Avaa päävalikko

Risto Nevala

tangolaulaja ja Tangokuningas vuodelta 1989
Risto Nevala esiintymässä 27.7.2007

Risto Nevala (s. 19. huhtikuuta 1949 Noormarkku[1]) kruunattiin Seinäjoen Tangokuninkaaksi vuonna 1989. Risto muutti Ruotsiin vuonna 1966 ja takaisin Suomeen vuonna 1990.

DiskografiaMuokkaa

  • Tangokuningas ja kuningatar (1989)
  • Rakkaudella (1991)
  • Samettiruusuja (1993)
  • Oi elämää (1995)
  • Kultaiset vuodet (1999)
  • Levoton tuuli (2003)

LähteetMuokkaa

  1. Latva, Tony – Tuunainen Petri: Iskelmän tähtitaivas. WSOY, 2004. ISBN 951-0-27817-3.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.