Avaa päävalikko

Luettelo Belgian kunnista

Belgian paikallishallinnon yksikkö
Kartta Belgian kuntarajoista. Paksummat viivat esittävät provinssien rajoja. Brysselin alue on esitetty suurempana vasemmassa alakulmassa.

Tämä artikkeli on luettelo Belgian kunnista (holl. gemeente, ransk. commune, saks. Gemeinde). Luettelossa ovat ensin Flanderin, sen jälkeen Vallonian ja lopuksi Brysselin pääkaupunkialueen kunnat. Flanderin ja Vallonian osalta kunnat on esitetty aakkosjärjestyksessä sen mukaan mihin Belgian provinssiin ne kuuluvat.

Belgiassa on yhteensä 589 kuntaa. Niistä 308 sijaitsee Flanderissa, 262 Valloniassa ja 19 Brysselin pääkaupunkialueella.

Kunnan nimi Provinssi Alue
Aartselaar Antwerpen Flanderi
Antwerpen Antwerpen Flanderi
Arendonk Antwerpen Flanderi
Baarle-Hertog Antwerpen Flanderi
Balen Antwerpen Flanderi
Beerse Antwerpen Flanderi
Berlaar Antwerpen Flanderi
Boechout Antwerpen Flanderi
Bonheiden Antwerpen Flanderi
Boom Antwerpen Flanderi
Bornem Antwerpen Flanderi
Borsbeek Antwerpen Flanderi
Brasschaat Antwerpen Flanderi
Brecht Antwerpen Flanderi
Dessel Antwerpen Flanderi
Duffel Antwerpen Flanderi
Edegem Antwerpen Flanderi
Essen Antwerpen Flanderi
Geel Antwerpen Flanderi
Grobbendonk Antwerpen Flanderi
Heist-op-den-Berg Antwerpen Flanderi
Hemiksem Antwerpen Flanderi
Herentals Antwerpen Flanderi
Herenthout Antwerpen Flanderi
Herselt Antwerpen Flanderi
Hoogstraten Antwerpen Flanderi
Hove Antwerpen Flanderi
Hulshout Antwerpen Flanderi
Kalmthout Antwerpen Flanderi
Kapellen Antwerpen Flanderi
Kasterlee Antwerpen Flanderi
Kontich Antwerpen Flanderi
Laakdal Antwerpen Flanderi
Lier Antwerpen Flanderi
Lille Antwerpen Flanderi
Lint Antwerpen Flanderi
Malle Antwerpen Flanderi
Mechelen Antwerpen Flanderi
Meerhout Antwerpen Flanderi
Merksplas Antwerpen Flanderi
Mol Antwerpen Flanderi
Mortsel Antwerpen Flanderi
Niel Antwerpen Flanderi
Nijlen Antwerpen Flanderi
Olen Antwerpen Flanderi
Oud-Turnhout Antwerpen Flanderi
Putte Antwerpen Flanderi
Puurs Antwerpen Flanderi
Ranst Antwerpen Flanderi
Ravels Antwerpen Flanderi
Retie Antwerpen Flanderi
Rijkevorsel Antwerpen Flanderi
Rumst Antwerpen Flanderi
Schelle Antwerpen Flanderi
Schilde Antwerpen Flanderi
Schoten Antwerpen Flanderi
Sint-Amands Antwerpen Flanderi
Sint-Katelijne-Waver Antwerpen Flanderi
Stabroek Antwerpen Flanderi
Turnhout Antwerpen Flanderi
Vorselaar Antwerpen Flanderi
Vosselaar Antwerpen Flanderi
Westerlo Antwerpen Flanderi
Wijnegem Antwerpen Flanderi
Willebroek Antwerpen Flanderi
Wommelgem Antwerpen Flanderi
Wuustwezel Antwerpen Flanderi
Zandhoven Antwerpen Flanderi
Zoersel Antwerpen Flanderi
Zwijndrecht Antwerpen Flanderi
Alken Limburg Flanderi
As Limburg Flanderi
Beringen Limburg Flanderi
Bilzen Limburg Flanderi
Bocholt Limburg Flanderi
Borgloon Limburg Flanderi
Bree Limburg Flanderi
Diepenbeek Limburg Flanderi
Dilsen-Stokkem Limburg Flanderi
Genk Limburg Flanderi
Gingelom Limburg Flanderi
Halen Limburg Flanderi
Ham Limburg Flanderi
Hamont-Achel Limburg Flanderi
Hasselt Limburg Flanderi
Hechtel-Eksel Limburg Flanderi
Heers Limburg Flanderi
Herk-de-Stad Limburg Flanderi
Herstappe Limburg Flanderi
Heusden-Zolder Limburg Flanderi
Hoeselt Limburg Flanderi
Houthalen-Helchteren Limburg Flanderi
Kinrooi Limburg Flanderi
Kortessem Limburg Flanderi
Lanaken Limburg Flanderi
Leopoldsburg Limburg Flanderi
Lommel Limburg Flanderi
Lummen Limburg Flanderi
Maaseik Limburg Flanderi
Maasmechelen Limburg Flanderi
Meeuwen-Gruitrode Limburg Flanderi
Neerpelt Limburg Flanderi
Nieuwerkerken Limburg Flanderi
Opglabbeek Limburg Flanderi
Overpelt Limburg Flanderi
Peer Limburg Flanderi
Riemst Limburg Flanderi
Sint-Truiden Limburg Flanderi
Tessenderlo Limburg Flanderi
Tongeren Limburg Flanderi
Voeren Limburg Flanderi
Wellen Limburg Flanderi
Zonhoven Limburg Flanderi
Zutendaal Limburg Flanderi
Aarschot Flanderin Brabant Flanderi
Affligem Flanderin Brabant Flanderi
Asse Flanderin Brabant Flanderi
Beersel Flanderin Brabant Flanderi
Begijnendijk Flanderin Brabant Flanderi
Bekkevoort Flanderin Brabant Flanderi
Bertem Flanderin Brabant Flanderi
Bever Flanderin Brabant Flanderi
Bierbeek Flanderin Brabant Flanderi
Boortmeerbeek Flanderin Brabant Flanderi
Boutersem Flanderin Brabant Flanderi
Diest Flanderin Brabant Flanderi
Dilbeek Flanderin Brabant Flanderi
Drogenbos Flanderin Brabant Flanderi
Galmaarden Flanderin Brabant Flanderi
Geetbets Flanderin Brabant Flanderi
Glabbeek Flanderin Brabant Flanderi
Gooik Flanderin Brabant Flanderi
Grimbergen Flanderin Brabant Flanderi
Haacht Flanderin Brabant Flanderi
Halle Flanderin Brabant Flanderi
Herent Flanderin Brabant Flanderi
Herne Flanderin Brabant Flanderi
Hoegaarden Flanderin Brabant Flanderi
Hoeilaart Flanderin Brabant Flanderi
Holsbeek Flanderin Brabant Flanderi
Huldenberg Flanderin Brabant Flanderi
Kampenhout Flanderin Brabant Flanderi
Kapelle-op-den-Bos Flanderin Brabant Flanderi
Keerbergen Flanderin Brabant Flanderi
Kortenaken Flanderin Brabant Flanderi
Kortenberg Flanderin Brabant Flanderi
Kraainem Flanderin Brabant Flanderi
Landen Flanderin Brabant Flanderi
Lennik Flanderin Brabant Flanderi
Leuven Flanderin Brabant Flanderi
Liedekerke Flanderin Brabant Flanderi
Linkebeek Flanderin Brabant Flanderi
Linter Flanderin Brabant Flanderi
Londerzeel Flanderin Brabant Flanderi
Lubbeek Flanderin Brabant Flanderi
Machelen Flanderin Brabant Flanderi
Meise Flanderin Brabant Flanderi
Merchtem Flanderin Brabant Flanderi
Opwijk Flanderin Brabant Flanderi
Oud-Heverlee Flanderin Brabant Flanderi
Overijse Flanderin Brabant Flanderi
Pepingen Flanderin Brabant Flanderi
Roosdaal Flanderin Brabant Flanderi
Rotselaar Flanderin Brabant Flanderi
Scherpenheuvel-Zichem Flanderin Brabant Flanderi
Sint-Genesius-Rode Flanderin Brabant Flanderi
Sint-Pieters-Leeuw Flanderin Brabant Flanderi
Steenokkerzeel Flanderin Brabant Flanderi
Ternat Flanderin Brabant Flanderi
Tervuren Flanderin Brabant Flanderi
Tielt-Winge Flanderin Brabant Flanderi
Tienen Flanderin Brabant Flanderi
Tremelo Flanderin Brabant Flanderi
Vilvoorde Flanderin Brabant Flanderi
Wemmel Flanderin Brabant Flanderi
Wezembeek-Oppem Flanderin Brabant Flanderi
Zaventem Flanderin Brabant Flanderi
Zemst Flanderin Brabant Flanderi
Zoutleeuw Flanderin Brabant Flanderi
Aalst Itä-Flanderi Flanderi
Aalter Itä-Flanderi Flanderi
Assenede Itä-Flanderi Flanderi
Berlare Itä-Flanderi Flanderi
Beveren Itä-Flanderi Flanderi
Brakel Itä-Flanderi Flanderi
Buggenhout Itä-Flanderi Flanderi
De Pinte Itä-Flanderi Flanderi
Deinze Itä-Flanderi Flanderi
Denderleeuw Itä-Flanderi Flanderi
Dendermonde Itä-Flanderi Flanderi
Destelbergen Itä-Flanderi Flanderi
Eeklo Itä-Flanderi Flanderi
Erpe-Mere Itä-Flanderi Flanderi
Evergem Itä-Flanderi Flanderi
Gavere Itä-Flanderi Flanderi
Gent Itä-Flanderi Flanderi
Geraardsbergen Itä-Flanderi Flanderi
Haaltert Itä-Flanderi Flanderi
Hamme Itä-Flanderi Flanderi
Herzele Itä-Flanderi Flanderi
Horebeke Itä-Flanderi Flanderi
Kaprijke Itä-Flanderi Flanderi
Kluisbergen Itä-Flanderi Flanderi
Knesselare Itä-Flanderi Flanderi
Kruibeke Itä-Flanderi Flanderi
Kruishoutem Itä-Flanderi Flanderi
Laarne Itä-Flanderi Flanderi
Lebbeke Itä-Flanderi Flanderi
Lede Itä-Flanderi Flanderi
Lierde Itä-Flanderi Flanderi
Lochristi Itä-Flanderi Flanderi
Lokeren Itä-Flanderi Flanderi
Lovendegem Itä-Flanderi Flanderi
Maarkedal Itä-Flanderi Flanderi
Maldegem Itä-Flanderi Flanderi
Melle Itä-Flanderi Flanderi
Merelbeke Itä-Flanderi Flanderi
Moerbeke Itä-Flanderi Flanderi
Nazareth Itä-Flanderi Flanderi
Nevele Itä-Flanderi Flanderi
Ninove Itä-Flanderi Flanderi
Oosterzele Itä-Flanderi Flanderi
Oudenaarde Itä-Flanderi Flanderi
Ronse Itä-Flanderi Flanderi
Sint-Gillis-Waas Itä-Flanderi Flanderi
Sint-Laureins Itä-Flanderi Flanderi
Sint-Lievens-Houtem Itä-Flanderi Flanderi
Sint-Martens-Latem Itä-Flanderi Flanderi
Sint-Niklaas Itä-Flanderi Flanderi
Stekene Itä-Flanderi Flanderi
Temse Itä-Flanderi Flanderi
Waarschoot Itä-Flanderi Flanderi
Waasmunster Itä-Flanderi Flanderi
Wachtebeke Itä-Flanderi Flanderi
Wetteren Itä-Flanderi Flanderi
Wichelen Itä-Flanderi Flanderi
Wortegem-Petegem Itä-Flanderi Flanderi
Zele Itä-Flanderi Flanderi
Zelzate Itä-Flanderi Flanderi
Zingem Itä-Flanderi Flanderi
Zomergem Itä-Flanderi Flanderi
Zottegem Itä-Flanderi Flanderi
Zulte Itä-Flanderi Flanderi
Zwalm Itä-Flanderi Flanderi
Alveringem Länsi-Flanderi Flanderi
Anzegem Länsi-Flanderi Flanderi
Ardooie Länsi-Flanderi Flanderi
Avelgem Länsi-Flanderi Flanderi
Beernem Länsi-Flanderi Flanderi
Blankenberge Länsi-Flanderi Flanderi
Bredene Länsi-Flanderi Flanderi
Brugge Länsi-Flanderi Flanderi
Damme Länsi-Flanderi Flanderi
De Haan Länsi-Flanderi Flanderi
De Panne Länsi-Flanderi Flanderi
Deerlijk Länsi-Flanderi Flanderi
Dentergem Länsi-Flanderi Flanderi
Diksmuide Länsi-Flanderi Flanderi
Gistel Länsi-Flanderi Flanderi
Harelbeke Länsi-Flanderi Flanderi
Heuvelland Länsi-Flanderi Flanderi
Hooglede Länsi-Flanderi Flanderi
Houthulst Länsi-Flanderi Flanderi
Ichtegem Länsi-Flanderi Flanderi
Ieper Länsi-Flanderi Flanderi
Ingelmunster Länsi-Flanderi Flanderi
Izegem Länsi-Flanderi Flanderi
Jabbeke Länsi-Flanderi Flanderi
Knokke-Heist Länsi-Flanderi Flanderi
Koekelare Länsi-Flanderi Flanderi
Koksijde Länsi-Flanderi Flanderi
Kortemark Länsi-Flanderi Flanderi
Kortrijk Länsi-Flanderi Flanderi
Kuurne Länsi-Flanderi Flanderi
Langemark-Poelkapelle Länsi-Flanderi Flanderi
Ledegem Länsi-Flanderi Flanderi
Lendelede Länsi-Flanderi Flanderi
Lichtervelde Länsi-Flanderi Flanderi
Lo-Reninge Länsi-Flanderi Flanderi
Menen Länsi-Flanderi Flanderi
Mesen Länsi-Flanderi Flanderi
Meulebeke Länsi-Flanderi Flanderi
Middelkerke Länsi-Flanderi Flanderi
Moorslede Länsi-Flanderi Flanderi
Nieuwpoort Länsi-Flanderi Flanderi
Oostende Länsi-Flanderi Flanderi
Oostkamp Länsi-Flanderi Flanderi
Oostrozebeke Länsi-Flanderi Flanderi
Oudenburg Länsi-Flanderi Flanderi
Pittem Länsi-Flanderi Flanderi
Poperinge Länsi-Flanderi Flanderi
Roeselare Länsi-Flanderi Flanderi
Ruiselede Länsi-Flanderi Flanderi
Spiere-Helkijn Länsi-Flanderi Flanderi
Staden Länsi-Flanderi Flanderi
Tielt Länsi-Flanderi Flanderi
Torhout Länsi-Flanderi Flanderi
Veurne Länsi-Flanderi Flanderi
Vleteren Länsi-Flanderi Flanderi
Waregem Länsi-Flanderi Flanderi
Wervik Länsi-Flanderi Flanderi
Wevelgem Länsi-Flanderi Flanderi
Wielsbeke Länsi-Flanderi Flanderi
Wingene Länsi-Flanderi Flanderi
Zedelgem Länsi-Flanderi Flanderi
Zonnebeke Länsi-Flanderi Flanderi
Zuienkerke Länsi-Flanderi Flanderi
Zwevegem Länsi-Flanderi Flanderi
Aiseau-Presles Hainaut Vallonia
Anderlues Hainaut Vallonia
Antoing Hainaut Vallonia
Ath Hainaut Vallonia
Beaumont Hainaut Vallonia
Belœil Hainaut Vallonia
Bernissart Hainaut Vallonia
Binche Hainaut Vallonia
Boussu Hainaut Vallonia
Braine-le-Comte Hainaut Vallonia
Brugelette Hainaut Vallonia
Brunehaut Hainaut Vallonia
Celles Hainaut Vallonia
Chapelle-lez-Herlaimont Hainaut Vallonia
Charleroi Hainaut Vallonia
Châtelet Hainaut Vallonia
Chièvres Hainaut Vallonia
Chimay Hainaut Vallonia
Colfontaine Hainaut Vallonia
Comines-Warneton Hainaut Vallonia
Courcelles Hainaut Vallonia
Dour Hainaut Vallonia
Ecaussinnes Hainaut Vallonia
Ellezelles Hainaut Vallonia
Enghien Hainaut Vallonia
Erquelinnes Hainaut Vallonia
Estaimpuis Hainaut Vallonia
Estinnes Hainaut Vallonia
Farciennes Hainaut Vallonia
Fleurus Hainaut Vallonia
Flobecq Hainaut Vallonia
Fontaine-l’Evêque Hainaut Vallonia
Frameries Hainaut Vallonia
Frasnes-lez-Anvaing Hainaut Vallonia
Froidchapelle Hainaut Vallonia
Gerpinnes Hainaut Vallonia
Ham-sur-Heure-Nalinnes Hainaut Vallonia
Hensies Hainaut Vallonia
Honnelles Hainaut Vallonia
Jurbise Hainaut Vallonia
La Louvière Hainaut Vallonia
Le Rœulx Hainaut Vallonia
Lens Hainaut Vallonia
Les Bons Villers Hainaut Vallonia
Lessines Hainaut Vallonia
Leuze-en-Hainaut Hainaut Vallonia
Lobbes Hainaut Vallonia
Manage Hainaut Vallonia
Merbes-le-Château Hainaut Vallonia
Momignies Hainaut Vallonia
Mons Hainaut Vallonia
Mont-de-l’Enclus Hainaut Vallonia
Montigny-le-Tilleul Hainaut Vallonia
Morlanwelz Hainaut Vallonia
Mouscron Hainaut Vallonia
Pecq Hainaut Vallonia
Péruwelz Hainaut Vallonia
Pont-à-Celles Hainaut Vallonia
Quaregnon Hainaut Vallonia
Quévy Hainaut Vallonia
Quiévrain Hainaut Vallonia
Rumes Hainaut Vallonia
Saint-Ghislain Hainaut Vallonia
Seneffe Hainaut Vallonia
Silly Hainaut Vallonia
Sivry-Rance Hainaut Vallonia
Soignies Hainaut Vallonia
Thuin Hainaut Vallonia
Tournai Hainaut Vallonia
Beauvechain Vallonian Brabant Vallonia
Braine-l’Alleud Vallonian Brabant Vallonia
Braine-le-Château Vallonian Brabant Vallonia
Chastre Vallonian Brabant Vallonia
Chaumont-Gistoux Vallonian Brabant Vallonia
Court-Saint-Étienne Vallonian Brabant Vallonia
Genappe Vallonian Brabant Vallonia
Grez-Doiceau Vallonian Brabant Vallonia
Hélécine Vallonian Brabant Vallonia
Incourt Vallonian Brabant Vallonia
Ittre Vallonian Brabant Vallonia
Jodoigne Vallonian Brabant Vallonia
La Hulpe Vallonian Brabant Vallonia
Lasne Vallonian Brabant Vallonia
Mont-Saint-Guibert Vallonian Brabant Vallonia
Nivelles Vallonian Brabant Vallonia
Orp-Jauche Vallonian Brabant Vallonia
Ottignies-Louvain-la-Neuve Vallonian Brabant Vallonia
Perwez Vallonian Brabant Vallonia
Ramillies Vallonian Brabant Vallonia
Rebecq Vallonian Brabant Vallonia
Rixensart Vallonian Brabant Vallonia
Tubize Vallonian Brabant Vallonia
Villers-la-Ville Vallonian Brabant Vallonia
Walhain Vallonian Brabant Vallonia
Waterloo Vallonian Brabant Vallonia
Wavre Vallonian Brabant Vallonia
Andenne Namur Vallonia
Anhée Namur Vallonia
Assesse Namur Vallonia
Beauraing Namur Vallonia
Bièvre Namur Vallonia
Cerfontaine Namur Vallonia
Ciney Namur Vallonia
Couvin Namur Vallonia
Dinant Namur Vallonia
Doische Namur Vallonia
Eghezée Namur Vallonia
Fernelmont Namur Vallonia
Floreffe Namur Vallonia
Florennes Namur Vallonia
Fosses-la-Ville Namur Vallonia
Gedinne Namur Vallonia
Gembloux Namur Vallonia
Gesves Namur Vallonia
Hamois Namur Vallonia
Hastière Namur Vallonia
Havelange Namur Vallonia
Houyet Namur Vallonia
Jemeppe-sur-Sambre Namur Vallonia
La Bruyère Namur Vallonia
Mettet Namur Vallonia
Namur Namur Vallonia
Ohey Namur Vallonia
Onhaye Namur Vallonia
Philippeville Namur Vallonia
Profondeville Namur Vallonia
Rochefort Namur Vallonia
Sambreville Namur Vallonia
Sombreffe Namur Vallonia
Somme-Leuze Namur Vallonia
Viroinval Namur Vallonia
Vresse-sur-Semois Namur Vallonia
Walcourt Namur Vallonia
Yvoir Namur Vallonia
Amay Liège Vallonia
Amblève Liège Vallonia
Ans Liège Vallonia
Anthisnes Liège Vallonia
Aubel Liège Vallonia
Awans Liège Vallonia
Aywaille Liège Vallonia
Baelen Liège Vallonia
Bassenge Liège Vallonia
Berloz Liège Vallonia
Beyne-Heusay Liège Vallonia
Blegny Liège Vallonia
Braives Liège Vallonia
Bullange Liège Vallonia
Burdinne Liège Vallonia
Burg-Reuland Liège Vallonia
Butgenbach Liège Vallonia
Chaudfontaine Liège Vallonia
Clavier Liège Vallonia
Comblain-au-Pont Liège Vallonia
Crisnée Liège Vallonia
Dalhem Liège Vallonia
Dison Liège Vallonia
Donceel Liège Vallonia
Engis Liège Vallonia
Esneux Liège Vallonia
Eupen Liège Vallonia
Faimes Liège Vallonia
Ferrières Liège Vallonia
Fexhe-le-Haut-Clocher Liège Vallonia
Flémalle Liège Vallonia
Fléron Liège Vallonia
Geer Liège Vallonia
Grâce-Hollogne Liège Vallonia
Hamoir Liège Vallonia
Hannut Liège Vallonia
Héron Liège Vallonia
Herstal Liège Vallonia
Herve Liège Vallonia
Huy Liège Vallonia
Jalhay Liège Vallonia
Juprelle Liège Vallonia
La Calamine Liège Vallonia
Liège Liège Vallonia
Lierneux Liège Vallonia
Limbourg Liège Vallonia
Lincent Liège Vallonia
Lontzen Liège Vallonia
Malmedy Liège Vallonia
Marchin Liège Vallonia
Modave Liège Vallonia
Nandrin Liège Vallonia
Neupré Liège Vallonia
Olne Liège Vallonia
Oreye Liège Vallonia
Ouffet Liège Vallonia
Oupeye Liège Vallonia
Pepinster Liège Vallonia
Plombières Liège Vallonia
Raeren Liège Vallonia
Remicourt Liège Vallonia
Saint-Georges-sur-Meuse Liège Vallonia
Saint-Nicolas Liège Vallonia
Saint-Vith Liège Vallonia
Seraing Liège Vallonia
Soumagne Liège Vallonia
Spa Liège Vallonia
Sprimont Liège Vallonia
Stavelot Liège Vallonia
Stoumont Liège Vallonia
Theux Liège Vallonia
Thimister-Clermont Liège Vallonia
Tinlot Liège Vallonia
Trois-Ponts Liège Vallonia
Trooz Liège Vallonia
Verlaine Liège Vallonia
Verviers Liège Vallonia
Villers-le-Bouillet Liège Vallonia
Visé Liège Vallonia
Waimes Liège Vallonia
Wanze Liège Vallonia
Waremme Liège Vallonia
Wasseiges Liège Vallonia
Welkenraedt Liège Vallonia
Arlon Luxembourg Vallonia
Attert Luxembourg Vallonia
Aubange Luxembourg Vallonia
Bastogne Luxembourg Vallonia
Bertogne Luxembourg Vallonia
Bertrix Luxembourg Vallonia
Bouillon Luxembourg Vallonia
Chiny Luxembourg Vallonia
Daverdisse Luxembourg Vallonia
Durbuy Luxembourg Vallonia
Erezée Luxembourg Vallonia
Etalle Luxembourg Vallonia
Fauvillers Luxembourg Vallonia
Florenville Luxembourg Vallonia
Gouvy Luxembourg Vallonia
Habay Luxembourg Vallonia
Herbeumont Luxembourg Vallonia
Hotton Luxembourg Vallonia
Houffalize Luxembourg Vallonia
La Roche-en-Ardenne Luxembourg Vallonia
Léglise Luxembourg Vallonia
Libin Luxembourg Vallonia
Libramont-Chevigny Luxembourg Vallonia
Manhay Luxembourg Vallonia
Marche-en-Famenne Luxembourg Vallonia
Martelange Luxembourg Vallonia
Meix-devant-Virton Luxembourg Vallonia
Messancy Luxembourg Vallonia
Musson Luxembourg Vallonia
Nassogne Luxembourg Vallonia
Neufchâteau Luxembourg Vallonia
Paliseul Luxembourg Vallonia
Rendeux Luxembourg Vallonia
Rouvroy Luxembourg Vallonia
Sainte-Ode Luxembourg Vallonia
Saint-Hubert Luxembourg Vallonia
Saint-Léger Luxembourg Vallonia
Tellin Luxembourg Vallonia
Tenneville Luxembourg Vallonia
Tintigny Luxembourg Vallonia
Vaux-sur-Sûre Luxembourg Vallonia
Vielsalm Luxembourg Vallonia
Virton Luxembourg Vallonia
Wellin Luxembourg Vallonia
Anderlecht Brysselin pääkaupunkialue
Auderghem Brysselin pääkaupunkialue
Berchem-Sainte-Agathe Brysselin pääkaupunkialue
Brysselin kaupunki Brysselin pääkaupunkialue
Etterbeek Brysselin pääkaupunkialue
Evere Brysselin pääkaupunkialue
Forest Brysselin pääkaupunkialue
Ganshoren Brysselin pääkaupunkialue
Ixelles Brysselin pääkaupunkialue
Jette Brysselin pääkaupunkialue
Koekelberg Brysselin pääkaupunkialue
Molenbeek-Saint-Jean Brysselin pääkaupunkialue
Saint-Gilles Brysselin pääkaupunkialue
Saint-Josse-ten-Noode Brysselin pääkaupunkialue
Schaerbeek Brysselin pääkaupunkialue
Woluwe-Saint-Lambert Brysselin pääkaupunkialue
Woluwe-Saint-Pierre Brysselin pääkaupunkialue
Uccle Brysselin pääkaupunkialue
Watermael-Boitsfort Brysselin pääkaupunkialue

Katso myösMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa