Avaa päävalikko

Luettelo Ruotsin rautatieliikennepaikoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Ruotsin rautateillä, sekä valtion että yksityisten omistamilla, sijaitsevista liikennepaikoista.

Lyh. Nimi Kunta Rataosa Huomautuksia
Ajr Arvidsjaur Arvidsjaur Östersund–Jällivaara
Jörn–Arvidsjaur
Ak Abisko Ö Kiiruna Luulaja–Kiiruna–Narvik
Akt Abisko Turiststation Kiiruna Luulaja–Kiiruna–Narvik
Avs Avafors Luulaja Boden–Haaparanta
Bdn Boden C Boden Bräcke–Boden
Luulaja–Kiiruna–Narvik
Boden–Haaparanta
Bf Brunflo Östersund Sundsvall–Storlien
Mora–Brunflo
rautatiemuseo
Bka Bäckesta Ylitornio Karunki–Ylitornio lakkautettu
Bln Björkliden Kiiruna Luulaja–Kiiruna–Narvik
Bst Bastuträsk Norsjö Bräcke–Boden
Bastuträsk–Rönnskärsverken
Btk Pirttijärvi (Bodträsk) Kainuu Boden–Haaparanta lakkautettu
Bud Buddbyn Boden Luulaja–Kiiruna–Narvik
Boden–Haaparanta
Bräcke Bräcke Sundsvall–Storlien
Bräcke–Boden
Cst Stockholm C Tukholma
Dta Dorotea Dorotea Östersund–Jällivaara
F Faringe Uppsala Uppsala Östra–Faringe museorautatien liikennepaikka
Gv Jällivaara (Gällivare) Jällivaara Luulaja–Kiiruna–Narvik
Östersund–Jällivaara
Hdl Hammerdal Strömsund Jämtlands Sikås – Hammerdal lakkautettu
Hp Haaparanta Haaparanta Boden–Haaparanta
Htg Hoting Strömsund Östersund–Jällivaara
Forsmo–Hoting
Jk Jokimukka (Jokkmokk) Jokimukka Östersund–Jällivaara
Jrn Jörn Norsjö Bräcke–Boden
Jörn–Arvidsjaur
Js Jämtlands Sikås Strömsund Östersund–Jällivaara
Jämtlands Sikås – Hammerdal
Kbb Karlsborgsbruk Kainuu Morajärvi–Karlsborgsbruk linjavaihde
Klx Kainuu (Kalix) Kainuu Morajärvi–Karlsborgsbruk linjavaihde
Koj Kuusijärvi (Kosjärv) Kainuu Morajärvi–Karlsborgsbruk
Kra Kiiruna C Kiiruna Luulaja–Kiiruna–Narvik
Kri Karunki Haaparanta Boden–Haaparanta
Karunki–Ylitornio
Kv Krokvik Kiiruna Luulaja–Kiiruna–Narvik
Kåb Kåbdalis Jokimukka Östersund–Jällivaara
Le Luulaja Luulaja Luulaja–Kiiruna–Narvik
Lemb Luulajan malmiratapiha Luulaja Luulaja–Kiiruna–Narvik ratapihan osa
Lp Linköping C Linköping
Lpk Lapinjärvi (Lappträsk) Haaparanta Boden–Haaparanta linjavaihde
Ly Lycksele Lycksele Hällnäs–Storuman
Mjv Morajärvi (Morjärv) Kainuu Boden–Haaparanta
Morajärvi–Karlsborgsbruk
Mk Murjek Jokimukka Luulaja–Kiiruna–Narvik
Ml Marielund (ULJ) Uppsala Uppsala Östra–Faringe museorautatien liikennepaikka
Mlf Meselefors Vilhelmina Östersund–Jällivaara
Nml Niemisuvanto (Niemisel) Luulaja Boden–Haaparanta
Pajala Pajala ei rautatietä, SJ:n linja-autoyhteydet
Rgn Riksgränsen Kiiruna Luulaja–Kiiruna–Narvik
Rjv Räktjärv Kainuu Boden–Haaparanta lakkautettu, jäi rataoikaisun myötä syrjään linjalta
Rut Rautas Kiiruna Luulaja–Kiiruna–Narvik
S Sveg Härjedalen Mora–Brunflo
Sveg–Hede
Sis Siljansfors Mora Kristinehamn–Mora lakkautettu
Sjka Šiška (Sjisjka) Jällivaara Luulaja–Kiiruna–Narvik
Ssd Strömsund Strömsund Ulriksfors–Strömsund
Sum Storuman Storuman Östersund–Jällivaara
Hällnäs–Storuman
Tnk Torniojärvi (Torneträsk) Kiiruna Luulaja–Kiiruna–Narvik
U Uppsala C Uppsala
Vj Vassijaure Kiiruna Luulaja–Kiiruna–Narvik
Vma Vilhelmina Vilhelmina Östersund–Jällivaara
Vmat Vilhelmina timmer Vilhelmina Östersund–Jällivaara linjavaihde
Vtv Valkeajärvi (Vitvattnet) Kainuu Boden–Haaparanta
Åkt Åskott Östersund Östersund–Jällivaara linjavaihde
Ös Östersund C Östersund Sundsvall–Storlien
Östersund–Jällivaara
Öst Stockholms östra Tukholma
Öt Ylitornio (Övertorneå) Ylitornio Karunki–Ylitornio lakkautettu