Luettelo Kreikan kaupungeista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä luettelo Kreikan kaupungeista luettelee kaikki Kreikan kaupungit, toisin sanoen maan kaikki asutukset, joissa on yli 2 000 asukasta. Erikseen on lueteltu varsinaiset kaupungit (πόλη, póli), toisin sanoen asutukset, joissa on yli 10 000 asukasta, ja pienet kaupungit (κωμόπολη, komópoli), joissa on 2 000–10 000 asukasta (vuonna 2011).[1]

Kaupungit (póli)Muokkaa

Nimi Nimi kreikaksi Kunta Alueyksikkö Alue Väkiluku (2011)
1 Ateena (Athína) Αθήνα Ateena Keski-Ateena Attika 664 046
2 Thessaloniki (Thessaloníki) Θεσσαλονίκη Thessaloniki Thessaloniki Keski-Makedonia 315 196
3 Patras (Pátrai) Πάτραι Patras Akhaia Länsi-Kreikka 168 034
4 Pireus (Peiraiéfs) Πειραιεύς Pireus Pireus Attika 163 688
5 Lárisa Λάρισα Lárisa Lárisa Thessalia 144 651
6 Iraklion (Irákleio) Ηράκλειο Iraklion Iraklion Kreeta 140 730
7 Peristéri Περιστέρι Peristéri Länsi-Ateena Attika 139 981
8 Kallithéa Καλλιθέα Kallithéa Etelä-Ateena Attika 100 641
9 Acharnés Αχαρνές Acharnés Itä-Attika Attika 99 346
10 Kalamariá Καλαμαριά Kalamariá Thessaloniki Keski-Makedonia 91 279
11 Níkaia Νίκαια Níkaia-Ágios Ioánnis Réntis Pireus Attika 89 380
12 Glyfáda Γλυφάδα Glyfáda Etelä-Ateena Attika 87 305
13 Vólos Βόλος Vólos Magnesia Thessalia 86 046
14 Ílio Ίλιο Ílio Länsi-Ateena Attika 84 793
15 Ilioúpoli Ηλιούπολη Ilioúpoli Keski-Ateena Attika 78 153
16 Keratsíni Κερατσίνι Keratsíni-Drapetsóna Pireus Attika 77 077
17 Évosmos Εύοσμος Kordelió-Évosmos Thessaloniki Keski-Makedonia 74 686
18 Chalándri Χαλάνδρι Chalándri Pohjois-Ateena Attika 74 192
19 Néa Smýrni Νέα Σμύρνη Néa Smýrni Etelä-Ateena Attika 73 076
20 Amaroúsio Αμαρούσιο Amaroúsio Pohjois-Ateena Attika 72 333
21 Ágios Dimítrios Άγιος Δημήτριος Ágios Dimítrios Etelä-Ateena Attika 71 294
22 Zográfou Ζωγράφου Zográfou Keski-Ateena Attika 71 026
23 Aigáleo Αιγάλεω Aigáleo Länsi-Ateena Attika 69 946
24 Néa Ionía Νέα Ιωνία Néa Ionía Pohjois-Ateena Attika 67 134
25 Ioánnina Ιωάννινα Ioánnina Ioánnina Epeiros 65 574
26 Palaió Fáliro Παλαιό Φάληρο Palaió Fáliro Etelä-Ateena Attika 64 021
27 Korydallós Κορυδαλλός Korydallós Pireus Attika 63 445
28 Tríkala Τρίκαλα Tríkala Tríkala Thessalia 61 653
29 Výronas Βύρωνας Výronas Keski-Ateena Attika 61 308
30 Agía Paraskeví Αγία Παρασκευή Agía Paraskeví Pohjois-Ateena Attika 59 704
31 Galátsi Γαλάτσι Galátsi Keski-Ateena Attika 59 345
32 Chalkída Χαλκίδα Chalkída Euboia Keski-Kreikka 59 125
33 Petroúpoli Πετρούπολη Petroúpoli Länsi-Ateena Attika 58 979
34 Sérres Σέρρες Sérres Sérres Keski-Makedonia 58 287
35 Alexandroúpoli Αλεξανδρούπολη Alexandroúpoli Évros Itä-Makedonia ja Traakia 57 812
36 Xánthi Ξάνθη Xánthi Xánthi Itä-Makedonia ja Traakia 56 122
37 Kateríni Κατερίνη Kateríni Pieria Keski-Makedonia 55 997
38 Kalamáta Καλαμάτα Kalamáta Messenia Peloponnesos 54 100
39 Kavála Καβάλα Kavála Kavála Itä-Makedonia ja Traakia 54 027
40 Chaniá Χανιά Chaniá Chaniá Kreeta 53 910
41 Lamía Λαμία Lamía Fthiotis Keski-Kreikka 52 006
42 Komotiní Κομοτηνή Komotiní Rodópi Itä-Makedonia ja Traakia 50 990
43 Irákleio Ηράκλειο Irákleio Pohjois-Ateena Attika 49 642
44 Ródos Ρόδος Ródos Ródos Etelä-Egean saaret 49 541
45 Kifisiá Κηφισιά Kifisiá Pohjois-Ateena Attika 47 332
46 Agrínio Αγρίνιο Agrínio Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 46 899
47 Stavroúpoli Σταυρούπολη Pávlos Melás Thessaloniki Keski-Makedonia 46 008
48 Chaïdári Χαϊδάρι Chaïdári Länsi-Ateena Attika 45 642
49 Dráma Δράμα Dráma Dráma Itä-Makedonia ja Traakia 44 823
50 Véroia Βέροια Véroia Imathía Keski-Makedonia 43 158
51 Kalamáki Καλαμάκι Álimos Etelä-Ateena Attika 41 720
52 Kozáni Κοζάνη Kozáni Kozáni Länsi-Makedonia 41 066
53 Políchni Πολίχνη Pávlos Melás Thessaloniki Keski-Makedonia 39 332
54 Kardítsa Καρδίτσα Kardítsa Kardítsa Thessalia 38 554
55 Sykiés Συκιές Neápoli-Sykiés Thessaloniki Keski-Makedonia 37 753
56 Ampelókipoi Αμπελόκηποι Ampelókipoi-Meneméni Thessaloniki Keski-Makedonia 37 381
57 Pylaía Πυλαία Pylaía-Chortiátis Thessaloniki Keski-Makedonia 34 625
58 Ágioi Anárgyroi Άγιοι Ανάργυροι Ágioi Anárgyroi-Kamateró Länsi-Ateena Attika 34 168
59 Argyroúpoli Αργυρούπολη Ellinikó-Argyroúpoli Etelä-Ateena Attika 34 097
60 Áno Liósia Άνω Λιόσια Fylí Länsi-Attika Attika 33 565
61 Néa Ionía Νέα Ιωνία Vólos Magnesia Thessalia 32 661
62 Réthymno Ρέθυμνο Réthymno Réthymno Kreeta 32 468
63 Ptolemaḯda Πτολεμαΐδα Eordaía Kozáni Länsi-Makedonia 32 127
64 Trípoli Τρίπολη Trípoli Arkadia Peloponnesos 30 866
65 Cholargós Χολαργός Papágou-Cholargós Pohjois-Ateena Attika 30 840
66 Vrilíssia Βριλήσσια Vrilíssia Pohjois-Ateena Attika 30 741
67 Asprópyrgos Ασπρόπυργος Asprópyrgos Länsi-Attika Attika 30 251
68 Kórinthos Κόρινθος Kórinthos Korinthia Peloponnesos 30 176
69 Gérakas Γέρακας Pallíni Itä-Attika Attika 29 939
70 Metamórfosi Μεταμόρφωση Metamórfosi Pohjois-Ateena Attika 29 891
71 Giannitsá Γιαννιτσά Pélla Pélla Keski-Makedonia 29 789
72 Voúla Βούλα Vári-Voúla-Vouliagméni Itä-Attika Attika 28 364
73 Kamateró Καματερό Ágioi Anárgyroi-Kamateró Länsi-Ateena Attika 28 361
74 Mytilíni Μυτιλήνη Mytilíni Lesbos Pohjois-Egean saaret 27 871
75 Neápoli Νεάπολη Neápoli-Sykiés Thessaloniki Keski-Makedonia 27 084
76 Elefthério-Kordelió Ελευθέριο-Κορδελιό Kordelió-Évosmos Thessaloniki Keski-Makedonia 27 067
77 Chíos Χίος Chíos Chíos Pohjois-Egean saaret 26 850
78 Agía Varvára Αγία Βαρβάρα Agía Varvára Länsi-Ateena Attika 26 550
79 Kaisarianí Καισαριανή Kaisarianí Keski-Ateena Attika 26 370
80 Néa Filadélfeia Νέα Φιλαδέλφεια Filadélfeia-Chalkidóna Keski-Ateena Attika 25 734
81 Moscháto Μοσχάτο Moscháto-Távros Etelä-Ateena Attika 25 441
82 Pérama Πέραμα Pérama Pireus Attika 25 389
83 Salamis (Salamína) Σαλαμίνα Salamis Saaret Attika 25 370
84 Elefsína Ελευσίνα Elefsína Länsi-Attika Attika 24 910
85 Korfu (Kérkyra) Κέρκυρα Keski-Korfu ja Diapontiset saaret Korfu Jooniansaaret 24 838
86 Pýrgos Πύργος Pýrgos Elis Länsi-Kreikka 24 359
87 Mégara Μέγαρα Mégara Länsi-Attika Attika 23 456
88 Kilkís Κιλκίς Kilkís Kilkís Keski-Makedonia 22 914
89 Dáfni Δάφνη Dáfni-Ymittós Keski-Ateena Attika 22 913
90 Thíva Θήβα Thíva Boiotia Keski-Kreikka 22 883
91 Melíssia Μελίσσια Pentéli Pohjois-Ateena Attika 22 741
92 Árgos Άργος Árgos-Mykínes Argolis Peloponnesos 22 209
93 Árta Άρτα Árta Árta Epeiros 21 895
94 Artémida Αρτέμιδα Spáta-Artémida Itä-Attika Attika 21 488
95 Livadeiá Λεβάδεια Livadeiá Boiotia Keski-Kreikka 21 379
96 Péfki Πεύκη Lykóvrysi-Péfki Pohjois-Ateena Attika 21 352
97 Oraiókastro Ωραιόκαστρο Oraiókastro Thessaloniki Keski-Makedonia 20 852
98 Aígio Αίγιο Aigiáleia Akhaia Länsi-Kreikka 20 422
99 Kos Κως Kos Kos Etelä-Egean saaret 19 432
100 Koropí Κορωπί Kropía Itä-Attika Attika 19 164
101 Préveza Πρέβεζα Préveza Préveza Epeiros 19 042
102 Náousa Νάουσα Náousa Imathía Keski-Makedonia 18 882
103 Orestiáda Ορεστιάδα Orestiáda Évros Itä-Makedonia ja Traakia 18 426
104 Peraía Περαία Thermaïkós Thessaloniki Keski-Makedonia 18 326
105 Édessa Έδεσσα Édessa Pélla Keski-Makedonia 18 229
106 Flórina Φλώρινα Flórina Flórina Länsi-Makedonia 17 686
107 Panórama Πανόραμα Pylaía-Chortiátis Thessaloniki Keski-Makedonia 17 444
108 Néa Erythraía Νέα Ερυθραία Kifisiá Pohjois-Ateena Attika 17 379
109 Ellinikó Ελληνικό Ellinikó-Argyroúpoli Etelä-Ateena Attika 17 259
110 Amaliáda Αμαλιάδα Ilída Elis Länsi-Kreikka 16 763
111 Pallíni Παλλήνη Pallíni Itä-Attika Attika 16 415
112 Spárti Σπάρτη Spárti Lakonia Peloponnesos 16 239
113 Ágios Ioánnis Réntis Άγιος Ιωάννης Ρέντης Níkaia-Ágios Ioánnis Réntis Pireus Attika 16 050
114 Thérmi Θέρμη Thérmi Thessaloniki Keski-Makedonia 16 004
115 Vári Βάρη Vári-Voúla-Vouliagméni Itä-Attika Attika 15 855
116 Néa Mákri Νέα Μάκρη Marathónas Itä-Attika Attika 15 554
117 Távros Ταύρος Moscháto-Távros Etelä-Ateena Attika 14 972
118 Alexándreia Αλεξάνδρεια Alexándreia Imathía Keski-Makedonia 14 821
119 Meneméni Μενεμένη Ampelókipoi-Meneméni Thessaloniki Keski-Makedonia 14 746
120 Paianía Παιανία Paianía Itä-Attika Attika 14 595
121 Kalývia Thorikoú Καλύβια Θορικού Saronikós Itä-Attika Attika 14 424
122 Náfplio Ναύπλιο Náfplio Argolis Peloponnesos 14 203
123 Drapetsóna Δραπετσώνα Keratsíni-Drapetsóna Pireus Attika 13 968
124 Efkarpía Ευκαρπία Pávlos Melás Thessaloniki Keski-Makedonia 13 905
125 Papágou Παπάγου Papágou-Cholargós Pohjois-Ateena Attika 13 699
126 Náfpaktos Ναύπακτος Nafpaktía Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 13 415
127 Kastoriá Καστοριά Kastoriá Kastoriá Länsi-Makedonia 13 387
128 Grevená Γρεβενά Grevená Grevená Länsi-Makedonia 13 137
129 Péfka Πεύκα Neápoli-Sykiés Thessaloniki Keski-Makedonia 13 052
130 Néa Alikarnassós Νέα Αλικαρνασσός Iraklion Iraklion Kreeta 12 925
131 Mesolóngi Μεσολόγγι Mesolóngi Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 12 785
132 Gázi Γάζι Malevízi Iraklion Kreeta 12 606
133 Ierápetra Ιεράπετρα Ierápetra Lasíthi Kreeta 12 355
134 Póthia eli Kálymnos Πόθια/Κάλυμνος Kálymnos Kálymnos Etelä-Egean saaret 12 324
135 Rafína Ραφήνα Rafína-Pikérmi Itä-Attika Attika 12 168
136 Loutráki Λουτράκι Loutráki-Perachóra-Ágioi Theódoroi Korinthia Peloponnesos 11 564
137 Ágios Nikólaos Άγιος Νικόλαος Ágios Nikólaos Lasíthi Kreeta 11 421
138 Ermoúpoli Ερμούπολη Sýros-Ermoúpoli Sýros Etelä-Egean saaret 11 407
139 Ialysós Ιαλυσός Ródos Ródos Etelä-Egean saaret 11 331
140 Mándra Μάνδρα Mándra-Eidyllía Länsi-Attika Attika 11 327
141 Týrnavos Τύρναβος Týrnavos Lárisa Thessalia 11 069
142 Glyká Nerá Γλυκά Νερά Paianía Itä-Attika Attika 11 049
143 Ymittós Υμηττός Dáfni-Ymittós Keski-Ateena Attika 10 715
144 Néo Psychikó Νέο Ψυχικό Filothéi-Psychikó Pohjois-Ateena Attika 10 137

Pienet kaupungit (komópoli)Muokkaa

Nimi Nimi kreikaksi Kunta Alueyksikkö Alue Väkiluku (2011)
145 Triandría Τριανδρία Thessaloniki Thessaloniki Keski-Makedonia 9 986
146 Ágios Stéfanos Άγιος Στέφανος Diónysos Itä-Attika Attika 9 892
147 Diavatá Διαβατά Délta Thessaloniki Keski-Makedonia 9 890
148 Néa Chalkidóna Νέα Χαλκηδώνα Filadélfeia-Chalkidóna Keski-Ateena Attika 9 822
149 Kiáto Κιάτο Sikyóna Korinthia Peloponnesos 9 812
150 Anatolí Ανατολή Ioánnina Ioánnina Epeiros 9 798
151 Zákynthos Ζάκυνθος Zákynthos Zákynthos Jooniansaaret 9 772
152 Argostóli Αργοστόλι Argostóli Kefaloniá Jooniansaaret 9 748
153 Pórto Ráfti Πόρτο Ράφτη Markópoulo Mesogaías Itä-Attika Attika 9 686
154 Lykóvrysi Λυκόβρυση Lykóvrysi-Péfki Pohjois-Ateena Attika 9 650
155 Psychikó Ψυχικό Filothéi-Psychikó Pohjois-Ateena Attika 9 529
156 Markópoulo Μαρκόπουλο Markópoulo Mesogaías Itä-Attika Attika 9 513
157 Néa Artáki Νέα Αρτάκη Chalkída Euboia Keski-Kreikka 9 489
158 Zefýri Ζεφύρι Fylí Länsi-Attika Attika 9 454
159 Siteía Σητεία Siteía Lasíthi Kreeta 9 348
160 Néa Moudaniá Νέα Μουδανιά Néa Propontída Chalkidikí Keski-Makedonia 9 342
161 Fársala Φάρσαλα Fársala Lárisa Thessalia 9 298
162 Síndos Σίνδος Délta Thessaloniki Keski-Makedonia 9 289
163 Didymóteicho Διδυμότειχο Didymóteicho Évros Itä-Makedonia ja Traakia 9 263
164 Spáta Σπάτα Spáta-Artémida Itä-Attika Attika 9 198
165 Igoumenítsa Ηγουμενίτσα Igoumenítsa Thesprotia Epeiros 9 145
166 Epanomí Επανομή Thermaïkós Thessaloniki Keski-Makedonia 8 979
167 Chrysoúpoli Χρυσούπολη Néstos Kavála Itä-Makedonia ja Traakia 8 885
168 Néa Michanióna Νέα Μηχανιώνα Thermaïkós Thessaloniki Keski-Makedonia 8 775
169 Lefkas (Lefkáda) Λευκάδα Lefkas Lefkas Jooniansaaret 8 673
170 Néa Péramos Νέα Πέραμος Mégara Länsi-Attika Attika 8 333
171 Kalampáka Καλαμπάκα Kalampáka Tríkala Thessalia 8 330
172 Almyrós Αλμυρός Almyrós Magnesia Thessalia 7 955
173 Giánnouli Γιάννουλη Lárisa Lárisa Thessalia 7 885
174 Koufália Κουφάλια Chalkidóna Thessaloniki Keski-Makedonia 7 850
175 Lagkadás Λαγκαδάς Lagkadás Thessaloniki Keski-Makedonia 7 764
176 Mourniés Μουρνιές Chaniá Chaniá Kreeta 7 553
177 Keratéa Κερατέα Lavreotikí Itä-Attika Attika 7 493
178 Gastoúni Γαστούνη Pineiós Elis Länsi-Kreikka 7 485
179 Árgos Orestikó Άργος Ορεστικό Orestída Kastoriá Länsi-Makedonia 7 473
180 Elassóna Ελασσώνα Elassóna Lárisa Thessalia 7 338
181 Filothéi Φιλοθέη Filothéi-Psychikó Pohjois-Ateena Attika 7 302
182 Chalástra Χαλάστρα Délta Thessaloniki Keski-Makedonia 7 270
183 Néa Kallikráteia Νέα Καλλικράτεια Néa Propontída Chalkidikí Keski-Makedonia 7 238
184 Trílofo Τρίλοφο Thérmi Thessaloniki Keski-Makedonia 7 227
185 Néa Pentéli Νέα Πεντέλη Pentéli Pohjois-Ateena Attika 7 198
186 Drosiá Δροσιά Diónysos Itä-Attika Attika 7 186
187 Karpenísi Καρπενήσι Karpenísi Evrytanía Keski-Kreikka 7 183
188 Marathónas Μαραθώνας Marathónas Itä-Attika Attika 7 170
189 Lávrio Λαύριο Lavreotikí Itä-Attika Attika 7 078
190 Náxos Νάξος Náxos ja Pienet Kykladit Náxos Etelä-Egean saaret 7 070
191 Polýkastro Πολύκαστρο Paionía Kilkís Keski-Makedonia 7 064
192 Litóchoro Λιτόχωρο Dío-Ólympos Pieria Keski-Makedonia 6 995
193 Ámfissa Άμφισσα Delfoí Fokis Keski-Kreikka 6 919
194 Aígina Αίγινα Aígina Saaret Attika 6 867
195 Ágios Pávlos Άγιος Παύλος Neápoli-Sykiés Thessaloniki Keski-Makedonia 6 852
196 Karlóvasi Καρλόβασι Dytikí Sámos Sámos Pohjois-Egean saaret 6 708
197 Káto Achaḯa Κάτω Αχαΐα Dytikí Achaḯa Akhaia Länsi-Kreikka 6 618
198 Vasilikó Βασιλικό Chalkída Euboia Keski-Kreikka 6 571
199 Aridaía Αριδαία Almopía Pélla Keski-Makedonia 6 561
200 Ágios Konstantínos Άγιος Κωνσταντίνος Agrínio Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 6 534
201 Ánoixi Άνοιξη Diónysos Itä-Attika Attika 6 510
202 Asvestochóri Ασβεστοχώρι Pylaía-Chortiátis Thessaloniki Keski-Makedonia 6 392
203 Moíres Μοίρες Faistós Iraklion Kreeta 6 379
204 Soúda Σούδα Chaniá Chaniá Kreeta 6 358
205 Paralía Παραλία Patras Akhaia Länsi-Kreikka 6 336
206 Kounoupidianá Κουνουπιδιανά Chaniá Chaniá Kreeta 6 334
207 Ovriá Οβριά Patras Akhaia Länsi-Kreikka 6 308
208 Anávyssos Ανάβυσσος Saronikós Itä-Attika Attika 6 202
209 Thrakomakedónes Θρακομακεδόνες Acharnés Itä-Attika Attika 6 200
210 Sámos Σάμος Anatolikí Sámos Sámos Pohjois-Egean saaret 6 191
211 Polýgyros Πολύγυρος Polýgyros Chalkidikí Keski-Makedonia 6 121
212 Ampelónas Αμπελώνας Týrnavos Lárisa Thessalia 6 083
213 Afántou Αφάντου Ródos Ródos Etelä-Egean saaret 6 072
214 Messíni Μεσσήνη Messíni Messenia Peloponnesos 6 065
215 Néoi Epivátes Νέοι Επιβάτες Thermaïkós Thessaloniki Keski-Makedonia 5 984
216 Filiatrá Φιλιατρά Trifylía Messenia Peloponnesos 5 969
217 Leontário Λεοντάριο Pallíni Itä-Attika Attika 5 929
218 Ekáli Εκάλη Kifisiá Pohjois-Ateena Attika 5 889
219 Psachná Ψαχνά Dírfys-Messapía Euboia Keski-Kreikka 5 827
220 Megalópoli Μεγαλόπολη Megalópoli Arkadia Peloponnesos 5 748
221 Palamás Παλαμάς Palamás Kardítsa Thessalia 5 745
222 Avlónas Αυλώνας Oropós Itä-Attika Attika 5 744
223 Mýrina Μύρινα Límnos Límnos Pohjois-Egean saaret 5 711
224 Diónysos Διόνυσος Diónysos Itä-Attika Attika 5 651
225 Sofádes Σοφάδες Sofádes Kardítsa Thessalia 5 556
226 Nerokoúros Νεροκούρος Chaniá Chaniá Kreeta 5 531
227 Xylókastro Ξυλόκαστρο Xylókastro-Evrostína Korinthia Peloponnesos 5 500
228 Fílyro Φίλυρο Pylaía-Chortiátis Thessaloniki Keski-Makedonia 5 495
229 Siátista Σιάτιστα Voḯo Kozáni Länsi-Makedonia 5 490
230 Féres Φέρες Alexandroúpoli Évros Itä-Makedonia ja Traakia 5 457
231 Skýdra Σκύδρα Skýdra Pélla Keski-Makedonia 5 406
232 Plagiári Πλαγιάρι Thérmi Thessaloniki Keski-Makedonia 5 392
233 Archángelos Αρχάγγελος Ródos Ródos Etelä-Egean saaret 5 384
234 Kremastí Κρεμαστή Ródos Ródos Etelä-Egean saaret 5 363
235 Vrontádos Βροντάδος Chíos Chíos Pohjois-Egean saaret 5 323
236 Tympáki Τυμπάκι Faistós Iraklion Kreeta 5 285
237 Orchomenós Ορχομενός Orchomenós Boiotia Keski-Kreikka 5 238
238 Krýa Vrýsi Κρύα Βρύση Pélla Pélla Keski-Makedonia 5 214
239 Agriá Αγριά Vólos Magnesia Thessalia 5 191
240 Makrochóri Μακροχώρι Véroia Imathía Keski-Makedonia 5 189
241 Sidirókastro Σιδηρόκαστρο Sintikí Sérres Keski-Makedonia 5 177
242 Néa Anchíalos Νέα Αγχίαλος Vólos Magnesia Thessalia 5 132
243 Kyparissía Κυπαρισσία Trifylía Messenia Peloponnesos 5 131
244 Kárystos Κάρυστος Kárystos Euboia Keski-Kreikka 5 112
245 Kryonéri Κρυονέρι Diónysos Itä-Attika Attika 5 040
246 Drosiá Δροσιά Chalkída Euboia Keski-Kreikka 5 020
247 Gargaliánoi Γαργαλιάνοι Trifylía Messenia Peloponnesos 5 007
248 Atalánti Αταλάντη Lokroí Fthiotis Keski-Kreikka 4 978
249 Ágios Athanásios Άγιος Αθανάσιος Chalkidóna Thessaloniki Keski-Makedonia 4 967
250 Nigríta Νιγρίτα Visaltía Sérres Keski-Makedonia 4 947
251 Stylída Στυλίδα Stylída Fthiotis Keski-Kreikka 4 892
252 Skiáthos Σκιάθος Skiáthos Sporadit Thessalia 4 883
253 Chortiátis Χορτιάτης Pylaía-Chortiátis Thessaloniki Keski-Makedonia 4 873
254 Aiánteio Αιάντειο Salamis Saaret Attika 4 860
255 Pentéli Πεντέλη Pentéli Pohjois-Ateena Attika 4 851
256 Alivéri Αλιβέρι Kými-Alivéri Euboia Keski-Kreikka 4 827
257 Kítsi Κίτσι Kropía Itä-Attika Attika 4 788
258 Tínos Τήνος Tínos Tínos Etelä-Egean saaret 4 762
259 Magoúla Μαγούλα Elefsína Länsi-Attika Attika 4 735
260 Darátsos Δαράτσος Chaniá Chaniá Kreeta 4 732
261 Ampelákia Αμπελάκια Salamis Saaret Attika 4 710
262 Vónitsa Βόνιτσα Áktio-Vónitsa Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 4 703
263 Kalochóri Καλοχώρι Délta Thessaloniki Keski-Makedonia 4 672
264 Río Ρίο Patras Akhaia Länsi-Kreikka 4 664
265 Ágioi Theódoroi Άγιοι Θεόδωροι Loutráki-Perachóra-Ágioi Theódoroi Korinthia Peloponnesos 4 643
266 Filippiáda Φιλιππιάδα Zirós Préveza Epeiros 4 619
267 Alíartos Αλίαρτος Alíartos-Thespiés Boiotia Keski-Kreikka 4 402
268 Zevgolateío Ζευγολατείο Vélo-Vócha Korinthia Peloponnesos 4 363
269 Itéa Ιτέα Delfoí Fokis Keski-Kreikka 4 362
270 Eleftheroúpoli Ελευθερούπολη Pangaío Kavála Itä-Makedonia ja Traakia 4 360
271 Istiaía Ιστιαία Istiaía-Aidipsós Euboia Keski-Kreikka 4 339
272 Paroikiá eli Páros Παροικιά/Πάρος Páros Páros Etelä-Egean saaret 4 326
273 Arkalochóri Αρκαλοχώρι Minóa Pediáda Iraklion Kreeta 4 313
274 Gýtheio Γύθειο Anatolikí Máni Lakonia Peloponnesos 4 279
275 Néa Magnisía Νέα Μαγνησία Délta Thessaloniki Keski-Makedonia 4 266
276 Kíssamos Κίσσαμος Kíssamos Chaniá Kreeta 4 236
277 Vouliagméni Βουλιαγμένη Vári-Voúla-Vouliagméni Itä-Attika Attika 4 180
278 Erétria Ερέτρια Erétria Euboia Keski-Kreikka 4 166
279 Aigínio Αιγίνιο Pýdna-Kolindrós Pieria Keski-Makedonia 4 153
280 Kanáli Κανάλι Keski-Korfu ja Diapontiset saaret Korfu Jooniansaaret 4 086
281 Schimatári Σχηματάρι Tanágra Boiotia Keski-Kreikka 4 035
282 Aitolikó Αιτωλικό Mesolóngi Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 4 012
283 Kranídi Κρανίδι Ermionída Argolis Peloponnesos 4 006
284 Spétses Σπέτσες Spétses Saaret Attika 4 001
285 Fálanna Φάλαννα Lárisa Lárisa Thessalia 3 987
286 Perivólia Περιβόλια Chaniá Chaniá Kreeta 3 986
287 Andravída Ανδραβίδα Andravída-Kyllíni Elis Länsi-Kreikka 3 981
288 Epáno Archánes Επάνω Αρχάνες Archánes-Asteroúsia Iraklion Kreeta 3 969
289 Katsikás Κατσικάς Ioánnina Ioánnina Epeiros 3 885
290 Níkaia Νίκαια Kilelér Lárisa Thessalia 3 876
291 Néa Raidestós Νέα Ραιδεστός Thérmi Thessaloniki Keski-Makedonia 3 869
292 Neméa Νεμέα Neméa Korinthia Peloponnesos 3 853
293 Potamós Ποταμός Keski-Korfu ja Diapontiset saaret Korfu Jooniansaaret 3 840
294 Souflí Σουφλί Souflí Évros Itä-Makedonia ja Traakia 3 837
295 Malesína Μαλεσίνα Lokroí Fthiotis Keski-Kreikka 3 833
296 Amfilochía Αμφιλοχία Amfilochía Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 3 827
297 Irákleia Ηράκλεια Irákleia Sérres Keski-Makedonia 3 786
298 Mýkonos Μύκονος Mýkonos Mýkonos Etelä-Egean saaret 3 783
299 Agía Marína Αγία Μαρίνα Kropía Itä-Attika Attika 3 765
300 Vasiliká Βασιλικά Thérmi Thessaloniki Keski-Makedonia 3 762
301 Leonídio Λεωνίδιο Nótia Kynouría Arkadia Peloponnesos 3 761
302 Lixoúri Ληξούρι Lixoúri Kefaloniá Jooniansaaret 3 752
303 Leptokaryá Λεπτοκαρυά Dío-Ólympos Pieria Keski-Makedonia 3 700
304 Stavrós Σταυρός Vólvi Thessaloniki Keski-Makedonia 3 672
305 Amýntaio Αμύνταιο Amýntaio Flórina Länsi-Makedonia 3 671
306 Drymós Δρυμός Oraiókastro Thessaloniki Keski-Makedonia 3 659
307 Kýmina Κύμινα Délta Thessaloniki Keski-Makedonia 3 652
308 Póros Πόρος Póros Saaret Attika 3 651
309 Amárynthos Αμάρυνθος Erétria Euboia Keski-Kreikka 3 647
310 Kimméria Κιμμέρια Xánthi Xánthi Itä-Makedonia ja Traakia 3 644
311 Pastída Παστίδα Ródos Ródos Etelä-Egean saaret 3 641
312 Gouménissa Γουμένισσα Paionía Kilkís Keski-Makedonia 3 609
313 Vartholomió Βαρθολομιό Pineiós Elis Länsi-Kreikka 3 603
314 Lagyná Λαγυνά Lagkadás Thessaloniki Keski-Makedonia 3 591
315 Prosotsáni Προσοτσάνη Prosotsáni Dráma Itä-Makedonia ja Traakia 3 553
316 Néa Péramos Νέα Πέραμος Pangaío Kavála Itä-Makedonia ja Traakia 3 514
317 Rodítsa Ροδίτσα Lamía Fthiotis Keski-Kreikka 3 509
318 Deskáti Δεσκάτη Deskáti Grevená Länsi-Makedonia 3 508
319 Korinós Κορινός Kateríni Pieria Keski-Makedonia 3 487
320 Eleoúsa Ελεούσα Zítsa Ioánnina Epeiros 3 484
321 Chóra Χώρα Pýlos-Néstoras Messenia Peloponnesos 3 454
322 Ágios Nikólaos Άγιος Νικόλαος Chalkída Euboia Keski-Kreikka 3 426
323 Kardiá Καρδιά Thérmi Thessaloniki Keski-Makedonia 3 394
324 Ária Άρια Náfplio Argolis Peloponnesos 3 376
325 Krinídes Κρηνίδες Kavála Kavála Itä-Makedonia ja Traakia 3 365
326 Velventós Βελβεντός Sérvia-Velventós Kozáni Länsi-Makedonia 3 360
327 Kapandríti Καπανδρίτι Oropós Itä-Attika Attika 3 359
328 Sápes Σάπες Maróneia-Sápes Rodópi Itä-Makedonia ja Traakia 3 351
329 Vracháti Βραχάτι Vélo-Vócha Korinthia Peloponnesos 3 338
330 Lití Λητή Oraiókastro Thessaloniki Keski-Makedonia 3 302
331 Melissochóri Μελισσοχώρι Oraiókastro Thessaloniki Keski-Makedonia 3 287
332 Ierissós Ιερισσός Aristotélis Chalkidikí Keski-Makedonia 3 266
333 Vágia Βάγια Thíva Boiotia Keski-Kreikka 3 248
334 Thásos Θάσος Thásos Thásos Itä-Makedonia ja Traakia 3 234
335 Zipári Ζηπάρι Kos Kos Etelä-Egean saaret 3 227
336 Mália Μάλια Chersónisos Iraklion Kreeta 3 224
337 Koskinoú Κοσκινού Ródos Ródos Etelä-Egean saaret 3 175
338 Kardamítsia Καρδαμίτσια Ioánnina Ioánnina Epeiros 3 172
339 Agiá Αγιά Agiá Lárisa Thessalia 3 169
340 Galatás Γαλατάς Chaniá Chaniá Kreeta 3 166
341 Néos Marmarás Νέος Μαρμαράς Sithonía Chalkidikí Keski-Makedonia 3 158
342 Ágios Athanásios Άγιος Αθανάσιος Doxáto Dráma Itä-Makedonia ja Traakia 3 150
343 Alepoú Αλεπού Keski-Korfu ja Diapontiset saaret Korfu Jooniansaaret 3 149
344 Zacháro Ζαχάρω Zacháro Elis Länsi-Kreikka 3 145
345 Kallithéa Καλλιθέα Kateríni Pieria Keski-Makedonia 3 134
346 Melíki Μελίκη Alexándreia Imathía Keski-Makedonia 3 116
347 Paralía Avlídos Παραλία Αυλίδος Chalkída Euboia Keski-Kreikka 3 115
348 Kalampáki Καλαμπάκι Doxáto Dráma Itä-Makedonia ja Traakia 3 110
349 Vélo Βέλο Vélo-Vócha Korinthia Peloponnesos 3 096
350 Sochós Σοχός Lagkadás Thessaloniki Keski-Makedonia 3 094
351 Chalkidóna Χαλκηδώνα Chalkidóna Thessaloniki Keski-Makedonia 3 094
352 Skópelos Σκόπελος Skópelos Sporadit Thessalia 3 090
353 Neápoli Νεάπολη Monemvasiá Lakonia Peloponnesos 3 090
354 Chlói Χλόη Kastoriá Kastoriá Länsi-Makedonia 3 079
355 Néa Tríglia Νέα Τρίγλια Néa Propontída Chalkidikí Keski-Makedonia 3 071
356 Skála Σκάλα Evrótas Lakonia Peloponnesos 3 067
357 Géfyra Γέφυρα Chalkidóna Thessaloniki Keski-Makedonia 3 059
358 Maniákoi Μανιάκοι Kastoriá Kastoriá Länsi-Makedonia 3 055
359 Ntráfi Ντράφι Rafína-Pikérmi Itä-Attika Attika 3 055
360 Néa Mesimvría Νέα Μεσημβρία Chalkidóna Thessaloniki Keski-Makedonia 3 050
361 Velestíno Βελεστίνο Rígas Feraíos Magnesia Thessalia 3 044
362 Agía Triáda Αγία Τριάδα Thermaïkós Thessaloniki Keski-Makedonia 3 023
363 Amfíkleia Αμφίκλεια Amfíkleia-Eláteia Fthiotis Keski-Kreikka 3 012
364 Plomári Πλωμάρι Mytilíni Lesbos Pohjois-Egean saaret 2 996
365 Sérvia Σέρβια Sérvia-Velventós Kozáni Länsi-Makedonia 2 980
366 Ormýlia Ορμύλια Polýgyros Chalkidikí Keski-Makedonia 2 979
367 Krókos Κρόκος Kozáni Kozáni Länsi-Makedonia 2 977
368 Exochí Εξοχή Ioánnina Ioánnina Epeiros 2 975
369 Liménas Chersonísou Λιμένας Χερσονήσου Chersónisos Iraklion Kreeta 2 968
370 Néo Rýsio Νέο Ρύσιο Thérmi Thessaloniki Keski-Makedonia 2 952
371 Kónitsa Κόνιτσα Kónitsa Ioánnina Epeiros 2 942
372 Fylí Φυλή Fylí Länsi-Attika Attika 2 937
373 Lefkímmi Λευκίμμη Etelä-Korfu Korfu Jooniansaaret 2 935
374 Panaitólio Παναιτώλιο Agrínio Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 2 935
375 Saronída Σαρωνίδα Saronikós Itä-Attika Attika 2 932
376 Oinófyta Οινόφυτα Tanágra Boiotia Keski-Kreikka 2 927
377 Stamáta Σταμάτα Diónysos Itä-Attika Attika 2 906
378 Axioúpoli Αξιούπολη Paionía Kilkís Keski-Makedonia 2 897
379 Doxáto Δοξάτο Doxáto Dráma Itä-Makedonia ja Traakia 2 884
380 Pediní Πεδινή Ioánnina Ioánnina Epeiros 2 871
381 Erythrés Ερυθρές Mándra-Eidyllía Länsi-Attika Attika 2 862
382 Asproválta Ασπροβάλτα Vólvi Thessaloniki Keski-Makedonia 2 838
383 Kalythiés Καλυθιές Ródos Ródos Etelä-Egean saaret 2 836
384 Katochí Κατοχή Mesolóngi Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 2 829
385 Neochóri Νεοχώρι Mesolóngi Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 2 827
386 Kolindrós Κολινδρός Pýdna-Kolindrós Pieria Keski-Makedonia 2 822
387 Néa Výssa Νέα Βύσσα Orestiáda Évros Itä-Makedonia ja Traakia 2 805
388 Kainoúrgio Καινούργιο Agrínio Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 2 790
389 Violí Charáki Βιολί Χαράκι Réthymno Réthymno Kreeta 2 785
390 Deménika Δεμένικα Patras Akhaia Länsi-Kreikka 2 783
391 Néa Kíos Νέα Κίος Árgos-Mykínes Argolis Peloponnesos 2 778
392 Kassándreia Κασσάνδρεια Kassándra Chalkidikí Keski-Makedonia 2 775
393 Kaména Voúrla Καμένα Βούρλα Mólos-Ágios Konstantínos Fthiotis Keski-Kreikka 2 761
394 Choristí Χωριστή Dráma Dráma Itä-Makedonia ja Traakia 2 725
395 Amygdaleónas Αμυγδαλεώνας Kavála Kavála Itä-Makedonia ja Traakia 2 724
396 Néa Palátia Νέα Παλάτια Oropós Itä-Attika Attika 2 723
397 Palaiá Fókaia Παλαιά Φώκαια Saronikós Itä-Attika Attika 2 713
398 Nikíti Νικήτη Sithonía Chalkidikí Keski-Makedonia 2 711
399 Kárpathos Κάρπαθος Kárpathos Kárpathos Etelä-Egean saaret 2 707
400 Pláka Dílesi Πλάκα Δήλεσι Tanágra Boiotia Keski-Kreikka 2 696
401 Astakós Αστακός Xirómero Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 2 696
402 Kranéa Κρανέα Elassóna Lárisa Thessalia 2 691
403 Spercheiáda Σπερχειάδα Makrakómi Fthiotis Keski-Kreikka 2 691
404 Neápoli Νεάπολη Ágios Nikólaos Lasíthi Kreeta 2 683
405 Pálairos Πάλαιρος Áktio-Vónitsa Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 2 664
406 Ágios Vasíleios Άγιος Βασίλειος Patras Akhaia Länsi-Kreikka 2 662
407 Aráchova Αράχοβα Dístomo-Aráchova-Antikýra Boiotia Keski-Kreikka 2 657
408 Léchaio Λέχαιο Kórinthos Korinthia Peloponnesos 2 643
409 Lechainá Λεχαινά Andravída-Kyllíni Elis Länsi-Kreikka 2 641
410 Paradeísi Παραδείσι Ródos Ródos Etelä-Egean saaret 2 632
411 Megáli Panagía Μεγάλη Παναγία Aristotélis Chalkidikí Keski-Makedonia 2 592
412 Anatolikó Ανατολικό Délta Thessaloniki Keski-Makedonia 2 589
413 Íasmos Ίασμος Íasmos Rodópi Itä-Makedonia ja Traakia 2 586
414 Kéntavros Κένταυρος Mýki Xánthi Itä-Makedonia ja Traakia 2 580
415 Vrachnaíika Βραχναίικα Patras Akhaia Länsi-Kreikka 2 571
416 Rododáfni Ροδοδάφνη Aigiáleia Akhaia Länsi-Kreikka 2 564
417 Loutrá Aidipsoú Λουτρά Αιδηψού Istiaía-Aidipsós Euboia Keski-Kreikka 2 560
418 Livanátes Λιβανάτες Lokroí Fthiotis Keski-Kreikka 2 559
419 Néa Vrasná Νέα Βρασνά Vólvi Thessaloniki Keski-Makedonia 2 556
420 Xiropótamos Ξηροπόταμος Dráma Dráma Itä-Makedonia ja Traakia 2 554
421 Markópoulo Μαρκόπουλο Oropós Itä-Attika Attika 2 549
422 Perístasi Περίσταση Kateríni Pieria Keski-Makedonia 2 545
423 Galátista Γαλάτιστα Polýgyros Chalkidikí Keski-Makedonia 2 537
424 Néa Seléfkeia Νέα Σελεύκεια Igoumenítsa Thesprotia Epeiros 2 535
425 Moláoi Μολάοι Monemvasiá Lakonia Peloponnesos 2 534
426 Néa Zíchni Νέα Ζίχνη Néa Zíchni Sérres Keski-Makedonia 2 530
427 Kanalláki Καναλλάκι Párga Préveza Epeiros 2 513
428 Filiátes Φιλιάτες Filiátes Thesprotia Epeiros 2 512
429 Traganó Τραγανό Pineiós Elis Länsi-Kreikka 2 509
430 Selínia Σελήνια Salamis Saaret Attika 2 509
431 Ermióni Ερμιόνη Ermionída Argolis Peloponnesos 2 505
432 Métsovo Μέτσοβο Métsovo Ioánnina Epeiros 2 503
433 Stavrós Σταυρός Lamía Fthiotis Keski-Kreikka 2 489
434 Echínos Εχίνος Mýki Xánthi Itä-Makedonia ja Traakia 2 486
435 Lygourió Λυγουριό Epídavros Argolis Peloponnesos 2 482
436 Limenária Λιμενάρια Thásos Thásos Itä-Makedonia ja Traakia 2 471
437 Ágios Konstantínos Άγιος Κωνσταντίνος Mólos-Ágios Konstantínos Fthiotis Keski-Kreikka 2 471
438 Pylí Πυλί Kos Kos Etelä-Egean saaret 2 469
439 Náousa Νάουσα Páros Páros Etelä-Egean saaret 2 468
440 Símantra Σήμαντρα Néa Propontída Chalkidikí Keski-Makedonia 2 421
441 Néa Málgara Νέα Μάλγαρα Délta Thessaloniki Keski-Makedonia 2 404
442 Néo Soúli Νέο Σούλι Emmanouíl Pappás Sérres Keski-Makedonia 2 399
443 Pélla Πέλλα Pélla Pélla Keski-Makedonia 2 398
444 Lefkónas Λευκώνας Sérres Sérres Keski-Makedonia 2 388
445 Vathý Βαθύ Chalkída Euboia Keski-Kreikka 2 385
446 Kými Κύμη Kými-Alivéri Euboia Keski-Kreikka 2 383
447 Eláteia Ελάτεια Amfíkleia-Eláteia Fthiotis Keski-Kreikka 2 372
448 Agía Marína Αγία Μαρίνα Léros Kálymnos Etelä-Egean saaret 2 372
449 Paramythiá Παραμυθιά Soúli Thesprotia Epeiros 2 363
450 Oichalía Οιχαλία Farkadóna Tríkala Thessalia 2 357
451 Sými Σύμη Sými Ródos Etelä-Egean saaret 2 354
452 Pýlos Πύλος Pýlos-Néstoras Messenia Peloponnesos 2 345
453 Vathýlakkos Βαθύλακκος Chalkidóna Thessaloniki Keski-Makedonia 2 337
454 Agiásos Αγιάσος Mytilíni Lesbos Pohjois-Egean saaret 2 320
455 Anógeia Ανώγεια Anógeia Réthymno Kreeta 2 319
456 Sykoúrio Συκούριο Témpi Lárisa Thessalia 2 316
457 Tycheró Τυχερό Souflí Évros Itä-Makedonia ja Traakia 2 311
458 Arnaía Αρναία Aristotélis Chalkidikí Keski-Makedonia 2 300
459 Vamvakópoulo Βαμβακόπουλο Chaniá Chaniá Kreeta 2 300
460 Várda Βάρδα Andravída-Kyllíni Elis Länsi-Kreikka 2 291
461 Neápoli Νεάπολη Voḯo Kozáni Länsi-Makedonia 2 285
462 Ástros Άστρος Vóreia Kynouría Arkadia Peloponnesos 2 285
463 Efxeinoúpoli Ευξεινούπολη Almyrós Magnesia Thessalia 2 281
464 Dimíni Διμήνι Vólos Magnesia Thessalia 2 261
465 Makrakómi Μακρακώμη Makrakómi Fthiotis Keski-Kreikka 2 245
466 Agía Paraskeví Αγία Παρασκευή Thérmi Thessaloniki Keski-Makedonia 2 244
467 Livádi Λιβάδι Elassóna Lárisa Thessalia 2 244
468 Nikísiani Νικήσιανη Pangaío Kavála Itä-Makedonia ja Traakia 2 236
469 Ágios Kírykos Άγιος Κήρυκος Ikaría Ikaría Pohjois-Egean saaret 2 218
470 Néa Lámpsakos Νέα Λάμψακος Chalkída Euboia Keski-Kreikka 2 196
471 Palaió Tsiflíki Παλαιό Τσιφλίκι Kavála Kavála Itä-Makedonia ja Traakia 2 195
472 Galatás Γαλατάς Troizinía-Méthana Saaret Attika 2 195
473 Agía Paraskeví Αγία Παρασκευή Lesbos Lesbos Pohjois-Egean saaret 2 195
474 Kyriáki Κυριάκι Livadeiá Boiotia Keski-Kreikka 2 185
475 Diakoptó Διακοπτό Aigiáleia Akhaia Länsi-Kreikka 2 183
476 Zagklivéri Ζαγκλιβέρι Lagkadás Thessaloniki Keski-Makedonia 2 171
477 Terpní Τερπνή Visaltía Sérres Keski-Makedonia 2 169
478 Néa Karváli Νέα Καρβάλη Kavála Kavála Itä-Makedonia ja Traakia 2 160
479 Káto Nevrokópi Κάτω Νευροκόπι Káto Nevrokópi Dráma Itä-Makedonia ja Traakia 2 157
480 Kéfalos Κέφαλος Kos Kos Etelä-Egean saaret 2 156
481 Skoútari Σκούταρι Sérres Sérres Keski-Makedonia 2 154
482 Káto Goúves Κάτω Γούβες Chersónisos Iraklion Kreeta 2 153
483 Káto Soúli Κάτω Σούλι Marathónas Itä-Attika Attika 2 142
484 Anthoúsa Ανθούσα Pallíni Itä-Attika Attika 2 132
485 Alistráti Αλιστράτη Néa Zíchni Sérres Keski-Makedonia 2 127
486 Kypséli Κυψέλη Aígina Saaret Attika 2 124
487 Mintilógli Μιντιλόγλι Patras Akhaia Länsi-Kreikka 2 120
488 Dióni Διώνη Rafína-Pikérmi Itä-Attika Attika 2 111
489 Krousónas Κρουσώνας Malevízi Iraklion Kreeta 2 107
490 Zarós Ζαρός Faistós Iraklion Kreeta 2 106
491 Polichnítos Πολιχνίτος Länsi-Lesbos Lesbos Pohjois-Egean saaret 2 102
492 Mesopotamiá Μεσοποταμιά Kastoriá Kastoriá Länsi-Makedonia 2 099
493 Chalkoútsi Χαλκούτσι Oropós Itä-Attika Attika 2 094
494 Lepenoú Λεπενού Agrínio Aitolia-Akarnania Länsi-Kreikka 2 090
495 Tagarádes Ταγαράδες Thérmi Thessaloniki Keski-Makedonia 2 088
496 Párga Πάργα Párga Préveza Epeiros 2 088
497 Platý Πλατύ Alexándreia Imathía Keski-Makedonia 2 083
498 Vlachiótis Βλαχιώτης Evrótas Lakonia Peloponnesos 2 080
499 Ádendro Άδενδρο Chalkidóna Thessaloniki Keski-Makedonia 2 079
500 Kostakioí Κωστακιοί Árta Árta Epeiros 2 078
501 Rodópoli Ροδόπολη Diónysos Itä-Attika Attika 2 078
502 Zagorá Ζαγορά Zagorá-Mourési Magnesia Thessalia 2 074
503 Rodolívos Ροδολίβος Amfípoli Sérres Keski-Makedonia 2 072
504 Pánormos Πάνορμος Kálymnos Kálymnos Etelä-Egean saaret 2 069
505 Antimácheia Αντιμάχεια Kos Kos Etelä-Egean saaret 2 068
506 Karditsomagoúla Καρδιτσομαγούλα Kardítsa Kardítsa Thessalia 2 063
507 Sélero Σέλερο Ávdira Xánthi Itä-Makedonia ja Traakia 2 059
508 Lakkí Λακκί Léros Kálymnos Etelä-Egean saaret 2 058
509 Farkadóna Φαρκαδώνα Farkadóna Tríkala Thessalia 2 052
510 Tsaritsáni Τσαριτσάνη Elassóna Lárisa Thessalia 2 040
511 Karítsa Καρίτσα Dío-Ólympos Pieria Keski-Makedonia 2 025
512 Pentálofos Πεντάλοφος Oraiókastro Thessaloniki Keski-Makedonia 2 022
513 Agía Varvára Αγία Βαρβάρα Górtyna Iraklion Kreeta 2 020
514 Platamónas Πλαταμώνας Dío-Ólympos Pieria Keski-Makedonia 2 013
515 Galaxídi Γαλαξίδι Delfoí Fokis Keski-Kreikka 2 011
516 Pikérmi Πικέρμι Rafína-Pikérmi Itä-Attika Attika 2 009
517 Gymnó Γυμνό Erétria Euboia Keski-Kreikka 2 008
518 Aianí Αιανή Kozáni Kozáni Länsi-Makedonia 2 006
519 Néa Manoláda Νέα Μανολάδα Andravída-Kyllíni Elis Länsi-Kreikka 2 006
520 Agía Marína Αγία Μαρίνα Chaniá Chaniá Kreeta 2 005

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2011. Väestönlaskennan tulokset (XLS) 2011. The Hellenic Statistical Authority (ELSTAT). Viitattu 1.9.2020. (kreikaksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa