Avaa päävalikko

Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (teemanumerot 26–50)

Aku Ankan taskukirjan teemanumerot 26–50

2011Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
26: Kultakuume 2011 368 ISBN 978-351-32-3116-3 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
27: Pehmeä paketti 2011 256 ISBN 978-951-32-3293-1 Inducks
  • Joulujen joulu, s. 5, tarina Guido Martina, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 200-AP.
  • Ammattilaiset, s. 66, tarina Giorgio Salati, piirrokset Massimo Asaro. Tarinakoodi I TL 2879-02.
  • Joulun taikaa – taikuri Magi Mustosen paluu, s. 67, tarina Stefano Ambrosio, piirrokset Roberto Vian. Tarinakoodi I TL 2873-1.
  • Lunta tulvillaan, s. 97, tarina Carlo Panaro, piirrokset Luca Usai. Tarinakoodi I TL 2871-02.
  • Uhka joulun alla, s. 98, tarina Tito Faraci, piirrokset Marco Mazzarello. Tarinakoodi I TL 2874-1P.
  • Tavaton joulumysteeri, s. 114, tarina Tito Faraci, piirrokset Giampaolo Soldati. Tarinakoodi I TL 2874-1P.
  • Tavattoman uhkaava joulumysteeri, s. 130, tarina Tito Faraci, piirrokset Silvia Ziche. Tarinakoodi I TL 2874-1P.
  • Päättynyt kaikk' on työ, s. 138, tarina Roberto Gagnor, piirrokset Enrico Faccini. Tarinakoodi I TL 2874-5.
  • Talviautoilun haasteet, s. 154, tarina ja piirrokset Ottavio Panaro. Tarinakoodi I TL 2775-02.
  • Toimintatäti, s. 155, tarina Matteo Venerus, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 2668-1.
  • Nero lomalla, s. 183, tarina Carlotta Quattrocolo, piirrokset Carlo Limido. Tarinakoodi I TL 2672-3.
  • Lomapähkinät: Pukki kaalimaan vartijana, s. 195, tarina Alessandro Mainardi ja Gaya Perini, piirrokset Nicola Tosolini. Tarinakoodi I TL 2663-3P.
  • Lomapähkinät: Laskuoppia, s. 207, tarina Alessandro Mainardi ja Gaya Perini, piirrokset Daniela Vetro. Tarinakoodi I TL 2663-3P.
  • Lomapähkinät: Tehtävä jouluaattona, s. 219, tarina Alessandro Mainardi ja Gaya Perini, piirrokset Donald Soffritti. Tarinakoodi I TL 2663-3P.
  • Lomapähkinät: Universumin upein uusivuosi, s. 231, tarina Alessandro Mainardi ja Gaya Perini, piirrokset Nicola Tosolini. Tarinakoodi I TL 2663-3P.
  • Lomapähkinät: Takaisin maan pinnalle, s. 243, tarina Alessandro Mainardi ja Gaya Perini, piirrokset Stefano Turconi. Tarinakoodi I TL 2663-3P.
Ei muita painoksia.

2012Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
28: Urku auki! 2012 512 ISBN 978-951-32-3342-6 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
29: Kymppipaikka 2012 384 ISBN 978-951-32-3343-3 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
30: Joulun tähdet 2012 256 ISBN 978-951-32-3344-0 Inducks
Ei muita painoksia.

2013Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
31: Salaiset aseet 2013 352 ISBN 978-951-32-3599-4 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
32: Ensilantti 2013 352 ISBN 978-951-32-3600-7 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
33: Tuutin täydeltä 2013 352 ISBN 978-951-32-3601-4 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
34: Tunteiden tulkki 2013 352 ISBN 978-951-32-3602-1 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
35: Pukin pallopoika 2013 256 ISBN 978-951-32-3603-8 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Enrico Faccini.
36: Minä, robotti 2013 352 ISBN 978-951-32-3604-5 Inducks
Ei muita painoksia.

2014Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
37: Täyttä timanttia 2014 352 ISBN 978-951-32-3834-6 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
38: Älypeli 2014 352 ISBN 978-951-32-3834-6 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Corrado Mastantuono.
39: Pim! – Hypnoosia, mentalisteja ja höpötietoa 2014 352 ISBN 978-951-32-3836-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
40: Kuusijuhlan tähti 2014 256 ISBN 978-951-32-3837-7 Inducks
Ei muita painoksia.

2015Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
41: Piraatteja ja pikipöksyjä 2015 320 ISBN 978-951-32-4039-4 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
42: Köyhät ritarit 2015 320 ISBN 978-951-32-4040-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
43: Pieni askel ankalle 2015 320 ISBN 978-951-32-4041-7 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
44: Tähtituisku 2015 256 ISBN 978-951-32-4042-4 Inducks
Ei muita painoksia.

LähteetMuokkaa