Luettelo pankeista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo pankeista.

AfrikkaMuokkaa

AngolaMuokkaa

DjiboutiMuokkaa

EgyptiMuokkaa

  • Alex. Commercial & Maritime Bank
  • Alexandria Kuwait Int'l Bank
  • Arab African Int'l Bank
  • Arab Bank Plc
  • Arab International Bank
  • Arab Investment Bank
  • Bank Of Alexandria
  • Banque Du Caire
  • Banque Du Caire Barclays Int'l
  • Banque Du Caire Et De Paris
  • Banque Misr 9, Talaat Harb St.
  • Commercial Int'l Bank
  • Crédit Agricole Egypte
  • Delta International Bank
  • Egyptian Gulf Bank
  • Export Development Bank Of Egypt
  • Faisal Islamic Bank
  • Industrial Development Bank
  • HSBC Bank Egypt
  • Misr American Int'l Bank
  • BLOM Bank Egypt
  • Mi Bank
  • Alexandria Bank
  • Arab Land Bank
  • Banks' Association Of Egypt
  • Banque Misr
  • Cairo Far East Bank
  • CIB
  • Delta International Bank
  • Egyptian American Bank
  • Egypt Arab African Bank
  • Egyptian Workers' Bank
  • Jammal Trust Bank
  • Misr Exterior Bank
  • Misr Iran Development Bank
  • Mohandes Bank
  • Nasser Social Bank 18 Gwad Hosni St.
  • National Bank Of Egypt
  • National Investment Bank
  • Nile Bank
  • Rafedein Bank
  • Societe Arab Int. De Banque
  • Suez Canal Bank
  • Middle East Bank
  • National Bank Of Development
  • Traders' Bank

EritreaMuokkaa

  • Banks

Lopettaneet pankitMuokkaa

Etelä-AfrikkaMuokkaa

EtiopiaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PankitMuokkaa

MikroluottoyhtiötMuokkaa

Kap VerdeMuokkaa

KeniaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

MarokkoMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Ulkomaalaisomisteiset pankitMuokkaa

Lopettaneet pankitMuokkaa

MauritiusMuokkaa

  • Bank of Mauritius - now the Central Bank but also the name of three 19th Century commercial banks

NamibiaMuokkaa

SansibarMuokkaa

Lopettaneet pankitMuokkaa

São Tomé ja PríncipeMuokkaa

SomaliaMuokkaa

Lopettaneet pankitMuokkaa

Central Bank of Somalia

TansaniaMuokkaa

UgandaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

KehityspankitMuokkaa

SijoituspankitMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

MikroluottoyhtiötMuokkaa

Source: Bank of Uganda : http://www.bou.or.ug/Financial.htm (Arkistoitu – Internet Archive)

Etelä- ja Pohjois-AmerikkaMuokkaa

BarbadosMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

KehityspankitMuokkaa

Ulkomaalaisomisteiset pankitMuokkaa

BermudaMuokkaa

BrasiliaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Ulkomaalaisomisteiset pankitMuokkaa

Fuusioituneet tai lopetetut pankitMuokkaa

KanadaMuokkaa

Valtion omistamat pankitMuokkaa

Kuusi suurinta pankkiaMuokkaa


Katso myös artikkeli: Luettelo Kanadan pankeista.

MeksikoMuokkaa

Katso myös artikkelit luokassa Meksikon pankit

KeskuspankkiMuokkaa

Meksikolaiset pankitMuokkaa

Ulkomaalaisomisteiset pankitMuokkaa

KehityspankitMuokkaa

  • Bancomext, SNC (Export - import bank)
  • Banjercito, SNC (Army)
  • Banobras, SNC (Subnational and project finance)
  • Bansefi, SNC
  • Nafin, SNC
  • SHF, SNC (Mortgage)
  • Financiera Rural (Agriculture)

Lopettaneet pankitMuokkaa

  • Banca Confia (failed); acquired by Citibank and now absorbed into Banamex
  • Banca Cremi (bought and became Banco Unión)
  • Banca Promex (begin as Banco de Zamora)
  • Banca Serfin (merged with Banco Santander Mexicano); now absorbed into Banco Santander Serfin
  • Banco Central Mexicano (failed, early XX century)
  • Banco de Londres, México y Sudamerica (first Mexican bank, later Banca Serfin)
  • Banco del Atlántico (bought by BITAL, BITAL was later taken over by HSBC)
  • Banco del Centro (bought by Banorte)
  • Banco del Sureste
  • Banco Hipotecario
  • Banco Internacional (bought by Prime and became BITAL)
  • Banco Mexicano Somex (bought by Invermexico and became Banco Mexicano)
  • Banco Mexicano (bought by Santander and became Banco Santander Mexicano); now part of Banco Santander Serfin
  • Banco Mercantil Mexicano (merged with Banco Nacional Mexicano to form Banco Nacional de México, 1884)
  • Banco Nacional Mexicano (merged with Banco Mercantil Mexicano to form Banco Nacional de México, 1884)
  • Banco Sofimex
  • Banco Unión (failed and bought by Banorte)
  • Bancreser (later Bancrecer)
  • Banpaís
  • Banpeco
  • Banoro
  • Banrural
  • BBVA Probursa (merged with Bancomer and became BBVA Bancomer)
  • BCH
  • BITAL (taken over by HSBC)
  • Crédito Méxicano
  • Comermex (bought by Inverlat and became Comermex Inverlat)
  • Multibanco Mercantil de México
  • Multibanco Mercantil Probursa (later BBVA Probursa)

PanamaMuokkaa

PeruMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

KehityspankitMuokkaa

Lopettaneet pankitMuokkaa

Saint LuciaMuokkaa

SurinameMuokkaa

YhdysvallatMuokkaa

Katso Luettelo Yhdysvaltojen pankeista.

AasiaMuokkaa

ArabiemiirikunnatMuokkaa

Suurimmat pankitMuokkaa

Islamilaiset pankitMuokkaa

Fuusioituneet tai lopetetut pankitMuokkaa

BahrainMuokkaa

BangladeshMuokkaa

BruneiMuokkaa

Katso Luettelo Malesian pankeista
  • Baiduri Bank Berhad

Etelä-KoreaMuokkaa

Katso Luettelo Etelä-Korean pankeista

KeskuspankkiMuokkaa

Neljä suurta pankkiaMuokkaa

  1. KB
  2. Shinhan Bank
  3. Hana Bank
  4. Woori Bank

Suuret paikalliset pankitMuokkaa

Muita pankkejaMuokkaa

Ulkomaalaisomisteiset pankitMuokkaa

FilippiinitMuokkaa

Katso Luettelo Filippiinien pankeista

KeskuspankkiMuokkaa

Universal banksMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

Thrift banksMuokkaa

Rural banksMuokkaa

Government banksMuokkaa

Islamic banksMuokkaa

Special banksMuokkaa

Microfinance institutionsMuokkaa

Foreign banksMuokkaa

Fuusioituneet tai lopetetut pankitMuokkaa

IntiaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

State Bank of India & 7 AssociatesMuokkaa

Nationalized BanksMuokkaa

Major Private BanksMuokkaa

Foreign Banks Operating in IndiaMuokkaa

Cooperative BanksMuokkaa

Fuusioituneet tai lopetetut pankitMuokkaa

IndonesiaMuokkaa

Katso Luettelo Indonesian pankeista

IrakMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

State owned banksMuokkaa

Private BanksMuokkaa

IranMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Private BanksMuokkaa

IsraelMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

JapaniMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Major banking groupsMuokkaa

Alueelliset pankitMuokkaa

Muut pankitMuokkaa

JordaniaMuokkaa

KiinaMuokkaa

Kiinan kansantasavaltaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa
PääpankitMuokkaa

Kiinan neljä suurta pankkia:

Pienet pankitMuokkaa
Paikalliset pankitMuokkaa
Lopettaneet pankitMuokkaa
Institutional BanksMuokkaa

HongkongMuokkaa

Katso Luettelo Hongkongin pankeista.

KeskuspankkiMuokkaa
PääpankitMuokkaa
Fuusioituneet tai lopetetut pankitMuokkaa

KuwaitMuokkaa

LibanonMuokkaa

  • Banque du Liban (Libanonin keskuspankki)
  • Al Baraka Bank Lebanon S.A.L.
  • Al-Ahli International Bank S.A.L. (Amman-based bank)
  • Al-Mawarid Bank S.A.L.
  • Arab African International Bank
  • Arab Bank Plc (Amman-based bank)
  • Arab Finance House S.A.L.
  • Arab Finance Investment House S.A.L.
  • Arab Investment Bank S.A.L.
  • Audi Saradar Investment Bank S.A.L
  • Audi Saradar Private Bank S.A.L.
  • B.L.C. Bank S.A.L.
  • Banca Di Roma S.P.A
  • Bank Al Madina S.A.L.
  • Bank Audi S.A.L. - Audi Saradar Group
  • Bank of Beirut S.A.L.
  • Bank of Kuwait And The Arab World S.A.L.
  • Bank Saderat Iran
  • BANKMED, S.A.L.
  • Banque BEMO S.A.L.
  • Banque de Crédit National S.A.L.
  • Banque de la Bekaa S.A.L.
  • Banque de l’Habitat S.A.L.
  • Banque de l’Industrie Et Du Travail S.A.L.
  • Banque Lati S.A.L.
  • Banque Libano-Francaise S.A.L.
  • Banque Misr Liban S.A.L.
  • Banque Nationale de Paris “Intercontinentale”
  • Banque Pharaon & Chiha S.A.L.
  • BBAC S.A.L.
  • BLOM Bank S.A.L.
  • BLOM Development Bank S.A.L
  • BLOMINVEST Bank S.A.L.
  • Byblos Bank S.A.L.
  • Byblos Invest Bank S.A.L.
  • Citibank, N.A.
  • Crédit Libanais Investment Bank S.A.L.
  • Crédit Libanais S.A.L.
  • Creditbank S.A.L.
  • Federal Bank of Lebanon S.A.L.
  • Finance Bank S.A.L.
  • First National Bank S.A.L.
  • Fransa Invest Bank S.A.L.
  • Fransabank S.A.L.
  • Habib Bank Limited
  • HSBC Bank Middle East Limited
  • Intercontinental Bank of Lebanon S.A.L.[2]
  • Jammal Trust Bank S.A.L.
  • Lebanese Canadian Bank S.A.L.
  • Lebanese Islamic Bank S.A.L.
  • Lebanese Swiss Bank S.A.L.
  • Lebanon & Gulf Bank S.A.L.
  • MEAB S.A.L.
  • Méditerranée Investment Bank S.A.L.
  • National Bank of Kuwait (Lebanon) S.A.L.
  • Near East Commercial Bank S.A.L.
  • North Africa Commercial Bank S.A.L.
  • Rafidain Bank
  • Saudi Lebanese Bank S.A.L.
  • Saudi National Commercial Bank
  • Société Générale de Banque au Liban S.A.L.
  • Société Nouvelle de la BANQUE de SYRIE et du LIBAN S.A.L.
  • Standard Chartered Bank S.A.L.
  • Syrian Lebanese Commercial Bank S.A.L.
  • United Credit Bank S.A.L.

MalediivitMuokkaa

MalesiaMuokkaa

Katso Luettelo Malesian pankeista

Julkiset pankitMuokkaa

NepalMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

PakistanMuokkaa

Katso Luettelo Pakistanin pankeista

QatarMuokkaa

SingaporeMuokkaa

Katso Luettelo Singaporen pankeista

KeskuspankkiMuokkaa

Paikalliset pankitMuokkaa

Qualifying Full Bank

  • Maybank
  • Citibank
  • HSBC
  • ABN Amro
  • BNP Paribas
  • Standard Charted

Fuusioituneet pankitMuokkaa

Sri LankaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Ulkomaalaiset pankit Sri LankassaMuokkaa

TaiwanMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Paikalliset pankitMuokkaa

ThaimaaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Universal BanksMuokkaa

Retail BanksMuokkaa

Specialized Government-Owned BanksMuokkaa

Fuusioituneet tai lopetetut pankitMuokkaa

TurkkiMuokkaa

Katso Luettelo Turkin pankeista. The banks actively used by public:

VenäjäMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PankitMuokkaa

VietnamMuokkaa

EurooppaMuokkaa

AlankomaatMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Fuusioituneet tai lopetetut pankitMuokkaa

AlbaniaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

BelgiaMuokkaa


more information can be found at diplobel.us

Bosnia ja HertsegovinaMuokkaa

BulgariaMuokkaa

EspanjaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Cajas (Savings Banks)Muokkaa

GibraltarMuokkaa

IrlantiMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Neljä suurta Irlannin ja Pohjois-Irlannin pankkiaMuokkaa

Vain Irlannin tasavaltaMuokkaa

IslantiMuokkaa

Iso-BritanniaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Muut pankitMuokkaa

Pankeiksi muutettuja entisiä hypoteekkiyhdistyksiäMuokkaa

Fuusioituneet tai lopetetut pankitMuokkaa

Pohjois-IrlantiMuokkaa

ItaliaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Paikalliset pankitMuokkaa

ItävaltaMuokkaa

KreikkaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Lopettaneet pankitMuokkaa

Inter alia:

KyprosMuokkaa

LatviaMuokkaa

LiettuaMuokkaa

LuxemburgMuokkaa

MaltaMuokkaa

MontenegroMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

NorjaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

SäästöpankitMuokkaa

Pohjois-MakedoniaMuokkaa

PortugaliMuokkaa

PuolaMuokkaa

RanskaMuokkaa

Kattava luettelo Ranskassa toimivista pankeista osoitteessa FBF website

RomaniaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

RuotsiMuokkaa

SaksaMuokkaa

Katso Luettelo Saksan pankeista

KeskuspankkiMuokkaa

SerbiaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

SlovakiaMuokkaa

Central banksMuokkaa

Julkiset pankitMuokkaa

Ulkomaalaisten pankkien haarat maassaMuokkaa

Ulkomaalaisten pankkien edustus maassaMuokkaa

SloveniaMuokkaa

SuomiMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Suomalaiset toiminnassa olevat talletuspankitMuokkaa

Lähde: Finanssivalvonta: Valvottavat: Talletuspankit (3.3.2014)

Ulkomaalaisten pankkien sivuliikkeitä SuomessaMuokkaa

Muihin pankkeihin yhdistyneitä pankkejaMuokkaa

Konkurssissa tai selvitystilassa olevat pankitMuokkaa

SveitsiMuokkaa

For banks in Switzerland, see Swiss bank

Fuusioituneet tai lopetetut pankitMuokkaa

TanskaMuokkaa

TšekkiMuokkaa

UnkariMuokkaa

VatikaaniMuokkaa

ViroMuokkaa

OseaniaMuokkaa

AustraliaMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

PääpankitMuokkaa

Paikalliset pankitMuokkaa

Lopettaneet pankitMuokkaa

FidžiMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Paikalliset pankitMuokkaa

Uusi-SeelantiMuokkaa

KeskuspankkiMuokkaa

Paikalliset pankitMuokkaa

Foreign Banks operating in New ZealandMuokkaa

SalomonsaaretMuokkaa

Kansainväliset instituutiotMuokkaa