings Scotty Bowman 4–0[22]
1994   New York Rangers Mike Keenan Vancouver Canucks Pat Quinn 4–3[23]
1993   Montreal Canadiens Jacques Demers Los Angeles Kings Barry Melrose 4–1[24]
1992   Pittsburgh Penguins Scotty Bowman Chicago Blackhawks Mike Keenan 4–0[25]
1991   Pittsburgh Penguins Bob Johnson Minnesota North Stars Bob Gainey 4–2[26]
1990   Edmonton Oilers John Muckler Boston Bruins Mike Milbury 4–1[27]
1989   Calgary Flames Terry Crisp Montreal Canadiens Pat Burns 4-2[28]
1988   Edmonton Oilers Glen Sather Boston Bruins Terry O'Reilly 4-0[29]
1987   Edmonton Oilers Glen Sather Philadelphia Flyers Mike Keenan 4-3[30]
1986   Montreal Canadiens Jean Perron Calgary Flames Bob Johnson 4-1[31]
1985   Edmonton Oilers Glen Sather Philadelphia Flyers Mike Keenan 4-1[32]
1984   Edmonton Oilers Glen Sather New York Islanders Al Arbour 4-1[33]
1983   New York Islanders Al Arbour Edmonton Oilers Glen Sather 4-0[34]
1982   New York Islanders Al Arbour Vancouver Canucks Roger Neilson 4-0[35]
1981   New York Islanders Al Arbour Minnesota North Stars Glen Sonmor 4-1[36]
1980   New York Islanders Al Arbour Philadelphia Flyers Pat Quinn 4-2[37]
1979   Montreal Canadiens Scotty Bowman New York Rangers Fred Shero 4-1[38]
1978   Montreal Canadiens Scotty Bowman Boston Bruins Don Cherry 4-2[39]
1977   Montreal Canadiens Scotty Bowman Boston Bruins Don Cherry 4-0[40]
1976   Montreal Canadiens Scotty Bowman Philadelphia Flyers Fred Shero 4-0[41]
1975   Philadelphia Flyers Fred Shero Buffalo Sabres Floyd Smith 4-2[42]
1974   Philadelphia Flyers Fred Shero Boston Bruins Bep Guidolin 4-2[43]
1973   Montreal Canadiens Scotty Bowman Chicago Black Hawks Billy Reay 4-2[44]
1972   Boston Bruins Tom Johnson New York Rangers Emile Francis 4-2[45]
1971   Montreal Canadiens Al MacNeil Chicago Blackhawks Billy Reay 4-3[46]
1970   Boston Bruins Harry Sinden St. Louis Blues Scotty Bowman 4-0[47]
1969   Montreal Canadiens Claude Ruel St. Louis Blues Scotty Bowman 4-0[48]
1968   Montreal Canadiens Toe Blake St. Louis Blues Scotty Bowman 4-0[49]
1967   Toronto Maple Leafs Punch Imlach Montreal Canadiens Toe Blake 4-2[50]
1966   Montreal Canadiens Toe Blake Detroit Red Wings Sid Abel 4-2[51]
1965   Montreal Canadiens Toe Blake Chicago Black Hawks Billy Reay 4-3[52]
1964   Toronto Maple Leafs Punch Imlach Detroit Red Wings Sid Abel 4-3[53]
1963   Toronto Maple Leafs Punch Imlach Detroit Red Wings Sid Abel 4-1[54]
1962   Toronto Maple Leafs Punch Imlach Chicago Black Hawks Rudy Pilous 4-2[55]
1961   Chicago Black Hawks Rudy Pilous Detroit Red Wings Sid Abel 4-2[56]
1960   Montreal Canadiens Toe Blake Toronto Maple Leafs Punch Imlach 4-0[57]
1959   Montreal Canadiens Toe Blake Toronto Maple Leafs Punch Imlach 4-1[58]
1958   Montreal Canadiens Toe Blake Boston Bruins Milt Schmidt 4-2[59]
1957   Montreal Canadiens Toe Blake Boston Bruins Milt Schmidt 4-1[60]
1956   Montreal Canadiens Toe Blake Detroit Red Wings Jimmy Skinner 4-1[61]
1955   Detroit Red Wings Jimmy Skinner Montreal Canadiens Dick Irvin 4-3[62]
1954   Detroit Red Wings Tommy Ivan Montreal Canadiens Dick Irvin 4-3[63]
1953   Montreal Canadiens Dick Irvin Boston Bruins Lynn Patrick 4-1[64]
1952   Detroit Red Wings Tommy Ivan Montreal Canadiens Dick Irvin 4-0[65]
1951   Toronto Maple Leafs Joe Primeau Montreal Canadiens Dick Irvin 4-1[66]
1950   Detroit Red Wings Tommy Ivan New York Rangers Lynn Patrick 4-3[67]
1949   Toronto Maple Leafs Hap Day Detroit Red Wings Tommy Ivan 4-0[68]
1948   Toronto Maple Leafs Hap Day Detroit Red Wings Tommy Ivan 4-0[69]
1947   Toronto Maple Leafs Hap Day Montreal Canadiens Dick Irvin 4-2[70]
1946   Montreal Canadiens Dick Irvin Boston Bruins Dit Clapper 4-1[71]
1945   Toronto Maple Leafs Hap Day Detroit Red Wings Jack Adams 4-3[72]
1944   Montreal Canadiens Dick Irvin Chicago Black Hawks Paul Thompson 4-0[73]
1943   Detroit Red Wings Jack Adams Boston Bruins Art Ross 4-0[74]
1942   Toronto Maple Leafs Hap Day Detroit Red Wings Jack Adams 4-3[75]
1941   Boston Bruins Cooney Weiland Detroit Red Wings Ebbie Goodfellow 4-0[76]
1940   New York Rangers Frank Boucher Toronto Maple Leafs Dick Irvin 4-2[77]
1939   Boston Bruins Art Ross Toronto Maple Leafs Dick Irvin 4-1[78]
1938   Chicago Black Hawks Bill Stewart Toronto Maple Leafs Dick Irvin 3-1[79]
1937   Detroit Red Wings Jack Adams New York Rangers Lester Patrick 3-2[80]
1936   Detroit Red Wings Jack Adams Toronto Maple Leafs Dick Irvin 3-1[81]
1935   Montreal Maroons Tommy Gorman Toronto Maple Leafs Dick Irvin 3-0[82]
1934   Chicago Black Hawks Tommy Gorman Detroit Red Wings Herbie Lewis 3-1[83]
1933   New York Rangers Lester Patrick Toronto Maple Leafs Dick Irvin 3-1[84]
1932   Toronto Maple Leafs Dick Irvin New York Rangers Lester Patrick 3-0[85]
1931   Montreal Canadiens Cecil Hart Chicago Black Hawks Dick Irvin 3-2[86]
1930   Montreal Canadiens Cecil Hart Boston Bruins Art Ross 2-0[87]
1929   Boston Bruins Cy Denneny New York Rangers Lester Patrick 2-0[88]
1928   New York Rangers Lester Patrick Montreal Maroons Eddie Gerard 3-2[89]
1927   Ottawa Senators Dave Gill Boston Bruins Art Ross 2-0[90]
1926   Montreal Maroons Eddie Gerard Victoria Cougars (WHL) Lester Patrick 3-1[91]
1925   Victoria Cougars (WHL) Lester Patrick Montreal Canadiens Leo Dandurand 3-1[92]
1924   Montreal Canadiens Leo Dandurand Calgary Tigers (WCHL) Eddie Oatman 2-0[93]
1923   Ottawa Senators Pete Green Vancouver Maroons (PCHA) Lloyd Cook/ Frank Patrick 3-1[94]
1922   Toronto St. Patricks George O'Donoghue Vancouver Millionaires (PCHA) Lloyd Cook/ Frank Patrick 3-2[95]
1921   Ottawa Senators Pete Green Vancouver Millionaires (PCHA) Lloyd Cook/ Frank Patrick 3-2[96]
1920   Ottawa Senators Pete Green Seattle Metropolitans (PCHA) Pete Muldoon 3-2[97]
1919 Palkintoa ei jaettu influenssaepidemian johdosta.[98]
1918   Toronto Arenas Dick Carroll Vancouver Millionaires (PCHA) Frank Patrick 3-2[99]
1917   Seattle Metropolitans (PCHA) Pete Muldoon Montreal Canadiens (NHA) Newsy Lalonde 3-1
1916   Montreal Canadiens (NHA) Newsy Lalonde Portland Rosebuds (PCHA) E.H. Savage (man.) 3-2
1915   Vancouver Millionaires (PCHA) Frank Patrick Ottawa Senators (NHA) Frank Shaughnessy (man.) 3-0
Maaliskuu 1914   Toronto Blueshirts (NHA) Scotty Davidson Victoria Aristocrats (PCHA) Lester Patrick 3-0
Maaliskuu 1914   Toronto Blueshirts (NHA) Scotty Davidson Montreal Canadiens (NHA) Jimmy Gardner
1913   Quebec Bulldogs (NHA) Joe Malone (kapt.) Sydney Miners
1912   Quebec Bulldogs (NHA) Mike Quinn Moncton Victorias (MPHL) 2-0
Maaliskuu 1911   Ottawa Senators (NHA) Bruce Stuart (kapt.) Port Arthur Bearcats (NOHA)
Maaliskuu 1911   Ottawa Senators (NHA) Bruce Stuart (kapt.) Galt (OPHL)
Maaliskuu 1910   Montreal Wanderers (NHA) Pud Glass (kapt.) Berlin Union Jacks (OPHL)
Tammikuu 1910   Ottawa Senators (NHA) Bruce Stuart (kapt.) Edmonton Eskimos (AHL)
Tammikuu 1910   Ottawa Senators (CHA) Bruce Stuart (kapt.) Galt (OPHL)
1909   Ottawa Senators (ECHA) Bruce Stuart (kapt.) (ei haastajia)
Joulukuu 1908   Montreal Wanderers (ECAHA) Cecil Blanchford Edmonton Eskimos (AHL)
Maaliskuu 1908   Montreal Wanderers (ECAHA) Cecil Blanchford Toronto Trolley Leaguers (OPHL)
Maaliskuu 1908   Montreal Wanderers (ECAHA) Cecil Blanchford Winnipeg Maple Leafs (MHL)
Tammikuu 1908   Montreal Wanderers (ECAHA) Cecil Blanchford Ottawa Victorias (FAHL)
Maaliskuu 1907   Montreal Wanderers (ECAHA) Cecil Blanchford Kenora Thistles
Tammikuu 1907   Kenora Thistles Tommy Phillips (kapt.) Montreal Wanderers (ECAHA)
Joulukuu 1906   Montreal Wanderers (ECAHA) Cecil Blanchford (kapt.) New Glasgow Cubs
Maaliskuu 1906   Montreal Wanderers (ECAHA) Cecil Blanchford (kapt.) Ottawa Senators (ECAHA)
Maaliskuu 1906   Ottawa Senators (ECAHA) A.T. Smith (man.) Smiths Falls (FAHL)
Helmikuu 1906   Ottawa Senators (ECAHA) A.T. Smith (man.) Queen's University
Maaliskuu 1905   Ottawa Senators A.T. Smith (man.) Rat Portage Thistles
Tammikuu 1905   Ottawa Senators A.T. Smith (man.) Dawson City Nuggets
Maaliskuu 1904   Ottawa Senators A.T. Smith (man.) Brandon Wheat Kings (MNHL)
Maaliskuu 1904   Ottawa Senators A.T. Smith (man.) Montreal Wanderers (FAHL)
Helmikuu 1904   Ottawa Senators A.T. Smith (man.) Toronto Marlboros (OHA)
Tammikuu 1904   Ottawa Senators (CAHL) A.T. Smith (man.) Winnipeg Rowing Club
Maaliskuu 1903   Ottawa Senators (CAHL) A.T. Smith (man.) Rat Portage Thistles
Maaliskuu 1903   Ottawa Senators (CAHL) A.T. Smith (man.) Montreal Victorias (CAHL)
Helmikuu 1903   Montreal AAA (CAHL) Clare McKerrow Winnipeg Victorias (MHL)
Maaliskuu 1902   Montreal AAA (CAHL) Clare McKerrow Winnipeg Victorias (MHL)
Tammikuu 1902   Winnipeg Victorias (MHL) Dan Bain (kapt.) Toronto Wellingtons (OHA)
1901   Winnipeg Victorias (MHL) Dan Bain (kapt.) Montreal Shamrocks (CAHL)
Maaliskuu 1900   Montreal Shamrocks (CAHL) Harry Trihey (kapt.) Halifax Crescents
Helmikuu 1900   Montreal Shamrocks (CAHL) Harry Trihey (kapt.) Winnipeg Victorias (MHL)
Maaliskuu 1899   Montreal Shamrocks (CAHL) Harry Trihey (kapt.) Queen's University
Helmikuu 1899   Montreal Victorias (CAHL) Frank Richardson (man.) Winnipeg Victorias (MHL)
1898   Montreal Victorias (AHA) Mike Grant (kapt.) (ei haastajia)
1897   Montreal Victorias (AHA) Mike Grant (kapt.) Ottawa Capitals (CCHA)
Joulukuu 1896   Montreal Victorias (AHA) Mike Grant (kapt.) Winnipeg Victorias (MHL)
Helmikuu 1896   Winnipeg Victorias (MHL) Jack Armytage (man.) Montreal Victorias (AHA)
1895   Montreal Victorias (AHA) Mike Grant (kapt.) (ei haastajia)
1894   Montreal AAA (AHA) Ottawa Generals (AHA)
1893   Montreal AAA (AHA) (ei haastajia)

Voitokkaimmat joukkueetMuokkaa

Seuraavassa on lueteltu vuodesta 1915 eniten Stanley Cupeja voittaneet joukkueet. Tuona vuonna Cup jaettiin ensimmäisen kerran vuosittain. Sitä ennen kyseessä oli niin sanottu challenge cup – joukkueet pystyivät haastamaan voittajan läpi vuoden, joten selvää yhtä voittajaa kaudelle ei ollut.

Seura Mestaruuksia
  Montreal Canadiens 24
  Toronto Maple Leafs 13
  Detroit Red Wings 11
  Boston Bruins 6
  Chicago Blackhawks 6
  Edmonton Oilers 5
  Pittsburgh Penguins 5
  Ottawa Senators 4
  New York Islanders 4
  New York Rangers 4
  New Jersey Devils 3
  Montreal Maroons 2
  Philadelphia Flyers 2
  Colorado Avalanche 2
  Los Angeles Kings 2
  Tampa Bay Lightning 2
  Vancouver Millionaires 1
  Seattle Metropolitans 1
  Victoria Cougars 1
  Calgary Flames 1
  Dallas Stars 1
  Carolina Hurricanes 1
  Anaheim Ducks 1
  Washington Capitals 1
  St. Louis Blues 1

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. 2016 NHL Stanley Cup Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 13.06.2016.
  2. 2015 NHL Stanley Cup Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 16.06.2015.
  3. 2014 Stanley Cup Final hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 16.06.2014. (englanniksi)
  4. 2013 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  5. 2012 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  6. 2011 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  7. 2010 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  8. 2009 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  9. 2008 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  10. 2007 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  11. 2006 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  12. NHL Stanley Cup History, Game Results and Past MVP's ; viitattu 22.10.2013
  13. 2004 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  14. 2003 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  15. 2002 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  16. 2001 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  17. 2000 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  18. 1999 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  19. 1998 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  20. 1997 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  21. 1996 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  22. 1995 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  23. 1994 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  24. 1993 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  25. 1992 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  26. 1991 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  27. 1990 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  28. 1989 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  29. 1988 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  30. 1987 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  31. 1986 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  32. 1985 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  33. 1984 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  34. 1983 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  35. 1982 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  36. 1981 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  37. 1980 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  38. 1979 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  39. 1978 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  40. 1977 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  41. 1976 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  42. 1975 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  43. 1974 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  44. 1973 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  45. 1972 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  46. 1971 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  47. 1970 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  48. 1969 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  49. 1968 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  50. 1967 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  51. 1966 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  52. 1965 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  53. 1964 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  54. 1963 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  55. 1962 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  56. 1961 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  57. 1960 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  58. 1959 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  59. 1958 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  60. 1957 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  61. 1956 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  62. 1955 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  63. 1954 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  64. 1953 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  65. 1952 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  66. 1951 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  67. 1950 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  68. 1949 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  69. 1948 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  70. 1947 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  71. 1946 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  72. 1945 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  73. 1944 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  74. 1943 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  75. 1942 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  76. 1941 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  77. 1940 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  78. 1939 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  79. 1938 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  80. 1937 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  81. 1936 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  82. 1935 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  83. 1934 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  84. 1933 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  85. 1932 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  86. 1931 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  87. 1930 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  88. 1929 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  89. 1928 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  90. 1927 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  91. 1926 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  92. 1925 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  93. 1924 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  94. 1923 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  95. 1922 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  96. 1921 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  97. 1920 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  98. NHL Playoff Game Scores: 1919-earlier nhl.com. National Hockey League. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)
  99. 1918 NHL Playoffs Summary hockey-reference.com. Sports Reference LLC. Viitattu 22.10.2013. (englanniksi)