Luettelo eniten maaottelumaaleja maalleen tehneistä jalkapalloilijoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo eniten maaottelumaaleja maalleen tehneistä jalkapalloilijoista.

LuetteloMuokkaa

Tummennetut pelaajat ovat edelleen aktiivisia.

Maajoukkue Pelaaja Maalit Ottelut Vuodet Viitteet
  Iran Ali Daei 109 149 1993–2006 [1]
  Portugali Cristiano Ronaldo 102 170 2003– [2][3]
  Unkari Ferenc Puskás 84 85 1945–1956 [4]
  Alankomaat Robin van Persie 50 102 2005–2017 [5]
  Albania Erjon Bogdani 18 74 1996–2013 [6]
  Andorra Ildefons Lima 11 128 1997– [7]
  Armenia Henrikh Mkhitaryan 29 86 2007– [8]
  Azerbaidžan Qurban Qurbanov 14 68 1992–2005 [9]
  Belgia Romelu Lukaku 57 89 2010– [10]
  Bosnia ja Hertsegovina Edin Džeko 58 107 2007– [11]
  Bulgaria Hristo Bonev
Dimităr Berbatov
48 96
78
1967–1979
1999–2010
[12]
  Englanti Wayne Rooney 53 120 2003–2018 [13]
  Espanja David Villa 59 98 2005–2017 [14]
  Färsaaret Rógvi Jacobsen 10 54 1999–2009 [15]
  Georgia Šota Arveladze 26 60 1992–2007 [16]
  Gibraltar Lee Casciaro 3 33 2014– [17]
  Irlanti Robbie Keane 68 146 1998–2016 [18]
  Islanti Eiður Guðjohnsen 26 88 1996–2016 [19]
  Israel Mordechai Spiegler 33 83 [20]
  Italia Luigi Riva 35 52 1965–1974 [21]
  Itävalta Toni Polster 44 95 1982–2000 [22]
  Kazakstan Ruslan Baltïev 13 73 1997–2009 [23]
  Kosovo Elba Rashani
Albert Bunjaku
3 5
6
  Kreikka Nikos Anastopoulos 29 73 1977–1988 [24]
  Kroatia Davor Šuker 45 69 1990–2002 [25]
  Kypros Michalis Konstantinou 32 84 1997–2012 [26]
  Latvia Māris Verpakovskis 29 104 1999–2014 [27]
  Liechtenstein Mario Frick 16 125 1993–2015 [28]
  Liettua Tomas Danilevicius 19 72 1998–2012 [29]
  Luxemburg Léon Mart 16 24 1933–1946 [30][31]
  Malta Michael Mifsud 41 142 2000– [32]
  Moldova Serghei Cleșcenco 11 69 1991–2006 [33]
  Montenegro Stevan Jovetić 23 51 2007– [34]
  Norja Jørgen Juve 33 45 1928–1937 [35]
  Pohjois-Irlanti David Healy 36 95 2000–2013 [36]
  Pohjois-Makedonia Goran Pandev 34 108 2001– [37]
  Puola Robert Lewandowski 63 116 2008– [38]
  Ranska Thierry Henry 51 123 1997–2010 [39]
  Romania Adrian Mutu
Gheorghe Hagi
35 77
124
2000–2013
1983–2000
[40]
  Ruotsi Zlatan Ibrahimović 62 116 2001–2016 [41]
  Saksa Miroslav Klose 71 137 2001–2014 [42]
  San Marino Andy Selva 8 73 1998–2016 [43]
  Serbia
  Jugoslavia
Stjepan Bobek 38 63 1946–1956 [44]
  Skotlanti Denis Law
Kenny Dalglish
30 55
102
1959–1974
1972–1987
[45]
  Slovakia Marek Hamšík 26 126 2007– [46]
  Slovenia Zlatko Zahovič 35 80 1992–2004 [47]
  Suomi Jari Litmanen 32 137 1989–2010 [48]
  Sveitsi Alexander Frei 42 84 2001–2011 [49]
  Tanska Poul Nielsen
Jon Dahl Tomasson
52 38
112
1912–1925
1997–2010
[50]
  Tšekki Jan Koller 55 91 1999–2008 [51]
  Turkki Hakan Şükür 51 112 1992–2007 [52]
  Ukraina Andri Ševtšenko 48 111 1995–2012 [53]
  Valko-Venäjä Maksim Ramaštšanka 20 63 1998–2008 [54]
  Venäjä Aleksandr Keržakov 30 91 2002–2016 [55]
  Viro Andres Oper 38 134 1995–2014 [56]
  Wales Gareth Bale 33 83 2006– [57]
  Neuvostoliitto Oleh Bloh’in 42 112 1972–1988 [58]
  Itä-Saksa Joachim Streich 53 98 1969–1984 [59]
  Tšekkoslovakia Antonín Puč 34 60 1926–1938 [51]
  Etelä-Korea Cha Bum-kun 58 134 1972–1986 [60]
  Japani Kunishige Kamamoto 75 76 1964–1977 [61]
  Saudi-Arabia Majid Abdullah 71 116 1978–1994 [62]
  Singapore Fandi Ahmad 55 101 1979–1997 [63]
  Algeria Abdelhafid Tasfaout 34 79 1990–2002 [64]
  Angola Akwá 39 78 1995–2006 [65]
  Benin Razak Omotoyossi 21 55 2004–2016 [66]
  Burkina Faso Beli Moumouni Dagano 34 83 1998–2013 [67]
  Egypti Hossam Hassan 67 176 1985–2006 [68]
  Etelä-Afrikka Benni McCarthy 31 80 1997–2012 [69]
  Ghana Asamoah Gyan 51 108 2003– [70]
  Kamerun Samuel Eto’o 56 118 1997–2014 [71]
  Kongon demokraattinen tasavalta Dieumerci Mbokani 18 41 2005–2017 [72]
  Kongon tasavalta Jonas Bahamboula 13 56 1969–1982 [73]
  Nigeria Rashidi Yekini 37 62 1983–1998 [74]
  Norsunluurannikko Didier Drogba 65 105 2002–2014 [75]
  Sambia Godfrey Chitalu 79 111 1968–1980 [76]
  Senegal Henri Camara 29 99 1999–2008 [77]
  Tunisia Issam Jemâa 36 84 2005–2014 [78]
  Amerikan Samoa Ramin Ott 3 15
  Australia Tim Cahill 50 108 2004–2018 [79]
  Cookinsaaret Taylor Saghabi 6 12
  Fidži Esala Masi 22
  Papua-Uusi-Guinea Reggie Davani 15
  Salomonsaaret Commins Menapi 34
  Samoa Desmond Fa'aiuaso 7 12
  Ranskan Polynesia Teaonui Tehau 16 26
  Tonga Unaloto Feao 7 17
  Uusi-Kaledonia Bertrand Kaï 20 31
  Uusi-Seelanti Vaughan Coveny 28 64 [80]
  Vanuatu Richard Iwai 19 32 [81]
  Meksiko Javier Hernández 52 109 2009– [82]
  Yhdysvallat Landon Donovan
Clint Dempsey
57 157
141
2000–2014
2004–2017
[83]
  Costa Rica Rolando Fonseca Jiménez 47 113 1992–2011 [84]
  Guatemala Carlos Humberto Ruiz Gutiérrez 68 133 1998–2016 [85]
  Trinidad ja Tobago Stern John 70 115 1995–2011 [86]
  Argentiina Lionel Messi 71 142 2005– [87]
  Bolivia Joaquín Botero 20 48 1999–2009 [88]
  Brasilia Pelé 77 92 1957–1971 [89]
  Chile Alexis Sánchez 43 132 2006– [90]
  Ecuador Agustín Delgado 31 72 1994–2001 [91]
  Kolumbia Radamel Falcao 34 89 2007– [92]
  Paraguay Roque Santa Cruz 32 112 1999–2016 [93]
  Peru Paolo Guerrero 39 102 2004– [94]
  Uruguay Luis Suárez 55 106 2007– [95]
  Venezuela José Salomón Rondón 30 80 2008– [96]

LähteetMuokkaa

  1. Iran - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  2. Portugal - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  3. Cristiano Ronaldo Transfermarkt. Viitattu 26.12.2020. (englanniksi)
  4. Hungary - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  5. Netherlands - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  6. Albania - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  7. Andorra - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  8. Armenia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  9. Azerbaijan - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  10. Belgium - Record International Players rsssf. Viitattu 26.12.2020. (englanniksi)
  11. Bosnia and Herzegovina - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  12. Bulgaria - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  13. England - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  14. Spain - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  15. Faroe Islands - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  16. Georgia - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  17. Gibraltar - Football players eu-football.info. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  18. Ireland - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  19. Iceland - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  20. 60 sporting heroes for 60 years: no.2 Mordechai Spiegler jpost.com. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  21. Italy - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  22. Austria - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  23. Kazakhstan - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  24. Greece - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  25. Croatia - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  26. Cyprus - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  27. Latvia - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  28. Liechtenstein - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  29. Lithuania - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  30. Luxembourg - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  31. Léon Mart - Goals in International Matches rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  32. Malta - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  33. Moldova - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  34. Montenegro - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  35. Norway - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  36. Northern Ireland - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  37. Macedonia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  38. Poland - Record International Players rsssf. Viitattu 26.12.2020. (englanniksi)
  39. France - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  40. Romania - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  41. Sweden - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  42. (West) Germany - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  43. San Marino - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  44. Yugoslavia (Serbia (and Montenegro)) - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  45. Scotland - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  46. Slovakia - Record International Players rsssf. Viitattu 26.12.2020. (englanniksi)
  47. Slovenia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  48. Finland - International Player Records rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  49. Switzerland - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  50. Denmark - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  51. a b Czechoslovakia/Czech Republic - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  52. Turkey - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  53. Ukraine - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  54. Belarus - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  55. Russia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  56. Estonia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  57. Wales - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  58. Soviet Union/CIS - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  59. East Germany - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  60. South Korea - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  61. Japan - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  62. Saudi Arabia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  63. Singapore - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  64. Algeria - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  65. Angola - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  66. Benin - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  67. Burkina Faso - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  68. Egypt - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  69. South Africa - International Appearances rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  70. Ghana - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  71. Cameroon - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  72. Congo-Kinshasa - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  73. Congo-Brazzaville - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  74. Nigeria - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  75. Ivory Coast - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  76. Zambia - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  77. Senegal - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  78. Tunisia - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  79. Australia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  80. Vaughan Coveny - Goals in International Matches rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  81. Richard Iwai - Goals in International Matches rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  82. Mexico - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  83. USA - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  84. Costa Rica - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  85. Guatemala - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  86. Trinidad and Tobago - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  87. Argentina - Record International Players rsssf. Viitattu 26.12.2020. (englanniksi)
  88. Bolivia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  89. Brazil - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  90. Chile - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  91. Ecuador - International Appearances by Player rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  92. Colombia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  93. Paraguay - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  94. Peru - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  95. Uruguay - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  96. Venezuela - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)