Avaa päävalikko

Minna Turunen

suomalainen näyttelijä

Minna Aurora Turunen (s. 22. huhtikuuta 1969 Lahti) on suomalainen näyttelijä. Turunen on valmistunut Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalta 1994.

Minna Turunen
Henkilötiedot
Syntynyt 22. huhtikuuta 1969 (ikä 50)
Lahti, Suomi
Ammatti näyttelijä
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie
Svensk Filmdatabas

Minna Turusen poika on näyttelijä ja juontaja Roope Salminen.[1]

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Elokuva Rooli
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1989 Kotia päin Annette
1993 Romanovin kivet tulkki
1994 Esa ja Vesa – auringonlaskun ratsastajat 2. vastaanottovirkailija
1995 Muusikon valinta
1999 Lapin kullan kimallus Ralla-Kaisa
2001 Ken tulta pyytää paloaseman hälytyskeskuksenhoitaja
2002 Umur Umur
2004 Vares – yksityisetsivä Ifigenia Multanen
Televisio
Vuosi Sarja Rooli
1990–1991 Ruusun aika sairaanhoitaja Jonna Joki
1992 Kuudesti laukeava Titta Hytönen-Amin
1993 Lapinlahden Linnut Show
1995 Rapman
Hanhivaara: Jäähyväiset ilman suudelmia Sari Veikkola
Takaisin kotiin
1998 Tuliportaat Carola Jarvis
1998–1999 Klubi Janita Westin
2003 Haluatko filmitähdeksi? juontaja
2006 Mogadishu Avenue Irina Totkunen
2007 Salatut elämät Taru Saaristo
2009 Savuna ilmaan Elisabeth Weckström

ÄäninäyttelijänäMuokkaa

Pääartikkeli: Ääninäyttelijäroolit löytyvät omasta luettelostaan.

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.