Bucks Fizz

Bucks Fizz on englantilainen pop-yhtye, joka perustettiin vuoden 1981 Eurovision laulukilpailua varten. Yhtye voitti Euroviisut kappaleellaan Making Your Mind Up ja aloitti menestyksekkään pop-uran. He olivat Euroviisuissa klassinen kahden miehen ja kahden naisen muodostama nelikko, niin kuin aikaisemmin olivat olleet ABBA ja Brotherhood of Man. Yhtye oli varsin suosittu Isossa-Britanniassa 80-luvulla. Yhtyeen viimeisin albumi ilmestyi vuonna 2006.

Bucks Fizz
Bucks Fizz 2015 0808-1.jpg
Tiedot
Toiminnassa 1981–
Tyylilaji pop
Laulukieli englanti
Jäsenet

Bobby G
Heidi Manton
Tammy Choat
Paul Yates

JäsenetMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

Pääartikkeli: Bucks Fizzin diskografia
  • Bucks Fizz (1981)
  • Are You Ready (1982)
  • Hand Cut (1983)
  • I Hear Talk (1984)
  • Writing on the Wall (1986)
  • Live at Fairfield Halls (1989)
  • The Best of Bucks Fizz (1994)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.