Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (476–500)

Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 476–500.

2019Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
476: Rytmi veressä 2019 256 ISBN 978-951-32-4715-7 Inducks
 
Kannen piirtäjä Francisco Rodriguez Peinado.
477: Onnea! 2019 768 ISBN 978-951-32-4716-4 Inducks
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
478: Nilkit nippuun, Taikaviitta 2019 256 ISBN 978-951-32-4769-0 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
479: Pieni askel ankalle 2019 400 ISBN 978-951-32-4770-6 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
480: Titaanien taistelu 2019 256 ISBN 978-951-32-4771-3 Inducks
  • Riemuristeily Pohjanmerellä
  • Pääasiallinen valinta
  • Mysteeri merellä
  • Luonto ottaa vallan
  • Heka-H:n taidonnäyte
  • Toimintafilmin sankari
  • Pakollinen lepoloma
  • Cuiccaniuksen kartta
  • Huiputuksia ulapalla
  • Salaperäinen risteilyvieras
  • Superhessu ja hirmuinen ilonpilaaja
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
481: Tuplanolla – Maailma on omillaan 2019 512 ISBN 978-951-32-4772-0 Inducks
  • Entistäkin salaisempi
  • Aarresaari
  • Pikakelaus taaksepäin
  • Vaihtoehto
  • Autiomaan arvoitus
  • Villa Ankefellerin legendaarinen keikka
  • Pelastajien Arvaamaton Muodonmuutos
  • Keskellä kirkasta päivää
  • Harvinainen ainesosa
  • Kultainen sulka
  • Kaappari ja kultakurkku
  • Kultainen komodori
  • Pikkuankkoja (ja isompiakin)
  • Kaunotar ja muumio
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
482: Kelmeistä katalin 2019 256 ISBN 978-951-32-4777-5 Inducks
  • Kelmeistä katalin
  • Rikollinen rehtiys
  • Aku Ankka ja kammottava käsinukke
  • Paikannuspulmia
  • Se parhaiten nauraa?
  • Pitkä pakomatka
  • Somesankari
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
483: Hirmuliskojen yö 2019 256 ISBN 978-951-32-4780-5 Inducks
  • Ajojahti Berliinissä
  • Salaperäinen Sysivesi
  • Roope-setä ja trivulkaaninen kristallisuola
  • Tyypillistä Touhoa
  • Taavi Ankka ja akateeminen ansalanka
  • Kadonneen fossiilin tapaus
  • Hallitsemattomasti ilmojen halki
  • Pulmatilanteita Berliinissä
  • Pakkasenpurema seikkailu
  • Hienosäätöä
  • Sankarit vs. Monsterit
  • Vaihtelu virkistää
  • Mullistava L-Ennättäjä
  • Kunkkujen keikka
  • Ajattelemattomia ajatuksia
  • Luottoystävä

2020Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
484: Tuhon temppeli 2020 256 ISBN 978-951-32-4785-0 Inducks
  • Ohoteekit
  • Lähes täydellinen rikos
  • Sininen timantti
  • Ankkaradan arvoitus
  • Minkä taakseen säästää...
  • Kuitteja ja kuittailua
  • Hämärä tehtävä
  • Kauheita unia
  • Serkusviikonloppu
  • 30 vuotta myöhemmin

Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
485: Valhallan vaara 2020 256 ISBN 978-951-32-4786-7 Inducks
  • Zorgilaiset vs. Supersudarit
  • Dogen arvoitus
  • Toinen toistaan parempia ideoita
  • Ikuinen ammattilainen
  • Palava paasi - Esinäytös: Taistelun melskeissä
  • Palava paasi - Ensimmäinen osa: Pakkasen vangit
  • Dalava paasi - Toinen osa: Kielletty metsä
  • Palava paasi - Kolmas osa: Onkalon olento
  • Palava paasi - Neljäs osa: Liekkejä lumessa
  • Naamioleikki
  • Karhuveikkojen vieraana
  • Tyyristunturin talvikisat

Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
486: Miljoonasade 2020 256 ISBN 978-951-32-4787-4 Inducks
  • Syrjäsaaren valtias
  • Sankaritarinoita - Lohikäärmeen kuun salaisuus, Osa 1
  • Sankaritarinoita - Lohikäärmeen kuun salaisuus, Osa 2
  • Seireenin laulu - Ensimmäinen luku: Haamu herää eloon
  • Seireenin laulu - Toinen luku: Varjosoturien saari
  • Seireenin laulu - Kolmas luku: Vedenväen vankina
  • Seireenin laulu - Neljäs luku: Maailmat törmäävät
  • Korvenraivaajain Klondike
  • Luuta
  • Oikeilla jäljillä väärään suuntaan
  • Avaruuden ihmeitä
  • Jullen juhlanäyttely
  • Ankkalampi

Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
487: Pahan kourissa 2020 256 ISBN 978-951-32-4788-1 Inducks
  • Peli Aiheuttaa Manian
  • Ykkösiä ja nollia
  • Paikka piireissä
  • Sankaritarinoita - Kamppailu Raakkien ruukusta
  • Rautaleuat - Ensimmäinen osa: Riesaa rautasyöpöistä
  • Rautaleuat - Toinen osa: Hiiden vietävänä
  • Rautaleuat - Kolmas osa: Happamuus on valttia
  • Rautaleuat - Neljäs osa: Vielä yksi yllätys
  • Pitkä päivä
  • Maaginen muutto
  • Levänneenäkin lopen uupunut
  • Ankkava kaunoinen
  • Hyödyllinen härveli

Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
488: Onnen päivät 2020 256 ISBN 978-951-32-4793-5 Inducks
  • Harmia haaveista
  • Messinginmakuinen ajojahti
  • Innshiirin valot
  • Minuuden monet kasvot
  • Ystävyys on ykkönen
  • Taikaviitta ja viimeinen pitsa
  • Etsivä etsii etsimistään
  • Sovitteluratkaisu
  • Vahingontorjuntaa
  • Pluto ja salaperäinen superkoira
  • Tuubetilainen sauva

Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
489: Löylynlyömä 2020 256 ISBN 978-951-32-4794-2 Inducks
  • Pallokoulu kiertueella
  • Seitsemäs korppi
  • Virkistävää valmennusta
  • Aatelismiehen todelliset kasvot
  • Roope-setä ja ihmeellinen Kvantti-Antti
  • Maalivahtirobotti
  • Kahdeksan meren kolmikolkka
  • Roope-setä ja jalkapallolasit
  • Tehokolmikko tulikokeessa

Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
490: Korpikuoro 2020 256 ISBN 978-951-32-4796-6 Inducks
  • (Kehystarina) Ikimuistoiset pirskeet
  • Santapoukaman salaisuus
  • Varastetut voimat
  • Viimeisen sivun arvoitus
  • Ihmelaite
  • Point Nemoa etsimässä
  • Vaihtoehtoisia juonia
  • Sitkeän ankan epäonniset seikkailut
  • Lyömätön luonto-opas
  • Lomakohde kotipihassa

LähteetMuokkaa

  • Inducks.org (lähteenä kunkin taskukirjan esittelysivu sivustolla) Inducks. Viitattu 11.7.2020.