Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (151–175)

Aku Ankan taskukirjan numerot 151–175
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 151–175. Ne ilmestyivät alun perin vuosina 1992–1994.

1992Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
151: Konstit on monet 1992 256 ISBN 951-875-345-8 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello Art.
152: Tämäkin vielä! 1992 256 ISBN 951-875-346-6 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Marco Rota.
153: Akun lomamuistot 1992 256 ISBN 951-875-347-4 Inducks
Ei muita painoksia.

1993Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Tello Art.
154: Nyt nappaa! 1993 256 ISBN 951-875-476-4 Inducks
Tästä numerosta alkaen taskukirjojen sivut ovat olleet kokonaan nelivärisiä. Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Tello Art.
155: Mutkat suoriksi! 1993 256 ISBN 951-875-477-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Staff di IF.
156: Kaidalla tiellä 1993 256 ISBN 951-875-478-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Studio Bonnet.
157: Sydän paikallaan 1993 256 ISBN 951-875-479-9 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daniel Branca.
158: Yli esteiden 1993 256 ISBN 951-875-480-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daniel Branca.
159: Haavi auki! 1993 256 ISBN 951-875-481-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello Art.
160: Monta rautaa tulessa 1993 256 ISBN 951-875-482-9 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daniel Branca.
161: Ruuvit löysällä 1993 256 ISBN 951-875-483-7 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Staff di IF.
162: Koira vieköön! 1993 256 ISBN 951-875-484-5 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
163: Siipiveikkojen suosikki 1993 256 ISBN 951-875-485-3 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daniel Branca.
164: Luonnon ihmeitä 1993 256 ISBN 951-875-486-1 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Studio Bonnet.
165: Yökyöpeli 1993 256 ISBN 951-875-487-X Inducks
Ei muita painoksia.

1994Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Tello-Team.
166: Tuulta purjeisiin 1994 256 ISBN 951-875-673-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
167: Talttumaton Taikaviitta 1994 256 ISBN 951-875-674-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
168: Lähdetään lätkimään 1994 256 ISBN 951-875-675-9 Inducks
Ei muita painoksia. Liitteenä Aku Ankan sukupuu.

Kannen piirtäjä Daniel Branca.
169: Törmäyskurssilla 1994 256 ISBN 951-875-676-7 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Staff di IF.
170: Vahvan markan mies 1994 256 ISBN 951-875-677-5 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
171: Kovaa ja korkealta 1994 256 ISBN 951-875-678-3 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Flemming Andersen.
172: Operaatio Kaktus 1994 256 ISBN 951-875-679-1 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
173: Säästölinjalla 1994 256 ISBN 951-875-680-5 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä ei tiedossa.
174: Taikaviitan talouskriisi 1994 256 ISBN 951-875-681-3 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä ei tiedossa.
175: Juhlan paikka 1994 256 ISBN 951-875-682-1 Inducks
Ei muita painoksia.

LähteetMuokkaa