Kaija Siikala

suomalainen näyttelijä

Kaija Kyllikki Siikala-Heikkilä (o.s. Siikala[1], 16. toukokuuta 1932 Kemi17. tammikuuta 2021 Helsinki)[2] oli suomalainen näyttelijä, ohjaaja ja teatterinjohtaja. Hänelle myönnettiin 1995 Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliiton kultainen kunniamerkki[3].

Kaija Siikala vuonna 1958.

FilmografiaMuokkaa

  • Elokuu (1956) – näyttelijä (nuoruudenrakastettu)
  • Uusi tie (1957) – näyttelijä
  • Kuriton sukupolvi (1957) – näyttelijä (Marja)
  • Patarouva (1959) – näyttelijä (Anna Nuutila)
  • Parempia päiviä kohti (1959) – näyttelijä
  • Vain neljä kertaa (1968) – näyttelijä (Riitta, Lassen 1. vaimo, juristi)
  • Kuka lohduttaisi Nyytiä? (1990) – ohjaus, käsikirjoitus

LähteetMuokkaa

  1. Siikala, Kaija kirjasampo.fi. Viitattu 7.2.2021.
  2. Kuolinilmoitus, Helsingin Sanomat 7.2.2021, s. C 13
  3. Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliiton myöntämät kultaiset kunniamerkit 2014–1947, Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliitto 2014 (pdf). Viitattu 27.2.2016.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.