Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (451–475)

Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 451–475.

2017Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
451: Kova koville 2017 400 ISBN 978-951-32-4410-1 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
452: Metsän poika 2017 512 ISBN 978-951-32-4411-8 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
453: Grillihullut 2017 256 ISBN 978-951-32-4412-5 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
454: Menolippu 2017 256 ISBN 978-951-32-4413-2 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
455: Puolisukeltaja 2017 256 ISBN 978-951-32-4414-9 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
456: Reissumies 2017 256 ISBN 978-951-32-4415-6 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
457: Ihan ässä 2017 768 ISBN 978-951-32-4416-3 Inducks
Triplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
458: Perhonen vieköön 2017 256 ISBN 978-951-32-4417-0 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
459: Juhlahetki 2017 400 ISBN 978-951-32-4418-7 Inducks
Ei muita painoksia.

2018Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
460: Uhka ulapalta 2018 512 ISBN 978-951-32-4594-8 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
461: Kadonneen suunnan metsästäjä 2018 256 ISBN 978-951-32-4596-2 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
462: Kuppi kummaa 2018 256 ISBN 978-951-32-4600-6 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
463: Täällä vartioin minä! 2018 512 ISBN 978-951-32-4601-3 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
464: Valekyttä 2018 400 ISBN 978-951-32-4602-0 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
465: Torjuntavoitto 2018 256 ISBN 978-951-32-4665-5 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
466: Kuha on hai 2018 256 ISBN 978-951-32-4673-0 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
467: Hellehullu 2018 256 ISBN 978-951-32-4674-7 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
468: Muumion kosto 2018 256 ISBN 978-951-32-4675-4 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
469: 768 karaattia 2018 768 ISBN 978-951-32-4671-6 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
470: Laboratorion noutaja 2018 256 ISBN 978-951-32-4691-4 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Antoni Bancells Pujadas,
Carl Barks, Daan Jippes, Fernando Güell,
Flemming Andersen, Michel Nadorp,
Ulrich Schröder ja Vicar.
471: Mokia 471 2018 400 ISBN 978-951-32-4699-0 Inducks
Ei muita painoksia.

2019Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä tuntematon.
472: Onnen lantit 2019 512 ISBN 978-951-32-4711-9 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä tuntematon.
473: Astu harhaan 2019 256 ISBN 978-951-32-4712-6 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero
ja Marja Mikkola.
474: Tulen ja jään 2019 256 ISBN 978-951-32-4713-3 Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
475: Kostajan jäljillä 2019 400 ISBN 978-951-32-4714-0 Inducks
Ei muita painoksia.

LähteetMuokkaa