Luettelo Japanin kaupungeista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Luettelo Japanin kaupungeista sisältää ne Japanin kunnat, joilla on kaupungin (jap. , shi) oikeudet. Japanissa on kolmen tyyppisiä kuntia, kaupunkeja, maaseutukaupunkeja ja kyläkuntia, joita hallinnoidaan osana maan 47 prefektuuria. Toisin kuin maaseutukaupungit ja kyläkunnat, kaupungit eivät kuulu mihinkään piirikuntaan. Käytännössä kaikilla kolmentyyppisillä kunnilla on samankaltaiset velvollisuudet.[1][2] Japanissa on 792 kaupunkia (vuonna 2018).[3]

  Viralliset suurkaupungit
  Ydinkaupungit
  Erityiskaupungit
  Kaupungit
  Erillisalueet

Japanin kunnallishallinnon määrittelee maan paikallishallintolaki (地方自治法, Chihō jichihō). Sen mukaan kunnalle voidaan myöntää kaupunkioikeudet, jos siellä on yli 50 000 asukasta.[4] Tätä vaatimusta on vuoden 2004 laissa lievennetty kuntaliitosten rohkaisemiseksi.[5][6] Asukasluvultaan suurin kaupunki on yli 3,5 miljoonan asukkaan Jokohama, pienin vain noin 3 000 asukkaan kaupungiksi kutistunut Utashinai. Pinta-alaltaan suurin kaupunki on yli 2 000 neliökilometrin laajuinen Takayama, pienin vain viiden neliökilometrin kokoinen Warabi.[7]

Japanin pääkaupunki Tokio muodostaa oman prefektuurinsa. Se koostuu useista kunnista ja 23 erillisalueesta, Tokion ydinalueesta, joka muodosti Tokion kaupungin ennen vuotta 1943.[2] Tokion erillisalueita hallinnoidaan kaupunkien tavoin, ja esimerkiksi englanninkielisessä viestinnässään ne kutsuvat itseään kaupungeiksi (city).[1][8][3]

Maan muille suurille kaupungeille on perustettu kolme suurkaupunkiluokkaa, joiden kautta niille on myönnetty tavanomaista laajempia valtaoikeuksia. Virallisia suurkaupunkeja on 20 kappaletta, ja niissä tulee lain mukaan olla yli 500 000 asukasta. Ydinkaupunkeja on vuorostaan 60, ja niissä väkiluvun tulisi ylittää 200 000 asukkaan raja. Näiden luokkien alapuolella oli aiemmin erityiskaupunkien luokka, joka lakkautettiin virallisesti vuonna 2015 mutta jätettiin voimaan siihen kuuluvien kaupunkien osalta; jäljellä on 25 erityiskaupunkia.[4][2]

Japanin nykyisenkaltainen kunnallishallinto perustettiin Meiji-restauraation jälkeen vuonna 1889, kun maa jaettiin 15 859 kuntaan. Niistä vain 39:lle myönnettiin kaupunkioikeudet. Myöhemmin 1900- ja 2000-luvuilla kaupunkien määrä on jatkuvasti kasvanut, etenkin Shōwa-kauden suurissa kuntaliitoksissa 1950-luvulla, kun niiden määrä nousi yli 500:aan, ja Heisei-kauden liitoksissa 2000-luvun ensikymmenellä. Vuonna 2014 jäljellä oli 1 718 kuntaa, joista 790 oli kaupunkeja.[9]

Luettelo kaupungeistaMuokkaa

Kaupungin tyyppi Japaniksi Lukumäärä Lähde
政令指定都市
20
[10]
中核市
60
[11]
特例市
25
[12]
Kaupunki
687
Kaupunki Symboli Japaniksi Prefektuuri Asukasluku
(10/2015)
Pinta-ala
(km²)
Väestötiheys
(as./km²)
Huomautuksia
Abashiri 網走市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&039077.&&&&0039 077 &&&&&&&&&&&&0471.&&&&00471,00 &&&&&&&&&&&&&083.&&&&0083,0
Abiko 我孫子市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0131606.&&&&00131 606 &&&&&&&&&&&&&043.015000043,15 &&&&&&&&&&&03050.&&&&003 050,0
Agano 阿賀野市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&043415.&&&&0043 415 &&&&&&&&&&&&0192.0740000192,74 &&&&&&&&&&&&0225.0300000225,3
Ageo 上尾市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0225196.&&&&00225 196 &&&&&&&&&&&&&045.051000045,51 &&&&&&&&&&&04948.03000004 948,3
Aioi 相生市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&030129.&&&&0030 129 &&&&&&&&&&&&&090.040000090,40 &&&&&&&&&&&&0333.0300000333,3
Aira 姶良市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&075173.&&&&0075 173 &&&&&&&&&&&&0231.0250000231,25 &&&&&&&&&&&&0325.0100000325,1
Aisai 愛西市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&063088.&&&&0063 088 &&&&&&&&&&&&&066.070000066,70 &&&&&&&&&&&&0945.0800000945,8
Aizu-Wakamatsu 会津若松市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&0124062.&&&&00124 062 &&&&&&&&&&&&0382.0970000382,97 &&&&&&&&&&&&0323.0900000323,9
Akabira 赤平市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&011105.&&&&0011 105 &&&&&&&&&&&&0129.0880000129,88 &&&&&&&&&&&&&085.050000085,5
Akaiwa 赤磐市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&043214.&&&&0043 214 &&&&&&&&&&&&0209.0360000209,36 &&&&&&&&&&&&0206.0400000206,4
Akashi 明石市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0293409.&&&&00293 409 &&&&&&&&&&&&&049.042000049,42 &&&&&&&&&&&05937.&&&&005 937,0 Ydinkaupunki
Aki 安芸市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&017577.&&&&0017 577 &&&&&&&&&&&&0317.0210000317,21 &&&&&&&&&&&&&055.040000055,4
Aki-Takata 安芸高田市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&029488.&&&&0029 488 &&&&&&&&&&&&0537.0750000537,75 &&&&&&&&&&&&&054.080000054,8
Akiruno あきる野市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&080954.&&&&0080 954 &&&&&&&&&&&&&073.047000073,47 &&&&&&&&&&&01101.09000001 101,9
Akishima 昭島市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0111539.&&&&00111 539 &&&&&&&&&&&&&017.034000017,34 &&&&&&&&&&&06432.05000006 432,5
Akita 秋田市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&0315814.&&&&00315 814 &&&&&&&&&&&&0906.090000906,09 &&&&&&&&&&&&0348.0500000348,5 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Akō 赤穂市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&048567.&&&&0048 567 &&&&&&&&&&&&0126.0860000126,86 &&&&&&&&&&&&0382.0800000382,8
Akune 阿久根市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&021198.&&&&0021 198 &&&&&&&&&&&&0134.0290000134,29 &&&&&&&&&&&&0157.0900000157,9
Ama あま市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&086898.&&&&0086 898 &&&&&&&&&&&&&027.049000027,49 &&&&&&&&&&&03161.01000003 161,1
Amagasaki 尼崎市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0452563.&&&&00452 563 &&&&&&&&&&&&&050.072000050,72 &&&&&&&&&&&08922.08000008 922,8 Ydinkaupunki
Amakusa 天草市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&082739.&&&&0082 739 &&&&&&&&&&&&0683.0780000683,78 &&&&&&&&&&&&0121.&&&&00121,0
Amami 奄美市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&043156.&&&&0043 156 &&&&&&&&&&&&0308.0270000308,27 &&&&&&&&&&&&0140.&&&&00140,0
Anan 阿南市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&073019.&&&&0073 019 &&&&&&&&&&&&0279.0250000279,25 &&&&&&&&&&&&0261.0500000261,5
Anjō 安城市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0184140.&&&&00184 140 &&&&&&&&&&&&&086.05000086,05 &&&&&&&&&&&02139.09000002 139,9
Annaka 安中市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&058531.&&&&0058 531 &&&&&&&&&&&&0276.0310000276,31 &&&&&&&&&&&&0211.0800000211,8
Aomori 青森市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&0287648.&&&&00287 648 &&&&&&&&&&&&0824.0610000824,61 &&&&&&&&&&&&0348.0800000348,8 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Arao 荒尾市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&053407.&&&&0053 407 &&&&&&&&&&&&&057.037000057,37 &&&&&&&&&&&&0930.0900000930,9
Arida 有田市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&028470.&&&&0028 470 &&&&&&&&&&&&&036.089000036,89 &&&&&&&&&&&&0771.0800000771,8
Asago 朝来市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&030805.&&&&0030 805 &&&&&&&&&&&&0403.060000403,06 &&&&&&&&&&&&&076.040000076,4
Asahi 旭市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&066586.&&&&0066 586 &&&&&&&&&&&&0130.0450000130,45 &&&&&&&&&&&&0510.0400000510,4
Asahikawa 旭川市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0339605.&&&&00339 605 &&&&&&&&&&&&0747.0660000747,66 &&&&&&&&&&&&0454.0200000454,2 Ydinkaupunki
Asaka 朝霞市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0136299.&&&&00136 299 &&&&&&&&&&&&&018.034000018,34 &&&&&&&&&&&07431.08000007 431,8
Asakuchi 浅口市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&034235.&&&&0034 235 &&&&&&&&&&&&&066.046000066,46 &&&&&&&&&&&&0515.0100000515,1
Asakura 朝倉市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&052444.&&&&0052 444 &&&&&&&&&&&&0246.0710000246,71 &&&&&&&&&&&&0212.0600000212,6
Ashibetsu 芦別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&014676.&&&&0014 676 &&&&&&&&&&&&0865.040000865,04 &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017,0
Ashikaga 足利市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&0149452.&&&&00149 452 &&&&&&&&&&&&0177.0760000177,76 &&&&&&&&&&&&0840.0800000840,8
Ashiya 芦屋市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&095350.&&&&0095 350 &&&&&&&&&&&&&018.047000018,47 &&&&&&&&&&&05162.04000005 162,4
Aso 阿蘇市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&027018.&&&&0027 018 &&&&&&&&&&&&0376.0300000376,30 &&&&&&&&&&&&&071.080000071,8
Atami 熱海市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&037544.&&&&0037 544 &&&&&&&&&&&&&061.078000061,78 &&&&&&&&&&&&0607.0700000607,7
Atsugi 厚木市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0225714.&&&&00225 714 &&&&&&&&&&&&&093.084000093,84 &&&&&&&&&&&02405.03000002 405,3 Erityiskaupunki
Awa 阿波市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&037202.&&&&0037 202 &&&&&&&&&&&&0191.0110000191,11 &&&&&&&&&&&&0194.0700000194,7
Awaji 淡路市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&043977.&&&&0043 977 &&&&&&&&&&&&0184.0350000184,35 &&&&&&&&&&&&0238.0600000238,6
Awara あわら市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&028729.&&&&0028 729 &&&&&&&&&&&&0116.0980000116,98 &&&&&&&&&&&&0245.0600000245,6
Ayabe 綾部市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&033821.&&&&0033 821 &&&&&&&&&&&&0347.0100000347,10 &&&&&&&&&&&&&097.040000097,4
Ayase 綾瀬市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&&084460.&&&&0084 460 &&&&&&&&&&&&&022.014000022,14 &&&&&&&&&&&03814.08000003 814,8
Azumino 安曇野市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&095282.&&&&0095 282 &&&&&&&&&&&&0331.0780000331,78 &&&&&&&&&&&&0287.0200000287,2
Bandō 坂東市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&054087.&&&&0054 087 &&&&&&&&&&&&0123.030000123,03 &&&&&&&&&&&&0439.0600000439,6
Beppu 別府市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&0122138.&&&&00122 138 &&&&&&&&&&&&0125.0340000125,34 &&&&&&&&&&&&0974.0500000974,5
Bibai 美唄市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&023035.&&&&0023 035 &&&&&&&&&&&&0277.0690000277,69 &&&&&&&&&&&&&083.&&&&0083,0
Bizen 備前市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&035179.&&&&0035 179 &&&&&&&&&&&&0258.0170000258,17 &&&&&&&&&&&&0136.0300000136,3
Bungo-Ōno 豊後大野市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&036584.&&&&0036 584 &&&&&&&&&&&&0603.0140000603,14 &&&&&&&&&&&&&060.070000060,7
Bungo-Takada 豊後高田市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&022853.&&&&0022 853 &&&&&&&&&&&&0206.0240000206,24 &&&&&&&&&&&&0110.0800000110,8
Buzen 豊前市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&025940.&&&&0025 940 &&&&&&&&&&&&0111.0100000111,10 &&&&&&&&&&&&0233.0500000233,5
Chiba 千葉市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0971882.&&&&00971 882 &&&&&&&&&&&&0271.0760000271,76 &&&&&&&&&&&03576.03000003 576,3 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Chichibu 秩父市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&063555.&&&&0063 555 &&&&&&&&&&&&0577.0830000577,83 &&&&&&&&&&&&0110.&&&&00110,0
Chigasaki 茅ヶ崎市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0239348.&&&&00239 348 &&&&&&&&&&&&&035.070000035,70 &&&&&&&&&&&06704.04000006 704,4 Erityiskaupunki
Chikugo 筑後市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&048339.&&&&0048 339 &&&&&&&&&&&&&041.078000041,78 &&&&&&&&&&&01157.&&&&001 157,0
Chikuma 千曲市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&060298.&&&&0060 298 &&&&&&&&&&&&0119.0790000119,79 &&&&&&&&&&&&0503.0400000503,4
Chikusei 筑西市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0104573.&&&&00104 573 &&&&&&&&&&&&0205.0300000205,30 &&&&&&&&&&&&0509.0400000509,4
Chikushino 筑紫野市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0101081.&&&&00101 081 &&&&&&&&&&&&&087.073000087,73 &&&&&&&&&&&01152.02000001 152,2
Chino 茅野市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&055912.&&&&0055 912 &&&&&&&&&&&&0266.0590000266,59 &&&&&&&&&&&&0209.0700000209,7
Chiryū 知立市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&070501.&&&&0070 501 &&&&&&&&&&&&&016.031000016,31 &&&&&&&&&&&04322.06000004 322,6
Chita 知多市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&084617.&&&&0084 617 &&&&&&&&&&&&&045.090000045,90 &&&&&&&&&&&01843.05000001 843,5
Chitose 千歳市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&095648.&&&&0095 648 &&&&&&&&&&&&0594.0500000594,50 &&&&&&&&&&&&0160.0900000160,9
Chōfu 調布市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0229061.&&&&00229 061 &&&&&&&&&&&&&021.058000021,58 &&&&&&&&&&010614.050000010 614,5
Chōshi 銚子市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&064415.&&&&0064 415 &&&&&&&&&&&&&084.019000084,19 &&&&&&&&&&&&0765.0100000765,1
Chūō 中央市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&031124.&&&&0031 124 &&&&&&&&&&&&&031.069000031,69 &&&&&&&&&&&&0982.0100000982,1
Daisen 大仙市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&082783.&&&&0082 783 &&&&&&&&&&&&0866.0770000866,77 &&&&&&&&&&&&&095.050000095,5
Daitō 大東市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0123217.&&&&00123 217 &&&&&&&&&&&&&018.027000018,27 &&&&&&&&&&&06744.02000006 744,2
Date 伊達市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&062400.&&&&0062 400 &&&&&&&&&&&&0265.0120000265,12 &&&&&&&&&&&&0235.0400000235,4
Date 伊達市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&034995.&&&&0034 995 &&&&&&&&&&&&0444.0210000444,21 &&&&&&&&&&&&&078.080000078,8
Dazaifu 太宰府市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&072168.&&&&0072 168 &&&&&&&&&&&&&029.060000029,60 &&&&&&&&&&&02438.01000002 438,1
Ebetsu 江別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0120636.&&&&00120 636 &&&&&&&&&&&&0187.0380000187,38 &&&&&&&&&&&&0643.0800000643,8
Ebina 海老名市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0130190.&&&&00130 190 &&&&&&&&&&&&&026.059000026,59 &&&&&&&&&&&04896.02000004 896,2
Ebino えびの市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&019538.&&&&0019 538 &&&&&&&&&&&&0282.0930000282,93 &&&&&&&&&&&&&069.010000069,1
Echizen 越前市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&081524.&&&&0081 524 &&&&&&&&&&&&0230.0700000230,70 &&&&&&&&&&&&0353.0400000353,4
Ena 恵那市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&051073.&&&&0051 073 &&&&&&&&&&&&0504.0240000504,24 &&&&&&&&&&&&0101.0300000101,3
Eniwa 恵庭市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&069702.&&&&0069 702 &&&&&&&&&&&&0294.0650000294,65 &&&&&&&&&&&&0236.0600000236,6
Etajima 江田島市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&024339.&&&&0024 339 &&&&&&&&&&&&0100.0700000100,70 &&&&&&&&&&&&0241.0700000241,7
Fuchū 府中市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&040069.&&&&0040 069 &&&&&&&&&&&&0195.0750000195,75 &&&&&&&&&&&&0204.0700000204,7
Fuchū 府中市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0260274.&&&&00260 274 &&&&&&&&&&&&&029.043000029,43 &&&&&&&&&&&08843.08000008 843,8
Fuefuki 笛吹市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&069559.&&&&0069 559 &&&&&&&&&&&&0201.0920000201,92 &&&&&&&&&&&&0344.0500000344,5
Fuji 富士市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0248399.&&&&00248 399 &&&&&&&&&&&&0244.0950000244,95 &&&&&&&&&&&01014.01000001 014,1 Erityiskaupunki
Fujieda 藤枝市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0143605.&&&&00143 605 &&&&&&&&&&&&0194.060000194,06 &&&&&&&&&&&&0740.&&&&00740,0
Fujiidera 藤井寺市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&065438.&&&&0065 438 &&&&&&&&&&&&&&08.08900008,89 &&&&&&&&&&&07360.09000007 360,9
Fujimi 富士見市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0108102.&&&&00108 102 &&&&&&&&&&&&&019.077000019,77 &&&&&&&&&&&05468.&&&&005 468,0
Fujimino ふじみ野市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0110970.&&&&00110 970 &&&&&&&&&&&&&014.064000014,64 &&&&&&&&&&&07579.09000007 579,9
Fujinomiya 富士宮市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0130770.&&&&00130 770 &&&&&&&&&&&&0389.080000389,08 &&&&&&&&&&&&0336.0100000336,1
Fujioka 藤岡市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&065708.&&&&0065 708 &&&&&&&&&&&&0180.0290000180,29 &&&&&&&&&&&&0364.0500000364,5
Fujisawa 藤沢市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0423894.&&&&00423 894 &&&&&&&&&&&&&069.057000069,57 &&&&&&&&&&&06093.01000006 093,1
Fujiyoshida 富士吉田市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&049003.&&&&0049 003 &&&&&&&&&&&&0121.0740000121,74 &&&&&&&&&&&&0402.0500000402,5
Fukagawa 深川市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&021909.&&&&0021 909 &&&&&&&&&&&&0529.0420000529,42 &&&&&&&&&&&&&041.040000041,4
Fukaya 深谷市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0143811.&&&&00143 811 &&&&&&&&&&&&0138.0370000138,37 &&&&&&&&&&&01039.03000001 039,3
Fukuchiyama 福知山市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&078935.&&&&0078 935 &&&&&&&&&&&&0552.0540000552,54 &&&&&&&&&&&&0142.0900000142,9
Fukui 福井市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&0265904.&&&&00265 904 &&&&&&&&&&&&0536.0410000536,41 &&&&&&&&&&&&0495.0700000495,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Fukuoka 福岡市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&01538681.&&&&001 538 681 &&&&&&&&&&&&0343.0390000343,39 &&&&&&&&&&&04480.09000004 480,9 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Fukuroi 袋井市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&085789.&&&&0085 789 &&&&&&&&&&&&0108.0330000108,33 &&&&&&&&&&&&0791.0900000791,9
Fukushima 福島市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&0294247.&&&&00294 247 &&&&&&&&&&&&0767.0720000767,72 &&&&&&&&&&&&0383.0300000383,3 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Fukutsu 福津市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&058781.&&&&0058 781 &&&&&&&&&&&&&052.076000052,76 &&&&&&&&&&&01114.01000001 114,1
Fukuyama 福山市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0464811.&&&&00464 811 &&&&&&&&&&&&0518.0140000518,14 &&&&&&&&&&&&0897.0100000897,1 Ydinkaupunki
Funabashi 船橋市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0622890.&&&&00622 890 &&&&&&&&&&&&&085.062000085,62 &&&&&&&&&&&07275.01000007 275,1 Ydinkaupunki
Furano 富良野市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&022936.&&&&0022 936 &&&&&&&&&&&&0600.0710000600,71 &&&&&&&&&&&&&038.020000038,2
Fussa 福生市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&058395.&&&&0058 395 &&&&&&&&&&&&&010.016000010,16 &&&&&&&&&&&05747.05000005 747,5
Futtsu 富津市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&045601.&&&&0045 601 &&&&&&&&&&&&0205.0530000205,53 &&&&&&&&&&&&0221.0900000221,9
Gamagōri 蒲郡市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&081100.&&&&0081 100 &&&&&&&&&&&&&056.095000056,95 &&&&&&&&&&&01424.01000001 424,1
Gero 下呂市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&033585.&&&&0033 585 &&&&&&&&&&&&0851.0210000851,21 &&&&&&&&&&&&&039.050000039,5
Gifu 岐阜市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&0406735.&&&&00406 735 &&&&&&&&&&&&0203.0600000203,60 &&&&&&&&&&&01997.07000001 997,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Ginowan 宜野湾市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&096243.&&&&0096 243 &&&&&&&&&&&&&019.080000019,80 &&&&&&&&&&&04860.08000004 860,8
Gobō 御坊市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&024801.&&&&0024 801 &&&&&&&&&&&&&043.091000043,91 &&&&&&&&&&&&0564.0800000564,8
Gojō 五條市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&030997.&&&&0030 997 &&&&&&&&&&&&0292.020000292,02 &&&&&&&&&&&&0106.0100000106,1
Gose 御所市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&026868.&&&&0026 868 &&&&&&&&&&&&&060.058000060,58 &&&&&&&&&&&&0443.0500000443,5
Gosen 五泉市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&051404.&&&&0051 404 &&&&&&&&&&&&0351.0910000351,91 &&&&&&&&&&&&0146.0100000146,1
Goshogawara 五所川原市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&055181.&&&&0055 181 &&&&&&&&&&&&0404.0180000404,18 &&&&&&&&&&&&0136.0500000136,5
Gotenba 御殿場市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&088078.&&&&0088 078 &&&&&&&&&&&&0194.0900000194,90 &&&&&&&&&&&&0451.0900000451,9
Gotō 五島市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&037327.&&&&0037 327 &&&&&&&&&&&&0420.050000420,05 &&&&&&&&&&&&&088.090000088,9
Gōtsu 江津市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&&024468.&&&&0024 468 &&&&&&&&&&&&0268.0240000268,24 &&&&&&&&&&&&&091.020000091,2
Gujō 郡上市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&042090.&&&&0042 090 &&&&&&&&&&&01030.07500001 030,75 &&&&&&&&&&&&&040.080000040,8
Gyōda 行田市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&082113.&&&&0082 113 &&&&&&&&&&&&&067.049000067,49 &&&&&&&&&&&01216.07000001 216,7
Habikino 羽曳野市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0112683.&&&&00112 683 &&&&&&&&&&&&&026.045000026,45 &&&&&&&&&&&04260.02000004 260,2
Hachimantai 八幡平市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&026355.&&&&0026 355 &&&&&&&&&&&&0862.0300000862,30 &&&&&&&&&&&&&030.060000030,6
Hachinohe 八戸市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&0231257.&&&&00231 257 &&&&&&&&&&&&0305.0540000305,54 &&&&&&&&&&&&0756.0900000756,9 Ydinkaupunki
Hachiōji 八王子市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0577513.&&&&00577 513 &&&&&&&&&&&&0186.0380000186,38 &&&&&&&&&&&03098.06000003 098,6 Ydinkaupunki
Hadano 秦野市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0167378.&&&&00167 378 &&&&&&&&&&&&0103.0760000103,76 &&&&&&&&&&&01613.01000001 613,1
Hagi 萩市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&049560.&&&&0049 560 &&&&&&&&&&&&0698.0310000698,31 &&&&&&&&&&&&&071.&&&&0071,0
Hakodate 函館市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0265979.&&&&00265 979 &&&&&&&&&&&&0677.0860000677,86 &&&&&&&&&&&&0392.0400000392,4 Ydinkaupunki
Hakui 羽咋市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&021729.&&&&0021 729 &&&&&&&&&&&&&081.085000081,85 &&&&&&&&&&&&0265.0500000265,5
Hakusan 白山市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&0109287.&&&&00109 287 &&&&&&&&&&&&0754.0930000754,93 &&&&&&&&&&&&0144.0800000144,8
Hamada 浜田市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&&058105.&&&&0058 105 &&&&&&&&&&&&0690.0660000690,66 &&&&&&&&&&&&&084.010000084,1
Hamamatsu 浜松市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0797980.&&&&00797 980 &&&&&&&&&&&01558.0600001 558,06 &&&&&&&&&&&&0512.0200000512,2 Virallinen suurkaupunki
Hamura 羽村市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&055833.&&&&0055 833 &&&&&&&&&&&&&&09.09000009,90 &&&&&&&&&&&05639.07000005 639,7
Hanamaki 花巻市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&097702.&&&&0097 702 &&&&&&&&&&&&0908.0390000908,39 &&&&&&&&&&&&0107.0600000107,6
Handa 半田市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0116908.&&&&00116 908 &&&&&&&&&&&&&047.042000047,42 &&&&&&&&&&&02465.04000002 465,4
Hannan 阪南市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&054276.&&&&0054 276 &&&&&&&&&&&&&036.017000036,17 &&&&&&&&&&&01500.06000001 500,6
Hannō 飯能市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&080715.&&&&0080 715 &&&&&&&&&&&&0193.050000193,05 &&&&&&&&&&&&0418.0100000418,1
Hanyū 羽生市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&054874.&&&&0054 874 &&&&&&&&&&&&&058.064000058,64 &&&&&&&&&&&&0935.0800000935,8
Hashima 羽島市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&067337.&&&&0067 337 &&&&&&&&&&&&&053.066000053,66 &&&&&&&&&&&01254.09000001 254,9
Hashimoto 橋本市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&063621.&&&&0063 621 &&&&&&&&&&&&0130.0550000130,55 &&&&&&&&&&&&0487.0300000487,3
Hasuda 蓮田市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&062380.&&&&0062 380 &&&&&&&&&&&&&027.028000027,28 &&&&&&&&&&&02286.07000002 286,7
Hatsukaichi 廿日市市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0114906.&&&&00114 906 &&&&&&&&&&&&0489.0480000489,48 &&&&&&&&&&&&0234.0800000234,8
Hekinan 碧南市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&071346.&&&&0071 346 &&&&&&&&&&&&&036.068000036,68 &&&&&&&&&&&01945.01000001 945,1
Hida 飛驒市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&024696.&&&&0024 696 &&&&&&&&&&&&0792.0530000792,53 &&&&&&&&&&&&&031.020000031,2
Hidaka 日高市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&056520.&&&&0056 520 &&&&&&&&&&&&&047.048000047,48 &&&&&&&&&&&01190.04000001 190,4
Higashi-Hiroshima 東広島市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0192907.&&&&00192 907 &&&&&&&&&&&&0635.0160000635,16 &&&&&&&&&&&&0303.0700000303,7
Higashi-Kagawa 東かがわ市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&031031.&&&&0031 031 &&&&&&&&&&&&0152.0830000152,83 &&&&&&&&&&&&0203.&&&&00203,0
Higashi-Kurume 東久留米市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0116632.&&&&00116 632 &&&&&&&&&&&&&012.088000012,88 &&&&&&&&&&&09055.03000009 055,3
Higashi-Matsushima 東松島市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&039503.&&&&0039 503 &&&&&&&&&&&&0101.0360000101,36 &&&&&&&&&&&&0389.0700000389,7
Higashi-Matsuyama 東松山市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&091437.&&&&0091 437 &&&&&&&&&&&&&065.035000065,35 &&&&&&&&&&&01399.02000001 399,2
Higashi-Murayama 東村山市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0149956.&&&&00149 956 &&&&&&&&&&&&&017.014000017,14 &&&&&&&&&&&08748.09000008 748,9
Higashi-Ōmi 東近江市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0114180.&&&&00114 180 &&&&&&&&&&&&0388.0370000388,37 &&&&&&&&&&&&0294.&&&&00294,0
Higashi-Ōsaka 東大阪市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0502784.&&&&00502 784 &&&&&&&&&&&&&061.078000061,78 &&&&&&&&&&&08138.03000008 138,3 Ydinkaupunki
Higashi-Yamato 東大和市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&085157.&&&&0085 157 &&&&&&&&&&&&&013.042000013,42 &&&&&&&&&&&06345.05000006 345,5
Higashine 東根市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&047768.&&&&0047 768 &&&&&&&&&&&&0206.0940000206,94 &&&&&&&&&&&&0230.0800000230,8
Hikari 光市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&051369.&&&&0051 369 &&&&&&&&&&&&&092.013000092,13 &&&&&&&&&&&&0557.0600000557,6
Hikone 彦根市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0113679.&&&&00113 679 &&&&&&&&&&&&0196.0870000196,87 &&&&&&&&&&&&0577.0400000577,4
Himeji 姫路市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0535664.&&&&00535 664 &&&&&&&&&&&&0534.0470000534,47 &&&&&&&&&&&01002.02000001 002,2 Ydinkaupunki
Himi 氷見市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&047992.&&&&0047 992 &&&&&&&&&&&&0230.0560000230,56 &&&&&&&&&&&&0208.0200000208,2
Hino 日野市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0186283.&&&&00186 283 &&&&&&&&&&&&&027.055000027,55 &&&&&&&&&&&06761.06000006 761,6
Hioki 日置市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&049249.&&&&0049 249 &&&&&&&&&&&&0253.010000253,01 &&&&&&&&&&&&0194.0700000194,7
Hirado 平戸市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&031920.&&&&0031 920 &&&&&&&&&&&&0235.080000235,08 &&&&&&&&&&&&0135.0800000135,8
Hirakata 枚方市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0404152.&&&&00404 152 &&&&&&&&&&&&&065.012000065,12 &&&&&&&&&&&06206.03000006 206,3 Ydinkaupunki
Hirakawa 平川市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&032106.&&&&0032 106 &&&&&&&&&&&&0346.010000346,01 &&&&&&&&&&&&&092.080000092,8
Hiratsuka 平塚市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0258227.&&&&00258 227 &&&&&&&&&&&&&067.082000067,82 &&&&&&&&&&&03807.05000003 807,5 Erityiskaupunki
Hirosaki 弘前市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&0177411.&&&&00177 411 &&&&&&&&&&&&0524.0200000524,20 &&&&&&&&&&&&0338.0400000338,4
Hiroshima 広島市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&01194034.&&&&001 194 034 &&&&&&&&&&&&0906.0530000906,53 &&&&&&&&&&&01317.01000001 317,1 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Hita 日田市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&066523.&&&&0066 523 &&&&&&&&&&&&0666.030000666,03 &&&&&&&&&&&&&099.090000099,9
Hitachi 日立市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0185054.&&&&00185 054 &&&&&&&&&&&&0225.0740000225,74 &&&&&&&&&&&&0819.0800000819,8
Hitachi-Naka ひたちなか市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0155689.&&&&00155 689 &&&&&&&&&&&&&099.093000099,93 &&&&&&&&&&&01558.&&&&001 558,0
Hitachi-Ōmiya 常陸大宮市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&042587.&&&&0042 587 &&&&&&&&&&&&0348.0450000348,45 &&&&&&&&&&&&0122.0200000122,2
Hitachi-Ōta 常陸太田市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&052294.&&&&0052 294 &&&&&&&&&&&&0371.0990000371,99 &&&&&&&&&&&&0140.0600000140,6
Hitoyoshi 人吉市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&033880.&&&&0033 880 &&&&&&&&&&&&0210.0550000210,55 &&&&&&&&&&&&0160.0900000160,9
Hōfu 防府市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&0115942.&&&&00115 942 &&&&&&&&&&&&0189.0370000189,37 &&&&&&&&&&&&0612.0300000612,3
Hokota 鉾田市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&048147.&&&&0048 147 &&&&&&&&&&&&0207.0610000207,61 &&&&&&&&&&&&0231.0900000231,9
Hokuto 北斗市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&046390.&&&&0046 390 &&&&&&&&&&&&0397.0440000397,44 &&&&&&&&&&&&0116.0700000116,7
Hokuto 北杜市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&045111.&&&&0045 111 &&&&&&&&&&&&0602.0480000602,48 &&&&&&&&&&&&&074.090000074,9
Honjō 本庄市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&077881.&&&&0077 881 &&&&&&&&&&&&&089.069000089,69 &&&&&&&&&&&&0868.0300000868,3
Hyūga 日向市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&061761.&&&&0061 761 &&&&&&&&&&&&0336.0930000336,93 &&&&&&&&&&&&0183.0300000183,3
Ibara 井原市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&041390.&&&&0041 390 &&&&&&&&&&&&0243.0540000243,54 &&&&&&&&&&&&0170.&&&&00170,0
Ibaraki 茨木市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0280033.&&&&00280 033 &&&&&&&&&&&&&076.049000076,49 &&&&&&&&&&&03661.&&&&003 661,0 Erityiskaupunki
Ibusuki 指宿市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&041831.&&&&0041 831 &&&&&&&&&&&&0148.0840000148,84 &&&&&&&&&&&&0281.&&&&00281,0
Ichihara 市原市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0274656.&&&&00274 656 &&&&&&&&&&&&0368.0170000368,17 &&&&&&&&&&&&0746.&&&&00746,0
Ichikawa 市川市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0481732.&&&&00481 732 &&&&&&&&&&&&&057.045000057,45 &&&&&&&&&&&08385.02000008 385,2
Ichiki-Kushikino いちき串木野市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&029282.&&&&0029 282 &&&&&&&&&&&&0112.0300000112,30 &&&&&&&&&&&&0260.0700000260,7
Ichinomiya 一宮市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0380868.&&&&00380 868 &&&&&&&&&&&&0113.0820000113,82 &&&&&&&&&&&03346.02000003 346,2 Erityiskaupunki
Ichinoseki 一関市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&0121583.&&&&00121 583 &&&&&&&&&&&01256.04200001 256,42 &&&&&&&&&&&&&096.080000096,8
Iga 伊賀市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&090581.&&&&0090 581 &&&&&&&&&&&&0558.0230000558,23 &&&&&&&&&&&&0162.0300000162,3
Iida 飯田市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&0101581.&&&&00101 581 &&&&&&&&&&&&0658.0660000658,66 &&&&&&&&&&&&0154.0200000154,2
Iiyama 飯山市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&021438.&&&&0021 438 &&&&&&&&&&&&0202.0430000202,43 &&&&&&&&&&&&0105.0900000105,9
Iizuka 飯塚市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0129146.&&&&00129 146 &&&&&&&&&&&&0214.070000214,07 &&&&&&&&&&&&0603.0300000603,3
Ikeda 池田市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0103069.&&&&00103 069 &&&&&&&&&&&&&022.014000022,14 &&&&&&&&&&&04655.03000004 655,3
Iki 壱岐市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&027103.&&&&0027 103 &&&&&&&&&&&&0139.0420000139,42 &&&&&&&&&&&&0194.0400000194,4
Ikoma 生駒市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&0118233.&&&&00118 233 &&&&&&&&&&&&&053.015000053,15 &&&&&&&&&&&02224.05000002 224,5
Imabari 今治市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&0158114.&&&&00158 114 &&&&&&&&&&&&0419.0130000419,13 &&&&&&&&&&&&0377.0200000377,2
Imari 伊万里市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&055238.&&&&0055 238 &&&&&&&&&&&&0255.0250000255,25 &&&&&&&&&&&&0216.0400000216,4
Imizu 射水市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&092308.&&&&0092 308 &&&&&&&&&&&&0109.0430000109,43 &&&&&&&&&&&&0843.0500000843,5
Ina 伊那市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&068271.&&&&0068 271 &&&&&&&&&&&&0667.0930000667,93 &&&&&&&&&&&&0102.0200000102,2
Inabe いなべ市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&045815.&&&&0045 815 &&&&&&&&&&&&0219.0830000219,83 &&&&&&&&&&&&0208.0400000208,4
Inagi 稲城市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&087636.&&&&0087 636 &&&&&&&&&&&&&017.097000017,97 &&&&&&&&&&&04876.08000004 876,8
Inashiki 稲敷市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&042810.&&&&0042 810 &&&&&&&&&&&&0205.0810000205,81 &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208,0
Inazawa 稲沢市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0136867.&&&&00136 867 &&&&&&&&&&&&&079.035000079,35 &&&&&&&&&&&01724.09000001 724,9
Inuyama 犬山市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&074308.&&&&0074 308 &&&&&&&&&&&&&074.090000074,90 &&&&&&&&&&&&0992.0100000992,1
Inzai 印西市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&092670.&&&&0092 670 &&&&&&&&&&&&0123.0790000123,79 &&&&&&&&&&&&0748.0600000748,6
Iruma 入間市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0148390.&&&&00148 390 &&&&&&&&&&&&&044.069000044,69 &&&&&&&&&&&03320.04000003 320,4
Isa 伊佐市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&026810.&&&&0026 810 &&&&&&&&&&&&0392.0560000392,56 &&&&&&&&&&&&&068.030000068,3
Isahaya 諫早市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&0138078.&&&&00138 078 &&&&&&&&&&&&0341.0790000341,79 &&&&&&&&&&&&0404.&&&&00404,0
Ise 伊勢市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&0127817.&&&&00127 817 &&&&&&&&&&&&0208.0350000208,35 &&&&&&&&&&&&0613.0500000613,5
Isehara 伊勢原市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0101514.&&&&00101 514 &&&&&&&&&&&&&055.056000055,56 &&&&&&&&&&&01827.01000001 827,1
Isesaki 伊勢崎市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&0208814.&&&&00208 814 &&&&&&&&&&&&0139.0440000139,44 &&&&&&&&&&&01497.05000001 497,5 Erityiskaupunki
Ishigaki 石垣市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&047564.&&&&0047 564 &&&&&&&&&&&&0229.0340000229,34 &&&&&&&&&&&&0207.0400000207,4
Ishikari 石狩市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&057436.&&&&0057 436 &&&&&&&&&&&&0722.0420000722,42 &&&&&&&&&&&&&079.050000079,5
Ishinomaki 石巻市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&0147214.&&&&00147 214 &&&&&&&&&&&&0554.0580000554,58 &&&&&&&&&&&&0265.0500000265,5
Ishioka 石岡市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&076020.&&&&0076 020 &&&&&&&&&&&&0215.0530000215,53 &&&&&&&&&&&&0352.0700000352,7
Isumi いすみ市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&038594.&&&&0038 594 &&&&&&&&&&&&0157.0440000157,44 &&&&&&&&&&&&0245.0100000245,1
Itako 潮来市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&029111.&&&&0029 111 &&&&&&&&&&&&&071.040000071,40 &&&&&&&&&&&&0407.0700000407,7
Itami 伊丹市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0196883.&&&&00196 883 &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025,00 &&&&&&&&&&&07875.03000007 875,3
Itō 伊東市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&068345.&&&&0068 345 &&&&&&&&&&&&0124.0100000124,10 &&&&&&&&&&&&0550.0700000550,7
Itoigawa 糸魚川市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&044162.&&&&0044 162 &&&&&&&&&&&&0746.0240000746,24 &&&&&&&&&&&&&059.020000059,2
Itoman 糸満市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&058547.&&&&0058 547 &&&&&&&&&&&&&046.062000046,62 &&&&&&&&&&&01255.08000001 255,8
Itoshima 糸島市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&096475.&&&&0096 475 &&&&&&&&&&&&0215.0700000215,70 &&&&&&&&&&&&0447.0300000447,3
Iwade 岩出市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&053452.&&&&0053 452 &&&&&&&&&&&&&038.051000038,51 &&&&&&&&&&&01388.&&&&001 388,0
Iwaki いわき市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&0350237.&&&&00350 237 &&&&&&&&&&&01232.0200001 232,02 &&&&&&&&&&&&0284.0300000284,3 Ydinkaupunki
Iwakuni 岩国市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&0136757.&&&&00136 757 &&&&&&&&&&&&0873.0720000873,72 &&&&&&&&&&&&0156.0500000156,5
Iwakura 岩倉市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&047562.&&&&0047 562 &&&&&&&&&&&&&010.047000010,47 &&&&&&&&&&&04542.07000004 542,7
Iwamizawa 岩見沢市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&084499.&&&&0084 499 &&&&&&&&&&&&0481.020000481,02 &&&&&&&&&&&&0175.0700000175,7
Iwanuma 岩沼市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&044678.&&&&0044 678 &&&&&&&&&&&&&060.045000060,45 &&&&&&&&&&&&0739.0100000739,1
Iwata 磐田市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0167210.&&&&00167 210 &&&&&&&&&&&&0163.0450000163,45 &&&&&&&&&&&01023.&&&&001 023,0
Iyo 伊予市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&&036827.&&&&0036 827 &&&&&&&&&&&&0194.0440000194,44 &&&&&&&&&&&&0189.0400000189,4
Izu 伊豆市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&031317.&&&&0031 317 &&&&&&&&&&&&0363.0970000363,97 &&&&&&&&&&&&&086.&&&&0086,0
Izumi 出水市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&053758.&&&&0053 758 &&&&&&&&&&&&0329.0980000329,98 &&&&&&&&&&&&0162.0900000162,9
Izumi 和泉市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0186109.&&&&00186 109 &&&&&&&&&&&&&084.098000084,98 &&&&&&&&&&&02190.&&&&002 190,0
Izumi-Ōtsu 泉大津市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&075897.&&&&0075 897 &&&&&&&&&&&&&014.031000014,31 &&&&&&&&&&&05303.08000005 303,8
Izumi-Sano 泉佐野市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0100966.&&&&00100 966 &&&&&&&&&&&&&056.051000056,51 &&&&&&&&&&&01786.07000001 786,7
Izumo 出雲市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&0171938.&&&&00171 938 &&&&&&&&&&&&0624.0360000624,36 &&&&&&&&&&&&0275.0400000275,4
Izunokuni 伊豆の国市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&048152.&&&&0048 152 &&&&&&&&&&&&&094.062000094,62 &&&&&&&&&&&&0508.0900000508,9
Jōetsu 上越市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&0196987.&&&&00196 987 &&&&&&&&&&&&0973.0810000973,81 &&&&&&&&&&&&0202.0300000202,3 Erityiskaupunki
Jokohama 横浜市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&03724844.&&&&003 724 844 &&&&&&&&&&&&0437.0490000437,49 &&&&&&&&&&&08514.01000008 514,1 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Jōsō 常総市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&061483.&&&&0061 483 &&&&&&&&&&&&0123.0640000123,64 &&&&&&&&&&&&0497.0300000497,3
Jōyō 城陽市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&076869.&&&&0076 869 &&&&&&&&&&&&&032.071000032,71 &&&&&&&&&&&02350.&&&&002 350,0
Kadoma 門真市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0123576.&&&&00123 576 &&&&&&&&&&&&&012.030000012,30 &&&&&&&&&&010046.080000010 046,8
Kaga 加賀市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&067186.&&&&0067 186 &&&&&&&&&&&&0305.0870000305,87 &&&&&&&&&&&&0219.0700000219,7
Kagoshima 鹿児島市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&0599814.&&&&00599 814 &&&&&&&&&&&&0547.0550000547,55 &&&&&&&&&&&01095.05000001 095,5 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kahoku かほく市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&034219.&&&&0034 219 &&&&&&&&&&&&&064.044000064,44 &&&&&&&&&&&&0531.&&&&00531,0
Kai 甲斐市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&074386.&&&&0074 386 &&&&&&&&&&&&&071.095000071,95 &&&&&&&&&&&01033.09000001 033,9
Kainan 海南市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&051860.&&&&0051 860 &&&&&&&&&&&&0101.060000101,06 &&&&&&&&&&&&0513.0200000513,2
Kaizu 海津市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&035206.&&&&0035 206 &&&&&&&&&&&&0112.030000112,03 &&&&&&&&&&&&0314.0300000314,3
Kaizuka 貝塚市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&088694.&&&&0088 694 &&&&&&&&&&&&&043.093000043,93 &&&&&&&&&&&02019.&&&&002 019,0
Kakamigahara 各務原市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&0144690.&&&&00144 690 &&&&&&&&&&&&&087.081000087,81 &&&&&&&&&&&01647.08000001 647,8
Kakegawa 掛川市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0114602.&&&&00114 602 &&&&&&&&&&&&0265.0690000265,69 &&&&&&&&&&&&0431.0300000431,3
Kakogawa 加古川市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0267435.&&&&00267 435 &&&&&&&&&&&&0138.0480000138,48 &&&&&&&&&&&01931.02000001 931,2 Erityiskaupunki
Kakuda 角田市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&030180.&&&&0030 180 &&&&&&&&&&&&0147.0530000147,53 &&&&&&&&&&&&0204.0600000204,6
Kama 嘉麻市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&038743.&&&&0038 743 &&&&&&&&&&&&0135.0110000135,11 &&&&&&&&&&&&0286.0800000286,8
Kamagaya 鎌ケ谷市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0108917.&&&&00108 917 &&&&&&&&&&&&&021.08000021,08 &&&&&&&&&&&05166.08000005 166,8
Kamaishi 釜石市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&036802.&&&&0036 802 &&&&&&&&&&&&0440.0340000440,34 &&&&&&&&&&&&&083.060000083,6
Kamakura 鎌倉市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0173019.&&&&00173 019 &&&&&&&&&&&&&039.067000039,67 &&&&&&&&&&&04361.05000004 361,5
Kameoka 亀岡市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&089479.&&&&0089 479 &&&&&&&&&&&&0224.0800000224,80 &&&&&&&&&&&&0398.&&&&00398,0
Kameyama 亀山市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&050254.&&&&0050 254 &&&&&&&&&&&&0191.040000191,04 &&&&&&&&&&&&0263.0100000263,1
Kami 香美市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&027513.&&&&0027 513 &&&&&&&&&&&&0537.0860000537,86 &&&&&&&&&&&&&051.020000051,2
Kamiamakusa 上天草市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&027006.&&&&0027 006 &&&&&&&&&&&&0126.0910000126,91 &&&&&&&&&&&&0212.0800000212,8
Kaminoyama 上山市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&031569.&&&&0031 569 &&&&&&&&&&&&0240.0930000240,93 &&&&&&&&&&&&0131.&&&&00131,0
Kamisu 神栖市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&094522.&&&&0094 522 &&&&&&&&&&&&0146.0940000146,94 &&&&&&&&&&&&0643.0300000643,3
Kamo 加茂市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&027852.&&&&0027 852 &&&&&&&&&&&&0133.0720000133,72 &&&&&&&&&&&&0208.0300000208,3
Kamogawa 鴨川市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&033932.&&&&0033 932 &&&&&&&&&&&&0191.0140000191,14 &&&&&&&&&&&&0177.0500000177,5
Kanazawa 金沢市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&0465699.&&&&00465 699 &&&&&&&&&&&&0468.0640000468,64 &&&&&&&&&&&&0993.0700000993,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kani 可児市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&098695.&&&&0098 695 &&&&&&&&&&&&&087.057000087,57 &&&&&&&&&&&01127.&&&&001 127,0
Kan’onji 観音寺市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&059409.&&&&0059 409 &&&&&&&&&&&&0117.0840000117,84 &&&&&&&&&&&&0504.0100000504,1
Kanoya 鹿屋市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&0103608.&&&&00103 608 &&&&&&&&&&&&0448.0150000448,15 &&&&&&&&&&&&0231.0200000231,2
Kanuma 鹿沼市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&098374.&&&&0098 374 &&&&&&&&&&&&0490.0640000490,64 &&&&&&&&&&&&0200.0500000200,5
Kanzaki 神埼市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&031842.&&&&0031 842 &&&&&&&&&&&&0125.0130000125,13 &&&&&&&&&&&&0254.0500000254,5
Karatsu 唐津市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&0122785.&&&&00122 785 &&&&&&&&&&&&0487.0580000487,58 &&&&&&&&&&&&0251.0800000251,8
Kariya 刈谷市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0149765.&&&&00149 765 &&&&&&&&&&&&&050.039000050,39 &&&&&&&&&&&02972.01000002 972,1
Kasai 加西市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&044313.&&&&0044 313 &&&&&&&&&&&&0150.0980000150,98 &&&&&&&&&&&&0293.0500000293,5
Kasama 笠間市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&076739.&&&&0076 739 &&&&&&&&&&&&0240.0400000240,40 &&&&&&&&&&&&0319.0200000319,2
Kasaoka 笠岡市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&050568.&&&&0050 568 &&&&&&&&&&&&0136.0390000136,39 &&&&&&&&&&&&0370.0800000370,8
Kashiba 香芝市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&077561.&&&&0077 561 &&&&&&&&&&&&&024.026000024,26 &&&&&&&&&&&03197.01000003 197,1
Kashihara 橿原市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&0124111.&&&&00124 111 &&&&&&&&&&&&&039.056000039,56 &&&&&&&&&&&03137.03000003 137,3
Kashima 鹿嶋市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&067879.&&&&0067 879 &&&&&&&&&&&&0106.020000106,02 &&&&&&&&&&&&0640.0200000640,2
Kashima 鹿島市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&029684.&&&&0029 684 &&&&&&&&&&&&0112.0120000112,12 &&&&&&&&&&&&0264.0800000264,8
Kashiwa 柏市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0413954.&&&&00413 954 &&&&&&&&&&&&0114.0740000114,74 &&&&&&&&&&&03607.08000003 607,8 Ydinkaupunki
Kashiwara 柏原市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&071112.&&&&0071 112 &&&&&&&&&&&&&025.033000025,33 &&&&&&&&&&&02807.04000002 807,4
Kashiwazaki 柏崎市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&086833.&&&&0086 833 &&&&&&&&&&&&0442.030000442,03 &&&&&&&&&&&&0196.0400000196,4
Kasuga 春日市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0110743.&&&&00110 743 &&&&&&&&&&&&&014.015000014,15 &&&&&&&&&&&07826.04000007 826,4
Kasugai 春日井市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0306508.&&&&00306 508 &&&&&&&&&&&&&092.078000092,78 &&&&&&&&&&&03303.06000003 303,6 Erityiskaupunki
Kasukabe 春日部市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0232709.&&&&00232 709 &&&&&&&&&&&&&066.&&&&0066,00 &&&&&&&&&&&03525.09000003 525,9 Erityiskaupunki
Kasumigaura かすみがうら市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&042147.&&&&0042 147 &&&&&&&&&&&&0156.0600000156,60 &&&&&&&&&&&&0269.0100000269,1
Katagami 潟上市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&033083.&&&&0033 083 &&&&&&&&&&&&&097.073000097,73 &&&&&&&&&&&&0338.0500000338,5
Katano 交野市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&076435.&&&&0076 435 &&&&&&&&&&&&&025.055000025,55 &&&&&&&&&&&02991.06000002 991,6
Katō 加東市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&040310.&&&&0040 310 &&&&&&&&&&&&0157.0550000157,55 &&&&&&&&&&&&0255.0900000255,9
Katori 香取市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&077499.&&&&0077 499 &&&&&&&&&&&&0262.0350000262,35 &&&&&&&&&&&&0295.0400000295,4
Katsuragi 葛城市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&036635.&&&&0036 635 &&&&&&&&&&&&&033.072000033,72 &&&&&&&&&&&01086.04000001 086,4
Katsuura 勝浦市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&019248.&&&&0019 248 &&&&&&&&&&&&&093.096000093,96 &&&&&&&&&&&&0204.0900000204,9
Katsuyama 勝山市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&024125.&&&&0024 125 &&&&&&&&&&&&0253.0880000253,88 &&&&&&&&&&&&&095.&&&&0095,0
Kawachi-Nagano 河内長野市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0106987.&&&&00106 987 &&&&&&&&&&&&0109.0630000109,63 &&&&&&&&&&&&0975.0900000975,9
Kawagoe 川越市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0350745.&&&&00350 745 &&&&&&&&&&&&0109.0130000109,13 &&&&&&&&&&&03214.&&&&003 214,0 Ydinkaupunki
Kawaguchi 川口市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0578112.&&&&00578 112 &&&&&&&&&&&&&061.095000061,95 &&&&&&&&&&&09331.09000009 331,9 Ydinkaupunki
Kawanishi 川西市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0156375.&&&&00156 375 &&&&&&&&&&&&&053.044000053,44 &&&&&&&&&&&02926.02000002 926,2
Kawasaki 川崎市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&01475213.&&&&001 475 213 &&&&&&&&&&&&0143.&&&&00143,00 &&&&&&&&&&010316.020000010 316,2 Virallinen suurkaupunki
Kazo 加須市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0112229.&&&&00112 229 &&&&&&&&&&&&0133.0300000133,30 &&&&&&&&&&&&0841.0900000841,9
Kazuno 鹿角市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&032038.&&&&0032 038 &&&&&&&&&&&&0707.0520000707,52 &&&&&&&&&&&&&045.030000045,3
Kesennuma 気仙沼市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&064988.&&&&0064 988 &&&&&&&&&&&&0332.0440000332,44 &&&&&&&&&&&&0195.0500000195,5
Kikuchi 菊池市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&048167.&&&&0048 167 &&&&&&&&&&&&0276.0850000276,85 &&&&&&&&&&&&0174.&&&&00174,0
Kikugawa 菊川市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&046763.&&&&0046 763 &&&&&&&&&&&&&094.019000094,19 &&&&&&&&&&&&0496.0500000496,5
Kimitsu 君津市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&086033.&&&&0086 033 &&&&&&&&&&&&0318.0810000318,81 &&&&&&&&&&&&0269.0900000269,9
Kinokawa 紀の川市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&062616.&&&&0062 616 &&&&&&&&&&&&0228.0210000228,21 &&&&&&&&&&&&0274.0400000274,4
Kioto 京都 Kioton prefektuuri &&&&&&&&01475183.&&&&001 475 183 &&&&&&&&&&&&0827.0830000827,83 &&&&&&&&&&&01782.&&&&001 782,0 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kirishima 霧島市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&0125857.&&&&00125 857 &&&&&&&&&&&&0603.0180000603,18 &&&&&&&&&&&&0208.0700000208,7
Kiryū 桐生市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&0114714.&&&&00114 714 &&&&&&&&&&&&0274.0450000274,45 &&&&&&&&&&&&0418.&&&&00418,0
Kisarazu 木更津市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0134141.&&&&00134 141 &&&&&&&&&&&&0138.0950000138,95 &&&&&&&&&&&&0965.0400000965,4
Kishiwada 岸和田市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0194911.&&&&00194 911 &&&&&&&&&&&&&072.068000072,68 &&&&&&&&&&&02681.08000002 681,8 Erityiskaupunki
Kita-Akita 北秋田市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&033224.&&&&0033 224 &&&&&&&&&&&01152.07600001 152,76 &&&&&&&&&&&&&028.080000028,8
Kita-Hiroshima 北広島市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&059064.&&&&0059 064 &&&&&&&&&&&&0119.050000119,05 &&&&&&&&&&&&0496.0100000496,1
Kita-Ibaraki 北茨城市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&044412.&&&&0044 412 &&&&&&&&&&&&0186.0800000186,80 &&&&&&&&&&&&0237.0800000237,8
Kita-Kyūshū 北九州市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0961286.&&&&00961 286 &&&&&&&&&&&&0491.0950000491,95 &&&&&&&&&&&01954.&&&&001 954,0 Virallinen suurkaupunki
Kita-Nagoya 北名古屋市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&084133.&&&&0084 133 &&&&&&&&&&&&&018.037000018,37 &&&&&&&&&&&04579.09000004 579,9
Kitakami 北上市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&093511.&&&&0093 511 &&&&&&&&&&&&0437.0550000437,55 &&&&&&&&&&&&0213.0700000213,7
Kitakata 喜多方市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&049377.&&&&0049 377 &&&&&&&&&&&&0554.0630000554,63 &&&&&&&&&&&&&089.&&&&0089,0
Kitami 北見市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0121226.&&&&00121 226 &&&&&&&&&&&01427.04100001 427,41 &&&&&&&&&&&&&084.090000084,9
Kitamoto 北本市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&067409.&&&&0067 409 &&&&&&&&&&&&&019.082000019,82 &&&&&&&&&&&03401.01000003 401,1
Kitsuki 杵築市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&030185.&&&&0030 185 &&&&&&&&&&&&0280.080000280,08 &&&&&&&&&&&&0107.0800000107,8
Kiyose 清瀬市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&074864.&&&&0074 864 &&&&&&&&&&&&&010.023000010,23 &&&&&&&&&&&07318.01000007 318,1
Kiyosu 清須市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&067327.&&&&0067 327 &&&&&&&&&&&&&017.035000017,35 &&&&&&&&&&&03880.05000003 880,5
Kizugawa 木津川市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&072840.&&&&0072 840 &&&&&&&&&&&&&085.013000085,13 &&&&&&&&&&&&0855.0600000855,6
Kobayashi 小林市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&046221.&&&&0046 221 &&&&&&&&&&&&0562.0950000562,95 &&&&&&&&&&&&&082.010000082,1
Kōbe 神戸市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&01537272.&&&&001 537 272 &&&&&&&&&&&&0557.020000557,02 &&&&&&&&&&&02759.08000002 759,8 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kōchi 高知市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&0337190.&&&&00337 190 &&&&&&&&&&&&0308.0990000308,99 &&&&&&&&&&&01091.03000001 091,3 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kodaira 小平市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0190005.&&&&00190 005 &&&&&&&&&&&&&020.051000020,51 &&&&&&&&&&&09264.&&&&009 264,0
Kōfu 甲府市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&0193125.&&&&00193 125 &&&&&&&&&&&&0212.0470000212,47 &&&&&&&&&&&&0909.&&&&00909,0 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Koga 古賀市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&057959.&&&&0057 959 &&&&&&&&&&&&&042.07000042,07 &&&&&&&&&&&01377.07000001 377,7
Koga 古河市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0140946.&&&&00140 946 &&&&&&&&&&&&0123.0580000123,58 &&&&&&&&&&&01140.05000001 140,5
Koganei 小金井市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0121396.&&&&00121 396 &&&&&&&&&&&&&011.030000011,30 &&&&&&&&&&010743.&&&&0010 743,0
Kōka 甲賀市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&090901.&&&&0090 901 &&&&&&&&&&&&0481.0620000481,62 &&&&&&&&&&&&0188.0700000188,7
Kokubunji 国分寺市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0122742.&&&&00122 742 &&&&&&&&&&&&&011.046000011,46 &&&&&&&&&&010710.050000010 710,5
Komae 狛江市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&080249.&&&&0080 249 &&&&&&&&&&&&&&06.03900006,39 &&&&&&&&&&012558.050000012 558,5
Komagane 駒ヶ根市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&032759.&&&&0032 759 &&&&&&&&&&&&0165.0860000165,86 &&&&&&&&&&&&0197.0500000197,5
Komaki 小牧市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0149462.&&&&00149 462 &&&&&&&&&&&&&062.081000062,81 &&&&&&&&&&&02379.06000002 379,6
Komatsu 小松市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&0106919.&&&&00106 919 &&&&&&&&&&&&0371.050000371,05 &&&&&&&&&&&&0288.0200000288,2
Komatsushima 小松島市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&038755.&&&&0038 755 &&&&&&&&&&&&&045.037000045,37 &&&&&&&&&&&&0854.0200000854,2
Komoro 小諸市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&042512.&&&&0042 512 &&&&&&&&&&&&&098.055000098,55 &&&&&&&&&&&&0431.0400000431,4
Konan 湖南市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&054289.&&&&0054 289 &&&&&&&&&&&&&070.040000070,40 &&&&&&&&&&&&0771.0200000771,2
Kōnan 江南市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&098359.&&&&0098 359 &&&&&&&&&&&&&030.020000030,20 &&&&&&&&&&&03256.09000003 256,9
Kōnan 香南市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&032961.&&&&0032 961 &&&&&&&&&&&&0126.0480000126,48 &&&&&&&&&&&&0260.0600000260,6
Kōnosu 鴻巣市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0118072.&&&&00118 072 &&&&&&&&&&&&&067.044000067,44 &&&&&&&&&&&01750.08000001 750,8
Kōriyama 郡山市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&0335444.&&&&00335 444 &&&&&&&&&&&&0757.0200000757,20 &&&&&&&&&&&&0443.&&&&00443,0 Ydinkaupunki
Kosai 湖西市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&059789.&&&&0059 789 &&&&&&&&&&&&&086.056000086,56 &&&&&&&&&&&&0690.0700000690,7
Kōshi 合志市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&058370.&&&&0058 370 &&&&&&&&&&&&&053.019000053,19 &&&&&&&&&&&01097.04000001 097,4
Koshigaya 越谷市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0337498.&&&&00337 498 &&&&&&&&&&&&&060.024000060,24 &&&&&&&&&&&05602.06000005 602,6 Ydinkaupunki
Kōshū 甲州市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&031671.&&&&0031 671 &&&&&&&&&&&&0264.0110000264,11 &&&&&&&&&&&&0119.0900000119,9
Kudamatsu 下松市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&055812.&&&&0055 812 &&&&&&&&&&&&&089.035000089,35 &&&&&&&&&&&&0624.0600000624,6
Kuji 久慈市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&035642.&&&&0035 642 &&&&&&&&&&&&0623.0500000623,50 &&&&&&&&&&&&&057.020000057,2
Kuki 久喜市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0152311.&&&&00152 311 &&&&&&&&&&&&&082.041000082,41 &&&&&&&&&&&01848.02000001 848,2
Kumagaya 熊谷市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0198742.&&&&00198 742 &&&&&&&&&&&&0159.0820000159,82 &&&&&&&&&&&01243.05000001 243,5 Erityiskaupunki
Kumamoto 熊本市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&0740822.&&&&00740 822 &&&&&&&&&&&&0390.0320000390,32 &&&&&&&&&&&01898.&&&&001 898,0 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kumano 熊野市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&017322.&&&&0017 322 &&&&&&&&&&&&0373.0350000373,35 &&&&&&&&&&&&&046.040000046,4
Kunisaki 国東市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&028647.&&&&0028 647 &&&&&&&&&&&&0318.080000318,08 &&&&&&&&&&&&&090.010000090,1
Kunitachi 国立市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&073655.&&&&0073 655 &&&&&&&&&&&&&&08.01500008,15 &&&&&&&&&&&09037.04000009 037,4
Kurashiki 倉敷市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&0477118.&&&&00477 118 &&&&&&&&&&&&0355.0630000355,63 &&&&&&&&&&&01341.06000001 341,6 Ydinkaupunki
Kurayoshi 倉吉市 Tottorin prefektuuri &&&&&&&&&&049044.&&&&0049 044 &&&&&&&&&&&&0272.060000272,06 &&&&&&&&&&&&0180.0300000180,3
Kure 呉市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0228552.&&&&00228 552 &&&&&&&&&&&&0352.0800000352,80 &&&&&&&&&&&&0647.0800000647,8 Ydinkaupunki
Kurihara 栗原市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&069906.&&&&0069 906 &&&&&&&&&&&&0804.0970000804,97 &&&&&&&&&&&&&086.080000086,8
Kurobe 黒部市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&040991.&&&&0040 991 &&&&&&&&&&&&0426.0310000426,31 &&&&&&&&&&&&&096.020000096,2
Kuroishi 黒石市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&034284.&&&&0034 284 &&&&&&&&&&&&0217.050000217,05 &&&&&&&&&&&&0158.&&&&00158,0
Kurume 久留米市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0304552.&&&&00304 552 &&&&&&&&&&&&0229.0960000229,96 &&&&&&&&&&&01324.04000001 324,4 Ydinkaupunki
Kusatsu 草津市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0137247.&&&&00137 247 &&&&&&&&&&&&&067.082000067,82 &&&&&&&&&&&02023.07000002 023,7
Kushima 串間市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&018779.&&&&0018 779 &&&&&&&&&&&&0295.0160000295,16 &&&&&&&&&&&&&063.060000063,6
Kushiro 釧路市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0174742.&&&&00174 742 &&&&&&&&&&&01362.09200001 362,92 &&&&&&&&&&&&0128.0200000128,2
Kuwana 桑名市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&0140303.&&&&00140 303 &&&&&&&&&&&&0136.0680000136,68 &&&&&&&&&&&01026.05000001 026,5
Kyōtanabe 京田辺市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&070835.&&&&0070 835 &&&&&&&&&&&&&042.092000042,92 &&&&&&&&&&&01650.04000001 650,4
Kyōtango 京丹後市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&055054.&&&&0055 054 &&&&&&&&&&&&0501.0430000501,43 &&&&&&&&&&&&0109.0800000109,8
Machida 町田市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0432348.&&&&00432 348 &&&&&&&&&&&&&071.080000071,80 &&&&&&&&&&&06021.06000006 021,6
Maebashi 前橋市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&0336154.&&&&00336 154 &&&&&&&&&&&&0311.0590000311,59 &&&&&&&&&&&01078.08000001 078,8 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Maibara 米原市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&038719.&&&&0038 719 &&&&&&&&&&&&0250.0390000250,39 &&&&&&&&&&&&0154.0600000154,6
Maizuru 舞鶴市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&083990.&&&&0083 990 &&&&&&&&&&&&0342.0120000342,12 &&&&&&&&&&&&0245.0500000245,5
Makinohara 牧之原市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&045547.&&&&0045 547 &&&&&&&&&&&&0111.0690000111,69 &&&&&&&&&&&&0407.0800000407,8
Makurazaki 枕崎市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&022046.&&&&0022 046 &&&&&&&&&&&&&074.078000074,78 &&&&&&&&&&&&0294.0800000294,8
Maniwa 真庭市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&046124.&&&&0046 124 &&&&&&&&&&&&0828.0530000828,53 &&&&&&&&&&&&&055.070000055,7
Marugame 丸亀市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&0110010.&&&&00110 010 &&&&&&&&&&&&0111.0780000111,78 &&&&&&&&&&&&0984.0200000984,2
Masuda 益田市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&&047718.&&&&0047 718 &&&&&&&&&&&&0733.0190000733,19 &&&&&&&&&&&&&065.010000065,1
Matsubara 松原市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0120750.&&&&00120 750 &&&&&&&&&&&&&016.066000016,66 &&&&&&&&&&&07247.09000007 247,9
Matsudo 松戸市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0483480.&&&&00483 480 &&&&&&&&&&&&&061.038000061,38 &&&&&&&&&&&07876.08000007 876,8
Matsue 松江市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&0206230.&&&&00206 230 &&&&&&&&&&&&0572.0990000572,99 &&&&&&&&&&&&0359.0900000359,9 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Matsumoto 松本市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&0243293.&&&&00243 293 &&&&&&&&&&&&0978.0470000978,47 &&&&&&&&&&&&0248.0600000248,6 Erityiskaupunki
Matsusaka 松阪市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&0163863.&&&&00163 863 &&&&&&&&&&&&0623.0660000623,66 &&&&&&&&&&&&0262.0700000262,7
Matsuura 松浦市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&023309.&&&&0023 309 &&&&&&&&&&&&0130.0550000130,55 &&&&&&&&&&&&0178.0500000178,5
Matsuyama 松山市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&0514865.&&&&00514 865 &&&&&&&&&&&&0429.0370000429,37 &&&&&&&&&&&01199.01000001 199,1 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Midori みどり市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&050906.&&&&0050 906 &&&&&&&&&&&&0208.0420000208,42 &&&&&&&&&&&&0244.0200000244,2
Mihara 三原市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&096194.&&&&0096 194 &&&&&&&&&&&&0471.0550000471,55 &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204,0
Mikasa 三笠市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&&09076.&&&&009 076 &&&&&&&&&&&&0302.0520000302,52 &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030,0
Miki 三木市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&077178.&&&&0077 178 &&&&&&&&&&&&0176.0510000176,51 &&&&&&&&&&&&0437.0200000437,2
Mima 美馬市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&030501.&&&&0030 501 &&&&&&&&&&&&0367.0140000367,14 &&&&&&&&&&&&&083.010000083,1
Mimasaka 美作市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&027977.&&&&0027 977 &&&&&&&&&&&&0429.0290000429,29 &&&&&&&&&&&&&065.020000065,2
Minamata 水俣市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&025411.&&&&0025 411 &&&&&&&&&&&&0163.0290000163,29 &&&&&&&&&&&&0155.0600000155,6
Minami-Alps 南アルプス市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&070828.&&&&0070 828 &&&&&&&&&&&&0264.0140000264,14 &&&&&&&&&&&&0268.0100000268,1
Minami-Ashigara 南足柄市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&&043306.&&&&0043 306 &&&&&&&&&&&&&077.012000077,12 &&&&&&&&&&&&0561.0500000561,5
Minami-Awaji 南あわじ市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&046912.&&&&0046 912 &&&&&&&&&&&&0229.010000229,01 &&&&&&&&&&&&0204.0800000204,8
Minami-Bōsō 南房総市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&039033.&&&&0039 033 &&&&&&&&&&&&0230.0140000230,14 &&&&&&&&&&&&0169.0600000169,6
Minami-Kyūshū 南九州市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&036352.&&&&0036 352 &&&&&&&&&&&&0357.0910000357,91 &&&&&&&&&&&&0101.0600000101,6
Minami-Satsuma 南さつま市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&035439.&&&&0035 439 &&&&&&&&&&&&0283.0590000283,59 &&&&&&&&&&&&0125.&&&&00125,0
Minami-Shimabara 南島原市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&046535.&&&&0046 535 &&&&&&&&&&&&0170.0110000170,11 &&&&&&&&&&&&0273.0600000273,6
Minami-Sōma 南相馬市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&057797.&&&&0057 797 &&&&&&&&&&&&0398.0580000398,58 &&&&&&&&&&&&0145.&&&&00145,0
Minami-Uonuma 南魚沼市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&058568.&&&&0058 568 &&&&&&&&&&&&0584.0550000584,55 &&&&&&&&&&&&0100.0200000100,2
Mine 美祢市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&026159.&&&&0026 159 &&&&&&&&&&&&0472.0640000472,64 &&&&&&&&&&&&&055.030000055,3
Mino 美濃市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&020760.&&&&0020 760 &&&&&&&&&&&&0117.010000117,01 &&&&&&&&&&&&0177.0400000177,4
Minō 箕面市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0133411.&&&&00133 411 &&&&&&&&&&&&&047.090000047,90 &&&&&&&&&&&02785.02000002 785,2
Mino-Kamo 美濃加茂市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&055384.&&&&0055 384 &&&&&&&&&&&&&074.081000074,81 &&&&&&&&&&&&0740.0300000740,3
Misato 三郷市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0136521.&&&&00136 521 &&&&&&&&&&&&&030.013000030,13 &&&&&&&&&&&04531.01000004 531,1
Misawa 三沢市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&040196.&&&&0040 196 &&&&&&&&&&&&0119.0870000119,87 &&&&&&&&&&&&0335.0300000335,3
Mishima 三島市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0110046.&&&&00110 046 &&&&&&&&&&&&&062.02000062,02 &&&&&&&&&&&01774.04000001 774,4
Mitaka 三鷹市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0186936.&&&&00186 936 &&&&&&&&&&&&&016.042000016,42 &&&&&&&&&&011384.070000011 384,7
Mito 水戸市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0270783.&&&&00270 783 &&&&&&&&&&&&0217.0320000217,32 &&&&&&&&&&&01246.&&&&001 246,0 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Mitoyo 三豊市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&065524.&&&&0065 524 &&&&&&&&&&&&0222.0710000222,71 &&&&&&&&&&&&0294.0200000294,2
Mitsuke 見附市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&040608.&&&&0040 608 &&&&&&&&&&&&&077.091000077,91 &&&&&&&&&&&&0521.0200000521,2
Miura 三浦市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&&045289.&&&&0045 289 &&&&&&&&&&&&&032.05000032,05 &&&&&&&&&&&01413.01000001 413,1
Miyako 宮古市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&056676.&&&&0056 676 &&&&&&&&&&&01259.01500001 259,15 &&&&&&&&&&&&&045.&&&&0045,0
Miyakojima 宮古島市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&051186.&&&&0051 186 &&&&&&&&&&&&0204.0200000204,20 &&&&&&&&&&&&0250.0700000250,7
Miyakonojō 都城市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&0165029.&&&&00165 029 &&&&&&&&&&&&0653.0360000653,36 &&&&&&&&&&&&0252.0600000252,6
Miyama みやま市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&038139.&&&&0038 139 &&&&&&&&&&&&0105.0210000105,21 &&&&&&&&&&&&0362.0500000362,5
Miyawaka 宮若市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&028112.&&&&0028 112 &&&&&&&&&&&&0139.0990000139,99 &&&&&&&&&&&&0200.0800000200,8
Miyazaki 宮崎市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&0401138.&&&&00401 138 &&&&&&&&&&&&0643.0670000643,67 &&&&&&&&&&&&0623.0200000623,2 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Miyazu 宮津市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&018426.&&&&0018 426 &&&&&&&&&&&&0172.0740000172,74 &&&&&&&&&&&&0106.0700000106,7
Miyoshi みよし市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&061810.&&&&0061 810 &&&&&&&&&&&&&032.019000032,19 &&&&&&&&&&&01920.02000001 920,2
Miyoshi 三次市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&053615.&&&&0053 615 &&&&&&&&&&&&0778.0140000778,14 &&&&&&&&&&&&&068.090000068,9
Miyoshi 三好市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&026836.&&&&0026 836 &&&&&&&&&&&&0721.0420000721,42 &&&&&&&&&&&&&037.020000037,2
Mizuho 瑞穂市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&054354.&&&&0054 354 &&&&&&&&&&&&&028.019000028,19 &&&&&&&&&&&01928.01000001 928,1
Mizunami 瑞浪市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&038730.&&&&0038 730 &&&&&&&&&&&&0174.0860000174,86 &&&&&&&&&&&&0221.0500000221,5
Mobara 茂原市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&089688.&&&&0089 688 &&&&&&&&&&&&&099.092000099,92 &&&&&&&&&&&&0897.0600000897,6
Monbetsu 紋別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&023109.&&&&0023 109 &&&&&&&&&&&&0830.0780000830,78 &&&&&&&&&&&&&027.080000027,8
Mooka 真岡市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&079539.&&&&0079 539 &&&&&&&&&&&&0167.0340000167,34 &&&&&&&&&&&&0475.0300000475,3
Moriguchi 守口市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0143042.&&&&00143 042 &&&&&&&&&&&&&012.071000012,71 &&&&&&&&&&011254.030000011 254,3
Morioka 盛岡市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&0297631.&&&&00297 631 &&&&&&&&&&&&0886.0470000886,47 &&&&&&&&&&&&0335.0700000335,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Moriya 守谷市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&064753.&&&&0064 753 &&&&&&&&&&&&&035.071000035,71 &&&&&&&&&&&01813.03000001 813,3
Moriyama 守山市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&079859.&&&&0079 859 &&&&&&&&&&&&&055.074000055,74 &&&&&&&&&&&01432.07000001 432,7
Motomiya 本宮市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&030924.&&&&0030 924 &&&&&&&&&&&&&088.02000088,02 &&&&&&&&&&&&0351.0300000351,3
Motosu 本巣市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&033995.&&&&0033 995 &&&&&&&&&&&&0374.0650000374,65 &&&&&&&&&&&&&090.070000090,7
Mukō 向日市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&053380.&&&&0053 380 &&&&&&&&&&&&&&07.07200007,72 &&&&&&&&&&&06914.05000006 914,5
Munakata 宗像市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&096516.&&&&0096 516 &&&&&&&&&&&&0119.0910000119,91 &&&&&&&&&&&&0804.0900000804,9
Murakami 村上市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&062442.&&&&0062 442 &&&&&&&&&&&01174.02600001 174,26 &&&&&&&&&&&&&053.020000053,2
Murayama 村山市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&024684.&&&&0024 684 &&&&&&&&&&&&0196.0980000196,98 &&&&&&&&&&&&0125.0300000125,3
Muroran 室蘭市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&088564.&&&&0088 564 &&&&&&&&&&&&&080.088000080,88 &&&&&&&&&&&01095.&&&&001 095,0
Muroto 室戸市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&013524.&&&&0013 524 &&&&&&&&&&&&0248.0180000248,18 &&&&&&&&&&&&&054.050000054,5
Musashi-Murayama 武蔵村山市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&071229.&&&&0071 229 &&&&&&&&&&&&&015.032000015,32 &&&&&&&&&&&04649.04000004 649,4
Musashino 武蔵野市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0144730.&&&&00144 730 &&&&&&&&&&&&&010.098000010,98 &&&&&&&&&&013181.020000013 181,2
Mutsu むつ市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&058493.&&&&0058 493 &&&&&&&&&&&&0864.0160000864,16 &&&&&&&&&&&&&067.070000067,7
Myōkō 妙高市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&033199.&&&&0033 199 &&&&&&&&&&&&0445.0630000445,63 &&&&&&&&&&&&&074.050000074,5
Nabari 名張市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&078795.&&&&0078 795 &&&&&&&&&&&&0129.0770000129,77 &&&&&&&&&&&&0607.0200000607,2
Nagahama 長浜市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0118193.&&&&00118 193 &&&&&&&&&&&&0681.020000681,02 &&&&&&&&&&&&0173.0600000173,6
Nagai 長井市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&027757.&&&&0027 757 &&&&&&&&&&&&0214.0670000214,67 &&&&&&&&&&&&0129.0300000129,3
Nagakute 長久手市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&057598.&&&&0057 598 &&&&&&&&&&&&&021.055000021,55 &&&&&&&&&&&02672.08000002 672,8
Nagano 長野市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&0377598.&&&&00377 598 &&&&&&&&&&&&0834.0810000834,81 &&&&&&&&&&&&0452.0300000452,3 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Nagaoka 長岡市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&0275133.&&&&00275 133 &&&&&&&&&&&&0891.060000891,06 &&&&&&&&&&&&0308.0800000308,8 Erityiskaupunki
Nagaokakyō 長岡京市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&080090.&&&&0080 090 &&&&&&&&&&&&&019.017000019,17 &&&&&&&&&&&04177.09000004 177,9
Nagareyama 流山市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0174373.&&&&00174 373 &&&&&&&&&&&&&035.032000035,32 &&&&&&&&&&&04936.09000004 936,9
Nagasaki 長崎市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&0429508.&&&&00429 508 &&&&&&&&&&&&0405.0860000405,86 &&&&&&&&&&&01058.03000001 058,3 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Nagato 長門市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&035439.&&&&0035 439 &&&&&&&&&&&&0357.0290000357,29 &&&&&&&&&&&&&099.020000099,2
Nago 名護市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&061674.&&&&0061 674 &&&&&&&&&&&&0210.0900000210,90 &&&&&&&&&&&&0292.0400000292,4
Nagoya 名古屋市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&02295638.&&&&002 295 638 &&&&&&&&&&&&0326.0450000326,45 &&&&&&&&&&&07032.01000007 032,1 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Naha 那覇市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&0319435.&&&&00319 435 &&&&&&&&&&&&&039.057000039,57 &&&&&&&&&&&08072.07000008 072,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Naka 那珂市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&054276.&&&&0054 276 &&&&&&&&&&&&&097.082000097,82 &&&&&&&&&&&&0554.0900000554,9
Nakagawa[13] 那珂川市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&050004.&&&&0050 004 &&&&&&&&&&&&&074.095000074,95 &&&&&&&&&&&&0667.0200000667,2
Nakama 中間市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&041796.&&&&0041 796 &&&&&&&&&&&&&015.096000015,96 &&&&&&&&&&&02618.08000002 618,8
Nakano 中野市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&043909.&&&&0043 909 &&&&&&&&&&&&0112.0180000112,18 &&&&&&&&&&&&0391.0400000391,4
Nakatsu 中津市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&083965.&&&&0083 965 &&&&&&&&&&&&0491.0530000491,53 &&&&&&&&&&&&0170.0800000170,8
Nakatsugawa 中津川市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&078883.&&&&0078 883 &&&&&&&&&&&&0676.0450000676,45 &&&&&&&&&&&&0116.0600000116,6
Namegata 行方市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&034909.&&&&0034 909 &&&&&&&&&&&&0222.0480000222,48 &&&&&&&&&&&&0156.0900000156,9
Namerikawa 滑川市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&032755.&&&&0032 755 &&&&&&&&&&&&&054.063000054,63 &&&&&&&&&&&&0599.0600000599,6
Nanao 七尾市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&055325.&&&&0055 325 &&&&&&&&&&&&0318.0320000318,32 &&&&&&&&&&&&0173.0800000173,8
Nanjō 南城市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&042016.&&&&0042 016 &&&&&&&&&&&&&049.094000049,94 &&&&&&&&&&&&0841.0300000841,3
Nankoku 南国市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&047982.&&&&0047 982 &&&&&&&&&&&&0125.0300000125,30 &&&&&&&&&&&&0382.0900000382,9
Nantan 南丹市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&033145.&&&&0033 145 &&&&&&&&&&&&0616.0400000616,40 &&&&&&&&&&&&&053.080000053,8
Nanto 南砺市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&051327.&&&&0051 327 &&&&&&&&&&&&0668.0640000668,64 &&&&&&&&&&&&&076.080000076,8
Nan’yō 南陽市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&032285.&&&&0032 285 &&&&&&&&&&&&0160.0520000160,52 &&&&&&&&&&&&0201.0100000201,1
Nara 奈良市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&0360310.&&&&00360 310 &&&&&&&&&&&&0276.0940000276,94 &&&&&&&&&&&01301.&&&&001 301,0 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Narashino 習志野市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0167909.&&&&00167 909 &&&&&&&&&&&&&020.097000020,97 &&&&&&&&&&&08007.01000008 007,1
Narita 成田市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0131190.&&&&00131 190 &&&&&&&&&&&&0213.0840000213,84 &&&&&&&&&&&&0613.0500000613,5
Naruto 鳴門市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&059101.&&&&0059 101 &&&&&&&&&&&&0135.0660000135,66 &&&&&&&&&&&&0435.0700000435,7
Nasu-Karasuyama 那須烏山市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&027047.&&&&0027 047 &&&&&&&&&&&&0174.0350000174,35 &&&&&&&&&&&&0155.0100000155,1
Nasu-Shiobara 那須塩原市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&0117146.&&&&00117 146 &&&&&&&&&&&&0592.0740000592,74 &&&&&&&&&&&&0197.0600000197,6
Natori 名取市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&076668.&&&&0076 668 &&&&&&&&&&&&&098.017000098,17 &&&&&&&&&&&&0781.&&&&00781,0
Nayoro 名寄市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&029048.&&&&0029 048 &&&&&&&&&&&&0535.0200000535,20 &&&&&&&&&&&&&054.030000054,3
Nemuro 根室市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&026917.&&&&0026 917 &&&&&&&&&&&&0506.0250000506,25 &&&&&&&&&&&&&065.040000065,4
Neyagawa 寝屋川市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0237518.&&&&00237 518 &&&&&&&&&&&&&024.070000024,70 &&&&&&&&&&&09616.01000009 616,1 Ydinkaupunki
Nichinan 日南市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&054090.&&&&0054 090 &&&&&&&&&&&&0536.0110000536,11 &&&&&&&&&&&&0100.0900000100,9
Nihonmatsu 二本松市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&058162.&&&&0058 162 &&&&&&&&&&&&0344.0420000344,42 &&&&&&&&&&&&0168.0900000168,9
Niigata 新潟市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&0810157.&&&&00810 157 &&&&&&&&&&&&0726.0450000726,45 &&&&&&&&&&&01115.02000001 115,2 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Niihama 新居浜市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&0119903.&&&&00119 903 &&&&&&&&&&&&0234.0460000234,46 &&&&&&&&&&&&0511.0400000511,4
Niimi 新見市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&030658.&&&&0030 658 &&&&&&&&&&&&0793.0290000793,29 &&&&&&&&&&&&&038.060000038,6
Niiza 新座市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0162122.&&&&00162 122 &&&&&&&&&&&&&022.078000022,78 &&&&&&&&&&&07116.09000007 116,9
Nikaho にかほ市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&025324.&&&&0025 324 &&&&&&&&&&&&0241.0130000241,13 &&&&&&&&&&&&0105.&&&&00105,0
Nikkō 日光市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&083386.&&&&0083 386 &&&&&&&&&&&01449.08300001 449,83 &&&&&&&&&&&&&057.050000057,5
Ninohe 二戸市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&027611.&&&&0027 611 &&&&&&&&&&&&0420.0420000420,42 &&&&&&&&&&&&&065.070000065,7
Nirasaki 韮崎市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&030680.&&&&0030 680 &&&&&&&&&&&&0143.0690000143,69 &&&&&&&&&&&&0213.0500000213,5
Nishi-Tōkyō 西東京市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0200012.&&&&00200 012 &&&&&&&&&&&&&015.075000015,75 &&&&&&&&&&012699.020000012 699,2
Nishinomiya 西宮市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0487850.&&&&00487 850 &&&&&&&&&&&&&099.096000099,96 &&&&&&&&&&&04880.05000004 880,5 Ydinkaupunki
Nishinoomote 西之表市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&015967.&&&&0015 967 &&&&&&&&&&&&0205.0660000205,66 &&&&&&&&&&&&&077.060000077,6
Nishio 西尾市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0167990.&&&&00167 990 &&&&&&&&&&&&0161.0220000161,22 &&&&&&&&&&&01042.&&&&001 042,0
Nishiwaki 西脇市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&040866.&&&&0040 866 &&&&&&&&&&&&0132.0440000132,44 &&&&&&&&&&&&0308.0600000308,6
Nisshin 日進市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&087977.&&&&0087 977 &&&&&&&&&&&&&034.091000034,91 &&&&&&&&&&&02520.01000002 520,1
Nobeoka 延岡市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&0125159.&&&&00125 159 &&&&&&&&&&&&0868.020000868,02 &&&&&&&&&&&&0144.0200000144,2
Noboribetsu 登別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&049625.&&&&0049 625 &&&&&&&&&&&&0212.0210000212,21 &&&&&&&&&&&&0233.0800000233,8
Noda 野田市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0153583.&&&&00153 583 &&&&&&&&&&&&0103.0550000103,55 &&&&&&&&&&&01483.02000001 483,2
Nōgata 直方市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&057146.&&&&0057 146 &&&&&&&&&&&&&061.076000061,76 &&&&&&&&&&&&0925.0300000925,3
Nomi 能美市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&048881.&&&&0048 881 &&&&&&&&&&&&&084.014000084,14 &&&&&&&&&&&&0580.0900000580,9
Nonoichi 野々市市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&055099.&&&&0055 099 &&&&&&&&&&&&&013.056000013,56 &&&&&&&&&&&04063.03000004 063,3
Noshiro 能代市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&054730.&&&&0054 730 &&&&&&&&&&&&0426.0950000426,95 &&&&&&&&&&&&0128.0200000128,2
Numata 沼田市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&048676.&&&&0048 676 &&&&&&&&&&&&0443.0460000443,46 &&&&&&&&&&&&0109.0800000109,8
Numazu 沼津市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0195633.&&&&00195 633 &&&&&&&&&&&&0186.0960000186,96 &&&&&&&&&&&01046.04000001 046,4 Erityiskaupunki
Ōami-Shirasato 大網白里市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&049184.&&&&0049 184 &&&&&&&&&&&&&058.08000058,08 &&&&&&&&&&&&0846.0800000846,8
Obama 小浜市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&029670.&&&&0029 670 &&&&&&&&&&&&0233.090000233,09 &&&&&&&&&&&&0127.0300000127,3
Obanazawa 尾花沢市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&016953.&&&&0016 953 &&&&&&&&&&&&0372.0530000372,53 &&&&&&&&&&&&&045.050000045,5
Obihiro 帯広市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0169327.&&&&00169 327 &&&&&&&&&&&&0619.0340000619,34 &&&&&&&&&&&&0273.0400000273,4
Ōbu 大府市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&089157.&&&&0089 157 &&&&&&&&&&&&&033.066000033,66 &&&&&&&&&&&02648.08000002 648,8
Ōda 大田市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&&035166.&&&&0035 166 &&&&&&&&&&&&0435.0710000435,71 &&&&&&&&&&&&&080.070000080,7
Ōdate 大館市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&074175.&&&&0074 175 &&&&&&&&&&&&0913.0220000913,22 &&&&&&&&&&&&&081.020000081,2
Odawara 小田原市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0194086.&&&&00194 086 &&&&&&&&&&&&0113.0810000113,81 &&&&&&&&&&&01705.04000001 705,4 Erityiskaupunki
Ōfunato 大船渡市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&038058.&&&&0038 058 &&&&&&&&&&&&0322.0500000322,50 &&&&&&&&&&&&0118.&&&&00118,0
Oga 男鹿市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&028375.&&&&0028 375 &&&&&&&&&&&&0241.090000241,09 &&&&&&&&&&&&0117.0700000117,7
Ōgaki 大垣市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&0159879.&&&&00159 879 &&&&&&&&&&&&0206.0570000206,57 &&&&&&&&&&&&0774.&&&&00774,0
Ogi 小城市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&044259.&&&&0044 259 &&&&&&&&&&&&&095.081000095,81 &&&&&&&&&&&&0461.0900000461,9
Ogōri 小郡市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&057983.&&&&0057 983 &&&&&&&&&&&&&045.051000045,51 &&&&&&&&&&&01274.01000001 274,1
Ōita 大分市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&0478146.&&&&00478 146 &&&&&&&&&&&&0502.0390000502,39 &&&&&&&&&&&&0951.0700000951,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Ojiya 小千谷市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&036498.&&&&0036 498 &&&&&&&&&&&&0155.0190000155,19 &&&&&&&&&&&&0235.0200000235,2
Ōkawa 大川市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&034838.&&&&0034 838 &&&&&&&&&&&&&033.062000033,62 &&&&&&&&&&&01036.02000001 036,2
Okaya 岡谷市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&050128.&&&&0050 128 &&&&&&&&&&&&&085.010000085,10 &&&&&&&&&&&&0589.&&&&00589,0
Okayama 岡山市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&0719474.&&&&00719 474 &&&&&&&&&&&&0789.0960000789,96 &&&&&&&&&&&&0910.0800000910,8 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Okazaki 岡崎市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0381051.&&&&00381 051 &&&&&&&&&&&&0387.0200000387,20 &&&&&&&&&&&&0984.0100000984,1 Ydinkaupunki
Okegawa 桶川市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&073936.&&&&0073 936 &&&&&&&&&&&&&025.035000025,35 &&&&&&&&&&&02916.06000002 916,6
Okinawa 沖縄市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&0139279.&&&&00139 279 &&&&&&&&&&&&&049.072000049,72 &&&&&&&&&&&02801.03000002 801,3
Ōmachi 大町市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&028041.&&&&0028 041 &&&&&&&&&&&&0565.0150000565,15 &&&&&&&&&&&&&049.060000049,6
Omaezaki 御前崎市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&032578.&&&&0032 578 &&&&&&&&&&&&&065.056000065,56 &&&&&&&&&&&&0496.0900000496,9
Ōme 青梅市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0137381.&&&&00137 381 &&&&&&&&&&&&0103.0310000103,31 &&&&&&&&&&&01329.08000001 329,8
Ōmi-Hachiman 近江八幡市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&081312.&&&&0081 312 &&&&&&&&&&&&0177.0450000177,45 &&&&&&&&&&&&0458.0200000458,2
Omitama 小美玉市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&050911.&&&&0050 911 &&&&&&&&&&&&0144.0740000144,74 &&&&&&&&&&&&0351.0700000351,7
Ōmura 大村市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&092757.&&&&0092 757 &&&&&&&&&&&&0126.0620000126,62 &&&&&&&&&&&&0732.0600000732,6
Ōmuta 大牟田市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0117360.&&&&00117 360 &&&&&&&&&&&&&081.045000081,45 &&&&&&&&&&&01440.09000001 440,9
Ono 小野市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&048580.&&&&0048 580 &&&&&&&&&&&&&092.094000092,94 &&&&&&&&&&&&0522.0700000522,7
Ōno 大野市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&033109.&&&&0033 109 &&&&&&&&&&&&0872.0430000872,43 &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038,0
Ōnojō 大野城市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&099525.&&&&0099 525 &&&&&&&&&&&&&026.089000026,89 &&&&&&&&&&&03701.02000003 701,2
Onomichi 尾道市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0138626.&&&&00138 626 &&&&&&&&&&&&0285.090000285,09 &&&&&&&&&&&&0486.0300000486,3
Osaka 大阪市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&02691185.&&&&002 691 185 &&&&&&&&&&&&0225.0210000225,21 &&&&&&&&&&011949.070000011 949,7 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Ōsaka-Sayama 大阪狭山市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&057792.&&&&0057 792 &&&&&&&&&&&&&011.092000011,92 &&&&&&&&&&&04848.03000004 848,3
Ōsaki 大崎市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&0133391.&&&&00133 391 &&&&&&&&&&&&0796.0760000796,76 &&&&&&&&&&&&0167.0400000167,4
Ōshū 奥州市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&0119422.&&&&00119 422 &&&&&&&&&&&&0993.0300000993,30 &&&&&&&&&&&&0120.0200000120,2
Ōta 太田市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&0219807.&&&&00219 807 &&&&&&&&&&&&0175.0540000175,54 &&&&&&&&&&&01252.02000001 252,2 Erityiskaupunki
Ōtake 大竹市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&027865.&&&&0027 865 &&&&&&&&&&&&&078.066000078,66 &&&&&&&&&&&&0354.0200000354,2
Otaru 小樽市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0121924.&&&&00121 924 &&&&&&&&&&&&0243.0830000243,83 &&&&&&&&&&&&0500.&&&&00500,0
Ōtawara 大田原市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&075457.&&&&0075 457 &&&&&&&&&&&&0354.0360000354,36 &&&&&&&&&&&&0212.0900000212,9
Ōtsu 大津市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0340973.&&&&00340 973 &&&&&&&&&&&&0464.0510000464,51 &&&&&&&&&&&&0734.&&&&00734,0 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Ōtsuki 大月市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&025419.&&&&0025 419 &&&&&&&&&&&&0280.0250000280,25 &&&&&&&&&&&&&090.070000090,7
Owari-Asahi 尾張旭市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&080787.&&&&0080 787 &&&&&&&&&&&&&021.03000021,03 &&&&&&&&&&&03841.05000003 841,5
Owase 尾鷲市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&018009.&&&&0018 009 &&&&&&&&&&&&0192.0710000192,71 &&&&&&&&&&&&&093.050000093,5
Oyabe 小矢部市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&030399.&&&&0030 399 &&&&&&&&&&&&0134.070000134,07 &&&&&&&&&&&&0226.0700000226,7
Oyama 小山市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&0166760.&&&&00166 760 &&&&&&&&&&&&0171.0760000171,76 &&&&&&&&&&&&0970.0900000970,9
Ōzu 大洲市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&&044086.&&&&0044 086 &&&&&&&&&&&&0432.0220000432,22 &&&&&&&&&&&&0102.&&&&00102,0
Rikuzen-Takata 陸前高田市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&019758.&&&&0019 758 &&&&&&&&&&&&0231.0940000231,94 &&&&&&&&&&&&&085.020000085,2
Rittō 栗東市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&066749.&&&&0066 749 &&&&&&&&&&&&&052.069000052,69 &&&&&&&&&&&01266.08000001 266,8
Rumoi 留萌市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&022221.&&&&0022 221 &&&&&&&&&&&&0297.0830000297,83 &&&&&&&&&&&&&074.060000074,6
Ryūgasaki 龍ケ崎市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&078342.&&&&0078 342 &&&&&&&&&&&&&078.055000078,55 &&&&&&&&&&&&0997.0400000997,4
Sabae 鯖江市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&068284.&&&&0068 284 &&&&&&&&&&&&&084.059000084,59 &&&&&&&&&&&&0807.0200000807,2
Sado 佐渡市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&057255.&&&&0057 255 &&&&&&&&&&&&0855.0610000855,61 &&&&&&&&&&&&&066.090000066,9
Saga 佐賀市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&0236372.&&&&00236 372 &&&&&&&&&&&&0431.0840000431,84 &&&&&&&&&&&&0547.0400000547,4 Erityiskaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Sagae 寒河江市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&041256.&&&&0041 256 &&&&&&&&&&&&0139.030000139,03 &&&&&&&&&&&&0296.0700000296,7
Sagamihara 相模原市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0720780.&&&&00720 780 &&&&&&&&&&&&0328.0660000328,66 &&&&&&&&&&&02193.01000002 193,1 Virallinen suurkaupunki
Saijō 西条市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&0108174.&&&&00108 174 &&&&&&&&&&&&0509.0980000509,98 &&&&&&&&&&&&0212.0100000212,1
Saikai 西海市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&028691.&&&&0028 691 &&&&&&&&&&&&0241.0590000241,59 &&&&&&&&&&&&0118.0800000118,8
Saiki 佐伯市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&072211.&&&&0072 211 &&&&&&&&&&&&0903.0110000903,11 &&&&&&&&&&&&&080.&&&&0080,0
Saitama さいたま市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&01263979.&&&&001 263 979 &&&&&&&&&&&&0217.0430000217,43 &&&&&&&&&&&05813.03000005 813,3 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Saito 西都市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&030683.&&&&0030 683 &&&&&&&&&&&&0438.0790000438,79 &&&&&&&&&&&&&069.090000069,9
Sakado 坂戸市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0101679.&&&&00101 679 &&&&&&&&&&&&&041.02000041,02 &&&&&&&&&&&02478.08000002 478,8
Sakai 堺市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0839310.&&&&00839 310 &&&&&&&&&&&&0149.0820000149,82 &&&&&&&&&&&05602.01000005 602,1 Virallinen suurkaupunki
Sakai 坂井市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&090280.&&&&0090 280 &&&&&&&&&&&&0209.0670000209,67 &&&&&&&&&&&&0430.0600000430,6
Sakaide 坂出市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&053164.&&&&0053 164 &&&&&&&&&&&&&092.049000092,49 &&&&&&&&&&&&0574.0800000574,8
Sakaiminato 境港市 Tottorin prefektuuri &&&&&&&&&&034174.&&&&0034 174 &&&&&&&&&&&&&029.02000029,02 &&&&&&&&&&&01177.06000001 177,6
Sakata 酒田市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&0106244.&&&&00106 244 &&&&&&&&&&&&0602.0970000602,97 &&&&&&&&&&&&0176.0200000176,2
Saku 佐久市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&099368.&&&&0099 368 &&&&&&&&&&&&0423.0510000423,51 &&&&&&&&&&&&0234.0600000234,6
Sakura 佐倉市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0172739.&&&&00172 739 &&&&&&&&&&&&0103.0690000103,69 &&&&&&&&&&&01665.09000001 665,9
Sakura さくら市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&044901.&&&&0044 901 &&&&&&&&&&&&0125.0630000125,63 &&&&&&&&&&&&0357.0400000357,4
Sakuragawa 桜川市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&042632.&&&&0042 632 &&&&&&&&&&&&0180.060000180,06 &&&&&&&&&&&&0236.0800000236,8
Sakurai 桜井市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&057244.&&&&0057 244 &&&&&&&&&&&&&098.091000098,91 &&&&&&&&&&&&0578.0700000578,7
Sanda 三田市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0112691.&&&&00112 691 &&&&&&&&&&&&0210.0320000210,32 &&&&&&&&&&&&0535.0800000535,8
Sanjō 三条市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&099192.&&&&0099 192 &&&&&&&&&&&&0431.0970000431,97 &&&&&&&&&&&&0229.0600000229,6
Sanmu 山武市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&052222.&&&&0052 222 &&&&&&&&&&&&0146.0770000146,77 &&&&&&&&&&&&0355.0800000355,8
Sano 佐野市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&0118919.&&&&00118 919 &&&&&&&&&&&&0356.040000356,04 &&&&&&&&&&&&0334.&&&&00334,0
Sanuki さぬき市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&050272.&&&&0050 272 &&&&&&&&&&&&0158.0630000158,63 &&&&&&&&&&&&0316.0900000316,9
San’yō-Onoda 山陽小野田市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&062671.&&&&0062 671 &&&&&&&&&&&&0133.090000133,09 &&&&&&&&&&&&0470.0900000470,9
Sapporo 札幌市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&01952356.&&&&001 952 356 &&&&&&&&&&&01121.02600001 121,26 &&&&&&&&&&&01741.02000001 741,2 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Sasebo 佐世保市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&0255439.&&&&00255 439 &&&&&&&&&&&&0426.060000426,06 &&&&&&&&&&&&0599.0500000599,5 Ydinkaupunki
Satsuma-Sendai 薩摩川内市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&096076.&&&&0096 076 &&&&&&&&&&&&0682.0920000682,92 &&&&&&&&&&&&0140.0700000140,7
Satte 幸手市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&052524.&&&&0052 524 &&&&&&&&&&&&&033.093000033,93 &&&&&&&&&&&01548.&&&&001 548,0
Sayama 狭山市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0152405.&&&&00152 405 &&&&&&&&&&&&&048.099000048,99 &&&&&&&&&&&03110.09000003 110,9
Seiyo 西予市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&&038919.&&&&0038 919 &&&&&&&&&&&&0514.0340000514,34 &&&&&&&&&&&&&075.070000075,7
Seki 関市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&089153.&&&&0089 153 &&&&&&&&&&&&0472.0330000472,33 &&&&&&&&&&&&0188.0800000188,8
Senboku 仙北市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&027523.&&&&0027 523 &&&&&&&&&&&01093.05600001 093,56 &&&&&&&&&&&&&025.020000025,2
Sendai 仙台市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&01082159.&&&&001 082 159 &&&&&&&&&&&&0786.0300000786,30 &&&&&&&&&&&01376.03000001 376,3 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Sennan 泉南市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&062438.&&&&0062 438 &&&&&&&&&&&&&048.098000048,98 &&&&&&&&&&&01274.08000001 274,8
Seto 瀬戸市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0129046.&&&&00129 046 &&&&&&&&&&&&0111.0400000111,40 &&&&&&&&&&&01158.04000001 158,4
Setouchi 瀬戸内市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&036975.&&&&0036 975 &&&&&&&&&&&&0125.0450000125,45 &&&&&&&&&&&&0294.0700000294,7
Settsu 摂津市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&085007.&&&&0085 007 &&&&&&&&&&&&&014.087000014,87 &&&&&&&&&&&05716.07000005 716,7
Shibata 新発田市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&098611.&&&&0098 611 &&&&&&&&&&&&0533.0100000533,10 &&&&&&&&&&&&0185.&&&&00185,0
Shibetsu 士別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&019914.&&&&0019 914 &&&&&&&&&&&01119.02200001 119,22 &&&&&&&&&&&&&017.080000017,8
Shibukawa 渋川市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&078391.&&&&0078 391 &&&&&&&&&&&&0240.0270000240,27 &&&&&&&&&&&&0326.0300000326,3
Shibushi 志布志市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&031479.&&&&0031 479 &&&&&&&&&&&&0290.0280000290,28 &&&&&&&&&&&&0108.0400000108,4
Shijōnawate 四條畷市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&056075.&&&&0056 075 &&&&&&&&&&&&&018.069000018,69 &&&&&&&&&&&03000.03000003 000,3
Shiki 志木市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&072676.&&&&0072 676 &&&&&&&&&&&&&&09.0500009,05 &&&&&&&&&&&08030.05000008 030,5
Shikokuchūō 四国中央市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&&087413.&&&&0087 413 &&&&&&&&&&&&0421.0240000421,24 &&&&&&&&&&&&0207.0500000207,5
Shima 志摩市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&050341.&&&&0050 341 &&&&&&&&&&&&0178.0940000178,94 &&&&&&&&&&&&0281.0300000281,3
Shimabara 島原市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&045436.&&&&0045 436 &&&&&&&&&&&&&082.097000082,97 &&&&&&&&&&&&0547.0600000547,6
Shimada 島田市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&098112.&&&&0098 112 &&&&&&&&&&&&0315.0700000315,70 &&&&&&&&&&&&0310.0800000310,8
Shimanto 四万十市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&034313.&&&&0034 313 &&&&&&&&&&&&0632.0290000632,29 &&&&&&&&&&&&&054.030000054,3
Shimoda 下田市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&022916.&&&&0022 916 &&&&&&&&&&&&0104.0380000104,38 &&&&&&&&&&&&0219.0500000219,5
Shimonoseki 下関市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&0268517.&&&&00268 517 &&&&&&&&&&&&0715.0890000715,89 &&&&&&&&&&&&0375.0100000375,1 Ydinkaupunki
Shimotsuke 下野市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&059431.&&&&0059 431 &&&&&&&&&&&&&074.059000074,59 &&&&&&&&&&&&0796.0800000796,8
Shimotsuma 下妻市 Ibarakin prefektuuri