Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (426–450)

Aku Ankan taskukirjan numerot 426–450
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 426–450.

2015Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
426: Aina tiellä 2015 768 ISBN 978-951-32-4030-1 Inducks
  • Kirjava kaupunki
  • Tarujen ihmeellinen Ankki-La
  • Kameleontti karhuveikoksi
  • Keinottelua kelluvalla polulla
  • Arvoitusten ankan arvoitus
  • Matka maan keskipisteeseen
  • Matkalainen Komarista
  • Acuacoztli ja kadonneen pyörän arvoitus
  • Kivikausiklubi
  • Onnenkauppaa kahdelle
  • Unettava tarina
  • Onnettomat oppipojat
  • Huutavan hiljaisuuden maailma
  • Rajansa kaikella
  • Kotini on vaununi
  • Suuren urheilujuhlan synty
  • Kuin kaksi marjaa
  • Salaistakin salaisempi agentti
  • Ankkasaurus
  • Tähtiin kirjoitettu
  • Näkymättömän järven prinsessa
  • Värejä ja voroja
Triplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
427: Tulilinjalla 2015 256 ISBN 978-951-32-4031-8 Inducks
  • Vaalien valpas vartija
  • Mikki Hiiri ja suuri hiekka-aava
  • Grillisota
  • Makkaraa vanhaan tapaan
  • Musiikkisabotööri
  • Mainio makkaravainu
  • Verraton vesiretki
  • Unettomien planeetta
  • Kadonneen dinosauruksen tapaus
  • Porto Gordon siipiveikot
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
428: Täyspakkaus 2015 256 ISBN 978-951-32-4032-5 Inducks
  • Aikalisä
  • Tähti joka palasi taivaalle
  • Vähä-faraoiden selustavartio
  • Timantit ovat visaisia
  • Rantashow
  • Mallikas lurjus
  • Amazonin ihme
  • Kadonneen talven arvoitus
  • Vaativaan makuun
  • Kannattava kyyti
  • Kodinvaihtajat
  • Vaitonaisten vuorten nauru
  • Kalastuskilpailu
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
429: Myrskyvaroitus 2015 256 ISBN 978-951-32-4033-2 Inducks
  • Ei oppilas ojaan kaada
  • Seikkailu maailman reunalla
  • Turvatonta touhotusta
  • Satumainen kertomus suuresta komeetasta
  • Loma linnanneitona
  • Välttämätön varaosa
  • Kapteenin hirmuhonka
  • Superfanit
  • Taikaviitta ja sunnuntaisankarit
  • Kauniita unia
  • Monistaja
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
430: Loma paketissa 2015 256 ISBN 978-951-32-4034-9 Inducks
  • Mieliharmeja
  • Kalmankanjonin salaisuus
  • Vampyyrikaalin lumous
  • Unelmien loma
  • Työteliäät työnvieroksujat
  • Faaraon kirous
  • Onnenpäivä
  • Hyvää yötä
  • Jikjin arvoitus
  • Häätö Huuhkajalinnasta
  • Vielä on villilampaita
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Marco Gervasio.
431: Voimakaksikko 2015 256 ISBN 978-951-32-4035-6 Inducks
  • Pekoa-saaren luolamiehet
  • Karhukopla ja Kelmikerroin
  • Kaukainen vieras
  • Uhkarohkeat urakat
  • Tähdeksi vaikka väkisin
  • Maailman kahdeksas ihme
  • Haukkuikkuna
  • Hyvästi, poliisimestari
  • Teatterin taika
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
432: Kreivin aikaan 2015 512 ISBN 978-951-32-4036-3 Inducks
  • Acula, yön ruhtinas
  • Veden vangit
  • Pilvien herra
  • Tuhannen vuoden taika
  • Hyvää yötä
  • Vieraanvaraisuus kunniaan
  • Tauon paikka
  • Hämärän huvit
  • Kolme ankkaa elokuvissa
  • Monistuvat moduulisäiliöt
  • Kristallitemppeli
  • Konnat vastaan konnat
  • Mustakaapu käskee
  • Nuotiotarina ratsumiehestä ja kadonneen järven kuningattaresta
  • Salama kirkkaalta taivaalta
  • Pesti rantavahtina
  • Onnettaren oikut
  • Tuhannen taalan täydennyskoulutus
  • Kirpputiiviste
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Corrado Mastantuono.
433: Valomerkki 2015 256 ISBN 978-951-32-4037-0 Inducks
  • Salasanasekoitin
  • Luksusauto
  • Päässäni Asuu Muukalainen!
  • Mikki Montana
  • Super€urot
  • Sankarin monta tietä
  • Täysvarustus
  • Kilpakumppani menneisyydestä
  • Arkkitehtoniset arvot
  • Todellinen viisasten kivi
  • Kiitollisuudenvelka
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
434: Viitan mahti 2015 400 ISBN 978-951-32-4038-7 Inducks
  • Avaruuden armoilla
  • Pyyhkijänsulkien arvoitus
  • Läpikotaisin mietitty
  • Karvakuono karkuteillä
  • Uusilla urilla
  • Vallan kahvassa
  • Avaruuseväät
  • Tuhat hyvää syytä
  • Sankarin saappaissa
  • Kuunvaloa kansalle
  • Sankarin suuri matka
  • Joulun yllätys
  • Harhalaakson pakolaiset
  • Muodin majesteetit
Ei muita painoksia.

2016Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
435: Takaisku 2016 512 ISBN 978-951-32-4206-0 Inducks
  • Pikkujättimarjat
  • Talvinen taidetapaus
  • Kaukogalaksien kyläilijä
  • Tutkimuksia
  • Karhukelmi rahalaarin vartijana
  • Viimeinen päivä
  • Täydellisen tutkinnan oppitunti
  • Lumivalkoinen tapaus
  • Yllättävä yritys
  • Velattomaksi viheriöllä
  • Kaitsijan maailma
  • Yhteisrakentajat
  • Musiikin pauloissa
  • Yllätysviikinki
  • Luonnotonta luontoa
  • Työpaikalla yösydännä
  • Vegetofoni
  • Käytännönläheisiä ajatuksia
  • Kaksin kuutamolla
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
436: Viikinkien valtias 2016 256 ISBN 978-951-32-4207-7 Inducks
  • Valhalla
  • Timantteja taivaalta
  • Kummitusten klubi
  • Nero työssä
  • Iines Ankka ja särjetty lumous
  • Kultatertut
  • Taavi Ankka vastaa, kun kysytään
  • Salainen henkilöllisyys
  • Nuotiotarina sadunhohtoisesta hopeajärvestä
  • Apu lähellä
  • Sometellen sotaan
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
437: Kultakylpy 2016 256 ISBN 978-951-32-4208-4 Inducks
  • Veijarin velkakirja
  • Outo tapaus nimeltä Herttakakkosen Jaska
  • Suunnannäyttäjä
  • Aku Ankka ja ihmeellinen Onska
  • Hevoskilpa
  • Valinnan makeus
  • Pakoon, Aku Ankka!
  • Putkitaikuri ja Ankkalinnan maailmannäyttely
  • Karavaanariloma
  • Kuusnelonen koirakoulussa
  • Vetinen keikka
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
438: Polttopiste 2016 400 ISBN 978-951-32-4209-1 Inducks
  • Pieni arkeologinen munaus
  • Kohtalokas valtaistuintango
  • Linssin takaa
  • Etsiviä ja vihivelhoja
  • Radio Lemmen rakkauspulmat
  • Onneton ostosretki
  • Vartiounet
  • Tuuripeli
  • Hyytävät huvit
  • Golftaituri
  • Tohtori Tiktak
  • Yllättävän onnistunut loma
  • Mainarin balladi
  • Velipojan hairahdus
  • Hessu aavikkopoliisina
  • Kassankellot
  • Päivälliset pohatan tapaan
  • Herkkusuiden perintötaisto
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
439: Kovin kolikko 2016 768 ISBN 978-951-32-4210-7 Inducks
  • Hiilloksen herra
  • Maanpiirtäjä
  • Korven kumma kulkija
  • Dimensiokirjurin uhka
  • Maatilan lepotila
  • Missatun matsin tapaus
  • Piinalliset puhelut
  • Kuka tahtoo tanssin?
  • Tuuletusta keikkatapoihin
  • Tohtori Leskenturman jäljillä
  • Unelmalomalla
  • Maailman laidalla
  • Jäätelösetä
  • Henkivartija
  • Apulainen
  • Ihmeellinen halihiekka
  • Musiikin voima
  • Porho ja potretti
  • Kallisarvoista peliä
  • Iso loiskis
  • Ahkeraa lomailua
  • Seminolien kultainen keihäs
  • Varma voittaja
  • Nuotiotarina rumpalipojasta ja kohtalon kolmesta rovosta
Triplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Marco Gervasio.
440: Uimamaisteri 2016 256 ISBN 978-951-32-4211-4 Inducks
  • Potkien pitkälle
  • Komediataivaan kuumin komeetta
  • Roope-setä ja määrättömän mammonan puutarha
  • Taikaviitta ja pelokas sankari
  • Rankku Kanuuna ja Venuksen arvoitus
  • Kaikkien aikojen koitos
  • Kevät
  • Taksikuski
  • Katastrofiesitelmä
  • Tunnemarkkinoinnin tyrskyissä
  • Ehtoisan emännän ehto
  • Nauru lyhentää ikää
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
441: Kesärenkaat 2016 256 ISBN 978-951-32-4212-1 Inducks
  • Hopeahaaksen herra
  • Esi-isien kunnia
  • Muovin ihmeellinen ekovärinä
  • Aika-avaruuslinssi
  • Viikon paras päivä
  • Laiskuuden taide
  • Levoton loma
  • Maaseudun mullistus
  • Omaa aikaa
  • Hankala haastattelu
  • Pakollista luettavaa
  • Rosvot kiinni!
  • Erilainen loma
  • Erilainen loma (Muutamaa päivää myöhemmin)
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
442: Paljunvartijat 2016 256 ISBN 978-951-32-4213-8 Inducks
  • Viisauden lähteillä
  • Hittimittelön pauloissa
  • Lojuva Härkä ja kuivuuden kirot
  • Työläs lomamatka
  • Yllätyslahja
  • Taikariitta vastaan paha Patakakkonen
  • Putipuhdas keikka
  • Tuntematon
  • Eksyksissä junassa
  • Operaatio: Loma
  • Operaatio: Loma (Kotiinpaluu)
  • Brunssimestari
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
443: Rio, ohoi! 2016 256 ISBN 978-951-32-4214-5 Inducks
  • Kultaa vai kunniaa?
  • Mikki Hiiri ja skii-invaasio
  • Riippumaton riippumatto
  • Vuoden noita
  • Ankkaneidoista herttaisin
  • Haavi auki
  • Päivä puistossa
  • Naamioitu nero
  • Navikoirien jäljillä
  • Vaalikampanja
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Lorenzo Pastrovicchio.
444: Tuima tuimille 2016 256 ISBN 978-951-32-4215-2 Inducks
  • Kermaa etanoille
  • Kesäinen makumatka
  • Vartista kiinni
  • Kielletty planeetta
  • Linja hakusessa
  • Lukeminen kannattaa aina
  • Visukinttu valloittaa verkon
  • Seitsemän aukkoa vedessä
  • Suoraan sydämeen
  • Valkosipulikriisi
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä tuntematon.
445: Ajokortti 2016 512 ISBN 978-951-32-4216-9 Inducks
  • Tähtituristit
  • Mystisen hahmon ritari
  • Muovijäävuori
  • Onni myötä
  • Tehokas Ropotti
  • Ritari Inessa
  • Lahjajahdissa
  • Ryöstäjä ruosteessa
  • Rohkean ritarin paluu
  • Taikaviitta ja univaras
  • Nivelöljy
  • Menestyksen salaisuus
  • Elokuvan taikaa
  • Salaperäiset sysivarjot
  • Televisioviihdettä parhaimmillaan
  • Vorokoulu
  • Tiivistä vettä
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
446: Ihan hilkulla 2016 256 ISBN 978-951-32-4217-6 Inducks
  • Hälytyksen kauhistus
  • Vinopaikoitus
  • Sacherkakun mysteeri
  • Tulkinnanvarainen juttu
  • Rahasäiliön lumoissa
  • Kosmiset terveiset
  • Kolme Taikaviittaa yhden hinnalla
  • Kasvikunnan oma murtosuoja
  • Säiliön uusi ilme
  • Kivenkova kilpailija
  • Fu Man Tshiun naamio
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
447: Pärstäpankkiiri 2016 400 ISBN 978-951-32-4218-3 Inducks
  • Häirikkö verkossa
  • Piinaaja Piipperissä
  • Seurannan synkät seuraukset
  • Ilmaradan urbaani syke
  • Kätketty nerous
  • Lento peruttu
  • Sosiaalinen tragikomedia
  • Ihmeellinen muuntaja
  • Sovellusten suossa
  • Mukavaa elokuvailtaa!
  • Seikkailu kaikilla mausteilla
  • Mikki Hiiri ja kultainen hakku
  • Lepoa ja unelmia
  • Konkari ja keltanokka
  • Valvovan silmän alla
  • N.A.M vs. kauhea kakuttaja
Ei muita painoksia.

2017Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
448: Napamies 2017 512 ISBN 978-951-32-4407-1 Inducks
  • Tahmainen tarina
  • Positiivista uuttavuotta!
  • Ajanjäristys
  • Järjen ääni
  • Supersankarit törmäyskurssilla
  • Alan asiantuntija
  • Tähti toiveen toteuttaa
  • Barkservillen aarre
  • Suurkaanin suuri ilo
  • Tädin varjossa
  • Osa-aikaloma
  • Mikki Hiiri ja Pip Pip 15
  • Tuulahdus esihistoriasta
  • Painavaa asiaa
  • Todellinen harvinaisuus
  • Turvamiehet
  • Ihmekypärä
  • Rentouttava mutakylpy
  • Lintumies Aku
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
449: Homma hanskassa 2017 256 ISBN 978-951-32-4408-8 Inducks
  • Hyytävä haaste
  • Musta aukko
  • Säästökuuri
  • Punaisen planeetan pedot
  • Bensiiniä pellolta
  • Kuuden loikan tuttavuus
  • Sankaruus sivistyksen jälkeen
  • Loitolla maailman melskeestä
  • Maaginen Kroloukku
  • Oppia anastus kaikki
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
450: Kauhukaksikko 2017 256 ISBN 978-951-32-4409-5 Inducks
  • Pelko, Aimo Murkina!
  • Pehmotekniikka
  • Aarresaari
  • Aktivointia
  • Linnunradan osakilpailu
  • Asuntokupla
  • Vorotekniikan päivitystä
  • Turhan touhukas täti
  • Turhan hyvää tuuria
Ei muita painoksia.

LähteetMuokkaa