Avaa päävalikko

Bill Skarsgård

ruotsalainen näyttelijä

Bill Istvan Günther Skarsgård (s. 9. elokuuta 1990) on ruotsalainen näyttelijä, joka tunnetaan osistaan elokuvassa Simple Simon ja televisiosarjassa Hemlock Grove, mutta erityisesti hän on lisännyt tunnettavuuttaan roolityöstään demonisena Pennywise-klovnina kauhuelokuvissa Se ja Se: Toinen luku. Billin isä on Stellan Skarsgård ja veli Alexander Skarsgård, jotka ovat molemmat myös näyttelijöitä.

Bill Skarsgård
Bill Skarsgård vuonna 2013.
Bill Skarsgård vuonna 2013.
Henkilötiedot
Syntynyt 9. elokuuta 1990 (ikä 29)
Ruotsi Tukholma, Ruotsi
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2000–
Merkittävät roolit

Roman Godfrey
(Hemlock Grove)

Se/Pennywise
(Se ja Se: Toinen luku)
Aiheesta muualla
IMDb

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Alkuperäinen nimi Rooli Huomioita
2000 White Water Fury Klasse
2002 Laura Trenter Tony TV-minisarja (1 jakso: "Dad, the Policeman")
2007 Spending the Night Victor Lyhytelokuva
2008 Pigan brinner! Tonårs-Nosferatu Lyhytelokuva
2008 Arn – Pohjoinen valtakunta Erik
2009 Kenny Begins Pontus
2009 Livet i Fagervik Mårten Televisiosarja (1 jakso)
2010 Avaruudessa ei ole tunteita Simon
2010 Viattoman sininen taivas Martin
2011 Kronjuvelerna Richard Persson
2011 Simon & the Oaks Simon
2012 Anna Karenina kapteeni Machouten
2012 Hemlock Grove Roman Godfrey Televisiosarja (2013-)
2013 Victoria Otto
2016 Outolintu-sarja: Uskollinen Matthew
2017 Se Pennywise / Se
2018 Deadpool 2 Axel Culney / Zeitgeist
2019 Se: Toinen luku Pennywise / Se
The Devil All the Time Willard Russell Jälkituotannossa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.