Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (476–500)

Wikimedia-luetteloartikkeli
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
501–525 526–550
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 476–500.

2019 muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
476: Rytmi veressä 2019 256 ISBN 978-951-32-4715-7 Inducks
 
Kannen piirtäjä Francisco Rodriguez Peinado.
477: Onnea! 2019 768 ISBN 978-951-32-4716-4 Inducks
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
478: Nilkit nippuun, Taikaviitta 2019 256 ISBN 978-951-32-4769-0 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
479: Pieni askel ankalle 2019 400 ISBN 978-951-32-4770-6 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
480: Titaanien taistelu 2019 256 ISBN 978-951-32-4771-3 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
481: Tuplanolla – Maailma on omillaan 2019 512 ISBN 978-951-32-4772-0 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
482: Kelmeistä katalin 2019 256 ISBN 978-951-32-4777-5 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
483: Hirmuliskojen yö 2019 256 ISBN 978-951-32-4780-5 Inducks

2020 muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
484: Tuhon temppeli 2020 256 ISBN 978-951-32-4785-0 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
485: Valhallan vaara 2020 256 ISBN 978-951-32-4786-7 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
486: Miljoonasade 2020 256 ISBN 978-951-32-4787-4 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
487: Pahan kourissa 2020 256 ISBN 978-951-32-4788-1 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
488: Onnen päivät 2020 256 ISBN 978-951-32-4793-5 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
489: Löylynlyömä 2020 256 ISBN 978-951-32-4794-2 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
490: Korpikuoro 2020 256 ISBN 978-951-32-4796-6 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
491: Tie vie 2020 256 ISBN 978-951-32-4797-3 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
492: Suuri munaryöstö 2020 256 ISBN 978-951-32-4801-7 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
493: Vain yhden lantin tähden 2020 256 ISBN 978-951-32-4804-8 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
494: Suuri kutistus 2020 256 ISBN 978-951-32-4806-2 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
495: Taivahan talikynttilät! 2020 256 ISBN 978-951-32-4807-9 Inducks

2021 muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
496: Muikku! 2021 256 ISBN 978-951-32-4811-6 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
497: Hupia horisontissa 2021 256 ISBN 978-951-32-4812-3 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
498: Parhaat kaverit 2021 256 ISBN 978-951-32-4816-1 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
499: Mestarikuski 2021 256 ISBN 978-951-32-4817-8 Inducks
 
Kannen piirtäjä Paolo Mottura.
500: Viissatanen 2021 256 ISBN 978-951-32-4818-5 Inducks

Lähteet muokkaa

  • Inducks.org (lähteenä kunkin taskukirjan esittelysivu sivustolla) Inducks. Arkistoitu 5.3.2005. Viitattu 25.2.2022.