Avaa päävalikko

Luettelo sisällissodista

Wikimedia-luetteloartikkeli

1400-lukuMuokkaa

1500-lukuMuokkaa

1600-lukuMuokkaa

1800-lukuMuokkaa

1900-lukuMuokkaa

1900-vuosikymmenMuokkaa

  • päättyen 1903 Tuhannen päivän sota[8]

1910-lukuMuokkaa

1920-lukuMuokkaa

1930-lukuMuokkaa

1940-lukuMuokkaa

1950-lukuMuokkaa

1960-lukuMuokkaa

1970-lukuMuokkaa

1980-lukuMuokkaa

1990-lukuMuokkaa

2000-lukuMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. a b Khaldun, Ibn: ”Aragonese and Catalonian Expansion”, The Mediterranean in the 14th Century : Rise and Fall of Empires, s. 151. Fundación El legado andalusì, 2006. ISBN 978-849-655-634-8. Google-kirjat (viitattu 17.12.2018). (englanniksi)
  2. Catalonia Hiper Enciclopèdia. Enciclopèdia Catalana. Viitattu 17.12.2018. (englanniksi)
  3. Guerra contra Joan II Enciclopèdia.cat. Viitattu 17.12.2018.
  4. Miquel, Laura: Barcelona’s Council During the Catalan Civil War (1462-1472): the Conflict’s Management Through Municipal Deliberations Hypotheses. 21.2.2018. REGIDEL-Registres de délibérations urbains au Moyen Âge. Viitattu 17.12.2018. (englanniksi)
  5. Skovgaard Jakobsen, Rasmus: The Reformation transformed the aristocracy from warriors to bureaucrats Society & Culture. 6.12.2017. Science Nordic. Viitattu 17.12.2018. (englanniksi)
  6. Enkenberg, Ilkka: Kaarle-herttua valtaa Suomen Maailman Historia 11/2012. 14.9.2012. Maailmanhistoria. Viitattu 17.12.2018. (englanniksi)
  7. English Civil Wars History. 2.12.2009. A & E Television Networks. Viitattu 18.12.2018. (englanniksi)
  8. a b c Colombia timeline News - Americas. 14.8.2012. BBC. Viitattu 17.12.2018. (englanniksi) Viittausvirhe: Virheellinen <ref>-elementti; nimi ”BBC” on määritetty usean kerran eri sisällöillä
  9. La Guerra Civil Parguaya 1922-1923 Paraguay. Historia y Arqueologia Marítima. Viitattu 20.12.2018. (englanniksi)
  10. Paraguay: THE HISTORY AND DEVELOPMENT OF THE ARMED FORCES The Virgin of Asunción of the National Pantheon of Heroes, Asunción. 1988. Country Studies. Viitattu 20.12.2018. (englanniksi)
  11. Brezzo, Liliana M.: ”La Guerra Civil 1922–1923”, El Paraguay a Comienzos del Siglo XX (1900–1930). Asunción, Paraguay: El Lector, 2010. ISBN 978-999-531-081-3. Teoksen verkkoversio (viitattu 20.12.2018). (espanjaksi)
  12. Paraguayan Civil War - Conflicting Reports on Fighting. Kalgoorlie Miner, 17.4.1947, s. 1. Western Australia (WA: 1895–1950). Sähköinen arkistoversio Viitattu 20.12.2018. (englanniksi)
  13. Morínigo and World War II U.S. Library of Congress. Country Studies. Viitattu 20.12.2018. (englanniksi)
  14. Paraguay country profile World - Latin America. 1.6.2018. BBC. Viitattu 20.12.2018. (englanniksi)
  15. Yuhas, Alan: Colombia's half-century of conflict that led to historic peace deal World - Colombia. 23.6.2016. The Guardian. Viitattu 17.12.2018. (englanniksi)
  16. Colombians celebrate as peace deal is reached with Farc rebels World - Latin Americas. 25.8.2016. BBC. Viitattu 17.12.2018. (englanniksi)
  17. Lebanon profile - Timeline World - Middle East. 25.4.2018. BBC. Viitattu 20.12.2018. (englanniksi)
  18. Timeline: El Salvador Americas. 16.8.2012. BBC. Viitattu 19.12.2018. (englanniksi)
  19. El Salvador country profile Americas. 16.8.2012. BBC. Viitattu 19.12.2018. (englanniksi)
  20. Dzidic, Denis: Balkans war: a brief guide News. 18.3.2016. BBC. Viitattu 18.12.2018. (englanniksi)
  21. The 1990s Balkan Wars in Key Dates News. 22.11.2017. VOA News. Viitattu 18.12.2018. (englanniksi)
  22. Renewed clashes near Kosovo border News. 28.1.2001. BBC. Viitattu 18.12.2018. (englanniksi)
  23. Macedonian government launches new attack on rebels World - Balkans. 11.6.2001. The Guardian. Viitattu 18.12.2018. (englanniksi)
  24. The Former Yugoslavia - The Conflicts United Nations International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia (ICTY). United Nations International Residual Mechanism for Criminal Tribunals. Viitattu 18.12.2018. (englanniksi)