Luettelo televisiosarjan Bones jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo televisiosarjan Bones jaksoista. Sarjan ensi-ilta Yhdysvalloissa oli 13. syyskuuta 2005 kanavalla FOX. Suomessa sarjaa esittävät MTV3 ja Sub.

Tällä hetkellä sekä Suomessa että Yhdysvalloissa on meneillään sarjan yhdestoista tuotantokausi (2015–2016).

Sarjan yleiskatsausMuokkaa

Kausi Jaksot Esitetty (USA) DVD-julkaisut
Alue 1 Alue 2 Alue 4
1 22 13. syyskuuta 2005 – 17. toukokuuta 2006 28. marraskuuta, 2006[1] 30. lokakuuta 2006[2] 11. tammikuuta 2007[3]
2 21 30. elokuuta 2006 – 16. toukokuuta 2007 11. syyskuuta 2007[4] 15. lokakuuta 2007[5] 3. joulukuuta 2008[6]
3 15 25. syyskuuta 2007 – 19. toukokuuta 2008 18. marraskuuta 2008[7] 17. marraskuuta, 2008[8] 4. maaliskuuta 2009[9]
4 26 3. syyskuuta 2008 – 14. toukokuuta 2009 6. lokakuuta 2009[10] 26. lokakuuta, 2009[11] 27. lokakuuta 2009[12]
5 22 17. syyskuuta 2009 – 20. toukokuuta 2010 5. lokakuuta 2010[13] 18. lokakuuta 2010[14] 27. lokakuuta 2010
6 23 23. syyskuuta 2010 – 19. toukokuuta 2011 11. lokakuuta 2011 17. lokakuuta 2011 9. marraskuuta 2011
7 13 3. marraskuuta 2011 – 14. toukokuuta 2012 9. lokakuuta 2012 1. lokakuuta 2012 7. marraskuuta 2012
8 24 17. syyskuuta 2012 – 29. huhtikuuta 2013 8. lokakuuta 2013 30. syyskuuta 2013 20. marraskuuta 2013
9 24 16. syyskuuta 2013 – 19. toukokuuta 2014 16. syyskuuta 2014 15. syyskuuta 2014 26. marraskuuta 2014
10 22 25. syyskuuta 2014 – 11. kesäkuuta 2015 29. syyskuuta 2015 12. lokakuuta 2015 11. marraskuuta 2015
11 22 1. lokakuuta 2015 – 21. heinäkuuta 2016
12 12 3. tammikuuta 2017 – ei ilmoitettu

Kursivoitu numero tarkoittaa toistaiseksi esitettyjen jaksojen määrää.

Kausi 1: 2005–2006Muokkaa

Pääartikkeli: Bones (1. tuotantokausi)
Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
1 Pilot Kova luu 13. syyskuuta 2005 Hart Hanson Greg Yaitanes
Sarjan ensimmäisessä jaksossa oikeusantropologi Tri Temperance Brennan joutuu haasteeseen, jossa hänen täytyy tunnistaa kasa järveen piilotettuja luita. Tunnistettuaan luut Tri Brennan ja hänen työryhmänsä huomaavat murhaajan pidättämisen olevan poliittisesti vaikea tehtävä. Brennan saa kuitenkin apua FBI:n erikoisagentti Seeley Boothilta.
2 The Man in the S.U.V. Autopommi 20. syyskuuta 2005 Stephen Nathan Allan Kroeker
Maasturi räjähtää kahvilan edessä, tappaen useita siviileitä. Kun Tri Brennan vahvistaa kuolleen ajajan olleen arabialais-amerikkalainen Friendship Leaguen johtaja, viranomaiset epäilevät miehen olleen terroristi. Kun ajaja todetaan murhatuksi, Booth ja Brennan yrittävät löytävät murhaajan ennen kuin tämä iskee jälleen.
3 The Boy in the Tree Poika puussa 27. syyskuuta 2005 Hart Hanson Patrick Norris
Kun Venezuelan lähettilään poika löydetään roikkumasta hirtettettynä hienon yksityiskoulun kampukselta, yksinkertainen itsemurhatapaus muuttuukin pian verkoksi valheita, seksiä ja skandaaleita johon liittyvät koulun henkilökunta ja oppilaat. Asiat monimutkaistuvat entisestään kun koulu yrittää peitellä murhaa.
4 The Man in the Bear Huonosti sulavaa 1. marraskuuta 2005 Laura Wolner Allan Kroeker
Tri Brennan liittyy vastentahtoisesti agentti Boothin seuraan tämän matkustaessa Washingtonin osavaltioon, jossa ihmiskäsi on löytynyt karhun mahan sisältä. Brennanin tunnistaessa miestä, hän huomaa tämän saattaneen joutua kannibalismin uhriksi.
5 A Boy in a Bush Poika pensaikossa 8. marraskuuta 2005 Steve Blackman & Greg Ball Jesús Salvador Treviño
Kuusivuotiaan pojan jäännökset löydetään läheltä kauppakeskusta ja Tri Brennanin vahvistettua pojan kadonneen paikallisesta puistosta, Boothin ja Brennanin ryhmä työskentelee yhdessä löytääkseen pojan murhaajan.
6 The Man in the Wall Seinäkätkö 15. marraskuuta 2005 Elizabeth Benjamin Tawnia McKiernan
Kun Brennan ja Angela joutuvat tappelun keskelle tanssiklubilla, Brennan potkaisee jonkun seinää päin, jolloin seinä murenee auki ja paljastaa muumioituneen ruumiin ja tukun metamfetamiinia. Brennan ja hänen työryhmänsä tunnistavat kuolleen entiseksi tanssiklubin DJ:ksi, jonka jälkeen Booth ja Brennan alkavat tutkia DJ:n ja tanssiklubin omistajan vihasuhdetta.
7 A Man on Death Row Kuolemantuomio 22. marraskuuta 2005 Noah Hawley David Jones
Howard Eppsillä, kuolemaantuomitulla vangilla, on alle kaksi päivää elinaikaa ennen teloitusta. Kun hänen asianajajansa pyytää Boothin apua todistamaan Eppsin syyttömyyden, Booth suostuu katsomaan tapausta ja pyytää Brennania ja tämän ryhmää avukseen, vaikka hän onkin vakuuttunut Eppsin syyllisyydestä.
8 The Girl in the Fridge Kylmä tyttö 29. marraskuuta 2005 Dana Coen Sanford Bookstaver
Brennanin entinen opettaja ja rakastaja, Michael, saapu Jeffersoniaan juuri kun jääkaapista löytyneen naisen murhatutkimukset aloitetaan. Brennan työskentelee kerätäkseen todisteita syytteen nostamista varten ja saa tietää, että Michael on palkattu puolustusasiantuntijaksi.
9 The Man in the Fallout Shelter Luuranko säteilysuojassa 13. joulukuuta 2005 Hart Hanson Greg Yaitanes
Kaksi päivää ennen joulua Booth tuo tutkittavaksi säteilysuojasta löytyneen kuolleen miehen.. Brennanin ollessa innokas tutkimaan ruumista, hänen kollegansa haluavat mennä yhdistyksen joulujuhlaan. Zackin leikattua uhrin luuta, hän päästää vahingossa vapaaksi tappavan myrkyllistä sientä, jonka vuoksi koko ryhmä, mukaan lukien booth ja Tri Goodman, joutuvat karanteeniin jouluksi.
10 The Woman at the Airport Nainen lentokentällä 25. tammikuuta 2006 Teresa Lin Greg Yaitanes
Brennan ja Booth tutkivat nisen ruumiosia, jotka löytyivät eri puolilta Los Angelesin lentokenttää. Brennanilla ja hänen työryhmällään on kuitenkin vaikeuksia tunnistaa uhri heidän huomatessa, että uhrille on tehty laajoja kosmeettisia leikkauksia, jonka myötä hänen kalloaan on muokattu uudelleen.
11 The Woman in the Car Nainen autossa 1. helmikuuta 2006 Noah Hawley Dwight H. Little
Osavaltion yksikön agentti lähetetään esittemään turvallisuussäännöt Brennanille ja tämän ryhmälle. Samaan aikaan palanut naisen ruumis löydetään autosta, jossa on merkkejä siitä, että naisen lapsi olisi kaapattu. Sen seurauksen Booth ja Brennan alkavat epäillä murhasta ja kidnappauksesta uhrin aviomiestä, Carl Deckeriä. Heidän tutkimuksensa monimutkaistuvat kun Decker osoittautuukin olevan todistajansuojeluohjelmassa.
12 The Superhero on the Alley Yksinäinen sankari 8. helmikuuta 2006 Elizabeth Benjamin James Whitmore Jr.
Brennan ja Booth tutkivat mädäntynyttä ruumista, joka löydettiin paikalliselta kujalta pukeutuneena supersankarin asuun. Booth ja Brennan saavat selville uhrin olleen sarjakuvien fani, joka harrasti roolipelejä ystäviensä kanssa, mutta hänen yrityksellään olla supersankari oli kuolettavat seuraukset.
13 The Women in the Garden Nainen puutarhassa 15. helmikuuta 2006 Laura Wolner Sanford Bookstaver
Booth ja Brennan kutsutaan tutkimaan jengin jäsenen autosta löydettyä ruumista, joka on kaivettu ylös haudastaan. Kun jengin jäsentä kuulustellaan, ohimenevän ampumavälikohtauksen seurauksena epäilty pakenee. Booth ja Brennan seuraavat johtolankoja, jotka johtavat toiselle tyhjälle haudalle sekä varakkaan senaattorin talolle, jossa jengin jäsen työskenteli.
14 The Man in the Fairway Mies viheriöllä 8. maaliskuuta 2006 Steve Blackman Tony Wharmby
Brennan ja Zack tutkivat kiinalaisia diplomaatteja ja tunnistamatonta naisvierasta kuljettaneen pienkoneen törmäystä. Törmäyspaikalta Brennan löytää ruumiinosia, jotka eivät kuulu kenellekään matkustajista, vaan mahdollisesti viisi vuotta kadoksissa olleelle miehelle. Tri Goodman käskee ryhmän paneutua kiinalaisten diplomaattien tapaukseen, mutta Brennan päättää tutkia hänen selän takanaan luunpalasia.
15 Two Bodies in the Lab Ruumiit laboratoriossa 15. maaliskuuta 2006 Stephen Nathan Allan Kroeker
Jeffersonian instituuttiin tuodaan kaksi tapausta: ensimmäinen koskee ihmisen jäänteitä, joiden FBI uskoo olevan gangsteripäällikkö, James Cugunin; toinen taas koskee mahdollista sarjamurhaaja Kevin Hollingsin uhria. Kun Brennan päättää kokeilla nettideittailua hän päätyy ampumavälikohtauksen kohteeksi paikallisen ravintolan edessä, jossa hänen on tarkoitus tavata seuralaisensa. Ampumavälikohtausta seuraavat tutkimukset paljastavat, että ampuja saattaa liittyä kumpaan tahansa tapaukseen jota Brennan tutkii.
16 The Woman in the Tunnel Nainen tunnelissa 22. maaliskuuta 2006 Greg Ball & Steve Blackman Joe Napolitano
Dokumenttielokuvia tehneen naisen jäänteet löytyvät tunnelikuilun pohjalta Washington, D.C.:en alta. Brennan ja Booth esitellään alamaailman kodittomalle kansalle, joiden johtajat uskovat Boothin olevan vastuussa uhrin kuolemasta.
17 The Skull in the Desert Pääkallo autiomaassa 29. maaliskuuta 2006 Jeff Rake Donna Deitch
Kun Angela löytää lomallaan pääkallon autiomaasta, hän pyytää Brennania auttamaan pääkallon tunnistamisessa pelätessään sen olevan hänen kadonneen poikaystävänsä. Tutkimukset johtavat työryhmän läpi väkivaltaisen poikaystävän, paikallisen sheriffin ja lopulta aavikolla sijaitsevaan väärennyskierteeseen.
18 The Man with the Bone Etsijät 5. huhtikuuta 2006 Craig Silverstein Jesús Salvador Treviño
Booth tuo Brennanille tutkittavaksi 300 vuotta vanhan sormiluun, joka löydettiin kansallispuistosta löydetyltä ruumiilta. Kun he saavat selville luun kuuluneen merirosvolle, ryhmä johdetaan jahtaamaan merirosvoaarretta. Hodgins on innoissaan saadessaan jättää laboratorion ja auttaa tapauksessa, mutta hänen henkensä on vaarassa ja riippuu Boothista ja Brennanista pystytäänkö hänet pelastamaan ajoissa.
19 The Man in the Morgue Mies ruumishuoneella 19. huhtikuuta 2006 Noah Hawley & Elizabeth Benjamin James Whitmore Jr.
Brennan on New Orleansin lomallaan tunnistamassa hurrikaani Katrinan uhreja. Kun hän herää yllättäen hakattuna ja muistamatta edellisen päivän tapahtumia, Booth lentää auttamaan häntä. Kun paikallinen tutkija löydetään murhattuna Brennanista tulee epäilty ja Brennanin ja Boothin tutkimukset johtavat heidät voodoon maailmaan.
20 The Graft in the Girl Luunsiirto 26. huhtikuuta 2006 Laura Wolner & Greg Ball Sanford Bookstaver
Brennan ja hänen työryhmänsä auttavat FBI:n varajohtajan Sam Cullenin tytärtä, Amya kun tälle todetaan keuhkosyövän harvinainen muoto, joka on saatuu luunsiirrosta. Booth ja Brennan saavat tietää, ettei Amy ole kyseisen syövän ainut uhri.
21 The Soldier in the Grave Sotilaan lepopaikka 10. toukokuuta 2006 Stephen Nathan Jonathan Pontell
Brennan ja Booth tutkivat selvää itsemurhatapausta Arlingtonin hautausmaalla, mutta saavat pian selville tapauksen olleen murha ja uhrin olleen Irain sodassa taistellut sotilas. Hautausmaalta löydetty hiiltynyt ruumis johtaa tutkimukset mahdolliseen murhan peittelyyn, johon liittyvät joukko Irakin sodassa olleita sotilaita. Tutkimukset johtavat vastaamattomiin kysymyksiin uhrin armeijayksiköstä ja kaikki johtolangat osoittavat kohti lavastusta. Samaan aikaan Booth kohtaan uudelleen menneisyytensä armeijan tarkka-ampujana ja sodan kauhut.
22 The Woman in Limbo Nainen menneisyydestä 17. toukokuuta 2006 Hart Hanson Jesús Salvador Treviño
Brennan saa käsiinsä luita jotka täytyy tunnistaa, mutta tyrmistyy saadessaan selville luiden kuuluneen omalle äidilleen. Brennan järkyttyy löydöksestä, sillä hän ei koskaan saanut tietää mitä hänen vanhemmilleen tapahtui heidän kadottuaan 15 vuotta sitten. Booth avaa uudelleen tapauksen tutkinnat. Brennan järkyttyy todisteista, etteivät hänen vanhempansa ehkä olletkaan, keitä hän luuli.

Kausi 2: 2006–2007Muokkaa

Pääartikkeli: Bones (2. tuotantokausi)
Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
23 (1) The Titan on the Tracks Pois raiteilta 30. elokuuta 2006 Hart Hanson Tony Wharmby
Brennan ja Booth tutkivat raiteilta suistuneen junan ympäristöä, josta senaattorin ja korkea-arvoisen bisnesmiehen ruumiit löytyvät. Bisnesmiehen ruumis löydetään junaraiteilla olevasta autosta ja päällisin puolin hänen kuolemansa näyttää itsemurhalta. Tutkiessaa kahden uhrin mahdollista yhteyttä, Brennan ja hänen tyryhmänsä saavat tietää bisnesmiehen olevan vielä elossa, mutta vakavasti loukkaantuneena läheisessä sairaalassa, jolloin turmapaikalta löytynyt ruumis kuului jollekin toiselle. Johtolankojen alkaessa selvitä, tutkmukset mutkistuvat miehen elämän yksittyiskohtien paljastuessa, jolloin Brennan ja Booth menevät yksityisetivän pakeille saadakseen selville kuka kantaa mukanaan avaintietoa. Samaan aikaan Brennan esitellään Tri Camille Saroyanille, ensiluokkaiselle patologille, joka palkattiin oikeustieteen päälliköksi Jeffersoniaan ja Brennan pomoksi. Brennanilta ei kestä kauan hahmottaa, että "Cam" on hieman liian tuttavallinen Boothin kanssa ja he jakavat jotain menneisyydessä. Booth kannustaa Brennania vierailemaan äitinsä haudalla ensimmäisen kerran.
24 (2) The Mother and Child in the Bay Äiti ja lapsi 6. syyskuuta 2006 Stephen Nathan Jesús Salvador Treviño
Booth ja Brennan tutkivat naisen ja sikiön jäänteitä, jotka löytyivät Delaware Bayn rannalle ajelehtineina. Ruumis tunnistetaan Carlie Richardsoniksi, raskaanaolevaksi juuri naimisiin menneeksi naiseksi, jonka vuoden takainen salaperäinen katoaminen oli ollut suuri paikallinen uutinen. Richardsonin mies katoaa myös, murhaepäilyjen kohdistuessa häneen. Samaan aikaan Booth ärsyyntyy ex-tyttöystävästään, poikansa Parkerin äidistä, Rebeccasta, joka antaa Parkerin viettää liikaa aikaa uuden poikaystävänsä kanssa.
25 (3) The Boy in the Shroud Poika paketissa 13. syyskuuta 2006 Gary Glasberg Sanford Bookstaver
Brennan ja hänen työryhmänsä kaivavat roskiksia etsiessään johtolankoja pakettiin käärityn nuoren miehen löytyessä roskien seasta. Angelan tunnistaessa kuollut poika, Cam olettaa nopeasti pääepäillyn olevan uhrin tyttöystävä, Kelly, joka on osa kasvattilapsiohjelmaa. Brennan loukkaantuu Camin sanoista ollessaan myös itse osa kasvattiohjelmaa. Samaan aikaan Brennanin ja Camin työtapojen väliset eroavaisuudet tuovat kaksikon välille jännitteitä. Cam uhkaa erottaa Brennanin, vaikka se maksaisikin hänelle koko Jeffersonian ryhmän menetyksen.
26 (4) The Blonde in the Game Paljon pelissä 20. syyskuuta 2006 Noah Hawley Bryan Spicer
Nuoren tytön luuranko llöydetään ja tuodaan labraan, jolloin tiimi tunnistaa uhrin kuolemaantuomitun sarjamurhaaja Howard Eppsin uhriksi. Epps jätti johtolankoja, jotka johtivat toisen uhrin luo, joka oli vain viikon vanha. Brennan ja hänen työryhmänsä kamppailevat Eppsin kryptisten johtolankojen parissa yrittäessään löytää henkilön joka tappaa vankilassa olevan Eppsin puolesta. Tajutessaan tuoreimman uhrin saattavan olla vielä elossa, tiimi toimii paineen alla löytääkseen nuoren tytön.
27 (5) The Truth in the Lye Lipeästä löytyy totuus 27. syyskuuta 2006 Scott Williams Stephen DePaul
Miehen jäänteet löytyvät kemikaalein täytetystä kylyammeesta rakennustyömaalta. Miehen henkilöllisyyttä tavoiteltaessa, tiimi tajuaa miehen eläneen kaksoiselämää kahden eri perheen kanssa. Uudet johtolangat johtavat Brennanin ja Boothin täysin erilaiseen suuntaan kun kolmas epäilty astuu kuvioihin. Samaan aikaa Brennan on utelias ja lähestyy Rebeccaa tämän temppuilusta Boothin kanssa ja syystä miksi hän kieltäytyi aikoinaan Boothin kosinnasta.
28 (6) The Girl in Suite 2103 Nainen sviitissä 4. lokakuuta 2006 Christopher Ambrose Karen Gaviola
Brennan ja Booth kutsutaan räjähdyspaikalle Miamin hotelliin, jossa useita ihmisiä joko loukkaantui tai kuoli, joiden joukossa oli sueita palaneita ja tunnistamattomia ruumiita. Räjähdyksen epäillään olevan Kolmubian huumekartellin työtä, jonka kohteena epäiltiin olevan tuomari Dolores Ramos, joka selviytyi räjähdyksestä.
29 (7) The Girl with the Curl Kultakutri 1. marraskuuta 2006 Karine Rosenthal Thomas J. Wright
Brennan ja Booth tutkivat nuoren kauneuskuningatar Brianna Swansonin kuolemaa, jonka jäänteet löydettiin vedensuodatus tehtaalta. Briannan isää aletaan epäillä murhasta, mutta uudet johtolangat osoittavatkin toiseen suuntaan. Brennan ja Booth tutkivat Briannan tanssikoulua, josta he löytävät tietoe joka johtaa uusien epäiltyjen luo. Samaan aikaan Hodgins kerää rohkeutta pyytääkseen Angelaa treffeille. Aluksi Angela torjuu treffiehdotuksen, koska he työskentelevät yhdessä, mutta kysyttyään asiasta Brennanilta ja Camilta. hän suostuu sittenkin.
30 (8) The Woman in the Sand Viva Las Vegas 8. marraskuuta 2006 Elizabeth Benjamin Kate Woods
Brennan ja hänen tiiminsä tutkivat kadonneen syyttäjän murhaa ja tapaukseen liittyvää naisnyrkkeilijän murhaa. Booth ja Bones paljastavat maanalaisen tappeluliigan Las Vegasista.
31 (9) Aliens in a Spaceship Haudankaivaja 15. marraskuuta 2006 Janet Tamaro Craig Ross Jr.
Tiimi tutkii kidnapattujen teini-ikäisten kaksoipoikien murhia. Pojat oli asetettu avaruusalusmaiseen kapseliin ja haudattu elävältä. Pian Brennan ja Hodgins löytävät itsensä "Haudankaivajan" uhreina Boothin etsiessä heitä hapen käydessä vähiin maan alla. Itse tapaus ei selviä vielä tässä jaksossa, vaan vasta neljänneööä kaudella.[15][16]
32 (10) The Headless Witch in the Woods Synkkä metsä 29. marraskuuta 2006 Stephen Nathan & Karine Rosenthal Tony Wharmby
Brennan ja Booth tutkivat nuoren Blair Witc tyylisen elokuvan tekijän kuolemaa.
33 (11) Judas on a Pole Petturin palkka 13. joulukuuta 2006 Hart Hanson David Duchovny
Zack täydentää väitöskirjaansa ansaitakseen tohtorin arvonsa ja pyytää apua kollegoiltaan. Samaan aikaan Booth ja Brennan kutsutaan rikospaikalle, jossa miehen ruumis löydettiin suolet poistettuna, poltettuna ja hirtettynä linnunpelättimen tavoi hotellin kattoon, joka majoitti liittovaltion todistajia. Booth määrittelee uhrin olleen organisoituneen rikossyndikaatin vakooja. Brennanin veli, Russ, kertoo Brennanille heidän isänsä soittaneen ja varoittaneen heidän olevan vaarassa. Pian puhelun jälkeen pappi lähestyy Brennania sanoen hänen isänsä vaativan Brennania ja Boothia lopettamaan tapauksen tutkinnan. He kuitenkin selvittävät ruumiin olevan entinen FBI:n agentti, joka huijasi Russin tappamaan hänet.
34 (12) The Man in the Cell Vankilapalo 31. tammikuuta 2007 Noah Hawley Jesús Salvador Treviño
Booth ja Brennan käsketään sarjamurhaaja Howard Eppsin vankilaselliin tunnistamaan siellä olevan ruumiin jäänteet. Heidän yllätyksekseen hiiltyneet jäänteet eivät kuulu Eppsille. Pian paljastetaan, että Epps pakeni ja aikoo kostaa, ja kostoon kuuluu Boothin pieni poika, Parker. Tapauksen vaarallisuuden vuoksi Brennanin täytyy saada FBI:n suojelus. Cam hengittää myrkyllistä kaasua suorittaessaan ruumiinavausta, jonka vuoksi hän joutuu kamppailemaan hengestään.
35 (13) The Girl in the Gator Alligaatorin välipala 7. helmikuuta 2007 Scott A. Williams Allan Kroeker
Kun Booth kutsutaan psykiatrin luo laukaistessaan aseensa aiheettomasti (ampuessaan jäätelöauton katolla ollutta klovnia), Brennan saa parikseen agentti Tim Sullivanin tutkiessaan Evergladesin opiskelijan murhaa ja tapausta käsitellessään pari ilmaisee kiinnostuksensa toisiaan kohtaan.
36 (14) The Man in the Mansion Kartanon herra 14. helmikuuta 2007 Christopher Ambrose Dwight H. Little
Kun Jeffersonian rahoittaja löydetään murhattuna, riippuu tiimistä saadanko tekijä kiinni, mutta Hodginsin menneisyys uhrin lesken kanssa monimutkaistaa asioita. Samaan aikaan Booth jatkaa psykiatrilla käyntiä (virailevana Stephen Fry), ja Brennan edistyy suhteensa kanssa Sullivaniin.
37 (15) The Bodies in the Book Kirjamurhat 14. maaliskuuta 2007 Karine Rosenthal Craig Ross Jr.
Kolme erillistä ruumista löydetään murhattuna juuri samalla tavalla kuin Brennan kirjoitti uudessa kirjassaan. Tappajan metodit ovat kuitenkin erilaiset joka kerta, joka johtaa päätelmään, että tappajiakin oli kolme. Booth ja Sullivan huolestuvat Brennanista tämän väittäessä pystyvänsä huolehtimaan itsestään. Tämä aiheuttaa jännitettä Brennanin ja Sullivanin suhteessa, hajottaen heidän suhdettaan. Jakson lopussa Sullivan ja Brennan sopivat ja Booth katsoo surullisesti taaksepäin kävellessään pois.
38 (16) The Boneless Bride in the River Luuton morsian 21. maaliskuuta 2007 Gary Glasberg Tony Wharmby
Brennanin loman aikana löydetään naisen ruumis, josta on poistettu luut. Tiimi haastattelee naisen tunteneita ihmisiä, mutta kaikki tuntuvat piilottelevan jotain. Samaan aikaan Sullivan kertoo Brennanille ostaneensa veneen ja lähtevänsä vuodeksi, kierrelläkseen Karibianmerta. Jakson lopussa Sullivan purjehtii pois uudella "Temperance" nimisellä veneellään, Brennanin vilkuttaessa hyvästiksi.
39 (17) The Priest in the Churchyard Pappi hautausmaalla 28. maaliskuuta 2007 Lyla Oliver Scott Lautanen
Brennan ja Zack tutkivat ruumiita, jotka on huuhtoutunut ulos arkuistaan St. Agathan kirkon mailla vedenpaisumuksen vuoksi. Tunnistaessaan ruumiit, jotta ne voitaisiin laittaa takaisin paikoilleen, tiimi löytää luurangon joka ei kuulu paikkaan josta se löydettiin. Isä Donlans, joka johtaa kirkkoa, sanoo kaikkien ruumiiden olleen haudattuina vähintään 50 vuotta, mutta Brennan väittää yhden ruumiin olevan haudattu viisi vuotta sitten ilman arkkua. Kun varmistetaan että kyseinen kuollut murhattiin, Booth ja brennan tutkivat pappeja ja muuta henkilökuntaa.
40 (18) The Killer in the Concrete Betonipalttoo 4. huhtikuuta 2007 Dean Widenmann Jeff Woolnough
Ruumiin jäänteet löydetään valettuna betoniin ja Boothilla on aavistus uhrin yhteydestä rikosorganisaation pomoon. Samaan aikaan Brennanin isä vierailee Brennanin luona.
41 (19) Spaceman in a Crater Arvoitus avaruudesta 2. toukokuuta 2007 Elizabeth Benjamin Jeannot Szwarc
Tiimi tutkii astronautin kuolemaa, joka näyttää pudonneen Maahan korkealta. Brennanin ja Boothin kuulustellessa muita Space Agencyn jäseniä, Hodgins arvelee kyseessä olevan salaliiton, joka sisältää avaruusolentoja.
42 (20) Glowing Bones In The Old Stone House Hehkuva luuranko 9. toukokuuta 2007 Stephen Nathan Caleb Deschanel
Brennan ja Booth kutsutaan tutkimaan vanhaa talo, josta on löydetty hohtavia luita. Pelätessään jäänteiden olevan radioaktiivisia, pari pitää suojaavia Hazmat-pukuja ja astuvat varovasti talon sisään, josta löytyy hohtavia luita, muttei radioaktiivisuutta. Jeffersoniassa tiimi tutkii luut ja päättelee uhrin henkilöllisyyden, mutta luiden vihreälle hohteelle ei löydy selitystä. Jokainen tiimin jäsen kutsutaan paikalle, jolloin koko Jeffersonian tutkii murhamysteeriä Brennanin ja Boothin kanssa, jonka seurauksena he saavat tietää yhden omistaan olevan uhri. Tutkinnan aikana uhri ja hänen ystävänsä MySpace.com sivustolla, yhdessä heidän kuviensa, videoidensa ja blogiensa kanssa ovat virtuaalinen työväline Jeffersonian tiimille heidän etsiessä vastauksia. Samaan aikaan Hodgins näyttää rakkautensa Angelaan erittäin epätavallisella tavalla. Lopussa Angela päättää kosia Hodginsia ja pari päättää mennä naimisiin.
43 Stargazer in a Puddle Haaveilija lätäkössä 16. toukokuuta 2007 Hart Hanson Tony Wharmby
Tiimi työskentelee saadakseen tietää kuinka Chelsea Cole, Warnerin sydroomasta kärsinyt astronomian ihailija kuoli. Samaan aikaa Hodgins ja Angela valmistautuvat häihinsä. Zackia pyydetään palvelemaan maataan Irakissa. Max ja Booth joutuvat nyrkkitappeluun ennen kuin Max antautuu pidätettäväksi.

Kausi 3: 2007–2008Muokkaa

Pääartikkeli: Bones (3. tuotantokausi)
Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
44 (1) The Widow's Son in the Windshield Kallonheittoa 25. syyskuuta 2007 Hart Hanson Ian Toynton
Tiimi työskentelee tapauksen parissa, joka koskee teiniryhmän auton tuulilasin läpi lentänyttä pääkalloa. Kallo kuuluu konserttinsa jälkeen kadonneelle viulistille, joka saattoi olla kannibalismin uhri. Zackin ollessa poissa Brennan etsii uutta assistenttia. Angela ja Hodgins palkkaavat yksityisetsivän jäljittämään Angelan ex-miehen. Tapaus ei selviä jakson loppuun mennessä. mutta alkaa selvitä Gormogonin palatessa kuvioihin.
45 (2) Soccer Mom in the Mini-Van Futisäiti 2. lokakuuta 2007 Elizabeth Benjamin Alan Kroeker
Pakettiauto räjähtää tappaen auton ajajan, naisen joka on työskennellyt FBI:llä lähes 30 vuoden ajan. Tiimi tutkii rikosta, jolla on yhteytensä väkivaltaiseen rikokseen johon nainen osallistui ollessaan Kansainvälisen vapausarmeijan jäsen 1970-luvulla. Samaan aikaan Brennan vierailee vankilassa olevan isänsä luona.
46 (3) Death in the Saddle Kuolema satulassa 9. lokakuuta 2007 Josh Berman Craig Ross Jr.
Tiimi kutsutaan tutkimaan metsästä löydetyn mädäntyneen miehen ruumista, jonka jalat on poistettu ja kädet sidottu. Samaan aikaan Angela haluaa hypnoosiin saadakseen selville miehensä Birambaun oikean nimen erotakseen tästä ja mennäkseen naimisiin Hodginsin kanssa. Vaikka hypnoosi ei onnistukaan, hän saa silti miehen oikean nimen, Grayson Barasa, tietoonsa.
47 (4) The Secret in the Soil Maaperän salaisuus 23. lokakuuta 2007 Karine Rosenthal Stephen DePaul
Booth ja Brennan kutsutaan tutkimaan orgaaniselta kompostointialueelta löydettyä mädäntynyttä ruumista. Tiimi saa selville, että ruumis joka kuului orgaanisen supermarket-ketjun perustajalle. Tiimi löytää rikospaikalta myös toisen ihmisen lihaa, joka kuului ensimmäisen uhrin tyttärelle. Samaan aikaan FBI pakottaa Boothin ja Brennanin menemään psykiatrin pakeille.
48 (5) Mummy in the Maze Muumio labyrintissa 30. lokakuuta 2007 Scott Williams Marita Grabiak
FBI kutsutaan tutkimaan Halloween-labyrintistä löydetyn muumioituneen teinitytön jäänteitä. Brennan ja hänen ryhmänsä päättelevät tytön olleen kuolleena noin vuoden ajan. Myöhemmin Halloween-aiheisesta pilailutalosta löydetään toinen muumioitunut teinitytön ruumis, jonka tiimi päättelee olleen kuolleena noin kahden vuoden ajan. Kun tiimi saa selville kolmannenkin teinitytön kadonneen, he tajuavat aikaa olevan vain Halloween-pyhien ajan.
49 (6) Intern in the Incinerator Harjoittelija polttouunissa 6. marraskuuta 2007 Christopher Ambrose Jeff Woolnough
Jeffersonian instituutin työtekijöistä tulee murhaepäiltyjä kun Jeffersonian harjoittelijan jäänteet löydetään rakennuksen jätteidenpolttouunista. Booth, Brennan ja Brennanin työryhmä alkavat tutkia harjoittelijan kuolemaa ja saavat selville, että tämä oli työskennellyt Gormogonia koskevan tapauksen parissa, joka ei ole vieläkään ratkennut. Tiimi etsii lisämotiiveja hänen kuolemaansa koskien ja saavat selville, että hänellä oli suhde Jefferosnian työntekijän kanssa. Samaan aikaan Booth esittää Camin poikaystävää ja ottaa osaa tämän perheen illalliselle.
50 (7) Boy in the Time Capsule Poika aikakapselissa 13. marraskuuta 2007 Janet Lin Chad Lowe
Teini-ikäisen pojan ruumiin löytävät hänen entiset luokkakaverinsa 20 vuotta sitten haudatun aikakapselin sisältä. Tiimin tutkiessa vuoden 1987 luokkaa löytääkseen pojan murhaajan, he löytävät pojan tavaroiden joukosta äänilevyn, johon sisältyy peli, joka olisi ollut vuoden 1987 mullistava keksintö jos se olisi julkaistu. Tiimi saa selville pojan olleen luokkakaverinsa poikalapsen isä. Brennan ja Booth jakavat high school muistojaan saadessaan psykologisen kuvailun tappajasta Tri Sweetsiltä.
51 (8) The Knight on the Grid Pariloitu arkkipiispa 20. marraskuuta 2007 Noah Hawley Dwight H. Little
Boothin ja Brennanin arkkipiispan kuolemaa koskevat tutkimukset johtavat heidät takaisin sarjamurhaaja Gormogonin tapaukseen, kun selviää että arkkipiispan polvilumpiot oli poistettu kirurgisesti. Tiimi tajuaa, että tappajalla on yksityiskohtainen kuvio uhriensa valitsemiseen Angelan löydettyä uhripuun todisteholvista. Tiimi aikoo saada selville seuraavan uhrin Tri Sweetsin tuottaessa tappajan psykologisia näkemyksiä Brennanille ja Boothille. Samaan aikaan Brennanin veli palaa maisemiin.
52 (9) The Santa in the Slush Joulupukki likakaivossa 27. marraskuuta 2007 Elizabeth Benjamin & Scott Williams Jeff Woolnough
Kolme päivää ennen joulua Booth, Brennan ja heidän työryhmänsä lähetetään tutkimaan joulupukki puvussa ollut ruumista, joka löydettiin kauppakeskuksen läheltä viemäristä. Tiimi saa selville ruumiin kuuluvan Krostopher Kringle nimiselle miehelle, joka oli omistautunut työskentelylleen paikallisessa "Vuokraa joulupukki" bisneksessä. Samaan aikaan Brennan ja Booth löytävät toisensa mistelinoksan alta ja Brennan päättää viettää joulun isänsä, veljensä ja tämän perheen kanssa.
53 (10) The Man in the Mud Mies mudassa 14. huhtikuuta 2008 Janet Tamaro[17] Scott Lautanen[17]
Homestead Natural Hot Springseiltä löydetään ruumis mudalla täytetystä lähteestä. Booth ja Brennan tutkivat rikospaikkaa ja saavat selville ruumiin olevan Tripp Goddars, moottoripyörä kilpailija, joka murhattiin kaksi viikkoa sitten kilpailun jälkeen. Sweetsin tyttöystävä esitellään.
54 (11) Player Under Pressure[18] Tähdenlento 21. huhtikuuta 2008 Janet Tamaro Jessica Landaw
Kaikki työryhmän jäsenet työskentelevät tunnistaakseen murtumista kärsivän college-opiskelijan luut. Ruumiin tunnistamisen jälkeen työryhmä juttelee uhrin siskon ja uhrin "neuvonantajan" kanssa. Zack on innoissaan saadessaan rekonstruoida murskaantuneet luut luurangoksi.
55 (12) The Baby in the Bough[18] Vauva puussa 28. huhtikuuta 2008 Karine Rosenthal Ian Toynton
Naisen auto suistuu tieltä ja hänet murhataan, mutta hänen vauvansa selviää ihmeenkaupalla onnettomuudesta. Booth ja Brennan matkustavat naisen kotikaupunkiin saadakseen selville naisen murhaajan. Bones pitää Boothin avustuksella huolta vauvasta kunnes tiimi löytää naisen murhaajan.
56 (13) The Verdict in the Story[18] Oikeusjutun päätös 5. toukokuuta 2008 Christopher Ambrose Jeannot Szwarc
Brennanin isä joutuu oikeuteen FBI:n varajohtaja Kirbyn murhasta. Koko työryhmä, paitsi Brennan, kutsutaan todistamaan oikeudenkäynnin aikana. Brennan taas toimii puolustuksen oikeustieteenasiantuntijana ja hänen täytyy luottaa perheelle omistautumiseen ja taitoihinsa antropologina saadakseen isänsä vapaaksi.
57 (14) Wannabe in the Weeds[18] Päämääränä kuuluisuus 12. toukokuuta 2008 Josh Berman[19] Gordon C. Lonsdale[19]
Kun aloitteleva laulaja Tommy Sour (Ace Young) löydetään kuolleena, tutkimukset johtavat Checker Box-ravintolan Open Mic-iltaan. Brennan paljastaa olevansa musikaalisesti lahjakkaampi kuin päälle päin näyttää ja Boothia ammutaan, eikä hänen kohtalostaan ole varmuutta.
58 (15) The Pain in the Heart Sydän karrella 19. toukokuuta 2008 Hart Hanson & Stephen Nathan Allan Kroeker
Boothin "hautajaisten" jälkeen (mikä on oikeasti peiteoperaatio, Boothin ollessa oikeasti elossa) Jeffersonian instituutista löydetään ihmisen leukaluu. Brennan ja työryhmä tajuavat pian sarjamurhaaja Gormogonin iskeneen jälleen. Tapahtumien shokeeraavassa käänteessä laboratorion räjähtäessä Zack joutuu sairaalaan; Gormogonin hopeinen luuranko katoaa pohjakerroksen holvista; ja jokaisesta Jeffersonian työntekijästä tulee epäilty, ja kaikkien täytyy olla varuillaan sillä joku heidän työkavereistaan on kieroutunut ja saavuttamaton sarjamurhaaja. Syyllinen saadaan selville; eikä edes Cam, entinen poliisi, nähnyt totuutta.

Kausi 4: 2008–2009Muokkaa

Pääartikkeli: Bones (4. tuotantokausi)
Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
59-60 (1)-(2) Yanks in the U.K. Jenkit Englannissa* 3. syyskuuta 2008 Hart Hanson & Karine Rosenthal Ian Toynton
Tämä kaksiosainen jakso alkaa, kun Booth ja Brennan ovat Lontoossa Englannissa konfrenssin vuoksi. Heidän kutsutaan tutkimaan tapausta. Samaan aikaan Angelan mies, Grayson Barasa, on vihdoin löydetty, mutta hän kieltäytyy allekirjoittamasta eropapereita Hodginsin ja Angelan huonoksi onneksi.
* Esitettiin Suomessa kahdessa osassa.
61 (3) The Man in the Outhouse Julkkis puuseessä 10. syyskuuta 2008 Carla Kettner & Mark Lisson Steven DePaul
Ulkorakennuksen räjähtäessä ruumis löydetään viemäriveden joukosta. Ruumis osoittautuu tosi-tv isännäksi, jonka haluaisi kuolleeksi erittäin moni ihminen ja Boothin ja Brennanin täytyy etsiä pitkältä listalta murhaaja.
62 (4) The Finger in the Nest Sormi pesässä 17. syyskuuta 2008 Lyla Oliver Jeff Woolnough
Boothin poika, Parker, löytää ruumiin sormen linnunpesästä, jolloin tarvitaan koko työryhmää, jotta myös loppu ruumis löydettäisiin. Kun ruumis on löydetty, tiimi saa selville, että kuoleman aiheutti koira joka johtaa tutkimukset laittomaan koiratappelu kerhoon ja tappaja koiran ja tämän omistajan etsintään.
63 (5) The Perfect Pieces in the Purple Pond Purppuralampi 24. syyskuuta 2008 Josh Berman Jeannot Szwarc
Tunnistamattoman ruumiin palasia löytyy violetin värisestä vesilammikosta, paitsi ruumiin pää on kadoksissa, Tiimi saa selville, että ruumis kuuluu Jared Addisonille, scifi-kirjailijalle, jolla oli useita henkisiä ongelmia. Sweetsin avulla selviää useita epäiltyjä, tiimillä on kuitenkin vaikeuksia löytää tarpeeksi todisteita, sillä uhrin pää on vieläkin kadoksissa... kunnes he saavat Zackin avukseen.
64 (6) The Crank in the Shaft Kiukuttelija hissikuilussa 1. lokakuuta 2008 Elizabeth Benjamin Steven DePaul
Halveksitun toimistojohtajan jäänteet löydetään hissikuilusta jolloin Boothin ja Brennanin täytyy selvittää kuka työntekijöistä tappoi hänet. Tutkimuksia tehdessään he saavat selville, että johtajasta oli useita valituksia. Samaan aikaan Angela ja Hodgins yrittävät paikata välejään laboratoriossa eronsa jälkimainingeissa.
65 (7) The He in the She Mies vai nainen 8. lokakuuta 2008 Karina Csolty Craig Ross Jr.
Kun Chasepeake Baystä löydetään ihmisen jäänteet Brennan ja Booth saavat tapauksen tutkittavakseen. Koska tutkittavana on vain uhrin ylempi torso, tiimillä on vain vöhän työtä tehtävänä uhrin rintaimplanttien jäänteiden ohella. Brennan ja Booth johdetaan pieneen kirkkoyhteiskuntaan Marylandiin, jossa uhri toimi pastorina, mutta heillä ei ole mitään tietoja naisesta ennen tämän muuttoa pieneen kaupunkiin viisi vuotta sitten.
66 (8) The Skull in the Sculpture Pääkallo veistoksessa 5. marraskuuta 2008 Janet Lin Allan Kroeker
Ruumis löydetään murskaantuneesta autosta, jollaisista Geoffrey Thorne niminen taiteilija tekee taideteoksia. Johtolangat johdattavat taidegalleriaan, jossa Thorne esittelee töitään. Roxie Lyon saapuu kuvaan ja esittelee itsensä Thornen assistenttina. Roxie sanoo, että Geoffrey on ollut masentunut ja että hän on puhunut olostaan osana näyttelyään. Roxie on yksi Angelan vanhoista ystävistä. Kun Booth kuulustelee Roxieta ja kysyy onko hän maannut Geoffreyn kanssa, Roxie väittää ettei ole, sillä hän on lesbo ja käskee kysymään Angelalta jollei tämä muuten usko. Myöhemmin Roxie kertoo Angelalle olleensa tämän muusa ja kun pari erosi hän menetti inspiraationsa. Daisy Wick palaa harjoittelijana.
67 (9) The Con Man In The Meth Lab Linnakundi huumelaboratoriossa 12. marraskuuta 2008 Karine Rosenthal Allison Liddi Brown
Booth ja Brennan tutkivat paikkaa, josta löytyi ruumis poliisikoulutuksen aikana. Tiimi tunnistaa ruumiin aloittelevan keksijän isäksi, joka oli juuri sopinut poikansa kanssa. Mutta kun toinen ruumis löytyy, tiimin täytyy päätellä kuka oli huijari keksijän elämässä. Clark Edison pala laboratorioon ja hän ja Hodgins työskentelevät yhdessä keksijän potentiaalisten arvokkaiden keksintöjen sinikopioiden parissa. Samaan aikaan Boothin pikkuveli Jared (vierailevatähti Brendan Fehr) muuttaa D.C.:hen ottaakseen vastaan työn Pentagonissa ja Brennan suostuu lähtemään tämän kanssa treffeille Valkoisen talon juhlatilaisuuteen.
68 (10) The Passenger In the Oven Matkustaja uunissa 19. marraskuuta 2008 Carla Kettner Steven DePaul
Booth ja Brennan ovat matkalla Kiinaan, jonne Brennan on kutsuttu tunnistamaan historiallisen antropologin jäänteet ja Booth vahtimaan Brennanin herkkiä työvälineitä. Heidän lentonsa kuitenkin keskeytyy kun lentoemäntä löytää koneen mikroaaltouunista ihmisruumiin. Booth ja Brennan ottavat yhteyttä tiimiinsä USA:ssa internetin välityksellä ja läyttävät Brennanin high-tech välineitä. Kun he tunnistavat uhrin matkakirjailijaksi, joka työskenteli lentokoneen piloteista kertovan tarinan parissa, Boothin ja Brennanin täytyy kamppailla kelloa vastaan ennen kuin he laskeutuvat Kiinaan ja menettävät tapauksen Kiinan viranomaisille. Samaan aikaa Yhdysvalloissa Angelan ja Roxien suhde edistyy Hodginsin yrittäessä jatkaa eteenpäin.
69 (11) The Bone That Blew Räjähtävä luu 26. marraskuuta 2008 Carla Kettner Jessica Landaw
Kun pääkallo ja useita muita luurangon jäänteitä löydetään puusta kansainvälisesti suojellusta metsästä, Brennan ja Booth kutsutaan tutkimaan tapausta. Jeffersoniassa Brennan saa tietää isänsä uudesta urasta opettajana. Uhrin luut tunnistetaan hallituksen tietokannan avulla ex-merijalkaväen sotilaaksi, joka on ollut poissa töistä lähes kolme vuotta. Kolmelta viimeiseltä vuodelta sotilaasta ei ole mitään tietoja ja tiimi käyttää internetiä saadakseen vastauksia. Tutkimukset johtavat Brennanin ja Boothin lopuksi eliittikouluun ja ryhmään rikkaita ja valtaa omaavia perheitä, joissa yhdessä ex-sotilas oli työskennellyt "lastenhoitajana". Tutkimusten jatkuessa tiimi saa selville Brennanin isän liittyvän tapaukseen.
70 (12) Double Trouble in the Panhandle Sirkuksen sankarit 22. tammikuuta 2009 Lyla Oliver Dwight Little
Tiimi tutkii siiamilaisten naiskaksosten kuolemaa, jotka yrittivät päättää menevätkö erottamisleikkaukseen. Kaksoset työskentelivöt sirkuksessa, jonka vuoksi Boothin täytyy kohdata kammonsa klovneihin tutkimusten aikana. Brennan ja Booth esiintyvät nimillä Wanda ja Buck Moosejaw, joilla on miekanheitto esitys. Sweets auttaa Brennania ja Boothia ymmärtämään sirkuskieltä.
71 (13) Fire in the Ice Jääkylmä kuolema 22. tammikuuta 2009 Scott Williams Chad Lowe
Palomiehen ruumis löydetään järvestä ja Booth on yksi epäillyistä, uhrin ja Boothin pelatessa jääkiekkoa yhdessä. Tutkimuksiin osallistuu myös FBI:n agentti Payton Perotta. Kuulustelujen aikana Perottan ja Boothin välillä lentävät kipinät suuntaan jos toiseen. Brennan opettelee luistelemaan Boothin avustuksella. NHL-legenda Luc Robitaille vierailee sarjassa.
72 (14) The Hero in the Hold Sankari häkissä 5. helmikuuta 2009 Janet Lin & Karine Rosenthal Ian Toynton
Haudankaivajan tapauksen todisteet ovat kadonneet ja Brennania ja Hodginsia, jotka eivät ole vielä kunnolla toipuneet elävältä haudatuksi joutumisteltaan, epäillään ottaneen ne. Brennanin tunnustusseremonian iltana Booth lyödään tajuttomaksi, pumpataan täyteen huumeita ja tungetaan lelunkaltaiseen keltaiseen sukellusveneeseen. Päästessään ulos sukellusveneestä Booth löytää itsensä kasvokkain armeijamenneisyydetsä tutun ihmisen kanssa. Tiimi työskentelee selvittääkseen Boothin sijainnin ja saadakseen selville kuka on kidnappauksen takana, Boothin veljen, Jaredin avulla.
73 (15) The Princess and the Pearl Keskiaikainen murha 19. helmikuuta 2009 Matthew Donlan & Jeremy Martin Steven DePaul
Bones ja agentti Payton Perotta tutkivat ImagiCon mallin murhaa. Heidän tutkimuksensa johtavat heidät saamaan selville, että naisen murha liittyy kuuluisaan ranskalaiseen elokuvaan, La Mort d'Arthur.
74 (16) The Bones that Foam Kuohuva luuranko 12. maaliskuuta 2009 Elizabeth Benjamin David Boreanaz
Juuri naimisiin mennyt pariskunta lähtee kuherruskuukaudelleen kuumailmapallolla ja löytävät korin pohjalta ruumiin. Ollessaan varmoja ettei kyseessä ole itsemurha, Brennan, Booth ja Jeffersonian tiimi yrittävät päätellä kuolinsyyn. Kun he huomaavattuntemattoman aineen leijuvan ruumiista, laboratorio laitetaan lukitustilaan välittömästi ja he tajuavat että heillä on vain 24 tuntia aikaa paljastaa mysteeri ennen kuin luut hajoavat.
75 (17) The Salt in the Wounds Suolaa haavoihin 19. maaliskuuta 2009 Carla Kettner & Josh Berman Steven DePaul
Booth ja Brennan tutkivat kangistunutta ihmisruumista, joka löydettiin suolakasasta. He saavat selville uhrin olevan 16-vuotias raskaana ollut high-schoolin lentopallopelaaja ja ovat järkyttyneitä saadessaan selville että lähes puolet joukkueesta on raskaana samalle teinipojalle. Samaan aikaan Roxie eroaa Angelasta, joka kääntyy lohdutuksen tarpeessa Hodginsin puoleen.
76 (18) The Doctor in the Den Tohtori petojen pesässä 2. huhtikuuta 2009 Janet Lin & Karine Rosenthal Ian Toynton
Puoliksi syöty Camin entinen sulhanen löydetään eläintarhan tiikerin häkistä ja Booth ja Brennan päättelevät ettei kuolema ollut onnettomuus. Tiimi kasaa palaset sulhasen viimisestä illasta ja kuulustelevat epäiltyjä, mukaan lukien Brandon Caseyta, jonka Sweets ja Angela hypnotisoivat jotta tämä muistaisi kyseisen illan. Angela aloittaa selibaatin ja selviää että Clarkilla on tyttöystävä. Lopussa Cam tarjoutuu adoptoimaan uhrin tyttären.
77 (19) Science in the Physicists Tiedettä ja ruumiinkulttuuria 9. huhtikuuta 2009 Karina Csolty Brad Turner
Booth ja Brennan lähetetään tutkimaan kuvaussession aikana löytyneitä ihmisjäänteitä. Kun tiimi löytää meteoriitin palan uhrin korvasta, he päätyvät tieteen instituuttiin, jossa he saavat selville uhrin olleen osa kiistanalaista projektia. Brennan ja Booth tutkivat useita uhkauskirjeitä joita uhri oli saanut. Samaan aikaan Angelan isä saapuu kaupunkiin kohtaamaan Hodginsin.
78 (20) The Cinderella in the Cardboard Morsian pukeutui pahviin 15. huhtikuuta 2009 Carla Kettner & Josh Berman Steven DePaul
Kun kuva Neitsyt Mariasta osoittautuukin veritahra kierrätyspahvissa, Booth ja Bones löytävät pahvin sisältä liiskatun ruumiin. Lista epäillyistä kasvaa pitemmäksi kun tiimi saa selville, että nuorella naisella, jolla oli pakkomielle naimisiinmenosta, oli sekä sulhanen että lukuisia rakastajia puhelin-deittipalvelun välityksellä. Boothin ja Brennanin täytyy kertoa Sweetsille, että he näkivät hänen tyttöystävänsä Daisyn sovittamassa hääpukua toisen miehen kanssa ja Angela ja Hodgins parantavat välejään.
79 (21) Mayhem on the Cross Hämminkiä ristillä 16. huhtikuuta 2009 Dean Lopata Jeff Woolnough
Kun saadaan tietää, että luurankoa käyttettiin lavasteena Black Metal bänsin esityksessä Norjassa, viranomaiset kutsuvat FBI:n paikalle saatuaan tietää miehen olevan USA:n kansalainen. Tutkimukset alamaailman metallibändeistä tuovat valoon tiimin omat yllättävät musiikilliset mieltymykset ja uutta tietoa Sweetsin menneisyydestä. Samaan aikaan Tri Gordon Wyatt palaa, auttaen Sweetsiä kirjoittamaan kirjan Boothista ja Brennanista antaen hänelle kiinnostavan perspektiivin parin suhteesta.
80 (22) Douple Death of the Dearly Departed Tuplasti kuollut 20. huhtikuuta 2009 Craig Silverstein Milan Cheylov
Kun kollega Egyptologian osastolta kuolee sydämenpysähdykseen, Brennan tajuaa heti, ettei kuolema ollut onnettomuus. Brennan vakuuttaa Boothin varastamaan ruumiin, jotta hän ja Cam voivat tutkia sen. Todellinen kuolisyy on hämmentävä ja epäillyt ovat yhtä hämmentäviä kuin kuolema itsessään. Cam joutuu ongelmiin yrittäessään saada Michellen, juuri adoptoimansa teinin, lopettamaan tupakoinnin.
81 (23) The Girl in the Mask Japanilainen naamio 13. huhtikuuta 2009 Michael Peterson Ian Toynton
Kun Sachi Nakamuran, Boothin ystävän siskon, pää löydetään Washingotn D.C.:stä, Sachin veli Ken, Tokiolainen etsivä, lentää auttamaan siskonsa murhaajan etsimisessä. Tutkimukset johtavat eliittiin seuralaispalveluun ja tiimin täytyy kamppailla kelloa vastaan kun myös Sachin huonetoveri on kadonnut.
82 (24) The Beaver in the Otter Elää, kuolla ja opiskella 30. huhtikuuta 2009 Scott Williams Brad Turner
Jimmy "Beaver" Bouvier löydetään kuristettuna college-maskotin majavapuvun sisältä. Boothin ja Bonesin täytyy tutkia oliko Bouvier kuollut ennen vai jälkeen Middlesex yliopiston nuotioillan.
83 (25) The Critic in the Cabernet Ukkoa viinissä 7. toukokuuta 2009 Stephen Nathan Kevin Hooks
Tiimi tutkii tapausta jossa ihmisen jäänteet löydettiin viinitynnyrin sisältä viinimaistajaisten aikana. Kun uhri osoittautuu viinikriitikoksi, jonka pistävät jutut pystyivät pilaamaan kokonaisen viinitilan maineen, kaikkia viinitilan omistajasta uhrin vaimoon epäillään murhasta. Samaan aikaan Brennan haluaa lapsen ja pyytää Boothista isää; kun Booth epäilee itseään, Family Guyn hahmo Stewie Griffin tarjoaa neuvoa.
84 (26) The End in the Begininng Murha yökerholla 14. toukokuuta 2009 Hart Hanson Ian Toynton
Kaikki päähenkilöt nähdään elämässä eri elämiä. Booth ja Brennan ovat naimisissa ja omistavat yökerhon nimeltä "The Lab", mutta kun klubilta löytyy ruumis, etsivät Cam Saroyan ja Jared Booth kutsutaan tutkimaan. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä miltä näyttää. Tapahtumat ovat vain koomassa olevan Boothin mielikuvituksen tuotetta, ja tapahtumat tulevat osaksi Boothin viimeaikaisista kokemuksista ja osaksi kirjasta, jota Brennan kirjoittaa ja lukee samalla Boothille.

Kausi 5: 2009–2010Muokkaa

Pääartikkeli: Bones (5. tuotantokausi)
Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
85 (1) Harbingers in the Fountain Suurhauta suihkulähteessä 17. syyskuuta 2009 Hart Hanson Ian Toynton
Viimeisen kuuden viikon ajan Booth on toipunut aivoleikkauksestaan ja Sweets on vihdoin palannut takaisin töihin. Samaan aikaan lukiessaan tarot-kortteja Angelan ennustaja paljastaa, että suihkulähteen alle on haudattu useita ruumiita. Kaksitoista ihmisluurankoa löytyy ja Boothin ja Brennanin tutkimukset johtavat heidät Uuden päivän airuihin, ryhmään joka haluaa elää veden alaisessa utopiassa. Vierailevana tähtenä Cyndi Lauper, joka esittää Avalon Harmoniaa.
86 (2) The Bond in the Boot Agentti autossa 24. syyskuuta 2009 Michael Peterson Alex Chappele
Brennan ja Booth tutkivat miehen ruumista, joka murhattiin salkun sisällön vuoksi. Aikaisimmat johtolangat johdattavat tiimin epäilemään salaoperaatikoiden työtä ja heidän teoriaansa kannattavat CIA:n agentin nestemäiset jäänteet, jotka löydettiin auton takalaatikosta. Samaan aikaan Brennanin viimeisin kirja niittää mainetta ja rahaa joka johtaa riitaan Boothin kanssa ja Jeffersonian harjoittelija Wendell (Michael Grant Terry) menettää opiskelutukensa, jonka vuoksi tiimi alkaa etsiä vaihtoehtoista rahoitusta pitääkseen hänet instituutissa.
87 (3) The Plain in the Prodigy Vaatimaton virtuoosi 1. lokakuuta 2009 Karine Rosenthal Allan Kroeker
Levi Yoder nimisen amish-yhteisön jäsenen luut löydetään läheltä rautatietä. Kun Booth ja Brennan saavat tietää Yoderin olleen loistava pianisti, he sukovat hänen kykynsä johtaneen hänen kuolemaansa. Samaan aikaan Cam opettelee olemaan äiti Michellelle ja pyytää Boothin apua.
88 (4) The Beautifull Day in the Neighborhood Kaunis päivä lähiossä 8. lokakuuta 2009 Janet Lin Gordon C. Linsdale
Brennan ja Booth tutkivat ihmisen jäänteitä jotka löydettiin naapuruston juhlista. Naapuruston poliitikot ja salaiset skandaalit antavat jokaiselle naapurille motiivin murhaan, jättäen Brennanin, Boothin ja Sweetsin siirtymään draaman läpi löytääkseen epäillyn. Samaan aikaan Boothin poika yrittää etsiä Boothille tyttöystävän.
89 (5) A Night at the Bones Museum Muumio museossa 15. lokakuuta 2009 Carla Kettner & Josh Berman Jeannot Szwarc
Brennan ja Booth tutkivat ihmisjäänteitä, jotka löydettiin sähköaitaan hiiltyneinä. Brennan tajuaa myöhemmin ruumiin olevan muumioitunut egyptiläinen, joka lainattiin Jeffersoniaan tulevaa näyttelyä varten. Kun Jeffersonian intendentti joka valmisteli muumiota näyttelyyn löydetään kuolleena, Boothin ja Brennanin epäilty fuskaa. Samaan aikaan Brennan menee treffeille Boothin entisen valvijan kanssa ja Sweetsin tyttöystävä Daisy palaa.
90 (6) Tough Man in the Tender Chicken Kovaa peliä kanalassa 5. marraskuuta 2009 Dean Lopata Dwight Little
Kanafarmarin jäänteet löydetään läheisen joen rannasta, jolloin Booth ja Brennan kutsutaan tutkimaan tapausta. Farmari, joka oli eläinten oikeuksien kannattaja, oli perimässä kanatehdasta ja hänellä oli suuri määrä motiivin omaavia vihollisia – jonka vuoksi tiimillä on paljon murhaepäiltyjä joista karsia oikea murhaaja.
91 (7) The Dwarf in the Dirt Menninkäinen montussa 12. marraskuuta 2009 Karyn Usher Chad Lowe
Boothin, joka kärsii yhä aivoleikkauksen sivuvaikutuksista, täytyy ansaita uudelleen FBI:n arvonsa, mutta hän huomaa ettei ole yhtä hyvä tarkka-ampuja kuin ennen leikkausta. Samaan aikaan Jeffersonian tiimi tutkii pienikokoisen ihmisen jäänteitä. Uhri paljastuu Bryce DaFonte'ksi joka tunnettiin myös nimellä "Rauta menninkäinen". Hän elätti itsensä ammattipainijana, mutta sai myös suosionsa vuoksi paljon vihamiehiä, mm. kilpailijoita ja rakastettuja, joista kuka tahansa saattoi syyllistyä murhaan.
92 (8) The Foot in the Foreclosure Tuhkaa lemmenpesässä 19. marraskuuta 2009 Pat Charles Jeff Woolnough
Kiinteistönvälittäjä löytää ihmisjäänteet esitellessään kiinteistöä, jonka vuoksi tiimi kutsutaan tutkimaan. Samaan aikaan Boothin isoisä muuttaa tämän luo ja pysyy Boothin kintereillä tämän työskennellessä tapauksen parissa.
93 (9) The Gamer in the Grease Nörtti nesteessä 3. joulukuuta 2009 Dean Lopata Kate Woods
Booth ja Brennan kutsutaan tutkimaan kuolleen kilpapelurin kuolemaa. Pelurin suuri menestys toi mukanaan useita ihalijoita – mutta myös paljon vihamiehiä, jonka vuoksi epäiltyjä on monia. Samaan aikaan Fisher muodostaa siteen Hodginsiin ja Sweetsiin.
94 (10) The Goop on the Girl Pukki palasina 10. joulukuuta 2009 Karla Kettner Tim Southam
Kun joulupukiksi pukeutunut mies räjähtää yrittäessään ryöstää pankkia, Brennan ja Booth työskentelevät tunnistaakseen uhrin ja selvittääkseen motiivin. Samaan aikaan Brennan suunnittelee viettävänsä joulun El Salvadorissa, mutta hänen isänsä (Ryan O'Neal) vakuuttaa Brennanin viettämään juhlapyhät hänen ja kaukaisen sukulaisen, Margaret Whitesellin (Zooey Deschanel) kanssa.
95 (11) The X in the File Avaruusolio aavikolla 17. joulukuuta 2009 Janet Lin Addison Liddi-Brown
Booth ja Brennan matkustavat New Mexicoon tutkimaan ihmisen jäänteitä, jotka löydettiin aavikolta yhdessä epänormaalien esineiden kanssa. Uhri tunnistetaan paikalliseksi UFO-fanaatikoksi, joka tunnetaan kaupungissa alien-etsinnöistään ja jonka viimeisimpien löydösten ansiosta jopa Brennan ja Booth alkavat miettiä avaruusolentojen olemassaoloa. Samaan aikaan paikallinen sheriffi kieltäytyy luovuttamasta luita, jolloin Jeffersonian tiimi joutuu työskentelemään satelliitin välityksellä.
96 (12) The Proof in the Pudding Luuranko lukkojen takana 21. tammikuuta 2010 Bob Harris Emile Levisetti
Herra Valkoinen (vieraileva tähti Richard T. Jones) ja hallituksen agentit sulkevat Jeffersonian laboratorion ja vaativat Brennania ja tämän oikeusantropologista työryhmää tunnistamaan tuntemattomat, mutta erittäin salaiset jäänteet. Tiimin työskennellessä, heidän löytönsä johtavat heidät epäilemään tutkimusten olevan osa yhtä historian kuuluisinta presidentin murhaa. Samaan aikaan Boothin pomo, Andre Hacker (vieraileva tähti Diedrich Bader) auttaa häntä murtautumaan laboratorioon saadakseen selville mysteerisen tutkimuksen motiivin. Turhautunut Camille murehtii Michellen saalavan tältä jotain suurta.
97 (13) The Dentist in the Ditch Lääkäri liejussa 28. tammikuuta 2010 Pat Charles & Josh Berman Dwight Little
Kun ihmisluuranko löytyy sisällissodan taistelualueelta, Brennan ja Booth kutsutaan tutkimaan tapausta. Historiallisesta sijainnista huolimatta Brennan tunnistaa pian luiden kuuluvan Dan Pinardille, nykypäivän hammaslääkärille. Boothin tutkiessa epäiltyjä, Hodgins ja laboratorioharjoittelija Vincent Nigel-Murray (vieraileva tähti Ryan Cartwright) työskentelevät rankasti puhdistaakseen luut hankalasta savesta, joka estää kuolemansyyn löytämisen. Samaan aikaa Boothin veli, Jared (vieraileva tähti Brendan Fehr) palaa matkaltaan mukanaan yllättäviä uutisia.
98 (14) The Devil in the Details Paholainen pyhäkössä 4. helmikuuta 2010 Michael Peterson Ian Toynton
Brennan ja Booth tutkivat ainutlaatuisesti aseteltuja jäänteitä, jotka kuvaavat raamatullista tekstiä. Saadessaan enemmän tietoa uhrista, entisestä tri Adam Copelandin (vieraileva tähti Joshua Malina) potilaasta, he kohtaavat epäillyt, jotka ovat sekä hyviä että pahoja. Samaan aikaan Jeffersonian harjoittelija Arastoo Vaziri (vieraileva tähti Pej Vahdat) paljastaa salaisuuden menneisyydestään.
99 (15) The Bones On The Blue Line Tulva tunnelissa 1. huhtikuuta 2010 CArla Kettner Chad Lowe
Metro jonka kyydissä Sweets on, suostuu raiteilta tulvaveden vuoksi, joka paljastaa ihmisjäänteet. Tiimin tutkiessa jäänteitä laboratoriossa, Sweet kärsii posttraumaattisesta stressistä. Samaan aikaan Brennanin uusin kirja julkaistaan menestyksekkäästi.
100 (16) The Parts In The Sum Of The Whole Osia palapelissa 8. huhtikuuta 2010 Hart Hanson David Boreanaz
100. jakso Booth ja Brennan kertovat Sweetsille tämän kirjassa olevasta virheestä. Sweets on järkyttynyt saadessaan tietää virheestä ja pyytääkin Boothia ja Brennania paljastamaan totuuden. Pari suostuu ja takaumissa näytetään parin ensimmäinen yhteinen murhatutkimus.
101 (17) The Death Of The Queen Bee Kuningattaren kuolema 15. huhtikuuta 2010 Mark Lisson Allan Kroeker
Booth ja Brennan tutkivat tunnistamatonta kalloa ja yläruumista Brennanin entisessä koulussa, Burtonsville High Schoolissa. Angela auttaa tunnistamaan ruumiin yhdeksi Brennanin luokkatovereista ja selviää, että murha tapahtui 15 vuotta aikaisemmin. Kuulustellakseen mahdollisia epäiltyjä, Booth ja Brennan esittävät avioparia Brennanin luokkakokouksessa, jossa Brennan tapaa ainoan lukioaikaisen ystävänsä, kylmähuumorisen talonmiehen.
102 (18) The Predator in the Pool Ahmatti altaassa 22. huhtikuuta 2010 Karyn Usher Dwight H. Little
Ryhmä lähtee tutkimaan tapausta kun miehen jäänteet löytyy vasarahain mahasta. Samaan aikaan eräs uusi henkilö ilmestyy Jeffersoniaan ja kiinnostuu Boothista.
103 (19) The Rocker in the Rinse Cycle Kepittäjä kuivausrummussa 29. huhtikuuta 2010 Karine Roosenthal Jeff Woolnough
Rikkaan miehen ruumis löytyy hotellin pyykkikoneesta ja Brennan ja Booth saavat selville, että mies nähtiin viimeksi Rock & Roll -leirillä jolloin parivaljakko lähtee leirille tutkimaan. Laboratoriossa ruumiistaa löytyy outo kappale, joka auttaa tiimiä saamaan selville mahdollisen murhan epäillyt.
104 (20) The Witch in the Wardrobe Velho vaatekaapissa 6. toukokuuta 2010 Kathy Reichs Francois Velle
Metsiköstä löytyy kaksi ruumista – toinen kuuluu nykyaikaiselle noidalle ja toinen on yli 300 vuotta vanha, Salemin noitavainojen ajalta peräisin oleva luuranko. Boothin ja Brennan lähtiessä tutkimaan tapausta, Angela ja Hodgins päätyvät vankilaan.
105 (21) The Boy with the Answer Ratkaiseva poika 13. toukokuuta 2010 Stephen Nathan Dwight H. Little
Haudankaivajan oikeudenkäynti on vihdoin koittanut ja tiimin täytyy työskennellä ahkerasti löytääkseen tarpeeksi todisteita taatakseen sarjamurhaajan tuomion.
106 (22) The Beginning in the End Alku ja loppu 20. toukokuuta 2010 Hart Hanson Ian Toynton
Viidennen kauden päätösjaksossa hamstraajan jäännökset löytyvät ja tiimin täytyy lähteä tutkimaan tapausta. Samaan aikaan Booth ja Brennan saavat elämänsä tilaisuuden, ja Angelan isä palaa.

Kausi 6: 2010–2011Muokkaa

Pääartikkeli: Bones (6. tuotantokausi)
Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
107 (1) The Mastodon in the Room Mammutti olohuoneessa 23. syyskuuta 2010 Hart Hanson Ian Toynton
Seitsemän kuukautta Bonesin ja Boothin lähdön jälkeen, Caroline kutsuu heidät takaisin Jeffersonianiin auttamaan Camin työpaikan pelastamisessa.
108 (2) The Couple in the Cave Pariskunta pusikossa 30. syyskuuta 2010 Stephen Nathan Milan Cheylov
Parin jäännökset löydetään kansallispuiston luolasta. Kuka heidät tappoi ja miksi? Boothin tyttöystävä käy Boothin luona ja kertoo lähtevänsä Afganistaniin.
109 (3) The Maggots in the Meahead Mätänevät muskelit 7. lokakuuta 2010 Dean Lopata Tim Southam
Tapaus Jersey Shorella paljastaa Brennanin hippipuolen hänen ja Boothin tutkiessa nuoren miehen ruumista, joka löytyi paikallisen yökerhon läheltä. Laboratoriossa Angela yrittää salata raskautensa ja Hannah muodostaa siteen tihrujen kanssa.
110 (4) The Body in the Bounty Ruumis ja rahanmetsästäjä 14. lokakuuta 2010 Michael Peterson Dwight H. Little
Tiimi lähtee etsimään kadonneita ruumiinosia löydettyään mätänevän kallon sekä kädet roskasäiliöstä. Kun uhri on tunnistettu Braveman-nimistä tappajaa etsineeksi palkkionmetsästäjäksi, tiimi saa selville että joku muukin etsii tappajaa: tuloksena on odottamattoman epäillyn jahtaus. Samaan aikaan Brennan saa lastensarjan juontaja, professori Bunsenista uuden harjoittelijansa.
111 (5) The Bones That Weren't Puuttuvat luut 4. marraskuuta 2010 Pat Charles Jeannot Szwarc
Kun lupaavan nuoren tanssijan pääkallo löytyy sementtiin valettuna työmaalta, tiimin täytyy keksiä mitä uhrin lopuille jäännöksille tapahtui. Saatuaan selville uhrin lopettaneen baletin panostaakseen hip hopiin, Booth ja Brennan saavat selville todisteita, jotka johdattavat heidät epäillyn luo jolla oli salasuhde uhrin kanssa. Samaan aikaan Hannahin henki on vaarassa.
112 (6) The Shallow in the Deep Hauta pohjassa meren 11. marraskuuta 2010 Carla Kettner Mark Helfrich
Nykypäivä ja menneisyys kohtaavat kun 150 vuotta vanha orjalaiva, Amelia Rose löydetään. Tiimin täytyy antaa menehtyneille kunnolliset hautajaiset, mutta tekevätkin löydön joka viittaa tuoreeseen murhaan. Tutkinnan aikana Booth ja Brennan joutuvat erilaiselle laivalle - "puuma"risteilylle - jolla he saavat selville uhrin tavanneen henkilön vain hetkeä ennen kuolemaansa. Samaan aikaan Sweets kamppailee suhteessaan Daisyyn ja Cam saa selville yhteytenä Amelia Roseen.
113 (7) The Babe in the Bar Sussu suklaassa 18. marraskuuta 2010 Karine Rosenthal Tim Southam
Kun ihmisjäänteet löydetään maailman suurimman suklaalevyn sisältä, suklaatehtailijan "makea" tilaisuus muuttuu pian katkeraksi. Suklaatehtailija Jimmy Walpertin kohdatessa tragedian, tiimi saa pian selville uhrin olleen salaperäinen henkilö, jonka menneisyys on täynnä valheita, salaisuuksia ja suhteita. Samaan aikaan Can kamppailee tyttärensä yliopistopäätöksen kanssa ja Hodgins ja Angela järjestävät juhlat ilmoittaakseen ei-niin-salaisen raskautensa.
114 (8) The Twisted Bone in the Melted Truck Sulaneet luut 2. joulukuuta 2010 Josh Berman Gordon C. Lonsdale
Palaneen rekan sisältä löytyvät luut osoittautuvat erittäin hankaliksi tutkittaviksi. Tutkimus vie Boothin ja Brennanin tapahtumapaikan lähellä olevaan lukioon. Sweets yrittää valmentaa Daisyä, kun taas Hannah yrittää saada Parkerin ystävystymään kanssaan.
115 (9) The Doctor in the Photo Kuin kaksi marjaa 9. joulukuuta 2010 Carla Kettner Ian Toynton
Brennanin ja Boothin tutkiessa kirurgin murhaa Brennan huomaa uhrinsa elämän muistuttavan huomattavasti omaa elämäänsä, jolloin hänen objektiivisuutensa heikkenee.
116 (10) The Body in the Bag Shoppailijan sotku 20. tammikuuta 2011 Janet Lin Kate Woods
Suihkusta löytyy uhri, jolla on yhteyksiä rahanväärennösliigaan. Booth kertoo Hannahille totuuden Brennanin tunteista, ja Hodgins ja Angela pohtivat perhe- ja asumistilannettaan.
117 (11) The Bullet in the Brain Joka toiselle hautaa kaivaa 27. tammikuuta 2011 Karyn Usher David Boreanaz
Tarkka-ampuja tappaa Haudankaivajan kun tätä ollaan viemässä oikeuteen. Ampujalla on selvä yhteys Boothiin.
118 (12) The Sin in the Sisterhood Syntiset sisarukset 3. helmikuuta 2011 Karyn Usher Rob Hardy
Variksenpelättimen sisältä löytyy uhri, joka sattuu olemaan isä moniavioisessa perheessä. Hänen vaimonsa ovat sisaria keskenään, ja motiivi on perheen sisällä.
119 (13) The Daredevil in the Mold Hurjapää homeessa 10. helmikuuta 2011 Dean Lopata Dwight H. Little
BMX-pyöräilijä päätyy tavaratalon katolle stuntin epäonnistuessa, mistä löytyy uhri. Booth tekee päätöksensä suhteestaan Hannahiin, ja Sweets pyytää häneltä apua Daisyyn liittyen.
120 (14) The Bikini in the Soup Paistuneet bikinit 17. helmikuuta 2011 Lyla Oliver Ian Toynton
Hääsuunnittelija löytyy kuolleena aurinkotuolistaan. Ystävänpäivän lähestyessä tiimin jäsenet joko yrittävät treffeille tai unohtaa koko päivän.
121 (15) The Killer in the Crosshairs Tappaja tähtäimessä 10. maaliskuuta 2011 Michael Peterson Milan Cheylov
Haudankaivajan tappaja tekee paluun. Angelan isä tulee vierailulle epätavallisen pyynnön kanssa.
122 (16) The Blackout in the Blizzard Tutkijat tuiskussa 17. maaliskuuta 2011 Karine Rosenthal David Boreanaz
Murhatutkinnan aikana iskee talvimyrskyn aiheuttama sähkökatko. Brennan ja Booth ovat jumissa hississä, kun koko Jeffersonianin väki joutuu kehittelemään luovia ratkaisuja estääkseen biologisen onnettomuuden.
123 (17) The Feet on the Beach Räpylät rannalla 14. huhtikuuta 2011 Pat Charles Emile Levisetti
Kun Yhdysvaltain ja Kanadan rajalta löytyy rykelmä kenkiä, joiden sisällä on ihmisten jalkoja, Brennan joutuu vastentahtoisesti tekemään töitä kanadalaisen jalkoihin erikoistuneen rikosantropologin kanssa.
124 (18) The Truth in the Myth Murhaava myytti 7. huhtikuuta 2011 John Francis Daley & Jonathan M. Goldstein Chad Lowe
Länsi-Virginiasta löytyy myytinmurtamisohjelmaa tehneen juontajan jäänteet. Hänen kuolemansa lisää huhuja alueella liikuskelevasta Chupacabrasta. Vincent Nigel-Murray palaa ja alkaa suorittamaan 9. askelta -ohjelmaansa.
125 (19) The Finder Etsijä 21. huhtikuuta 2011 Hart Hanson Dan Sackheim
Floridan Evergladesista löytyy merimuseon vartijan jäännökset. Uhri oli varastanut museosta esineen, jota käytetään aarteiden löytämiseen. Booth saa apua Walter Shermanilta, joka kykenee löytämään käytännössä mitä vain.
126 (20) The Pinocchio in the Planter Pinokkio puskassa 28. huhtikuuta 2011 Keith Foglesong Francois Welle
Menestyneen mainosmiehen jäänteet löytyvät leikkikentän reunalta. Uhrin rehellisyys ja asenne saavat tiimin puhumaan rehellisesti suhteistaan.
127 (21) The Signs in the Silence Hetkiä hiljaisuudessa 5. toukokuuta 2011 Stephen Nathan Dwight Little
Kuuro nuori tyttö löytyy yltä päältä veressä ja häntä pidetään mahdollisena murhan tekijänä. Tiimin tutkiessa tapausta tytön taustat selviävät.
128 (22) The Hole in the Heart Särkynyt sydän 12. toukokuuta 2011 Carla Kettner & Karyn Usher Alex Chapple
Haudankaivajan tappaja palaa jälleen ja tällä kertaa eräs Jeffersonianin tiimin jäsen päätyy uhriksi. Surun murtama Brennan yöpyy Boothin luona ja tämä lohduttaa häntä.
129 (23) The Change in the Game Uusi suunta 19. toukokuuta 2011 Hart Hanson & Stephen Nathan Ian Toynton
Keilahallin laitteistosta löytyy ruumis. Ratkaistakseen tapauksen Brennan ja Booth soluttautuvat keilailujoukkueeseen. Jakson lopussa Brennan kertoo onnellisena Boothille olevansa raskaana ja että tämä on isä.

Kausi 7: 2011–2012Muokkaa

Pääartikkeli: Bones (7. tuotantokausi)
Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
130 (1) The Memories in the Shallow Grave Haudatut muistot 3. marraskuuta 2011 Hart Hanson Ian Toynton
Värikuulasotakentältä löytynyt naisen ruumis vievät tiimin muistinmenetyksen ihmeelliseen maailmaan. Booth ja Brennan totuttelevat vauvaa odottavan pariskunnan elämään
131 (2) The Hot Dog in the Competition Käärmeenruokaa 10. marraskuuta 2011 Hart Hanson Dwight Little
Kilpasyömari murhataan juuri ennen tärkeää kisaa. Uusi harjoittelija kantaa kortensa ketoon tutkimuksessa, mutta hänen menneisyytensä osoittautuu ongelmalliseksi.
132 (3) The Prince in the Plastic Prinssi plastiikissa 17. marraskuuta 2011 Hart Hanson Alex Chapple
Tienposkesta löytyy muovikääreesen kääritty ruumis ja nukke. Booth ja Brennan päätyvät leluteollisuuden kiivaseen maailmaan.
133 (4) The Male in the Mail Mies postissa 1. joulukuuta 2011 Hart Hanson Kevin Hooks
Postista löytyy postitoimiston työntekijän ruumis. Samaan aikaan Booth saa kuulla isänsä kuolleen ja kokee ristiriitaisia tunteita asian takia.
134 (5) The Twist in the Twister Pyörre pieni pyörii 8. joulukuuta 2011 Karine Rosenthal Jeannot Szwarc
Myrskynjahtaaja löytyy kuolleena. Brennan joutuu kestämään Boothin ylisuojelevaa käytöstä, kun taas Hodgins ja Angela joutuvat ottamaan Angelan isältä vastaan apua lastenhoidossa.
135 (6) The Crack in the Code Murtuma koodissa 12. tammikuuta 2012 Carla Kettner Ian Toynton
Kanssallismonumentilta löytyy ruumis, joka vie tiimin vaarallisen hakkerin jäljille.
136 (7) The Prisoner in the Pipe Vanki viemärissä 5. huhtikuuta 2012 Nathan Collier Kate Woods
Vankikarkuri löytyy kuolleena putkesta. Booth yrittää saada viimeisillään raskaana olevan Brennanin pois kentältä. Brennanin ja Boothin tytär syntyy.
137 (8) The Bump in the Road Töyssy tiellä 12. huhtikuuta 2012 Keith Foglesong Dwight Little
Kuponkikeräilijä löytyy tieltä. Onko kyseessä onnettumuus vai murha? Camille ei ole tyytyväinen tyttärensä suhteesta Jeffersonianin harjoittelijaan.
138 (9) The Don't in the Do Kadonnut kuontalo 16. huhtikuuta 2012 Janet Lin Jeannot Swarc
Siniseksi värjäytynyt ruumis löytyy kaatopaikalta. Uhri oli menestynyt kampaaja. Brennanin on vaikea sopeutua raskauden jälkeiseen kroppaansa.
139 (10) The Warrior in the Wuss Pippurinen pätkä 23. huhtikuuta 2012 Dean Lopata & Michael Peterson Chad Lowe
Rekkafirman työntekijä löytyy kuolleena metsästä. Booth ja Brennan menevät karatetunnille etsimään johtolankoja.
140 (11) The Family in the Feud Suvut riidoissa 30. huhtikuuta 2012 Pat Charles & Janet Lin Dwight Little
Kun ruumis löytyy metsästä, tiimi ajautuu vanhan sukuriidan juurille.
141 (12) The Suit on the Set Ruumis lavaisteissa 7. toukokuuta 2012 Karine Rosenthal Emile Levisetti
Brennanin elokuvan kuvauspaikan johtaja löytyy kuolleena. Samalla Hodgins etsii elokuvaa, jossa Cam esiintyi nuorena.
142 (13) The Past in the Present Mennyt nykyhetkessä 14. toukokuuta 2012 Carla Kettner David Boreanaz
Pahantahtoinen tekniikkanero Christopher Pelant saattaa vapautua vankilasta. Tiimin yrittäessä estää sen tapahtuminen Brennan lavastetaan syylliseksi, ja hän joutuu pakenemaan tyttärensä kanssa.

Kausi 8: 2012–2013Muokkaa

Pääartikkeli: Bones (8. tuotantokausi)
Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
143 (1) The Future in the Past Menneisyyden avain 17. syyskuuta 2012 Hart Hanson & Stephen Nathan Ian Toynton
Opinto-ohjaajan jäänteet saattavat johtaa tiimin Pelantin jäljille, jolloin Brennanilla olisi mahdollisuus palata.
144 (2) The Partners in Divorce Tulenarkoja tunteita 24. syyskuuta 2012 Michael Peterson Allison Liddi-Brown
Kuuluisa avioeroasianajaja löydetään murhattuna. Hänen viimeisin työnsä oli hänen oma avioeronsa. Brennanin ja Boothin suhde kohtaa vaikeuksia usean kuukauden erossa olemisen jälkeen.
145 (3) The Gunk in the Garage Pamaus parkkihallissa 1. lokakuuta 2012 Jonathan Collier Kate Woods
Uhrin kuoltua räjähdyksessä paljastuukin, että hän on hyvissä sielun ja ruumiin voimissa.
146 (4) The Tiger in the Tale Tiikeri kannoilla 8. joulukuuta 2012 Dean Lopata Dwight Little
Eläintarhasta löytynyt ruumis vie tiimin eläinten salakuljetuksen jäljille. Samaan aikaan Sweetsin ja Daisyn suhde muuttuu kertaheitolla.
147 (5) The Method in the Madness Järjestystä hulluudessa 5. marraskuuta 2012 Keith Foglesong Kate Woods
Roska-astiasta löytyy naisen jäänteet. Sweetsin etsiessä uutta asuntoa hänet kutsutaan Boothin ja Brennanin luokse asumaan.
148 (6) The Patriot in the Purgatory Patriootti kiirastulessa 12. marraskuuta 2012 Stephen Nathan Francois Velle
Brennanin kutsuessa parhaat harjoittelijansa tutkimaan ja tunnistamaan lukuisia jäänteitä niiden joukosta löytyy kuitenkin jotakin syyskuun 11. päivään liittyvää.
149 (7) The Bod in the Pod Koteloitunut kalmo 19. marraskuuta 2012 Pat Charles Tim Southam
Suljetun lammen rannalta löytyy rikospaikkasiivoojan ruumis. Hodgins ja Angela pääsevät perille Camillen salaisuudesta.
150 (8) The But in the Joke Vitsin juju 26. marraskuuta 2012 Keith Foglesong Ian Toynton
Katutaiteilija päätyy liimaantuneeksi kiinni jäännöksiin. Syyllisen löytääkseen Booth soluttautuu komediaklubille.
151 (9) The Ghost in the Machine Henki mukana 3. joulukuuta 2012 Hart Hanson Milan Cheylov
Kasvihuoneesta löytyneen pojan henki ei näytä haluavan lähteä tästä maailmasta. Avalon yrittää auttaa poikaa jatkamaan eteenpäin tiimin tutkiessa tämän kuolemaa.
152 (10) The Diamond in the Rough Hiomaton timantti 14. tammikuuta 2013 Nkechi Okoro Carrol Alex Chapple
Tanssijan murhaa tutkiessaan Booth ja Brennan lähtevät peitetehtävään tanssikilpailuun, sillä uhri murhattiin juuri ennen tärkeitä koe-esiintymisiä.
153 (11) The Archaeologist in the Cocoon Arkeologi kotelossa 14. tammikuuta 2013 Sanford Golden & Karen Wyscarver Jeannot Szwarc
Kuuluisan arkeologin jäänteet löytyvät puusta. Uhri oli tehnyt uransa merkittävimmän löydön juuri ennen kuolemaansa.
154 (12) The Corpse in the Canopy Ruumis katoksen päällä 21. tammikuuta 2013 Jonathan Collier Rob Hardy
Angelan ja Hodginsin herätessä he huomaavat sänkynsä yläpuolella roikkuvan ruumiin. Hodgins yhdistää tapauksen heti Pelantiin.
155 (13) The Twist in the Plot Käänne juonessa 28. tammikuuta 2013 Kim Clements Milan Cheylov
Samasta haudasta löytyy kaksi ruumista, joista toinen oli parantumattomasti sairas ja toinen hänen erikoisavustajansa. Daisy kohtaa viimein Sweetsin eron jälkeen.
156 (14) The Doll in the Derby Tutkija rullaluistimilla 4. helmikuuta 2013 Michael Peterson Tawnia McKiernan
Roller derby -kilpailija löytyy kuolleena. Angela soluttautuu uhrin joukkueeseen saadakseen tietoja.
157 (15) The Shot in the Dark Laukaus pimeässä 11. helmikuuta 2013 Dave Thomas Francois Velle
Brennania ammutaan hänen työskennellessään yöllä laboratoriossa ja hän haavoittuu vakavasti. Kaikki viittaa siihen, että tekijällä on yhteys Jeffersonianiin.
158 (16) The Friend in Need Ystävä hädässä 18. helmikuuta 2013 Dean Lopata Jeffrey Walker
15-vuotiaan pojan jäännösten löytyessä paljastuu paljon asioita tämän elämästä, joista tämän lähipiiri ei tiennyt.
159 (17) The Fact in the Fiction Faktaa fiktiossa 25. helmikuuta 2013 Keith Foglesong Dwight Little
Uusi harjoittelija haastaa Brennanin objektiivisuuden, sillä hänen mukaansa on mahdollista, että uhri on aikamatkaaja.
160 (18) The Survivor in the Soap Sotilas saippuassa 4. maaliskuuta 2013 Nkechi Okoro Carroll Tim Southam
Länsiafrikkalaisen maahanmuuttajan jäänteet löytyvät ongelmajätetynnyristä. Camille ja Arastoo yrittävät peitellä suhdettaan muilta.
161 (19) The Doom in the Gloom Valmistautunut veteraani 18. maaliskuuta 2013 Sanford Golden & Karen Wyscaver Kate Woods
Merivoimista erotetun sotilaan jäännöksiin näyttää liittyvän maailmanloppua odottava ryhmä.
162 (20) The Blood from the Stones Turmiolliset timantit 25. maaliskuuta 2013 Pat Charles Francois Velle
Kuolleena löydetyn poliisin sisältä löytyy timantteja. Ovatko ryöstäjät syyllisiä vai oliko poliisi astunut syrjään kaidalta tieltä? Samaan aikaan Brennanin on osallistuttava Jeffersonianille varoja keräävään dokumenttiin.
163 (21) The Maiden in the Mushrooms Sussu sienissä 1. huhtikuuta 2013 Lyla Oliver Jeannot Szwarc
Tv-tuottajan murhassa ei jokin ole kohdallaan. Jutun lisäksi Jeffersonianin tiimillä on paljon omia huolia käsiteltävänään.
164 (22) The Party in the Pants Hipat Housuissa 15. huhtikuuta 2013 Michael Peterson & Keith Foglesong Reggie Hudlin
Kuolleen stripparin jäänteitä tutkittaessa paljastuu, että hän oli myös menestyvä pörssimeklari. Boothin äiti ilmaantuu 24 vuoden jälkeen pyyntö mukanaan.
165 (23) The Pathos in the Pathogens Tunteita tutkimuksen tuoksinnassa 22. huhtikuuta 2013 Kim Clements Reggie Hudlin
Journalistin ruumis, josta löytyy vaarallista viruslajia, löytyy biojätteen käsittelypaikalta. Eräs Jeffersonianin työntekijä saa tartunnan, ja ainoa keino pelastaa hänet on löytää murhaaja.
166 (24) The Secret in the Siege Peli kovenee 29. huhtikuuta 2013 Stephen Nathan & Jonathan Collier David Boreanaz
Pelant palaa ja näyttää ottavan Boothin kohteekseen, sillä häneen yhteydessä olleita FBI-agentteja murhataan.

Kausi 9: 2013–2014Muokkaa

Pääartikkeli: Bones (9. tuotantokausi)
Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
167 (1) The Secrets in the Proposal Kositun salaisuus 16. syyskuuta 2013 Hart Hanson & Stephen Nathan Ian Toynton
Ilmastokanavasta löytynyttä ruumista tutkiessaan Booth löytää tuntemansa CIA-agentin uhrin kotoa. Brennan joutuu pohtimaan suhdettaan Boothiin.
168 (2) The Cheat in the Retreat Vilppiä retriitissä 23. syyskuuta 2013 MNkechi Okoro Carroll Alex Chapple
Metsästä löytyneen konsultin jääneet johtavat Boothin ja Brennanin aviopareille tarkoitettuun retriittiin, jonnen he soluttautuvat. Samanaikaisesti Camille huomaa joutuneensa identiteettivarkauden kohteeksi.
169 (3) El Carnicero en el Coche Teurastaja autossa 30. syyskuuta 2013 Jonathan Collier & Dean Lopata Ian Toynton
Palaneen auton sisältä löytyy jengiläisen jäännökset. Uhrin poika paljastuu Sweetsin tutuksi.
170 (4) The Sense in the Sacrifice Viimeinen toivo 7. lokakuuta 2013 Jonathan Collier Kate Woods
Kun Pelant tuntuu olevan aina hieman tiimiä edellä, Sweets alkaa epäillä, että heidän joukossaan on petturi. Pelant kidnappaa Brennanin, mutta millä seurauksilla?
171 (5) The Lady on the List Nainen listalla 14. lokakuuta 2013 Pat Charles Chad Lowe
Lukion rehtorin murhaa tutkiessa huomataan, että tällä oli tappava syöpä ja teki tautinsa innoittamana tuottavia internet-videoita. Harmikseen Sweets huomaa, että tekniikan kehitys saattaa haitata hänen työtilannettaan.
172 (6) The Woman in the White Nainen valkoisissa 21. lokakuuta 2013 Karine Rosenthal Kevin Hooks
Boothin ja Brennanin hääpäivä koittaa viimeinkin. Molempien on kuitenkin vaikea keskittyä suureen päivään, sillä kesken harjoitusten löytyy ruumis.
173 (7) The Nazi on the Honeymoon Natsi häämatkalla 4. marraskuuta 2012 Dave Thomas Jeannot Szwarc
Brennanin ja Boothin ollessa häämatkalla Buenos Airesissa he päätyvät auttamaan Brennanin paikallista ihailijaa natseihin kuuluneen sotarikollisen jäänteiden tutkinnassa.
174 (8) The Dude in the Dam Pappa padossa 11. marraskuuta 2013 Kathy Reichs & Kerry Reichs Kevin Hooks
Spermanluovuttajan jäännöksiä tutkittaessa paljastuu, että tämän valheiden takia epäiltyjen määrä kasvaa liiankin suureksi. Brennan jotuu samanaikaisesti olla ystävällisempi, kun kilpaileva rikoskirjailija heittää hänelle haasteen.
175 (9) The Fury in the Jury Valamiehen velvoite 15. marraskuuta 2013 Sanford Golden & Karen Wyscarver Dwight Little
Kun Brennan päätyy valamieheksi oikeustapaukseen, hän ei usko syytetyn olevan tekijä. Hän haluaa selvittää oikean tekijän tiiminsä kanssa.
176 (10) The Mystery in the Meat Raato ruuassa 22. marraskuuta 2013 Michael Peterson Tim Southam
Kouluruuasta löytyy ihmisen jäännöksiä. Uhri paljastuu ruokateollisuuden työntekijäksi, jolloin myös kyseisen alan metodit joutuvat syyniin. Angela haluaa järjestää Brennanille jälkikäteiset polttarit.
177 (11) The Spark in the Park Sotku salamasta 6. joulukuuta 2013 Emily Silver Chad Lowe
Tiimi tutkii lupaavan telivoimistelijan murhaa. Samalla Camille joutuu kohtaamaan henkilön, joka varasti hänen identiteettinsä.
178 (12) The Ghost in the Killer Haamu menneisyydestä 10. tammikuuta 2014 Nkechi Okoro Carroll Allison Liddi-Brown
Brennanin ja Boothin ovelle tuodusta paketista paljastuu 18 vuotta vanhat jäännökset, jotka paljastuvat murhan uhriksi. Hodginsin vanha tuttu on eräs epäillyistä.
179 (13) Big in the Philipphines Aatelia Aasiassa 17. tammikuuta 2014 Keith Foglesong David Boreanaz
Kantrilaulajan jäännökset löytyvät maan alta. Brennan tutkii Wendellin murtuneen käden ja tekee ikävän löydön.
180 (14) The Master in the Slop Shakkimestari sikalassa 24. tammikuuta 2014 Dave Thomas Dwight Little
Kuuluisa shakkimestari löytyy sika-aitauksesta. Sweets soluttautuu shakkikerhoon tutkimusten aikana. Camille ei halua ottaa saamaansa palkintoa vaastaan, sillä hänen mielestään se kuuluu Brennanille.
181 (15) The Heiress in the Hill Perijätär puistossa 31. tammikuuta 2014 Dean Lopata Milan Cheylov
Puistosta löytyy siepatun uhrin jäänteet. Eräs perhesalaisuus paljastuu Hodginsille.
182 (16) The Source in the Sludge Ruumis rapakossa 10. maaliskuuta 2014 Jonathan Collier Ian Toynton
Kun CIA:n tiedonantaja löytyy murhattuna, Booth tekee yhteistyötä CIA-agentin kanssa afgaaniterroristin löytämiseksi. Boothin ja Brennanin täytyy pohtia töidensä vaikutusta perheeseensä.
183 (17) The Repo Man in the Septic Tank Ulosottomies upoksissa 17. maaliskuuta 2014 Michael Peterson Jeffrey Walker
Ulosottomiehen jäänteet löytyvät sakokaivon sisältä. Uhrin menneisyys on ongelmallinen ja syyllinenkin saattaa löytyä sieltä. Boothin ja Brennanin on päätettävä uskonnon asemasta tyttärensä kasvatuksessa.
184 (18) The Carrot in Kudzu Porkkana puskassa 24. maaliskuuta 2014 Sanford Golden & Karen Wyscarver Rob Hardy
"Porkkana-Bill", lastenohjelman näyttelijä, löytyy kuolleena. Booth ja Brennan valmistelevat tyttärensä ensimmäistä syntymäpäivää.
185 (19) The Turn in the Urn Tuntemattomat tuhkat 31. maaliskuuta 2014 Pat Charles Tim Southam
Varakas keräilijä ilmaantuu omiin hautajaisiinsa. Hodgins ja Finn rikastuvat keksimällään kastikkeella.
186 (20) The High in the Low Potilaat pilvessä 27. huhtikuuta 2014 Keith Foglesong Anne Renton
Puun sisältä löytyy opintonsa kesken jättäneen taideopiskelijan jäännökset. Wendell palaa töihin, kun taas Booth joutuu valmistautumaan FBI:n kokeeseen.
187 (21) The Cold in the Case Kylmää kyytiä 14. huhtikuuta 2014 Emily Silver Milan Cheylov
Suolta löytyneen naisen jäänteiden huomataan olleen syväjäähdytetyt. Camille epäröi Arastoon isän ja äidin tapaamista, kun taas Booth on saamassa ylennyksen joka aiheuttaisi erittäin suuren muutoksen hänen perheensä elämässä.
188 (22) The Nail in the Coffin Naula arkussa 21. huhtikuuta 2014 Dean Lopata Ian Toynton
Kansallispuistosta löytyy rikkaan perheen tyttären jäännökset. Hodgins tunsi uhrin, joka vaikuttaa olevan erään sarjamurhaajan uusin uhri.
189 (23) The Drama in the Queen Korket korot 12. toukokuuta 2014 Megan McNamara Jeannot Szwarc
Kaivosta löytyvät uimaopettajan jäänteet. Boothin valmistautuessa todistajanlausuntoon Sweets päätyy tuuraamaan häntä. Uusi harjoittelija aloittaa Jeffersonianissa.
190 (24) The Recluse in the Recliner Vilppiä virastossa 19. toukokuuta 2014 Stephen Nathan & Jonathan Collier David Boreanaz
Boothin työ ja tulevaisuus päätyvät äkkiä vaakalaudalle, kun salaliittoteorioita tutkiva bloggari löytyy kuolleena.

Kausi 10: 2015–2016Muokkaa

Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
191 (1) The Conspiracy in the Corpse Selkoa salaliitosta 25. syyskuuta 2014 Stephen Nathan & Jonathan Collier Ian Toynton
Booth on vankilassa, ja Brennan onnistuu saamaan hänet pois telkien takaa. Boothin selvittäessä FBI:n sisäistä salaliittoa häntä seuraamaan asetetaan nuorempi agentti James Aubrey. Sweetsillä ja Daisyllä on tärkeää kerrottavaa muille tiimin jäsenille. Sweets kuolee myöhemmin salaliittoa tutkittaessa.
192 (2) The Lance to the Heart Aina sydämessä 2. lokakuuta 2014 Michael Peterson Dwight Little
Sweetsin kuoleman jälkeen tiimi selvittää määrätietoisesti tämän kuolemaan johtanutta salaliittoa. Aubrey tarjoaa suuren avun ja liittyy tiimiin.
193 (3) The Purging in the Pundit Konservatiivin kuolema 9. lokakuuta 2014 Michael Peterson Tim Southam
Tiimi tutkii radiojuontajan murhaa. Samaan aikaan Brennan on huolissaan Boothista. Aubrey yrittää saada Boothin luottamuksen.
194 (4) The Geek in the Guck Nerous nörtissä 16. lokakuuta 2014 Gene Hong Milan Cheylov
Menestynyneen videopelien kehittäjän kuolemaa tutkittaessa, että tämä nautti videopelien lisäksi myös ihmisten elämillä pelaamisesta.
195 (5) The Corpse at the Convention Palo portaikossa 30. lokakuuta 2014 Dave Thomas Chad Lowe
Rikosantropologien konferenssi keskeytyy, kun rakennuksesta löydetään palanut ruumis. Hodgins on eräs epäillyistä. Brennan kohtaa toistamiseen kilpailevan kirjailijan.
196 (6) The Lost Love in the Foreign Land Rakkaus hukassa 6. marraskuuta 2014 Emily Silver Allison Liddi-Brown
Maatilalta löytyy kiinalaisen palvelijan jäännökset. Uhri vie tiimin keskellä kansainvälistä ihmiskauppavyyhtiä. Samaan aikaan Arastoo ja Camille pohtivat avioliittoa.
197 (7) The Money Maker on the Merry-Go-Round Kroisos karusellissa 13. marraskuuta 2014 Keith Foglesong Michael Lange
Lasten leikkipuiston karusellin alta löytyy menestyvän sijoittajan jäänteet. Aubrey vaikuttaa ottavan jutun liian henkilökohtaisesti.
198 (8) The Puzzler in the Pit Sairaudesta sekaisin 20. marraskuuta 2014 Nkechi Okoro Carroll Chad Lowe
Vedensärötysalueelta löytyy ristikkomestarin jäänteet. Daisy on viimeisillään raskaana.
199 (9) The Mutilation of the Master Manipulator Kyseenalaiset kokeet 4. joulukuuta 2014 Hilary Weisman Graham Tim Southam
Yliopiston psykologian professorin jäänteiden löytyessä paljastuu hänellä olleen lukuisia vihamiehiä, osin opiskelijoillaan suorittamiensa kokeiden kautta. Wendell pohtii suhdettaan sairaanhoitajan kanssa.
200 (10) The 200th in the 10th Kaksisataa kasassa 11. joulukuuta 2014 Stephen Nathan David Boreanaz
200. jakso Jakso on kunnianosoitus Alfred Hitchcockin elokuville. 1950-luvulla Brennan on losangelesilainen poliisi, joka seuraa Boothia, kuulua jalokivivarasta. Boothia syytetään varakkaan seurapiirirouvan tappamisesta, ja Brennan pyrkii todistamaan hänen syyttömyytensä käyttäen uudenlaisia tutkintametodeita.
201 (11) The Psychic in the Soup Meedioiden maailma 26. maaliskuuta 2015 Lena D. Waithe Jeannot Szwarc
Paikallisen selvänäkijän ruumis löytyy puun sisältä ja Avalon palaa auttamaan tämän murhan selvittämisessä. Sweetsin syntymäpäivä osuu tutkinnan kohdalle, ja tiimi yrittää parhaansa mukaan olla antamatta sen haitata heidän keskittymistään juttuun.
202 (12) The Teacher in the Books Opettaja opissa 2. huhtikuuta 2015 Taylor Martin Anne Renton
Hylätystä kirjakaupasta löytyy huonomaineisella alueella opettaneen opettajan jäänteet. Brennan liittyy Twitteriin kustantajansa kehotuksesta ja Jessica auttaa häntä sen käytössä. Jessica auttaa Hodginsia kehittelemään lasin särkymisen estävän aineen.
203 (13) The Baker in the Bits Konna kappaleina 9. huhtikuuta 2015 Jonathan Collier Michael Lange
Entinen vanki kuolee kaivosräjähdyksessä. Tutkinnan edetessä paljastuu, että häntä jahdattiin ennen kuolemaansa. Jäljet johtavat sarjamurhaajan jäljille. Arastoon veljellä paljastetaan olevan syöpä ja hänen pitää päättää, meneekö Iraniin tämän luokse.
204 (14) The Putter in the Rough Paras puttaaja 16. huhtikuuta 2015 David Thomas Milan Cheylov
Minigolf-pelaajan jäännökset löytyvät parkkihallilta. Minigolfin maailma paljastuu paljon kuviteltua hurjemmaksi. Brennanin isän salakähmäinen toiminta huolestuttaa häntä. Wendell tarvitsee Hodginsin apua tyttöystävänsä sukukalleuden korjaamiseen.
205 (15) The Eye in the Sky Valvova silmä 23. huhtikuuta 2015 Gene Hong Arlene Sanford
Kun uhkapelaajan jäänteet löytyvät, Booth päätyy soluttautumaan tämän pelikavereiden joukkoon. Hän joutuu taistelemaan omaa pelihimoaan vastaan tietäen, että koko hänen elämänsä on pelissä. Brennan ja Booth alkavat odottaa toista lastaan.
206 (16) The Big Beef at the Royal Diner Kohu kuppilassa 30. huhtikuuta 2015 Hilary Weisman Graham Alex Chapple
Ruokaohjelmastaan kuulun julkimon jäännökset löytyvät puistosta. Todisteet tuntuvat osoittavan tiimin lempiruokapaikkaan.
207 (17) The Lost in the Found Teinin tuska 7. toukokuuta 2015 Emily Silver Jeannot Szwarc
Sisäoppilaitoksessa opiskelleen tytön jäänteet löydetään joenpenkalta. Hänen kuolemallaan on selvä yhteys koulukiusaamiseen. Jokin koko tapauksessa kuitenkin vaikuttaa oudolta.
208 (18) The Verdict in the Victims Kello käy 7. toukokuuta 2015 Nkechi Okoro Carroll Michael Lange
Sarjamurhaajaksi syytetyn Alex Rockwellin teloittamiseen on 48 tuntia aikaa. Brennan löytää todisteita, jotka viittavat Rockwellin syyttömyyteen. Tiimi joutuu taistelemaan aikaa vastaan löytääkseen todisteita.
209 (19) The Murder in the Middle East Murha muilla mailla 14. toukokuuta 2015 Michael Peterson Milan Cheylov
Arastoo kaapataan Iranissa ja määrätään tutkimaan poliitikon pojan jäänteitä. Booth ja Camille lähtevät hänen avukseen. Boothin uhkapelaaminen paljastuu Brennanille ja hän päätyy tekemään raskaan päätöksen.
210 (20) The Woman in the Whirlpool Keräilijän kohtalo 26. huhtikuuta 2015 Kathy Reichs and Kerry Reichs Dwight Little
Keksipurkkeja keräilleen naisen jäänteet löytyvät joesta. Onko naisen pakkomielle hänen kuolemansa taustalla? Aubrey ja Jessica lähentyvät.
211 (21) The Life in the Light Painavia päätöksiä 4. kesäkuuta 2015 Keith Foglesong Randy Zisk
Entisen moottoripyöräjengiläisen jäänteet löytyvät kansallispuistosta metsäpalon jälkeen. Tutkimuksissa paljastuu hänen muuttaneen koko elämänsä ennen kuolemaansa. Booth taistelee pelihimonsa kanssa samalla kun Hodgins ja Angela ovat merkittävän päätöksen edessä.
212 (22) The Next in the Last Muisto menneestä 11. kesäkuuta 2015 Stephen Nathan & Jonathan Collier Ian Toynton
Tiimi epäilee Christopher Pelantia kopioivan murhaajan olevan liikkeellä. Tiimin jäsenet pohtivat kukin omia uriaan Jeffersonianissa.

Kausi 11: 2015–2016Muokkaa

Nro Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ensiesitys (USA) Käsikirjoittaja Ohjaaja
213 (1) The Loyalty in the Lie Usko koetuksella 1. lokakuuta 2015 Jonathan Collier Randy Zisk
Booth ja Brennan ovat saaneet perheenlisäystä. Brennan palaa puolen vuoden jälkeen Jeffersonianiin, kun heidän eteensä osuu tapaus, joka on linkittynyt heihin. Boothin kadotessa Aubrey joutuu tekemään yhteistyötä FBI-agentti Grace Millerin kanssa.
214 (2) The Brother in the Basement Veljen vartija 8. lokakuuta 2015 Michael Peterson Dwight Little
Boothin ollessa vieläkin kadoksissa tiimi yrittää selvittää hänen olinpaikkaansa. Agentti Milleristä paljastuu jotain vakavaa. Arastoo tekee tärkeän päätöksen.
215 (3) The Donor in the Drink Kalojen keskellä 15. lokakuuta 2015 Hilary Weisman Graham Michael Lange
Booth ja Brennan pääsevät virallisesti palaamaan Jeffersonianiin. Kun kalankasvattamolta löytyy ruumis, tiimi päätyy elinkaupan jäljille. Boothin ja Aubreyn välille syntyy jännite, kun Booth saa tietää tämän vieneen hänen toimistonsa. Camille joutuu pohtimaan suhdettaan Arastoohun. Hodgins rohkaisee Angelaa palaamaan taiteen pariin.
216 (4) The Carpals in the Coy-Wolves Fantasiaa futiksessa 22. lokakuuta 2015 Gene Hong Randy Zisk
Kun metsästä löytyy kiinteistönvälittäjän ruumis, Brennan päätyy pyytämään apua vanhemmalta rikosantropologilta Beth Mayerilta tapauksen tutkinnassa; Brennan huomaa kadehtivansa tätä. Uhrin huomataan olleen vakavissa riidoissa NFL-tähden kanssa ja pahasti velkaantunut.
217 (5) The Resurrection in the Remains Päätön ratsumies 29. lokakuuta 2015 Mary Trahan Chad Lowe
Kun Jeffersonianissa vietetään Halloweenia, yllättäen vieraaksi saapuu Sleepy Hollow -sarjasta tuttuja henkilöitä. Tiimin tutkimalla 200 vuotta vanhalla päättömällä ruumiilla näyttää olevan jotain tekemistä äskettäin murhatun henkilön kanssa.
218 (6) The Senator in the Street Sweeper Senaattori sohjona 5. marraskuuta 2015 Emily Silver Steve Robin
Kun katulakaisimesta löytyy senaattorin ruumis, tiimi päätyy tutustumaan maan valtaa pitäviin poliittista murhaa selvittäessään. Aubrey ja Jessica lähentyvät enemmän, ja Aubrey tutkii tämän menneisyyttä.
219 (7) The Promise in the Palace Taikaa todellisuudessa 12. marraskuuta 2015 Joe Hortua Jeannot Szwarc
Pakotemppuihin erikoistuneen taikurin jäännökset löytyvät metsästä. Teon takana saattaa olla muiden taikureiden kateus. Samalla Booth ja Brennan pohtivat hammaskeijusta kertomista tyttärelleen.
220 (8) High Treason in the Holiday Season Kohtalokas kolumni 19. marraskuuta 2015 Jon Cowan Anne Renton
NSA:n korruptiota tutkinut toimittaja löytyy murhattuna. Tiimi epäilee salaliittoa, kun heidän liikkeitään seurataan. Brennan haluaa yllättää tiimin kiitospäivän kunniaksi.
221 (9) The Cowboy in the Contest Kovat piipussa 10. joulukuuta 2015 Karine Rosenthal Chad Lowe
Etsiessään sieppaajaa Booth ja Brennan soluttautuvat vanhan lännen ampumakilpailuun. Cam aloittaa uuden suhteen. Hodgins tunnustaa Angelalle tärkeän asian.
222 (10) The Doom in the Boom Paha pamaus 10. joulukuuta 2015 Keith Foglesong Michael Lange
Kaksi tiimin jäsentä haavoittuu useita poliiseja tappaneessa räjähdyksessä ruumiin löytöpaikalla. Arastoo palaa ja kertoo tunteistaan Camillelle. Eräälle tiimin jäsenelle paljastuu karmea räjähdyksen jälkiseuraus.
223 (11) The Death in the Defense Karu kohtalo 14. huhtikuuta 2016 Kendall Sand Arlene Sanford
Tiimi tutkii puolustusasianajajan murhaa. Hodginsilla on vaikeuksia sopeutua elämään pyörätuolissa.
224 (12) The Murder of the Meninist Miesten asialla 21. huhtikuuta 2016 Hilary Weisman Graham Ian Toynton
Miesten oikeuksia ajaneen miehen ruumis löytyy auto-onnettomuuden yhteydessä. Hodgins on katkera kohtalostaan, ja muu tiimi pyrkii parhaansa mukaan tottumaan tilanteeseen.
225 (13) The Monster in the Closet Mörkö vaanii 28. huhtikuuta 2016 Michael Peterson Randy Zisk
Tiimi tutkii sosiaalityöntekijän ruumista, jonka mukana olevat todisteet ohjaavat heidät sarjamurhaajan jäljille.
226 (14) The Last Shot at a Second Chance Viimeinen tilaisuus 5. toukokuuta 2016 Emily Silver David Grossman
Tiimi tutkii juuri vapautuneen rikollisen murhaa. Boothilla on yhteys epäiltyyn. Angelalla ja Hodginsilla on ongelmia läheisyyden kanssa, kun taas Brennan joutuu todistamaan pahoinpitelyyn liittyen.
227 (15) The Fight in the Fixer Hommat hoitoon 12. toukokuuta 2016 Joe Hortua Silver Tree
Tiimi tutkii jäisestä Potomac-joesta löytyneen yksityisetsivän murhaa. Uhrilla oli useita vihollisia. Aubrey löytää tietoja isästään, kun taas Brennan ja Booth näkevät Christinen ensimmäisen todistuksen. Profiloija pyytää Aubreytä treffeille.
228 (16) The Strike in the Chord Laulun lahja 19. toukokuuta 2016 Yael Zinkow Michael Lange
Tiimi tutkii yliopiston miesten a cappella-lauluryhmän johtajan kuolemaa. Booth ja Aubrey kuulustelevat ryhmän laulajia, uhrin aiemmin ryhmästä erottamaa lahjakasta laulajaa sekä kilpailevaa naisten ryhmää. Aubreyn koulukokemuksista sen sijaan paljastuu jotakin yllättävää.
229 (17) The Secret in the Service Agentti happokylvyssä 26. toukokuuta 2016 Keith Foglesong Randy Zisk
Salaisen palvelun agentin ruumis löytyy juuri ennen presidentin vierailua. Booth on haluaa tutkia tapausta, mutta kyseinen palvelu ei haluaisi hänen olevan jutussa mukana. Todisteet tuovat juttuun lisää vakavuutta. Brennan on sairaana, joten entinen Jeffersonianin entinen harjoittelija tulee hänen tilalleen.
230 (18) The Movie in the Making Kamera käy 2. kesäkuuta 2016 Kandall Sand & Mary Trahan Dwight Little
Dokumenttiryhmä seuraa tiimin jäseniä. Tutkittavana on maantäyttöpaikalta löytynyt, hyvin pitkään haudattuna ollut ruumis. Tiimi osoittaa tärkeytensä murhien selvittämisessä.
231 (19) The Head in the Abutment Päätön pelaaja 16. kesäkuuta 2016 Gene Hong Ian Toynton
Joesta löytyy tunnetun jääkiekkopelaajan ruumis ilman päätä. Hodgins ja Oliver kilpailevat pään löytämisestä.
232 (20) The Stiff in the Cliff Kollega kiipelissä 23. kesäkuuta 2016 Kathy Reichs & Kerry Reichs Jeannot Szwarc
Etelämantereelta löytyy tunnetun tutkimusmatkailijan ruumis. Tutkimuksen aikana paljastuu, että Clark oli mukana tutkimusretkellä ja on siten epäilty. Camin sisar saapuu auttamaan tätä häävalmisteluissa.
233 (21) The Jewel in the Crown Timantti juttu ei ilmoitettu Jovan Covan David Grossman
Lasinkierrätyskeskuksesta löytyy ruumis, jonka suussa on timantti. Tiimi päätyy keskelle kansainvälistä jalokivivarkaustutkintaa. Hodginsin kuntoutus alkaa tuottaa tulosta. Booth käyttää silmälaseja tilapäisen silmäsairauden vuoksi.
234 (22) The Nightmare Within the Nightmare Painajainen jatkuu 21. heinäkuuta 2016 Michael Peterson David Boreanaz
Marionettimurhaajan uusin uhri paljastaa, että murhaaja vainoaa Brennania. Brennan kärsii unenpuutteesta murhaajaan liittyvien painajaisten takia ja hankkiutuu terapiaan. Tiimi onnistuu selvittämään sarjamurhaajan henkilöllisyyden, mutta tämä kidnappaa Brennanin.

Kausi 12: 2017Muokkaa

DVD-julkaisutMuokkaa

Bones: 1. tuotantokausi
Yksityiskohdat:
  • 22 jaksoa
  • Alue 1 DVD - 4 levyä
  • Alue 2 DVD - 6 levyä
  • Alue 4 DVD - 6 levyä
  • Anamorphic widescreen (1.78:1 aspect ratio)
  • Dolby Digital 5.1 English audio
  • Tekstitykset alueesta riippuen
Bonus-materiaali:
  • Kaksi audio commentaries-koostetta
  • Erikoisuudet
    • "Bones - Inspired By The Life Of Forensic Anthropologist Kathy Reichs"
    • "Tihrut"
    • "Will The Real Kathy Reichs Please Step Forward" (Vain alue 2).
  • Muut
    • "The Real Definition"
    • "Hahmojen profiilit"
  • Jokaisen alueen kansi on erilainen
Julkaisupäivät: Alue 1 Alue 2 Alue 3 Alue 4
28. marraskuuta 2006 30. lokakuuta 2006 31. toukokuuta 2007 11. tammikuuta 2007
Bones: 2. tuotantokausi
Yksityiskohdat:
  • 21 jaksoa
  • Alueet 1 ja 2 - 6 levyä
  • Alue 4 - 6 levyä
  • Anamorphic widescreen (1.78:1 aspect ratio)
  • Dolby Digital 5.1 English audio
  • Tekstitykset alueesta riippuen
Bonus-materiaali:
  • Kaksi audio commentaries-koostetta
    • "Hehkuva luuranko" (Stephen Nathan, Emily Deschanel ja Caleb Deschanel)
    • "Haaveilija lätäkössä" (Stephen Nathan, Barry Josephson ja Hart Hanson)
  • Erikoisuudet
    • "Muistoja kaudelta"
    • "Visceral Effects: The Digital Illusions of Bones".
  • Poistetut kohtaukset
  • Gag reel
Julkaisupäivät: Alue 1 Alue 2 Alue 3 Alue 4
1. syyskuuta 2007 15. lokakuuta 2007 8. lokakuuta 2008 8. lokakuuta 2008
Bones: 3. tuotantokausi (Totally Decomposed Edition)
Yksityiskohdat:
  • 15 jaksoa + 4 jaksoa neljänneltä tuotantokaudelta
  • Alue 1 & 2 - 5 levyä
  • Alue 3 - 4 levyä
  • Alue 4 - 4 levyä
  • Anamorphic widescreen (1.78:1 aspect ratio)
  • Dolby Digital 5.1 English audio
  • Teksitykset alueesta riippuen
Bonus-materiaali:
  • Ohjaajan otto
    • "Holvi"
    • "Ruumista tehdessä"
    • "Autokolari - Räjähtävä pakettiauto"
    • "Tihrut"
    • "The Angelator"
  • Pidennetyt jaksot
    • "Pariloitu arkkipiispa"
    • "Joulupukki likakaivossa"
    • "Vauva puussa"
  • Jaksojen alkuperäiset versiot
    • "Tähdenlento"
  • Bonus-jaksot kaudelta 4 (Tämä osa ei kuulunut alueen 3 ja 4 painoksiin)
    • "Jenkit Englannissa, Osa 1"
    • "Jenkit Englannissa, Osa 2"
    • "Julkkis puuseessä"
    • "Sormi pesässä"
  • Gag reel
  • Vaihtoehtois kansi alueissa 2 ja 3
Julkaisupäivät: Alue 1 Alue 2 Alue 3 Alue 4
18. marraskuuta 2008[20] 17. marraskuuta 2008[21] 25. joulukuuta 2008[22] 4. maaliskuuta 2009
Bones: 4. tuotantokausi (Body Bag Edition)
Yksityiskohdat:
  • Alue 1:
  • 22 jaksoa neljänneltä kaudelta, 6 levyä
  • 26 jaksoa neljänneltä kaudelta, 5 levyn Blu-Ray setti[23]
    • HUOMIO: Blu-Ray julkaisu sisältää neljä neljännen kauden jaksoa, jotka julkaistiin kolmennen kauden DVD-boxissa.
  • Alue 2 - 22 jaksoa neljänneltä kaudelta, 6 levyä
  • Alue 3 - -
  • Alue 4 - 26 jaksoa neljänneltä kaudelta, 7 levyä[24]
  • Anamorphic widescreen (1.78:1 aspect ratio)
  • Dolby Digital 5.1 English audio
  • Teksitykset alueesta riippuen
Bonus-materiaali:
  • Pidennetyt jaksot
    • "Purppuralampi"
    • "Tohtori petojen pesässä"
    • "The Girl in the Mask"
  • Androgeny: Playing Haru Tanaka
  • Tihrut koulutuksessa
  • Poistetut kohtaukset
  • Gag Reel
Julkaisupäivät: Alue 1 Alue 2 Alue 3 Alue 4
6. lokakuuta 2009[25] 26. lokakuuta 2009 28. lokakuuta2009[24]
Bones: The Complete Fifth Season
Yksityiskohdat:
  • 22 jaksoa
    • Alueetn 1 & 2 – 6 levyn DVD-setti (4 levyn Blu-ray-setti)

Sisältää

  • Anamorphic widescreen (1.78:1 aspect ratio)
  • Dolby Digital 5.1 English audio
  • Tekstitykset alueesta riippuen
Bonus-materiaali:
Julkaisupäivät: Alue 1 Alue 2 Alue 4
5. lokakuuta 2010 18. lokakuuta 2010 27. lokakuuta 2010

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Bones: The Complete First Season (2005) Amazon.com. Viitattu September 9, 2007.
  2. Bones: Season 1 Amazon.co.uk. Viitattu September 9, 2007.
  3. Bones (2005) - Complete Season 1 Collection (6 Disc Set) EzyDVD.com.au. Viitattu September 9, 2007.
  4. Bones: The Complete Second Season (2005) Amazon.com. Viitattu September 9, 2007.
  5. Bones - Season 2 Amazon.co.uk. Viitattu September 9, 2007.
  6. Bones (2005) - Season 2 (6 Disc Set) EzyDVD.com.au. Viitattu March 24, 2010.
  7. Bones: The Complete Third Season Amazon.com. Viitattu March 24, 2010.
  8. Bones - Season 3 - Complete Amazon.co.uk. Viitattu March 24, 2010.
  9. Bones (2005) - Season 3 (4 Disc Set) EzyDVD.com.au. Viitattu March 24, 2010.
  10. Bones: Season Four (Body Bag Edition) Amazon.com. Viitattu March 24, 2010.
  11. Bones - Season 4 - Complete Amazon.co.uk. Viitattu March 24, 2010.
  12. Bones (2005) - Season 4: Body Bag Edition (7 Disc Set) EzyDVD.com.au. Viitattu March 24, 2010.
  13. Bones - Season 5 Date, Details and Bonus Material on DVD and Blu-ray TVShowsOnDVD.com. Viitattu July 15, 2010.
  14. Bones - Season 5 Amazon.co.uk. Viitattu April 23, 2010.
  15. Aliens in a Spaceship Bones Episode Recaps. Fox. Arkistoitu 17.11.2006. ”Brennan and Hodgins are pulled to the surface. Later, Brennan shows Booth the toll road sticker she found in Hodgins’ leg. They run it and it links them to Janine O’Connell. They arrest her and the case is closed.” Viitattu 10.10.2009.
  16. Aliens in a Spaceship Bones Episode Recaps. FOX. Arkistoitu 28.11.2006. ”Brennan and Hodgins are pulled to the surface, but the Grave Digger is still at lagre…” Viitattu 10.10.2009.
  17. a b Bonesin jakso "Mies mudassa"
  18. a b c d Bones Episode List - TV.com (Arkistoitu – Internet Archive)
  19. a b Bonesin jakso "Päämääränä kuuluisuus"
  20. http://www.tvshowsondvd.com/news/Bones-Season-3/10315
  21. http://www.play.com/DVD/DVD/-/55/70/-/5622633/Bones-Season-3/Product.html?searchtype=genre
  22. http://www.boomerangshop.com/web/productdetail.aspx?pid=234303 (Arkistoitu – Internet Archive)
  23. http://www.tvshowsondvd.com/news/Bones-Season-4-Press-Release/12523
  24. a b [1]
  25. http://www.tvshowsondvd.com/news/Bones-Season-4/12225 BONES S04DVD