Avaa päävalikko

Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (426–450)

Aku Ankan taskukirjan numerot 426–450

2015Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
426: Aina tiellä 2015 768 ISBN 978-951-32-4030-1 Inducks
  • Kirjava kaupunki
  • Tarujen ihmeellinen Ankki-La
  • Kameleontti karhuveikoksi
  • Keinottelua kelluvalla polulla
  • Arvoitusten ankan arvoitus
  • Matka maan keskipisteeseen
  • Matkalainen Komarista
  • Acuacoztli ja kadonneen pyörän arvoitus
  • Kivikausiklubi
  • Onnenkauppaa kahdelle
  • Unettava tarina
  • Onnettomat oppipojat
  • Huutavan hiljaisuuden maailma
  • Rajansa kaikella
  • Kotini on vaununi
  • Suuren urheilujuhlan synty
  • Kuin kaksi marjaa
  • Salaistakin salaisempi agentti
  • Ankkasaurus
  • Tähtiin kirjoitettu
  • Näkymättömän järven prinsessa
  • Värejä ja voroja
Triplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
427: Tulilinjalla 2015 256 ISBN 978-951-32-4031-8 Inducks
  • Vaalien valpas vartija
  • Mikki Hiiri ja suuri hiekka-aava
  • Grillisota
  • Makkaraa vanhaan tapaan
  • Musiikkisabotööri
  • Mainio makkaravainu
  • Verraton vesiretki
  • Unettomien planeetta
  • Kadonneen dinosauruksen tapaus
  • Porto Gordon siipiveikot
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
428: Täyspakkaus 2015 256 ISBN 978-951-32-4032-5 Inducks
  • Aikalisä
  • Tähti joka palasi taivaalle
  • Vähä-faraoiden selustavartio
  • Timantit ovat visaisia
  • Rantashow
  • Mallikas lurjus
  • Amazonin ihme
  • Kadonneen talven arvoitus
  • Vaativaan makuun
  • Kannattava kyyti
  • Kodinvaihtajat
  • Vaitonaisten vuorten nauru
  • Kalastuskilpailu
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
429: Myrskyvaroitus 2015 256 ISBN 978-951-32-4033-2 Inducks
  • Ei oppilas ojaan kaada
  • Seikkailu maailman reunalla
  • Turvatonta touhotusta
  • Satumainen kertomus suuresta komeetasta
  • Loma linnanneitona
  • Välttämätön varaosa
  • Kapteenin hirmuhonka
  • Superfanit
  • Taikaviitta ja sunnuntaisankarit
  • Kauniita unia
  • Monistaja
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
430: Loma paketissa 2015 256 ISBN 978-951-32-4034-9 Inducks
  • Mieliharmeja
  • Kalmankanjonin salaisuus
  • Vampyyrikaalin lumous
  • Unelmien loma
  • Työteliäät työnvieroksujat
  • Faaraon kirous
  • Onnenpäivä
  • Hyvää yötä
  • Jikjin arvoitus
  • Häätö Huuhkajalinnasta
  • Vielä on villilampaita
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Marco Gervasio.
431: Voimakaksikko 2015 256 ISBN 978-951-32-4035-6 Inducks
  • Pekoa-saaren luolamiehet
  • Karhukopla ja Kelmikerroin
  • Kaukainen vieras
  • Uhkarohkeat urakat
  • Tähdeksi vaikka väkisin
  • Maailman kahdeksas ihme
  • Haukkuikkuna
  • Hyvästi, poliisimestari
  • Teatterin taika
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
432: Kreivin aikaan 2015 512 ISBN 978-951-32-4036-3 Inducks
  • Acula, yön ruhtinas
  • Veden vangit
  • Pilvien herra
  • Tuhannen vuoden taika
  • Hyvää yötä
  • Vieraanvaraisuus kunniaan
  • Tauon paikka
  • Hämärän huvit
  • Kolme ankkaa elokuvissa
  • Monistuvat moduulisäiliöt
  • Kristallitemppeli
  • Konnat vastaan konnat
  • Mustakaapu käskee
  • Nuotiotarina ratsumiehestä ja kadonneen järven kuningattaresta
  • Salama kirkkaalta taivaalta
  • Pesti rantavahtina
  • Onnettaren oikut
  • Tuhannen taalan täydennyskoulutus
  • Kirpputiiviste
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Corrado Mastantuono.
433: Valomerkki 2015 256 ISBN 978-951-32-4037-0 Inducks
  • Salasanasekoitin
  • Luksusauto
  • Päässäni Asuu Muukalainen!
  • Mikki Montana
  • Super€urot
  • Sankarin monta tietä
  • Täysvarustus
  • Kilpakumppani menneisyydestä
  • Arkkitehtoniset arvot
  • Todellinen viisasten kivi
  • Kiitollisuudenvelka
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
434: Viitan mahti 2015 400 ISBN 978-951-32-4038-7 Inducks
  • Avaruuden armoilla
  • Pyyhkijänsulkien arvoitus
  • Läpikotaisin mietitty
  • Karvakuono karkuteillä
  • Uusilla urilla
  • Vallan kahvassa
  • Avaruuseväät
  • Tuhat hyvää syytä
  • Sankarin saappaissa
  • Kuunvaloa kansalle
  • Sankarin suuri matka
  • Joulun yllätys
  • Harhalaakson pakolaiset
  • Muodin majesteetit
Ei muita painoksia.

2016Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
435: Takaisku 2016 512 ISBN 978-951-32-4206-0 Inducks
  • Pikkujättimarjat
  • Talvinen taidetapaus
  • Kaukogalaksien kyläilijä
  • Tutkimuksia
  • Karhukelmi rahalaarin vartijana
  • Viimeinen päivä
  • Täydellisen tutkinnan oppitunti
  • Lumivalkoinen tapaus
  • Yllättävä yritys
  • Velattomaksi viheriöllä
  • Kaitsijan maailma
  • Yhteisrakentajat
  • Musiikin pauloissa
  • Yllätysviikinki
  • Luonnotonta luontoa
  • Työpaikalla yösydännä
  • Vegetofoni
  • Käytännönläheisiä ajatuksia
  • Kaksin kuutamolla
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
436: Viikinkien valtias 2016 256 ISBN 978-951-32-4207-7 Inducks
  • Valhalla
  • Timantteja taivaalta
  • Kummitusten klubi
  • Nero työssä
  • Iines Ankka ja särjetty lumous
  • Kultatertut
  • Taavi Ankka vastaa, kun kysytään
  • Salainen henkilöllisyys
  • Nuotiotarina sadunhohtoisesta hopeajärvestä
  • Apu lähellä
  • Sometellen sotaan
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
437: Kultakylpy 2016 256 ISBN 978-951-32-4208-4 Inducks
  • Veijarin velkakirja
  • Outo tapaus nimeltä Herttakakkosen Jaska
  • Suunnannäyttäjä
  • Aku Ankka ja ihmeellinen Onska
  • Hevoskilpa
  • Valinnan makeus
  • Pakoon, Aku Ankka!
  • Putkitaikuri ja Ankkalinnan maailmannäyttely
  • Karavaanariloma
  • Kuusnelonen koirakoulussa
  • Vetinen keikka
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
438: Polttopiste 2016 400 ISBN 978-951-32-4209-1 Inducks
  • Pieni arkeologinen munaus
  • Kohtalokas valtaistuintango
  • Linssin takaa
  • Etsiviä ja vihivelhoja
  • Radio Lemmen rakkauspulmat
  • Onneton ostosretki
  • Vartiounet
  • Tuuripeli
  • Hyytävät huvit
  • Golftaituri
  • Tohtori Tiktak
  • Yllättävän onnistunut loma
  • Mainarin balladi
  • Velipojan hairahdus
  • Hessu aavikkopoliisina
  • Kassankellot
  • Päivälliset pohatan tapaan
  • Herkkusuiden perintötaisto
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
439: Kovin kolikko 2016 768 ISBN 978-951-32-4210-7 Inducks
  • Hiilloksen herra
  • Maanpiirtäjä
  • Korven kumma kulkija
  • Dimensiokirjurin uhka
  • Maatilan lepotila
  • Missatun matsin tapaus
  • Piinalliset puhelut
  • Kuka tahtoo tanssin?
  • Tuuletusta keikkatapoihin
  • Tohtori Leskenturman jäljillä
  • Unelmalomalla
  • Maailman laidalla
  • Jäätelösetä
  • Henkivartija
  • Apulainen
  • Ihmeellinen halihiekka
  • Musiikin voima
  • Porho ja potretti
  • Kallisarvoista peliä
  • Iso loiskis
  • Ahkeraa lomailua
  • Seminolien kultainen keihäs
  • Varma voittaja
  • Nuotiotarina rumpalipojasta ja kohtalon kolmesta rovosta
Triplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Marco Gervasio.
440: Uimamaisteri 2016 256 ISBN 978-951-32-4211-4 Inducks
  • Potkien pitkälle
  • Komediataivaan kuumin komeetta
  • Roope-setä ja määrättömän mammonan puutarha
  • Taikaviitta ja pelokas sankari
  • Rankku Kanuuna ja Venuksen arvoitus
  • Kaikkien aikojen koitos
  • Kevät
  • Taksikuski
  • Katastrofiesitelmä
  • Tunnemarkkinoinnin tyrskyissä
  • Ehtoisan emännän ehto
  • Nauru lyhentää ikää
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
441: Kesärenkaat 2016 256 ISBN 978-951-32-4212-1 Inducks
  • Hopeahaaksen herra
  • Esi-isien kunnia
  • Muovin ihmeellinen ekovärinä
  • Aika-avaruuslinssi
  • Viikon paras päivä
  • Laiskuuden taide
  • Levoton loma
  • Maaseudun mullistus
  • Omaa aikaa
  • Hankala haastattelu
  • Pakollista luettavaa
  • Rosvot kiinni!
  • Erilainen loma
  • Erilainen loma (Muutamaa päivää myöhemmin)
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
442: Paljunvartijat 2016 256 ISBN 978-951-32-4213-8 Inducks
  • Viisauden lähteillä
  • Hittimittelön pauloissa
  • Lojuva Härkä ja kuivuuden kirot
  • Työläs lomamatka
  • Yllätyslahja
  • Taikariitta vastaan paha Patakakkonen
  • Putipuhdas keikka
  • Tuntematon
  • Eksyksissä junassa
  • Operaatio: Loma
  • Operaatio: Loma (Kotiinpaluu)
  • Brunssimestari
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
443: Rio, ohoi! 2016 256 ISBN 978-951-32-4214-5 Inducks
  • Kultaa vai kunniaa?
  • Mikki Hiiri ja skii-invaasio
  • Riippumaton riippumatto
  • Vuoden noita
  • Ankkaneidoista herttaisin
  • Haavi auki
  • Päivä puistossa
  • Naamioitu nero
  • Navikoirien jäljillä
  • Vaalikampanja
Ei muita painoksia.

}}


Kannen piirtäjä Lorenzo Pastrovicchio.
444: Tuima tuimille 2016 256 ISBN 978-951-32-4215-2 Inducks
  • Kermaa etanoille
  • Kesäinen makumatka
  • Vartista kiinni
  • Kielletty planeetta
  • Linja hakusessa
  • Lukeminen kannattaa aina
  • Visukinttu valloittaa verkon
  • Seitsemän aukkoa vedessä
  • Suoraan sydämeen
  • Valkosipulikriisi
Ei muita painoksia.

LähteetMuokkaa