Avaa päävalikko

Luettelo Keski-Euroopan mäkiviikon kärkikolmikoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Keski-Euroopan mäkiviikon kokonaiskilpailun kärkikolmikoista.

Vuosi Voittaja Toinen Kolmas
1953 Itävalta Josef Bradl Norja Halvor Næs Norja Asgeir Dølplads
1954 Norja Olaf B. Bjørnstad Suomi Eino Kirjonen Itävalta Josef Bradl
1955 Suomi Hemmo Silvennoinen Suomi Eino Kirjonen Suomi Aulis Kallakorpi
1956 Neuvostoliitto Nikolai Kamenski Itävalta Josef Bradl Neuvostoliitto Nikolai Šamov
1957 Suomi Pentti Uotinen Suomi Eino Kirjonen Saksa Max Bolkart
1958 Itä-Saksan lippu 1949–1959. Helmut Recknagel Neuvostoliitto Nikolai Šamov Neuvostoliitto Nikolai Kamenski
1959 Itä-Saksan lippu 1949–1959. Helmut Recknagel Itävalta Walter Habersatter Norja Arne Hoel
1960 Saksa Max Bolkart Itävalta Albin Plank Itävalta Otto Leodolter
1961 Itä-Saksan lippu Helmut Recknagel Itävalta Otto Leodolter Suomi Kalevi Kärkinen
1962 Suomi Eino Kirjonen Itävalta Willi Egger Suomi Hemmo Silvennoinen
1963 Norja Toralf Engan Norja Torbjørn Yggeseth Saksa Max Bolkart
1964 Suomi Veikko Kankkonen Norja Torbjørn Yggeseth Itävalta Baldur Preiml
1965 Norja Torgeir Brandtzæg Norja Bjørn Wirkola Tšekkoslovakia Dalibor Motejlek
1966 Suomi Veikko Kankkonen Itä-Saksan lippu Dieter Neuendorf Norja Bjørn Wirkola
1967 Norja Bjørn Wirkola Itävalta Sepp Lichtenegger Itä-Saksan lippu Dieter Neuendorf
1968 Norja Bjørn Wirkola Tšekkoslovakia Jiří Raška Itä-Saksan lippu Dieter Neuendorf
1969 Norja Bjørn Wirkola Tšekkoslovakia Jiří Raška Tšekkoslovakia Zbyněk Hubač
1970 Itä-Saksan lippu Horst Queck Norja Bjørn Wirkola Neuvostoliitto Gari Napalkov
1971 Tšekkoslovakia Jiří Raška Norja Ingolf Mork Tšekkoslovakia Zbyněk Hubač
1972 Norja Ingolf Mork Itä-Saksan lippu Henry Glaß Suomi Tauno Käyhkö
1973 Itä-Saksan lippu Rainer Schmidt Itä-Saksan lippu Hans-Georg Aschenbach Neuvostoliitto Sergei Botškov
1974 Itä-Saksan lippu Hans-Georg Aschenbach Sveitsi Walter Steiner Itä-Saksan lippu Bernd Eckstein
1975 Itävalta Willi Pürstl Itävalta Edi Federer Itävalta Karl Schnabl
1976 Itä-Saksan lippu Jochen Danneberg Itävalta Karl Schnabl Itävalta Reinhold Bachler
1977 Itä-Saksan lippu Jochen Danneberg Sveitsi Walter Steiner Itä-Saksan lippu Henry Glaß
1978 Suomi Kari Ylianttila Itä-Saksan lippu Matthias Buse Itä-Saksan lippu Martin Weber
1979 Suomi Pentti Kokkonen Sveitsi Hansjörg Sumi Itä-Saksan lippu Jochen Danneberg
1980 Itävalta Hubert Neuper Itä-Saksan lippu Henry Glaß Itä-Saksan lippu Martin Weber
1981 Itävalta Hubert Neuper Itävalta Armin Kogler Suomi Jari Puikkonen
1982 Itä-Saksan lippu Manfred Deckert Norja Roger Ruud Norja Per Bergerud
1983 Suomi Matti Nykänen Itä-Saksan lippu Jens Weißflog Kanada Horst Bulau
1984 Itä-Saksan lippu Jens Weißflog Itä-Saksan lippu Klaus Ostwald Suomi Matti Nykänen
1985 Itä-Saksan lippu Jens Weißflog Suomi Matti Nykänen Itä-Saksan lippu Klaus Ostwald
1986 Itävalta Ernst Vettori Itävalta Franz Neuländtner Suomi Jari Puikkonen
1987 Itävalta Ernst Vettori Norja Vegard Opaas Itä-Saksan lippu Ulf Findeisen
1988 Suomi Matti Nykänen Itä-Saksan lippu Jens Weißflog Tšekkoslovakia Jiří Parma
1989 Suomi Risto Laakkonen Suomi Matti Nykänen
Itä-Saksan lippu Jens Weißflog
1990 Saksa Dieter Thoma Tšekkoslovakia František Jež Itä-Saksan lippu Jens Weißflog
1991 Saksa Jens Weißflog Itävalta Andreas Felder Saksa Dieter Thoma
1992 Suomi Toni Nieminen Itävalta Martin Höllwarth Itävalta Werner Rathmayr
1993 Itävalta Andreas Goldberger Japani Noriaki Kasai Tšekki Jaroslav Sakala
1994 Norja Espen Bredesen Saksa Jens Weißflog Itävalta Andreas Goldberger
1995 Itävalta Andreas Goldberger Japani Kazuyoshi Funaki Suomi Janne Ahonen
1996 Saksa Jens Weißflog Suomi Ari-Pekka Nikkola Itävalta Reinhard Schwarzenberger
1997 Slovenia Primož Peterka Itävalta Andreas Goldberger Saksa Dieter Thoma
1998 Japani Kazuyoshi Funaki Saksa Sven Hannawald Suomi Janne Ahonen
1999 Suomi Janne Ahonen Japani Noriaki Kasai Japani Hideharu Miyahira
2000 Itävalta Andreas Widhölzl Suomi Janne Ahonen Saksa Martin Schmitt
2001 Puola Adam Małysz Suomi Janne Ahonen Saksa Martin Schmitt
2002 Saksa Sven Hannawald Suomi Matti Hautamäki Itävalta Martin Höllwarth
2003 Suomi Janne Ahonen Saksa Sven Hannawald Puola Adam Małysz
2004 Norja Sigurd Pettersen Itävalta Martin Höllwarth Slovenia Peter Žonta
2005 Suomi Janne Ahonen Itävalta Martin Höllwarth Itävalta Thomas Morgenstern
2006 Suomi Janne Ahonen
Tšekki Jakub Janda
Norja Roar Ljøkelsøy
2007 Norja Anders Jacobsen Itävalta Gregor Schlierenzauer Sveitsi Simon Ammann
2008 Suomi Janne Ahonen Itävalta Thomas Morgenstern Saksa Michael Neumayer
2009 Itävalta Wolfgang Loitzl Sveitsi Simon Ammann Itävalta Gregor Schlierenzauer
2010 Itävalta Andreas Kofler Suomi Janne Ahonen Itävalta Wolfgang Loitzl
2011 Itävalta Thomas Morgenstern Sveitsi Simon Ammann Norja Tom Hilde
2012 Itävalta Gregor Schlierenzauer Itävalta Thomas Morgenstern Itävalta Andreas Kofler
2013 Itävalta Gregor Schlierenzauer Norja Anders Jacobsen Norja Tom Hilde
2014 Itävalta Thomas Diethart Itävalta Thomas Morgenstern Sveitsi Simon Ammann
2015 Itävalta Stefan Kraft Itävalta Michael Hayböck Slovenia Peter Prevc
2016 Slovenia Peter Prevc Saksa Severin Freund Itävalta Michael Hayböck
2017 Puola Kamil Stoch Puola Piotr Żyła Norja Daniel-André Tande
2018 Puola Kamil Stoch Saksa Andreas Wellinger Norja Anders Fannemel
2019 Japani Ryōyū Kobayashi Saksa Markus Eisenbichler Saksa Stephan Leyhe

TilastotMuokkaa

Menestys maittainMuokkaa

Sija Maa Voittoja Kakkossijoja Kolmossijoja Palkintopallisijoja Eri voittajia
1.   Itävalta 16 20 14 50 12
2.   Suomi 16 10 9 35 10
3.   Itä-Saksa 11 9 10 30 7
4.   Norja 10 9 9 28 8
5.   Saksa 5 6 8 19 4
6.   Puola 3 1 1 5 2
7.   Japani 2 3 1 6 2
8.   Slovenia 2 2 4 2
9.   Tšekkoslovakia 1 3 4 8
10.   Neuvostoliitto 1 1 4 6
11.   Tšekki 1 1 2
12.   Sveitsi 5 2 7
13.   Kanada 1 1

Menestyneimmät hyppääjätMuokkaa

Sija Hyppääjä Voitot Kakkossijat Kolmossijat Palkintopallisijat
1.   Janne Ahonen 5 3 2 10
2.    Jens Weißflog 4 4 1 9
3.   Bjørn Wirkola 3 2 1 6
4.   Helmut Recknagel 3 3
5.   Matti Nykänen 2 2 1 5
6.   Gregor Schlierenzauer 2 1 1 4
  Andreas Goldberger 2 1 1 4
8.   Jochen Danneberg 2 1 3
9.   Veikko Kankkonen 2 2
  Hubert Neuper 2 2
  Ernst Vettori 2 2
  Kamil Stoch 2 2
13.   Thomas Morgenstern 1 3 1 5
14.   Eino Kirjonen 1 3 4
15.   Jiří Raška 1 2 3
  Sven Hannawald 1 2 3
17.   Josef Bradl 1 1 1 3
18.   Ingolf Mork 1 1 2
  Hans-Georg Aschenbach 1 1 2
  Kazuyoshi Funaki 1 1 2
  Anders Jacobsen 1 1 2
22.   Max Bolkart 1 2 3
  Dieter Thoma 1 2 3
24.   Nikolai Kamenski 1 1 2
  Hemmo Silvennoinen 1 1 2
  Adam Małysz 1 1 2
  Wolfgang Loitzl 1 1 2
  Peter Prevc 1 1 2
  Andreas Kofler 1 1 2
30.   Olaf B. Bjørnstad 1 1
  Pentti Uotinen 1 1
  Toralf Engan 1 1
  Torgeir Brandtzæg 1 1
  Horst Queck 1 1
  Rainer Schmidt 1 1
  Willi Pürstl 1 1
  Kari Ylianttila 1 1
  Pentti Kokkonen 1 1
  Manfred Deckert 1 1
  Risto Laakkonen 1 1
  Toni Nieminen 1 1
  Espen Bredesen 1 1
  Primož Peterka 1 1
  Andreas Widhölzl 1 1
  Sigurd Pettersen 1 1
  Jakub Janda 1 1
  Thomas Diethart 1 1
  Stefan Kraft 1 1
  Ryōyū Kobayashi 1 1

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa