Avaa päävalikko

Luettelo televisiosarjan Better Call Saul jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

YhteenvetoMuokkaa

Kausi Jaksot Ensiesitys
Avausjakso Päätösjakso
1 10 8. helmikuuta 2015 6. huhtikuuta 2015
2 10 15. helmikuuta 2016 18. huhtikuuta 2016
3 10 10. huhtikuuta 2017 12. kesäkuuta 2017
4 10 6. elokuuta 2018 8. lokakuuta 2018

JaksotMuokkaa

Ensimmäinen tuotantokausi (2015)Muokkaa


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
1 1 Uno Vince Gilligan Vince Gilligan & Peter Gould 2015-02-088. helmikuuta 2015
2 2 Mijo Michelle MacLaren Peter Gould 2015-02-099. helmikuuta 2015
3 3 Nacho Terry McDonough Thomas Schnauz 2015-02-1616. helmikuuta 2015
4 4 Hero Colin Bucksey Gennifer Hutchison 2015-02-2323. helmikuuta 2015
5 5 Alpine Shepherd Boy Nicole Kassell Bradley Paul 2015-03-022. maaliskuuta 2015
6 6 Five-O Adam Bernstein Gordon Smith 2015-03-099. maaliskuuta 2015
7 7 Bingo Larysa Kondracki Gennifer Hutchison 2015-03-1616. maaliskuuta 2015
8 8 RICO Colin Bucksey Gordon Smith 2015-03-2323. maaliskuuta 2015
9 9 Pimento Thomas Schnauz Thomas Schnauz 2015-03-3030. maaliskuuta 2015
10 10 Marco Peter Gould Peter Gould 2015-04-066. huhtikuuta 2015

Toinen tuotantokausi (2016)Muokkaa


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
11 1 Switch Thomas Schnauz Thomas Schnauz 2016-02-1515. helmikuuta 2016
12 2 Cobbler Terry McDonough Gennifer Hutchison 2016-02-2222. helmikuuta 2016
13 3 Amarillo Scott Winant Jonathan Glatzer 2016-02-291. maaliskuuta 2016
14 4 Gloves Off Adam Bernstein Gordon Smith 2016-03-077. maaliskuuta 2016
15 5 Rebecca John Shiban Ann Cherkis 2016-03-1414. maaliskuuta 2016
16 6 Bali Ha’i Michael Slovis Gennifer Hutchison 2016-03-2121. maaliskuuta 2016
17 7 Inflatable Colin Bucksey Gordon Smith 2016-03-2828. maaliskuuta 2016
18 8 Fifi Larysa Kondracki Thomas Schnauz 2016-04-044. huhtikuuta 2016
19 9 Nailed Peter Gould Peter Gould 2016-04-1111. huhtikuuta 2016
20 10 Klick Vince Gilligan Heather Marion & Vince Gilligan 2016-04-1818. huhtikuuta 2016

Kolmas tuotantokausi (2017)Muokkaa


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
21 1 Mabel Vince Gilligan Vince Gilligan & Peter Gould 2017-04-1010. huhtikuuta 2017
22 2 Witness Vince Gilligan Thomas Schnauz 2017-04-1717. huhtikuuta 2017
23 3 Sunk Costs John Shiban Gennifer Hutchison 2017-04-2424. huhtikuuta 2017
24 4 Sabrosito Thomas Schnauz Jonathan Glazer 2017-05-011. toukokuuta 2017
25 5 Chicanery Daniel Sackheim Gordon Smith 2017-05-088. toukokuuta 2017
26 6 Off Brand Keith Gordon Ann Cherkis 2017-05-1515. toukokuuta 2017
27 7 Expenses Thomas Schnauz Thomas Schnauz 2017-05-2222. toukokuuta 2017
28 8 Slip Adam Bernstein Heather Marion 2017-06-055. kesäkuuta 2017
29 9 Fall Minkie Spiro Gordon Smith 2017-06-1212. kesäkuuta 2017
30 10 Lantern Peter Gould Gennifer Hutchison 2017-06-1919. kesäkuuta 2017

Neljäs tuotantokausi (2018)Muokkaa


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
31 1 Smoke Minkie Spiro Peter Gould 2018-08-066. elokuuta 2018
32 2 Breathe Michelle MacLaren Thomas Schnauz 2018-08-1313. elokuuta 2018
33 3 Something Beautiful Daniel Sackheim Gordon Smith 2018-08-2020. elokuuta 2018
34 4 Talk John Shiban Heather Marion 2018-08-2727. elokuuta 2018
35 5 Quite a Ride Michael Morris Ann Cherkis 2018-09-033. syyskuuta 2018
36 6 Piñata Andrew Stanton Gennifer Hutchison 2018-09-1010. syyskuuta 2018
37 7 Something Stupid Deborah Chow Alison Tatlock 2018-09-1717. syyskuuta 2018
38 8 Coushatta Jim McKay Gordon Smith 2018-09-2424. syyskuuta 2018
39 9 Wiedersehen Vince Gilligan Gennifer Hutchison 2018-10-011. lokakuuta 2018
40 10 Winner Adam Bernstein Peter Gould & Thomas Schnauz 2018-10-088. lokakuuta 2018

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa