Avaa päävalikko

Luettelo televisiosarjan Ryhmä Hau jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo kaikista televisiossa esitetyistä Ryhmä Hau-jaksoista.

Sisällysluettelo

TuotantokaudetMuokkaa

1. tuotantokausiMuokkaa

# Nimi Esityspäivä Tuotanto­koodi
Suomenkielinen Englanninkielinen Suomessa USA:ssa
Nickelodeon Yle Nickelodeon Nick Jr.
1 Laiva merihädässä Märkää menoa Pups Make a Splash 4. marraskuuta 2013 24. marraskuuta 2013 14. marraskuuta 2013 101
Syysmarkkinat Syystohinaa Pups Fall Festival 5. marraskuuta 2013 28. tammikuuta 2014
2 Kilpikonnat pulassa Kilpikonnat kiipelissä Pups Save the Sea Turtles 6. marraskuuta 2013 29. tammikuuta 2014 20. elokuuta 2013 102
Valtava vauvavalas Valaanpoika pulassa Pups and the Very Big Baby 7. marraskuuta 2013 30. tammikuuta 2014
3 Kissanpentu karkuteillä Kissa vieköön Pups and the Kitty-tastrophe 8. marraskuuta 2013 31. tammikuuta 2014 12. elokuuta 2013 103
Kivivyöry Pennut pelastavat junan Pups Save a Train 11. marraskuuta 2013 1. helmikuuta 2014
4 Hauhau-boogie Pois pois junan tieltä Pup Pup Boogie 12. marraskuuta 2013 2. helmikuuta 2014 19. elokuuta 2013 104
Sumuongelma Tehtävä sumussa Pups in a Fog 13. marraskuuta 2013 3. helmikuuta 2014
5 Hanhenpoikanen Hau hau hanhi Pup Pup Goose 14. marraskuuta 2013 4. helmikuuta 2014 22. elokuuta 2013 105
Kisa taivaalla Huimaa menoa Pup Pup and Away 15. marraskuuta 2013
6 Pulmia rinteessä Lunta ja jäätä Pups on Ice 18. marraskuuta 2013 16. helmikuuta 2014 8. tammikuuta 2014 106
Hirveä lumihirviö Pennut ja lumihirviö Pups and the Snow Monster 19. marraskuuta 2013 17. helmikuuta 2014
7 Tehtävä sirkuksessa Pennut pelastavat sirkuksen Pups Save the Circus 20. marraskuuta 2013 18. helmikuuta 2014 21. elokuuta 2013 107
Kana karkuteillä Kanatuinen karkuteillä Pup A Doodle Do 21. marraskuuta 2013 19. helmikuuta 2014
8 Kolmipyörä Menoa ja meininkiä Pups Pit Crew 22. marraskuuta 2013 20. helmikuuta 2014 26. elokuuta 2013 108
Palokoiraennätys Tulipalokiire Pups Fight Fire 25. marraskuuta 2013 21. helmikuuta 2014
9 Tehtävä heikoilla jäillä Heikoilla jäillä Pups Save the Treats 26. marraskuuta 2013 22. helmikuuta 2014 30. syyskuuta 2013 109
Hiihtohissi Ylös, ylös ja alas Pups Get a Lift 27. marraskuuta 2013 23. helmikuuta 2014
10 Aavelaivassa kummittelee Pennut ja aavelaiva Pups and the Ghost Pirate 4. joulukuuta 2013 25. lokakuuta 2014 23. lokakuuta 2013 110
11 Joulua pelastamassa Pennut pelastavat joulun Pups Save Christmas 5. joulukuuta 2013 5. joulukuuta 2014 12. joulukuuta 2013 111
12 Uusi jäsen Rolle astuu joukkoon Pups Get a Rubble 28. marraskuuta 2013 24. helmikuuta 2014 18. syyskuuta 2013 112
Mursu pulassa Pups Save a Walrus 29. marraskuuta 2013 25. helmikuuta 2014
13 Pupulauma Päänvaivaa pupuista Pups Save the Bunnies 2. joulukuuta 2013 17. joulukuuta 2013 28. elokuuta 2013 113
Pentunäyttely Vettä, vettä, vettä Pup-tacular 3. joulukuuta 2013 18. joulukuuta 2013
14 Pennut pelastavat lahden Pups Save the Bay 10. maaliskuuta 2014 21. huhtikuuta 2014 16. syyskuuta 2013 114
Pennut pelastavat Goodwayn Pennut pelastavat patsaan Pups Save a Goodway 11. maaliskuuta 2014 22. huhtikuuta 2014
15 Pennut pelastavat lehmät Karjaa ja karkeloa Pups Save a Hoedown 12. maaliskuuta 2014 23. huhtikuuta 2014 2. lokakuuta 2013 115
Pennut ja pelastaja-Alex Kissa katolla Pups Save Alex 13. maaliskuuta 2014 24. huhtikuuta 2014
16 Pennut pelastavat koulupäivän Pups Save a School Day 14. maaliskuuta 2014 25. huhtikuuta 2014 12. marraskuuta 2013 116
Pennut korjaavat valot Pennut sytyttävät valot Pups Turn on the Lights 17. maaliskuuta 2014 28. huhtikuuta 2014
17 Pennut pelastavat uimapäivän Allaspäivä Pups Save a Pool Day 18. maaliskuuta 2014 29. huhtikuuta 2014 13. marraskuuta 2013 117
Sirkuksen temppupennut Sirkuspennut Circus Pup-formers 19. maaliskuuta 2014 30. huhtikuuta 2014
18 Pääsiäismunajahti Suuri pääsiäismunajahti Pups Save the Easter Egg Hunt 28. maaliskuuta 2014 20. huhtikuuta 2014 14. huhtikuuta 2014 118
19 Superpentu pulassa Pennut pelastavat Superpennun Pups Save a Super Pup 20. maaliskuuta 2014 1. toukokuuta 2014 10. tammikuuta 2014 119
Robokoira karkuteillä Pennut pelastavat robokoiran Pups Save Ryder's Robot 21. maaliskuuta 2014 2. toukokuuta 2014
20 Karannut apina Apinan kintereillä Pups Go All Monkey 24. maaliskuuta 2014 16. kesäkuuta 2014 5. maaliskuuta 2014 120
Pöllöä pelastamassa Vainu ottaa ohjat Pups Save a Hoot 25. maaliskuuta 2014 17. kesäkuuta 2014
21 Pennut ja lepakko Pennut pelastavat lepakon Pups Save a Bat 26. maaliskuuta 2014 18. kesäkuuta 2014 7. maaliskuuta 2014 121
Hammaslääkäri Hammashuolia Pups Save a Toof 27. maaliskuuta 2014 19. kesäkuuta 2014
22 Telttaretken pelastajat Pennut pelastavat retken Pups Save the Camping Trip 26. toukokuuta 2014 20. kesäkuuta 2014 22. toukokuuta 2014 122
Harhailevat kilpikonnat Kilpiä ja konnia Pups and the Trouble with Turtles 27. toukokuuta 2014 23. kesäkuuta 2014
23 Pennut ja jätti-Alex Pennut ja pavunvarsi Pups and the Beanstalk 28. toukokuuta 2014 24. kesäkuuta 2014 20. toukokuuta 2014 123
Miehet pulassa Pennut pelastavat serkukset Pups Save the Turbots 29. toukokuuta 2014 25. kesäkuuta 2014
24 Pulmia merellä ja majakassa Buugia majakassa Pups and the Lighthouse Boogie 30. toukokuuta 2014 26. kesäkuuta 2014 6. toukokuuta 2014 124
Ryder kiipelissä Pennut pelastavat Rikun Pups Save Ryder 2. kesäkuuta 2014 27. kesäkuuta 2014
25 Suuri katukisa Vauhdin hurmaa Pups Great Race 3. kesäkuuta 2014 30. kesäkuuta 2014 8. toukokuuta 2014 125
Erikoinen kakku Kakkua ja äkkiä! Pups Take the Cake 4. kesäkuuta 2014 1. heinäkuuta 2014
26 Mustaturkin aarre Pennut ja merirosvoaarre Pups and the Pirate Treasure 9. kesäkuuta 2014 25. lokakuuta 2014 18. elokuuta 2014 126

2. tuotantokausiMuokkaa

# Nimi Esityspäivä Tuotanto­koodi
Suomenkielinen Englanninkielinen Suomessa USA:ssa
Nickelodeon Yle Nickelodeon Nick Jr. Yle TV2
27 1 Salaperäiset kalavarkaat Pennut pelastavat pingviinit Pups Save the Penguins 8. joulukuuta 2014 13. helmikuuta 2015 2. tammikuuta 2016 22. elokuuta 2014 201
Eksynyt pikku-delfiini Delfiininpoika vaarassa Pups Save a Dolphin Pup 9. joulukuuta 2014
28 2 Avaruusolento pulassa Avaruusolentoa auttamassa Pups Save the Space Alien 10. joulukuuta 2014 20. helmikuuta 2015 9. tammikuuta 2016 13. elokuuta 2014 202
Lentävä sammakko Sammakon lento Pups Save a Flying Frog 11. joulukuuta 2014
29 3 Jake kiipelissä Luolan uumenissa Pups Save Jake 12. joulukuuta 2014 27. helmikuuta 2015 16. tammikuuta 2016 16. syyskuuta 2014 203
Leijuva amme Pennut pelastavat paraatin Pups Save the Parade 15. joulukuuta 2014
30 4 Ongelmia merenpohjassa Sukelluskelloa pelastamassa Pups Save the Diving Bell 16. joulukuuta 2014 4. maaliskuuta 2015 23. tammikuuta 2016 17. syyskuuta 2014 204
Majavien uusi koti Maja majaville Pups Save the Beavers 17. joulukuuta 2014 6. maaliskuuta 2015
31 5 Salaperäinen aave Kummallinen kummitus Pups Save a Ghost 18. joulukuuta 2014 5. maaliskuuta 2015 30. tammikuuta 2016 20. lokakuuta 2014 205
Pentujen näytelmä Pennut pelastavat näytelmän Pups Save a Show 19. joulukuuta 2014 13. maaliskuuta 2015
32 6 Uusi pentu The New Pup 23. maaliskuuta 2015 1. toukokuuta 2015 6. helmikuuta 2016 14. marraskuuta 2014 206
33 7 Ongelmia viidakossa Pennut viidakossa! Pups Jungle Trouble 9. kesäkuuta 2015 22. toukokuuta 2015 13. helmikuuta 2016 18. marraskuuta 2014 207
Paimennuskisat Pennut pelastavat lauman! Pups Save a Herd 10. kesäkuuta 2015
34 8 Jäisiä ongelmia Pennut pakkasessa! Pups and the Big Freeze 11. kesäkuuta 2015 29. toukokuuta 2015 20. helmikuuta 2016 20. marraskuuta 2014 208
Koripallo-ottelu Pennut pallon perässä! Pups Save a Basketball Game 12. kesäkuuta 2015
35 9 Lentäjä pulassa Pennut pelastavat Ässän! Pups Save an Ace 25. maaliskuuta 2015 8. toukokuuta 2015 27. helmikuuta 2016 22. lokakuuta 2014 209
Häiden pelastajat Pennut pelastavat häät! Pups Save a Wedding 24. maaliskuuta 2015
36 10 Kykykilpailut Pennut kykykisassa! Pups Save a Talent Show 26. maaliskuuta 2015 15. toukokuuta 2015 5. maaliskuuta 2016 6. tammikuuta 2015 210
Popcornia yllin kyllin Pennut ja paukkuva maissi! Pups Save the Corn Roast 27. maaliskuuta 2015
37 11 Marshall yksin kotona Samppa yksin kotona! Pups Leave Marshall Home Alone 16. kesäkuuta 2015 16. heinäkuuta 2015 12. maaliskuuta 2016 8. tammikuuta 2015 211
Porot pulassa Pennut liukkaalla jäällä! Pups Save the Deer 17. kesäkuuta 2015 17. heinäkuuta 2015
38 12 Kadonnut papukaija Pennut pelastavat papukaijan! Pups Save the Parrot 18. kesäkuuta 2015 19. maaliskuuta 2016 2. maaliskuuta 2015 212
Mehiläisten uusi koti Pennut pelastavat mehiläispesän! Pups Save the Queen Bee 19. kesäkuuta 2015 22. heinäkuuta 2015
39 13 Merenpennut Merenkoiran laulu! Pups Save a Mer-pup 8. kesäkuuta 2015 31. heinäkuuta 2015 2. huhtikuuta 2016 20. maaliskuuta 2015 213
40 14 Elefanttiperhe pulassa Pennut pelastavat norsuperheen! Pups Save an Elephant Family 24. elokuuta 2015 11. syyskuuta 2015 9. huhtikuuta 2016 6. maaliskuuta 2015 214
Vallattomat kissanpennut Pennut ja kissojen kujeet! Pups and the Mischievous Kittens 25. elokuuta 2015
41 15 Ystävä hukassa Pennut pelastavat ystävän! Pups Save a Friend 26. elokuuta 2015 18. syyskuuta 2015 16. huhtikuuta 2016 13. helmikuuta 2015 215
Salamatkustaja Pennut pelastavat salamatkustajan! Pups Save a Stowaway 27. elokuuta 2015
42 16 Lapsenvahtipennut Pennut lapsenvahteina! Pups' Adventures in Babysitting 12. lokakuuta 2015 25. syyskuuta 2015 23. huhtikuuta 2016 4. maaliskuuta 2015 216
Ilotulituksen hurmaa Pennut pelastavat ilotulituksen! Pups Save the Fireworks
43 17 Nuhaiset pennut Pennut vilustuvat! Pups Save a Sniffle 28. elokuuta 2015 2. lokakuuta 2015 30. huhtikuuta 2016 7. huhtikuuta 2015 217
Hurja aavemökki Pennut ja kummitusmökki! Pups and the Ghost Cabin 31. elokuuta 2015
44 18 Paloturvallisuutta Pennut ja metsäseikkailu Pups Save an Adventure 1. syyskuuta 2015 9. lokakuuta 2015 7. toukokuuta 2016 9. huhtikuuta 2015 218
Huikea yllätys Pennut ja jymy-yllätys Pups Save a Surprise 2. syyskuuta 2015
45 19 Käärö Kung-vuh! Pup-fu! 23. lokakuuta 2015 18. joulukuuta 2015 14. toukokuuta 2016 16. lokakuuta 2015 219
46 20 Suuri pormestarikisa Pennut ja pormestarien kisa Pups Save the Mayor's Race 13. lokakuuta 2015 16. lokakuuta 2015 21. toukokuuta 2016 12. toukokuuta 2015 220
Villi-Wilburin ryöstösaalis Pennut löytävät aarteen Pups Save an Outlaw's Loot
47 21 Walinda pulassa Pennut pelastavat Maritan Pups Save Walinda 14. lokakuuta 2015 23. lokakuuta 2015 28. toukokuuta 2016 14. toukokuuta 2015 221
Dinosauruksen luu Pennut ja jättiluu Pups Save a Big Bone
48 22 Pennut valkovalaan jäljillä Francois aaltojen armoilla Pups Save a Floundering Francois 15. lokakuuta 2015 30. lokakuuta 2015 4. kesäkuuta 2016 29. toukokuuta 2015 222
Seikkailulahden pingviinit Pennut pingviini-jahdissa Pups Save the Pop-up Penguins
49 23 Lumilautailukisat uhattuna Pennut pelastavat lumilautakisan Pups Save a Snowboard Competition 7. joulukuuta 2015 11. joulukuuta 2015 11. kesäkuuta 2016 4. joulukuuta 2015 223
Lemmikit sukelluspinteessä Pennut pelastavat sukelluskanan Pups Save a Chicken of the Sea 8. joulukuuta 2015
50 24 Pitsakemut Pennut pelastavat pitsan Pups Save a Pizza 16. lokakuuta 2015 6. marraskuuta 2015 18. kesäkuuta 2016 24. elokuuta 2015 224
Skye pulassa Pennut pelastavat Kajan Pups Save Skye
51 25 Konserttijärjestelyt Pennut ja rocktähti Pups Save the Woof and Roll Show 9. joulukuuta 2015 4. joulukuuta 2015 25. kesäkuuta 2016 18. syyskuuta 2015 225
Kotka pulassa Pennut pelastavat kotkan Pups Save an Eagle 10. joulukuuta 2015
52 26 Dinosaurukset valloillaan Isot, pienet dinosaurukset Pups Bark with Dinosaurs 20. marraskuuta 2015 25. joulukuuta 2015 2. heinäkuuta 2016 2. lokakuuta 2015 226

3. tuotantokausiMuokkaa

# Nimi Esityspäivä Tuotanto­koodi
Suomenkielinen Englanninkielinen Suomessa USA:ssa
Nickelodeon Yle Nickelodeon Nick Jr. Yle TV2
53 1 Pennut ja henki Pennut ja laatikon henki Pups Find a Genie 19. huhtikuuta 2016 2. toukokuuta 2016 6. elokuuta 2017 20. marraskuuta 2015 301
Nuorallakävelijä pulassa Pennut pelastavat uskalikon Pups Save a Tightrope Walker 20. huhtikuuta 2016 3. toukokuuta 2016
54 2 Kullanhuuhtoja Pentujen kultaryntäys Pups Save a Goldrush 21. huhtikuuta 2016 4. toukokuuta 2016 13. elokuuta 2017 21. huhtikuuta 2016 302
Pennut pelastavat PAW Patrollerin Pennut pelastavat Hau-vaunun Pups Save the PAW Patroller 22. huhtikuuta 2016 5. toukokuuta 2016
55 3 Jalkapallo-ottelu Pennut pelastavat pelin Pups Save the Soccer Game 25. huhtikuuta 2016 8. toukokuuta 2016 20. elokuuta 2017 22. tammikuuta 2016 303
Uusi onnenkaulapanta Pöllöä pelastamassa Pups Save a Lucky Collar 26. huhtikuuta 2016 9. toukokuuta 2016
56 4 Alexin uusi mini-patrol Pennut pelastavat Ryhmä Aleksin Pups Save Alex's Mini-patrol 27. huhtikuuta 2016 10. toukokuuta 2016 12. marraskuuta 2017 22. maaliskuuta 2016 304
Kadonnut etuhammas Pennut etsivät hampaan Pups Save a Lost Tooth 28. huhtikuuta 2016 11. toukokuuta 2016
57 5 Ilmassa Pennut ilmojen teillä Air Pups 18. huhtikuuta 2016 1. toukokuuta 2016 19. marraskuuta 2017 29. tammikuuta 2016 305
58 6 Ystävyydenpäivä Pennut pelastavat ystävyyden päivän Pups Save Friendship Day 29. heinäkuuta 2016 8. syyskuuta 2016 11. helmikuuta 2018 12. helmikuuta 2016 306
59 7 Apollo pulassa Superpentu pulassa Pups Save Apollo 24. lokakuuta 2016 5. syyskuuta 2016 26. marraskuuta 2017 3. toukokuuta 2016 307
Virtahevot karkuteillä Villit virtahevot Pups Save the Hippos 4. syyskuuta 2016
60 8 Peloton Danny pulassa Ramppa jälleen pulassa Pups Save Daring Danny X 25. syyskuuta 2016 5. joulukuuta 2016 3. joulukuuta 2017 24. maaliskuuta 2016 308
Korjauskierre Lomille lamps! Pups in a Fix 6. joulukuuta 2016
61 9 Ilkeä lohikäärme Pennut pelastavat lohikäärmeen Pups Save a Dragon 26. lokakuuta 2016 7. joulukuuta 2016 15. lokakuuta 2017 19. huhtikuuta 2016 309
Kolme pientä possua Pennut ja kolme pientä porsasta Pups Save Three Little Pigs 8. joulukuuta 2016
62 10 Haiseva kukka Pennut pelastavat haisevan kukan Pups Save a Stinky Flower 27. lokakuuta 2016 9. joulukuuta 2016 22. lokakuuta 2017 18. lokakuuta 2016 310
Apinautti pulassa Pennut pelastavat apinautin Pups Save a Monkey-naut 12. joulukuuta 2016
63 11 Jääkarhujen pelastajat Pennut pelastavat jääkarhut Pups Save the Polar Bears 28. lokakuuta 2016 13. joulukuuta 2016 29. lokakuuta 2017 5. toukokuuta 2016 311
Pentu lampaan vaatteissa Koira lampaan vaatteissa A Pup in Sheep's Clothing 14. joulukuuta 2016
64 12 Koulubussin korvaaja Pennut pelastavat koulubussin Pups Save a School Bus 5. joulukuuta 2016 6. syyskuuta 2016 27. elokuuta 2017 24. toukokuuta 2016 312
Varastetut linnut Linnunlaulun jäljillä Pups Save the Songbirds 6. joulukuuta 2016 7. syyskuuta 2016
65 13 Vesisuihkuja Pennut pelastavat Vanhan Kuoman Pups Save Old Trusty 7. joulukuuta 2016 15. joulukuuta 2016 3. syyskuuta 2017 26. toukokuuta 2016 313
Poni kiipelissä Pennut pelastavat ponin Pups Save a Pony 8. joulukuuta 2016 16. joulukuuta 2016
66 14 Urheilupäivä Pennut pelastavat kisapäivän Pups Save Sports Day 16. joulukuuta 2016 22. joulukuuta 2016 1. lokakuuta 2017 22. elokuuta 2016 314 / 317
Karannut robosaurus Pennut pelastavat robottidinon Pups Save a Robo-saurus 9. joulukuuta 2016 19. joulukuuta 2016 10. syyskuuta 2017 10. lokakuuta 2016 314
67 15 Tracker liittyy joukkoon Valpas liittyy joukkoon Tracker Joins the Pups! 6. maaliskuuta 2017 22. huhtikuuta 2017 17. syyskuuta 2017 16. syyskuuta 2016 315
68 16 Karhumainen ongelma Pennut pelastavat taas Rampan Pups Bear-ly Save Danny 13. joulukuuta 2016 20. maaliskuuta 2017 24. syyskuuta 2017 20. lokakuuta 2016 316
Pormestarin tulppaanit Pennut pelastavat tulppaanit Pups Save the Mayor's Tulips 14. joulukuuta 2016 21. maaliskuuta 2017
69 17 Urheilijapennut Potkupallopennut All Star Pups! 15. joulukuuta 2016 21. joulukuuta 2016 1. lokakuuta 2017 22. elokuuta 2016 317
Elokuvafestivaalit Jännälahden filmijuhlat Pups Save a Film Festival 12. joulukuuta 2016 20. joulukuuta 2016 10. syyskuuta 2017 10. lokakuuta 2016 317 / 314
70 18 Murkkuvorot Tassut hillossa Pups in a Jam 7. maaliskuuta 2017 22. maaliskuuta 2017 8. lokakuuta 2017 11. marraskuuta 2016 318
Purjelautaileva possu Pennut pelastavat surffaavan possun Pups Save a Windsurfing Pig 23. maaliskuuta 2017
71 19 Jättivihannekset Kasva, kasva, kasvikseni Pups Get Growing 8. maaliskuuta 2017 24. maaliskuuta 2017 10. joulukuuta 2017 8. marraskuuta 2016 319
Pennut ja avaruuslelu Vinkulelu avaruudesta Pups Save a Space Toy 27. maaliskuuta 2017
72 20 Haisunäätä Hajuhaittoja Pups Get Skunked 9. maaliskuuta 2017 28. maaliskuuta 2017 31. joulukuuta 2017 1. joulukuuta 2016 320
Valashippa Pikku valas pulassa Pups and a Whale of a Tale 29. maaliskuuta 2017
73 21 Matkijapapukaija Papukaijan kujeet Parroting Pups 10. maaliskuuta 2017 22. huhtikuuta 2017 7. tammikuuta 2018 16. syyskuuta 2016 321
Avuliaat merenpennut Merenkoirat pelastavat serkukset Merpups Save the Turbots
74 22 Pentujen talvinen esitys Jännälahden talvirieha The Pups' Winter Wonder Show 13. maaliskuuta 2017 17. joulukuuta 2017 14. tammikuuta 2018 2. joulukuuta 2016 322
75 23 Turbotin serkukset pulassa Pennut pelastavat liitoserkukset Pups Save the Gliding Turbots 14. maaliskuuta 2017 30. maaliskuuta 2017 21. tammikuuta 2018 29. marraskuuta 2016 323
Pulmia ilmassa Ässä tulee taas! Pups Save a Plane 31. maaliskuuta 2017
76 24 Pennut ja jättikasvi Pennut pelastavat jättikasvin Pups Save a Giant Plant 15. maaliskuuta 2017 22. huhtikuuta 2017 28. tammikuuta 2018 20. tammikuuta 2017 324
Magneettipulmia Pennut jäävät jumiin Pups Get Stuck
77 25 PAW Patroller upoksissa Pennut nostavat Hau-vaunun Pups Raise the PAW Patroller 16. maaliskuuta 2017 27. toukokuuta 2017 4. helmikuuta 2018 24. tammikuuta 2017 325
Varastelevat varikset Pennut pelastavat pesän Pups Save the Crows
78 26 Pennut pelastavat leijuvat ystävät Pennut pelastavat leijuvan lauman Pups Save Their Floating Friends 17. maaliskuuta 2017 18. helmikuuta 2018 26. tammikuuta 2017 326
Pennut ja satelliitti Pennut pelastavat satelliitin Pups Save a Satellite

4. tuotantokausiMuokkaa

# Nimi Esityspäivä Tuotanto­koodi
Suomenkielinen Englanninkielinen Suomessa USA:ssa
Nickelodeon Yle Nickelodeon Nick Jr. Yle TV2
79 1 Ilmalaiva Pennut pelastavat ilmalaivan Pups Save a Blimp 12. kesäkuuta 2017 28. elokuuta 2017 2. syyskuuta 2018 6. helmikuuta 2017 401
Tulinen kokkauskilpailu Tulinen kokkauskisa Pups Save the Chili Cook-off 29. elokuuta 2017
80 2 Pikku-pingviini pulassa Pikku pingviini pulassa Pups Save a Teeny Penguin 13. kesäkuuta 2017 30. elokuuta 2017 9. syyskuuta 2018 8. helmikuuta 2017 402
Kissanäyttely Pennut pelastavat kisukisan Pups Save the Cat Show 31. elokuuta 2017
81 3 Leikkivä lohikäärme Pennut ja leikkisä lohikäärme Pups Save a Playful Dragon 14. kesäkuuta 2017 1. syyskuuta 2017 16. syyskuuta 2018 7. huhtikuuta 2017 403
Matelijat karkuteillä Otuksia karkuteillä Pups Save the Critters 4. syyskuuta 2017
82 4 Tehtävä Tassu: Kadonnut kruunu Tehtävä Hau: Kadonnut kruunu Mission PAW: Quest for the Crown 15. kesäkuuta 2017 26. elokuuta 2017 23. syyskuuta 2018 24. maaliskuuta 2017 404
83 5 Eläinten yöseikkailu Pennut pelastavat yökylän Pups Save a Sleepover 16. kesäkuuta 2017 5. syyskuuta 2017 30. syyskuuta 2018 28. huhtikuuta 2017 405
Karnevaalikaaos Pennut pelastavat karnevaalin Pups Save the Carnival 6. syyskuuta 2017
84 6 Jaken kakku vaarassa Pennut ja Jaken kakku Pups Save Jake's Cake 19. kesäkuuta 2017 7. syyskuuta 2017 7. lokakuuta 2018 21. huhtikuuta 2017 406
Vaaratilanne Riskirinteellä Pennut ja hurja lasku Pups Save a Wild Ride 8. syyskuuta 2017
85 7 Tehtävä Tassu: Ylhäinen säikähdys Tehtävä Hau: Kuninkaallista kummittelua Mission PAW: Royally Spooked 20. kesäkuuta 2017 20. marraskuuta 2017 14. lokakuuta 2018 14. huhtikuuta 2017 407
Taikanaamion pauloissa Pennut pelastavat apinamiehen Pups Save Monkey-dinger 21. marraskuuta 2017
86 8 Lennokasta ruokaa Pennut ja lentävät eväät Pups Save the Flying Food 23. lokakuuta 2017 22. marraskuuta 2017 21. lokakuuta 2018 12. toukokuuta 2017 408
Uusi maailmanpyörä Iso pyörä pyörii Pups Save a Ferris Wheel 23. marraskuuta 2017
87 9 Unissakävelevä karhu Pennut pelastavat nukkuvan karhun Pups Save a Sleepwalking Bear 5. maaliskuuta 2018 24. marraskuuta 2017 28. lokakuuta 2018 6. lokakuuta 2017 409
Villin lännen seikkailu Pennut pelastavat ratsastaja-Rampan Pups Save Dude Ranch Danny 27. marraskuuta 2017
88 10 Tehtävä Tassu: Kadonnut valtaistuin Tehtävä Hau: Valtaistuin on varastettu Mission PAW: Pups Save the Royal Throne 24. lokakuuta 2017 23. joulukuuta 2017 4. marraskuuta 2018 26. toukokuuta 2017 410
89 11 Iso karvaturri Pennut ja Iso Pörrö Pups Save Big Hairy 25. lokakuuta 2017 28. marraskuuta 2017 11. marraskuuta 2018 25. elokuuta 2017 411
Lentävä kissanpentu Pennut pelastavat lentäjäkissan Pups Save a Flying Kitty 29. marraskuuta 2017
90 12 Lepakkojuhlat Tanssii lepakoiden kanssa Pups Party with Bats 6. maaliskuuta 2018 23. helmikuuta 2018 18. marraskuuta 2018 10. marraskuuta 2017 412
Sensei Yumi Samppa ja Taimi eksyksissä Pups Save Sensei Yumi
91 13 Mustekala kateissa Meripartio: Pennut ja tursaan poika Sea Patrol: Pups Save a Baby Octopus 26. lokakuuta 2017 7. lokakuuta 2017 25. marraskuuta 2018 7. heinäkuuta 2017 413
92 14 Pörrökisut karkuteillä Kattikuusikko kateissa Pups Save the Runaway Kitties 7. maaliskuuta 2018 12. helmikuuta 2018 2. joulukuuta 2018 21. elokuuta 2017 414
Pikkuruinen Marshall Pennut pelastavat pikku Sampan Pups Save Tiny Marshall
93 15 Hajonnut jäätelöauto Jäätä ja hellettä Pups Chill Out 8. maaliskuuta 2018 13. helmikuuta 2018 9. joulukuuta 2018 23. elokuuta 2017 415
Farmari Alex pulassa Päivä karjanvartijana Pups Save Farmer Alex 14. helmikuuta 2018
94 16 Meripartio: Haikala pulassa Meripartio: Pennut pelastavat hain! Sea Patrol: Pups Save a Shark 9. maaliskuuta 2018 15. helmikuuta 2018 16. joulukuuta 2018 8. syyskuuta 2017 416
Meripartio: Romahtanut laituri Meripartio: Pennut pelastavat laiturin! Sea Patrol: Pups Save the Pier 16. helmikuuta 2018
95 17 Kivi avaruudesta Pennut ja puhuva kivi Pups Save a Space Rock 12. maaliskuuta 2018 19. helmikuuta 2018 23. joulukuuta 2018 19. syyskuuta 2017 417
Pormestari vaelluksella Pennut pelastavat pormestarin Pups Save a Good Mayor 20. helmikuuta 2018
96 18 Kaupunkilaiskissa Hali-kissa kadoksissa Pups Save a City Kitty 13. maaliskuuta 2018 21. helmikuuta 2018 30. joulukuuta 2018 21. syyskuuta 2017 418
Pilvisurffaaja pulassa Pennut pelastavat pilvisurffarin Pups Save a Cloud Surfer 22. helmikuuta 2018
97 19 Meripartio: Piraattipennut pelastajina Meripartio: Piraattipennut pelastuspuuhissa Sea Patrol: Pirate Pups to the Rescue 14. maaliskuuta 2018 25. maaliskuuta 2018 6. tammikuuta 2019 20. lokakuuta 2017 419
98 20 Postimies pulassa Pennut postin perässä Pups Save the Mail 15. maaliskuuta 2018 23. huhtikuuta 2018 13. tammikuuta 2019 27. lokakuuta 2017 420
Sammakkopormestari Päivä sammakkona Pups Save a Frog Mayor 24. huhtikuuta 2018
99 21 Karanneet kilpikonnat Pennut pelastavat karkurikonnat Pups Save the Runaway Turtles 16. maaliskuuta 2018 25. huhtikuuta 2018 20. tammikuuta 2019 7. marraskuuta 2017 421
Palelevat lampaat Pennut ja viluiset lampaat Pups Save the Shivering Sheep 26. huhtikuuta 2018
100 22 Meripartio: Kapu Turbotin jäätynyt alus Meripartio: Pennut pelastavat Kampelan Sea Patrol: Pups Save a Frozen Flounder 19. maaliskuuta 2018 27. huhtikuuta 2018 27. tammikuuta 2019 6. marraskuuta 2017 422
Meripartio: Sarvivalas pulassa Meripartio: Pennut pelastavat sarvivalaan Sea Patrol: Pups Save a Narwhal 30. huhtikuuta 2018
101 23 Luke Stars pulassa Pennut pelastavat tähden Pups Save Luke Stars 20. maaliskuuta 2018 1. toukokuuta 2018 3. helmikuuta 2019 6. maaliskuuta 2018 423
Kunniakana kadoksissa Pennut ja suuri kanapäivä Pups Save Chicken Day 2. toukokuuta 2018
102 24 Francois-pingviini pulassa Francois pingviinin puvussa Pups Save Francois the Penguin 21. maaliskuuta 2018 10. helmikuuta 2019 30. tammikuuta 2018 424
Skeittaileva virtahepo Pennut ja Rampan virtahepo Pups Save Daring Danny's Hippo
103 25 Humdinger-vauva pulassa Pennut ja pikku pormestari Pups Save Baby Humdinger 22. maaliskuuta 2018 9. kesäkuuta 2018 17. helmikuuta 2019 1. helmikuuta 2018 425
Alexin juhlat vaarassa Pennut pelastavat pinjatan Pups Save a Piñata
104 26 Meripartio: Pennut ja kadonnut Haulantis Meripartio: Pennut pelastavat Haulantiksen Sea Patrol: Pups Save Puplantis 23. maaliskuuta 2018 24. helmikuuta 2019 15. tammikuuta 2018 426

5. tuotantokausiMuokkaa

# Nimi Esityspäivä Tuotanto­koodi
Suomenkielinen Englanninkielinen Suomessa USA:ssa
Nickelodeon Nickelodeon Nick Jr.
105 1 Pups Save the Kitty Rescue Crew 17. syyskuuta 2018 6. helmikuuta 2018 501
Pups Save an Ostrich 18. syyskuuta 2018
106 2 Pups Save Big Paw 19. syyskuuta 2018 8. helmikuuta 2018 502
Pups Save the Hum-mover 20. syyskuuta 2018
107 3 Sea Patrol: Pups Save a Sunken Sloop 21. syyskuuta 2018 19. helmikuuta 2018 503
Sea Patrol: Pups Save a Wiggly Whale 24. syyskuuta 2018
108 4 Pups Save a High-flying Skye 25. syyskuuta 2018 8. maaliskuuta 2018 504
Pups Go for the Gold 26. syyskuuta 2018
109 5 Pups Save an Extreme Lunch 27. syyskuuta 2018 30. maaliskuuta 2018 505
Pups Save a Cat Burglar 28. syyskuuta 2018
110 6 Sea Patrol: Pups Save the Flying Diving Bell 4. marraskuuta 2018 20. huhtikuuta 2018 506
Sea Patrol: Pups Save a Soggy Farm
111 7 Pups Save the Butterflies 26. marraskuuta 2018 3. toukokuuta 2018 507
Pups Save an Underground Chicken
112 8 Pups Save the Bookmobile 27. marraskuuta 2018 1. toukokuuta 2018 508
Pups Save Heady Humdinger
113 9 Sea Patrol: Pups Save Their Pirated Sea Patroller 4. marraskuuta 2018 25. toukokuuta 2018 509
114 10 Pups Save the PawPaws 28. marraskuuta 2018 28. kesäkuuta 2018 510
Pups Save a Popped Top
115 11 Ultimate Rescue: Pups Save the Royal Kitties 14. lokakuuta 2018 22. kesäkuuta 2018 511
116 12 Pups Save the Snowshoeing Goodways 29. marraskuuta 2018 17. heinäkuuta 2018 512
Pups Save a Duck Pond 30. marraskuuta 2018
117 13 Sea Patrol: Pups Save Tilly Turbot 27. tammikuuta 2019 19. heinäkuuta 2018 513
Pups Save an Upset Elephant
118 14 Ultimate Rescue: Pups Save the Tigers 22. joulukuuta 2018 10. elokuuta 2018 514
119 15 Rocky Saves Himself 1. heinäkuuta 2019 3. syyskuuta 2018 515
Pups and the Mystery of the Driverless Snow Cat
120 16 Pups Save the Trick-or-Treaters 15. kesäkuuta 2019 8. lokakuuta 2018 516
Pups Save an Out of Control Mini Patrol
121 17 Ultimate Rescue: Pups Save the Movie Monster 22. joulukuuta 2018 21. syyskuuta 2018 517
122 18 Mission PAW: Pups Save a Royal Concert 7. huhtikuuta 2019 26. lokakuuta 2018 518
Mission PAW: Pups Save the Princess' Pals
123 19 Pups and the Werepuppy 12. lokakuuta 2018 519
Pups Save a Sleepwalking Mayor
124 20 Ultimate Rescue: Pups Save a Swamp Monster 30. marraskuuta 2018 520
Ultimate Rescue: Pups and the Hidden Golden Bones
125 21 Pups Save a Cuckoo Clock 20. toukokuuta 2018 16. marraskuuta 2018 521
Pups Save Ms. Marjorie's House
126 22 Pups Rescue Thanksgiving 21. toukokuuta 2018 21. marraskuuta 2018 522
Pups Save a Windy Bay 22. toukokuuta 2018
127 23 Pups Save a Frozen Camp-out 23. toukokuuta 2018 14. joulukuuta 2018 523
Pups Save the Fizzy Pickles 24. toukokuuta 2018
128 24 Pups Save a Pluck-o-matic 31. joulukuuta 2018 524
Pups Save a Mascot
129 25 Ultimate Rescue: Pups Save a Runaway Stargazer 21. tammikuuta 2019 525
130 26 Pups Save Ace's Birthday Surprise 14. heinäkuuta 2019 25. tammikuuta 2019 526
Pups Save a Tower of Pizza

6. tuotantokausiMuokkaa

# Nimi Esityspäivä Tuotanto­koodi
Suomenkielinen Englanninkielinen Suomessa USA:ssa
Nickelodeon Nickelodeon Nick Jr.
131 1 Pups Save the Jungle Penguins 22. helmikuuta 2019 601
Pups Save a Freighter
132 2 Ultimate Rescue: Pups Stop a Meltdown 4. maaliskuuta 2019 602
Ultimate Rescue: Pups and the Mystery of the Missing Cellphones
133 3 Pups Save a Melon Festival 15. maaliskuuta 2019 603
Pups Save a Cow
134 4 Pups Save the Honey 23. syyskuuta 2019 26. huhtikuuta 2019 604
Pups Save Mayor Goodway's Purse
135 5 Ultimate Rescue: Pups Save the Mountain Climbers 19. huhtikuuta 2019 605
Ultimate Rescue: Pups Save Captain Gordy
136 6 Pups and the Stinky Bubble Trouble 24. syyskuuta 2019 3. toukokuuta 2019 606
Pups Save the Baby Ostriches 25. syyskuuta 2019
137 7 Pups Save Gustavo's Guitar 26. syyskuuta 2019 27. toukokuuta 2019 607
Pups Save the Yoga Goats 27. syyskuuta 2019
138 8 Pups Save Bedtime 3. syyskuuta 2019 608
Pups Save Chickaletta's Egg
139 9 Mighty Pups, Super Paws: When Super Kitties Attack 28. kesäkuuta 2019 609
140 10 Pups Save a Manatee 4. syyskuuta 2019 610
Pups Save Breakfast
141 11 Pups Save the Land Pirates 5. syyskuuta 2019 611
Pups Save the Birdwatching Turbots
142 12 Mighty Pups, Super Paws: Pups Meet the Mighty Twins 26. heinäkuuta 2019 612
143 13 Pups Save a Freaky Pup-day 613
Pups Save a Runaway Mayor
145 15 Mighty Pups, Super Paws: Pups Save a Giant Chicken 2. syyskuuta 2019 615
Mighty Pups, Super Paws: Pups Stop Harold's Deep Freeze

Erityiset jaksotMuokkaa

Nimi Esityspäivä
Suomenkielinen Englanninkielinen Suomessa USA:ssa
Nickelodeon Nickelodeon Nick Jr.
Superpennut Mighty Pups 12. marraskuuta 2018 17. maaliskuuta 2019
Ready Race Rescue