Avaa päävalikko

Luettelo Pohjois-Pohjanmaan kansakouluista

AlavieskaMuokkaa

HaapajärviMuokkaa

HaapavesiMuokkaa

HailuotoMuokkaa

HaukipudasMuokkaa

HimankaMuokkaa

IiMuokkaa

KalajokiMuokkaa

KempeleMuokkaa

KestiläMuokkaa

KiiminkiMuokkaa

KuivaniemiMuokkaa

KuusamoMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakitkan kansakoulu 66.2966°N, 28.8637°E
Haatajan kansakoulu 66.0716°N, 28.7747°E
Heikkilän kansakoulu (Kuusamo) 65.989°N, 29.6067°E
Hiltusen kansakoulu 65.8231°N, 29.5494°E
Irnin kansakoulu 65.6258°N, 29.1235°E Irni
Jokilammin kansakoulu
Juuman kansakoulu 66.2692°N, 29.3868°E
Kallioluoman kansakoulu 65.744°N, 29.6666°E
Kallungin kansakoulu (Kuusamo) 66.3127°N, 29.2018°E
Kemilän kansakoulu
Keron kansakoulu 65.7019°N, 29.1864°E
Keskikitkan kansakoulu 66.243°N, 28.8698°E
Kesäniemen kansakoulu 66.1844°N, 28.8839°E
Kiitämän kansakoulu 66.0269°N, 29.8637°E
Kirkonkylän kansakoulu (Kuusamo)selvennä 65.9788°N, 29.1806°E
Kivijärven kansakoulu (Kuusamo) 65.9757°N, 29.955°E
Kosken kansakoulu (Kuusamo) 65.8978°N, 29.788°E
Kuolion kansakoulu 65.8209°N, 28.8107°E Kuolio
Kuontilan kansakoulu 66.1439°N, 29.0406°E
Kurkijärven kansakoulu 65.9493°N, 28.833°E
Kurvisen kansakoulu 65.577°N, 29.5708°E
Kärpän kansakoulu (Kuusamo) 65.9186°N, 29.8701°E
Käsmän kansakoulu 65.7569°N, 28.8976°E
Lehdon kansakoulu 66.076°N, 29.7002°E
Liikasen kansakoulu 66.3672°N, 29.5366°E
Lämsän kansakoulu
Maanselän kansakoulu 65.8876°N, 29.0039°E
Murtovaaran kansakoulu 65.6856°N, 29.3785°E
Mustaniemen kansakoulu 65.8812°N, 29.3645°E
Mustosen kansakoulu 66.2176°N, 28.9677°E
Mäkelän kansakoulu (Kuusamo) 66.0036°N, 29.255°E
Määttälän kansakoulu (Kuusamo) 66.086°N, 29.5149°E
Nilon kansakoulu
Nissin kansakoulu 66.0544°N, 29.15°E
Noukavaaran kansakoulu 66.0146°N, 29.0375°E
Oivangin kansakoulu 66.0753°N, 29.0142°E
Ollilan kansakoulu (Kuusamo) 66.3499°N, 29.0615°E
Penttilän kansakoulu (Kuusamo) 65.775°N, 29.0138°E
Piiloperän kansakoulu 66.336°N, 28.7904°E
Poussun kansakoulu 65.8017°N, 29.3097°E
Purnun kansakoulu 65.8857°N, 28.6957°E
Rukajärven kansakoulu 66.1298°N, 29.2094°E
Ruva-ahon kansakoulu
Salmisen kansakoulu (Kuusamo) 66.1492°N, 28.9619°E
Soivion kansakoulu 65.7496°N, 29.3991°E
Sosson kansakoulu
Suorajärven kansakoulu 66.1833°N, 29.4823°E
Säkkilän kansakoulu 66.2611°N, 29.2542°E
Sänkikankaan kansakoulu 65.9076°N, 29.2089°E
Säynäjän kansakoulu
Takkusalmen kansakoulu 66.2585°N, 29.0673°E
Törmäsen kansakoulu (Kuusamo) 65.907°N, 29.4719°E
Vaimojärven kansakoulu 66.0923°N, 29.3796°E
Vasaraperän kansakoulu 66.0972°N, 28.69°E Vasaraperä
Virkkulan kansakoulu 66.202°N, 29.3019°E
Visalan kansakoulu 65.7777°N, 28.7041°E
Vuotungin kansakoulu 66.1335°N, 29.5855°E
Ylä-Suiningin kansakoulu 66.0332°N, 29.6244°E
n kansakoululähde? 65.5251°N, 29.5332°E Teeriranta
n kansakoululähde? 65.7647°N, 29.9988°E Tammela
Kuusamon kansalaiskoulu
Kuusamon kunnallinen keskikoulu

KärsämäkiMuokkaa

LiminkaMuokkaa

LumijokiMuokkaa

MerijärviMuokkaa

MuhosMuokkaa

NivalaMuokkaa

OulainenMuokkaa

OuluMuokkaa

OulunsaloMuokkaa

PaavolaMuokkaa

PattijokiMuokkaa

PiippolaMuokkaa

PudasjärviMuokkaa

PulkkilaMuokkaa

PyhäjokiMuokkaa

Pyhäjärvi OlMuokkaa

PyhäntäMuokkaa

RaaheMuokkaa

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde?

RantsilaMuokkaa

RautioMuokkaa

ReisjärviMuokkaa

RevonlahtiMuokkaa

SaloinenMuokkaa

SieviMuokkaa

SiikajokiMuokkaa

TaivalkoskiMuokkaa

TemmesMuokkaa

TyrnäväMuokkaa

UtajärviMuokkaa

VaalaMuokkaa

VihantiMuokkaa

Yli-IiMuokkaa

YlikiiminkiMuokkaa

YlivieskaMuokkaa

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Vanhat painetut kartat: Palvelun sisältö Maanmittauslaitos. Viitattu 10.4.2018.