Avaa päävalikko

Luettelo Kreikan kunnista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Kreikan kunnista. Vuoden 2011 Kallikrates-suunnitelmana tunnetusta aluehallintouudistuksesta lähtien Kreikassa on yhteensä 325 kuntaa.[1]

Nimi Nimi kreikaksi
(virallinen nimi)
Pinta-ala
(km²)
Väkiluku
(2011)
Väestötiheys
(/km²)
Kuntakeskus Alue Kunnallisyksiköt
(entiset kunnat)
Acharnés Αχαρνές
(Δήμος Αχαρνών)
149,03 106 943 717,59 Acharnés Attika Acharnés
Thrakomakedónes
Aígina Αίγινα
(Δήμος Αίγινας)
87,4 13 056 149,38 Aígina Attika
Agathonísi Αγαθονήσι
(Δήμος Αγαθονησίου)
14,5 185 12,76 Megálo Chorió Etelä-Egean saaret
Agiá Αγιά
(Δήμος Αγιάς)
668,26 11 470 17,16 Agiá Thessalia Agiá
Evrymenés
Lakéreia
Melívoia
Agía Paraskeví Αγία Παρασκευή
(Δήμος Αγίας Παρασκευής)
7,935 59 704 7 524,13 Agía Paraskeví Attika
Agía Varvára Αγία Βαρβάρα
(Δήμος Αγίας Βαρβάρας)
2,425 26 550 10 948,45 Agía Varvára Attika
Ágioi Anárgyroi-Kamateró Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό
(Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού)
9,11 62 529 6 863,78 Ágioi Anárgyroi Attika Ágioi Anárgyroi
Kamateró
Ágios Dimítrios Άγιος Δημήτριος
(Δήμος Αγίου Δημητρίου)
4,949 71 294 14 405,74 Ágios Dimítrios Attika
Ágios Efstrátios Άγιος Ευστράτιος
(Δήμος Αγίου Ευστρατίου)
43,325 270 6,23 Ágios Efstrátios Pohjois-Egean saaret
Ágios Nikólaos Άγιος Νικόλαος
(Δήμος Αγίου Νικολάου)
511,99 27 074 52,88 Ágios Nikólaos Kreeta Ágios Nikólaos
Neápoli
Vrachási
Ágios Vasíleios Άγιος Βασίλειος
(Δήμος Αγίου Βασιλείου)
354,33 7 427 20,96 Spíli Kreeta Foínikas
Lámpi
Agkístri Αγκίστρι
(Δήμος Αγκιστρίου)
13,367 1 142 85,43 Megalochóri Attika
Ágrafa Άγραφα
(Δήμος Αγράφων)
924,08 6 976 7,55 Kerasochóri Keski-Kreikka Ágrafa
Aperantía
Aspropótamos
Fragkísta
Víniani
Agrínio Αγρίνιο
(Δήμος Αγρινίου)
1 246,65 94 181 75,55 Agrínio Länsi-Kreikka Agrínio
Angelókastro
Arákynthos
Makryneía
Neápoli
Panaitolikó
Parakampýlia
Paravóla
Strátos
Thestieís
Aigáleo Αιγάλεω
(Δήμος Αιγάλεω)
6,45 69 946 10 844,34 Aigáleo Attika
Aigiáleia Αιγιάλεια
(Δήμος Αιγιαλείας)
729,42 49 872 68,37 Aígio Länsi-Kreikka Aigeíra
Aígio
Akráta
Diakoptó
Erineós
Sympoliteía
Áktio-Vónitsa Άκτιο-Βόνιτσα
(Δήμος Άκτιου-Βόνιτσας)
662,94 17 370 26,20 Vónitsa Länsi-Kreikka Anaktório
Medeón
Pálairos
Alexándreia Αλεξάνδρεια
(Δήμος Αλεξάνδρειας)
473,39 41 570 87,81 Alexándreia Keski-Makedonia Alexándreia
Antigonídes
Melíki
Platý
Alexandroúpoli Αλεξανδρούπολη
(Δήμος Αλεξανδρούπολης)
1 219,94 72 959 59,81 Alexandroúpoli Itä-Makedonia ja Traakia Alexandroúpoli
Féres
Traïanoúpoli
Alíartos-Thespiés Αλίαρτος-Θεσπιές
(Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων)
256,89 10 887 42,38 Alíartos Keski-Kreikka Alíartos
Thespiés
Álimos Άλιμος
(Δήμος Αλίμου)
5,909 41 720 7 060,42 Álimos Attika
Almopía Αλμωπία
(Δήμος Αλμωπίας)
980,86 27 556 28,09 Aridaía Keski-Makedonia Aridaía
Exaplátanos
Almyrós Αλμυρός
(Δήμος Αλμυρού)
909,79 18 614 20,46 Almyrós Thessalia Almyrós
Anávra
Pteleós
Soúrpi
Alónnisos Αλόννησος
(Δήμος Αλοννήσου)
129,607 2 750 21,22 Patitíri Thessalia
Amári Αμάρι
(Δήμος Αμάριου)
277,74 5 915 21,30 Agía Foteiní Kreeta Kourítes
Sývritos
Amaroúsio (Maroúsi) Αμαρούσιο
(Δήμος Αμαρουσίου)
13,093 72 333 5 524,56 Maroúsi Attika
Amfíkleia-Eláteia Αμφίκλεια-Ελάτεια
(Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας)
529,54 10 922 20,63 Káto Tithoréa Keski-Kreikka Amfíkleia
Eláteia
Tithoréa
Amfilochía Αμφιλοχία
(Δήμος Αμφιλοχίας)
1 091,81 17 056 15,62 Amfilochía Länsi-Kreikka Amfilochía
Ínachos
Menídi
Amfípoli Αμφίπολη
(Δήμος Αμφίπολης)
414,3 9 182 22,16 Rodolívos Keski-Makedonia Amfípoli
Kormísta
Próti
Rodolívos
Amorgós Αμοργός
(Δήμος Αμοργού)
126,346 1 973 15,62 Amorgós Etelä-Egean saaret
Ampelókipoi-Meneméni Αμπελόκηποι-Μενεμένη
(Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης)
8,82 52 127 5 910,09 Ampelókipoi Keski-Makedonia Ampelókipoi
Meneméni
Amýntaio Αμύνταιο
(Δήμος Αμυνταίου)
599,6 16 973 28,31 Amýntaio Länsi-Makedonia Aetós
Amýntaio
Filótas
Léchovo
Nymfaío
Varikó
Anáfi Ανάφη
(Δήμος Ανάφης)
40,37 271 6,71 Anáfi Etelä-Egean saaret
Anatolikí Máni Ανατολική Μάνη
(Δήμος Ανατολικής Μάνης)
621,55 13 005 20,92 Gýtheio Peloponnesos Anatolikí Máni
Gýtheio
Oítylo
Smýnos
Andravída-Kyllíni Ανδραβίδα-Κυλλήνη
(Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης)
354,12 21 581 60,94 Lechainá Länsi-Kreikka Andravída
Kástro-Kyllíni
Lechainá
Vouprasía
Andrítsaina-Kréstena Ανδρίτσαινα-Κρέστενα
(Δήμος Ανδριτσαίνας-Κρεστένων)
419,19 14 109 33,66 Kréstena Länsi-Kreikka Alífeira
Andrítsaina
Skilloúnta
Ándros Άνδρος
(Δήμος Άνδρου)
379,21 9 221 24,32 Ándros Etelä-Egean saaret Ándros
Kórthio
Ydroúsa
Anógeia Ανώγεια
(Δήμος Ανωγείων)
130,958 2 379 18,17 Anógeia Kreeta
Antíparos Αντίπαρος
(Δήμος Αντιπάρου)
45,182 1 211 26,80 Antíparos Etelä-Egean saaret
Apokóronas Αποκόρωνας
(Δήμος Αποκορώνου)
323,13 12 807 39,63 Vrýses Kreeta Arménoi
Así Goniá
Fres
Georgioúpoli
Kryonerída
Vámos
Archaía Olympía Αρχαία Ολυμπία
(Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας)
544,88 13 409 24,61 Archaía Olympía Länsi-Kreikka Archaía Olympía
Folói
Lámpeia
Lasióna
Archánes-Asteroúsia Αρχάνες-Αστερούσια
(Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων)
335,38 16 692 49,77 Pezá Kreeta Archánes
Asteroúsia
Níkos Kazantzákis
Argithéa Αργιθέα
(Δήμος Αργιθέας)
365,55 3 450 9,44 Anthiró Thessalia Achelóos
Anatolikí Argithéa
Argithéa
Árgos-Mykínes Άργος-Μυκήνες
(Δήμος Άργους-Μυκηνών)
1 002,6 42 022 41,91 Árgos Peloponnesos Achladókampos
Aléa
Árgos
Koutsopódi
Lérna
Lýrkeia
Mykínes
Néa Kíos
Aristotélis Αριστοτέλης
(Δήμος Αριστοτέλη)
739,87 18 294 24,73 Ierissós Keski-Makedonia Arnaía
Panagía
Stágira-Ákanthos
Arrianá Αρριανά
(Δήμος Αρριανών)
768,89 16 577 21,56 Fillýra Itä-Makedonia ja Traakia Arrianá
Fillýra
Kéchros
Orgáni
Árta Άρτα
(Δήμος Αρταίων)
436,76 43 166 98,83 Árta Epeiros Amvrakikós
Árta
Filothéi
Vlachérna
Xirovoúni
Asprópyrgos Ασπρόπυργος
(Δήμος Ασπροπύργου)
101,983 30 251 296,63 Asprópyrgos Attika
Astypálaia Αστυπάλαια
(Δήμος Αστυπαλαίας)
114,077 1 334 11,69 Astypálaia Etelä-Egean saaret
Ateena
(Athína)
Αθήνα
(Δήμος Αθηναίων)
38,964 664 046 17 042,55 Ateena Attika
Ávdira Άβδηρα
(Δήμος Αβδήρων)
314,78 19 005 60,38 Geniséa Itä-Makedonia ja Traakia Ávdira
Sélero
Vistonída
Chaïdári Χαϊδάρι
(Δήμος Χαϊδαρίου)
22,655 46 897 2 070,05 Chaïdári Attika
Chalándri Χαλάνδρι
(Δήμος Χαλανδρίου)
10,805 74 192 6 866,45 Chalándri Attika
Chálki Χάλκη
(Δήμος Χάλκης)
37,043 478 12,90 Chálki Etelä-Egean saaret
Chalkidóna Χαλκηδόνα
(Δήμος Χαλκηδόνος)
389,54 33 673 86,44 Koufália Keski-Makedonia Ágios Athanásios
Chalkidóna
Koufália
Chalkída Χαλκίδα
(Δήμος Χαλκιδέων)
412,38 102 223 247,89 Chalkída Keski-Kreikka Anthidóna
Avlída
Chalkída
Lilántia
Néa Artáki
Chaniá Χανιά
(Δήμος Χανίων)
356,12 108 642 305,07 Chaniá Kreeta Akrotíri
Chaniá
Elefthérios Venizélos
Keramiá
Néa Kydonía
Soúda
Thériso
Chersónisos Χερσόνησος
(Δήμος Χερσονήσου)
271,58 26 717 98,38 Goúrnes Kreeta Chersónisos
Episkopí
Goúves
Mália
Chíos Χίος
(Δήμος Χίου)
842,54 51 390 60,99 Chíos Pohjois-Egean saaret Ágios Minás
Amaní
Chíos
Ionía
Kampóchora
Kardámyla
Mastichochória
Omiroúpoli
Dáfni-Ymittós Δάφνη-Υμηττός
(Δήμος Δάφνης-Υμηττού)
2,35 33 628 14 309,79 Dáfni Attika Dáfni
Ymittós
Delfoí Δελφοί
(Δήμος Δελφών)
1 122,93 26 716 23,79 Ámfissa Keski-Kreikka Ámfissa
Delfoí
Desfína
Galaxídi
Graviá
Itéa
Kallieís
Parnassós
Délta Δέλτα
(Δήμος Δέλτα)
308,88 45 839 148,40 Síndos Keski-Makedonia Axiós
Chalástra
Echédoros
Deskáti Δεσκάτη
(Δήμος Δεσκάτης)
421,23 5 852 13,89 Deskáti Länsi-Makedonia Chásia
Deskáti
Didymóteicho Διδυμότειχο
(Δήμος Διδυμοτείχου)
569,45 19 493 34,23 Didymóteicho Itä-Makedonia ja Traakia Didymóteicho
Metaxádes
Dío-Ólympos Δίο-Όλυμπος
(Δήμος Δίου-Ολύμπου)
493,22 25 668 52,04 Litóchoro Keski-Makedonia Anatolikós Ólympos
Dío
Litóchoro
Diónysos Διόνυσος
(Δήμος Διονύσου)
68,88 40 193 583,52 Ágios Stéfanos Attika Ágios Stéfanos
Ánoixi
Diónysos
Drosiá
Kryonéri
Rodópoli
Stamáta
Dírfys-Messapía Δίρφυς-Μεσσαπία
(Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων)
779,86 18 800 24,11 Psachná Keski-Kreikka Dírfys
Messápia
Dístomo-Aráchova-Antíkyra Δίστομο-Αράχωβα-Αντίκυρα
(Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας)
292,70 8 188 27,97 Dístomo Keski-Kreikka Antíkyra
Aráchova
Dístomo
Dodóni Δωδώνη
(Δήμος Δωδώνης)
662,99 9 693 14,62 Agía Kyriakí Epeiros Ágios Dimítrios
Dodóni
Lákka Soulíou
Sélles
Domokós Δομοκός
(Δήμος Δομοκού)
707,48 11 495 16,25 Domokós Keski-Kreikka Domokós
Thessaliótida
Xyniáda
Dorída Δωρίδα
(Δήμος Δωρίδος)
1 006,95 13 627 13,53 Lidoríki Keski-Kreikka Efpálio
Lidoríki
Tolofóna
Vardoúsia
Doxáto Δοξάτο
(Δήμος Δοξάτου)
244,1 14 516 59,47 Kalampáki Itä-Makedonia ja Traakia Doxáto
Kalampáki
Dráma Δράμα
(Δήμος Δράμας)
833,01 58 944 70,76 Dráma Itä-Makedonia ja Traakia Dráma
Sidirónero
Dytikí Achaḯa Δυτική Αχαΐα
(Δήμος Δυτικής Αχαΐας)
572,22 25 916 45,29 Káto Achaḯa Länsi-Kreikka Dými
Lárissos
Móvri
Olenía
Dytikí Máni Δυτική Μάνη
(Δήμος Δυτικής Μάνης)
406,13 6 945 17,10 Kardamýli Peloponnesos Avía
Léfktro
Édessa Έδεσσα
(Δήμος Έδεσσας)
605,5 28 814 47,59 Édessa Keski-Makedonia Édessa
Vegorítida
Elafónisos Ελαφόνησος
(Δήμος Ελαφονήσου)
19,992 1 041 52,07 Elafónisos Peloponnesos
Elassóna Ελασσόνα
(Δήμος Ελασσόνας)
1 568,14 32 121 20,48 Elassóna Thessalia Antichásia
Elassóna
Karyá
Livádi
Ólympos
Potamiá
Sarantáporo
Tsarítsani
Verdikoúsa
Elefsína Ελευσίνα
(Δήμος Ελευσίνας)
37,06 29 902 806,85 Elefsína Attika Elefsína
Magoúla
Ellinikó-Argyroúpoli Ελληνικό-Αργυρούπολη
(Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης)
15,10 51 356 3 401,06 Argyroúpoli Attika Argyroúpoli
Ellinikó
Emmanouíl Pappás Εμμανουήλ Παππάς
(Δήμος Εμμανουήλ Παππά)
338,78 14 664 43,28 Chrysó Keski-Makedonia Emmanouíl Pappás
Strymónas
Eordaía Εορδαία
(Δήμος Εορδαίας)
707,93 45 592 64,40 Ptolemaḯda Länsi-Makedonia Agía Paraskeví
Mouríki
Ptolemaḯda
Vérmio
Vlásti
Epídavros Επίδαυρος
(Δήμος Επιδαύρου)
338,06 8 115 24,00 Lygourió Peloponnesos Asklipieío
Epídavros
Erétria Ερέτρια
(Δήμος Ερέτριας)
170 13 053 76,78 Erétria Keski-Kreikka Amárynthos
Erétria
Ermionída Ερμιονίδα
(Δήμος Ερμιονίδας)
417,59 13 551 32,45 Kranídi Peloponnesos Ermióni
Kranídi
Erýmanthos Ερύμανθος
(Δήμος Ερυμάνθου)
582,93 8 877 15,23 Chalandrítsa Länsi-Kreikka Farrés
Kaléntzi
Leóntio
Tritaía
Evrótas Ευρώτας
(Δήμος Ευρώτα)
865,33 17 891 20,68 Skála Peloponnesos Élos
Gerónthres
Krokeés
Niáta
Skála
Faistós Φαιστός
(Δήμος Φαιστού)
412,74 24 466 59,28 Moíres Kreeta Moíres
Tympáki
Zarós
Farkadóna Φαρκαδόνα
(Δήμος Φαρκαδόνας)
370,23 13 396 36,18 Farkadóna Thessalia Farkadóna
Oichalía
Pelinnaíoi
Fársala Φάρσαλα
(Δήμος Φαρσάλων)
735,96 18 545 25,20 Fársala Thessalia Enippéas
Fársala
Nartháki
Polydámantas
Filadélfeia-Chalkidóna Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα
(Δήμος Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος)
3,73 35 556 9 532,44 Néa Filadélfeia Attika Néa Chalkidóna
Néa Filadélfeia
Filiátes Φιλιάτες
(Δήμος Φιλιατών)
590,61 7 710 13,05 Filiátes Epeiros Filiátes
Sagiáda
Filothéi-Psychikó Φιλοθέη-Ψυχικό
(Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού)
6,20 26 968 4 349,68 Psychikó Attika Filothéi
Néo Psychikó
Psychikó
Flórina Φλώρινα
(Δήμος Φλώρινας)
827,62 32 881 39,73 Flórina Länsi-Makedonia Flórina
Káto Kleinés
Melíti
Pérasma
Folégandros Φολέγανδρος
(Δήμος Φολεγάνδρου)
32,216 765 23,75 Folégandros Etelä-Egean saaret
Foúrnoi Korséon Φούρνοι Κορσέων
(Δήμος Φούρνων Κορσεών)
45,247 1 459 32,25 Foúrnoi Pohjois-Egean saaret
Fylí Φυλή
(Δήμος Φυλής)
111,25 45 965 413,17 Áno Liósia Attika Áno Liósia
Fylí
Zefýri
Galátsi Γαλάτσι
(Δήμος Γαλατσίου)
4,026 59 345 14 740,44 Galátsi Attika
Gávdos Γαύδος
(Δήμος Γαύδου)
32,4 152 4,69 Kastrí Kreeta
Geórgios Karaïskákis Γεώργιος Καραϊσκάκης
(Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη)
466,72 5 780 12,38 Áno Kalentíni Epeiros Geórgios Karaïskákis
Irákleia
Tetrafylía
Glyfáda Γλυφάδα
(Δήμος Γλυφάδας)
25,366 87 305 3 441,81 Glyfáda Attika
Górtyna Γόρτυνα
(Δήμος Γόρτυνας)
462,71 15 632 33,78 Ágioi Déka Kreeta Agía Varvára
Górtyna
Kófinas
Roúvas
Gortynía Γορτυνία
(Δήμος Γορτυνίας)
1 054,34 10 109 9,59 Dimitsána Peloponnesos Dimitsána
Iraía
Kleítoras
Kontovázaina
Lagkádia
Trikólonoi
Trópaia
Vytína
Grevená Γρεβενά
(Δήμος Γρεβενών)
1 859,88 25 905 13,93 Grevená Länsi-Makedonia Ágios Kosmás
Avdélla
Dotsikó
Filippaíoi
Górgiani
Grevená
Irakleótes
Mesoloúri
Perivóli
Samarína
Smíxi
Theódoros Ziákas
Véntzio
Hydra
(Ýdra)
Ύδρα
(Δήμος Ύδρας)
64,4 1 966 30,53 Hydra Attika
Íasmos Ίασμος
(Δήμος Ιάσμου)
519,34 13 810 26,59 Íasmos Itä-Makedonia ja Traakia Amaxádes
Íasmos
Sóstis
Ierápetra Ιεράπετρα
(Δήμος Ιεράπετρας)
551,04 27 602 50,09 Ierápetra Kreeta Ierápetra
Makrý Gialós
Igoumenítsa Ηγουμενίτσα
(Δήμος Ηγουμενίτσας)
426,59 25 814 60,51 Igoumenítsa Epeiros Igoumenítsa
Margaríti
Parapótamos
Pérdika
Sývota
Ikaría Ικαριά
(Δήμος Ικαριάς)
254,41 8 423 33,11 Ágios Kírykos Pohjois-Egean saaret Ágios Kírykos
Évdilos
Ráches
Ilída Ηλίδα
(Δήμος Ηλίδας)
401,9 32 219 80,17 Amaliáda Länsi-Kreikka Amaliáda
Pineía
Ílio Ίλιο
(Δήμος Ιλίου)
9,453 84 793 8 969,96 Ílio Attika
Ilioúpoli Ηλιούπολη
(Δήμος Ηλιουπόλεως)
12,724 78 153 6 142,17 Ilioúpoli Attika
Ioánnina Ιωάννινα
(Δήμος Ιωαννιτών)
401,98 112 486 279,83 Ioánnina Epeiros Anatolí
Bizáni
Ioánnina
Nisí Ioannínon
Pamvótida
Pérama
Íos Ίος
(Δήμος Ιητών)
109,024 2 024 18,56 Íos Etelä-Egean saaret
Irákleia Ηράκλεια
(Δήμος Ηρακλείας)
448,79 21 145 47,12 Irákleia Keski-Makedonia Irákleia
Skotoússa
Strymonikó
Irákleio Ηράκλειο
(Δήμος Ηρακλείου Αττικής)
4,652 49 642 10 671,11 Irákleio Attika
Iraklion
(Irákleio)
Ηράκλειο
(Δήμος Ηρακλείου)
245,12 173 993 709.83 Iraklion Kreeta Gorgolaḯnis
Iraklion
Néa Alikarnassós
Palianí
Témenos
Istiaía-Aidipsós Ιστιαία-Αιδηψός
(Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού)
505,85 21 083 41,68 Istiaía Keski-Kreikka Aidipsós
Artemísio
Istiaía
Licháda
Oreoí
Ithaka Ιθάκη
(Δήμος Ιθάκης)
117,8 3 231 27,43 Vathý Jooniansaaret
Kaisarianí Καισαριανή
(Δήμος Καισαριανής)
7,84 26 458 3 374,74 Kaisarianí Attika
Kalamariá Καλαμαριά
(Δήμος Καλαμαριάς)
6,401 91 279 14 260,12 Kalamariá Keski-Makedonia
Kalamáta Καλαμάτα
(Δήμος Καλαμάτας)
442,64 69 849 157,80 Kalamáta Peloponnesos Arfará
Áris
Kalamáta
Thouría
Kalampáka Καλαμπάκα
(Δήμος Καλαμπάκας)
1 650,19 21 991 13,33 Kalampáka Thessalia Aspropótamos
Chásia
Kalampáka
Kastaniá
Kleinó
Malakási
Tymfaía
Vasilikí
Kalávryta Καλάβρυτα
(Δήμος Καλαβρύτων)
1 065,5 11 045 10,37 Kalávryta Länsi-Kreikka Aroánia
Kalávryta
Kleitoría
Paḯon
Kallithéa Καλλιθέα
(Δήμος Καλλιθέας)
4,749 100 641 21 192,04 Kallithéa Attika
Kálymnos Κάλυμνος
(Δήμος Καλυμνίων)
134,544 16 179 120,25 Póthia (Kálymnos) Etelä-Egean saaret
Kántanos-Sélino Κάντανος-Σέλινο
(Δήμος Καντάνου-Σελίνου)
369,06 5 431 14,72 Palaióchora Kreeta Anatolikó Sélino
Kántanos
Pelekános
Kardítsa Καρδίτσα
(Δήμος Καρδίτσας)
647,56 56 747 87,63 Kardítsa Thessalia Itamós
Kallifóni
Kámpos
Kardítsa
Mitrópoli
Kárpathos Κάρπαθος
(Δήμος Καρπάθου)
324,07 6 226 19,21 Kárpathos Etelä-Egean saaret Kárpathos
Ólympos
Karpenísi Καρπενήσι
(Δήμος Καρπενησίου)
954,21 13 105 13,73 Karpenísi Keski-Kreikka Domnísta
Fourná
Karpenísi
Ktiménia
Potamiá
Prousós
Kárystos Κάρυστος
(Δήμος Καρύστου)
672,43 12 180 18,11 Kárystos Keski-Kreikka Kafiréas
Kárystos
Marmári
Stýra
Kásos Κάσος
(Δήμος Κάσου)
69,464 1 084 15,61 Fry Etelä-Egean saaret
Kassándra Κασσάνδρα
(Δήμος Κασσάνδρας)
333,68 16 672 49,96 Kassándreia Keski-Makedonia Kassándra
Pallíni
Kastoriá Καστοριά
(Δήμος Καστοριάς)
754,97 35 874 47,52 Kastoriá Länsi-Makedonia Agía Triáda
Ágioi Anárgyroi
Kastoriá
Kastráki
Kleisoúra
Korestía
Makednoí
Mesopotamía
Vítsi
Kateríni Κατερίνη
(Δήμος Κατερίνης)
682,38 85 851 125,81 Kateríni Keski-Makedonia Elafína
Kateríni
Korinós
Paralía
Pétra
Piérioi
Káto Nevrokópi Κάτω Νευροκόπι
(Δήμος Κάτω Νευροκοπίου)
873,6 7 860 9,00 Káto Nevrokópi Itä-Makedonia ja Traakia
Kavála Καβάλα
(Δήμος Καβάλας)
350,61 70 501 201,08 Kavála Itä-Makedonia ja Traakia Fílippoi
Kavála
Kéa Κέα
(Δήμος Κέας)
148,926 2 455 16,48 Ioulída Etelä-Egean saaret
Kefaloniá Κεφαλονιά
(Δήμος Κεφαλονιάς)
788,32 35 801 45,41 Argostóli Jooniansaaret Argostóli
Eleiós-Prónnoi
Érisos
Leivathó
Omalá
Palikí
Pýlaros
Sámi
Kentriká Tzoumérka Κεντρικά Τζουμέρκα
(Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων)
515,86 6 178 11,98 Vourgaréli Epeiros Ágnanta
Athamanía
Melissourgoí
Theodóriana
Keratsíni-Drapetsóna Κερατσίνι-Δραπετσώνα
(Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας)
9,66 91 045 9 424.95 Keratsíni Attika Drapetsóna
Keratsíni
Kifisiá Κηφισιά
(Δήμος Κηφισιάς)
34,03 70 600 2 074,64 Kifisiá Attika Ekáli
Kifisiá
Néa Erythraía
Kilelér Κιλελέρ
(Δήμος Κιλελέρ)
975,29 20 854 21,38 Níkaia Thessalia Arménio
Kilelér
Krannónas
Níkaia
Platýkampos
Kilkís Κιλκίς
(Δήμος Κιλκίς)
1 581,21 51 926 32,84 Kilkís Keski-Makedonia Chérso
Doïráni
Gallikós
Kilkís
Kroússa
Mouriés
Pikrolímni
Kímolos Κίμωλος
(Δήμος Κιμώλου)
53,251 910 17,09 Kímolos Etelä-Egean saaret
Kíssamos Κίσσαμος
(Δήμος Κισσάμου)
334,18 10 790 32,29 Kíssamos Kreeta Inachóri
Kíssamos
Mýthimna
Komotiní Κομοτηνή
(Δήμος Κομοτηνής)
644,66 66 919 103,81 Komotiní Itä-Makedonia ja Traakia Aígeiros
Komotiní
Néo Sidirochóri
Kónitsa Κόνιτσα
(Δήμος Κόνιτσας)
949,85 6 362 6,70 Kónitsa Epeiros Aetomilítsa
Dístrato
Foúrka
Kónitsa
Mastorochória
Kordelió-Évosmos Κορδελιό-Εύοσμος
(Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου)
12,3 101 753 8 272,60 Évosmos Keski-Makedonia Elefthério-Kordelió
Évosmos
Korfu Κέρκυρα
(Δήμος Κέρκυρας)
613,63 102 071 166,34 Korfu Jooniansaaret Achílleio
Ágios Geórgios
Ereikoússa
Esperíes
Faíakes
Kassopaía
Korfu
Korissía
Lefkímmi
Mathráki
Meliteieís
Othonoí
Palaiokastrítsa
Parélioi
Thináli
Kórinthos Κόρινθος
(Δήμος Κορινθίων)
614,61 58 192 94,68 Kórinthos Peloponnesos Ássos-Léchaio
Kórinthos
Saronikós
Solygeía
Tenéa
Korydallós Κορυδαλλός
(Δήμος Κορυδαλλού)
4,324 63 445 14 672,76 Korydallós Attika
Kos Κως
(Δήμος Κω)
287,19 33 388 116,26 Kos Etelä-Egean saaret Díkaios
Irakleídes
Kos
Kozáni Κοζάνη
(Δήμος Κοζάνης)
732,2 71 388 97,50 Kozáni Länsi-Makedonia Aianí
Dimítrios Ypsilántis
Elimeía
Ellíspontos
Kozáni
Kropía Κρωπία
(Δήμος Κρωπίας)
103,155 30 307 293,80 Koropí Attika
Kými-Alivéri Κύμη-Αλιβέρι
(Δήμος Κύμης-Αλιβερίου)
801,21 28 437 35,49 Alivéri Keski-Kreikka Avlónas
Dýstos
Konístres
Kými
Taminaíoi
Kythera
(Kýthira)
Κύθηρα
(Δήμος Κυθήρων)
299,37 4 041 13,50 Kythera Attika Antikythera
Kythera
Kýthnos Κύθνος
(Δήμος Κύθνου)
100,187 1 456 14,53 Kýthnos Etelä-Egean saaret
Lamía Λαμία
(Δήμος Λαμιέων)
942,86 75 315 79,88 Lamía Keski-Kreikka Gorgopótamos
Lamía
Leianokládi
Pávliani
Ypáti
Lagkadás Λαγκαδάς
(Δήμος Λαγκαδά)
1 220,3 41 103 33,68 Lagkadás Keski-Makedonia Ássiros
Kallíndoia
Koróneia
Lachanás
Lagkadás
Sochós
Vertískos
Lárisa Λάρισα
(Δήμος Λαρισαίων)
335,12 162 591 485,17 Lárisa Thessalia Giánnouli
Koiláda
Lárisa
Lavreotikí Λαυρεωτική
(Δήμος Λαυρεωτικής)
176,87 25 102 141,92 Lávrio Attika Ágios Konstantínos
Keratéa
Lavreotikí
Lefkas
(Lefkáda)
Λευκάδα
(Δήμος Λευκάδας)
335,80 22 652 67,46 Lefkas Jooniansaaret Apollónioi
Elloménos
Karyá
Kálamos
Kastós
Lefkas
Sfakiótes
Leipsoí Λειψοί
(Δήμος Λειψών)
17,350 790 45,53 Leipsoí Etelä-Egean saaret
Léros Λέρος
(Δήμος Λέρου)
74,172 7 917 106,74 Agía Marína Etelä-Egean saaret
Lesbos (Lésvos) Λέσβος
(Δήμος Λέσβου)
1 633,83 86 436 52,90 Mytilíni Pohjois-Egean saaret Agía Paraskeví
Agiásos
Eresós-Ántissa
Evergétoulas
Géra
Kalloní
Loutrópoli Thermís
Mantamádos
Míthymna
Mytilíni
Pétra
Plomári
Polichnítos
Límni Plastíra Λίμνη Πλαστήρα
(Δήμος Λίμνης Πλαστήρα)
195,16 4 635 23,75 Morfovoúni Thessalia Nevrópoli Agráfon
Plastíras
Límnos Λήμνος
(Δήμος Λήμνου)
477,27 16 992 35,60 Mýrina Pohjois-Egean saaret Atsikí
Moúdros
Mýrina
Néa Koútali
Livadeiá Λιβαδειά
(Δήμος Λιβαδειάς)
698,79 31 315 44,81 Livadeiá Keski-Kreikka Chairóneia
Dávleia
Koróneia
Kyriakí
Livadeiá
Lokroí Λοκροί
(Δήμος Λοκρών)
612,88 19 623 32,02 Atalánti Keski-Kreikka Atalánti
Dafnoúsia
Malesína
Opountía
Loutráki-Perachóra-Ágioi Theódoroi Λουτράκι-Περαχώρα-Άγιοι Θεόδωροι
(Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων)
293,09 21 221 72,40 Loutráki Peloponnesos Ágioi Theódoroi
Loutráki-Perachóra
Lykóvrysi-Péfki Λυκόβρυση-Πεύκη
(Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης)
3,74 31 002 8 289,30 Péfki Attika Lykóvrysi
Péfki
Makrakómi Μακρακώμη
(Δήμος Μακρακώμης)
834,66 16 036 19,21 Spercheiáda Keski-Kreikka Ágios Geórgios Tymfristoú
Makrakómi
Spercheiáda
Tymfristós
Malevízi Μαλεβίζι
(Δήμος Μαλεβιζίου)
292,7 24 864 84,95 Gázi Kreeta Gázi
Krousónas
Týlisos
Mándra-Eidyllía Μάνδρα-Ειδυλλία
(Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας)
426,26 17 885 41,96 Mándra Attika Erythrés
Mándra
Oinói
Vília
Mantoúdi-Límni-Agía Ánna Μαντούδι-Λίμνη-Αγία Άννα
(Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας)
585,39 12 045 20,58 Límni Keski-Kreikka Elýmnioi
Kiréas
Niléas
Marathónas Μαραθώνας
(Δήμος Μαραθώνος)
226,55 33 423 147,53 Marathónas Attika Grammatikó
Marathónas
Néa Mákri
Varnávas
Markópoulo Mesogaías Μαρκόπουλο Μεσογαίας
(Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας)
81,844 20 040 244,86 Markópoulo Attika
Maróneia-Sápes Μαρώνεια-Σάπες
(Δήμος Μαρώνειας-Σαπών)
640,11 14 733 23,02 Sápes Itä-Makedonia ja Traakia Maróneia
Sápes
Megalópoli Μεγαλόπολη
(Δήμος Μεγαλόπολης)
727,33 10 687 14,69 Megalópoli Peloponnesos Falaisía
Górtyna
Megalópoli
Meganísi Μεγανήσι
(Δήμος Μεγανησίου)
22,356 1 041 46,56 Katoméri Jooniansaaret
Mégara Μέγαρα
(Δήμος Μεγαρέων)
330,33 36 924 111,78 Mégara Attika Mégara
Néa Péramos
Megísti (Kastellórizo) Μεγίστη
(Δήμος Μεγίστης)
11,978 492 41,08 Megísti (Kastellórizo) Etelä-Egean saaret
Mesolóngi (Ierá Póli Mesolongíou) Μεσολόγγι
(Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου)
674,13 34 416 51,05 Mesolóngi Länsi-Kreikka Aitolikó
Mesolóngi
Oiniádes
Messíni Μεσσήνη
(Δήμος Μεσσήνης)
565,58 23 482 41,52 Messíni Peloponnesos Aípeia
Androúsa
Aristoménis
Ithómi
Messíni
Petalídi
Tríkorfo
Voufrádes
Metamórfosi Μεταμόρφωση
(Δήμος Μεταμορφώσεως)
5,502 29 891 5 432,75 Metamórfosi Attika
Métsovo Μέτσοβο
(Δήμος Μετσόβου)
366,82 6 196 16,89 Métsovo Epeiros Egnatía
Métsovo
Miléa
Mílos Μήλος
(Δήμος Μήλου)
160,147 4 977 31,08 Pláka Etelä-Egean saaret
Minóa Pediáda Μινώα Πεδιάδα
(Δήμος Μινώα Πεδιάδας)
394,24 17 563 44,55 Evangelismós Kreeta Arkalochóri
Kastélli
Thrapsanó
Mólos-Ágios Konstantínos Μώλος-Άγιος Κωνσταντίνος
(Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου)
340,05 12 090 35,55 Kaména Voúrla Keski-Kreikka Ágios Konstantínos
Kaména Voúrla
Mólos
Monemvasiá Μονεμβασιά
(Δήμος Μονεμβασιάς)
947,02 21 942 23,17 Moláoi Peloponnesos Asopós
Moláoi
Monemvasiá
Voiés
Zárakas
Moscháto-Távros Μοσχάτο-Ταύρος
(Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου)
5,24 40 413 7 712,40 Moscháto Attika Moscháto
Távros
Mouzáki Μουζάκι
(Δήμος Μουζακίου)
307,8 13 122 42,63 Mouzáki Thessalia Ithómi
Mouzáki
Pámisos
Mýki Μύκη
(Δήμος Μύκης)
626,97 15 540 24,79 Smínthi Itä-Makedonia ja Traakia Kotýli
Mýki
Sátres
Thérmes
Mýkonos Μύκονος
(Δήμος Μυκόνου)
105,183 10 134 96,35 Mýkonos Etelä-Egean saaret
Mylopótamos Μυλοπόταμος
(Δήμος Μυλοποτάμου)
337,93 14 363 42,50 Pérama Kreeta Geropótamos
Kouloúkonas
Zonianá
Nafpaktía Ναυπακτία
(Δήμος Ναυπακτίας)
870,38 27 800 31,94 Náfpaktos Länsi-Kreikka Antírrio
Apodotía
Chálkeia
Náfpaktos
Plátanos
Pyllíni
Náfplio Ναύπλιο
(Δήμος Ναυπλιέων)
387,78 33 356 86,02 Náfplio Peloponnesos Asíni
Midéa
Náfplio
Néa Tíryntha
Náousa Νάουσα
(Δήμος Νάουσας)
424,91 32 494 76,47 Náousa Keski-Makedonia Anthémia
Eirinoúpoli
Náousa
Náxos ja Pienet Kykladit Νάξος και Μικρές Κυκλάδες
(Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων)
495,76 18 864 38,05 Náxos Etelä-Egean saaret Donoúsa
Drymalía
Irakleiá
Koufonísia
Náxos
Schoinoúsa
Néa Ionía Νέα Ιωνία
(Δήμος Νέας Ιωνίας)
4,421 67 134 15 185,25 Néa Ionía Attika
Néa Propontída Νέα Προποντίδα
(Δήμος Νέας Προποντίδας)
380,77 36 500 95,86 Néa Moudaniá Keski-Makedonia Kallikráteia
Moudaniá
Tríglia
Néa Smýrni Νέα Σμύρνη
(Δήμος Νέας Σμύρνης)
3,524 73 076 20 736,66 Néa Smýrni Attika
Néa Zíchni Νέα Ζίχνη
(Δήμος Νέας Ζίχνης)
405,61 12 397 30,56 Néa Zíchni Keski-Makedonia Alistráti
Néa Zíchni
Neápoli-Sykiés Νεάπολη-Συκιές
(Δήμος Νεάπολης-Συκεών)
12,76 84 741 6 641,14 Sykiés Keski-Makedonia Ágios Pávlos
Neápoli
Péfka
Sykiés
Neméa Νεμέα
(Δήμος Νεμέας)
204,708 6 483 31,67 Neméa Peloponnesos
Nestório Νεστόριο
(Δήμος Νεστορίου)
618,46 2 646 4,28 Nestório Länsi-Makedonia Akrítes
Arrénes
Grámos
Nestório
Néstos Νέστος
(Δήμος Νέστου)
674,56 22 331 33,10 Chrysoúpoli Itä-Makedonia ja Traakia Chrysoúpoli
Keramotí
Oreinó
Níkaia-Ágios Ioánnis Réntis Νίκαια-Άγιος Ιωάννης Ρέντης
(Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη)
11,31 105 430 9 321,84 Níkaia Attika Ágios Ioánnis Réntis
Níkaia
Nikólaos Skoufás Νικόλαος Σκουφάς
(Δήμος Νικολάου Σκουφά)
225,94 12 753 56,44 Péta Epeiros Árachthos
Komméno
Kompotí
Péta
Nísyros Νίσυρος
(Δήμος Νισύρου)
50,055 1 008 20,14 Mandráki Etelä-Egean saaret
Nótia Kynouría Νότια Κυνουρία
(Δήμος Νότιας Κυνουρίας)
586,32 8 294 14,15 Leonídio Peloponnesos Kosmás
Leonídio
Tyrós
Nótio Pílio Νοτιό Πήλιο
(Δήμος Νοτίου Πηλίου)
369,36 10 216 27,66 Argalastí Thessalia Afétes
Argalastí
Miliés
Sipiáda
Tríkeri
Oichalía Οιχαλία
(Δήμος Οιχαλίας)
420,64 11 228 26,69 Meligalás Peloponnesos Andanía
Dório
Eíra
Meligalás
Oichalía
Oinoússes Οινούσσες
(Δήμος Οινουσσών)
17,427 826 47,40 Oinoússes Pohjois-Egean saaret
Oraiókastro Ωραιόκαστρο
(Δήμος Ωραιοκάστρου)
217,78 38 317 175,94 Oraiókastro Keski-Makedonia Kallithéa
Mygdonía
Oraiókastro
Orchomenós Ορχομενός
(Δήμος Ορχομενού)
436,41 11 621 26,63 Orchomenós Keski-Kreikka Akraifnía
Orchomenós
Orestiáda Ορεστιάδα
(Δήμος Ορεστιάδας)
967,5 37 695 38,96 Orestiáda Itä-Makedonia ja Traakia Kyprínos
Orestiáda
Trígono
Výssa
Orestída Ορεστίδα
(Δήμος Ορεστίδος)
349,26 11 802 33,79 Árgos Orestikó Länsi-Makedonia Árgos Orestikó
Íon Dragoúmis
Oropédio Lasithíou Οροπέδιο Λασιθίου
(Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου)
129,976 2 387 18,36 Tzermiádo Kreeta
Oropós Ωρωπός
(Δήμος Ωρωπού)
317,46 33 769 106,37 Oropós Attika Afídnes
Avlónas
Kálamos
Kapandríti
Malakása
Markópoulo Oropoú
Oropíoi
Polydéndri
Sykámino
Paianía Παιανία
(Δήμος Παιανίας)
47,14 26 668 565,72 Paianía Attika Glyká Nerá
Paianía
Paionía Παιονία
(Δήμος Παιονίας)
923,7 28 493 30,85 Polýkastro Keski-Makedonia Axioúpoli
Evropós
Gouménissa
Livádia
Polýkastro
Palaió Fáliro Παλαιό Φάληρο
(Δήμος Παλαιού Φαλήρου)
4,574 64 021 13 996,72 Palaió Fáliro Attika
Palamás Παλαμάς
(Δήμος Παλαμά)
383,23 16 726 43,64 Palamás Thessalia Fýllo
Palamás
Séllana
Pallíni Παλλήνη
(Δήμος Παλλήνης)
30,72 54 415 1 771,32 Pallíni Attika Anthoúsa
Gérakas
Pallíni
Pangaío Παγγαίο
(Δήμος Παγγαίου)
698,01 32 085 45,97 Eleftheroúpoli Itä-Makedonia ja Traakia Eleftherés
Eleftheroúpoli
Orfáni
Pangaío
Piereís
Papágou-Cholargós Παπάγου-Χολαργός
(Δήμος Παπάγου-Χολαργού)
8,63 44 539 5 160,95 Cholargós Attika Cholargós
Papágou
Paranésti Παρανέστι
(Δήμος Παρανεστίου)
1 037,82 3 901 3,76 Paranésti Itä-Makedonia ja Traakia Nikifóros
Paranésti
Párga Πάργα
(Δήμος Πάργας)
276,46 11 866 42,92 Kanalláki Epeiros Fanári
Párga
Páros Πάρος
(Δήμος Πάρου)
196,308 13 715 69,86 Paroikiá Etelä-Egean saaret
Pátmos Πάτμος
(Δήμος Πάτμου)
45,039 3 047 67,65 Chóra Etelä-Egean saaret
Patras
(Pátra)
Πάτρα
(Δήμος Πατρέων)
333,14 213 984 642,32 Patras Länsi-Kreikka Messátida
Paralía
Patras
Río
Vrachnaíika
Pávlos Melás Παύλος Μελάς
(Δήμος Παύλου Μελά)
24,92 99 245 3 982,54 Stavroúpoli Keski-Makedonia Efkarpía
Políchni
Stavroúpoli
Paxoí Παξοί
(Δήμος Παξών)
30,121 2 300 76,36 Gáios Jooniansaaret
Pélla Πέλλα
(Δήμος Πέλλας)
668,58 63 122 94,41 Giannitsá Keski-Makedonia Giannitsá
Krýa Vrýsi
Kýrros
Mégas Aléxandros
Pélla
Pentéli Πεντέλη
(Δήμος Πεντέλης)
32,90 34 934 1 061,82 Pentéli Attika Melíssia
Néa Pentéli
Pentéli
Pérama Πέραμα
(Δήμος Περάματος)
14,729 25 389 1 723,74 Pérama Attika
Peristéri Περιστέρι
(Δήμος Περιστερίου)
10,05 139 981 13 928,46 Peristéri Attika
Petroúpoli Πετρούπολη
(Δήμος Πετρουπόλεως)
6,800 58 979 8 673,38 Petroúpoli Attika
Pineiós Πηνειός
(Δήμος Πηνειού)
162,89 21 034 129,13 Gastoúni Länsi-Kreikka Gastoúni
Traganó
Vartholomió
Pireus
(Peiraiás)
Πειραιάς
(Δήμος Πειραιώς)
10,865 163 688 15 065,62 Pireus Attika
Plataniás Πλατανιάς
(Δήμος Πλατανιά)
495,43 16 874 34,06 Geráni Kreeta Kolymvári
Mousoúroi
Plataniás
Voukoliés
Pogóni Πωγώνι
(Δήμος Πωγωνίου)
702,54 8 960 12,75 Kalpáki Epeiros Áno Kalamás
Áno Pogóni
Delvináki
Kalpáki
Lávdani
Pogonianí
Polýgyros Πολύγυρος
(Δήμος Πολυγύρου)
951,97 22 048 23,16 Polýgyros Keski-Makedonia Anthemoúntas
Ormýlia
Polýgyros
Zervochória
Póros Πόρος
(Δήμος Πόρου)
49,582 3 993 80,53 Póros Attika
Préspes Πρέσπες
(Δήμος Πρεσπών)
504,19 1 560 3,09 Laimós Länsi-Makedonia Krystallopigí
Préspes
Préveza Πρέβεζα
(Δήμος Πρέβεζας)
381,64 31 733 83,15 Préveza Epeiros Loúros
Préveza
Zálongo
Prosotsáni Προσοτσάνη
(Δήμος Προσοτσάνης)
482,77 13 066 27,06 Prosotsáni Itä-Makedonia ja Traakia Prosotsáni
Sitagroí
Psará Ψαρά
(Δήμος Ψαρών)
44,511 458 10,29 Psará Pohjois-Egean saaret
Pýdna-Kolindrós Πύδνα-Κολινδρός
(Δήμος Πύδνας-Κολινδρού)
341,24 15 179 44,48 Aigínio Keski-Makedonia Aigínio
Kolindrós
Methóni
Pýdna
Pylaía-Chortiátis Πυλαία-Χορτιάτης
(Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη)
156,83 70 110 447,04 Panórama Keski-Makedonia Chortiátis
Panórama
Pylaía
Pýli Πύλη
(Δήμος Πύλης)
747,68 14 343 19,18 Pýli Thessalia Aíthikes
Gómfoi
Myrófyllo
Neráida
Piáleia
Píndos
Pýli
Pýlos-Néstoras Πύλος-Νέστορας
(Δήμος Πύλου-Νέστορος)
551,94 21 077 38,19 Pýlos Peloponnesos Chiliochória
Koróni
Methóni
Néstoras
Papafléssas
Pýlos
Pýrgos Πύργος
(Δήμος Πύργου)
455,12 47 995 105,46 Pýrgos Länsi-Kreikka Iárdanos
Oléni
Pýrgos
Vólakas
Rafína-Pikérmi Ραφήνα-Πικέρμι
(Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου)
41,84 20 266 484,37 Rafína Attika Pikérmi
Rafína
Réthymno Ρέθυμνο
(Δήμος Ρεθύμνου)
397,48 55 525 139,69 Réthymno Kreeta Arkádi
Láppa
Nikifóros Fokás
Réthymno
Rígas Feraíos Ρήγας Φεραίος
(Δήμος Ρήγα Φεραίου)
549,77 10 922 19,87 Velestíno Thessalia Ferés
Kárla
Keramídi
Ródos Ρόδος
(Δήμος Ρόδου)
1 407,94 115 490 82,03 Ródos Etelä-Egean saaret Afántou
Archángelos
Attávyros
Ialysós
Kallithéa
Kámeiros
Líndos
Nótia Ródos
Petaloúdes
Ródos
Salamis
(Salamína)
Σαλαμίνα
(Δήμος Σαλαμίνος)
96,09 39 283 408,81 Salamis Attika Ampelákia
Salamis
Sámos Σάμος
(Δήμος Σάμου)
477,62 32 977 69,04 Sámos Pohjois-Egean saaret Karlóvasi
Marathókampos
Pythagóreio
Vathý
Samothráki Σαμοθράκη
(Δήμος Σαμοθράκης)
177,977 2 859 16,06 Samothráki Itä-Makedonia ja Traakia
Saronikós Σαρωνικός
(Δήμος Σαρωνικού)
133,43 29 002 217,36 Kalývia Thorikoú Attika Anávyssos
Kalývia Thorikoú
Kouvarás
Palaiá Fókaia
Saronída
Sérifos Σέριφος
(Δήμος Σερίφου)
75,207 1 420 18,88 Sérifos Etelä-Egean saaret
Sérres Σέρρες
(Δήμος Σερρών)
601,49 76 817 127,71 Sérres Keski-Makedonia Áno Vrontoú
Kapetán Mitroúsi
Lefkónas
Oreiní
Sérres
Skoútari
Sérvia-Velventós Σέρβια-Βελβεντός
(Δήμος Σερβίων - Βελβεντού)
1 072,3 14 830 13,83 Sérvia Länsi-Makedonia Kamvoúnia
Livaderó
Sérvia
Velventós
Sfakiá Σφακιά
(Δήμος Σφακίων)
467,589 1 889 4,04 Chóra Sfakíon Kreeta
Sífnos Σίφνος
(Δήμος Σίφνου)
73,942 2 625 35,50 Apollonía Etelä-Egean saaret
Síkinos Σίκινος
(Δήμος Σικίνου)
42,507 273 6,42 Síkinos Etelä-Egean saaret
Sikyóna Σικυώνα
(Δήμος Σικυωνίων)
612,55 22 794 37,21 Kiáto Peloponnesos Feneós
Sikyóna
Stymfalía
Sintikí Σιντική
(Δήμος Σιντικής)
1 112,4 22 195 19,95 Sidirókastro Keski-Makedonia Achladochóri
Ágkistro
Kerkíni
Petrítsi
Promachónas
Sidirókastro
Siteía Σητεία
(Δήμος Σητείας)
633,22 18 318 28,93 Siteía Kreeta Ítanos
Léfki
Siteía
Sithonía Σιθωνία
(Δήμος Σιθωνίας)
514,70 12 394 24,08 Nikíti Keski-Makedonia Sithonía
Toróni
Skiáthos Σκιάθος
(Δήμος Σκιάθου)
49,898 6 088 122,00 Skiáthos Thessalia
Skópelos Σκόπελος
(Δήμος Σκοπέλου)
96,299 4 960 51,51 Skópelos Thessalia
Skýdra Σκύδρα
(Δήμος Σκύδρας)
239,57 20 188 84,27 Skýdra Keski-Makedonia Meniída
Skýdra
Skýros Σκύρος
(Δήμος Σκύρου)
223,100 2 994 13,42 Skýros Keski-Kreikka
Sofádes Σοφάδες
(Δήμος Σοφάδων)
728,78 18 864 25,88 Sofádes Thessalia Árni
Menelaḯda
Rentína
Sofádes
Tamásio
Souflí Σουφλί
(Δήμος Σουφλίου)
1 339,56 14 941 11,15 Souflí Itä-Makedonia ja Traakia Orféas
Souflí
Tycheró
Soúli Σούλι
(Δήμος Σουλίου)
501,85 10 063 20,05 Paramythiá Epeiros Achérontas
Paramythiá
Soúli
Spárti Σπάρτη
(Δήμος Σπάρτης)
1 189,8 35 259 29,63 Spárti Peloponnesos Fáris
Karyés
Mystrás
Oinoúntas
Pellána
Spárti
Therápnes
Spáta-Artémida Σπάτα-Αρτέμιδα
(Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος)
73,95 33 821 457,35 Spáta Attika Artémida
Spáta
Spétses Σπέτσες
(Δήμος Σπετσών)
27,121 4 027 148,48 Spétses Attika
Stylída Στυλίδα
(Δήμος Στυλίδος)
462,42 12 750 27,57 Stylída Keski-Kreikka Echinaíoi
Pelasgía
Stylída
Sými Σύμη
(Δήμος Σύμης)
65,754 2 590 39,39 Sými Etelä-Egean saaret
Sýros-Ermoúpoli Σύρος-Ερμούπολη
(Δήμος Σύρου-Ερμούπολης)
102,37 21 507 210,09 Ermoúpoli Etelä-Egean saaret Áno Sýros
Ermoúpoli
Poseidonía
Tanágra Τανάγρα
(Δήμος Τανάγρας)
457,94 19 432 42,43 Schimatári Keski-Kreikka Dervenochória
Oinófyta
Schimatári
Tanágra
Témpi Τέμπη
(Δήμος Τεμπών)
576,95 13 712 23,77 Makrychóri Thessalia Ampelákia
Gónnoi
Káto Ólympos
Makrychóri
Néssonas
Thásos Θάσος
(Δήμος Θάσου)
380,097 13 770 36,23 Thásos Itä-Makedonia ja Traakia
Thíva
Θήβα
(Δήμος Θηβαίων)
822,92 36 477 44,33 Thíva Keski-Kreikka Plataiés
Thíva
Thísvi
Vágia
Thermaïkós Θερμαϊκός
(Δήμος Θερμαϊκού)
131,36 50 264 382,64 Peraía Keski-Makedonia Epanomí
Michanióna
Thermaïkós
Thérmi Θέρμη
(Δήμος Θέρμης)
100,943 53 201 527,04 Thérmi Keski-Makedonia Míkra
Thérmi
Vasiliká
Thérmo Θέρμο
(Δήμος Θέρμου)
333,701 8 242 24,70 Thérmo Länsi-Kreikka
Thessaloniki Θεσσαλονίκη
(Δήμος Θεσσαλονίκης)
20,85 325 182 15 596,26 Thessaloniki Keski-Makedonia Thessaloniki
Triandría
Thíra (Santorini) Θήρα
(Δήμος Θήρας)
90,96 15 550 170,95 Firá Etelä-Egean saaret Firá
Oía
Tílos Τήλος
(Δήμος Τήλου)
65,525 780 11,90 Megálo Chorió Etelä-Egean saaret
Tínos Τήνος
(Δήμος Τήνου)
194,59 8 636 44,38 Tínos Etelä-Egean saaret Exómvourgo
Pánormos
Tínos
Tópeiros Τόπειρος
(Δήμος Τοπείρου)
312,493 11 544 36,94 Évlalo Itä-Makedonia ja Traakia
Trifylía Τριφυλία
(Δήμος Τριφυλίας)
602,77 27 373 45,41 Kyparissía Peloponnesos Aetós
Avlónas
Filiatrá
Gargaliánoi
Kyparissía
Tripýla
Tríkala Τρίκαλα
(Δήμος Τρικκαίων)
608,48 81 355 133,70 Tríkala Thessalia Estiaiótida
Faloreía
Kallídendro
Kóziakas
Megála Kalývia
Paliókastro
Paralithaíoi
Tríkala
Trípoli Τρίπολη
(Δήμος Τρίπολης)
1 481 47 254 31,91 Trípoli Peloponnesos Fálanthos
Korýthio
Levídi
Mantíneia
Skirítida
Tegéa
Trípoli
Valtétsi
Troizinía-Méthana Τροιζηνία-Μέθανα
(Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων)
241,05 7 143 29,63 Galatás Attika Méthana
Troizína
Týrnavos Τύρναβος
(Δήμος Τυρνάβου)
516,29 25 032 48,48 Týrnavos Thessalia Ampelónas
Týrnavos
Vári-Voúla-Vouliagméni Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη
(Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης)
33,94 48 399 1 426,02 Voúla Attika Vári
Voúla
Vouliagméni
Vélo-Vócha Βέλο-Βόχα
(Δήμος Βέλου-Βόχας)
164,54 19 027 115,64 Zevgolateío Peloponnesos Vélo
Vócha
Véroia Βέροια
(Δήμος Βέροιας)
791,43 66 547 84,08 Véroia Keski-Makedonia Apóstolos Pávlos
Dovrás
Makedonída
Vergína
Véroia
Viánnos Βιάννος
(Δήμος Βιάννου)
221,54 5 563 25,11 Áno Viánnos Kreeta
Visaltía Βισαλτία
(Δήμος Βισαλτίας)
659,23 20 030 30,38 Nigríta Keski-Makedonia Achinós
Nigríta
Trágilos
Visaltía
Vóio Βόιο
(Δήμος Βοΐου)
1 021,02 18 386 18,01 Siátista Länsi-Makedonia Áskio
Neápoli
Pentálofos
Siátista
Tsotýli
Vólos Βόλος
(Δήμος Βόλου)
387,14 144 449 373,12 Vólos Thessalia Agriá
Aisonía
Artémida
Iolkós
Makrinítsa
Néa Anchíalos
Néa Ionía
Portariá
Vólos
Vólvi Βόλβη
(Δήμος Βόλβης)
782,69 23 478 30,00 Stavrós Keski-Makedonia Ágios Geórgios
Apollonía
Aréthousa
Egnatía
Mádytos
Rentína
Vóreia Kynouría Βόρεια Κυνουρία
(Δήμος Βόρειας Κυνουρίας)
576,981 10 341 17,92 Ástros Peloponnesos
Vóreia Tzoumérka Βόρεια Τζουμέρκα
(Δήμος Βορείων Τζουμέρκων)
361,47 5 714 15,81 Prámanta Epeiros Kalarítes
Katsanochória
Matsoúki
Prámanta
Syrráko
Tzoumérka
Vathýpedo
Vrilíssia Βριλήσσια
(Δήμος Βριλησσίων)
3,856 30 741 7 972,25 Vrilíssia Attika
Výronas Βύρωνας
(Δήμος Βύρωνος)
9,204 61 308 6 661,02 Výronas Attika
Xánthi Ξάνθη
(Δήμος Ξάνθης)
495,39 65 133 131,48 Xánthi Itä-Makedonia ja Traakia Stavroúpoli
Xánthi
Xirómero Ξηρόμερο
(Δήμος Ξηρομέρου)
584,82 11 737 20,07 Astakós Länsi-Kreikka Alyzía
Astakós
Fyteíes
Xylókastro-Evrostína Ξυλόκαστρο-Ευρωστίνα
(Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης)
409,89 17 365 42,37 Xylókastro Peloponnesos Evrostína
Xylókastro
Zacháro Ζαχάρω
(Δήμος Ζαχάρως)
275,65 8 953 32,48 Zacháro Länsi-Kreikka Figaleía
Zacháro
Zagorá-Mourési Ζαγορά-Μουρέσι
(Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου)
150,54 5 809 38,59 Zagorá Thessalia Mourési
Zagorá
Zagóri Ζαγόρι
(Δήμος Ζαγορίου)
995,31 3 724 3,74 Asprángeloi Epeiros Anatolikó Zagóri
Kentrikó Zagóri
Pápigko
Týmfi
Vovoúsa
Zákynthos Ζάκυνθος
(Δήμος Ζακύνθου)
407,58 40 759 100,00 Zákynthos Jooniansaaret Alykés
Arkádioi
Artemisía
Elátia
Laganás
Zákynthos
Zirós Ζηρός
(Δήμος Ζηρού)
386,15 13 892 35,98 Filippiáda Epeiros Anógeio
Filippiáda
Kranéa
Thesprotikó
Zítsa Ζίτσα
(Δήμος Ζίτσας)
566,28 14 766 26,08 Eleoúsa Epeiros Ekáli
Evrymenés
Molossoí
Pasarónas
Zítsa
Zográfou Ζωγράφου
(Δήμος Ζωγράφου)
8,517 71 026 8 339,32 Zográfou Attika

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2011. Väestönlaskennan tulokset (XLS) 2011. The Hellenic Statistical Authority (ELSTAT). Viitattu 1.9.2014. (kreikaksi)