Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (26–50)

Aku Ankan taskukirjan numerot 26–50
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 26–50. Ne ilmestyivät alun perin vuosina 1975–1980.

1975Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Giuseppe Perego.
26: Aku ei anna periksi 1975 256 ISBN 951-875-276-1 Inducks
Muut painokset 1984 ja 1991. Akun filmifestivaalit ja Roope-setä ja taikapeili koostettu viidestä ja neljästä yhteen liitetystä lyhyemmästä tarinasta.
 
Kannen piirtäjä Giuseppe Perego.
27: Mikki on suurin 1975 256 ISBN 951-875-330-X Inducks
Muut painokset 1984 ja 1992. Tarinassa Mikki ja Hessu Hessunperän perintö metsästetään alun perin Sukkeli-sikarirasiaa, mutta se on piirretty uudelleen suklaarasiaksi ja -konvehdeiksi.

1976Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Giuseppe Perego.
28: Rohkea rokan syö 1976 256 ISBN Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 34-A.
  • Paljon harmia rahasta, s. 9, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 439-A.
  • Kovan onnen ompelukoneet, s. 45, juoni Abramo Barosso (?), käsikirjoitus Giampaolo Barosso (?), piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 442-A.
  • Roope-setä ja nelikulmainen amfora, s. 81, tarina Pier Carpi, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 470-A.
  • Roope-setä näkee kaiken, s. 121, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso), piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 410-A.
  • Oma Aku, paras apu, s. 153, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 427-C.
  • Roope-setä ja superauto, s. 189, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 438-A.
  • Raha yksin ei tuo onnea!, s. 225, tarina Ennio Missaglia, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I TL 400-B.
Muut painokset 1984.
 
Kannen piirtäjä Giuseppe Perego.
29: Lännen sankarit 1976 256 ISBN 951-875-334-2 Inducks
Muut painokset 1985 ja 1992.
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
30: Ympäri mennään, yhteen tullaan 1976 256 ISBN 951-875-488-8 Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 52-A.
  • Roope-setä ja lentävän lautasen pikkumiehet, s. 9, tarina ja piirrokset Carl Barks. Tarinakoodi W US 65-01.
  • Robottien kapina, s. 49, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 704-AP.
  • Roope-sedän ja Kroisos Pennosen kilpahuuto, s. 105, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 649-A.
  • Roope-setä ja keltajalkaintiaanit, s. 141, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 765-A.
  • Makeaa mahan täydeltä, s. 181, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 599-B.
  • Ei savua ilman tulta, s. 220, tarina Guido Martina, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 648-B.
Muut painokset 1985 ja 1993. Kirjasta on Kvaakissa julkaistu Taskari-kolumni.
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
31: Aku on yliveto 1976 256 ISBN 951-875-489-6 Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 49-A.
  • Koiranelämää, s. 13, tarina Guido Martina, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 637-A.
  • Aku Ankka ja kaihomielinen miljardimies, s. 57, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 653-A.
  • Tupu, Hupu, Lupu ja aikakone, s. 93, tarina Guido Martina, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 633-B.
  • Miten rasavillit kesytetään, s. 129, tarina Guido Martina, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 652-A.
  • Aku ja voimakomeetta, s. 169, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 654-A.
  • Aku ja antiikkimaljakko, s. 213, tarina Roberto Catalano, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 747-B.
Muut painokset 1985 ja 1993.
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
32: Onnenpoika Aku Ankka 1976 256 ISBN 951-9134-09-3 Inducks
Muut painokset 1986 ja 1994.

1977Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Giuseppe Perego.
33: Roopen rahahuolet 1977 256 ISBN 951-9134-10-7 Inducks
Muut painokset 1986 ja 1994.
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
34: Supermikki 1977 256 ISBN 951-9134-12-3 Inducks
Muut painokset 1987 ja 1995.
 
Kannen piirtäjä Walter Neugebauer.
35: Aku Ankan muistelmat 1977 256 ISBN 951-9134-06-9 Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 53-A.
  • Suuri postijunan ryöstö, s. 13, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 795-AP.
  • Sulhasmies vastoin tahtoaan, s. 65, tarina ja piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 720-A.
  • Paljon melua öljystä, s. 101, tarina Guido Martina, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 725-D.
  • Pelottava luku 13, s. 141, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 718-A.
  • Roope ja kultapaunikko, s. 177, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I TL 675-C.
  • Kertomus lentävästä teltasta, s. 217, tarina Guido Martina, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 726-D.
Muut painokset 1987 ja 1995.
 
Kannen piirtäjä Walter Neugebauer.
36: Aku kuumilla jäljillä 1977 256 ISBN 951-9133-86-0 Inducks
Toinen painos 1987.
 
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
37: Roope ja Kroisos kilpasilla 1977 256 ISBN 951-9133-90-9 Inducks
Toinen painos 1987.

1978Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi (?).
38: Varo velhoja, Roope-setä 1978 256 ISBN 951-9134-00-X Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 61-A.
  • Nenästä miestä, s. 13, tarina Guido Martina, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 811-A.
  • Takaisin luontoon, s. 53, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 821-A.
  • Roope-setä ja lentävä lautanen, s. 93, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I TL 826-B.
  • Roopen ihmetutka, s. 133, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 838-A.
  • Milla Magia iskee taas, s. 177, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 812-A.
  • Kolmastoista vieras, s. 216, tarina Guido Martina, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 817-A.
Toinen painos 1988.
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
39: Heipparallaa, Aku Ankka 1978 256 ISBN Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 59-A.
  • Aku ja hyshys-hyttynen, s. 9, tarina Michele Gazzarri, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I TL 809-B.
  • Roope ja kivinyrkki, s. 45, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I TL 846-C.
  • Kauppa aina kannattaa, s. 85, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 823-C.
  • Läpinäkyvät vuoret, s. 117, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 831-A.
  • Taikahuilu, s. 149, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 844-A.
  • Cagliostron kreivin hansikkaat, s. 189, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 819-A.
  • Kultakuumetta avaruudessa, s. 225, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 819-B.
Toinen painos 1989.
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
40: Täyttä vauhtia, Mikki Hiiri 1978 256 ISBN Inducks
Toinen painos 1989.
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
41: Aku Taikaviitta 1978 256 ISBN Inducks
Toinen painos 1989.
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
42: Mikki johtaa joukkoa 1978 256 ISBN Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 62-A.
  • Mikki, Hessu ja Helioskopla, s. 9, tarina Guido Martina, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 734-AP.
  • Mikki ja kutistuneet setelit, s. 73, tarina Guido Martina, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 768-BP.
  • Salaperäinen lento, s. 149, tarina Guido Martina, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 736-A.
  • Suuri salaisuus, s. 193, tarina Guido Martina, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 745-AP.
Toinen painos 1990.

1979Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
43: Ruorimies Roope 1979 256 ISBN Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 64-A.
  • Roope-setä ja pienoisrautatie, s. 17, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 791-A.
  • Roope-setä ja faaraon aarre, s. 61, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 798-A.
  • Roope-setä ja robotit, s. 101, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 800-B.
  • Itsepintainen vastustaja, s. 145, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 792-A.
  • Roope ja salaperäinen Geppi, s. 185, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 726-A.
  • Roope-setä ja aavikon kulta, s. 221, tarina Guido Martina, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I TL 670-C.
Toinen painos 1990.
 
Kannen piirtäjä Giancarlo Gatti.
44: Täältä tulee Aku 1979 256 ISBN Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 65-A.
  • Kultaliljat, s. 9, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 853-C.
  • Aku ja Fruttanian banaanit, s. 45, tarina Osvaldo Pavese, piirrokset Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 850-B.
  • Avaruuskultaa, s. 81, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 777-A.
  • Aku aarnikotkana, s. 113, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 775-A.
  • Salamasinko, s. 149, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 795-B.
  • Joutuuko Roope-setä kiikkiin?, s. 181, tarina Osvaldo Pavese, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 764-B.
  • Roope-setä mahtijahdissa, s. 213, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 854-A.
Toinen painos 1991.
 
Kannen piirtäjä Giancarlo Gatti.
45: Mikin napakymppi 1979 256 ISBN Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 69-A.
  • Salaperäisiä ääniä, s. 13, tarina Guido Martina, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 807-DP.
  • Mikki ja kuparikopla, s. 77, tarina Guido Martina, piirrokset Guido Scala. Tarinakoodi I TL 813-A.
  • Mikki ja omituinen ryöstö, s. 121, tarina Guido Martina, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 824-C.
  • Kielletty aarre, s. 165, tarina Andrea Fanton, piirrokset Marco Rota. Tarinakoodi I TL 838-B.
  • Punainen louhikäärme, s. 217, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 866-A.
Toinen painos 1991.
 
Kannen piirtäjä Giancarlo Gatti.
46: Roopen kolikkokierre 1979 256 ISBN 951-875-273-7 Inducks
Toinen painos 1991.
 
Kannen piirtäjä Giancarlo Gatti.
47: Rosvojen jäljillä 1979 256 ISBN Inducks
Ei muita painoksia.
 
Kannen piirtäjä Giovan Battista Carpi.
48: Taikaviitta taas vauhdissa 1979 256 ISBN 951-875-333-4 Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 63-A.
  • Roope-setä iskee takaisin, s. 9, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I TL 821-C.
  • Taikaviitta taas vauhdissa, s. 45, tarina Guido Martina, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 822-AP.
  • Taikaviitta on verraton, s. 109, tarina Guido Martina, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 835-AP.
  • Vaalitaistelu, s. 177, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 883-B.
  • (Esinäytös), s. 215, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 67-A.
  • Montezuman aarre, s. 220, tarina Guido Martina, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 829-A.
Toinen painos 1992.

1980Muokkaa

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
 
Kannen piirtäjä Giancarlo Gatti.
49: Mikki ja Aku 1980 256 ISBN 951-875-335-0 Inducks
  • Riesakopla, s. 5, tarina Andrea Fanton, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 832-A.
  • (Esinäytös), s. 39, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 66-A.
  • Kaksi ynnä kaksi on neljä, s. 41, tarina Guido Martina, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 636-A.
  • Tritonien kaivo, s. 77, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Guido Scala. Tarinakoodi I TL 796-B.
  • Varkaus arkistossa, s. 109, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 864-B.
  • Talousrobotit, s. 145, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 856-B.
  • Valvova silmä, s. 181, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 794-B.
  • (Esinäytös), s. 211, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 67-A.
  • Rentoutumiskuuri, s. 213, tarina Guido Martina, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 884-C.
Ensimmäinen taskukirja, jossa on sekä Mikki- että Aku-tarinoita sekaisin. Toinen painos 1992.
 
Kannen piirtäjä Carl Barks.
50: Rahamies Roope 1980 256 ISBN 951-875-491-8 Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CWD 6-A.
  • Supermiljardijuhla, s. 13, tarina Guido Martina, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I TL 167-BP.
  • Roopen kylmä kauppa, s. 73, tarina ja piirrokset Carl Barks. Tarinakoodi W US 17-02.
  • Uponnut manner, s. 113, tarina ja piirrokset Carl Barks. Tarinakoodi W US 5-02.
  • Kultaisten kattojen kaupunki, s. 157, tarina ja piirrokset Carl Barks. Tarinakoodi W US 20-01.
  • Roope-setä ja merikäärme, s. 193, tarina Guido Martina, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 178-AP.
Toinen painos 1993 (uusinta julkaisun versiossa kansilehteä on hiukan muutettu. Roopen turbaanissa oleva teksti: "10 vuotta Suomessa" on vaihdettu $ -merkkiin).

LähteetMuokkaa